HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

11. Labdabiztos Hattrick-kupa

2012.10.22. 13:56 Black Lotus

Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a tizedik. Így van ez nálunk is, ahol immár 11. alkalommal feszülnek egymásnak a csapatok, hogy eldöntsék: ki is a legjobb manager hetedhét határban.



Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2012.10.28. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Yeti-Faced ReBoRn együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

452 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr434862509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ranagol_5 2012.10.23. 02:56:52

Jelentkezés leadva! Szerintem dobd ki jobbra a 10. mellé/alá, mert én is csak azért vettem észre a posztot, mert véletlenül letekertem a görgőt. :)

gergo a kolyokkutya 2012.10.23. 11:30:40

neveztem es +1 Ranagol_5 otletere

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.23. 18:39:59

A fiatalokkal elindulok, ha túlélik a csoportot, majd meglátjuk, mennyire erősítek rá. Most a feljutásnak és az edzésnek van elsőbbsége.

Kiß B. 2012.10.24. 12:37:08

Amikor a kupa elindult, egymást személyesen is ismerő, és/vagy törzskommentelő gárda játszott egymással hétről-hétre a játék öröméért, és a kommentek, beszámolók, előzetesek legalább olyan fontosak voltak, mint maguk a meccsek. Az előző szezonra eljutottunk a egy agyonszabályozott mammutkupáig, ahol ismeretlen, sokszor rosszhiszemű és arrogáns menedzserek is játszanak (ha egyáltalán játszanak), ezen felül pedig totálisan személytelen és érdekltelen a kupa. Én már az utolsót is csak becsületből, miattatok játszottam végig.
Szóval Somogyországnak egyik volt az LB kupa, Nektek sok sikert!

laca65 2012.10.24. 17:09:06

Eger Boyz is bejelentkezett, nevezett!

Achu-Football Club Actors 2012.10.24. 22:23:15

Sziasztok!

Tovább jutottam a Magyar kupában. És ezt a Labdabiztosban összeszedett tapasztalatomnak köszönhetem! KÖSZÖNÖM NEKTEK! Tegyetek olyan csoportba ha lehet, ahol van egy meccses pihenő, amikor lehet szabadon lekötni barátságos meccset, nem hiszem hogy most sikerül, de talán tovább megyek. Még nem elemeztem harmadosztálybéli ellenfelemet... teljes mértékben... ;)

Ranagol_5 2012.10.24. 23:00:43

@-kraci-: Sok tekintetben egyetértek veled, viszont kikoptak a régi állandó kommentelők is sajnos, és ez nem feltétlenül a kupa számlájára írható.

Achu-Football Club Actors 2012.10.24. 23:32:21

Az az igazság, hogy én igazi újságot írok a csapatommal kacspolatban. De ide nem teszem fel sosem. Vagy ha érdekel titeket szívesen megosztom itt is...

2012.10.25. 10:38:27

@Achu-Football Club Actors: És hol van az az újság? Megnézném.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.25. 15:11:28

A Klesta lányok ledér csöcsei továbbra is hibálódznak szerdánként az elbé kupán!!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.25. 19:19:44

@-kraci-: megváltozott a kupa valóban, hiszen azok, akik a törzskommentelők voltak kezdetben, mostanra abbahagyták. ha te is ezt teszed, te is erősíted ezt a folyamatot. sajnálnám, ha nem neveznél többet!

Achu-Football Club Actors 2012.10.25. 21:04:32

@CreaPress: Na, nagyon szarok amiket a fórumon írok? :)

Lycsebatyo 2012.10.25. 23:29:27

A Yetik címvédésre készen állnak. Nehéz feladat lesz, hisz elég sok minden változott a kupagyőzelem óta és fog is még a szezon leforgása alatt. Az újoncok megígérték, hogy becsülettel fognak küzdeni. Egyelőre csak annyit mondhatok biztosan: nevezés leadva :)

Mosolygó Rettenet 2012.10.25. 23:38:51

Ózdi Kohász is leadta nevezését. A cél ismét az első 10-be kerülés és persze a fiatalok fejlesztése.

paradicsomsal 2012.10.25. 23:50:40

A Vasas DH csapata is leadta nevezését a kupára!
Új szelek fújnak a csapatnál, új, tapasztalt játékosokkal kombináljuk a fiatalok beépítését. A magyarítás egyelőre nem megy, lassan érnek be a fiatalok, addig pedig eredmények is kellenek, jó lenne visszakerülni a hatodba, és ott maradni végre. :)

panteraAtus 2012.10.26. 06:27:25

Rohan lovasai is nevezett.

Kiß B. 2012.10.26. 10:16:29

@f_miki: Neveztem, de csak miattad! Jólesett, hgy vetted a fáradságot, és írtál itt is, és a Hattricken is. Igazából csak hiányzik a régi hangulat. Nálam akkor szakadt el valami, amikor a török-szír határon egy tábori emeletes ágy tetején kerestem a wifi jelet, hogy le tudjam kötni a fordulót, úgy, hogy előre jeleztem, hogy nem biztos, hogy gépközelben leszek, aztán nem is sikerült, közben a srác, aki az utolsó pillanatban hívott ki itt baszakodott velem, hogy nem kötöttem le a meccset. Persze utána volt még egy-két hasonló afférja. Régen ilyen elő nem fordulhatott volna, pedig fele ennyi szabály sem volt.
Mindegy, miattatok, a törzsgárda miatt adok még egy esélyt a dolognak!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.26. 12:13:45

@-kraci-: örülök, hogy így döntöttél! aki a török-szír határon azért küzd, hogy időben lekösse az lb-meccset, nem hagyhatja abba olyan könnyen!
Respect! :)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.10.26. 14:03:53

Természetesen leadtam én is a nevezést. Nálam az elmúlt másfél évben már csak az LB miatt maradt meg a HT-kontóm. Én nagyon jó szórakozok a kommenteken, ahol nagy a színvonalcsökkenés történt az szerintem maga a játék, amibe hiába hoznak be újításokat, nagyon egyszerű, unalmas és darabos. Most egy kicsit aktívabb leszek a HT-n, de csak azért, mert bekerültem a remek edzős programba, és hozzám is közvetítik ki a védőket, a héten ezért is estem ki a kupából, mert hátul két 17 éves játszott, de nem nagyon izgat, mert az LB-be úgyis a legjobbak fognak játszani.

Viszont ma este fél hétkor a PPM-ben:
www.powerplaymanager.com/r93384
Magyar Kupa döntőt fogok játszani. Nem én vagyok az esélyes, de azért majd igyekszek. Ha nyerek akkor azt hiszem már nem az LB kupadöntők lesznek a legnagyobb eredményeim, amit menedzserjátékban el tudtam érni. :]

hatarsorompo 2012.10.26. 15:01:38

Sziasztok!

Elküldtem az előnevezést. Most sem a kupagyőzelem lesz a cél, hanem a játék öröme.

Jó játékot mindenkinek!

gyogyviz3 2012.10.26. 16:19:35

Én is kitöltöttem a formot, így ismét lesz női menedzser, és két, Hattrick Masterst megjárt játékos.
Most a négy csapatos Barátság Kupában küzdünk (a Palóc Mentő lesz a harmadik fordulós ellenfél), a jövő héten be is fejeződik a csoportküzdelem.
A helyosztó viszont eltolódik, ha tizenkét nap múlva kezdődik a Labdabiztos.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.26. 20:47:18

Kommentek és elemzések tőlem is várhatóak, ahogy régen. Színmagyar csapatom készen áll a megmérettetésre!

Achu-Football Club Actors 2012.10.26. 21:36:11

F.C.A. Krónikák - Az LB a mi házunk táján...

Ordódy Krisztiánt és a csapat tulajdonosát kérdeztük, milyen is volt számára a tavalyi LB-ben való részvétel.

"Nagyon hálás vagyok ennek a kupasorozatnak, és ennek a nagyon szép kezdeményezésnek. Igen ritka manapság az, hogy a csapatok saját büdzséjükből, és nem a nagy anyagi bevételekre várva tart fenn egy ilyen eseménysorozatot. Számomra azért is emlékezetes a tavalyi Labdabiztos, mert kezdőként csak itt kaphattam szerepet. Ráadásul végig játszhattam általában mind a 90 percet. Így volt biztosítva állandó fejlődésem. Mivel a döntőig jutottunk, az U20as szövetség rögtön felfigyelt rám, s azóta is minden mérkőzésemet figyelemmel kísérik."

- Ehhez csak gratulálni tudunk.

"Khm"

- Igen?

"Elsőként szeretnék végre bemutatkozni, a nevem Lazók Mátyás, és az én szerény színészi fizetésemből vagyok képes fenntartani egy ilyen pompás csapatot."

- Tehát ön a tulajdonos.

"Igen, teljes mértékben én irányítom a csapatot. Nem hiszek a többkezűségben. Azt hiszem egyre több tapasztalatot szerezve egyre szebben szereplünk. Főleg a kupában teljesítünk erőnk felett és mindezt az LB-nek köszönhetjük."

- Ki sarkalta önöket arra, hogy elinduljanak itt?

"Hát... hogy is mondjam. Mi régi, személyes jó barátságban vagyunk a Bastille LSE vezetőjével. Egy este meghívást kaptunk egy ottani barátságos meccsre. A mérkőzés után a klub igen furcsa, igazi késdobálós, kriplis kocsmás hangulatú székházába kaptunk meghívást.A sok Bastille Bad Boys-os, billiárdozó szurkoló között, egyszercsak elkezdtek az asztalon táncolni a Klesta lányok. Ők akkor sok mindent felajánlottak. Többek között egy előre kitöltött nevezési lapot tett rá az egyik Klesta lány a másik formás fenekére, és arra kényszerítettek, hogy írjam alá. Azóta minden nevezés így zajlik a mi házunk táján."

- Ha jól tudom még mindig érdekeltek a Magyar Kupában. Nem fognak lemaradni a kezdőkörről?

"Nézze. Elemeztük szerdai ellenfelünk. Úgy érzem verhetők. Majd meglátjuk mit hoz a sors."

- De ők mégis csak egy harmadosztályú csapat.

"A focit, szeretet, a figyelmet, a tiszteletet, a tapasztalatot nem a kor vagy az határozza meg, hogy honnan jöttünk, hanem az, hogy hová tartunk. Ehhez kell a hit. Mi hiszünk, és ha el is esünk felállunk és tovább megyünk."

- Hit? Mi az, hogy hit?

"... ekkor Lazók Mátyás előadta legújabb készülő előadásából a La Mancha lovagjából 'Az Álom' című számot, ráadásul igen meggyőzően. Bár kicsit Krisztusi volt a dolog, de songyát rá. Hát ilyen a teátralitás"

- Köszönjük a lehetőséget.

"Mi is! Hajrá Labdabiztos, Hajrá F.C.A.!!!"

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.10.27. 12:25:44

Mikorra várható a kezdés? Köthetek még le szerdára barátságosat?

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.10.27. 16:27:40

Valaki kihívja Szájfocistáimat? ID: 1997523

Nem a legerősebb csapattal megyek, lehet idegenben is, itthon is, viszont több alapember játszani fog, mert elfelejtettem keretet küldeni, s bizony a tavalyi csapatom lépett pályára ma :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.27. 19:28:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szerdára még nyugodtan, utána szerdán (vagyis hetedikén) lesz az első játéknap. :)

2012.10.27. 20:55:00

Ha beengedtek, jönnék én is. A formot már kitöltöttem.

A csapatról annyit, hogy fiatalítani fogok, ezért most éppen eladó Vlado Junaković (249615101), a 28 éves szlovéniai születésű, titáni játékszervezésű középpályás. Az aktuális átlagárfolyamon tettem ki.

2012.10.28. 10:35:12

@Ranagol_5: Láttam hajnalban az esetet.

bundabotrany 2012.10.29. 09:05:08

A múlt héten kicsit be voltam b***va. Aztán most eszembe jutott, hogy fogalmam sincs, leadtam-e a nevezésem, így megtörténhet, hogy kétszer is elküldtem.
Ha így történt, bocs, de csak egy VM Egyetértés szeretne nevezni.

gyogyviz3 2012.10.29. 13:20:47

@Black Lotus: Szia! Mikor írjátok a kígyót?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.29. 14:16:24

@gyogyviz3: Szia! Holnap reggelre (de lehet, hogy már ma estére) elkészül a csoportbeosztás és a menetrend, szerdán már ezek alapján lehet kötni a meccseket jövő hétre.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.29. 23:27:15

Hölgyem és uraim, a 11. LB Hattrick-kupa nevezése lezárult és f_miki munkájának hála, elkészült a csoportbeosztás.

A maestro az alábbi kiegészítéssel látta el művét:
"Mivel még ketten állnak a kupában - Football Club Actor és Ózdi Kohász, őket tettem a két hetes csoportba és az első fordulóban ők lettek szabadnaposak. Ehhez az A csoportban megcseréltem az első és a negyedik fordulót, egyébként nem változtattam az eredeti sorsoláson és Palócmentő is ezért van a B csoportban, nem a C-ben."

Mikinek köszönet még egyszer, szerdától már a lekötéseké a terep!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.29. 23:28:24

A D csoport betűjele helyén egy halálfej is állhatna, míg a B csoport a rózsaszínű álmok terepe. A svájci tőkéből finanszírozott Kovács Kálmán Elemző Központ gyorsjelentése a sorsolás után.

Az A csoport számos izgalmas aspektust tartogat. Itt feszül majd a küzdelmeknek az előző kiírás döntőjének mindkét résztvevője, a Yeti és az Actors, lesz romániai házirangadó a Bunny ide sorsolása okán, és nem utolsó sorban a csoport hemzseg a régi motorosoktól: a Somogyország, a Botláb, a Murénák és a háromszor már triumfáló, egy idény kihagyás után visszatérő Kecso egyaránt jelentős LB-történelemmel büszkélkedhet.

Körzővel és szögmérővel is nehéz lenne kiegyensúlyozottabb nyolcast kreálni a B-csoportnál: bár a korábban szintén háromszor triumfáló Lotus tartalékosan is kilóghat a sorból, a másik továbbjutó helyért óriási tülekedés várható. Akár a tavaly a legjobb nyolcat már megízlelő Egri Csillagok, akár a negyeddöntőt eddig távoli álomként kezelő Szájfocisták, akár valaki más hajózik be, az eredmény nem számítana bombameglepetésnek. Legalább egy csapat, amelynek drukkerei eddig csak csorgó nyállal figyelték a felsőházat, most valóra válthatja akár legféltetebb álmait is. Ráadásul, mint ahogy tavaly a Csillagok már megmutatták, kellő koncentrációval a csoport "nagyágyúja" is elkapható.

A C csoport első ránézésre a Revenge és a Bastille diadalmenetét hozhatná, de előbb-utóbb az Ózdi Kohász is bizonyítani kívánja vélhetően, hogy nem puszta véletlen az örökös első kalapból sorsolás, illetve a Rohan lovasainak is ideje lenne szétcsapniuk a bámészkodók között. Ha figyelembe vesszük, hogy a cikoriának vélhetően csak felfelé vezet az út a tavalyi 31. hely után, akkor ez a mezőny bizony igen sok jóval kecsegtet...

És akkor mit mondjunk a D csoportról? Ahol a Palota-NLNS-Salazar's-SBTC négyes két tagjának már a csoportkörben véget érnek a kupagyőzelemmel kapcsolatos álmai. De lehet, célszerű lenne úgy fogalmazni: legalább kettőnek, hiszen a mindig veszélyes Ranagolidák, vagy a Hattrick Masters-sztárokat gyűjtő Jódaqua is megcsinálhatja a szerencséjét a surranópályán. Brutálisan erős csoport, ahol alighanem az utolsó mérkőzések második félidejében is lesznek izgalmak a továbbjutást illetően.

Ezek tehát az előjelek, jövő héttől a csapatoké a terep, hogy igazolják vagy épp megcáfolják a szakértőket.

2012.10.30. 10:39:29

- Bár legutóbbi két részvételünk alkalmával az elődöntőig jutottunk, a mostani játékosállományunkkal esélyünk sincs bekerülni a legjobb nyolc közé - véleményezte a sorsolást Mr. Crea klubmenedzser, nem sokkal annak nyilvánosságra hozatala után, majd mosolyogva hozzátette:

- Azt tudtuk, hogy kígyóírással készül, és olyan is, mintha az anyósom írta volna. Sőt, durvább: ez a kígyó az Ausztrália sivatagos területein őshonos kispikkelyű tajpán lehetett, amelynek mérge ötvenszer olyan hatékony, mint a csörgőkígyók többségéé, és több százszor erősebb a szintén veszedelmesnek tartott pápaszemes kobráénál.

A Labdabiztos Kupa sorsolása miatt tartott sajtótájékoztatón megjelent Gerold Ott, az igazgatótanács elnöke, és Berg Zsolt, a klub titkára is, ők drasztikus keretszűkítésről számoltak be, a klub egy tucat tinitől válik meg, a tizenkét játékos közül csak egy töltötte már be a 19. évét, a többiek mind jóval fiatalabbak. Megint lehet válogatni a listáról:

www92.hattrick.org/Club/Announcements/View.aspx?teamId=1993096&messageId=35027289

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.30. 11:20:29

@Black Lotus: Klesta mester tanítványaival ismét sikerült összeakadnunk, nemes küzdelemnek nézünk elébe.

bundabotrany 2012.10.30. 12:47:33

@gyogyviz3: "...ismét lesz női menedzser, és két, Hattrick Masterst megjárt játékos..."

Még egy szezon, és a költészet is beköltözik a Labdabiztosba, ugyanis tíz perce találtam meg Karafiáth Orsolya költőnő virtuális öccsét:

Róbert Karafiáth (131962378)
16 éves és 3 napos, következő születésnap: 2013-02-16.

Középszerű gólszerzése lehet az akadémián, a felnőttben majd isteniig fejlődhet :)

Ranagol_5 2012.10.30. 13:27:19

Akkor mikor kezdődik a kupa? Sosincs szerencsém, mindig beszopódom a legerősebb csoportokba.

Ranagol_5 2012.10.30. 13:29:16

Most látom, be is szoptam, egyszer nem nézek ide, és akkor jön ki, hogy már szerdára köthetném le a meccseket, én meg már lekötöttem egy barátságost. Remek.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.10.30. 13:41:34

A székház tele volt érdeklődőkkel és kivételesen most nem a 'lengyel csöcsök, magyar foci' állandó kiállítás miatt, hanem Klesta mester tartott sajtótájékoztatót, mivel megtartották a 11. Elbé sorsolását.

"Idén kiderült, hogy az utóbbi két évben kárhoztatott erős csoport után már nem lehet gyenge csoportban bízni. Kiváló csapatokkal kell megküzdjünk és külön öröm, hogy olyan ellenfeleket kaptunk, akikkel van elszámolni valónk. Ilyen a Rohan lovasai, a cikoria, az ózdiak és természetesen a Revange csapata is. Utóbbi csapatra külön edzőtáborral készülünk, ugyanis szurkolóink még ma sem feledték a két évvel ezelőtti elődöntőt! És igen, kupát is akarunk nyerni! Ha nem sikerül a legjobb négybe kerülés és az V. osztályban ragadás, akkor lehet el kell gondolkodnom a közös jövőn is. Mindenesetre üdvözöljük a 11. Elbét, a résztvevő csapatokat, támogatónk minden csapatnak eljuttatta a láda Unicumot és a nagyobbik Klesta lány enbéegyes melleinek agyagszobor mását."

2012.10.30. 19:13:09

- A Salgótarjáni Bányász Torna Club egyetlen célja a 11. Labdabiztos Kupában, hogy a sztárcsatárokat nevelő VM Egyetértést és a két Hattrick Masters-játékost is felvonultató Jódaqua SE Sóshartyánt maga mögé utasítsa. Amennyiben ez sikerül, és nem a leggyengébbek között kell küzdenünk a playoffban, akkor már nem vallunk szégyent.

A fenti mondatokat Mr. Crea csapattulajdonos mondta a saját televíziójának, a CreaTV-nek esti sportműsorában.

Az is elhangzott: a tizedik LB-kiírás alatt visszavásárolt Evanics Hunor csak a kispadról nézi majd a kupa küzdelmeit, mert a klub a nemzeti válogatottnak edzi, ezért a bajnoki- és Magyar Kupa-mérkőzéseken kell lejátszania a fejlődéséhez elengedhetetlenül fontos heti 90 percet. Játszhatna ugyan más poszton is, de a klub nem kockáztathatja, hogy megsérüljön. Barátja, a szintén százezres teljes képességmutatóval rendelkező Csirke Zoltán, valamint a Bányász harmadik ikonja, Volker Spriseterbach viszont rendszeres résztvevője lesz az aktuális Labdabiztosnak.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.30. 22:55:43

@Ranagol_5: nem most szerdán, hanem jövő héten, november 7-én kezdünk, (a NOSZF 95. évfordulója alkalmából...), az eheti barátságost játszd le nyugodtan!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.31. 00:03:51

A Revenge 2009 edzője, Együd Zoltán a következőket nyilatkozta:
- A patinás LB Kupa 11. szezonjában nem tűztünk ki különösebb célokat a csapat elő. Tavalyi éremesélyeinket a határon túli invázió döntötte romba, a megerősödött mezőnyben pedig már a nyolc közé kerülés is komoly fegyvertény lenne. Csapatunk emblematikus játékmestere, az első szezon óta velünk lévő Pápai Imre átadólistára került, a gólerős szélsőhátvéd Horváth Mártonnal és a technikás támadó Tiber Józseffel egyetemben. Helyükre egy meghatározó tudású szélső érkezése várható. Folyamatban van a saját nevelésű fiatalok beépítése, az idei szezonban a korábban már bizonyított Kiss Attila mellett a válogatott-esélyes szélső Röfler Dávid, valamint a tehetséges hátvéd, Baráth Bendegúz (az ikonikus Doktor úr lehetséges utóda) játszhat komoly szerepet a kupameccseken.
A Tesco gazdaságos világválogatottak továbbra is retteghetnek színmagyar csapatunktól!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.31. 11:40:58

Kiesett a Kupából a két utolsó lb-csapat is magasabb osztályú ellenfelekkel szemben - Football Club Actors úgy veszített 4-1-re, hogy a labdabirtoklás 80/82 %-os volt!
Ne felejtsétek el, hogy a jövő hétre már a fenti sorsolás szerint kössétek le a meccseket!

gyogyviz3 2012.10.31. 12:19:50

Elküldtem a kihívást a Ranagolidáknak, a sorsolás szerinti pályaválasztással.

Mosolygó Rettenet 2012.10.31. 12:39:35

Sajnos nemcsak hogy kiestünk a kupából, de egyetlen kapusunk is lesérült. Viszont itt a lehetőség, hogy szombatig nézzünk egy, az elvárásoknak megfelelő magyar kapust.
Megint bebizonyosodott, hogy az ellentámadás a gyávák fegyvere, sajnos megint nem jött be, nem is értem, miből gondoltam, hogy működhet ezzel a kerettel.
Alessandro Maldini edző (akinek egy Paolo nevű rokonáról már biztos hallottatok:)) céljai az LB-kupával kapcsolatban továbbra is az első 10-ben végezni, ebben persze az is benne van, hogy jó lenne végre a kiemelésnek megfelelően szerepelni és legalább a felső ágra feljutni. Olasz edző lévén a taktika egyszerű: legyen nálunk a labda, ne kapjunk gólt, és ha lehet, akkor azért rúgjunk egyet...
A C-csoportban az ellenfelek erejét nehéz megjósolni, Revenge 2009 az előző 5 kiírásban negyeddöntőt játszhatott, így most is joggal követelhetik az egyik feljutó helyet, ezért úgy gondolom, hogy a Bastille LSE-vel és Rohan lovasaival fogunk megharcolni a másik felsőházas helyért. Jó előjel, hogy az előző kiírásban a kieséses szakaszban sikerült Bastille ellen győzni, de most idegenben kell majd helytállnunk.

2012.10.31. 16:25:54

@bundabotrany: Na, erre mondja a művelt Grönlandi, hogy aztaqrwa :)

És gondolom, ő fog védeni holnap az egymás elleni edzőmeccsünkön.... Na, majd Wegert-Spriesterbach-Jacques trió jól kitömi, mint az U20-as szövkap crp teamjét.

2012.10.31. 18:16:12

Annyira meglepett ez a bizonyos Crea nevű kapus, hogy nagy G-vel írtam a művelt grönlandit. De már tudom, hogy tényleg ő fog holnap védeni, mert jobb, mint Brezovcsik. Így presztízsmeccs lesz, és nem könnyű. Egyre jobb játékosok alkotják ennek a kis falunak a virtuális csapatát.

2012.10.31. 18:24:03

@f_miki: Kihívtalak a Szoó József Emlékstadionba. Természetesen kupaszabályokkal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.31. 23:44:11

@CreaPress: lekötve! titkosszolgálati eszközök bevetésétől sem riadunk vissza, hogy egy hét alatt kiderítsük, vajon a 0:29-es gólaránnyal tökutolsó bányászokhoz megyünk, vagy beleszaladunk valami súlyos meglepetésbe. Színes edző mindenesetre óva intette a túlzott elbizakodottságtól játékosait, akik a bajnoki teljesítmény láttán csak legyintettek... egyedül Tóth Norbi pillantásában láttunk egy kevés félelmet - ott akár még szarrá is verhetnek bennünket, oda kell figyelni! - mondta a sokat tapasztalt veterán!
Egyébként az hogy lehet, hogy még egyszer sem játszottunk egymással?

2012.11.01. 10:53:46

@f_miki: Az, hogy nem játszottunk egymással, csak egyféleképpen lehetséges: nem voltunk még összesorsolva se LB- se MK-meccsen, és a bajnokságban sem szerepeltünk azonos csoportban.

Ha a 0-29-cel kapcsolatos titokra vagy kíváncsi, olvasd el a szombati bajnoki meccs elé írt nyilvános nyilatkozatomat. Ezzel megspórolod a titkosszolgálati eszközök igénybevételének tetemes költségét.

2012.11.01. 11:18:39

Van itt spéci angolos? A másodedzőm, Köő-Kemény Ivó nevét kellene angolra fordítani, de a Drinker Stony-nál jobb nem jut eszembe.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.11.01. 13:25:07

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Botláb BFC (VI) helyszín: Estadio Pancero 2012-11-07 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.01. 14:48:43

@CreaPress: egyszer írtad már: irány a hetedosztály - nem az a titok, hanem az, hogy ellenünk melyik csapattal állsz majd ki. Most éppen kilenc emberrel, csapnivaló szervezettséggel állsz nyerésre Jódaqua ellen, úgyhogy nincs sok esélyünk szerdán.

