HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ki marad talpon? Bohócliga, záróforduló beharangozó.

2013.05.30. 10:00 JESTER

maradj_talpon_logo_jpg.jpgItt a bajnokság vége és érkeznek is a színvonal-emelkedés egyértelmű bekövetkezését szónokló tirádák. Ha szerkesztőségileg egy emberként nem is értünk egyet a javuló tendenciákról szóló mondatokat mantrázó MLSZ-vezérrel, vagy az örök optimista kispesti Hemy úrral, az legalább biztos, hogy az utóbbi szezonokban többször is láthattunk izgalmas véghajrákat – ha nem is bajnoki cím eldöntése, de az EL-helyek leosztása és a kiesés kapcsán. Attól most tekintsünk el, hogy a dobogóért folyó öldöklő küzdelmet általában az első (esetleg első két) helyezett csapat jó 10-15 pontos előnyökből figyelheti páholyából nagy nyugalommal, és a „küzdő szekcióból” EL indulást nyerő klubok jellemzően nem sousa-i vagy herczegandrási hadjáratoknak néznek elébe az európai őszön. Ezt leszámítva viszont az izgalom az izgalom, és a tét nélküli Stadler-Csepel mecsek helyett a Siófok flúgos futamát, vagy az újabban állandó jellegű bronzaspiránssá előlépő Kispest vezette EL-helyosztó hajrák találkozóit nézegetve azért valami kellemes izgalomlöket cirógatja meg belül még a tapasztalt szurkereket is. És ez alól most ez az utolsó kör sem lesz kivétel - az egyszeri ’liger már ennek is örvend. Kicsivel beérjük, na. De ki marad talpon a végére? A kínzó várakozás perceit a népszerű kvízmester és sportriporter könnyíti meg számunkra egy kis játékkal.

MTK – DVSC-TEVA 4:2 A szezon nagy részében meglepetéscsapatnak kikiáltott, friss feljutó MTK ugyanott folytatta, ahol a Ness-NB2 bugyraiba való alászállása előtt abbahagyta, és a sajtó szimpátiája is végig mellettük állt, hogy aztán a kék-fehér versenymobilt az utolsó kanyarban előzze be a leállósávról egy olasz dízellel fűtött dél-pesti járgány. Józsi bácsiék az utolsó szalmaszálba kapaszkodnának, és egy kiadós Lokiverés kéne a kispesti vasi betli mellé az álmok megvalósulásához – a győzelem érzésünk szerint meg is lesz a Hungárián, de a végső hab nem kerül fel Gedeon tortájára...

gundi1.jpg

Szombathelyi Haladás – Bp. Honvéd 2:2 ...nem kerül fel, mert a Kispest szurkolói kedvenc baráti klubjával, a Haladással a nagy haverság jegyében egy élvezetes, fordulatos meccsen végül is ikszel a hűvöskés májusvégi délutánon. Itt jegyezzük meg, némileg levetve az objektivitás alarcát, hogy azért ennek a idei Honvédnak a tavaszi őrülete miatt és a 19 éve tartó dobogószegény diéta okán kiéhezett táborának már igencsak kijár egy apró siker, amit most talján import kispadmágussal és csatársorral sikerülhet prezentálni. Martinez mindenesetre várhatóan rendesen megforgatja Guzmics barátunkat, aki így felüdülésként tekinthet a válogatottban rá váró kuvaiti attakokra.  A találkozó végén pedig a rá váró carabinerik elől Lanzafamét a busz csomagterében csempészik haza a kispestiek.

gundi2.jpg

FGSZ Siófok – Újpest  1:0 A siófoki csoda folytatódik, illetve beteljesül, egy 60. percben abszolvált Melczer-tizivel, a szemteslázári méretű fúrógépet farzsebében hordó Marc Leliévre pedig már nem is a klubházig, inkább az Ezüstpart Hotel bárpultjáig rohan, a mixernek panaszolva el, hogy nemhogy 30, de 70%-a nem NB1-es ennek a keretnek. Kozma jöhet jövőre, kíváncsian várjuk, mint ahogy Duchatelet igazi szándékait is Lilaországban. Az aranyparti Minarik pedig megint mennybe mehet.

