HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

14. Labdabiztos Hattrick-kupa

2013.09.20. 11:25 Black Lotus

RM14OFDIA-FULL.jpg"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és maradj hű magadhoz! Az élet széles palettája tárul eléd, míg nagy álmokat szősz, - így sikeres leszel és eléred a spirituális fejlődést is!" (szammisztika.hu)

Tizennegyedik alkalommal hirdetjük meg blogunk saját Hattrick-kupáját, amelyre tökéletesen igazak a fentiek. Spirituális fejlődés ugyan aligha várható, de remélhetőleg a mostani kiírás sem nélkülözi majd a magas röptű nyilatkozatokat, az óriáskerék-feelingre pedig Olaf személye a garancia. Markoljuk meg a tizennégyes számot és tűzzünk ki magunk elé célokat - az idény végére elválik, hogy kinek sikerült jól belőnie csapata erejét és kinek a csapatánál fogják a csalódott spílerek caneirai mintára berúgni az öltözőajtót.

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2013.09.29. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 25-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).
  • A 14. kiírás nevezési formjába két extra kérdést illesztettünk a lebonyolítási rendszerrel kapcsolatosan, kiindulva az előző kiírás tanulságaiból. Ezek alapján kérjük a nevezők véleményét arra vonatkozóan, hogy kerüljük-e az azonos csoportbeliek találkozását a playoffban, illetve, hogy szükséges-e az oda-visszavágós helyosztó rendszer fenntartása úgy, hogy közben az első mérkőzés esetleges hosszabbításában esett gólokat nem tudjuk a párharc eredményébe beszámítani.

 

227 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr195524830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laca65 2013.09.21. 17:57:18

Hajrá 14. LB! Hajrá EB (EgerBoyz)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.09.22. 10:15:01

A nevezést leadtam, az LB Kupa rettegett hátvédje, Doktor úr pedig természetfeletti szintűre növelte védekezését, így semmi akadálya az újabb rangadóknak.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.09.23. 07:52:26

Buenos Dias!

Neveztem, kb a saját 7. kupámban. Idén hamar el fog dőlni a kiesésem (két kulcsjátékos is lesérült, így nagyon kevés ponttal indultam), utána teljes erővel Labdabiztos-Kupázok, így az ellenfelek retteghetnek!
Célom a 8 legjobb közé kerülni, Bastille-t és Lotust lenyomni, a többi már csak ráadás.

Mosolygó Rettenet 2013.09.24. 10:33:05

Üdv Mindenkinek!

Az Ózdi Kohász sorozatban 6. alkalommal is nevezett. Az eddig elért egy ezüstérem és egy Elnök Kupa elhódítása után most elég prózaiak a célok. Mivel elég kemény a bajnokság az V. osztályban, a fiatalokat pedig nem szabad hagyni elkallódni, ezért a cél most annyi, hogy a sorozat vége felé még legyen esélyünk az Elnök Kupára, ami azért is lehet megfelelő cél, mivel az Elnök Kupa olyan szempontból egyenrangú a Bajnokok Ligájával, hogy még soha senki nem tudta egymás után kétszer elhódítani.

laca65 2013.09.24. 17:54:26

Hogy állunk? Leszünk legalább 20-an? Mit tudunk kedves tanárnőnk hogylétéről? (Sajna Zigi-t - úgy tűnik, - hiába csábítom vissza/?)

töcsk 2013.09.24. 18:05:50

Én először nevezek ugyan, de végre van egy olyan torna amire odaérek időben.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.24. 21:22:07

no, hát természetesen a bastille lse is leadta a nevezését tizennegyedszer!

guliga bendegúz segédedző feladata lesz összeállítani a csapatot, motiválni, unicumot szerzeni és a klesta lányokat kihozni a kapuzárási pánikból! s ha mindez jól sikerül, akkor a következő szezonban klesta kapitány átadja a helyét guligának...

"konkrét célunk még nincsen, ez attól is függ, hogy a bajnokságban hogy teljesít a csapat. a csoportmeccseken mindent beleadunk és azt követően kitűzzük a 14. elbére a célunkat. számítok a fiatalokra, illetve kezdeményeztük, hogy a zwack gyár a 140 millióról 400 millió literre növelje az unicum támogatásunkat. részben ennek függvénye is lesz a célkitűzés." - mondta guliga bendegúz segédedző, majd bemondta a fájert.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.09.26. 09:54:57

Palota már tizenharmadszor nevez, most először Tóth Norbi nélkül. Színes mesteredző csak annyit mondott a veterán őspalotai középpályás hiányát firtató kérdésre: tudomisén... maj' lesz valahogy!
Az elnökség az idén a bajnokságban a csont nélküli feljutást tűzte ki célul, így a kupaellenfelek most a fakóval találkozhatnak szerdánként. 'azért kössék fel a gatyájukat!' - mondta az ékesszólásáról ismert mester.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.26. 11:37:24

@laca65: A nevezéseket ezen a listán lehet nyomon követni (remélem, működik a link):
docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AoHjFZnJtS4wdHk1N0hjRWlKYjRqSGl6d19RNmhWaGc&output=html

Jelenleg 13 nevezett csapat van, az enyéim még biztosan jönnek, így 14. Ha időm engedi, akkor a korábbi résztvevőknek még dobunk egy mailt, hogy fontolják meg a jelentkezést.

Tanárnő utoljára a 13. LB végén kommentelte, hogy a hosszabb kezelése miatt ebben a szezonban várhatóan nem játszik barátságos meccseket. Nincs tudomásom róla, hogy azóta változott volna a helyzet.

paradicsomsal 2013.09.26. 12:30:39

A Vasas DH is leadta nevezését!

Futó Lada 2013.09.26. 21:47:28

Idén sikerülni fog - jelentette ki Klapa edző. - Eladtuk a komplett tavalyi középpályát, és az idei szezon első 2 meccsét. A csapat arculatát szerettük volna megváltoztatni, hogy szerethető csapatunk legyen, ezért külön kolleginát alkalmazunk. Már ültetett a kispad mögé 2 sor muskátlit, a játékoskijárónál kirakott egy "Fűre lépni tilos" táblát, és a kispadnál pinkre festette a bódét. Fingom sincs mi jöhet még.
Ifiből felhoztuk Rajkót és Rapatyit, és igazoltunk egy Lipcsei-t. Pesszimista terv szerint az első 3 hely bármelyikét megszerezhetjük, de optimistán nézve akár mindhármat is.

Walsh és Kirby 2013.09.28. 10:32:49

16. csapatként a Murénák is nevezett.

töcsk 2013.09.28. 11:40:08

körülbelül hány csapat nevezését várjuk még?

Bruno Salazar 2013.09.30. 22:51:58

Valaki egy barátságos a megújult csapatom ellen?

Gabesz68 2013.10.01. 17:12:27

Sziasztok!

Neveztem én is. Jó kupa ez.

Mosolygó Rettenet 2013.10.04. 13:13:13

Mikorra tervezzük a kupa indulását? Ha jól látom, a nevezett csapatok közül csak Bastille érdekelt még a Magyar Kupában, illetve Lotus is, de ő még nincs rajta a listán.
Addig is valaki egy barátságost a csapatom ellen (158390)?

töcsk 2013.10.04. 18:09:24

@Mosolygó Rettenet: kihívtalak akkor egy meccsre, de inkább a gyengébb csapatomból fog állni a kezdő :)

Mosolygó Rettenet 2013.10.05. 11:38:42

@töcsk: Köszi, elfogadtam. Nyilván én is egy gyengébb csapatot fogok pályára küldeni, nem leplezem le az LB Kupa előtt a csapatom valós erejét. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.08. 10:29:35

@Mosolygó Rettenet: A kommented, illetve most, a rangsor készítése kapcsán konstatáltam meglepetten, hogy bár a formot kitöltöttem és emlékeim szerint el is küldtem még 28.-án, a névsorba nem kerültem be.

@ all: Emiatt ez úton nyújtanám be a jelentkezést, így természetesen már csak 21. ranglista számmal. Kérem a közösséget, hogy formáljon véleményt, így jöjjek-e vagy induljon a kupa 20 csapattal.

A sorsolás készül, ma délután kirakom és holnap már ez alapján lehet kötni a meccseket.

Mosolygó Rettenet 2013.10.08. 12:23:49

@Black Lotus: Naná, hogy gyere, és szerintem rangsorold magad normálisan, irreális lenne, ha a címvédő a boxból indulna. :)

na73 2013.10.08. 13:51:29

@Black Lotus:
Persze hogy gyere és:
"Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese."

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.08. 16:10:47

Uraim, meglátogattuk Klesta kapitány anyósának lakóingatlanját (közismertebb nevén: a viperafészket) és az ott talált kis kígyók egyikét örökbe fogadtuk, ő pedig hálából el is készítette nekünk a sorsolást.

Néhány szó címszavakban:
- 21 induló, három darab ötös és egy darab hatos csoportban
- 5 játéknap csoportkör, utána rájátszás. csoportonként az első két helyezett a felsőházban, a 3-4.-ek a középmezőnyben folytatják, az alsó ötös mérkőzhet az Elnök Kupáért.
- a legnagyobb népsűrűséget adó D csoportban hatan tüsténkednek és ez a hatos tűnik a legvéresebbnek: a Revenge és az NLNS személyében két színmagyar kommandó csatázik a Salazar's romjain némi Mészölyi örökséggel létrejött BDSRSTNT együttesével. A szextettet a Ranagolidák és a három abszolút újoncból ketten teszik teljessé.
- Ütősnek ígérkezik a B csoport is, ahol az LB 12-n triumfáló Beton és az előző idényben megtáltosodó Eger Boyz két, az utóbbi néhány idényben felszálló ágban lévő együttessel, az egykori LB-bronzos Bastille és a szintén ötödligás Szájfocisták egyletével vehetik fel a küzdelmet.
- Az A csoportban Ózdon és Angyalföldön fogadhatja némi fejvakarás a csoport beosztását, míg a C kvintettben a bajnokságban nagy dobásra készülő Palota próbálja majd meg kiütni a nyeregből NagyAtit és a Kecsót.

Holnaptól lehet kötni az első forduló meccseit, jövő szerdán pedig indul a játék. Good game, gentlemen!

Hemi1975 2013.10.09. 10:12:57

@na73
Köszönöm a meghívást, neveztem a kupába.

@mindenkinek
Üdvözletem, csapatom a Hemi 1975 FC. Mivel mi vagyunk a leggyengébb csapat, így számunkra a tisztes helytállás a cél.

Ranagol_5 2013.10.09. 10:38:05

A google docs-os linket majd jívtsátok meg, mert így nem látom kit kell kihívnom. :D

Gabesz68 2013.10.09. 11:30:42

@paradicsomsal: Már ki is hívtalak a Kék Acélba :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.09. 13:16:33

Kedves uraim,

sebesültekkel, ám erkölcsi győzelemmel felvértezve hagytuk el a Magyar Kupát, hogy a nívósabb és hagyományaiban hozzánk közelebb álló LB Kupában folytassuk a küzdelmeket.

Timo Holmström volt Bastille LSE játékos jóvoltából a svéd bikini válogatott minden hazai mérkőzést megtekint a Stade-ban, hovatovább hosszas tárgyalások eredményeként az utolsó 10 percben megszabadulnak a bikiniktől és heves csöcsrázásba kezdenek, amit természetesen a kivetítőn figyelemmel követhet a nagyérdemű. A Zwack családdal is sikerült egyességre jutnunk, így az ellenfeleket Unicum ajándékcsomaggal köszöntjük minden mérkőzésen, ehhez persze kellet az, hogy egy hosszú távú ötven éves szerződést írjunk alá. Korlátlan Unicum lesz tehát, cserébe az Unicumot könnyező Klesta szoborból már nem lehet fogyasztani, ugyanis felvettük a básztikumok közé, ahol már Szekeres Zidán homloklebenyének másolata és a Klesta lányok kinőtt melltartójai foglalnak helyet

Amint már említettük, másodedzőnk dirigálja a szerdai mérkőzéseken a csapatot, célunk nincsen, de nyerni szeretnénk végre a kétszeri ezüstérem után.

Mindenkinek sok sikert és penetráns cefreszagot kíván,

Lucjan Klesta mesteredző és Guliga Bendegúz másodedző.

Mosolygó Rettenet 2013.10.09. 13:58:25

Pebo FC-nek elment a kihívás.

@Black Lotus: Köszönjük a kígyót és a beharangot!
Hát kellett ez nekem? :) Pont a címvédővel egy csoportba kerülni? Végül is mindegy is, idén a cél úgyis a 2. Elnök Kupa elhódítása. Valahogy mindig sikerül az LB-Kupa sorsolásakor irreálisan jó helyen szerepelnem a bajnokságban, így a kiemelésnél jobb helyet elcsípnem, mint amit a csapatom tényleges ereje indokolna.

