HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tízmillióból egy

2013.10.09. 20:04 Bastille

sanyiredentor420.jpg

Tízmillióból egy, azaz egy, aki a következő negyed órában mindenkinél jobban tudja majd, mit nem kellett volna és mit kell majd csinálni Amszterdamban. De mindenek előtt a holland-magyartól kicsit vonatkoztassunk el. Le is szögezem, hogy az ellenféllel egy percig nem akarok foglalkozni, sem azzal, hogy minősíthetetlen az alkoholfogyasztási kultúrájuk, sem pedig azzal, hogy turisztikájuk inkább a ganja és a Kelet-Európából importált örömlányokban teljesedik ki - Rembrandt helyett. Szóval szarjuk torkon Van Eycket és szépen kezdjünk el a saját portánk körül söprögetni. Leginkább azért, mert kettős érzéseim vannak. Egyrészt rohadt jó lenne, ha kijutnánk a vébére, másrészt az is csuda jó lenne, ha Egervári kicsit eltakarodna a magyar foci impozáns jelenéből.

 Messziről kezdem. Olvastam a Détári könyvet. Bírom a csókát, alighanem ha szembejönne, hívnám is egy kisfröccsre az Öcsi presszóba, de amit akarok ezzel mondani, az az, hogy az egész könyv egyfajta magyarázom a bizonyítványom. Ahogyan a magyar foci utóbbi harminc éve. Nem vitatom el Döme képességeit, egyszer a Juvéval még amerikai túrán is volt és Di Canioval mókás fényképet is készített a repülőn, ami pont elég volt arra, hogy háromszáz oldalon keresztül mindig elővegye  a Juve szálat. Mindig egy szerencsétlen közjáték, egy rossz kapus, egy rossz menedzser…de Döme szerethető. Ahogyan a válogatottunk is.

* * *

Te szeretnéd, hogy kijussunk a vébére? Persze, hogy szeretnéd! Na, itt jövök én. Én nem szeretném. Na jó, de! Viszont most jelen pillanatban talán mégsem. Bocsánat. Emlékszünk még a jugókra, Mijatovicsra, jómagam  Irapuato-jára?!? Nem kell még egy. Nem is lesz, de szögezzük le az amszterdami meccs előtt, még mielőtt Sanyi bá ostoba meglátásai a maradék hitet felkorbácsolják az egyszeri szurkolóban, hogy ha egészen véletlenül megverjük Van Persie-ket, aztán abszolváljuk Andorrát, na még akkor sem szeretném. Nem kell ez nekünk. Nekünk az kell, hogy Sanyi bá kloákává nemesedett szájával együtt elhúzzon a válogatott háza tájáról. Nem mintha megoldana ez bármit is, de a válogatott szent és amit művelt az öreg, az szerintem megérett egy búcsúra. Persze van itt még mit felhánytorgatni, az, hogy például az MLSZ élén egy bankár ül, de volt itt már újságíró és politikus is. Szart nem ért! Bozóky most tudjátok mit csinál? Az akadémiának nevezett, szegedi püspökséggel feltuningolt Grosics sulin keresztül mossa tisztára a pénzét. Amúgy most volt kinn az adórendőrség a püspöknél. Megint messze kerültünk a fősodortól.  De felhozhatnánk a politikus klubelnököket, vagy az olyan eszement ötleteket, hogy az egyik NB1-es klub szurkolóit állatok módjára utaztatják a meccsre konvojban - aki lemarad, az kimarad. És hol kell gyülekezniük? Egy temető mellett! Dömének se tetszene. Egyszóval a magyar foci közállapota nem a legjobb, de megszoktuk már.