gundi3.jpg

Diósgyőr – Lombard Pápa 2:1 Sokáig kitart a Quintero-góllal megszerzett vezetés, és így az NB1 reménye, mikor is a végén érkezik Gallardo, majd (Egek, irgalmazzatok!) Rudolf Geri két méterről! Bíró Péter pillanatra elgondolkozik a Mezőkövesdre költözésen, de inkább edzőt vált, és Kiprich Józseffel kezdik meg a felkészülést a következő évre (ezt még kedd reggel írtam, azóta jött is a Lombard örökös Szuri bája, Tóth Bálint. Bohócliga: C’est magnific.). Diósgyőrben pedig – hát erről lövésünk sincs. (szintén kedd, azóta: Szivics?). 

gundi4.jpg

Videoton – PMFC-Matias  4:0 A félelmetes mennyiségű fehérvári szurkersereg mind az 1900 főjét kiszolgálja a gomes-i gárda, nem lehet panasz. Lesz itt minden, mint a búcsúban: acsarkodó Sanyika és sárgalap, Juhász fejesgól és Gyurcsó szökés. A másik oldalon, ahogy Puhl spori mondaná, „nem ennyire hepi a szitu” , hiszen bár edzője a tervezetet teljesítette, Matyi Dezső mégis reflexből kirúgja Márton Gábort, és visszahozza Várhidi Pétert, aki ezen annyira meglepődik, hogy még bajszát is visszanöveszti…

gundi5.jpg

MVM Paks – Kecskemét-Phoenix Mecano 3:1 Az év pofonfarázós NS interjúját lehozó Szivics mester (ajánljuk mindenkinek a múlt szombati számot a Máté Péter és Tina Turner számcímekkel rommámodoroskodott kérdésekkel-válaszokkal) exei ellen zárja az évet és tartja a 3 pontot a dunamenti halászlévárosban – hogy aztán azzal a lendülettel dobja a sarokba recens fogadkozásait egy új paksi keret felépítéséről, mely „szép feladat, már megszokta”  és kövér gázzal induljon felfele az M6-oson Borsod felé…? Horváth Fecsóék lendülete kissé kifújt így a szezonvégre, nem úgy a derék tréner nyilatkozati sztaminája, amely újabb örökbecsűvel ajándékozza meg a kollektív bohócligeri tudattalant, ezúttal a már colombói sűrűséggel emlegetett nej és a Horváth  gyerkőcök nyaralási szokásaira tett kiszólásokkal.

gundi6.jpg

Ferencváros – Kaposvár 3:0 Meg kell állapítanunk, hogy az itton dolgozó külföldi edzők öltözködési szokásai néhol bizony bizarrak. A kispesti Marco Rossi nyáron sapkát hord, télen tar fejét kiteszi hónak-fagynak, a Fradi kispadon ülő Moniz mester pedig, ahogy közeleg a nyár, úgy vesz elő egyre vastagabb pufidzsekiket a Jennereket és Besicseket is tartalmazó feneketlen útitáskájából. A csapata viszont egyre kevésbé fázik, és a záráson ezt pont exedzőjük ellen bizonyítják. Prukner tanár, mintha mi sem történt volna 2010 nyara óta, ugyanúgy a cukorgyáriak padján ül, ugyanúgy évente csapatot építhet, amit aztán ugyanúgy benn tart (bár az ideit még Sisa gründolta össze neki). Nincs új a nap alatt… Böde duplát és Perics gólt sasolunk a levegőben.

gundi7.jpg

Eger – Győri ETO 0:2 Ejj, de rossz mecssel búcsúzik a Bohóc a szezontól... A Győr már ünnepelne otthon, az Eger szép csöndben befejezné ezt a vesszőfutást, senkinek sem hiányzik a váci aknamezőn letöltendő 90 perc. A jó 30 néző előtt lejátszandó szenvelgés érdemi részét egy Németh Norbi kapufa nyitja meg, majd előbb Kronavetter, később Svec is betalál, a lelátón szendergő nézóket végül a váci gondnok költögeti a hármas sípszó után, hogy ideje hazamenni.

gundi8.jpg

Egyszerűsített tippszelvény:

MTK-Debrecen

Haladás-Kispest

Siófok-Újpest

Diósgyőr-Pápa

Videoton-Pécs

Paks-Kecskemét

FTC - Rákóczi

Eger-Győr

Fotók: mtv.hu.

