HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

7.Labdabiztos kupa

2011.07.07. 12:45 Futó Lada

.. és elérkezett vala az idő, mikor elindult az BL és az EL sorozat, így az LB Kupa kiírását sem halogathattuk tovább. Ez lészen pediglen a 7. kiírás, mikor birokra kelhetnek az nagytudású vezetők aranylábú ifjai, hogy eldöntsék vala ki a pallérozottabb csapat, és ki érdemes az LB Kupa egy szezonon át való vitrinben mutogatására.

Az érthetetlen körmondattá vadult bevezető után következzen a lényeg.

Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -  A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 23-as helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jófej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy felém, hogykitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. ( Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.
  • ( Kiegészítő info : A szabályok elsőre elég szigorúnak tűnnek, de ez csak első látásra van így. A meccsek legtöbbje már szombat-vasárnap leköttetik. Aki belép megnézni az eredményt az vagy elfogadja a kihívást ha már jött, vagy elküldi a következő ellenfélnek, és beírja eme poszthoz...igazából semmi az egész :)  )

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagy obb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecsereélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. Ha hosszabb HT leállás van, akkor a Szervező-bizottság  dönt, minden más esetben jár a levonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt ontegyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.
  • A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag : Végh Hanta, Zigi, Futó Lada - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, megismételve az egyik alapelvünket: minden döntés a közösségé.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

 

Előnevezés : *************************** LEZÁRVA *********************************

 Kiemelés, csoportok :

 

516 komment

Címkék: közösség hattrick labdabiztos

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr813046993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno Salazar 2011.07.20. 11:28:18

Nem Crea az első? Mi történt?

goalkeeper2000 2011.07.20. 12:23:58

Biztosan nem látta, hogy lehet már nevezni. Én az ő blogján olvastam, hogy van ilyen.

Zigi 2011.07.20. 12:26:20

Hűha, alig fél nap alatt három újonc csapat is jelentkezett, mi lesz még itt?:)

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.07.20. 13:24:23

Felküldöm ezt az oldalt a hattrick.lap.hu-ra, nyilván nincs itt a szerkesztője, mert akkor már ott lenne a link.

Futó Lada 2011.07.20. 13:34:47

@Bruno Salazar: Nem lehetett első, mert mielőtt élesbe került, ki kellett próbálni működik-e az előnevezés rendesen...ha meg már kipróbáltam a saját nevemben ott is hagytam magam.. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.20. 13:39:09

tőlem már jövő héten kezdhetjük is, kiestem a kupából. ha rajtam kívül kiesett még valaki, nyitott vagyok egy előzetes erőfelmérőre!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.07.20. 14:00:14

@f_miki:
Részemről is mehet, 2:2 full time után a hosszabbításban sem esett gól, majd 4:5-re maradtunk alul a tizenegyesekkel. De már így is jobb, mint a CA2011-en a brazilok tizenegyespárbaja.

hatarsorompo 2011.07.20. 15:07:29

Megkaptam a HT-mailt, köszönöm.

Egy barátságosom maradt ki most, a holtszezonban. Egy hétig netmentes környezetben lazítottam.

hatarsorompo 2011.07.20. 15:11:27

@Zigi: Szerintem aki olvassa Crea hattrickes blogját, az könnyen kedvet kap, hogy jelentkezzen. Már írt rá vagy 120 cikket, és nem sok selejt van közte, bár én csak vagy nyolcvanat olvastam.
Elég rendes marketingje van ott ennek a tornának.

Zigi 2011.07.20. 15:19:30

@hatarsorompo: Igen, én is bele szoktam olvasgatni, a legtöbb NB I-es csapat honlapja elbújhatna szégyenében mellette.:)

A promóciót pedig köszönjük Crea-nak, ha ilyen ütemű lesz a jelentkezések száma, akkor a szervezőknek fel kell kötni a gatyájukat a 7. kiírásra.:)

2011.07.20. 16:43:22

@hatarsorompo: Azért nem kell annyira fényezni. Igyekszem szabadidőmben írni rá ezt-azt, viszont a csapattörténetet még mindig nem írtam meg rá.
De egyszer majd arra is lesz idő.
A torna meg tetszik, és a beharangozókban, a tudósításokban és a visszapillantókban szerepelt, hogy az aktuális találkozó a Labdabiztos Kupa keretében zajlik.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.07.20. 16:55:25

Sajnálattal kell közölnöm, hogy az LB-kupák egyik kult csapata, az Agytröszt FC, többet nem indulhat a Labdabiztos-Kupán. Az új szezon kezdetén összeültek a részvényesek, és adózási szempontok miatt a névváltoztatás mellett döntöttek. Az egykori Agytröszt FC-t mostantól "Nincs Légiós Nincs Sírás FC" néven fogjátok megtalálni, mint jogutódot.

Az új klub célja megnyerni végre az LB-kupát, ezért szerdánként mostantól csak a legjobb csapat fog szerepelni, a tarcsi meg játszik a bajnokságban, az úgysem izgat. A 3+1 szabály sem érdekel, mivel csak magyar játékosaim vannak.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.20. 16:56:24

@Kitsilatzi: Remek döntés, végre valami kihívás a kupában :)

2011.07.20. 17:47:40

Jó kupa lesz ez, az én bajnokságom sem igényli, hogy folyamatosan az A-csapatomat szerepeltessem, és a külföldiek nálunk is fogynak.

2011.07.20. 17:53:56

Alkothatok még egy kis promót, vagy már hagyjam a fenébe?

Zigi 2011.07.20. 18:47:12

@CreaPress: Csináld csak nyugodtan, legfeljebb a századik feletti jelentkezőket elküldjük:)

Kiotop 2011.07.20. 19:36:38

Sikerült 65x regelnem, bocsi;)

2011.07.20. 21:31:53

18 nevező 1 nap alatt, lol

Alfredd 2011.07.20. 22:38:11

Annyit javítanék a nevezési lapomon, hogy barátságos meccset mindig lekötöttem, mióta szerepelek a LB kupában. A nagy sietség miatt elnéztem kicsit a kérdést :)

Zigi 2011.07.20. 22:56:42

@Alfredd: Úgy is elfogadtuk volna a nevezést.:)

2011.07.21. 17:37:56

@Bruno Salazar: Amikor megláttam, hogy megelőztek, a kardomba dőltem, és mire elláttak a sürgősségin, Alfredd Botlábúi is beslisszoltak elém :)
Ez van, ha az ember gépközelben tartja a kardját. Viszont egy olyan világban, ahol ahhoz, hogy ellenséget szerezz magadnak, elég, ha valakinek szívességet teszel, nem lehetsz fegyvertelenül egy minutára sem.

2011.07.21. 17:40:28

@Bruno Salazar: Lemaradt a végéről, hogy "ezt épp egy Salazarnak magyarázzam?"

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.07.21. 21:03:16

Magam is gondolkozom, hogy legerősebb csapattal szerepeljek itt, a bajnokság úgysem izgat fel.

2011.07.22. 07:10:59

Alakul a mezőny. Nem elképzelhetetlen egy négyszer 8 csapatos kupa, vagy egy ötször hetes. Nevezőkből - úgy tűnik - nem lesz hiány.

2011.07.22. 07:58:10

Szerettem volna visszavásárolni Kosztolányi Imrét, volt középpályás-palántámat, de nem volt rá esélyem. Szép kis adásvétel volt, írtam is róla egy kisebb eposzt.
hattrickunited.org/registece/2011/07/22/torokorszagbol-hollandiaba/

Nagyon szeretném, ha a MK 5. játéknapján indulna a LB, mert Evanics Hunornak, a milliárdot érő ifimnek az lesz az egyetlen felnőtt mérkőzése a klub színeiben. Ha nem jön össze, akkor szeretném majd kihívni azt a csapatot egy barátságosra, amelyik akkor már nem lesz állva a nemzeti kupában, viszont a legkomolyabb múlttal rendelkezik a Labdabiztos-sorozatban.

Futó Lada 2011.07.22. 10:30:53

Nem rossz kis kupa lesz ez, ha mindenki ilyen komolyan veszi.. :)

@CreaPress: Azért a 8*4 vagy 5*7 kicsit távoli még, jelenleg még 24-en sem vagyunk.. :)

Még Lotus szinte biztos hogy jön, kraci a Somogyország élén is valószínű. Az előző kiírás mezőnyéből ezen kívül még a Vasas, a Ranagolidák és a Maki SC nem nevezett még.

24-en szinte biztosan megleszünk,,,

Zigi 2011.07.22. 10:37:08

@Futó Lada: OFF
A bohócliga tippjáték 2. fordulójában a Kecso-Rákóczi meccsről lemaradt a tipped. Írd már be lécci. Kösz. ON

2011.07.22. 10:50:06

Már vagyunk huszonegyen, és még várok visszajelzéseket én is, többen szóltak, hogy érdekli őket.
Pár nap, és előneveznek.
Nekem max. a 4. kör lesz a végállomás a Magyar Kupában.

Futó Lada 2011.07.22. 10:51:02

@Zigi: .. hű..de tényleg. Kicsit kaotikus volt a tegnap. Máris pótolom. Köszi !

Paradicsom Sal 2011.07.22. 20:47:18

A Vasas DH vezetősége is leadta a nevezést a 7. LB Kupára, csak hogy legyen kit pofozni! :D

2011.07.23. 01:25:57

Ennivaló kupa lesz: paradicsomsaláta, lazac...

És már 23 nevező van :)

Paradicsom Sal 2011.07.23. 09:43:36

Desszertnek savanyú narancs is lesz... :)

Zigi 2011.07.26. 22:15:36

Black Lotus nevezése volt a 28., ennyi csapattal még soha nem kezdtünk.

Futó Lada 2011.07.27. 09:03:23

@Zigi: .. most már nem tűnik olyan távolinak a 32-es főtábla.. :)

Jelenlegi becslés alapján akár 2 hét múlva szerdán (aug.10) indulhatunk. Ennek alapján viszont a nevezést jövő kedden lezárnánk, mert azért a csoportokat is össze kell rakni, meg erősorrend, meg mifene...
Javaslatom :
28 csapatnál 4 db 7-es csoport, 1 csapat szabadnapos (így szinte biztos el tudunk indulni két hét múlva)
30 csapatnál 3db 10-es csoport lebonyolítás kb. mint a 3. kiirásnál
32-nél a klasszikus 4 db 8-as csoport.

Zigi 2011.07.27. 09:25:46

@Futó Lada: Én is valahogy így gondoltam, hogy jövő hét elején zárnunk kell a jelentkezést.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.07.27. 09:52:13

@f_miki:
3-4-3 a 3-4-3 ellen :)
Jó kis meccs lesz, már látom. De azért megvan az ellenszer az előny megőrzésére, ha vezetnék a meccs végén...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.27. 11:32:09

@C_Brown: drámai utolsó negyedóra, hosszabbítás! azt hittem, megnyertem már... kemény meccs!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.27. 11:37:24

@C_Brown: megvan mégis! meleg volt! Köszönöm a meccset és gyógyulást a sérülteknek!

Zigi 2011.07.27. 12:27:04

Kicsit megrostálta a Magyar Kupa 3. fordulója a Labdabiztos kupacsapatokat. A még álló 16 csapatból 7 csapat maradt versenyben a 4. fordulóra is: Kecso, Black Lotus, Revenge, SBTC, Team Geist, Nincs Légiós Nincs Sírás és a Somogyország. A többi csapatnak szabad a pálya, akár egymással is leköthetnek barátságos meccseket a jövő hétre.

Paradicsom Sal 2011.07.27. 12:31:12

f_miki Kihívtalak egy hagyományos kupakezdés előtti erőfitogtatásra! :)

Zigi 2011.07.27. 12:45:22

Eger Boyz kihívva egy barátira.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.27. 12:58:55

uraim, sok szeretettel köszöntöm önöket, most már mi is teljes vállszélességgel itt vagyunk! jövő szerdán meccselnénk is! ki ér rá???

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.27. 15:53:33

@Paradicsom Sal: helyrehoznád megtépázott önbizalmad? legyen! kihívás elfogadva

Paradicsom Sal 2011.07.27. 16:12:35

@f_miki: inkább a te önbizalmad szeretném megtépázni :D

Bruno Salazar 2011.07.27. 16:30:34

Salazar a MK kiesésről:

Miben látja a kiesést Mr Palhares:
- Idén sem szeret Olaf (sem a bajnokságban sem az MK-ban), így eldőlt már idén elkezdhetem építeni a jövő csapatát! Bár a mérkőzést nem vettük 100%-ig komolyan (laza játék), azért a két sérülés komolyan befolyásolta a végkimenetelt. Bár hozzá tartozik, hogy az ellenfélnek hagytunk egy jó "huzásra" lehetőséget (széleken támadás), amit észrevett és ki is használt!

- A jövő csapatát?
Ezt rögtön néhány komoly erősítéssel tettük meg a védelemben, így összeállt a jól csengő válogatott szerepléstől sem mentes (habár csak) nevekből álló ötösfogat Nemczov-Szücs-Mányi-Vén G.(!)-Lázok(!). Ennek a fiatal védelemnek a célja az eLBé kupán való legbiztosabb beton védelem címének kiérdemlése!

Mik a távlati tervek?
- Röviden annyit mondanék, kontraktusom 3 évre szól az idő alatt kell kinevelnem egy 4 osztályra is megérett Magyar védelmet, majd átadom a stafétabotot egy fiatal edzőnek akinek a középpálya trenírozása lesz a feladata, így esetleg magasabb osztály is elérhető lesz! Nagyon szeretném a visszavonulásomat az edzői karriertől egy eLBé kupa győzelemmel ünnepelni!

Az eLBé kupa?
- Mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk a kupára presztízs értéke jóval nagyobb mint a bajnokságnak, idén is megteszünk mindent a legjobb szereplés érdekében!

Mivel lenne elégedett?
- Minden évnek a fejlődésről kell szólnia, ha már csak egy helyezéssel is jobbat érnénk el mint tavaly, én már elégedett lennék! Természetesen a kupa népszerűsége miatt rengeteg az újonc, sokan itt látják a bizonyítás lehetőségét, de üzenem nekik első évben még a légkört kell szokni!

Az ellenfelekről néhány szóban nyilatkozna?
- Hát az elmúlt években nagyon sokat fejlődött minden csapat, ami látszik szinte mindenki 1-2 osztállyal magasabb bajnokságban játszik, szinte minden mérkőzés háromesélyes. Mára komoly hagyományokkal rendelkező rangadók vannak, és akinek a kupa elején nem sikerül felvenni a ritmust annak még az elnők kupa elérésére van lehetősége amely majdnem olyan szépen csillog mint a győztesnek járó trófea, így biztosítva van minden mérkőzésre a komoly tét!

Mégis név szerint említene csapatokat?
- évek óta gyűrjük egymást a Kecso SE-vel, tavaly sikerült nyerniük ellenünk pont a döntőben, de idén leírnám őket. Időközben csendben de annál biztosabban lett még egy mumusunk mégpedig a Gruppo csapata melynek betonvédelme még a mienket is felülmúlta, idén sokat várok tőlük, mint ahogy a leglátványosabb fejlődést bemutató Lotus mester csapatát is előkelő helyre várom. Amennyire megfigyelőink jelentése nem csal idén a legerősebb és legszínvonalasabb eLBé kupa várható, az újoncok sem a szomszéd játszótérről jönnek focázni!

A szurkolóknak üzen valamit?
- Mindenki kövesse figyelemmel az idei eLBÉ kupát, mert idén sem szarral gurigázunk!

Futó Lada 2011.07.27. 16:57:56

Munzinger edző az előttünk álló szezonról:

Hogy áll most a csapat mester?
- Igazoltunk egy komplett magyar középpályás-sort. Fiatalok, tapasztalatlanok, de lelkesek.A bajnokságban és az LB kupában is fognak játszani (5-en vannak, rotálódnak majd) így ez most nem az eredményességről fog szólni idén.

A távozókat tudták pótolni?
- A 3x-os LB győztes Boga a Bastille csapatában ontja majd tovább a gólokat, míg a legutóbbi kupagyőztes csapatban feltűnt Zana majd NagyAti csapatát erősíti.Hammond 4 szezonnal ezelőtt igazolt cikoriáékhoz, így gyakorlatilag bármikor láthatom volt játékosaimat. Szereztünk viszont egy remek finn csatárt, és egy használható litván szélsőt, így bővülni fog a taktikai repertoárunk.

Mik az elvárások az LB kupán?
- A 8 közé kerülést jó eredménynek tartanám, de a számszerű helyezésnél sokkal fontosabb, hogy hogyan alakulnak a meccsek, és adott szituációkban hogyan szerepel a csapat. Az 5 gólos zakót viszont idén kihagynánk ha lehet..

A szurkolóknak üzen valamit?
- Jöjjenek ki minél többen a meccsekre..nem bánják meg..

Ranagol_5 2011.07.27. 18:35:51

Én is vissza tértem külföldi kiküldetésből, és kész vagyok újra aktív tagja lenni a 7. LB kupának! :)

Ranagol_5 2011.07.27. 19:25:23

Majd elfelejtettem eladó lesz a 2x LB kupa golkirály csatárom, aki mióta nálam van, minden évben gólkirály volt a bajnokságban is. :)

2011.07.27. 19:40:09

@Futó Lada: Jó lenne tizedikén indulni, hogy Evanics Hunor Géniusz elmondhassa magáról: a Labdabiztos Kupában kezdte felnőtt karrierjét.

2011.07.27. 19:41:10

A Magyar Kupából mindenképpen ki fogok esni jövő szerdán.

Futó Lada 2011.07.27. 21:33:20

@CreaPress: Mindenképpen emelné a kupa presztizsét, ha majd Evanics önéletrajzában a "Dicső debütálás" fejezetben pont az LB kupa szerepelne... Megtesszük amit lehet, a cél a 10-ei indulás, de az MK-ban érdekelt sporttársak jövő heti eredményeitől is függ a dolog. :)
Ha maradunk 28-an, akkor indulhat a dolog, mert jó esetben az MK-ban talpon maradtak (ha nincsenek többen 4-nél) külön csoportba kerülnek - esetleg rásegítünk egy kicsit - és akkor azok "pihenővel" kezdenek.

Futó Lada 2011.07.27. 22:00:56

Gyorsan megnéztem az MK-ban még álló csapatok sorsolását. Lotus kivételével mindenki otthon játszik, ez a HT sorsolását ismerve elég egyértelmű jel. Somogyország és Nincs Sírás ellenfele az eléggé más kategória, ott valószínűleg nyernek a vendégek. A két nógrádi csapat esetében az ellenfelek B csapata ment eddig a kupában, ami nem lehetetlen küldetés, az A keret viszont iponnal jobb..fene tudja mi lesz. Lotusnak az ellenfele verhető, de elég veszélyes otthon. Revenge csapatának és a KecsoSE-nek az ellenfele viszont az eddigiek alapján nem lehetetlen küldetés, mindkét csapat akár nyertesen is levonulhat a pályáról.

Kiß B. 2011.07.27. 22:57:24

@CreaPress: Ha akaod vidd a bátyát is, Vilmost és együtt debütálhatnak! www82.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=308389804 :)

2011.07.28. 17:19:51

@-kraci-: Mivel Evanics Hunort sem tudom megtartani (nem is akarom, mert az eladási árából akarom fejleszteni a csapatot, és így megcélozni az ötödöt), ezért a bátyját sem venném meg. Amúgy sem egy dupla remek skillű, és pláne nem 17/0 korú.

Futó Lada 2011.07.28. 22:57:48

@CreaPress:
kb. mekkora bevételben gondolkodsz az eladásából ?

Bohumil Stejskal 2011.07.30. 11:53:16

@Bastille: Mindenképp, megy is a kihívás rögtön.

2011.07.31. 13:13:52

@Futó Lada: Mindenképp egymilliárd felett, két ikertestvére van, ezek köül a legutóbb eladott (mert ugye az ikreknek csak a születésnapjuk van egy napon, az évek száma nem ugynaz), 1,264 milliárdért kelt el, és Evanics jobban ki van edzve.

2011.07.31. 13:29:08

már maxolt szélsőjátékból (megfelelő), átadásból és játékszervezésből (remek/remek)

Futó Lada 2011.07.31. 21:07:13

@CreaPress: ..és még van egy hét amíg lehet neki edzeni bármit... ez igen!.. kicsit irigykedek - jó értelemben - úgyhogy az utóbbi időben elhanyagolt ifiakadémiát elkezdtem gatyába rázni... nekem is kell ilyen játékos ! :)
Gratulálok hozzá ! :)

Futó Lada 2011.07.31. 21:16:31

Tegnap este, miután kisorsolásra kerültek a VB selejtező csoportok, Rio de Janeiro-ban a helyszínen maradt VIP meghívottak előtt Ronaldo a Labdabiztos kupa sorsolásában is segédkezett, miután sikerült visszacsalogatni a büféből. Itt már nem voltak újságírók, csak rengeteg alul-öltözött samba-táncosnő..de most nem ez az érdekes..

Szóval elkészült a 7. kiirás provizorikus erősorrendje, és ezáltal a sorsolása is. (Azért provizorikus, mert ha szerdán továbbjut 4 csapat,és azok nem különböző csoportban vannak, akkor cserélni kell hogy szabadnaposak lehessenek). Amennyiben szerdán érvényesülnek a papírformák a kupában, akkor rá egy hétre (10-én) kezdhetünk ezzel a csoportkiosztással.

Ja és hogy milyen csoportok lettek? A nevezés helyén hamarosan ott a szokott googledocs..

Futó Lada 2011.08.01. 16:30:00

A "hamarosan" az most van.. csoportkiosztás a helyén, a várható első forduló ma este.. ( ha minden igaz)..

Szóval lehet ízlelgetni a dolgot.. :)

2011.08.01. 17:21:05

@Futó Lada: Még két meccse van, holnap az ACR Messina, és vasárnap a Kismesterek ellen. Ezúttal védőt játszik majd.

Futó Lada 2011.08.01. 17:36:42

@CreaPress: .. igen ezen filóztam, hogy mit érne még meg beleedzeni , és talán a védekezés a legjobb . erőnlétet majd megkapja, pontrúgás annyit nem számít,a gólszerzés pedig csak akkor számítana, ha lenne pontrúgása is.

