HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Itt a tavasz, a fű kinő - Bohócliga 16. beharangozó

2010.11.25. 18:00 végh hanta

Vasárnap véget ért az őszi idény, de nyugalom, a megnevezés csupán technikai, a könnyebb tájékozódás végett. Hívhatnánk egyébként első félidénynek, vagy az odavágók körének is, de jobb egy évszakról elnevezni, mert az mindenkinek nyilvánvaló, hogy júliusban már ősz van, ahogy november végén íme beköszönt a tavasz.

A pályákról

A Bohócliga versenykiírásán ügyködő okoskák végre rájöttek, amit már az akadémiai státusztól legalább egy írástudásnyira lévő Mattheus is mondogatott megboldogult szövetségi kapitányi korszakában: Magyarországon decemberben lehet futballozni, míg a bizonyosan csapadékos februárban (március elején) nem. Tudjuk, a hatástanulmány, mint olyan, nem kimondottan az MLSZ fegyverarzenálának része, de nem kell messzire menni, elég megkérdezni a földek egyszerű emberét, hogy elárulja számunkra a tuti alapigazságot. Ami jó az őszibaracknak meg a rozsnak, az jó a focinak, és kommentátorainknak sem kell feszegetni agyukat, hogy bejelentkezéseik első mondata mi légyen, maradhat a jól bevált ideális futballidőben futnak ki a csapatok a pályára. Fő a kiszámíthatóság.

Persze mifelénk mindez nem ilyen egyszerű. Amire rábólintunk kollektíve nyáron, az ellen berzenkedni kezdünk télen. Természetesen immár a legtöbben halasztanának, ki a pályája állapotára hivatkozva, ki meg ugyanarra, de ezzel kendőzve, hogy ritka pocsék formában van, és talán tavaszig nyer egy kis időt. Bullshit. Ha engednénk nekik, akkor márciusban hallanánk, jobb lett volna december elején játszani, mert most hó van, sár van, vízkár van, és egyébként is a bibliai hét csapásból csak a sáskajárás kerülte el a paksi arénát.

Hölgyeim és uraim, mélyen tisztelt klubvezetők. Elismerjük, hogy az eredményesség záloga egy újabb sokadrangú légiós igazolása, de ha mégsem, akkor illendő lenne valamicskét a pályára is költeni, játékra alkalmassá tenni, és nem állandóan - a színt természetesen megtartva - a gyep helyett a hasonló előtagú asztalhoz rohangálni. Átmeneti megoldás a talajba lyukakat fúrni, hogy az vagy elvezeti a vizet, vagy feltör az olaj és évtizedekre megoldódnak a financiális problémák, de még jobb lenne eleve kissé domború, alácsövezett pályákat építeni, amelyek majd alkalmasak lesznek az ún. játékra, vagy legalább a fordulók mérkőzéseinek lebonyolítására. Igen, drága, de ez az egyetlen út. Érdemes észrevenni, a labdarúgó-sport alapkellékei a következők: játékos, labda, pálya. Persze így túl egyszerű lenne, sírni mindig könnyebb. Felbasztam az agyam.

A tovább után a mi őszi válogatottunk és a szokásos beharangozó.

Az ősz válogatottjáról

Balajcza (Újpest) - Lázár (Videoton), Csizmadia (FTC), Gujic (Kaposvár) - Bartha (Paks), Farkas Balázs (Videoton), Czvitkovics (DVSC), Illés (ZTE) - Nagy Dániel (Videoton), Alves (Videoton), Vayer (Paks). Az osztályzatok alapján ezt a tizenegyet sikerült kiátlagolni sportlapéknál. Persze ez is egy módszer, elkeni a szubjektivitást, más síkra helyezi, és ha valahova mégis nyalni szeretnénk egy bőnyálút, ki kell tartanunk egy félidény alatt. (Stimmt, ez talán túlzottan is rosszmájú volt, én pontosan tudom, hogy az osztályzatok ténylegesen tükrözik - egy objektív skála mentén - az adott meccsen mutatott teljesítményeket.)

Láttunk mi is néhány meccset július óta, és bár nem tagadjuk tévedhetetlenségünket, de nálunk valami hasonló jönne ki: Molnár (Siófok) v. Szűcs (Pápa) - Lázár v. Takács Ákos (Honvéd), Csizmadia, Simac (DVSC), Hajdú (Honvéd) v. Andic (Videoton) - Tokody (Győr), Sándor (Videoton), Czvitovics, Tisza (Újpest) - Alves, Oláh (Kaposvár) v. Maric (Pápa) Némileg más a kép, Czvikovics "Cica", Alves és Csizmadia helye vitán felüli, de a többiekre is van magyarázatunk.

Kapusok: Molnár megfelelően stabil formát hozott a rémgyenge siófoki védelem mögött, jórészt rajta (és Sowunmin) múlott, hogy a kiesés csak a 25. forduló környékén jön elő újra velük kapcsolatban. Szűcs Lajos az Szűcs Lajos, még mindig olyan bravúrokra képes amilyenekre csak igazán kevesen a mai generációból.