@töcsk: Na a mai bemelegítő barátságos meccsnek is sok értelme volt! :( Egy-egy sérült mindkét oldalon. Csak tudnám, hogy min (kin?) tudtak ezek az idióták már a 10. percben összeverekedni...

töcsk 2013.10.09. 15:20:06

Kihívtam a Ranagolidák csapatát!
Larry Santander edző a fiatalok és idősebb játékosok kombinációjából próbál ütőképes csapatot összeállítani az Ózdi Kohász ellen elszenvedett pofon után. Reméljük sikerül neki!
Sok sikert az ellenfélnek! :)

töcsk 2013.10.09. 15:22:13

@Mosolygó Rettenet: :D valahogy én is így vagyok vele, szerencse, hogy a sérültem csak 1 hétre sérült le, de az ilyen egyből kiállításokat sosem értettem. Más kérdés, hogy ha fontos meccseim vannak akkor játssza be ezt rendszeresen a játék :D

laca65 2013.10.09. 15:37:34

Az előző szezonbéli "megtálosodás" ne tévesszen meg senkit. Tudjuk hol a helyünk. Most ténylegesen a fiatalok edzésére, beépítésére használom az LB-t. Főként erre való a kupa. Inkább a bajnokságra koncentrálok most. Hajrá fiatal magyarok (is)!!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.09. 16:57:16

@Ranagol_5: mi a baj a google docs-al (-szal, -val? hogy is van ez?) az van rajta, hogy a II. kerület FC hív majd ki téged.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.10.09. 20:31:41

Mivel fiaim a könnyű drogok hazájában lébecolnak, ezért a kihívásra a Kecsonak még várnia kell pár napot.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.10.10. 19:26:02

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary KecsoSE (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2013-10-16 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.10.10. 20:28:47

Az öreg halász és/vagy a HEMI motorok rajongói kihívva az Alte Pitbullba.

Futó Lada 2013.10.10. 21:53:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ott leszünk, vissza is igazoltuk. Célunk nem lehet más, mint a győzelem, vagy a döntetlen...esetleg a vereség. A cél sikeres teljesítése esetén mindenki prémiumot kap.
"Mindig szivesen látogatunk az Estadio Újtelep ékszerdobozába. Barátságos kis stadion. Persze lehetne nagyobb, és barátságosabb is. Egészen véletlenül ismerünk valakit a kiemelt stadion-program döntőbizottságában... vagy nem...meccs után megbeszélhetjük" - nyilatkozta Klapa mester.

Hemi1975 2013.10.11. 10:53:34

@Bukott Rockzenész:

Az esélytelenek nyugalmával elfogadva. Örömmel megyünk !

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.14. 10:29:15

@Bruno Salazar: hetek óta próbálom megfejteni az új csapatnevet és most leesett... pedig csak a stadion kapuja feletti feliratot kellett volna elolvasni... maradt persze még rejtvény » a Gyaka a meccsközvetítésekben

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.14. 10:35:02

@f_miki: A Gyaka szintén a stadion névadójához köthető, a nyolcvanas években a névadó szövetségi kapitánysága idején felvett, felejthetetlen hangfelvételes gólöröm, a "Gyere a k***a a***d" rövidítése a Trollfoci törzsolvasói között. :)

Képileg:
www.youtube.com/watch?v=AvEwGxquE0g

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.14. 23:33:50

@Black Lotus: pedig minden kockája megvan az agyamban ennek a filmnek... :DD köszönöm a megvilágosodást!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.15. 18:51:16

minden meccs lekötve, holnap indulunk! figyeljetek a 3+1 szabályra!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.16. 08:56:48

A tegnapi napon annyira bebaszott a megbízott edző, hogy nevezte magát a kezdőbe.

Mindenkinek kellemes elbézést kíván a macskajajos szakvezetés!

Bruno Salazar 2013.10.16. 11:32:57

...félidőben váltottunk! Csak 3 Magyarral az NLNS ellen szégyenlem is magam!

Futó Lada 2013.10.16. 11:40:58

Gratulálunk a Murénák csapatának. Sajnos a kiállítás megpecsételte a sorsunkat, utána már nagyon nehéz - sőt szinte lehetetlen - volt a feladat. Ennek ellenére a csapat sikeresen teljesítette a meccset, hiszen odaértek a kezdő sípszóig, és a 90 percen át folyamatosan hajtottak. Ebből 15 perc mondjuk szünet volt, és ez az igyekezet a meccs utolsó negyed órájában nagyon hiányzott. Jövő hétre viszont leporoljuk a szekrény mélyén heverő "tuti győztes" taktikáinkat.

Mosolygó Rettenet 2013.10.16. 14:06:12

Az egyesület elnöksége azt a célt tűzte ki van Basten segédedző elé, hogy erre az LB-Kupa sorozatra építsen egy szerethető csapatot. Segédedzőnk igaz holland módjára egy szót nem értett a feladatból, arrafelé nem használnak még ilyen modern szófordulatokat a focipályák környékén, ezért is van annyira elmaradva a focijuk.
Maldini edző próbálta segédjének olaszul elmagyarázni a feladat lényegét néhány feles mellett, ami nagyon úgy tűnik, hogy nem jött át a fiatal fapapucsosnak.
Már az első félidőben, a második büntető után repkedtek a kispadunk és a kapusunk felé a paradicsomok, tojások, és egyéb véleménykifejező-eszközök. (Pedig világosan megmondtuk a bírónak, hogy a második tizit elég a második félidőben befújnia, amikor már csillapodnak kicsit a kedélyek).
A Kupa szervezőinek ellenszenvét pedig azzal nyerhetjük el, hogy sikerült három olyan magyar játékost is szerepeltetni a csapatban, akit névről a kutya se mondana magyarnak. És ha még a jó öreg Lehpamer is beszállt volna...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.16. 14:31:04

@Mosolygó Rettenet: nem olyan könnyű a szervezők ellenszenvét kivívni, azt hiszem. én az összeállítást nézem, a keresztnevek alapján következtetek a nemzetiségre, a Kevin, a Nikolasz nem nem tudja eltitkolni előlem ősmagyar felmenőit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.16. 14:37:17

elkészült a táblázat. Az eddig nem használt 'Gólstsat' helyett egy egyszerű Góllövőlistát csináltam, ahol csak az abszolút gólszámot vezetjük, nem súlyozzuk a lejátszott meccsek számával - ha akarjátok, lehet úgy is, de általában nem szokás. Ha valakinek van rá kapacitása, a forduló válogatottját és a fair-play táblát vezethetné, bár mintha az előző kiírásban sem csináltuk volna végig...

Mosolygó Rettenet 2013.10.16. 15:34:04

@f_miki: No de a Damir, Svätopluk és Janko keresztnevek azért már Neked is feladják a leckét, ugye? :)

Hm, a góllövőlistából jól látható (egyelőre), hogy rögtön volt két mesterhármas. Ráadásul az egyiket az én Hattrick Masters-t megjárt gallom lőtte.

A forduló válogatottjával és fair play táblázattal megpróbálkozok, és próbálok kitartó is lenni. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.10.16. 16:40:50

@f_miki: @Mosolygó Rettenet: Ha csoportonként lenne egy-egy felelőse a válogatottnak, könnyebb lenne az adatbányászat, nem kéne tíz feletti meccset átnyálazni. Úgy még az én időmbe is beleférne.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.10.16. 22:27:02

Kihívtam a Bastille-t egy barátságosra. A régi szép örökrangadók emlékét szeretnénk felidézni, és forradalmi hevületünkben megrohanni a bevehetetlennek hitt erődöt.
Végső esetben egy kifőzde is megfelel, csak legyen hideg sör és az 1 négyzetmérre jutó csöcsök száma minden képzeletet felülmúljon.

Mosolygó Rettenet 2013.10.16. 22:52:43

@Bukott Rockzenész: Most sikerült rászánnom az időt, aztán a következő fordulókban meglátjuk.
Az 1. forduló csodacsapata 3-5-2-es felállást kapott, mivel a szélső hátvéd poszton akkora holtverseny volt a második helyen, amit nem volt türelmem kibogozni (különben is, a teljesen szubjektív értékrendszerem szerint egy 8.0-s középpályás jobban megérdemli a tagságot, mint egy 6.5-es szélső hátvéd):
Rácz József (Ranagolidák, 6.0) - Gál György (Bastille, 7.0), Bögöly Dávid (Mesterhegesztő, 7.5), Koltai Miklós (Bastille, 7.0) - Buzsáky Gergő (Bastille, 7.5), Roberto Panzeri (BDSRSTNT, 8.5), Bartus Pável, 8.5), Bolgár Attila (Bajnokok, 8.0), Gulyás József (Szájfocisták, 7.5) - Mézga Ákos (Bastille, 8.5), Geyer Alex (Kecso SE, 8.5).

Dicséretes, hogy csak egy idegenlégiósnak sikerült bekerülnie a csapatba, őt kéretik hatástalanítani a következő fordulóban :). A legtöbb játékost Bastille adta, szám szerint 4-et, ami nem meglepő a fölényes 6-1-es győzelem után. Oda kell figyelni a kiskunsági franciákra, mert a végén még olyat tesznek, amit még soha! (Döntőt játszanak az LB Kupában?)

A forduló játékosa szintén a Bastille-ból került ki, Mézga Ákos azon túl, hogy az egyik legmagasabb pontszámot kapta, a góllövőlistára is feliratkozott, így egy hétig azzal henceghet a kecskeméti lányoknak, hogy ő a legmenőbb magyar barátságos kupa legmenőbb spílere.

Mosolygó Rettenet 2013.10.16. 22:56:52

@f_miki: Fair play listára van igény? Az 1. fordulót összesítettem, legyen valami táblázatban vezetve, vagy itt a kommentek között?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.10.17. 07:45:47

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm a közösség nevében is a gyors és precíz munkát! A szélsőhátvédek képzése úgy látszik nem csak a való világ magyar futballjának gyenge pontja...
Számos név visszaköszön a tavalyi válogatottakból. A következő fordulókban az én fiaim is bejelentkeznek az álomcsapatba, most a bajnokságban van fontos küldetése az A-sornak.

na73 2013.10.17. 10:20:42

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
LumpenPloretárFC (VI) helyszín: Lumpen Arena 2013-10-23 09:45 (8/53)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.17. 12:07:11

@Mosolygó Rettenet: én minden statisztika nagy rajongója vagyok, ha a közösség is úgy gondolja, legyen fair-play tábla is - akár itt, akár külön táblán, ahogy neked jobb

Gabesz68 2013.10.17. 15:46:43

@Black Lotus: Elfogadtam a kihívásodat. A csapat ma cserélt edzőt, és távozóban van két titáni és egy természetfeletti védőnk. Ha a tranzakciók összejönnek, 211050 TSI-vel leszünk szegényebbek, alapáron több, mint egymilliárddal gazdagabbak. Az, hogy mit hoz a jövő, megjósolhatatlan.
Most is annyi sérültem van, mint a nyű, Olaf összeesküdött ellenem.

csicso11 2013.10.17. 18:07:03

Kihívás elfogadva!

töcsk 2013.10.17. 18:11:01

Revege 2009 kihívtalak, a játékosok már fel is vették a szopóálarcot :D remélem azért nem kapunk sokat

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.18. 09:00:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Természetesen elfogadtuk a kihívást, az 1 m2-re jutó csöcsök számát megduplázzuk és ital is lesz, viszont felhozó meccs lesz a részünkről, azt garantálom, mert néhány pocsék formájú játékost el kell kezdeni feltunningolni, ha már a csöcsök nem segítenek...

@Mosolygó Rettenet: Mézga Ákos a forduló válogatottjának kihirdetése óta részeg. Jó lesz ezzel vigyázni. :)

laca65 2013.10.18. 16:17:41

@Mosolygó Rettenet: Én is támogatom a Fair Play táblázatot !

Mosolygó Rettenet 2013.10.18. 21:53:43

Lesz majd rendes lista is, egyelőre annyit, hogy az élen nulla sárga és piros lappal a következő csapatok állnak: NLNS, Pebo, Ranagolidák, Idegen Bajnokok, LumpenProletár, II. Kerület. Illetve az a három csapat, amely szabad napos volt: Black Lotus, Beton, NagyAti'73.
A forduló egyetlen sárga lapját a Szopós Murénák játékosának, Ilija Maljkovićnak mutatták fel. Ejnye. Ilija, ez az ősszerb mentalitás itten nem dívik! :)

Mosolygó Rettenet 2013.10.20. 12:06:16

@f_miki: Jaja, csak kicsit színtévesztő vagyok. :) Főleg pálinkázás után. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.23. 10:00:25

Nem tudom, hogy volt e már ilyen, de ma full saját neveléssel léptünk pályára, egyedül Kis az, aki megjárt közben egy másik csapatot. Hovatovább Szopós Murénáéknál is van egy bácskai nevelés.

Ezért ma mindenki ingyen csináltathat műmelleket a Klesta Implantátum Központban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.10.23. 12:09:52

a Szájfocisták-Eger Boyz rangadó nem kupaszabályok szerint lett lekötve, így a 3-3 végeredmény mindkét csapatnak 1-1 pontot hozott - ahogyan azt a fent olvasható szabályok előírják.
egyébként kész a tabella és a góllövőlista is

Mosolygó Rettenet 2013.10.23. 19:15:09

A 2. forduló álomcsapata is elkészült. A 3-5-2-es felállás már lassan megszokottá válik, holtversenyben csak egy esetben kellet döntést hoznia a versenybizottságnak (nekem :)): a szélső poszton három 7 pontos játékos közül Teo Nyman azért esett ki a versenyből, mert nem magyar állampolgár, míg Jalsovszky Ákos és Zádori Krisztián között az döntött utóbbi javára, hogy ő góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

Szóval a csapat:
Rácz József (Ranagolidák, 6.5) - Alfredo Densi (Pebo, 7.5), Csete Nimród (Revenge, 8.0), Kārlis Eglītis (Black Lotus, 7.0) - Gulyás József (Szájfocisták, 8.0), Krystian Rzeszutek (Black Lotus, 8.0), Hudák Tamás (Palota, 8.5), Roberto Panzeri (BDSRSTNT, 8.0), Zádori Krisztián (Palota, 7.0) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 8.5), Czéh András (BDSRSTNT, 8.0).