Ha még van egy kis szerencse, akkor kiderül róla hogy van specialitása is, ami ha 'kiszámíthatatlan', akkor még megdobhatja egy kicsit az árfolyamot.. :)

Már csak legyen legalább 2 vevő, aki meg akarja szerezni..

Zigi 2011.08.01. 18:32:05

@Futó Lada: Szerencsére (vagy inkább hála a súlyozott kiemelésnek) elég kiegyensúlyozott lett a csoportbeosztás. Leginkább probléma az A csoport miatt lehet, mert onnan 3 csapat is áll még a Magyar Kupában.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.01. 18:44:17

Úgy emlékszem, a Stécé menedzsere az elmúlt két idényben azt hangoztatta, hogy a csapat a hetedik LB-kupára lesz igazán világverő. A fiúk a sorsolás után nagy örömmel tapasztalták, hogy alkalmuk lesz pályára lépni a készülő csodacsapat ellen. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.01. 19:00:46

Mr. Klesta, a Bastille LSE vezetőedzője a sorolást követően annyit üzent haza a csapatnak! "Fiúk, ezt beszoptuk! A csapatnak innentől kezdve egyetlen célja maradt, hogy Salazar's csapatának minimum három gólt rúgjunk!"

A csapat ezt tudomásul vette, belőtte a 3.-4. helyet és célzóvíz után nézett!

Futó Lada 2011.08.01. 23:56:29

Megvan az előzetes sorsolás, a szerdai kupameccsek miatt alakulhat még, akárcsak a csoportok ha szükséges - már amiatt hogy kezdeni lehessen 10-én.

Sikerült feltalálni a csőben a lyukat, és rájöttem hogyan működik az excel, - csupa meglepetés ez annak akinél a csv a táblázat-kezelés netovábbja :) - így elég lesz csak szükség esetén megcserélni két csapatot, és máris rendben van a sorsolás is.

További újdonság, hogy a középdöntő párosítása is dinamikusan jelenik meg a csoportok állásának függvényében. ( A 4. fejezetben új függvény lesz, aminek hatására a középdöntők és az elődöntők stadionjai is dinamikusan lesznek kiosztva, de a helyosztók helyszínére továbbra is lehet jelentkezni.)

Akinek az adott fordulóban nincs ellenfél kiírva, az erőnyerő...a 7 csapatos csoportoknál már csak így megy ez.. ők aznap játszhatnak egymás ellen, vagy bármerre másfelé is barátságost.

Futó Lada 2011.08.01. 23:58:42

@Bastille: .. a válogatottnál szövetségi kapitányi posztra nem pályázik Mr Klesta ? :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.02. 01:26:31

vicces dolgokat művel ez a kiemelési számítás, negyedik a palota... mögöttem gruppó, cikória, somogyország, agytröszt! nagy bukás lesz itt a végén! :))

Zigi 2011.08.02. 05:16:50

@Futó Lada: Egy kicsit javítottam a táblán, mert néhány csapatnak 4/2 ill. 2/4 volt hazai/vendég meccsek aránya, ezt mindenhol kihoztam 3/3-ra.

Futó Lada 2011.08.02. 08:52:38

@Zigi: ..Szuper, köszi ! :) Merthogy alapból 4/3 ill 3/4 lett volna az arány, csak 1 meccs mindenkinek kimarad, aztán ez okozta. Ez mondjuk kimaradt már nekem, csak azt néztem át a végén, nehogy a 6 fordulóban 3x találkozzon valamelyik két csapat :)

Futó Lada 2011.08.02. 08:54:45

@Zigi: Mondjuk a középdöntő az jó volt..azért kár... :(

Zigi 2011.08.02. 09:16:16

@Futó Lada: Jó, de gondoltam mégse írjuk már be előre a csapatokat, még valaki zokon veszi, hogy csak a 9-16. helyért zajló rájátszásba lett beírva. Mondjuk én.:)

Elkezdem akkor kiküldeni a HT maileket.

Futó Lada 2011.08.02. 09:47:48

@Zigi: Nem fixen volt beírva, hanem az éppen aktuális csoport-állás alapján volt összelinkelve a táblázattal. (Tehát az A1 helyére be volt linkelve az A csoport 1. helyezettje, a B1 helyére a B 1., stb) Igy az éppen aktuális párosítás látszott - ilyen mi lenne ha most érne véget a csoportküzdelem... jelleggel. Értelme nem sok volt, annyi csak, hogy elég a táblázatot módosítani, és ez meg automatikusan változik... :)

Zigi 2011.08.02. 09:58:02

@Futó Lada: Bocsánat, ezt nem láttam.:)

2011.08.02. 13:03:19

Megkaptam a HT-mailt, készen állok a küzdelemre, holnap úgyis simán kiesek az MK-ból.
Várom a sorsolást.

2011.08.02. 13:19:27

Hülye vagyok, már megvan, csak nem kattintottam rá.

Bruno Salazar 2011.08.02. 14:42:45

Jól vettem észre Lada megint irányította a sorsolást fogta az "újoncokat", meg a leszállóágban lévő régi rutinrókákat akik már csak saját levükben főnek és besorsolta maga mellé az A csoportba?

De a B és a D csoport nagyon kiegyenlítettnek tűnik.

Hajrá hajrá éljen éljen.....

Futó Lada 2011.08.02. 14:51:00

@Bruno Salazar: "leszállóágban lévő régi rutinrókákat" .. ez gondolom Hanta és kraci .. :)

Egyébként igen, bevallom, manipuláltam a sorsolást. Előbb eléggé el nem ítélhető módon a legutóbbi HT rangsort kellett befolyásolnom az utolsó döntő megnyerésével, ezáltal elütve a remek erőkből álló nagy vetélytárs Salazar's csapatát, hogy "leszállóágban levő régi rutinrókákkal" játszhasson, majd elég volt egy telefon Olafnak , hogy a HT rangsorba is piszkáljon bele kicsit - kiejtve 1-2 csapatot az MK-ból, vagy generálni nekik egy -egy vereséget, hogy aztán a megfelelő helyre kerüljenek a rangsorban. :)
No nem volt azért annyira egyszerű, de a jó kupa alapja a pontos szervezés. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.02. 14:54:33

@Futó Lada: @Bruno Salazar: No-no, idén újra villantunk, ti meg addig döntsétek el, hogy melyikőtök stadionjában legyen a döntő :)

Futó Lada 2011.08.02. 17:07:02

@végh hanta: aki már rendezett döntőt, vagy érdekelt benne, az nem rendez.. nálam már volt döntő. :)

Paradicsom Sal 2011.08.02. 18:35:34

Én még nem rendeztem, és nem valószínű, hogy érdekelt legyek benne, ellenben a Vasas a centenáriumát ünnepelvén szívesen felajánlja a stadionját a döntő helyszínéül! :)

Futó Lada 2011.08.03. 09:51:01

@Paradicsom Sal: .. Ha ez hivatalos pályázat, akkor elfogadottnak tekintem :)

A kihirdetéssel azért még várunk a csoportkör végéig, mert ha esetleg mégis döntőbe jutsz, akkor kezdhetünk kapkodni... azt meg már elgondolni sem merem,hogy esetleg azért kelljen direkt elbuknod az elődöntőt, mert a döntő a Te stadionodban lenne :)

Futó Lada 2011.08.03. 11:30:44

Már csak két csapat maradt a Magyar Kupában, és elvileg mindkettő szabadnapos az első körben...Szerdán kezdhetünk, a sorsolás aktuális.

Zigi 2011.08.03. 11:33:04

@Futó Lada: Remélhetőleg nem sorsolnak benneteket össze Lotussal.:)

Futó Lada 2011.08.03. 12:22:19

@Zigi: Hát..eddig csak egy ilyen eset volt, egy Gruppo Hordó - Agytröszt mérkőzés..Mindegy,Megoldjuk kettős vereséggel, vagy átsorsolom Lotust az A csoportba, és betudjuk első forsulós LB kupa meccsnek.. .. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 12:25:53

Pebo FC kihívva jövő szerdára az Olajkárba.
Hajrá, hajrá, végre indulunk!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 12:47:28

@Futó Lada: Nem kell kettős vereség Ladám, valamelyik nap összefutunk, pénzfeldobással eldöntjük, hogy ki áldozza be az LB-kupát az MK-ért, a másik pedig szabadon garázdálkodhat már az első fordulóban. :)

Futó Lada 2011.08.03. 12:50:46

@Black Lotus: ..ez páratlan kiírása az LB kupának.. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 12:52:34

@Futó Lada: naivan azt feltételeztem hogy megpróbálod a lehetetlent és páratlan kiírásban is győzni próbálsz, de akkor felülvizsgálom az álláspontomat. :)

Futó Lada 2011.08.03. 13:00:55

@Black Lotus: .. mindenki úgy tudja, hogy páratlan kiírásban kutyaütő vagyok...felesleges szembemenni a közvéleménnyel.. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.08.03. 13:02:52

Újpest FC kihívva, és a döntőért/elődöntőért is jelentkeznék!

A kupában csúnyán megfeszültem, helyzetem sem volt :( Reszkessen minden TESCO gazdaságos világválogatott!

Futó Lada 2011.08.03. 13:42:52

Megvan a Magyar Kupa következő köre. Lotus mester kapott egy 265-280-as erősségű csapatot, a Kecso SE következő ellengfele pedig eddigi meccsei alapján 190-210-es erősségű. ... nem lesz gond a jövő héttel

2011.08.03. 13:59:03

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Red Star VGL (VII)
helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal]
2011-08-10 09:45

2011.08.03. 14:12:31

@Black Lotus: Mindent megtettem azért, hogy a jövő héten már a Labdabiztosban játszhassunk, a hétfőn felnőtté váló, majd azonnal átadólistára kerülő Evanics Hunorral a kezdőben.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 14:20:04

@CreaPress: Ennek szívből örülök, de a sorsolás úgy készült, hogy minden csoportban a legmagasabban rangsorolt csapat (Kecso, Salazars, Lotus, Palota) a szabadnaposok az első fordulóban, úgyhogy ha ki is esek ma, akkor sem ellenem debütált volna Hunor (akinek ez úton kívánok sok sikert és hogy jelenlétével segítsen helyre állítani a mostanában kissé megtépázott tekintélyű U20-as válogatott korábbi fényét). Emiatt nem is erőltettem különösebben a kiesést.

szaminho93* 2011.08.03. 14:32:00

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Team Geist (VI) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna 2011-08-10 09:45

2011.08.03. 15:28:51

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VII) helyszín: hazai pályán 2011-08-10 09:45

goalkeeper2000 2011.08.03. 15:58:08

A kihívást elfogadtam, a meccs lekötve.

goalkeeper2000 2011.08.03. 16:04:52

@Black Lotus: Nekem mindegy, ki ellen debütál, a csapatblogomon úgyis örök emléket állítok az egyetlen meccsének, amit nálunk játszik, megemlítve, hogy a Labdabiztos Kupában indult világhódító karrierje.
Bár a csapatblog most kicsit késésben van, ami a híreket illeti, mert nyilvános helyekről internetezem, és a statisztikák a saját gépemben vannak nyilvántartva.

2011.08.03. 16:11:06

Enynit a nyilvános helyen való netezésről, míg kimentem vécére, egy srác ült a géphez, aki ugyancsak jelentkezett, és úgy hagyta.
Én meg nem néztem meg, csak írtam, mint a güzü.

2011.08.03. 16:14:44

Szóval akkor keményen küzdök azért, hogy sikerüljön a 9-16. helyért játszani a végjátékban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.03. 17:18:20

Paradicsom Sal, a jubileumos Vasas DH kihívva! Legyetek úton!

@Futó Lada: nem, nem! mr. klesta nem eladó! a magyar válogatottba belebukna egyébként is! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.03. 17:54:28

@Bruno Salazar: a kihívást elküldtem a Szabadnapos Csoportelsők Soros Önbizalomnövelő/tépázó Találkozójára

VGL 2011.08.03. 20:38:48

@CreaPress: a tavalyi Elnök kupa visszavágója lekötve.

Zigi 2011.08.04. 08:43:08

Szájfocisták kihívva.

na73 2011.08.04. 09:16:58

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Estadio Újtelep 2011-08-10 09:45

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.08.04. 13:07:06

Football Club Actors kihívva a The Stage-be.

Paradicsom Sal 2011.08.08. 08:41:10

Előre jelezném a Mindig Jövőre Fc csapatának, illetve a szervezőbizottságnak, hogy egyéb elfoglaltság, és egy hét nettelenség, miatt legkorábban csak jövő héten tudom elküldeni a kihívót.
A megértést köszönöm!

2011.08.09. 13:41:00

@VGL: Nagyon jó meccs várható, a tegnap felnőtté vált, és átadólistára tett Evanics Hunor már alig várja, hogy pályára léphessen.

Zigi 2011.08.10. 10:03:15

Somogyország 0-3-ról kezdte a Palóc Mentő elleni meccsét, mert egyetlen magyar játékos sem volt a kezdőcsapatában.

2011.08.10. 12:24:31

Eger Boyznak gratulálok, maximálisan kihasználta a 4%nyi esélyét :D

Zigi 2011.08.10. 12:25:12

Sima papírforma győzelmekkel és néhány bombameglepetéssel indult a 7. Labdabiztos Kupa.
Az A csoportban a két favorit sima győzelmet aratott első meccsén. A cikoria 6-2-re lépte le a Pebo FC-t, igaz a szünetig jól tartották magukat az újonc vendégek, de aztán a hazaiak hengereltek(6-2). A Somogyország még azt a luxust is megengedhette magának, hogy ne állítson a kezdőbe magyart, így "csak" 5-3-ra verte a Palóc Mentőt. Az újoncok csatáján a Pálfalva SC a Team Geist ellen egyértelművé tette mindenki számára, hogy nem akar az alsóházi csatákban részt venni, s idegenben nyert irapuatónyi különbséggel.
A B csoport két sima és egy "fordított" meccset hozott. Az Agytrösztből Nincs Légiós Nincs Sírás FC-vé avanzsált gárda egy laza 6-0-lal hozta el a 3 pontot a Turul HC-től. Mindig Jövőre sem hagyott kétséget senkiben azt illetően, hogy jobb csapat a Szájfocistáknál(7-0). Viszont óriási meglepetés született a Bastille-Vasas meccsen! Az eddig outsider-nek számító vendégek hosszabbításban 3-2-re verték rutinos, s ezért talán kissé nagyképű vendéglátóikat.
A C csoportban nagyjából az volt a képlet, mint a B-ben. Az SBTC ezúttal nem elégszik meg az Elnök Kupával, ezt jelzi parádés 7-1-es győzelme a szebb napokat látott Red Star ellen. Az előzetesen talán sötét lónak számító FC Actors 2-1-re megverte egy izgalmas meccsen az Egri Csillagokat. A nap másik meglepetéseként a 3. kiírás győztese a Gruppo Hordó egy gól nélküli meccset követően, büntetők után maradt alul az első Labdabiztos Kupáján részt vevő Eger Boyz ellen.
A D csoportban nem történt meglepetés. A Szopós Murénák csak annyit adott ki magából a NagyAti'73 FC ellen, amennyi a győzelemhez feltétlenül kellett(3-1). A végső győzelemre is esélyes Revenge 5-1-re ütötte ki az Újpest FC-t. Vigaszul szolgálhat a vendégek számára, hogy ők legalább már első meccsükön szereztek egy gólt, ami anyaegyesületüknek az NB I-ben négy forduló alatt sem jött össze. A csoport harmadik meccsén a Botláb az esélyeknek megfelelően, de nem várt nagy különbséggel győzte le a hazai pálya előnyét élvező Ranagolidákat(0-4).

na73 2011.08.10. 12:37:16

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Revenge 2009 (VI) helyszín: hazai pályán 2011-08-17 09:45

Zigi 2011.08.10. 12:47:43

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Vasas DH (VII) helyszín: Illovszky Rudolf Arena [Kupaszabályokkal] 2011-08-17 09:45

2011.08.10. 13:20:54

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VII)
helyszín: Eger Boyz Arena [Kupaszabályokkal]
2011-08-17 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.10. 14:06:16

Mr. Klesta nyilatkozata a hosszabbításban elveszített mérkőzés után: "Nem titkolt szándékunk, hogy idén miénk legyen az Elnök kupa, ehhez az első lépést megtettük! A mérkőzésről szólva pedig, hát, igen, azt kell mondjam, hogy az időjárás nem segítette a játékunkat, illetve a srácok meg voltak illetődve, miszerint bizonyos hírek szerint Mónos Tamás felesezett a VIP szektorban, ezért lélekben mindenki ott járt. Amúgy már talán a negyedik LB kiírásban 0-2-ről fordítottunk Paradicsom Sal-ék ellen, bíztunk ma is ebben, de Boga Bandi bá nem ért vissza az unokája keresztelőjéről, mert stoppal indult és megállt a Tulipán Presszóban egy harcsapaprikásra. Persze gratulálunk a győztesnek, de maradjunk annyiban, hogy Malacuk volt!"

laca65 2011.08.10. 15:41:54

@CreaPress: kihívás elfogadva! De Kösd fel a ...

2011.08.10. 17:47:19

@laca65: Felkötöm. Jó meccs lesz, remélhetőleg sérültek nélkül.

Kiotop 2011.08.10. 20:18:30

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Salazar's (V) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-08-17 09:45

VGL 2011.08.10. 20:54:28

Ezt nem tesszük ki az ablakba, az már biztos.

Csapatunk vezetése erősen fontolgatja a szabaddá vált Mészöly Géza, vagy a lassan szabaddá váló Csank mester leigazolását a kispadra.

VGL 2011.08.10. 20:56:47

Majd elfelejtettem!
Gratulálok SBTC csapatának a mai győzelemhez.

Gruppó Hordó csapatát kihívtam szerdára egy szorosabb meccs reményében...

Bruno Salazar 2011.08.10. 21:02:50

Történelmi mérkőzésen (a Salazar csapatában 11 Magyar!!!)

2011-08-10 09:45 Palota FC - Salazar's 1 - 3

Az erőfelmérő jól sikerült, mert bár a csapatok teljesen azonos játékerőt képviseltek, a szerencse most a vendégcsapatnak kedvezett! Jövőhéten csatlakozom a B csoporthoz, hogy az élbolyhoz vagy a hátul kullogókhoz az majd kiderül!
@Kiotop: lekötve

Bruno Salazar 2011.08.10. 22:41:10

A mai nap Bruznyiczky Pista törzsszurkolónk az egyenlők az egyenlőbbek esélyéért alapítvány kuratóriumi elnöke, ma felhívta figyelmünket Lada újabb és felháborító pimasz húzására, miszerint Ő pályára lépés nélkül sokkal előkelőbb helyezést ért el a csoportjába mint csapatunk vagy akár Lotus Mester csapat! Vizsgálódása a D csoportra nem terjedt ki! Lada nem érdekelnek a magyarázataid, sem a számok bűvöletének véletlenszerű együttállása sem, még az sem, hogy éppen két sózott zsíros kenyér szlalomozik az égből hulló cigánygyerekek között... Szóval ez most nem volt szép!

Zigi 2011.08.10. 23:08:34

Az Újpest_Football_Club menedzserének, krisz75-nek ma délutáni HT-mail-je:

17:30 Feladó: krisz75
Kihívtam a Szopós Murénák-at.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.11. 17:58:33

@Bruno Salazar: a hatstat szerint húsz ponttal jobb voltam az A-kerettel, még úgy is, hogy elfelejtettem balhátvédet állítani - onnan kaptam a gólokat a te b-csapatodtól. A meccs során a cserékkel együtt 22 magyar srác, és egy honosított olasz, Borsó Sanyi volt a pályán. Az első csupamagyar meccset Agytröszttel játszottuk még az lb5-ben (315915891).

Futó Lada 2011.08.11. 19:32:19

@Bruno Salazar: ... minden reklamációt kivizsgálunk természetesen,így ezt is. Több órás elemzés, és a játékmotor alapos feltérképezése után megnyugtathatom a Salazar's csapatának teljes vezetőségét, és mind a 3 szurkolójukat - ez utóbbi miatt irigykedek, mert nekünk csak 2 van . hogy az alapszakasz alatt a tabella állása nem befolyásolja a mérkőzések végeredményét, sőt épp ellenkezőleg : az eredmények alakítják a tabellát. Az utolsó forduló után van csak jelentősége az állásnak, addig gyakorlatilag szinte mindegy.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.13. 10:51:11

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palóc Mentő Alapítvány (VI) helyszín: MentőÁllomás 2011-08-17 09:45

Futó Lada 2011.08.14. 22:27:49

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Team Geist (VI) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna [Kupaszabályokkal] 2011-08-17 09:45

2011.08.15. 12:31:31

A Bányász vezetősége ezúton értesíti a kupa szereplőit, hogy a mai napon VALAMENNYI idegenlégiósát átadólistára teszi.
Dorian Joubet és Gregory Pinier (csatárok), Marino SAkok és Niklas Lannergren (védők) és Goran Joncheski (középpályás) máris átadólistán vannak. Nyul András viszont csak késő délután lesz kitéve, ő ugyanis szerdán belső középpályást játszik az Eger Boyz ellen, és ha nem sérül meg a 70. perc előtt, akkor csütörtökön 17:50 körül nagyszerű játékszervezővé válik, és csak ezután jár majd le a licitideje.
Ezt követően már csak magyar játékosok alkotják a virtuális bányászcsapat játékoskeretét. Egyetlen félmagyar/félholland marad nálunk, a jó/jó minősítésű edző, Tamas van den Vlekkert.

Szabad a vásár.

2011.08.15. 12:53:06

Új csodagyerek a láthatáron?

Evanics Hunor után lehet, hogy új sztárra lelt Fehér Henrik játékosmegfigyelőnk. Szombaton délután ajánlotta nekünk az aznap 15 éves és 93 napos Simon Boldizsárt, akit Plavecz Balázs edző másnap már be is tett a támadósor jobb oldalára.
A sóshartyáni ificsapat elleni bajnoki végeredménye 9-0 lett, ebből Simon ötöt szerzett, ezzel rögtön hat csillagot kapott a szaksajtótól.
2011. június 18-án egyébként már felfigyeltek a fiúra, de a JuniOrr FC (a Kaposvári Orrbagyűrők FC ificsapata) nem szerződtette.