Védelem: Lázár nagy felfedezett, eleinte csodálkoztunk rajta, aztán kezdtünk mi is meglátni benne valamit, tavasszal majd elválik mennyi ebből a realitás. Takács Ákost viszont (szurkerságunkat félretéve) nem mernénk kihagyni, talán most jobb formában van, jobb játékra képes, mint egykor a Fradiban, pedig azzal bekerült a válogatottba, még ha az akkoriban nem is volt túl nagy szám, esetleg elismerés. Csizmadiából középhátvédet csinált Prukner mester, és úgy tűnik a szívszerelme háromvédős rendszer tengelyében valóban megtalálni látszik a helyét. A debreceni Simac neve talán meglepetés lehet, de róla süt, hogy nem a magyar bajnokság szintjén érti ezt a játékot, egyszerűen nem értjük, hogyan szerezhette meg a Loki. Balbunkóban Hajdú Norbi és Andic között ingadozunk, a döntés legparányibb szükséglete nélkül, mivel mit annyit mondunk amennyit akarunk, nincs mögöttünk osztályzókönyv. Hajdú a (Takács, Botis, Debreczeni, Hajdú alkotta) kispesti védelem negyede, a kapott gólok számát elnézve pedig durván jó a hatékonyságuk. Andic szintén nem ide való, túlzottan is okos futballista, kíváncsian várjuk meddig marad Fehérvárott.

Középpálya: Vélhetően Tokody a legnagyobb meglepetés, amit beleírtunk saját őszi válogatottunkba, és még a Győr is picsafos. Jelenleg sérült, azonban amikor a pályán volt, messze a legjobb átlagot húzta Pintérnél, nem az ETO jobboldala miatt állnak ott, ahol. Hihetetlen, de a sokak által egyszer (többször) már leírt játékos valahogy visszatornászta magát, és ez mindenképp riszpektes. Sándor hónapok óta válogatott formában, elégszer leírtuk már, mégis jó a megerősítés. Egyszerűen és nagyjából rajta múlik a Videoton játéka, és a tabella is azt mutatja, sikeresen megoldja. Ennek ellenére itthonról Czvitkovics kerül be inkább eSándor csapatába, ami szintén vállalható döntés, de Cica csak a Nagyerdőben dorombol, idegenbe felesleges elvinni. Tisza Tibi visszatért a belga másodosztályból, hogy Újpesten legyen a szükség-csikócsapat egyik vezére. Balszélsőnek írtuk be, de igazi posztja valahol a támadók mögött van, ott, ahol kis ész is kell a játékhoz. Benne megvan.

Csatárok: Alvesről eleget firkáltunk már ide, talán Egressy egy kifutott félidénye óta nem láttunk ennyire jó, és legfőképp a csapata szempontjából meghatározó csatárjátékot a Bohócligában. Kérdés, megy, vagy marad, mert ha megy, pótlása nem lesz könnyű, hiába ücsörög a padon egy Lencse, Nikolics, vagy a nagy kedvencünk Vujovic. A támadósor másik helyére két játékost írtunk be, a pápai Maricot és a kaposvári Oláh Lórit (Oláht? Oláhot? Hogy írják helyesen?). Maric klasszikus középcsatár, termete adott, ráadásul nem is ügyetlen, Andichoz és Simachoz (valamint a sérült Tutotichoz) hasonlóan nála sem értjük: miért épp Bohócliga? Lórinak jót tett a somogyi levegő, valamint az, hogy egy sorral visszább léptette Sisa Tibor, és egy önálló pályán mozgó agytrösztöt gründolt belőle. Vajon lesz valaha válogatott?

Szóval nálunk valahogy így nézne ki az ősz csapata, szigorúan érzet és minimális empirikus kutatás alapján. (Az empíria alatt itt kifejezetten a "mert mi így láttuk" elvet követő, a szakirodalomban résztvevő megfigyelésként definiált módszertani megoldást kell érteni.) A két sor között lehet átfedés, hiszen valóban voltak olyan teljesítmények, amelyeket egyszerűen nem lehetett nem megjeleníteni a számsorok jótékony félhomályának gyógyító leple által/mentén (képzavar alert!).

Beharangozó, röviden, pontokba szedve

Pápa - DVSC (tippünk: 1-2)

  • Általános: Két, múlt szombati váratlan padlózását feledtetni kívánó csapat egymás ellen.
  • Várható: A Debrecennek javítania kell idegenbeli mutatóján, ha nem akar végleg leszakadni a Videotontól.
  • Kínzó kérdés: Befejezi Véber Gyuri a múlt heti gondolatát, és lemond? (Reméljük nem, mert mi kimondottan imádjuk, az a néhány bekiabáló barom meg nem számít.)

Honvéd - Vasas (tippünk: 1-1)

  • Általános: Rég volt ennyire kilátástalan helyzetben ez a két csapat. A Honvédnál edző nincs, a Vasasnál pénz. A Honvédnál eddig legalább volt valami koncepció a keret mögött, a Vasasnál csak nyári erősítés.
  • Várható: Valószínűtlen, hogy a nyári első fordulóhoz hasonló jó mérkőzés legyen, sokkal inkább a kilátástalanságot fogja közvetíteni a Duna TV.
  • Kínzó kérdés: Az erősen Moraleshez köthető játékosok akarják-e (és tudják-e) bizonyítani, hogy tavasszal is lehet velük számolni, vagy elnyomja akarásukat a magukat eladni kívánó angyalföldiek saját házaló-DVD-jükre szánt anyagainak összekaparása?

Videoton - Siófok (tippünk: 2-0)

  • Általános: A Videoton utoljára épp a siófoki egy-egyen játszott kimondottan rosszul. Azóta eltelt öt hónap, volt közben néhány gyufa, és elhallgatott a kurvagyengézés.
  • Várható: Meglepetés lenne egy újabb döntetlen.
  • Kínzó kérdés: Kit hagy ki Mezey doktor a Vasziljevics, Farkas, Sándor, Polonkai sorból, ha visszaáll a háromcsatáros játékra?

