HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Felszállt a fehér füst, alakul a Pápa - Bohócliga 12. beharangozó

2010.10.28. 10:00 végh hanta

Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a kéményből fehér füst gomolyog, Guardiola szelleme Pápán kísérti a csaposokat.

Nagyon ment a Gyirmót, már mindenki elkönyvelte, jövőre kétszer kell Győrbe utazni. Mire elkezdték volna a buszokat lefoglalni bohócliga-szerte, a licenszbizottság illetékese szólt, az egyes helyett a nyolcas főúton érdemesebb próbálkozni, mert majd arra találjuk Lombardiát. A tavasszal menetelő csapat hirtelen az első osztályban érezhette magát. Nem volt könnyű a kezdet, egészen a sokadik fordulóig úgy tűnt, a tagságot csak zálogba adták, év végén mindenért fizetni kell, irány vissza gyűrkőzni a Kaposvölgyével. De, hogy vannak még csodák, azt egy zártkapus újpesti mérkőzésen sikerült bizonyítani, és a háromnyuszis siker után úgy belelendült a csapat, hogy meg sem állt az őszzáró tabella élmezőnyéig. A második félévet kicsit ellazázták, vagy az ellenfelek kezdték el kiismerni a háromcsatáros játékukban rejlő kockázatokat, ám ennek ellenére a végül megszerzett a 11. hely a pápai futball történetének legsikeresebb szereplése lett az élvonalban. (A tovább után bemutatjuk a csapatot, valamint beharangozzuk a 12. fordulót.)

A kapuban Szűcs Lajos. A jobb szurkolói körökben legkülönfélébb jelzőkkel illetett hálóőrnél kevés megosztóbb személyiség játszik jelenleg az élvonalban. Röpke, és egyáltalán nem reprezentatív felmérésünk szerint a többség kifejezetten rühelli (az utálat szó fokozott alakja), de abban mindenki egyetért, személyében egy elképesztően jó kapust nem tisztelnek. Ha épp nem az öltözőfolyosón kötekedik a vendégdrukkerekkel, vagy nyal be lábai között egy negyvenről megeresztett gurítást, akkor olyan bravúrokra képes a baseballsatyija alatt, hogy Moldova György egy keres/csere ismételt lefuttatásával, az összes Ányos Fakírra mutató hivatkozását újragondolja műveiben.

Hiába a jó kapus, ha előtte nincs egy bejáratott védelem, amelyik nagyjából képes tenni valamit azért, hogy Lalának mérkőzésenként csak négy-hat bravúrt kelljen bemutatnia. A bajnokság eleje olyan volt Véber Gyuri számára, mint az a bizonyos várfal, amivel Kőműves Kelemen kalákázott szabadidejében. Hiába rakott valamit össze a kezdőrúgásra, az leomlott a lefújásra. Már ment az idény, és még lehetett igazolni, amikor befutott Takács Péter Diósgyőrből, és vele a régóta várt stabilitás lehetősége. Centerhalfban Farkas adott volt, mellé szép lassan kialakult Supics (a korábban fix kezdő Bírót szorította ki - nem érdemtelenül), de még mindig ott a gebasz, nincs balbunkó. Rajnay megrögzött pókeros, ha pályára lép, azonnal lapot kér, így az utóbbi időben a valamivel nyugodtabb Németh játszik. Jelenleg a Takács - Farkas - Supics - Németh négyesfogat tűnik a legjobb megoldásnak, pláne, ha vetünk egy pillantást az elmúlt fordulók eredményeire. A szélen két, a támadásokat is kellően segítő futóember, középen pedig két, a célnak megfelelő öreg motoros.

Idény elején Pápán furamód összefolyt a középpálya és a támadósor. Az igazi középcsatár égető hiányát hamar pótolták Mariccsal, így Bárányos visszább léphetett egy sorral, és megkapta az U21-es válogatott Gyömbért Sikesdinek, hogy szabadon azt csinálhasson, amit tud. Vagyis játsszon a szó legnemesebb értelmében - élvezettel, és olykor kötetlenül. 298 hazai bajnokival a lábában, Bárányos nem csupán az egyik utolsó klasszikus irányító a bohócligában, de annyi tapasztalata is összejött az évek (és a munkakönyvében sorjázó korábbi csapatai) alatt, hogy ha megáll a kezdőkörben, és csak osztogatja a labdákat, az is ziccert eredményez. Ezzel szemben Barika fut meccsenként, és ahogy hallani, az alapképességek mellett, méterben is bőven ráver társaira. A 4-3-3-hoz kellő harmadik ember személye azonban még mindig vita tárgyát képezi Véber Gyuri és a gondolatai között. Rebryk nem 90 perces játékos, így mostanság Quintero kezd. Az eredményként kapott Gyömbér - Bárányos - Quintero alkotta sor alapjában véve nem rossz, de ha egy kicsit is visszavennének a futómennyiségből, könnyedén átrohanna rajtuk bárki.

