HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Még Pápa-Szolnok is lesz - Bohócliga 2. kör, beharangozó

2010.08.05. 14:00 végh hanta

d

Második fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására. Lehet például:

  • árgus szemekkel vizsgálgatni Egervári kapitány itthoni kiválasztottjait, mondjuk, hogy milyen mesterfogásokkal készül Komlósi Rooney ellen, vagy
  • leutazni Pápára és megnézni a hatvanegynéhány év után újra első osztályban szereplő Szolnokot, valamint az ugyanitt, a szívünknek oly' kedves Molnár Zoli visszatérését, esetleg
  • pesti, vagy dunántúli rangadón ütni el az időt és az ellenfél szurkolóját - meg, netán
  • Fehérvárott beordítani egy vaskosabb értékítéletet a jelenkori magyarfoci állapotáról.

Szóval lesz bőven választék.

Kaposvár - Újpest
Filmbéli kép. Ücsörög egy sötét, ámbár biztonságosnak látszó szobában az Ultra Viola Felszabadítási Szektor ügyvivő testülete, valamint a tagság jelen lévő része. Szólásra emelkedik a levezető elnök: - És mit adtak nekük a kaposváriak? Kérdem, mit adtak nekünk? - Benét. - válaszolja egy félszeg hang a tömegből. - Jó, Benét igen, de még mit? - Rajczit. - hallik egy másik hang. - Jó, Rajcit is, tényleg, tényleg. - válaszolja idegesen az elnök. - Balajczát. - mondja a harmadik tag. - Jó, jó Benét, Rajczit, meg Balajczát is, de kérdem én, mit köszönhetünk ezeknek a piszkos kaposváriaknak? - kezd elpattanni a cérna az elnökben. - Mioveczet! Snitt, vágás, és most következzen valami egészen más.
Tippünk: 1-1

Honvéd - MTK
Könyves feltalálta az egyetlen hatásos védekezési módot a fejesgólok ellen, amit bármelyik képességhiányos játékos könnyedén elsajátíthat akár szabadidejében is. Amint felugrik valaki, hogy egy bőszet bólintson a labdába, fel kell ugrani vele együtt, de nem ám azért, hogy magasabbra, meg előbb, hanem kb. hasonló súlypontemelkedéssel, ellenben lendülő könyökkel. Ugyan a módszer erősen hasonlít a Japánban kifejlesztett kamikáze-taktikához, eredményessége felől nincs kétségünk. Bukik a baba, de a pusztítás is méretes. Két dobásból kimarad.
Kispesten Morales mester ezzel szemben a hagyományos technikákban látja a kiutat, és leordította az összes frissen belőtt frizurát tartó hajzselét az öltöző fehér csempéjére. Aki ebből sem érti meg a lényeget, az már nem tanítható, kész Bohócligás játékosnak tekinthető. Botis.
Tippünk: 1-2

Pápa - Szolnok
Ilyen sem volt még, és lehet, többet nem is lesz, becsüljük meg tehát, hogy Pápa-Szolnok meccset rendeznek a Bohócligában. Normál esetben ez a két csapat NB2-es, esetleg NB3-as. Találkozásuk, a magyar bajnoki rendszer hagyományaihoz hűen, ott legalább annyira valószínűtlen volt eddig, mint az első osztályban, lévén Pápa a Dunántúlon, Szolnok meg nem ott van. Párosításuk (ellentétben a közhiedelemmel) nem a lemeztektonika egyik újabb elburjánzásának eredménye a Mezőség alatt, sokkal inkább a klasszikus csapatok pénztelensége versus az új kiscsapatok mögött állók felelős gazdálkodása. Így is lehet csinálni, de ezt máshol szegényháznak hívják, a magyar futballnak viszont perspektívákra van szüksége. Ettől még a két csapat lehet szerethető (az is!).
Tippünk: 1-0

Haladás - ZTE
Kellemes hétvégi és nyári délután az Alpokalján, mi kell még? Várjátékok? Strand? Kirándulás a természetbe? Naja, persze, még mit nem, csapjuk rá a budiajtót a kultúrmaszlagra. Focit nekünk, meg vérre menő rangadót, amolyan szomszédvárasat! Régi heppünk, ha egyszer úgy adódik, feladjuk kényelmes pesti bázisunkat és leközlekedünk valahogy a nyugati végekre, mert olyan nincs, hogy voltunk már Csepel-Tökölön, de nem voltunk még Hali-Zetén. (Sajnos nem ez a hétvége lesz erre a célra beáldozva.)
Szóval egy igazi vidéki klasszikus szombaton. A hazaiak nemrég estek át soros edzőváltásukon (Róth > Csertői), valamint kihagyták az első fordulót (helyette a nevében Werder Brement verték 2-1-re), így az új mesternek volt még egy kis ideje saját képére formálni az egyébként is saját csapatát. Egerszegen ezzel szemben már játszottak egy meccset, bár ők ezt szívük szerint meg nem történtté tennék, vagy minimum tagadnák, hogy volt. Ötöt kapni otthon sosem jó, és sosem sejtet jót, de legalább rúgtak hármat. Ami szintén nem sejtet jót, mert kettőt közben eladtak a Lech Poznannak, Rudnevs személyében. Hiánya csak később lesz igazán fájó, mert egy rangadón akár az ifikettő is pályán lehet, ott mindig minden máshogy van.
Tippünk: 1-1

