HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Vigyázó szemeitek a tabellára vessétek - Bohócliga 9. forduló beharangozó

2013.09.27. 10:06 vidi-master

Nyolc elment, kilenc van még hátra ősszel. Ennyi forduló után már érdemes a tabellára tekinteni, esélyt latolgatni, tömjénezni, keresztvizet lehúzni. Haladjunk hát szép sorjában, hátulról előre alulról felfelé. Bár mindenki kapásból a Felcsút - Kaposvár tengely kiesését vizionálná elsőre, ez korántsem ilyen egyértelmű. Az Akadémiának egyfelől rengeteg meghatározó játékosa sérült (amivel Benczés mester előszeretettel takarózik is), felépülésük lendíthet a kátyúba ragadt szekéren. Ha már a kátyúknál tartunk: az a bizonyos láthatatlan kéz esetleg elsimíthatja azokat a kátyúkat. Itt és most nem kell törvénytelen erkölcstelen dolgokra gondolni, egyszerűen arra, hogy Felcsúton elég erős a hátország és bizony rosszul mutatna a képzeletbeli CV-ben egy azonnali kiesés. Ha a fentiek nem is feltétlen szakmai dolgok, Benczés mester szakértelme is hozza majd a pontokat a konyhára. Esély a kiesésre: 20%.

Somogyországban ha másban nem is, a Tanár Úr rutinjában lehet hinni és bízni. A történelmi hagyományok a Rákóczi mellett vannak, hiszen az elmúlt évtized arról szólt, hogy a Kaposvár ki fog esni, aztán valahogy ők még mindig a Borsodi Soproni Monicomp OTP Ligában vannak, miközben Sopron, Siófok, Nyíregyháza, Szolnok vagy Zalaegerszeg a másodosztályban pallérozódik, Rákospalotán vagy Egerben pedig a harmadosztály is nehéz kenyérnek bizonyul. Esély a kiesésre: 25%. A hátsó duó tömjénezése után jöjjön az előttük álló csapatok keresztvíz-lehúzása. A Hungária körúton nagy válság nincs, bár a hagyományos nyári meggyengülés erősen kikezdte a csapat eredményességét. Ennek ellenére Garami mester nem lehet nyugodt, bár álmatlan éjszakái valószínűleg nincsenek. Ha nyáron további gyerekeket visznek el, akkor nagyobb baj lehet. Esély a kiesésre: 10%. Mercedeséknél ennél picit aggasztóbb, hogy a brigád 6 meccs óta nem tudott nyerni és ezen időszakban két új zakót is kaptak. A hírek szerint a pénz fogytán, erről a keret névleges erőssége is árulkodik. Esély a kiesésre: 20%. Gyuri bácsiéknál sem rózsás a helyzet, Rossi mester két győzelmet tud felmutatni a 8 forduló alatt és jönnek még nehéz meccsek (Fradi, Vidi, ETO, Loki, ebben a sorrendben). Amíg a képzeletbeli hajó a vízesés felé evez, Hemingway úr a parton álló szurkolókkal van elfoglalva - addig sem kell a rendszeres időközönként Európába kijutó, majd onnan gyorsan kitessékelt csapatra figyelni. Erős a hasonlat, de Rejtő regényeiben lehet előre tudni, mikor kap a szerencsétlen delikvens méretes pofont - a Kispest esetében ez a második selejtezőkör. Esély a kiesésre: 15%. Ennél feljebb csak alaposságunk okán tekintünk: Újpesten a nyári jajkiáltások ellenére sincs ok a félelemre, a lila-fehér hajó a középmezőnybe fut majd be. Esély a kiesésre: 5%. Mezőkövesden akkor kell majd félni, amikor az első komoly gödörbe kerül a csapat 3-4 nyeretlen meccsel. Esély a kiesésre: 10%. Utoljára maradt a hektikus Pécs, amelyre a legnagyobb veszélyt a tulajdonos jelenti. Itt is igaz a Mezőkövesd-szabály: 3-4 nyeretlen meccs után a kispad bizony meleg hely lehet. Esély a kiesésre: 5%.

