HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

U20 élő: Olaszország - Magyarország 2-3

2009.10.09. 14:15 végh hanta

Gondoltuk volna a hondurasi merénylet utáni elkeseredettségünkben, hogy a mai pénteken nem a holnapi portugálok elleni mérkőzés izgatja a honi futballközvéleményt? Gondoltuk volna akár csak kedd este, amikor nagyon nyomtak a csehek, hogy hirtelen nem az lesz a téma, Huszti kezd megint csatárban, vagy ezúttal élből bevállaljuk Sanyikát? Reménykedtünk benne.

Ritka pillanatokat él át a magyar labdarúgás. Objektívákat mondok: a nagyválogatott matematikailag még kiharcolhatja a jövő évi vébérészvételt, az U20-as csapat pedig elődöntőért meccsel az olaszok korosztályosaival. A (szintén) EB-bronzost - ha szerencsével is, de - kivertük, most pedig a tavalyi ezüstérmes következik, aki épp rajtunk lépett át, - ha lehet ezt mondani - szintén jókora szerencsével. Kit érdekel ilyenkor Maróti Béci eltiltása?

Olaszország - Magyarország

2-3

Gól: Mazzotta (81.), Bonaventura (113.) ill.Koman (1.) Németh (112., 117.)

Egyiptom, Suez, 2009. október 9. 20:00

Olaszország
Fiorillo
Bini Gentili   Albertazzi Mazzotta
(gól: 81.p)
  R. Garibaldi
(<>Romizi 66.p)
  Calderoni  
Della Penna
(<> Bonaventura 57. p
gól: 113.p)
Mazzarani Misuraca
(<> Eusepi 46.p)
  Mustacchio  
----------------------------------------------------------------
  Simon A.
(<> Dudás 59. p)
  Németh
(gól: 112., 117.p)
 
Koman
(gól: 1.p)
Kiss M.
(<> Futács 87.p)
  Korcsmár
(<> Takács 79.p)
Gosztonyi
Zámbó Szabó J.   Debreceni Szekeres
Gulácsi
Magyarország

Előzetes összeállítás. (Olaszország)

Délutáni hírek

Két játékosra eltiltás miatt nem számíthat Egervári Sándor. Présinger Ádám, és Simon Ádám is begyűjtötte második sárgáját. Présinger eddig mind a négy meccsünkön végig a pályán volt, és egy gólt rúgott. Szabadrúgásai, valamint baloldali védőként végzett munkája nagyon fog hiányozni.

Korcsmár és Debreceni úgy tűnik felépült sérüléséből, így a hagyományosan négytagú védelem összállításakor jelentősen megnőtt a szakvezetés mozgástere.

[17:26] Egervári Sándor kijelölte kezdőcsapatát: Gulácsi - Szekeres, Debreceni, Szabó J., Zámbó - Gosztonyi, Korcsmár, Kiss M., Koman - Németh, Simon A.

[19:00] Kiderült, hogy a ma továbbjutó csapatra Ghána vár az elődöntőben. Ghána - Dél-Korea 3-2.

Kinyitottam a hűtőt, hogy egyek valamit vacsira. A pásztát (valamilyen paradicsomos szósszal) most diszkréten félretoltam, vörösbort dettó. Ellenben a tepertőkrém jöhet pogácsával, hozzá jaffaszörp (hungarikum). Nem hagyom lekáderezni magam a digók mellett.

1. félidő


Nyitom az első sört. Nehéz dolog ez. Nemzetközi mérkőzés, mégis alkolholos. Inkább lennék helyszínen - és mentesen.

 
0. perc
Az olaszok tiszta fehérben, mi piros-piros-zöldben kezdünk. Jó lenne tudni, hogy miért nem a máskülönben megszokott fehér nacit nyúzzuk.  
0. perc Elkezdték az olaszok. Hajrá!  
1. perc Némethet rángatták meg a tizenhatoson belül. Büntető! Koman áll a labda mögé, és a kapu bal oldalába helyez. Koman már négy gólos. GÓL!
0-1
3. perc Erős kezdés. Gosztonyi fut el a bal szélen, beadása sajnos lesen éri Némethet.  
7. perc Fura, de mi végeztük el a meccs elő szögletét. Koman beadását kivágják. A kontrát Mustacchio adja be a szögletzászló környékáről. Gulácsi egyedül várja bent, könnyedén húzza le.  
10. perc Simon ugratta ki Némethet, aki Gentili szorításában gurít mellé.  
 