Kecskemét - FTC
Mumusához látogat a Fradi. Ahhoz a csapathoz, amelyik elmondhatja magáról, hosszabb ideje őrzi első osztályú tagságát, mint a rekordbajnok zöldek (ezt a modorosságot, figyeltétek?). Tények: Urbányi elkötelezte magát a támadójáték mellett, frigyüket jobb belsővel áldotta meg Tököli Attila, a büntetőterület prófétája. Prukner elkötelezte magát a szerethető Fradi, és a sokpasszos játék mellett, nászutukról pedig egy halom kaposvári középpályást hoztak be vámmentesen, valamint egy marék csehet (höhö).
Tippünk: 1-2

Paks - DVSC
Ami kevés a nemzetközi porondon, az alapból egy kellemes kétgólos előny bármelyik magyar kiscsapat ellen. Verpecz kapus parádézik, mondjuk nem nagy szám, mivel egyedül tölti térfelén az egész meccset. Ezért nem lő gólt a Paks.
Tippünk: 0-2

Győr - Siófok
Alig egy hetet kellett csak várni, hogy végre kiderüljön: a Siófok ennyire jó, vagy a Videoton nőt fel hozzá játékban? Győrött gólt rúgni nagyobb bravúr, mint teljesíteni a 3%-os hiánycélt. Győrött gólt kapni, pedig mindig benne van a pakliban.
Tippünk: 1-0

Videoton - Vasas
Ha nagyon ki akarnánk cseszni valakivel, azt kívánnánk, ezen a meccsen legyen ő Mezey György. Borítékolható, hogy a fehérvári szurkolók nem mennek el szó nélkül a múlt heti kirohanása mellett. Emlékezhetünk, tavaly Herczeg András Szakály szerint voltak túl hangosak a debreceni drukkerek, akik egy "csak csendben, csak halkan" kezdetű rigmussal válaszoltak a követhező hazai bajnokin. Reméljük Videotonban is lesznek ennyire frappánsak, és nem ismétlik meg a (szerintünk) minden idők messze leggázosabb lelátói drapiját, amit még a megboldogult Gázszer egyik vendégjátéka alkalmával függesztettek ki a futópályát övező kerítésre. A szöveg rajta (nemes egyszerűséggel) ennyi volt: Kurva anyátok!
Pedig egy jó meccsre van kilátás. A Videotonnak van mit feledtetnie (kérdés alkalmas-e rá az öltözői hangulat), a Vasasnak viszont van mire emlékeztetnie magát a múlt hétről. Ha a vendégeknek sikerül legalább annyi helyzetet kialakítani, mint a Honvéd ellen, és azokból néhányat gólra váltani (legutóbb csak pontrúgásból voltak eredményesek), akkor még talán egy befektető is kinézhet Angyalföldre.
Tippünk: 2-2

Egyszerűsített tippszelvény, excel, időpontok:
Kaposvár - Újpest
Honvéd - MTK
Pápa - Szolnok
Haladás - ZTE
Kecskemét - FTC
Paks - DVSC
Győr - Siófok
Videoton - Vasas 

89 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr772201144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gegerio88 2010.08.05. 14:31:31

Most tényleg csak ímélben lehet elküldeni a tippeket, vagy jó itt is?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.05. 14:32:37

@gegerio88: Természetesen itt is, sőt. A mélben küldés azoknak van, akik nyaralnának, de nem akarnak kimaradni a tippjátékból.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.05. 14:33:23

Spinyókirály tippjei:

Kaposvár - Újpest 1-0
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-0

Futó Lada 2010.08.05. 14:38:54

Kaposvár - Újpest 3-2
Honvéd - MTK 2-3
Pápa - Szolnok 0-2
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 2-1
Győr - Siófok 2-1
Videoton - Vasas 3-2

TomAce 2010.08.05. 14:56:24

Kaposvár - Újpest 2-2
Honvéd - MTK 0-3
Pápa - Szolnok 0-0
Haladás - ZTE 2-0
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 0-0

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.08.05. 15:10:05

Kaposvár - Újpest 0-1
Honvéd - MTK 2-2
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 1-1
Paks - DVSC 1-4
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-0

istenhátmögött 2010.08.05. 15:36:11

Kaposvár - Újpest 0-0
Honvéd - MTK 1-3
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 0-0
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-1

JESTER 2010.08.05. 15:38:51

Kaposvár - Újpest 1:1
Mint a Ligakupában.