* * *

Szóval Egervári! Emlékeztek, mikor a Kormányunk Koemant elküldve megváltóként jelentette be? Nem bírtam sem a Koemant, sem a Kormányt, nem is ez a lényeg. Sanyi bá elmondta, az egyiptomi hősökre épít majd, csak az játszhat, aki a klubcsapatában is játszik és a válogatott szent. Az egyiptomi hősöket is Both József rakta össze, aztán Sanyi bá jött babéraratásra. Nem baj, tán a legszebb emlék Egyiptom. A válogatott szent, ergo Gerának és Husztinak kalap-kabát, aztán ismerjük a sztorit. Gerának vörös szőnyeg egyenesen Londonban, Husztit meg lekommunikáljuk, mint árulót. Aztán ez a csak az játszik, aki a klubcsapatában is játszik, na én ettől mentem később a falnak. Mert aztán szinte kivétel nélkül olyan kis kegyencek játszottak a válogatottban, akik a klubjukban nem: Hajnal, Priskin, Laczkó, Juhász, Kádár, Koman stb. Közben olyanokat még a bő keretbe sem hív meg, mint mondjuk Vadócz, mindegy is. És akkor még a légből kapott nyilatkozatairól nem ejtettem szót, mint a szoftveres, meg a holland védelemben vannak hibapontok, csak rá kell tapintani. Tapintani csöcsöket kell Sanyi bácsi.

* * *

Amúgy meg Egervári neve egy 86-os Végh Antal  könyvben is felbukkan, ami több, mint gyanús. És arról ne is beszéljünk, hogy Mezey jobb keze volt.

* * *

Tudatos építkezést ígért, ehelyett én nem látom, hogy 2010 augusztusa óta bármiben is fejlődött volna a válogatott. Nincs egy fix védelmünk, pedig idő lett volna rá, hogy összarakja, vagy legalább valami kezdetleges állandóságot, amit lehet tapintani. És ha látnám a tudatos építkezést, munkát, akkor is megbocsájtanám, ha nem jutunk ki Rio-ba. Pedig Sanyi bá azt ígérte! Azt ígérte, hogy kijutunk. De hát ez így megy.

* * *

Emlékeztek, mikor a fél ország bekövetelte Bödét a válogatottba? Beszállt a törökök ellen, belebotlott a labdába,  gól, és onnantól két csatárral játszottunk. Szeretem Bödét, nem is akarom bántani, csak ez sem a Sanyi bá ötlete volt, aztán megyünk Bukarestbe, és a nagy tudású szövetségi kapitány felrak két erőcsatárt, mikor nekünk az iksz elég lett volna. Itthon meg felállunk egy csatárral. Szóval nem értem. Nincs itt tudatosság, nincs itt szerethetőség. Elvtelenség, megalkuvás, és duma van. Meg barna nyelvek, minden irányba!

* * *

Ha nem lesz pótselejtező, akkor nem lesz Egervári és nem lesz egy újabb, még mélyebb mélypontja a magyar focinak. Én nem vagyok idős, de már kurva sok mélypont volt. És hányszor hittük azt, hogy ennél nincs mélyebb, és volt.

* * *

Nyilván nagyon fogok szurkolni pénteken, és ha nyerünk, akkor sört töltök a fülembe is, na nem Heinekent, hanem valami Drehert, de sajnos a fentebb felemlegetett dolgok többé-kevésbé igazak. Egervári semmit nem csinált az elmúlt majdnem négy évben, vagy ha valami építő jellegű dolog történt is a válogatott körül, azt valószínű a sokat emlegetett Piero Pini is véghez vitte volna. Szóval, Sanyi bácsi, lassan most már tessék eltolni a biciklit. Aztán, hogy ki készüljön fel?!? Hát ez a borzasztó! Tippem sincs!

* * *

Mindez a sok szócséplés hirtelen felindulásból született, négy virsli, negyed kiló kenyér és pár sör társaságában. Lehetnek benne apró csúsztatások, tárgyi tévedések, ezt nézzétek el nekem, vagy kommentben küldjetek el Rióba!

47 komment

Címkék: vélemény sör vb válogatott egervári szurker

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr25560966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christvhu 2013.10.09. 21:29:56

Sajnos a sörökre nincs mit ráfognod. Ez a rideg valóság. Kristálytisztán, jótékony mámor és homály nélkül. Jól foglaltad össze. Kösz.
Utódlás? Rosszabb nem lesz Sousa sem, jobbat meg qrvára nem tudok.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2013.10.09. 22:03:48

grat
kurvára jól összeszedted a magyar szurkoló lélektanát.

Artie 2013.10.10. 08:58:42

Bastille! Pont ilyesmiről elmélkedtem Lotusszal. Hogy ha kijutunk (pótselejtezünk, na), akkor faszrajz isten lesz, és 2018-ig betonbiztos helye van, kell ez nekünk?

