HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tímár és csapata - focimenekült körkép, tippjátékkal

2012.10.11. 11:17 Black Lotus

Mikor Rudolf diósgyőri szignója után Dzsudzsák és Juhász kánonban lengették be a hazatérés kártyát, eléggé borúsan néztünk külhoni képviselőink szeptemberi tevékenysége elé. Pozitívan csalódtunk, mivel trubadúrjaink egész vállalható hónapot muzsikáltak össze Európa különböző végváraiban. A magyar muzsikus-szakszervezetből kiebrudalt Huszti prímás bánatában a német koncerttermek sztárjává avanzsálva gyűjtötte be a hónap magyarja címet és még Németh Krisztiánról is képes volt jót mondani egy olyan edző, aki nem a Kárpát-medence valamelyik tájegységén látta meg a napvilágot (bár ez utóbbi nyilván csak a mi szemünkben ér valamennyit, Bognár Gy. szakértő csak fancsali képpel legyintett a hír hallatán). Páneurópai kiruccanásunkat rendhagyó módon Ázsiában, közelebbről Vietnamban kezdenénk: az augusztusban véget ért helyi pontvadászat a Da Nang FC triumfálásával zárult, így az együttes színeiben 21 mérkőzést és 2 találatot jegyző Tímár Krisztián most már nemcsak Ibrahimovics kedvenc védőjének, hanem vietnami bajnoknak is tekintendő (a képen a gárda ránézésre inkább kiöregedő teniszezőnek tűnő edzője a serleggel). Ehhez gratulálunk, a szétforgácsolt kapufa után pedig lássuk, hogyan teljesítettek az európai kartársak - a poszt végén pedig tippelni is lehet.

Anglia

Három PL-reprezentánsunk közül egyedül Gerának nyílt lehetősége megdobogtatnia a szívünket, mivel Gulácsinak csak a kispadig sikerült eljutnia Liverpoolban és Somogyi is csak az edzésen történő bójacipelésbe fáradhatott ki a Fulhamnél. A Capitanonak három pályára lépés jutott a legutóbbi válogatottas nagyhét óta, a két teljes és egy részmunkaidős foglalkoztatás pozitív externáliáját a Queen’s Park Rangers hálójába ágyúzott találat jelentette. Az utolsó négy meccsét hét pontot termelő West Bromwich a hatodik helyről várja a folytatást.

Jobb a helyzet egy házzal lejjebb, ahol hat fordulót is letoltak az utóbbi hetekben, Bogdán pedig végig játékban volt a Boltonban. Negatívum, hogy a csapat a hat körben összesen hét pontot tudott zsákolni, így most 18. a táblázaton, ami kissé karcsúnak tűnik. Csapatszinten jóval több sikert mutathat fel Futács Márkó, miután csapata, a Leicester zsinórban öt győzelemmel a második helyig rakétázott fel – apró szépséghiba, hogy reménységünk nélkül. Márkó szerepeltetését egy 89. perces becserélés formájában látta csak időszerűnek a szakvezetés az elmúlt hetekben.

Németország

Németországban a Hannover a bajnokságban remek hazai szériáját idegenbeli vesszőfutással párosítja, amely jelenleg az ötödik helyre elegendő. Az EL-csoportkörben még veretlen gárdánál Huszti három gólpassza mellett gólból is sárga lapból is négyet jegyzett, utóbbiból a Werder ellen mezlevétel címén kettő is jutott, így a lefújást már nem a pályán ünnepelhette társaival. Az ominózus mérkőzést idézzük vissza videóról.

 

Szintén a bajnokság + EL-kombóval próbálkozik a Stuttgart, azzal a különbséggel, hogy ők a győzelmek helyett a döntetleneket gyűjtögették a Bundásban. Ez a jelenlegi három pontos szisztémában kevéssé kifizetődő, így nem csoda, hogy Hajnalék a 15. helyen dekkolnak a táblázaton. Az 50. válogatottságához közelítő Hajnal a hónap folyamán két bajnokin és két EL-meccsen kapott szerepet, ám produkciójával nem vált az Aranylabda első számú esélyesévé – statisztikai mutatói egy gólpasszal gyarapodtak.