Honvéd - MTK 2:4
Nehéz őszünk lesz, a tolmács elposszan a szurkolósereg tovább fogy.

Pápa - Szolnok 1:1
Nem tudom miért.

Haladás - ZTE 3:1
Megint csúful a késbe szalad a vadász & csapata.

Kecskemét - FTC 3:2
Nagy meccsen! Urbányi cowboyfoltosodik rendesen majd az év nyilatkozatát produkálja.

Paks - DVSC 0:2
Ugyanaz mint múlt héten: a hazai szemétdombon még király a csoffadt Loki.

Győr - Siófok 2:0
Csak semmi izgalom.

Videoton - Vasas 2:2
Gyuri bá mostmáraztánkurváramegsértődik.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.08.05. 15:43:10

Kaposvár - Újpest 2-1 A Tanár Úr keze alatt új sztárok születnek.

Honvéd - MTK 2-2 Amíg Könyves és Tischler megbeszélik, mikor melyikük élteti az NS-ben Garamit, egyenlít a Kispest.

Pápa - Szolnok 1-1 A vendégek még a Véber által levágott fejekre is rámozdulnak, Bárányosét be is bombázza a pipába Pető Zoli.

Haladás - ZTE 2-1 Rudnevs eladta magát, jöhet Pavicsevics.

Kecskemét - FTC 2-1 A ketchupos csávó rádöbben, feléjük miért nem szokás kedvelni a lilákat.

Paks - DVSC 1-2 A meccs úgy vonul be a történelembe, mint az első bajnoki, ahol a "Bandi, honosítsad Simacot, bazmegg!" bekiabálás elhangzott.

Győr - Siófok 2-0 Gólzáporos siker.

Videoton - Vasas 3-1 Többen egybehangzóan állítják, hogy Lázok Janinak helye van a válogatottban.

Cunning Linguist 2010.08.05. 15:46:56

Kaposvár - Újpest 1:2
Honvéd - MTK 3:1
Pápa - Szolnok 1:2
Haladás - ZTE 2:0
Kecskemét - FTC 1:3
Paks - DVSC 0:3
Győr - Siófok 3:0
Videoton - Vasas 2:1

Szálinger Balázs 2010.08.05. 15:50:35

de izé vagy, nem hali-zte-re kell menni, hanem zte-halira. ott legalább nem fúj át a szél a pályán.

amúgy meg
Kaposvár - Újpest 1-0
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 0-2
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 0-0
Videoton - Vasas 1-1

fulmerz 2010.08.05. 15:56:46

Kaposvár - Újpest 2-0
Elozo forduloban a golarany bejott, mar csak az a kerdes, hogy mit tippeljek a Fradi-Kaposvar meccsekre... Remelen nem kepzodik egy feketelyuk es nem szippant be mindent...
Honvéd - MTK 0-2
A vendeg szektort lehet nem is kell majd kinyitni. Mondjuk lehet a hazait se...
Pápa - Szolnok 2-1
A szolnoki feljutast kiesessel unneplik majd szezon vegen
Haladás - ZTE 1-1
Micsoda nyugati rangado! Csak mondjuk nem olyan ertelemben nyugati, mint pl. egy Real-Barca...
Kecskemét - FTC 0-2
Pruki!!!
Paks - DVSC 0-2
A nemzetkozi eges hazai kiskiralysagot vonzz magaval.
Győr - Siófok 2-0
Siofok szinten zutty a szezon vegen.
Videoton - Vasas 2-1
A tavalyi fellangolas utan iden lefő a teszta.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.05. 15:59:06

@fulmerz: HOPPAKA, fulmerz ekezetet hasznalt! arvizturo tukorfurogep

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.05. 16:07:46

Kaposvár - Újpest 2-3
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 0-1
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 0-2

a képért köszi, a lófejű isten nélkül már nem olyan, mint régen! most egy kicsit jobb...:D

gegerio88 2010.08.05. 16:24:58

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 2-1
Pápa - Szolnok 2-2
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 3-1
Videoton - Vasas 1-2

Stefan Derrick 2010.08.05. 16:29:27

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 2-2
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 1-3
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-2

christvhu 2010.08.05. 16:38:09

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 2-0
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 1-1
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 3-0
Videoton - Vasas 2-2

Mérgező Hulladék 2010.08.05. 16:41:56

Kaposvár-Újpest 1-2, Honvéd-MTK 2-1, Pápa-Szolnok 0-2
Haladás-ZTE 2-2, KTE-FTC 1-3, Paks-DVSC 0-2
Győr-Siófok 1-0, Videoton-Vasas 3-1

vérfarkas 2010.08.05. 16:41:57

Kaposvár - Újpest 1-1
Az unalmas találkozón elbóbiskoló néző arra ébred, hogy apró folt éktelenkedik a vállán, sóhajtva néz az égre: „K**va fecske!”