Miért 2018? Mert a 2016-os Eb-re aztán tényleg sanszos, hogy kijutunk, és akkor 2018-ig csinálhat bármit, ő lesz Az Ember, Akivel 436 Év Után Világversenyre Jutottunk.

JESTER 2013.10.10. 09:06:01

király vagy Bastille. Ezért nem is Drhere járna neked hanem minimum egy zatec-i Strong félbarna!

caralho voador 2013.10.10. 09:18:45

@Artie: hát, basszátok meg, ha kijutunk, akkor tőlem Faszrajz akár még mennybe is mehet.

Artie 2013.10.10. 09:51:31

@caralho voador: Gondolod, ha kijutunk, egy ilyen kapitánnyal nem mi leszünk az újabb áldozati bárány a nagyon oltárán? Én már Irapuatót láttam, felfogtam (11 évesen, amennyire akkor ilyet még felfog az ember), köszönöm, nem kérek belőle.

A 12:1-ről már nem is beszélek.

caralho voador 2013.10.10. 14:57:33

@Artie: talán először ki kéne jutni, basszameg. Bár ilyen problémáink lennének! (Amúgy az utóbbi 15 évben rendszeresen vertük a vb résztvevő ázsiai, miegyéb csapatokat, szóval annyira talán nem égnénk. Egy EB-n inkább.)
Kicsit seggszagú ez az érvelés, miszerint Esanyi egy fasz, ezért inkább ki se jussunk. Szerintem is fasz, de jussunk ki. Az U20-as vébébronzot is feldolgoztam valahogy, pedig ott aztán tényleg megistenült ez a szerencsétlen.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.10.10. 15:03:15

Hasonlóan érzem én is. Sajnos úgy áll a helyzet, hogy egy esetleges pontszerzés évekre bebetonozza Egervárit, márpedig ő már többet árt mint használ.

A legutóbbi 5-3-as holland-magyar volt az egyetlen meccs, ahol egy jegyzett csapat ellen ideig-óráig sikerült fegyelmezetten játszani. Ezt leszámítva semmit nem látok, hogy mit akarnánk játszani, teljesen esetleges az egész. A két román meccsen és az idegenbeli török meccsen is látszott, hogy nem tud meccs közben alkalmazkodni.

Futó Lada 2013.10.10. 15:26:10

..túl azon, hogy
- a válogatott összeállítása következetlen,
- akik bent vannak a kosárban azoknak bérel helyük van,
- sok koncepciót nem látni a játékban
- a felkészülési meccseknek semmi köze a felkészüléshez, hanem ilyenkor próbálunk izomból lenyomni félgőzzel játszó csapatokat
- védelmünk egyetlen fix pontja Vanczák Vili
- védekező középpályánk sincs

Ezt leszámítva nem tudom mi a baj. Látszólag jó a hangulat, mentálisan néha össze tudja szedni a csapatot, néha hatalmas mákja van, és az első szöv.kap. aki már szoftveresen is lemodellezi a meccset.
Jussunk ki a VB-re, és nyerjük meg. Hátha a csúcsra érve visszavonul, és akkor mindenki jól jár.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.10.10. 15:51:53

A cikk jó, a mi jó kis hazai focinkról pedig sok mindent elmond, hogy kb. a kilencvenes évek eleje óta halljuk az utánpótlás és a grundok fejlesztésének, az új edzőgeneráció képzésének szükségességét (stb.), azóta is látjuk az eredményt. Folyamatosan. Ez jutott eszembe:
Ne esküdj!
Nem hiszek!
Tudom, becsapsz te is.