Kémeink megszerezték a telefonbeszélgetés hangfelvételét, amikor alkalmatlannak találták őt szülőmegyéjében:

- Halihó! Boldizsár Simon nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok. További edzés nélkül Gólszerzés képessége középszerű szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Átadás képességet is elérhet. Szerződtessük, főnök?

Nos, erre a válasz egy ellentmondást nem tűrő "NEM KELL!" volt...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.16. 01:05:31

@CreaPress: azzal számolj, hogy ha egyszerre ennyi játékosod elmegy, (és nyilván kb ennyi jön is) akkor a csapatszellem nagyon meredeken le fog zuhanni. én is így jártam a végső magyarosítási akció után, simán kiestem a hatodosztályból és csak egy teljes idény alatt, nagyon nehezen sikerült valamennyire helyrepofozni a csapatot. figyelj rá, hogy az újak ne bajkavarők és öntörvényűek legyenek, hanem szimpatikusak, vagy kedves fickók.
sok sikert

2011.08.16. 12:20:12

Most tettem ki Nyul Andrást, egyelőre úgy, mintha nem állna szintlépés előtt. A piac majd beárazza.

@f_miki: Sajnos, ez már tegnap bekövetkezett, meredeken zuhant a csapatszellem, de majd 11 és 18 nap múlva, amikor oda-vissza játszom csoportom erősebbik botcsapatával, majd újra felmegy.
A hatodból nem eshetek ki, mert két bot van a csoportban, lehet tehát nyugodtan építkezni. Amúgy a második hely a cél a bajnokságban, az ezüstrangadó első felvonása a hét végén vár rám, idegenben.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.16. 23:59:39

@CreaPress: ahhoz nem elég két laza meccs, hogy felmenjen a csapatszellem. kicsit javít rajta talán, ahogy az is, ha csökkented az edzés intenzitást, de az idény végéig biztosan nem áll helyre.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.08.17. 11:33:11

Nagy nehezen, de végül sikerült legyűrni a szimpatikusan küzdő, ugyanakkor antifocit bemutató NagyAti csapatát: www82.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=346700878

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.08.17. 11:34:49

Ranagolidák kihívása megtörtént.

VGL 2011.08.17. 11:38:29

Grat Gruppo Hordó csapatának.

74%-os labdabirtoklás mellett, egy pontrúgásból sikerült kikapnom. Azt hiszem ehhez nem kell no komment (Puhl bácsi után szabadon)

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.08.17. 11:44:54

>>> Eger Boyz kihívva az Eger Boyz Arenába, aug. 24-re <<<

Mi ma szabadnaposak voltunk, ezért barátságos meccset játszottunk, tudományos alapon.
Jó kis meccs volt, kb. úgy alakult, mint az Eger Boyz-Régi Stécé.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.17. 11:48:01

nagyati kihívása megtörtént

Zigi 2011.08.17. 11:58:27

Eredmények, tabellák frissítve. Van egy pár érdekes eredmény és táblázat.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.17. 12:07:12

b-csoport! :)) ez már a vlak/urbán flóri hatása? :DD

Zigi 2011.08.17. 12:16:46

@f_miki: Már múlt héten is jók voltak, amikor még híre-hamva se volt Vlaknak és Urbánnak. Ezért azt gondolom, hogy ez az öreg Mészöly hatása, aki a Labdabiztos Kupára összpontosíthatja minden figyelmét, a büdös úristenit!

Paradicsom Sal 2011.08.17. 13:57:49

@f_miki: @Zigi: Bizony, edzőváltás történt a csapatnál a mostani forduló előtt, talán ennek is köszönhető a jó eredmény. Tegnapi edzésünket a volt MTV székház előtt tartottuk, ahol Flóri üvöltve hajtotta macskakövekkel a fiúkat Kálmán bá' sörgőzös acsargása felé. De úgy látszik keményíteni kell az edzéseken, mert a háromgólos előnyünk így is leapadt a végére...

2011.08.17. 14:02:29

@f_miki: Tényleg nem elég hozzá két laza meccs, de a jó/jó edzőm melett gyorsabban megy felfelé, mintha gyengébb edzőm volna. Viszont a következő 5 bajnokiból négyen lehet lazázni, és ez jó.

Ami rossz, hogy a most vásárolt magyar szupercsatárom egy hétre az intenzívre került.

2011.08.17. 14:05:23

A jövő hétenm szabadnapos csapatok összehoztak egy Salgótarjáni Bányász Torna Club - Mindig Jövőre FC tét nélküli mérkőzést.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.08.17. 20:26:03

Somogyországot kihívtam a Gödörbe egy barátságosra.

Achu-Football Club Actors 2011.08.17. 20:30:40

Football Club Actors (584248)

kihívtam kupaszabályokkal

Gruppo Hordó -t (581877)

Zigi 2011.08.18. 20:22:41

Az Újpest_Football_Club HT-mail-je:

12:59 Feladó: krisz75
Eddig 1 csapatot hívtál ki

Botláb BFC (VI) helyszín: hazai pályán

Paradicsom Sal 2011.08.18. 23:10:15

A Vasas - Nincs Légiós Nincs Sírás meccs lekötve!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.19. 09:17:48

Red Star VGL együttesét meginvitáltuk a Gaudiba egy könnyed szerdai délelőtti kvaterkázásra. A teasütemények beszerzéséről gondoskodunk.

hatarsorompo 2011.08.19. 12:23:22

Kecso SE kihívva az ő stadionjába. A csapatban elegendő számban lesznek magyarok.

hatarsorompo 2011.08.19. 14:36:02

Lekötve!
KecsoSE (VI)
helyszín: Nou Colosseum [Kupaszabályokkal]
2011-08-24 09:45

VGL 2011.08.19. 16:43:25

@Black Lotus: lekötve.

Teasütemény süti!:)

Hálószaggató_Góliát 2011.08.20. 08:46:29

A Pálfalva SC elleni meccs lekötve!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.20. 10:12:43

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Team Geist (VI) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna 2011-08-24 09:45

Bruno Salazar 2011.08.20. 18:17:22

Kihívások
Lekötve!
Szájfocisták FC (VII) helyszín: hazai pályán 2011-08-24 09:45 (7/46)

Ilyen még nem volt címmel riportot készítettek Palhares edzővel!

Mi történt az eLBé második fordulójában?
-Nyertünk!

De mégis bővebben?
- Nagyon nyertünk!

Valami részletet esetleg mégis közölne?
- Sok góllal, sportszerűtlenül, de nagyon nyertünk!

Sportszerütlen alatt az idegenlégiósokra gondol?
- Nyertünk!

eddig az interjú, mert az edző elszaladt, hogy folytassa munkáját és megfejtse, hogy a fenébe sikerült úgy felgyorsulnia a földnek, hogy ne vegye eszre a mérkőzés napját a biológiai órája...

laca65 2011.08.20. 18:58:40

Az Egri Csillagok FC kihívása az Eger Boyz Arénába elfogadva

Kiotop 2011.08.22. 20:49:56

Sziasztok!
Holnaptól jövő hét péntekig nyaralok és így nem tudom se lekötni se visszaigazolni jövő heti mérkőzésem. Utána minden rendben lesz. Bocsi srácok!

Futó Lada 2011.08.22. 22:58:08

@Kiotop:
Elvileg az 5. fordulóban lennél szabadnapos. Ha senki nem tiltakozik, akkor a B csoportban megcseréljük a komplett 4. és 5. fordulót, és akkor senki nem marad le semmiről.

( Igen ez nyilván előre kitervelt merénylet a Salazar's csapatának aprólékosan kidolgozott felkészülési metódusa ellen, de köztudott, hogy mindent eszközt bevetek, hogy kizökkentsem a csapatát a feng-shuiból. :) )

Tehát B csoport lakóit kérném első sorban nyilatkozni, van-é ellenvetés. Köszönöm !

Paradicsom Sal 2011.08.23. 11:47:22

Nekem nincs ellenvetésem.

2011.08.23. 14:16:05

@f_miki: Borzalmas csapatszellem mellett a tisztes helytállás a cél a holnapi abszolút barátságos meccsünkön.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.23. 20:42:24

nekem sincs ellenvetésem a cserében!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.24. 00:39:14

@CreaPress: ne törődj a csapatszellemmel, kárpótol majd a hazafias érzésektől duzzadó keblek látványa :P már jogosult vagy te is nevet változtatni: Nincs Légiós, Van SBTC!! Mindent Bele!

Bruno Salazar 2011.08.24. 05:43:44

Egyenlőre se Nokiás doboz, se tippmix eredmények előre, de még egy meleg étel utalványt se kapott klubunk, ráadásul senki nem él az ellenvetés jogával ezért zártkörű névtelen szavazást kérünk, hátha páran név nélkül könnyeben vállalják fel az ellenvetést! Bár már most megfogadtam egy Irapuato-i fogadóirodába h a szavazás végeredménye 6:0 azért Lada melózzon csak egy kicsit, mert sikeresen megelőlegezett a csapatomnak egy vereséget! Szóval ha ránézek a tabellára és próbálnám megfejteni, hogy is került oda, ugyanúgy járnék mint amikor megboldogult K. Jenő bátyánk az olimpián: "És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom."

Futó Lada 2011.08.24. 08:08:13

3 igen,3 tartózkodás és 1 méltatlankodas mellett ellenszavazat nélkül a csere lett a befutó. Csere elvegezve, jó meccseket, és jó nyaralást ! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.08.24. 11:35:46

A kis huncut Ranagol az első csapatával igázott. Az ellenfélnek nem volt szélső védője, ennek ellenére egyetlen helyzetet sem kaptam - Olaf sucks!

na73 2011.08.24. 11:36:24

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Botláb BFC (VI) helyszín: Estadio Pancero 2011-08-31 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.24. 11:45:20

a szomszéd (Újpest FC) kihívása megtörtént

2011.08.24. 12:48:55

Ugyancsak elkezdődött az SBTC - Football Club Actors meccs összehozása, miután a bányászcsapat nevében elküldtem a kihívást leendő ellenfelünkek.

Mindazonáltal fogalmam sincs, miért áll csapatom a C csoport élén, mert két együttes is több pontot szerzett, mint az enyém.

2011.08.24. 13:03:36

lol, látom, már nem állok az élen.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.24. 13:17:03

@Bukott Rockzenész: számíthatsz még ilyen 'huncutságokra', én sem bontom szét a keretet a- és b-csapatra. a pillanatnyi forma dönti el, ki játszik, meg hogy melyik posztra edzem a srácokat.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.08.24. 13:54:48

@f_miki: Csakhogy nála ugyanaz a középpálya játszott, mint szombaton. Mivel 3-5-2-ben tolja, atomerős belső középpályásokkal, szinte bizonyos, hogy játékszervezést edz, és az előző héten az eléggé harmatos B-középpálya játszott nála a kupában. Amúgy nálam is a forma szerinti rotáció megy, mert, két, nagyjából hasonló képességű sorom van.

Futó Lada 2011.08.24. 22:03:58

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-08-31 09:45

Szerencsére a hazai játékosok egyelőre nem sérülnek, csak a légiósok, így meglesz a minimális hazai kontingens ( elvileg 6 magyar lesz a kezdőben, ha hétvégén nem dől ki egy sem.. ) :)

Zigi 2011.08.25. 20:33:47

Most hívtad ki ezt a csapatot: Bastille LSE.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.08.26. 14:10:12

Veres Csillag kihívva.
Ez lesz a Csillagok háborúja...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.08.26. 23:01:54

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: hazai pályán 2011-08-31 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.27. 09:38:12

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Gruppo Hordó (V) helyszín: hazai pályán 2011-08-31 09:45

hátha :)

2011.08.27. 10:30:57

A klubvezets megváltoztatta a döntését, és csak a tartalékokat szerepelteti a Labdabiztos Kupában, mert megcélozzuk az első helyet a bajnokságban. A Mezőhéknek egyetlen riválisa van, ez az SBTC, és ha a bajnokság végén visszavágunk nekik, akkor a feljutásról a gólkülönbség dönt a két 39 pontos között.
TEhát minél jobban el kell páholnunk mindenkit, ehhez kellenek a csapat ászai.

VGL 2011.08.27. 15:47:03

@C_Brown: egriesen szóltál, de itt vörösökről van szó:)
Kihívás elfogadva

laca65 2011.08.27. 18:34:44

FC Black Lotus kihívása elfogadva
Újoncként rangadót játszik a csapatom!?

Zigi 2011.08.27. 20:41:46

Nem lévén eddig módom rá, csak most tudtam ellenőrizni a 3+1-es szabály betartását a 3. fordulóban. Egy mulasztás történt. Team Geist csak két magyar játékossal a kezdőben lépett pályára a cikoria ellen, ezért azon meccs végeredménye 1-7-re módosul., ami érdemben nem befolyásolja az A csoport állását.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.27. 20:57:53

@laca65: Bizony, a forduló rangadóján a VII. kiírás meglepetéscsapat játszik majd - a IV. kiírás egykor meglepetéscsapatával. :)

Kiß B. 2011.08.28. 16:21:28

team geist kihívva

Paradicsom Sal 2011.08.28. 21:49:53

Szájfocisták kihívva a saját arénájukba

hatarsorompo 2011.08.29. 13:51:12

@CreaPress: Hú, ez erős :) Megverték a riválisodat, a végén még bajnok leszel!

laca65 2011.08.29. 16:41:19

Tisztelt Black Lotus!
Köszi a korrekt kommentet. Nem vagyok elszállva magunktól. Zigi ajánlotta nekem ezt a játékot és tetszik. (Kösz Zigi!)Jó és sérülésmentes meccset kívánok mindkettőnknek. Nem mellesleg "Hajrá Eger Boyz"!!!

Bruno Salazar 2011.08.29. 17:14:12

Lekötve:
2011-08-31 09:45 (8/46) Salazar's - Nincs Légiós Nincs

@laca65: Verd szét Lotus Mester "pofáját"! De sérülés ne legyen! XD

Ja és Ladát is verje már el valaki (Pebo) aki éppen a Nou Collosseumba látogat...

Természetesen Nokias dobozokat felajánlok annak aki teljesíti a kérésem...

2011.08.29. 17:40:47

@hatarsorompo: Egyáltalán nem biztos, hogy bajnok leszek, bár nem lenne rossz. Csak kérdés, a csapat elég érett-e arra, hogy feljusson, mert a csoportomban a bajnoki címhez 39 pont kell, az meg alighanem egyenesági feljutást jelent.

laca65 2011.08.29. 20:41:20

Kedves Lotus Master,
Én személyesen, meg egyébként is 7. osztály vagyok.LOTUS 5. osztályú. Látttam a játékosállományát,: (TSI)-jeit. DE nem adom fel ezért játék, azaz reményem szerint fair play lesz, ha nagyon kikapok is. Hajrá Eger Boyz!!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.30. 21:27:35

@laca65:
Kedves Laca65,

A magam részéről örülök, hogy a hetedik kiírás meglepetéscsapatával játszhatok, mivel pár idénnyel ezelőtt még én sem voltam több sötét lónál. Tavaly februárban kezdtem nyolcadosztályú középcsapatként, innen jutottam el az ötödig, ahonnan most valószínűleg simán kiesek, mint a pokróc a balkonról. A lényeg szerintem nem az osztály, inkább az edzett poszton végzett munka, ha az rendben megy, akkor hosszú távon biztos a megtérülés.
Az eddigi eredményeid tiszteletet parancsolóak, a második és a harmadik kiemelt skalpját már begyűjtötted, már csak a miénk hiányzik a gyűjteményből. A barátságos mérkőzéseken (mivel nálam általában a bajnokin pályára lépőknek csak egy része játszik) talán nem érződik annyira az osztálykülönbség. Ami talán nehezíti a dolgodat, az a helyszín, a Gaudiban ugyanis az LB-kupa legutóbb három kiírásában nem vesztett pontot a csapat az alapszakaszban. Kiváncsian várjuk, neked sikerül-e az, ami (többek között) a Salazar's-nak, a Mindig Jövőrének vagy a korábban Agytröszt néven funkciónáló NL Nincs Sírásnak nem jött össze.

Szeretettel várjuk holnap benneteket, sérülésmentes, jó mérkőzést kívánunk. Visca el Lotus!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.30. 21:54:24

A holnapi napon már a feléhez érkezik az LB-kupa hetedik kiírásának első szakasza. A negyedik forduló mindegyik csoportban rangadóval kedveskedik a kupa iránt érdeklődőknek. A csoportok elemzésére Kenegető Zolit, a 4ubet szakértőjét kértük fel.

Az A csoportban sok minden tisztázódhat már a küzdelmek felénél is. A cikoria eddig meggyőző produkciót mutatott be és követheti őket a Kecso gárdája is, ha hazai pályán lebirkózza közvetlen üldözőjét, a Pebo-t. A Somogyország meccséről jelen állás szerint nincsen információnk, de bizonnyal győzniük kellene, ha a másik két sztárklub nyomában akarnak maradni.
A B hetesben a forduló undisputed derbije a két százszázalékos csapat összecsapása – a Salazar’s az idén kizárólag az LB-Cupra koncentráló NLNS csapatát fogadja, a győztes pedig fél lábbal máris a legjobb nyolc között érezheti magát. Annak érdekében, hogy a csoport ne a két gárda házibajnokságává váljon, a Bastille-MJFC csata győztese tehet sokat, illetve kérdés, hogy a Vasas múlt heti botlása átmenetinek tekinthető vagy végleg megtörik a lendület Angyalföldön.
A C csoportban is rangadóra kerül sor, ahol a Gruppo és az SBTC gárdáját már megleckéztető Eger Boyz most a Lotus ellen teheti fel a koronát eddigi menetelésére, ha a játékosoknak sikerül függetleníteniük magukat az Estadi Gaudí különleges atmoszférájától. A győztes itt is félig továbbjutónak tekinthető, a vesztesnek viszont meleg pillanatokat kell majd átélnie az Egerhez hasonlóan kellemes meglepetésnek bizonyuló FC Actors és a mindig kiszámíthatatlan SBTC ellenében, akik most szintén egymás kárára gyarapíthatják pontjaikat. Az alsóbb régióban a Red Star és az Egri Csillagok csatáján egyik (vagy akár mindkét) csapat a csillagok mellett már pont(ok) büszke tulajdonosának is vallhatja magát.
A D csoportban teljes a káosz, négy gárda is hat pontról ugrik neki az újabb körnek, de a három pontos Ranagolidákat se írnánk még le, főképp akkor, ha pontokat tudnak gyűjteni a Murénák sporttelepén. A Palota és a Botláb hazai pályán favoritnak számít, kérdés, mennyire tudnak ráhajtani a gólkülönbségre, mivel az (az élmezőny homogenitása miatt) akár a végelszámolásnál is sorsdöntő lehet.

laca65 2011.08.30. 22:16:17

Kedves Lotus(
Köszi a korrekt reagálást. Én újoncként nem akarok nagy arc lenni. Annyit teszek, amennyit tudok. FAIR legyen, egyébként több optimizmust neked, de HAJRÁ EGER BOYZ !!
(BECSAPÓS, MERT NEM EGRI VAGYOK, HANEM SZÉCSÉNYI PALÓC, AKI EZELŐTT 17 ÉVIG ÉLT EGERBEN )

Futó Lada 2011.08.30. 23:48:56

A holnapi meccs előtt már biztos, hogy Marcel Marin szerepel a jövő heti kezdőben, mert szombaton kiállíttatta magát 10 perc alatt ( és ebben benne volt az az idő, míg csereként bement a pályára).

A híresen finoman játszó csapatomból a többi favágót most nem emelném ki név szerint, de bízom benne, hogy csapatként le tudjuk győzni a Pebo FC gárdáját, azután az utolsó 3 meccset meg csak megbundázzuk valahogy. Figyelő szemünk közben a C csoport 2 rangadóján, mert innen érkezhet majd a középdöntőben az ellenfél.

Zigi 2011.08.31. 10:57:46

A 4. fordulóban minden csapat betartotta a 3+1-es szabályt.

Zigi 2011.08.31. 11:24:18

A Bastille mindent megtesz a győzelemért, már sikeresen tönkre vágta két belső középpályásomat.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.08.31. 11:36:39

@Zigi: ne haragudjatok, nem volt a taktika része, egy sárgát már illene kapnunk!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.31. 11:46:37

botláb kihívása megtörtént

na73 2011.08.31. 12:53:00

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Újpest_Football_Club (VII) helyszín: hazai pályán 2011-09-07 09:45

hatarsorompo 2011.08.31. 12:58:13

Három sérült, ez gyönyörű :( Hamuth Zsolt 2, Oliveira és Geyer 1-1 hétre dőlt ki, egy "barátságos" mérkőzésen.
Szerencse, hogy a csoportomból nem lehet kiesni, mert két bot van nálunk is.

hatarsorompo 2011.08.31. 13:03:07

Kihívások
Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-09-07 09:45

hatarsorompo 2011.08.31. 13:28:55

Frissítések mikor lesznek? (eredmények, tabella)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.08.31. 19:28:53

de szépen csillog a Palota név a tabella tetején! tőlem akár be is fejezhetjük a csoportküzdelmeket :)))

VGL 2011.08.31. 19:46:49

Eger Boyz csapatát kihívtam szerdára, pontszerzés reményében...

Az LB kupán eléggé gólképesek vagyunk, de a vezetőség bizalma még él vezetőedzőnk, Heiko Mollema irányába.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.01. 12:41:50

Ranagolidákat meghívtuk a Stade-ba egy abszolút barátságosra a tavalyi LB kupán elmaradt mérkőzésünk pótlása gyanánt!

