HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Az ország, ahol még a pályamunkás is pro-liecences képesítéssel rendelkezik, csak a vezetőedző nem - Bohócliga 5. beharangozó

2010.08.26. 16:25 végh hanta

A héten újabb veretes nevekben bővelkedő kontingenssel gyarapodott az állás nélküli pro-licences edzők amúgy is népesnek mondható tábora. Átvehette jól megérdemelt képesítését Herczeg András és Véber György a Bohócligából, valamint többen a különböző szintű és korosztályú egyéb csapatok kispadjairól. Ha csak az UEFA által is lepecsételt papírokon múlna, felnőttől egészen U3-ig Magyarország lenne mind a világbajnoki, mind az eb-címvédő, annyi jól képzett mesterünk van. Ízlelgessük a neveket (nem teljes lista):
- Tuboly Frigyes, aki tavasszal formailag még a Ferencváros beosztott vezetőedzője volt,
- Borgulya István, a kispesti lelátók Burgonyája,
- Csábi József, a válogatott pályaedzője,
- Kondás Elemér, a kisLoki edzője,
- Gabala Krisztián, a Honvéd B edzője,
- Bekő Balázs, a Videoton valamije,
- ifj. Albert Flórián, a Puskás Akadémia újdonsült edzője,
- dr. Genzwein Ferenc az állandó majdnem MLSZ elnök és sörgyáros,
- Pisont István, akiről most hirtelen nem is tudjuk mi.

Reméljük mindössze ennyit múlik a felemelkedés, és előre siratjuk a Siófokot, mivel egyedül náluk kell már csak helyet szorítani a kispadon plusz egy főnek, aki majd nyilatkozni hivatott a mérkőzések után.

Nyaralás közben megorganizált gyorsbeharang, mert lassan mennék csobbanni. (A legutóbbi forduló összefoglalója ugyanezen ok miatt maradt el, remélhetőleg csak ideiglenesen.)

Vasas - Siófok
Figyelem!, a mérkőzést lehetetlen időben, péntek délután ötkor tartják, a nézőközönség tüntető távollétének kíséretében. És az is Figyelem!, hogy a statisztikailag nehezen kimutatható távolmaradás kifejezetten az időpontnak szól majd, nem pedig egy, a mérkőző csapatokról kifejtett újabb semmitmondó kritika.
Mellékesen az megvolt, hogy a Vasas otthon perfekt, és legutóbb már idegenből is elhozott egy pontot? És az, hogy Németh Norbi esetleg visszatér? Kérdés miből, illetve ennyi elég lehet-e egy befektető levadászásához?
Tippünk: 2-0, mert otthon játszik a Vasas.

MTK - Újpest
Hoppá, Pintér Ádámot elvitte a Real Zaragoza, és nem valami furcsa kölcsönbe, ahogy azt korábban szokás volt az MTK-val kapcsolatban, hanem örökbe, vagy legalábbis határozott idejű szerződéssel. Eddig is tudtuk, hogy az MTK tele van jobbféle, még épp formálható játékosokkal, de valahogy pont nem Pintér Ádám volt általában az első akire gondoltunk, és aztán tessék, Primera Division. Szóval van miért hajtani, itthonról is bármi lehet, vagy ha nem, még mindig ott van néhány év múlva a Paks-Pápa-Szolnok bűvös háromszög, esetleg az NB2.
Pintér kiesése egyébként csak annyiban lehet gáz, hogy épp az Újpest elleni meccs előestéjén történt, de egyben nem is akkora probléma, mert Rajczi, aki végre meglőtte első idei góját a múlt héten, sérüléssel bajlódik. A tavalyi 4-5-ös rodeó megismétlődésében bízóknak pedig azt üzennénk, hogy az vagy színtiszta bunda lenne, vagy reménytelen.
Tippünk: 1-1, mert mindkét csapat alakul.

Szolnok - Honvéd
Most vagy alakulgat a Szolnok, vagy Remili mégis egy vállalható játékos, nem tudjuk. Legutóbb ugyan kikaptak Kecskeméten, de ez nem zavarhatja meg tiszta gondolatainkat, tudtuk, egyszer el kell süljön az Urbányi-fergeteg valamelyik lába. Az idei évad egyik kellemes meglepetése, Tarczy kapus továbbra is sérült, helyén a rutinos Rázsónak lehet rázós a hétvége, ha nagyon Népsportosan akarnánk kínosszóviccelni. További hiányzó még Molnár Zoltán, aki rendszeres eltiltását tölti hétvégén a tiszaligeti stadion lelátóján.
Kispesten egyébként dettó hasonló a helyzet, csak ott nagyobbak az elvárások. Szóval vagy alakul valami, vagy Akassou mégis egy vállalható játékos, nem tudjuk.
Tippünk: 1-2, a Honvéd jelenleg erősebbnek tűnik, és eleve olyan ritkán szoktunk hazabeszélni.