Robosztus középcsatár, és két gyors szélső. Láthatóan Véber Gyuri sem ultin nyerte pro diplomáját, ragad rá valami a képzés során. A modern futball megköveteli, hogy legalább egy játékos állandó jelleggel szondázza a védőnégyesek éberségét. Jovánczai és Bali képes lenne a feladat elvégzésére, egyetlen hiba mindössze, hogy erre legfeljebb egy dohányfüstös kávézóban alkalmasak, mint egyéb jellegű alkalmi társalkodópartner. Bárányos annyira már nem gyors, hogy előretolása  tartósan felvállalható megoldásnak tűnjön, így mindenképp kellett valakit igazolni az utolsó pillanatokban. Az Abwo - Maric - Heffler hármas jelenleg a legnagyobb átlagsebességű támadósor a bohócligában. Ha a két szélső a sebesség megtartása mellett ráérezne a pontos beadásokban rejlő határtalan lehetőségekre, eddig ismeretlen perspektívák nyílnának meg a Pápa előtt.

Egy remek kapus, egy közepes, de még bőven vállalható védelem, és egy könnyen átrendezhető, valamint megfelelően képzett futballistákkal feldúsított támadószekció, ez jelenleg a Pápa. Valamint az edzői vertikum egyik legszellemesebb alakja, Véber Gyuri. Tőle sosem hallani olyat, hogy "én nem szoktam foglalkozni a bírókkal", mert szokott, ahogy azt is kimondja, ha szarul játszott a csapata. Egy igazi karakter. A meccseikben benne van, hogy simán kapnak egy négyest Pakson, ahogy az is, gólokkal verik a védekezéséről híres Újpestet, Győrt, vagy Honvédot. Ha sikerülne úrrá lenni a csapatrészek közötti átmenet látványos hiányán, és kiépíteni az elosztóember Bárányoson túli nélkülözhetetlen kapcsolatokat, idény végére könnyedén überelhetőnek tűnik a tavalyi 11. helyezés.

Röviden a hétvége mérkőzéseiről:

A 12. forduló lényegi részét gyakorlatilag lezavarják pénteken. A lassacskán magára találó (értsd: nézni csak erős megkötésekkel nézhető, de legalább már nyerő) Debrecenhez látogat a (tőle szokatlanul) két forduló óta nyeretlen Rákóczi. Kabát megkezdi eltiltását, de félő, ez a fór is kevés lesz a vendégeknek. Tippünk: 2-1

Egy Videoton-Honvéd mindig tartogat valamit a statisztikusok és a rendfenntartásban érdekelt erők gyönyörűségére. A szurkolótáborok rossz viszonyának bemutatása felesleges, ahogy Mezey Györgyről is mindenki tudja, utoljára épp a Kispest élén tudott bajnokságot nyerni (értsd: valami eredményt felmutatni), még az ősidőknek számító 1991. évben. Azóta megszűnt Csehszlovákia, minden embernek van mobilja és rendeztek öt nyári olimpiát. A munkahét zárásaként ilyen mértékű földindulást nem ígérhetünk a mindennapi életvitelre nézve, de a liga legjobb támadósorának, és az egyik legtudatosabb célfutballt játszó csapatának mérkőzéséből még valami jó is kisülhet. Tippünk: 2-1

Szombaton az MTK-ZTE párosa nevezhető annyira rangadónak, mint Reszeli-Soós István kiismerhetlen taktikusnak. Kérdés, hazai környezetben képes lesz-e a lassan egy hónapja nyeretlen MTK megállítani az Egerszeget? Szerintünk nem. Tippünk: 1-2

További mérkőzések: Fradi-Szolnok, a második meccsét vezénylő Simonnal, tehát a korábbi tapasztalatok* alapján előre elkönyvelhető hazaival (t: 2-0). Siófok-Pápa góldúsnak ígérkező vendéggel (t: 1-3). Vasas-Haladás a várakozások teljes homályának fényében (t: 1-1). Győr-Kecskemét a vendégvédők hiányában nyolc támadóval (t: 1-1), és egy vasárnapi Újpest-Paks, ahol - fura ezt leírni, de - valószínűleg megálljt parancsol a belügyi hagyomány az atomvárosi láncreakciónak (t: 2-0).

* Eddig minden második meccses edző vereséget szenvedett.

Egyszerűsített tippszelvény, és időpontok:
DVSC - Rákóczi
Videoton - Honvéd
FTC - Szolnok
MTK - ZTE
Siófok - Pápa
Vasas - Haladás
Győr - Kecskemét
Újpest - Paks

85 komment · 1 trackback

Címkék: pápa beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr992403946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdabiztos 2010.10.29. 21:43:27

[...] something about labdabiztos[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.10.28. 10:15:14

DVSC - Rákóczi 1:0
Videoton - Honvéd 1:2
FTC - Szolnok 1:0
MTK - ZTE 1:2
Siófok - Pápa 1:1
Vasas - Haladás 0:1
Győr - Kecskemét 1:0
Újpest - Paks 1:0

VGL 2010.10.28. 10:26:37

DVSC - Rákóczi 2-0
Lendületben a regnáló bajnok.
Videoton - Honvéd 1-1
Régen hullajtott pontot a Vidi, itt az idő.
FTC - Szolnok 3-0
Kötelező, de ez szokott a legnehezebb lenni. Bónusz: Eddig minden második meccses edző vereséget szenvedett.
MTK - ZTE 0-0
Túlértékeltem eddig az MTK-t, de a Zete helyezése is érthetetlen számomra.
Siófok - Pápa 0-2
A Siófok őszre letudta, a Pápa meg még lendületben.
Vasas - Haladás 2-1
Eddig minden második meccses edző vereséget szenvedett.
Győr - Kecskemét 1-0
Kitartok a hazai 1-0ák mellett, egyszer csak bejön.
Újpest - Paks 2-0
NEm egy korosztály.