Valamivel jobb a helyzet Mainzban, ahol a legutóbbi válogatott pauza óta elért három győzelem és két vereség a kilencedik helyre katapultálta az egyletet. A valamennyi meccsen szerephez jutó Szalai háromszor keserítette az ellenfelek, illetve egyszer (egy kihagyott tizenegyes formájában) a saját szurkolóit. A Wolfsburg hazai leigázásáról mutatjuk a videót.

 

A Liga negyedik magyar érdekeltségű együttese, a Greuther Fürth öt fellépésen egy pontot tudott összekaparni, így a sereghajtó pozíciót jelenleg semmi nem veszélyezteti. Stieber a rendelkezésére álló egyetlen pályára lépése alkalmával tűrhető teljesítménnyel rukkolt elő.

A Bundesliga kettőben mára egyetlen reprezentánsunk maradt, a 1860 München kapujában atombiztos pozíciót kiépítő Király személyében. Mackóalsó Gabi és kompániája az első nyolc fordulót veretlenül tudta le, a hétvégi, Hertha elleni meccs viszont cefet rondára sikeredett, a sima 0-3 hatására pedig rögtön az ötödik helyig szánkózott le a társaság a táblázaton. Gabi egyébként az utóbbi öt meccsből háromszor nem kapott gólt, hogy ez az ő zsenialitását vagy a német másodosztály színvonalának romlását mutatja, azt mindenki döntse el maga. A Sandhausen 4-0 arányú ledózerolásáról mutatjuk a videót.


Benelux

Négy bajnoki és egy kupakanyarral folytatódott a futballősz Hollandiában, magyar fáklyásmenet nélkül. Legfőbb örömünket az szolgáltatta, hogy Németh állandó jelleggel, míg Kádár időszakosan helyet kapott a Rodában. Sajnos a csapat teljesítménye kevésbé volt szívmelengető, az egy győzelem - három vereség kombó kupakieséssel és bajnoki 14. hellyel kombinálva nem tartozik az álomszerű kategóriába. Titánjaink főleg lapgyűjtés terén voltak aktívak, e téren Kádár bizonyult aktívabbnak, az ő pirosával szemben Kisjézus csak egy sárga cédulát tudott felmutatni.

Szintén három egységig és kupabúcsúig jutott a 12. helyen dekkoló NEC Nijmegen, ahol a folyamatosan játszó Babos egy kapott gól nélküli mérkőzést mutathatott fel.

További érdekeltségeink közül Horváth Gábor két részmunkaidős fellépés jutott a szeptembert veretlenül végigtoló, 7. helyezett Den Haag gárdájában, míg Otigba Kenneth a kispadoztak még szekcióba váltott törzsbérletet a 13. helyen pironkodó Heerenveen-nél.

Belgiumi érdekeltségeink közül a legjobban az Anderlecht teljesít – jellemzően Juhász Roland nélkül, akinek szeptemberi bajnoki munkásságát egy ütemes zéróspíl jellemezte. Roli a hétvégi bajnokin tudott újra a csapatba kerülni, amelyet a második helyen álló brüsszeliek egy 2-1-es vereséggel tettek „emlékezetessé”.  Hősünket ezen felül egy rövidebb milánói BL-becserélés, valamint a Belga Kupában a szép nevű Boussu Dour Borinage 2-0 arányú eltángálása alkalmával láthattuk a gyepen vitézkedni.

Szintén a kupában vigasztalódhatott Bodor, akinek bajnoki bevetését egyelőre nem tartotta indokoltnak a hetedik helyen tanyázó Beerschot managementje. A kupában csereként előadott performansz Boldinak egy sárga lap, a csapatnak egy kiesés formájában maradt emlékezetes.

 A sérült Kötelest nélkülöző Genk veretlenül abszolválta a kilencedik naptári hónapot, amely a bajnokságban eddig a negyedik helyre volt elegendő.