Haladás - Paks
Hárman átmenetileg kiestek a Haladásból múlt pénteken, viszont ketten érkeztek - szintén átmenetileg, fél éves szerződéssel. Nagy Gábor és Lattenstein a fixen kirovandó kétmeccses eltiltás, míg Molnár Balázs egy megyei meccseken is ritkaságszámba menő ámokfutása utáni négyből tudja le az elsőt a Paks ellen. Érdekesség, hogy az eltiltások a szerdai Szolnok elleni elmaradt találkozót is figyelembe veszik, mint kihagyandót, miközben azok a játékosok, akik a meccs eredeti időpontjában még nem tartoztak a csapat keretébe, nem játszhatnak rajta. Furcsálljuk.
Az érkezők oldalán viszont fix Srdan Radonjic neve, akire igazán kiíáncsiak leszünk, mert korrekt pedigrét mellékelt dvdjéhez managere. Háromszoros montenegrói válogatott csatár, szerb gólkirály a Partizan színeiben, valamint játszott még a Viborgban, Odenseben, Altachban, Budvában és a félelmetes nevű Luch-Energyában. Nem fix viszont Stevan Stosic, a támadó középpályásként árult, és a közelmúltban szintén Budvában is megforduló játékos sorsa. A Pápa elleni meccshez képest, Csertői Aurélnak ezúttal nyilatkoznia kell majd mindenképp: igen, avagy nem? Érdekes lesz légióst látni a Haladásban.
Pakson sem tétlenkedtek, és a hétvégén még zalaegerszegiként náluk járó Magasföldivel egyeztek meg négy éves hosszabbításban, de már helyi színekben.
Tippünk: 2-1, mert lassan már a Haladásnak is kell egy meccset nyernie, vagy legalább gólt rúgnia.

Kaposvár - Pápa
Zsolnai Róbert másodszor tért vissza Kaposvárra, de ezúttal még nem tudta bizonyítani, hogy csak a Gödörben érzi igazán otthon magát. Jelenleg sérülés miatt teszi mindezt, mi azonban azon meditáltunk, hogy mennyit számíthat az eredményességét tekintve Prukner László jelenléte, illetve hiánya? Sisa Tibornál nem volt egyértelmű kezdő ugyanis a minőségi támadókban akkortájt sem bővelkedő Honvédban.
Ha azt írnánk, hogy lendületben a Pápa, akkor nagyobb baromságot állítanánk, mint azt általában szoktunk. Rendben, behúztak otthon egy klasszikus flúgos futamos meccset, de előtte inkább agonizáltak. Talán majd most, hogy Véber Gyuri papírt kapott, valamint szerződést bontottak Granáttal, bár nyilván nem ő húzta vissza a csapatot.
Tippünk: 2-1, mert a Kaposvár viszont tényleg lendületben lévőnek tűnik.

ZTE - Kecskemét
Elment Magasföldi, ismét egy támadóval kevesebb Egerszegen. Majd az örök reménységünk, a játékos akiben képesek vagyunk hinni, az U21-es kerettag Balázs Zsolt. Itt az ideje.
Litsingi is távozik, igaz ő csak egy hétre, mivel meghívót kapott a kongói válogatott Szudán ellen készülő keretébe, újabb egzotikus válogatottal bővítve a Bohócligában pályára lépett játékosok táborát.
A mérkőzést egyébként mindenkinek ajánlanánk, a Kecskemét eddigi négy találkozóján összesen 23 gól esett, ami átlagolva 5,75/forduló. A lényeg, hogy vagy nyernek (ez a ritkább eset), vagy kikapnak, de akkor nagyon. A lényeg, hogy sok a gól, és azt szeressük.
Tippünk: 3-2, mert olyan nincs, hogy a ZTE nem nyer négyből semmit.

DVSC - Videoton
Fura leírni, de jelenleg ez párosítás A RANGADÓ. Még úgy is vállaljuk állításunkat, hogy sem a Videoton, sem a Debrecen-2 nem kápráztatta el szurkolóit az elmúlt időszakban. Az egyetlen értelmes hír velük kapcsolatban, hogy Lencse sorsa továbbra is rendezetlen. A Videotonba úgy tűnik nem fér be, itthonra nem adnák kölcsön, vagy el, külföldre viszont nem nagyon kell (még). A Lokira vár egyébként ma este egy lovecsi visszavágó, vagyis vasárnap nyugodtan játszhat az, akit Herczeg András a legjobbnak gondol.
Tippünk: 2-1, mert egy rangadót otthon illik megnyerni, és idegenben elveszíteni.

FTC - Győr
Ha a Vasas-Siófokra azt mondtuk, hogy hülye időpontban rendezik, akkor ez fokozottan igaz a Fradi-Győr vasárnap este kilences kezdésére. Lesz egyáltalán vendégdrukker az Üllőin, sőt, lesz egyáltalán hazai, ha figyelembe vesszük, hogy a találkozó vége vészesen közel került az utolsó metrók indulási időpontjához? Helyesbítés: szeptember 1., szerda, 19h.
Egyébként a Győrrel ugyanaz van, mint a Debrecennel, Pintér Attilának nincs már mire tartalékolnia Zágráb után, ha csak nem a négy(!) grúz utánpótlás válogatottba meghívott játékosát.
Tippünk: 1-0, mert a Fradinak hazai pályán bárki ellen kötelező nyernie, tartja az évszázados elvárás.