2011.09.01. 12:47:52

@kristu: Megtörtént csapatod kihívása, remélem, az összeállításra nem sok időd marad, és végre a tartalékok is eséllyel szállhatnak harcba a 3 pontért :)

Futó Lada 2011.09.01. 21:47:50

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pálfalva SC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-09-07 09:45

laca65 2011.09.01. 23:13:07

@VGL: a
A kihívás elfogadva! !Még vacillálok az esélyes feljutás, és a "bravúros" labdabiztos között. Egy meccs kellene nagyon a feljutáshoz, de az LB is jól kezdődött (VII. o. újonc )csapatként

Zigi 2011.09.02. 18:24:22

Most hívtad ki ezt a csapatot: Turul HC.

laca65 2011.09.02. 23:44:19

@VGL:
A kihívás elfogadva

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.09.03. 17:28:39

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Nem hívtál ki senkit sem. Könnyedén köthetsz le barátságos mérkőzéseket, ha bekerülsz a kalapba. Revenge 2009 (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena 2011-09-07 09:45

Paradicsom Sal 2011.09.05. 13:53:53

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Salazar's (V) helyszín: Salazar's Arena [Kupaszabályokkal] 2011-09-07 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.07. 11:22:46

cikoria - Somogyország 5-4
0 - 1 Marcelo Nogueira 12'
1 - 1 Bence Madarász 14'
1 - 2 Werner Monbart 15'
1 - 3 Werner Monbart 19'
2 - 3 János Serfőző 21'
3 - 3 János Serfőző 23'
4 - 3 Vince Varjas 54'
5 - 3 Zoltán Bosánszki 78'
5 - 4 Werner Monbart 80'

mivanitt kéremszépen? és még csak most jön a véghajrá tíz perce.

Futó Lada 2011.09.07. 12:39:31

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (VI) helyszín: Gödör [Kupaszabályokkal] 2011-09-14 09:45

hatarsorompo 2011.09.07. 12:46:29

Kihívtam a C-csoportban szabadnapos Red Star VGL-t egy barátságosra, csoportom egyik botcsapatának stadionjába, így Veszprém és Somoskőújfalu között játszunk nagyjából félúton, Budapesten.
Már amennyiben VGL82 kolléga elfogadja a kihívást.

Bruno Salazar 2011.09.07. 12:48:58

A klub 7 ikonja többek között az eLBé győzelmet szerző kínai kapusfenomén is a transzferen, robbant a bomba a Salazar háza tájáról! A múlthéten eladásra került szinte a komplett védelem most pedig minden ami él és mozog eladó! Kiváncsian várjuk a klub székházát mikor látjuk meg az e-bay-en! Természetesen kerestünk egy illetékest, az ügyből kifolyólag, de mindenki aggresszíven elhárította kérdéseinket...

Futó Lada 2011.09.07. 12:49:24

eredmények frissítve.
Az A csoportban nem történt semmi változás a sorrendben.
A B csoportban a NLNS csapata az Agytröszttől megszokott tradíciók szerint gálázik az alapszakaszban, viszont itt a következő forduló igen érdekes lesz majd, mert a Vasas - bár vesztett pontok tekintetében rosszabbul áll az őt üldöző Bastille-Mindíg Jövőre párosnál, de a sorsolás miatt akár be is juthat a 8-16 -ért zajló rájátszásba.
A C csoportban Lotus mester szépen csendesen araszol a TOP8 felé A Football Club Actors újoncként szintén jó eséllyel pályázik zgyanerre, míg a fennálásának legjobb LB kupa szereplése felé tartó SBTC egy WA meccsel van előrébb, és Lotus ellen készülhet.
A D csoport alsóházi rangadóját NagyAti hozta le sikeresebben,így elkerüli látszik az Elnök-kupát,az eddigi listavezető Palota otthon kapott egy 5-öst Botlábtól, és mivel Murénák is kikapott, így ott az első 4 kaotikusan körbeverte egymást, és az utolsó 2 fordulóban is folytathatja ezt a hagyományt, mert csak egymás ellen játszanak. A Ranagolidák csapata kimaradt a buliból, de mivel két nyerhető meccse ígérkezik, akát még be is osonhat nevető 5-dik ként a 8-16 közé.

2011.09.07. 12:55:50

@kristu: Én nem gondoltam komolyan, hogy ne állíts csapatot, de ha előrehoztad nekem a Karácsonyt, akkor köszi a 3 pontot :)

hatarsorompo 2011.09.07. 13:11:24

@CreaPress: Én a helyedben örülnék az ajándéknak. Csapatomat ma ismét oktatták, nem is akartam/akarok túl sok szót pazarolni a meccsre.
Mivel túl sok ember van a csapatban, így pótoltam egy mulsztást: klirúgtam a korábbi edzőnket, akit elfelejtettem az edzőcsere után azonnal meneszteni. Pedig fantasztikus tulajdonságokkal bírt:

Luca Gargano (90347597)
Italy 43 éves és 104 napos, következő születésnap: 2011-09-15
Formája gyenge, erőnléte katasztrofális.
Egy jó edző, aki védekező felfogású.
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata remek, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Palóc Mentő Alapítvány (2010-05-31 óta)
TSI: 0
Fizetés: 60 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Jelenlegi képességek

Védés: 0/20 nem létező
Védekezés: 0/20 nem létező
Játékszervezés: 0/20 nem létező
Szélsőjáték: 0/20 nem létező
Átadás: 0/20 nem létező
Gólszerzés: 0/20 nem létező
Pontrúgás: 0/20 nem létező

Zigi 2011.09.08. 12:20:14

Most hívtad ki ezt a csapatot: Salazar's.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.08. 18:19:06

botláb egy magyarral játszott ellenünk, de hárommal több gólt rúgott, így végülis ugyanott vagyunk. ha nem cserélem be az utolsó húsz percre formán kívüli balhátvédemet, akiről két gólt is kaptunk, talán másképp is alakulhatott volna

VGL 2011.09.08. 19:44:29

@hatarsorompo: természetesen örömmel teljesítjük a felkérést.

Achu-Football Club Actors 2011.09.09. 17:49:00

Eger Boyz (1998316) kihívva Football Club Actors (584248) által.
Remélem elfogadja... Na Üdv! :)

laca65 2011.09.09. 20:29:47

@Ach, Ja natürlich: természetesen elfogadva a kihívás, de...
mivel már feljutó vagyok a bajnokságban, így ott tartalékolok és egy jó csapattól fogsz kikapni!!!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.09.10. 10:35:51

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palota FC (VI) helyszín: hazai pályán 2011-09-14 09:45

Bruno Salazar 2011.09.10. 15:25:08

@Futó Lada: ezt már szeretem amikor meg se említenek a csoportban... végre készülhetünk az esélytelenek nyugalmával!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.10. 20:48:00

Lucjan Klesta mestert kérdeztük!

-Miként várja az ex-Agytröszt elleni mérkőzést?
-Az igazat megvallva találtam egy kiváló borozót a közelbe és ott állok és iszok, meg várok! A magyar borok miatt igazoltam ide és szeretnék itt is letelepedni. Két lányom már egy ideje a csapat két nagyágyújával él együtt! Na de a csapat! A csapat nem gatyázik, megnéztük a hétvégi bajnokijukat a Légióstalan csapatnak, meggyőző játék és hungarofób mentalitás.

-Azt hallottuk, hogy a közeljövőben a BLSE is hasonló utat járna!
-Ez így van! Én is csak a lengyel-magyar barátság jegyében ülhettem le a kispadra, ugyanis a volt osztrák edzőt mindenképp el akarták küldeni, de mikor október 6.-án pezsgővel rontott be az öltözőbe és azt kiabálta, hogy éljen Haynau, na akkor betelt a pohár! Később az egész csapat láthatta a pincéjét, benne a láncokkal felszerelt ágyakat. Bele se mertünk gondolni, mit csinálhatott itt ez az osztrák!

-Térjünk vissza a csapatra! Mit vár a mérkőzéstől?
-Kellene a pont,sőt a pontok is! Csapatunk már más kaliberű, mint volt, de a két csapat mérkőzéseit figyelembe véve nem számíthatunk semmi jóra. Mindenesetre bekapjuk a szokásos feles unicumokat a meccs előtt és felszántjuk a pályát!

-A négy meccsen eleddig mindig két vagy három góllal kaptak ki, de egyszer volt egy 2-5, amin még 2-1-re vezettek. Az akkor vezető gólt lövő Csúri Rudira számíthatnak a szurkolók?
-Természetesen! Hegyesi Kristóf (NLNSFC) azon a meccsen a három góljával aztán mindent eldöntött, épp ezért őt a legtaplóbb játékosunk, a bajkeverő Torghelle díjas Gál Gyuri már most szemmel tartja.

-A széleken folyik az edzés a napokban, nem lesz hátrány, hogy az ellenfél a széleken támad?
-Tettünk az ügy érdekében! Éves bérletet küldtünk a volt edző pincéjéből kialakított múzeumba, valamint őket is várjuk a meccs eleji unicumokra. Tényleg, te kérsz egyet öregem?!?

Futó Lada 2011.09.10. 21:15:15

@Bruno Salazar: ..hogyhogy meg sem említenek ??? És ez smafu :
"viszont itt a következő forduló igen érdekes lesz majd" :)

Azért érdekes a csoportotok, mert ha a Vasas begyűjti a 3 pontot a Turul csapata ellen, akkor tuti a 8-16 között folytatja minimum, de ha a NLNS folytatja a menetelést, és a Te két meccsed hoszabbításban dől el _nem oda_ , akkor 1-8 helyért megy..
Te esetleges 2 sima vereséggel 17-24 helyért, (ha a Vasas nyer akárhogy is)
A Bastille- Mindig Jövőre páros egyaránt ellened és a NLNS csapata ellen játszik, tehát gyakorlatilag saját kezükben van a sorsuk, amelyikük 2x nyer rendes játékidőben, az 1-8 hely..

Szóval nálatok szinte bármi lehet a csoport 1-5 helyén, talán csak a NLNS csapatának 1-8 közé jutása tűnik biztosnak (matematikailag ha kétszer kikap, és Te is 2x betlizel, akkor nem)

Szóval érdekes 2 forduló lesz.. :)

Zigi 2011.09.11. 15:14:19

Egy apró változtatás történt az 5. forduló eredménysorában és a tabellában. Mint ahogy fentebb már f_miki említette a Botláb BFC - nem tartván be a 3+1-es szabályt - csak egy magyar játékossal a kezdőben állt fel a Palota FC ellen, így az a mérkőzés a hazai csapat 2-0-ás előnyéről indult, ezért a meccs végeredménye 4-5-re módosult. Ez a változás érdemben nem befolyásolja a D csoport táblázatát.

Zigi 2011.09.11. 15:22:14

@Futó Lada:@végh hanta: Mivel a Gruppo Hordó nem állt fel legalább 9 emberrel az SBTC ellen, így ezt a mérkőzést a Hattrick 5-0-ával igazolta a salgótarjáni csapat javára. A meccs tehát bár le lett kötve, de nem lett lejátszva, ezért az a logikus, hogy ezt a Gruppo mulasztásának könyvelje el a szervező bizottság is. Van-e ellenvetésetek?

Futó Lada 2011.09.11. 17:41:45

@Zigi: ..hú ez jó kérdés...
kristu jelezte előre, hogy a következő két meccset nem biztos, hogy le tudja kötni , ez viszont leköttetett... ha lett volna elegendő létszámú játékos az alapfelállásból, akkor meccs is lett volna..de nem volt..

Ha mulasztásként könyveljük, akkor viszont 3-0 val szabad csak jóváírni, mert 5-0-al az meg már akkor dupla büntetés.
Az SBTC szempontjából a gólkülöbség hogy 2-vel több vagy kevesebb, igazából nem számít,mert csak akkor lenne érdekes, ha hármas holtversenyben lenne a gruppó-val és az Egri Csillagokkal, erre matematikailag van lehetőség még,de csak úgy ha az ECs mindkét meccsét megnyeri, és mivel pont a Gruppo és az SBTC ellen játszik, a így gólkülönbség lényegtelen lesz...

Szóval lehet mulasztásnak írni, de akkor csak 3-0.. :)

Futó Lada 2011.09.11. 17:42:28

.. erre még nem volt precedens a torna során, a köetkező kiirásnál kitérünk erre az eshetőségre is majd valami megnyugtató módon.. :)

Zigi 2011.09.11. 18:17:35

@Futó Lada: Igaz, erre nem is gondoltam, hogy, ha mulasztásnak írjuk, akkor a 3-0 lenne a fair...
Hát akkor, mivel nincs erre az esetre külön kitérés a szabályzatban, mégis maradjon az eredeti eredmény és töröljük a mulasztást. A következő kiírásban meg kitérünk rá a szabályzatban külön is. Jó lesz így?

2011.09.14. 09:28:26

@Zigi: Remélem, nem ezen a két gólon múlik majd a végső sorrend (ami esetleg a középdöntők ágaira is kihatással lehet).
Szeptember elsején, amikor a kihívást elküldtem egy könyvtárból (akkor még nem volt jó a gépem), reméltem, hogy lesz ideje visszaigazolni.
Volt is, de a HT történetében már más is követett el olyan hibát, hogy a kihívás visszaigazolása után elfelejtett meggyőződni arról, hogy az összeállításban van-e kilenc játékos, vagy nincs.

Lassan már HT-szakjogász kell egy versenykiírás elkészítéshez, hogy minden elképzelhető, és elképzelhetetlen eseményre legyen pontos törvény, szabály, paragrafus, bekezdés, vagy albekezdés, na és persze végrehajtási utasítás :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.14. 10:42:39

@CreaPress: Nyugalom, mindenre van megoldás, mert megszavaztatunk mindent, aztán úgyis Lada vagy Zigi dönt, amikor kitölti a googledocsot :)

amúgy egy félidő alatt péter dimiczki nevű játékosom már mesternégyesnél tart pálfalva ellen. érik az idei lb7 gólkirályi cím.

2011.09.14. 11:01:02

- Ez az !!!! Fasza gyerekek vagytok !!!! - ordította B. Joci, a vezérszurkoló, amikor Zékány Bálint 30 méteres, elementáris erővel meglőtt szabadrúgásánál a spanyol vendégkapus, Enrique Barbarà hiába repült a labda után. A bajnokikon középhátvédet játszó Zékány most hátravont középcsatárként (!) szerepelt, és ez volt a második gólja a meccsen.
Cibakházy Eufrozina Cipriána, a Bányász szurkolói csoport női szekciójának vezetője (amit nem ok nélküöl neveztek el D-kosár klubnak) csak attól tart a lelátón, hogy megsérül valaki, és a hét végi bajnoki három pontját nehéz lesz begyűjteni kedvenceinek.
- Miért hagytad ki Robit, te istencsapás? - ordította a lány, amikor az 56. percben a Lotus újra egy gólra csökkentette hátrányát a csereként beállt Mesterházynak köszönhetően. Vidák Alex elnézte a löketet, bár a hazai nézők szerint azért mozdult későn, mert ő is úgy látta, a lövést méretes les előzte meg.

Futó Lada 2011.09.14. 11:02:38

@CreaPress: ..ezen a 2 gólon nem múlhatna matematikailag sem, mert nincs olyan eredmény-együttállás, hogy a gólkülönbség döntsön...

Maradt az 5-0, és nem lett mulasztás, mert végül is a meccs le lett kötve, és az ilyen jellegű eseményeket majd a következő szezontól kezdve kezeljük különleges eseményként..

@végh hanta: Remélem Dimiczki kirugdossa a cipőjéből az összes gólt a héten.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.14. 11:04:39

@Futó Lada: ellened már a következő ellenfelem választom ki, a mérkőzés eredményére nincs semmi befolyásod :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.14. 11:22:51

pálfalva 0-5-ről feljött 3-5-re, van még 8 perc hátra. megnézem, hátha saskőy vezeti, mert akkor izgulni kezdek, de amúgy is :)

Zigi 2011.09.14. 11:23:52

A Pebo FC-Team Geist meccs 1-0-ás hazai vezetéssel indult, mert a vendégek csak két magyar játékost neveztek a kezdőbe.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.09.14. 11:42:03

Wazz, valahogy mindig kifelé pattan a kapufáról nekünk...
0:1, hosszabbítás után.

Zigi 2011.09.14. 11:55:34

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Pumaketrec [Kupaszabályokkal] 2011-09-21 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.14. 11:56:11

utolsó kör következik, lehet kezdeni a taktikázósdit, hogy kit kerüljünk el, kire.
a középmezőny tagjainak kéretik figyelni, mert sűrű a tabella, nem csak felfelé, de lefelé is lehet bukni egy-egy elnézett ötlettel

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.14. 12:12:42

Lusjan Klasta nyilatkozata a meccs után:

- Kiváló mérkőzést láthattak, akik kilátogattak a Pumaketrecbe. Külön öröm számunkra, hogy Gál Gyuri hátán lévő, egész alakos Urbán Flóri tetoválást is megtekinthettük a meccs végi mezcsere alkalmával, ami tegnap készült el! Büszke vagyok rá, hogy pontot csenhettünk és hogy rendes játékidőben még senki sem tudott minket legyőzni! Más kérdés, hogy hosszabbításban nem tudunk kellően koncentrálni, de ezt a silány minőségű fröccs számlájára írjuk, bár mióta megtaláltam az új borozót, azóta talán már ezzel sem lesz gond! Most pedig irány a Mini Estadi Gaudi, ahol délután kettőkor Growing Lotus - BLSE ifike barátságos mérkőzés lesz! Még egyszer gratulálunk a győztesnek!

Bruno Salazar 2011.09.14. 12:21:12

Lekötve!

Bastille LSE (VI) helyszín: Stade Bastille 2011-09-21 09:45

Futó Lada 2011.09.14. 12:21:18

A C és a D csoportban még egyaránt 3 csapat pályázik minimum egyenlő eséllyel a legjobb 8-ra, a B jelű 7-esben eldőlt hogy Salazar's - NLNS a továbbjutó, a sorrend még matematikailag változhat.
Az A csoportban cikoria csapata már a 8 között, a másik hely azonban még kiadó 2 pályázónak is.

Vasas és Pebo már biztosan a 9-16. helyért játszik. Az Elnök Kupa mezőnye még nem fix, minden csoportban az utolsó kör döntheti el mely 4 csapat jut ide.

és a végére egy személyes megjegyzés:
Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (VI) helyszín: Olajkár II. Stadion [Kupaszabályokkal] 2011-09-21 09:45

Achu-Football Club Actors 2011.09.14. 12:23:21

Red Star VGL (581578) vs. Football Club Actors (584248)

Khívás megtörént, már csak az elfogadás kell! :)

Üdv! lazac (10079238)

na73 2011.09.14. 12:30:40

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: hazai pályán 2011-09-21 09:45

2011.09.14. 12:33:22

@Futó Lada: Érdekes lenne, ha a csoport utolsó helyezettje megverné az Actorst, max. abban reménykedem, hogy a Gruppo feltámad, és megcsípi a Lotust.
Én igyekszem megnyerni az utolsó meccset, hogy legyen esélyem, de a TOP8-ba jutás akkor szállt el, amikor az Eger Boyz ellen 3-0-ra vezettem a 73. percben, aztán 3-3 lett, majd vereség a hosszabbításban.
Ma hiába brillíroztunk a listavezető ellen.

Futó Lada 2011.09.14. 14:49:47

@CreaPress: .. amíg a lehetőség fennáll, addig azt úgy kell feltüntetni.. :)

Ez a forduló elég sok érdekes eredményt hozott, az Újpest győzelmére elég kevesen fogadtak volna. A Gruppo - Lotus meccs ha nem is háromesélyes, de a Gruppó játékstílusa nem feltétlen kedvez Lotus mesternek.. érdekes meccsre számítok..
A Red Star szintén képes jól játszani, a legutóbbi LB kupás eredményük erre a bizonyíték. Bár most nem megy a szekér, de egy mecsen bárkinek megnehezíthetik a dolgát.

Szóval csak nyerned kell jövő héten, és utána bármi megtörténhet. Ha esetleg mégsem jön össze a legjobb 8, én azt gondolom, hogy akkor is előrelépés lesz az SBTC életében ez a kupa, és legközelebb a lineáris grafikon értelmében már a legjobb 4 közé jutásért lehet majd gondolkodni..

2011.09.14. 16:04:18

@Futó Lada: Teljesen mindegy, hányadik leszek, azt hiszem, látszik, hogy bejön nekem ez a kupa. Még akkor is, ha nem sikerült elsőként leadni a nevezésem :)

2011.09.14. 20:18:53

Az Egri Csillagok kihívva, kb. 13 óra óta.

VGL 2011.09.14. 20:31:44

@Achu: nem kell tovább várakozni, meccs lekötve!

Paradicsom Sal 2011.09.15. 20:57:41

Pebo Fc csapatát meginvitáltam egy barátságos erőfitogtatásra! :)

Alfredd 2011.09.16. 23:57:10

Szopós Murénákat kihívtam.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.17. 21:40:31

revenge kihívása megtörtént

szaminho93* 2011.09.18. 13:43:44

Somogyország kihívása megtörtént

hatarsorompo 2011.09.19. 08:31:16

A Palóc Mentő - Team Geist találkozó lekötőddött, így szerdán lejátccóggyik.

hatarsorompo 2011.09.19. 08:32:08

!!! Helyesen: lejáccóggyik

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.09.19. 19:14:06

@f_miki: Mint Újpalotán felnőtt srác sportbaráti szeretettel várlak az Alte Pitbull Arenába!

Hálószaggató_Góliát 2011.09.19. 21:20:58

@Paradicsom Sal:
barátságos erőfitogtatásra felkérés elfogadva, szerdán délelőtt átbuszozunk az Illovszkyba :)

Zigi 2011.09.20. 08:56:53

@Futó Lada: Ma el kéne készíteni a középdöntők stadionbeosztását is. Ráérsz megcsinálni vagy megcsináljam én?

Futó Lada 2011.09.20. 14:04:42

@Zigi: .. megcsinálom este...az volt az elképzelésem , hogy ez is dinamikus lesz, tehát pl a legjobb 8 közötti 4 meccs a 4 db csoport 3. stadionjában legyen..akkor tuti nem lesz összeakadás...

Zigi 2011.09.20. 14:13:14

@Futó Lada: Nekem úgy is jó, csak azért gondoltam, hogy csináljuk meg előre, hátha senki nem lesz online holnap délelőtt és ne okozzon ez később gondot, hogy valaki esetleg gyorsan leköti a meccsét hagyományosan hazai-vendég felállásban.

Futó Lada 2011.09.20. 16:48:07

@Zigi: .. ez teljesen jogos, de ha nem lesz egyikünk sem on-line, akkor a táblázat sem frissül,és maga a sorsolás is rossz lesz, nem csak a stadion-kiosztás.. :)

Próbálom majd updatelni a táblákat amennyire lehet gyorsan, ha más nem, legalább a sorrend meglegyen..