Olaszország

A talján kultúrkörben jelenleg egy magyart találni az első ligában, Tőzsér személyében, aki az utóbbi időben négyszer is feltűnt a Genoában, ebből kétszer teljes mérkőzésre.  Az utóbbi három mérkőzésen a Kaposvár tavalyi döntetlenszériáit eredményesen másoló genovai garnitúra jelenleg hetedik az olasz élvonalban.

Nagyobb a magyar népsűrűség a másodosztályban, még úgy is, hogy a 13. helyen szédelgő Vicenza az utóbbi időben nélkülözni kényszerül a sérült Laczkó szolgálatait. Nincsenek ilyen gondjai a hazai győzelem  - idegenbeli vereség sormintát egy kiképzőtiszt fegyelmezettségével követő Ascolinak, ahol a folyamatosan játszatott Feczesin a Spezia elleni dugóval színesítette szeptemberi performanszát. A liga harmadik magyarja, a pályafutása hatodik(!) olasz másodosztályú klubját fogyasztó, lassanként a Szeibert-vándordíjat kiérdemlő Filkor szeptember végére épült fel sérüléséből, a hét végén pedig már pályára is lépett a Bari együttesében a Vicenza ellenében – amelynek örömére nem múló késztetést érzett a sárga lap közelről történő megtekintésére.

 

 

Oroszország

Némi fejcsóválás keretében tanulmányozhatja Dzsudzsák a bajnoki tabellát, amelyen korábbi klubja az első, míg a jelenlegi, a Dinamo Moszkva az osztályozós 14. helyen tanyázik. Az utóbbi négy bajnokiból kettőt nyerő D-betűsök nagy szeptemberi feltámadó hadműveletéből hősünk a CSZKA hálójába ágyúzott góllal vette ki a részét.

 

A tabellán valamivel előrébb, a 11. pozícióban találhatjuk a Kuban FK Krasznodar gárdáját, ahol Koman Voli foglakoztatása történik, jellemzően részmunkaidőben. Vologya vitalitása a hónap folyamán az Orosz Kupában beszedett sárga lap formájában érte el csúcspontját.

A két említett egylet között, a 13. helyen vesztegel az Alanyija Vlagyikavkaz, ahol Priskinnek egy pályára lépés és azon (a CSZKA Moszkva vendégeként) egy sima vereség jutott osztályrészül.

 

Egyebek:

Stabil kezdőknek számítanak ausztriai nagyköveteink, akik közül Szabics a bajnokságban és a kupában is egy-egy góllal villantott a negyedik helyen tanyázó Sturmnál. A gólt nem másnak, mint a honfitárs Sáfárnak lőtte, akinek eddig nem sok sikerélmény adatott a horrorisztikusan gyenge csatárjátéka miatt biztos utolsó Wacker gárdájánál.

A bolgár bajnokságban a hatodik helyen nyomuló, többek között két japán légióssal is felturbózott Slavia Szófiánál Gaál Miklós az utóbbi időszakban nem élvezte a szakvezetés bizalmát.

A festői Cipruson négy fordulóval kedveskedtek a labdarúgás iránt elkötelezetteknek, amely magyar szempontból sikereket csak nyomokban tartalmazott. Leandro Omoniája szívós munkával (három döntetlen és egy vereség) az ötödik helyig tudta lenyomni saját magát a táblázaton, amelyből folyamatosan játszó titánunk egy sárga lap formájában vette ki a részét.  Valamivel jobban szerepelt a magyar légiósok szerepeltetése iránt régóta elkötelezett Nea Szalamina  (ahol a nyáron az utolsó mohikánnak megmaradt Kovács kapus mellett a Siófokon és Kaposváron brillírozó Graszl Károllyal erősítették meg az együttest), amelynek legalább egy győzelem összejött, összesítésben pedig a nyolcadik helyen várják a folytatást.  Harmadik érdekeltségünk, a Paphos jelenleg kieső helyen áll, köszönhetően az idény eleji pontlevonós társasjátékban betöltött szerepének. A gárda kapujából kiszorult Sebők az utóbbi időben a kispadon napozta végig a derbiket.