Ne átkozz!
Nem félek!
A bosszú majd felvidít..

fran7 2013.10.10. 16:10:43

Vasas drukkerként én nem kedvelhetem Esanyit. Azonban nálam a pöttyöst akkor rúgta el végleg, amikor azt kezdte el magyarázni, hogy azért 86 nem volt akkora kudarc, hiszen előtte fél Európát végigvertük. Ja, a magyar futball megölése sikeres volt, hiszen előtte voltak életfunkcióink. Ezt annak a kisgyereknek akarja elmagyarázni, aki ott sírt nézve az irapautoi meccset. Nehogy már? Ez a pofátlanság netovábbja. Nem, nincs magyarázat, szembenézés, de hiszen mi sikeresek voltunk attitűd, mint, aki nem érti mi történik körülötte, vagy köze se lenne hozzá.
Amúgy Sisa rakta össze az egyiptomi hősöket. Ahol Esanyi a koncepciójához ragaszkodva előbb hívta be Tökölit, mint Némót. És nem hívta be Vass Ádit, aki a bundát jelentette, amivel megfúrták a holland fazont. S azóta néhány akkori ifistáról tudjuk, hogy mekkora bundázók voltak. De ezt nem mondták meg csak kicsapták őket a csapataikből.
Esanyi a szerencse fia, de ha elfogy neki, akkor nagyon nagy pofára esés lesz. Majd legfeljebb malackához hasonlóan azt mondja, hogy én így szállok le.
Harmadrészt a magyar újságírók a főhibásak. Most le kellene venni a terhet a fiúkról, de esélyekről beszélnek.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.10. 16:13:39

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): az a durva, hogy az utánpótlást már a 80as évek óra szajkózzák, erre van bizonyítékom is, lehet elő is kotrom azt a képes sportot, amiben olvastam.

Futó Lada 2013.10.10. 16:39:38

www.csakfoci.hu/node/149959

"A szövetségi kapitány elmondta, hogy a fejében már megvan a pénteki kezdő tizenegy.

- Szokták mondani, hogy még egyet alszom rá, de aligha változtatok, tudom, hogy kiknek szavazok majd bizalmat kezdőként. Az összeállításról és a szerkezetünkről nem szeretnék semmit mondani, az biztos, hogy az álmaink eléréshez támadóbb jellegű futballt kell felvállalnunk, mint tettük azt Bukarestben."

mit jelent a támadóbb futball? Még több csatárt, vagy elég ha tényleg akar focizni aki pályán van?

Artie 2013.10.10. 16:56:43

@Futó Lada: Na pont ezért menjen a vérbe. 4-3-3 lesz, vagy mi? Hogy hülyére kontrázzanak minket, és verjenek egy tízest? Anyám.

Futó Lada 2013.10.10. 17:44:08

@Artie: Az a baj, hogy a kiismerhetetlenség, kb minimális
Bogdán ha egészséges, akkor kezd

védelem:
Vanczák tuti játszik, rajta kívül:
Guzmics,Kádár, Laczkó vagy
Guzmics,Lipták,Kádár

vKp:
Varga tuti, melléje Hajnal mert támadólag játszunk

kp:
Koman és Dzsudzsák tuti, középen esetleg Böde

csatár:
alapból Németh a kezdő, de lehet hogy nagyot húzunk, (mert azt ilyenkor kell) és akkor Nikolics

Artie 2013.10.10. 18:11:18

@Futó Lada: és közben a jövő sztárjai, mint holman, otigba, radó, kleinheisler a világverő osztrák csapat térfelén sem jártak még a második félidőben

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.10.11. 08:30:49

@Bastille: azért írtam a kilencvenest, mert arra tutira emlékszem, 86-ban hat éves voltam csak, így az az emlékek ködébe vész. A régi sportjaim meg szerintem a papírgyűjtések áldozatai lettek...

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.10.11. 08:40:09

@Futó Lada: Ha már a kiismerhetőségnél tartunk. Ha valami csoda folytán kijutnánk (a 2018-as vb-re...), és ott kapnánk mákkal egy USA, Németország, Angola csoportot, majd az első meccset az afrikaiak ellen kezdenénk, mi lenne vajon a nyilatkozatokban: kötelező 3 pont stb. ehhez képest lenne egy sima 0-2. Mi jönne utána USA ellen? Igen, körbeverésekkel még lehet esélyünk. Sima 3-1 oda. Most már szükség lesz a bravúrra, és nincs saját kezünkben a sorsunk. Sima 4-0. Ezt a forgatókönyvet amúgy bámely random selejtezősorozatra rá lehet húzni az elmúlt húsz évből, a nyilatkozatok kapitánytól, játékostól függetlenül ugyanazok. Ami mindig van, az a fogadkozás, szerintem egy ilyen ki mond nagyobbat duma-vb-t kellene szerveznünk inkább, a "four yorkshiremen" jelenet mintájára.