2011.09.20. 18:53:08

A holnapi meccs felvezetése Vlekkert-nyilatkozattal és tabellával:

hattrickunited.org/registece/2011/09/20/serulesmentes-meccs-kellene/

Futó Lada 2011.09.21. 09:20:25

Középdöntők stadionjai kijelölve.

Kérek mindnekit, hogy a középdöntő kihívásait NE KÜLDJE EL addíg, míg nincs visszajelzés arról, hogy frissültek az eredmények.
A középdöntő sorsolása jelenleg a pillanatnyi állást mutatja, és dinamikusan frissül majd, ha a tabella is frissült... Elvileg ha nincs hoszabbítás, akkor 13:00 körül már teljesen aktuális lesz.

Zigi 2011.09.21. 09:54:25

Somogyország 0-3-mal kezdte a Pálfalva elleni meccsét, mert egyetlen magyar játékost sem szerepel a pályára küldött kezdőcsapatában.

Futó Lada 2011.09.21. 10:37:13

@Hanta : .. bocs a 3 játékosért... nem szándékos, csak kell a pont nagyon.
..ööö..majd megadom.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.21. 10:50:48

@Futó Lada: eddig kettő, de akkor te már tudhatsz valamit :)

apropos, milyen csapatot küldtél a pályára? vagy leszerződtetted erre a meccsre lászló csabát edzőnek? évtizedes barátságunkat veszélyezteted :)

Futó Lada 2011.09.21. 11:16:37

@végh hanta: ... elkapkodta, bocsi, ez a meccs végi nyilatkozatom lesz majd csak.. :)

rendes jóravaló srácok ezek, nem is tudom mi történhetett velük... épp csak mondtam nekik, hogy kell egy kis csibészség a játékhoz..

Futó Lada 2011.09.21. 11:27:15

Nagyszinpad ! Nagyszinpad !! :-D

Zigi 2011.09.21. 11:28:29

@Futó Lada: @végh hanta: Kamu sérülések lesznek azok, érik a szalonremi.

Hoppá, de mégsem!

Futó Lada 2011.09.21. 11:29:53

@Zigi: Meg kellett várnom, hogy Lotus csoportelső lesz-e... :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.09.21. 11:40:36

Kérdésem a T. Rendezőséghez: ha Botlábbal azonos a pontszámunk, jobb a gólkülönbségem és nyertem is ellene, akkor miért én vagyok a második a csoportban?

Futó Lada 2011.09.21. 11:45:56

@Bukott Rockzenész: ..első vagy, csak a jelek szerint akkor még nem tartottunk a D csoportnál.. :)

Még mindig megy a számolgatás, dolgozunk.. :)

hatarsorompo 2011.09.21. 12:10:01

Kihívtam a Gruppo Hordót az Olajkárba.

hatarsorompo 2011.09.21. 12:11:13

A mi helyezéseink már nem változhatnak.

Zigi 2011.09.21. 12:20:55

Hivatalos a tabella, lehet kötni a meccseket.

Paradicsom Sal 2011.09.21. 12:26:09

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Ranagol Arena [Kupaszabályokkal] 2011-09-28 09:45

Zigi 2011.09.21. 12:30:52

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary NagyAti'73 FC (VII) helyszín: Nou Colosseum [Kupaszabályokkal] 2011-09-28 09:45

hatarsorompo 2011.09.21. 12:33:26

@Zigi: Akkor hivatalossá vált a Gruppo kihívása az Olajkárba. Lehet valamit tudni a stadion névadásának körülményeiről?
Olajkárban gazdag bolygó vagyunk, a jóég tudja, melyik katasztrófa áll most ezüstérmes helyen.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.21. 12:36:28

@hatarsorompo: hu.wikipedia.org/wiki/Olajk%C3%A1r_S%C3%A1ndor

Ezzel együtt a hozzászólás díjnyertes, ennél frappánsabban én se tudtam volna oltani Hantát. :D

Zigi 2011.09.21. 12:37:56

@hatarsorompo: Olajkár II egy kispesti futballista volt valamikor a két világháború között, de erről cikoria biztos bővebben tudna írni.:)

2011.09.21. 12:40:06

Jó hír, hogy nem volt sérülésünk.
Rossz, hogy a B-csapatot agyonverték.
Az is jó hír, hogy hiába nyertünk volna, az Actors akkor is előttünk végez.

Két jó hír között egy rossz - ez a finomabb Labdabiztos szendvics.

na73 2011.09.21. 12:54:40

@Zigi:

Óvást szeretnék benyújtani magam ellen:

Szerintem számoljátok újra a D csoportot...

Az újpestet hosszabításban vertem csak,
Ő viszon a rendes játékidőben verte a Ranagolidákat.
Szerintem ez 4 pont.

Én hosszabításban kaptam ki a Ranagolidáktól...
Szerintem ez csak 3.

Zigi 2011.09.21. 13:08:53

@na73: Hűha, ez megmagyarázhatatlan hiba volt a szervezőbizottság részéről( természetesen NEM én vagyok a hibás:)). Köszönjük a rendkívül sportszerű kiigazítási kérelmet, a fair play díj mindenképp jár érte. A táblázat javítva lett.

Futó Lada 2011.09.21. 13:09:12

@na73: .. jogos a panasz, ezt én számoltam el.. javítjuk...

Kárpótlásul egy kisdöntő-rendezési jogot és az Elnök-kupa elhódításának lehetőségét tudjuk felajánlani.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.21. 13:11:52

@hatarsorompo: igen, valóban egy egykori kispesti legendáról, olajkár kettőről van elnevezve a stadion.
és nem, nem a második helyen állunk (egyelőre), hanem a harmadikon.
a kettő az olajkár.

megjegyzés: legjobb tudomásom szerint az olajkár testvérek (ahogy mayer béla a klub kortárs intézője, valamint a hattrick csapatom intézője) a régi KAC-pálya területén van eltemetve, a mai pálya mellett található temető egyik szektorában.

Zigi 2011.09.21. 13:16:17

Kihívás javítás:

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Újpest_Football_Club (VII) helyszín: Nou Colosseum [Kupaszabályokkal] 2011-09-28 09:45

Futó Lada 2011.09.21. 13:18:29

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Football Club Actors (VI) helyszín: Gárdonyi Park [Kupaszabályokkal] 2011-09-28 09:45

na73 2011.09.21. 13:20:05

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Turul HC (VI) helyszín: San Gruppo 2011-09-28 09:45

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.21. 13:30:07

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (VI) helyszín: Arena NFC'73 [Kupaszabályokkal] 2011-09-28 09:45

Zigi 2011.09.21. 13:34:01

@Futó Lada: Küldtem HT üzenetet az Újpest FC-nek(amelynek menedzsere többször is benn volt a HT oldalon ma délelőtt) és Turul HC-nek, hogy ha már megtörtént a kihívás, akkor ne kössenek le meccset egymással.

Futó Lada 2011.09.21. 13:35:45

@Zigi: ..rendben , köszönöm...elnézést kérek még egyszer minden érintettől...

2011.09.21. 15:07:39

Megírtam a Pebo FC menedzserének, hogy ki kívánom hívni az Alte Pitbull Arénába, szerda délelőtt háromnegyed tízre.
Igaz, az életre-halálra menő párbajokat hajnalban szokás vívni, de legalább tovább marad élve a remény. Ez az összecsapás ugyanis 3 nappal előzi meg a VI.177 előrehozott döntőjét. Ha 30-30 pontunk lesz a Mezőhékkel, a sztárok aligha játszanak a Labdabiztosban.
Viszont a 3+1 szabállyal továbbra sem lesz gondunk :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.21. 19:16:36

bastille kihívása a mentőállomásra megtörtént

2011.09.21. 19:40:01

Miért nem szerepel a Google-dokumentumban a Pebo kihívásának ténye?

Kiß B. 2011.09.21. 21:09:54

@Zigi: Kurva picsákat, hogy ilyen figyelmetlen vagyok! :(((( Ez nem az első, és gólkülönbséggel maradtam ki a legjobb 8-ból :(

Kiß B. 2011.09.21. 21:15:41

Kihívtam volna Eger Boyzt a Budai 2-be , de külföldön vannak. Szóljanak kérem, ha megjöttek!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.21. 23:13:15

Mr Klesta-t,a BLSE edzőjét a stadion melletti örökzöld tövében kaptuk mikrofonvégre.

- Hogy van a történelmi győzelem után?
- Nagyon kell hugyozzak. Büszke vagyok a fiúkra, persze tét nélküli volt a mérkőzés, de akkor is! Legyőztük a tavaly előtti bajnokot, a tavalyi ezüstérmest!
- Le van kötve már az egyenes kieséses szakasz első meccse?
- Lele-le, le! De most inkább iszunk! Nem foglalkozunk még azzal a mérkőzéssel! Hétvégén a botcsapatot megpicsázzuk, de nagyon! A forma csapata kiváló, a pálinka nem különben! Nagyon örülünk, hogy Werner Muehlhauser nem jelentkezett végül a Való Világba!
-A Palota Fc-ről mit tudna mondani?
- Tóth Norbert, semmi más! Holnap ki is teszem a poszterét a kocsmába, hogy mindenki kezdje meg a felkészülést!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.23. 00:14:26

@Bastille: :DDD
úgy tűnik, Norbi egyetlen mesterhármasa mély nyomokat hagyott Mr Klesta emlékezetében.

2011.09.23. 20:52:50

@végh hanta: Elnézést, de az Olajkárokat, mint labdarúgókat én sem ismertem, nem kerültek képbe nálam sem. A menedzser kolléga tájékozatlansága megbocsátható. Az viszont nem, hogy a nonvirtuális somoskőújfalui focipályán úgy bevertem a fejem a kispad tetején lévő vasba, hogy egy bazi nagy guga van a fejemen.
A határsorompó helyétől fotó: egykor.hu/salgotarjan/hataratkelohely/1487 ) 55 métere lévő pályán néztem a középső fiam edzését, ekkor történt a baj.
Most ütődöttebb lettem, mint voltam.

laca65 2011.09.24. 18:32:09

Megjöttem egy nyertes németországi barátságos meccsről. Szívesen és reményteljesen megyek a Budai II-be. Várom a kihívást ...

VGL 2011.09.24. 21:01:21

Team Geist - Red Star lekötve

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.09.25. 14:05:57

Elnézéseteket kérem, elmentem hétvégére úgy, hogy ki volt kapcsolva a kihívható menüpont. Ezért Ranagolidák nem tudott kihívni, most pótoltam a kihívást, remélem nem késtem el vele. (Bár egy üzenetet talán megérdemeltem volna, hogy gáz van)

laca65 2011.09.25. 19:46:40

még mindig nem kaptam meg kraci kihívását a Budai II-be, ezért mérkőzésutasításokat sem tudok kiadni a győzelemreéhes csapatomnak!!!

laca65 2011.09.25. 19:49:23

Bocsi Krajci, később kattintottam oda ...

2011.09.25. 21:22:36

Már nem játszhattok meccset többé a Palóc Beckhamben. Felnőtt meccset semmiképp.

Néhány órával az Aranycsapat tagjának, a 80 évesen elhunyt Szojka Feri bácsinak a temetése előtt meghalt Szoó József, azaz Dodi is, akire én ragasztottam a Palóc Beckham elnevezést.

Dodi márciusban volt 59 éves. Jót röhögött, amikor számítógépemen megmutattam neki a róla elnevezett virtuális stadiont, majd azt mondta: "lökött vagy mint én, és ezt szeretem benned, te újságírók gyöngye..."

Írtam róla a csapatblogomon is ( hattrickunited.org/registece/2011/09/25/gyaszhir/ ), és már Aradtól Dunaharaszin, Vértesbogláron és Pápán át Brüsszelig több tucatnyian olvasták, a megyei internetes média ugyanis még nem írt róla semmit.
Miközben ezt írtam, Fülekről, Békéscsabáról, Miskolcról is nézték a hírt.

A Hattrick-csapatom pályája mától Szoó József Emlékstadion lett. Az ifik a Palóc Beckham Tehetséggondozó Központban játszanak tovább, hogy ott szerezzenek újabb győzelmeket, és ott nevelkedjenek az újabb Csirke Zoltánok, Evanics Hunorok, akik felnőve talán majd begyűjtenek néhány Labdabiztos Kupa-aranyat is.

2011.09.25. 22:14:07

A Bányász és a Pebo meccse is le lett kötve.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.09.25. 22:57:37

@f_miki: főleg, ha még hozzávesszük, h ma a gyirmót egy bizonyos tóth norbert góljával verte a tatabányát!!!

de csendben be kell valljam, hogy a posztert már ismeretlen eredetű foltok díszítik. most egy valósághű kutasi róbert viasz szobrot állítottunk mellé elrettentés gyanánt, amit a palota fc kapitánya vehet át a mérkőzés végén! cserébe ajándék javrujan mezt szeretnénk kérni!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.26. 00:53:10

@Bastille: javrujan mezzel sajnos nem szolgálhatunk - mindet elégettük, amikor a Légiósmentes Rákospalotáért Mozgalom szárnyait bontogatta -, de felajánljuk helyette Kapcsos Vince jobblábas stoplisát vákuum-csomagolásban, amiben elcsúszotta tizenhatos vonalán, a Megyeri úton 4-3-nál, a 92. percben.
a kutasi szobrot köszönjük, csinálunk neki helyet a Megbecsülés Csarnokában, a márvány mellszobor és a 'Róbert legyőzi az idegeneket' csoport-dombormű között.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.09.26. 17:14:36

Erőfeszítéseim ellenére se sikerült lekötni a mérkőzést.

Zigi 2011.09.26. 17:36:52

@rhynn: Innentől kezdve rajtad múlik, hogy meddig vársz a Ranagolidák válaszára, de tudnod kell, hogy küldtem egy HT üzenet Ranagolnak, ezért arra kérlek, hogy ha van rá lehetőséged, akkor várj holnap estig egy másik meccs lekötésével.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.09.26. 18:01:00

Megvárom, csak nem akarom kihagyni az edzést, mert vélhetően jövő hétre már váltanék, s ezért minden perc számít :)

2011.09.26. 21:29:45

Köszönöm, hogy kijavítottátok a stadion nevét.
Mivel az A-csapat szárnyal, a fakót is meg kell erősítenem egy kicsit, hogy ne legyünk teljesen esélytelenek a téttel bíró meccseken.
Erre azonban csak a bajnoki döntő után, szombat este kerülhet sor.

Futó Lada 2011.09.27. 22:04:25

Elkészült a stadionok kiosztása a hátralévő játéknapokra.

A döntő helyszíne az Illovszky Rudolf Arena lesz , legyen itt is centenáriuma a Vasasnak, a kisdöntőt pedig a NagyAti Arena rendezi.

A majdani résztvevőket ezúton kérjük a stadion bérbeadói nevében, hogy ezúttal ne dobálják a nézőtérre a vakondokat, valamint a győztes ha akar tehet el emlékbe egy gyeptéglát, de lehetőleg ez ne 350 négyzetméternyi legyen, mint legutóbb,mikor a döntő után "hátsó salakos"-sá változott az Olajkár II stadion centerpályája.

További jó mérkőzéseket mindenkinek! :)

2011.09.27. 22:54:25

Mily jó is vagy a Vasashoz! Kádár azért űberelt, mert amikor 1977-ben százéves volt a Vasas Szakszervezet, hozzásegítette Váradi Béláékat a bajnoki címhez.

Paradicsom Sal 2011.09.27. 23:03:40

@Futó Lada: Köszönöm, rendkívül megtisztelő ez a csapatnak! :)

2011.09.28. 09:17:28

Öröm számomra, hogy a Szoó József Emlékstadionban olyan csapat játszik először, amelyik hozzánk hasonlóan nem foglalkoztat légiósokat.
Annak pedig külön örülnék, ha a vesztes csapat párszáz szurkolója nem törne-zúzna, ámbár a csapat volt játékosa, Gráczki József által vezetett biztonsági szolgálat ezt meg fogja előzni.
Gráczki be is jelentette:
- A Vasszigor Kft. csírájában fojt el minden rendzavarási kezdeményezést. Nem szeretnénk, ha csütörtökön 13 órakor, stadionunk névadójának temetése idején bárkinek is a lelátó rendbetételével kellene foglalatoskodnia.

2011.09.28. 10:35:53

Tamas van den Vlekkert szünetben adott nyilatkozata:
- Ha valaki azt mondja nekem ma reggel, hogy a 38. percben 6-0-ra vezetünk, akkor a következő órában én lettem volna a világ legelfoglaltabb embere. Az első öt percben megtudakoltam volna a Központi Ideg- és Elmegyógyintézet telefonszámát, a következő ötvenötben pedig igyekeztem volna minden követ megmozgatni, hogy az illetőt bevigyék egy alapos kivizsgálásra.
A csapat ily mérvű kreativitása engem lepett meg a legjobban.

Futó Lada 2011.09.28. 10:41:51

A Team Geist és a Szájfocisták kezdőjében csak 2-2 magyar játékos van, így ott 1-1 gólos hendikeppel indul a meccs.

2011.09.28. 10:51:09

Tényleg, mi van, ha a Geist nyer 1 góllal, így ő jut tovább elvileg, de a szabálysértés miatt a meccsnek döntetlennek kennene lennie?
Továbbjut a szabályszegő?

Futó Lada 2011.09.28. 11:12:54

@CreaPress:
"Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)"

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.09.28. 11:15:02

Már megint az a rohadt tizenegyes...

Bruno Salazar 2011.09.28. 11:27:42

...az a gól amit a bíró megad... Módszeresen felépített taktikánk most is beigazolódni látszik. Ne csinálj semmit majd egy speciális eseményen úgyis gólt szerzünk!

na73 2011.09.28. 11:31:33

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Team Geist (VI) helyszín: Napfény Stadion 2011-10-05 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.09.28. 11:34:24

@Bruno Salazar: Gratulálok, bár csapatod szimpátia-indexe sem nőtt a szememben, sőt lassan a magyar-svéd reláció 2011 ősze előtti időszakát idézi.

Futó Lada 2011.09.28. 11:37:11

Nem volt túlóra egy meccsen sem... na majd legközelebb, a döntő meg amúgy is harangszóra ér véget büntetőkkel.. :)

Sorsolás kint, eredmények frissítve, lehet kötni a meccseket.

Bruno Salazar 2011.09.28. 11:41:44

Eddig 1 csapatot hívtál ki
FC Black Lotus (V) helyszín: Luzsnyik 2011-10-05 09:45

A Bajnokságban a kiesés elől menekülő az osztályozóra még odaérhető 2 egylet csatája várható, mit vár a pikánsnak ígérkező összecsapástól kérdezték a SalaTV állandó szakértőjét Csank Jánost?
- Vajon mi dönthet? A pillanatnyi forma, eltiltások, sérülések, esetleg egy zseniális mesteri húzás valamely edzőtől? elmélkedett Csank úr, majd távozóban a bajsza alatt elmorzsolta csendben: "egy tizi vagy szabi....."

Bruno Salazar 2011.09.28. 11:59:25

@Bukott Rockzenész: Én gratulálok ha így fejlődik a csapatod jövőre elkapsz hiába lövöm be a megítélt büntetőket...

Ha megversz majd akkor szimpatikussá válok? Pedig se Ibrám se semmim ráadásul csak 3 idegenlégiós volt a pályán (be voltam azért szarva...) ... sok sikert a következő fordulóban

2011.09.28. 12:32:32

A Salgótarjáni Bányász - Bastille LSE máris lekötve.

Hálószaggató_Góliát 2011.09.28. 13:20:42

Te jó ég, 38 perc alatt hat gólt kaptunk? Nem lepődnék meg, ha egy-két játékosomat felkeresné a bochumi ügyészség :) Amúgy győzött a jobb, gratulálok.
Palota FC kihívva, egy remélhetőleg szorosabb derbire :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.09.28. 14:21:46

@Bruno Salazar: Neked is! Szerencsére a kínai kapust már eladtad :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.09.28. 17:40:33

@Hálószaggató_Góliát: lekötve! szorosabb derbi garantálva! bochum nagyon messze van...

laca65 2011.09.28. 18:17:18

Vasas DH a Betyártanyára kihívva

2011.09.29. 04:35:41

Nem tudok aludni. Hattrick blogot írni se, mert rendszerfrissítés van. Gondolkodni viszont tudok, azon molyolok így Szoó Dodi temetése előtt szűk 8 és fél órával, hogy érett-e az A-csapatom az ötödre.
Talán.
Máli néni szerint is meg kell próbálni feljutni, és ha valaki megérzésében lehet bízni, akkor az övében feltétlenül.
Ja, és csapatot állítottam a jövő heti középdöntőre, ami már csak akkor változik, ha valakit a kispadról kell beállítani a bajnoki döntőre, és utána megsérül.

2011.09.29. 05:33:44

Elment a Bastille-nak a hadüzenet is, hivatalos menedzseri nyilatkozat formájában.

Zigi 2011.09.29. 13:59:06

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Gruppo Hordó (V) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna [Kupaszabályokkal] 2011-10-05

Bruno Salazar 2011.09.29. 20:09:41

@CreaPress: Óva intelek az 5ödtől... bár meggyőző fölénnyel nyertem az osztályom ahonnan feljutottam, sőt a statjaim bizakodásra adtak okot... de 2 -3 meccs alatt rájöttem mi is a valóság a megtévesztően magas csapatszellem illetve magabiztosság 2-3 sikertelen mérkőzés után elmúlik majd, a csapat még a saját statjait se tudja hozni és már a pontszerzés is igen nehéz ráadásul még a Te csapatod se elég rutinos ahhoz, hogy 2-3 taktikát/felállást tudjon alkalmazni világklasszis szinten. Itt már akár egy rossz irányba tolt játékos vagy egy nem túl megfontolt csere is pontokba kerülhet! Itt már elég komolyan számít a tsi és a loddar mutató!
Szóval az én meglátásom 2 széria edzett játékos minimum világklasszis szintre (Vé+Kp) az már 7-8 játékos a többit vásárolni kell! Így már azért el lehet tengődni 5-ödben, bár 4(2+2) a kieső helyek száma...
de kérdezd meg Ladát, Hantát, Gruppot, Agytrösztöt és Lotus mestert akik nálam azért jóval tapasztaltabbak...(Lotus nem tapasztaltabb csak neki is friss az élmény)

Bruno Salazar 2011.09.29. 20:12:38

@CreaPress: ...sokat pofáztam és amiért elkezdtem írni, lemaradt!

szóval óva intelek mert egy negatív idénnyel ahonnan kiesel többet vesztesz mintha végig happy mindenki és agyonversz mindenkit az osztályodban!