Most nem dominált egy csapat sem úgy, mint az előző fordulóban, ennek lehet az oka az is, hogy Bastille szabadnapos volt.
A forduló játékosa címet a Palota játékosának, Hudák Tamásnak adományoztam, csak azért, mert versenytársa, Rodolfo Kramerivel (Szájfocisták) szemben ő magyar. A holtversenyek eldöntésében elég erős tényező a lokálpatriotizmus.

Az első forduló csapatából csak Rácz József és Gulyás József tartotta meg a helyét, viszont a légiósok aránya is jelentősen megnőtt, szám szerint 5 külföldi verekedte be magát a csodacsapatba.

Mosolygó Rettenet 2013.10.23. 19:22:34

A fari play tabellára rögtön feliratkozott egy-egy piros lappal az első forduló két szabadnaposa: Black Lotus és NagyAti'73.
5 csapat áll még lap nélkül.

A tabella (a sárga lapért 1 pont, a piros lapért 3 pont jár):
Csapat pont
Beton SE 0
NLNS 0
Idegen Bajnokok 0
LumpenPloretárFC 0
II. Kerület 0
KecsoSE 1
Ózdi Kohász 1
Bastille LSE 1
BDSRSTNT FC. 1
Revenge 2009 2
Ranagolidák 2
Palota FC 2
Vasas DH 2
Hemi 1975 FC 2
Szájfocisták FC 2
Eger Boyz 3
Pebo FC 3
Mesterhegesztő SE 3
FC Black Lotus 4
NagyAti'73 FC 4
Szopós Murénák FC 4

Hemi1975 2013.10.24. 10:26:31

@Mosolygó Rettenet: Valamiben az élmezőnyhöz tartozunk:)

Futó Lada 2013.10.24. 16:12:38

Klapa mestert kérdeztük a Palota FC elleni meccsről :

"Komoly előrelépést ért el a csapat, ezt csak a vak nem látja. Egyenlő erők küzdöttek a pályán, de a végjátékokból most nem mi jöttünk ki győztesen. A szerencse most 3 alkalommal sem állt mellénk, ha annál a 3 lövésnél a labda nem a kapuban köt ki, akkor mi nyertünk volna 1-0-ra. Garantálom önnek, hogy a jövő héten nem kapunk ki az LB kupában"

Mosolygó Rettenet 2013.10.24. 16:25:45

@Futó Lada: De Klapa mester azt is garantálni tudná, hogy pontot sem fog szerezni a csapata. Csak erről persze mélyen hallgat... :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.10.24. 16:57:42

@Mosolygó Rettenet: Meglepően visszafogottak a fiaim, az előző szezonban ilyenkor már két kiállítás és sárgák tömkelege állt a nevük mellett :) Mondjuk valószínű, hogy az öntörvényű és balhés játékosok tudatos kiárusítása is kellett ehhez.

Futó Lada 2013.10.24. 21:11:02

@Mosolygó Rettenet: .. jó, abban is van igazság, de minek a szurkolókat kétségekbe kergetni? Most mindenki nyugodt, hogy nem kapunk ki...az hogy szabadnaposak vagyunk, az más kérdés.. :)

Hemi1975 2013.10.25. 08:43:17

Mai napon, kihívtam a Nincs Légiós Nincs Sírás FC csapatát a biztos vereség tudatában.

csicso11 2013.10.26. 13:24:44

Szopós Murénák kihívva! Cél a tisztes helytállás minél több Magyar játékossal.

Mosolygó Rettenet 2013.10.28. 12:07:18

Mivel tegnapig nem kaptam meghívást a Kék Acél Stadionba, ezért meghívattam magam. Remélem, Mesterhegesztő elfogadja a kihívást kedd estig. Kicsit aggódok, mivel 19.-én lépett be utoljára a HT-be.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.28. 13:11:59

Idegen Bajnokok - Bastille LSE lekötve!

töcsk 2013.10.29. 16:28:38

Most néztem, hogy van Elnök Kupa is szóval inkább nem sérítek senkit le és beküldöm a megfelelő képességű játékosaimat akiket nem volt még szívem elküldeni :D Az Elnök Kupa ráér még :)

paradicsomsal 2013.10.30. 14:23:17

Ahogy nézem a következő héten szabadnapos vagyok, szóval ha valakinek van kedve egy barátságos erőfitogtatáshoz, ne tartsa magában szándékát. :)

laca65 2013.10.30. 16:31:53

Én barátságoson 91%, illetve 95%-os labdabirtoklásommal kaptam ki otthon a Bobó Katlanban 0:2 -re. Egy időre elment a kedvem az ellentámadásos taktikától ...

na73 2013.10.30. 17:00:03

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (V) helyszín: Estadio Újtelep [Kupaszabályokkal] 2013-11-06 09:45 (10/53)

Mosolygó Rettenet 2013.10.30. 19:35:12

A 3. forduló után már csak 2 csapat áll nulla lappal a fair play tabellán. Ebben a fordulóban két piros lappal gazdagodtunk, Bastille és NLNS jóvoltából, ráadásul Gál György (Bastille) esetében ez azt is jelentette, hogy kiállíttatta magát a forduló csapatából, hiába a jó teljesítmény...

A teljes tabella:

Idegen Bajnokok 0
II. Kerület Football Klub 0
Beton SE 1
KecsoSE 1
LumpenPloretárFC 2
Ózdi Kohász 2
BDSRSTNT FC. 2
Revenge 2009 2
Palota FC 2
Vasas DH 2
Hemi 1975 FC 3
Szájfocisták FC 3
Eger Boyz 3
Pebo FC 3
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
Mesterhegesztő SE 4
NagyAti'73 FC 4
Szopós Murénák FC 4
FC Black Lotus 5
Ranagolidák 6

Mosolygó Rettenet 2013.10.30. 19:49:23

A forduló csapatában most csak két idegenlégiós kapott helyet. A felállás most 3-4-3 lett, elég offenzív felállást választottak a csapatok, viszonylag kevés jó teljesítmény lehetett a védelmekben találni.
Egyelőre két kirobbanthatatlan játékos szerepel a sorozatban, Rácz József és Gulyás József immár harmadik alkalommal került be a legjobbak közé. Zádori Krisztián megint a lőtt góljaival emelkedett ki egy többes holtversenyből.

A csapat (a név után a csapat és a fordulóban kapott pontszám után feltüntettem azt is, hogy hanyadik alkalommal került be a játékos a forduló válogatottjába):

Rácz József (Ranagolidák, 6.0, 3) - Vén Gyula (BDSRSTNT, 7.0, 1), Baranyai József (Palota, 7.0, 1), Tasnádi Pál, (NLNS, 7.0, 1) - Zádori Krisztián (Palota, 7.0, 2), Bartus Pável (Ranagolidák, 8.5, 2), Hudák Tamás (Palota, 8.5, 2), Gulyás József (Szájfocisták, 8.5, 3) - Volontár Csongor (Ranagolidák, 9.0, 1), Franck Paumier (Ózdi Kohász, 9.0, 1), Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 8.5, 2).

A csapat nagy részét Palota, Szájfocisták és Ranagolidák adták (3-3 játékossal), külön örömömre szolgál, hogy végre az én csapatomból is került valaki be a legjobbak közé. Ráadásul a HT Mastert megjárt csatárom, Franck Paumier majdnem elhódította a forduló játékosa címet, de az azonos pontszámnál a nemzetiség döntött végül Volontár Csongor javára. Gratula a Ranagolidák játékosának a kiváló teljesítményért!

Mosolygó Rettenet 2013.10.30. 19:52:32

Black Lotus pedig remegő lábakkal kihívva. Sosem egyszerű egy sokszoros bajnok elleni meccsre felkészülni...

töcsk 2013.10.31. 19:56:46

Szerintetek milyen bővítmény hiányzik ha telóról meg tudom nyitni a tabellát és a fordulókat, gépről viszont nem.

Bruno Salazar 2013.11.01. 04:13:06

...nálam is eltűnt a googledocs..... jelzem is, hogy hívjatok ki most nem a lustaság beszél belőlem...

laca65 2013.11.01. 17:46:10

Az Idegen Bajnokok kihívva kupaszabályokkal a Dobó István Katlanba.

Hemi1975 2013.11.02. 18:13:44

Ranagolidák kihívva, várjuk a "Száguldó C-Vitaminok" szurkoló tábort.

Bruno Salazar 2013.11.05. 01:41:56

@Bukott Rockzenész: "Salazar's, illetve BDSRTNT kihívva."

Vannak szabályok amiket be kéne tartani. A BDSRSTNT!

Bruno Salazar 2013.11.05. 01:48:29

ZTS prognózisa a D csoport rangadójáról: 0 vagy több sárga-lap várható!

Futó Lada 2013.11.05. 09:19:50

Klapa mester coming out-ja a LumpenPloretar elleni meccs előtt :

"Jót tett az 1 hét szüntet, mert a fejekben rendet kellett rakni. Fontos volt, hogy közösen megbeszéljük a problémákat, így az elmúlt héten jószerével többet beszélgettünk edzéseken, mint amennyit ittunk és kártyáztunk.
Azt gondolom, most már minden rendben lesz, a srácok már úgy fogadkoznak, mint bármelyik élcsapat játékosai.Biztos vagyok benne, hogy maximális elszántsággal, és megalkuvás nélkül futnak ki a fiúk a pályára. Aztán hogy a kezdő sípszó után mi lesz, azt majd meglátjuk.
Szeretnénk hinni, hogy ez egy 6 pontos mérkőzés, mert akkor győzelem esetén nem maradnánk tök utolsók.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.05. 20:52:25

@Bruno Salazar: Nem akarok okvetlenkedő kamionos lenni Ferihegyen az izlandi meccs után, ezért helyesbítek: a BDSRSTNT elleni meccset időközben lekötöttük. Ahogy a Szőke Szikla mondaná: ezen a meccsen elválik a szar a májtól, vagyis kiderül, ki tesz nagyobb lépést a Final Eight felé. A D jelű halálcsoportban, ahol négy, nagyjából hasonló erejű csapat is helyet kapott a két újonc mellett, még semmi nem dőlt el, büdös nagy körbeverés esetén akár még a Ranagolidák is felsurranhatnak a második helyre.

A C csoportot a palotai srácok uralják, már nem lehet tőlük elvenni a felsőházi tagságot. A másik feljutó helyért a Murénák lépéselőnyben vannak a Lumpenprolikkal szemben. A két régi motoros, Kecso és NagyAti pont nélkül áll, ami elég vaskos meglepetés.

A B csoportban az Idegen Bajnokok szimpatikus öregfiúi már továbbjutók, mögöttük Bastille és a korábbi bajnok Beton SE küzd a felső ágra való kerülésért.

Az A csoportban még komoly izgalmak várhatóak a végjátékban, főleg ha Black Lotus begyújtja a rakétákat. Itt jelenleg a Vasas DH áll az élen 100%-os teljesítménnyel.

töcsk 2013.11.06. 13:44:50

Sikerült megszakítani a jó szériámat lapok tekintetében, hála annak, hogy beraktam egy ehéten felhozott ifit, és a másik sárgát is egy magyar hozta össze... Amúgy meg a célunk az alsóházi kupa lesz továbbra is.

Futó Lada 2013.11.06. 14:03:43

Klapa mestert kérdeztük a sikerrel zárult meccs után.

- Mi lehet az oka a váratlan győzelemnek?
- Kicsit én is meglepődtem, de egyértelműen a 7,5-ös odds a győzelmünkre. ööö..mármint a srácok ezen feldühödtek és kettőzött akarással játszottak.

- Továbbra is adós a csapat a jó játékkal.
- Fiatalok még. Hiába magyarázom nekik, hogy mit kellene csinálni, ha egyszerűen hiányzik belőlük a csibészség. A mi időnkben ha felrúgtunk valakit, akkor az a következő fordulóig le se esett. Most meg van egy sárgánk, azt is egy be nem tűrt mez miatt kaptuk. Komolyan mondom ilyenkor szétvág az ideg, ha belegondolok.

-Ez probléma?
- Nem az, feltéve ha a Teréz-anya érdemkeresztre hajtunk. A múlt héten néztem a vatikán 2 északi csoportjában a Sekrestyések - Elsőáldozók meccset, hát még ott is durvább volt a játék, mint amit a játékosaim elővezetnek.

- Most Lipcsei rögtön a meccs elején kapott egy sárgát...
- ..és rögtön nyertünk is.

- Jövő héten Nagyatiék ellen mi lesz?
- Már kérvényeztük , hogy a meccset adják le, mert kell a 3 pont. Az esetleges nemleges válaszra készülve a játékosokat most egy kutyaiskolában "csibész"-eltetjük, hátha ragad rájuk egy kis favágó mentalitás. Vagy több rúgott góllal, vagy technikai K.O-val, de nyernünk kell.

na73 2013.11.06. 16:15:26

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
KecsoSE (VI) helyszín: Nou Colosseum 2013-11-13 09:45 (11/53)

A meccset a Sport1 adja le így sajnos a nem tudjuk elfogadni...

Másrészt úgyis a favágó csapattal játszol ellenem mindíg...