46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr315332330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2013.05.30. 10:31:47

MTK-Debrecen 1-1
Haladás-Kispest 1-1
Siófok-Újpest 1-1
Diósgyőr-Pápa 1-1
Videoton-Pécs 2-0
Paks-Kecskemét 1-1
FTC - Rákóczi 0-2
"..."
Eger-Győr 2-0

csikuszmicsuno 2013.05.30. 10:49:02

MTK-Debrecen 1-2 Honvéd menni Astana.
Haladás-Kispest 1-1 Honvéd menni Astana.
Siófok-Újpest 1-1 Az újpestiekről semmi jót sem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
Diósgyőr-Pápa 2-1 Pont belefér.
Videoton-Pécs 1-0 Ennyi elég is lesz.
Paks-Kecskemét 1-3 Szomszédvárak rangadója. 10 évvel ezelőtt ki hitte volna?
FTC – Rákóczi 1-1 Kaposvári pontszerzés Győrben, a FTC ellen. Elég abszurd.
Eger-Győr 1-5. A végére ez maradt.

na73 2013.05.30. 12:16:58

MTK-Debrecen 2-1
Haladás-Kispest 0-1
Siófok-Újpest 2-0
Diósgyőr-Pápa 1-1
Videoton-Pécs 2-0
Paks-Kecskemét 1-1
FTC - Rákóczi 2-0
Eger-Győr 0-2

Futó Lada 2013.05.30. 12:18:23

Az utolsó forduló arra való, hogy a pacallá vert gárdák végre nyerjenek, és elmondhassák "Végre elkaptuk a fonalat, de már késő, sebaj, majd jövőre", míg az anyagilag labilisabb csapatok egy utolsó nagy tétet feltolhatnak a Tippmixre, hogy megalapozzák kicsit a jövő évi büdzsét.
Ennek fényében:

Egyszerűsített tippszelvény:

MTK-Debrecen 2:2
Klasszikus se előre se hátra. Kulabá megint hegeszt egyet, ami legalább egy nagyfröccs árával megtolja az árát a transfermarkt.de alapján.

Haladás-Kispest 2-2
Tulképpen mindegy, csak Radó gólt lőjőn, amúgy az 1 pont a bronzérmes ellen nem szégyen, a bronzérmesnek meg pont elég.

Siófok-Újpest 0-1
A Siófok akkor is kiesik, ha bentmarad. Iandoli 88. percben leképzett beadását Nyári a saját kapujába vágja.

Diósgyőr-Pápa 3-1
A Pápa is kiesik, mert a Vasasnak hely kell, ez a fix összeesküvés-elméletem. Luque gólt rúg a búcsúmeccsen, Rudolf önzetlen passza után, mert happy end kell.

Videoton-Pécs 4-2
A meccs után Torghelle Sanyit egy emberként követeli a válogatottba Torghelle Sándor.

Paks-Kecskemét 1-1
Horváth az esélyes Szivics helyére, így Szivics jelenlegi csapatával a volt csapata ellen, míg Horváth a jelenlegi csapatával a következő csapata ellen játszhat. Tornyi Barnabást Kecskemétre !

FTC - Rákóczi 2-1
Ajándék-meccs.A Rákóczi az üllőire megy, az MLSZ honlapján a Puskás stadion szerepel, a Fradi meg Győrben várja az ellenfelet. A fenti megállapított eredményt végül a teletext 873.oldalán levő oddsok alapján számolják ki.

Eger-Győr 2-1
Hétvégén esni fog, Vácon eléggé mocsaras lesz a meccs, így a Puskásban lesz kettős rangadó, a terpelőtt játszanak.Soha ennyien nem szurkoltak még az egernek a szezonban, ami a Lipták -Takács védelmet versenyre készteti. Mindketten 1-1 öngólt rúgnak, így az a része döntetlen.

vérfarkas 2013.05.30. 12:40:39

MTK-Debrecen 1-1
Haladás-Kispest 2-1
Siófok-Újpest 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Videoton-Pécs 4-0
Paks-Kecskemét 2-2
FTC - Rákóczi 2-0
Eger-Győr 0-2

Artie 2013.05.30. 12:41:17

Ej, ha tudtam volna, hogy ezen a hétvégén lesznek a Sorsdöntő Meccsek, tuti, hogy a tököm sem ment volna Kölnbe arra az idióta kézilabda-final4-ra. Izé, bocsánat, Hajdu Attila tudjuk, hogy a final4 magyarul "rájátszás".

MTK-Debrecen 1:2
A Lokinak már megvan a kazah túra, az MTK meg "hej, de kár, hogy nem". Ez mi, gyakorlott bohócligerek már persze tudjuk.

Haladás-Kispest 1:2
George bácsi annyira fellelkesül a kaukázusi turné lehetőségén, hogy exhumáltatja névrokonát, és megkéri, hogy írja már meg a bikával szemben nyerő matador történetét. Az lesz Az öreg halász és a sártenger.