Futó Lada 2010.10.28. 10:59:47

DVSC - Rákóczi 2-1
Igen nagy küzdelemben , igen kínkeservesen. De Frigó mesteri tipposzlopának elemzéséből kiderül hogy ez biz' 2-1 lesz.

Videoton - Honvéd 2-1
Alapozzunk arra, hogy Alves lő 1-et, aztán még mielőtt félbeszakad a meccs a 2. haza gól után (Debreczeni pirossal kiáll, büntetőből Sándor eredményes).

FTC - Szolnok 2-0
Dragóner újra egészséges, Maróti letöltötte az eltiltását, Rósa gólt lőtt a kupában és a helye biztosabb mint valaha...ennek ellenére optimista vagyok

MTK - ZTE 2-1
Az MTK 4 meccs óta nyeretlen, az elmúlt hétvége több mint kínos volt. A ZTE csenben feljött a 2. helyre, és megy a szekér. Ahogy múlt héten az MTK veresége volt axiomatikus, úgy most a győzelme az.

Siófok - Pápa 3-1
Múlt héten 4-el égett a Siófok és parádézott a Pápa. Ennek tükrében szinte garantálható egy Szűcs-baki, Bárányosnak egy ellazított 45 perce, és Honma végre lefutható védőkkel találkozik.

Vasas - Haladás 1-1
Aczél tételt cáfog ezzel az 1-1-el. Komjáti is elégedett a formába lendült Hali elleni hazai pontszerzéssel.

Győr - Kecskemét 3-1
A kecskeméti kontrajáték győri támadás hiányában eleve halálraitélt vállalkozás, az 1 gólt is csak Tököli iránti tiszteeltből jegyezzük fel.

Újpest - Paks 4-3
Itt gólzápor lesz. Gézu megoldja.

1116001 2010.10.28. 11:03:24

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 1-1
FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 0-0
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 2-0
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 1-0

Artie 2010.10.28. 11:07:35

DVSC - Rákóczi 1-2
Eddig minden papírformatippem bukott. Megkezdem a lepetéseket.

Videoton - Honvéd 1-2
Egyszer már csak kiderül, hogy a jólfésült csak egy mázlista. A klubcsapatok eSanyija, a futball Hajdujanija.

FTC - Szolnok 5-0
Itt is ez lesz a REAC-ció.

MTK - ZTE 2-1
Józsi bá' felébred a félidőben, és megcsankolja az ellenfelet.

Siófok - Pápa 4-4
Támadófoci vs. támadófoci - légierő mindenhol, 8 fejesgól, avagy "Tamadáááááááááááááááááááááááás... 1, 2, 3" - Jerikó. Csak hogy a zenei vonalat is újra elővegyük.

Vasas - Haladás 0-0
Na, ezen a meccsen nem csak Józsi bá' szenderül álomra.

Győr - Kecskemét 0-2
Itt az újabb győri szivacs, izé, Szivics.

Újpest - Paks 1-3
Teljesen kizárt, hogy két góllal nyer a Paks, ezért gyorsan meg is tippelem.

Robespierre89 2010.10.28. 11:12:42

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 4-1
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 1-3
Siófok - Pápa 2-4
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 5-1
Újpest - Paks 1-1

mt85 2010.10.28. 11:31:40

Azt hiszem "őszinteségi rohamom" van, de:

A jobbra kilinkelt Excel alapján öttel több pontom van, mint amennyi járna. Emlékeim szerint ugyanis a vasárnapi Debrecen - Fradit nem 2-1-re, hanem 1-2-re vettem.

(Ha pedig mégis fordítva történt, akkor utólag is összeszégyellem magam, hogy ilyet tettem)

Szóval sikeresen alulmúlva minden eddig teljesítményem, gyanítom, hogy a múlt héten mindössze egy meccset sikerült eltalálnom - de azt legalább telibe.

/budo/ 2010.10.28. 11:37:42

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 3-0
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-2
Siófok - Pápa 0-2
Vasas - Haladás 2-2
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 3-1

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.10.28. 12:02:30

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 3-1
FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 0-2
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 2-1

bmiky31 2010.10.28. 12:18:04

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 3-1
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 3-1
Siófok - Pápa 1-3
Vasas - Haladás 3-1
Győr - Kecskemét 3-1
Újpest - Paks 3-1

Bruno Salazar 2010.10.28. 13:21:43

Remek Hantázás ez a beharangozó, majdnem Pápa szurkoló lettem, de szerencsére Szücs megosztott, így maradt a Hajrá Stadler!

