HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Tavaszi emlékek – kommentverseny 2013/14, 18-30. fordulók és összetett

2014.07.21. 09:20 vérfarkas

Ismét elmaradtunk az értékeléssel, de még az új szezon előtt pótoljuk, tavaszi kommentek és összetett éremosztás.

18. forduló-Sikoly

Heti bronzérmesünk DrKOTász (Cobretti hadnagy) enyhe aktuálpolitizálásért; Gyakadémia-Paks: 1-1
A stadiont, mint üveggolyót, megkapod. Máma már nem hasad tovább.

Az egyik második housemd levezetése kristálytiszta volt; Mezőkövesd - Kecskemét 0:0 A papírt elvágja az olló, az olló elrozsdál a mezőn, a mezőt lelegeli a kecske, de a kő agyonüti a kecskét... tehát, ha jól számolom, döntetlen

Társa Back Lotus; DVTK - DVSC 1-3 Napi logikai feladvány: Grumics azért választotta Diósgyőrt, mert ott komoly céljai vannak a klubnak. Hogy lehetnek egy klubnak komoly céljai, ha képes ráfanyalodni Grumicsra?

Az arany fran7 tulajdona lett, nem kell hozzá kommentár; Puskás-Paks A Felcsút meccs nézése közben rájöttem, nem tippeltem. Ez mindent elmond a meccsről. A Sikoly című képet ez a meccs inspirálhatta

19-Utazás

Bronzérmes lett slowmotion az Újpest-Kaposvár összefoglalásáért; Belga játékostemető - Román játékostemető 1:3

Holtversenyes ezüstös VGL; Paks - Videoton 1-2 Aurél a Barca győztes taktikáján dolgozott egész héten. Így a Paksra már nem jutott ideje, ez meg is látszik az eredményen, és Jester; Győri ETO - Pécs 2:1"olyan volt ez a meccs mint a kedvesed első tojásrántottája. Még nem az igaz de azért szereted" (HF)

Az első díj is megosztott. DrKOTász (Cobretti hadnagy) nosztalgiázott; Gyakadémia-Kispest: 1-2
Egy 1800 fős településen egy 3500 fős stadion, mint Pancho Aréna…eszembe jut, amikor talán az ausztrálok elleni válogatott meccs előtt adtak Puskásnak egy tízes mezt, mire valaki a zajmikrofon mellett megjegyezte: B..g, odaadtátok neki Bárányos mezét?!
Zoltáng pedig egy cikluson át filozofált, két részlet; Aki nem érti, hogy mi veszi rá a 300km-es utazásra a 'kövesdi drukkereket, az az egész futballt nem érti. …Aki érti, hogy mi nem veszi rá a 0km-es utazásra a Felcsúti és az MTK drukkereket, az az egész futballt érti.

20-Körmagyar

Fran7 a harmadik helyen adott némi csapatjellemzést; Honvéd-Paks 1-0 Erkölcsi lángoszlopként tündöklő akadémista magyarok garmadával feltöttek csapata- Barcaszintű tálentummal megáldott, másik kispaddal nem foglalkozó, oroszoktól függő nacionalistáskodó kisvárosi klubok közel sem gigászi csatája. 1-0

Második Artie, a kérdés feldolgozásán még dolgozunk; Videoton-ETO 1:1 Gomez "bajnokok leszünk" Dzsozé és Horváth "bajnokok voltunk" Feri összecsap. Vajon az ETO volt edzőjét, aki most szövetség kapitány, amikor váltja a Vidi volt edzője júniusban, akkor az ETO mostani edzője, akkor már júniusban munkanélküli lesz két hónapja, váltja-e a Vidi jelenlegi edzőjét, aki akkor már szintén két hónapja munkanélküli lesz, és a Vidi volt edzője, aki most nem szövetségi kapitány, valóban szövetségi kapitány lesz-e az ETO volt edzője helyett, aki majd az ETO edzője lesz júniusban?

Black Lotus aranyat érdemlően idézte meg ’48 szellemét; Diósgyőr-Pápa 1-1 Mezőkövesd-Újpest 0-0 "Éppen a cellámban ücsörögtem és Sebők Vili sportfogadós műsorát néztem az iPod-on, mikor jött az őr, hogy itt van egy rakás futballhuligán és a kiszabadításomat követeli. Mire a tömeg vállán hazajutottam, már a 60. perc volt és teljesen megváltoztak a szorzók. Az ember már a sportfogadást sem intézheti el nyugodtan!" - Táncsics Mihály

21-Offshore

Harmadikunk nicolasito arról írt, miért fontos a tájékozódás; Újpest - Diósgyőr 3-0 Diósgyőrben véletlenül az öt évvel ezelőtti Sportot olvassák, és azt hiszik, hogy ők mentek csődbe. Mivel így nem is utaznak Pestre, a 3 pontot az Újpest kapja.