Ranagol_5 2013.11.06. 16:23:32

Hát, megint két játékosom lemészárolták, akár csak hétvégén.. Még szerencse, hogy mindkettő a cserék közül való.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.06. 17:22:46

A Vasas felett aratott szabadnapos diadal után Színes edző kisimult arccal, mosolyogva érkezett a Régi Fóti úti Mister söröző különtermében tartott sajtótájékoztatóra: - örülök a biztos felsőházi folytatásnak, de mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. A Murénák elleni derbi előtt érdeklődéssel várjuk az ellenfél, illetve Lada és Nagyati ajánlatait, attól tesszük függővé, melyik kapura összpontosítunk majd - a sajátunkra, vagy az ellenfélére. Az összeget bármely pénznemben, mielőbb szeretnénk megkapni - nem ragaszkodunk se az aktatáskához, se a nokiás dobozhoz -, hogy tudjuk mihez igazítani a felkészülésünket.

Futó Lada 2013.11.06. 20:39:29

@f_miki: .. nálunk a lóvé elment a LumpenPloretár elleni derbire... előzetesen úgy számoltunk, elég csak egy meccset "rendezni", és akkor pont nélkül végzünk....az ellenfél a meccs lejátszása mellett döntött, így a pénzt feltettük saját vereségünkre, hogy majd legalább a rájátszásban legyen némi tőke, de most azt is bebuktuk...
.. de hogy a licitnek legyen kiindulási pontja :tudunk küldeni egy Ikarus -busznyi szurkolót, akik "Hajrá Palota!"..vagy "Mindent bele Palota" rigmust skandálnak 75 percen keresztül.. :)

na73 2013.11.06. 20:43:42

A szurkoló csoport 120 tagja vállalta molinók és zászlók elkészítését és az említett meccsen való megjelenítését.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.06. 21:08:18

@Futó Lada: @na73: a túl nagy közönség kifejezetten zavarja a Nyugdíjas Szektorhoz szokott aranylábúinkat, amint ezen a videón is látni: www.focikatalogus.hu/becamex-binh-duong-reac-meccs
úgyhogy nagyra értékeljük ezeket a megtisztelő felajánlásokat, de maradnánk az ősi rákospalotai futballhagyományoknál - csak készpénzt fogadunk el! izgatottan várjuk Murénák ajánlatát :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.06. 21:37:00

@f_miki: Erzsébet utaványt tudok felajánlani, a pincében éjjel-nappal folyik a gyártása :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.06. 21:38:43

@Futó Lada: Ki tudlak segíteni némi pénzmaggal, egy hosszabbításban elért győzelmedért cserébe :)

Futó Lada 2013.11.06. 21:55:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): komoly tőzsdézés lesz itt. 42%-os teljesítménnyel is 8 közé lehet jutni. Ha jól sikerül dealelni, megcsíphetem a csoport első két helyét egyszerre.:)

@f_miki: ..esetleg be tudunk szállni a stadion-felújításba. Ezen felül pár játékost meghirdettünk a kerületi szuperinfóban, ha sikerül elpasszolni őket, akkor lesz lóvé. Eddig sajnos csak 2 használt farmert, egy csomag rágógumit, és egy 30 napos BKV bérletet ajánlottak értük, de lesz ez jobb is.. :)

@na73: .. még hogy 120 szurkoló..ugyan..ha az ifi- és a felnőtt csapat s megy, akkor sem vagytok annyian.. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.07. 15:17:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na lám, közelednek az álláspontok :)) ha sikerül megegyeznünk, visszamegyünk Vietnamba a lányokért, akik 'felkészítették' a fiúkat a meccsek előtt.

Mosolygó Rettenet 2013.11.07. 22:36:50

Sajnos vagy inkább szerencsére a versenybizottságnak szembesülnie kellett azzal a ténnyel, hogy közeleg a csoportkör vége és egyre komolyabban veszik a csapatok a mérkőzéseket. Előkerülnek a rejtett tehetségek, és egyre erősebbé válik a harc a forduló válogatottjába kerülésért. Mert nyilván mi más motiválhatná a játékosokat az LB meccseken, minthogy a nevük szerepeljen a legrangosabb 11 listáján. A versenybizottságnak több esetben is holtversenyeket kellett eldöntenie, és ezen a héten már működtek a "dobjunk be még egy felest és jobban látjuk a dolgokat", meg az "ugyan má', dobjunk fel egy érmét osz' jóvan" elméletek, ezért kénytelenek voltunk felvenni a kapcsolatot az érintett csapatokkal és felmérni, hogy milyen módon hajlandóak hozzájárulni a versenybizottság munkájához. Miután begyűjtöttük a hozzájárulásokat, rögtön nemes célra is fordítottuk az összeget, ezért csak most, némi józanodás után tudjuk közzé tenni az áhított csapatot. Minden magyarázkodás nélkül:

Huszár András (Bastille, 8.0, 1) - Stadler Erik (Black Lotus, 7.5, 1), Csete Nimród (Revenge, 8.0, 2), Novák Győző (Black Lotus, 8.0, 1), Doktor Dániel (Revenge, 7.5, 1) - Gyulai Vilmos (Bastille, 7.0, 1), Oláh Tibor (NagyAti'73, 8.0, 1), Bartus Pável (Ranagolidák, 8.5, 3), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 1) - Ignácz Ádám (Ózdi Kohász, 8.5, 1), Mézga Ákos (Bastille, 8.0, 2).

Amint látható is, az eddig fordulók kirobbanthatatlan sztárjai eltűntek a csapatból, Rácz Józsefet kiszorította a Bastille kapusa (hol rejtegették eddig ezt a fenomént?), míg Gulyás József a szabad-(más?-)naposság áldozata lett.
A forduló játékosa díj ezúttal Komárom-Esztergom megyébe repült, a Rangolidák játékosa, Bartus Pável büszkélkedhet egy hétig ezzel a kitüntetéssel.

(Tervezem, hogy a Kupa végén - ha még átlátom a táblázataimat - hirdetek egy LB-szupercsapatot is)

Mosolygó Rettenet 2013.11.07. 22:39:17

A fair play tabella pedig nemes egyszerűséggel:

Idegen Bajnokok 0
Beton SE 1
II. Kerület Football Klub 2
KecsoSE 2
LumpenPloretárFC 2
Revenge 2009 2
Palota FC 2
Vasas DH 2
BDSRSTNT FC. 3
Szájfocisták FC 3
Ózdi Kohász 4
Hemi 1975 FC 4
Eger Boyz 4
Pebo FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
Mesterhegesztő SE 5
NagyAti'73 FC 5
Szopós Murénák FC 5
FC Black Lotus 5
Ranagolidák 6

Könyörgöm, valaki provokáljon már ki egy sárga lapot az Idegen Bajnokoktól is... :)))

Mosolygó Rettenet 2013.11.07. 22:54:28

A Black Lotus ellen elszenvedett 1-5-ös vereség után sikerült megszólaltatnunk Norbert van Bastent, az Ózdi Kohász segédedzőjét:

"Mindenképp előrelépés ez a mérkőzés! Ha a statisztikákat nézzük, az összes támadásunkat góllal fejeztük be. Ez mindenképp dicséretes teljesítmény! A védekezésbe becsúszott néhány apróbb hiba, amit a következő hetek során ki kell küszöbölnünk. Az első gólt például középről kaptuk, pedig egyértelműen egyeztetve volt az ellenféllel, hogy csak a széleken támadnak. Valamint nem számítottunk például arra, hogy az ellenfél szabadrúgást kap a térfelünkön, így a második gól kifejezetten összezavarta fiúkat (engem is...). A második félidő elég jól indult, bár arra nem voltunk felkészülve, hogy az ellenfél fejjel is a labdához érhet, illetve ismét kaptak egy szabadrúgást a térfelünkön, ami szintén a bíró hibája, mivel információim szerint ilyet nem lett volna szabad engednie. A 3. gól? Nos az egy apróbb védelmi hibából adódott, de látható, hogy 4 elkerülhető gólt kaptunk, tehát simán kihozhattuk volna döntetlenre a meccset. Ami pedig a regnáló bajnokkal szemben nem is olyan rossz eredmény, ugye???"

Ezúton kérünk elnézést Black Lotustól, hogy a fiúk kicsit túl komolyan vették a mestertől a de Jong-van Bommel párossal való példálózást, és gyakorlatilag lemészárolták az ellenfél támadószekciójának a felét. Mielőbbi jobbulást az érintetteknek (bár a 3+3 hét nem valami biztató)! Még egyszer elnézést!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.08. 15:14:35

Guliga úr cefreszaggal bár, de az újságírók kérdéseire válaszolt, amiből kiderült, hogy nagyon örül a győzelemnek és annak, hogy versenyben maradt a csapat a két felsőházi továbbjutó helyekért. Ennek érdekében kezdett az első számú kapus a meccsen.

Nagyon úgy tűnik, hogy Klesta mester helyettese ezek után az eredmények után valóban pályázhat a következő szezonban a vezetőedzői pozícióért...

laca65 2013.11.09. 16:54:42

Beton SE kihívva kupaszabályokkal a Dobó István Katlanba !

Hemi1975 2013.11.09. 18:18:50

II. Kerület Football Klub kihívva.

töcsk 2013.11.10. 10:29:52

@Hemi1975: kihívás elfogadva! alig várom már

Hemi1975 2013.11.11. 10:48:15

@töcsk: Gondolom :-) Készülök a méltóságteljes vereségre. Remélem számomra nem lesz se Mohács, se Világos.

Futó Lada 2013.11.12. 17:08:13

Klapa edző nyilatkozata a meccs előtti utolsó edzés után :
"Nagyjából összeállt a kezdőcsapat, már csak egy-két apróság van hátra. A srácok jelenleg a stoplikat köszörülik, és memorizálják még egyszer, hogy hol vannak a taposóaknák. A pályamunkások jelenleg is locsolják a pályát, részint vízzel, részint petróleummal, mert ha sikerül megszerezni a vezetést, akkor utána minden erőnkkel a védekezésre kell összpontosítanunk. Természetesen bízunk a csoport többi tagjának a fair-play hozzáállásában, azaz, hogy úgy játszanak, hogy az nekünk jó legyen.
Nagyatiék csapatától elnézést kérünk a sérültek miatt, ez sajnos benne van a játékban, főleg ha egy csapat ilyen kemény férfias játékot játszik, mint például mi. .... ja, elnézést, ez már a meccs utáni nyilatkozathoz tartozik..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.12. 21:15:42

Halványak az esélyeink a Final Eight-re. Mivel eddig minden papírforma bejött a halálcsoportban, hiába hoztuk le 100%-kal az első három meccset, ha most nem nyerünk, marad az alsóház. Lássuk be, a bivalyerős NLNS ellen nem lesz egyszerű küldetés, bár talán több az esélyünk, mint a Szerethetőnek Rotterdamban. Olyanok vagyunk, mint a spanyolok 2008 előtt: tele jó játékossal, mégsem jön össze semmi trófea. Lassan átragad ránk a Mindig Jövőre név...

Mosolygó Rettenet 2013.11.12. 22:14:38

Kezd forrósodni a hangulat az A csoportban is. Mivel Lotus valószínűleg behúzza a Pebo elleni meccset, a Vasas-Kohász meccs kimenetele fog döntetni a továbbjutó helyekről. A cél mindenképp az, hogy nyerjünk az eddig 100%-os csapat otthon, ezért képesek vagyunk néhány meglepetést is bedobni. Aztán majd bogozza ki a hármas holtversenyt, aki akarja... :)
Ha meg mégsem sikerül, akkor rástartolunk másodszor is az Elnök Kupára.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.13. 01:46:11

Az ötödik forduló után kialakulnak a felső és az alsóház párosításai. A középdöntőben a meccseket semleges pályán játszuk, a pályabeosztás hamarosan elkészül.
A 17-21. helyezéseket és az Elnök-kupát az E-csoport öt csapata dönti el, ők az A, B, C, D csoportok 5. helyezettjei, valamint a D csoport 6. helyezettje. Az E-csoport körmérkőzést játszik, 5 fordulóban, minden csapat egyszer szabadnapos, így ők egy héttel később fejezik majd be a küzdelmeket.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.13. 02:23:09

A végleges stadionbeosztást csak a meccsek után tudom megcsinálni - meg kell várnom, ki melyik nyolcba jut. Az már biztos, hogy Idegen Bajnokok, Palota és BDSRSTNT a felső nyolcban, Pebo és Ranagolidák az alsó nyolcban folytatja, az E-csoport biztos tagja Mesterhegesztők, II. kerület és Hemi, a többiek az utolsó csoportmeccsek eredményeitől függően folytatják.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.13. 11:23:58

tíz perccel a vége előtt:
alakul az A csoportban a hármas holtverseny :)
Bastille a másik továbbjutó a B-ből
NagyAti az utolsó helyről juthat a felsőházba a C-ből
Nincs Légiós a másik továbbjutó a D-ből

Futó Lada 2013.11.13. 11:29:45

Klapa mestert éppen a vállukon vitték a szurkolók a meccs után, mikor sikerült néhány szót váltanunk vele :
"Nagy álmom vált valóra azzal, hogy végre az Elnök kupáért küzdhetünk ! Végig bíztam benne, hogy a Palota és NagyAti is komolyan veszi a meccset, nem alibizi el, és lehetőségünk nyílik így az ELnök kupa megszerzésére. Persze mindez nem jöhetett volna létre, ha a srácok nem ilyen fegyelmezetten játszanak. Coulibaly mikor büntetőhöz készült, akkor kicsit görcsbe rándult a gyomrom, de a játékosomnak a helyén volt a szíve, és sikeresen telibe lőtte a szögletzászlót. Tökéletesen koncentráltak a végéig, nem lazítottak, és messze kerülték még a fizikai kontaktust is. A meccs nagy részében birtokoltuk a labdát, nehogy az ellenfél öngólt lőhessen.