DVSC - Rákóczi 2:0
Videoton - Honvéd 1:2
FTC - Szolnok 3:1
MTK - ZTE 1:1
Siófok - Pápa 2:3
Vasas - Haladás 4:1
Győr - Kecskemét 3:2
Újpest - Paks 4:0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.28. 13:28:24

@Artie: hogy is folytatódik? mulandó a dicsőség? :)
@Bruno Salazar: pedig a lelke mélyén mindenkiben van egy kicsike kis lombarder :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.28. 13:28:56

@mt85: megnézem, és ha szükséges, javítom.

lelkesamatör 2010.10.28. 13:30:34

DVSC - Rákóczi 2-1
Ha meglátnám Kabátot a pályán, azt hinném a múlt heti meccset ismétlik.

Videoton - Honvéd 2-0
Két góllAL VESzíti ela meccset a Kispest

FTC - Szolnok 3-1
Lehet, hogy ráakadt a labdabiztos az első tényleg igaz bohóc-liga tételre?

MTK - ZTE 1-0
Tischler csókolommal köszön (be) Vlaszáknak

Siófok - Pápa 0-3
Ha már csapatbemutatójuk is volt a 'biztoson, akkor nem kaphatnak ki.

Vasas - Haladás 2-1
Mi történik, ha két új edző, az első, vagy a második meccsét egymás ellen játsza?

Győr - Kecskemét 1-2
Kapja be a Győr! Mindig egynullát tippelek nekik, és erre kikapnak. Most jöhet a fordított pszihológia!

Újpest - Paks 2-2
Csak hogy egy iksz is legyen.

Dide_ 2010.10.28. 13:31:29

DVSC - Rákóczi 2:2
Videoton - Honvéd 1:2
FTC - Szolnok 3:0
MTK - ZTE 1:2
Siófok - Pápa 4:2
Vasas - Haladás 1:0
Győr - Kecskemét 2:1
Újpest - Paks 2:0

Zigi 2010.10.28. 13:35:44

DVSC - Rákóczi 1-2
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 0-0
Siófok - Pápa 2-2
Vasas - Haladás 0-3
Győr - Kecskemét 3-2
Újpest - Paks 1-0

slowmotion 2010.10.28. 14:03:38

@hanta: nem csoda, hogy megy a Paks. az első sorban balról a második csávó nem játszott tök véletlenül a Felpörgetve c. filmben?

@lelkesamatör: "Mi történik, ha két új edző, az első, vagy a második meccsét egymás ellen játsza?"
körkörös hivatkozás, és lefagy az Excel. egyébként az első eset nem Pareto-hatékony elmozdulás, a második viszont mindenképpen az.

a tippek:
DVSC – Rákóczi 1-2
A Rákóczi mindig akkor nyer, amikor a legkevésbé számít rá a közönség

Videoton – Honvéd 1-0
De nem lesz egyszerű, mindenki Alvesre fog figyelni, így Bozsovics egyik kirúgása átpattan az elmélázó Kemenes felett.

FTC – Szolnok 3-0
A Fradinak most ad a gép, ráálltak a két győzelem - egy vereség sormintára*. MTK W, Rákóczi W, Loki L, REAC W, MÁV W, majd a Zete megint elkeni a szájukat.

*tudom, volt ott még egy önbizalom-visszaszerző kupameccs is, de gondolom hosszabb távon a Fradi-szurkolók is jobban megelégednek a WWLWWLWWLWWL sorozattal, mint a WWWLWWLWLLLLLLLLLLL-lel :)

MTK – ZTE 1-2
Mostanában a Zete az összes döntetlenszagú meccsen talál egy késői győztes gólt, avagy: a nagy vadász már bakot sem tud lőni…

Siófok – Pápa 2-2
Supicsnak egyébként vigyáznia kellene, mert közkedvelt önkifejezési formája a hideg időjárás közeledtével egyre veszélyesebbnek ígérkezik.

Vasas – Haladás 1-2
Avagy Lázok-Kenő 1-2

Győr – Kecskemét 2-1
Ez kicsit olyan, mint a tavaly tavaszi Rákóczi: az ember csakazértis győzelmet tippel, mert egyszer csak meg kell szakadnia a nyeretlenségi szériának… és mégsem.
Ha az ETO így folytatja, akkor lassan meg kell alkotni a Bohócliga második törvényét: a szerződésből hátralevő és a kispadon a kirúgásig eltöltendő idő fordítottan arányos egymással. Egyébként Pintér hány éves szerződést kötött?

Újpest – Paks (egy hét múlva) 2-0
A paksi fiúk a várható hűvös időre tekintettel magukkal viszik az erőmű fűtőelemeit. Sajnos így az ország áramellátása visszaesik, a meccset a világítás hiánya miatt elhalasztják.

slowmotion 2010.10.28. 14:04:26

@slowmotion: *illetve nyilván a Pápa. mea culpa, mea maxima culpa...