Nagy formát mutat a szeptember elején Dániába került Vadócz, aki védekező középpályásként végzett munkaköre mellett mostanában másodállásban gólvágást is vállal. Mérlege négy meccsen három gól, melyből kettőt hétvégén követett el a Nordsjælland kárára. A bajnokságban egy hónapos pauza után újra triunfáló OB Odense a hatodik helyről várja a folytatást.

A végéhez közeledő finn pontvadászatban a 9. helyezett JJK csapatában Gruborovics az utóbbi időkben gólcsendes, a kapus Szeróvay pedig játékmentes napjait éli.  Másik kapusdelegáltunk, az előző idényben sikereket csak részben tartogató máltai kiküldetést teljesítő, majd rövid időre a REAC-ban is feltűnő Szentpéteri alapembernek számít a hatodik helyezett Lahtinál.

Kapusokból Feröer középmezőnyében is jól állunk, ahol Gángó a negyedik helyezett KI, Turi pedig az ötödik Vikingur kapujából kirobbanthatatlan, az időnként bekövetkező hullámvölgyek (pl. Gángó Andrisnál két meccs alatt nyolc kapott gól) ellenére is.

Görögországnak sem kell nélkülöznie a magyar kapusképzés outputjait. A listavezető Olympiakosz a hibátlan bajnoki menetelést EL BL-csoportkörös pofára esésekkel kombinálja. Megyerinek a nemzetközi kupában szavaz bizalmat a szakvezetés, így elég kevés sikerélményben volt része szeptember folyamán.  Másik delikvensünk, Fülöp folyamatos játéklehetőséget élvez az ötödik helyezett Aszterasz Tripolisznál, amelynek szeptemberi mérlegénél (4 meccsen 4 pont) már láttunk jobbat is, de Marcinak legalább egy kapott gól nélküli meccs összejött.

A magyar futballisták által újra felfedezett Izraelben a szeptemberben érkező Hrepka két lecseréléssel és egy sárga lappal tette le névjegyét a hatodik helyen tanyázó Bnei Jehudánál, míg a már korábban rezidens Lencse három bajnokin és két EL-csoportmeccsen egy sárga lappal bizonyította eltökéltségét a hetedik helyezett Ironi Kirjat együttesénél.

Lengyelországban a négy bajnokin 10 pontot zsákmányoló és ezzel a második helyre feljövő Lech Poznan együttesében Lovrencsics Gergő egy sárga kártyával tette emlékezetessé három pályára vezénylését.

Norvégiában az ötödik helyen álló Brann Bergen 4 meccsből 7 pontot hozott össze, az összképet a kupából való kiesés rontja. A szeptemberben összesen egy meccset mulasztó Korcsmár a kupában gólt is szerzett, de ezzel sem tudta megakadályozni, hogy a csapat simán kikapjon a másodosztályú Hødd gárdájától.  A bergenieknél is előkelőbb, harmadik helyen tempózik a Strømsgodset gárdája, amely szintén 7 egységgel gyarapodott utóbbi négy fellépésén – ehhez Kovács Péter egy találattal járult hozzá, az Aalesund ellenében.

Romániában Vass Ádám sérülés miatt nem lépett pályára a hetedik helyen álló CFR-ben, a másodosztályban Pogacsics Krisztián a nagyváradi házirangadón védelmezte az FC Bihor kapuját.

Spanyolországban a négy meccsen egy győzelmet és három vereséget felvonultató, jelenleg a még épp nem kieső 17. helyen tanyázó Zaragoza sérülésből kifolyólag volt kénytelen nélkülözni Pintér Ádámot.

Svájcban négy forduló alatt hét pontot gyűjtött a Sion, amely jelenleg harmadik, így még van esély arra, hogy Tímár után újabb hátvédfejedelmünk fog megdicsőülni a szezon végén.  A nemzet Vilmosa sérülésből kifolyólag összes másfél félidő erejéig tudott szerepet vállalni a menetelésben.