Zoltáng a második helyről tavaszköszöntővel jelentkezett; Pápa - Haladás 2:2
Az első olyan tavaszi péntek este, amikor már ki lehet rakni a teraszra a tévét, és meginni annyi fröccsöt, hogy jó legyen a meccs.

Két elsőnk van. Futó Lada; Paks - ETO 2-2 Ferinek meglepetést okoz, hogy milyen erős a Paks...ősszel nem voltak ilyen jók. Valamint már foglalt; Újpest - Diósgyőr 1-2
Akinek van még offshore céges számlája az Újpest felé, most rohanjon a pénzéért. Ugyanott 1 euróért intereurópai pénzmosoda eladó.

22-Tukk-tukk

Zoltáng kommentje annyira fáj, hogy bronzéremmel borogatjuk; Pécs – Kecskemét 2:1 Kesztyűbe dudál a merci.

Második Bukott Rockzenész cáfolhatatlan törvénye; Ferencváros – Pápa 2-0
A Fradi bármilyen taktikai felállásban megveri a 7. A csapatát (Moldova György)

Az aranyos Futó Ladától kettőt is felidézünk;

Haladás - Újpest 1-0
Kabár Péter továbbra is a lapok címoldalán. Ezúttal az eltiltás miatt az egyik 10 emeletes ház tetejéről akarta nézni a meccset, de áramszünet miatt a felvonóban ragadt. Göröcs Titi felvetésére Lázár Bence ezúttal nem 10 percet kap, hanem annyi lehetőséget, mint amit egy nyugat-európai klubbnál is kapna.... nélküle tehát 1-0

Mezőkövesd – Honvéd 1-2
A szünetben Bwana Zamuru a Tongai Nemzeti Park vadőre visszahozza a labdát, amit Harsányi a múlt héten rúgott át a szigorúan védett ormányos tukk-tukk madár költőhelyére. A meccs után nem megy haza, mert kedvet kap, hogy a Honvédban focizzon.

23-Választás

Bukott Rockzenész annyira sallangmentesen utalt a választásokra, hogy négy csapathoz is beírt kommentje mindent elmond a 2014-es állapotokról, bronzot neki; Remélem, hogy a gazdájuk is hasonlóan jár vasárnap.

DrKOTász (Cobretti hadnagy) ezüstjét is a kampányközpont szállította; Újpest-Ferencváros: 1-1
Jobban bajnokok leszünk, mint négy éve!

sirsteve a bónuszkérdésre (kit rúgnak ki?) válaszolt aranyat érően;

A hétvégén távozó edzők:
1. Csertői, szombat 18 óra.
2. Gomes, szombat 20 óra.
3. Ki is a Pécs edzője?

24-munkahely

A harmadik Futó Lada egy kiveszőben lévő műfajt, a szóviccet támasztotta fel; Pécs – Újpest 1:1
Koller és Szélesi közösen tekintik meg a meccset...a tévében. A vendégek középpályása győzelmet várt, a hazaiaké meg Márkvárt.

Második VGL álma; MTK – DVSC 1-1 Múltkor azt álmodtam, hogy a magyar válogatott a vébén játszik Argentína ellen, és a 88. percben Sanyi átemelős góljával 1-0 ide. Sajnos a végeredményt nem tudom, mert felébredtem.

Szintéz ezüstös DrKOTász (Cobretti hadnagy) arról, tőlünk is lehet tanulni; Mezőkövesd – Paks: 1-1
Szia Gyuri, Pep vagyok. Van még egy nyilatkozatod?

A heti első pedig slowmotion; Pécs – Újpest 1:1 a meccs visszavágóját majd "Az Év Munkahelye 2014." verseny keretei közt bonyolítják le

25-lipánok

A harmadik slowmotion az MTK igazolását látta igazolva; Kecskemét - MTK 1:3
be kell látni, Sanyi nagy vétel volt. már a csapat is felvette az identitását: lassan áll irányba, de ha megtörténik, akkor nem lehet megállítani.

Artie a második helyen csodálkozott; Kaposvár – Haladás 1:1
Na ennek a Lokinak a bajnoki címénél és ennek az ETO-nak az ezüstjénél már csak ennek a Halinak a bronzérme durvább.