Feljebb már aligha fenyegeti a kiesése veszélye a csapatokat, annál baljósabb árny a középmezőny mocsara, ahol rengeteg csapat akár évekre eltűnik. Itt a Paks, a Haladás, a Diósgyőr és régi-új arc a Pápa is, ehhez jöhet még "odalentről" az Újpest, az MTK és a Pécs. A feledés homálya után jöjjön a csillogás, ami kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk és szeretjük. Az aranyéremre négy csapat esélyes, a tavalyi Vidi-Loki-ETO trióhoz komoly félként jelentkezett a Fradi is. Győrben igyekeznek, igyekeznek, de az eltelt 8 forduló elnézve nem valószínű a címvédés, bár kevés váratlan hibával és tavasszal a három rangadón szerzett 9 ponttal odaérhet az ETO. Esély a bajnoki címre: 20%. Debrecenben egy baj van: nem mind a 30 fordulót hazai pályán játssza a csapat. Ami tény: a Loki idegenben még nyeretlen. Ami biztos: ez változni fog, elkezdik majd gyűjtögetni a pontokat más megyékben is. Kérdés, hogy mikor és milyen intenzitással. Esély a bajnoki címre: 20%. A Fradi legnagyobb erőssége csapat és szurkolótábor egysége, ami nagy előny a zöld-fehérek számára. A hátrány pedig a Fradi kiismerhető játéka, a legtöbb csapatot bedarálja a folyamatos nyomás, de a komolyabb csapatok ellen a Fradi nyílt meccseket játszik és három rangadóból kettőt el is bukott Moniz csapata. A bajnoki címhez a háromból legalább kettőt nyerni kell tavasszal ezeken a rangadókon. Esély a bajnoki címre: 25%. A tabella élén a Videoton áll és nagy valószínűséggel ez így is marad a szezon végéig. Esély a bajnoki címre: 35%.

Paks - Mezőkövesd
"Néhány játékosom a megbeszéltek ellenére érthetetlen helyezkedési hibákat követett el. El kell gondolkodniuk azon, ilyen teljesítménnyel alkalmasak-e az MB1-re." Tipp: 4-3.

Pápa - Videoton
Az erős középcsapat tipikus meccse: megszorongatják a topcsapatot, de "nüanszok" döntenek a vendégek javára. "A végén kitámadtunk, minden mindegy alapon fociztunk, a helyzeteinket sajnos nem sikerült belőnünk és kaptunk egyet a végén. Büszke vagyok a játékosaimra." Tipp: 1-3.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr
"A játékosaim ezúttal elvégezték az általam kért taktikai feladatokat, ezzel sikerült megölnünk a DVTK játékát. Gratulálok a csapatomnak." Tipp: 1-0.

Puskás Akadémia - Ferencváros
"Uhraltukh a méhrkőzeest.". "Jon dag von ihlen compeet. Elnézést, értette amit mond?" Tipp: 0-1.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás
"Nehéz mérkőzés volt, de amit elterveztünk, megvalósítottuk. Külön örülök Halmosi Peti jó játékának. Gratulálok csapatomnak!" Tipp: 1-1.

Kecskemét - Győri ETO
"Voltak jó dolgok és voltak rossz dolgok, mint minden mérkőzésen. Tarmo ezúttal nyerő embernek bizonyult, de a siker a csapat érdeme." Tipp: 1-2.

Debrecen - MTK
"Egész héten keményen dolgoztunk ezért a sikerért, felkészültünk az MTK-ból. Kiszolgáltuk remek közönségünket." Tipp: 2-0.

Újpest - Pécs
"A múlt heti vereség után fontos volt, hogy kiengeszteljük szurkolóinkat, amit úgy gondolom, sikerült is végrehajtanunk. Az egész mérkőzésen koncentráltan és helyenként jól futballoztunk." Tipp: 1-0.

Egyszerűsített tipposzlop:

Paks - Mezőkövesd
Pápa - Videoton
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr
Puskás Akadémia - Ferencváros
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás
Kecskemét - Győri ETO
Debrecen - MTK
Újpest - Pécs

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr385535813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2013.09.27. 10:17:20

Paks - Mezőkövesd 3-1
Pápa - Videoton 0-4
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-0
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-0
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 3-0 Csak Halmosi nagy arca miatt
Kecskemét - Győri ETO 0-4 Mert a foci néha megfizet.
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 1-2

JESTER 2013.09.27. 10:17:37

Paks - Mezőkövesd 2:1
Az MTK elleni kisiklást követően Horváth Fecsóék ismét a helyes vágányon. Véber saját bevallása szerint már távol áll a dühikötrésektől, de a hűtőláda beszakadt teteje nem erről regél.

Pápa - Videoton 0:2
Unalmas de eredményes focira cserélte a tavaszi pezsgést Gomes. Végül is, az aranyhoz ez kell.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:1
A közönség besír a somogyi Gödörben.

Wannabe Puskásörkség-gondozók - Ferencváros 0:4
Ez egyre csúnyább a felhízlat gyakadémiától.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:1
Mindig ikszelülnk a Halival.