Ilyen tíz perc bármikor jöhet! A labdákat begyűjtjük középen, és jól is játsszuk meg. A játék tartósan az olaszok térfelén folyik.

 
12. perc Az első olasz szöglet. Misuraca emeli a kapu mögé.  
14. perc Kiss Máté passzát Simon teszi le Némethnek, aki húszról tüzel. Fiorillo bravúrral szögletre üti. Gyönyörű jelenet volt.  
15. perc Gosztonyi beadása átszáll a kapuelőtéren, a túloldalt Koman próbált meg fineszesen egy olasz kezére rúgva büntetőt kiharcolni. A bíró továbbot intett - jogosan.  
17. perc Della Penna próbált meg félig-meddig ollózva elrúgni egy szögletet. Az lett a vége, hogy hatalmasat huppant a szuezi stadion gyepére. Az ellentámadásból mintegy fél percet kavargattunk a tizenhatosukon belül, a végén pedig Gosztonyi lövi az égbe.  
 

Bejött! A második tíz percben továbbra is mi gyűjtjük be a labdákat középen, mindig van megjátszható ember, a támadások gördülékenyek, sokpasszosak.

 
21. perc A tizenhatos bal sarkánál Albertazzi rángatja meg Némethet. Fault és sárga. Koman a jobb felső sarok mellé csavarj a szabadot. sárga
23. perc Garibaldi harcolt ki egy szabit  húsz méterre a kapunktól, kicsit balról. Mazzarani lövését egy fej blokkolja a sorfalból. A szögletből Bini fejel az ötös sarkáról (túlugorva Korcsmárt) épphogy mellé.  
27. perc Gosztonyi szabadrúgását csúsztatja mellé a hosszún berobbanó Korcsmár.  
 

Gulácsi labdabiztos meccsszituációban is, ez megnyugtató, mert az olaszok rendkívül sok szögletet rúghatnak. A védelmünk sallangmentes, csak a biztosat választják a fiúk. Támadásban eddig bejöttek a passzaink. Ritkán szoktam mondani, de jól játszunk!

 
32. perc Németh rúg kapufát egy lefordulásból. Mindegy volt, mert a bíró lefújta - csak azt nem tudni miért, mert Gosztonyi passza nem lesen érte, és fault is csak némi jóindulattal lehetett az amit a védőjével művelt.  
35. perc Gentili is besárgult, ezzel már mindkét olasz középhátvédnek van egy figyelmeztetése. sárga
 

Érdekes, ha rövid passzokkal, vagy széleken elfutással visszük fel a labdát, akkor rendszeresen eljutunk az olaszok kapujáig, a hosszú indításokat viszont üzembiztosan visszarúgják. Sajnos már a csehek ellen is látszódott, ha az első variációt elfojtja az ellenfél, akkor meg vagyunk lőve. Szerencsére ezek most olyan digók, akik játszani szeretnének. (Aki látott már olasz válogatottan, nem tudja ezt eléggé megbecsülni.)

 
39. perc Della Penna forgólődik a tizenhatosunk bal sarkánál, lövése elmegy kereszben.  
42. perc Della Penna fűzte be Zámbót a büntetőterületünkön belül. Szerintem nem akarta megjátszani a labdát, hanem egy tizenegyest akart kiharcolni. Nem sikerült.  
43. perc Fiorillo kirúgását Debreceni(?) csúsztatja haza tizenhatról, Gulácsi csak nézi, ahogy az erős labda elzúg a bal kapufa mellett. A belőtt szögletet Misuraca vágja rá életerősen, az egyik védőről pattan szögletre. Meleg helyzetek voltak.  
45. perc Della Penna sokadszor fut el jól a jobb szélen, beadása ugyan gyenge, de néhány passzból mégis megjátszák a túlszélen. A nyolc méterről leadott, alsó sarokra tartó lövést Gulácsi magabiztosan védi.  
46. perc Simon fordult volna le, Albertazzi feltartotta. Jogos a szabadrúgás. Tizenkilenc, a kapuval szemben. Gosztonyi lő valakit arcon a sorfalból.  
47. perc Vége az első félidőnek. Egy-nullra vezetünk! Mosdó.  
 