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:
Vasas - Siófok
MTK - Újpest
Szolnok - Honvéd
Haladás - Paks
Kaposvár - Pápa
ZTE - Kecskemét
DVSC - Videoton
FTC - Győr

107 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr412249872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1116001 2010.08.26. 18:07:09

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 0-1
Kaposvár - Pápa 3-1
ZTE - Kecskemét 1-1
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.26. 18:10:58

@Dunbar: Igen, elméletileg ez volt eddig. Mint írtam, furcsálljuk is a mostani eljárást. (Természetesen nem elfeledkezve arról, hogy egy ilyen idegbeteg magatartás igenis vonja maga után a megfelelő következményét.)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.26. 18:14:43

Vasas - Siófok 3-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-3
Haladás - Paks 1-1
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 0-0
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-0

Dunbar 2010.08.26. 18:17:34

@végh hanta: Köszi, akkor jól emlékeztem. (Még véletlenül sem reklamálni akartam, teljesen jogos a 4 meccs, sőt. Amúgymeg, mégegyszer belegondolva: aki logikázni akar, az nézzen matek OKTV-t, ne bohócligát! :))

teddypicker 2010.08.26. 19:20:18

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 2-3
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 2-2
ZTE - Kecskemét 2-1
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-2

Artie 2010.08.26. 20:04:06

Vasas - Siófok 2-0
Fogalmam sincs, miért.

MTK - Újpest 2-0
Pláne nem tudom, miért. Olyat lehet, hogy ha 40 perc után nem lesz 2-0, akkor a tippem 1:3?

Szolnok - Honvéd 0-1
Mert itt csak folyik, nem játszik a Tisza.

Haladás - Paks 3-0
Ilyen az, ha a vasút nekimegy az atomnak: atomjaira szedi.

Kaposvár - Pápa 3-1
MLSZ-jóvátétel.

ZTE - Kecskemét 2-0
Nem sikerül elrepülni a vadász pontos golyói elől.

DVSC - Videoton 2-1
Nehogy már a Loki torkán akadjon a tészta.

FTC - Győr 0-4
Megkapja az ETO az eddig meg nem kapott tizenegyeseket. Hálisten Kulibali nem Győrben kulizik.

mt85 2010.08.26. 20:17:55

"FTC - Győr
Ha a Vasas-Siófokra azt mondtuk, hogy hülye időpontban rendezik, akkor ez fokozottan igaz a Fradi-Győr vasárnap este kilences kezdésére. "

Ezt a meccset nem tették át végül szerda estére?

sunbird75 2010.08.26. 20:18:30

Vasas - Siófok 3-1

MTK - Újpest 2-3

Szolnok - Honvéd 0-3

Haladás - Paks 1-1

Kaposvár - Pápa 3-2

ZTE - Kecskemét 3-1

DVSC - Videoton 1-3

FTC - Győr 2-2

mt85 2010.08.26. 20:26:08

megnéztem, és tényleg szerda a Fradi-meccs. mondjuk a nyaralás közben valószínűleg én sem épp az aktuális fordulót böngészgetném :)

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 4-2
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 2-1

Sarg3 2010.08.26. 20:32:49

Én amondó vagyok, hogy ha normális időpontban lesz egy Vasasmeccs, akkor megint összejön az a 3000 körüli ember, ami a nyitófordulóban volt.

Vasas - Siófok 3-1
Remélem Ferenczi gólt rúg, és a Moszkva-teret elárasztják a labdák (vagy lufik?)
[http://labdarugas.vasassc.hu/news_more?news_id=1868]

MTK - Újpest 3-2
Szolnok - Honvéd 2-1
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 1-3
ZTE - Kecskemét 2-2
Debrecen - Videoton 1-2
FTC - Győr 2-2

mehr luft 2010.08.26. 20:33:21

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 1-0
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 1-2
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 0-1

Kifli009 2010.08.26. 20:38:38

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 1-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 2-1
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-0

Kifli008 2010.08.26. 20:39:18

Vasas - Siófok 1-1
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 1-1
ZTE - Kecskemét 3-1
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 2-2

Kifli007 2010.08.26. 20:42:11

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 1-0
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 3-0
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 1-1

jasztreb 2010.08.26. 20:49:35

mi az, hogy pisont pistáról semmi sem jut eszetekbe?
hát, ő a legnagyobb ci, akarom mondani legnagyobb király.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.08.26. 21:09:15

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 1-1
ZTE - Kecskemét 5-3
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 2-0

bmiky31 2010.08.26. 21:13:19

Vasas-Siófok 3-0
MTK-Újpest 2-2
Szolnok-Honvéd 1-1
Haladás-Paks 2-0
Kaposvár-Pápa 3-1
ZTE-Kecskemét 4-2
DVSC-Videoton 1-1
FTC-Győr 1-1

housemd 2010.08.26. 21:35:40

Az előző körben szerzett pontjaimtól fellelkesültem.

Vasas - Siófok 3:0
és még a vasast is egyre szebbnek látom... képzeljétek el jövőre Ferenczit, piros-kékben, EL-selejtezőben.

MTK - Újpest 1:1
bevallom, az újpesttől többet vártam, mint amit kaptam eddig. az MTK meg elpusztíthatatlan. Látom már, amint halála után bebalzsamozzák és a kispadhoz kötözik néhai Garami mester porhüvelyét, mint Szulejmánt Szigetvárnál.

Szolnok - Honvéd 1:1
mert még tart a lendület a Tisza-parton.