Kecskemét - Győri ETO 1:2
Pinyő újra a régi. Játék nincs, eredmény van.

Debrecen - MTK 2:0
Mielőtt szétszéled a konda.

Újpest - Pécs 3:2
Meglepően izgalmas vasárnap esti zárás.

Dr.V.ker. 2013.09.27. 10:41:24

Paks - Mezőkövesd: 2-1
Pápa - Videoton: 1-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr: 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros: 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás: 1-1
Kecskemét - Győri ETO: 1-2
Debrecen - MTK: 2-0
Újpest - Pécs: 1-0

Zigi 2013.09.27. 10:44:46

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-1
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-4
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 2-1
Újpest - Pécs 1-1

christvhu 2013.09.27. 10:46:16

Paks - Mezőkövesd 1-0
Pápa - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 4-1
Újpest - Pécs 3-0

csikuszmicsuno 2013.09.27. 10:49:39

Paks – Mezőkövesd 3-1. Most komolyan, hittük volna 15 évvel ezelőtt, hogy ez egy enbéegyes meccs lesz? (Elcsépelt frázis, de ilyenkor eszembe jut…)
Pápa – Videoton 0-2. Ez a tipikus szomszédvári rangadó?
Kaposvári Rákóczi – Diósgyőr 2-2. Mert ez tuti nem az.
Puskás Akadémia – Ferencváros 0-3. Simának kell lennie, már csak Addams miatt is. Hajrá Akeem!
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2. A szombathelyi nevelde jobbnak tűnik…
Kecskemét - Győri ETO 1-1. Meddig még, Pinyő???
Debrecen – MTK 4-1. Nagyon simának tűnik. Nagyon-nagyon. Ez a baj!
Újpest – Pécs 2-1. …mint egy falat kenyér.

bmiky31 2013.09.27. 11:01:15

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 2-1

2013.09.27. 11:05:18

Paks - Mezőkövesd 3:2
Pápa - Videoton 1:2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:2
Puskás Akadémia - Ferencváros 1:2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 0:0
Kecskemét - Győri ETO 1:2
Debrecen - MTK 3:3
Újpest - Pécs 4:0

na73 2013.09.27. 11:05:29

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-0
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 1-1

név szerint Galván Tivadar 2013.09.27. 11:12:07

Paks - Mezőkövesd 3-2
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 1-3
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 3-1

Koori 2013.09.27. 11:13:08

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-3
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-3
Kecskemét - Győri ETO 2-3
Debrecen - MTK 2-2
Újpest - Pécs 1-1

Louis007 2013.09.27. 11:16:37

Paks - Mezőkövesd 3:4
Pápa - Videoton 0:2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0:1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1:3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:2
Kecskemét - Győri ETO 2:2
Debrecen - MTK 4:2
Újpest - Pécs 1:1

a ködlovag 2013.09.27. 11:22:54

Paks - Mezőkövesd 3-2
Pápa - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-0
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-0
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 1-1

vérfarkas 2013.09.27. 11:23:19

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-0
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2
Kecskemét - Győri ETO 1-1
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 2-1

sirsteve 2013.09.27. 11:32:04

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 2-1
A pápaiaknak nem néz ki új stadion, így nyugodtan győzhetik le a Vidit.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 3-5
A szünetben még 3-0. Természetesen nem bunda.

Puskás Akadémia - Ferencváros 1-0
Kell a Fradinak az új stadion, így megteszik, amit meg kell tenniük.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 0-2
Már csak a vendégszektort nyitja ki Hemi bá, így a Hali szinte hazai pályán játszik.

Kecskemét - Győri ETO 0-1
Az ETO kiheverte a megerőltető BL szerepléssel együtt járó kettős terhelést, így jönnek a tavalyi unalmas győzelmek.

Debrecen - MTK 5-3
Most érkezett: egy képviselői indítvánnyal alaptörvénybe kerül, hogy a Vidi és a Fradi kivételével minden csapat hazai pályája Debrecenben lesz.

Újpest - Pécs 3-1
Megkezdődött a szüret Baranyában, a pécsi játékosoknak hasznosabb elfoglaltságot talált Matyi Dezső.