BESZARÁS! Az, hogy Obama kapta a Nobel-békedíjat, az kisebb meglepetés volt számomra, mint amit itt láttunk. Gulácsi egy röpke megingástól eltekintve korrekt, a védelem stabil, szinte beckenbaueri. Középpályán tudjuk tartani, és tudjuk megjátszani a rendszeresen és a kapunktól távol megszerzett labdákat. Németh meghülyíti a digókat, és Simon is felnő hozzá. Jellemző, mindkét olasz centerhalf besárgult az első félidőben.

Egyedül ezt a Della Penna-féle olasz jobboldalt kéne megállítani, az első félidő utolsó harmadában rendszeresen feltűnt, és - sajnos - jól kavar a srác. A tévén nem jön át, de gyanús nekem, hogy túl nagy a távolság Zámbó és Gosztonyi között, valamint Korcsmár és Kiss túlzottan középre fókuszál, így lehet szabad a terület, ahová befuthat a tésztazabáló. Talán el kéne engedni egy macskát, kergesse azt vacsorára.

 

2. félidő

46. perc Miénk az első támadás joga. Talán majd a második. (Misuraca helyett Eusepi folytatja az olaszoknál, nálunk nincs változás, "továbbra is az alapcsapatunkkal folytatjuk" - ahogy a Bozsik-stadion műsorközlője szokta volt mondani. csere
48. perc Binié az első lövés - a tengerbe. Közben örömmel veszem észre, hogy az Eurosporton van óra a képernyőn.  
49. perc Koman rántja le a megiramodó olaszt, sárga. Butaság volt az olasz térfél közepén. Kihagyja a következőt. Csak legyen következő. sárga
 

Apropos. Azt nagy nehezen megértettük, hogy az U20 nem hivatalos FIFA-naptáras rendezvény. Szar, de legyen. Azt viszont nem értem, hogy itt miért nincs olyan, mint a többi vébén/ebén, hogy néha eltörlik a sárgákat?

 
53. perc Éledeznek az olaszok. Mazzarani tizenkilencről durrantott alig a (neki) bal sarok mellé.  
56. perc Komant ugratják ki, az ötös oldalvonaláról lövés helyet bepasszolja az érkező Gosztonyi felé, de Bini kivágja. Ha hozzá vesszük, hogy Németh is üresen volt a tizenegyes pont magasságában, akkor kijelenthető: az eddig legnagyobb magyar helyzet volt. (Amúgy valószínűleg les)  
57. perc Della Penna helyett Bonaventura. Nem baj, hogy lement, sok bajunk volt vele. csere
59. perc Simon András helyett Dudás. Majd kiderül, hogy miért. csere
 

Kicsit most nem érzem. Fél óra van hátra, és a másodikban mintha egészen más csapatot látnánk. Rendszeresen eladjuk már negyvenen a labdát, képtelenek vagyunk felfejlődni és átjönni a félpályán. Fáradunk? Szinte egykapuznak az olaszok.

 
65. perc Gosztonyi futott el a bal szélen, átadásába beleléptek. Kár, mert középen várta  indulásra készen Dudás és Németh is.  
66. perc Garibaldi helyett Romizi. Nincs több cseréjük.  csere
67. perc Koman indult meg, egy ideig vezette, majd ellőtte húszról. Fiorillo kiütötte oldalra. Az ellentámadásban leadott olasz lövést pedig Gulácsi fogta a jobb alsó előtt.  
69. perc Ismét egy magyar kontra. Koman teszi ki balra Gosztonyinak, aki vezeti, majd húszról leadott lövését Fiorillo üti ki szögletre. A sarokrúgásra nem(!) megyünk fel, így könnyedén szabadítanak fel az olaszok.  
71. perc Gentili addig rángatta Némethet, amíg megkapta a második sárgáját is. Piros! piros
72. perc A tizenhatos és a szögletzászló közötti területről elvégzett szabadot Koman teszi le Dudásnak, aki a tizenkilencről bikázza - sajnos középre, és a kapus kezébe.  
73. perc Kiss kapott sárgát. sárga
 

Della Penna lecserélésének örültem, de ez a Bonaventura sem veszélytelen. Nyomnak az olaszok, mégsem érzem bennük a gólt. Ettől függetlenül nagyon nehéz lesz az utolsó negyed óra, mert nem tud pihenni a védelmünk, hiszen alig-alig van támadásunk, csak gyors kontrákra megyünk előre.