Futó Lada 2012.11.01. 15:48:18

Yeti Face - Kecso lekötve.

Munzinger edzőt sikerült elcsípni a parkolóban amint a csapatbusz mellett álló Zastavájához sietett.

- Hogyhogy ismét elindulnak az LB kupában?
- Az előző kiírásban nem tudtuk legyőzni a Salazar's csapatát a kupában. Kielemeztük az okát, és rájöttünk, ez azért történt, mert nem indultunk. Most pótoltuk ezt az apró ám lényeges mulasztást.

- És így most megverik majd?
- Fogalmam sincs, de legalább az esély megvan.
- Mit szól hozzá, hogy rögtön a címvédő ellen lépnek pályára, ráadásul idegenben?
- Örülök neki.
- Miért ?
- Mert ha nem örülök, akkor is a címvédő ellen kezdünk idegenben.
- Erősödött-e a csapat ?
- Persze. Nemrég például egy óvodai szkander-versenyt is megnyertek.
- Mit gondol, nehéz csoportba kerültek ?
- Ma már nincsenek gyenge csoportok, de úgy gondolom, ha minden meccset megnyerünk, akkor jó eséllyel pályázunk a csoport első 2 helyének valamelyikére.
- Felrebbent a pletyka, hogy Klestánét többször is látták a díszpáholyban a csapat utóbbi meccsein.
- Elnézést, de mennem kell, mert fel kell rakatni a téligumit, és a gumis vár fél 3-ra.

laca65 2012.11.01. 16:38:18

Szájfocisták kihívása elküldve a Mezey Dottore-ba!
VII. osztályúként szép lenne a 20 közé kerülés a végén.

2012.11.01. 19:59:07

@f_miki: A 2+4+3 valóban kilenccel egyenlő, de a focifelállásban az tíz ember, mert a kapus nem számít bele :)
Valóban elcsesztem a csapatállítást. Még tegnap éjjel raktam össze, lehet, hogy figyelmetlen voltam. Az viszont nagy hiba, hogy mint újdonsült scout, ma délelőtt csak a ht-worlddel foglalkoztam, és nem ellenőriztem a felállást.
Azért nem lesz háromesélyes az egymás elleni meccsünk, mert vagy a hosszabbításban, vagy a tizenegyesekkel el kell dőlnie valamilyen irányba.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.11.01. 20:22:52

Üdv mindenkinek! :)
Nagyon vártam az idei szezont, főleg, hogy lesz vagy 3-4 forduló, amikor a legerősebb csapattal tudok majd kiállni! :)

Cél a 12 legjobb közé kerülni, onnantól kezdve mindegy.

Idén elképzelhető, hogy fel is jutok, már nagyon várom.

Tapasztaltabb kollégáimat kérdezném ,hogy egy VI. osztályból V. osztályba kerülés az anyagi megtérülésen kívül milyen előnyöket jelenthet?

2012.11.01. 20:34:12

@rhynn: Milyen előnyökre gondolsz?

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.11.01. 20:42:59

@CreaPress: Valaki említette, hogy elvileg komolyabb ellenfeleket választhatok barimeccsekre, meg az edzés is hatékonyabb lesz. Igaz ez?

Ranagol_5 2012.11.01. 21:14:03

Kitettem két játékosomat átadólistára, lehet csemegézni.:
Árpád Hortobágyi (355417700)
Garry Esmond (235326155)

Mosolygó Rettenet 2012.11.01. 21:23:43

@rhynn: Bár nincs nagy tapasztalatom az V. osztályt illetően, mivel most húzom ott a második szezonom, a tapasztalatom viszont ez: anyagi megtérülés? a csapatom folyamatosan az anyagi csőd szélén áll :), hétről-hétre azért küzdök, hogy pontokat csípjek el sokkal erősebb ellenfeleimtől, az edzésen meg nem érzékelem, hogy bármit is változott volna az intenzitása.
De hátha rám cáfol valaki, hogy csak bennem van a hiba...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.01. 21:26:53

bastille lse - sfc se mérkőzés lekötve!

@Futó Lada: megkérdeztük klesta urat, mit szól, hogy benedykta asszonyságot a kecso se vip páholyában látták, mire a mester edző megvonta a vállát és annyit mondott: mit gondolnak, a lányaim hétről-hétre miért rázzák a pőre csöcseiket nevetgélve?!? mert az anyjuk vetélytársaink vip páholyában heherészik mojitot szürcsölve és bassza felvenni a telefont, ha felhívjuk, hogy legalább mosogatni jöjjön haza!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.01. 21:58:56

@rhynn: Röviden válaszolva a felvetésekre: szerintem az ötödnek az a legnagyobb előnye a hatoddal szemben, hogy (néhány kivételes csoportot leszámítva) az ötödben már jóval komolyabbak az ellenfelek, így sokat lehet taktikázni és tanulni is a játékról (feltéve, hogy tanulni akarsz a vereségekből és nem elintézni a dolgot annyival, hogy Olaf már megint egy f@sz volt).

Az általad jelzett előnyök közül:
1. Anyagi megtérülés: messze nem biztos. Igaz, hogy a szurkolói klubod tagsága megugrik, de 3-4 vereség után az elvándorlás is megindul és a maradó szurkolók sem töltik meg úgy a stadiont, mint amikor hatodban ment a szekér és jöttek a győzelmek zsinórban. A keret fenntartása viszont - ha veszel néhány sztárt - jóval drágább és várhatóan szakemberből is több kell (főképp sportpszicho).

2. Erősebb barátságos ellenfelek: ez akkor igaz, ha kalapból választasz ellenfelet, akkor jó eséllyel magasabb osztályút köt le neked a gép. Ha maradsz az LB-kupában következő szezonban is, akkor kvázi semmit nem érzékelsz belőle, de egyébként sem akkora a különbség, hogy ezért érné meg osztályt váltani.

3. Az edzés hatékonyabb lesz: ezt nem tudom, ki mondta, de az illetőnek vagy gőze nincs a Hattrickről vagy valami olyan anyagot szív, amiből nekem is kell. :DDD

2012.11.02. 00:42:55

@Black Lotus: "ezt nem tudom, ki mondta, de az illetőnek vagy gőze nincs a Hattrickről vagy valami olyan anyagot szív, amiből nekem is kell. :DDD"

Eddig is sejtetem, hogy zsinórban három Labdabiztost nyerni nem lehet tudatmódosító szerek segítsége nélkül, de hogy éli túl az ember, ha 336 napon át be van tépve? :DDDD

na73 2012.11.02. 08:52:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: Napfény Stadion 2012-11-07 09:45 (6/50)

Lycsebatyo 2012.11.02. 10:21:06

@CreaPress: Elvileg Stone-Hard Drinker lenne, ami önmagában sem egy rossz fordítás, de lehet nálam valaki kreatívabb és még segít rajtad :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.02. 13:58:17

@CreaPress: Hiába, nálunk csak ilyesmire futja, nem úgy, mint egyes topkluboknak, ahol a repülés az A380-nal egyenlő. ;)

Egyébként a tanárnő példáját követve mi is felajánljuk erre a szezonra, hogy a hazai pályás meccseinket (Vasas DH, Eger Boyz, NagyAti73) a nagyvilágban játsszuk le, hogy az ellenfeleket ne stresszelje a Gaudí atmoszférája. A Csendes-óceánt meghagyjuk a Jódaqua gárdájának, de ha valamelyik ellenfél szeretne gvántánámérázni Kubában, netán Lothar Matthäus mintájára felfedezni egy Antigua és Barbuda környéki szigetet, akkor részünkről nincs akadálya. :)

2012.11.02. 14:18:31

@Black Lotus: Kitűztem magam elé néhány célt az életemben.
Négy évesen, a hetedik koponyaműtétem után azt, hogy ha megérem a felnőtt koromat, sokszoros véradó leszek, százat szerettem volna elérni. Az OTI-ben megmosolyogtak. Ezután túléltem még négy ilyen operációt, aztán 18 évesen és 1 naposan elmentem az utolsó óra (matek) helyett életem első véradására, és ma, közel 31 évvel később 122-nél tartok.
Öt gyermeket terveztünk 22 éve az akkori barátnőmmel, aki ma három fiam (19, 12, 9.5) és két lányom (15.5, 14.5) anyja.
Van még tíz tervem. A Labdabiztos megnyerése nincs ezek közt, az viszont igen, hogy egy A380-as fedélzetén vagy Dél-Amerikába, vagy Ausztráliába eljussak.
Remélem, nem csak a virtuális csapatomnak jött ez össze, hanem előbb-utóbb nekem is megadatik.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.11.02. 17:14:56

VM Egyetértés irányába kihívást foganatosítottam.

Egy kisebb összeget rá mernék tenni, hogy már tegnap is kihívtam, de a rendszerben ennek semmi nyomát nem találtam. Köhög a HT, vagy mi van?

laca65 2012.11.02. 17:37:50

@Black Lotus: Figyelemmel az előttünk álló télies időjárásra, az Eger Boyz szívesen fogadja, ha melegebb éghajlatra hívják, nem pedig küldik ! Állunk elébe! Remélem játékosaim nem betegszenek majd bele a repülőútba. Egyébként nincs ellenemre a finom rum és a tüzes rumba ...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.02. 20:17:57

@laca65: Remek, holnap ki is írjuk a közbeszerzést a kubai túrára! :)

Achu-Football Club Actors 2012.11.02. 20:53:48

Én is lekötöttem egy barátságost már, mert az volt, hogy még nincs meccs. Most nem tudom mi van...

Achu-Football Club Actors 2012.11.02. 20:54:50

Na benéztem... Ez a lényeg. Ha lehet úgy osszatok be, hogy ez a forduló az én "szabadnapom..."

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.03. 00:46:25

@Achu-Football Club Actors: szabadnapos vagy! bár ilyen egyszerűen teljesülne minden kívánságod. :)

2012.11.03. 07:45:35

@Black Lotus: Azért azt illene figyelembe venni, hogy a kubai pályákon játszott barátságos meccsek kezdési időpontja szerda 23:15.
Innentől értelmezhetetlen a nevezési feltételek egyik pontja:

"Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges)"

A tanárnő és mentős barátunk is azért preferálja az óceániai zónát, mert ott hajnali szerda négykor kell játszani (öt órával és 45 perccel a magyarországi meccsek kezdete előtt), így semmiképpen nem kavar be az adminisztrációba. Kuba viszont nagyon, hacsak el nem fogadjuk, hogy az a pont innentől fogva érvénytelen, és a tabella csütörtökön reggel, az adminisztrátor ébredése, vagy ugyanaznap délután (ne adj' Isten, este), a munkaidejének letelte után frissül.
Mert ha így van, ez egy vicc.
És abból sem a legjobb.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.03. 10:02:59

Kezdődik!

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: hazai pályán 2012-11-07 09:45

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.03. 16:09:51

@CreaPress: Úgy tudom, f_miki jellemzően az esti, éjszakai órákban szokta frissíteni a googledocs-ot, így nem hinném, hogy többször kellene hozzányúlni a táblához. De amennyiben a kérdésben tényleges érintettséggel rendelkezők (akár f_miki, akár a B csoport valamely csapata) valamelyik emel kifogást a témában, akkor természetesen a három hazai mérkőzésemből kettőt a saját pályámon rendezek, az Eger Boyz elleni összecsapásra pedig vállalom, hogy a pályán elért eredmény helyett 3-0-s vendéggyőzelem kerüljön a kupa eredményei közé. De úgy gondolom, a D csoport résztvevői szempontjából irreleváns, hogy én a 3-5. forduló között a saját pályaválasztású mérkőzéseimet hol tartom, ha abba a másik csapat beleegyezik és a többi érintettnek nincs ellenvetése.

Azt külön sajnálom, hogy ez a "vicc" rossznak minősül. Sajnos nekem nem olyan jó a humorérzékem, hogy úgy emlékezzek valakire, hogy a róla elnevezett stadionban szedem be a 8-9 gólos vereségeket. És mivel már én is leéltem közel 34 évet ezen a planétán, nem is valószínű, hogy sokat javul már a humorérzékem. Sajnos vagy szerencsére, de ez van.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.04. 13:05:37

@CreaPress: adminisztrátori szempontból nem probléma, felhúzom a vekkert egy órára, beírom az eredményt és visszafekszem, csütörtök reggel lehet is küldeni az új kihívásokat. ha csoport többi tagja nem emel kifogást, ha nem merül fel az eredményekkel való visszaélés (szalonremi, harmadik csapat kiejtése egy szándékos vereséggel, stb..), akkor nem látom, mi akadálya lehet a kubai szurkolók előtt lejátszott hazai meccsnek. úgy gondolom, a saját magunk által felállított versenyszabályokon túl lehet lépni, ha abban megegyezik a közösség.

2012.11.05. 08:22:08

@Black Lotus: @f_miki: Bocsássatok meg, a fenti hsz írásakor annyira ki voltam akadva, hogy az nem kifejezés. Egy, Stone-Hard Drinker (maradjunk ennél a fordításnál, elég kifejező) kategóriájába tartozó rokonom tartott nagyelőadást a szabálykövetésről), és az emiatt felborzolt kedélyállapotom kihatott az aktuális irományra is. Azon a szinten állt, hogy azt hittem, fogom a telefont, és mentőt hívok hozzá, mert a heveny alkoholmérgezés megalapozott gyanúja állt fenn. De az ember a vendég rokonához mégse hívjon mentőt.
(Igaz, a kardiológusom erre másnap azt mondta, hogy ha a házigazdának már volt pitvarfibrillációja /nekem volt/, akkor nem a vendég, hanem a saját maga érdekében kell meglépnie a detox-projekt kezdeményezését.)
Tehát, ha túl erősen fogalmaztam, azt sajnálom.
Ha már így van, további jó helyek a bolygón: Trinidad és Tobago, Hawaii, Zöld-foki Szigetek, és még lehetne folytatni a sort.

Kiß B. 2012.11.06. 00:21:07

nincs ht, én meg alig vagyok gépközelben... kis türelmet kérek a kihívással!

Kiß B. 2012.11.06. 07:37:35

Köszönöm a türelmet! Lekötve!

gyogyviz3 2012.11.06. 14:00:21

Úgy látom, minden meccs le lett kötve. Jó kis torna lesz ez. Crea egy hete azt írta, hogy a Sóshartyán megelőzése a csapat egyik legfőbb célja.
Szerintem nem lesz könnyű dolga ellenünk. Az én célom aznaptól az ő megelőzése.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy az új csapatvezetőjük, a bányászokat Stone-Hard Drinker néven irányító Köő-Kemény Ivó nagyon durva programot szervezett: 12 csapatot hívott meg felkészülési mérkőzésre, kétóránként mást és mást, mi is az "étlapján" leszünk.
Nem tudom, végig akarja-e nézni a 24 órát, de akár igen, akár nem, tényleg történelmet ír, mert 24 óra alatt 12 meccset még aligha játszott valaki.
Ha valaki ráér, nézzen bele, mit játszik a csapata a csütörtök 12:00 és péntek 11:45 közti időben :)

2012.11.07. 09:36:22

@gyogyviz3: Nem fogom mind a 12 meccset a monitorhoz láncolva végignézni. Olyan meccs is lesz, aminek az eredményét csak 4 óra múlva tudom meg, ez csak egy őrültnek a még őrültebb kísérlete :)

A 11. Labdabiztos Kupa nyitó fordulójának 14 meccsét viszont betettem HT Live-ba, és ezekre is ránézek néha, a gólokat úgyis kiírja a monitor jobb alsó sarkába akkor is, ha közben éppen más anyagon dolgozom.

2012.11.07. 09:51:14

A torna első gólját a Vasas DH lőtte az Egri Csillagok FC otthonában:

04:37 Lyubomir Deninski a tizenhatos előterében felelőtlen cselezgetésbe kezdett, míg Gábor Budaházi el nem csente a labdát a láthatóan még tapasztalatlan játékostól. A megszerzett labdával aztán a szemfüles Vasas-játékos a kapuig menetelt, és nem hibázott, 0 - 1.

paradicsomsal 2012.11.07. 10:17:09

@CreaPress: A Vasas DH közleménye: Rendkívül megtisztelő érzés a kupasorozat első találatát megszerezni. A gólból származó bevételeket a pályáról eltanácsolt ifik rehabilitációs központjának ajánljuk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.07. 10:21:41

milyen már, hogy egy a bajnokságban nulla gólos csapatnak van egy 'Gólzsák' nevű játékosa... Színes edző örjöng, a megbízott titkosrendőrök szemlesütve kullognak el a stadionból

2012.11.07. 11:08:59

@f_miki: Színes edzőnek a találkozó végén átadjuk a csapat egyik fekete-fehér szerelését, vigaszdíj gyanánt.
Mindazonáltal ezt a Gólzsákot a klubvezetés a 35. szezonra első fokon 14 bajnoki találkozóra eltiltotta, másodfokon enyhült a büntetés: ha a csapat már matematikailag is biztos kieső, akkor beszállhat a játékba, addig azonban sorsában Spriesterbach és Jacques is osztozik.
A csapat pedig a bajnokságban már nem nulla gólos. Lakatos Benjámint, aki kapusként csatár poszton játszott a szombati bajnokin, és gólt mert lőni 0-5-nél a másik kiesőjelölt (mellesleg bottá vált) csapat ellen, Mr. Crea azonnal elküldte, ma már a svájci nyolcadban játszik.

2012.11.07. 11:17:46

@f_miki: Ja, az egyik titkosrendőröd a következőképpen lepleződött le:

Az amúgy nyílt edzésen Simek edző felesége mellett ült, és jegyzetelt. Ez még nem lett volna gyanús, de másnap annak az áruháznak a műszaki osztályán nézelődött, ahol Simekné dolgozik, és megkérdezte tőle:
- Megmondaná, asszonyom, mennyibe kerül ez a mosógép?
- Elnézést, ugye, az úr rendőr?
- Öööö.. Az.... De honnan jött rá?
- Onnan, hogy amit maga nézeget, az nem mosógép, hanem porszívó :)

Ha többen is voltak, lehet, hogy ügyesebben titkolták a kilétüket, de a játékosaim a tudásukat eszerint még jobban.

2012.11.07. 11:31:17

A Salazar-famíliának elment a kihívás. Kupaszabályokkal nyomjuk, és a Salazar's Arena szent gyepén ütközünk meg.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.07. 12:34:31

Miután Színes edző illendően gratulált és megköszönte Kő-Kemény Ivó figyelmességét, a fekete-fehér Bányász-mezt teátrális mozdulattal a 10. Kupán nyert bronz serlegre terítette: - Így fedte be ez a meccs a tavalyi bravúrt, ahogy ez a mez a bronzkupát. Elbizakodott játékosaim egy meccs alatt lerombolták azt, amit hosszú évek munkájával felépítettük. Nem híbáztatjuk a bírót sem, a Rákospalotai Titkosrendőr Kft. alibiző mosógépügynökeit sem, nekünk magunknak kell álmainkat megvalósítani. - mondta, és a kárörvendő újságírók gyűrűjében szipogva elhagyta a sajtótájékoztató helyszínét.

paradicsomsal 2012.11.07. 13:04:40

A Vasas DH elnökségi tagjainak annyira tetszett az első forduló eredménye, hogy ennek, illetve a remek egri borok hatására úgy döntöttek, a második fordulóban is a helyszínen nézik meg a mérkőzést, és a Szájfocisták küldöttségét remek fáy utcai hordós rizlinggel várják!

gyogyviz3 2012.11.07. 13:32:40

Juj...

Arra még nem érett ez a csapat, hogy a Labdabiztos Kupában és a bajnokságban is helytálljon. A mai K.O. után az egyetlen célunk az Elnök Kupa megszerzése lehet.
Arra talán jók leszünk...
A VI. ligában illene a dobogón végezni, és az a fontosabb.

gyogyviz3 2012.11.07. 13:40:40

Elkeseredésemben elfelejtettem ideírni, hogy kihívtam a Nincs Légiós Nincs Sírás FC nem éppen szerény képességű csapatát. Ebből megint vereség lesz, legalábbis úgy sejtem.

Futó Lada 2012.11.07. 14:02:33

Ezúton gratulálunk a Yeti-Face csapatának a győzelemhez, ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban. A mérkőzést vezető Saskőy-Bede-Vakkettő játékvezetői hármas működésével kapcsolatban nem jegyeznénk meg semmit, talán még egy-két büntető belefért volna, de ez a kettő iselég volt ezúttal.. :)

bundabotrany 2012.11.07. 15:20:17

Eddig 1 csapatot hívtál ki

Ranagolidák (VI)

helyszín: hazai pályán 2012-11-14 09:45

James Price dühös volt a találkozó után, mert ennél azért kisebb arányú vereségre számított. Ha a Ranagolidák ellen is ilyen szerény lesz a teljesítmény, néhány játékosnak el kell gondolkodnia a jövőjét illetően.

laca65 2012.11.07. 15:46:46

A 110. percben szerzett góllal idegenben gyűrtük le az elismerten (!!!) esélyesebb Szájfocistákat. Ez némi elégtétel azért, mert az előző LB-ben technikai malőr miatt lett Övék a meccs 3:0-val.
VII-d osztályúként inkább az LB-re, mint a botcsapatokkal teli bajnokságra koncentrálok!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.07. 19:19:35

Matsson tréner a mérkőzés után a Nagy Palóc Aréna még nagyobb edzőtermében birkózott az újságírói kérdésekkel.

- Hét olyan játékost sorakoztattunk fel, akik egykoron akadémiánkon kezdték el a pályájukat. Sajnos a fiatalokat kicsit zavarta a szentély mérete, hiszen ekkora stadiont korábban csak a tévén láttak, mikor a Gaudí egyik félreeső zugában lévő plazmatévén nézték a Super Bowlt. A második félidőben szerencsénk volt, hogy mi tudtunk vezetést szerezni, utána az öreg rókák rutinosan alibiztek húsz percig, majd a freestyle-bemutató végén szerzett újabb góllal sikerült lezárni a találkozót.Jövő heti ellenfelünk, a Pebo FC is nehéz falatnak ígérkezik, így már ma megkezdtük a felkészülést. Első lépésként becserkésztük a Bastille LSE ifjú titánját, Derdák "McLeod" Marcellt, aki a csapatunknál kötelező beavatási szertartás részeként jelenleg bunga-bunga órákat vesz néhány maori táncosnő társaságában.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.07. 19:20:54

edzőtermében = sajtószobájában (sajnos a sajtósunk is Derdák McLeod beavatási szertartásán van, így nem tudott a sajtóközleményre figyelni)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.07. 20:23:45

@Black Lotus: Akkor én lemaradtam a pályára küldött öt saját nevelésű játékosommal. Igaz, közülük hárman még csak 17 évesek, viszont a három és fél-négy csillagos teljesítményt simán hozták, így van bennük fejlődési potenciál. Ellenfelünk, a Tipográfia jól küzdött, egyetlen védelmi megingásunkat ki is használták, de szerencsére a középpályánk dominanciája eldöntötte a meccset, ráadásul a fiatal Röfler is betalált.

Következő ellenfelünk, az SFC SE ellen korábban nem játszottunk, így bizonytalan érzésekkel utazunk Északra, ahol mint tudjuk, bármi megtörténhet. Mai meccsüket elemezve azért inkább Klesta mester nyolc csillagos versenyzőitől rettentünk meg... Remélhetőleg ők a hétvégi bajnokikon kapnak komolyabb szerepet, nem ellenünk :)

oylinn 2012.11.07. 21:55:20

@Bukott Rockzenész: :D Ez fullra a B csapatom,mindenki saját nevelés! Szerintem a 10.LBH kupán is érdemeltem volna dicséretet,hiszen az egész torna alatt a B csapatommal játszottam,melyben mindenki saját nevelés!De ha jobban utánanéztek,az ifimmel alig kapunk ki,mindig onnan kerülnek ki azok,akik az első csapat keretébe,majd kezdőjébe fognak tartozni.A kezdőcsapatomban is 7-8 saját nevelésű van,a többiek idősebb,tapasztaltabb külföldi játékosok.Ezt csinálom már kezdetek óta,a pénzem pedig gyűlik-gyűlik.Jelenleg 8,2 millió eFt-nál járok! Sok sikert mindenkinek!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.07. 22:04:22

@oylinn: Gratulálok, ezt a szintet szeretném elérni én is! Sajnos nagy az eredménykényszer, viszont színmagyar csapattal dolgozom a kezdetektől fogva, talán ha 1-2 légiós fordult meg nálam hiányposzton. Nálam a B csapat az, amiben a fiatalok és az éppen formán kívüli kezdők vannak. Szerencsére odáig már eljutottam, hogy nagyjából azonos képességű játékosokat tudok állítani minden csapatrészbe, de mindig van hová fejlődni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.07. 22:08:50

Klesta mester sírva búcsúzott Derdák Mcleod-tól, akit még visszavár a Stade-ba! Sajnos nem fért be az edzéstervbe, de biztosak vagyunk, hogy kiváló helyen folytatja a pályafutását, tette hozzá Lajos Tibusz, aki korábban a Gaudí-ban lőtte a szabadrúgásokat. Ma mi is 7+1-ben toltuk, heten saját nevelésű, Klesta emlőkön felnövő titánok, míg Görgei Gergely hasonlóképp a Klesta keblekből szívta magába a kutyafittyet, de megjárta Hollandiát és Törökországot is. A mai meccs kiváló volt, Orosz Vili góllal tért vissza a formahanyatlásból, és újra kipróbáltuk a 352-t. Jövő héten folytatjuk!

Achu-Football Club Actors 2012.11.08. 00:12:10

Akkor kihívtam meccsre a SzopósMurénákat, várjuk mi lesz! :)

na73 2012.11.08. 21:50:30

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Palóc Mentő Alapítvány (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-11-14 09:45 (7/50)

Lycsebatyo 2012.11.09. 09:04:56

@Futó Lada: A csapat rekordja három büntető egy meccsen, és ezzel is 3-4-es vereséget szenvedett akkor. :) A mostani helyzetben nem érzem nagy súlyát a két tizinek, hisz nem ezen múlott a mérkőzés. Minden esetre néha szeretnek engem a bírók :P

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.09. 12:28:39

Tipográfia NyTE -Bastille LSE leköttetett! Közben bejegyeztük a Klesta Kanna Implantátum KFT-t is!