Haladás - Paks 2:0
ideje kizuttyannia a Paksnak. tulajdonképpen a Haladásnak is, de mint a Hegylakóban, egy csak maradhat.

Kaposvár - Pápa 1:2
Fordítva volna logikus. Szűcs Lajos beordítja.

ZTE - Kecskemét 2:2
nem megy, nem megy, és Magasföldi és eltávozott.

DVSC - Videoton 1:1
ami azt jelzi, fogalmam sincs, mi lesz.

FTC - Győr 1:2
mert ezt meg Pinyő ordítja be. A Fradi múlt héten jól játszott (aránylag sokkal jobban, mint a Vidi), kétszer egymás után meg nem tud.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.08.26. 21:36:56

Vasas - Siófok 1-1
MTK - Újpest 2-3
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 3-1
ZTE - Kecskemét 2-0
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 0-1

Balasnyikov 2010.08.26. 22:20:30

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 2-0
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 0-0
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 0-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.08.26. 22:25:50

Vasas - Siófok 3-0 (pedig de jó lenne, ha...)
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-0
Haladás - Paks 3-1
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 1-0
DVSC - Videoton 0-0
FTC - Győr 1-1

Futó Lada 2010.08.26. 22:41:00

Vasas - Siófok 1-2
..mer ami tuti, az nem tuti..

MTK - Újpest 1-2
.. a meccs után feldühödött MTK szurkolók eltérítik az 1-es villamost Újbudára

Szolnok - Honvéd 1-0
.. nyilván ennek kell történnie 2 Honvéd győzelem után

Haladás - Paks 1-1
.. Csertői lemond, és hétfőtől Kis Károlyt váltja..

Kaposvár - Pápa 2-1
.. ez logikusnak tünik, mert Zahorec rég nem rúgott büntetőt..

ZTE - Kecskemét 1-3
.. Pavicsevics ofkorsz, aztán Urbányiék tartalommal töltik meg a játékot.

DVSC - Videoton 3-2
..a meccs után Herceg Andrást előléptetik, és hétfőtől hivatalosan is Király Andrásnak hívják..EL-ben DVSC- Maribor-Liverpool-Dinamo Zagreb csoport lesz

FTC - Győr 2-0
A Győr a Zágrábi diadal után még ünnepi hangulatban van, a játékosok összekapaszkodva vonatoznak az ellenfél térfelén.

snowblind 2010.08.26. 23:48:21

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 2-1
Rákóczi - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 2-1

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.08.27. 00:14:57

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 3-0
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-1

spinyokiraly 2010.08.27. 00:19:33

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 0-0
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-1
ZTE - Kecskemét 3-1
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 0-1

Koori 2010.08.27. 03:35:48

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-2
Kaposvár - Pápa 0-1
ZTE - Kecskemét 1-1
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-1

Stefan Derrick 2010.08.27. 04:24:46

@housemd: Elképzeltem Ferenczit, jó lesz...

setzer 2010.08.27. 05:34:34

Vasas - Siófok 3:1
MTK - Újpest 3:1
Szolnok - Honvéd 3:1
Haladás - Paks 3:1
Kaposvár - Pápa 3:1
ZTE - Kecskemét 3:1
DVSC - Videoton 3:1
FTC - Győr 3:1

nuno 2010.08.27. 08:02:07

Vasas - Siófok 3-1
MTK - Újpest 2-1
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 1-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 2-2
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 1-0

Fóka78 2010.08.27. 08:05:59

Vasas - Siófok 3-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-0
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 2-1
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-3

/budo/ 2010.08.27. 08:30:35

Vasas - Siófok 1-1
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 3-1
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 2-2
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 0-1

christvhu 2010.08.27. 08:43:43

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-3
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 1-0
DVSC - Videoton 2-0
FTC - Győr 2-2

Mérgező Hulladék 2010.08.27. 08:44:21

Mikor rakták át az FTC-Győrt? Pontosítok, mert muszáj: mikor rakták át szerdára? Logikus amúgy, de már megint napokkal előtte módosítanak...

Vasas-Siófok 3-0, MTK-Újpest 3-1, Szolnok-Honvéd 0-0
Haladás-Paks 1-0,Kaposvár-Pápa 2-2, ZTE-KTE 2-0
DVSC-Videoton 1-2, FTC-Győr 1-1

istenhátmögött 2010.08.27. 08:44:42

Vasas - Siófok 1 0
MTK - Újpest 0 0
Szolnok - Honvéd 0 1
Haladás - Paks 2 0
Kaposvár - Pápa 1 2
ZTE - Kecskemét 2 1
DVSC - Videoton 1 0
FTC - Győr 1 2

díszbohóc 2010.08.27. 08:57:29

Megvan az a rádiós reklám, miszerint ha Ferenczi Pista gólt rúg akkor valami labdazápor lesz a Moszkva téren? (vagy valami ilyesmi)
Amúgy Hanta ne reménykedj, a Kecskemét meccs egyértelműen bunda volt, a Honvédot le fogjuk igázni.

JESTER 2010.08.27. 09:07:08

Vasas - Siófok 1:1
MTK - Újpest 2:1

Szolnok - Honvéd 3:1
mikor már azt hisszük minden rendben...