 
77. perc Kapunkkal szemben, tizennyolcról rúghattak szabadot az olaszok. Calderoni erőből lőtte el a sorfal alatt/között. Gulácsi fogta.  
79. perc Takács érkezik Korcsmár helyére. A sok fáradt közül, a sérülésből felépültet hozza le Egervári. Nehéz döntés lehetett. csere
80. perc Alig-alig megyünk előre, ha szöglethez jutunk. Ilyenkor pihenünk, vagy félünk valamitől?  
80. perc Bini vágta fel Gosztonyit. Ez is sárga. sárga
 
    • Labdabirtoklásban 58-42-re elmentek az olaszok. Ez sok.

    • Csak pihenni járunk át a másik térfélre.

    • Végre elmondta a kommentátor: ez után a meccs után törlik el a lapokat, de csak akkor, ha egy volt valakinek.

 
81. perc Mazzotta egyenlít. Gyönyörűen teszik be védelmünk mögé a labdát (Bonaventura), Szabó keresztező becsúszása lemarad, Mazzotta pedig Gulácsi szemei közt bikáz a kapunkba. GÓL!
1-1
83. perc Binit állítja ki a sporti, mert belerúgott Komanba. Kettős emberelőnyben vagyunk. piros
85. perc Gosztonyinak van önbizalma. Negyvenről vágja rá a szabadot, Fiorillonak kellett védenie.  
87. perc Kiss helyett Futács. Visszaállunk kétcsatáros játékra. csere
89. perc Egervárit és Roccát is felküldi a lelátóra a spori. Utána pedig Szekeres is megkapja a pirosát futás közbeni, kb. egyenlő testhelyzetes könyöklésért. piros
90. perc Három perc lesz a hosszabbítás.  
91. perc Eusepi hagyott ki egy nagy helyzetet.  
92. perc Ismét sárga. Dudás. sárga
94. perc Vége. 1-1 Újra hosszabbítás.  
 

Annyi minden történt, hogy most képtelen lennék összegezni az utolsó tíz percet.

 

Hosszabbítás, 1. félidő

+1. perc A meccshez hasonlóan, a hosszabbítást is az olaszok kezdhették.  
+2. perc 10-8-ra hozzuk fel a szögletarányt. Kifejelik.  
+3. perc Dudás középre tartó kísérletét fogja könnyedén ... A lövésarány 22-17, oda.  
+4. perc Németh cselezgetett, majd lőtt. A három előtte fekvő olasz egyikéről levágódott. Nem kellett volna elönzőzni.  
+6. perc Olasz szabadrúgás a tizenhatosunk oldalvonalától. Nem volt kinek ívelni, bent csak védők álltak. Már az olaszok sem jönnek fel rögzítetthez.  
+8. perc Bonaventura cselezi magát a tizenhatosunk vonalán végig, visszahúzott lövését Gulácsi védi bravúrral a bal alsó sarok előtt.  
+9. perc Dudás lőtt majdnem öngólt. Megúsztuk egy szöglettel.  
+11. p. Szabó is besárgult. Dél-amerikai a spori.  sárga
+13. p. Németh és Futács háromszögezésének az a vége, hogy Némethet felvágják az olasz kaputól 18 méterre. Gosztonyi a bal felső sarok fölé rúgta a szabadot.  
+14. p. Német ugratta ki komant, aki az ötös magasságából visszagurít a tizenegyes pontra, de nincs érkező ember, így az olaszok kivágják.  
+15. p. Takács: sárga. A következőt kihagyja.  sárga
+16. p. Vége az hosszabbítás első félidejének. A bíró engedi picit pihenni a fiatalokat. Korrekt.  
 

A blog.hu admin felületének szerkesztőablaka egyre kevésbé bírja ennek a meccsnek a terhelését. Rettenetesen belassult a 80. perc táján.