Bruno Salazar 2012.11.09. 17:36:00

@Futó Lada: A visszatérés tiszteletére, megküzdve a Magyar bürokráciával hivatalosan is változott a stadion neve! noha nem eLBé döntő rendezés reményében hanem inkább az ősi rivális.... A Hivatalos névavató ünnepség a Salazar - Kecso mérkőzést megelőzően lesz. A pontos dátumot még titok fedi....

laca65 2012.11.10. 07:14:25

Az Egri Csillagok a Dobó István Katlanba kihívva. Eléggé pikáns ...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.10. 08:46:31

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ózdi Kohász (V) helyszín: hazai pályán 2012-11-14 09:45

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.11.10. 14:01:25

@laca65: Elfogadva. Már melegítjük a szurkot meg a gulyást, az asszonyoknak is szólva lett.

Kiß B. 2012.11.10. 19:27:54

Kecso-SE idegenbe kihívva. Decemberig alig leszek netközelben, bocs, hogy így, de nem akarom, hogy elmaradjon.

Mosolygó Rettenet 2012.11.11. 22:06:55

@végh hanta: Kihívás elfogadva.
Gyakorlatilag az "A"-nak nevezhető csapattal megyünk, mivel az elmúlt két hétben kidőlt a kapusom, a csapatkapitányom, a pontrúgóm és az egyik legjobb védőm.
Épp ezért: reszkess, Cikória! :)))

hatarsorompo 2012.11.12. 14:20:14

@na73: Bocs, hogy csak most, de ami késik, az eljön.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.12. 23:01:32

minden meccs lekötve! közöttük egy nagyváradi és egy egri házirangadó!

2012.11.14. 11:02:14

Kértük a pálya karbantartóit, ugyan szóljanak már a szolgáltatóknak, ellenőrizzék, hogy szennyvízvezeték, vagy gázcsőtörés van a pálya környékén, mert büdös volt.
A helyi sajtó persze azt írta netes kiadásában, hogy "Salazars csapatának játékosai már érezték a győzelem illatát a levegőben".
Fura egy orruk van, bár kétségkívül ők vezetnek.

gyogyviz3 2012.11.14. 12:37:08

@CreaPress: Gondolom, nem lelték meg a hibát, mert ők a győzelem illatát, ti pedig a vereség bűzét éreztétek.
Ha jól nézem, kb. akkor kaptátok a másodikat, amikor elküldted a hozzászólást.

Én viszont nagyon örülök, hogy ezzel a nagyon másodvonalú középpályával nyerni tudtam. A jobb oldalban bíztam, elvégre két Hattrick Masters-játékos és egy svájci születésű háromszoros olasz gólkirály kószált a pályának azon a felén. A három belső középpályásnak /a két Sóvágónak és az élete második felnőtt meccsét játszó 17 éves Juhász Gergelynek/ legfeljebb a harmadasszisztensi szerepkör jutott.

gyogyviz3 2012.11.14. 12:45:27

Elfogadtam a Palota kihívását, a meccs lekötve.

gyogyviz3 2012.11.14. 13:00:54

gmailesek: tudja valaki, be lehet-e állítani, hogy sms-üzenetet kapjak, ha egy bizonyos feladótól érkezik levelem?

bundabotrany 2012.11.14. 14:20:31

A Salazar's kihívása megtörtént a Csömöri út, Bundabotrány Stadionba.

Ranagol_5 2012.11.14. 18:18:43

Salgótarjáni Bányász Torna Club kihívva.

2012.11.15. 05:15:02

@Ranagol_5: Vissza is fogom igazolni, de ez jelenleg lehetetlen.
A Hattrickre be lehet ugyan lépni, de a kihívások, a mérkőzések almenü ugyanúgy elérhetetlen, mint a fórum. A többi funkcióval már nem is kísérleteztem, egyből idejöttem, hogy tájékoztassalak a szomorú valóságról.
Ahogy hatarsorompo kolléga írta a minap: ami késik, az eljön :)

Ranagol_5 2012.11.15. 07:56:27

@CreaPress: Nem probléma Uram, én ráérek. :)

2012.11.15. 08:42:20

@Ranagol_5: Miután a bolygók együttállása és a malmői szerver állapota ezt lehetővé tette, Hattrick-idő szerint ma 8 óra 36 perc 56 másodperckor a kihívás elfogadása megvalósult, így a mérkőzésünk útjába már csak előre ki nem számítható események állhatnak (pl. az esetleges hibás maja számítás miatt a tervezetthez képest előrehozott világvége, pusztító svédországi szökőár, vagy földrengés, vagy szülőbolygónk más égitesttel való ütközése) - ezek bekövetkezésének valószínűsége azonban elhanyagolható.

2012.11.15. 09:01:22

@Bruno Salazar: A Salgótarjáni Bányász Torna Club új tulajdonosa (korábbi másodedzője), Köő-Kemény Ivó határozottan cáfolja a HT Bulvár ma reggel megjelent azon állítását, hogy pert kívánnak kezdeményezni a tegnapi LB-mérkőzést rendező klub ellen, mert Volker Spriesterbach sérülését egy, a pályán lévő vakondtúrás okozta.
- Igaz ugyan, hogy a kérdéses vakondtúrás valóban ott volt, és Spristi ebe szaladt bele a 25. percben, azonban ez egyszerű sportbalesetnek tekinthető. Egy profi játékos nem szaladgálhat úgy a pályán, hogy nem figyel a lába elé. Amikor rögzítősínt kapott a bokájára, el is ismerte: pár perccel korábban elfutott a kérdéses akadály mellett, csak átmenetileg kihagyott legendás koncentráló képessége.
Per tehát nem lesz, a játékos már amúgy is hadra fogható lesz a Ranagolidák elleni összecsapáson. A bajnokságra pedig a klub amúgy sem nevezte három legjobb csatárát, a szombati találkozót a Spriesterbach-Wegert-Jacques trió a nézőtérről figyeli majd.

2012.11.15. 16:14:20

@gyogyviz3: Én még nem bukkantam rá ilyen lehetőségre a gmailben, de attól még lehet elrejtve ilyen lehetőség valahol.

laca65 2012.11.16. 16:26:08

NagyAti'73 FC kihívva.

Futó Lada 2012.11.17. 18:38:58

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Botláb BFC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-11-21 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.18. 11:18:51

A csapat sajtósa közölte, hogy a cikoria-Bastille LSE mérkőzés le lett kötve, illetve két ifista (bár az egyik már vehet cigarettát a közeli trafikban) átadóra került a csapatban!

Tibor Óbert (366892264)
17 éves és 25 napos
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: pocsék
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: középszerű
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: csapnivaló

Krisztián Liptói (355403830)
19 éves és 111 napos
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: katasztrofális

Előbbi kettőfélért, utóbbi két kilóért eladó...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.18. 19:17:43

Akit érdekel, hogy hogy szenvedtem el idei második, rendkívül bosszantó egygólos bajnoki vereségemet, egy, már a nevében is Tesco gazdaságos világválogatottól, az ezen a linken gyönyörködhet a tudósításban: www79.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=398523469
A játék minden elemében megvertem, 66%-os labdabirtoklás mellett helyzete se lehetett volna, ehhez képest a 4 (!) helyzetéből hármat bevertek a kilenc csillagos csatármonsztái, a kőkemény két fős védelmét pedig még a szélek felő sem tudtam eléggé szétütni, pedig ott is én voltam az erősebb. Ha ezen megy el a feljutásom, a következő szezonban csoportot váltok, mivel itt a csapatok fele ötödosztályú szinten nyomja. Most ne legyek sík ideg?

Ranagol_5 2012.11.19. 01:54:37

@Bukott Rockzenész: Ne aggódj, az én csoportomban is vannak érdekes dolgok, csak mostmár annyira feltápoltam a csapatot, hogy tudom úgy alakítani, hogy ne fussak bele meglepetésekbe. Tisztelem a teljesen magyar csapatod, nálam még van a kezdőben 3 légiós, de csak azért, mert magyar játékost nem találtam ugyan olyan képeségekkel, mint amelyekkel ők bírnak. Egyébként nevetséges, hogy még a cserepadján se volt egy darab hazai játékos sem, azon se csodálkoznék ezek után, ha a keretben sem lenne. :D

Mosolygó Rettenet 2012.11.19. 12:21:23

@Bukott Rockzenész: És még azt hittem, hogy nekem van bosszankodni valóm a hétvége után, de úgy látom, hogy Olafnak sikerült nagyobbat rúgnia beléd. A HTMS mérkőzéselemző szerint kb. 7-1-re kellett volna nyerned...
A 66%-os labdabirtoklás azt eredményezte, hogy neki volt 2 akciója, neked 3. Kb. 8-2 vagy 9-1 kellett az aránynak lennie, és mivel a támadásod értéke kb. duplája volt az ő védekezésének, mindegyiknek meg kellett volna jelennie a meccs riportban. Ehelyett...
Ez kb. olyan, mint amikor kockával egymás után dobsz 5 egyest...
Az én meccsem: www88.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=398510006.
Az ellenfelemnél legalább 2 magyar játékos játszott. Viszont nem érzem, hogy annyival jobb lett volna az ellenfelem védekezése, mint az én támadásom, hogy 65%-os labdabirtoklásnál 2 kontrából is gólt lőjön. Ez sajnos benne van a játékban. Nekem az osztályozó maradt a cél ezzel erre az idényre...

Mosolygó Rettenet 2012.11.19. 12:24:38

@Ranagol_5: Bingó. Akadémiája nincs, a keretben egyetlen magyar játékos sincs.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.19. 15:26:43

@Mosolygó Rettenet: Akkor nem csak szerintem undorító csapat? "Becsületére" legyen mondva, hogy öt-hat szezon óta csak a csatárait edzi, akik ez alatt az idő alatt gusztustalan monszták lettek, gondolom, nem kis fizetéssel. A többi poszton olcsó, öreg játékosokkal dolgozik. A feljutásra esélye sincs, csak elrontja mások játékát, bár már egy-két pofont kapott ebben a szezonban. A következő fordulóban pont hozzá megyek, már érlelem a taktikát ellene, és még egyszer nem lehet ekkora szerencséje.

Mosolygó Rettenet 2012.11.19. 17:31:22

Igazából én is gusztustalan, de legalább saját nevelésű, magyar mosztákat próbálok nevelni a középpályán, (kiegészítve olcsó öreg tesco által leselejtezett játékosokkal a többi poszton) ami szintén nem túl sok taktikai variációra ad lehetőséget. :)
Nekem amúgy alapból nincs bajon a világválogatottakkal, a játék lehetőséget ad rá, mindenkinek szíve joga, hogy úgy játsszon, ahogy neki tetszik, más kérdés, hogy nyilván számomra szimpatikusabb, ha valaki saját nemzetbeli, pláne ha saját nevelésű játékosokra építi a csapatát. Bár a VI-od osztályig éreztem ebben a filozófiában a fejlődési lehetőséget, most az V-öd osztályban úgy érzem, kicsit megrekedtem.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.19. 21:11:00

@Mosolygó Rettenet: Nemrég írt nekem egy srác a negyedosztályból, és gratulált a színmagyar csapatomhoz. Ő is így nyomja, ráadásul kizárólag saját nevelésű játékosai vannak. Neki valahogy bejött ez a dolog.

panteraAtus 2012.11.19. 21:40:27

Miután SFC SE tulaja a mostanáig nem hivott ki,igy most lekötök egy bari meccset. Sajnálom. Nem tudom mi jöhetett közbe neki,de múlt szerda óta azért lett volna lehetőség megejteni a kihivást.

oylinn 2012.11.19. 23:12:28

sry,még nem volt időm...mért kötsz le? ma megtörtént vna...bármi közbe jöhet sztem,ami nem tartozik másra...

oylinn 2012.11.19. 23:13:58

ha pedig ilyen történik,hogy az ellenfelem nem hív ki,akkor kihívom én őt,vagy várok kedd estig,szerda reggelig...mind1 akkor,gondolom kellenek nagyon a pontok :D

panteraAtus 2012.11.20. 07:31:01

Először is! Szarok a pontokra,de az edzés kell. Másodszor! Minek vannak itt lefektetve szabályok, ha nem tarjuk be őket. Szerda óta vártam elég sokat,nekem azt honnan kéne tudnom,hogy pl. te az utsó pillanatra halogatod a kihivást. Kihivni meg azért nem fogok senkit,mert ha megszivat,és nem igazol vissza akkor itt állok bari meccs nélkül. Ha én család és két gyermek mellet tudok 2 percet szánni egy kihivásra,akkor szerintem ez másnak se nagy gond. Van egy olyan mondás,hogy arra van ideje az embernek amire szán időt.

panteraAtus 2012.11.20. 07:45:16

Annyit tudtam tenni,hogy ne legyen harag és rossz szájiz ,ha a többiek is elfogadják ezt a megoldást,kihivtalak egy alkalmi mérkőzésre holnapra. Az időpont ugyan úgy 9 45. Annyi a gáz,hogy igy én leszek a pályaválasztó,sajna ezt nem lehet átadni ilyen kihivásoknál,de ha te meginvitálsz akkor ezzel sem lesz gond.

Ranagol_5 2012.11.20. 08:53:09

@CreaPress: Nem kevesebb, mint 7 saját nevelésü játékossal készülök ellened, és kész revansot venni egykori csapatán Vlado Junaković is. :)

oylinn 2012.11.20. 09:29:31

@panteraAtus: Rendben.Köszi.Nem baj,hogy te vagy otthon!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.20. 13:47:38

@panteraAtus: Részemről támogatom az ötletet, korrekt megoldás!

2012.11.20. 14:40:51

@Ranagol_5: Mivel nem én vagyok a meccs esélyese, majdnem mindegy, milyen összeállítású csapattól kapok ki.
Növeli az esélyeidet, hogy e jelzésed után átszerveztem a csapatot. Nálam ugyan csak hat saját nevelésű lesz a kezdőben, hárman a kispadon várják, hogy beugorhassanak, ha kell.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.20. 15:12:32

A holnapi kezdőnkben heten lesznek azok, akik a Fiatalkorúak Börtöne ifiakadémiáról kerültek ki, plusz Görgei Gergő, aki úgyszintén, de már túl van egy külföldi túrán, valamint a kapuban fog kezdeni a kis Engelke, aki Palotáról érkezett 17 évesen. Az ő cseréje egy szintén F. börtönviselt, Zsidek Ádi.

Roppant mód büszkék vagyunk rá, hogy ennyien vagyunk és hogy két lengyel testesíti csak meg az idegenlégiót: Klesta mester és a sógora, aki vésztartalékként jött levezetni ide, hogy pár meccset védjen az ötödben. Viszont valóban nehéz az ötödben a szintet tartani, a legutóbbi meccsünkön csak hárman voltak saját nevelésűek.

Holnapra mindenkinek egy kalappal!

Alfredd 2012.11.20. 22:33:17

Botláb - Kecsó Derbi lekötve.

Hétvégén végre 1 év ifiakadémiázás után végre megfogtam az Isten lábát, ugyan nem Diego Armando Messinek hívják, de azért Bőke Tamás sem cseng olyan rosszul. Jelenleg 15 éves 54 napos, amikor skót úr beajánlotta annyit mondott róla hogy remek gólszerzést érhet el, tegnapi bajnoki után Szűcs Richárd arany babérkoszorús mesteredző azt is hozzátette, hogy játékszervezése is jó szintet elérhet, mire felkerül a nagy csapathoz.

Tehát aki 170 nap múlva gólszerzést edz majd, és ilyen tehetséges fiatalban lát fantáziát, remek lehetősége kínálkozik arra, hogy az LB kupa színvonalának emeléséhez tevékenyen hozzájáruljon rendszeres szerepeltetésével.

Ranagol_5 2012.11.21. 01:32:45

@CreaPress: A poén az, hogy a hétvégi kezdőimben 4 saját neveléső meghatározó játékosom van. Szóval nekem bejött az akadémiám, mégha ott kinevelt játékos eladásból nem is sikerült túl sokat bevételhez jutni. Kiváncsian várom a mérkőzést. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.21. 07:15:44

@Alfredd: aztakrva! erre még az öreg lefkovits dagomér is csettintett, aki jó pár spílert vadászott össze békéscsabától szombathelyig. állítólag lipcsei péterre is ő talált kazincbarcikán, de mikor ezt felemlegetik neki, csak sejtelmesen mosolyog! mi lehet, hogy igényt tartanánk majd rá, főleg mert elég gyakran edzünk gólszerzést és a játékszervezés edzés is már a horizonton van, ugyanis lefkovits úrék levadászták a környék legjobb középpályásait, velük itatjuk most a véres unicumot...

na73 2012.11.21. 12:49:15

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VII) helyszín: hazai pályán 2012-11-28 09:45 (9/50)

hatarsorompo 2012.11.21. 13:43:52

Általad kihívott csapatok:

Egri Csillagok FC (VI)
helyszín: Gárdonyi Park
2012-11-28 09:45

gyogyviz3 2012.11.21. 14:22:49

@hatarsorompo: Nagy ötlet volt kihívni azt, akivel ma játszottál :)
A Szájfocisták FC-t jobb lett volna, de reméljük, az egriek nem fogadják majd el.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.21. 21:59:33

@panteraAtus: @oylinn: nagyon szimpatikus megoldás, fair-play esélyes! ha nem merül fel kifogás az érintettek részéről, az alkalmi meccs eredményét jegyezzük be, fordított pályaválasztással.
ha így folytatjuk, összejöhet egy kupa, amelyen minden meccset lejátszunk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.21. 22:23:10

A Palota-Besózottak meccs közvetítésének több mint a felét az első félidő utolsó öt perce teszi ki - négy gól, egy kapufa, egy helyzet és két súlyos sérülés, a meccs többi részében alig történt valami.
Színes edző és a csapat sajnálatát fejezi ki a két súlyos sérülés miatt, különösen a fiatal Jódaqua-nevelésű Fodor Istvánnak, aki csereként állt be és 5 másodpercet töltött a pályán. A vezetőség megvizsgálja rutinos védőnk, Burcsa István ámokfutásának okait és dönt majd arról, alkalmaz-e a klub vele szemben szankciókat - áll a Palota FC közleményében. Részleteket nem árultak el, de meg nem nevezett belső forrásunk értesülései szerint Burcsáné egyre gyakoribb éjszakai kimaradozásai lehetnek a háttérben...

panteraAtus 2012.11.21. 22:41:18

@f_miki: Köszi. Sajnos nagyon elkésett a srác a kihivással,de valóban mindenkinél közbe jöhet valami váratlan esemény. Ha egy mód van rá próbálok én is rugalmas lenni és nem alátenni senkinek még ha ebben az esetben vétlennek is érzem magam. Szerencsére volt kreditpontom egy alkalmi meccsel megtudtuk oldani. Átadtam én volna neki a pályaválasztó jogot is ,ahogy ki lett irva,de erre nincs lehetőség alkalmi meccseknél. Bárhogy is döntenek itt a többiek,én elfogadom. Valószinüleg idegenben is behúztuk volna ezt a meccset,csak lehet nem ilyen gólaránnyal.

oylinn 2012.11.22. 07:53:51

@f_miki: üdv,elfogadom! Kár,hogy nem az "A" csapattal álltam fel. :)

bundabotrany 2012.11.22. 12:14:53

Elfogadtam a Palota kihívását a Budai2-be, a találkozó ezzel létrejött.

laca65 2012.11.22. 13:03:39

Elfogadtam Bastille kihívását.

laca65 2012.11.22. 13:05:09

Természetesen nem bastille, hanem Black Lotus kihívását fogadtam el. Bocs, az eszem becsapott ...

bundabotrany 2012.11.22. 14:11:25

Néhány játékos piacon van, meguntam őket.

bundabotrany 2012.11.22. 16:42:47

James Price (123627039) hat hónap és tíz nap után befejezte edzői ténykedését a Csömöri úton.
Az amerikai szakembernek nem kommentálta döntését, a hírek szerint összetűzésbe került az igazgatótanács több tagjával is.
A kispad nem maradt üresen, Connie Schnieder irányítja ezután a csapatot. A 45 éves, új-zélandi származású mester hajdan jól fejelő csatár volt, pályafutása befejeztével Vietnamban és Mexikóban edzősködött.

panteraAtus 2012.11.22. 19:02:24

Rohan lovasai - Tipográfia NyTn mérkőzés lekötve!

gyogyviz3 2012.11.24. 10:05:08

Várom a Salazar család fejének visszaigazolását. A kihívást napokkal ezelőtt elküldtem.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.24. 20:20:33

Az előző forduló igazságtalan vereségéért kamatosan visszavágtam, ami sovány vigasz, mert ez a kiesőjelölt *@&!< gyakorlatilag hazavágta a továbbjutási esélyeimet. Olaf trógerségét bizonyítja, hogy gyakorlatilag ugyanazazok a csapatok, ugyanazzal a taktikával teljesen más eredményt értek el, mint egy héttel ezelőtt.

Akit érdekel egy nagyarányú idegenbeli gázolás, az itt tudja megnézni: www75.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=398523474

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.24. 21:53:05

A mai bajnoki mérkőzés után Lucjan Klesta rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, mert a szurkolók elvétve a 'Klesta, takarodj!' rigmussal éltek. "A mérkőzésen nem sikerült gólhelyzetet kialakítanunk, ennek következtében használtam a k*rva, b*zi, retardált, köcsög, szemétláda,g*ciputtony és fostalicska szavakat, ezért szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, de b*ssza meg, az irányításom alatt még soha nem volt ilyen...ja és Cselleng Ramón nem fér be a keretbe, ezért jelképes összegért eladjuk őt..."

www79.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=368929154

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.11.25. 12:50:40

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (V) helyszín: Gödör 2012-11-28 09:45

laca65 2012.11.26. 14:57:08

Tehát akkor ebben a mocskos november végi időjárásban egy kis kubai kirándulás rummal, szivarral és remélhetőleg aranyos barna, rumázó csajokkal. Papírforma vereséggel ??? Laza hozzáállással és kifejezetten a fiataljaim motiválási céljával, a nevükben is köszönöm ezt a lehetőséget T. Black Lotus!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.26. 17:01:19

a hiteles tájékoztatás érdekében a helyszínen tekintjük majd meg a mérkőzést, a közvetlen Rákospalota - Ciudad de La Habana járattal még éppen odaérünk. talán arra is fény derül majd, mit is csinálnak pontosan a "rumázó" csajok :DD
jó hír még, hogy a 4. forduló összes mérkőzése lekötve!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.26. 19:58:51

Mind az Eger Boyz, mind az FC Black Lotus együttese megérkezett már Kubába. A körülményekről és a várható esélyekről a pályaválasztó trénere, Lennart Matsson nyilatkozott az ESPN Americas nevű tévécsatornának.

- Hogy állnak az akklimatizációval?

- Köszönjük, nagyon jól! Közös gépet béreltünk az Eger Boyz gárdájával, így a csapatok már helyi idő szerint vasárnap délben megérkeztek az éxerdoboz szépségű Ciudad de la Habanába. A délután folyamán városnézésen vettünk részt lelkes idegenvezetőnk, Figyel Castro vezetésével, este pedig a szurkolói különgépek is megérkeztek, így az egyik helyi vendéglátó-ipari egységben a két csapat mocsárrészeg játékosai és a rummal szintén nem takarékoskodó szurkolók közösen ordították végig a Guantanamerát, a helyi futballszerető közönség nagy örömére.

- Hírlik, hogy máris megkezdődött a helyi szurkolótáborok kiépítése...

- Valóban igyekszünk építeni a Labdabiztos Kupa hírnevét. Csapatunkból ez főleg a saját nevelésű Farkas testvéreket érinti, az idősebbik, Dani, holnap zsűritag lesz a szivarsodró bajnokság kerületi selejtezőjében. A fiatalabb, Alex, pedig szimplán egy macho.

- Ezt meg honnan veszi?

- Egy Carmen nevű helyi lány mondta neki a playán.

- Értem. Sokakat meglepett azzal a húzásával, hogy pont délben tartott ma edzést a mérkőzés helyszínén.

- A felkészülés kezdetén konzultáltam Magyarország első számú szakértőjével, Bognár Györggyel, tőle tudom, hogy 1986 óta a forró égövi mérkőzésekre az Alpokban szokás felkészülni. Mivel az idény eleji ausztriai és svájci edzőtábor óta mindhárom LB-meccsünket hoztuk, így célszerűnek tartottam megfogadni másik tanácsát is, hogy a helyszínen főleg déli időpontban próbáljunk edzeni. A tréning egyébként jól sikerült, leszámítva azt, hogy szélsőnk, Halustyák Ozmin a hőguta következtében hómezőket vizionált maga elé, emiatt nem futott, hanem snowboard szerűen siklott a labda után.

- Sikerült-e feltérképezniük az ellenfelet?

- Figyelemre méltó idényt fut az Eger Boyz a bajnokságban, látszik, hogy Barneda kolléga úrnak nemcsak a salsával kapcsolatos ritmusérzéke, hanem a vezetői képessége is jó, továbbá több mediterrán ország játékosait csábította a keretébe, így akár a helyszín is kedvező lehet számukra. Célunk, hogy első számú sztárjukat, a bosnyák Hujdurt kikapcsoljuk a játékból, de még nem döntöttem el, hogy ezt a feladatot valamelyik hátvédemmel, netán Havanna egyik luxuskurvájával próbáljam meg végrehajtatni. Mivel a jó kezdés után az LB-ben kicsit visszaestek, alighanem pontszámuk gyarapítása a cél, mint ahogy nekünk is. A városnézés során mindkét csapat játékosai többször tüzetesen tanulmányozták a "Hasta la victoria siempre!" feliratot, így biztos vagyok benne, hogy a motivációval egyik oldalon sem lesz gond.

- Véleménye szerint mi dönthet a szerdai mérkőzésen?

- Az, hogy fejben melyik csapat játékosai tudják jobban túltenni magukat a meccs előtti napok tivornyázásán.