Haladás - Paks 1:0
Kaposvár - Pápa 1:0, Hajrá Tanár úr!
ZTE - Kecskemét 3:1
DVSC - Videoton 1:1
FTC - Győr 0:0

Louis007 2010.08.27. 09:10:24

Vasas - Siófok 3:1
MTK - Újpest 2:0
Szolnok - Honvéd 1:2
Haladás - Paks 1:2
Kaposvár - Pápa 3:1
ZTE - Kecskemét 4:3
DVSC - Videoton 2:0
FTC - Győr 0:1

VGL 2010.08.27. 10:06:06

Vasas - Siófok 2-0
A Vasas ősszel összeszedi a benntmaradáshoz szükséges pontokat.
MTK - Újpest 2-1
Gézával először kap ki a bajnokságban az Újpest.
Szolnok - Honvéd 1-1
A Honvéd játékosait a héten meglátogatta a Gór Nagy Színitanoda vezetősége. A közös gyakorláson a játékosok a "Megrúgták a térdkalácsom, én itt menten meghalok" szituációs gyakorlatot vették át a színészek segítségével.
Haladás - Paks 1-0
A Paksból négy játékost állítanak ki, és a hazaiak emellé kapnak 3 büntetőt is. Ez utóbbiból az elsőt az asszisztens, a másodikat a hazaiak gyúrója, a harmadikat pedig Józsi bácsi, a büfés javaslatára fújja be a spori.
Kaposvár - Pápa 1-1
A Pápa a múlt hét után elégedetten dőlt hátra, vesztére.
ZTE - Kecskemét 2-2
A Zete a téli átigazolási időszakra vár, ahol érkezhet a szerb kontingens.
DVSC - Videoton 1-2
A Loki ünnepel, a Vidi meg köszöni szépen.
FTC - Győr 0-1
Pintér Attila, és az 1-0-ás győzelmek elmaradása? Na, ilyen nem létezik.

VGL 2010.08.27. 10:06:47

Hol vannak a tippjeim!?

Zigi 2010.08.27. 10:16:05

Bari Zsolti megtalálta a választ arra a kérdésre, hogy miért gyenge a magyar futball.:)

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/papa-az-elavult-kamerak-miatt-is-elvezhetetlen-a-magyar-foci-baranyos-2042591

lelkesamatör 2010.08.27. 10:16:48

Vasas - Siófok 2-0
A meccs után Sowumni és Ferenczi mezt cserélnek. Ferenczi két év múlva fel is használja a Szolnok játékosaként.
MTK - Újpest 2-2
Ha Pintér maradt volna lehet behúzzák...
Szolnok - Honvéd 0-0
Csak hogy egy bűn rossz meccs is legyen.
Haladás - Paks 3-1
Lehet kérni, hogy idén 5 csapat essen ki?
Kaposvár - Pápa 1-0
Integess az NB1-nek mond, hogy Pápá!
ZTE - Kecskemét 4-2
Nem lehetne módosítani a versenyszabályzatot, hogy a legtöbb gólt kapó, de támadó szellemű csapat bentmaradhasson. Mondjuk sms-ekkel bennt lehetne tartani a la Megasztár.
DVSC - Videoton 2-1
Nehogy már egy bolgár bajnok megverése után, egy majdnem magyar bajnokot ne csapjanak meg.
FTC - Győr 0-1
Rátérnek a Pintéri útra.

Zigi 2010.08.27. 10:20:48

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 3-1
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 4-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 5-3
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 1-1

Zigi 2010.08.27. 10:21:51

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 3-1
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 4-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 5-3
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 1-1

Ha duplán menne el, akkor bocs.

Frigo 2010.08.27. 10:42:19

Vasas - Siófok 2 - 0
MTK - Újpest 1 - 1
Szolnok - Honvéd 1 - 1
Haladás - Paks 1 - 1
Kaposvár - Pápa 2 - 0
ZTE - Kecskemét 2 - 0
DVSC - Videoton 2 - 1
FTC - Győr 1 - 1

2010.08.27. 10:52:17

Vasas - Siófok 3-1
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 0-3
Haladás - Paks 0-0
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 2-0
FTC - Győr 1-0

Artie 2010.08.27. 10:56:19

@Zigi: A legrosszabb az egészben, hogy még komolyan is gondolja...:S

kokkoeireann · http://celticfc.blog.nepsport.hu 2010.08.27. 10:57:24

Vasas - Siófok: 3-1
MTK - Újpest: 2-1
Szolnok - Honvéd: 0-1
Haladás - Paks: 2-2
Kaposvár - Pápa: 2-1
ZTE - Kecskemét: 2-3
DVSC - Videoton: 2-1
FTC - Győr: 1-0

2010.08.27. 11:03:55

Amugy Kassai mikor fog Fradi meccset vezetni? Vagy o nem akarja a nevet adni ahhoz a csalassorozathoz, amit az MLSZ evek ota csinal? 5. fordulo, de Bede mar masodszor? Ja persze, mindjart itt az Ujpest elleni meccs, es meg nincs eleg eltiltottunk meg serultunk.

Artie 2010.08.27. 11:27:57

@nicolasito: Bede eleve már régóta nem oda való.