 

Hosszabbítás, 2. félidő

+16. p. Mi kezdhettük a játékot. Néhány másodperccel később Németh passzát lőtte Futács kapura a tizenhatoson belülről, de Fiorillo bravúrral védett.  
+19. p. Futács vezette fel bal szélen a labdát. Kissé darabos mozgással (ő ilyen, és nem fáradt). A harmadik már nem jött be a tizenhatos vonalán.  
 

Mindkét csapat hullafáradt. A mieink hullábban.

 
+22. p. FELROBBANT A LAKÓTELEP! Koman ad hatalmas passzt a két védő között kiugró Némethnek, aki rövid labdavezetés után elhúzza a kapus mellett, majd jobbal lő a kapu hosszú oldalába. 1-2 GÓL!
1-2
+23. p. Egy perccel később Bonaventura egyenlít. Gyönyörűen megy el keresztbe a tizenhatosunk előtt, majd durrant a hosszú alsóba. És én még örültem Della Penna lecserélésének... GÓL!
2-2
 

Ezt egyszerűen nem lehet frissíteni. HATALMAS MECCS! Majd a végén bepótlom. Elnézést!

 
+25. p. Albertazzi is lemegy Futács lerántásáért. Nyolc olasz maradt a pályán, és ebből csak egy védő. Jó helyről, kb. tizennyolcról, kissé szélről, Németh lövi alig mellé a szabadot. piros
+27. p. UGYANAZ! Koman ismét hatalmas labdát ad, és ismét Németh ugrik ki. Leráz egy védőt (van még ilyen az olaszoktól a pályán?), majd ballal bevágja laposan a hosszúba! 2-3 GÓL!
2-3
+29. p. Szabó szereli Bonaventurát a tizenhatosunk vonalán. Bátor, és legfőképp sikeres.  
+30. p. Egy kifejelt labdát Romizi lő kapásból tizenkilencről két méterrel mellé. Csak most nem gólt kapni.  
+30. p. Két perc lesz a hosszabbítás. Nem szabad faultolni a kapunk előtt. Érdekes, hogy az olaszok nem ívelgetnek, hanem magányos harcosokként, egyedül akarja mindegyikük felhozni a labdát.  
+32. p. Zámbó csúszik be Eusepinek a tizenhatosunkon belül. Remek szerelés.  
+32. p. Dudás mi a faszt keres centerhalfban? Kit érdekel? A lényeg, hogy nyolcvanra elbikázza a kapunktól a labdát.  
+33. p. VÉGE! MEGCSINÁLTÁK! ELŐDÖNTŐ, GHÁNA!  
 

Értékelés később, még mindig az események hatása alatt vagyok. (22:48)

Értékelés még később, még mindig a cigi/sör/pálesz szentháromságnak hódolok. (23:06) Talán majd holnap. Köszi, hogy itt voltatok.

 

73 komment

Címkék: magyar olasz videó közvetítés u20

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr321438672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christvhu 2009.10.09. 14:32:23

Nem sokat tudok mondani, valahol már írtam, olyan 8 napja ez a magyar focinak, amire emberemlékezet óta nem volt példa(legalábbis az én 45 évemben)))))
HAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MAGYAROK

christvhu 2009.10.09. 14:35:29

Ja, és azért a szemem sarkában igenis elmorzsolok egy kibuggyanni készülő könnycseppet, Maróti Berci miatt, vagy a közeg okán, ahol ez történt vele! Tudjuk már, hogy hogyan fogja befolyásolni a pályafutását ennek a végtelenül szimpatikus fiúnak az igaztalan vád okozta trauma????? Küldtünk neki sms-t Csernus számával? Vagy legalább indult gyűjtés a két meccs prémiumának kiesése okozta veszteség pótlása céljából? NEEEEEEEEEEM? Bezzeg Isaurának gyűjtöttünk!!!!!

christvhu 2009.10.09. 14:36:03

@christvhu: és még a nevét is elírtam!! BOCSÁSS MEG Béci!

Majom Miklós Fan Club 2009.10.09. 14:45:42

Hajrá fiúk, halál a macskazabálókra!

u.i: ha marótit kiállítják az olasz csapatból, hány meccses eltiltást kap többszörös visszaesőként?

gastro vazze 2009.10.09. 15:11:49

@Maczó Miklós Fan Club: szerintem meg a Maróti fog kiállni az olaszok ellen, azok meg visszaesnek a fejlődésben!
(egyszer volt ennek a marótinak a csaja a ckm-ben vagy fhm-ben, egész jó kis bulla)

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.09. 15:43:52

@gastro vazze:
Hmm, szegény Marótinak egy fém függőpecsét lenne a csaja?