Futó Lada 2011.09.29. 21:04:57

@Bruno Salazar: @CreaPress: ... 5-öd osztályba ha fel lehet jutni, akkor érdemes megpróbálni. Való igaz, hogy nem feltétlen lesz felsőházban a csapat, de én azt gondolom, hogy mindenképpen egy élmény.
Egy közepesen erős csoportban,ahhoz, hogy valami keresnivaló legyen, ahhoz kell egy 200 fölötti hatstat.Ehhez minden poszton legalább "nagyszerű" főskill kell, és nem árt kellően magas átadás sem.
De ennél jobb alkalom egy adott taktika gyakorlásához, vagy kikísérletezéséhez szerintem nincs..Azt meg hogy mennyire erős csoportba jut fel valaki, azt meg csak akkor lehet megtudni, ha feljutott. Ja és nem árt némi anyagi tartalék sem.

2011.10.01. 22:34:05

@Bruno Salazar: Már késő. 1-0 ide a csoportdöntőn.

hattrickunited.org/registece/2011/10/01/egyetlen-gol-dontott/

Még elbukhatom, ha a bot ellen nem állok ki szombaton :)

@Futó Lada: Egyetértek, a magasabb osztály az igazi terep a taktikák, felállási finomságok gyakorlásához. A Mezőhék kivételével minden csapaton erőből átgázolni nem kihívás.

Amúgy a döntő előtt négy embert kérdeztem meg, mit játszana egy olyan csapat ellen, akitől ötből 4-szer kapott ki, és egyszer lett X.
Négyféle javaslatot kaptam, azokból 31 felállást teszteltem, analizáltam előző éjjel, és rengeteget tanultam ezekből.

Most amúgy sincs nagy kedvem aludni, az IRL csapat és a HT-klub stadionjának névadója is egy héten belül került a sírba (Szojka Feri bácsi és Szoó Dodi), folyamatosan múltidézünk pár hajdani szurkolótársammal, akik szanaszét szóródtak az országban, ill. külföldön.

Mezőhéket bevettük, a Bastille lehet, hogy megmarad, a játékosaim fáradtak, pihenőt kapnak szombatig.
Csapat azért lesz, megtankoltuk a buszt.

2011.10.02. 10:22:15

Olyan meglepetést készítek elő a Bastille ellen, amivel mindenképp sikerem lesz. Ha bejön a taktika, ő lepődik meg, ha nem, én.

Kiß B. 2011.10.02. 14:08:46

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Estadio Pancero

VGL 2011.10.02. 20:46:06

Turul - Red Star lekötve

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.10.02. 22:47:28

@-kraci-: Sorry, véletlenül elutasítottam a kihívást, :( ezért egyből küldtem egy másikat helyette :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.03. 00:44:26

@CreaPress: Az igazat megvallva a hétvégi igazságtalan vereség után a kocsmában azon agyalunk, hogy mégis hogyan kéne meglepnünk benneteket, a saját nézőinket és talán még saját magunkat is! A palotás Tóth Norbert poszter helyére felkerült a méltán magyar Volker Spriesterbach posztere, akit töretlenül nézünk, közben pedig gondolkodunk (pálinkát iszunk)! Egy dolog miatt pedig már előre reszkethettek, ugyanis két csatárral állunk fel!

2011.10.03. 02:33:06

@Bastille: Nem tudom, mi bajod Thomas Spriesterbach és Szende Vivien közös gyermekével. A Spriesterbachok Magyarországon élnek és dolgoznak 1755, a leányvári németek betelepítése óta. Ez a Volker gyerek hazánkban járt iskolába, ifiakadémiára, mindig eminens tanuló volt, és szerintem a Palóc Mentő veri a fejét a falba, hogy eladta, mert azóta nálunk középcsatárként egy mesternégyest, szélre tolt támadóként pedig három mesterhármast zúzott soros ellenfeleinek.
Megértő gyerek, a bajnoki döntőn pl. nem is játszott, mert nem illett Vlekkert és UEFA A-licences másodedzője, Köő-Kemény Ivó koncepciójába.
Tény, hogy van egy kis formaesése, de az V. liga rajtjáig megtáltosodik.
Szombaton bebiztosítja újabb gólkirályi címét a Lomha Tatu ellen, komoly esélye van, hogy ő zúzza be a 100. gólt a nulla pontos botcsapat hálójába.

Ja, és neki köszönhető az is, hogy minden korábbi tulajdonosát rá való hivatkozással csábítottam a Labdabiztos Kupába, ami így minden eddiginél nagyobb létszámmal indulhatott.

A fentiekből is látszik, Volker Spriesterbach mennyire méltán magyar. Ha el kell adni a lakásod, direkt a poszter miatt kapsz csillagászati árat érte!
Le ne vedd a falról! Kész pénzügyi öngyilkosság!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.03. 03:29:03

@CreaPress: Pedig bármi lesz, lekerül a falról és a helyére Öreg Ubul, a Murénák kapusa kerül fel, mert a tradíció azt követeli, hogy az utolsó meccset ellenük játsszuk. Visszatérve Volkerre, egyszer éles szögből, precízen lőtt a kapunkba, amit soha nem felejtünk el, épp ezért gyűlöletünk így nem csak látens magyarságában gyökerezik! Gál Gyuri, a nyolc osztályt végzett középhátvédünk, aki mellesleg egy hónapja viseli büszkén az urbánflóris tetoválást a hátán, őszintén reméli, hogy megküzdhet vele a Pumaketrec gyepén!

Viszont a mi koncepciónkba leginkább a másodedzőtök illene, aki Köő-Kemény Ivó! Szinte egész csapatunk hasonló felmenőkkel rendelkezik!

2011.10.03. 03:42:39

Nem látom akadályát, hogy a Murénákkal küzd meg a 11-12. helyért, ha már a tradíciónak követelései vannak :)

Nem biztos, hogy szerdán a végsőkig kihajtjuk magunkat. Nekünk most az ötödbe jutás a cél. Ahogy Volker Spriesterbach mondta tegnapelőtt a Fehérszarvas Vadásztanya Étteremben (hattrickunited.org/registece/2011/10/02/miniinterjuk-szarvas-steakkel-jeanne-d%e2%80%99arc-vidamabb-volt/), két kicsi lépésre vagyunk az ajtajától...

2011.10.03. 03:45:13

Küzdj meg, na, kimaradt a j...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.03. 04:08:42

@CreaPress: Ha Volker, a nickelsdorfi kopó fia pacalt evett a Fehérszarvasban, akkor leborulunk hovatartozása előtt! De az ötödosztály nektek már nem akadály, nem fogtok félrevezetni minket ezzel a két kis lépéssel, felkészülünk a legrosszabbra!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.10.03. 09:55:56

Ismételten nem kaptam kihívást, most már nem tudok ezzel nagyon foglalkozni, sajánlattal, de lekötök egy barátságost.

Futó Lada 2011.10.03. 12:23:19

Csapatunk hivatásos sámánja, valószínűség-számítója és jövőbe-látója id. Bólyai "Kelő Hold" Nostradamus aggódva számolgatta négyzethálós papírjána legjobb 4 közé jutott csapatok erősségét, és a mai napig nem talált olyan képletet, amivel a KecsoSE csapatát legalább a 3. helyre tudná hazudni.
A következtetések levonása után egy Mourinho-i 8-1-1
-es hadrendet álmodott meg, ahol kétgólos hátrányig mindenkinek szigorú védekező szerepe van, e fölött pedig átállunk 8-0-2-re és ívelgetünk.
A pontos elmozgások és a ki-kinek az embere roadmap még készül, pontosat még nem lehet tudni, de valószínű, hogy a NLNS kapusa szigorú emberfogást kap majd, így már kirúgás elvégzése közben is pressziót gyakorlunk.

"Az elődöntő jó felkészülés lesz a Salazar's elleni bronzmeccsre, addigra ki tudjuk küszöbölni az esetlegesen előforduló hibákat.Ha esetleg a bronzmeccs nem jön öössze, nem leszünk szomorúak, akkor is megyünk tovább a megkezdett úton.Most bocsásson meg, mert megyek büntetőket rugdostatni a fijjukkal"- nyilatkozta Munzinger edző a szerdai meccs előtt.

2011.10.03. 12:23:58

@Bastille: A legrosszabbat majd a meccsriportban látod. Arra nem lehet felkészülni.
Még az is lehet, hogy Szoó Dodi és Szojka "Rozoga" Feri bácsi szelleme is játszik, szellem(es) játék ellen meg nincs orvosság.
Az ajtó felé vezető 2 lépésnyi úton kénytelenek vagyunk rálépni a cipőnk alatt lévő kavicsokra.

2011.10.03. 14:29:54

@Bastille: Nyilatkozna valamit a Hattrick Bulvárnak, Mester?

szaminho93* 2011.10.03. 14:36:36

Nekem az a problémám van, hogy a soron következő ellenfelem: Szájfocisták már kötött le barátságos meccset. Ilyenkor mi a teendő, és köthetek-e le mással barátságost?

2011.10.03. 15:19:16

@szaminho93*: Minden bizonnyal, de tutit csak a szervezők mondhatnak, még holnap reggel is köthetsz le kalapból.
De estig szerintem választ kapsz a Bizottságtól.

Futó Lada 2011.10.03. 16:53:38

@szaminho93*: .. hát.. minthogy a Szájfocisták ellen már nem lehet meccs, így nyugodtan köss le más csapat ellen, hogy a szerdai edzés ne menjen gallyra...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.03. 18:00:55

@CreaPress: Bulvárhírekkel szolgálhatok! A 17 éves Kazinczy Jóska már két hete jár logopédushoz! Stanislav "Szöcske" Kesel hamarosan frigyre lép az idősebbik Klesta lánnyal, a kisebbik pedig egyelőre Gróf Adonisszal kavar, emiatt esett vissza Lajos Tibi formája, mert Gróf érkezése előtt még a tehetséges jobb hátvéddel járt a spagettipántos Klesta lány! Gál Gyurinak új tetoválása készül, rovásírással a következő szöveg lesz látható a tarkóján: "Ave Klesta, morituri te salutant!" Ja és felbontottuk a korábbi mezszponzorunkkal a Győri likőrrel a szerződésünket! Az új mezszponzorunk -mily meglepő- a Zwack Unicum Nyrt!

Futó Lada 2011.10.03. 21:32:22

@Bastille: .. a meccs előtti nyilatkozatot olvastam, de pontosítanék : A Bastille csapata volt már TOP10-es, mégpedig az első kiírás alkalmával...mondjuk akkor ez még nem számított nagy kunsztnak, de statisztikailag így történt... :)

2 kivételével minden meccs lekötve, a Gruppo Hordó - Mindig Jövőre meccsen Zigi elküldte a kihívást, ott hivatalosan lejárt a várakozási idő , Juha Mallki vezetőedző már akár holnap újabb lépést tehet pozíciójának megőrzése érdekében.
A Pálfalva-Szájfocisták meccs pedig elmarad, ott megállapított eredmény lesz majd.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.10.04. 08:43:41

@szaminho93*: Igen kötöttem. Vasárnap 7 óra a kihívás ideje, 7kor leültem, hogy beállítsam a csapatot, nem volt. Reggelig vártam, nem volt, felhúztam magam.

Múlt héten is ez volt (még ki is hívtam az ellenfelet jófejségből), valamikor kedden sikerült lekötni a mérkőzést, cserében nem volt időm rendesen átnézni a csapatot, így 3 játékosom sem kapott edzést, akinek kellett volna.

Zigi 2011.10.04. 13:14:43

@rhynn: @szaminho93*: Kicsit több rugalmasságot uraim a közeljövőben, ha kérhetnénk. A szabály egyértelmű, jár a 3-0 a Szájfocisták javára, ugyanakkor a Labdabiztos Kupa szelleme szerint törekedni kell arra minden résztvevőnek, hogy a mérkőzéseket Olaf döntse el és ne a szervezőbizottság.

2011.10.05. 08:25:20

@Bastille: Olyat eszeltem ki, hogy leülsz, mint elhagyott bányában az iszap :)

2011.10.05. 08:28:00

Még akkor is zseniális, ha esetleg bizonyos ok miatt ma a vesztemet okozza.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.05. 08:43:31

@CreaPress: Bármi lesz, büszkén fogtok kikapni! :)

Remélem!

2011.10.05. 09:44:59

Apu, kezdődiiiiiiiik !!!!!!!!!!!!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.05. 09:57:12

@CreaPress: ki ez a sárközy? tán az egri csillagokból lett igazolva? :)

2011.10.05. 10:10:34

Folyamatos, élő tudósítás a Nyíregyházáról a Bányász blogján "Gladiátorharc a Pumaketrecben" címmel.

Bruno Salazar 2011.10.05. 10:20:41

Kecso ellen a bronzért címszóval, ma a Salazar csapata játékos vetélkedővel döntötte el a kezdő 11-et.... Semmi lenézés nincs Lotus mester csapatának irányába, de ha a sors így hozta éltünk azzal a meglepetéssel, hogy mi sem tudjuk ki a kezdő 11. Meglátjuk a végén ki lepődik meg jobban!

Igazából addig addig variáltam a HO!-ba mig a végén kitaláltam a remek taktikát csak nem adtam ki utasításba....

Azért a presztízs nagy de ha kérhetném, nem kérek se tapaszt se keresztet fontos a hétvégi bajnoki....

2011.10.05. 10:45:37

Ki nézi a blog élő tudósítását Budaörsről?

na73 2011.10.05. 11:35:48

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Red Star VGL (VII) helyszín: Gödör 2011-10-12 09:45

2011.10.05. 11:37:13

A The Stage gyepén egymás ellen a 4-1-es hősök: Somogyország kihívva.

Achu-Football Club Actors 2011.10.05. 11:38:23

Football Club Actors (584248)
máris kihívta aktuális ellenfelét
Revenge 2009 -t (578478)

Na majd meglássuk! :) Jó ez a kis kupa!

2011.10.05. 11:40:28

Egy Klesta-nyilatkozat kellene, Köő-Kemény Ivóét most írom.

2011.10.05. 11:59:31

Már Klestáé is megvan, olvastam a gondolataiban.

2011.10.05. 12:10:29

@Bastille: 2 szezonja, 4 hete, és 1 napja jött hozzánk, Sárközy JÁNOS.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.05. 12:10:57

Először is a lányom aggodalmát kell a nyilvánosság elé tárjam, ugyanis Gróf Adonisz heréjére csúsztak rá páros lábbal, így viszont már indokolatlannak érzem, hogy a lányommal járjon! A mérkőzésen jól teljesítettünk, ha nem kapunk négy gólt, akkor még talán nyerhettünk is volna. A baj valójában az volt, hogy a Volker nevű gyerekből készültünk, aki csak az utolsó percben állt be. Gratulálok az ellenfélnek, mi kiegyezünk egy döntetlenben! - mondta Lucjan Klesta, aki aztán két gömb unicmmal az öltözőbe távozott!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.05. 12:21:56

A Gruppo Hordót kihívtam... Úgy játszunk idegenben, hogy otthon leszünk :)

Ez a két sérülés a mai meccsen nem hiányzott, de legalább volt értelme. Lehet, hogy először a kupa történetében nem a 18. hanem a 17. helyen végzünk. Mondjuk a Gruppo Hordó ellen nem lehet biztosra menni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.05. 12:47:33

A már szokásos Szopós Murénák elleni mérkőzésre megküldtük a kihívást!

Bruno Salazar 2011.10.05. 13:31:28

A mérkőzésről a médiába:

Daily Salazar:
Saját speciális repertoárjával verték agyon Salazarékat!

The Salazars Time:
Csank "prém" János rossz öltözőben adott tanácsokat...

The Daily Salagraph:
1:6 súlyos a vereség?

Slayboy: A vesztes csapat nem találkozik a nyuszis lányokkal, Bruno Heffler magán villájában....

Slikk: A BV (baroVilla)szereplői is a Salazarnak szurkoltak, a vereség miatt bosszuból megjelőlték a Mester becenevü villalkót Lotusra hivatkozva...

Mai Salap: az ÁNTSZ vizsgálódik Lotus csapatánál a meglepő győzelem miatt...

Képes Salaport:
Hova tünt Lee Chong Juan a kinai kapusfenomén?

Nemzeti Salaport:
Egy öszinte edző nyilatkozik a szerethető csapatáról a vereség után:
- Félidőben láttuk Kecso vesztésre áll ezért megkérdeztük a szurkolókat a székük alá tett szavazólapokkal, mi a fontosabb a kupagyőzelem vagy a Kecso elleni ökörrangadó... A végeredmény a közönség akarata volt....

2011.10.05. 13:42:46

Várjuk az ellenfél visszaigazolását.

Ha a Bastille erődítményét bevettük, akkor egy országgal is meg tudunk küzdeni.
Még akkor is, ha az 68 százalékkal nagyobb, mint Andorra, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Monaco, San Marino és a Vatikán együttvéve.

Jó lenne egyszámjegyű helyezést látni a nevünk mellett a végelszámolásnál.

Futó Lada 2011.10.05. 15:13:47

A 7. LB kupa bronzérmese a KecsoSE ezúton is jelzi: elküldte a kihívást a végül 4. helyen végzett Salazar's csapatának, az ünnepélyes eredményhirdetés előtti kötelező mérkőzésre.. :)

laca65 2011.10.05. 15:25:41

A Palota FC a Szusza F. Stadionba kihívva (újoncként a 13. helyért).

laca65 2011.10.05. 15:28:47

T. szervező Urak, igazságos az, hogy az egri fiúk Bpesten játszanak egy pesti csapat ellen? (semleges-hazai pálya)

Futó Lada 2011.10.05. 15:38:25

@laca65: .. nem... de a regionális szűrés még nincs beépítve a rendszerbe, mert eddig senki nem vetette fel.. :)

Csak annyira figyeltünk, hogy saját stadionjában senki ne játsszon. Illetőleg a helyosztók stadionja 2 hete megvan, ha veszítettél volna akkor Egerben játszottál volna .. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.05. 17:23:50

@laca65: palota nem pest, a körvasút közöttük van :)
kihívás elfogadva!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.05. 17:25:37

@laca65: illetve, bocs, nem jött kihívás, nézd meg laca, nem rossz helyre küldted?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.05. 17:37:07

Eisner mestert a késő délutáni órákban értük el, a mai derbivel kapcsolatosan az alábbi nyilatkozatot adta:

"Tiszteletben tartva ellenfelünk játékerejét, alaposan felkészültünk a mai összecsapásra. A klub vezetősége a múlt hét folyamán egy Délkelet-ázsia szakértőt szerződtetett, aki részletesen feltérképezte az ellenfél szaktanácsadója, Chank Jan Chee taktikai repertoárját, illetve kiderítette, hogy az ellenfél korábbi csodakapusa civilben verőlegény volt a józsefvárosi piacon, aminek köszönhetően két hónapja a Gyorskocsi utcai all inclusive ellátást élvezi. Ezek alapján teljes mértékben készültünk a büntetőpárbajra, a fiúk edzés után úgyis gyakran szórakoznak azzal, hogy ki hányszor tudja lerúgni az üres sörösüveget a kapufa tetejéről, Ferenczi kapusnak pedig mindig fizetnie kell egy kört a közeli söntésben, ha belepkézi Pista bácsi, a szertárosunk tizenegyeseit. Szerencsére Alfréd ma ihletett formában volt, ami nekünk is nagyon jó, meg az ő pénztárcájának is. A döntőben az NLNS csapatával találkozunk, akik ellen kétszer már nyertünk, így alighanem alaposan fenik a fogukat ránk. Pokoli nehéz dolgunk lesz, ráadásul a keret nagy része az utolsó erőtartalékait éli fel a kétfrontos menetelés miatt, de ezzel együtt természetesen megpróbálunk nyerni. Kétszer már alulmaradtunk a döntőben, hátha Angyalföldön jön el a mennybemenetel."

A döntőre a Nincs Légiós Nincs Sírás FC kihívása megtörtént.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.05. 19:02:53

@laca65: eger boyz kihívása a szusza stadionba megtörtént.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.05. 19:08:17

@Hálószaggató_Góliát: ma 10 perc alatt négy gólt kaptál... a GyorsanSokGóltKapni versenyben komoly esélyed van.
Jobbulást a sérülteknek!

2011.10.05. 21:27:58

@Bastille: A sérülésért a játékosom nevében is elnézést kérek, vannak kiváló heregyógyító orvosok a Földet behálózó ismeretségi körömben.
Egyikük ajánlata mellékelve, alant.

Click here!

emedicine.medscape.com/article/441362-treatment

Zigi 2011.10.06. 13:44:50

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Ranagolidák (VI) helyszín: Napfény Stadion [Kupaszabályokkal] 2011-10-12 09:45

Két egykor szebb napokat látott patinás csapat csatája a 19. helyért, borzasztó belegondolni is. Ráadásul a Napfény Stadionban, hogy jobban fájjon...

Hálószaggató_Góliát 2011.10.06. 17:32:56

@f_miki: haha, remélem a szervezőbizottság felajánl egy ilyen különdíjat a torna végén, habár amilyen formában vannak a játékosaim, biztosan beejtenék a busz alá az ünneplésben :)

Vasas DH kihívva a Gárdonyi Parkba a szeptember 21.-i barátságos (ha lehet barátságos egy 6-0) meccsünk visszavágójára :)

Paradicsom Sal 2011.10.06. 19:14:00

@Hálószaggató_Góliát: Kihívás elfogadva, remélem hasonlóan barátságos lesz a mostani összecsapás is! :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.10.06. 20:21:13

Újpest Football Club kihívva.

Hungary Újpest_Football_Club (VII) helyszín: Olajkár II. Stadion [Kupaszabályokkal] 2011-10-12 09:45

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.10.06. 20:25:06

@Zigi: Oké, lehet kicsit túlreagáltam. Már a múlt hét is necces volt, nem tudtam beállítani, mert keddig vártam az ellenfélre (szerdán műtöttek, utána lényegében csak iPaden voltam, ahol nem lehet. Háromszor odaültem a gép elé, hogy most akkor beállítgatom, kihívás nem volt, felhúztam magam, kihívtam mást.