Jó 15 éve volt egy eset Győrben, talán ETO-Békéscsaba meccs volt (nagyjából az utolsók egyike, amin voltam). A vendégcsapat gólja jó méteres les volt, én (meg sokan) pontosan láttuk. Akkor még nem volt ezer kamera és 46 visszajátszás, de a másnapi Kisalföldben volt egy fotó, jól sikerült, pont a passz pillanatában, amin teljesen egyértelműen látszott a les. Megesik, van ilyen, hogy benézi a partjelző vagy a bíró.

Na de mit mondott Bede? A fotó alapján ő úgy látja, jól döntött.

Anyád.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.08.27. 11:28:52

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 2-0
Haladás - Paks 1-1
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 3-3
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-1

echeníque 2010.08.27. 11:32:35

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-3
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-1

kétballáb 2010.08.27. 11:59:49

Vasas - Siófok 2:0
MTK - Újpest 2:1
Szolnok - Honvéd 1:1
Haladás - Paks 1:0
Kaposvár - Pápa 1:0
ZTE - Kecskemét 3:1
DVSC - Videoton 2:1
FTC - Győr 1:0

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.08.27. 12:05:44

Vasas - Siófok 1-0
MTK - Újpest 0-2
Szolnok - Honvéd 0-1
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 0-1
ZTE - Kecskemét 2-4
DVSC - Videoton 1-2
FTC - Győr 1-1

fran7 2010.08.27. 12:33:38

Vasas-Siófok 4-1
MTK-Újpest 2-1
Szolnok-Honvéd 0-0
Hali-Paks 1-1
Kaposvár-Pápa 0-0
ZTE-Kecskemét 0-1
Loki-Vidi 0-2
FTC-ETO 0-0

sirsteve 2010.08.27. 13:03:53

Vasas - Siófok 3-1
Nagyapám iránti tiszteletből idén nálam a Vasas lesz a bajnok.

MTK - Újpest 4-4
A bochumi ügyészség nélkül ez a produkció nem jöhetett volna létre.

Szolnok - Honvéd 2-0
Bohócliga faktor, két győzelem után már törvényszerű a Honvéd veresége.

Haladás - Paks 1-2
Most már csakazért is meg lesz az első edzőváltás.

Kaposvár - Pápa 2-0
A Rákóczi idén is már ősszel összegyűjti a bentmaradához szükséges pontokat, hogy tavasszal egy kis pénzt is kereshessen.

ZTE - Kecskemét 6-5
Tovább javul a KTE meccsenkénti gólátlaga.

DVSC - Videoton 1-1
Herczeg András természetesen rotál, ami talán elég egy pontra.

FTC - Győr 0-1
Beindul a Pintér-művek.

Kiß B. 2010.08.27. 13:26:11

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Kispest 2-1
Haladás - Paks 2-0
Rákóczi - Pápa 3-1
Zalaegerszeg - Kecskemét 3-1
Debrecen - Videoton 1-1
Ferencváros - Győr 1-1

Titi120 2010.08.27. 13:53:22

Vasas - Siófok 3-1
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 2-0
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 2-1
Fradi - Győr 1-1

dr. Wilbur Swain 2010.08.27. 13:54:24

Vasas - Siófok 3-1
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-2
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 3-1
DVSC - Videoton 1-0
FTC - Győr 1-1

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.08.27. 13:59:46

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 1-3
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-1

LionOfZion 2010.08.27. 14:10:44

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-2
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 1-0
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 2-2
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 0-1

vérfarkas 2010.08.27. 14:11:07

Vasas - Siófok 1:0
MTK - Újpest 0:1
Szolnok - Honvéd 1:1
Haladás - Paks 2:1
Kaposvár - Pápa 0:0
ZTE - Kecskemét 1:1
DVSC - Videoton 2:1
FTC - Győr 1:0

Tuszek 2010.08.27. 14:13:28

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-1
Haladás - Paks 1-0
Kaposvár - Pápa 2-1
ZTE - Kecskemét 1-1
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-2

Géza 2010.08.27. 14:24:23

Vasas - Siófok 4-0
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 3-1
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 2-0
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 0-1
FTC - Győr 1-0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.08.27. 14:46:08

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1-1
Szolnok - Honvéd 1-0
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 2-2
DVSC - Videoton 1-0
FTC - Győr 1-0

slowmotion 2010.08.27. 15:15:25

Vasas – Siófok 1-0
A siófoki fiúk lélekben még a Balatonban lubickolnak, amikor beakad a gól. Felébrednek, és a meccs további részében nem történik semmi.

MTK – Újpest 1-3
Semmi racionális nincs ebben a tippben, úgyhogy jó eséllyel be is jöhet. Vagy nem.

Szolnok – Honvéd 1-1
Fogalmam sincs, miért.

Haladás – Paks 0-0
Izgalmas meccs lesz, gólzáporos döntetlennel.

Kaposvár – Pápa 2-0
Meglesz a bajnokság, na!

ZTE – Kecskemét 3-1
Alien vs. Predator. Illetve inkább Predator vs Alien. Whatever.

DVSC – Videoton 1-1*
Az eredmény megtévesztő. Nem lesz jó meccs, de a Fehérvár Rangers nem annyira jó, mint amennyit beleinvesztáltak, a Debrecen meg nem elég jó ahhoz, hogy ezt kihasználja.