Kaposvár - ZTE (tippünk: 1-1)

  • Általános: A Rákóczira bemondunk egy hullámvölgyet, de annyit azért finomítanánk rajta, hogy irányban kifelé, vagyis a Zete Kaposvárott veszít némi pontmennyiséget a tapadásnak nevezett négyből.
  • Várható: Újabb jelentkező az egerszegi csatársor pótlására, ezúttal talán Kocsárdi, de akkor büntetőből, amit (a meglepetésre kezdő) Zahorecz egalizál, szintén tiziből, a kiegyensúlyozott játékvezetési iskola szellemében.
  • Kínzó kérdés: Ha már - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - számszakilag bennmaradós lesz a Rákóczi, akkor arra az esetre van vészforgatókönyv?

Haladás - Szolnok (tippünk: 2-0)

  • Általános: Ősszel szarul startolt a Hali, viszont magához képest jól a Szolnok. A Hali most formában, a Szolnok viszont egyre inkább felejtősnek tűnik. Egyetlen (és talán utolsó) esélyük a teljes halasztás lenne, így a teljes tavaszi 15 fordulóra tudnának igazolni, és nem csak tizenháromra.
  • Várható: Fodrektől sokat remélnek, de ezúttal Oross húzza be a meccset a sárban sebességet veszítő Pető szúrós tekintetének kíséretében. Kétszer.
  • Kínzó kérdés: Obriccsal mi van?

Kecskemét - MTK (tippünk: 2-2)

  • Általános: Sorozatban hármat nyert a Kecső, és ezzel feljött a középmezőny aljára, biztató perspektívák kíséretében. Ha nyer, előzi az MTK-t, mi pedig leírjuk az összefoglalóban: Szolnok, Siófok, Vasas, MTK a kiesőjelöltek.
  • Várható: Annyira azért nem rossz az MTK, hogy megkockáztassa a mi kategorizációnkat, és egy jó meccsen ikszel.
  • Kínzó kérdés: Kanta Józsi 13 meccsnél tart sérülés nélkül, kijelenthető, hogy végre felépült?

Paks - FTC (tippünk: 1-1)

  • Általános: Pörög a Fradi, de hiába, Tolnában a Paks az úr, ott csak a Honvéd tud nyerni, mert (bakker, hogy ilyet írok le, nagyfater mekkorát röhögne rajtam) a Paks élcsapatnak számít.
  • Várható: Sárdagasztás, Heincznek elmegy a kedve, Miljkovics bizonyít, de Böde hozza a remit.
  • Kínzó kérdés: Csizmadia neve felmerülhet - legalább próbaképp - Juhász párjául a válogatottban?

Győr - Újpest (tippünk: 1-0)

  • Általános: Szopó, de igaz, hogy mindkét csapat a legutóbbi öt meccséből csak egyet tudott megnyerni. Amíg az Újpest ezt vállalható futball mellet teszi, addig az ETO legalább hozzárakott két döntetlent. Érdekes, hogy mégis a hazaiaknál elégedetlenebbek a szurkolók.
  • Várható: 90 percen át szidják a kispad mögül Pinyő mestert, akinek csapata megöli az újpestiek futballját, de legalább nyer.
  • Kínzó kérdés: Meddig lehet húzni Újpesten egy szerethető csapattal a pénztelenséggel kombinált eredménytelenséget?

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Pápa - DVSC
Honvéd - Vasas
Videoton - Siófok
Kaposvár - ZTE
Haladás - Szolnok
Kecskemét - MTK
Paks - FTC
Győr - Újpest

Egyéb értesítenivaló:

Igen, valóban, az excellel elmaradásban vagyok, jó lenne már végre kitöltögetni az elmúlt fordulókra. Ha valaki jelentkezne, hogy bevállalja, annak át tudom dobni az előkészített sablonfilet, és akkor oda csak be kell írni a tippeket, majd visszapostázni nekem. Ha nem lesz senki, akkor szépen-lassan, de behozom magunkat.

93 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr502472543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuszek 2010.11.25. 18:25:37

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 3-1
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 2-1
Győr - Újpest 0-1

Robespierre89 2010.11.25. 18:35:04

Pápa - DVSC 2-1
Honvéd - Vasas 3-1
Videoton - Siófok 1-0
Kaposvár - ZTE 5-1
Haladás - Szolnok 1-1
Kecskemét - MTK 2-0
Paks - FTC 1-0
Győr - Újpest 3-2

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.11.25. 18:40:50

Pápa - DVSC 1-3
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 6-0
Kaposvár - ZTE 0-0
Haladás - Szolnok 1-1
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 1-8
Győr - Újpest 2-1

housemd 2010.11.25. 18:51:59

itt a tavasz, ennek megfelelően a hétvégén havazás várható. ezzel kalkulálni kell.

Pápa - DVSC 2:1 véber marad, a kocsmárosok fellélegeznek, Debrecenben viszont komolyan elgondolkoznak, nem kellene-e egy új koronaherczeg?

Honvéd - Vasas 1:2 Elment Morales, oda az igazság. gyors kijózanodás lesz ez. ez a honvéd-vasas-mtk kiesőharc kemény lesz.

Videoton - Siófok 2:0 hát, már nem kurvagyenge. jól kalkuláltak az őszi szezonnyújtással.

Kaposvár - ZTE 1:1 Mostmár tényleg legyen elég Kaposváron, jó? szép volt, tessék pihenni. nem lesz pénz a költségvetésből a pontprémiumra.