----

Posztunk végén tippelünk is, a holnap kezdődő válogatott (fél)nagyhét örömére. , bízva abban, hogy a mélyen tisztelt kommentelőnk követik példánkat és nem fukarkodnak a kellően kretén indoklásokkal sem.

Észtország - Magyarország 1-1

"Semmi nincs veszve, az októberi selejtezőkre betervezett négy pont még megszerezhető. Megyünk tovább az úton" - kapitányi értékelés a mérkőzés után

Magyarország - Törökország 1-3

"Semmi nincs veszve, riválisaink is fognak még botlani, nincs okunk arra, hogy lemondjunk a továbbjutásról. A fiúk a lelküket kiadták a pályán. Bizonyítottuk, hogy a csapatunk igenis szerethető." - kapitányi értékelés a mérkőzés után.

42 komment

Címkék: videó huszti vadócz szalai tímár krisztián hónap magyarja válogatott tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr874830224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikuszmicsuno 2012.10.11. 14:54:10

Észtország-Magyarország 0-1. Mindenki veri hepi 3 napig...

Magyarország-Törökország 0-3. Egyetlen következménye a vereségnek, hogy Egervári a helyén marad és tovább játszik az idegrendszerünkkel 2026-ig.

979122 2012.10.11. 15:02:36

Basssszzz.... Erre most mit írjak kommentnek, he?
Na jó maradok örök optimista: két 1-0 nekünk.
Hajrá!

slowmotion 2012.10.11. 15:28:37

Észtország - Magyarország 0-1
a mérkőzést a helyszínen tekinti meg Kassai Viktor, akit a harmadik percben az óriáskivetítőn is megmutatnak. a hazai csapat játékosai ettől sokkot kapnak, a ledermedt védők között az ex-Mr. Zimány hatalmas szóló után bődületes gólt gurít két méter hatvanöt centiről. a hazai játékosoknál elpattan a cérna, hárman is a kiállítás sorsára jutnak, de a magyar csapat képtelen kihasználni helyzeteit, két tizenegyest is kihagynak, és az üres kaput sem találják el öt méterről.

Magyarország - Törökország 1-0
Gerában túlteng a bizonyítási vágy, a tizenhatoson belül páros nyújtott lábbal tarol le egy török játékost. a játékvezető azonban a nyílt töréssel hordágyon fekvő játékosnak mutatja fel színészkedés miatt a második sárga lapot, az emberelőnyt pedig immár sikerül kihasználni.
amikor a bírót a meccs után számonkérik a török újságírók, ő röviden csak ennyit mond: "Nektek 310 éve semmi keresnivalótok itt. Letelt a türelmi idő."

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.10.11. 16:03:08

Olympiakosz - Bl, bocs!

Észtország-Magyarország: 1-2
"A csapat feldolgozta a média által rájuk tett terhet, meg kell mondjam, ilyen nyomás alatt régen fociztak a fiúk. Úgy érzem ráléptünk a helyes útra, így kell továbbmennünk."

Magyarország-Törökország: 1-1
"A kitűzött alapvető célt, a négy pontot elértük, és reményteljesek vagyunk abban, hogy ellenfeleink a körbeverésekkel során pontokat veszítenek majd."
Ui.: "nem, nincs semmi jelzésértéke, hogy a VIP-részlegen helyet foglaló Huszti Szabolcs egy péniszrajzot talált a székén."

Artie 2012.10.11. 17:48:30

EST-HUN 2:1
Faszrajz Sándor a médiára ken mindent, mert nem átallottak károgni a holland égés után, pedig abból a meccsből tanultak, és különben sem kaptak ki nagyon. Huszti Szabi megint elmondja, hogy ő szurkol a válogatottnak, de a tévén keresztül a gólpasszai nem jönnek át.