Honvéd - MTK 1-2
Garami Józsi bácsi boldogan ugrik az ünneplő csikócsapat nyakába, egy összerogyó 17 éves láttán dünnyögve jegyzi meg „K**va zsenge…”

Pápa - Szolnok 2-1
Véber Gyuri törzshelyén ünnepel, másnap reggel a tulaj szomorúan nézi a bárpultot: „K**va ferde…”

Haladás - ZTE 1-0
Csank mester másnap a szomszédos Ausztriában próbálja levezetni a feszültséget. Az alpesi vadászházban csőre tölt és elhangzik a csatakiáltás: „K**va zerge!”

Kecskemét - FTC 1-2
A duplázó Marek Heinz lecserélésénél a Fradi tábor skandálni kezdi: „K**va penge!”

Paks - DVSC 0-2
Még az is belefér, hogy Coulibaly két kipattanóból lövi be a tizenegyest, képaláírás a másnapi Sportban: „K**va nyegle”

Győr - Siófok 2-0
Pedig a hétközi kupameccs sokat kivesz a hazaiakból, Montpellier nincs közel, Pinyő szavaival élve: „K**va messze!”

Videoton - Vasas 2-0
A vehemensen reklamáló hazai edzőt a lelátóra száműzik, így a második gólnál 10 centiről ordíthatja egy vendégszurkoló arcába: „K**va gyenge!”

christvhu 2010.08.05. 16:44:42

hogy is van a pontozás? lécci....

slowmotion 2010.08.05. 16:58:29

Kaposvár – Újpest 1-1
Ez az Újpest mindig jó lehet egy ikszre. Öt gólt meg sajnos nem lehet találni minden meccsen :)

Honvéd – MTK 2-1
Csak.

Pápa – Szolnok 2-1
A Szolnoknak most lehet idény eleji formát mutatnia

Haladás – ZTE 1-1
Hát itt nem lesz nyolc gól, az tuti

Kecskemét – FTC 1-2
A kilencben már a bajnoki cím kezd el lebegni a szurkerek felett. Pedig a múlt héten is csak egy majdnem-finn kategóriájú öngól jelentette a különbséget a Fradi javára.

Paks – DVSC 0-1
Tartalékolni kell az EL-re, ezért nem lesz 0-1,5

Győr – Siófok 3-0
A Győr kijátssza magából az EL-kiesés miatti dühöt, a Siófok nem kap meg két tizenegyest

Videoton - Vasas 2-1
Gyuribán megkönyörül a közönség. Nem hangzik fel a ‘kurvagyenge’, csak a ‘fucking weak !’

LionOfZion 2010.08.05. 17:11:27

Kaposvár - Újpest 2-2
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 0-4
Győr - Siófok 2-1
Videoton - Vasas 3-3

Zigi 2010.08.05. 17:25:06

Kaposvár - Újpest 3-1
Honvéd - MTK 2-0
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 3-0
Kecskemét - FTC 2-3
Paks - DVSC 0-1
Győr - Siófok 2-1
Videoton - Vasas 3-2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.08.05. 17:42:42

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 3-1
Haladás - ZTE 4-2
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 3-1
Videoton - Vasas 2-1

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.08.05. 18:20:49

Sajnos az első fordulóról kissé lemaradtam, így egy kör lemaradással vágok neki a bajnoki címért való küzdelemnek, mint a Videoton...

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 0-2
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 1-2
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

Lolyta 2010.08.05. 18:41:33

bocs nem tippelek de ha jól emlékszem szakály süketült meg nem bandi:D de mind1

setzer 2010.08.05. 18:50:41

Kaposvár - Újpest 3:1
Honvéd - MTK 1:3
Pápa - Szolnok 3:1
Haladás - ZTE 3:1
Kecskemét - FTC 1:3
Paks - DVSC 1:3
Győr - Siófok 3:1
Videoton - Vasas 3:1

Pumpui 2010.08.05. 19:04:22

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 3-0
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 1-1
Győr - Siófok 1-1
Videoton - Vasas 1-2

VGL 2010.08.05. 19:17:31

Kaposvár - Újpest 0-1
Tisza Tibi visszatér.
Honvéd - MTK 1-1
Akadémiák összecsapása.
Pápa - Szolnok 1-0
Nincs pofájuk most megbuktatni Vébert, lesz még erre alkalom elég.
Haladás - ZTE 1-1
Pavicsevics előre tekint, egészen augusztus 31-ig.
Kecskemét - FTC 2-1
Aki Lenadro-ra azt mondja, műbrazil, az milyen kifjezéssel illeti Juniort?
Paks - DVSC 0-1
A Loki a fiatalokkal is simán veri a Paksot.
Győr - Siófok 1-0
Sowunmi már a játékoskijáróból elkezd kapura lőni, de labdái nem jutnak át a cottbusi védelmen.
Videoton - Vasas 2-0
Zárt kapuk mögött, hogy a nagy startégát semmi se zavarja a 90 perc alatt.