Kiß B. 2009.10.09. 17:52:11

@Dr. Zerge: :DDDD

Amúgy MINDENT BELE!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.09. 18:50:06

"Ghánára nem gondolok, nem is tudok róla semmit..."

mizrolist 2009.10.09. 20:05:05

Na basszus, ez finoman szólva is ígéretes kezdés o_O

petya72 2009.10.09. 20:37:54

sziasztok létszi írjatok hol lehet nézni a meccset.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.10.09. 20:37:58

@Maczó Miklós Fan Club: akkor az Aston Villát tiltják el a nemzetközi kupaszerepléstől 5 évre :D
Fő az abszurd.

A kezdés nemkicsit sikerült erősre, csak így tovább :)

@abandi: derűs estét :)

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.09. 20:49:39

Hmm... az első 35 perc remek volt. Még tudjukki is hasznos és elviselhető. Mit ettek ezek?

abandi 2009.10.09. 20:52:53

Jó a meccs és vezetünk!
Elöl kicsit ügyesebbek is lehetnénk, de eddig nem rossz...
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Heló, hajrá magyar finyúk!

mizrolist 2009.10.09. 21:29:28

Én sem értem, miért Dudás jött be :-/

abandi 2009.10.09. 21:56:12

Drámai a játékunk is...

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.09. 22:00:08

No, ezt a kettedik félidőt sürgősen felejtsük el...

mizrolist 2009.10.09. 22:12:08

Gosztonyi lépni sem tud, csak nincs cserénk. :-/

MawulormHU 2009.10.09. 22:20:12

HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Szeretnék Ghána-Magyarország meccset nézni!;)

MawulormHU 2009.10.09. 22:25:54

csak még egy kis energia! hajrá fiúk!!!

MawulormHU 2009.10.09. 22:29:20

hihetetlen! ez nem lehet bírni idegekkel
hajrá!!!

MawulormHU 2009.10.09. 22:34:06

huhhúúúú
most akkor 2-3 ide?

Dr Minimum 2009.10.09. 22:35:57

BASZKI itt ülök melóban, és csak olvasom hogy mi történik... Ész megáll!

abandi 2009.10.09. 22:36:09

Na, jöhetnek a fekák!
Csak ki tudunk-e állni ellenük?

mizrolist 2009.10.09. 22:39:28

Szekeres és Koman nélkül, két hosszabbításos meccs után kéne megverni egy atletikus és jó ghánai csapatot.
Uh.

MawulormHU 2009.10.09. 22:41:09

juppijéé! jöhetnek a "Black Star"-ok!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.09. 22:41:37

Hanem erre a hosszabbításra igazán büszkék lehetnek a fúk, le a kalappal!

VGL 2009.10.09. 22:43:03

Gratulálok a srácoknak! Volt egy kisebb szívrohamom, de megérte. Köszönöm a szép estét!

bmiky31 2009.10.09. 22:43:27

Kosaras módra kipontoztuk az olasz védelmet, és a végén büntettünk!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zigi 2009.10.09. 23:23:42

Van magyar foci! Van magyar foci! Ááááááááááááááá!

Hispan07 2009.10.09. 23:31:34

Magyarország, Magyarország, Magyarország Ééééjááááóóóó!!! :))))

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.10.09. 23:33:22

Vadul videóösszefoglalót keresek a neten. Aki legelőször talál, azt beembeddelem, sűrű köszönetnyilvánítások közepette. (Nb1.hu izéje nem jó, flashes legyen)

vérfarkas 2009.10.09. 23:59:09

@vérfarkas: most látom, már rég felraktad :-)

hüjeliba 2009.10.10. 00:09:29

meccs utáni nyilatkozatok a fifa honlapról :
(fordítás tőlem )
Egervári :
Tudtuk,hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, és úgy lett. Egy nagyon feszült mérkőzés volt de úgy éreztem bármi is történjék a pályán az én játékosaim csak a meccsre koncentráltak. Sőt azt is mondhatnám a játékosaim higgadtabbak tudtak maradni mint jómagam. Németh góljai elkápráztattak. Most megmutattuk valódi erőnket.
Rocca :
Nem igazán kezdtük jól a mérkőzést az első percben büntetőből kapott gól nagyon megnehezítette az életünket. Aztán magunkhoz tértünk és elkezdtünk játszani, és egészébe elégedett voltam a látottakkal. nagyon érdekes meccs volt, az eredmény miatt csalódott vagyok ,más lett volna ha nincsenek a kiállítások, de igy is meg tudtuk mutatni milyen jó csapat vagyunk.