Haladás - Szolnok 2:1 minden zsigerem tiltakozik a tipp ellen, mert annyira egyértelműnek tűnik. de talán a szolnoknál nem focizik egy Dugovics Titusz, hogy magával rántsa a Halit a mélybe. bár továbbra is tartom, hogy statisztikailag a vasiaknak kell kiesniük az idén.

Kecskemét - MTK 3:2 Lehet, eretnekség, de úgy érzem, Józsi bácsi betöltötte a 40 éves szolgálati jogviszonyt, és nyugdíjba vonul, amíg nem zárják ki az összes MTKst a Nemzeti Nyugdjíközösségből. tavasszal új edző, és forró időszak vár a kékekre.

Paks - FTC 2:0 nem lehet ilyen huzamosan ennyire jó a fradi. befektető úgysincs, szóval... de az is lehet, hogy elmarad, viszont a paks-kömlődi sípálya (az ország egyetlen alföldi pályája) benépesülhet a hétvégén.

Győr - Újpest 1:0 Most vagy soha. aki kikap, tartósan lentragad, Pinyő esetében egzisztenciális problémák is felléphetnek... látod, Artie, még mindig hiszek a Győrben... :)

RolloJuve 2010.11.25. 19:29:43

Azért a Kaposvár hadd nyerjen már még egyet, húztam a szombati ikszmikszre is... :D

/budo/ 2010.11.25. 19:42:20

Pápa - DVSC 2-1
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-1
Győr - Újpest 0-1

dr. Wilbur Swain 2010.11.25. 20:20:18

Pápa - DVSC 3-2
Honvéd - Vasas 0-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 2-3
Haladás - Szolnok 2-1
Kecskemét - MTK 1-2
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-1

snowblind 2010.11.25. 20:27:58

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 2-1
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 3-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 1-3
Győr - Újpest 1-1

teddypicker 2010.11.25. 20:46:54

Pápa - DVSC 1-3
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 3-1
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-1
Győr - Újpest 2-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.11.25. 20:55:19

Pápa - DVSC 1-3
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 2-2
Győr - Újpest 0-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.11.25. 21:04:02

ha még aktuális, küldd át az excelt: fekete.miki gmail

Kiß B. 2010.11.25. 21:36:09

Pápa - DVSC 1-0
Klub - Vasas 0-1
Videoton - Siófok 2-0
Rákóczi - ZTE 3-0
Haladás - Szolnok 2-1
Kecskemét - MTK 1-0
Paks - FTC 1-1
Győr - Újpest 0-1

dupi 2010.11.25. 21:56:04

(a főoldalon ez fogad:
Warning: XMLReader::read() [xmlreader.read]: /var/local/www/blog.hu/bloghu2/DocumentRoot/:10: namespace error : Failed to parse QName 'text-align:' in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Utils/Html.php on line 90

Warning: XMLReader::read() [xmlreader.read]: <p text-align:="" style="">A tovább után a mi őszi válogatottunk és a szok� in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Utils/Html.php on line 90

Warning: XMLReader::read() [xmlreader.read]: ^ in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Utils/Html.php on line 90

Warning: XMLReader::read() [xmlreader.read]: An Error Occured while reading in /var/local/www/blog.hu/bloghu2/Lib/Rama/Utils/Html.php on line 90
)

godot 2010.11.25. 22:23:10

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 2-1
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 2-1
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 0-2
Győr - Újpest 1-1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.11.25. 22:29:18

Pápa - DVSC 0:1
Honvéd - Vasas 0:0
Videoton - Siófok 2:0
Kaposvár - ZTE 1:1
Haladás - Szolnok 1:1
Kecskemét - MTK 2:0
Paks - FTC 1:0
Győr - Újpest 1:0

sunbird75 2010.11.25. 23:22:06

Pápa - DVSC 2-3
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 2-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-3
Győr - Újpest 0-2

Stefan Derrick 2010.11.26. 02:09:58

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-2
Videoton - Siófok 1-1
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 2-2
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 1-1
Győr - Újpest 1-0

setzer 2010.11.26. 04:56:24

Pápa - DVSC 1:3
Honvéd - Vasas 1:3
Videoton - Siófok 3:1
Kaposvár - ZTE 3:1
Haladás - Szolnok 3:1
Kecskemét - MTK 3:1
Paks - FTC 1:3
Győr - Újpest 3:1

VGL 2010.11.26. 07:14:01

Pápa - DVSC 1-1
Ehhez még a káoszelmélet teljes körű ismerete is kevés lenne, hogy az ember rendesen megtippelje a végét.
Honvéd - Vasas 0-0
Lásd Pápa-DVSC.
Videoton - Siófok 3-0
Vagy elhalasztják.
Kaposvár - ZTE 1-1
Rangadó. Ej, de fura ezt leírni.
Haladás - Szolnok 2-0
Ha vendég, akkor a hazaiak már a 13. havi fizetésüket alapozzák meg.
Kecskemét - MTK 3-1
Az MTK kiesőhelyen éri meg a karácsonyt, ha így halad.
Paks - FTC 1-2
Meglepetést várok.
Győr - Újpest 0-0
Pintér koefficiens.