Artie 2010.10.28. 14:40:31

@végh hanta: www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/3493/beatrice/jeriko-zeneszoveg.html

Bizony, nagy klasszikus, először ugye a Beatrice-LGT-Omega lemezen jelent meg, 1980-ban...:)

snowblind 2010.10.28. 14:44:48

DVSC - Rákóczi 2-2
Videoton - Honvéd 3-1
FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 2-2
Siófok - Pápa 2-3
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-2
Újpest - Paks 2-2

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.10.28. 14:54:54

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 4-0
FTC - Szolnok 2-0
MTK - ZTE 0-1
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 1-1

Frigo 2010.10.28. 15:13:45

Kabát hiánya most akkor kinek is fór? Szerintem inkább a hazaiaknak... Rájöttem, hogy akár annyi gólt is lőhet, mint Alves, akkor se fogom megszeretni.

Mérgező Hulladék 2010.10.28. 15:51:12

2-0, 3-0, 6-0, 3-1, 1-1, 1-1, 3-1, 1-1

Mérsékelték tavaly az Újpest-Pápa meccs előtt a zártkapus büntetést, így mehettek nézők.

Futó Lada 2010.10.28. 15:53:37

Mi történik, ha két új edző, az első, vagy a második meccsét egymás ellen játsza?

Ez tipikusan az az eset, mikor a macska hátára vajas kenyeret kötsz, és ledobod az asztalról. Vagy nem esik a talpára, vagy a vajas kenyér nem esik a megvajazott fejére...valamelyik alapigazság cáfolatra lel..

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.28. 15:55:37

@Futó Lada: ugyanide tartozik, de nem talányként, hanem furcsa véletlenként:
- pénteken ötre megyek a tisztítóba a kabátomért
- pénteken ötkor kezd a nonfiguratív petit nélkülöző debrecen a rákóczi ellen
- rákóczi ugyanúgy ferenc volt mint a tisztítós

Artie 2010.10.28. 15:58:08

@végh hanta: Ha most még azt is beadod nekünk, hogy ugyanúgy egy ötvesenért csinálják meg neked a tisztítást, mint ahány forintoson Rákóczi volt, vagy hogy egy rákóczis elég még mindig a Rákóczi téren, akkor azt fogom gondolni, hogy nem mondasz igazat!

Stefan Derrick 2010.10.28. 16:13:08

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 2-2
FTC - Szolnok 4-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-0
Vasas - Haladás 3-1
Győr - Kecskemét 3-1
Újpest - Paks 1-1

LionOfZion 2010.10.28. 17:35:07

DVSC - Rákóczi 1-1
Videoton - Honvéd 3-0
FTC - Szolnok 2-0
MTK - ZTE 2-2
Siófok - Pápa 0-2
Vasas - Haladás 3-1
Győr - Kecskemét 4-0
Újpest - Paks 3-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.28. 18:47:05

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 1-1
FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 3-4
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 2-2

gegerio88 2010.10.28. 19:47:07

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 2-2
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 2-1
Vasas - Haladás 2-0
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 2-2

dr. Wilbur Swain 2010.10.28. 19:49:48

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 5-1
MTK - ZTE 2-2
Siófok - Pápa 1-4
Vasas - Haladás 2-0
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 2-1

godot 2010.10.28. 19:55:33

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 0-1
Győr - Kecskemét 2-2
Újpest - Paks 2-1

Balasnyikov 2010.10.28. 20:45:27

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 3-0
FTC - Szolnok 1-0
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 0-2
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 2-0

fran7 2010.10.28. 21:19:41

DVSC - Rákóczi 3-0
Videoton - Honvéd 4-0
FTC - Szolnok 2-0
MTK - ZTE 3-1
Siófok - Pápa 2-0
Vasas - Haladás 3-1
Győr - Kecskemét 0-0
Újpest - Paks 3-2

spinyokiraly 2010.10.28. 21:50:20

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 0-0
FTC - Szolnok 2-0
MTK - ZTE 0-0
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 0-1
Győr - Kecskemét 1-1
Újpest - Paks 1-1

vidi-master 2010.10.28. 23:07:52

DVSC - Kaposvári Rákóczi 2-1

Videoton - Budapest Honvéd 2-1

Ferencváros - Szolnok 3-0

MTK - Zalaegerszeg 1-2

Siófok - Pápa 2-2

Vasas - Haladás 1-1

Győr - Kecskemét 3-1

Újpest - Paks 2-0

setzer 2010.10.28. 23:13:15

DVSC - Rákóczi 1:3
Videoton - Honvéd 3:1
FTC - Szolnok 3:1
MTK - ZTE 1:3
Siófok - Pápa 1:3
Vasas - Haladás 1:3
Győr - Kecskemét 3:1
Újpest - Paks 1:3

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.10.28. 23:40:10

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 2-1
FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 3-1
Siófok - Pápa 2-2
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-0
Újpest - Paks 3-1

nuno 2010.10.29. 05:30:26

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-1
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 2-2
Vasas - Haladás 0-0
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 1-1

sirsteve 2010.10.29. 07:59:12

DVSC - Rákóczi 3-0
Kabát nem játszik, ezzel az Rákóczi esélyei a Loki kapujának megközelítésére gyakorlatilag megsemmisültek.