Hálószaggató_Góliát 2013.09.27. 11:37:58

Paks - Mezőkövesd 1-1
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-0
Kecskemét - Győri ETO 0-1
Debrecen - MTK 4-0
Újpest - Pécs 1-1

spinat 2013.09.27. 11:46:09

Paks - Mezőkövesd 1:2
Pápa - Videoton 1:3 van mit megbosszulni
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0:2
Felcsút - Ferencváros 0:2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:2
Kecskemét - Győri ETO 2:1
Debrecen - MTK 3:0
Újpest - Pécs 1:1

Most teszteltem a helyesírást.

kétballáb 2013.09.27. 11:46:26

Paks - Mezőkövesd 2:1
Pápa - Videoton 0:1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:2
Puskás Akadémia - Ferencváros 1:3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 0:1
Kecskemét - Győri ETO 0:1
Debrecen - MTK 2:0
Újpest - Pécs 1:0

VGL 2013.09.27. 11:47:42

Paks - Mezőkövesd 2-1 Aki tíz éve azt mondja nekem,hogy ez a két csapat az első osztályban találkozik, kinevetem.
Pápa - Videoton 0-2 A hazaiak a Videotonban nem találnak olyan partnert, aki fogadna velük bármiben is. Egy hete ez Pécsen még bejött.
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1 A hazaiak is megkeresték a mellékest a múlt héten, ráadásul ez még három pontot is hozott a konyhára.
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-2 Itten kérem lendület van. A stadionépítés már elindult, nem kell leadni egy pontot sem.
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1 Rossi még egy hétig marad.
Kecskemét - Győri ETO 2-3 Völgyi mesterhármasával a szünetben még 2-1.
Debrecen - MTK 3-0 Az ilyen meccsek azok, ahol Dombi Tibi is pályára kerül. Azt hiszem ehhez nem kell "No komment" (ez egy régi idézete P. Sándor ex-bíró, jelenlegi szakértőnek)
Újpest - Pécs 2-1 Ha a "normál" világban élünk, ez az eredmény.

fulmerz 2013.09.27. 12:25:31

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-0
"..."
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
Kecskemét - Győri ETO 0-2
Debrecen - MTK 3-0
Újpest - Pécs 2-1

mt85 2013.09.27. 12:28:50

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-4
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 1-0
Újpest - Pécs 2-1

teddypicker 2013.09.27. 12:29:07

Paks - Mezőkövesd 2-2
Pápa - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-3
Puskás Akadémia - Ferencváros 0:2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 2:0
Újpest - Pécs 2-1

Zoltáng 2013.09.27. 12:39:28

Paks - Mezőkövesd 2:2
Horváth Feriéknél formahanyatlás, Véber Gyuriéknál javulás tapasztalható. Ez egy négy gólos iksz az egyébként dögunalmas péntek esti meccsen.

Pápa - Videoton 1:3
Egy gólra elég a múlt heti parádé.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:1
Ha egyszer átszakad a gát...

Puskás Akadémia - Ferencváros 0:4
Hajrá Akeem!

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 0:2
Hemi bá' kitiltja a kis Kabát Kevint a stadionból.

Kecskemét - Győri ETO 2:2
C osztályú mérkőzés A4-es gólokkal
Debrecen - MTK 2:0
Debreceni páros Dombitól

Újpest - Pécs 1:2
Új kötet a Dózsa shopban: "100 dolog amit nem tudtál a gyereknevelésről"

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2013.09.27. 12:50:56

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-0 - az év első nagy meglepetése
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 3-0
Kecskemét - Győri ETO 0-2
Debrecen - MTK 1-3
Újpest - Pécs 1-1

spinyokiraly 2013.09.27. 13:01:47

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-1
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 3-0
Újpest - Pécs 1-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.09.27. 13:04:34

A Mercedes a kecskeméti utánpótlás „akadémiát” támogatja csupán, az meg olyan, amilyen, de a felnőttekhez még véletlenül sem ad senkit. Szigorúan véve tehát barokkos túlzásnak érzem azt, hogy „Mercedesék”. :)

Paks-Mezőkövesd: 3-1
Máriássy Zsolt legyek, ha megnézem ezt a meccset.

Pápa-Videoton: 1-3
A Bakony Tigers újra lecsap.
www.bama.hu/baranya/sport/a-maganyos-papai-drukker-517095

Rákóczi-Diósgyőr: 1-2
Még nem tudom, hogyan fogják megoldani, de a Gyakadémiát benn kell tartani valahogy.

Gyakadémia-FTC: 1-3
A mérkőzésen szotyolát dobáló huligánt a TEK Felcsúton hétfőn hajnalban őrizetbe veszi. Kedden egészségügyi okokra hivatkozva Hajdú János lemond.

Honvéd-Haladás: 2-2
Hemibá a pályára szalad a lefújás után, ezért saját magát kétmillió forintos büntetéssel, továbbá a VIP-szektor bezárásával bünteti.