Koori 2010.11.26. 07:37:29

Pápa - DVSC 2-2
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-3

fulmerz 2010.11.26. 08:16:29

Pápa - DVSC 0-2
Meresz tipp, de el kell kezdeni zuzni be az ellenfeleket, ha bajnokok akarnak lenni.
Honvéd - Vasas 1-0
A vasas az vasas, a honved hazai palyan... nincs egyenlet, ami felirhato lenne.
Videoton - Siófok 3-1
Simazas, az lesz.
Kaposvár - ZTE 2-0
"..."
Haladás - Szolnok 0-0
Jajjajj...
Kecskemét - MTK 2-0
Az MTK egyszeruen bunrossz iden
Paks - FTC 0-2
"..."
Győr - Újpest 1-0
Varom az ujpesti gyozelmet, de mivel eddig nem hoztak a tippjeimnek megfeleloen, ezert itt most megszakitom a dolgot. Aki jot akar maganak, tippeljen az ujpestre!

Zigi 2010.11.26. 08:37:36

Pápa - DVSC 2-1
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 4-0
Kaposvár - ZTE 0-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 3-3
Paks - FTC 1-3
Győr - Újpest 2-0

gabesz7004 2010.11.26. 08:39:08

XVI Beni. - Láki 1-0
Hemi - Kieső II. 0-0
Fidi - Sijó 2-1
Templom egere - Vadász 1-0
Vas és Aczél - Kieső I. 2-0
Devils - Jom kippur 2-0
Koporsó - FöTöCö 1-1 (Bár szerintem elmarad!)
Gudbáj Pinyő! - Géjza 0-1

gabesz7004 2010.11.26. 08:40:11

A poszthoz csak annyit, hogy a pálya inkább DOMBORÚ legyen, mert arról lefolyik, a homorúban megáll a víz!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.26. 08:43:10

Spinyokiraly tippjei:

Pápa-DVSC 1-3
Honvéd-Vasas 1-1
Videoton-Siófok 0-0
Rákóczi-ZTE 2-1
Haladás-Szolnok 2-0
Kecskemét-MTK 3-1
Paks-FTC 2-1
Győr-Újpest 1-0

nuno 2010.11.26. 08:44:20

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 2-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 1-1
Paks - FTC 0-1
Győr - Újpest 1-0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.26. 08:57:20

@gabesz7004: Már általánosban, amikor a tükröket tanultuk fizikából, akkor is képes voltam ezt elcseszni :)
Köszi, javítom.

gabesz7004 2010.11.26. 08:59:22

@végh hanta: Örülök hogy segítettem egy ilyen kiváló poszthoz!

Kifli007 2010.11.26. 09:18:55

Pápa - DVSC 2-1
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 1-1
Paks - FTC 1-1
Győr - Újpest 1-1

Kifli008 2010.11.26. 09:21:07

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 2-1
Videoton - Siófok 2-1
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 2-1
Győr - Újpest 2-1

Kifli009 2010.11.26. 09:22:34

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 2-1
Videoton - Siófok 2-1
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 2-1
Győr - Újpest 2-1

Kifli008 2010.11.26. 09:22:43

Bocs, nem, megint elszúrtam! Bocs! Törlöm az előző tippjeimet!

A helyes tipposzlop:

Pápa - DVSC 0-2
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 4-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 1-1
Paks - FTC 0-3
Győr - Újpest 1-1

doktor kotász 2010.11.26. 09:36:27

Pápa - DVSC 1-0
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 1-0
Kaposvár - ZTE 1-0
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 1-0
Paks - FTC 1-0
Győr - Újpest 1-0

bmiky31 2010.11.26. 09:41:17

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-3
Győr - Újpest 1-0

sirsteve 2010.11.26. 09:43:18

Pápa - DVSC 2-2
Le van zsírozva, idén a Vidi lesz a bajnok. Véber Gyurit tavasszal tárt karokkal várják a Lokinál.

Honvéd - Vasas 0-3
A Honvédnál most mindegy, a Vasasnál meg többen téli klubváltásról álmodoznak.

Videoton - Siófok 6-0
Ez a novemberi tavasz csak a Vidinek jön jól, ők meg élnek is vele.

Kaposvár - ZTE 1-2
A Rákóczinál megvan a bentmaradás, a Zete meg még nem tudja, hogy eldöntötték, ki lesz a bajnok.

Haladás - Szolnok 3-1
Szolnokon már készülhetnek a szurkolók a Békéscsaba elleni őszi rangadóra.

Kecskemét - MTK 1-3
Az MTK-s fiatalok annyira berágtak a heti belpolitikai események miatt, hogy most gyűjtenek a téli portfóliós DVD-jükhöz anyagot.

Paks - FTC 3-0
A Fradinak nem megy a játék a Tolnai havasokban.

Győr - Újpest 1-0
Tavasszal a Győrnak jobban megy. Újpesten pedig karácsonytól már új edző vezeti a felkészülést.

slowmotion 2010.11.26. 09:52:48

@Kifli008: hát igen, a skizofrénia előbb-utóbb összezavarja az embert.
legalábbis ezt mondta az előbb a másik énem.

kétballáb 2010.11.26. 09:57:51

Pápa - DVSC 0:2
Honvéd - Vasas 1:0
Videoton - Siófok 4:0
Kaposvár - ZTE 1:1
Haladás - Szolnok 2:0
Kecskemét - MTK 2:1
Paks - FTC 1:1
Győr - Újpest 1:0

Frigo 2010.11.26. 10:09:21

Gondolkodtatok már azon, hogy mikor a legnagyobb az odds a hazai csapat javára egy magyar bajnokin? Válasz: amikor a bajnokcsapat lép ott pályára...

