HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Elfogtunk egy levelet

2013.07.12. 14:14 Futó Lada

A Vidi tegnapi menetelése után már éppen készült a poszt a mérkőzés mélyreható elemzésével - mely nem nélkülözte volna a "Minek ide külföldi edző?"  konklúziót sem, amikor is egy e-mail landolt a postafiókomban, és keresztül húzta az addigi terveket, mint Podgorica a Vidi EL csoportkörös álmait.. Rövid átfutás után egyértelműen kiderült, hogy tévedésből kaptam, mert nem én lennék a címzett, de mivel az eredeti címzettet nem tudom, a feladó neve meg leázott a borítékról, így most változtatás nélkül posztolnám, hogy olvashassa akinek szól.

Tisztelt Ejrópai Unijó, tisztelt UJEFA, kedves barátajim,  !
(..Mancika, mondtam már, hogy Pali template-jeit cseréjék ki!  Alkotmányba írassam, hogy végre megcsinálja ??.. a barátajim-at az különben is 'ly'-vel írjuk... mindegy )

Na menjetek a picsába!

Ez nyílt provokáció, sőt mi több gyalázatos támadás volt kis hazánk ellen, azon belül is az igazi, labdarúgást szerető polgárok kárára! Mindkét meccsre távvezérelt brüsszeli bíró? A Honvéd javára két megadott büntető, hogy sok góllal nyerjenek és így még jobban fájjon? Ennyire kicsinyesek vagytok?  
A határon túliakat is ide számítva 14 millió magyar ült a képernyők előtt, és egy szív-egy lélek voltak, a pályán a magyar színekért küzdő játékosokkal. Így - ide számítva azokat is akik nem értek rá tévézni - 18 millió magyar álmát tettétek tönkre, és Puskás Ferenc emlékét tiportátok ezzel az utolsó percben befújt büntetővel.
Sanyi is nagyon szomorú. Kárt okoztatok a Magyar Labdarúgásnak. Igen, így nagy betűvel, mert ezek a srácok nagyon megérdemlik.
Mindenki látta, hogy a meccs 2/3-ában jobb volt a Videoton, és 2/3-nak mindenre elégnek kell lennie. A Vidi 85-ben UEFA döntőt játszott a Real Madrid ellen, ha nem tudnátok!!! A Real-t is ki mernétek golyózni az első selejtező-körben???? He?? Hol itt akkor az egyenlő elbánás ??!

Minden magyar futball-szerető nevében elvárom, hogy számoljuk újra az eredményt! A 2 meccsen rúgott gólok számát, igenis szorozzuk fel a végén pályán levő játékosok számával, mert így igazságos mindenkire nézve! Hiszen a foci nem csak a gólokról kell hogy szóljon, hanem a szórakoztatásról, a fair play-ről, és a nézők kiszolgálásától. Ha idevesszük, hogy a Sóstói stadionban friss volt a pogácsa, akkor az utóbbi két feltétel egyértelműen mellettünk szól.

A hazai csapat semmivel sem volt jobb - az 1 rúgott gólt leszámítva - így ha a Honvéd - Niksic meccs 13 góljából 3-at beszámítunk ide, akkor ismét egyértelmű, hogy a magyar futballban megmozdult valami, ami elé most sikerült gátat görgetni. A labdába nem rúgtak nagyokat a fiúk, mert hisszük, hogy a labdának is lelke van. Játékosaink nem futottak-, és cseleztek kiismerhetetlenül, mert tekintettel voltak a fejlődő montengerói labdarúgásra, nem akarták kínos szituációkba hozni az ellenfelet - nem úgy mint a Honvéd. Egy régi indián közmondás szerint : "A bölcs gyorsnaszád nem borítja fel a kenut, ha egy folyóban állnak". Számomra a Vidi a győztes, és ezért a jövő héten várom a Senica elleni meccsüket. A jegyem legalábbis már megvan, mert még a Podgorica ellni meccs után megvásároltam. Ha nem hiszitek, akkor csak szóljatok, aztán Tomival kirakatom a twitterre.

Barózó Józsinak üzenem : remélem örülsz...de te is megszívtad kispajtás, mert ennyi portugál a Benfica-ban sincs, mint nálunk, így igazából Ti estetek ki,és nem Mi ......úgyhogy I.J.

Zárszóként csak annyit jegyeznék meg, hogy ha azt hiszitek, hogy nekünk most rossz, akkor rútul tévedtek. Ez a vereség, csak jobban összekovácsolta a nemzetet, mert eddig a kocsmákban és a pályákon is ment a vita, hogy a 3 magyar indulóból, melyik kettő jut majd be a döntőbe. Most már csak 2 csapat maradt, így okafogyottá vált a téma, és egy emberként sorakozik fel mindenki a két csapat mögé. Részetekről meg még egy ilyen stikli, és bevágjuk a durcát. Aztán majd jövőre nézhettek ki a fejetekből, amikor a Libertadores kupában indulunk, Ti meg magyar foci nélkül maradtok, és játszogathattok az unalomba fulladó kis ligátokban.

És ahoyg egy másik régi indián mondás tartja : " Uff szólottam..."

Veni, Vidi, Viki...( mert a latinban a 'c'-t 'k'-nak kell ejteni...láttam az Argo-ban)

Hát eddig a mail, remélem eljut a címzetthez...

( A félreértések elkerülése végett :
A fenti poszt egy abszurd írás, a képzelet szüleménye - kivéve a Vidi kiesését. Semmilyen politikai célzata nincs egyik oldalra sem, mindössze arra próbál rámutatni, hogy hiába szeretnénk, hogy a foci az "csak" foci legyen, ha egy meccs alatt többet mutatják a VIP páholyt mint a pályát, és több politikus szólal meg egy meccs kapcsán mint edző.
Itthon egymás között el lehet bohóckodni, csinálhatunk magunknak sztárokat,de ha a pályán lévő játékosoknak nincs szíve a játékhoz, és nincs hite a győzelemhez, akkor a fene megette az egészet. Lehet keresni hogy ki volt a hibás; miért fújta - miért nem fújta... 
Mivel mindenki tudta , hogy mikor van az első forduló, így nem senkit sem érhetett váratlanul a dolog, és nem lehet azzal takarózni,hogy "tegnap még alapoztunk", "még tárgyalásban vagyunk játékosokkal"...itt a szöveg kevés, ez a játék gólra megy a foci szabályai szerint.
Ahogy Hofi mondta : " A bíró nem azért veszi a szájába a sípot mert az jó neki, hanem mert onnantól az már a meccs".
A cél nem olcsó komment-gyűjtés volt, vagy hogy egymást anyázzák a kommentelők oda-vissza. Csak a moderátoroknak adna felesleges munkát, ezért van tiltva a kommentelés ennél a posztnál.
Ez csak egy abszurd írás...semmi több...ha tetszett derülj, ha nem hümmögj, és lépj tovább...)

komment

Címkék: magyar abszurd montenegro kamulevél menetelés

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr625401526
süti beállítások módosítása