Szombaton meccset játszik mindenki, nagyjából sejthető már szerdán az ellenfél kiléte, miért nem lehet időben kihivogatni a másikat? Nem kicsit csalódott vagyok az utóbbi két forduló miatt, reméljük, a következő jobb lesz :)

Zigi 2011.10.06. 21:18:05

@rhynn: Ezért nem szoktam megvárni sose, hogy engem hívjanak ki, még akkor sem, amikor az ellenfelemnek lenne a kötelessége. :)

Zigi 2011.10.07. 12:35:42

@hatarsorompo: A Pálfalva SC-t kellene kihívnod, mert azzal játszanál a 23. helyért.

2011.10.08. 00:01:29

Somogyországnak is jó lenne aktivizálni magát, remélem, ma összejön neki, sok van még a napból így 0 óra 1 perckor.

VGL 2011.10.08. 08:43:45

@na73: mérkőzés lekötve

szaminho93* 2011.10.08. 11:10:44

Palóc Mentő Alapítvány kihívva

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.08. 11:42:37

meginvitálnám magam botlábhoz, de a hattrick szarozik :(

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.08. 11:43:14

@végh hanta: közben visszajött, megláttam botláb kihívását, rangadó lekötve

2011.10.11. 05:32:19

Nagy kár, hogy szerdán megint véget ér a Labdabiztos Kupa.
Több szurkoló jelezte, hogy az eddigi legjobb helyezésünk ellenére is felakasztja, vagy vonat elé veti magát, nem is várja meg, hogy feljutunk-e az ötödbe, vagy sem - mert mit ér az? Ám Labdabiztos Kupa nélkül nem élet az élet.
Én ugyan mondtam nekik, hogy a nyolcadik kiírásra is nevezünk, de azt felelték, azt ők már nem tudják kivárni. LB nélkül életük sivárabb a Mars-felszínnél.
Mielőtt tömegestül tennének így, nyugtassátok meg őket: lesz nyolcadik kiírás, és tartsanak ki!

Futó Lada 2011.10.11. 09:28:53

@CreaPress: .. ha jól emlékszem, akkor Ziginek volt egy indítványa ez ügyben, hogy a 8. kiírás helyett egyből a 9-iket rendezzük meg, mert a páros kiírások eddig sablonosra sikerültek.. jelen állás szerint tehát már csak a sorszámon van csak némi tisztázandó .. :)

Zigi 2011.10.11. 13:54:45

Az utolsó játéknap meccsei egy kivételével leköttettek. A Team Geist-Turul HC meccsről még nincs hír.

Bruno Salazar 2011.10.11. 15:50:17

@CreaPress: @Futó Lada: Ja, hogy még nincs vége? én már teljesen azt hittem... Ja most látom megint idehordott valamit a szél, karburátort lyukas kipufogót, 4 kereket...stb stb

Jövőre azért nevezzen mindenki mindenkivel szívesen játszanék.... még ezzel a szerencsétlen utolsó ellenfelemmel is!

2011.10.12. 08:02:20

Szerintem amint véget ér a hetedik, máris ki lehetne írni a nyolcadikat.
Drasztikus szabályváltoztatásokra aligha van szükség, a 3+1 is jól vizsgázott, még ha páran vétettek is ellene, de ők el is nyerték méltó büntetésüket.
Az indítás céldátumának megnevezhető a következő szezon 5., vagy 6. fordulója, ami 2011. december 3, vagy 10.
(Ezt a ujonckupa.fw.hu/Olaf_menetrend.xls
táblázatból lestem ki, erről csak azért nem írom, hogy qrwa jó, mert magam készítettem. Ha marad ez a Hattrick menetrendje, a 100. nemzetközi szezon végéig, 2032. december 27-ig látható, melyik napon mi történik a sorozatban.)
Tudom, hogy hülye vagyok, de csak alkalmazkodom a világhoz.
Szóval, kérem megfontolás tárgyává tenni a Labdabiztos 8 kiírását.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.12. 08:22:30

@CreaPress: Meglinkelhetnéd a blogodból is. Én most egy olyan táblázat elkészítésén dolgozok, amibe a LB kupák összecsapásait lehet vezetni csapatszinten, különféle statisztikai adatok kinyerése céljából.

2011.10.12. 08:45:58

@C_Brown: Mit linkeljek meg a blogomból? Olaf menetrendjét? Már gondolkodtam rajta...
Mihelyt megszületik az LB-8 kiírása, 2 órán belül felrakom.
De most offline újságírói munkám van, talán a helyosztó kezdetére visszaérek.

Futó Lada 2011.10.12. 08:55:13

A mai nap befejeződnek a 7. kiírás küzdelmei, és nem kétséges, hogy új bajnok neve kerül a serlegre. Nagy kérdés, hogy az utóbbi 2 alkalom tradícióihoz hasonlóan a déli harangszó lesz az aláfestő-zenéje a westernfilmekből honosított büntető-párbajnak, vagy hamarabb döntésre viszik a csapatok. (Előre jeleznénk, hogy amennyiben a Nincs Légiós Nincs Sírás nyer, akkor vagy csúszik a díjátadó, míg rágravírozzák a kupára a teljes nevet, vagy elfogadjuk hivatalos rövidítésként a NLNS -t :) )
Sérülésmentes jó meccset mindenkinek !

@Bruno Salazar: ..ez utóbbi mondat természetesen a kisdöntőben érdekelt ellenfélre is vonatkozik. Nagy etvasz nem lesz, gondolom mindketten 4-5-1-ben játéktördeléssel várjuk a szokásos pontrúgás-gólt, aztán ha nincs, akkor büntetők..vagy esetleg a címvédő bevet valami zseniális taktikai húzást.. :)

Futó Lada 2011.10.12. 09:52:42

Majdnem minden meccsen 1000 fölötti nézőszám van, ráadásul úgy hogy mindenhol borult időt jeleznek...nem semmi..

Futó Lada 2011.10.12. 09:56:53

A jó erőkből álló Somogyország csapatának magyar játékosai nem találtak oda kezdésig a pályára, így Aruta edző nem tudta őket pályára küldeni. § perc elteltével így máris 3 gólos SBTC előnyt könyvelhetünk el.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.12. 10:14:49

Nálunk süt a nap valóságosan és virtuálisan is:
A nyárias időjárás 1404 nézőt csalt ki a mutatós Eger Boyz Arena lelátóira.
Közben kaptunk egy piros lapot. Ezzel elég nagy előnyt kapott a Gruppo...

Futó Lada 2011.10.12. 10:54:16

A nap mondata a meccsriportokban : "Lucjan Klesta tovább szeretett volna játszani, de az edző másként döntött. "

Bastille- Murénák meccs, 46.percében írta ki a gép, egy Bastille csere kapcsán.. A Bastille edzője a lecserélt Lucjan Klesta...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.12. 11:39:13

Neil Eisner nyilatkozata a mérkőzés után:
-Nagyon boldogok vagyunk, mert nehéz ellenfelet sikerült legyőznünk és bebizonyítani, hogy a döntőkben kiszopásban nem három a magyar igazság. Gratulálunk a kupasorozat valamennyi résztvevőjének, különösen mai ellenfelünknek, akik esetében biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb ők is elhódítják a serleget. Köszönjük a szervezők állhatatos munkáját. Most megyünk és leisszuk magunkat a sárga földig, aztán holnap, ha nem a detoxikálóban ébredünk, akkor megpróbálunk tető alá hozni egy superclásicót a Bastille LSE-vel, aki mindig is első számú kedvencünk marad.

Futó Lada 2011.10.12. 11:42:28

Új bajnokot köszöntünk, Lotus mester harmadik nekifutásra nem bízta a véletlenre a dolgot, és annyi gólt rúgott, hogy akár visszamenőleg is elég lenne az előző két döntőre is. De ilyen persze nincs, így viszont a 7. kiírás első helye, és a 8. kiírás kiemelési listájn az 1.es pozíció az övé. Ezúton is gratulálok !
A NLNS csapata , fennállásának - és jogelődjeit is ideszámítva - legjobb LB kupás helyezését érte el.

A kisdöntőben, egy rosszul beállított csere döntött a fölényben levő Salazar's javára, aki azonnal kihasználta a kínálkozó lehetőséget, és megszerezte a dobogó 3. fokát a címvédő előtt.

A Szoo József Emlékstadionban a Revenge csapata simán győzte le a legjobb újoncként végző Football Club Actors csapatát, míg Hanta csapata Botlábék ellen brusztolta ki, hogy ne legyen 8.

SBTC csapata szintén klubrekordnak számító 10. helyen végzett, miután Somogyország ellen,még a 3+1 szabály miatt 3 gólos fór is kevésnek bizonyult.

Az Elnök Kupát a Red Star csapata gyűjtötte be, miután a döntőnek is beillő meccsen legyűrte a kapusát vesztett NagyAti csapatát.

2011.10.12. 11:43:27

@Futó Lada: Sokra nem mentem vele, a színmagyar, ám harmatgyenge B-csapattól ennyit lehetett várni reálisan.

Hiába, az ötödik ligába jutás lehetőségét nem szabad kockáztatni, így is ez történelmünk legfényesebb LBK-szereplése.

Várhatom ma a 8. kiírást? :), /vagy XD/

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.12. 12:20:06

@Futó Lada: szövegértelmezési gondom támadt! Ha a NLNS - Black Lotus a táblázat szerint 5-1 lett, akkor hány éves a kapitány és mennyi az első tiszt?

A mi meccsünkről: a kiállítás vitt mindent, mint a piros hetes.

2011.10.12. 12:24:02

Már a Labdabiztos Kupa emblémájával ellátott serleg képe is kint lesz a blogomon, egy óra múlva elérhető az erről szóló cikk.

Kiteszem majd ide a hivatkozást.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.12. 12:26:27

Kicsit <off>
Az FC Black Lotus managementje - méltányolva a több játéklehetőségre vágyó játékos kérését - átadólistára helyezte a csapat korábbi, hatodosztályú menetelésének egyik kulcsfiguráját, Andai Vazult. A 25 éves, magyar állampolgárságú csatár (id:258492213) jó gólszerzése mellett jó átadással és megfelelő szélsőjátékkal is rendelkezik, így középen vagy széleken játszó csapatba is be tud illeszkedni, ragyogó pontrúgásának köszönhetően pedig büntetőket is szívesen vállal. Véleményünk szerint hatodosztályú középcsapatok (vagy lejjebb) rajongóinak idényeken át sok örömteli pillanatot tudna szerezni, ráadásul igen sikeréhes. Részletek a klubházban megtekinthetők.
<on>

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.12. 12:37:02

Klesta Kapitányt kérdezzük, aki a pálya szélén vízet iszik, mivel egy félidőt vállalt a Murénák elleni rangadón!

-Tisztességgel helyt álltak, milyen a helyi csapvíz?
-Ahogy mentorom, Mészöly Kálmán mondaná: vasas!

-Meglepetéssel konstatáltuk a meccs elején a kezdőt...
-Ja én sem emlékeztem erre pontosan, tegnap berúgtunk, ahogy kell és ma még gyors félidei cseréket eszközöltünk. Így csak egy félidőt játszott a kis Mézga! Meg kell említsük a cserémet, Boga bát, aki kimenőt kért a helyi bridzs klub délelőtti Szabó család maratonjáról és még gólt is rúgott! Gratulálunk Murénáéknak, valamint a mérkőzés tudósító édesanyukájának is gratulálunk, mert szerinte Ibarguengoitia volt a leggyengébb, közben meg kivédte az ellenfelünk szemét is!
-Hogyan tovább?
-Hétvégén nyernünk kell a negyedik helyért a csoportban, megmondom őszintén, nem tűnik lehetetlennek. Egy hét múlva pedig a Stade-ba jön az Elbé Kupa idei győztese, lehet jönni, a belépő ingyenes, fellép Soltész Rezső a Robot Love albummal! Mellékeltünk képet a művész úrról! solteszrezso.hu/graf/0429_robot_love_front.jpg

És gratulálunk a győztesnek! Sírjanak, most még lehet, de egy hét múlva...

...ekkor Mr. Klesta elvesztette az eszméletét!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.10.12. 15:34:22

Gratulálok a Black Lotus csapatának!

Sajnos szélsőink ma nagyon gyengék voltak, és nem bírtunk Mesterházyval se, aki gyakorlatilag egymaga elvert minket. Ennek ellenére a menedzsment elégedett a szerepléssel, hiszen az A csapat a döntőt leszámítva gálázott az LB-kupán, a tarcsi pedig csont nélkül bennmaradt a bajnokságban. A következő szezonban a döntő a minimális cél, és megpróbáljuk a védelmet megerősíteni. Mondjuk már tényleg csak az LB miatt nézek fel hetente egyszer a HT-re, úgyhogy saját nevelés helyett inkább majd venni fogok néhány tehetséges magyar védőt.

A PPM-ben harmadik lettem az NBI-ben, de sajnos egy finn elpicsázott a BL-selejtezőn, az új meccsmotornál eddig a kiesés ellen kell küzdenem.

2011.10.12. 16:02:15

Folyamatosan írom, mert megint el kelll mennem.

2011.10.12. 18:23:29

Kész a mű, elérhető a blogon.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.10.12. 18:39:44

Végre nem mi kaptunk ki hosszabbításban, bár már rendes játékidőben illett volna eldönteni az örökrangadót.

Ötleteim lennének, amolyan szuperkupa félére:
- a labdabiztos és az elnök kupa győztese között, vagy
- az utolsó két idény győztese között, vagy
- az aktuális győztes és az örökranglista első helyezettje között.

Esetleg ifiben is lehetne alkotni kis labdabiztost.

Bárki kihívását szívesen kiállok, akivel az idények során kevesebbet játszottam.

2011.10.12. 18:56:11

Amúgy tetszik maga a serleg, amit alkottam?

2011.10.12. 21:03:22

Vlekkert edző kemény bírálatot kapott a csapat hazatérése után a helyi sajtótól.
- Miután az LB-győztesnek a Bányász egy ötöst rúgott a csoportmeccsen, nem érzi-e úgy, hogy előbb erre a kupára kellett volna koncenrálni? Inkább ezt megnyerni, és csak a következő szezonban megcélozni a magasabb osztályt?
- Bármit mondok is, maguk úgyis kikezdenek - válaszolt a vezetőedző. - Nincs rosszabb annál, mint nem élni egy kínálkozó lehetőséggel. Nem tudjuk, kik kerülnek majd a VI.177-be, jobb innen most felmenni, és ezt a zsákbamacskát itthagyni a Mezőhékieknek.
- Az aranyszínű mez hozta meg az önbizalmát, mester? Vagy a mai 0-6 vette el az eszét?
- Nem ment el az eszem. Bízom segítőmben, Köő-Kemény Ivóban, hogy tökéletesen kivesézi ma az A-kerettel a Sárszerntmihályt. Még ha személyesen Olafot igazolják is le a szombati meccsre, akkor is megverjük őket. Ebben egyre biztosabb vagyok.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.12. 21:17:58

@CreaPress: Nekem nagyon tetszik. Köszi a posztot. :)

Bár messze nincs olyan statisztikai vénám, mint neked, a 4. kupa kapcsán már publikált mintára íme a 7. kiírás statisztikai adatai az FCBL szempontjából. Természetesen előfordult, hogy egy-egy játékos más poszton játszott, mint ahol szokott, de azokat az alkalmakat is az eredeti helyen gyűjtöttem egybe. A Salazar's elleni mérkőzésen a fejenként szétosztható mennyiség 120 perc volt, a tizenegyesek időtartamát nem vettem figyelembe.

dl.dropbox.com/u/5043157/Labdabiztos/7._Labdabiztos_Hattrick-kupa.xls

laca65 2011.10.13. 21:30:00

"Első bálozóként" vegyes, de a végén jó érzelmekkel, tapasztalatokal zártam ezt a kupát. Várom az újabb kiírást, (kb 3 hete Ziginek mást írtam ...) Egyébként, kezdőként nem igazán "kommenteltem", de van humorérzékem és érdekel az ilyan jellegű szórakozás. tisztelem a "NAGY CSAPATOKAT" az LB-ben, dehát ez egy JÓÓÓÓ játék.
A mielőbbi viszontlátásra az Eger Boyz minden alkalmazottja nevében. Laca 65
(Köszi a 3 főszervezőnek a sok munkát, viszlát/hall/chat)

Zigi 2011.10.14. 13:19:28

Pár eredményt utólag módosítottam. Úgy néztem, hogy az FC Actors is csak két magyarral állt fel, így ott 3-0 lett a Revenge-nek. Míg a Turul bár 2-1-re nyert, de mivel ők is csak 2 magyarral álltak fel, így 2-2 lett a meccs, így a szabályok értelmében a hosszabbítást is bukták (2-3). Ez már a második meccsük volt, amelyet bár 1 góllal megnyertek a pályán, de a 3+1-es szabály be nem tartása miatt végül is hosszabbításban elveszítettek.

Zigi 2011.10.14. 13:20:34

Előző kommentben a Turul helyett Team Geist értendő természetesen.:)

Zigi 2011.10.14. 13:29:07

Csak azért, hogy ebben a szezonban is legyen:

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Palota FC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-10-19 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.10.15. 00:36:01

@Zigi: legyen! köszönöm a kihívást. megpróbálok kiharcolni egy döntetlent, hogy ne rontsuk el a tökéletesen szimetrikus egymás elleni eredményeket

Zigi 2011.10.15. 13:29:44

Összes statisztika készen, lehet böngészni. Csak a szokásos: Somogyország fantasztikus mérleggel csak a középmezőnyben, Gruppo Hordó a legkevesebb kapott góllal a lista második felében. Jöhet a nyolcadik.

2011.10.16. 08:19:54

Megvan az ötödik liga, de ahogy elnézem, nemigen maradok bent. Bár annak idején a hatodra sem tartottam elég erősnek a csapatot, egy gyors VIII. és VII. ligás bajnoki cím után, mégis ez lett belőle.
Meg kell tanulnom taktikázni is - más választásom nincs.

2011.10.16. 08:22:36

@Zigi: Ha szerintetek sem igényel nagy módosítást a Versenykiírás, akkor felőlem már ma jöhet a nyolcadik előnevezésének kihirdetése.
Az egyre látogatottabb blogon azonnal lesz reklámja.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.10.16. 12:44:11

@CreaPress: Egy rendkívül fontos szabályt mindenképpen szeretnék érvényesíttetni a Versenykiírásban: az Egri Csillagok FC ellen kötelezően kapus nélkül kelljen kiállni.
Kérem t. Szervezőbizottságot, hogy fontolja meg a szabálymódosítás iránti kérelmemet. A kedvező döntésben bízva maradtam 10telettel.

K.m.f.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.10.16. 20:23:41

@CreaPress: A 3+1-es szabályt esetleg szigorítani lehetne 4+1-esre, mivel néhány, a szabályt be nem tartó csapat még így is sokgólos előnyre tud szert tenni szabálykövető ellenfelével szemben. Ha már egyszer a magyar focit szeretjük...

Futó Lada 2011.10.17. 09:19:56

@Bukott Rockzenész: Ez tervben van/volt, amikor a szabály kitalálásra került, akkor az volt a terv, hogy ha sikerül elfogadtatni, és üzembiztosan működik, akkor a tapasztalatok leszűrése után esetleg emeljük majd és a vége a 6+5 lenne eszer majd.

@C_Brown: Mindenféleképp megfontolás tárgyává tesszük a következő kiírás előtt, a többi módosító javaslattal együtt (pl. az "S"-el kezdődő és "alazar's" -al végződő nevű csapatok alapból 1 gól hátránnyal induljanak, mert Olaf úgyis ad nekik egy random gólt. )

Zigi 2011.10.17. 10:30:17

@Futó Lada: @végh hanta: Javasolnám, hogy bővítsük ki ötfősre a szervezőbizottságot. Ha jól emlékszem, akkor az első bővítésnél is öttagú lett az SZB, de azóta ketten kikoptak a játékból. Sajnos most kevesebb lett az időm nekem is, könnyen úgy alakulhat, hogy meccsnapokon semelyikünk nincs online, ne menjen ez a játék rovására.

Futó Lada 2011.10.17. 12:37:31

@Zigi: Az első bővítés a 3. kiírásban volt 2010.05.10-én került meghirdetésre,és 5 tagú lett, valóban. Akkor Te, Kraci és Díszbohóc kaptátok a legtöbb szavazatot a többiektől. A szavazást nem előzte meg az "önként jelentkezés" fázisa, így bárki bárkire szavazhatott.

Javaslat részemről elfogadva,bővítsünk - mert bár a szervező-bizottság szerepe továbbra is jelképes - nem rossz az,ha nem 4-en, hanem 5-en vagyunk.