Pápa - DVSC 1-2 Csak mert nem tippelhetek a csapatom ellen. Pedig tuti lenne 2 pontom, a tippmixen meg 20 ezrem

Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 5-0
Kaposvár - ZTE 2-0
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 3-1
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-2

slowmotion 2010.11.26. 10:11:26

Az a baj, hogy tippelési szempontból olyan vagyok, mint az Újpest: mindig majd legközelebb leszek én a legjobb. No sebaj, pénzt úgysem teszek a meccsekre, mert a fogadás alanyai meg pont ellenérdekelt felek. Szóval:

Pápa - DVSC 1-1
Az eredmény, ami egyik csapatnak sem jó

Honvéd – Vasas 1-1
A Honvéd a bohócliga-axiómák terén abszolút antigravitációsan mozog. Most, hogy ki kellene kapniuk, nem fognak. Egyébként a Honvédnál nem úgy van, hogy se edző, se pénz?

Videoton – Siófok 2-0
A szokásos taktika: a Vidi beáll védekezni, majd két kontrából eldönti a meccset.

Kaposvár – ZTE 1-0
Talál egy gólt a Zete a végén, csak nagyon nem mindegy, melyik kapuba.

Haladás – Szolnok 2-0
Bejönnek a Vasutas Hetek a Halinak. Loki után MÁV, de végül mindkettőnek indul a busz… ööö… a vonat.

Kecskemét – MTK 1-2
Annyira fix egyes, hogy bűn nem ellene tenni

Paks – FTC 1-1
Nyögvenyelős iksz, de minden héten nem akadhat be minden kapuralövés a Fradinak.

Győr – Újpest 0-1
Most már egyszer szerencséje is lesz az Újpestnek, vagy mi

1116001 2010.11.26. 10:12:34

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-0

lelkesamatör 2010.11.26. 10:22:21

Pápa - DVSC 2-2
Honvéd - Vasas 0-0
Videoton - Siófok 4-0
Kaposvár - ZTE 3-1
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 0-1
Győr - Újpest 1-0

vidi-master 2010.11.26. 10:23:56

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - Zalaegerszeg 1-1
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - Ferencváros 1-2
Győr - Újpest 2-1

Futó Lada 2010.11.26. 10:36:14

..eltűrve, de nem megengedve, hogy a szombat napközbeni események hatására n darab meccs elmarad ( ahol n eleme z-nek) vezetném elő a nyerő tipposzlopot

Pápa - DVSC 1-2
Heffler és Marics hiányában sosem nyert még a Pápa ebben a szezonban.

Honvéd - Vasas 1-2
Lehet jövőre nem lesz szóköz a kötőjel két oldalán, viszont még egy csapat neve feltűnik a sor végén mint ellenfél...Lázok akkor se fog passzolni, meg most se..

Videoton - Siófok 4-1
Nikolics magyar állampolgár, Alves jó úton halad..örömünnep..

Kaposvár - ZTE 3-1
A ZTE-nél állítólag gondot okoz a jó szereplés, nincs lóv a pontprémiumok kifizetésére.

Haladás - Szolnok 2-1
A Szolnok csak szűken szokott kikapni, a Hali meg otthon mindenképpen nyer..

Kecskemét - MTK 3-1
A Kecso jobb formában van...sokkal..

Paks - FTC 1-1
Lisztes beragaszt egy szabadrúgást, Maróti összefejel Rósával, Tóth Bence egyenlít...címszavakban ennyi..

Győr - Újpest 2-0
Lehet hogy Völgyi marad az egyetlen magyar a hazaiaknál, és visszatér Stanisics a védelembe..valahogy bedarálják.

Titi120 2010.11.26. 10:39:49

Pápa - DVSC 2-3
Honvéd - Vasas 0-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-1

christvhu 2010.11.26. 10:48:41

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 2-1
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 1-2
Paks - FTC 1-3
Győr - Újpest 1-1

Ha nincs excel, akkor teljesen feleslegesen csináljuk.....

Artie 2010.11.26. 10:50:09

Oláht, mert néma h.

Pápa - DVSC 1-5
Mert azért a Loki mégsem a Fradi.

Honvéd - Vasas 0-0
Erről a meccsről hogy lesz majd itt beszámoló? Szerintem nem lesz ember, aki végig tudja nézni.

Videoton - Siófok 7-0
Gyuri bácsi Barcásít, de egy pici hiányozni fog.

Kaposvár - ZTE 1-2
Csank, 92. perc - győztes gól.

Haladás - Szolnok 3-0
Azt is lehet tippelni, hogy a pálya alkalmatlansága miatt elmarad?

Kecskemét - MTK 2-0
Garami mester padja is elkezd inogni. Nem semmi.

Paks - FTC 1-1
A paksi gólt - CsCs lövi. Rossz kapuba ugye.

Győr - Újpest 1-0
Tavasszal mindig megy az ETO-nak.

Tényleg, miért lett megint Győr az ETO-ból?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.26. 10:50:27

Pápa - DVSC 1-3
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 2-1
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-1

mt85 2010.11.26. 10:52:32

Osztottam-szoroztam, időjárás-előrejelzést néztem, beszoroztam a BL véletlen-faktorával, és arra jutottam, ez lesz "a békés 1-1-ek fordulója".

Bár nem tagadom, van bennem egy "hatalmas bukta"-előérzet, de ha a fele bejön, az már legalább 9 pont, és akkor még a "tuti" Videoton + Fradi-győzelem ... hm, jó lesz ez :)

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 1-1
Kecskemét - MTK 1-1
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-1

Ja, és igen sportszerűtlennek tartom az MLSZ-től, hogy olyan versenykiírást csináltak, ami miatt nekem novemberben kell tippelnem egy csomó olyan meccsre, amelyek majd csak márciusban lesznek megtartva.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.26. 10:59:42

@christvhu: Lesz excel hamarosan, ketten is jelentkeztek, hogy társadalmi munkában megcsinálnák. Köszönjük.