Artie 2013.10.11. 09:18:34

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Jesz.

És ugye akkor ott van még az, hogy ha valami csoda folytán ma nyerünk, akkor pótselejtezünk, tehát a vb-re még mindig úgy 1% esély van kijutni. Vagyis miért ne nyerjünk ma? Mert a vb-re amúgy sem jutunk ki, viszont négy év megvan faszrajznak pluszban.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.10.11. 10:31:28

@Artie: a többség amúgy is azt hiszi, amint olvastam a honlapokat, hogy egy mai győzelemmel alapból ott vagyunk a vb-n...Ha jól néztem Korcsmár-Mészáros lesz a belső kettős, ez elég nagy kiba velük (bár csak Korcsmárért lesz kár), mert a kapott 5 gól után őket is kivágják a válogatottból.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.10.11. 10:34:49

@fran7: Vasas-drukkerként elég sok edzőt nem kedvelhetnénk, ott van egyből Verebes ámokfutása 1994-ből, vagy Mezei dottore rémuralma, a jugók parasztvakítása és lehetne sorolni sajnos a mai napig bezárólag, mert Berger sem győzött meg.

Stefan Derrick 2013.10.11. 10:42:46

@Artie: Én azért táplálok némi irreális reményt arra, hogy ha esetleg ma nyernénk (amit egyébként ép elmével elvileg számításba sem szabadna venni) a Rajzmester ellenére, attól azért még mindig ki fogják rúgni a picsába, mert Csányinak láthatóan elege van belőle.

Artie 2013.10.11. 11:03:39

@Stefan Derrick: Legyen. Nyerjünk, rúgják ki, pótselejtezzünk mással, és jussunk ki a vb-re.

Mondjuk ez most az AXN Sci-Fi-n is túlzás lenne, de mindegy.

Sir Galád (már foglalt) 2013.10.11. 13:55:25

Sanyó a sajttájékozatatón azt nyilatkozta, hogy eredményesnek kell lenni hátul(!). Szóval nem is olyan hülyeség Mészárossal kezdeni, bár Guzmiccsal karöltve még eredményesebbek lehetnének.

Artie 2013.10.11. 14:08:07

@már foglalt: Nézd, arról lehet szó, hogy igaz, hogy csak 1,3-as a szorzó, de most gondold el, másfél óra alatt 30%-os hozam nem rossz! Az egész csapat feltolja rá a havi 200 pengő fixet, és idénre megvan a büdzsé.

christvhu 2013.10.11. 14:08:28

@már foglalt: Érdekes, már többször volt olyan érzésem, hogy ez az ember azt sem tudja, melyik csapat merre támad, sőt azt sem, hogy melyik az övé!
Így persze már értem.
Viszont akkor meg azt nem értem, hogy miért ő a kapitány......

Artie 2013.10.11. 14:11:21

@christvhu: Na tessék! MEGVAN A KEZDŐNK, DE TITOK!

Helyes! Lepjük meg őket! Guzmics vagy Mészáros? Elek vagy Kádár? Korcsmár vagy Devecseri?
Kínzó kérdések!

christvhu 2013.10.11. 16:32:32

@Artie: Úgy izgulok!
Amúgy az az 1.3-as szorzó igaz? Mert nálam ez olyan tipikus 1.08, hogy ihaj. Úgy tűnik a fogadóirodák még mindig súlyoznak ilyen világranglista helyezésekkel, meg korábbi eredményekkel, ahelyett, hogy megnéznének egy két meccset......

fran7 2013.10.11. 16:40:08

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Nálam a legrosszabb Vasas edzők listája így néz ki:
4, Berger
3. Mezey, jó hogy mondtad
2. Egervári
1. Pintér
Verebes és Kovacsics valami félreértés lehetett csupán.
A Vasas rosszsorsát az adja, hogy a négy főemberéből a magyar fociból összeveszett. Csányi Jámborral. Esanyit és Mezeyt mi mertük kirúgni. Büszke is vagyok rá. Ilyen helyzetben mégha nyitva lett volna a szauna azse segítene.

