HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Szívj ki szakosztály

2007.11.23. 08:36 mészöly sámán

A görögök betakarították otthon az őszi barackot, majd idejöttek és ment minden szokás szerint. Jók voltunk aztán jöttek megint a fákin gólok. A kalapoknak annyi, de tovább reménykedünk, kérdés hogy miben. A törökök nem bírtak annyit bukni, hogy ne sikerüljön kijutniuk. A norvégok dühükben a falhoz állították Máltát, és Iversen mindenkit kegyetlenül fölpofozott.

Összefoglaló, C-csoport, zárónap.

Magyarország – Görögország 1-2
Most annyira jól esne újjal mutogatni valakire. Például: Köszönjük Várhidi mester, hogy bravúrosan lenyomta a torkunkon a fiatal válogatottját! Köszönjük Vanczák, Fülöp és Vaskó urak, hogy tönkrevágták ezt az estét is! Kisteleki fürdőruhagyáros magának meg sújtólégrobbanást karácsonyra. Ugye milyen egyszerűen menne ez. De most, valahogy nem ez jön belülről. Függetlenül attól, hogy ez a meccs nagyvonalakban pont olyan volt, mint amikor a svédek ellen idehaza játszottunk 2-2-őt. Jók voltunk, nyerhettünk volna, de vesztes meccs után ne osztogassunk Törleyt senkinek. Szénpakoló brigádot mindenkinek az ablaka alá reggel négyre, hogy belegebedjenek. Mielőtt még belepörögnénk a kapitányváltó hangulatba, ugorjunk föl pár sort, és üsse ki szemünket a szó: nagyvonalakban. Az a svéd meccs ugyanis fényévekre volt a maitól. Az akkori jó teljesítményt egy szokásos utolsó szalmaszál meccsen értük el a kipróbált profijainkkal. Rémlik még a kép, amikor Henrik Larssonról méterekre pattant az a Dragóner nevű? Az akkori teli stadion másfajta reményeknek szólt. Ezek a srácok, ha tegnap nem is voltak túlzottan fiatalok, de valamiért hiszünk bennük. És azért, amit látunk, nem pedig azért, amit el akarnak hitetni velünk. Látjuk, hogy elképesztő hiányosságokkal küzdenek, mégis ezerszer inkább ők, mint a sokat látott elődeik. Lehet, hogy nagy lesz a fluktuáció közöttük, és Vaskót két év múlva fölváltja mondjuk Pintér Ádám, Tomcsi pedig 24 évesen befejezi válogatott karrierjét. Remélem így lesz, mert ez a gyerek már csak lassulni fog. Amikor Gekasszal kellett versenyt futnia mindenki érezte, mi lesz. Azt is tudjuk, hogy Vanczák egy érsebész precizitásával futballozik Svájcban, de ez mégis kit érdekel, ha a válogatottban egy jó meccse nincs.
Fülöppel kapcsolatban csak keressük a szavakat. Eddig ilyeneket nem csinált, de a válogatott meccsei előtt Király Gabival parolázott Angliában. A kézfogásnál valami rontás átszállhatott rá. Tőzsér „Bend it Like Beckham” Danit jobb lesz, ha megszokjuk. Nem tudom kit kéne állítani a helyére, de ha ott van a keretben, akkor garantált a helye a kezdőben. Ennyire nem rúg jól. A mérkőzés hetvenedik percéig számoltuk, hogy hány labdát szerez ő, és hányat Vass Ádám. A különbség szemet szúró volt még úgy is, hogy Tőzsér kivételesen tűrhető volt.
Zárszóként még leírom háromszor a csapat legjobbjának nevét: Buzsáky Ken, Buzsáky Ken, Buzsáky Ken, aztán tavaszig reménykedem, hogy a hangulat kitart a fiúk mellett. 33 ezer néző, egy nulla fok körül rendezett, tét nélküli meccsen példátlan az elmúlt tíz évben. Ezt elértük, ezt kéne megbecsülni.

Törökország – Bosznia-Hercegovina 1-0
Végigsöpört Európán a bundahullám. Persze mindenhol csak gyanúként éledt föl, de már ez is elég, hogy turkáljunk kicsit a mocsokban. Kezdődött az izraeli-orosz meccsel. Ott a Jeruzsálemben élő orosz kisebbség gazdasági erejében bíztak. Nyertek az izraeliek, Angliában pedig nem tudták, hogyan rúgják ki McClarent, ha kijutnak. Az angol-horváton értelemszerűen mindenki angol diadalmenetre számított, de a horvát büszkeséggel senki nem kalkulált. Nem tudom kevésbé önérzetesebb-e a bosnyák a horvátnál, de hogy az akaratból nem látszott semmi, az biztos. És, ha valakiről a hülye skót óta elhiszem, hogy hajlandó fizetni a sima győzelemért, akkor azok a törökök. Kint vannak az EB-n, pedig imádkoztunk, hogy ne így legyen. 

Málta – Norvégia 1-4

A norvégok megcselekedték, amit megköveteltek a viking istenek. Kicsavarták az utolsó szuszt is a kis aprótermetű, szőrtelen máltaiakból. Hörgött is a Mifsud, Schembri duó a prés alatt. Carew is beletaposott mindenkibe, aki szembe jött, de a Valhallába csak Steffen Iversen helye biztos, aki egy hármassal keserítette a Debrecen méretű ország közönségét. Hogy ez csak egy biztos kapitányváltást ér, az a szombati török meccsnek köszönhető. Akkor sikerült egy komolyabb harmadfokú égést összeszedni, azóta reménykedtek egy újabb körbeverésben, de ez nem jött össze. Sír a lelkünk, de a norvégok most sem jutottak sehova. Az már az ő gondjuk, hogy ez így lesz az idők végezetig.  