FTC – Győr 2-2
Ez egy ilyen hét, na. Viszont a Győr innentől nem lesz kettős terhelésnek kitéve.
Ha a Vidi nem pörög fel záros határidőn belül, akkor az ETO előnyre tehet szert az Arany Söröskorsóért folyó versenyfutásban.

*OFF

ha igaz, amiről lehet olvasni (pl www.nemzetisport.hu/europa_liga/mate-szereplese-miatt-bucsuzhat-az-europai-porondtol-a-dvsc-2042608/ ), akkor nem fogom tudni, hogy sírjak-e vagy nevessek, de elég amatőr lúzerség lenne így elbukni…

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.08.27. 15:24:46

Vasas - Siófok 0:1
MTK - Újpest 0:2
Szolnok - Honvéd 0:1
Haladás - Paks 1:0
Kaposvár - Pápa 1:1
ZTE - Kecskemét 1:0
DVSC - Videoton 1:2 (remélem)
FTC - Győr 1:1

Artie 2010.08.27. 15:45:00

@slowmotion: www.nemzetisport.hu/nso_hirek/europa-liga-a-bl-nevezesi-listan-ott-volt-az-el-listan-viszont-mar-nem-volt-ott-mate-peter-2042629

Nos, mivel egyetlen külföldi honlapon sem találtam erre utalást, és megnéztem azt, hogy az nso honnan szedte a tuti hírt... Egyelőre ez még semmit nem jelent. Azért van 0 abban a bizonyos jegyzőkönyvben, mert a technikain az ellenőr elfelejtette felírni a mezszámot.

Ennek ellenére persze lehet, hogy büntetés lesz a vége, de az nso által "perdöntőnek" kikiáltott screenshotok kb. annyit érnek, mint a fenti véleményem.:)

slowmotion 2010.08.27. 16:03:23

@Artie: naná, várjuk ki a végét, én is ezt mondom. csak durva lenne, ha...

egyébként az nso-s screenshotokat én sem tudom komolyan venni, főleg hogy úgy néz ki, mintha egy két éves kiskölök firkálta volna rá filctollal a _karikákat_ :)

peteragard 2010.08.27. 17:27:52

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 2-0
Szolnok - Honvéd 1-3
Haladás - Paks 1-1
Kaposvár - Pápa 1-1
ZTE - Kecskemét 3-0
DVSC - Videoton 1-1
FTC - Győr 1-1

s.anita0 2010.08.27. 17:30:48

Vasas - Siófok 2-0
MTK - Újpest 1:1

A többi tippem majd holnap reggel teszem le:

LullaBY 2010.08.27. 17:34:08

Vasas - Siófok 2:1
MTK - Újpest 2:1

A többi tippem majd holnap reggel teszem le!

fecskeE0 2010.08.27. 17:36:19

Vasas - Siófok 2-1
MTK - Újpest 2-1
Szolnok - Honvéd 0-2
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-2
ZTE - Kecskemét 2-0
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 1-2

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.08.27. 18:23:29

Vasas - Siófok 2:1
MTK - Újpest 1:1
Szolnok - Honvéd 1:2
Haladás - Paks 1:0
Kaposvár - Pápa 1:1
ZTE - Kecskemét 1:2
DVSC - Videoton 2:0
FTC - Győr 1:1

godot 2010.08.27. 18:25:33

MTK - Újpest 2-2
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 3-2
DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 2-1

LullaBY 2010.08.27. 19:31:02

Vasas - Siófok 2:1
MTK - Újpest 2:1
Szolnok - Honvéd 1:3
Haladás - Paks 1:1
Kaposvár - Pápa 0:1
ZTE - Kecskemét 3:2
DVSC - Videoton 4:1
FTC - Győr 1:1

housemd 2010.08.27. 20:11:32

telitalálat... egyre jobban szeretem a Vasast.. előző körben is hoztak 5 pontot!

herbert 2010.08.27. 21:11:04

@housemd: Az milyen már, hogy a Vasas vezeti a bajnokságot? :)

housemd 2010.08.27. 21:17:40

@herbert: valami statisztikus utánanézhetne, de emlékeim szerint a 90es évek elején előfordult ilyen, akkoriban a vasas rendszerint jól kezdett, és ősszel pár kör után vezetett. hogy utána tavasszal szívjanak.
de, hogy kérdésedre válaszoljak, remek...

Artie 2010.08.27. 21:36:59

@housemd: Nekem meg a 87. percig 5 pöttyre állt a Vasas-meccs... Nem lehet egy gólt az MTK-meccsről átírni oda? Akkor 10 pöttyöm van.:)

Fisk 2010.08.27. 23:44:31

Na, megint elkéstem mint Vanczákvili Wallcottról.
Ha elfogadjátok péntektelenített tippjeim, köszi, ha nem: I.J. :)
Vasas - Siófok
MTK - Újpest
Szolnok - Honvéd 3:0
Haladás - Paks 1:0
Kaposvár - Pápa 0:0
ZTE - Kecskemét 1:2
DVSC - Videoton 1:1
FTC - Győr 1:0

doktor kotász 2010.08.28. 09:00:08

Vasas - Siófok -
MTK - Újpest -
Szolnok - Honvéd 1-2
Haladás - Paks 2-1
Kaposvár - Pápa 1-0
ZTE - Kecskemét 1-2
DVSC - Videoton 2-2
FTC - Győr 1-1