Siófok-Újpest 2:0
A siófoki köménymag már abba az álomba ringatja magát, hogy az újpestiek nem énekelhetik nekik, hogy "en-bééé-ketttőőőőőőőő-nyugaticsoport". És tényleg nem. Mer' ugye az már jövőre nem lesz.

Diósgyőr-Pápa 1:2
Az egykori győri bajnokcsatár csapata csak nem engedi kiesni az egykori győri bajnokkapus csapatát!

Videoton-Pécs 7:5
A szünetben természetesen 0:5, de aztán támadófoci. Meg persze bunda, ezt mondani is fölösleges.

Paks-Kecskemét 6:6
Felszabadultan.

FTC - Rákóczi 2:1
Hiába, a hazai pálya előnye. Izé, hol is lesz a meccs?

Eger-Győr 3:0
A győri fakó annyira szar, hogy csak azért nem fog jövőre kiesni a másodosztályból, mert idén mindenképp kiesik. Ráadásul ez már felkészülés az NBIII-ra, ugye, mindkét csapatnak.

Artie 2013.05.30. 12:45:13

@Futó Lada: Isten ments, hogy kötekedjek, de a Lipták-Takács tengely már jól megérdemelt (muhahaha) nyaralását tölti.

setzer 2013.05.30. 13:11:06

MTK-Debrecen 3-1
Haladás-Kispest 3-1
Siófok-Újpest 3-1
Diósgyőr-Pápa 3-1
Videoton-Pécs 3-1
Paks-Kecskemét 3-1
FTC - Rákóczi 3-1
Eger-Győr 1-3

Kifli007 2013.05.30. 13:12:21

MTK-Debrecen 1-2
Haladás-Kispest 1-1
Siófok-Újpest 1-1
Diósgyőr-Pápa 0-0
Videoton-Pécs 3-0
Paks-Kecskemét 0-2
FTC - Rákóczi 2-0
Eger-Győr 0-4

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.30. 14:01:01

MTK-Debrecen 1-3 Garamiék úriember módjára kiengedtek a végére, ahogy várható volt. Kulibali pedig mesterhármassal eléri, hogy a francia harmadosztályból végre komolyan érdeklődjenek felőle.

Haladás-Kispest 0-2 A Honvéd felér a csúcsra, a Templom téren felszentelik Kemenest, és még szerencséjük is lesz, mert csak Luxemburgba kell utazniuk kupameccsre.

Siófok-Újpest 0-1 Sajnos igazi magyaros történet lesz, majd mondhatom vasárnap, a magyar klasszikust idézve, a Siófok "jó volt, sírtam is rajta, csak a vége szar!"

Diósgyőr-Pápa 3-0 Rudolf nem lő gólt, ellenben Luque, Fernando és Gallardo igen, persze nem!

Videoton-Pécs 0-0 Dibusz bevédi magát a jövő Vidijébe, de kölcsönadják a Felcsútnak!

Paks-Kecskemét 1-1 Csak.

FTC - Rákóczi 3-0 Holmann gólpasszaival megvan az egyetlen szép reményű fiatal...

Eger-Győr 0-5 Súlytalan csapat aláz meg egy fantom csapatot. Németh Norbert pedig sírva fakad nagy magányában, amikor elhalad a Vác tábla mellett...

Koori 2013.05.30. 14:30:06

MTK-Debrecen 2-1
Haladás-Kispest 1-1
Siófok-Újpest 2-0
Diósgyőr-Pápa 3-1
Videoton-Pécs 4-2
Paks-Kecskemét 1-1
FTC - Rákóczi 3-1
Eger-Győr 0-3

Zoltáng 2013.05.30. 14:50:42

Na, feltettem mixre a tippjeiteket kötésben. 88 szoros az eredő odds. Ha bejön, akkor kiderül, hogy a háttérben ki mozgatja a szálakat...

Egy másik, szintén esélyes tippsor:

MTK-Debrecen 0:2 - rossz iramú, kimondottan gyenge mérkőzésen Gedeon és nagyjából 57 hazai törzsgárda tag a vereségbe haszolja a kékfehéreket. Ugrik a jereváni csatak-építő tréning
U
Haladás-Kispest 2:1 - A 89. percben csereként beálló, frissen felépült Kenesei-Kemenes párharcból előbbi kerül ki győztesen. Persze a 11-es kamu, PullSanyi megszakértése alapján

Siófok-Újpest 3:1 - óóó riviéra, forr a magyar tenger, óóóó riviéra, sok boldog ember, óóó vakációóó

Diósgyőr-Pápa 4:0 - spanyol fieszta, új beléptető rendszer, könnyes búcsú, Rudi gólok. Mi kell még? Ja, igen: Bye bye Pápa, kitoltál velem. Elmentél és azóta a szelvényt keresem.