10 komment

Címkék: magyar összefoglaló válogatott tőzsér vass ádám királygabi

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr2239017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pengeborisz 2007.11.23. 09:09:17

\"Kisteleki fürdőruhagyáros magának meg sújtólégrobbanást karácsonyra.\" ez nagyon jó, behuggggggyozok:-))))))))))))

csupi 2007.11.23. 11:40:35

Ezzel most kivételesen egyetértek, még ha nem is csípem a szerzőt... :-P

Buzsáky kell (Gera azért nem árt), Vass Ádi nagy találmány, Juhász nagyjából rendben van és végülis olyan csatárszerűségeink is akadnak. Kár, h ez így csak egy fél csapat. Tőzsér gáz, amit csinál, pedig tudjuk, tud focizni, de ő ezt teljesen el akarja feledtetni. Huszti szerintem hiányzik. Hajnalt én nem értem, hol zseniális, hol semmilyen, hol még rosszabb...
Összességében szerintem ha Bajusztörp elbabrálhatna még egy kicsit a srácokkal, meg lenne mellette egy olyan segítő, aki kicsit rugdossa őket (magyar ember anélkül úgy tűnik, nem fut, nem ütközik - Vass Ádi maga a csoda), akkor még lehetne is ebből vmi... Legalább kalap!

dave86 2007.11.23. 12:25:13

Korrekt post! A tegnapi nem volt az, ez most összejött, ugyanez a véleményem a helyzetről! Felesleges odafigyelni a "most elindult valami" kezdetű magyar vesszőparipára, de mégis megtelt az a Puskás... Nem jó ez a válogatott, de legalább szerethető! Az a szomorú, hogy már ennek is örülni kell...

Héttörpe (törölt) 2007.11.23. 14:18:33

Megvannak a kalapok a vb-selejtezők sorsolásra. Én ezt várom: Görögország, Izrael, Svájc, Magyarország, Albánia, San Marino. Oda vissza verünk mindenkit, kivéve a görögöket, mert velük idegenben ikszelni fogunk (3:3 Csizmadia kontrában elfut az első gólnál, leelőz mindenkit és 35-ről bebikázza a bal fölsőbe, második gólt Tőzsér Dani szerzi, majd megigazítja a frizuráját, a harmadikat a visszatérő Dárdai pali szerzi majd 11-ből. Amit kapunk, mind Marci hibája lesz). persze a görögöknek nem fog menni, albánia otthon veri őket 2:1-re, izrael pedig kétszer ikszel velük. Csoportelsőként 28 ponttal jutunk ki Dél Afrikába, ahol csoportunkban Anglia, Paraguay és Mexikó lesznek az ellenfeleink. Sima ügy, 7 ponttal zárjuk a selejtezőt, mert 1:1-t játszunk Mexikóval. A 8 közé jutásért Ausztráliával játszunk, kell-e mondanom, hogy Gerát a közönség viszi le a pályáról az 5:0-ás győzelmünk után. Következő ellenfél Spanyolország. Na, ott rendesen ráadja Vanczák a bohócsapkát a spanyolokra, nyerünk 2:1-re és máris a négy között vagyunk. Elődöntő Brazília ellen. Ezután a meccs után lázadások törnek ki a dél-amerikai államban, Ronaldinho Ronaldsonra változtatja nevét és Alaszkába költözik, ahol vízvezetékszerelőként kap munkát. És máris a döntőben vagyunk, ahol újra összetalálkozunk csoportbeli ellenfelünkkel, Angliával. Az eredmény? Kell mondanom, hogy 6:3-ra nyerünk? A hazatérő magyar csapatot a ferihegyi repülőtéren az őrjöngő szurkolók mellett a MACS ellenőrei fogadják, mivel azonban a srácok erősen lerészegednek a repülőn, a mintavételes pohár helyett az ellenőrök fejére vizelnek 3-3 dl-t, akik a minta ízéből megállapítják, hogy semmi szabálysértés nem történt. A játékosokat fogadja majd Kóka János miniszterelnök is. Magyarország újra boldog és szép hely lesz. Úgy legyen, ámen!

Frigo 2007.11.23. 14:38:24

Héttörpe szép meséken nevelkedtél.:) Én az 5-3-nak is ugyanúgy örülnék, mint a 6-3-nak, már alig várom a VB-t!

zdrabik 2007.11.23. 14:41:00

Héttörpe: xD
jó kis sci-fi

Csumpitáz Alfréd 2007.11.23. 14:57:02

Ez szép volt Héttörpe, vazzeg, még mindig röhögök!

Pumpui 2007.11.23. 15:35:49

Héttörpe ne irj ilyen hülyeségeket, hogy jutnának az angolok a döntőbe??? :-)

csupi 2007.11.23. 15:36:55

ÁMEN!!!

És a 6-ból rúgjon 3-at az isteni Torghelle Sanyika, akit ezért a Real azonnal le is igazol, majd fél szezon után külcsönadja egy szebb jövőt remélő harmadosztályú csapatnak...

Szaki 2007.11.24. 18:48:02

Helló skacok. Nem rossz, bár lett volna még pár ötletem. Igaz a cikk írúja tudja rólam, hogy az írás nem igazán az én művészetem. Van egy kis probléma ami nem hagy engem nyugodtan aludni. Mikor is volt az a svédek elleni hazai 2-2, amikor Henrik Larssonról méterekre pattant az a Dragóner nevű? Én csak egy Lisztes gólra emlékszem. De lehet hogy tévedem? Nekem úgy rémlik, hogy az egyenlítő gól mámorában még talán egy perc sem telt el, mire Allback (akkor még Aston Villa játékoskén) azon este második találatát megszerezte.
süti beállítások módosítása