Louis007 2010.08.05. 19:37:59

Kaposvár - Újpest 0:1
Honvéd - MTK 1:2
Pápa - Szolnok 1:1
Haladás - ZTE 0:1
Kecskemét - FTC 2:2
Paks - DVSC 0:2
Győr - Siófok 1:0
Videoton - Vasas 2:2

/budo/ 2010.08.05. 20:03:36

Kaposvár - Újpest 1:3
Honvéd - MTK 2:2
Pápa - Szolnok 0:2
Haladás - ZTE 0:2
Kecskemét - FTC 2:2
Paks - DVSC 0:3
Győr - Siófok 3:1
Videoton - Vasas 4:0

teddypicker 2010.08.05. 20:05:26

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 2-2
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 1-3
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.08.05. 20:51:25

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 2-1
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 1-0
Kecskemét - FTC 0-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-0

kétballáb 2010.08.05. 20:51:28

Én délután már tippeltem, gőzöm nincs, mit, csak nem küldte el. Úgyhogy ha véletlenül előkerülnek a tippek a rendszerből, akkor ez lesz a mérvadó, nem a korábbi.

Kaposvár - Újpest 1:2
Honvéd - MTK 3:2
Pápa - Szolnok 1:0
Haladás - ZTE 2:2
Kecskemét - FTC 1:1
Paks - DVSC 0:2
Győr - Siófok 2:0
Videoton - Vasas 3:1

Kiß B. 2010.08.05. 21:08:46

Rákóczi - Újpest 3-1
Ittas leszek :)

Kispest - MTK 1-3
Ha néha a Kispestre tippelek, biztos, hogy kikapnak. Most nagyon remélem, hogy ütik az emttékát, ezért ellenük fogadok!

Pápa - Szolnok 2-1
Hát erre nehézmit mondani...

Haladás - Zalaegerszeg 1-2
Az utca izgalmasabb lesz :)-

Kecskemét - Ferencváros 0-2
Pruki nem hagyja magát!

Paks - Debrecen 1-1
Pegig a Paks jobb csapat, mint a Basel, csak nincs elég nemzetközi rutinja :)

Győr - Siófok 3-1
Nem minden papsajt... Siófokon meg pláne nem! :)

Videoton - Vasas 2-2
Lassan a narancslével sem csúszik le a tészta!

dr. Wilbur Swain 2010.08.05. 21:11:43

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 2-2
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 2-3
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-1

Robespierre89 2010.08.05. 21:17:09

Kaposvár - Újpest 2-1
Honvéd - MTK 2-0
Pápa - Szolnok 3-1
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

Sarg3 2010.08.05. 21:17:16

Kaposvár - Újpest 2-1
Honvéd - MTK 1-3
Pápa - Szolnok 0-2
Haladás - ZTE 2-0
Kecskemét - FTC 1-3
Paks - Debrecen 1-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-3

housemd 2010.08.05. 22:04:59

Hanta violás népfrontos-Kaposváros bevezetője felülmúlhatatlan. még a feleségem is nevetett rajta... pedig szerintem sose hallott még Benéről sem...

Kaposvár - Újpest 1:1
A 2000-es évek végének két igazi Edzőtitánja, a Legjobban Várt Emberek közül kettő csap itten össze kérem, az elvárások hatalmasak, veretlenség megőrizve.

Honvéd - MTK 3:2
láthatóan az MTK mindkét irányban gólképes, az arányokat többnyire a véletlenek fogják kialakítani.

Pápa - Szolnok 3:1
azért mekkora flash lett volna, ha ők igazolják le Tisza Tibit

Haladás - ZTE 2:0
valami bűzlik lenn, Zalában
odvas fáknak hűs honában,
a vadász ül, a puska hallgat
ellőtt bakot avar takargat

Kecskemét - FTC 2:1
egyszer hopp, máskor kopp, középcsapatok sorsa már csak ez... Egervári kijelenti, hogy Tököli is alkalmasabb csatár, meg könnyebben megjegyezhető, magyaros neve van...

Paks - DVSC 0:3
Apám sűrű káromkodások közepette nézte a Bázel meccs ismétlését, igen gyakran emlegetve valami télies ruhadarabot (nem, nem a zakót), úgy vélte a Loki még csak nem is akart focizni... képzelem, hogy lesápadtak a bukik, amikor C. elsőre kihagyta... mi lett volna a szépen kialkudott végeredménnyel...