Videoton - Honvéd 0-0
A Honvéd a múlt héten először nem lőtt gólt, Morales mester pedig ráérzett a követendő irányra.

FTC - Szolnok 4-0
Bizonyíték az első számú Bohócliga tételre.

MTK - ZTE 0-1
A szundikáló MTK-mestert a mérkőzés végi ráadás perceiben ébreszti fel egy vendég-gól, így az öregnek már nincs ideje taktikai válaszra.

Siófok - Pápa 4-4
A Siófok négy gólt rúg, vagy négyet kap, most mindkettőt.

Vasas - Haladás 2-0
Újabb bizonyíték az első számú Bohócliga tételre.

Győr - Kecskemét 2-3
Meglepetést és téli edzőváltást jósolok az ETO-nál.

Újpest - Paks 2-1
Van amire nincs magyarázat.

mt85 2010.10.29. 08:04:16

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 1-2
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 1-1
Újpest - Paks 2-0

fulmerz 2010.10.29. 08:19:11

DVSC - Rákóczi 0-2
"..."

Videoton - Honvéd 3-1
A Videoton olyan a honvednak, mint az artikulacio Csank Janosnak. Tul nagy kihivas.

FTC - Szolnok 2-0
"..."

MTK - ZTE 0-1
"..."

Siófok - Pápa 1-3
Ha a Papa a karpat-medence Barcelonaja, akkor Baranyos a helyi Xavi... Ezt a gondolatmenetet inkabb nem is folytatom.

Vasas - Haladás 3-1
A masodosztaly olyan a Halinak, mint a sarki kocsma Domenek. Mindig visszavarja.

Győr - Kecskemét 2-1
A tamadofoci ugy viszonyul Szivicshez, mint a bunkerfoci Pinterhez. De ez jo vagy rossz?

Újpest - Paks 2-0
Kis Meszolynek olyan a 2. hely, mint nagy Meszolynek a polkorrekt megnyilvanulas a szinesboruekrol. Majdnem lehetetlen.

housemd 2010.10.29. 08:35:21

DVSC - Rákóczi 3:1
Videoton - Honvéd 1:1
FTC - Szolnok 3:0
MTK - ZTE 1:0
Siófok - Pápa 3:2
Vasas - Haladás 1:2
Győr - Kecskemét 3:2
Újpest - Paks 3:0

JESTER 2010.10.29. 09:35:39

DVSC - Rákóczi 2:0
Rém unalmas meccsen csattan a herczegi koki a böcsületes ludányhalászi tarkón.

Videoton - Honvéd 4:2
Bírói segédlet is kell a fehérvárnak, a 2. piros után összeomlunk, de szép helytállást várok.

FTC - Szolnok 4:0
Pruki lassan elhiszi hogy a ZöldSas sörözőben a presszókávé is melange!

MTK - ZTE 3:1
Illogikus bohócliga, 1022. epizód: feltámadó MTK az elvileg jó formát futó Zalai Törekvés Vadásztársaság ellen

Siófok - Pápa 2:2
Jó meccset várok a hűvös Aranyparton

Vasas - Haladás 2:0
Komjátinak Malaca van a sorsalással.

Győr - Kecskemét 2:1
Illogikus bohócliga, 1023. epizód: feltámad az utóbbi hetekben megtorpanó Győr, Szivics csak Kispesten győz, itt szív is.

Újpest - Paks 1:1
Pár hónapja még hozsannázták a lila ifjakat, hamarosan NS melléklet érkezik az elhamarkodott fiatalításról.

teddypicker0 2010.10.29. 09:45:32

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 1-0
Győr - Kecskemét 2-2
Újpest - Paks 3-1

teddypicker 2010.10.29. 09:47:46

a fuckkorn nevü user tippjét ne vegyétek légyszíves figyelembe, én voltam, csak rossz accounttal léptem be..bocsánat!
ez a jó komment!

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 1-0
Győr - Kecskemét 2-2
Újpest - Paks 3-1

kétballáb 2010.10.29. 10:31:36

DVSC - Rákóczi 3:1
Videoton - Honvéd 3:0
FTC - Szolnok 2:0
MTK - ZTE 0:0
Siófok - Pápa 0:0
Vasas - Haladás 1:2
Győr - Kecskemét 2:1
Újpest - Paks 1:0

LullaBY 2010.10.29. 10:36:32

DVSC - Rákóczi 2:1
Videoton - Honvéd 3:2
FTC - Szolnok 2:0
MTK - ZTE 1:2
Siófok - Pápa 1:0
Vasas - Haladás 1:1
Győr - Kecskemét 1:0
Újpest - Paks 1:0

volankombi 2010.10.29. 10:50:15

DVSC - Rákóczi 0:0
Videoton - Honvéd 2:1
FTC - Szolnok 3:1
MTK - ZTE 1:0
Siófok - Pápa 2:3
Vasas - Haladás 2:0
Győr - Kecskemét 4:0
Újpest - Paks 2:2