HUN-TUR 1:3
M. Kálmán, háromszor magyar szövetségi kapitány ismét elmondja, hogy a törököket ő tanította meg focizni. Sajnos azt nem mondja el, hogy a magyarokat miért nem.

rowi 2012.10.11. 18:38:15

kapitányi nyilatkozatokban érdekes evolúciót lehet megfigyelni: Hollandia után, semmi sincs veszve, de októberben 6 pont kell. most észtek előtt, semmi nincs veszve, de 4 pontot szeretnénk...aha...

egyébként EST-HUN 1-2, amitől csak Sanyibá kerül hurráhangulatba, mert a játék egy ordas nagy fos, és a két gól kizrólag a Szalai-Juják páros érdeme, ezt követően viszont tényleg csoda történik, és Gera 68ik percben szerzett góljával leverjük a törököket, de a meccs erős hasonlóságokat fog mutatni, holmi áprilisi Chelsea-Barcával, aminek hatására a meccset követő második héten néhány "szakértő szakmabeli" hajlandó elismerni, hogy mégse jön a védezés magától

bmiky31 2012.10.11. 18:41:01

Észtország-Magyarország 0-2

Magyarország-Törökország 1-1
Allahu akbar!

housemd 2012.10.11. 19:50:06

Észtország-Magyarország 1:2
Próbaképpen a Hajnal-Gera-Koman-Cvitkovics védőnégyessel kezd, ami teljesen megzavarja a hazaikat. Így elől a reaktivált Bognár Gyuri kettőt vág (egyet szögletből, érintés nélkül). végül,hogy kijöjjön a tippmix, varga felszabadító rúgása talál utat a hálónkba.

Magyarország-Törökország 0:2
Mohács, Csele-parti Stadion 25.000 néző, vezette: Lajos II. gólszerzők: Tomori (2. perc, öngól), Szulejmán (egész pályás letámadásból).

inquizitor 2012.10.11. 21:23:00

Komanunk nem az FK Krasnodarban nyomja?

Amúgy fasza kis poszt.

EST-HUN 0-1

HUN-TUR 1-1

VGL 2012.10.11. 21:39:20

Észtország-Magyarország 1:1 Ahjupera beköszön.
Magyarország-Törökország 0:0 Unalom az Istvánmezei utcában.

vérfarkas 2012.10.11. 21:47:18

Észtország-Magyarország 1-2
Magyarország-Törökország 1-2

Fisk 2012.10.11. 23:32:05

Észtország-Magyarország 2-2
rokonok vagyunk, vagy mi
Magyarország-Törökország 0-2
rokonok vagyunk, vagy mi, de ezek akkor is erősebbek

lelkesamatör 2012.10.12. 08:11:44

Észtország-Magyarország 1-2
Magyarország-Törökország 2-2

balco 2012.10.12. 09:11:48

Kincstári optimizmus:
Észtország - Magyarország 1-2
Magyarország - Törökország 2-1

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.10.12. 11:42:20

Észtország - Magyarország 1-3 "Végre az igazi arcunkat mutattuk" "A hollandok elleni kisiklást feledtettük", etc.

Magyarország - Törökország 1-1 "Egy világviszonylatban vett élcsapattal játszottunk döntetlent" "jó úton járunk" "a megszerzett 4 pont csattanós válasz a közelmúlt kritikáira", etc.

Huszti tényleg kurva nagyot játszik, ezt az összefoglalót harmadszor néztem meg és még mindig wow.

"Triunfálás" - grammarnazi alert!

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.10.12. 12:27:18

@Artie: de szkeptikus vagy, nem látod a csapaton a fejlődést? :)))

Építők Fodball Club 2012.10.12. 12:40:11

Észtország - Magyarország 0-1
Magyarország - Törökország 0-3

Mindkét meccsen Bogdán adja a válogatott gerincét.

kétballáb 2012.10.12. 12:58:22

Észtország-Magyarország 3:1
Magyarország-Törökország 1:1

Sir Galád (már foglalt) 2012.10.12. 13:10:10

A előző két meccs előtt 6 pontot vártak, 3 lett. Most 4 pontot várnak, logikus, hogy 2 lesz :)

Észtország - Magyarország 0-0
Az észt egy brusztolós, nem túl technikás csapat, olyan védelemmel, amit kreativitás nélkül elég nehéz megverni. A kommentátor szerint hatalmas lehetőségeink voltak, Sanyibá szerint az egyéni hibák döntöttek a meccsen, a háromszoros válogatott szakkommentátor szerint jól játszottunk, csak nem volt szerencsénk.