Győr - Siófok 1:1
részben, mert mindenkinél fix egyes, részben az esélyegyenlőség jegyében, részben mert a győr fáradt lesz... mindenesetre Pinyő mérgében kettéharapja a kapufát.

Videoton - Vasas 1:2
Morális mélypont... az amit Hanta belinkelt az öltözői hangulatról, edzőbuktatást vetít előre és nem áll távol azoktól a hírektől, amiket én hallottam arról helyről... állítólag Dr.M stílusa Rátgéber alpáriságához fogható, és egyesek még bizonyos égetett szeszek intenzív felhörpölgetését is felemlegetik... mindenesetre kevés olyan edző van, aki mélyről indulva ilyen sebességgel apasztja népszerűségét.

bmiky31 2010.08.05. 22:17:38

Kaposvár-Újpest 2-2
Honvéd-MTK 1-1
Pápa-Szolnok 2-1
Haladás-ZTE 1-1
Kecskemét-FTC 1-3
Paks-DVSC 0-1
Győr-Siófok 2-0
Videoton-Vasas 3-1

snowblind 2010.08.05. 23:18:52

Kaposvár - Újpest 3-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 2-3
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

Titi120 2010.08.05. 23:57:49

Kaposvár - Újpest 2-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 3-2
Kecskemét - Fradi 1-1
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 3-1

kokkoeireann · http://celticfc.blog.nepsport.hu 2010.08.06. 00:03:50

Kaposvár - Újpest: 2-1
Honvéd - MTK: 2-2
Pápa - Szolnok: 1-4
Haladás - ZTE: 2-2
Kecskemét - FTC: 1-2
Paks - DVSC: 0-3
Győr - Siófok: 1-0
Videoton - Vasas: 3-1

sunbird75 2010.08.06. 00:21:41

Kaposvár - Újpest 2-2
Honvéd - MTK 3-1
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 1-1
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 3-1
Videoton - Vasas 2-2

Koori 2010.08.06. 02:56:48

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 1-3
Pápa - Szolnok 2-2
Haladás - ZTE 2-3
Kecskemét - FTC 0-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-2 

Artie 2010.08.06. 08:11:00

Kaposvár - Újpest 3-2
Zöld-fehér vs. lila-fehér. A kaposvári metrókocsik látják kárát.

Honvéd - MTK 2-2
Morales üvölt, Józsi bá még mindig neveket tanul.

Pápa - Szolnok 2-0
A futballpápa feltámad.

Haladás - ZTE 3-1
Itt is napirenden lesz a metrókocsik szétverése.

Kecskemét - FTC 2-1
Itt is.

Paks - DVSC 0-2
Coulibaly×2, mindegyik tizenegyes utáni kipattanóból. A spori nem veszi észre, hogy az egyiket a nézők rúgják vissza.

Győr - Siófok 2-0
Vagy fordítva. Minden azon múlik, milyen gyorsan józanodnak a győriek (valaki elmondaná, hogy miért "Győrött" és nem "Győrben"? Én az előbbit győritől még sosem hallottam, pedig nagyjából 35 éve itt élek :)).

Videoton - Vasas 0-6
...mert Jevtusenko fölé fogja bikázni a tizenegyest.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.08.06. 08:39:53

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 2-0
Kecskemét - FTC 0-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 4-0
Videoton - Vasas 1-3

Stefan Derrick 2010.08.06. 09:03:11

@Artie: Coulibaly szerintem Kantától tanulta. Ő lőtte szinte kivétel nélkül így a tizenegyeseket, amíg lábra tudott állni.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.06. 09:05:29

A tegnap esti meccs utóhatásaként a hajnali órákban, hirtelen felindulásból, némi alkoholos befolyásoltság alatt átíródott a vébé-induló. (Ha valakire nézve sértő lenne, attól elnézést és szíveskedjen betudni fent jelzett körülményeknek.)

Kecskemét-FTC 1-1
Nagy az arcom, egy az álmom:
Bepasszt tolni bármi áron.

Pápa-Szolnok 1-0
Abwo támad, Supics hátul,
Guardiola is csak ámul.

Videoton-Vasas 0-1
Öngólt rúgott Lencse László,
Hurrázik már a lelátó.

Győr-Siófok 3-0
A jó edző sosem fáradt,
Üvölt végig, mint az állat.

Haladás-ZTE 1-1
Lőjj velünk vadat,
Ikszelünk egy füst alatt.

Honvéd-MTK 1-1
Könyökölj csak, ne félj,
Pirosat ez itt úgyse ér.

Paks-Debrecen 0-2
A béel csak álom, légy te is bátor,
Rúgj tizenegyest bármilyen áron már.