Zigi 2009.10.10. 00:12:15

@végh hanta: Így 5 sör után már nehéz annyi mindenre figyelni.:)))

Stefan Derrick 2009.10.10. 02:32:36

Szerintem, mondd azt, hogy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Az jó lesz.

Stefan Derrick 2009.10.10. 02:35:10

Na, jó, akkor most mi lesz, ha holnap - esetleg (biztos) - megverjük a portugálokat?

szempontpuska 2009.10.10. 08:28:18

hijnye ! Te ezt így leközvetítetted ??
Én este f11-kor értem haza vidéki útról (egy rádió sem közvetítette). A csajom tudósítgatott sms-ben az állásról.
Amikor belépek a lakásba, felgyorsulnak az események. Még a cipőmet sem vettem le és Németh= 2:1.
Zakó a szék hátára= 2:2
Első korty whisky= 3:2
:-)

housemd 2009.10.10. 11:05:07

Blogtársaim és Testvéreim!
ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy szívemből megbántam mindama rosszat, melyet erre a Magyar Válogatottra mondtam, írtam vagy gondoltam. Bejelentettem, hogy lakásomban felállítottam egy Németh-Koman-Gulácsi triptichont, hogy ezen az oltáron áldozzak a magyar labdarúgás Istenének (Németh az Ő egyszülött fia és Egervári az Ő prófétája). Legyetek társaim e tanúságtételben és támogassátok* a Megtért Nemzeti Focihívő Egyházat! Hallelujjah!

*Technikai szám: 0695
bankszámlaszám a közvetlen adományokhoz: 50800111-11105570
Csatlakozz! Minden vasárnap sportújságírót vagy gonosz menedzsert áldozunk! Délutánonként bingó!
információ: azurazenbalszelsom@focihivo.hu

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.10. 11:49:32

@housemd: Sajnos ez nettó eretnekség. Azt pölö minden egyszeri futballhívő is pontosan tudja, hogy a labdarugás istenének nem egyszülött, hanem tizenegyszülött fia vagyon. Meg aztán oltár, triptichon, hát kérem avíttas pogányság ez, aki igazán megtért az Egy Igaz Kétlábas Isten Egyházába, az kezdőkörben áldoz és kornerzászlóra hímzi a próféták képmását.

Feleim, nem bedőlni, mert az NB3 poklainak mélységes mély bugyraiban végzitek!

Természetesen a számlaszám is téves.

vagye1 2009.10.10. 11:51:54

Gondolták volna.... Így kezdődik a post.
Hát ehhez azért hozzátennék még mást is.
Gondolták volna, hogy a magyar NB I ilyen játékosokat (is ) képes kitermelni.?
Gondolták volna, hogy amikor bohócligáznak meg köpködnek akkor ebben az NB I-ben játszik Dudás, Debreceni, Korcsmár, Gosztonyi, Szabó, Kiss M, Zámbó, Takács, Balajti, Szekeres, Présinger és korábban itt játszott Németh K is.
Egyetlen szóval illene egy elnézést kérni ezektől a fiúktól.

housemd 2009.10.10. 12:02:01

@Dr. Zerge: Átok, átok a hitetlen pogányokra, akik eltorzítják mérgezetes szájadékukban az Úrnak Szent Akaratját (esetleg Akarattyát)! Hogy a Szöllösi kaparja ki tintaceruzával a szemét annak, aki gyalázni meri hitünket!
Testvéreim! Ne hallgassatok eme gonosz, sátántól való állat képében megjelenő eretnek (nyilván kaposvári lehet) szavaira!
Ha elegen tesztek tanúságot, akkor bejegyeztetjük magunkat, és akkor aztán majd dől az 1%!