Videoton-Pécs 2:1 - Az ezüst is szépen csillog.

Paks-Kecskemét 0:0 - a mérkőzés utáni nyilatkozatokban kicsit több az élet, mint a meccsen.

FTC - Rákóczi 1:0 - a támadó futball halála a jól záró védelem. A 3 pont azért meglesz, hátha kizárják a Honvédot Lanzafame miatt

Eger-Győr 0:1 - az idegen szavak szótárában az Irreleváns definícióját erre a meccsre cserélik. De egy tippmixhazai is benne van a levegőben, hogy legyen miből nyaralni, meg világításra, meg edzőre...

slowmotion 2013.05.30. 15:00:13

@Futó Lada: a tippmix fogadási ajánlat az 878. oldal. a 873-on a kenó van. vagy abból akarják kiszámolni? :)

Louis007 2013.05.30. 15:18:46

MTK-Debrecen 2:3
Haladás-Kispest 1:4
Siófok-Újpest 1:1
Diósgyőr-Pápa 3:0 (rénszarvas mesterhàrmas)
Videoton-Pécs 6:1
Paks-Kecskemét 1:2
FTC - Rákóczi 4:2
Eger-Győr 0:3

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.30. 15:48:47

MTK-Debrecen 2-0
Haladás-Kispest 1-3
Siófok-Újpest 2-1
Diósgyőr-Pápa 3-1
Videoton-Pécs 4-0
Paks-Kecskemét 2-2
FTC - Rákóczi 2-0
Eger-Győr 0-2

slowmotion 2013.05.30. 15:49:18

MTK-Debrecen 1:1
az MTK leadja a győzelmet - 2013-ban nem akarnak Európában indulni. a Loki hosszabbított Elemérrel - 2014-ben nem akarnak Európában indulni.

Haladás-Kispest 1:1
a döntetlenért járó nyereményt most kell kazah tengére váltani, amíg nem erősödik tovább a forint. ja, és a hazai meccsen nehogy a Borat-féle himnuszt játsszák le!

Siófok-Újpest 2:0
kétgólos vereség = 2 hét all-inclusive ellátással az Aranyparton

Diósgyőr-Pápa 2:1
a fiúk Kovac mesternek akarnak belengetni egy vereséggel, de ha Gerit elkapta a gépszíj, akkor nincs menekvés

Videoton-Pécs 3:0
a pécsiek jövőre beemelik a könyvutalványt a magyar-portugál, portugál-magyar szótárakra a cafeteriába, hogy így is több eséllyel léphessenek pályára a Videoton ellen

Paks-Kecskemét 2:1
Feri lefekszik a hazaiaknak, hogy ezzel a gesztussal erősítse helyzetét a paksi kispadért folyó versenyben. a paksi vezetők,látva a Kecskemét leeresztését az utolsó fordulókra, Csertőit nevezik ki. (Kis magyar életképek, 3879. rész)

FTC - Rákóczi 2:0
Prukner nem tud nyerni az Üllői úton

Eger-Győr 0:0
m1, délután kettő órás slot, előtte valami buddhista helyről szóló műsor lesz, utána ökomagazin. az idősáv, ahol akkor se akarnának reklámozni a cégek, ha a tévé fizetne nekik...

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.05.30. 16:21:11

Az utolsó fordulóban szakértői és örök optimista nyilatkozóbajnokok szemével. Nem nehéz kitalálni, melyiket ki mondta, vagy mondhatta volna.

MTK-Debrecen: 2-1
Mindkét csapatot karizmatikus, nagy tudású magyar edző vezeti, ez is jelzi, hogy a magyar bajnokságnak nincs szüksége külföldi trénerekre. (B. Gy.)

Haladás-Kispest: 2-2
Az ultr…akarom mondani a huligánok kitiltása a stadionokból növelni fogja a mérkőzésekre kilátogató családok számát. (G. H.)

Siófok-Újpest: 1-0
Egyértelműen megmozdult valami a magyar futballban! (M. K.)

Diósgyőr-Pápa: 1-0
Inkább így, mint erőből! (T. A.)

Videoton-Pécs: 2-0
Amennyiben a hazai csapat több gólt lő, mint a Pécs, nyerni fog. (Z.S.)

