HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Egy az Isten: Kozármisleny! - NB2 Nyugati csoport, 8. forduló

2011.10.11. 16:03 Bastille

Nagyjából negyedénél a Zenbékettőnek megállapíthatjuk, hogy hellyel-közzel erre számítottunk. Az MTK három pontos előnnyel vágtat, viszont a tarkóján nem Kiprich mostani és ex-csapata liheg, mint megvadult és habzó szájú bika, hanem a Béla Herceget idéntől nélkülöző Kozármisleny! Minden tiszteletünk őket övezi és kísérné is a Mennyország Bohócliga kapujáig, de ugye elég pénzük nincs, meg itt minálunk nekik nagyon jó! Aki meg esetleg szeretne feljutni és még pénze is lenne, az vagy bénázik vagy bénázik!

 Kozármisleny – Tatabánya 2-1 Itt is van a prológban már megénekelt négy csapatból kettő! Lehet a vendégek mellénye nagy volt, mert az első félidőben nem csináltak szinte semmit. A Misleny meg szokásához híven labdát birtokolt és alakította ki a helyzeteket. Rácz a harmadik percben kapufát lőtt, Eszlátyi lövését ujjheggyel védte Dombai, gyújtson rá Kiprich úr! Ugyanis a sokadik beadást Fellai fejelte a tatabányai kapuba. Ezután felébredt a Tatabánya, persze kellett hozzá a Bányász keménymag is a mislenyi gólon kívül, akik bárhova követik félmeztelenül kedvenceiket! Hát most is lágy bazmegekkel konstatálták csapatuk nagy mellényéből predesztinált hátrányukat! Na hát kérem, a tatabányaiak összeszedték magukat, de az egyenlítés a félidőben még nem jött össze. A második félidőben aztán támadtak ízivel és az ex-kisvidista Izing kotorta be az egyenlítő találatot közelről, de a középkezdésből visszapofozta a Misleny az ellenfelet a helyére. Godslove iramodott meg a jobbszélen, majd a beadása a túloldalt Rácz Ferit találta meg, aki nem hibázott. Ezután újra próbálkozott a bányász csapat, de csak kapufáig jutott. Második a baranyai csapat és szarja össze magát az az együttes, aki idegenbe megy hozzájuk. Szóval egy az isten, Kozármisleny!

 
Videoton-PFLA – SZTK-Erima 0-1 Fekete Ádám sorozatban lövi a gólokat és végre értelme is van. Persze korábban is volt, mikor háromnulláról hozták le az ikszet a Várhidi fiúk, de most végre három pontot ért egy Fekete gól. Pedig ezen a meccsen a mágnesekhez képest kifejezetten szarul játszott az SZTK, de elvitték a három pontot és egy hónapja veretlenek! Közben Hartyáni mester nem tudja összerántani a kis Vidit és ez ebben a fordulóban is három pontjukba került. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy Várhidi a mérkőzés végi összegzésben az utolsó előtti Vidit fényezte és valahogy, de belelátta a magyarfoci csodás felemelkedését is a hazai csapatba.
 
Ajka – Baja 0-0 Elutaztam erre a meccsre, mert játékos pályafutásomat a vendég csapatban kezdtem és fejeztem is be egy részeges edző miatt. Lehet, hogy neki volt igaza, mert ez a nullnull csak a párosával szállított fröccsöknek volt köszönhető. Az elején tapogatózás, két ajkai helyzet, aztán jött a vihar, a szünet, a fröccsök, az eső, a végén egy kiállítás, de semmi más! Pár pozitívum: megismertem az NS ajkai tudósítóját, aki több, mint tíz éve nem adott mindkét kapusnak nullás osztályzatot, valamint megismertem H. Károlyt, a Celtic mezben szurkoló ajkai bácsit, akinek még be se mutatkoztam, de máris hozta a fröccsömet és a harmadik pozitívum, ha leszállsz Ajkán a buszról, kapásból öt kocsma sorakozik előtted katonás rendben!
 