979122 2010.11.26. 11:05:09

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 0-0
Videoton - Siófok 5-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 1-1
Kecskemét - MTK 3-2
Paks - FTC 2-2
Győr - Újpest 0-1

fran7 2010.11.26. 12:03:22

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 0-3
Videoton - Siófok 5-1
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 0-0
Kecskemét - MTK 1-2
Paks - FTC 1-0
Győr - Újpest 0-1

Mérgező Hulladék 2010.11.26. 12:03:47

1-3, 1-1, 4-1, 1-1, 0-0, 2-2, 1-2, 2-0

Dide_ 2010.11.26. 12:32:44

Pápa - DVSC 2:2
Honvéd - Vasas 1:0
Videoton - Siófok 1:1
Kaposvár - ZTE 1:2
Haladás - Szolnok 3:1
Kecskemét - MTK 3:1
Paks - FTC 1:1
Győr - Újpest 1:2

slowmotion 2010.11.26. 12:44:22

@Futó Lada: szerintem pont a Vidi-Siófok marad el, mert a vasúti pálya behavazódik, elakad a vonat, és a vendég csapat nem ér oda kezdésre :)

vérfarkas 2010.11.26. 12:57:25

Pápa - DVSC 2:1
Honvéd - Vasas 1:0
Videoton - Siófok 2:0
Kaposvár - ZTE 1:1
Haladás - Szolnok 2:0
Kecskemét - MTK 2:1
Paks - FTC 1:2
Győr - Újpest 1:1

JESTER 2010.11.26. 13:20:38

Pápa- Debrecen 1-2
Herczeg némileg szépíti a búcsút. Derék, gáláns cívis.

Honvéd- Vasas 1-2
Kilátástalanba' fordulunk, nehéz lesz a tavasz.

Videoton- Siófok 4-0
Gálázik a Doktor, a Sió rossz helyen rosszkor...

Kaposvár- Zalaegerszeg 2-1
Sisa pödri a végét.

Haladás- Szolnok 2-0
1 Kenesei, 1 Fodrek, Aczél lassan szobrot kap.

Kecskemét- MTK 2-2
Jó meccsen.

Paks- Ferencváros 1-2
Pruki kezdi elhinni hogy ő az új Dalnoki. Még jó hogy jön a szünet.

Győr- Újpest 1-2
És Pintérnek megköszönika munkát.

streetfighter 2010.11.26. 13:38:57

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 3-1
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-1

Ond vezér 2010.11.26. 14:09:50

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 4-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 3-1
Paks - FTC 2-2
Győr - Újpest 1-1

fecskeE0 2010.11.26. 15:17:52

Pápa - DVSC 1:1
Honvéd - Vasas 2:1
Videoton - Siófok 3:0
Kaposvár - ZTE 1:2
Haladás - Szolnok 1:0
Kecskemét - MTK 2:2
Paks - FTC 1:2
Győr - Újpest 1:2

Louis007 2010.11.26. 15:52:42

Pápa - DVSC 3:2
Honvéd - Vasas 1:0
Videoton - Siófok 2:0
Kaposvár - ZTE 2:1
Haladás - Szolnok 2:1
Kecskemét - MTK 2:3
Paks - FTC 2:1
Győr - Újpest 1:1

gegerio88 2010.11.26. 16:17:46

Pápa - DVSC 1-2
Honvéd - Vasas 1-1
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 2-2
Haladás - Szolnok 2-1
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 0-1
Győr - Újpest 2-1

MágnesPeti 2010.11.26. 16:19:19

Pápa - DVSC 0-1
Honvéd - Vasas 0-1
Videoton - Siófok 1-0
Kaposvár - ZTE 3-3
Haladás - Szolnok 2-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 3-1
Győr - Újpest 0-0

Fisk 2010.11.26. 16:38:41

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-2
Haladás - Szolnok 0-3
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 0-1
Győr - Újpest 0-1

echeníque 2010.11.26. 17:11:10

Pápa - DVSC
Honvéd - Vasas 2-0
Videoton - Siófok 3-1
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 1-2

Balasnyikov 2010.11.26. 17:28:31

Pápa - DVSC 1-1
Honvéd - Vasas 1-2
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 0-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 2-2
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 0-0

LionOfZion 2010.11.26. 17:30:06

Pápa - DVSC 2-2
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 4-0
Kecskemét - MTK 2-1
Paks - FTC 2-2
Győr - Újpest 1-1

socawarrior 2010.11.26. 18:26:54

Pápa - DVSC 0-0
Honvéd - Vasas 1-0
Videoton - Siófok 3-0
Kaposvár - ZTE 2-2
Haladás - Szolnok 3-0
Kecskemét - MTK 3-0
Paks - FTC 1-2
Győr - Újpest 2-0