Paks-Kecskemét: 2-1
A mai játékunk olyan messze volt a Bajnokok Ligája színvonalától, mint Kecskemét a Maldív-szigetektől. Khm. (H. F.)

FTC – Rákóczi: 2-0
Jövőre megkezdjük a tárgyalásokat Gerával, továbbá Dzsudzsákkal, a külföldi játékosainkat eladjuk, és önként felajánlom a helyem egy magyar edzőkolléga számára. (R. M.)

Eger-Győr: 0-2
A nézőszám emelkedése is jelzi a magyar bajnokság színvonalának erősödését. (Cs. S.)

Futó Lada 2013.05.30. 17:26:15

@Artie: Annó a dán válogatott játékosai a nyaralásról visszaráncigálva EB-t nyertek. Lipták és Takács akkor minimum egy-egy öngólra simán jók. Pláne hogy esni fog, és nem lehet rendesen nyaralni.
:)

@slowmotion: Nem okoz szerintem jelentős eltérést, egy jó magyar bajnoki végeredményét egy halászlé-recept arányai alapján is biztos ki lehet számolni valahogy.

christvhu 2013.05.30. 18:31:19

MTK-Debrecen 1-0

Haladás-Kispest 0-1

Siófok-Újpest 2-1

Diósgyőr-Pápa 1-2

Videoton-Pécs 5-0

Paks-Kecskemét 1-1

FTC - Rákóczi 4-1

Eger-Győr 0-4

979122 2013.05.30. 18:42:54

MTK-Debrecen 1-2
Haladás-Kispest 1-2
Siófok-Újpest 2-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Videoton-Pécs 3-0
Paks-Kecskemét 2-1
FTC - Rákóczi 2-1
Eger-Győr 0-0

Vége

VGL 2013.05.30. 19:36:33

MTK-Debrecen 1-1 Célok teljesítva mindkét oldalon. A hazaiak lemaradnak a kazah túráról, a Loki viszont nyert egy jegyet a Kaukázusba.
Haladás-Kispest 1-1 Kenesei Zoltán, akarom mondani Krisztián tűnik fel a hazaiak öltözőjében.
Siófok-Újpest 1-0 Hogy jövőre NBI-es kölcsönben játszhassanak a most még lila-fehér mezben kifutó játékosok.
Diósgyőr-Pápa 2-0 Szivics még nem minősül új edzőnek,de azért már illik bemutatkozni. Mondjuk Rudolfnak egy duplával.
Videoton-Pécs 2-0 José Gomes jó igazolás volt.
Paks-Kecskemét 2-1 Kecskeméten kiárusítás van. A hakni Pkason fejeződik be.
FTC - Rákóczi 2-0 Prukner visszatér.
Eger-Győr 0-0 Mindkét csapat játékosai szabadságon vannak. Igaz, az egriek ezt már február óta elmondhatják magukról.

balco 2013.05.30. 20:36:10

MTK-Debrecen 1-2

Haladás-Kispest 2-2

Siófok-Újpest 2-0

Diósgyőr-Pápa 2-1

Videoton-Pécs 3-0

Paks-Kecskemét 2-2

FTC - Rákóczi 2-0

Eger-Győr 1-5

balco 2013.05.30. 20:47:34

@Futó Lada: "A meccs után Torghelle Sanyit egy emberként követeli a válogatottba Torghelle Sándor."

Kommentverseny aranyérem! Grat!

Artie 2013.05.30. 21:02:39

@Futó Lada: én nagyon nem bánnám, ha ők ott is maradnának.;)

teddypicker 2013.05.30. 22:07:00

MTK-Debrecen 1-2
Haladás-Kispest 0-2
Siófok-Újpest 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Videoton-Pécs 3-0
Paks-Kecskemét 2-2
FTC - Rákóczi 2-0
Eger-Győr 0-3

Zigi 2013.05.31. 04:04:14

MTK-Debrecen 1-1

Haladás-Kispest 1.2

Siófok-Újpest 2-0

Diósgyőr-Pápa 2-1

Videoton-Pécs 4-0

Paks-Kecskemét 0-0

FTC - Rákóczi 3-0

Eger-Győr 1-3

spinat 2013.05.31. 06:41:55

MTK-Debrecen 2-1
Haladás-Kispest 2-2
Siófok-Újpest 2-0
Diósgyőr-Pápa 3-0
Videoton-Pécs 3-1
Paks-Kecskemét 1-3
FTC - Rákóczi 3-1
Eger-Győr 0-2