housemd 2009.10.10. 12:02:55

@vagye1: hát, tudod, a magam szerény és kissé torz eszközeivel én is épp erre tettem kísérletet... respekt, tényleg.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.10. 12:45:25

Húha, emberek, azért ezen a bohócligázáson nem kéne ennyire elakadni, egyrészt szvsz lehet ebbe szeretettel vegyes aggódást is képzelni, másrészt meg nem csak a húsz éveseké a világ, sajnos, akinek a pölö stadionba a köménymagnak petárdát csempésző Dragóner valami védendő érték, azzal született fradista létemre én nem tudok mit kezdeni. Majd ha szokásos tavaszi rutin lesz az európai kupákban vitézkedő magyar bajnokhoz, kupagyőzteshez igazítani a bajnokság menetrendjét, majd ha tömött lelátók előtt különösebb vízágyúzás és zsidózás/cigányozás nélkül bonyolódnak hétről hétre színvonalas meccsek, majd ha a világ futballpiacain nem olcsó de rizikós, hanem tuti és ezért magasan jegyzett árucikk lesz a magyarfutballista, majd akkor lehet a magasságos magyar NB1-et, mint brandet óvni.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.10. 12:56:29

@housemd: Álpróféta, méltatlan vádaskodásod nem ér föl az Egy Igaz Kétlábas Isten Egyházáig. Eretnekséged napnál világosabb, minden egyszeri futballhívő már apró gyermekként tisztában van azzal, hogy a sátán nem állat képében mutatkozik, hanem például szabálytalan bedobás alakjában okoz bosszúságot, vagy piroslap képében teszi próbára a híveket. Kaposvárral meg méteres lesre futottál és rajtad röhög a stadion, melynek bölcs hívei tisztán el tudnak választani hamis tanokat a valódiaktól, szükség esetén akár a 11-es pontnál, vakmerő becsúszó szereléssel is. Távozz tőlünk sántán!

2009.10.10. 13:29:40

kérném beleírni a naptárba, hogy szöllősi ma dicsérő posztot írt a srácokról!

vagy tán Dr. Zergéék első áldozati báránya volt, és a cikk már a purgatóriumban született?

vérfarkas 2009.10.10. 14:36:08

A srácok előtt tényleg le a kalappal!
Azonban túlzás lenne ezt a bohócligás pallérozódásuknak betudni. Már csak azért sem, mert van, aki eleve kint lett "felnőtt labdarúgó". Megnéztem, a tegnap pályára lépő 14 srác közül mindössze 6 olyan akad, aki legalább 15 mérkőzésnyi játékpercet játszott az NB1-ben.
Szóval, köszönet néhány utánpótlásedzőnek, akadémiának, fantasztikus a siker, de ez nem a Ligaválogatott! Jövő héten ugyanazt a bohócligát kapjuk, közülük is aki csak tud, külföldre menekül (és igazuk lesz).

vagye1 2009.10.11. 15:54:11

@vérfarkas:
Szabó, Debreceni, Dudás, Kiss Máté, Gosztonyi, Németh,Szekeres, Gosztonyi- ez eleve 8 és a padon továbbá Megyeri, és ha nincs eltiltva játszott volna Présinger is.
Csak tárgyilagosan.
Másrészt nem azt írtam, hogy a siker az NB I érdeme, csupán elgondolkodtató, hogy bár nem illik a képbe, de azért az un. bohócliga termel értéket is. És egy post attól nem lesz rosszabb, ha ezt elismeri. Ennyi,

vagye1 2009.10.11. 15:56:45

No és 20 éves embereknél ne 15 meccses szinthatárt állapíts meg, hiszen a döntő többségben a világon mindenütt 21-23 éves korban lesznek stabil játékosok az elsőosztályú labdarúgók.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2009.10.11. 15:59:24

@vagye1: Őőő Gosztonyi I. és Gosztonyi II., vagy hogy?

petya72 2009.11.04. 19:52:52

hol lehet nézni a meccset?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.11.04. 22:57:59

@petya72: Győrben lesz november 13-án pénteken. Talán adja valamelyik adó. (Reméljük, mert leutazni nincs módunk rá)

Zigi 2009.11.05. 08:34:52

@végh hanta: Sport 1, nov.13., 15.45
süti beállítások módosítása