HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Újra itt van, újra itt van…

2007.11.24. 08:36 mészöly sámán

Ha nem félnénk bankkártyával fizetni az interneten, akkor komoly zsetont tennénk a Vidi vereségére. Fehérváron egész ősszel nem kaptak fizut, még a szurkolók is megértenék, ha most az egyszer…
A Tatabányát természetesen most is elverik, 4 csapat visszafogott pontosztozkodásra készül, Egervári Sanyi bácsit pedig mindenki csak bántja. Hát nem mennyei zene, amikor újra csattog a bohócligás fiúk stoplisa alatt a csempézett padló?
Beharangozó, bohócliga, őszi zárás.
Most egyed, mert három hónapig csak Premier League lesz!
 
Paks – Siófok
A fölszálló ágról lelógó kötélhágcsó göcsörtös csomóiba próbálnak kapaszkodni mindkét oldalon. A Paks két hete Debrecenből hozta el az egy pontot. Ezt meg kell becsülni, hiszen ugyanott 1 évvel ezelőtt a macedón Rabotnicski is csak nyögvenyelős X-re volt képes. Góljukat Éger szerezte, újabb érv díszpolgársága mellett.
Siófokon Tornyi edző a sikeres tűzoltó szerepében tetszeleg. Legutóbb a Fehérvárral mosták föl a saras futófolyosót (1-0, G: Gajda, 90. perc). A siker folyományaként Tornyi, zakója hajtókáján saját arcképével, újra előcitálta amerikai lehetőségét, amiről többet egyelőre nem árulhat el. Tippünk sincs, mi állhat a háttérben, a San Diego-i bozóttüzet már hetek óta eloltották.
Tipp: 2-0
 
REAC - Kaposvár
Már hetek óta fújják a semmiből a kaposvári lufit. Tudjuk, hogy Oláh Lóri és Andre Alves halhatatlanok, de túl sokat pattant mostanában befele az a labda. A két hetes szünetnek elegendőnek kellett lennie, hogy fölpofozzák az összes védőt a Tatabánya ellen kapott két gól után. Gyanús elégedettség festi zöldre a Kapos Volán járatait.
REAC-éknál komoly gondok vannak több fronton is, úgy kell nekik az egy pont, mint a magyar válogatottnak Vass Ádám. Csak két csapat rúgott náluk kevesebb gólt, ami még nem is lenne rossz, ha összesen nem csak két csapat lenne, amelyek több gólt kaptak náluk. Betalálni most sem fognak, mert gáz üres stadionban szögletzászlót lengetni. Mutogatni fogják ezt a meccset.
Tipp: 0-0
 
Nyíregyháza – Vasas
Álmomba se gondoltam volna, hogy lesz ebben a fordulóban még egy olyan meccs, mint a REAC – Kaposvár. A Nyíregyháza az egyik csapat, amelyik kevesebb gólt lőtt a REAC-nál (a másik a Sopron). A 10 rúgott góljuk ellenére, így is tudtak nyerni ötször, ami az olasz válogatott kvalitásait sejteti. Sőt, döntetleneztek a Debrecennel és a Honvéddal is. Folytatva az analógiát, a Vasasnál három csapat szerzett kevesebb gólt a bajnokságban, pedig ott téblábol az isteni Sowunmi is a csatársorban. Retteghetett volna az egész C-csoport, ha nem kapunk ki Máltától. Egy Thomas – Sanyika ékpárba az egész kupleráj beleremegett volna.
Tipp: 0-0
 
Fehérvár – ZTE
Nehezen fogyasztható a Fehérvár körül kialakult anomáliahegy. A Vidi a legrosszabb pozícióban álló pozitív gólkülönbségű csapat a bohócligában. Ennek ellenére a ligakupa őszi etapját már a zsebükben érezhetik (1. mérkőzés 3-0 a Diósgyőr ellen). Pech, hogy a fél csapat a pokolba kívánja a munkaadóját, amiért átverte őket a reklámszerződésekkel. Sitku Illésnek volt is egy félmondata a héten, amiben félre nem érthető módon kifejtette, hogy a Diósgyőr elleni meccs volt az utolsó, amin hajtottak. 
Zalaegerszegen a héten mindenféle orvosi vizsgálatokkal bizonyították, hogy jó úton járnak. Egy meghatározatlan afrikai országból érkezett focistakezdemény, bizonyos Meye játékára szeretnénk fölhívni a figyelmet. Lehet, nem Waltner Bobby lesz a házi gólkirály?
Tipp: 0-2
 
Tatabánya – Honvéd
Már hetek óta nagyon csúnyán meg akarjuk veretni a Tatabányát, akárkivel is játszanak. Az utóbbi két fordulóban jövendöltünk nekik 9 kapott gólt, ebből hetet össze is hoztak hátul. De van egyetlenegy Takács Marcelljük, aki egyszer a Fölösleges Gólok szerzőjeként vonul be majd az almanachokba, így csak mínusz négyes gólkülönbséggel zártak. Kapott gólátlagukat, ha csak egy hajszállal is, de képesek 3 fölött tartani az ellenfelek. Pontjaik száma egyébként 2. Mi szólhat a nagy verés ellen? A Honvéd volt tavaly ősszel az egyetlen csapat, amely kikapott a Váctól. Más semmi. Hercegfalvi saját bevallás szerint huszonnyolc évesen még érez magába annyi erőt, hogy odaférjen a válogatottba. Legyen elég ennyi a honvédőkben duzzadó akaratról.   
Tipp: 1-5
 
Győr – Diósgyőr
A Diósgyőr mostanában akárhova megy, irgalmatlan sallerosztásra lehet számítani. Ugyebár a ligakupában négyet rúgtak Debrecenben, majd kaptak ugyanennyit odahaza az Újpesttől. Jött a ligakupa döntője. Nagy remények, most megmutatjuk felkiáltás az öltözőben, ahogy azt ilyenkor kell. Aztán jött az eresztő húgyhólyagra emlékeztető Fehérvár, amely sima meccsen gurított nekik egy hármast.
A Győrnél Egervári Sanyi bácsi hibátlan munkát végez. Csak az a fránya bírok, azok nem értékelik az erőfeszítéseiket, így minden második meccsüket kénytelen döntetlenre adni. Egervári a maga dölyfös módján közölte is legutóbb: „már megszoktuk, hogy emberhátrányban játszunk”. A győzelmeken kívül nem érdemes megszokni semmit…
Tipp:
1-0

2 komment

Címkék: beharangozó önérzetes fc fehérvár bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr67239657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csupi 2007.11.24. 23:26:22

Ha jól számolom, 2 meccset sikerült eltalálni. Bazmeg, remélem a haverjaid nem hajlandóak totózni veled...

Frigo 2007.11.26. 10:14:47

Mentségedre szóljon, hogy én is csak 2-t találtam el. Nem góltotóra, hanem totóra nézve. :)
süti beállítások módosítása