mt85 2013.05.31. 08:32:13

MTK-Debrecen 2-3
Haladás-Kispest 1-2
Siófok-Újpest 2-1
Diósgyőr-Pápa 1-0
Videoton-Pécs 3-0
Paks-Kecskemét 1-1
FTC - Rákóczi 4-1
Eger-Győr 1-1

bmiky31 2013.05.31. 09:36:49

MTK-Debrecen 3-3
Haladás-Kispest 0-0
Siófok-Újpest 1-0
Diósgyőr-Pápa 3-1
Videoton-Pécs 4-0
Paks-Kecskemét 2-2
FTC - Rákóczi 3-1
Eger-Győr 0-0

a ködlovag 2013.05.31. 09:45:57

MTK - Debrecen 1-3
Haladás - Kispest 2-0
Siófok - Újpest 1-1
Diósgyőr - Pápa 2-0
Videoton - Pécs 1-0
Paks - Kecskemét 1-2
FTC - Rákóczi 3-1
Eger - Győr 0-2

vidi-master 2013.05.31. 11:38:07

MTK - Debrecen 1-2
Haladás - Budapest Honvéd 1-0
Siófok - Újpest 1-0
Diósgyőr - Pápa 2-1
Videoton - Pécs 3-1
Paks - Kecskemét 3-3
Ferencváros - Kaposvári Rákóczi 3-1
Eger - Győri ETO 2-4

kétballáb 2013.05.31. 12:07:33

MTK-Debrecen 2:3
Haladás-Kispest 1:1
Siófok-Újpest 1:0
Diósgyőr-Pápa 2:0
Videoton-Pécs 2:0
Paks-Kecskemét 1:1
FTC - Rákóczi 2:0
Eger-Győr 1:2

fran7 2013.05.31. 12:47:33

MTK-Debrecen 2-1

Haladás-Kispest 0-1

Siófok-Újpest 1-1

Diósgyőr-Pápa 0-2

Videoton-Pécs 3-1

Paks-Kecskemét 3-0

FTC - Rákóczi 2-3

Eger-Győr 0-6

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.31. 13:43:02

MTK-Debrecen 1-1
Haladás-Kispest 0-2
Siófok-Újpest 1-1
Diósgyőr-Pápa 2-0
Videoton-Pécs 3-0
Paks-Kecskemét 2-1
FTC - Rákóczi 2-1
Eger-Győr 1-3

babvik 2013.05.31. 15:17:12

MTK-Debrecen 1-1
Haladás-Kispest 1-1
Siófok-Újpest 1-0
Diósgyőr-Pápa 2-1
Videoton-Pécs 2-0
Paks-Kecskemét 1-1
FTC - Rákóczi 2-1
Eger-Győr 0-2

LionOfZion 2013.05.31. 15:21:19

MTK-Debrecen 1-2

Haladás-Kispest 3-3

Siófok-Újpest 1-0

Diósgyőr-Pápa 2-0

Videoton-Pécs 3-1

Paks-Kecskemét 1-1

FTC - Rákóczi 2-1

Eger-Győr 3-0

Pazza Inter 2013.05.31. 15:57:59

MTK-DVSC 1-1
Hali-Honvéd 0-0
Sió-Újpest 1-0
DVTK-Pápa 2-1
Vidi-PMSC 4-1
Paks-KTE 1-2
FTC-Kaposvár 2-0
Eger-ETO 1-3

sirsteve 2013.05.31. 15:58:52

MTK-Debrecen 1-3
Haladás-Kispest 1-1
Siófok-Újpest 5-4
Diósgyőr-Pápa 3-0
Videoton-Pécs 1-1
Paks-Kecskemét 2-3
FTC - Rákóczi 0-1
Eger-Győr 4-0

snowblind 2013.05.31. 16:14:25

MTK-Debrecen 2-1
Haladás-Kispest 2-1
Siófok-Újpest 2-1
Diósgyőr-Pápa 1-0
Videoton-Pécs 4-0
Paks-Kecskemét 2-2
FTC - Rákóczi 1-2
Eger-Győr 1-3

2013.05.31. 16:33:11

MTK-Debrecen 1-0

Haladás-Kispest 0-0

Siófok-Újpest 2-1

Diósgyőr-Pápa 0-1

Videoton-Pécs 5-0

Paks-Kecskemét 3-3

FTC - Rákóczi 1-0

Eger-Győr 0-8

godot 2013.06.01. 10:15:22

MTK-Debrecen 2-2
Haladás-Kispest 2-1
Siófok-Újpest 1-0
Diósgyőr-Pápa 3-2
Videoton-Pécs 2-1
Paks-Kecskemét -----
FTC - Rákóczi-------
Eger-Győr 1-4

na73 2013.06.02. 20:23:59

Tippjáték / 30. forduló:
1. csikuszmicsuno, Kifli007 12-12p, 3. fulmerz 10p

TOTO / 30. forduló:
1. csikuszmicsuno, Kifli007, spinat 4-4t

na73 2013.06.02. 20:26:50

Tippjáték VÉGEREDMÉNY:

1 VGL 360
2 bmiky31 358
3 végh hanta 349
4 babvik 345
5 Louis007 338
6 Bastille 329
6 kétballáb 329
8 Kifli007 324
9 spinat 314
10 setzer 309
11 mt85 308
12 Koori 304
13 godot 303
14 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 302
15 snowblind 290
16 a ködlovag 289
17 sirsteve 286
18 vérfarkas 283
18 fran7 283
20 teddypicker 279
21 Pazza Inter 277
22 balco 271
23 LionOfZion 263
24 slowmotion 261
25 christvhu 259
26 housemd 246
27 na73 244
28 fulmerz 237
29 rowi 233
30 979122 208
31 The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 207
31 OJ 207
33 spinyokiraly 200
34 f_miki 197
35 Géza 178
36 Black Lotus 169
37 /budo/ 167
38 Artie 163
39 csikuszmicsuno 159
40 Épitők Fodball Club 155
41 HZ 148
42 gabesz7004 138
43 lelkesamatör 137
44 Ond vezér 135
45 Fisk 134
45 Futó Lada 134
47 Zigi 123
48 csak.a.meccs 116
49 nicolasito 115
50 vidi-master 103
51 már foglalt 92
52 JESTER 77
53 Bukott Rockzenész 63
54 Piazza Parenzo 58
55 Zoltáng 41
56 Stefan Derrick 40
57 -kraci- 27
58 toto92 26
59 kolarov 20
60 nbcee 16
61 caligula1899 15
62 vidimaster 14
63 jerrycandance 11
63 RolloJuve 11
63 sam poppat 11
66 Tmks 9
66 szallodas 9
68 szamaritánus 8
68 Jar.Jar.Jóska 8
70 Dzsoni Kráncs 5
70 Dr.Paradoxon 5
72 rexter 2
73 benoke77 0

na73 2013.06.02. 20:29:26

TOTÓ VÉGEREDMÉNY:

1 VGL 119
2 bmiky31 114
2 végh hanta 114
2 babvik 114
5 kétballáb 111
6 Bastille 110
6 Louis007 110
6 Kifli007 110
9 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 109
10 setzer 107
11 mt85 106
11 spinat 106
13 godot 105
13 a ködlovag 105
15 teddypicker 103
16 sirsteve 102
16 Koori 102
18 vérfarkas 101
19 snowblind 100
19 christvhu 100
21 fran7 99
22 slowmotion 95
23 Pazza Inter 94
24 LionOfZion 92
25 na73 89
26 balco 88
27 housemd 84
28 rowi 83
29 fulmerz 81
30 979122 75
30 The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 75
30 OJ 75
33 f_miki 73
34 spinyokiraly 71
35 /budo/ 65
36 Artie 62
37 Géza 61
38 Black Lotus 59
39 Ond vezér 53
40 Épitők Fodball Club 51
40 csikuszmicsuno 51
42 lelkesamatör 48
43 Fisk 47
43 HZ 47
45 gabesz7004 46
46 Zigi 45
47 Futó Lada 43
48 nicolasito 38
49 csak.a.meccs 36
50 már foglalt 33
50 vidi-master 33
52 JESTER 28
53 Bukott Rockzenész 26
54 Piazza Parenzo 19
55 Zoltáng 16
56 Stefan Derrick 14
57 -kraci- 10
58 toto92 8
59 kolarov 7
60 nbcee 5
60 sam poppat 5
62 jerrycandance 4
62 Jar.Jar.Jóska 4
62 caligula1899 4
62 vidimaster 4
62 szallodas 4
67 szamaritánus 3
67 RolloJuve 3
67 Tmks 3
70 Dzsoni Kráncs 2
70 Dr.Paradoxon 2
72 rexter 1
73 benoke77 0

na73 2013.06.02. 20:31:54

A tippverseny állása az alábbi linken elérhető:

data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

VGL 2013.06.02. 22:19:58

@na73: jó nézni ezt a tabellát :)

Ahogy elnéztem, nem ez volt a legponterősebb forduló a tippjátékban...
süti beállítások módosítása