Matsson tréner az edzést követő sajtótájékoztatón jelezte, hogy elejét kívánja venni azon találgatásoknak, hogy a mérkőzés eredményét befolyásolnák a szerda délelőtti csoportmeccsek, így máris nyilvánosságra hozta az összeállítást. Mivel a szombat este igazolt Puskásnak is megérkezett a játékengedélye, így a mister a mérkőzés hírverő jellegét is figyelembe véve 11 magyar játékost jelölt a szerdai kezdőbe, közülük hatan a Lotus ifiakadémiáján ismerkedtek meg a sportág alapjaival. A várható kezdőcsapat: Jóna - Farkas D., Gács, Ferencz, Farkas A. - Budai, Matúz, Puskás, Halustyák - Mesterházy, Derdák.

A mérkőzés szerdán, magyar idő szerint 23:15-kor kezdődik a havannai Kholy Stadiumban, a találkozót az ESPN Americas mellett a hazánkban is fogható Olaf TV is élőben közvetíti.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.27. 10:47:38

@Black Lotus: Zseniális beharangozó, ilyenre vártam már régóta!

A C csoportban egy legendás és egy lassan annak mondható LB-törzsgárda csap össze. A helyszín a festői szépségű Alte Pitbull Arena lesz, amely ugyan nem olyan egzotikus, mint Kuba, viszont az itten légkör okkal kelthet egészséges félelmet az ellenfelekben.

A cikoria csapata hosszú mélyrepülés után végre elfoglalni látszik méltó helyét az LB Kupa mezőnyében, így az illő tisztelet mellett komoly taktikai felkészülés előzte meg a mérkőzést hazai oldalról. A zuhanyhíradó szerint inog Együd Zoltán vezetőedző alatt a kispad, mivel a vezetőség a sokak szerint Olaf láthatatlan keze általi váratlan bajnoki vereséget nehezen tolerálta, ráadásul a mester vezetői képessége is visszaesett a héten. Talán az utolsó esélye lesz helyreállítani a renoméját. A kezdőben öt saját nevelésű játékossal, valamint az első szezon óta itt játszó Pápai Imrével győzelemre készülünk, kérdés, hogy cikoria mennyire hagyja ezt...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.27. 17:55:53

@Black Lotus: A Carmen nevű kubai hölgyeménnyel a Klesta lányok már felvették a kapcsolatot és értékelnénk, ha a tőlünk elszármazó Derdák 'McLeod' Marcell összetűzésbe kerülne velük.

Közben a Bastille LSE szabadnapos lévén a SzegediULTRASfootball nevű csapattal csap össze a holnapi napon, és igazi alföldi rangadó lévén a biztonsági szolgálat egy raklap paprika spray-vel készül. Igen egzotikus, hogy a két menedzser a Zalaegerszeg-Budapest közötti vonatjáraton ismerte meg egymást, és miközben mindketten csalódottan konstatálták, áporodott sörszagban,hogy milyen szar volt ez a Vidi-Genk meccs, kiderült, hogy csapataik harcban állnak a HT bajnokságokban. A menedzser a szavát adta, hogy a következő Elbé Kupára leadja a nevezését, de egy bajai sosem hisz olyan embernek, aki a szegedi halra esküszik, vagy bével kezdődik a neve és ognárgyurival folytatódik. Közben Lusjan Klesta bejelentette, hogy a következő életében Mészöly Kálmán szeretne lenni...

Futó Lada 2012.11.27. 19:57:26

A Football Club Actors elleni meccs előtt Király Krisztofer másodedző készíttetett saját magával interjút, a sport terén mértékadónak tekinthető Sztori Sport magazinnal.

- Régen láttuk a csapatot ennyire szenvedni a pályán. Hogyan látja ezt a másodedző?
- Közelről. És higgye el, én még csak le sem léphetek a félidőben, mert marhára feltűnne.

- Mit vár a holnapi meccstől?
- Viszonylag tisztességes bevételt. Több saját nevelésű játékosunk is pályára lép, így a közel 157 centi magas Boros Zsoltika is, aki a pálya bármely pontján bevethető. Ha kell irányító középpályás, ha kell visszavont csatár. Most bal futóban számít rá Munzinger edző.

- Csatár-poszton is lesz meglepetés?
- Hát.. ha gólt rúgunk akkor igen. A kiváló nógrádi csatárunk Geyer nem nagyon találja a góllövő cipőjét, de ma este volt a nagy endstand a szertárban, így talán előkerül.

- Ad külön pikantériát a meccsnek, hogy Szegeden rendezik?
- Nem hiszem, játszottunk már ebben a stadionban. Mindenképp megkóstoljuk a Sport büfében a halászlét, a tulaj esküszik rá, hogy jobb mint a bajai.

- Számszerűen milyen eredményben bízik?
- Bízni a győzelemben bízok, de a realitás szerint ha csak kettővel kapunk ki, akkor már nem hiába buszoztunk. Külön remélem, hogy Varga "Hentes' Bence nem állíttatja ki magát, főleg mert nagy példaképe a szintén faváró hírében álló Marin is ott fog futkosni mellette.

A meccset szerdán 9:45-től a Sztori+ televízió is közvetíti a nyugaton elterjedt péjpervjú rendszerben, amit jelenleg még csak a stúdióban lehet fogni, de szélesebb körű terjesztés is várható a meccs hatására.

2012.11.28. 09:33:59

A Bányászban a szombati bajnokin debütált az akkor 17 éves és 3 napos Baba Zalán. És a fiatalítási program folytatódik: a mai Labdabiztos-csoportmeccsen Jure Trzin mutatkozik be a középpályán, aki éppen a meccs napján ünnepli 17. születésnapját.
- Az éjjel még az akadémiánkon, a CsirkeKeltető 16-os szobájában aludtam, de az új tulajdonos, Köő-Kemény Ivó kedden este szólt: kész a felnőtt szerződésem, szerda reggel hétkor írjam alá, mert Simek Géza már be szeretne tenni a kezdőbe.
Az U19 kerete így mindössze 14 főre olvadt, mivel Garaba István gyógyulása a vártnál hosszabb ideig tart. Pedig ma ők is játszanak: az LB-csoportmeccsekkel egyidőben a Nagy Palóc Aréna edzőpályáján csapnak össze a Palóc Mentő Alapítvány ificsapatával, akik Új Kisördögök néven szerepelnek, mióta (2011 nyarán) az előző akadémiát feloszlatták. A kisördögök és a kis bányászok meccsének nincs tétje, hacsak a hét rekesz üdítőt nem nevezzük annak.

2012.11.28. 13:13:04

A Labdabiztos Kupa örökranglistájának negyedik helyén álló Nincs Légiós Nincs Sírás gárdája hosszabbításos mérkőzésre kényszerült a Szoó József Emlékstadionban.
A rendes játékidőben 1-1 volt az eredmény, ám senki se gondoljon holmi szalonremire: a találkozó bővelkedett horrorisztikus elemekben.
Az mindkét fél által alkalmazott alattomos beszólások fél óra után abbamaradtak, de nem azért, hogy onnantól a sportszerűség domináljon. A 32. percben a Bányász kezdte a megfélemlítési projektet, a fiatal, és kissé vehemens Jávor Zsigmond Hrutkát rúgta fel úgy, hogy esélye sem volt tiltakozni a sárga lap jogosságát illetően. Az NLNS (ekkor még) törlesztés helyett góllal büntetett, a pár másodperccel korábban nagy halált eljátszó vendégszélső a középre ívelt szabadrúgásból némi közelharc után betalált. Csak annyit módosított a labda irányán, hogy az addig remekül védő Morfin már semmiképp se érje el.
Hét perccel az eset után a hazaiak ikonján, Csirkén löktek akkorát a nyírségiek, hogy pár percig kétséges volt, vissza tud-e térni a pályára.
Szűk egyórányi játék után Volker Spriesterbach egyenlített, s miután az eredmény a lefújásig már nem változott (csak az alattomos csípések, könyöklések miatti kék foltok száma), jöhetett a hosszabbítás.
Ez aztán igazi drámába torkollott: a 110. percben a szabályoknak fittyet hányva két nyírségi játékos is belerúgott az ötösön belül a labdáért felugró Daniel Morfin kapusba, aki a második, fejét ért rúgás után elvesztette az eszméletét.
A helyére beállt 17 éves Orbán egy perc múlva tehetetlennek bizonyult Jalsovszky áttörésénél, így a vendégek két ponttal távozhattak a Karancs aljáról.
A két szurkolótábor órákig verekedett a városban, a kómába esett Morfin hírek szerint legkorábban négy hét múlva hagyhatja el a kórházat.

gyogyviz3 2012.11.28. 14:47:38

Meg akartam lepni Tomit egy gyors kihívással, de mire gépközelbe kerültem, már várt egy visszaigazolásra váró "hadüzenet".
Elfogadtam, így a meccsünk már sorszámot is kapott :) 409181352

A mai vereségem várható volt, a bajnokságra koncentrálok inkább. Az ötödben ugyan nem lesz sok esélyem, de legalább elmondhatom, hogy ott is jártam :)

Igaz, ne nagyképűsködjek, ahhoz még meg kell nyerni a bajnokságot, és végre javítani a gólkülönbségen is, mert ahogy jelenleg állok, az csak az osztályozós elsőséghez elég.

@CreaPress: Ha kiteszem Creát, van annyi pénzed, hogy megvedd?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.28. 15:36:26

a 3+1 szabály egyetlen, ám kétségkívül következetes megszegője Szájfocisták managere, akinél egy Fodor Balázs nevű romániai születésű fiatalember rendre próbára teszi az éles szemű ellenőrök figyelmét, ezért a Bizottság visszamenőleg megvizsgálta a csapat LB-Kupa meccseit és az alábbi megállapításokat tette:
- az 1. fordulóban csak 2 magyar, Juhász és Gulyás (+Fodor) volt a kezdőben, ezért a hosszabbításban elvesztett meccs már a rendes játékidőben, 2-3 arányban elvesztett mérkőzés lett. +1 kapott gól, -1 pont
- a 2. és 3. fordulóban a gólarány romlott 2, illetve 1 góllal
- a 4. fordulóban csak 1 magyar, Szaszák volt a kezdőben (+Fodor), így a pályán elért 6-4-es eredmény 6-6 lett, így a szabályok értelmében Palóc nyert "hosszabbításban", Szájfocisták csak 1 pontot kap.
összességében eddig a szabály megszegése 6+ kapott gólt és 3- pontot jelent a csapatnak...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.28. 16:11:34

Bastille sporttársnak megadjuk a visszavágás lehetőségét a két szezonnal ezelőtti elődöntőért.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.11.28. 21:12:03

@f_miki: Teljesen jogos, ezen a héten az edzés maitt nem igazán tudtam máshogy megoldani, meg múlt heti figyelmeztetésed ellenére meg is feledkeztem róla kicsit :(

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.11.28. 22:59:31

@rhynn: van egy pörgős ificsapatod, tele túlkoros ifjú titánnal... ez a szabály ezért van, hogy használd őket!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.11.28. 23:20:34

@f_miki: Így van, hosszútávon pedig mindenképpen megéri!

Mosolygó Rettenet 2012.11.30. 13:01:21

Tisztelettel kihívtuk Rohan lovasait a jövő heti derbire.
Sajnos az Ózdi Kohász totális mélyponton várja az előző kiírás Elnök Kupa-győztesét, bár az eheti 6-0-s győzelem az SFC SE ellen talán egy picit javított a kedélyeken. A bajnokságban azonban a kiesés ellen küzdünk, ami egy eddig teljesen ismeretlen helyzetet teremtett.
A csapat cashflowja csapnivaló, a tulajdonosi bizottság egy közel-keleti pénzügyi tanácsadó csoportot kért fel a helyzet megoldására. Az első intézkedésük rögtön meglepte a közvéleményt, átadólistára került az egyik legértékesebb középpályás, Pistej Andrej (www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=296830907), aki neve ellenére magyar felmenőkkel és állampolgársággal rendelkezik, és aki az egyesület megalakulása után másfél héttel már a csapat tagja volt, tehát majdnem saját nevelésnek számít.
Biztató jel azonban, hogy a csapaton végigsöprő sérüléshullám elcsendesülni látszik, már hadra fogható a saját nevelésű csapatkapitány, Andor Barnabás is.
A problémák ellenére sem tettünk le arról, hogy a két száz százalékos csapat egyikét befogjuk és odaérjünk a negyedöntős helyek egyikére. Efelé a következő héten tehetünk egy nagy lépést.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.11.30. 13:50:36

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Egri Csillagok FC (VI) helyszín: hazai pályán 2012-12-05 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.11.30. 18:26:30

@Bukott Rockzenész: a mérkőzés lekötve! megpróbálunk élni a bosszú lehetőségével, bár a szombati meccsünk igen fontos lesz a jövőt illetően, de ettől függetlenül a csapatot inkább a szerdai meccs tartja lázban...

Futó Lada 2012.12.02. 14:21:48

Bejelentkeztünk az újtelepi Estadio-ba szerdára :

Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Estadio Újtelep [Kupaszabályokkal] 2012-12-05 09:45 (10/50)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.02. 22:23:35

Eddig 1 csapatot hívtál ki: Salazar's (VI) helyszín: hazai pályán

gyogyviz3 2012.12.04. 15:29:45

Létezik, hogy a Salazar-família összes tagja egyszerre ment nyaralni, vagy a klubtulajdonos is áldozatául esett az Jesús Alfredo Guzmán Salazar júniusi elfogását követő világméretű hajtóvadászatnak?

Kár lenne, mert a Salazarok egész jó csapatot hoztak össze :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.05. 01:34:58

muszáj lekötnöm egy meccset, nem tudok tovább várni Salazarra. ha mégis megkockáztatja, hogy belép a szupertitkos búvóhelyéről, lenyomjuk privátban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.05. 08:38:25

A Revenge 2009 megérkezett a Stade-ba, miközben Klesta fiai már a reggeli unicumozáson is túl voltak és éppen készültek a reggeli átmozgató edzésre. Kiss Attilát, a vendégek fiatal titánját látva a menedzserben feléledtek a múlt szomorú momentumai, ezért fél óra alatt kiitta a csapat öltözői demizsonját. 10 biztonsági cipelte fel a vipbe, ahol most ápolják.

Közben a helyi sajtó a múltkori elődöntő visszavágójaként aposztrofálja a mostani találkozót, ugyanis két évvel ezelőtt a Nou Colosseumban kapott ki 5-2-re a Revenge 2009-től a Bastille. Akkor még Mézga megszerezte a vezetést, de Kiss Attila első félidő végén bemutatott csillogása a földbe döngölte a mostani vendéglátót. Klesta első komoly taktikai hibájaként szokták emlegetni azt a meccset, ugyanis egy 3-4-3-as felállásban küldte a pályára fiait. Ma ez másként lesz, az akkori kezdőből négyen-öten biztosan ott lesznek a mai meccsen is.

"Igen, azon a meccsen az én gólommal szereztük meg a vezetést, aztán valami történhetett velünk, én mondjuk arra lettem figyelmes, hogy a Revenge kapus, Bálint Bence le se szarja a kapuja tövében pipiskedő, félmeztelen Beatryce Klesta-t, és egyszer csak magamat találtam az alapvonal közelében, aki éppen nem a focival van elfoglalva. Kiegyenlítettek, aztán jött ez a Kiss Attila és berámolt kettőt a félidő vége előtt. Végül Derdák Mcleod, aki most a Black Lotusban van, még szépített, de azzal a góllal már nem mentünk semmire. Az öltözőben ébredtem négy nap múlva, hogy bronzmeccset kéne játszanom az elbén." - emlékezett Mézga Ákos.

“Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket, könnyeket és lengyel csöcsöket!” - nyilatkozta Lucjan Klesta, majd besietett az öltözőbe.

Bruno Salazar 2012.12.05. 10:38:19

@f_miki: A mai helyi újság rövid hírben közli:

Az öreg Salazar a műtőben!

Pénteki edzőmérkőzés alkalmával beszállt kicsit megmozgatni öreg csontjait a klubtulajdonos aki a futsal NB2-ben még aktívkodik, egy hazagurítás alkalmával letapadt a jobb lába majd egy óriási reccsenés következtében az achilles-e úgy gondolta a vádlijában jobb megpihenni! Az orvosi ellátásból kórházbezárás lett, az illusztris személy volt az utolsó ambuláns aki betette a lábát az Árpád kórházba. Többen találgatnak mi is lehet akkor a valódi oka a bezárásnak! Kollégánk próbálta interjúra fogni miközben elhagyta a kórházat de röviden csak ennyit préselt ki a szája szegletéből: Privát mérkőzés természetesen, egyébként 0:3

2012.12.05. 11:09:58

Ötvenhárom százalékos labdabirtoklás mellett hazai pályán felemelő érzés 0-6 után szerezni egy szépítő gólt :)

De ez van.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.12.05. 11:26:30

Rendes kupameccset játszunk a Szájfocistákkal, van itt minden. Jelenleg éppen 4-5 ide, de még négy perc van a meccsből:
www.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=409271654

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.05. 11:48:01

@Bruno Salazar: az árpád kórházért talán nem kár, az már inkább, hogy egy ártatlannak tűnő hazagurítás megtalálta az achilles-sarkadat...
ma este 20.00-ra küldtem egy privát-kihívást!
jobbulást!

gyogyviz3 2012.12.05. 13:20:00

@CreaPress: Sajnálom, hogy ennyire kikaptál. Bár, ahogy a játékosaidat elnézem, most épp Csirke is csapnivaló formában játszott. Egészen biztos, hogy ez a bajnokság elszórakozása miatt van.
Az LB előtt megegyeztünk, hogy ha összekerülünk, akárki legyen is a pályaválasztó, Tahiti szigetén játszunk. Biztos vagyok benne, hogy emlékszel, ezért a Tahiti Dome-ba hívtalak ki, a meccs jövő szerdán hajnali 4 órakor kezdődik magyar idő szerint.
Ha időközben megbántad, hogy belementél, küldj egy másik kihívást, én örömmel megyek a te stadionodba is.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.05. 15:20:33

@Bastille: A vén szeszkazánnak végre jó napja van :) Nemes küzdelemben, hosszabbítás után hagytunk két pontot az árnyalatnyival erősebb középpályájú Bastille stadionjában. Apró vigasz, hogy Kiss Attila ismét betalált, a legendás Rédey-Csete-Kocsa-Doktor védősor pedig a Klesta-lányokat invitálta meg némi gang-bangre és bukkake-partira a vendégöltözőbe. Minden Gyűrűk Ura-rajongásunk ellenére a rohaniakat ütnünk kell a továbbjutáshoz.

2012.12.05. 19:51:45

@gyogyviz3: Négyszer is rákattintottam a pipára, hogy elfogadom, de egyszer se történt semmi.
Holnap újra kattintgatok, hátha.
Az esélyes elvileg én vagyok, mert az utolsó hely megtartása érdekében bajnokin a Harmat Team lép pályára, Tahitin pedig a legelitebb alakulatom.
Nálad viszont alighanem a bajnoki cím a cél, és az LB-csoportmeccsen a kevésbé jók szerepelnek.
Jól gondolom?

Futó Lada 2012.12.05. 21:52:27

Ismét Király Krisztofert sikerült megszólaltatni a Murénák - Kecsó rangadó után.

- Hogyan látta a mérkőzést ?
- Nem láttam. Az volt a mondás, hogy 2 gólonként megyünk sörözni. 6-5 lett a vége, így igazából ki sem mozdultunk a Sport-presszóból.

- A 60. percben kettővel vezettek, és emberelőnybe kerültek, mégis vereség lett a vége.
- Való igaz erre a szituációra nem készültünk fel, meg is zavarodtak a srácok. A sérülés egyértelműen véletlen volt, a srác előbb a labdát rúgta el , és csak azután találta el Markowiak fejét. Szerintem egy meccsen tucatnyi ilyen szituáció van, nem is lett belőle lap.

- A 2 sárga lap jelzi, hogy valóban sportszerű meccs volt.
- Igen a 11 gól meg azt, hogy nagy ívbe tettek a védekezésre. Nincs más hátra , gratulálunk a Murénák csapatának, és jobbulást a szerencsétlenül megsérült lengyel sporttársnak.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.06. 00:32:53

teljes az 5. forduló, kész a tabella. a csapatok lejátszották a trinidadi rangadót és az elnök kórházi kezelése miatt estére halasztott derbit is. lassan kirajzolódnak a csoportokban az erőviszonyok - az A csoportban erős bihari dominencia érződik, a két nagyváradi csapat már a legjobb nyolc között érezheti magát, közvetlen üldözőik már csak 1-1 fordulót játszanak, így nem jelentenek veszélyt rájuk.
a B csoportban az egyetlen 100 %-os Lotus mellett NagyAti és a Csillagok az esélyes a középdöntőre, az utolsó fordulóban egymás ellen dönthetik el a továbbjutást.
a C csoportban semmi nem dőlt még el, az első négynek van esélye a legjobb nyolcra, az utolsó két fordulóban egymás ellen játszanak majd, nagyon komoly harcok várhatók.
csakúgy, mint a D csoportban. itt Salazarnak kis lépéselőnye van, de a nyomában loholó három csapat nem adta még fel. a két utolsó fordulóban itt is az esélyeseket párosította össze a sorsolás.

na73 2012.12.06. 09:10:56

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szájfocisták FC (VI) helyszín: hazai pályán 2012-12-12 09:45 (11/50)

hatarsorompo 2012.12.06. 09:29:00

Sven Ole Rathmann: Jó kis meccset vívtunk a Pebo csapatával. A tizenhat napja felnőtt kerettag Széchy négy hetes sérülése viszont kétségbeejtő, a kapuban csak Mészáros Janira számíthatok.
Az ellenfél játékosa, Tőkei József nem hibázott, már képtelen volt visszatartani lendületét, így sportbalesetről van szó.
A csapat viszont nyolc új doktort szerződtetett, tíz szaktekintély együttes tudása talán gyorsítani tudja a gyógyulási folyamatot.

panteraAtus 2012.12.06. 19:12:31

Bastille LSE kihivva! Várjuk sok szeretettel egy igazi kupa derbire a Szurdokba.

laca65 2012.12.07. 15:14:59

Pebo FC kihívva a Dobó István Katlanba

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.08. 11:15:46

Eddig 1 csapatot hívtál ki
SFC SE (VI) helyszín: SFC Sportcentrum 2012-12-12 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.08. 18:19:14

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2012-12-12 09:45 (11/50)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.09. 10:27:02

ismét szabadulnak a fiatalok börtönéből páran:

a jól fejelő, 18.12 éves fülöp noel, így karácsony idején a legszebb ajándék a fa alá, megfelelő széljáték, védekezés és átadás képességekkel 5000ért eladó...

...és pillantsatok rá kilik andrisra és liptói krisztiánra is, bárők annyira nem izgalmasak!

közben megkaptuk a meghívót a szurdokba, meccsünk a rohan lovasaival lekötve!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.09. 11:07:22

Ózdi Kohász kihívva az Alte Pitbullba!

Futó Lada 2012.12.09. 20:52:14

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Romania Bunnykickyouhard (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-12-12 09:45 (11/50)

hatarsorompo 2012.12.10. 09:15:17

Már nem számíthatok Mészáros Janira a kapuban. Védése elérte a titánit, ami ebben a korban nem piskóta, úgy, hogy katasztrofálisról kezdte. Nem ő az első ilyen módszerrel fejlesztett kaupsom, remek védekezés skillje volt, amikor 17 éves és 40 napos korában megvettem.
Így mosdtasntól védekezés edzés folyik nálunk, Janóm is ezt kap. (Ha felgyógyul az agyonrúgásból, akkor majd Széchy is, akinek már csak 2 hét kell a felépüléshez, hála/pénz/ a fél kórháznyi orvosnak.)
--------------------------------------------
János Mészáros

20 éves és 37 napos, TSI = 58 180
Formája remek, erőnléte megfelelő.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége csodás.

Védés: titáni
Védekezés: remek
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: megfelelő
----------------------------------------
Játékos TSI Életkor Forma
János Mészáros 58 180 20 remek

Korábbi átigazolások hasonló játékosokra:
Azonosító Dátum TSI Ár Életkor Forma
332073001 2012-12-03 52 430 600 000 eFt 20 jó
335799811 2012-11-21 49 630 680 000 eFt 20 megfelelő
333405838 2012-11-21 55 790 800 000 eFt 20 jó
334502905 2012-11-16 51 210 798 000 eFt 20 megfelelő
332501164 2012-11-03 56 930 700 000 eFt 20 megfelelő
333290903 2012-10-29 50 160 800 000 eFt 20 megfelelő
329399435 2012-10-27 50 290 780 000 eFt 20 megfelelő
330880828 2012-10-20 69 290 730 000 eFt 20 remek
330880828 2012-10-09 69 360 623 000 eFt 20 remek
328880763 2012-10-07 45 980 832 400 eFt 20 gyenge

Keresési feltételek
Életkor = 20
Védés = titáni
Védekezés ezek között: jó és nagyszerű
Pontrúgás ezek között: gyenge és remek
Szélsőjáték <= gyenge
Gólszerzés <= megfelelő
Játékszervezés <= gyenge

A válogatott megfigyelője, garfwizard már nézi :)

2012.12.10. 10:26:52

@hatarsorompo: Mondtam én, hogy tud6 valamit az a srác :)

Ranagol_5 2012.12.11. 05:53:54

@hatarsorompo: Hogy csináljátok, hogy ilyen gyorsan fejlődnek a fiatal játékosok?

2012.12.11. 10:13:38

@Ranagol_5: Ezen nem kell csodálkozni. Megvette 101 millióért a 17 éves és 40 napos remek védőt (a Sopron Cavaliers árulta), és folyamatosan nyomatta neki a védés edzést.
A védés a leggyorsabb edzésforma (egyszerre csak két játékos edzhető, ezért érthető), és ilyen a tempója egy 17/40 éves játékos esetében:

Védés ............... Hét ......... Kor

Pocsék .............. 1.0 ......... 17.47
Csapnivaló .......... 1.1 ......... 17.55
Gyenge .............. 1.4 ......... 17.65
Középszerű .......... 1.6 ..........17.76
Megfelelő ........... 1.9 ......... 17.89
Jó .................. 2.3 ......... 17.105
Remek ............... 2.3 ......... 18.09
Nagyszerű ........... 2.7 ......... 18.28
Kiemelkedő .......... 3.1 ......... 18.50
Ragyogó ............. 3.7 ......... 18.76
Lenyűgöző ........... 4.4 ......... 18.107
Világklasszis ....... 5.0 ......... 19.30
Természetfeletti .... 5.9 ......... 19.71
Titáni .............. 6.4 ......... 20.04
Földöntúli .......... 7.3 ......... 20.55
Legendás ............ 8.1 ......... 21.00
Varázslatos ......... 9.3 ......... 21.65
Csodás ............. 10.9 ......... 22.29
Isteni ............. 13.3 ......... 23.10

Ez lehet a titok nyitja, már ha ez titok.

bundabotrany 2012.12.11. 12:29:36

@CreaPress: Hallatlanul gyors a védés edzés, akik hosszú távon ezt csinálják, azokat hívják "megélhetési kapusedzőknek", és ők is így hívják önmagukat.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.11. 14:15:02

de szép lenne, ha nem maradna el egy meccs sem! @-kraci-: @Lycsebatyo: egy napotok van, hogy összejöjjön!