Zigi 2011.10.17. 22:03:53

Az osztályozók kivételével véget ért a 31. magyar Hattrick bajnoki szezon, nézzük hogyan szerepeltek "idén" a 7. Labdabiztos Kupán részt vett csapatok.
E szezonban is, mint a legtöbben a legmagasabban jegyzett LB csapatok az ötödik ligában indulhattak. Három csapatunk is szerencsét próbálhatott ezen a szinten, mindhárman "elsőbálozóként",s csak a szombati osztályozók után derül ki, vajon megragad e közülük valamelyik az ötödik vonalban. Mindazonáltal a szombati meccsek eredményétől függetlenül elmondhatjuk, hogy mind az FC Black Lotus(V.193), mind a Salazar's(V.131) sikeresnek könyvelheti el a szezonját, hisz a bajnokságban és a Labdabiztos Kupában is derekasan helytállt mindkét gárda. Előbbi a kupagyőzelme mellett egy nagy csatában elért hatodik hellyel, míg utóbbi a "clssico"-n megszerzett kupabronzérme mellé gyűjtött 5. helyezéssel biztosította osztályozós helyét, ami újoncként nagyon szép helyezés az ötödosztályban. A harmadik csapatunk, amely ezen a szinten volt érdekelt a Gruppo Hordó(V.4) volt. Ők más taktikát választva próbáltak megragadni az ötödik ligában. Kezdettől fogva feladták a Labdabiztos Kupát, de ennek ellenére sem sikerült kivívniuk a bennmaradást, csak a 7. helyen végeztek, így egy év után visszaestek a hatodik vonalba.
Hogy biztosan ne maradjon az ötödosztály Labdabiztos csapat nélkül arról a két szezon után visszatérő cikoria(VI.364) és a hatodosztályban első ízben bajnoki címet szerző Salgótarjáni Bányász Torna Club(VI.177) gondoskodott. Ők kiváló eredménnyel nyerték saját csoportjukat, és osztályozó nélkül vívták ki a magasabb osztályú tagságot. Megteheti még ezt egy másik tarjáni csapat, a Pálfalva SC(VI.483) is, amely óriási harc után nyerte meg csoportját, és fennállása során először vehet részt osztályozó mérkőzésen. Jó idényt tudhat maga mögött a Revenge 2009(VI.70) is, hisz amellett, hogy igen szép teljesítménnyel ötödik helyezést ért el az LB Kupán, kevés híján megszerezte csoportja bajnoki címét is. A második hely ugyan nem ér osztályozót, mégis biztató a csapat jövőjére nézve. A Labdabiztos kupákon az alapszakaszt immár hagyományos módon ellazsáló Somogyország(VI.756) egy bajnoki bronzéremmel vigasztalhatja szurkolótáborát, amely medália kis szerencsével akár fényesebb színű is lehetett volna.
A Labdabiztos csapatok legnépesebb táborát a hatodik liga középmenyében végzett csapatok alkotják. Nyolc csapatunk végzett negyedik helyen ezen a szinten, de hogy micsoda különbség van két negyedik hely között, arról a KecsoSE(VI.1006) és a Football Club Actors(VI.52) szurkolói mesélhetnének. Míg az előbbi csapatnál egyértelmű csalódásként élhetik meg, hogy az LB kupa fiaskó mellett az ötödosztályba való visszajutásról is lemaradt a csapat, addig az utóbbi csapat háza táján igazán büszkék lehetnek az egyaránt újoncként elért bajnoki 4. és LB Kupa 6.helynek. Elégedettek lehetnek a vezetők a Bastille LSE(VI.345), a Palota FC(VI.419) valamint az Egri Csillagok FC(VI.703) játékosainak teljesítményével is. Mindhárom csapat újra a hatodik ligában szerepelhetett és meggyőző magabiztossággal biztosította helyét ott. Ráadásul a Kupában sem mehetett biztosra ellenük egy csapat sem. Szezonok óta nagyjából egy szinten mozog a Szopós Murénák FC(VI.101) és a Botláb BFC(VI.843) teljesítménye. Viszonylag jó szereplés a Kupában, közepes a bajnokságban. Ezúttal mindkét csapat a negyedik helyen zárt csoportjában, bár a Murénáknál ez két hely javítást jelent az előző szezonhoz képest. A nyolcadik klub, amely negyedik helyen végzett a hatodik osztályban a névváltoztatáson átesett Nincs Légiós Nincs Sírás FC(VI.71) volt. A korábban Agytröszt FC néven ötödosztályban is szereplő alakulat erőit bevallottan a Labdabiztos Kupára koncentrálta, ez a taktika aztán ki is fizetődött az ott elért ezüstéremmel.
Négy csapatunknak jutott ötödik helyezés a hatodosztályban. Közös bennük, hogy egyiküket sem fenyegette a kiesés réme a bajnokságban, ugyanakkor viszonylag gyengén szerepeltek a Kupában. Közülük a legjobb a Pebo FC(VI.13) lett, amely második hatodligás idényében maradt benn biztosan, és nem kell szégyenkezniük az LB Kupán elért 16. helyezés miatt sem. A Palóc Mentő Alapítvány(VI.506), a Turul HC(VI.668) és a Team Geist(VI.155) egymáshoz közel azonos eredményt ért el a Kupában és a bajnokságban egyaránt. Valószínűleg ki fogja verni a biztosítékot úgy a szurkolók, mind a klubvezetés körében a Ranagolidák(VI.1009) és a Mindig Jövőre FC(VI.993) csapatainak rendkívül gyenge bajnoki és kupaszereplése. A két klub a hagyományaihoz méltatlan kupaszereplést egy borzasztó bajnoki szezonnal "koronázta" meg, épphogy, az utolsó fordulókban biztosítva a bennmaradást jelentő hatodik helyezést. Nem lennénk meglepve, ha a tulajdonosi kör mindkét csapatnál változtatást eszközölne a szakmai stábban. Az viszont az LB Kupákat illetőleg örvendetes tény, hogy "idén" egyetlen csapatunknak sem kellett búcsút mondania a hatodik osztálynak. Talán amellett, hogy jó szórakozás mégiscsak van valamilyen haszna a Kupának a bajnoki szezonra nézvést is.
S most pedig jöjjön a Labdabiztos Kupa "sikersztorija", a hetedosztály. Mind a hat ebben a ligában induló LB csapat feljutást ünnepelhetett az idény végeztével. Négyen bajnoki címmel, két csapat pedig 100%-os mérleggel zárta a szezont. Az egyik hibátlan együttes a Red Star VGL(VII.687), amely egy öt idényen át tartó "liftezést" szakíthatna meg azzal, ha ezúttal sikerülne bennmaradnia a felsőbb osztályban. Szintén csak átszállójegyet váltott a hetedik vonalba a másik maximális pontszámot szerző gárda, a Szájfocisták FC(VII.384) is. Hasonlóság mutatkozik a másik két hetedosztályú bajnoki címet szerző csapat, a NagyAti'73 FC(VII.629) és az Újpest_Football_Club(VII.1023) között is. Mindkét klub menedzsere második Hattrick szezonjában érte el ezt a remek eredményt csapatával. Úgy tűnik, hogy jót tett a rendszeressé váló szerdai mérkőzés lekötés az Eger Boyz-nak(VII.417). A gárdának a feljutást jelentő második helyezést végig kézben tartva még arra is maradt ereje, hogy újoncként a mezőny első felében végezzen a Labdabiztos Kupán. Igazán szép teljesítmény volt. Mint ahogy szép teljesítmény volt a Vasas DH-é(VII.681) is, akik amellett, hogy egy 15. hely abszolválásával, szakítottak a Kupában az eddigi "boxzsák" szerepkörükkel, még ráadásként egy bajnoki ezüstéremmel a hatodik ligát is elérték az idény végére.
Zárásként összegezve tehát a Labdabiztos csapatok a magyarországi Hattrick 31. szezonjában a különböző bajnoki osztályokban 7 arany-, 3 ezüst-, és 1 bronzérmet, valamint 8 negyedik, 5 ötödik, 3 hatodik és 1 hetedik helyezést értek el. Az osztályozók előtti állás szerint 8 csapat jutott magasabb és csak 1 csapat esett ki alacsonyabb osztályba. Reméljük, hogy az előbbi szám még eggyel nőni fog, az utóbbi meg nem fog változni a szombati osztályozókat követően.
A szombat délután fél négykor kezdődő osztályozók programja:

FC Black Lotus - Csoki FC(VI.51/1.)
Salazar's - Kergetosz(VI.674/1.)
Homokiviper(V.127/6.) - Pálfalva SC

2011.10.17. 22:45:58

@Zigi: Ezt szépen összefoglaltad.

Grat!

Zigi 2011.10.21. 10:36:49

Most hívtad ki ezt a csapatot: .

Hungary Pálfalva SC (VI) helyszín: Pálfalvai Sporttelep [Kupaszabályokkal] 2011-10-26 09:45

Bruno Salazar 2011.10.22. 15:46:10

FC Black Lotus - Csoki FC(VI.51/1.)
Salazar's - Kergetosz(VI.674/1.)
Homokiviper(V.127/6.) - Pálfalva SC

15 perc Lotus Mester nem bizta a véletlenre 2:0 neki.... A többi gólnélkül

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.22. 15:56:59

@Bruno Salazar: Most már nálatok is 1-0, az enyéimnek meg úgy tűnik sürgős, hogy mihamarabb lezárják. Remélem, nem arról van szó, hogy a második félidőre hasmenést kap a fél csapat. :)

Bruno Salazar 2011.10.22. 16:28:54

@Black Lotus: Én barcázok 83% és megy a cicázás a félpályám... meg persze a szokásos rögzített szituációs gólunkat is meglőttük! Pálfalva sajnos elúszni látszik pedig a statok alapján rá fogadtam volna...

Bruno Salazar 2011.10.22. 17:19:32

trololo tizikre hozta Páléfalva hajrá hajrá!

Zigi 2011.10.23. 18:18:22

A három osztályozó eredménye:

FC Black Lotus - Csoki FC 5-0
Salazar's - Kergetosz 3-0
Homokiviper - Pálfalva SC 3-2 hosszabbítás után

2011.10.23. 20:53:19

Kár, hogy a Pálfalva nem tudott feljönni az ötödbe, a következő szezonban talán összejön.

hatarsorompo 2011.10.26. 19:21:44

@Zigi: Ki volt az egyetlen kieső? Vagy csak én vagyok felületes olvasó?

Futó Lada 2011.10.26. 20:25:09

@hatarsorompo: "de ennek ellenére sem sikerült kivívniuk a bennmaradást, csak a 7. helyen végeztek, így egy év után visszaestek a hatodik vonalba." .. első bekezdés vége... :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.27. 14:30:25

Osztályozó, kupagyőzelem és búcsú. Neil Eisner mai nyilatkozata a Lotus Times hasábjain.

- Hogyan értékeled a szezont?
- Nagyon nehéz idényen vagyunk túl. A bajnokságban a fennállása során először nem a dobogóért, hanem a kiesés elkerüléséért harcolt a csapat, amelyhez idegileg is szoktatni kellett magunkat. A Magyar Kupában viszont újra sikerült hozni a bravúros, öt fordulós szereplést, az LB-kupában pedig a harmadik döntőnk alkalmával már behúztuk az első trófeát.
- Tíz forduló után nyolc ponttal állt a csapat a tabellán, sokan akkor egy üres zsemlét sem adtak volna a bentmaradásért.
- Nem titok, az öltözőben a mi agyunkban is átfutott ugyanez. A játékosoknak hatalmas lelki terhet jelentett, hogy többször is az első vagy a második félidő utolsó percében kaptunk több gólt, az én helyzetemet pedig súlyosbította, hogy a feleségem és a gyerekek az idény közben hazamentek Kanadába, mivel Janet megörökölte édesapjától a husky farmot Alberta északi részén.
- Mi volt a mélypont a szezon folyamán?
- A mélypontot az LB-kupa és azon belül a salgótarjáni mérkőzés hozta el. A csapat fennállása alatt másodszor fordult elő, hogy felnőtt meccsen öt gólt kaptunk, de az első alkalommal legalább mi is rúgtunk négyet. Sajnos ezúttal nem sikerült úgy függetleníteniük magukat a fiúknak a helyi közönség által teremtett hangulattól, mint az előző kiírásban.
- Ez alatt gondolom Cibakházy Eufrozina Cipriána bekiabálásaira gondolsz?
- Igen, a hölgy folyamatosan dehonesztáló megjegyzéseket tett főleg Mesterházyra, de az egész csapatra is. Természetesen ezzel együtt nem haragudtunk rá, egyrészt nyilván a saját csapatának kívánt előnyös pozíciót teremteni, másrészt van den Vlekkert kollégámtól tudom, hogy Cipriána szabadidejében, ha éppen nem a stadion környékén időzik, akkor szívesen szed gombát a közeli erdőben, mi pedig úgy vagyunk vele, hogy aki gombászni jár, az rossz ember nem lehet.
- Mire gondoltál a salgótarjáni mérkőzés után?
- Először is arra, hogy innen szép nyerni. Másodszor összeültünk a managerrel, a szakmai stábbal és a csapatot képviselő Lennart Matssonnal és egyenként végigbeszéltük a játékosok helyzetét. Végül arra jutottunk, hogy a szezon hátralévő részét 18 kerettaggal csináljuk meg, a többieket mentesítettük az edzéslátogatás alól. Kidolgoztunk továbbá egy olyan stratégiát, amelynek lényege, hogy az ellenfeleket saját taktikai fegyverük alkalmazásával próbáltuk meglepni. Ez be is jött, a bajnokságban az utolsó forduló előtt már elkerültük az egyenes ági kiesést, az LB-ben a cikoriát támadófutballal, a Salazar’s-t pontrúgásokkal, a döntőben az NLNS-t a szélsőjátéka megfojtásával vertük meg.
- Milyennek érzed most a csapat helyzetét?
- A sikeres osztályozó után folytatódott a keret átalakítása. A vevőkkel még tárgyaló Barbarát is ideértve nyolc játékos távozik, egy pedig visszavonult, a helyükre öten érkeztek. Jelen állás szerint a következő idény elején a vezetőedzői teendőket is átvevő Lennarttal együtt huszonhárom fős keret került kialakításra. Az új gárda elsősorban az A-csapatot tekintve egy kicsit erősödött, így jogos elvárás lehet, hogy a csapat újra kiharcolja a bentmaradást, ezúttal talán már osztályozó nélkül.
- Mi a helyzet az LB-kupával?
- Az LB-kupával kapcsolatosan új helyzet áll elő, Lennartnak egyrészt fel kell építenie az ott induló csapatot, másrészt hosszú idő óta először nem fogunk az esélyesek közé számítani. Azért sem, mert az LB olyan, mint a BL, a címvédés eddig sem sikerült egy csapatnak sem, illetve azért sem, mert páros kiírás következik, ahol egyértelmű a favorit kiléte. A fogadóirodák maximum 1,05-ös szorzót hajlandók adni a KecsoSE sikeréért, a Lotusnak tehát az lehet a célja, hogy az újjáépített csapattal simán bejusson a legjobb nyolc közé.
- Végezetül a személyeddel kapcsolatosan: mikor dőlt el véglegesen a távozásod?
- A szezon közepe táján tudtam, hogy a lejáró szerződésemet nem fogom meghosszabbítani. Idegileg nagyon felőrölt egyrészt a szezon, másrészt a család távolléte és azt sem szerettem volna, hogy egy következő, esetleg kevésbé sikeres szezon után a szurkolók kiabáljanak le a padról. Szerencsére az osztályozón meggyőző teljesítménnyel sikerült kiharcolni a bentmaradást, Lennart pedig rendkívül motivált, fiatal edző, így minden adott ahhoz, hogy továbbra is jöjjenek az eredmények.
- Négy idényt töltöttél edzőként a klubnál, ez alatt nyertetek heted- és hatodosztályú bajnokságot, az LB-kupában háromszor kerültetek döntőbe, amit egyszer meg is nyertetek. Elmondható, hogy munkásságod része lett az FCBL történetének, ráadásul a hazánkban megfordult kanadai szakemberek közül csak Pat Cortinának jöttek össze ilyen sikerek, de az egy másik sportág.
- Rendkívüli mértékben a szívemhez nőtt, nemcsak a klub, hanem az ország is. Természetesen a csapattól nem szakadok el véglegesen, már csak azért sem, mert beválasztottak a Hírességek Csarnokába is. A továbbiakban formailag PR-managerként, gyakorlatilag a klub honlapjának angol nyelvű szekcióját fogom építeni, de már otthonról, Janet farmjáról. Természetesen a rengeteg husky mellett a csapatot is figyelemmel kísérem a továbbiakban is, a meccseket is nézni fogom, maximum annyi változik majd, hogy a fülemben a környékbeli erdőből érkező zajok csengenek majd, nem pedig a Salazar’s szaktanácsadója, ahogy tőlem pár lépésnyire, a másik technikai zónában azt mormogja maga elé, hogy: „Pontrúgás…”

Az FC Black Lotus a távozó vezetőedző pótlását a hagyományokhoz híven házon belülről oldja meg: a vezetőedzői posztra a csapat középpályását, Lennart Matsson-t nevezte ki a management, aki 2+2 idényre szóló megállapodást írt alá.

2011.10.29. 21:34:21

@Black Lotus: Innen, Rióból, a Copacabanáról nagyon sajnálom, hogy a csapat edzője miattunk és Eufrozina/Cipriána miatt ily mély válságot élt át, de a huskyk arról híresek, hogy beleugatják az emberbe a lelki békét.
Holnap sajnos, fel kell ülnünk a szponzorok által biztosított A380-as Airbusra, és vissza kell repülnünk Magyarországra, hogy nemes küzdelemben megpróbáljuk legyűrni a Szeged Torna Club kitűnő erőkből álló egyletét.
Talán sikerül, és akkor november 9-én a csapat történetének 150. mérkőzése nem barátságos meccs lesz, hanem egy második körös összecsapás a Magyar Kupában.
Mi megtartjuk Vlekkert mestert, mert jó/jó edzőként 7 szezonra kapott megbízást, és már a második bajnoki évadja végén felvitte a csapatot az ötödik ligába. S tette mindezt úgy, hogy közben még a fél csapat is kicserélődött, mert augusztus huszadika alkalmából minden légióstól megszabadultunk. Neki egyébként nem véletlenül Tamas a vezetékneve, a Tamás keresztnevű ükapja vándorolt ki a 29/33-as gazdasági világválság idején Hollandiába, virágokat termeszteni. Már most helye lenne a Hírességek Csarnokában, de még négy kemény szezon áll előtte, különben is csak tíz nap múlva lesz 40 éves.

Bruno Salazar 2011.10.31. 16:31:04

@CreaPress: Megtisztelő, hogy felvennéd a nevemet igaz körülbelül csak arra az 5 percre amíg máglyára vetnek, de Ladából leengedett olajat öntök a tűzre ha pont én maradnék ki a 20 csapatból...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.31. 17:18:27

@Bruno Salazar: Igen, ez nekem is szemet ütött, hogy az idei kiírás nyolc csapata közül ki és milyen szempont szerint választja ki azt a nyolcat, akinek mennie kell. Ráadásul CreaPress korábban jelezte, hogy a blogja miatt van érdeklődés a kupa iránt és nekem is jönne egy volt hatodos csoporttársam, nyilván ezeknek az embereknek rövid úton azt kellene mondani, hogy sajnáljuk fiúk, de az ajtók bezáródtak.

A véletlen régióelőny kizárása is fincsinek hangzik, de amíg az SZB nem jelzi az álláspontját a dologról, addig betudom az ötletet annak, hogy CreaPress manager kollága és stábja a kelleténél kicsivel több caipirinhát fogyasztott az Airbus fedélzetén. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.10.31. 17:19:35

"idei kiírás nyolc csapata" = előző kiírás huszonnyolc csapata. a jelek szerint nekem is kezd megártani valami.

Bruno Salazar 2011.10.31. 20:47:01

@CreaPress: lehetne mindjárt egy eLBé premier league meg másodosztály nem? Maradjunk csak a kupánál amondó vagyok!

Futó Lada 2011.10.31. 21:40:26

@CreaPress: @Black Lotus: @Bruno Salazar: .. nos az ötlet már felvetődött anno, mégpedig rögtön a második kiírás alkalmával. Akkor is beszéltünk róla, hogy lehet bármilyen lebonyolítás, akár 4 kör oda-vissza alapon, mert az excel-tábla mindent kibír, és akkor lesznek meccsek amikor ráérnek a csapatok ( 24 csapat volt akkor ), de lezártuk ezt az utat akkor, mondván, hogy egy HT szezon legyen egy kupa-szezon.
Így néhány kiírás tapasztalatával később már biztos vagyok benne, hogy akkor jól döntöttünk, mégpedig a következők miatt :

- Majdnem minden kiírásban voltak menet közben kimaradók (technikai okok miatt, személyes problémák miatt,ráuntak, nem ezt várták...tökmindegy jelen esetben) és néha emiatt borult a sorsolás. Ezt nem tudjuk kiküszöbölni semmilyen formában, és adott esetben több 10 fordulót kell csonka létszámmal játszani
- Új csapatok. Eddig 45 csapat tisztelte meg a kupát jelentkezésével. Senkinek a nevezését nem utasítottuk el eddig - erre roppant büszke a SZB, ezt bátran mondhatom - inkább a lebonyolítást igazítottuk a létszámhoz. Nem feltétlen szerencsés plusz egy teljes szezonon át váratni egy csapatot sem ha szeretne részt venni.
- Maximált létszám. Szerencsére mostanra konstans a 24-30 közötti nevezés, és igen kis számú a cserélődés. Van egy egyre bővülő "mag" akik rendszeresen szerepelnek,egyre többen mondhatják el, hogy sokadik fellépésükre készülnek az LB szériákban és mindig van 3-4 új csapat, akik "sötét lóként" biztosítják a kupában a kiszámíthatatlanságot. Ha bárki nevezését elutasítanánk emiatt, és akár 2 szezont kellene várnia, hogy újra nevezhessen.. talán maga a kupa szellemisége veszne ezzel oda.

Továbbra is maradna az 1 HT szezon - 1 LB kiírás ütemterv, és a MK utáni 9-11 hétben kerülne sor a kupára. A lebonyolítás továbbra is a résztvevők létszámának függvényében alakul, de mindenképpen lesz kiemelés,csoportkör, rájátszás és végül helyosztó.

A régiókat az előző kiirásig nem nagyon figyeltük - értsd : semennyire :) - de a következőnél lehetőség szerint majd megpróbáljuk. A döntő biztosan nem az egri régióban lesz. :)

A többszezonos LB-t esetleg az ifiknél lehetne bevezetni, LB Junior kupára már érkezett felvetés, ott a bajnokikon garantáltan van ellenfél, nem lehet szezon közben kiesni, a 3+1 szabály biztosítva van, nincs gond az MK-val és a bajnokival. Nyilván csak az indulhat akinek van ifi-akadémiája, de ott megvan a lehetőség ennek a megvalósítására.

Bruno Salazar 2011.11.01. 11:31:53

@CreaPress: már rotyog a gulyás... ifiliga érdekel...

Zigi 2011.11.01. 16:40:23

Ifiliga engem is érdekel, kilépek a mostani bajnokságból, ha belátható időn belül lesz valami.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.11.01. 20:58:52

@Zigi: Ha a belátható idő még belefér a 6 fordulóba, akkor én is csatlakoznék abba a' zIfiligába.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.11.01. 21:00:49

@C_Brown: ... ja... 6 forduló van még nálunk hátra...

Paradicsom Sal 2011.11.02. 11:08:19

mikortól lesz előnevezés? két ismerősöm is csatlakozna! :)

Zigi 2011.11.02. 11:53:14

@Paradicsom Sal: Épp délelőtt váltott e-mailt az SZB, délutánra kinn lesz az űrlap.:)
süti beállítások módosítása