Budaörs – ETO II 1-0 Először is sok szeretettel köszöntjük Igor Nicsenko-t, aki megkezdi az edzői karrierjét a győriek második csapatánál, persze sok köze nem lesz majd az egyébként roppant kemény munkához, hisz az ETO II-be csak rotálni jár a lélek! Amúgy helyzetek itt is, ott is voltak, de nagy bravúrt csak Esterházynak kellett bemutatni, rögtön kettőt, majd a második félidőben sokáig nem történt semmi. Egyszer csak egy budaörsi támadás tovább jutott a megszokottnál és Tüske keresztbe lőve készítette elő a labdát Papp Gábornak, aki a bal alsó sarkót lőtte ki. Ezután még a grófi család (?) kapusa bravúrt mutatott be és megóvta a hazai három pontot. A hazaiak már negyedik hete veretlenek, míg a kis ETO egy kerek hónapja nem nyert meccset!
 
Dunaújváros-Pálhalma – Paks II 1-3 Az MLSZ jegyzőkönyére tudunk hivatkozni és képzelőerőnkre, hogy miféle és fajta izgalmak járták át a stadion zegét és zugát! Mert kiesési rangadó ez, nem más! 10. percben vezetést szereznek a vendégek (Berkó) és rá két percre egyenlítenek a hazaiak (Vaskó). Kérem, ilyen versenyhelyzet a dunaújvárosi stadionban idén még nem volt! Hangsúlyozom, aki itt nyer az csak majdnem áll kiesésre. Aztán a második félidő elején visszavette a vezetést a kis Paks. Ez komoly frusztrációt okozhatott a helyi csapatban, mert a 70. percben két játékost is a zuhanyrózsák kertjébe zavart a spori, ezután a vendégek bebiztosították a győzelmüket. A hazaiak edzője szerint tovább kell menni a megkezdett úton, fene tudja, macskakővel kikövezni? Viszont Lengyel Ferencék megszerezték első győzelmüket!
 
Gyirmót – Sopron 2-0 Korábban megelőlegeztem egy pontot és nulla kapott gólt a Sopronnak. Várható volt, hogy védekezni mennek a szomszédba, bár Végh Tibor támadást is ígért, de tudtuk, hogy hazudik. Szóval az első félidőt kihúzták a soproni ászok, de idén a Borsodi, esetleg a Szalon a menő! 343 perc után egy rosszul lereagált gyirmóti pontrúgás után gólt kapott Sipos Gábor, sőt aztán Laki is beköszönt a 83. percben. Papírforma eredmény született.
 

BKV Előre – FTC II 2-3 illetve MTK – Veszprém 5-1 Kiváló pesti mulatság volt vasárnap! Milyen jó lett volna, ha az MLSZ megszervez egy vasárnap délután két órási meg egy fél ötös meccset. Tizenegy gól, ez pont annyi, mint az összes többi meccsen összesen. A Sport utcában vírus ólálkodott, ezért Szapor úr alig tudta kiállítani csapatát a Fradi ellen. Mégis kétszer szereztek vezetést és kétszer egyenlítettek ellenük, sőt a győztes gólt is besöpörte végül a zöld-fehér alakulat. Abdi gólt rúgott és gólpasszt adott Varga Bencének. Szapor úr pedig a jézusi útra lépett! Idézem: "Csoda történt!" (…mert ki tudtak állni!) Közben a Salgótarjáni utcában tíz perc alatt elintézte az izgalmakat az MTK, a veszprémiek csak városnézésre mentek fel a fővárosba, a fővárosiak megcsodálták Molnár Zoltánt, Csiki mesterhármast rúgott és ami talán nem a legfontosabb, de jó konstatálni, hogya zsidó és a Nagy Magyarország ezen a pályán összeér!

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr493295252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása