HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Pesti klasszikussal a célegyenesre. Bohócliga, 25. forduló, beharangozó.

2014.04.17. 13:06 JESTER

labdabizti_2014_25.jpgLassan tényleg itt a célegyenes, az a bizonyos utolsó 5 forduló, már csak ezt a mostanit kell letudnunk ahhoz, hogy az esélylatolgatások kereszttüzét zúdíthassuk a Bohóc utolsó hatodára. Loki, vagy esetleg Győr? Ki zuhan a Kapos mellett a mélybe? Lesz e bronzünnep idén is a Rohoncin - csak most fordított előjellel?  Hát lesz kérdés...

Addig is viszont itt van nekünk ez a 25. forduló, és amikor azt írtam, "le kell tudnunk", nyilván arra utalt a tudatalattimban megbúvó Muszbek Mihály, hogy a kör párosításai kevésbé tartalmaznak falrengető meccseket - legalábbis így, csütörtökön nézve a sorsolásra. Zömmel középcsapat vs kiesőjelölt párosítások sorjáznak itt, az pedig a bajnokság ezen periódusában az álmoskönyvek szerint nem sok show-t ígér. Mielőtt azonban végleg kardunkba dőlnénk, 2 dolgot ne feledjünk: egyfelől a mi ligánkban sokszor pont az előre érdektelennek tetsző meccs hozza a meglepő fordulatokat (az okokat most nem boncolgatnánk, de old Kenő brotha' szívesen ad felvilágosítást, ha valaki rácsörög az előzetesben); másfelől egy klasszik rangadó azért ott figyel Húsvét vasárnap az itinerben, amit bátran merünk ajánlani a gyakorló Bohócligereknek sportbaráti szórakozásként.

Felcsút – PMFC
No ez még nem a stadionavató lesz, az majd az anya- (apa?) egyesület ellen, így várhatóan ismét tömegek előtt gyürkőzik ellenfelének a zsúfolásig telt Sóstóiban mindenki kedvenc akadémiája (az új magyar futballkultúra letéteményesei, ahogy magukat példás szerénységgel aposztrofálta a pogi-szörny egy minapi hvg-interjúban). A Pécs kellemesen szétesni látszik a szezon végére, a tavasz eleji erőn felül teljesítés a végét járja, a motor Koller maródi, ráadásul szerződésnemhosszabbítása miatt Matyi papa vegzálja az ex csékát, hát, nem idilli körülmények. Azért egy pontot így is elhoznak a múltmásítóktól, akiket majd kárpótol a Vidi a hazai pótavatón (az igazin, ha van igazság, a Suzuki kupán az igazi Puskásék ismét megcsapják őket a tényleg akadémiai vonalon). Ja és Szélesi. LOL.  1:1.

Pápa – Győri ETO
Picit későn ébredt az ETO, ezt már múltkor is pedzegettük, de ha már felébredt, akkor nyomatja Feri, ami a csövön kifér. Ezúttal ez egy sovány, Andrics-duplával ékesített győzelemre elég is lesz. 1:2.

Paks – DVSC
Picit olvadt a Loki előnye a múlt heti pofon után, de igazi vész csak akkor lenne, ha Pakson is beleszaladnának a késbe. Ezt nem teszik meg, mert ez a Paks nem jó. A Loki sem annyira, mint kéne egy bajnokcsapatnak, de azért lesz a talonban 1-2 kulcsember, akár a padról is, aki berúgja azt, amit Simonék viszont elszerencsétlenkednek. Délczeg és Tóth Bence pedig boldog sms-t válthat: "Látod, vazz', nélkülünk sem megy. Kötsög Aurél." 1:2.

Kecskemét – MTK
Ősszel ez egy tök jó kis meccs volt, élőben volt szerencsém látni egy adag Garamira ráposszant MTK-ultra és a Staropramen-mámorában Fejest az évtized szélsőhátvéd-reménységének vizionáló Hanta társaságában. Nos azóta sok víz lefolyt a 37-es villamos töltésének oldalán, és Józsi bá újból kedvenc, mióta tavasszal szépen gyűjtögeti a pontokat az MTK, Hanta pedig tán már el is felejtette Fejest. A jó meccs most is meglesz, az őszi eredményt is másolják, Bekőék végül kvázi magabiztosan bennmaradnak, ezt nem hittem volna év elején, szó mi szó. 2:2.

Újpest – Videoton
Nem irigyeljük idén a lila színekért szorítókat, amolyan tipikus pár évvel ezelőtti kispesti/angyalföldi kűrt futottak a jelen szezon során, kezdve az átláthatatlan igazolási logika mentén összeszedett légióval, az őszközepi edzőváltással, majd megtáltosodni látszással, beharangozott magyar helyett ismét légiós igazolásokkal, megszűnési parával a tavasz közepén, erre még a kupában is állnak Nebojszáék, nem semmi. A Vidi elvileg nagy falat lenne, de mióta a luzitán tréner megzizzent, bármi lehet. Hazai győzelemhez még nem elég erősek a lilák/gyengék a fehérváriak, a vendégsiker a hagymázas José miatt necces, így marad az iksz. 1:1.

Kaposvár – Haladás
Artner mester (akinek testalkata és habitusa miatt kijár a Czukk II. cím, bár a kiskarlói bércek magasságát azért ő sem fogja elérni soha) és fiai, amilyen besülten indultak tavasszal, akkora hosszú hajrát nyitottak. Mondjuk az NS által már megénekelt bronzhoz jó eséllyel túl hosszút, de a közönségdíjat, ha lenne ilyen, simán vihetnék idén. Szegény somogyiak viszont ha matematikailag még nem is, gyakorlatilag már búcsúztak a Bohóctól, esetükben inkább a jövő a kérdéses, azonnali visszajutás, vagy stabil másodvonali lét? Utóbbira most talán több esély látszik... 1:2

Mezőkövesd - DVTK
A borsodi derbin két brokkoli introvertált tréner ütközetét láthatjuk majd, akik közül a higgadtabb (eufemizmus ez a két delikvensnél? igen!) csapata fogja behúzni a 3 pontot. Menugongi vezető gólt szimatolunk, majd jön Futács, és a végén Nikházy, a kövesdi sajtós pedig minden törékeny tárgyat eltávolít a hazai edzőnek kijelölt szék környékéről a pressroom-ban. 1:2

Honvéd – FTC
A hazai nagy párosítások közül a Fradi-Újpest mellett igazándiból a zöldek Honvéddal vívott csatái azok, amelyek legalább hangulatukban és körítésükben évről évre valamit visszahoznak a daliásabb időkből (no nem ivánbái értelemben persze). Így őszintén ajánljuk minden, vasárnap Budapesten tartózkodó olvasónknak, hogyha épp unatkozik, és így Húsvét táján meglepő módon esetleg program nélkül leledzene az említett időpontban, akkor látogasson ki a Bozsikba. A kispesti ülőszektor a kiemelt meccseken a beszólás-faktor miatt (ha nem is összevethető a kilencvenes évekbeli hőskorral, de még mindig) simán vállalható a mulatni vágyóknak, ráadásul az alapvetően parázs hangulatú Kispest-Fradi rivalizálások még fűszerezik is majd az estét. Az elmúlt szezonokban a Fradi Bozsik-beli jelenései (2011. március, 2011. augusztus, 2013. április) rendre szórakoztató meccseket hoztak, és most sem várunk mást. Dollék 3 győzelem, Rossiék 3 vereség után fordulnak rá a találkozóra, és ne tévesszen meg senkit a most kövér gázzal haladó zöld automobil és a mellette nyikorgó, rozsdás kerekeit nyegtető kispesti szopóroller kettőse: ilyenkor tényleg minden lehet. Mondjuk most nem lesz, mert bár a vörös-feketék foghíjas meccskerettel is lehozzák az elmúlt hónap legjobb játékát, a fordulatos meccsen végül Doki barátom nagy örömére Leonardo szólója után önmaga heggeszti a buktatásáért megítélt tizit a 91. percben Kemenes kapujába. "Áldassék" a neve". 3:4.

* * *

Apropó, Leonardo. Az említett Doki cimborám szerint Leo nemhogy náluk, de az egész Bohócban az eddigi legjobb légiós aki valaha pályára lépett. Picit elábrándoztam e felvetésen, és bár a szurkolói szubjektum miatt egyetérteni teljességgel nem tudok vele, egy valamikor posztban akár egy olvasói közvélemény-kutatás is rendezhető lenne, hogy szerintetek ki is a valaha volt legjobb. Addig is csak egy gyors kezdőcsapat, alátámasztandó, hogy nem egyszerű kiválasztani a legjobbat - még a jellemzően máshol már leselejtezett árukkal kereskedő bajnokságunkban sem... Nota - Kuznyecov, Szmiljanics, Emmy, Nyikiforov.- Milinkovics, Warzycha, Leonardo, Penksa - Sirinbekov, Lanzafame. Na tessék - az elfogultság belőlem is kijött :)
 
Egyszerűsített tipposzlop:
Paks - Debrecen
Pápa - ETO
Felcsút - Pécs
Mezőkövesd - DVTK
Kecskemét - MTK
Kaposvár – Haladás
Honvéd – FTC
Újpest- Videoton

57 komment

Címkék: beharangozó bohócliga rangadó

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr886045808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LionOfZion 2014.04.17. 13:26:07

Paks - Debrecen 0-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 1-3
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 1-3
Honvéd – FTC 2-2
Újpest- Videoton 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.04.17. 14:31:21

Paks-Debrecen: 2-2
Libalegelőre Kondást!

Pápa-Győri ETO: 1-1
Zombieland.

Gyakadémia-Pécs: 1-1
„A …aréna nyitómeccsét a miniszterelnök úr kifejezett kérésére ifjúsági csapatok fogják játszani”.
v. ö.: „A felcsúti stadion építéséhez nem vettek igénybe állami forrásokat.”

Mezőkövesd-Diósgyőr: 1-3
Góhér miatt három NFL csapat is megfigyelőket küld a mérkőzésre, de végül két másik játékost is felírnak a noteszekbe.

Kecskemét-MTK: 1-2
Ha egy 1800 fős településnek 3900 fős stadionra van szüksége, akkor Kecskemétre a régi Maracana kellene?

Kaposvár-Haladás: 1-0
Minden másra ott a Mastercard!

Honvéd-FTC: 1-2
A szurkolótáborok vidám és szellemes locsolóverseket énekelnek egymásnak, míg a pályán a futballmagyarrá váló Leonardo oktat.

Újpest-Videoton: 1-0
Gomes virágot ad a (pályát) locsolóknak, 1 lipán, meg 1 lipán az tulipán.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.04.17. 14:31:54

Amúgy Oleg király ne a csatársorba legyen már feltolva :)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2014.04.17. 14:32:06

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 2-0
Mezőkövesd - DVTK 1-1
Kecskemét - MTK 2-2
Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-1

Artie 2014.04.17. 14:40:15

Pena, Claude? Ejnye.:D

Paks - Debrecen 1:1
Aurél Au-t csinál excsapatának.

Pápa - ETO 1:1
Csak Horváth Feri nem tudsz az ex-csapatának mostani csapatának ex-edzőjének bravúrjával élni.

Felcsút - Pécs 1:1
Még négy évig kell ezt a falusi csapatot bámulni a bohócban. Sokkal rosszabb, hogy még négy évig kell a pogácsazabáló seggfejet is hallgatni.

Mezőkövesd - DVTK 1:1
Dupla edzőbuktató.

Kecskemét - MTK 1:1
Dögunalom.

Kaposvár – Haladás 1:1
Na ennek a Lokinak a bajnoki címénél és ennek az ETO-nak az ezüstjénél már csak ennek a Halinak a bronzérme durvább.

Honvéd – FTC 1:1
Dollo Rosso.

Újpest- Videoton 1:1
Faszrajz zsírkrétával az öltözőben várja a jó portugált.

aegopolis 2014.04.17. 14:59:23

Paks – Debrecen 0:2
Pápa – Győr 0:2
Felcsút – Pécs 1:1
Mezőkövesd – Diósgyőr 0:2
KTE – MTK 1:1
Kaposvár – Haladás 0:1
Honvéd – Fradi 1:1
Újpest – Videoton 0:1

snowblind 2014.04.17. 15:49:06

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 1-3
Felcsút - Pécs 1-2
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-2
Kaposvár – Haladás 2-1
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-2

setzer 2014.04.17. 16:19:56

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-2
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-2
Kaposvár – Haladás 1-2
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-2

Louis007 2014.04.17. 16:26:06

Paks - Debrecen 1:2
Pápa - ETO 0:3
Felcsút - Pécs 1:2
Mezőkövesd - DVTK 3:1
Kecskemét - MTK 1:3
Kaposvár – Haladás 0:2
Honvéd – FTC 2:3
Újpest- Videoton 2:2

Artie 2014.04.17. 16:46:50

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Győrben volt Popescu, Penával egyszerre. Cantonára nem emlékszem. Ő hol volt?

vérfarkas 2014.04.17. 17:14:24

Paks - Debrecen 1:2
Pápa - ETO 0:2
Felcsút - Pécs 2:1
Mezőkövesd - DVTK 1:2
Kecskemét - MTK 2:1
Kaposvár – Haladás 0:1
Honvéd – FTC 2:2
Újpest- Videoton 1:2

A Sport is listázta minap a legjobb Fradi légiósokat.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/leonardo-miriuta-nicsenko-ki-a-legjobb-fradi-legios-2328905
Ndjodot nem jelölték, így nem volt kedvem szavazni...

christvhu 2014.04.17. 17:23:43

Paks - Debrecen 0-2
Pápa - ETO 1-3
Felcsút - Pécs 2-0
Mezőkövesd - DVTK 1-1
Kecskemét - MTK 2-2
Kaposvár – Haladás 1-3
Honvéd – FTC 1-1
Újpest- Videoton 1-0

szaja · http://gayvagynemgay.blog.hu 2014.04.17. 17:31:13

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 1-2
Honvéd – FTC 1-1
Újpest- Videoton 1-1

név szerint Galván Tivadar 2014.04.17. 18:18:17

@Artie: újpest joel cantona ,eric öccse :)

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 2-1
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-2

bmiky31 2014.04.17. 18:24:06

Paks - Debrecen 0-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-0
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-3
Kaposvár – Haladás 0-2
Honvéd – FTC 2-2
Újpest- Videoton 2-2

miller draft 2014.04.17. 19:23:25

Joel Cantona nálunk volt Újpesten, gyenge változata az idősebbik fiúnak, bár több meccsen láttam semmit nem tudok felidézni tőle, talán a Vác ellen szerzett egy gólt. A légiós válogatottban felül reprezentáltak a Honvédosok és fradisták.Én minden idők legjobbjának Bepe Signorit mondanám, igaz már túl volt a csúcson, akár csak Tulio Újpesten.

fran7 2014.04.17. 20:40:07

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 2-4
Felcsút - Pécs 1-2
Mezőkövesd - DVTK 0-3
Kecskemét - MTK 2-3
Kaposvár – Haladás 3-2
Honvéd – FTC 2-0
Újpest- Videoton 2-2
Légiósok 11-e: Cseleszki - Jessy, Caneira, Goian, Selymes, - Pinte, Sirinbekov, Miriuta, Oliveira, - Ilea, Kuntics Volt egy vidista erdélyi magyar őt akartam még betenni a csapatba, de nem jut eszembe a neve. Irányító középpályás volt. Nincs ötletetek

mt85 2014.04.17. 21:26:43

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 0-2
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 1-0
Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-1

Artie 2014.04.17. 21:33:48

@miller draft: Gondolom, pont akkora különbség volt a két tesó között, mint a két Drogba között. :D

Vagy mint kis Mancini és apuci között.

miller draft 2014.04.17. 22:04:09

@Artie: Nagyobb :-) Joel később színésznek állt az imdb.com -on komolyabb a listája mint a bohócligában volt, amúgy megnéztem, fél idényt volt nálunk, egy gólja volt a BVSC ellen illetve 2 kiállítása a Fradi és a Vasas ellen.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.17. 22:34:49

Paks - Debrecen 0-1
Pápa - ETO 1-3
Felcsút - Pécs 2-1
Mezőkövesd - DVTK 1-1
Kecskemét - MTK 1-2
Kaposvár – Haladás 0-2
Honvéd – FTC 2-2
Újpest- Videoton 1-1

Zoltáng 2014.04.17. 23:01:42

Paks - Debrecen 2:1
A bajnoki címet már a zsebben érzik, az a kis 4,6-os odds meg csinos a nyaraláshoz.

Pápa - ETO 0:2
Húsvétkor alázni a Pápát, két góllal, amit egy rénszarvas lő?

Felcsút - Pécs 2:1
Szélesi góllal debütál, de a végén két kamu tizenegyesből fordít a Felcsút.

Mezőkövesd - DVTK 1:3
Véber mester locsolóversikéket tanít Szivicsnek a szünetben.

Kecskemét - MTK 1:2
Xanyi gólt fejel középkezdésből, majd a stoplissal kicsontozza a héten leterített húsvéti vaddisznót.

Kaposvár – Haladás 1:0
kell egy kis izgalom a végére is

Honvéd – FTC 1:2
Mártírium, majd feltámadás.

Újpest- Videoton 1:2

spinyokiraly 2014.04.18. 00:47:34

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 2-0
Mezőkövesd - DVTK 1-1
Kecskemét - MTK 1-0
Milyen gyönyörű bunda volt a múlt heti!
Bekő annak örült a meccs után, hogy jött a mixe?

Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 1-1
Tele a hócipőm a Leonardót honosítani akarókkal. Sérülékeny, elmúlt 30 és alig játszott nálunk. Ennyi erővel tényleg bárkit megkereshetnénk aki mondjuk nem fér be Holland/Német/Spanyol/Brazil/Kongói válogatottba hogy nem szeretne válogatott meccseken pályára lépni? Azért legyen már egy kis gerincünk!

Újpest- Videoton 1-2

@fran7: Muzsnay Zsolt esetleg?

Koori 2014.04.18. 01:00:45

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 0-1
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 2-3
Kecskemét - MTK 0-1
Kaposvár – Haladás 0-2
Honvéd – FTC 1-3
Újpest- Videoton 1-1

VGL 2014.04.18. 07:20:57

Paks - Debrecen 1-1 A Paks még reménykedik, a Loki viszont megtorpanni látszik.
Pápa - ETO 1-2 Tóth Bálint a 86.percben saját magát cseréli be a gyengélkedő Marics helyett,de ez sem segít.
Felcsút - Pécs 2-0 A pécsi játékosok már az átigazolási piacra gyúrnak.
Mezőkövesd - DVTK 1-2 Borsodi rangadó! Véber és Szics harmadik félidőben mutatott teljesítménye bejárja a világsajtót!
Kecskemét - MTK 1-1 Kéz a kézben.
Kaposvár – Haladás 0-0 A Kaposvár a jövő évi nevezését a román első ligába adja be, biztosítva ezzel a bentmaradását.
Honvéd – FTC 1-0 Bonazzoli vs. Besic. A kérdés, hogy Kassai kit zavar el előbb zuhanyozni.
Újpest- Videoton 2-1 Gomes megy, Sándor jön. Szimpatikus lépés ez, mindenki meglássa.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.04.18. 08:35:41

@Artie: Látom, már választ kaptál a kérdésedre. Jaja, a Pena-Popescu tengely beugrott nekem is :)Amúgy ez ugyanaz a Pena, aki utána Csepelre ment? Lusta vagyok guglizni...

spinat 2014.04.18. 08:41:01

Paks - Debrecen 0-2
Pápa - ETO 1-1
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 1-3
Kecskemét - MTK 2-2
Kaposvár – Haladás 1-2
Honvéd – FTC 2-1
Újpest- Videoton 1-3

Artie 2014.04.18. 08:53:35

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Igen. Határozottan így emlékszem rá én is.

Popescu nagy spíler volt, az első öt meccsén rúgott úgy hét gólt, hogy hármon kettőt, egyen egyet, Verebes már azt mondta, hogy úgy látszik, ő csak kettesével tudja rugdosni a gólokat. Aztán onnantól az egész szezonban rúgott talán összesen kettőt.

spinat 2014.04.18. 08:58:52

Akartam Muzsnayt írni, de látom felesleges. Nagy ász volt.
Volt még Debrecenben az a kopasz orosz csatár.

sirsteve 2014.04.18. 09:02:08

Paks - Debrecen 1-2
Azért nem lehet minden hátralévő meccset eladni.

Pápa - ETO 2-2
Húsvétkor a Pápa legyőzhetetlen.

Felcsút - Pécs 0-3
Már a felcsútiak sem tudják, hogy hol is kell játszaniuk.

Mezőkövesd - DVTK 3-3
Megyei rangadó, a forduló mérkőzése.

Kecskemét - MTK 3-1
Azért minden meccset nem tudnak megvenni.

Kaposvár – Haladás 1-2
Szombathelyen már a bajnoki cím a cél.

Honvéd – FTC 2-0
A Fradi hármat nyert, a Honvéd hármat vesztett sorozatban, így a magyarfoci törvényei értelmében biztos a hazai siker.

Újpest- Videoton 2-1
Vajon mikor rúgják ki a kissé zakkant portugál mestert.

na73 2014.04.18. 09:06:14

Paks - Debrecen 0-1
Pápa - ETO 1-1
Felcsút - Pécs 2-0
Mezőkövesd - DVTK 2-2
Kecskemét - MTK 1-0
Kaposvár – Haladás 0-3
Honvéd – FTC 1-1
Újpest- Videoton 1-1

caralho voador 2014.04.18. 09:07:26

Paks - Debrecen 3:2
Pápa - ETO 1:2
Felcsút - Pécs 2:2
Mezőkövesd - DVTK 1:1
Kecskemét - MTK 1:1
Kaposvár – Haladás 1:0
Honvéd – FTC 1:2
Újpest- Videoton 2:1

babvik 2014.04.18. 09:43:38

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 1-1
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 1-1
Újpest- Videoton 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.04.18. 10:01:42

@Artie: Elég sok baromságot összehordott már akkor is a Mágus, gondoljunk csak Ivanics Lacira, akit, mint Európa-klasszist harangozott be a válogatottnál. Talán húsz perc alatt állították ki az első és egyetlen meccsén az osztrákok ellen. Bár azon a meccsen emlékeim szerint Keresztúri öt percen belül csinálta meg ugyanezt a bravúrt.

Dr.V.ker. 2014.04.18. 10:03:45

Paks - Debrecen: 1-2
Pápa - ETO: 1-2
Felcsút - Pécs: 1-1
Mezőkövesd - DVTK: 1-1
Kecskemét - MTK: 1-1
Kaposvár – Haladás: 1-2
Honvéd – FTC: 2-1
Újpest- Videoton: 1-1

Hálószaggató_Góliát 2014.04.18. 10:25:06

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 0-2
Felcsút - Pécs 2-1
Mezőkövesd - DVTK 1-0
Kecskemét - MTK 1-2
Kaposvár – Haladás 1-1
Honvéd – FTC 1-2
Újpest- Videoton 1-0

Artie 2014.04.18. 11:26:06

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Ha ezt most magamtól kellett volna elmesélnem, azt hiszem, nem tudtak volna eleget kínozni, hogy eszembe jusson. De hogy így mondod, igen, tényleg volt ilyen.

Jó kis ütős válogatott volt, Bordással, Klausszal, Csertőivel...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.18. 11:53:19

Paks - Debrecen 0-1
Pápa - ETO 0-1
Felcsút - Pécs 2-1
Mezőkövesd - DVTK 1-4
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 1-2
Honvéd – FTC 2-3
Újpest- Videoton 2-2

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2014.04.18. 11:55:52

Fejes az évtized szélsőhátvéd-reménysége, ez óriási. :)))

2014.04.18. 11:56:19

Paks - Debrecen 1-0
Pápa - ETO 1-1
Felcsút - Pécs 1-2
Mezőkövesd - DVTK 1-2
Kecskemét - MTK 0-0
Kaposvár – Haladás 1-0
Honvéd – FTC 1-0 Leonardo szerintem egy lufi, gyorsnak gyors, de amúgy inkább szerencsés, ld. az Újpest elleni gólját. Féló, hogy július elején a feröer szigeteki második helyezett ellen már kevés lesz ez a tudás. Kassai meg ismét bizonyíthatja, miért nem lesz ott a VB-n.
Újpest- Videoton 2-0

kétballáb 2014.04.18. 12:35:43

Paks - Debrecen 0:2
Pápa - ETO 1:2
Felcsút - Pécs 1:0
Mezőkövesd - DVTK 1:1
Kecskemét - MTK 2:2
Kaposvár – Haladás 1:1
Honvéd – FTC 1:1
Újpest- Videoton 1:1

Artie 2014.04.18. 12:52:35

AKADÉMIA! A MAGYAR FUTBALL JÖVŐJE!

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/marton-ketmillios-buntetes-utan-kesziti-fel-a-pecset-2329733

Amikor ezek az emberek ott a klubnál ilyeneket hazudnak bele a tévébe, rádióba, újságba, akkor hogyhogy nem köpik szembe saját magukat?

Géza 2014.04.18. 13:24:07

Paks - Debrecen 1:2
Pápa - ETO 1:2
Felcsút - Pécs 0:0
Mezőkövesd - DVTK 0:1
Kecskemét - MTK 1:1
Kaposvár – Haladás 0:1
Honvéd – FTC 1:1
Újpest- Videoton 1:2

teddypicker 2014.04.18. 15:23:37

Paks - Debrecen 0-2
Pápa -ETO 1-2
Felcsút - Pécs 1-1
Mezőkövesd - DVTK 2-2
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár - Haladás 0-2
Honvéd - FTC 2-2
Újpest - Videoton 1-1

a ködlovag 2014.04.18. 15:58:57

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 1-1
Felcsút - Pécs 2-0
Mezőkövesd - DVTK 2-1
Kecskemét - MTK 2-2
Kaposvár – Haladás 1-1
Honvéd – FTC 2-1
Újpest- Videoton 1-1

A valaha legjobb légiós pedig Muzsnay Zsolt volt. Pont.

Sir Galád (már foglalt) 2014.04.18. 16:03:50

Paks - Debrecen 1-2
Az egyik legszerencsétlenebb és legszerencsésebb csapat találkozik, a mázlifaktor tehát eldönti a meccset.

Pápa - ETO 0-2
Az okafogyatkozás tovább nő.

Felcsút - Pécs 1-1
Pécsett stabilizálódni látszik a helyzet, hiszen a játékosok és az edzők előteremtik a lóvét a fizetésükhöz. A Felcsút sajnos nem játszhat hazai pályán, mivel a kispaduk felnövekvő generációja foglalja el a stadiont, amit a felcsúti nézők kétszer is megtöltenek majd.

Mezőkövesd - DVTK 1-0
Góhért a válogatottba!

Kecskemét - MTK 1-2
Az Mtk lassan már Józsi bácsi elképzelésénél is jobban játszik

Kaposvár – Haladás 1-1
Brusztolós játék, páratlan lövések, a bohócliga minden látványos elemét felvonultatja.

Honvéd – FTC 1-2
Azt hiszem nincs még egy olyan élvezhető közvetítés, mint amit a közszolgálati tv produkál. Pontos kezdés, edzői nyilatkozatok előtte-utána, néhány 16 szoros válogatott, azóta nemzeti dohányboltot tulajdonló szakértők, a félidőben pedig a magyar labdarúgás közéletében méltán tisztelt szereplő tízperces interjúja. Tegye fel a kezét, aki nem erre vágyik! Na ugye.

Újpest- Videoton 2-1
Vajon hogy fogják kirúgni Gomest, ha bejut az Európa Ligába?

slowmotion 2014.04.18. 17:06:53

Paks - Debrecen 0:2
de csak hogy tizenötödik helyen eshessünk ki

Pápa - ETO 0:2
Feri belelendült. addig kell kihasználni ezt, amíg nem jön a törvényszerű visszaesés - merthogy olyan, mint Szivics: eleinte szakít, aztán már csak karcol...

Felcsút - Pécs 1:0
méltó játékkal búcsúznak a fiúk a Sóstóitól, egy sirály tarkóján megpattanó...