Ranagol_5 2012.12.11. 15:00:57

@CreaPress: Nemtudom, az én kapusom 2 szezon alatt lépett 3 vagy 4 szintet, úgy hogy végig kapus edzést kapott 18évesen.

Lycsebatyo 2012.12.11. 15:24:53

Én még szombaton elküldtem a Somogyország edzőjének a kihívást hozzájuk, de eddig nem jelzett vissza. Legkésőbb ma mielőtt lefekszem kötök le másik meccset. Éjfél körül szerintem. Azért remélem én is, hogy még összejön.

Lycsebatyo 2012.12.11. 15:26:21

@Lycsebatyo: Bár most, hogy megnéztem, múlt péntek óta nem jelentkezett be... :(

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.11. 18:41:10

@Lycsebatyo: talán megint zűrös helyzet a szír-török határon. feljebb írta, hogy decemberig nem nagyon lesz netközelben.

2012.12.11. 18:46:53

@Ranagol_5: Az az edzésgyorsítás előtt, vagy után volt? És hány nappal múlt el 18, amikor elkezdted edzeni? Mert az a táblázat, amit kimásoltam, abszolút korrekt, a ht-box.ru/training.php számításain alapul.

2012.12.12. 06:02:02

A D csoport első összecsapását Tahiti szigetén rendezték, ahol az őslakosok és a bevándorlók egyöntetű véleménye szerint roppant színvonalas meccset játszott a két nógrádi csapat.
A kilencven perc döntetlennel zárult, a második játékrészben a labdát többet birtokló Bányász három helyzetet puskázott el, ami végül megbosszulta magát. A 99. percben az ifjabbik Sóvágó, László segítette két ponthoz a hartyániakat:
Jódaqua SE Sóshartyán - Salgótarjáni Bányász Torna Club 3-2 (2-2, 2-2), hosszabbítás után.
Gl.: Bernji, Sóvágó M., Sóvágó L. ill. Jávor, Spriesterbach.

Lycsebatyo 2012.12.12. 10:07:46

Na, én marha. Elfelejtettem lekötni barátságost. Nem számít, minden esetre a Somogyország nem jelzett vissza sajnos.

Futó Lada 2012.12.12. 12:00:59

A Kecso SE a mai mérkőzéssel befejezte az idei szereplését. Mármint a csoportkörben, mert jövő héten szabadnaposként páholyból figyelheti az utolsó fordulót. Király Krisztofer értékelte az eddigi meccseket :

- Az utolsó fordulóban egy félidőn keresztül remekül szerepelt a csapat, majd összeomlott.
- Igen, a csapat eddig villámtornákon vett rész, sajnos a hosszú megterhelést még nem bírják a srácok.

- Elégedett-e az eddigi szerepléssel?
- Nos két meccsen bravúr-győzelmet arattunk, kétszer papírforma-vereséget szenvedtünk. A Murénák elleni meccs eléggé bosszantó, mert nyert helyzetből veszítettünk, míg a Botláb csapata ellen sajnos eltotojáztuk a kezdőcsapat hirdetését, és ezért nem valós eredmény született.

- Hogyan tovább?
- Nos jövő héten tét nélküli meccsel készülünk a face-to-face szakaszra, remélhetőleg a 8-10 helyért. Ezen kívül az ifi-csapat out-source-olása nem jött be, mióta a pusztaszentgöröngyösi Lóhalál MGTSZ a fő támogató, azóta a srácok - bár felszántják a pályát - sajnos eredmény tekintetében elmaradnak az eddigiektől.

bundabotrany 2012.12.12. 12:26:20

@Futó Lada: Még hogy a te csapatod omlott össze :) Tizenegyet kaptunk a Betontól, de legalább a Bányász elleni utolsó csoportmeccsen felszabadultan játszhat a gárda.
Jó lenne, ha Crea lemondana a pályaválasztói jogról, mert akkor elvihetnénk egy egzotikus helyszínre a meccset.

na73 2012.12.12. 12:27:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Egri Csillagok FC (VI) helyszín: hazai pályán 2012-12-19 09:45 (12/50)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.12. 13:08:02

A csoport: Yeti és Bunny a legjobb 8-ban, Kecso és Murénák a 16-ban, az előző kiírás ezüstérmese az egymás elleni eredmények miatt akkor sem előzi meg őket, ha pontegyenlőség alakul ki.
B csoport: a NagyAti - Csillagok meccsen dől majd el, ki jut be a 8-ba Lotus mellett, Vasas a 16-ban.
C csoport: Rohan, Revenge és Bastille esélyes még. A Rohan - Revenge rangadó dönthet az utolsó fordulóban, de ha Bastille nyer az Ózd ellen, bármi lehet! A legjobb 16-ra matematikailag minden csapatnak van még esélye, kivéve a szabadnapos SFC-t.
D csoport: itt már eldőlt, hogy Salazar és Ranagolidák jut a felső szintre, Palota és Nincs Légiós meccséből Jódaqua jöhet ki győztesen, ha feltöri Beton védelmét az utolsó fordulóban.

gyogyviz3 2012.12.12. 13:35:53

@f_miki: Optimista feltételezés :) Most néztem, mit játszottunk hajnalban, és rögtön jöttem a blogra. A két pontnak örülök, de én mást számoltam: ha kikapok a Betontól (nem szeretnék), Crea pedig elveri az Egyetértést (van rá esély), akkor ebből még egy Elnök Kupás negyeddöntő is kinézhet. Na, az lenne az igazán csúnya, félek, hogy a Hattrick Masters-játékosaim kérnék a szerződésük felbontását.
Bár van egy gyanúm, hogy az EK-t a Bányász szeretné elnyerni, azért nem játszik itt sem teljes erőbedobással.
A végjátékban viszont alighanem harapni fog.
Vagy rúgni.
Sok gólt.
Leendő Bányász-ellenfelek, figyelni!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.12. 14:12:30

Rohan lovasai kihívva a Helm-szurdokba! Csapatomat néhány uruk-hai orkkal is megerősítem a győzelem érdekében.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.12. 15:14:34

Klesta mester taktikai baklövései egyre inkább elharapóznak - jelentette ki Orosz Vili, aki a mai meccsen játéklehetőséghez jutott. Négy középpályásunk is kevés volt a labdabirtokláshoz a három ellen, miközben helyzetet sem tudtunk kialakítani és még Cseh Titusz is három hétre lesérült. Jövő héten az ózdiak ellen mindent beleadunk, és reméljük, hogy a Rohan lovasai hasonló lelkülettel lépnek pályára a Revenge ellen. Természetesen elküldtük a rekesz Unicumot nekik, amit a Klesta lányok fognak személyesen átadni, sőt meglátogatják a mérkőzésen megsérült finn középpályást is, akit természetesen megfognak zsarolni ilyen-olyan módon...

2012.12.12. 15:36:49

@bundabotrany: Lemondok a pályaválasztói jogról, de mi már unjuk Tahitit, keresek valami másik egzotikus helyet a térségben.

@gyogyviz3: Valóban szeretném megnyerni az Elnök Kupát, mást úgysem tudok eredményként felmutatni a szezonban. De te nyugodtan verd meg a Betont, majd valahogy megoldom, hogy ne kerüljek elé a tabellán.

panteraAtus 2012.12.12. 16:26:33

@Bukott Rockzenész: Kihivás elfogadva,várunk szeretettel. Természetesen azt nem tudjuk garantálni,hogy a BKV-tól kölcsönkért,kedvességükről és empátiájukról méltán hires jegyszedőink és a biztonságiak megengedik az uruk-hai hordának,hogy a kosztos,izzadt,csökevényes lábaikat rátegyék a szent zöld gyepünkre. Tudom,hogy győzni jöttök, és itt szeretném megnyugtatni Bastille mesterét,hogy nem számolgatunk,tisztességgel nekiesünk az aktuális ellenfélnek és megpróbálunk győzni. Ja! Elnézést a sérülésért. A finn öreg meg azt üzeni,hogy a vodkát szereti,az unicumot itassuk meg a fiatalokkal.

2012.12.13. 09:19:35

@bundabotrany: Crea ezennel lemond a pályaválasztói jogról, és már szólt az A380-as pilótájának, hogy készítse fel lélekben a személyzetet egy Budapest - Port Moresby útra. A pápuáknál ugyan negyven éve még mindennapos volt az emberevés, mára viszont új gasztronómiai szokásokat vettek fel.
A Jacksons International Airport alkalmas a leszállásra, és csak egyetlen légikatasztrófa színhelye volt: 2009. augusztus 11-én a PNG Airlines 4684-es járata ütközött a hegynek, 11 utas és 2 főnyi személyzet lelte akkor a halálát.
Megnyugtatásul: az egy 19 utas szállítására alkalmas "játékrepülőgép", egy Twin Otter volt, és rossz időben manőverezett rosszul.

A kihívás elküldve a 12000 férőhelyes Papua New Guinea Bowl-ba, természetesen kupaszabályokkal. Remélem, jó meccset vívunk, megmutatjuk a helyieknek, milyen jó játék is a futball.

hatarsorompo 2012.12.13. 10:54:55

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VII) helyszín: hazai pályán 2012-12-19 09:45 (12/50)

Jó meccs lesz ez is a 155 ezres Nagy Palócba0n. Védekezni fogunk öt emberrel (plusz a kapus), mert az addigra felépülő Széchynek és Mészáros Janinak piszkosul kell az edzés.
Vettem melléjük egy zsák fiatalt. Így ugyan jövőre sem jutunk fel a hetedből, de sebaj.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.13. 12:23:53

@hatarsorompo: Érdeklődünk, hogy Mészáros portás mikor fog átadóra kerülni, mert ha kicsit később, akkor lehet elkezdünk rá gyűjteni...

bundabotrany 2012.12.13. 13:49:21

@Bastille: Nem akarlak elkeseríteni, de Mészáros portást mentős barátunk az NT-nek edzi, úgyhogy nem tervezi az eladását.

@hatarsorompo: Úgy intézem a dolgot, hogy a következő szezonban tétmeccseket játszhassunk a VII. ligában.

@CreaPress: Csatlakozhatnál majd hozzánk harmadiknak abba a hetedbe, amit majd kiválasztunk, nekem úgysem fontos a feljutás. A pápuai meghívást csapatommal való egyeztetés után elfogadtuk. Az esetleges légiszerencsétlenség, vagy bármely játékosunk helyiek általi elfogyasztása (szerintem ott is vannak még hagyományőrző csoportok) esetén az itthon maradó szurkolóink vérbosszút állnak az utazásszervező családján :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.13. 19:00:23

@panteraAtus: Nagy mérkőzésnek nézünk elébe, ilyet a Két torony óta nem látott a Helm-szurdok.

2012.12.13. 19:12:14

@Bukott Rockzenész: Ezt a Két torony dolgot elmagyarázhatnád.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.13. 19:27:18

@CreaPress: A Gyűrűk ura második könyvében és filmbeli epizódjában a Helm-szurdokban, Rohan ősi erődítménye falainál zajlott brutális csata a rohaniak és Szarumán ork-hada között. Erre próbáltam utalni a jövő szerdai meccs felvezetéseként.

oylinn 2012.12.13. 20:53:26

Sziasztok!

Eladó két fiatal saját nevelésű játékosom,elég olcsón!

16. Károly Rácz (356054282)
23. Zalán Szabics (354754315)

2012.12.14. 05:30:40

@Bukott Rockzenész: Sajnos, nem olvastam, de egyszer biztos sor kerül rá, a nagyobbik lányom polcán megvan.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.14. 10:37:41

Elnézést kérek a Szájfocisták managerétől, láttam, hogy van egy kihívásom és rákattintottam, utána vettem észre, hogy nem az övék volt. Egyéni mérkőzést tudok felajánlani (természetesen azzal a csapattal, amelyik ellenük pályára lépett volna) vagy 3-0-lal ők kapják a pontokat. Sorry még egyszer.

hatarsorompo 2012.12.15. 13:29:04

@Bastille: Igaza van a kollégának, Mészáros éppen a szerény, csak remek szintű védekezés skilljét igyekszik négy-öt szinttel feljebb tornázni.
A mára tapaszosra gyógyult Széchyvel együtt a védelemben játszanak délután, de szerdán Janim már védeni fog az LB-csoportmeccsen.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.15. 14:08:07

@CreaPress: Csak ajánlani tudom, én két-háromévente olvasom újra a függelékkel együtt, és mindig találok benne újat. Különös méltóság árad Tolkien stílusából. Néhány hollywoodi fordulattól eltekintve a filmes adaptáció is remekül sikerült.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.12.15. 17:23:04

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: hazai pályán

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.15. 20:29:30

Olaf ismét belémrúgott egyet, sőt le is köpött: www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=398523486

Alap taktikával magasan vittem a középpályát és a védelmet, erre négy gólt kaptam egy széleken támadó csapattól úgy, hogy elvileg helyzetének sem szabad lett volna lennie. Ennyit a feljutásról, lehet, hogy csoportot kellene váltanom...

FUCK YOU, OLAF, YOU DIRTY CHEATER!

2012.12.16. 08:36:02

@Bukott Rockzenész: Már bocs a poénért, de nem egyszerűen arról van szó, hogy miután rockzenészként megbuktál, most épp a Hattricken volt a sor?

(Ha nagyon hülye voltam, nyugodtan /vagy dühösen/ írd le.)

Olaf egyébként közismerten g..i, az ő játszmájában minden benne van. Ha ászpókered van, előveszi a coltot, ami közismerten erősebb :)

2012.12.16. 09:06:05

A csapat tegnap utolsó előtti alibi-meccsét játszotta a bajnokságban, ha a jövő héten is kikapunk, már biztos a hőn áhított kiesésünk. A Bundabotrány Stadionnal rendelkező LB-ellenfelünk ellen a pápuák földjére magunkkal visszük új titkárunkat, Bunda Richárdot crea964.uw.hu/_SBTC/_bundaricsi.JPG , aki már tudja, mi lesz magyar idő szerint szerda hajnalban a végeredmény.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.16. 11:39:17

@CreaPress: Néha az igazság és a jóság bukik el, és az erősebb kutya dominál (jelen esetben Olaf). Hétéves Hattrick-múltam során talán egy ilyen szerencsétlen szezonom volt.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.17. 00:31:51

elkészült a karácsonyi középdöntő stadionbeosztása az ősi hagyományok szerint, úgynevezett hasraütéses módszerrel. ha valaki a saját stadionjába került, szóljon! akkor is, ha valamilyen egzotikus helyszínen akartok játszani.
és lassan várjuk a pályázatokat a január 9-i döntőre, kisdöntőre és az Elnök Kupa döntőjére is.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.12.17. 08:12:29

@Black Lotus: Na, annyira megzavart az új felület, hogy véletlen elutasítottam. HA újra kihívsz, lejátszhatjuk, részemről semmi gond nincs vele.

2012.12.17. 11:11:24

@bundabotrany: Magam is gondoltam rá, hogy össze kéne ereszteni az Egyetértés - Palóc Mentő - Salgótarjáni Bányász hármast egy VII. ligás csoportban. Mert az rendben van, hogy most alighanem mindhárman az Elnök Kupáért indulunk, de a tétmeccs az mégiscsak más. Külön hangulata van.

Mellesleg - ha már a felnőtt csapataink úgyis összecsapnak a pápuák földjén - az ifijeink is játszhatnának egy hasonlóan izgalmas meccset egymás ellen. Ennek elősegítése érdekében küldtem neked egy kihívást, s amennyiben elfogadod, az U19-es csata öt perccel a felnőtt meccs kezdést jelző sípszava után startolhat.

bundabotrany 2012.12.17. 12:35:15

@CreaPress: ELFOGADVA!
Következő mérkőzések
2012-12-19 04:05
Vörös Meteor Egyetértés - Tarjáni Bányász U19

2012.12.17. 15:08:44

@bundabotrany: Remek. Látom, te jól nyomod az ifibajnokságodban, ahol találtam ismerős neveket. Te, mint az Egyetértés Ifiliga adminisztrátora, felgyorsíthatnád az ügymenetet, előrehozhatnád a következő két-három bajnokság indulását, és akkor előbb-utóbb össze tudnánk hozni egy jó kis 8, majd később 12, vagy akár 16 csapatos kölyökligát is, szervezünk még bele embereket.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.17. 16:32:38

@CreaPress: Egy ilyen ifibajnokságba én is szívesen beszállnék.

2012.12.17. 17:36:19

@Bukott Rockzenész: Össze kell hangolni, de nem lesz könnyű, ha olyan játékosok vannak az ificsapatokban, akiknek nem lenne jó több heti szieszta.
Nálam január elsején jön fel Szferle Milán, aztán rá 5 napra Virágh Barna, és persze Simek Andor se lesz egy utolsó a maga posztján, értük kárlenne, ha heteket hagynának ki:

crea964.uw.hu/_SBTC/_ifik/Szferle_20121217.JPG
crea964.uw.hu/_SBTC/_ifik/ViraghBarna_20121217.JPG
crea964.uw.hu/_SBTC/_ifik/SimekAndor_20121217.JPG

Ahogy látom, a te bajnokságodból még négy forduló van, ha belépsz egy 2-3 nappal az ifiligád befejezése után induló négycsapatos bajnokságba, akkor mi ketten már össze is hangoltuk az ificsapataink naptárát.
Az Egyetértés és barátai is biztosan meg tudják szervezni, hogy később csatlakozhassanak hozzánk, vagy ki hozzájuk.

2012.12.17. 17:42:58

Javítások:
... kár lenne (nem kárlenne) ...
... vagy mi (és nem ki) hozzájuk...

Nehéz szalagszakadásos és porcleválásos ujjal gépelni :(

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.17. 23:26:31

@CreaPress: @bundabotrany: @Bukott Rockzenész: van egy eLBé utánpótlásbajnokság (406914), ahol Salazar az admin +Kecso, Bastille, Nagyati és Palota fiai nyomják három 'külsőssel', még három forduló van hátra. csak mondom...

2012.12.18. 05:10:33

@f_miki: Bányász-szempontból csak az a bibi, hogy az én hat csapatos bajnokságom vasárnap befejeződik, 16 nappal az LB-ifiliga előtt.
És bő két hétre nem szívesen küldeném Szferlét és társait téli szünetre, mert az három meccs (2,75 edzés).
Csak úgy tudom megoldani, hogy egy egy hat- és egy tízfordulós ifiligát keresek, és azokban veszek részt addig, amíg ti lejátsszátok a 2 fordulót ebből, és a tizennégyet a következő bajnokságotokból.

hatarsorompo 2012.12.18. 08:08:30

@CreaPress: Az a Szferle gyerek maxolt mindkét főskilljéből. Ráadásul az átadása sem léphet már szintet, legfeljebb szinten belül emelkedhet 1,75 edzésnyit. És ha december 19-én és 23-án úgyis játszik az ifiben, és Újév napján meg felhozod a felnőttbe, akkor végképp nem értem, miért erőlteted az akadémiásokat, miért ne tudnának pihenni két hetet.
Jó, az a kapus gyerek tényleg nem tűnik rossznak (legfeljebb Mészáros Janihoz képest, hehehe...), de még csak tizenöt és fél éves, simán maxol minden kapusnak fontos tulajdonságból másfél szezon alatt!
Én megpróbálom rávenni Tomit, vagyis Bundabotrány kollégát, hogy csatlakozzunk az LB-s ifistákhoz. A tanárnő véleménye is érdekelne, mert ő is a mi ligánk tagja, és ha őt is sikerül meggyőzni, ebből kár lenne kimaradnod 1,75 Szferle-edzés miatt.

hatarsorompo 2012.12.18. 08:27:28

@hatarsorompo: Van logika abban, amit írtál, de nehéz azonnal igent mondani rá, mert nekem az ificsapatom kezdettől a szívügyem volt.
Ha ti mindannyian átigazolnátok (3 csapat) és én is igent mondanék, vajon mennyi időbe telne rávenni az igen hallgatag Salazar kollégát, feleljen arra, hajlandó-e 12 csapatosra átadminisztrálni a kérdéses bajnokságot. Az nem zavar, hogy nincs az LB-ifiliga csoportfórumában egy árva hozzászólás sem, azon majd én segítek :)
@Bruno Salazar: Meg is kérdezném Salazar mestert, mi a véleménye. Mert valamit neki is kell lépnie erre a felvetésre.

2012.12.18. 09:09:41

Ilyenkor ki kivel van? Van itt valami régi blogtudor?

Hatarsorompo mester - ha már úgyis ki van készülve az ujjam - meghívott az irodájába kávézni, ő persze sörözik, mert megteheti.
Megmutatta nekem a hajnali hozzászólásomra adott válaszát, majd nyitott nekem egy új ablakot, a blog.hu belépőfelületével, hogy jelentkezzek be, és válaszoljak, ő örülne, ha minél többen csatlakozhatnánk az elbések ifiligájához, de erről - mint mondta - illene megkérdezni Salazart is.
Ő ezzel elment újságért, szendvicsért, postáért, én pedig megválaszoltam neki itt, ezen a helyen, és megkérdeztem Salazart is.
Legnagyobb döbbenetemre amikor a "komment küldése" katt megtörtént, a hozzászólás az ő nevén jött le.
Amikor megjött - most is itt áll felettem, és vakarja a fejét -, azt mondta, alapértelmezésben hagyta az ő gépén az ő nickjét, de álmodó eszébe nem jutott volna, hogy ha új belépőfelületet nyit, az akkor is az ő nevét használja, ha a "komment szövege" doboz felett a CreaPress nick látható.
Na, ilyenkor mi van?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.18. 09:23:39

@CreaPress: Úgy tudom - én magam nem vagyok érintett, nincs másik nickem - hogy ha egy adott személynek több nickje van a blog.hu-n, akkor mindig az alapértelmezettet használja, ha nincs átállítva másikra. Hogy hol kell átállítani, azt viszont nem tudom, talán a profilnál lehet ilyen gomb.

hatarsorompo 2012.12.18. 09:24:46

Mesternek nem nevezném magam, legfeljebb kapusnevelésben :)
De már nem csak ez a balesetes médiaguppi barátom kíváncsi a válaszra, hanem én is. Tényleg vakartam a fejem.
Kénytelen voltam ezen a gépen a chrome összes előzményét törölni, hogy Crea Creaként írhasson, aztán a biztonság kedvéért megint, hogy én énként írhassak.
De az, hogy sörözöm, az túlzás, kettőt ittam meg összesen. Elsóztam a felvert tojást, amivel bundás kenyeret csináltam, és még mindig ki vagyok száradva. Szerintem két sör megengedett egy olyan munkahelyen, ahol nem életek forognak kockán, és nem kell autóba ülni a dolgozónak.

hatarsorompo 2012.12.18. 09:32:56

@Black Lotus: Mielőtt leült a géphez, én nyitottam neki egy új blog.hu-s ablakot, és a magaméban előbb a "kilépés"-re kattintottam a 2012.12.18. 08:08:30-as hozzászólásom alatt, majd kiikszeltem a labdabiztos blogot.
Utána mentem el, ő meg bejelentkezett, mint creapress, és amint az ábra mutatja, mégis hatarsorompo-ként jelent meg veretes írása.
Ez is a munkahelyi "alkoholizmus" bosszúja lenne?

gyogyviz3 2012.12.18. 12:18:28

@CreaPress: Én is csatlakozom az LB ifiligához, ha lehetséges. Szerintem nem lenne komoly hatással a játékosok fejlődésére, ha megvárnád, míg indul az új szezon.
Persze, erről Salazart is meg kellene kérdezni, és a többieket is, akik már abban a ligában vannak, hogy mit szólnának 3 vagy 4 újabb csapathoz (attól függ, pontosan mennyi, hogy tudunk-e rád hatni).

gyogyviz3 2012.12.18. 12:48:22

@Bruno Salazar: Szeretném, ha résztvevője lehetnék a következő eLBé utánpótlásbajnokságnak.
Úgy tűnik, lenne még két vagy három csapat az enyémen kívül, akik szintén jönnének.
Ha jól látom, itt mindig szterda este nyolckor vannak a meccsek. Az VM Egyetértés, a Palóc Mentő Alapítvány és a Jódaqua SE Sóshartyán is január ötödikén, a felnőtt bajnokság VII. ligájának záró mérkőzésével azonos időben fejezi be az Egyetértés Ligát.
Crea még hezitál.

bundabotrany 2012.12.18. 14:08:24

@gyogyviz3: @hatarsorompo: Azért szép, hogy előtte nem értesítettetek engem, mint a jelenlegi ifibajnokságotok megalapítóját. De úgysem terveztem, hogy száz szezont fog megérni, úgyhogy részemről sincs akadálya a csatlakozásnak. Crea döntésébe pedig nem szólnék bele, mindenki maga döntse el, hogy ligát cserél, vagy nem.

@f_miki: Így már engem is beírhatsz a várólistára. Semmi kedvem új embereket keresgetni, hirdetni az Egyetértés Ligát. Kicsit átírtam a bajnokság leírását is, a történtek után.

2012.12.18. 16:08:52

@bundabotrany: Na, az szép, ha te sem tudtál róla. Jó az új szöveg az Egyetértés Liga (440191) oldalán. Mindenképpen nagy veszteség két és fél hetet kihagyni egy komoly akadémián (azt hiszem, a CsirkeKeltetőt lehet annak nevezni), úgyhogy én még mindig hezitálok.

hatarsorompo 2012.12.18. 20:01:04

Azt hiszem, tekintsünk el az ifik ügyétől, koncentráljunk a holnapra.
Jó játékot mindenkinek!