Első lett Zoltáng, aki az ünnepkörök keveredésére hívta fel a figyelmet; Pápa - ETO 0:2
Húsvétkor alázni a Pápát, két góllal, amit egy rénszarvas lő?
Társa DrKOTász (Cobretti hadnagy) szintén húsvéti tematikával;Újpest-Videoton: 1-0 Gomes virágot ad a (pályát) locsolóknak, 1 lipán, meg 1 lipán az tulipán.

26-millák

A harmadik csikuszmicsuno foglalta össze a dobogó értelmét; Ferencváros - Kaposvári Rákóczi 3-1. Jöjjön, aminek jönnie kell: Dinamo Bukarest.

Jester a második, aki ekkor még elhitte, hogy Kövesden így is sikerülhet; Haladás - Mezokövesd-Zsóry 2:1 A Hali még éremre megy, Gyurka és csapata pedig fejben már elfáradt. Azért egy egész tavaszt lehozni csak a Honvéd leverésével és benn is maradni, kezdem tisztelni a kövesdi Guardiolát.

Az első kétballáb a bohócligás premizálást értelmezte; Haladás - Mezokövesd-Zsóry 1:1 20 millió a 3. helyért, 10 a 4.-ért. 30 pedig az 5. helyért, mert akkor nem kell a világ végére utazni a szokásos kiesésért.

27-Adjon az ég!

DrKOTász (Cobretti hadnagy) Hemingway kisportréja bronzot ért;Honvéd – Videoton: 1-2
Hemibá a mérkőzés elején megtapsolja azt az embert akit igazán tisztel. A tükör előtt.

Már foglalt már a nyárra készült, a második helyen; Újpest – MTK 0-2 Az Újpest már a Duchatelet-edzőtábort várja, ahol kiderül, hogy ki játszik a belga másodosztályban, és ki jön Mo-ra.

Felcsúton debütált a bohócliga housemd tömören és aranyosan foglalta össze többek vágyát; Felcsút – ETO 0:2 adná az ég hogy ne nyerjenek meccset a magtárban.

28-Gyenge

Harmadik már foglalt, aki az egyetlen nem tévés meccs kapcsán írt, amúgy kétségtelen előnyökről; Haladás-Paks 0-0 Ezért jó panelből nézni a meccset. Ha nem jön be, bekapcsolod a tv-t és nézel vmi biszem-baszom meccset.

Artie szintén bronzos, egy később majdnem beváltott ígérettel; ETO-Honvéd 1:1
Ha innen bajnokok leszünk, megígérem a d. társaságnak, hogy nyilvánosan és hangosan fogom kiröhögni Kondást, ha ez a csapat ezzel az edzővel ezer pont hátrányból beelőz.

Második DrKOTász (Cobretti hadnagy) kérdése; Videoton-Rákóczi: 2-0 Gattuso portugálja gyengébb lehet Gomes angoljánál?

Futó Lada aranyérme egy fellebbezhetetlen kijelentés volt; Haladás-Paks 1-1
Csertői hozta fel Guzmicsot a nagycsapathoz, ismeri a gyengéjét. A labda az.

29-Le

Harmadikok sirsteve; Felcsút - Debrecen 1-2
Minden idők legszürkébb játékot bemutató csapata az utóbbi évtized legtöbb lőtt góljával lehet bajnok. Ezért szeretjük mi a bohócligát.
Társa VGL, aki a rendkívüli esőzést örökítette meg; Puskàs Akadémia - Debrecen 1-1 Az első negyedet a vendégek dominàljàk, a hazaiak ötméteresből egyenlítenek a felcsúti Gyarmati uszodàban.

A második Futó Lada a pécsi edzőváltásról regélt; Diósgyőri VTK - Pécs 1-1
A hazaiak két kupadöntő között rápihennek. Matyi Dezső megelégeli, hogy a volt/jelenlegi (Supka, Márton) edzők folyton pénzt akarnak, ezért egy megbízható edzőt keres a kispadra. Tornyi Barnabás üdvözli a döntést, de időt kér a csapat újraépítéséhet.

Az aranyhoz Szivics mester kellett. Már foglalt; Diósgyőri VTK - Pécs 1-1
Szivics pénzt dobál magára és abban fetreng, ez igencsak felháborítja Márton Gábort, aki szerint ez igazán sportszerűtlen
. Bukott Rockzenész, Szopjatok le - Matyi 2-0

30-Búcsú

DrKOTász (Cobretti hadnagy) Radó nevében búcsúztatta szezont a harmadik helyen;Pécs-Haladás: 1-1 Pár szép homorítás, és máris visz a Doll Nagy Mária színitanoda.