Kaposvár – Újpest 0-1
Óóóóóóóó, óóóóóóóó

Tuszek 2010.08.06. 09:40:29

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-0
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 0-1
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-1

mt85 2010.08.06. 10:09:52

Újoncként, majdnem egy teljes forduló után, holtversenyben az élen állni, felelősséget rak az ember vállára :)

Jó magyar szokás szerint 3-4 megtippelhetetlen meccs is van (minimum), úgyhogy maradok a papírformánál: kérdés, mi az. Azért egy 3-2 most is befért, hátha ismét bejön.

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 3-2
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

groovejet 2010.08.06. 10:18:31

Kaposvár - Újpest 0-2
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 0-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-2

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.08.06. 10:44:38

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 1-0
Kecskemét - FTC 0-2
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 2-1

Ond vezér 2010.08.06. 11:06:21

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 2-0
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 3-1

Géza 2010.08.06. 11:12:05

Kaposvár - Újpest 1-1
remek, most indulunk vásárolni...
a tobbit kesobb.. :(
Honvéd - MTK
Pápa - Szolnok
Haladás - ZTE
Kecskemét - FTC
Paks - DVSC
Győr - Siófok
Videoton - Vasas

rowi 2010.08.06. 11:39:35

a kaposvár-ute beharangozó és vérfarkas kommentje hatalmas muhaha:D

1116001 2010.08.06. 11:54:17

Kaposvár - Újpest 2-3
Honvéd - MTK 2-1
Pápa - Szolnok 0-0
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 0-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-1

fecskeE0 2010.08.06. 12:00:33

Kaposvár - Újpest 0:1
Honvéd - MTK 1:1
Pápa - Szolnok 1:1
Haladás - ZTE 2:1
Kecskemét - FTC 1:2
Paks - DVSC 0:3
Győr - Siófok 1:0
Videoton - Vasas 2:0

slowmotion 2010.08.06. 12:00:51

egyébként szólok, hogy (némi kitérővel, rövid távú használatra) meg lehet említeni Vasziljevics nevét is :)

egyébként ugyanezt majd elsütitek a Vidi ellen is? :D

LullaBY 2010.08.06. 12:15:40

Kaposvár - Újpest 1:3
Honvéd - MTK 2:0
Pápa - Szolnok 1:1
Haladás - ZTE 2:3
Kecskemét - FTC 2:1
Paks - DVSC 1:3
Győr - Siófok 2:0
Videoton - Vasas 2:1

echeníque 2010.08.06. 12:25:02

Kaposvár - Újpest 2:0
Honvéd - MTK 1:2
Pápa - Szolnok 1:0
Haladás - ZTE 3:1
Kecskemét - FTC 1:2
Paks - DVSC 0:3
Győr - Siófok 2:0
Videoton - Vasas 1:1

Balasnyikov 2010.08.06. 12:29:23

Kaposvár - Újpest 1:1
Honvéd - MTK 0:2
Pápa - Szolnok 1:1
Haladás - ZTE 1:0
Kecskemét - FTC 2:0
Paks - DVSC 0:2
Győr - Siófok 2:0
Videoton - Vasas 3:1

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2010.08.06. 12:47:53

Kaposvár - Újpest 2:2
Honvéd - MTK 2:1
Pápa - Szolnok 3:0
Haladás - ZTE 1:1
Kecskemét - FTC 0:2
Paks - DVSC 0:2
Győr - Siófok 1:0
Videoton - Vasas 2:1

Zyk 2010.08.06. 12:54:11

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 0-2
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 0-0
Videoton - Vasas 2-2

Dide_ 2010.08.06. 12:55:00

Kaposvár - Újpest 2:1
Honvéd - MTK 2:2
Pápa - Szolnok 3:1
Haladás - ZTE 1:2
KTE - FTC 2:3
Paks - DVSC 1:2
ETO - Siófok 2:0
Vidi - Vasas 1:1

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.08.06. 13:06:28

Kaposvár - Újpest 1:2
Honvéd - MTK 0:2
Pápa - Szolnok 2:1
Haladás - ZTE 1:1
Kecskemét - FTC 0:1
Paks - DVSC 1:2
Győr - Siófok 1:0
Videoton - Vasas 2:0

2010.08.06. 13:23:25

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 0-0
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 2-3
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-2

nuno 2010.08.06. 13:38:51

Kaposvár - Újpest 2-1
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-2

volankombi 2010.08.06. 14:09:39

Kaposvár - Újpest 0-2
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-2
Haladás - ZTE 2-2
Kecskemét - FTC 0-2
Paks - DVSC 0-3
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 1-0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.08.06. 16:20:24

Kaposvár - Újpest 1-0
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 0-0
Videoton - Vasas 1-2

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.08.06. 16:56:59

Kaposvár - Újpest 1:1
Honvéd - MTK 1:0
Pápa - Szolnok 1:1
Haladás - ZTE 3:1
Kecskemét - FTC 0:2
Paks - DVSC 2:1
Győr - Siófok 3:1
Videoton - Vasas 2:2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.06. 17:02:37

SZOLGÁLATI MEGJEGYZÉS:

@Black Lotus: A tippeket alapvetően az egyszerűsített szelvénynek megfelelő sorrendben kérjük, mert a rögzítés során nincs módunkban ellenőrizni, hogy mindent a megfelelő helyre írunk-e be. (Melléklet: itt most eltekintünk tőle, mert nyilvánvaló okokból lett felcserélve, de legközelebb a hasonlóan eljáróktól szívesen vennénk, ha a tippsor előtt jeleznék néhány szóban a tényt.)