2012.12.18. 21:39:40

@hatarsorompo: Végre. Arról szóljon már ez az oldal, amiről kell. Vagyis a 11. Labdabiztos Kupáról. Addig mindenképpen felejtsük el a fiatalokat, amíg Salazar nem nyilatkozik, mint ifiliga-admin.

Én pl. már a hajnalra gondolok, kettős Egyetértés - Stécé csata lesz, egy felnőtt Pápua Új-Guineában és egy U19 Magyarországon.

2012.12.19. 07:21:27

Eldőlt, hogy a D csoportból a már biztos utolsó VM Egyetértés mellett a Salgótarjáni Bányász Torna Club szállhat harcba az Elnök Kupáért a következő három hét során.

A két klub magyar idő szerint hajnali négy órakor kezdődő mérkőzésén a fiatal középpályás sorával felálló Bányász uralta a középpályát (hetven százalékos labdabirtoklást jegyeztek fel a statisztikusok), és a szünetig két gólos előnyre is szert tett. A 36. percben előbb Evanics 'Isteni' Hunor gázolt végig a bal szélen, és egy kiszámíthatatlan szélsőzsenihez méltóan megszerezte a vezető gólt a fekete-fehéreknek.
A fővárosiak már az órát nézték - negyven másodperc volt hátra a félidőből -, amikor a századik születésnapjától már csak 47 év 55 nap távolságra lévő Øyvind Nikolaisen igazolta, hogy a legnagyobb dioptriájú kontaktlencsével még ellát a kapuig, és be is vette Marek Černý hálóját.

Ez a 2-0 akkor azt jelentette, hogy a Bányász a tabellán két helyet jött előre, a sóshartyániakat gólkülönbséggel, a Beton SE csapatát pedig egy ponttal megelőzve.

A forgatókönyv azonban még tartogatott meglepetéseket. A szünetben az Egyetértés fiatal szélsőjét, Somogyi Márkot a jóval tapasztaltabb Kulik Zsigmond váltotta fel, aki lelket vert társaiba. Azok fel is pörögtek, mint az A380-as Rolls-Royce hajtóművei, és még a játékrész elején szépítettek: Guly Kovács Dániel használta ki, hogy a Bányász kapujában ezúttal Csirke Zoltán áll Daniel Morfin hasfájása miatt. Átemelt fölötte, és máris 1-2, pesti szemszögből.
Lett egál is, mert a hajrában a héten leigazolt, alig néhány napja felnőtté vált Stefano Maracin cselezte ki a nála nem sokkal idősebb Orbán Györgyöt, és a kapuba passzolt.

Itt dőlt el, hogy ha ez marad az eredmény, a Bányásznak már a két pont sem elég a legjobb 24-be jutáshoz, ahhoz valakinek be kellett volna találnia a lefújás előtt. Ez nem jött össze, és végül a két pontból sem lett semmi, mert a hosszabbítás negyedi percének végén Kucsa Gerold elfutott a tarjáni idegenlégiós Kas Delcourt mellett, majd higgadtan a kapuba gurított.

Ezzel az Egyetértés ugyan maradt utolsó, de sikerével magával rántotta a Bányászt a leggyengébb LB-csapatok mezőnyébe.

(Harapós Péter tudósítása a 40 éve még emberhúst evő Danik földjéről)

2012.12.19. 11:33:22

Vége a meccseknek, csak a Football Club Actors - Yeti-Faced ReBoRn (3-3)találkozó áll ikszre, de már akármi lesz is a folytatásban, nem befolyásolja az A csoport végeredményét.

2012.12.19. 12:15:20

25-31. helyért

K13: Salgótarjáni Bányász Torna Club - erőnyerő
K14: Palóc Mentő Alalpítvány - VM Egyetértés The Stage (584248)
K15: Somogyország - Szájfocisták FC, Stade Bastille (1643852)
K16: SFC SE - erőnyerő

És ha ez így van, az "erőnyerés" után mindenképpen egy ősi ellenfél jön.
Kegyetlen leszek, akárki legyen is az. Az Elnök Kupa másodszori begyűjtése a cél.

Bruno Salazar 2012.12.19. 12:25:44

Persze, persze a közakaratnak engedve átvariálhatjuk a ligát! De csak az a csapat csatlakozhat akinek a menedzsere dedikálja a gipszemet! szóval semmi kritérium! Bár gondolkodom rajta, h egy nálam jóval aktívabb kolléga menedzselje a ligát! (pl f_miki)
Minden további instrukció hiányában 12 csapatra bővülünk!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.19. 12:25:47

elkészült a középdöntő (december 26.) párosítása, lehet küldeni a kihívásokat! remélem, nem írtam el sehol, nézzetek rá, ha van időtök.
ugyanitt vasas dh kihívása megtörtént!

2012.12.19. 13:03:25

@Bruno Salazar: Még ma kora reggel, a pápuáknál zajló meccsem alatt is azon törtem a fejem, hogy kihagyjam-e ezt a két és fél hetet, mert ha jól sejtem, január 9-én, szerdán este nyolckor indulna az új szezon.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.19. 13:38:31

@Bruno Salazar: bocs, hogy a megkérdezésed nélkül belerángattalak az elbé ifibajnokság-ügybe!
az adminisztrációra nyitott vagyok, de lehet, hogy szerencsésebb lenne, ha valaki olyan lenne az alapító, aki előbb végez a saját bajnokságában, mint mi. persze az se biztos, hogy új ifibajnokságot kell indítani... két ünnep közt megbeszéljük!

na73 2012.12.19. 14:02:48

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Salazar's (VI) helyszín: Napfény Stadion 2012-12-26 09:45 (13/50)

gyogyviz3 2012.12.19. 14:19:04

A VII.150 listavezetőjét kihívtam a Kohászba.
Sok sikert (a bajnokságban) az Eger Boyz együttesének!
A Labdabiztosban viszont nem kívánok ilyet, mert akkor mit kívánjak magamnak?
Remélem, bejutok a top20-ba, mert az egyesületi rekord lenne a 22. és a 29. helyezés után.

@Bruno Salazar: A sóshartyáni ifik is neveznének az ominózus ligába, mihelyt ötödikén véget ér a miénk.

@bundabotrany: Remélem, nem sértődtél meg. De már veled is beszélgettünk arról, az Egyetértés Liga létrejötte előtt, hogy jó lenne egyx 12-16 csapatos magyar ifiligába összehozni az ismerősöket. Erre most nyílt lehetőség.

bundabotrany 2012.12.19. 14:52:39

@f_miki: @Bruno Salazar: Mi ötödikén, szombaton végzünk, és szívesen felturbóznám 12 csapatosra a ligát, vihetném az adminisztrációját is.
Ebben az esetben nektek kellene átjelentkezni, és szerdán, kilencedikén ugyanúgy lehetne kezdeni.
De benne vagyok abban is, hogy hozzátok csatlakozom a jelenlegi LB-s csoporttársaimmal.
Szerintem jön Crea is, csak nyavalyog.

bundabotrany 2012.12.19. 15:31:24

@f_miki: azt hiszem, még el se múlt fél egy, amikor ránéztem a táblázatra, és nem akartam hinni a szememnek, hogy már el is készült a párosítás.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.19. 16:17:30

@bundabotrany: Az én ifijeim 9-én, szerdán végeznek. Beférek még az LB-ifiligába?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.19. 16:21:30

A meccsről: sokadik igazságtalan vereségemet szenvedtem el, úgy látszik, ez egy ilyen szezon. A védekezésem sokszorosan felülmúlta Rohan lovasai támadását, a támadásom pedig a két szélen ütötte a védekezését, kontrát játszottam és mégis én veszítettem, ráadásul három kapott góllal. Megyünk a kilencedik helyért, jövőre pedig mindkét fronton igazságot készülünk tenni.

gergo a kolyokkutya 2012.12.19. 18:46:42

@Bruno Salazar: En is jonnek a Cementtel! :) ha jol tudOm nekem egy-ket het mulva zarul a szezon

2012.12.19. 19:35:04

Hosszú gondolkodás után döntöttem: kivárom azt a két és fél hetet, nevezek az LB ifiligába.

@Bukott Rockzenész: Ebben nem az Egyetértés menedzsere az illetékes, a jelenleg folyó LB-ifiliga (406914) adminisztrátora Bruno Salazar. Továbbá fmiki is nagyobb kompetenciával rendelkezik, mivel ő reklámozta :)
Bundabotrány kolléga ligájából egyszerre hárman is csatlakoznának, ő úgy jött a képbe.

2012.12.19. 21:14:12

@-kraci-: Még mindig az a véleményed a kupáról, mint október 24-én?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.19. 23:31:06

@bundabotrany: most úgy alakult, hogy élőben tudtam követni ezt a fordulót.
lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy amikor vége egy ifibajnokságnak, Olaf egy hetet kihagy és utána indul a következő

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.19. 23:33:36

@Bruno Salazar: mid van begipszelve? odafér kisebb grafika is a szignó mellé?

2012.12.19. 23:47:43

Támadt egy kétesélyes ötletem. Vagy korszakalkotó, vagy eretnek.
Az én bajnokságom már most vasárnap véget ér. Még aznap éjjel létrehoznám a Labdabiztos U19 Szuperligát.
Ebbe benevezhetne a január másodikán véget érő LB ifiligából a Salazar, Kecso, Bastille, Nagyati, Palota ötös;
A január 5-én záró Egyetértés, Palóc Mentő, Sóshartyán trió;
valamint Gergő a Cementtel és a ligája utolsó meccsét 9-én reggel játszó Revenge is.
Ez tizenegy Labdabiztosban játszó csapat. A Revenge miatt csak január 11-én, pénteken tudnánk indulni, és kellene még egy tizenkettedik csapat, de ez alighanem összejönne addigra :)

Jöhetnek a vélemények pro és kontra.

2012.12.19. 23:50:05

@Bruno Salazar: Mikor és hol kell dedikálni?

2012.12.19. 23:53:33

@f_miki: Én úgy tudom, ugyanannak a bajnokságnak a kiírását az admin úgy is módosíthatja, amikor vége van, hogy két nap múlva induljon a következő szezonja.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.20. 08:35:09

@CreaPress: Ha ilyen rendesek vagytok, és megvártok, és esetleg nem lesz meg a 12. csapat, akkor - ahogy a Vezér mondaná - hozok magammal még egy embert.

2012.12.20. 08:57:37

@Bukott Rockzenész: Várj, még nem kaptam reakciókat erre a felvetésre. Mindenesetre a szándék komolyságát jelezni fogja, ha vasárnap 23 óra előtt néhány perccel már létre lesz hozva egy Labdabiztos U19 Szuperliga nevű bajnokság. Legfeljebb törlöm, ha nagy ellenkezést vált ki.

2012.12.20. 09:02:31

Arra is kíváncsi lennék, hogy kezdési időpontnak jó lenne-e péntek 20:00 óra? (Az ifibajnoki meccsek a válogatott meccsekkel egyidőben zajlanának.)

gyogyviz3 2012.12.20. 11:16:16

@f_miki: A Sóshartyán - Eger Boyz találkozó lekötve.

@CreaPress: Az ötlet jó, díjaznám is, de azért Bukott Rockzenész kollégánkkal együtt is csak hárman vagyunk, kellene még háromnegyed tucat vélemény. (Vagy egy híján annyi, hiszen összesen tizenegy csapatot soroltál fel

@Bukott Rockzenész: Biztos vagyok benne, hogy van még Labdabiztos-csapat, akinek január kilencedike előtt véget ér az ifiligája. Ha mégsem, akkor legfeljebb lesz egy külsős, akit majd becsalunk az erdőbe, és szintén lb-s lesz :)

@-kraci-: Én is kíváncsi lennék arra, amire f_miki és Crea. Kár lenne, ha abbahagynád. Remélem, valamennyit változott a véleményed október óta.

Az őszülő szőke (tanár)nőnek ennyi írnivalója támadt hirtelen :)

És még egy pillanatra visszajövök, mint Columbo szokott: Ne legyünk olyanok, mint egy széthúzó általános iskolai osztály. Tovább erősödne a közösség, ha az ifijeink is egy ligában edződnének. Jobban figyelnénk egymás csapataira és egymásra is.

bundabotrany 2012.12.20. 12:29:29

@CreaPress: Van egy negyedik támogatója is az ötletednek. Így már nem is bánom annyira, hogy csak egy szezont ér meg az Egyetértés Liga, ha összejön egy vegytiszta Labdabiztos-társaság.

Az adminisztrációját hogy képzeled el? Meghívásos lesz?

bundabotrany 2012.12.20. 12:34:26

@hatarsorompo: Elküldtem a kihívást. A The Stage szolgál véresen komoly csatánk helyszínéül.
Ahhoz pedig gratulálok, hogy mindkét Magyar Kupa-elődöntő a Nagy Palóc Arénában lesz!
Valamire jó az a stadion akkor is, ha nem nagyon kandidálunk vébé-rendezésre.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.12.20. 21:26:05

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Tipográfia NyTE (VI) helyszín: Estadio Pancero

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.20. 22:18:51

@CreaPress: támogatom, persze! nekem jó a pénteki játéknap is. szerintem a ht-n is kellene erről egy körlevél az érintetteknek, mert lehet, hogy ide ritkábban néznek be azok, akiket én kavartam bele az ügybe, tudtukon kívül: nagyati, kecso, bastille...

2012.12.21. 00:33:49

@f_miki: Akkor tehát - ahogy kérted -, hamarosan kimegy egy körlevél, egyelőre tíz csapatnak, így neked is. Magamnak nem küldök.

A címzettek:

Salazar, Kecso, Bastille, Nagyati, Palota
Palóc Mentő, Sóshartyán, Egyetértés
Beton SE, Revenge.

Attól, hogy én már vasárnap éjjel, első szabaddá válóként megalapítom a Labdabiztos U19 Szuperliga nevű bajnokságot, az csak annyit jelent, hogy elköteleztem magam az ügy iránt. De nem akarom a Salazar vezette ötöst arra kényszeríteni, hogy adják fel a négy szezont megélt ligát, és jöjjenek át egy múlt nélkülibe, döntés kérdése, melyik bajnokság égisze alatt játszunk le egy vegytiszta lb-s bajnokságot.
Sajnos, nem tudunk előbb kezdeni, mint január 11, mert a Revenge csak 9-én délelőtt végez, és még így is hiányzik egy csapat a tizenkettőhöz.

Ám a levélből csak reggel lesz valami, mert írás közben kétszer akartam elaludni.

2012.12.21. 00:38:49

"döntés kérdése, melyik bajnokság égisze alatt játszunk le egy vegytiszta lb-s bajnokságot."

Úgy látszik, valóban elaludtam a mondat írása közben.

panteraAtus 2012.12.21. 06:11:31

Ment a kihivás Yeti-Faced ReBoRn csapatának. Várjuk szeretettel az Olajkár II. Stadionba.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.12.21. 13:47:50

Engem is érdekelne egy LB ifibajokság. Láttam valamelyik nap itt egy liga ID-t, de most nincs időm a kommentekben keresgetni, úgyhogy ha van még hely, akkor szóljatok, hogy mi a teendő. Nem tudom pontosan hogy van ez, de úgy látom a jelenlegi bajnokságból még ki tudok lépni, meg hívták máshová is, de nyilván az LB elsőbbséget élvez.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.21. 14:45:09

uraim, először is

Bastille LSE - Bunnykickyouhard mérkőzés lekötve!

másodszor pedig természetesen minden szintű elbés ifibajnokság érdekel minket, a Fiatalok Börtöne áll a megmérettetés elé és bár a következő szezonban minden bizonnyal sokkal gyengébbek leszünk, ugyanis elindul a középpályás készítés futószalagon, mégis mondjátok hova, mikor és megyünk, csak legyen garancia az eddigi elbés tagok részvétele.

2012.12.21. 15:35:47

@Kitsilatzi: Amiben most játszanak Salazarék, az január 2-án ér véget, jelenleg minden lb-s ificsapat foglalt.
Az én Bányász-ifijeim vasárnap szabadulnak fel, és akkor szervezek egy 12 csapatos, meghívásos ifiligát, amiben így, veled már meg is lenne a 12 csapat.

Rajtad kívül ez a 11 csapat indulna:

Bányász U19
Salazar, Kecso, Bastille, Nagyati, Palota
Palóc Mentő, Sóshartyán, Egyetértés
Beton SE, Revenge.

A szépséghiba, hogy a Revenge csak 9-én reggel végez, így a néhány hozzászólással feljebb körbeírt Labdabiztos U19 Szuperliga első játéknapja január 11-én, pénteken lenne.
Ha más ötlet nincs, 20 órai meccskezdéssel.
A meghívást ebbe a vasárnap éjjel kiírásra kerülő ligába rögtön a létrehozása után el is küldöm, ID-számmal.

@Bastille: Ez neked így jó lenne?

Mellesleg a gép a sorsolást a Revenge január 9-én délelőtti visszaigazolása után készíti el, úgyhogy akkor a szerda délután, a komplett csütörtök, és a pénteki nap első 19 és fél órája állna rendelkezésre, hogy az egész mezőny csapatot állítson.

Futó Lada 2012.12.21. 17:29:13

A jelenleg PSG néven futó csapatom egy erős brand-váltást tervez szezon végén, hogy ne mindig ugyanazt a győztest kelljen a trófeára karcolni.. :)

A csapat - névtől függetlenül - elkötelezett az ifibajnokság iránt, minél nívósabb a bajnokság, annál jobb. A jelenlegi ligában a 2 "bot" kivételével, most már brutál meccsek vannak, ha ebből 22 lesz egy szezonban az még jobb.. :)

A pénteki meccsel effektíve semmi bajom nincs, tőlem lehet akár szombaton is egyben a felnőttel..lényeg, hogy játszunk.. :)

na73 2012.12.21. 19:33:07

@CreaPress:
Köszönjük a meghívást előre is.
Természetesen állunk az új kihívás elé is.

Bruno Salazar 2012.12.21. 21:08:43

Csatlakozom a szuperligához!

Viszem a már begyűjtött kis díszes kompániám is! ( ha akarnak..)

2012.12.21. 23:40:29

Pár perce ment ki az utolsó, tizenegyedik levél is a bajnoksággal kapcsolatban.

És itt kívánok áldott Karácsonyt mindenkinek, a 11. LB minden menedzserének!

2012.12.22. 07:24:04

Egy újabb ötlet: amennyiben nem 20 órakor, hanem pénteken délután 13:30-kor kezdődnének a Szuperliga meccsei, akkor szombatra, a felnőtt bajnoki meccsek kezdetére már az edzéseredmények is láthatóvá válnának.

@Bukott Rockzenész: Neked viszont egy nagyon fontos feladatod lesz január kilencedikén: 11:15-kor fújják le az ifimeccsedet, és jó lenne, ha minél előbb kilépnél abból a bajnokságból, és elfogadnád a meghívást az újba. Ez azért lenne nagyon fontos, hogy a rendszer 48 órával a kezdés előtt el tudja készíteni a sorsolást, és lehessen csapatot állítani mindenkinek.

Közben eszembe jutott, hogy akár 13:30-kor, akár este nyolckor kezdünk, a sorsolás úgyis csak 48 órával az első forduló kezdő sípszavainak kezdete előtt készül el, tehát két napnál egy perccel sem lesz több idő felkészülni az első meccsre.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.22. 08:43:36

@CreaPress: Részemről megoldható a lefújás után azonnali kilépés a korábbi bajnokságból, a kezdési időpontnál pedig a többséghez igazodom.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.22. 08:49:31

S.O.S! Most látom, hogy a Kecso SE elleni mérkőzésem hazai pályára van kiírva! Tud valaki egy alternatív helyszínt ajánlani?

2012.12.22. 09:18:19

@Bukott Rockzenész: Próbáld meg a Szoó József Emlékstadiont. Szerintem nincs akadálya, hogy klét meccs legyen benne egyidőben. A Nagy Palóc is egyszerre ad teret a két Magyar Kupa-elődöntőnek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.22. 09:28:48

@CreaPress: Köszönöm, mindjárt rápróbálok. Megtiszteltetés ebben a patinás arénában játszani!

2012.12.22. 09:34:07

@Bukott Rockzenész: Stadion-azonosító: 1989658

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.22. 10:13:37

@Bukott Rockzenész: bocsánat! szabad pl. a Mezey Dottore Aréna (1994085) is a Mecsek tövében, ha megfelel.

Futó Lada 2012.12.22. 14:33:26

@Bukott Rockzenész: Lekötve a meccs, a csapatom akár egy nagyobb bevásárlóközpont parkolójában is képes ledani azt a minimális teljesítményt.. :)

A gárda igazoltan 10 hazai játékossal a kezdőben
készül, ebből 4 saját nevelés. ( Azért nem 11 mert kapus még nincs, de fent van a listán hogy szerzünk 1-et) Próbálunk ettől függetlenül 3 gólos vereségen belül maradni.. :)

2012.12.22. 18:17:02

Nagyon örülök, hogy az ifi szuperligával kapcsolatos ht-mailt minden érintett menedzser elolvasta.

Szabadnaposként a Bányász a szlovák Cakanovce elleni meccsel készül az Elnök Kupa elődöntőjére.
A bajnokságban teljesült a cél, a mai nagyarányú vereségünkkel matematikailag ugyan még nem estünk ki, de hat pont a hátrányunk mai brutális elverőnkkel szemben, de harminckilenccel rosszabb a gólkülönbségünk, mint az övék - azt meg elég nehéz lenne két meccs alatt ledolgozni.

Jövőre tehát irány a heted, az ott játszó Labdabiztos-tagokkal szívesen játszanék egy csoportban, tétre. Célom a feljutás lesz, lehetőleg egy újabb serleggel gazdagítva a vitrint.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.23. 21:45:45

@CreaPress: köszönjük a jókívánságokat!
innen Palotáról is Kellemes Ünnepeket minden ht-júzernek!

2012.12.23. 22:51:46

Szia!

Létrejött a Labdabiztos U19 Szuperliga [youthleagueid=446586]. Meghívásos, 12 csapattal.

A meghívást csak az NLNS menedzsere kapta bmég meg, mivel csak annak küldhető, aki nem tagja egyetlen bajnokságnak sem.
Figyelni fogom, ki mikor végez, és mindenkinek az utolsó ifibajnokija után megy a meghívó.

Áldott Karácsonyt!

S-H_D (vagyis Crea)

Kiß B. 2012.12.24. 00:30:35

Szájfocisták kihívva a Stade Bastille-ba!

Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.24. 08:28:21

@Futó Lada: Nem kell szerénykedned, a partiumi inváziónak is egész tisztességesen ellenálltál. Inkább nekem van aggódnivalóm a meccs miatt.

Áldott, békés ünnepeket mindenkinek (kivéve Olaf)!

2012.12.24. 16:59:32

Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek!

(Feljebb már írtam, de megerősítem.)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.12.24. 22:17:09

@-kraci-: Sajnos nem tudom megerősíteni, én nem látom, de mindjárt megy egy kihívás.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.12.24. 22:22:16

@rhynn: Elküldtem most, remélem a bírákat sem zavarja a kis késlekedés. Szeretném lejátszani a meccset ellenfelemmel :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.12.24. 22:23:31

@CreaPress: Én mennék, de szerintem addig letoltok egy szezont, mire végzek :)

Kiß B. 2012.12.25. 01:39:59

@rhynn: Lekötve! Boldog Karácsonyt!;)

2012.12.25. 03:44:50

@rhynn: Fel lehet majd emelni az ifi szuperligában a létszámot tizenhatra is, viszont annak a négynek, aki majd jönni akar, úgy kell majd sakkoznia az ifiligáival, hogy június 21 és 25 között érjen véget az utolsó ifibajnokija.
Az excelbe beütöttem a kezdő dátumot 2013/01/11, ehhez hozzáadtam 23*7 napot (21 további játéknap a nyitó forduló után, plusz lesz két ifibajnoki szünet), erre kiköpte, hogy június 21 lesz ennek a most szervezett ligának az utolsó fordulója.

Erre a bajnokságra a 12 résztvevő megvan.

2012.12.25. 12:01:39

Holnap ilyenkor már egy tucat csapatnak harangoznak a mezőnyben :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.26. 08:52:19

Mindenkinek áldott karácsonyt és sok gólt - jegyezte meg ünnepi köszöntőjében Klesta kapitány. Már alig várom a mai meccset, és kivételesen beleegyezésemet adtam, hogy a ma esti ifi meccsre, amit a Kecsoék ellen játszunk, az egész nagy csapat penetráns részegségben tekintheti meg, sőt, akinek nem lesz cefre a szája szélén, azt eltiltom a lányaimtól!

Futó Lada 2012.12.26. 09:32:19

@Bastille: Sajnos a PSG az esti meccsre heveny beigli-mérgezéssel hangolt, de az 53 éves Király Krisztofer játékra jelentkezett, és ha ZZ Top stílusú szakállát kicsit megstuccolja, akkor egészen messziről nézve ifistának fog tűnni.
A komolyabb vereség elkerülése érdekében, 3 gólos differenciánál automatikus szurkolói rendbontással készül a kemény mag mindkét tagja, a kiszivárogtatott infók szerint egy gerilla-akció keretében a pályára fognak rohanni, és végigkínálnak mindenkit Teri mama karácsonyi zserbőjából.
A délelőtti meccs sem fog eseménytelenül telni, de erről többet nem árulnék el. Az előbb ért be a csapatbusz, és volt aki a saját lábán szállt le róla, úgyhogy a legjobb előjelekkel készül a csapat.

2012.12.26. 10:02:38

És elkezdődött. Huszonnyolc csapat számára életre-halálra.
Mi, Bányászok a 15 kilométerre lévő Cakanovce (Csákányháza) ellen játszunk Trianon jóvoltából nemzetközinek számító mérkőzést, de az csak bulimeccs, a másik erőnyerő, az SFC SE pedig csak délután játszik az -FC ChelseA- ellen, így a szállodai társalgóban nézhetik, mire mennek egymással jövő heti lehetséges ellenfeleik, a Somogyország, és a Nagykanizsai Szájfocisták.
Neküónk két ismerős csapat jöhet az Elnök Kupáért zajló helyosztók felső ágán, vertük már meg a Palóc Mentőt és az Egyetértést is, bár utóbbi ellen ért már minket meglepetés Pápua-Új Guineában.