Frigo 2010.10.29. 11:16:35

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 3-0
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 2-0
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 0-0
Győr - Kecskemét 0-0
Újpest - Paks 2-0

Tuszek 2010.10.29. 11:32:53

DVSC - Rákóczi 3-0
Videoton - Honvéd 0-1
FTC - Szolnok 1-1
MTK - ZTE 2-0
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 0-1
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 3-1

Louis007 2010.10.29. 12:00:16

DVSC - Rákóczi 2:1
Videoton - Honvéd 2:0
FTC - Szolnok 2:1
MTK - ZTE 2:0
Siófok - Pápa 0:3
Vasas - Haladás 0:1
Győr - Kecskemét 1:0
Újpest - Paks 1:2

Ond vezér 2010.10.29. 12:21:34

DVSC - Rákóczi 3:1
Videoton - Honvéd 2:0
FTC - Szolnok 3:1
MTK - ZTE 1:0
Siófok - Pápa 2:2
Vasas - Haladás 2:1
Győr - Kecskemét 2:0
Újpest - Paks 3:1

Géza 2010.10.29. 12:27:49

DVSC - Rákóczi 1-1
Videoton - Honvéd 2-1
FTC - Szolnok 1-0
MTK - ZTE 0-1
Siófok - Pápa 1-3
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 2-1

Kiß B. 2010.10.29. 12:39:15

DVSC - Rákóczi 0-1
Videoton - Honvéd 1-0
FTC - Szolnok 1-0
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 0-1
Vasas - Haladás 1-0
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 1-1

979122 2010.10.29. 12:40:41

DVSC - Rákóczi 3-2
Videoton - Honvéd 4-1
FTC - Szolnok 2-0
MTK - ZTE 0-1
Siófok - Pápa 2-2
Vasas - Haladás 1-0
Győr - Kecskemét 0-0
Újpest - Paks 1-2

Titi120 2010.10.29. 13:15:13

DVSC - Rákóczi 3-1
Videoton - Honvéd 0-2
FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-3
Vasas - Haladás 2-2
Győr - Kecskemét 2-0
Újpest - Paks 2-0

Kifli007 2010.10.29. 13:49:12

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 3-0
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 0-2
Siófok - Pápa 1-3
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 0-0
Újpest - Paks 3-3

Kifli007 2010.10.29. 13:50:31

DVSC-TEVA - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-0
VIDEOTON FC - BUDAPEST HONVÉD 3-1
FERENCVÁROSI TC - SZOLNOKI MÁV 2-0
MTK BUDAPEST - ZTE FC 0-1
BFC SIÓFOK - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 0-0
VASAS - SZOMBATHELYI HALADÁS 1-1
GYŐRI ETO FC - KECSKEMÉTI TE-ERECO 2-0
ÚJPEST FC - PAKSI FC 3-1

Kifli008 2010.10.29. 13:52:03

Bocs, az előbb mellényúltam. Kifli007 második tippjét vegyétek légy szíves tárgytalannak. KÖsz!

Kifli008
DVSC-TEVA - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 2-0
VIDEOTON FC - BUDAPEST HONVÉD 3-1
FERENCVÁROSI TC - SZOLNOKI MÁV 2-0
MTK BUDAPEST - ZTE FC 0-1
BFC SIÓFOK - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 0-0
VASAS - SZOMBATHELYI HALADÁS 1-1
GYŐRI ETO FC - KECSKEMÉTI TE-ERECO 2-0
ÚJPEST FC - PAKSI FC 3-1

Kifli009 2010.10.29. 13:55:33

DVSC - Rákóczi 1-1
Videoton - Honvéd 2-1
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 1-2
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 2-2
Győr - Kecskemét 1-1
Újpest - Paks 1-1

Peti8 2010.10.29. 14:12:02

DVSC - Rákóczi 1-0
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 4-1
MTK - ZTE 0-0
Siófok - Pápa 2-1
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 0-1
Újpest - Paks 1-2

vérfarkas 2010.10.29. 14:27:16

DVSC - Rákóczi 2-1
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 0-0
Siófok - Pápa 1-0
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 1-1
Újpest - Paks 2-1

globocnick 2010.10.29. 14:34:55

DVSC - Rákóczi 1-2
Videoton - Honvéd 1-2
FTC - Szolnok 5-0
MTK - ZTE 2-2
Siófok - Pápa 0-3
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 4-2
Újpest - Paks 0-0

fecskeE0 2010.10.29. 14:44:42

DVSC - Rákóczi 2-0
Videoton - Honvéd 2-1
FTC - Szolnok 1-1
MTK - ZTE 1-2
Siófok - Pápa 1-1
Vasas - Haladás 2-1
Győr - Kecskemét 1-0
Újpest - Paks 2-1

christvhu 2010.10.29. 16:24:11

DVSC - Rákóczi 3-2
Videoton - Honvéd 1-1
FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 2-1
Siófok - Pápa 2-2
Vasas - Haladás 3-1
Győr - Kecskemét 2-0
Újpest - Paks 3-1