Mezőkövesd - DVTK 0:1
ezt most csak azért tippelem, mert... hátha.

Kecskemét - MTK 1:3
be kell látni, Sanyi nagy vétel volt. már a csapat is felvette az identitását: lassan áll irányba, de ha megtörténik, akkor nem lehet megállítani.

Kaposvár – Haladás 0:1
vagy jól járok, vagy jól járok, kivéve, ha iksz lesz. az az egyik fél (mármint egyik fél személyiségemnek) sem jó eredmény lenne.

Honvéd – FTC 1:0
lehetne mondani azt, hogy rangadón minden megtörténhet, de igazából ez a meccs is csak azt a tézist erősíti, hogy a magyar futballban nincs logika. ha meg véletlenül akad, akkor azt megbundázzák.

Újpest- Videoton 1:1
ha nem Szivics jön jövőre, akkor Murinnyó.

godot 2014.04.18. 19:10:11

Paks - Debrecen 1-2
Pápa - ETO 0-1
Felcsút - Pécs 2-2
Mezőkövesd - DVTK 1-3
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 1-1
Honvéd – FTC 2-1
Újpest- Videoton 1-0

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.18. 20:46:14

Paks - Debrecen 0-2
Gólszerző: Dombi (2)

Pápa - ETO 0-1
A két nyiltakozatkirály edző meccs utáni szópárjbaja izgalmasabb, mint maga a találkozó.

Névrablók - Pécs -:-
Erről sajnos lemaradtam...

Mezőkövesd - DVTK 0-2
Az erősebb kutya...

Kecskemét - MTK 1-0
Egyszer véget ér a lázas ifjúság - bűnrossz meccsen.

Kaposvár – Haladás 0-1
Minden mindegy.

Honvéd – FTC 2-1
Lupoli és Bóna Zoli is betalál végre.

Újpest- Vezér FC 1-0
Vignjevics most sem kap gólt, a Vezér büntetésből az NB2-be száműzi a lilákat.

Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

csikuszmicsuno 2014.04.19. 09:15:47

Paks - Debrecen 1-3
Pápa - ETO 0-1
Felcsút - Pécs ---
Mezőkövesd - DVTK 0-2
Kecskemét - MTK 1-1
Kaposvár – Haladás 0-1
Honvéd – FTC 2-2
Újpest- Videoton 1-1

na73 2014.04.20. 22:09:40

Tippjáték / 25. forduló:
1. Géza 18p, 2. JESTER, setzer, név szerint Galván Tivadar 15-15p

Összesített helyezés a 25. forduló után:
1. babvik 282p, 2. setzer 277p, 3.mt85 275p

TOTO / 25. forduló:
1. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), snowblind, mt85, Zoltáng 5-5t

Összesített helyezés a 25. forduló után:
1. setzer 92t, 2. godot 91t, 3. mt85, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 90-90t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/yk0yrqejwz279281
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhető el.

Artie 2014.04.21. 20:03:37

MONDJÁTOK, HOGY EZ NEM KOMOLY!

Felcsút, Felcsút, győzni fogunk

Felcsút, Felcsút, kis hely, nagy játék

A Váli-völgy szíve teérted dobog, minden gól ajándék

Sárga az alkony, kék az ég

Váli-völgyben űr hangja hív

Sárga-kék a zászló, pereg a dob

Együtt dobban ma minden szív

Felcsút, Felcsút, győzni fogunk

Felcsút, Felcsút, kis hely, nagy játék

A Váli-völgy szíve teérted dobog, minden gól ajándék

Hit, erő, hagyomány

Egy új nemzedék talpra áll

Emelt fővel indul el

A száguldó őrnagy lábnyomán

Felcsút, Felcsút, győzni fogunk

Felcsút, Felcsút, kis hely, nagy játék

A Váli-völgy szíve teérted dobog, minden gól ajándék

slowmotion 2014.04.22. 17:43:44

@Artie: és ki fogja felénekelni? az Úttörőkórus?

Artie 2014.04.22. 20:41:27

@slowmotion: Á, ők nem kommunisták. Megmondta a Vezér.
süti beállítások módosítása