2012.12.26. 11:37:37

Miután itthon nem bírtunk a Csákányházával - ők se velünk -, a kihagyott helyzetek mérkőzésének lefújása után azonnal kihívtuk a VM Egyetértést, akik a Palóc Mentőn gázoltak át, Mészáros János fantasztikus kapusteljesítménye ellenére is.

Most más lesz az eredmény, mint az emberevők földjén.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.26. 13:45:49

kész az elődöntők párosítása. a stadionbeosztás is stimmel, remélem...
igen! és várjuk továbbra is a stadionok pályázatát a döntőre, kisdöntőre, Elnök Kupára!

Futó Lada 2012.12.26. 17:50:29

A hevesi rangadó előjegyzésbe véve :

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Egri Csillagok FC (VI) helyszín: Dobó István Katlan [Kupaszabályokkal] 2013-01-02 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.27. 09:03:36

A tegnapi nap több szempontból is kiváló volt a csapat számára, először is óriási meccsen sikerült kiharcolnunk a négybe kerülést, méghozzá egy olyan meccsen, amin nem feltétlen mi érdemeltük a továbbjutást, de hálisten Székely Imre ideje korán szeretett volna az egyik Klesta lánnyal elheherészni, így a második félidő derekán kiállíttatta magát. Gyulai az utolsó percben győztes gólt szerzett, ami megalapozta, hogy a gönci hordónkat csapra verjük. Este a Kecso SE ificsapatát egy jogtalan tizenegyessel sikerült két vállra fektetnünk, így jövő hét szerdán az ifi bajnoki címért küzdünk, illetve Black Lotus csapattal elődöntő-superclassico lesz. Mivel kábé akkora az esélyünk a döntőre, mint hogy Székely Imre nem kap el valamilyen nemi fertőzést, ezért pályáznánk a döntő, illetve a kisdöntő megrendezésére.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.27. 16:45:29

@f_miki: Az Alte Pitbull Arena ezennel bejelentkezik a nagydöntőre!

2012.12.28. 09:35:37

Az SBTC - VM Egyetértés Elnök Kupa-elődöntő létrejött, miután Bundabotrány kolléga visszaigazolta a kihívást.

Alfredd 2012.12.28. 21:41:35

Pebo Fc kihívása megtörtént.

panteraAtus 2012.12.28. 23:36:44

NagyAti'73 FC kihivva a Welodrome stadionba kupaszabályokkal.

laca65 2012.12.29. 17:05:40

Cikoria kihívva a Nou Colosseumba kupaszabályokkal

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.12.29. 17:09:01

@Bastille: @Bukott Rockzenész: várjuk meg, eredményes lesz-e Lotus ellen az elődöntőben Bastille taktikája, amely a Klesta-lányok kivételes adottságaira épül. Ha igen, akkor az Alte Pitbull-ban lesz a döntő és Bastille rendezi a kisdöntőt, ha nem, akkor fordítva - ha ez így mindkettőtöknek megfelel.
Az Elnök-kupát lejátszhatnánk valamelyik nagyváradi sporttárs stadionjában...

2012.12.29. 20:41:01

Ha nem lesz nógrádi a döntőben (aminek a valószínűsége száz százalék), szeretném, ha a Szoó József Emlékstadion adhatna otthont a rendezvénynek.

Bár őszintén szólva a Nagy Palóc Aréna is megérdemelné, hogy ott randevúzzanak a Labdabiztos Kupa legjobb csapatai is, egy héttel az alighanem teltházas Magyar Kupa döntő után.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.30. 09:16:48

@f_miki: mivel befutottak más pályázók, így ebben az esetben visszalépünk, méghozzá amiatt, mert következő évben száz százalékra vehető, hogy ifjú középpályánkkal nem fogunk tudni kirívó eredményt elérni, így már akkor most előre leadjuk a jelentkezésünket. kandidálunk tehát a xii. lb kupa döntőjére...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.30. 11:13:52

@f_miki: Támogatom a nagyváradi Elnök Kupa helyszínt, ennyi rezsijük legyen, ha már cápaként rontottak az LB Kupa békés és családias mezőnyébe.

2012.12.30. 18:27:33

@Bukott Rockzenész: Te se vagy egy hétköznapi fazon, és ez jó :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.12.30. 19:09:43

@Bastille: Támogatom kandidálásodat a következő döntőre, de csak akkor, ha a Stade de Bastille-t átkereszteled Klesta Arenára :)
@CreaPress: Szerintem itt senki sem az, ahogy a gyógyultabbnál gyógyultabb hozzászólásokat olvasgatom.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.12.31. 10:30:05

@Bukott Rockzenész: ide a rozsdás bökőt, ha nem a hetekben agyaltam azon, hogy klesta mesterrel kapcsolatos keresztelést már el kéne követni. a mezen már szerepel a 'Klesta csöcsök' nevű természetes mellimplantátum gyár reklámja, viszont a stadion név változtatás is jogos. de én valami olyanon agyalok, hogy A Nő, aki megszülte Lucjan Klestát úti stadion vagy valami hasonló... mindenesetre a szezon végén megtárgyalja a vezetőség az ügyet.

közben megvan a valószínűsíthető kezdő a szerdai elődöntőre. próbáltunk tartalékolni a szombati bajnokin, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy meglepetést okozzunk. kicsit több, mint két éve sikerült legyőznünk tétmeccsen utoljára a black lotus csapatát, méghozzá egy egyiptomi légiós góljával. ez nem fog megismétlődni. mert nincs idegenlégiósunk, viszont sokkal erősebb a csapatunk van! ha sikerül a széleket megfogjuk, akkor végre valahára bejuthatunk az elbé döntőjébe...egyébként a szerdai superclassicot egy lengyel szexcsatorna már biztos, hogy műsorra tűzte...

2012.12.31. 16:12:48

Újévi ajándék a torna résztvevőinek: öt perce megalapítottam a Labdabiztos Fed nevű HT-csoportosulást (108780), akiknek van suppjuk, csatlakozzanak!
Akiknek nincs, azoknak tudok segíteni néhány héten belül.

2012.12.31. 16:21:11

Még valami: aki jelentkezni fog, dobjon nekem egy ht malit, hogy lássam, másképp várni kell pár órát a visszaigazolásra, mert naponta csak reggel és este ellenőrzöm.

2013.01.01. 12:06:17

Még tavaly történt: f_miki belépett a föderációba :)
Január 8-ig kell meglenni az öt főnek, hogy ne kelljen újszülöttként eltemetni a fedet.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.01. 12:46:01

Lennart Matsson tréner új évi sajtótájékoztatóján az elsődleges téma természetesen nem lehetett más, mint a holnap esedékes superclásicó.

- Kiválóan ismeri egymás a két csapat, így nehéz valami új húzással meglepni a másikat. Célunk, hogy ennek ellenére kifőzzünk valamit a boszorkánykonyhában. Szerencsére a csapatnak csak a fele kapott alkoholmérgezést szilveszterkor, így 11 játékost mindenképpen pályára tudok küldeni.

- Helyzetüket nehezíti, hogy a csapat gólvadásza, Mesterházy megsérült a negyeddöntőben. Őt hogyan pótolják?

- Leginkább nehezen, de igyekszünk kezelni a szituációt. Itt szeretném jelezni, hogy a Story4 csatorna munkatársai a sérülést okozó Ranagolidák-játékost, Vámos Milán a meccs utáni estén összebújva látták az egyik Klesta-lánnyal a pesti éjszakában, bár ezt a híresztelést Lucjan Klesta barátom szokásos heti poharazásunk alkalmával határozottan cáfolta.

- Mostanában sérülések sújtják a csapatát, korábban a saját nevelésű szélső, a Bajuszkirály becenéven is ismert Teller Lajos is heteket hagyott ki...

- A legtöbb magyar futballcsapathoz hasonlóan számunkra is kimondottan megterhelő a szerda-szombat ritmus, de Lala szerencsére a hétvégi bajnokin már pályára léphetett. Egyébként sérülése is alatt kemény munkát végzett, sok elismerő szót kaptam vele kapcsolatosan.

- Az erőnléti edzőtől?

- Nem, a producertől. Lala ugyanis legendás arcszőrzete miatt a sérülése idejére elvállalta egy paraszt bácsi szerepét a "Rózsa Sándor a lovát ugratja" című készülő szuperprodukcióban. Hasonlóan jó kritikákat kaptunk a filmszakmából a Bastille LSE-től érkezett Derdák Marcell kapcsán is, aki ugyanebben a filmben egy alabárdos legényt alakított.

- Értem. Kanyarodjunk vissza a szerdai naphoz. Mik a várakozásai?

- Ellenfelünk mára komplex csapattá nőtte ki magát, amely a széljátékot és a kontratámadásokat is kellő szakértelemmel alkalmazza. Nem tudom, mi dönt majd a mérkőzésen, de úgy tudom, hogy Magyarország első számú szakértője, Bognár György legfrissebb elemzésében a Klesta-teamet tartja a mérkőzés esélyesének. Ismerve a szakértő úr tévedhetetlenségi faktorát, bizakodással eltelve várhatjuk a mérkőzést.

- Csapata első negyedosztályú idényében az utolsó fordulóban a bajnoki címért léphet pályára és az LB-kupában is bejutott az elődöntőbe. Melyik sorozat a fontosabb az Ön számára?

- A Magyar Kupából való rendkívül korai kiesést leszámítva remek idényt tudhatunk magunk mögött. Célunk, hogy a két lehetséges trófeából legalább az egyiket besöpörjük, ez esetben az én szerződésem is meghosszabbodna még egy szezonra. Negyedik idényemet töltöm a klubnál, ez már elég jónak számít a mai, felfokozott tempójú klubfutballban. Elég csak arra gondolni, hogy Guardiola is négy idényt tudott lehúzni Barcelonában. Jó érzés lenne túlszárnyalni Guardiolát.

- Ha felül tudná múlni Guardiolát, lenne még olyan edző, akinek a munkássága például szolgálhatna az Ön számára?

- Hirtelen Pajkos János az, akinek a neve eszembe jut...

- Köszönjük az interjút!

2013.01.01. 18:05:24

Mi van Somogyországgal? 30-án belépett, elvileg tudnia mellett, kivel játszik, de úgy látom, az a meccs még mindig nincs lekötve.

oylinn 2013.01.01. 18:49:53

Pedig kihívtam már egy ideje...:)

oylinn 2013.01.01. 21:01:41

Akkor sajnos kötök le másik meccset...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.01. 21:19:31

@CreaPress: @oylinn: egyszer írta, hogy decemberben zűrös lesz neki a nethozzáférés, egy meccs el is maradt emiatt. 30-án lehet, hogy mobilról nézte meg a szombati eredményt, azt is belépésnek jelzi a ht. várj, amíg tudsz, de ne felejts el lekötni meccset, ha ez nem jön össze.
valamiért Bunnykicks hazai pályára hívta ki Ranagolidákat, aki ezt el is fogadta - talán nem vette észre, hogy a kihívás nem semleges pályára szól.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.02. 09:32:34

" Egy dolog érdekel, a csöcsökkel és unicummal átlényegült foci, ja meg az anyám"

-interjú Lucjan Klesta-val az elődöntő előtt-

- Kedves Klesta úr, hamarosan 40 éves lesz, előre is gratulálunk!

- Jaj, nagyon köszönöm, így van, lassan 40 éves leszek, van három, szép lányom, négy unokám, egy kiváló csapatom, és egy kezdődő alkoholizmusom, de ez a csapatot nem igazán érdekli. Szóval egészségére, ez a fél literes lapos üveg mindig nálam van...Szóval feljuttattam a csapatot az V. osztályba és az LB Kupában kétszer is a négybe kerültünk, illetve háromszor. Kábé ez volt a cél, de ma elérhetünk egy kicsit többet.

- Kétszer buktak el az LB elődöntőben, milyen élményei vannak ezekről a meccsekről?

- Igen, az első meccsen, hasonlóan a mostanihoz, Lennart Mattson kollégámmal és mellesleg ivócimborám csapatával játszottunk és kaptunk ki sima 3-0-ra, szinte esélyünk sem volt, a második meccsen a Revenge-éktól kaptunk ki, ha jól emlékszem 5-2-re. ...egészségére...arra a meccsre emlékezni fogok sokáig. Hirtelen felindulásból 3-4-3-ban álltunk fel, éljen a támadófoci, a srácoknak rögtön deci unicumot kellett inni az öltözőben, nem is azzal volt a baj, hanem, hogy átjáróház volt a középpályánk, a lányaim meg Kis Attilával foglalkoztak csak, ő viszont velük nem...

- Apropó, a lányai, milyen a kapcsolat a csapat és a lányok között?

- Milyen, milyen, milyen?!? Hát jó! Mint egy focicsapat meg lányok közötti kapcsolat szokott lenni! Nem értem a kérdést!

- Mindegy, beszéljünk az idei sorozatról! Kit emelne ki, ki az, akire bizton számíthat ma is az elődöntőn?

- Nehéz sorozat vége felé járunk! Bocsánat, had igyak egy kortyot...szóval valamiért minden évben beszopjuk a sorsolást, ez így volt idén is. Végül nagy nehezen, szerencsés meccsek, jó foci, és pár láda unicum segítségével sikerült. Kit emelnék ki? Hát a Gyulai Vilike rohadt jó szezont fut, ő volt, hogy szerda-szombat ritmusban tolta, Mézga Ákos viszont mostanában sokat iszik, ez a fején is látszik, tudja?!? Nézze, az én fejemen is látszik, látja?!? Kapusaink viszont kurva szar szezont futottak...

- Beszéljünk a mai meccsről!

- Beszéljünk! Kibaszottul félek! Egyrészt a csapat átléphet saját árnyékán, de ott van az is, hogy a Black Lotus csapattal egyébként kiváló kapcsolatot ápoló klubunk valamiért sosem tud jól játszani ellenük, illetve hatékonyan. Tököm kivan azzal, hogy a 60. perc tájékán elkezdünk picsogni, meg hogy jön föl az unicum! A rohadt életbe, vodkán nőttem fel, aki picsoghatna, az én vagyok! Na, de a mai meccs! Zsidek Ádi fog védeni, mert Engelke a bajnokságban véd, így a szezon végén. Négy védővel állunk fel, Gellért, Gál Gyurka, Menyhért és Tibusz, aki ugye volt csapata ellen játszik, mondjuk sokadszorra...A középpályán öten lesznek: Mézga, Farkas, Hamvasi, Barnabás és Buzsáky Áki, elől meg az egy szem Gyulai Vili, de ezt ne értsék félre, a két szélsőnk szinte mindig fel fog érni a támadásokkal. Sok sikert kívánok az LB-n résztvevő csapatoknak, most viszont megyek, mert be kell rúgjak a meccs előtt...

- Egy kérdés még a végére, igaz, amit tegnap óta beszélnek itt a klubházban?

- Haha, azt mondják igaz. Az ifisták látták, meg a Bódis Tanár úr, az ifi figyelőnk. Az aulában voltak megbeszélésen, ahol a mellszobrom áll és állítólag unicumot könnyezett a szobor. Most erre mit mondjak?!? Kibaszott csoda történt?!? Vagy valaki viccelődik velem?!? Nem érdekel! Egy dolog érdekel, a csöcsökkel és unicummal átlényegült foci, ja meg az anyám, őt nagyon szeretem! Innen is puszilom!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.02. 10:26:07

@Bastille: ÁÁÁÁÁ :D Zseniális interjú, az utolsó válasz különösen!

2013.01.02. 11:03:53

Az SFC SE a meccs végén kihívható lesz az Elnök Uppa döntőjére, vagy a Somogyország a netproblémája miatt később még megküzdhet a fináléért?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.02. 11:47:36

@CreaPress: kihívható. nem tudjuk, mi van kracival. ha előkerül, megbeszéljük vele, hogyan tovább

Futó Lada 2013.01.02. 11:51:43

@f_miki: .. kicsit inverz pályázat, de lehetne a Salazar's pályára kérni a 15-16 helyért zajló mérkőzést ? ( Csak ha nincs már más tervezve a Szentélybe arra az időpontra , és a biztonságiak is beengednek .. :) )

2013.01.02. 12:01:47

@f_miki: Köszi, akkor kihívom. Az első Labdabiztos Fed-rangadó még mindig tart, csak a tizik döntenek, ki jut a fináléba :)

Csapatomnak pedig kimondottan jót tett a tegnap átvett Labdabiztos-emblémás mez: 9-0-nál szóltam nekik, hogy ne alázzák tovább az ellenfelet, erre elkezdtek úgy játszani, mint az újévi Arsenal.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.02. 12:02:59

A sors valamit visszaadott a sok egygólos vereség és DGY után, sikerült egy jobb csapatot legyűrnöm, akivel - ha van igazság - a Final Eight-ben kellett volna találkoznunk.
www93.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=409889762

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.02. 12:38:02

miután vége lett minden idők egyik legdrámaibb elődöntőjének is, elkészült a helyosztók párosítása!
eközben a pécsi dómban megkezdődött Mariano Marchand szentté avatása, illetve ezzel egyidőben a Dóm téren Barnabás Sándor nyilvános megkorbácsolása. izgatottan várjuk a nyilatkozatokat!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.02. 12:55:10

A 9. helyért palotai földimmel vívunk egy minden bizonnyal jó meccset Egerben, némi bor és helyi leánykák társaságában. A nagydöntőnek otthont adó Alte Pitbull Arénában az ott maradó Revenge-ultrák nem feledve az előző szezon negyeddöntőjére jól emlékezve már most megkezdték a "Mindent vissza - Erdélyt és a Partiumot Magyarországnak, a jetiket a Himalájába!" óriásmolinó festését, valamint különböző növényi eredetű tudatmódosító szerek beszerzését, hogy életükben először a Black Lotus csapatának szurkolhassanak.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.02. 14:29:11

A tizenegyesek idejére Klesta mester már valóban unicomot könnyezett, így joggal ordították többen, hogy csoda történt, de erre a vezetőedző szavajárása hűtötte a kedélyeket, mikor 'lófaszt' kiáltott a b-közép felé.

"Ezt a meccset a rendes játékidőben kellett volna megnyerni, de jött az a román gyerek. Mindegy! Mikor a tizik következtek, akkor már előre gondolkodtam, telefonáltam Szingapúrba, Barnabás Sanyát kihívtam magamhoz és annyit mondtam neki, öregem, mint Baggio! Összességében persze csalódott vagyok, de a vereség nem rajtunk múlt! Készülünk az esti Labdabiztos ifimeccsre, ahol ha nyerünk, mi nyerjük a bajnokságot. Gratulálunk a győztesnek természetesen, egy fontos meccsünk van hátra, az pedig az osztályozó. Amúgy innentől kezdve új időszámítás kezdődik a klubnál, ugyanis elkezdünk középpályásokat nevelni, mert a pöcsöm ki van azzal, hogy folyton lebirtokolnak minket!"

laca65 2013.01.02. 15:43:56

Az "egri fiaim" 7-ed osztályúként lemosták az 5-öd osztályú Tipográfiát (7:1). Feljutottunk az utolsó meccstől függetlenül a 6-odba. Remélem jó úton járunk és a következő LB szezonban komolyabban kell számolni az Eger Boyzzal!!! Egyébként sport és egyéb sikerekben gazdag BUÉK mindenkinek!

gyogyviz3 2013.01.02. 15:52:56

Az idén még nem jártam itt, úgyhogy boldog új évet mindenkinek!

Megnéztem, hol kell játszanunk a 19-20. helyért, és ez alapján elküldtem a kihívást az Ózdi Kohász menedzserének.

Jó játékot, sérülésmentes meccset kívánok minden Labdabiztos-résztvevőnek, sok sikert a helyosztókon, és kitartást a következő kiírás eljöveteléig.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.02. 18:10:10

Lennart Matsson tréner láthatóan fáradtan, de mosolygósan nyilatkozott a derbi után:

- Először is gratulálok a Bastille LSE csapatának, igazi rangadót vívtunk, mely a vért és a könnyeket sem nélkülözte! A rendes játékidőben a Klesta-team többször is eldönthette volna a döntőbe jutás kérdését, de a kimaradt helyzetek végül megbosszulták magukat és az ellenfelek szurkolói által rendszeresen Hurkának gúnyolt légiósunk megmentette a csapatot a bronzmérkőzéstől. Már a hosszabbításban is dönthettünk volna, de Harkály nómenesztómen módon a fákhoz ragaszkodik, így a kapufát borotválta le lövésével. A tizenegyesek igazi drámát hoztak, szerencsére Mariano igazolta jó hírét, míg Barnabás Sanya büntetőjére csak annyit mondanának a stockholmi kikötőben: ilyet még nem pipáltam! A döntőben a címvédő következik, róluk eddig elég kevés infoval rendelkeztünk, de természetesen igyekszünk felkészülni. Az ország két legjobb Yeti-szakértőjét szerződtetjük megfigyelőnek, bízunk benne, hogy ők tudnak majd segíteni.

Az Estadi Gaudí frissen igazolt szakértői már a délutáni órákban munkába álltak, elsőként az alábbi szakmai elemzést tették le Matsson asztalára:
www.youtube.com/watch?v=JLfD862v6BE

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.01.02. 19:04:31

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: SFC Sportcentrum 2013-01-09 09:4

Futó Lada 2013.01.02. 19:48:02

Zengett zúgott a 'Nincsen Mese , Kecso SE' rigmus a nézőtéren a mai középdöntő kezdetén, ami annak tudható be, hogy a csapat a hétvégén megszerezte a bajnoki címet. Sajnos azonban az LB kupában folytatta a vesszőfutását, és a meccs végén már a "Sóbánya, sóbánya" kezdetű kétsorost skandálta az idegenbe is ellátogató 3 fős B közép. Mi történhetett, erről kérdeztük Király Krisztofer másodedzőt:

- Hát kérem, az van, hogy se csöcsök, se foci. Így nagyon nehéz a mai fociban boldogulni. A középpályánk a kétszer nyert U19-ben LB bajnokságot, de a felnőttek között még simán legyalulják őket.

- Mi ennek a legfőbb oka?
- Nincs meg bennük a csibészség,a rutin. A mi időnkben ha a 38. percben felrúgtak valakit, az csak a 75. perc környékén esett le. Ezek meg ??! Még fel is segítik az ellenfelet. Hát kérdem én : focista az ilyen ???

- Mik a további tervek?
- Örömteli hír, hogy csökkentettük az idegenlégiósok számát, mert igazoltunk 2 finn játékost. Különösen Ville Jarvinen neve csenghet ismerősen, ilyen néven már volt egy játékosunk, aki gólkirály lett. Na ő nem az, de a finneknél ez olyan gyakori név, mint nálunk a Tóth Norbert.

- Vannak távozók is?
- Hát egyelőre csak a közönség. De a játékosok közül is 3 légiós távozik a csapattól, valamint hosszú idő után Munzinger mester is elköszön. Ő 17 éves kora óta játszik nálunk, 3x nyer LB kupát előbb játékosként, utána játékos-edzőként és végül edzőként is. Most újra magyar edző kerül a kispadra, a sásdi születésű Carl -Ernst Klapa.

- Sásdi ?
- ... na jó... sásd - ipartelep.. de határeset ..

2013.01.03. 11:41:59

Tüzijátékkal, utcabállal, és pezsgőfürdővel ünnepelte Salgótarján főterén a nép a VM Egyetértés felett aratott megsemmisítő győzelmet.
Már készül a mesterhármast elért Volker Spriesterbach két és félszeres életnagyságú szobra, aki a 27. percben a komplett védelmen átkígyózott, majd a hosszú felsőbe lőtt, a 48. percben éles szögből ezúttal a rövidbe zúzta a labdát, majd teljesítményét megkoronázva nyolc perccel később kötényt adott az ausztrál kapusnak, Connie Schniedernek, örök nyomot hagyva ezzel a játékosedző lelkében.
Nem lehet szó nélkül elmenni a szilveszter éjféli pezsgőbontással egyidőben felnőtté váló, majd két perc múlva már a nagycsapat szerződését is aláíró Szferle Milán teljesítménye mellett sem, aki a fiatalok szemtelenségével úgy száguldott keresztül-kasul az ellenfél összes útba kerülő játékosán, hogy a legfinnyásabb szurkolók is csak hüledeztek a lelátón.
Milán a második és a hatodik találatot jegyezte.

A csapatot néhány hete már csak a háttérből irányító Mr. Crea meg is jegyezte a VIP-szektorban, miközben épp a kedvenc narancsos kacsáját szeleteltette fel a pincérrel, mivel el van törve az ujja:
- És még ennek a gyereknek nincs specialitása. Majd miatta alkotnak valami újat, mert a jelenlegi svéd értelmező szótárban nincs rá megfelelő kifejezés, legalábbis a malmőiek még nem találták meg.

Az esetleges második Elnök Kupa-győzelem újabb eufóriát válthat ki a városban. Ha összejön, a Partiumból hazatérő alakulat ezúttal is pezsgőhegyek várják, de nem akármilyenek:

- Sikerült beszélnem a Forma-1 korábbi hivatalos pezsgőszállítója, a francia Moët & Chandon cég marketing igazgatójával - közölte Mr. Crea, - 24 órás korlátlan fogyasztást biztosít a város teljes 18 éven felüli lakosságának, ami - ismerve a város italméréseinek forgalmát, alighanem a megyeszékhely éves költségvetésének többszörösét jelenti majd forintban. A franciák nem kicsinyesek, nem is ma kezdték a szakmát.

Mint ismeretes, Claude Moët (1683-1760) francia borász és bor- kereskedő alapította meg azt pezsgőházat, mely később Moët et Chandon néven vált világhírűvé. Moët volt az első borász Champagne-ban, aki jogot szerzett a pezsgő kizárólagos előállítására, és kiváló érzékkel ismerte fel annak fontosságát, hogy személyes kapcsolatot tartson az ügyfelekkel.
Az 1730-as évekre már a királyi udvar szállítója lett, a Versailles-i kastélyban az ő terméke folyt a Herekules szalonól a Tükörgalériáig, amikor lakói belefeledkeztek a mulatozásba.
Claude Moët egyik leghűségesebb ügyfele Madame de Pompadour volt. Az alapító halála után a pezsgőház ellenőrzésével unokája, Jean-Remy Moët lett megbízva, s irányítása idején a pincészet termékeit olyan hírességek fogyasztották, mint Napóleon vagy az amerikai állam egyik alapító atyja Thomas Jefferson (ennyit a marketingről). 1832-ben Jean-Remy a cég tulajdonjogát felosztotta fia Victor és veje Pierre-Gabriel Chandon de Briailles között, így a Moët név a Chandon utótaggal bővült. 1842 igen fontos dátum a cég történetében, hiszen ekkor került piacra az első évjáratos pezsgőjük. Mindmáig legkelendőbb terméküket, a Brut Imperialt 1860-ban ismerhette meg a világ, presztízs márkájukat pedig Don Pérignon tiszteletére keresztelték.
Ma mintegy évi 2 millió láda pezsgőt készítenek évente. Története során a nedű hamar az ünneplés, az öröm és a fényűzés jelképe lett.