Kecskemét-Győr: 2-4
Fel kellene locsolni a pályát, de legalábbis a hazai csapatot.

Debrecen-MTK: 3-0
A rút kiskacsa, avagy a liba halála.

Újpest-Pécs: 2-1
Megkerül Moniz Kabátja.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.27. 13:18:29

Paks - Mezőkövesd 2:1
Pápa - Videoton 0:1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:2
Puskás Akadémia - Ferencváros 1:4
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2:2
Kecskemét - Győri ETO 0:1
Debrecen - MTK 2:0
Újpest - Pécs 1:1

slowmotion 2013.09.27. 13:29:35

Paks - Mezőkövesd 3:1
a 'Kövesd már elhasználta a minden három meccsre egy győzelmet adó kártyát a Honvéd ellen, döntetlent meg nem tudnak játszani.

Pápa - Videoton 0:3
Pápán sem értik, hogy sikerült legyőzni a Munkást, de gyorsan kiköszörülik a csorbát.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:0
vérszemet kaptam. remélem, a fiúk is.

Puskás Akadémia - Ferencváros 2:3
egy csapatot egy ilyen esemény kétféle módon befolyásolhat: vagy szétesik fejben, vagy kettőzött erővel küzd. mivel a csapat fele magyar, a másik fele meg külföldi, ezért az a tippem, hogy a fejben szétesett fél csapat hibáit a kettőzött erővel küzdő fél csapat helyrehozza.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:1
a kispesti ultrák a családi szektorból is tiltakoznak, következő hazai meccsre Hemi papa csak a vendégszurkolókat engedi be

Kecskemét - Győri ETO 0:2
ha nem figyel a Kecskemét, akkor úgy fog a földbe állni, mint egy gerely.

Debrecen - MTK 3:0
az MTK hozta a három pontot, Garami bá' a következő hat fordulóra téli álomra vonul.

Újpest - Pécs 2:0
szép volt, amíg tartott a pécsi lendület, de véget ért. karácsonyra új edzőt tesz a fa alá Matyi.

Futó Lada 2013.09.27. 13:33:26

Paks - Mezőkövesd 3-1
A 'kövesd elmehet a picsába, a múlt héten rajtuk ment el a tippmixem. Most már akkor vesszenek.

Pápa - Videoton 0-2
3 büntetőből 2 bemegy.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-1
Vendéggyőzelmet akartam írni, de véletlen hazait írtam. Ha már a tudatalatti működött, akkor benthagyom így.

Puskás Akadémia - Ferencváros 1-2
Böde a 2. percben gólt lő, a többit kiszenvedjük.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 3-1
Minden tény a Honvéd ellen szól,ezért tuti hogy nyernek.

Kecskemét - Győri ETO 2-2
Még meccs közben is locsolják a pályát ha kell.

Debrecen - MTK 4-1
...sima liba...

Újpest - Pécs 2-1
Kiderül, hogy Kabát fia tulképpen Csepelen játszik, a REAC kölcsön-játékosaként. A felbőszült atya emiatt 2-t vág a pécsieknek.

Géza 2013.09.27. 13:53:26

Paks - Mezőkövesd 2:1
Pápa - Videoton 0:2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1:2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:1
Kecskemét - Győri ETO 1:2
Debrecen - MTK 2:0
Újpest - Pécs 2:2

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.09.27. 14:26:43

Paks - Mezőkövesd 2-0
Pápa - Videoton 0-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
Kecskemét - Győri ETO 1-3
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 1-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2013.09.27. 14:39:10

Paks - Mezőkövesd 2-0 Véber Gyugyó pókhálósra pofozza a kispadot, kis híján a játékosait is, de Szántai túl jól véd.

Pápa - Videoton 0-2 Olyan búrát, amilyen Zé Luisnak van, csak videoklipekben látni. Ez megzavarja a kortárs popzenén edződött pápai védelmet.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1 Eldobott pontok - avagy minden csapatnál jól jön egy feka.

Puskás Akadémia - Ferencváros 1-2 Adamsért.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1 Rossiért.

Kecskemét - Győri ETO 1-2 Egy pillanatra elképzeltem, mennyivel furcsább lenne, ha Bekő öltönyben üvöltene a padnál, Pinyő meg melegítőben.

Debrecen - MTK 3-0 Gedeon Márton-napig itt marad, majd kisütjük a Nagyerdőben.