- Végig azt hittük, hogy a legjobb 8 közé szeretne jutni.
- Micsoda?? Minek? Ugyan kérem ! El kellett hitetnem, ez is a taktikánk része volt, de valójában a Fair-play díjra hajtunk és az Elnök-kupára. Mindenkit sikerült megtévesztenünk, nem véletlenül lettem én az Év Manipulátora díj nyertese is. De most kérem bocsásson meg, sietnem kell. A szurkolók az elismerésük jeleként szobrot szeretnének, és most megyünk mintát venni, először szurokba, majd tollba hempergetnek a tökéletes formához.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.13. 11:37:28

A spártai hősök végül elbuktak... Hiába volt a középső védelmemnek kétharmados többsége (67%) az NLNS támadóival szemben, hiába tört át a jobbszárnyam támadása, mindez kevés volt a középpályás dominanciával és Olaf barátunk isteni beavatkozásaival szemben. Az LB Kupa egyik legnagyobb múltú csapata alsóházba kényszerül, ahelyett, hogy a végső győzelemért küzdene. Innentől jöjjenek a fiatalok! Ennél rosszabb csoportba még akkor sem kerülhetünk, ha most tizenötödikek leszünk.

Hemi1975 2013.11.13. 12:02:38

Sikeres utolsó forduló! Nem ez volt az elvárt eredmény, de ettől még fizetésemelés nem fog járni senkinek az egyesültben.

Parragh Patrik a HEMI 1975 FC zsenije klasszikus mesterhármassal zárta a 14. Labdabiztos Hattrick-kupa D csoport "kisrangadóját". Bakos József róla a következőt mondta: „Minden meccsen a maximumot nyújtja. Számomra és sokak számára ő a világ legjobb játékosa.” -El sem hiszem, amit elértünk nyilatkozta Bakos József vezetőedző. Nyertünk! Megvertünk egy nálunk jóval magasabban képzett játékosokból álló csapatott! Köszönöm a menedzser támogatását (Ha nem nyertünk volna, kirúgnak)! NÉLKÜLE nem ment volna, köszönöm a speciális motivációt! Köszönjük a klubnak (szponzoroknak) a 3 új igazolást (vénember játékost, abból egy sérült 3 hétig…) akik segítéségével megmutattuk, tényleg helyünk van a VI. osztályban!

Bruno Salazar 2013.11.13. 13:15:59

39' "Simon Sorriaux (GYAKA) megrángatta ellenfele mezét. Próbálta tisztára mosni magát a bírónál, de nem járt sikerrel, megkapta második sárga lapját, és ezzel be is fejezte a játékot.
40' Tibor Döbrösi, a szabálytalanság szerencsétlen áldozata nem tudta folytatni a játékot, emiatt Bence Zrínyi igazi bemelegítés nélkül kényszerült pályára lépni."

...ha az ellenfélét az alsónadrágján húzta a fejére akkor megértem a kiállítást! Nyilatkozta Paolo mester a mérkőzést követően. Majd szűkszavúan hozzátette, a csapat továbbra is a lányokkal (www.youtube.com/watch?v=pzaFj-0V_QI) fog együtt készülni, s marad a célkitűzés az unfairplaydíj...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.13. 13:47:46

Kész a párosítás, lehet küldeni a kihívásokat. Az E-csoport párosítását is beírtam végig, ők egy héttel később, december 18-án játszák az utolsó fordulót. Ez az ötös nem semleges pályán játszik, hanem ugyanúgy, mint a csoportmeccseken, a pályaválasztó az első csapat.
A nevezési lapon a közösség arra szavazott, hogy a rájátszásban kerüljük el azt, hogy csoportellenfelek újra összekerüljenek. Itt most ezt nem tudtam megoldani Hemi és a II. kerület esetében, úgyhogy - fordított pályaválasztással - megismétlődik az alsóházi rangadó.
A góllövőlistán Volontár Csongor (Ranagolidák) vezet 6 góllal, a palotai védő, Zádori előtt (5 gól), mögöttük szorosan Mézga (Bastille), Czéh (BDSRSTNT) és az ózdi Damir Vala következik 4 góllal. A 3+1 szabálynak is köszönhető talán, hogy góllövőlistán az első húsz között csak négy külföldi van.

Ranagol_5 2013.11.13. 14:02:52

3 meccs alatt 5 játékosom lett sérült, egész jó arány.. :D

Ranagol_5 2013.11.13. 14:03:59

@Ranagol_5: Ja, és abból 3-at LB kupán szedtem össze.. :D

na73 2013.11.13. 14:09:47

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
FC Black Lotus (IV) helyszín: Napfény Stadion 2013-11-20 09:45 (12/53)

Ismét felsőház - Ismét Lotus - Ismét nagy arányú vereség...

Futó Lada 2013.11.13. 15:29:35

@na73: hahaha...kellett neked nyerni :-D

Hemi1975 2013.11.13. 15:38:16

@na73: őőőő, majd meghívlak egy sörre:)

töcsk 2013.11.13. 17:38:29

Grat Heminek a győzelemhez, mentségek nem lesznek, de az edzőm cserébe állítása nem volt a legjobb lépés, a szerdai meccsünkön erősebb keret lesz pályán, rámegyünk az Elnöki Kupára :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:20:06

Minden szempontból kudarc ez az LB-szezon. Az eredetileg (már el is felejtettem...) kitűzött cél, az Elnök Kupa a kezdeti győzelmekkel, reménytelen távlatokba került, majd az utolsó fordulós hajrá, a saját nevelésű játékmester-fenoménok hadrendbe állítása mihasznának bizonyult. Egy nyomorult góllal maradtunk le a legjobb nyolcról! Egyetlen tetves gól! Talán megérdemeljük a sorsunkat, és küzdünk a "majdnem" kategória legjobbja címért, a 9. helyért...
Ja, meg gyártom a statisztikákat, amiket remélem rajtam kívül legalább egy ember olvas a világon :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:23:14

Persze a kötelesség az kötelesség:
Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary LumpenPloretárFC (VI) helyszín: Kőbányai Victória Sporttelep Kupaszabályokkal 2013-11-20 09:45 (12/53)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:33:20

Először is a fair play tabella.
Be kell vallanom, hogy hánynom kell az Idegen Bajnokok csapatától. :) Ennyire lányos, udvarias hozzáállást focipályán én még nem láttam. 5 forduló alatt nem tudtak elérni egyetlen sárga lapot sem? Hát hol nevelkedtek ezek a gyerekek? Teréz anyu kezei alatt? :)))

Idegen Bajnokok 0
Beton SE 1
KecsoSE 2
LumpenPloretárFC 2
Vasas DH 2
II. Kerület Football Klub 3
Palota FC 3
Szájfocisták FC 3
Revenge 2009 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
BDSRSTNT FC. 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
NagyAti'73 FC 5
Szopós Murénák FC 5
Hemi 1975 FC 6
Eger Boyz 6
FC Black Lotus 6
Ranagolidák 8

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 21:11:36

És a forduló csapata. Most még nehezebb dolga volt a versenybizottságnak. Kapusposzton két kiemelkedő teljesítmény is szemet szúrt, SzŰcs Roland (Palota) és Mladonyiczki Ákos (NLNS) hasonlóan kiváló teljesítményt nyújtott, akárcsak a csapatuk, ezért végül a korábbi fordulókban nyújtott játék alapján tudtuk eldönteni, hogy melyikük szerepeljen az eheti 11-ben. Most előőször fordult elő egy poszton (középpályás), hogy a 8.5-es értékelés kevés volt a legjobbak közé kerüléshez. A felállás ezúttal 3-5-2, sok kiemelkedő középpályás teljesítmény miatt (amihez a csapaton jelentősen hozzájárult).

A csapat: Mladonyiczki Ákos (NLNS, 6.5, 1) - Gellért Márton (Bastille, 7.5, 1), Zana Norbert (Bastille, 8.0, 1), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 1) - Lajos Tibor (Bastille, 8.0, 1), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 3), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 9.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 8.5, 1)

Megint sok újonc került a forduló csapatába, és ismét Bastille delegálta a legtöbb játékost. Viszont csak egyetlen idegenlégiós került a csapatba, ami dícséretes. A 2. forduló kivételével midnen esetben zömében magyar játékosok kerültek a forduló csapatába.

Az eddigi öt forduló során a fordulók csapatában a legtöbb részvétel száma 3, több játékos is elmondhatja magáról, hogy ennyiszer került eddig a legjobbak közé:
Rácz József (Ranagolidák), Gulyás József (Szájfocisták), Bartus Pável (Ranagolidák), Hudák Tamás (Palota), Rodolfo Krameri (Szájfocisták).

A forduló játékosa címét most először nem holtverseny alapján kell eldönteni, egyértelmű, hogy az ózdi Simon Iván 9.5-ös értékelése díjat érdemel. Ha már a csapatom nem tudta elérni a kitűzött célokat, legalább az egyéni elismerés miatt érdemes berúgnia az egész csapatnak. Gratula a saját játékosomnak! :)))

gergo a kolyokkutya 2013.11.14. 08:42:25

"Hat ugy nez ki meg csak az sem jott ossze hogy az egymas elleni eredmenyre tudjuk fogni a nem nyolcba kerulest.

Ez varhato volt, mint friss otodosztalyos, talan a kovetkezo szezonban nagyob lesz a mozgaster es rutin, amivel megcsiphetunk egy hetedik vagy nyolcadik playoff helyet." - mormogta kicsit docogosen a Beton Hall of Fame-es Kiss Jozsi.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.14. 11:03:25

@Mosolygó Rettenet: Miután levetted a vállamról ezt a terhet, erkölcsi kötelességemnek tekintem az Álomcsapat böngészését, főleg, mivel hébe-hóba megjelennek benne a játékosaim is. Ennyi örömöm legalább legyen...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.14. 11:12:26

@Mosolygó Rettenet: A másik 8-as hátvédem, Csete Nimród miért maradt ki az álomcsapatból? Ugyanúgy középen játszott, mint Kocsa, ha háromvédős felállás van, simán befér.

Futó Lada 2013.11.14. 16:52:34

A Zéróspílerek Alsóházi Ligájának nyitó-fordulójából :

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2013-11-20 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.14. 20:17:39

@Mosolygó Rettenet: én naponta többször is elolvasom, újra és újra és mutogatom is mindenkinek! mondjuk ezen a héten Szűcs Rolinak nem mutatom meg, ismerem jól, törést okozhat a pályafutásában, hogy említve lett, mégse ő a heti kapus. Hudákra rá sem ismerek hetek óta, a Baranyai és a Zádori is feljebb hordja az orrát, bár az utóbbi inkább a gólkirályságra hajt.
Egy szó mint száz, van értelme, folytasd! :)
és köszönjük!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.15. 09:09:55

@Mosolygó Rettenet: én őszintén megmondom, nyolc fele gyakran frissítettem az utolsó kommenteket.

megtisztelő például, hogy a 35 éves gellért márton bekerült a dream teambe, zana új igazolás, így még érthető, hogy akar bizonyítani. ellenben akire nagyon büszkék vagyunk, az lajos tibusz, aki élete csúcsformájában játszik, a legjobb korban van és szerintem alsó hangon is a tizedik labdabiztos kupája...

...bár az ex-agytrösztös mladonyiczkinek meg lehet a tizennegyedik :)

szóval hajrá, én olvasom, ezt meg tudom erősíteni! :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.15. 11:54:04

@Bukott Rockzenész: Lehet, hogy ön magam logikájának paradoxonába estem és azért maradt ki.
Az alapelv az, hogy 4-4-2-es felállást próbálok összehozni (eddig talán még nem sikerült :)), úgy hogy 1 kapus, 2 szélső hátvéd, 2 középhátvéd, 2 szélső, 2 középpályás és két csatár. Ezen akkor módosítok, ha bonyolultabb holtversenyeket kellene megoldani, vagy pl. valamelyik poszton nincs annyi említést érdemlő teljesítmény,.
Ezen a héten Gellért Márton volt az egyetlen 7.5-es szélső hátvéd, és volt egy jó pár 7.0-es. Ezért Gellértnek bizalmat szavaztam, viszont középhátvéd poszton meg három 8.0-as teljesítmény volt. Elsőre logikusabbnak tűnt, hogy feloldom a hármas holtversenyt, Csete Nimród végül a sárga lapja miatt maradt ki. Azt viszont nem vettem figyelembe, hogy Gellért Márton nem játszotta végig a meccset, és ezt a tényezőt eddig magasabb prioritással vettem figyelembe, mint a sárga lapokat. (A rendező elv ez szokott lenni: nemzetiség, lőtt gólok száma, lejátszott percek, sárga lap, korábbi teljesítmény)

Ezért a korrigált felállás így néz ki:

A csapat: Mladonyiczki Ákos (NLNS, 6.5, 1) - Csete Márton (Revenge, 8.0, 3), Zana Norbert (Bastille, 8.0, 1), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 1) - Lajos Tibor (Bastille, 8.0, 1), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 3), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 9.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 8.5, 1).

Így Csete Nimród is feliratkozott a 3-szoros dream team-tagok közé.