Artie ezüstösen csodálkozott, milyen sok embert érdekel a bohócliga; Lombard Pápa - Újpest FC 1:1
Tényleg 22 ezren voltak a kupadöntőn? Lassan többen járnak meccsre, mint választásokra. Ugye, hogy stadion kell ide, nem szavazófülke!

A heti első slowmotion pedig már a vb-re hangolt, a magyar focista portréjával;PMFC-Matias - Haladás 1:1 még egyszer meg lehet mutatni a megfigyelőknek, aztán irány a kanapé, és egy hideg sörrel a kézben lehet magyarázni a haveroknak, hogy amit a vébén mutat egy játékos, azt ők is meg tudnák csinálni. aha persze, a Fifa PS3 ligában.

Összetett

Talán már nem is meglepő, de DrKOTász (Cobretti hadnagy) idén is behúzta, és harmadik elsőségét ünnepelheti, köszönhetően kitartó és egyenletes színvonalú indoklásainak. A második OJ simán megszoríthatta volna, ha nem csak az első 16 körben kommentel. A bronzérmet háromfelé kell vágni, Futó Lada és slowmotion volt már érmes, most Zoltáng is csatlakozott hozzájuk a dobogón.

LBT_kommentv1314.jpg

Köszönet mindenkinek a tippek mellett még kommentelésre is vállalkozik. A most induló szezonban is lesz Akadémia, a Mecsekalján Véber-Matyi kettős (ami munkaügyi szempontból minimum egy Alien vs Predator), Mátyus Jani lett a Pápa, Bekő, Csertői, és megannyi klasszikus arc.

10 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr996528581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.21. 12:33:42

Ceterum censeo Felcsút esse delendam.

sirsteve 2014.07.22. 08:30:41

Mivel a kommentversenyben előkelőbb helyezést értem el, mint a tippjátékban, lehet, hogy nekem is csak a magyarázatokkal kellene törődnöm, és nem az eredményekkel. Pont, ahogy a honi élvonal edzői szoktak. Lehet, hogy be kellene iratkoznom valami edzőképzés féleségre? Pécsett már úgyis üresedés lesz legkésőbb októberben.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.07.22. 14:27:09

Köszi a lehetőséget a játékra, egyébként pedig az alapvetés, hogy nem a játék a lényeg, hanem a magyarázat. Például a ma esti meccs után mit fog majd mondani Gézu? Persze, ha bárkit még érdekel.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.07.22. 16:53:42

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Ráadásul a Szentélyben lesz a meccs, a Vezér árgus szemei előtt. A nem közszereplő hipszter fiú ezúttal kénytelen lesz a házuk tornácáról figyelni az akadémiai program eredményességét.

slowmotion 2014.07.22. 17:34:23

oké, jövőre már tényleg én nyerek, de most előbb el kell mennem a Megyeri útra a "Hogyan legyünk bajnokok?" című konferenciára...

slowmotion 2014.07.22. 17:38:28

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): szerintem arra fogja majd, hogy nem bírta a csapat a hirtelen időjárás-változást. emellett a fű is túlzottan csúszott, ami a gyors, kombinatív játékunknak nem kedvezett.

housemd 2014.07.23. 22:28:24

hát köszönöm a megemlékezést, sajnos a tavasz végére kicsit alábblankad a lendületem, mint U19 védelem figyelme a negyedik gól után. de csudás szezon vár ránk, élezem a pennám megint.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.07.24. 11:34:54

@Bukott Rockzenész: @slowmotion: Áááá, lemaradtam Gézu nyilatkozatáról, de sztem össze bírnánk állítani így látatlanban is :) Ja, hogy 1-6 a vége, nem lényeg, hiszen az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

979122 2014.07.24. 12:36:10

sziasztok!
alig egy éve megsértődtem a JHK-n bemutatott, értékelhetetlen, augusztusra minden csapatunk kiesett szezonnyitón, hogy ejha.
no, most a "gyönge, semmire nem jó, a mi nbi-ünk sokkal jobb, mint a VB" után újult erővel surranópályán támadok.
"hátha jobb lesz végre" alapon. :)

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2014.07.24. 13:33:09

Hát igen, én is elfogytam a tavasszal, de a második hely is büszkeséggel tölt el, Kotász dokinak gratulálok az elsőségéhez és jövőre még szorosabb versenyt kívánok kedves mindnyájunknak.
süti beállítások módosítása