Újpest - Pécs 2-1 Ezt már sikerül megnyerni.

setzer 2013.09.27. 14:43:00

Paks - Mezőkövesd 1-2
Pápa - Videoton 1-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-2
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 1-2
Újpest - Pécs 1-2

godot 2013.09.27. 14:48:46

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 1-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 0-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 1-1
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 2-1

caralho voador 2013.09.27. 15:06:08

Paks - Mezőkövesd 2-2
Pápa - Videoton 1-1
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-2
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 0-1
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 4-2

LionOfZion 2013.09.27. 15:17:52

Paks - Mezőkövesd 2-1
Pápa - Videoton 1-4
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-4
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 2-4
Debrecen - MTK 3-0
Újpest - Pécs 2-1

Sir Galád (már foglalt) 2013.09.27. 15:22:15

Paks - Mezőkövesd 0-2
A Zsóry megint valami váratlan eredménnyel rukkol elő. Nem úgy volt, hogy letartoztatták a bundamaffia szingapúri vezérét?

Pápa - Videoton 0-1
Mikor jön már vissza a kis Kokó? Nézhetetlen ez a vidi.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Klasszikus győzelmi-sorozat-lezárás egy kiesőjelölt otthonában.

Felcsút - Ferencváros 0-2
Valamit nyújthatna azért a Felcsút, ha már a fővárosból is pénzt passzolunk le nekik.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Majd ha megjön Bozsinov.

Kecskemét - Győri ETO 1-1
Mindkét csapat uralta a mérkőzést.

Debrecen - MTK 2-1
Falunap Debrecenben, malacok vs libák.

Újpest - Pécs 2-3
Pölé mesterhármast lő és szambát oktat.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.27. 15:23:23

Az alábbi hírek kizárólag a képzelet szüleményei, a valósággal való bármilyen hasonlóság kizárólag a véletlen vagy a Blikk szerkesztőségének műve.

Paks - Mezőkövesd 2-0
„Nekünk is jól jönne egy Kabát-gyerek, főleg, ha akkora Harcos, mint az apja. Beszéltem a kövesdi kocsma csaposával, megígérte, hogy ha kell, meghosszabbítja a bárpultot, hogy mindketten elférjünk, Kevin és én is.” – Véber György

Pápa - Videoton 0-1
„A héten teszteltünk egy Kabát nevű focistát az első csapatnál, aki állítólag minden héten másik klubnál tűnik fel. Nem szerződtettük, egyrészt nem volt portugál útlevele, másrészt csatárt játszik, mi pedig már hozzászoktunk a csatár nélküli felállásokhoz.” – Garancsi István klubvezető.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-2
„Mivel a védelmünk továbbra is ingatag, igazolásokra pedig nincs pénzünk, nagy örömmel vettük, hogy bejelentkezett Bulgáriából egy Mladen Kabat nevű tinédzser. Az eddig megnézett YouTube-videók alapján jó képességűnek tűnik, úgyhogy valószínű szerződtetjük, mivel egy régi bolgár mondás szerint jobb ma egy kabát, mint holnap egy bunda.” – Prukner László.

Pogácsa FC - Ferencváros 1-3
„Elindultam megkeresni jóapámat, aki külön műfajt képvisel az iparban: csatár létére 17 meccs/0 gól mutatót tudott összehozni a válogatottnál. Sajnos a Pestre menő autópályán rossz lehajtónál jöttem le, így furcsábbnál furcsább települések után végül egy Felcsút nevű faluban kötöttem ki. Megláttam egy focipályát, éppen tréningeztek. Kiszálltam a kocsiból és beszálltam játszani, hogy kicsit átmozgassam magam a hosszú út után. Annyira nem mehetett rosszul a játék, mert mire visszaértem a kocsimhoz, már ott várt egy dagadt pojáca és mire észbe kaptam, már alá is íratott velem egy 3 éves szerződést. Apámról még nem tudok sokat, de állítólag ha jó fiú leszek, találkozhatok majd az egyetemes török futball megteremtőjével, a félholdas labdarúgás Kemal Atatürkjével, Mészöly effendivel is. Már alig várom.” (Ahmed Kabat izmiri tinédzser állapotfrissítése a Facebook-on, melyet egy óra alatt 42-en lájkoltak és 14 megosztás is született.)

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
„Bár Kevin hűtlen lett a családhoz, szerencsére van egy Krisztián nevű fiam is, aki valóban a Honvédnál focizik. Ő egyébként egy véletlennek köszönhetően született, mivel megbeszéltünk egy lábtengózást Dömével, de nem tudtam, pontosan mikor találkozunk. Odamentem a söntés elé, de Lajos bácsi, a hely törzsvendége kiszólt az ablakon, hogy Dömének még legalább 15 perc kell, mire végképp kikészül. Ennyi időm nem volt, így hagytam Dömét, inkább felszedtem a villamosmegállóban álló kiscsajt. Ebből a románcból született Krisztián.” – az újpesti csapatkapitány exkluzív interjúja a vasárnapi Blikkben.