@Bastille: Elnézést az utólagos módosításért, remélem, hogy nem fog lelki törést okozni a 35 éves fenoménnak, hogy végül mégsem került be a forduló válogatottjába

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.15. 12:07:36

@Mosolygó Rettenet: na, szép! :) 10 perce írtad ezt, azóta gellért már részegen toporzékol, ma alighanem edzés után marad gyakorolni.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.11.17. 17:16:53

Idegen Bajnokok kihívva a Ranagolba.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.18. 20:47:33

Bocs, hogy csak most, hétvégén nem voltam gép előtt:

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Pebo FC (V) helyszín: Mészöly Kálmán sportlétesítmény

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 13:29:50

kész az elődöntő párosítása, lehet lekötni a meccseket!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 13:40:24

Nincs nagy meglepetés a középdöntőben, többnyire az esélyesebb csapat nyert. Kemény csata folyik viszont az Elnök Kupáért, nem lesz sétagalopp a győztesnek.
A góllövőlista éllovasai most is eredményesek voltak, Ranagolidák Volontár Csongora kettőt is vágott, meglépni látszik az üldözőktől, mögötte Zádori (Palota) és Czéh (BSRSTNT), akihez mostani két góljával felzárkózott Röfler (Revenge) is.

na73 2013.11.20. 14:44:04

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Idegen Bajnokok (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2013-11-27 09:45 (13/53)

töcsk 2013.11.20. 20:11:54

először is gratula Heminek, sikerült megszorongatnia a tökömet, szimpatikus kis csapat csak kár a meccsen történt 3 sérülésért.

Másik, hogy szeretnék segítséget kérni tőletek edzés szempontjából. Most fogok felhozni egy egész fasza kis ifit. Gólszerzése Jó és Szélsőjátéka Megfelelő, Spece Jól Fejelő.
A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy jó edző mellett meddig kéne a gólszerzést edzetnem, és mikor kéne a szélsőjátékot elkezdenem. Holtszezonban lenne-e értelme átadást edzetni?
Azért itt kérdezem ezt mert már nem akarok megfigyelőkkel kommunikálni, jó pár játékosom ennek látta a kárát. Ja és mennyi orvos kell ha lesérül, és mennyi gyúró? Segédedzőből max 10 az jó?
Előre is köszi, üdv

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 22:08:59

@töcsk: az edzés függ attól is, mit akarsz játszani, szélső vagy középső támadás, stb. én úgy szoktam, ha meg akarom tartani és nem eladni, akkor egy 17 éves ifit 18 éves koráig edzem a főszkilljében, itt most gólszerzésben, 5%-os erőnléttel, csak a bajnoki és kupameccseken, a holtszezonban pontrúgással. aztán felemelem az erőnlétet és még egy szezont tolom neki. hogy hogyan tovább, az már függ a terveidtől is.
én hallgatnék a megfigyelőkre a helyedben, nem tudom, milyen rossz tapasztalataid vannak velük, de általában láttak már ezt-azt.
ha sérült, kell a 10 orvos, (ha nem sérült, és kell másra, innen elvehetsz, de sérülésnél tedd vissza), segédedzőből is kell 10, gyúróból én hatot-nyolcat használok...

Hemi1975 2013.11.21. 08:10:59

@töcsk: Tényleg jó kis mérkőzés volt! Én is köszönöm a tapasztalatot.

Hemi1975 2013.11.21. 08:19:13

Szájfocisták FC kihívva a Barracuda Arena-ba.

Hálószaggató_Góliát 2013.11.21. 15:32:50

Reverenge 2009 kihívva a Pumaketrecbe

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.23. 23:25:03

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Eger Boyz (VI) helyszín: Estadi Gaudí Kupaszabályokkal 2013-11-27 09:45

Mosolygó Rettenet 2013.11.25. 00:39:33

A forduló csapatát megint nem volt egyszerű összeállítani, el is húzódott a hétvégéig. Kapusposzton nem volt kérdés, viszont a védelem összeállításánál már gondban voltam, ezért elővettem a prioritáslistát, ami még nagyobb gondokat okozott. Ugyanis Vén Gyula (BDSRSTNT) szélsőhátvéd poszton, Koltai Miklós (Bastille) és Csete Nimród (Revenge) középső védő poszton hozott 7.5-es teljesítményt. Mivel Koltai és Csete is feliratkozott a góllövő listára védő létére, adná magát, hogy ők kerüljenek a forduló csapatába, így azonban 4 középső védőnk lenne, amit a HT nem enged, és úgy gondolom, hogy a forduló csapatának is a HT-ben engedett felálláshoz kell igazodnia, ezért maradt a korábbi teljesítmény elve, így Koltai került végül ki a csapatból. A középpályás-sorban is volt egy eldöntendő holtverseny, mivel a szélső között csak egy kiemelkedő teljesítmény volt, így 3 középpályás került a csapatba, itt két NLNS játékos közül (Mikola Kristóf és Kun Dezső) végül a korábbi teljesítmény alapján Mikolára esett a választás.

A teljes csapat: Huszár András (Bastille, 9.0, 2) - Zana Norbert (Bastille, 8.0, 2), Csete Nimród (Revenge, 7.5, 4), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 2), Vén Gyula (BDSRSTNT, 7.5, 2) - Eszlári Kristóf (Ranagolidák, 8.0, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 4), Mikola Kristóf (NLNS, 8.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 3) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 8.5, 4), Éger Marcell (Bastille, 9.0, 1).

Örvendetes, hogy csak egy idegenlégiós került bele a csapatba. A "válogatottsági" rekordot 4 tagsággal Csete Nimród, Hudák Tamás és Rodolfo Krameri tartja. A legtöbb játékost ismét Bastille adta, annak ellenére, hogy megint volt egy olyan döntés holtverseny esetén, amely megint őt sújtott. 'Biz Isten, ezt is fel fogom venni a prioritás listába, hogy ezt valahogy kompenzáljuk.
Illetve erre rögtön meg is találtam a megoldást. A forduló játékosa címért két versenyző indult, az egyaránt 9.0-es pontszámot elért Huszár András, és Hudák Tamás. Mivel egy kapus és egy középpályás teljesítményét elég nehéz összehasonlítani, ezért egyrészt a kompenzáció miatt, másrészt azért, mert úgy gondolom, hogy díjazni kell az ilyen kapusteljesítményt, a forduló játékosa ezennel a Bastille játékosa, Huszár András lett.

Mosolygó Rettenet 2013.11.25. 00:44:15

A fair play tabellán végre az Idegen Bajnokok is megszerezte első pontját, Bolgár Attila sárga lapja révén, így nincs már 0 pontos csapat.
Érdekesség, hogy a sereghajó Ranagolidák mind a 9 pontjukat sárga lap révén szerezték.
A forduló krónikájához hozzátartozik még, hogy nem született piros lap, ami azért ritkán fordul elő.

Az aktuális tabella:

Idegen Bajnokok 1
Beton SE 1
KecsoSE 2
LumpenPloretárFC 3
Vasas DH 3
Palota FC 3
II. Kerület Football Klub 4
Szájfocisták FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
Revenge 2009 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
BDSRSTNT FC. 6
Szopós Murénák FC 6
FC Black Lotus 6
NagyAti'73 FC 7
Hemi 1975 FC 7
Eger Boyz 7
Ranagolidák 9

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.25. 13:36:18

Óriási nyolcaddöntőn vagyunk túl, lekötöttük az elődöntőt, kikaptunk a hétvégén, így kijelenthetjük, hogy teljes vállszélességben a Labdabiztos Kupára koncentrálunk, nagyon várjuk a szerdát!

Ja és csatlakoztunk az egészségtelen ruhadarabok elleni kampányhoz, a Say No To Melltartó! nevű kampányhoz...

na73 2013.11.27. 13:32:22

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán 2013-12-04 09:45 (14/53)

Ranagol_5 2013.11.27. 20:52:16

Valami tabella sérülések számára nincs? Meglett az 5. sérültem is az lb kupában.. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.28. 19:54:44

Ranagolidák kihívva normál szabályokkal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.30. 17:39:45

palotán soha nem látott ünnepség folyik már napok óta, tonnaszám fogynak a tudatmódosítók a kerületben. színes edzőnek a helyi polgárőrséget is be kellett vetnie, hogy összegyűjtse a mai botok elleni bajnokira a csapatot. a legnagyobb gondot zádori becserkészése jelentette, aki kiállítatta magát az elődöntő első félidejében, hogy az ellenfél ajándékaképp kapott unikomos ládákat, illetve az azt szervírozó csöcsös hostesseket több mint 60 percig egyedül dézsmálgathassa. a klub fegyelmi határozata értelmében a súlyos pénzbírságtól és a fél éves kényszermunkától csak akkor mentesül, ha a döntő oda-vissza meccsek során megelőzi a góllövőlistán volontár csongort.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.30. 17:43:25

azt elfelejtettem mondani, hogy a helyosztókat 'normál' módban kössétek le, ha nem így történt, akkor az esetleges hosszabítást nem vesszük majd figyelembe, csak a 90 perc eredménye számít.
ez persze nem vonatkozik az E-csoport (Elnök-kupa) mérkőzéseire!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.02. 16:38:32

@Mosolygó Rettenet: Besegítsek a forduló válogatottjának összeállításába?

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 18:32:23

Pebo FC-t kihívtam. Elnézést, hogy ilyen későn.

@Bukott Rockzenész: Köszi, már nekiestem, nemsokára meg is van, csak kicsit szétestem a hétvégére. :) Vagy vírus, vagy a szokásos év végi kimerültség.

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 18:38:11

A fair play tabella frissült. Meglepő módon négy olyan mérkőzés is volt a fordulóban, amelyen egyetlen lap sem villant. Viszont az élboly most már igen csak sűrű, mivel Idegen Bajnokok és Beton is beszedte a második sárga lapját:

Idegen Bajnokok 2
Beton SE 2
KecsoSE 2
Vasas DH 3
LumpenPloretárFC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
II. Kerület Football Klub 5
Bastille LSE 5
Revenge 2009 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
Szájfocisták FC 6
BDSRSTNT FC. 6
FC Black Lotus 6
Palota FC 7
Szopós Murénák FC 7
NagyAti'73 FC 7
Hemi 1975 FC 7
Eger Boyz 7
Ranagolidák 9

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 19:05:18

Az múlt heti forduló válogatottjánál szerencsére elég könnyű dolgom volt, igazából csak a védősorban kellett az azonos teljesítmények között sorrendet felállítani. A sok 7.5 pontos játékos közül Harek Sundström (Ózdi Kohász) és Alfredo Densi (Pebo) a kevésbé magyarságával esett ki, míg a négy magyar játékos közül Koltai Miklós (Bastille) a sárga lapaja miatt került kiszavazásra.

A csapat:
Huszár András (Bastille, 9.0, 3) - Vén Gyula (BDSRSTNT, 7.5, 3), Csete Nimród (Revenge, 7.5, 5), Kocsa Áron (Revenge, 7.5, 3), Kārlis Eglītis
(Black Lotus, 8.0, 2) - Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 4), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 5), Nahóczky Máté (NagyAti, 9.5, 1), Gulyás József (Szájfocisták, 8.0, 4) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.0, 1), Nyírfalusi Lajos (Beton, 9.0, 2)

Es a statisztikák:
A csapatba még most is fel tudott iratkozni két újonc, akiket a teljesítményük alapján úgy vélem, nem a tarcsi-bé-ből kaptak elő. Közülük került ki a forduló játékosa, Nahóczky Máté személyében, aki NagyAti csapatából az első, aki ezt a kitüntető címet megszerezte. Mgérte előkapni a srácot. :)
Valamint továbbra is folytatódik az a hagyomány, hogy eddig még senki sem szerezte meg a forduló játékos a címet kétszer.

A legtöbb játékost most Revenge delegálta, köszönhetően a folyamatosan stabil védelmének és a jókor előkapott Bojás Zoltánnak.

A legtöbb válogatott tagság címéért már csak Csete Nimród és Hudák Tamás van versenyben 5-5 jelöléssel.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.02. 21:04:07

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm az újabb alapos elemzést és játékosaim beválogatását :) Ha nem adom el az atomvédősort pályafutásuk és piaci áruk csúcsán, a 15. sorozaton talán eséllyel indulok végre. Mindig jövőre...

Hálószaggató_Góliát 2013.12.03. 10:37:10

@Mosolygó Rettenet: kihívás elfogadva, előre a 11. helyért! :)

paradicsomsal 2013.12.04. 01:16:49

Sajnos az Idegen Bajnokok nem fogadta el eddig a kihívást, lekötök egy másik meccset.

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 00:45:54

@Ranagol_5: Gyorsan összeszámoltam a sérülések számát az eddigi fordulókban. Az igazi az lenne, ha a sérülések időtartamát is néznénk, de ahhoz nem volt idegrendszerem. :) Mindenesetre az elég látványos, hogy néhány csapat elég csapnivaló erőnléti teammel dolgozik. De nem te vagy a csúcstartó, az Idegen Bajnokok eddig fordulónkénti egy sérülés átlaggal hozták le az eddigi meccseket.