Cunning Linguist 2010.08.28. 12:50:02

Ejnye, csúnyán lemaradtam a heti JHN-ről + 2 bohócligás meccsről. Ha lehet, még azért megpróbálkoznék a többivel.
Szolnok - Honvéd 1:0
Haladás - Paks 2:0
Kaposvár - Pápa 3:0
ZTE - Kecskemét 2:0
DVSC - Videoton 1:0
FTC - Győr 2:0

housemd 2010.08.28. 15:20:26

@Artie: nem, mert nekem meg pont onnan hiányzik egy Tisza-bomba, vagy valami hasonló.

istenhátmögött 2010.08.28. 16:19:20

baranyos zsolti:
Ismétlem, olyan elavult kamerák vannak, hogy ezt nehéz észrevenni, olykor a meccsek is élvezhetetlenek emiatt,

:)

Artie 2010.08.28. 17:54:25

@housemd: Na jó, kiegyezek egy döntetlenben! Már csak a nyulat kellene megtalálni, esetleg a Szent Kelyhet, de csak ha háromig számoland.

@istenhátmögött: Lehet, hogy ezért nézték be a gólokat, és a Vasas harmadik gólja tulajdonképpen az MTK 2. gólja volt? Akkor óvni fogok!

díszbohóc 2010.08.28. 20:42:04

A Szolnok - Kispest meccs helyenként fizikai fájdalmat okozott....

housemd 2010.08.28. 20:51:08

@Artie: :) ráférne itt egy-két dologra egy Antiochiai Szent Kézigránát....

Artie 2010.08.28. 21:02:30

@Artie: Hatból öt meccsem ment el egy gólon. Szerintem mégsem egyezem ki döntetlenben.:)

gegerio88 2010.08.29. 13:13:43

szégyen amit művelek....

DVSC - Videoton 2-1
FTC - Győr 2-1

Artie 2010.08.30. 10:37:22

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mezey-gyorgy-az-eredmenyt-tulzasnak-erzem-2042968/

Egyszer, de komolyan, egyetlen egyszer szeretném azt olvasni a Tésztaképűtől, hogy igen, bazmeg, én hibáztam, nem jól készítettem fel a csapatot.

MINDIG a külső körülmények. Röhej!

slowmotion 2010.08.30. 11:25:25

@istenhátmögött: hát a Szolnok-Honvédon direkt levették a fényerőt a kameráról, utána meg látványosan visszavilágosítottak, csak hogy Ricsike benyöghesse, hogy nekünk ilyen faszipántos digitálisos kámeráink vannak...

Artie 2010.08.30. 12:25:54

@slowmotion: Az milyen volt, amikor a Szolnok edzője (pont egy percre kapcsoltam oda) mondja a meccs után, hogy a meccs végén több átlövéssel kellett volna próbálkoznunk, mert a sötét miatt rosszak voltak a látási viszonyok.

Baszki, mi ez, Megye III?

housemd 2010.08.30. 16:33:18

@Artie: nem volt ebben az országban egy olyan szabály, hogy csak világítással ellátott stadionban lehet meccselni? ha a fénylevevős - különben joggal sértődtek meg a tévések - trükknél látott viszonyok valósak, az nagyon gáz azért...

Artie 2010.08.30. 16:54:30

@housemd: De, igen, talán volt is csapat, amelyik ezért játszotta a fél szezonját idegenben ősszel, nem?

Nem az ETO-ra gondolok, amikor a DAC-pályán játszottak. Annak más oka volt.:)

Futó Lada 2010.08.30. 17:20:49

@Artie: Elvileg szerntem az nincs megadva,hogy hány lux fényerőnek kell lennie a pálya egy adott pontján, csak anniy az előírás, hogy a stadionnak rendelkeznie kell világító-berendezéssel,hogy rossz fényviszonyok között is alkalmas legyen egy mérkőzés lebonyolitására.
Ha ezt a világítóberendezést 10 zseblámpából és egy marák szentjános-bogárból hozzák ki, az is jó, ha elfogadják pálya-átvételkor.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.30. 17:46:10

@Futó Lada: ez hatalmas tévedés. ha nem is luxra, vagy candellára (eserleg aengström), de meg van határozva egy mimimális fényerő per méternégyzet. ez kell a nézőknek és kell a közvetítő tévétársaságoknak is. (bár lehet, hogy tévedek, rég olvastam a vonatkozó részeket)

Zigi 2010.08.30. 18:13:23

@Futó Lada: @végh hanta: Az MLSZ infrastruktúra szabályzata szerint a minimális fényerőnek a pálya minden pontján el kell érnie az 1200 luxot.

Artie 2010.08.30. 19:44:10

@Zigi: Köszi. Ez akkor csak megerősíti a WTF-érzést: hogyan lehet, hogy az NB1-ben lehet arra "játszani", hogy már szürkület van, lőjünk messziről?

Agyrém.:S

Artie 2010.09.01. 20:11:08

Úgy tűnik, a Fradi-ETO tippem bejövős, csak épp a számjegyeket cseréltem fel.
süti beállítások módosítása