Kecskemét - Győri ETO 1-3
A nyáron számos minőségi játékost igazoló Győrnél próbajátékra jelentkezett a magyar és szlovén felmenőkkel rendelkező, de osztrák állampolgárságú Petar Kabat. „Sajnos nem túl jó a kapcsolatom az apámmal, mert nem követi figyelmemmel az életemet. A múltkor is azt nyilatkozta, hogy akkor születtem, mikor a Paschingban játszott, holott a kärnteni korszak fedi a valóságot. Nagy öröm, hogy itt lehetek a magyar bajnoknál, főleg, hogy az általában egyedül készülő Maróti Béci megengedte, hogy vele készüljek. Tőle egy héten alatt annyit tanulhatok, mint mástól egy szezon alatt.” – nyilatkozta Petar.

Debrecen - MTK 2-0
Nagy az öröm Debrecenben, mivel a klub három üveg törkölypálinka és egy, a Szima-birodalom által kiszuperált, de Bognár György eredeti aláírásával ékesített félkarú rabló ellenében megszerezte a Metalliszt Harkov U3-as csapatának legnagyobb tehetsége, Pjotr Kabat játékjogát. „Anno, mikor a nagykövetségi őrbódé elleni affér miatt bevittek a harkovi kapitányságra, ott volt egy nagyon vonzó, szemrevaló lány, Tatjana, de nem tudtam, hogy gyerek is lett az afférból. Állítólag kiváló a rúgótechnikája és már most, másfél évesen akkorákat tud esni a tizenhatosnál, mint Dombi. Az egyetlen hátránya, hogy már a múltkor is rendőrt kellett hívni, mert szép szóval nem lehetett kitessékelni a helyi tetováló szalonból, de remélem, előbb-utóbb benő a feje lágya.” – nyilatkozta az UTE csatára.

Újpest - Pécs 1-1
„Aktuális edzőmet Kabát valamely tehetséges fiára cserélném. Jelentkezéseket „Harcos” jeligével várok a Mecsekalján.” – apróhirdetés a Blikkben.

Pazza Inter 2013.09.27. 16:24:35

Paks-Zsóry 2-0
Pápa-Vidi 1-3
Kaposvár-DVTK 1-1
felcsút-FTC 0-2
Honvéd-Hali 1-1
KTE-ETO 1-2
DVSC-MTK 2-0
Újpest-PMSC 3-1

snowblind 2013.09.27. 16:35:27

Paks - Mezőkövesd 3-1
Pápa - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-4
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-1
Kecskemét - Győri ETO 1-3
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 2-1

housemd 2013.09.27. 17:14:11

Paks - Mezőkövesd 2:1
véber kettéharapja a kapufát

Pápa - Videoton 0:1
a pápa is szép sormintát húz maga után.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:2
és ezzel vége, Pruki feláll és beleveti magát a barna cukortrutyiba

Puskás Akadémia - Ferencváros 1:3
ez a csapat most mentálisan egyben van, erőt merít a bajból.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:1
őszi ködbe fullad a játék heve.

Kecskemét - Győri ETO 1:3
a lépés is kijön, meg a Kecsó is vacak..

Debrecen - MTK 1:2
Elemér, elemér....

Újpest - Pécs 2:2
volt idő, amikor mi voltunk a fő játékos-beszállítók a Megyeri, nem Balgium...

szaja · http://gayvagynemgay.blog.hu 2013.09.27. 17:16:14

Paks - Mezőkövesd 2:0
Pápa - Videoton 0:2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1:2
Puskás Akadémia - Ferencváros 0:2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1:1
Kecskemét - Győri ETO 1:1
Debrecen - MTK 2:0
Újpest - Pécs 2:1

babvik 2013.09.27. 17:54:57

Paks - Mezőkövesd 1-0
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-1
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-1
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 1-1

Stefan Derrick 2013.09.27. 18:06:33

Paks - Mezőkövesd 4-1
Pápa - Videoton 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 2-2
Puskás Akadémia - Ferencváros 2-2
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-0
Kecskemét - Győri ETO 1-3
Debrecen - MTK 4-2
Újpest - Pécs 1-2

galpat 2013.09.27. 18:39:19

Szerintem mindenhol vendég győzelem fog születni a hétvégén.