Futó Lada 2013.10.11. 16:41:10

@Artie: Tegnap az volt, hogy a védelmet Korcsmár irányítja,ergo neki ott kell lennie középen, Robbennek meg Kádár kell hogy jusson akkor. Devecseri szerintem nem opció...bár ilyet már félek leírni..

979122 2013.10.11. 16:53:32

a bojkott, az bojkott. de ünnepélyesen bejelentem, ha nincs agyi felposszantás, és eredménytől függetlenül azt látom, amit mindannyian szeretnénk, akkor ezután a mostani jhk után átgondolom a tippelést.

a cikkhez:
addig ne várjunk utánpótlást, amíg a nullához konvergáló iq-jú tesitanárok és korábbi "sztárok" mennek edzőnek.
nem lesz jó a klub se, a válogatott se, amíg csak az kerül be, aki fizet, dug, vagy leszop.
az edzésmódszerek is kérdőjelesek, lásd véletlenül kiszakadt aranylábúink első napjairól való nyilatkozatait...
addig szart se ér az egész, amíg vezetőstül együtt adják-veszik a meccseket, meghalni meg nem kell.
addig nem vagyok hajlandó stadion közelébe vinni a családomat, amíg ilyenek a közállapotok a mérkőzés előtt-alatt-után (talán most itt-ott legalább az infrastruktúra javulni fog).

azért hajrá, persze
szar meccsen nyerjünk, vagy jó meccsen, szépen haljunk meg. majdcsak mindegy.
de szar meccsen szar játékot nem kívánok senkinek
üdv, uraim

979122 2013.10.11. 16:58:48

még egy apró kötözködés, mert nem én lennék: emlékeim szerint van Eyck flamand volt, nem holland. javítsd esetleg van Gogh-ra, na ő holland.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.10.11. 17:00:53

@Artie: Legalább annyira titokzatos a válogatottunk, mint a Sólyom Airways befektetői. Van egy olyan érzésem, hogy a végkifejlet is hasonló lesz.

slowmotion 2013.10.11. 17:35:35

akkor fogatlan spanyol bácsi új szinkront kap?
remélem, ma azért legalább a himnuszok véget érnek az első gombóc előtt...

Stefan Derrick 2013.10.11. 18:49:59

@fran7: Azért Verebes bőven befér nálam a top 3-ba. Bár azt nem tudom, kit szorítana ki.

fran7 2013.10.11. 20:05:01

@Stefan Derrick: Verebesben egy jó volt, miatta tudom és nem csak hallomásból, ki is Illovszky Rudolf. Nem csupán egy az öregek meséjéből, hogy régen minden jobb volt. Mondjuk Verebes miatt volt Pinyő is a játékosunk. Nagyon rossz pont.

Artie 2013.10.11. 22:28:01

na most fogjuk hallani, hogy bízunk az észtekben

Ezek után biztosan akarunk pótselejtezni?

Futó Lada 2013.10.11. 22:57:38

@vérfarkas: azért az odab.na, ha Csábival lenyomnánk Andorrát 10-el, a Dánok és a Bolgárok kikapnak, a Románok és a Törökök meg ikszelnek... akkor megvan a pótselejtező... :)

Stefan Derrick 2013.10.11. 23:26:30

@vérfarkas: ÉLJEN! A 86 óta tartó válogatott-szurkolói pályafutásom során még nem örültem ennyire. Végre vége a Mezey-korszaknak?

Zigi 2013.10.11. 23:43:19

@Futó Lada: A dánok és a bolgárok akár nyerhetnek is.:)

Sir Galád (már foglalt) 2013.10.11. 23:45:32

Épp azt akartam ideírni, hogy illene lemondani, de Sándorunk beelőzött. Lada várjuk az utolsó bejegyzést ennyit ér nálam szakma illusztrációval.

Sir Galád (már foglalt) 2013.10.11. 23:48:17

Egyébként Andorra legnagyobb történelmi veresége 8-1

Stefan Derrick 2013.10.12. 00:44:18

Most már biztosan tudom, hogy 2016-ban ott leszünk az eb-n (és 18-ban is a vb-n?).

Artie 2013.10.12. 08:19:40

azért a pofátlanság csúcsa a tegnapi meccs után ismét arról beszélni, hogy az első negyedórában látott biztató jeleket
süti beállítások módosítása