Magyarország - Törökország 1-1
A törökök idegenben csak támadó szellemű csapatok ellen jók. Sanyibá szerint kijavítottuk az egyéni hibákat a péntek óta, a körbeverések miatt a döntetlenekkel kimenetelünk a vb-re. Csányi szotyolázás közben elgondolkodik az OTP Bank válogatott néven.

Artie 2012.10.12. 13:14:43

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Dehogynem. Miután egy kedves parlamenti képviselő elvtárstól megtudtuk, hogy nincs okunk felháborodni, hisz a negatív növekedés is növekedés, ezennel a visszafejlődés is fejlődés jegyében látom a jövőt.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.10.12. 13:32:17

@Artie: jogos a felvetés, már régóta megfigyeltem, hogy a szövetségi kapitányi poszt nálunk gyakorlatilag olyan, mint egy miniszteré, tudni kell diplomatikusan égbekiáltó marhaságokat és "nemigazságokat" mondani úgy, hogy közben az mégis építő jellegűnek hasson. Bár ha abból indulok ki, amit írtál, akkor a rombolás is igazából csak lefelé építkezés...

sirsteve 2012.10.12. 14:56:43

Észtország - Magyarország 0-0
Magyarország - Törökország 0-3

snowblind 2012.10.12. 15:14:42

Észtország - Magyarország 0-2
Magyarország - Törökország 2-1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2012.10.12. 18:56:45

De sok itt a pesszimista. Természetesen
"az eredmény nem vitás,
gólkülönbség javírás"

Észtország - Magyarország 0-3
Ez csak úgy
Magyarország - Törökország 3-0
Ez pedig a Vidi után szabadon

Artie 2012.10.15. 19:13:28

@Magyarnaba: psssszzt, ne mondj ilyet, hátha valaki kiszúrja monpöliében, és odaviszi házijósnak!

Futó Lada 2012.10.16. 19:09:06

Sanyi bácsi nagyon titkolózik, itt valami fertelmes nagy taktikai csavar várható.. ( nyilván 4-2-3-1 felállás, ész nélküli ívelgetéssel a 3 török díjbírkózó között eséléytelenül küzdő Szalainaik, és Koman lapos átlövései a vizes füvön)

.. ha a magyar kezdő 11-et meg lehet tippelni, akkor az valamiért így nézne ki (csak a nagy titkolózásából gondolom, mert a Hollandok ellen is ez volt, és ott is meglépte a két nyerőt)

Bogdán - Vanczák,Lipták,Mészáros,Kádár -
Varga,Korcsmár - Koman(jobbszél) , Gera(hátravont ék), Hajnal (balszél) - Szalai

Hajnalra még talán fogadnék is...

Tipp:
Magyaro.- Töröko. 1-1 (Tizenegyesekkel 1-1)

Artie 2012.10.16. 19:38:11

@Futó Lada: Hálisten Liptákkal mellélőttél, de Mészáros... brrr...

Futó Lada 2012.10.16. 21:10:40

@Artie: A Lipták - Elek cserét leszámítva eddig ül a jóslat, Koman lapos kísérletei és az ívelgetés.
Fél órányi híg fos után most javulunk.

Artie 2012.10.16. 21:50:57

@Futó Lada: ...és most jön az, hogy Egervárit szentté avatjuk, és amilyen kibaszott mázlink van, egy rom szar román csapattal is összekerülünk, és ő lesz az aktuális évszázad futballpápája.

Nincs igazság az életben.