Paks - Mezőkövesd: 1-2
Pápa - Videoton: 0-3
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr: 1-3
Puskás Akadémia - Ferencváros: 0-4
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás: 1-2
Kecskemét - Győri ETO:0-1
Debrecen - MTK: 1-2
Újpest - Pécs: 0-1

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.09.27. 18:51:50

Paks - Mezőkövesd 1-1
Feriék nagy küzdelemben begyötörnek egy góld, Gyuriék egyenlítenek. Esküszöm, nem nézem még online sem, úgy tippelek.

Pápa - Vezér FC 0-3
Pénz beszél, kutya ugat.

Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-3
Vannak biztató jelek, de bosszantó egyéni hibákat követnek el a somogyi betyárok.

Névrablók - Kubatov FC 1-4
A Vezér egyik szeme sír, a másik nevet.

Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 2-0
Futballra emlékeztető jelenetek, 500 néző, családbarát Hemingway.

Kecskemét - Győri ETO 1-0
Előre a pintéri úton: ha nem tud nyerni a csapata, üljön át egy másik kispadra.

Debrecen - MTK 3-0
Kezd jó lenni a Loki, már csak stadion kéne.

Újpest - Pécs 2-2
Senkinek sem jó iksz.

Ceterum censeo Felcsút essem delendam.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2013.09.27. 20:42:25

Paks - Mezőkövesd - shit, erről lemaradtam
Pápa - Videoton 0-4
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-0
Puskás Akadémia - Ferencváros 0-3
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2
Kecskemét - Győri ETO 1-1
Debrecen - MTK 2-0
Újpest - Pécs 1-2

Zyk 2013.09.27. 22:55:47

Paks - Mezőkövesd :(
Pápa - Videoton 0-2
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőr 1-4
Puskás Akadémia - Ferencváros 1-1
Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás 1-2
Kecskemét - Győri ETO 1-2
Debrecen - MTK 3-1
Újpest - Pécs 1-0

Futó Lada 2013.09.28. 17:17:58

..eladta a Fradi a meccset a stadionért... :(

Futó Lada 2013.09.28. 18:03:13

..szégyen..a harmadik gól normális körülmények között elő sem fordulhat. A szélsőnek majdnem mögéje ment a labda - a képen látszott hogy a fradi középpályása nem hogy visszafelé futott, hanem meg is állt nehogy visszaérjen - még kifelé is vitte szinte kocogva. Így értek fel a 16-osig, és volt hátul 3 védő 6 támadóra.A többiek nem is futottak vissza. Besic piros lapja eleve a röhej kategóriába ment, ezért serdülő 3 ban sem adnak sárgát.
Lehetett volna ezt gerincesen is, pl. nem utaznak el a meccsre, beírják 3-0-al a PAFC-nak és kész. Ezért kár volt utazni. Megérdemelnék hogy gyalog menjenek hazáig....így játszottak Adamsért?

housemd 2013.09.28. 18:33:42

@Futó Lada: jól beszélsz. mondom, 'csút nem eshet ki...

vérfarkas 2013.09.28. 20:34:02

@Futó Lada: Újabb bohócliga törvény:
Kongresszus napján a pártigazgató csapata nem veri a pártelnök csapatát.

fran7 2013.09.28. 21:53:39

@vérfarkas: Nem ez régi nb1-es szabály a Pereces típusú 1 idényes csapatok meg szokták verni a Fradit, s onnantól nyugodtan esnek ki. Én erre is tippeltem.

Artie 2013.09.28. 22:30:27

...és ennek a fordulónak a tippelését hagytam ki...

spinat 2013.09.29. 06:41:00

@Futó Lada: szerintem meg már az elsö gólra olyan lassan mozdult a kapus, hogy az már gyanús.

na73 2013.09.29. 20:36:53

Tippjáték / 98. forduló:
1. Bukott Rockzenész 22p, 2. Hálószaggató_Góliát, spinat, Black Lotus 17-17p

Összesített helyezés a 9. forduló után:
1. bmiky31 115p, 2. vérfarkas, VGL, godot 112-112p

TOTO / 9. forduló:
1. Bukott Rockzenész 7t, 2. Hálószaggató_Góliát, spinat, Black Lotus, na73, HZ 5-5t

Összesített helyezés a 9. forduló után:
1. bmiky31 39t, 2. már foglalt, godot 38-38t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/yk0yrqejwz279281
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhető el.

vidi-master 2013.09.30. 08:27:43

4 pont... azt hiszem mostantól a fallabda iránt fogok vonzalmat érezni.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2013.10.03. 10:57:07

@fran7: Így van, lásd a III.kerület 1997-ben.
süti beállítások módosítása