MágnesPeti 2010.10.29. 16:30:26

DVSC – Rákóczi 1-0
Videoton – Honvéd 0-0
FTC – Szolnok 1-0
MTK – ZTE 0-0
Siófok – Pápa 1-3
Vasas – Haladás 0-1
Győr – Kecskemét 2-0
Újpest – Paks 1-1

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.10.29. 17:15:57

DVSC - Rákóczi -
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-0
Vasas - Haladás 2-0
Győr - Kecskemét 0-1
Újpest - Paks 2-1

doktor kotász 2010.10.29. 17:30:09

DVSC - Rákóczi 1-0
Videoton - Honvéd 1-0
FTC - Szolnok 1-0
MTK - ZTE 1-0
Siófok - Pápa 0-1
Vasas - Haladás 0-1
Győr - Kecskemét 1-1
Újpest - Paks 1-0

echeníque 2010.10.29. 17:57:12

DVSC - Rákóczi
Videoton - Honvéd 2-0
FTC - Szolnok 3-1
MTK - ZTE 1-1
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 0-1
Győr - Kecskemét 2-1
Újpest - Paks 3-0

Titi120 2010.10.29. 21:07:54

Azért, hogy a mai két meccsből 10 pontot akasszak ... Még azon is elgondolkozom, hogy az önéletrajzomat ne bővítsem-e ki ezzel.

housemd 2010.10.29. 21:16:29

@Titi120: respekt. jómagam a debreceni meccsen szerzett öt pontom mellett a vidi taknyolásának tudok örülni. gratula minden honvéd-fannak... én csak x-re mertem venni.

sunbird75 2010.10.29. 22:23:22

basszus lemaradtam, pedig tuti honvéd győzelmet tippeltem volna...mint mindig:)

FTC - Szolnok 3-0
MTK - ZTE 1-3
Siófok - Pápa 0-3
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-4
Újpest - Paks 3-1

sunbird75 2010.10.29. 22:25:06

hanta ha a mai jóslatodnak a vége is beteljesülne:D

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.10.29. 23:35:11

basszus, én is csak ikszre mertem venni, ahogy a loki meccset is ikszre vettem volna, ha játszik kabát, de így viszont grat az itteni rengeteg honvédosnak és nem utolsó sorban simicskó istvánnak! :)

Titi120 2010.10.29. 23:57:36

Még mielőtt valamiféle kecskékkel való alkalmankénti közösülésnél is kompromitálóbb és cikibb gyanúba keverednék, muszáj leszögeznem, hogy NEM Honvéd-szurkolóként tippeltem meg a Videoton mai bukását.

Koori 2010.10.30. 02:56:26

bazzmeg
DVSC - Rákóczi
Videoton - Honved
FTC - Szolnok 2-1
MTK - ZTE 1-3
Siofok - Papa 2-2
Vasas - Hali 0-2
Győr - Kecskemét 3-2
Ujpest - Paks 2-0

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.10.30. 10:14:59

FTC - Szolnok 4-0
MTK - ZTE 2-1
Siófok - Pápa 1-2
Vasas - Haladás 1-1
Győr - Kecskemét 2-0
Újpest - Paks 3-1

Artie 2010.10.30. 11:22:31

@Titi120: Én sem, sőt. De a Jólfésültet gyűlölöm annyira, hogy minden bukásának örüljek.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.30. 15:59:14

A kukás Lajos még a válogatottban is bizonyíthatna, annak ellenére, hogy nem kis pénzeket fektet a +2-es osztályzatokba a sportnapilapnál. Majd nézzétek meg ki lesz az idény kapusa megint!!
Abwo viszont tényleg jó, 1 év múlva már nem játszik nb1-ben az tuti

Artie 2010.11.01. 11:37:42

Hanta, tudom, hogy nem ide kellene írni, de talán már nem "radarozod" az eredeti téma-felvetésed blogját.

Azt írtad pár hete ugye, hogy azért mész át másik blogra, mert ott többen lesztek, többen fogtok írni. Rendben, értem.

Viszont akárhányszor ránézek "a másikra", mindig csak a te neved látom szerzőként. Egész konkrétan 7/8 az arány, amit akárhogy is nézek, nem nevezhető túlzott támogatásnak más blogíróktól.

Tornóczky "Anyanyelvkirálynő" Anitával élve: ez így hogy?

Crom77 2010.11.02. 09:45:32

Véber Gyuriról nem lehetne egy posztot rittyenteni? Még játékos korából is kedveltem, most meg már edzőként is kezd bizonyítani, szerintem volna miből összeszedni az írást. Ha Tornyiról lehetett...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.02. 14:12:21

excel az oldalsávban, várom a zigi-snowblind-páros javítási kérelmeit :)

snowblind 2010.11.02. 15:25:48

@végh hanta: Nekem átjavíthatnál pár eredményt, mert ez a forduló szánalmasra sikeredett. :( :D
süti beállítások módosítása