Futó Lada 2012.10.16. 21:51:06

Vagy bemondták fél óra után, hogy így csak langyos sör lesz az esti bulin, vagy jött a drót, hogy a hazai győzelem jobban fizet a tippmixen, és lehet játszani...
Akár így, akár úgy, engem nem zavar, lényeg hogy vezetünk! :)

Artie 2012.10.16. 21:54:54

@Futó Lada: Akkor én kérek elnézést, hogy nem tudok örülni, de nem tudok örülni.

Futó Lada 2012.10.16. 22:30:09

@Artie: Pedig Pátkai bent volt a csata sűrűjében ahogy reklamáltad eddig... meg győztünk is, "megvezettük őket a büdösúristenit!"... Dobó István után újabb Egervári diadal a törökök felett... :)

Artie 2012.10.17. 08:22:37

@Futó Lada: :) Bent volt, bent volt, de pont tíz percet láttam, és meg is lepődtem, hogy újoncot avatunk szünetben egy ilyen meccsen... Nem rajta múlt, hogy nem rajta ment el a meccs, mert konkrétan akkora tizenegyest csinált, amit a négy kanárin kívül mindenki észrevett, meg ugye a sárga lap, aztán ki tudja... tudom, sportban nincs ha, meg mi is szoptunk már a bírón Törökországban, de azért lássuk be, szerencsénk volt, a mi tizenegyesünk meg nálam a vicc kategóriája volt.

A nagy baj az, hogy most konzerváljuk a szart, Egerváriból istent fogunk csinálni, és megyünk tovább a kijelölt úton, pedig azt sem ártana észrevenni, hogy a védelem közepén hiányzott a két kedvence, valamint a baloldalon sem játszott az a másik sztárunk, aki kb. két éve nem rúgott egy egyeneset a labdába, és nélkülük nyerünk ugye.

Közös halmaz a fenti trióban, hogy mindegyik Magyarországon tanulta a szakmát. A meccset nyerő trió (Hajnal-Szalai-Koman) pedig nem. Mik vannak!

Futó Lada 2012.10.17. 13:15:06

@Artie: .. már látom a felháborodott kommentek százait, mely szerint Hajnal dehogyisnem idehaza tanulta meg a szakmát, mikor Szollárral együtt kikerültek a Shalke-hoz, már olyan pengék voltak, mint Wesley Snipes....

Artie 2012.10.17. 14:02:38

@Futó Lada: Várom őket.:)

Egyébként még ugye hiányzott kedvenclaczkó is. De nyugi, már nyilatkozta esándor, hogy legközelebb majd játszik csucsák meg juhász, mert le van szarva, hogy nélkülük jobban megy.

sirsteve 2012.10.17. 20:05:38

Az jár a fejemben tegnap este óta, hogy ha a foci-válogatott 30 évente kijut egy VB-re valami hihetetlen szerencse folytán, az tuti a földgömb túlsó oldalán lesz megrendezve. Mondjuk legalább nem a helyszínen kell végignézni egy Irapuatóhoz mérhető égést.

sirsteve 2012.10.17. 20:10:40

@Futó Lada: @Artie: Hgoy egy múlt heti klasszikus idézzek kissé ferdítve: A magyarokban genetikailag benne van a FOCI szertete. Ergo az általatok említett úriemberek természetesen csakis idehaza tanulhattak meg labdarúgni. Meg Bognárgyuri is megmondta, hogy a sok külföldi kókler edző semmivel sem jobb, mint a sok hazai kontár kollégája. :)

Stefan Derrick 2012.10.17. 23:59:18

@Artie: Nekem is eszembe jutott valami ilyesmi, a Tésztást és tanítványait nem lehet elüldözni, hiába van az, hogy nem eSanyi (és pl. Hajnal) miatt nyer a csapat, hanem a jelenléte ellenére.
Dzsudzsák kapcsán viszont nem értek egyet.

Artie 2012.10.18. 08:49:58

@Stefan Derrick: Őszintén szólva csucsák már ezerszeres válogatott, és volt nagyjából három jó meccse, mióta elment az Einhovenből, klubszinten talán szintén összesen ugyanennyi.

Voli jobban tolta balfutóban, mint csucsák.
süti beállítások módosítása