A tabella:

Idegen Bajnokok 7
II. Kerület Football Klub 5
FC Black Lotus 5
Ranagolidák 5
Beton SE 4
Hemi 1975 FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 3
Mesterhegesztő SE 3
Szopós Murénák FC 3
Ózdi Kohász 2
Szájfocisták FC 2
Eger Boyz 2
KecsoSE 1
Vasas DH 1
Bastille LSE 1
Pebo FC 1
BDSRSTNT FC. 1
NagyAti'73 FC 1
LumpenPloretárFC 0
Revenge 2009 0
Palota FC 0

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 00:47:32

Itt pedig az egyre sűrűbb fair play tabella figyel:

Idegen Bajnokok 2
Beton SE 3
KecsoSE 3
Vasas DH 3
II. Kerület Football Klub 5
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 5
Mesterhegesztő SE 5
Ózdi Kohász 5
Bastille LSE 5
Pebo FC 5
FC Black Lotus 6
Szájfocisták FC 6
BDSRSTNT FC. 6
Eger Boyz 7
Revenge 2009 7
Hemi 1975 FC 8
Szopós Murénák FC 8
NagyAti'73 FC 8
LumpenPloretárFC 8
Palota FC 8
Ranagolidák 9

Idegen Bajnokok ezt is vezeti...

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 01:18:46

A forduló csapatánál most elég egyszerű dolgom volt, a holtversenyeket a legegyszerűbb alapelvek (nemzetiség, pályán töltött idő) eldöntötték:

Huszár András (Bastille, 9.0, 4) - Koltai Miklós (Bastille, 7.5, 2), Gács Lőrinc (Black Lotus, 7.5, 1), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 3), Apolo Sá Pereira (Ózdi Kohász, 8.0, 1) - Harkály Kevin (Black Lotus, 8.0, 1), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.5, 2), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 6), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 5) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.5, 2), Czéh András (BDSRSTNT, 8.0, 2).

Némi stat: a kupa legjobb játékosa címért nagy lépést tett előre Hudák Tamás, aki most már egyedüliként szerepelt hatszor a fordulók válogatottjaiban. A csapat egyetlen idegenlégiósát most én csempésztem be. :)

A mostani forduló Lotus húzta meg rendesen, 3 játékost is delegált a csapatba, akár csak Bastille. Annak pedig külön örülök, hogy Koltai Miklós végre sok hányattatás és holtversenyben való alulmaradás után újra bekerült a csapatba! :)

A forduló játékosa cím pedig először kerül Revenge csapatához, miután a két 9.5 pontos játékos közül Bojás Zoltán szerzett gólt az utolsó előtti fordulóban. Eddig még egyetlen játékos sem ért el 10 pontott. Az utolsó fordulóra valaki?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.05. 10:32:39

a góllövőlistán már nem kockáztatunk nagyot, ha az utolsó forduló előtt kihirdetjük a győztest: Volontár Csongor (Ranagolidák) 11 gólt ért el, ezzel már öttel vezet az üldözői előtt! Ebben a fordulóban is kettőt vágott, miközben az őt követő 6 gólos Czéh (BDRSTNT) és Zádori (Palota), illetve az 5 gólos Mézga (Bastille) és Röfler (Revenge) eredménytelen maradt.
Idegen Bajnokok még egy "listát" vezet, az elmaradt meccsek listáját... nem sokon múlott, hogy ez legyen az első Kupa, amelyiken minden meccs a pályán dől el. Reméljük, az utolsó fordulóra előkerülnek a Bajnokok és lekötik a Vasas elleni visszavágót!

töcsk 2013.12.05. 21:29:12

habár lesérülnek a játékosaim, elég hamar fel is épülnek, erőnlétről meg ne is beszéljünk:D ifi miatt levittem 5%-ra :D

Ranagol_5 2013.12.06. 13:41:30

@Mosolygó Rettenet: Egy picit javítanék, Teller Lajos helyére az én csapatomból Bartus Pável lenne helyén való, mert 8,5-es értékelést kapott Revenge ellen legutóbb. :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.06. 21:40:41

@Ranagol_5: Valóban, ha egyben nézed a szélsőket és a középpályásokat, viszont én mindig úgy próbálom összerakni a csapatot, hogy a legjobb kapus, valamint a legjobb 2-2 szélső hátvéd, középső hátvéd, szélső, középpályás és csatár, de főleg az első néhány fordulóban, holtversenyek esetén eltértem a 4-4-2-től. Középpályások közt elég magas volt a szint, ezért ért most többet Teller Lajos 8.0-ja, mint Bartus Pavel 8.5-e. Az egy alapvető tendencia, hogy a legjobb értékelések a csatár és középpályás poszton születnek, ezért alacsonyabb a bekerülési szint a szélső valamint a szélső hátvéd és középső hátvéd posztokon. Kapus poszton ha Huszár András nem játszana, 6.0-6.5 pontokkal lehetne bekerülni a csapatba.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.07. 17:50:15

Ranagolidák kihívva normál szabályokkal az Alte Pitbullba. Mivel két osztályozóra készülő csapat mérkőzése lesz ez, várhatóan nem az első sorok csapnak majd össze, de az odavágó 4-4-es eredményéből kiindulva így is élvezetes találkozó várható.

Magam sem hittem volna, hogy csoportom undorító kontramatyija (Pécel Power) a saját vermébe esik bele, és egy magabiztos 0-0-val hozza le utolsó meccsét, így éppen egy ponttal meg tudtam előzni, ráadásul azt is el kell ismerni, hogy szerencsés győzelmem volt a zárófordulóban. Ismerve a HT hiperkorrekt hozzállását, szinte biztos, hogy bivalyerős ellenfelet kapok az osztályozóra, de a remény hal meg utoljára. Az az igazság, hogy már nagyon unom a hatodosztályt.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.07. 21:33:32

@Bukott Rockzenész: Úgy látom, a PannonW FC-t kaptad. Hmmm... Régi emlékeket ébreszt, az ötödosztályban három vagy négy idényen át voltunk csoporttársak. Egy ideig nagyon ment neki a szekér, volt bajnok is akkoriban (hosszabbításban bukta be az osztályozót negyedosztályba), aztán az egyik idény végén eladta a két edzett kapusát és 17 éves pár naposakkal kezdte újra az edzést. Emiatt a védelme lenullázódott és osztályozó után ki is esett hatodba (ha jól emlékszem, pont abban az idényben, mikor én feljutottam a negyedbe). Azóta úgy nézem, folyamatosan liftezik az ötöd és a hatodosztály között.

Mostani csapatát elnézve úgy látom, az alapkoncepció, a kapusok orrba-szájba tápolása megmaradt: a csapat 390 ezres össz tsi-jéből több mint 190 ezret a két kapus ad. Emiatt a védelme még az általa játszott 3-5-2-vel együtt sem rossz, mivel egy ilyen kapus már simán ad 2-3 teljes szintet is a védekezésbe. Ami viszont számodra pozitívum, hogy a 3 védőjéből a középhátvéd sárga lapok miatt nem játszik az osztályozón, az egyik szélsőhátvéd pedig katasztrofális formában van, ergo gyakorlatilag egy szem használható védője maradt (feltéve, hogy nem igazol, de az amúgy sem jellemző rá). Ha ehhez hozzávesszük, hogy a szélsői borzalmasan gyengék (vagyis nem fogják áttörni a te széleidet), akkor egy mots+középen támadás kombóval szerintem jók az esélyeid, feltéve, hogy olaf közbe nem lép.

Amúgy ha erős csapatot akarsz látni osztályozós ellenfélnek, akkor várlak szeretettel, tekintsd meg az Angyalföldi Oroszlánokat, akik ellen a jövő héten megpróbálunk feljutni a harmadosztályba. :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.08. 10:55:38

@Black Lotus: Köszönöm az értő elemzést és tanácsokat! Azt hiszem, én soha nem fogom ennyire átlátni a Hattrick rendszerét, inkább érzésből és érzelmi alapon játszom ezt a játékot. Mindenesetre a sokadik osztályozómon most látok először érdemi esély a feljutásra, amit természetesen nem szeretnék elkiabálni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.08. 11:17:15

Az idei LB-kupa egyik legjobb középhátvédje, Kocsa Áron anyagi és taktikai okok miatt nem egészen 200 milliós kikiáltási áron eladó.

Ezt tudja a srác és stabilan 7,5-8 csillagot hoz meccsenként:

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 14/20 természetfeletti
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 7/20 jó

www74.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=296472224

Örülnék, ha jó kezekbe kerülne!

paradicsomsal 2013.12.09. 09:39:15

Ma estig tudok várni, hogy az Idegen Bajnokok elfogadja a kihívást. Sajnálnám, ha egyik helyosztó sem kerülne végül megrendezésre...

na73 2013.12.09. 13:31:00

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: Mészöly Kálmán sportlétesítmény 2013-12-11 09:45 (15/53)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.12.10. 21:31:05

Bocsánat, elbambultam és lekötöttem egy barátságost, így Lumpenproletáré a holnapi meccs 3-0-val.
Elnézést mindenkitől!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.10. 22:00:14

Eladó centerhalfomért NagyAti'73 és KecsoSE vív ádáz licitet. Még a végén kiderül, hogy nem is edzek olyan rossz játékosokat :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.11. 01:16:30

Ma minden helyezés eldől, kivéve az E-csoport csapatait, ahol az Elnök kupáért még egy fordulót játszanak a csapatok december 18-án: Szájfocisták - Mesterhegesztők és Hemi - KecsoSE lesz a párosítás - lásd a google docs, helyosztók 2, legalul!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.11. 12:40:03

Gratulálok Nincs Légiósnak, a 14. kuparészvétel és a negyedik döntő végre meghozta az első kupagyőzelmet is a csapatnak!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.12.11. 19:19:29

Hellyeah! Kibekkeltük!

Szeretnék gratulálni a szakmai stábnak és a játékosoknak, akik bebizonyították, hogy a magyar virtus, 'a sajátos észjárás, a bátorság, a cselvetés', és a kizárólagos hazai játékosállomány előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.

Köszönjük a gördülékeny lebonyolítást a szervezőknek!
Ez férfi munka volt, Uraim!

töcsk 2013.12.11. 22:04:01

most néztem licitáltam egy fiatal csatira akit tudnék felfejleszteni, azt nem az Ózdi Kohász tagja? :D kicsi a világ :)

töcsk 2013.12.11. 22:09:54

ja és persze köszi ezt a szezont kitöltő kupát, jobban vártam mint némelyik bajnokit :) ha lesz következő szezonban is akkor szívesen neveznék :)

Hemi1975 2013.12.12. 10:12:48

Gratulálunk a Nincs Légiós Nincs Sírás FC-nek a győzelemhez! Kihívva a KecsoSE is, bár az elnök kupára sem a HEMI 1975 FC nevét fogják felvésni:))

Köszönöm a részvételi lehetőséget, köszönöm NagyAti'73 FC elnökének a meghívást.

Futó Lada 2013.12.12. 13:13:39

@Hemi1975: Kihívás elfogadva, jövő szerdán 2 busznyi ünnepelni vágyó szurkoló kíséretében megyünk, ha sikerül valahogy győzni, akkor jó eséllyel küpagyőzelemnek ad majd otthont a stadion. Ha nem sikerül nyerni, a KecsoSE vezetősége minden segítséget felajánl a stadion újjáépítéséhez. :)

Ja! Én is köszönöm a NagyAti'73FC elnökének, hogy most az Elnök Kupáért játszhatok ! :)

gyogyviz3 2013.12.12. 16:23:36

Kedves Labdabiztos Menedzserek!

A csapatommal ellentétben én megmaradtam. Ma már beléptem a Hattrick felületére, regisztráltam egy új csapatot. Hogy véletlenül se lehessen felismerni, a Jódaqua Sóshartyán HSE nevet adtam az új klubnak.
Szeretnék majd újra itt szerepelni, küldjetek meghívót, ha kezdődik a XV. Labdabiztos Kupa regisztrációja!

Üdv:

B.I.

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 16:33:17

@töcsk: Kicsi bizony! Viseld gondját a srácnak! 7-es gólszerzéssel hoztam fel 17 év 0 napos korában, aztán majdnem egy szezonon keresztül toltam neki az átadás edzést, minden egyes LB-Kupa meccsen.
Amikor kitettem a piacra, eszembe jutott, hogy meg kellene itt is hirdetni, de aztán rögtön ki is ment a fejemből, de végül mégis csak jó kezekbe került... :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 16:36:43

Részemről is gratula a NLNS-nek a győzelemhez!

Még adós vagyok az utolsó kör csapatával és a végső fair play és sérülés statisztikákkal.
Nem tudom, hogy az Elnök Kupáért vívott utolsó kört ezekbe belevegyem-e, mivel összpontszámok vannak és nem meccsenkénti átlagok.
Az utolsó forduló és a torna csapata minden esetre hamarosan kihirdetésre fog kerülni. Akit érdekel egy-két napon belül nézzen ide vissza.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.12. 16:56:09

@Kitsilatzi: Gratulálok én is a győzelemhez. Megérdemelted, megdolgoztál érte. Kicsit persze sajnálom a Palota SE-t, de előbb-utóbb ők is el fognak jutni a trófeáig.