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.11.26. 19:20:49

Pápa - DVSC -
Honvéd - Vasas -
Videoton - Siófok 2-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Haladás - Szolnok 1-0
Kecskemét - MTK 3-1
Paks - FTC 2-2
Győr - Újpest 2-1

gabesz7004 2010.11.27. 12:18:24

Tessék, megmondtam ,hogy elmarad a Paks-FTC meccs! :)

slowmotion 2010.11.27. 18:35:22

hehe
hehehehe
Pápa-Loki telibe, Vidi-Sió telibe, Hali-Szolnok és Honvéd-Vasas kimenetel és gólarány megvan, csak a Kecskemét nem jött be, de a szerbek mind maffiózók és bundáznak is rendesen :)
(egyébként no offense, de valamire rá kellett fognom a 0 pontot)
eddig sztem messze a legjobb hetem, pedig még nincs is vége...

slowmotion 2010.11.27. 18:36:55

@slowmotion: ja, és természetesen a Rákóczi-Zete meccsen is meglett a kimenetel és a gólkülönbség, szóval eddig 19 pont/6 meccs

housemd 2010.11.27. 19:09:42

@slowmotion: lassítsá' slowmotion.... mi itten tisztességes zemberek vagyunk, örülünk, ha kilenc pontot összekaparunk :)
meccs elmaradásának sikeres megtippeléséért nem jár pont?

gabesz7004 2010.11.28. 08:45:19

@housemd: Szerintem járna még plsuz pont is! :) Csak ketten tippeltünk arra,hogy elmarad! GRat neked is!

Artie 2010.11.29. 09:15:40

@housemd: Látja, Házdoktorúr, mindkettőnknek három pötyött tett a puttonyba Pinyő mester.

Mondottam, ember, küzdj, és bizva bizzál.

housemd 2010.11.29. 09:31:56

@Artie: jajám, a kitartó bizalom ím gyümölcsöt termett vala... egyébként is, szeretem az ilyen kombinált sportokat, mint a sílövészet, vagy a sífoci. kedvesen csúszkáltak a résztvevők.
@gabesz7004: köszi

Artie 2010.11.29. 10:02:50

@housemd: Hát láttam belőle nagyjából 8 percet (inkább a Szeged-Csehov meccset néztem), de az elég viccesre sikeredett...:D

snowblind 2010.11.30. 09:33:35

Mi újság az önkéntesekkel, meg az excellel?
Nem akarok senkit piszkálni, de egy-egy fordulót kb. egy óra alatt be lehet rögzíteni...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.30. 09:36:17

@snowblind: Már kész, megkaptuk, csak még ma van egy Paks-Fradi.
Persze, ahogy ismerem a paksi pályaviszonyokat, inkább kirakom mostani állapotában.
Öt perc és megtalálod az oldalsávban.

snowblind 2010.11.30. 09:51:07

Köszi.
Tényleg nem baxogatásból írtam.

snowblind 2010.11.30. 09:56:32

A Haladás-Szolnok és a KTE-MTK végeredménye fel lett cserélve.
Mondjuk én így jobban jártam volna...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.30. 09:57:37

@snowblind: köszi,
van más izé is, amit nem önkénteseink, hanem én tettem hozzá :)
épp javítgatom, mindjárt frissül.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.30. 10:02:53

@végh hanta: elérhető a frissített verzió
további apróbb javítások még a héten, vagy legkésőbb a téli szünetben :)

gabesz7004 2010.11.30. 10:50:43

@végh hanta: Apropó, hogy is van a pontozás?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.30. 10:52:39

@gabesz7004: régebben valóban idemásoltuk, de aztán elmaradt, mert mindenki tudni vélte. :)
egyébként így:
- telitalálat: 5pt
- góldifi eltalálása, valamint döntetlen: 3pt
- győztes eltalálása: 2pt
- szolnok hétvégén: 0pt

gabesz7004 2010.11.30. 11:08:21

sorsolás tipp tény pont
Pápa - DVSC 1-0 0-0 0
Honvéd - Vasas 0-0 0-0 5
Videoton - Siófok 2-1 2-0 2
Kaposvár - ZTE 1-0 2-1 3
Haladás - Szolnok 2-0 3-1 3
Kecskemét - MTK 2-0 3-0 2
Paks - FTC elm. elm. 5
Győr - Újpest 0-1 2-1 0

Nálam ez összesen 20 pont, de lehet elfogult vagyok magammal! :)

gabesz7004 2010.11.30. 11:15:41

@végh hanta: Én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye? :)

snowblind 2010.11.30. 11:16:05

@gabesz7004: Az vagy. :D
Mindenesetre grat. az eltalált Paks-Fradi elmaradáshoz. Megérdemelnéd, hogy 1-1 legyen majd a végeredmény. :)

gabesz7004 2010.11.30. 11:18:12

Köszi! :) Meglátjuk!

snowblind 2010.11.30. 11:20:28

Azért én jobban örülnék az 1-3-nak.

snowblind 2010.11.30. 11:23:06

Bááár, nagy dilemma: 5 pont a tippjátékban, vagy maradunk a harmadik helyen egy paksi győzelem esetén...

Dide_ 2010.11.30. 14:20:24

Sziasztok!

Excelhez észrevétel. 13. forduló helyes eredménye az alábbi meccsek vonatkozásában:
Paks - Siófok 0:0
Pápa - Vasas 2:1
Haladás - MTK 2:0

Köszi az eddigi munkát mindazoknak, akik részt vettek az excel kitöltésében!

Futó Lada 2010.11.30. 16:19:14

Válogatott csatár a Honvédnál: Hercegfalvi visszatér

...hát mégis van Isten..

vérfarkas 2010.11.30. 20:36:19

@Futó Lada: Hercegfalvi kapcsán a "válogatott csatár" kifejezéssel szerencsésebb futballmúltú országban kommentversenyt lehetne nyerni:-)
süti beállítások módosítása