@Géza: A tippeket egyszerre, egy etapban várjuk, mert elég nyűgös mindig utánamenni az excelben, ha valaki csak részletekben tippel. (Megjegyzés: nyilván, alkalmi jelleggel ez a szabály is felpuhul, de ha lehet, ez csak a pénteken 18:59-kor leadott első tippre vonatkozzon, úgy, hogy 19:02-kor jön hozzá a többi is.)

Köszönöm a figyelmet.

fran7 2010.08.06. 17:05:53

Kaposvár-Újpest 0-2
Honvéd-MTK 0-2
Pápa-Szolnok 0-0
Hali-ZTE 2-1
Kecsó-FTC 2-0
Paks-Loki 0-0
ETO-Siófok 0-0
Vidi-Vasas 0-2

Alfredd 2010.08.06. 17:10:06

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-0
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 2-1
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 3-2

socawarrior 2010.08.06. 17:18:48

Hali!

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 2-0
Pápa - Szolnok 4-1
Haladás - ZTE 2-2
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 3-3

mehr luft 2010.08.06. 17:23:25

Kaposvár - Újpest 1-2
Honvéd - MTK 2-1
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 1-0
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 2-1

Frigo 2010.08.06. 18:52:47

Kaposvár - Újpest 2-1
Honvéd - MTK 0-2
Pápa - Szolnok 3-1
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 0-1
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 3-2

RolloJuve 2010.08.06. 22:30:17

Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 0-1
Haladás - ZTE 3-1
Kecskemét - FTC 2-0
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 1-0
Videoton - Vasas 0-1

Géza 2010.08.07. 00:14:28

Most latom, hogy e-mailban mar tippeltem..
Bocsanat...
:)

kispest1000 2010.08.07. 00:19:16

Kaposvár - Újpest
Honvéd - MTK 1/2
Pápa - Szolnok 2/0
Haladás - ZTE 1/0
Kecskemét - FTC 2/2
Paks - DVSC 1/2
Győr - Siófok 2/0
Videoton - Vasas 3/0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.07. 10:17:27

@Géza: Ja, tényleg :) Ez meg az én fejemből ment ki. Javítom is azonnal:

Kaposvár - Újpest 1-1
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 0-0
Haladás - ZTE 0-0
Kecskemét - FTC 2-2
Paks - DVSC 1-2
Győr - Siófok 3-0
Videoton - Vasas 2-2

peteragard 2010.08.07. 10:37:01

Kaposvár - Újpest Kicsit lecsúsztam, de amúgy is kaposvári győzelmet tippelteltem volna... 2-1 :(
Honvéd - MTK 1-2
Pápa - Szolnok 2-0
Haladás - ZTE 1-1
Kecskemét - FTC 1-3
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 3-0

sirsteve 2010.08.07. 12:41:32

Megkésve bár, de törve nem, amúgy kutyafuttában:

Kaposvár - Újpest 0-1 (persze utólag könnyű)
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 2-3
Haladás - ZTE 2-2
Kecskemét - FTC 0-0
Paks - DVSC 1-3
Győr - Siófok 3-0
Videoton - Vasas 4-1

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.08.07. 13:13:00

Honvéd - MTK 3:2
Pápa - Szolnok 0:2
Haladás - ZTE 3:0
Kecskemét - FTC 1:3
Paks - DVSC 1:3
Győr - Siófok 2:1
Videoton - Vasas 2:2

Sarg3 2010.08.07. 15:39:19

Tényleg enm adja a TV a Hali-Zetét? :(

doktor kotász 2010.08.07. 15:58:59

Kaposvár - Újpest
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 1-1
Haladás - ZTE 3-3
Kecskemét - FTC 1-2
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-1
Videoton - Vasas 2-0

kerzolika 2010.08.07. 16:47:22

Kaposvár - Újpest
Honvéd - MTK 1-1
Pápa - Szolnok 2-1
Haladás - ZTE 0-2
Kecskemét - FTC 2-1
Paks - DVSC 0-2
Győr - Siófok 2-0
Videoton - Vasas 1-1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.08.07. 22:30:07

Lekéstem a szombatiakat.
Vasárnap:
Haladás - ZTE 0:1
Paks - DVSC 1:1
Győr - Siófok 0:0
Videoton - Vasas 3:0
süti beállítások módosítása