@gyogyviz3: Üdv újra köztünk! :)

töcsk 2013.12.12. 17:31:35

@Mosolygó Rettenet: mindenképpen vinni fogom mert van egy u 20 "gyanús" csatárom, így vele együtt fogom fejleszteni, plusz van még egy hasonló korú, jó gólszerzésű csatárom :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 23:52:43

Véget ért az utolsó teljes forduló és bár az Elnök Kupa sorsát még izgalommal várjuk, akár eredményt is lehetne hirdetni a fair play tabella alapján. Mivel elég sűrű holtverseny alakult ki az élen, és Kecso SE ebben a holtversenyben egy meccsel kevesebbet játszott, de hátra van még neki egy mérkőzése, ezért átszámoltam a tabellát a lejátszott mérkőzések száma szerint, így viszont megvárjuk az utolsó utáni forduló eredményét is. Ha Kecso SE lehozza az utolsó meccsét is lap nélkül, akkor csatlakozik az Idegen Bajnokohoz és a Vasas DH-hoz, mint a 14. LB-Kupa legsportszerűbb csapata.
Addig is a tabella most már a meccsenkénti átlaggal és az összpontszámmal együtt:

Idegen Bajnokok 0.375 3
Vasas DH 0.375 3
KecsoSE 0.429 3
Beton SE 0.5 4
Bastille LSE 0.625 5
BDSRSTNT FC. 0.667 6
II. Kerület Football Klub 0.75 6
Ózdi Kohász 0.75 6
Pebo FC 0.75 6
FC Black Lotus 0.75 6
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 0.778 7
Mesterhegesztő SE 0.857 6
Eger Boyz 0.875 7
Revenge 2009 0.889 8
Szájfocisták FC 1 7
Hemi 1975 FC 1 8
Szopós Murénák FC 1 8
NagyAti'73 FC 1 8
LumpenPloretárFC 1 8
Ranagolidák 1.111 10
Palota FC 1.125 9

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 23:56:02

Sérülések tekintetében sem hirdethetünk eredményt, itt három csapat már biztos, hogy elmondhatja magáról, hogy sérülés nélkül hozta le a sorozatot, míg az Idegen Bajnokok tartotta magát a meccsenkénti egy sérülés átlaghoz. Nem túl jó statisztika...

Idegen Bajnokok 8
Ranagolidák 6
II. Kerület Football Klub 5
FC Black Lotus 5
Beton SE 4
Hemi 1975 FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 3
Mesterhegesztő SE 3
Szopós Murénák FC 3
KecsoSE 2
BDSRSTNT FC. 2
Ózdi Kohász 2
Pebo FC 2
Eger Boyz 2
Szájfocisták FC 2
Vasas DH 1
Bastille LSE 1
NagyAti'73 FC 1
Revenge 2009 0
LumpenPloretárFC 0
Palota FC 0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.13. 00:05:05

@Mosolygó Rettenet: azt nem tudom, hogy van-e közvetlen összefüggés (van!), de érdekes, hogy a legtöbb lapot összeszedett csapatban nincs egyetlen sérülés sem :))

Mosolygó Rettenet 2013.12.13. 00:36:25

A forduló csapata is elkészült, most csak a csatárposzton volt elég durva holtverseny, három 9.0 pontos játékos közül kellett kiválasztanom azt, aki befért a csapatba.
José-María Telles (Szájfocisták) az első, nemzetiségi szűrőn bukott meg, míg Komár Márton (Ranagolidák) és Szinetár László (Ózdi Kohász) közül a lőtt gól döntött utóbbi javára.

A csapat: Huszár András (Bastille, 9.0, 5) - Kārlis Eglītis (Black Lotus, 8.5, 3), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 4), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 4), Koltai Miklós (Bastille, 7.5, 3) - Gulyás József (Szájfocisták, 8.0, 5), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.0, 2), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 7), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 6) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.5, 3), Szinetár László (Ózdi Kohász, 9.0, 1)

Ebben a fordulóban is csak egy idegenlégiós fért be a csapatba és még az utolsó fordulóra is maradt újonc a csapatban. A 10 pontot végül egyetlen játékos sem érte el, bár a 9.5-ek repkedtek a fordulók során. Az utolsó forduló játékosa egyértelműen Bojás Zoltán (Revenge) lett, aki egyedüliként kétszer hódította el ezt a nemes címet.

Összesítettem a 9 forduló álomcsapatait is, a torna legjobbjai a következők voltak:

Huszár András (Bastille) - Koltai Miklós (Bastille), Csete Nimród (Revenge), Kocsa Áron (Revenge), Zana Norbert (Bastille) - Teller Lajos (Black Lotus), Bartus Pável(Rangolidák), Hudák Tamás (Palota), Gulyás József (Szájfocisták) - Bojás Zoltán (Revenge), Rodolfo Krameri (Szájfocisták).

Nagy meglepetés nincs, csak a szokásos nevek. :)
A forduló csapatában Hudák Tamás (Palota) szerepelt a legtöbbször, 9-ből 7 alkalommal, és egyszer a forduló játékosa címet is elnyerte, ezért ő lett a torna legjobb játékosa. Palota csapata az elvesztett döntő után legalább ezzel vigasztalódhat.

Jó felkészülést mindenkinek a következő szezonra, találkozunk ugyanitt.

Mosolygó Rettenet 2013.12.13. 00:40:11

@f_miki: A legtöbb sérülést összeszedett csapat pedig a legkevesebb lapot kapta. :)
De van ellenpélda is: Ranagolidák termelte a lapokat és a sérüléseket is, míg Vasas DH mindkettőt elég jól megúszta.
Amennyire tudom, a lapok számára főleg a játékosok habitusa van befolyással, míg a sérülésekre a szakmai stáb és az edzés intenzitása. De legfőképp Olaf, őt meg nem tudjuk erről megkérdezni. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.13. 00:54:43

@gyogyviz3: nagy öröm, hogy ismét köztünk!! sajnálom, hogy botolódott a csapat, így majd egy-két szezon rámegy majd arra, hogy az új 'besózottak' az elődökhöz méltóan szerepeljenek! küldünk majd értesítést az új szezonról!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.13. 13:36:21

Kedves Sporttársak!

Először is óriási gratuláció és rekesz unicum NLNS csapatának, akik végre révbe értek a régi, nagy nevekkel.

Nagy köszönet f_mikinek, amiért végig felügyelte a nagy múltra visszatekintő kupasorozatot.

Hasonlóképp nagy köszönet a statisztikát vezető sporttársaknak, amivel hozzájárultak, hogy még élvezetesebb legyen a játék, külön öröm számunkra, hogy a védelmünk jeles, ám idős tagjai szerepelhetnek az álomcsapatban!!!

Zigihez hasonlatosan lassan átnevezhetnénk a csapatunkat Mindig Jövőre LSE-re, mert jövőre már tényleg nyerni akarunk!

Jövőre, ugyanitt!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.14. 15:49:57

Köszönöm a szervezőknek a lebonyolítást, kiváló statisztikusunknak pedig a mindenre kiterjedő adatbányászatot! Hogy a 15. sorozatnak milyen célokkal vágok neki, az nagyban függ a most zajló osztályozó eredményétől. Akárcsak a Honvédkánál, nálunk is zajlik a fiatalítás és az akadémia is szolidan termeli az utánpótlást, az idősebb és még jó árú játékosoktól pedig megválunk, mert fölösleges két hatodosztályú szintű csapatot a keretben tartani. Ha maradok a hatodosztályban, valamivel több lesz az esélyem a hőn áhított kupára, míg az ötöd talán több tapasztalattal vértezi fel jtáékosaimat, ami esetleg itt is kamatozhat. Mindenesetre a nevezésem biztos. Még egyszer köszönöm az élményt, öröm veletek játszani!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.14. 18:35:15

még hat lb-kupacsapat volt érdekelve a bajnokságban ma délután: Black Lotus megnyerte IV. osztályú csoportját, de az osztályozón vereséget szenvedett. Az V. osztályban Beton és Nagyati is 6. lett, így a bentmaradásért osztályozót kellett játszaniuk - Beton szoros meccsen alulmaradt, Nagyati viszont fölényesen nyert. A VI. osztályban három bajnokunk van: Revenge, Ranadolidák és Palota, de közülük csak Palotának sikerült a feljutás (az osztályozón nagy szerencsével, 0-2-ről fordítva nyertek), Revenge és Ranagolidák a következő szezont is a hatodosztályban kezdik.
Egy csapat jutott feljebb egyenes ágon: Hemi ezüstérmes lett VII. osztályú csoportjában. Két egyenesági kiesőnk van: Pebo 8., Szopós Murénák 7. lett az V. osztályban. A többi csapat megtartotta pozícióját, így tehát a 14. LB-Kupa csapatainak osztálybesorolása a bajnokság végére: 1 negyed-, 5 ötöd- és 15 hatodosztály.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek, a 15. Kupa hamarosan kezdődik!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.12.14. 19:25:13

@f_miki: Részemről az utolsó forduló döntött és a legjobb csapattal, legjobb felállással, mots mellett is csúfos vereségbe szaladtam bele.
Igaz ha nyerek akkor is osztályozós helyen végzek, ott meg bármi lehet.
Következő kupában természetesen indulok és remélem végre játszhatok éles meccset a Bastille LSE-vel.

Mosolygó Rettenet 2013.12.14. 20:57:05

A kicsi a világ témához: nézegetem az új bajnoki ellenfeleim meccseit. Az egyiküknél mi az első meccs, amit megnézek: Pálfalva-Mesterhegesztő. Tényleg ennyire kevés magyar csapat van már? :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.15. 10:40:57

Újabb egy év rohadás a hatodban :( Már nagyon unom. Hiába váltok csoportot, mindenhol akad egy bekkelő kontramatyi, aki pont azt a 4-5 pontot veszi el tőlem, ami az egyenes ági feljutáshoz kéne. Az osztályozón aztán jön a menetrendszerű egygólos vereség...

töcsk 2013.12.17. 19:05:33

sziasztok!

tud valaki olyan 6-od osztályt ahol 2nél több a botcsapatok száma? lumpenekkel át szeretnénk menni közös csoportba, hogy egymás ellen játszhassunk.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.17. 21:23:53

@töcsk: Pörgesd végig, én is egy könnyebb csoportot keresek, ahol nem vesztek pontot. Ha lelépek, akkor nálunk lesz két hely. VI.83
www91.hattrick.org/World/Series/?LeagueLevelUnitID=71874&TeamID=578478

Futó Lada 2013.12.18. 10:34:20

..annyira éreztem, hogy ezen a meccsen simán eljátszom a fair play versenyben az esélyt ..

Hemi1975 2013.12.18. 11:26:18

@Futó Lada: Ki lehet kapni a Kecso-tól, de nem így... emberhátrányban is voltak, idegenben is voltak.

Nem akartunk játéktördelést nyomni, mert a mi Edzőnk a Kamikaze Se-ben tanult...

Gratula a Kecsónak, köszönöm mindenkinek a részvételi lehetőséget.

Üdv, a sereghajtó.

Futó Lada 2013.12.18. 12:38:55

@Hemi1975: .. köszönöm a meccset ! :)

Barátságos meccsnél a hazai pálya nem akkora előny mint a tétmeccseknél, így annak nincs akkora jelentősége. A gólokból 2 az pontrúgás volt (event gól) arról nincs mit beszélni, azt vagy kiosztja a gép, vagy nem.
A középpályán az emberelőny pedig talán azért nem látszott meg, mert valamivel erősebb középpályám volt eleve, neked pedig ott sérült meg egy játékosod.

Jó kis meccs volt. Annyi még van, hogy középen támadásnál a szélső védekezés eleve gyengül. Ha a szélső védőidet középre irányítod, akkor meg még jobban. Ez is közrejátszhatott szerintem a nagyobb különbségben.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.19. 20:09:08

az E-csoport két meccse közül az egyik elmaradt, sem Szájfocisták, sem Mesterhegesztő nem mutatott életjelet, így a szabályok értelmében a kihívó a vesztes 0-3-mal. Persze, ha a felek lejátszák ezt a meccset még egy-két héten belül, akkor módosítható a táblázat...
A másik meccsen Kecso nyert, így elhódította az Elnök-kupát is az eddigi 3 arany és egy bronzérem mellé!
Elkészült a 14. LB-HT Kupa végeredménye a googledocs-on, és frissítettem az Örökranglistát is - itt lényeges változás nincs, Lotus vezet továbbra is BDSRSTNT és Nincs Légiós előtt, az alsó régiókban Vasas és Idegen Bajnokok ugrottak előre első olimpiai pontjaikkal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.03. 18:20:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tőlem már jövő héten indulhatunk, sikerült 4-0-ról 4-6-ttal kiesni a kupából...

Korszakváltók Keszthelyen és környékén · http://egyutt-keszthely.blog.hu 2014.01.05. 11:12:10

Ilyen erős ellenfelet még soha nem kaptam a második fordulóban, tehát már én is ráérek...

Korszakváltók Keszthelyen és környékén · http://egyutt-keszthely.blog.hu 2014.01.05. 11:20:52

@Korszakváltók Keszthelyen és környékén: Bocsánat, Bukott Rockzenész vagyok, csak véletlenül a politikai nickemmel szóltam hozzá.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.05. 17:30:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): @f_miki: @Korszakváltók Keszthelyen és környékén: A nevezési form már elkészült az LB 15-re, kedd estig bezárólag a poszt is kész lesz és mehetnek a nevezések.

Hemi1975 2014.01.06. 14:27:16

Király. A Magyar Kupában gyorsan elvéreztem.

panteraAtus 2014.01.07. 18:45:13

Nem fenyegetésképpen,de Rohan Lovasai jön vissza az LB 15-re és megcélzom az elnök kupát! :-)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.08. 09:11:27

A kupában még állóknak kalappal.

@f_miki: 0-3-ról három perc alatt egyenlített az ellenfelem, majd a hosszabbításban elvéreztünk. Röhej.Magam sem értem, de ma már Szopós Murénákkal edzünk a tizenötödik LB-re!

Jövő héten is szívesen megyünk, esetleg vendéglátunk bárkit!
süti beállítások módosítása