- Ideje már, hogy az önök városa, mely jelenleg csak a munkanélküliségi rátájával tűnik ki a szürke tömegből, megismerje a Moët név mögötti filozófiát, és persze a cég semmihez sem hasonlítható, különleges italválasztékát - közölte a marketing-igazgató. - Már csak a kupát kell elhozniuk ehhez Nagyváradról.

Alfredd 2013.01.03. 19:27:18

Off:
Kitettem ma átadólistára középpályám egyik ékességét, 18-as játékszervezéssel, 9-es átadással, megfelelő vezetői képességgel. Nem magyar, de török, cserébe nem is kérek sokat érte: 298.000e Ft-ért hirdettem meg.

On: Eger Boyz csapatát kihívtam.

2013.01.04. 08:09:44

@Alfredd: Nem az én tisztem ugyan megítélni, de szerintem itt a Labdabiztos Kupában részt vevő csapatokról, vagy azok játékosairól szóló egyetlen infó sem off.

2013.01.04. 08:13:08

@Alfredd: Ja, és amennyiben hazánk valóban ezeregyszáz éves, és a törökök tényleg százötven évig laktak itt, akkor az említett középpályásod 13,636 százalékban magyar :)

gyogyviz3 2013.01.05. 08:49:27

@CreaPress: Vannak már adatok, mennyivel nőtt Salgótarján lélekszáma a francia marketingvezető bejelentésének hatására?
Mert szerintem hosszú sorok állnak az okmányiroda előtt a nyitvatartási időben :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.05. 10:33:47

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: Budai 2 2013-01-09 09:45

2013.01.05. 12:28:52

@gyogyviz3: A segélyszervezetek éjjelre fűtött sátrakat biztosítanak az okmányiroda előtt táborozóknak, mobil wc-t állítottak fel, és embertelen mennyiségekben főzik a forró gulyást.
Tömegek várják, hogy salgótarjáni lakosok lehessenek.
A 18 év alattiak pedig tömegtüntetésre készülnek, hogy ők miért nem élvezhetik legálisan a Moët & Chandon-életérzést.
A játékosok viszont épp most nyilatkozzák a helyi sajtónak, mennyire nyomasztja őket a felelőssé, mert ha mégsem hozzák haza az Elnök Kupát, még az sem kizárt, hogy a település helyén már csak romokat találnak, egy lokális PF&PH (proletárforradalom és polgárháború) rémképe lebeg a város felett.

Alfredd 2013.01.05. 17:53:56

Öröm é bódottá! Botláb Bfc csapata megnyerte a VI. osztályt, és veretlenül csont nélkül feljutott az ötödbe, ráadásul leendő edzőnk, a kulomb csodacsatár, Victor Hugo Ariza karrierje második gólkirályi címét ünnepelheti a csapat mezében (ennek örömére a Coronitában egész hétvégén féláron lesz a kóla :D )

Ha szerdáig kitart a lendület, az impozáns 21. hely is összejöhet az LB kupában (de ezt az eredményt azért nem fogjuk kirakni az ablakba

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.05. 19:04:49

Eddigi legrosszabb HT-szezonomat zárva, 10 pont hátránnyal lettem második. A csoportom kezd gusztustalanul kaotikussá válni,váratlan és igazságtalan eredmények jönnek sorra, ráadásul az ellenfelek nagy része nem a feljutásban, hanem mások játékának elrontásában érdekelt.

Az LB-ben is csak a vigaszági döntőbe sikerült odaérnem, miután a csoportban egygólos vereségekkel és egy döntetlen-győzelemmel lemaradtam a továbbjutó helyekről. Lesz mit javítanom jövőre...

Futó Lada 2013.01.05. 19:48:27

..én is behúztam veretlenül a bajnoki szezont (2 döntetlen volt a listán csak) , így a csoport 3. legerősebb csapataként nyertem bajnokságot. Viszont olyan csoportba jutottam fel, ahol 250-es a legalacsonyabb hatstat, így a következő szezonban minden erőnkkel az LB-re tudunk koncentrálni.

hatarsorompo 2013.01.05. 20:11:32

Az én célom a hetedben maradás volt, nem akartam feljutni.

@gyogyviz3: Gratulálok az elsőségedhez, de ezzel a csapattal sz osztályozó is húzós lesz.

panteraAtus 2013.01.05. 22:32:24

Ranagolidák kihivva a Colossemuba!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.05. 22:39:04

öt lb-csapat játszik osztályozót jövő szombaton: Bastille és Ózdi Kohász az ötödosztályban maradásért, Yeti, Football Club Actors és Jódaqua az ötödosztályba jutásért küzd. Ranagolidák az utolsó fordulóban vesztette el a bajnoki címet egy peches döntetlennel.
Kecso és Botláb a hatodosztályban, Eger Boyz, Vasas (100 %, 104 rúgott gól!) és Bunny a hetedosztályban lett bajnok, így csont nélkül jutottak fel.
Három csapat egyeneságon kiesett: cikoria 8., somogyország 7. lett az ötödosztályban - utóbbi csak gólkülönbséggel maradt alul, pedig az utolsó fordulóban két góllal is vezetett, de végül döntetlen lett az eredmény. SBTC sikerrel hajtotta végre a bajnokság előtt bemondott betlit, így jövőre a hetedosztályban kezdheti az új Bányászcsapat építését.

2013.01.05. 22:45:41

@f_miki: Azért - mielőtt az sms-t elküldtem volna neki - hülyére izgultam magam a tanárnő meccsén.
Az a 4-3 nagyon necces volt.

bundabotrany 2013.01.07. 08:36:57

Hali!

Ki akartam hívni ma reggel Somogyországot, de már kötött le meccset.

na73 2013.01.07. 21:51:32

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Romania Bunnykickyouhard (VII) helyszín: Napfény Stadion [Kupaszabályokkal] 2013-01-09 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.08. 00:28:03

@bundabotrany: szomorú vagyok... a szabályok szerint a kihívást vasárnap este hétig kellett volna elküldened, így ma (7-e, hétfő) reggel elkéstél vele - kraci vasárnap este kilenc előtt kötötte le a meccsét. persze, a gyakorlat az, hogy a kihívandó fél is küld kihívást, mert általában játszani szeretnénk, nem szabályok alapján győzni, bár a 27. helyért való küzdelem kétség kívül komoly presztízzsel bír...
nyilván meg van az oka, hogy amikor szombat délután megnézted a bajnoki eredményed, nem küldtél kihívást somogyországba, ahogy megvan az oka neki is, hogy kihagyta az előző fordulót és hogy karácsony óta nem kommunikál velünk. nem tudhatom, mi történt. ha nem játszátok le szerdán privát meccs keretében, akkor 3:0 oda, kraci a 27., te a 28. - hogy változtassunk-e a kihívás szabályain, arról közösen kéne döntenünk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.08. 00:37:10

ma este még a 29. helyért, a Palóc Mentők - Szájfocisták sincs lekötve, kihívásról semmi hír. én úgy szoktam - és sokan még -, hogy ha én vagyok a kihívó, a szerdai meccs után azonnal küldöm is a jövő heti ellenfélnek - ez egy gesztus is, hogy minél több ideje legyen elfogadni és felkészülni a meccsre. az utolsó pillanatig halasztott kihívás általában nem elegáns - persze van ezen kívül ezer dolgunk, élünk, dolgozunk, van családunk, betegek vagyunk, elromlik a gép, stb.

hatarsorompo 2013.01.08. 12:17:13

@f_miki: A Szájfocistáknak időben elment a kihívás. Amikor most beléptem egy könyvtárban (az irodámban felfordulás van, semmilyen elektromos szerkezetet nem lehet használni, vezetékcsere miatt), már csapatot is tudtam állítani, mert visszaigazolta az ellenfél.

Futó Lada 2013.01.09. 10:39:07

A Tipográfia ellen csúnyán megráztam a pofonfát ... egy félidő alatt már -5 -nél járok, ebben a tempóban megdőlhet a pár hete a Revenge ellen kivívott klubtörténeti vereségünk ...

Lycsebatyo 2013.01.09. 13:25:47

Szeretnék gratulálni a Black Lotus-nak a győzelemhez. Nem számítottam ilyen kemény védelemre, ugyanakkor sajnos a formák miatt leesett a középpályám. Oh well, volt már rosszabb is :)
Szerettem volna címvédőként visszavonulni, de ez most nem jön össze. A visszavonulás viszont valószínűleg bekövetkezik. Nagyon élveztem ezeket a barátságos kupákat, de úgy érzem, az ebbe fektetett energia az edzéseim rovására megy.
Következő szezonban kicsit össze akarom rázni a csapatot és nem szeretnék B csapattal játszani itt, az úgy elveszíti a varázsát.
Köszönök mindent, amit ez a kis társaság nyújtott, kívánok minden jót és lehet még visszatérek valamikor :)

laca65 2013.01.09. 14:35:12

50%-os összteljesítménnyel a 21. helynél jobb helyezés is össze jöhetett volna. Elég erős csoportban voltam. Gratula a csoportelsőm és LB győztes Black Lotusnak. Reménykedve várom, hogy meg tudok-e kapaszkodni a hatodban, illetve nyilván várom a következő LB kiírást is!!! Addig is sok sikert mindenkinek!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.09. 14:47:25

A Palotával nagy meccset játszottunk, Martinecz és Újszigeti gólpárbaját a hosszabbításban az utóbbi nyerte. Tisztelet a nemes ellenfélnek, Mikivel mindig jó meccseink vannak. Ha van igazság, mindkettőnknek a felsőházban kellett volna küzdeni, a mutatóink alapján biztosan. Lassan ránk is igaz lesz a "Mindig jövőre!" szlogen...

"Jövőre", veletek, ugyanitt és az LB ifiligában!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.09. 15:02:14

@CreaPress: Kiléptem az ifibajnokságból, várom a meghívót!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.09. 23:12:24

frissítettem az Örökranglistát is. Gratulálok Lotusnak, láthatóan kiemelkedik a mezőnyből! Az egyetlen veretlen kupacsapat lett, három kapott góllal tíz meccsen. Az örökranglistán pontszámban beérte Salazart és a jobb átlag helyezéssel meg is előzte!
Figyelemre méltó még Vasas DH gólképessége, a 49 lőtt gólt nyolc mérkőzésen érte el (Lotus és Palota ellen nem rúgott egyet sem), ez több mint 6 gól meccsenként!
Az Elnök-kupa Salgótarjánba került ismét, a Bányásznak mindenképpen sikeres idénye volt, hiszen minden fronton meg tudta valósítani mindazt, amit eltervezett. Leakalappal!

paradicsomsal 2013.01.10. 00:17:09

Az idei szezonban rengeteg gólt lőttünk, feljutottunk újra a hatodba, és úgy érzem itt is tisztes eredményt értünk el. A következő szezonban jó lenne a hatodban "ragadni", és az itteni formát is tartani.
Az örökranglistát hol lehet megnézni?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.10. 00:30:06

itt a blogon, a jobb oldali oszlopban legfelül: LB HT-kupa örökranglista

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.10. 01:10:05

@Bukott Rockzenész: volt tíz jó percünk, neked 90. jó meccs volt, ez a lényeg! és jó idényünk is volt, bronz a bajnokságban, 29 ponttal - ez a legjobb eredmény eddig, és a 10. hely se rossz a lb-kupán, 1 pontot ez is ér!
rövid szabadságra mennek a fiúk, megmártóznak a mátyus-kútban, amiből mister sör folyik, hölgyszurkolókat toboroznak a megfáradt Nyugger-szektor felfrissítésére, aztán újra kezdődik minden előről...

2013.01.10. 10:25:41

A Salgótarjáni Bányász mindkét tervét teljesítette a 35. szezonban.
A bajnokságban sikeresen kiharcolta a VII. osztályba jutást, ehhez többek között olyan bravúr kellett, hogy egy botcsapat ellen is alulmaradjon, a sportszerűség kereteit itt is betartva, tehát 11 kezdőjátékossal felállva, és a játékosok edzésére is ügyelve.
A Labdabiztos Kupában a cél az Elnök Kupa ismételt elhódítása volt, ez is összejött. Erre már csak azért is büszlke a menedzsment (a klubot a szezon elején irányító Mr. Crea és a menedzseri feladatokat a bajnoki évad közepén átvevő Stone-Hard Drinker), mert a virtuális Stécé a torna történetében a másodoik olyan klub, mely kétszeres Elnök Kupa-győztesnek vallhatja magát. Ez korábban csak az Egri Csillagok FC együttesének sikerült, ők azonban már a második szezonjukban jutottak legjobb 16 közé, sőt, a jubileumi, tizedik kiírásban a TOP 8-ba is beverekedték magukat.
A Bányász a 12. LB-kiírásra is nevezni kíván, de - mivel új csapat épül - nem fogalmaz meg semmilyen célt, a Hattrickben barátságos mérkőzéseknek titulált összecsapásokon csak az edzett poszton játszó 18 év alatti fiataloknak kívánjuk biztosítani a fejlődés lehetőségét.
És ez maximum egy következő Elnök Kupa-finálét érhet, ha továbbra is ilyen erős lesz a mezőny.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.10. 19:58:06

@Lycsebatyo: @laca65: Köszönöm a gratulációt és én is szeretnék gratulálni mindenkinek! Remek kis szezon volt, kiváló meccsekkel, a Karib-térség képében a planéta egy újabb szegletének az LB-kupába való bevonásával, Miki már-már megszokott, nem múló lelkesedésével (melyért nem tudok eléggé hálás lenni) és persze újabb remek edzői nyilatkozatokkal, amelyben - nagy örömömre - több csapat trénere is aktivizálta magát.
Jó felkészülést mindenkinek a következő szezonra!

na73 2013.01.10. 21:24:41

@f_miki:
Gratulálok én is a Bajnoknak, és persze mindenki másnak!

A szervezőknek pedig köszönöm, hogy újra és újra részt vehetünk a Kupán.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.01.11. 20:08:41

@Lycsebatyo: igazából nem értem, mért kellene azért kimaradni a kupából, mert a b-csapattal kellene szerepelni az edzések miatt. sokan így teszünk, én csak akkor játszom erősebb összeállításban itt, ha a bajnokságban nincs feljutási esélyem és nem fenyeget a kiesés. ha el tudod nyomni a 'mindenáron nyerni' kényszert itt a kupában és megelégednél a 'mindegy, lényeg a játék' érzésével, nevezhetnél a következő kupára is.
legalább lenne másnak is valami kis esélye :))

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.11. 22:32:24

"Gratulálunk a Bajnoknak, akinek csak mi tudtunk gólt rúgni, legalábbis valami hasonló statisztikát láttam. Aztán a szervezésnek, akik áldozatos munkával, hétről-hétre tették a dolgukat. És igazából mindenkinek gratulálunk, mert az menő! meg vagytok hívva a jövő heti gála meccsre, meg a holnapi osztályozóra, a napokban lesz stadion átkeresztelés is. Ja és jövőre szeretnénk döntőt rendezni, elméletileg mi is gyengébb középpályával fogunk nyomulni, minden igyekezet nélkül, ha lesz esély a döntőre, akkor visszalépünk! De most az van tervben, hogy két év múlva legkésőbb meg kell nyernünk az eLBét!" tolmácsolta a klub szóvivője Klesta mester szezon értékelőjét, aki hazautazott Lengyelországba, ugyanis édesanyját hozza Magyarországra kedvenc Zukjával. Itt látható Klesta Zukja, holnap dél fele érkeznek... t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSli4b4C6flMBbUleYX-DLXJQZ0woE_2d82nA-eaobBmu_vXlp

Lycsebatyo 2013.01.12. 10:16:39

@f_miki: Épp az tetszett ebben a kupában, hogy minden évben tudtam valami újat, jobbat mutatni (kivéve a mostani címvédést :) ) Ha B csapattal játszok és nem érdekel az eredmény, úgy ennyi erővel jatszhatok random ellenfél ellen is, nem kell hozzá egy szervezett kupa. És ha már nem ad versengési szellemet, nincs értelme itt játszanom.
Így látom én, lehet velem nem egyet érteni :)

Futó Lada 2013.01.12. 19:39:12

@Lycsebatyo: 3 kupagyőzelemmel és 4 szezonnyi mélyrepüléssel (és 1 szezon kihagyással) a hátam mögött, azt hiszem mondhatom, hogy tapasztalt véleményem van (amivel persze nem kell egyetérteni, hiszen ez is csak egy vélemény) :

Az is győzelem lehet, ha kitűzöl a csapat erejének az ismeretében egy célt, és azt sikerül elérni, nem csak mindig az első hely a győzelem. A bajnoskágban a feljutás után jórészt nálam erősebb csapatok ellen játszottam, és a taktika gyakorlására nekem nagy segítség volt, hogy az LB kupában is nálam erősebb csapatok ellen játszottam.
A random ellenfelekkel szemben ráadásul hatalmas előny lehet, hogy itt azért valamennyire ismerheted a soron következő ellenfelet, kb tudod milyen erősségű, és néha még a játék-stílusa sem titok. Nem utolsó sorban meccs után meg lehet beszélni a történteket.
Én sajnálom az 1 kihagyott szezont, és a következőn is indulok ha lehet, noha a cél csak a 9-16 hely közül valamelyik ( és persze Salazar-ék legyőzése ). :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.01.12. 20:46:36

Kihívtam a Salazar's-t egy barátságos mérkőzésre.

Alfredd 2013.01.12. 22:23:04

Na úgy látom, megint jól belehúztam a lecsóba, a 256 V. osztályú csoport közül enyém a 10. legerősebb...

Legutóbbi ötödosztályú látogatásom során is hasonló erősségű csoportot sikerült kifognom, akkor volt olyan forduló, amikor 5. legerősebb volt az értékelések alapján. Kapuson kívül minden csapatrészbe szükséges volna legalább egy kulcsjátékost szerződtetni, hogy labdába rúghassak ebben a ligában.

Az osztályozó kiharcolása is már-már csodaszámba menne, az LB kupára így megint nem jut majd elég energia, lehet az elnök kupáért tudok csak harcba szállni :)

Kérdeznék is a szakértő sporttársaktól egyet:
Milyen védőt, illetve csatárt érdemes vennem, ha legalább 3-4 szezonon keresztül használható játékost szeretnék, és játékosonként 600-800.000e Ft a maximális keret (lehetőség szerint magyar állampolgár).

Az erősebb ( 360-as hatstat ) csapatok ellen ellentámadás/ távoli lövések lehet valamicske esélyem, míg az 5-8 helyezett közöttiekkel közel azonos erősségű középpályás értékelést fogok tudni hozni.

Minden építő jellegű hozzászólást örömmel veszek.

Alfredd
Botláb BFC klubmenedzser,

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.01.13. 08:51:20

@Alfredd: Gratulálok először is az ötödosztályhoz! :)

Nem vagyok sem védő, sem csatárspecialista, maximum egy elképzelésem van a játékról (ami nálam úgy tűnik működőképes, másoknál simán lehet, hogy nem az). Ha így is jó, hogy tanácsot adok, akkor szerintem:

- mielőtt játékosokban gondolkodsz, azt kellene eldönteni, hogy mi az elképzelésed a szezonról. Eleve feladod az erősebb csapatok elleni meccseket és rámész arra, hogy a hasonló képességűek ellen birtokolj vagy inkább bízol abban, hogy kontrázásokkal gyűjtöd a pontokat? A kettő nem ugyanaz, a birtoklós és a kontrázós taktika (hangsúlyozom: szerintem) teljesen más típusú játékost igényel mind védőknél, mind csatároknál.

- illetve azt is jó volna tudni, hogy a 600-800.000 e Ft az az első szezont (netán az egész pályafutást) magában foglaló összeg vagy ez kizárólag a vételár? Mert ha csak a vételár és nem edzett posztra keresünk (azaz nem kell 20 év alatti), akkor ez egy játékosra nézve gigantikus összeg, amiért olyan játékost kaphatsz, akinek később nem biztos, hogy állni tudod a fizetését.

Hirtelen ez a két legfontosabb kérdés, még lehetne egy-két mellékes kérdésem is, de ha ezekre van válasz, akkor már lehet nézegetni játékost.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.01.13. 13:19:39

@Alfredd: Ez azért érdekes, mert a szabályzat szerint öregen gyorsabban esnek a képességek, és magasabb szinten már fiatalon is bekövetkezhet esés.

Nekem pl. van 26 éves földöntúli csatárom, aki elvileg jó lenne még akár 4-5 évig is. Nálam még nem esett szintet, (vagy csak nem vettem észre, mert csatáredzést csinálok, és ezen a szinten és életkorban már legalább 14-16 hét mire szintet lépek, így nem veszem észre, ha még pár hét belecsúszik, főleg, hogy átadás edzést is csinálok a szezonok utolsó 4-5 hetében.)

Szóval mi a garancia arra, hogy megveszel egy ilyen csatárt és ha nem edzed csatárnak, akkor következő szezon végére nem lesz-e már "csak" világklasszis? Nekem ebben nincs tapasztalatom.

Ára szerint belefér a 6-800 eFt-ba, heti fizetése kb. 7 0000 eFt/hét, tehát ezzel is számolnod kell,+ hány játékost vennél, milyen felállásban játszanál, milyen volt a nézőszám az előző ötödes idényedben, meddig számítasz eljutni a kupában. Mert ugye ki is kell gazdálkodnod a béreket is.

Alfredd 2013.01.14. 02:51:54

@Black Lotus:

Az erősebb csapatok ellen, nincs reális győzelmi esélyem, inkább az alsóházi rangadókra szeretnék ráfeküdni. Ellenük meg is lenne a birtoklás. A játékosokra szánt összegen a vételárat + az első idényre vonatkozó fizetést értettem (tehát a 800.000e Ft-os felső korlátba az első idényre kifizetendő bért is beleszámoltam már).

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A fizetések kigazdálkodásával szerencsére nem lesz gondom, heti plusz 15-20e Ft még belefér a keretbe.
Kupában minimum 2 kör az elvárás. Átlag 60e Ft jegybevételem volt az előző ötödben, bár akkor szinte végig szopórolleren közlekedtem, és a szurkolósereg nem volt elájulva látottaktól :)

Felállásban a 3-5-2 az elsődleges nálam, mivel középpályásokat edzek, de ellenféltől függően néha 4-5-1 is előfordul.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.21. 16:38:04

Kedves nálam profibb játékostársak! Milyen olyan Hattrick-eszközt tudtok nekem ajánlani, amivel előzetes kalkulációt tudok végezni egy meccs eredményévek kapcsolatban? Ideális felállás, taktika, várható birtoklási arányok, stb.?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.21. 19:29:56

Az nekem is megvan, de a leendő ellenféllel szemben akarom tesztelni a csapatot.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.01.22. 15:22:16

@Bukott Rockzenész: A Hattrick Control elég részletes, de szerintem azt egyik sem tudja, hogy várható labdabirtoklás, meg ilyenek. Meg ha még létezik a Gham, akkor azt is érdemes kipróbálni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.01.24. 20:06:57

Kiraktam egy csatáromat, vasárnap este fog lejárni.

18. Róbert Balázs (295351946)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.01.26. 11:05:22

@Kitsilatzi: Köszönöm, kipróbáltam jó párat az általatok ajánlottak közül, de a jövőbe látó varázsgömböt egyelőre nem sikerült megtalálnom, így marad a saját tapasztalat és a megérzés.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.01. 11:09:27

Mikor indul az előnevezés a 12. szezonra?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.06. 17:18:56

A szokásos kupakudarc: hősiesen küzdő színmagyar csapatom a hosszabbításban kikapott egy magasabb osztályú, ám annál undorítóbb Tesco gazdaságos világválogatottól.
www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=422998648
Ha csak szerényen is (53%) lebirtokoltam és gazdagon levédekeztem, még gólt sem lett volna szabad tőle kapnom, erre hármat is sikerült...
Van így értelme a játéknak?
Jó lenne, ha kiírnátok az LB Kupát, legalább nem látni ennyi egzotikus nevet az aktuális ellenfél összeállításában.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.06. 20:40:43

@Bukott Rockzenész: úgy tudom, hogy hétvégén lesz elbé tizenkettő poszt!!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.06. 22:45:06

@Bukott Rockzenész: én is 2-0-ról vesztettem, tizenegyesekkel (422998486), úgyhogy elküldtem a kihívást annak reményében, hogy jövő héten létrejön a Két Csalódott Palotai Kupacsapat Minden Rosszat Feledtető Összecsapása, Amely Egyben Ráhangolódás Is a 12. LB-Kupára.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.07. 07:20:27

@f_miki: Köszönöm a megtiszteltetést, elfogadtam a kihívást!

gyogyviz3 2013.02.07. 12:56:55

@Bukott Rockzenész: Ezzel a csapattal büntetlenül nem állhattam volna ki a Labdabiztos Kupában :)
Csak két magyar szerepelt benne, viszont sikerült továbblépni a kupából.
És nem csak Tesco Gazdaságos (ám még mindig két HM-játékost számláló) világválogatottam miatt, hanem másért is lehet fekete pontot írni az ellenőrzőmbe. Ötödös ellenfelemet egy "etikátlan" ellentámadásos taktikával vertem ki.
Középső középpálya nélkül, 5-2-3-as felállással.

A jövő szerdát viszont aligha élem túl a Magyar Kupában. Terapeuta negyedes csapata, a Pomázi Hentergők SC vár rám.

laca65 2013.02.07. 18:52:26

Ne csak duma legyen már! Drága barátaim ! Kezdődjön az LB12 !! Sokan várjuk már !!!!!!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.07. 19:03:16

@gyogyviz3: Hivatalból a Tesco gazdaságos világválogatottak ellen küzdök, a HM-pedigrével rendelkező játékosok foglalkoztatása viszont dicséretes.
süti beállítások módosítása