HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

17. Labdabiztos Hattrick-kupa

2014.09.08. 17:59 Black Lotus

Alaposan elbambultunk blogunk - a kiírások számát tekintve lassan már nagykorú - külön bejáratú Hattrick-kupájának kiírásával és erre csak részben (vagy még annyira sem) szolgál magyarázattal, hogy meg akartuk nézni, hogyan fogja az új HT-kuparendszer befolyásolni a szerdai kupanapok sorsát. Íme a sokáig halogatott kiírás, lássuk, kik azok, akik felveszik a versenyt a serlegekért és kik azok, akik inkább az oldalvonal mellől kívánják buzdítani a résztvevőket!

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2014.09.14. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 24-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása ezúttal várhatóan 7-8 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

    • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
    • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
    • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
    • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

119 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr356670259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na73 2014.09.08. 21:37:17

Tisztelettel jelentkeztem!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.09.09. 14:01:03

Guliga úr leadta a jelentkezést, Lusjan Klesta még hozzátette:"A biztonság kedvéért holnap kiesünk abból a ligakupaszerű szarból, hogy végre normális meccseket is játszhassunk...!!"

Fallandraise 2014.09.09. 15:34:23

mi is jelentkeztünk bár a Vígasz-vígasz ág kupában még botladozunk de ez a probléma az LB kupa kezdetére ,magunkat jól ismerve, meg fog oldódni.

rugtam 2014.09.10. 13:30:35

A jelentkezés megtörtént!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.09.11. 19:02:19

Jövő héten már a kezdődik a kupa? Mert ha nem, akkor bárkivel szívesen játszom barátságost.

tocskybaby 2014.09.13. 10:53:48

jelentkeztem én is, bár a második csapatom annyira gyenge, hogy az Elnök Kupa se lesz meg..

tocskybaby 2014.09.13. 16:37:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én eddig szabad vagyok, 1997211-ez a csapatazonosítóm ha még neked sincs lekötve semmi

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.09.14. 07:08:30

@tocskybaby: mire írtál, már kaptam kihívást és elfogadtam, de az LB kupa után játszhatunk egyet.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.09.17. 09:24:13

Figyelem! Lehetőség szerint jövő hétre már ne kössön le senki barátságost! A csoportbeosztás és a jövő heti párosítások ma estére elkészülnek.

tocskybaby 2014.09.17. 18:25:46

szólok a Lumpeneknek is, ha már helyette én neveztem be őt :D

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.09.18. 19:34:02

Uraim, kint a kígyózás végeredménye. 19 nevezés érkezett a sorozatra, így három darab ötös és egy darab négyes csoportot kreáltunk. A csoportkörben minden játéknapon van szabadnapos. Speciális eset a négy csapatot felvonultató D csoport, ahol a játéknapok többségén csak egy meccs és két szabadnapos csapat lesz, viszont van olyan forduló is, mikor mindegyik gárda pályára lép.
A legjobb 8 között és a 9-16. helyért a szokásos rájátszásos rendszer lesz, míg az Elnök Kupára jelenleg a körmérkőzéses rendszer tűnik esélyesnek.

Futó Lada 2014.09.18. 21:18:17

Bastille sporttárs ellen a mérkőzés lekötve, és megragadnám az alkalmat hogy rögtön az óvást is benyújtsam a mérkőzés végeredménye miatt (ismerve a hely jellegzetességeit,a meccs utáni delíriumban úgyis elfelejteném.) A csapat már kedden utazik, mert legalább 1 napot szánunk a vodkát könnyező Klesta-mellszobor megcsodálására. Ha még megvan. :)

rugtam 2014.09.19. 12:49:41

Hemi 1975 FC kihívva

Ranagol_5 2014.09.19. 22:18:16

Na, erről szépen lemradtam..

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.19. 22:58:58

konyortelen kihívása megtörtént.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.09.20. 07:46:06

Most hívtad ki ezt a csapatot: Rohan lovasai Fc.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.09.20. 07:46:53

@Ranagol_5: Jöhetsz a D csoportba, ha mások is elfogadják.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.09.20. 20:50:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Részemről rendben. Szerdán a serdülőkkel állok ki, hogy biztosan kiessek az alamizsna-kupából, hiszen most kezdődik az igazán komoly sorozat.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.21. 09:52:40

@Ranagol_5: gyere a d csoportba, reméljük, még egyik szabadnapos se kötött le meccset...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.21. 10:02:24

@Ranagol_5: Revenge még kuparésztvevő, Nagyati még nem kötött le meccset. írok neki, hogy hívjon ki - vagy te hívd ki idegenbe. ha összejön, bent leszel a d-csoportban az 5. csapatként

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.21. 10:18:17

@Ranagol_5: pontosabban neked kell pályaválasztónak lenni az első fordulóban. beírtalak a d-csoportba.

Ranagol_5 2014.09.21. 18:16:28

Akkor most kit hívjak ki?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.21. 22:45:18

@Ranagol_5: NagyAti'73 FC-t, azonosító 1996253

Fallandraise 2014.09.22. 11:51:01

elfogadtuk a kihívást. kicsit deja vu érzése van a csapatnak hiszen 2014 05. 28.-án a 16. Lb kupa nyitányaként szintén az Estadi Gaudi-ba látogattunk. akkor nem sikerült a gólszerzés cserébe kaptunk egy 5-öst (felhívnám a sportársak figyelmét hogy a Lotus később behúzta a kupát) most szeretnénk gólt szerezni és esetleg kevesebbet kapni bár a tudásbeli különbség még mindig óriási apróbb trükkökkel próbálunk (pl:szinte biztos hogy két Orsós is a pályára lép hátha összezavarodik az ellenfél)szoros eredményt kicsikarni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.23. 14:10:38

@Ranagol_5: a tieddel együtt minden meccs lekötve az első fordulóban!

Fallandraise 2014.09.24. 16:38:20

"3-mal kevesebb kapott gól, a B.K.D.L.S.E. jobban teljesít!", "75 percig nem kaptunk gólt" , "a második félidő döntetlenje pozitív jel a jövőre nézve" (szakértőink, edzőink, szurkolóink gondolatai a mai mérkőzésről"

tocskybaby 2014.09.24. 19:53:02

Palota kihívva! Már most nagy bajban vagyok, hogy milyen felállással kaphatok kevesebb mint 6 gólt :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.25. 21:34:28

@tocskybaby: segítek, bármilyen felállással. a csapat mai állapotában sokmindenre képes, de gólt azt nem nagyon tud lőni...

tocskybaby 2014.09.26. 19:13:25

Nekem a góllövéssel nincs bajom, de a közeped szerintem erősebb

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.09.27. 16:42:33

@tocskybaby: csak éppen másfél szezon óta 5 %-os erőnléti edzést kapnak - szélsőket nevelek az u20-nak -, a kezdőrúgás után már kapkodják a levegőt.

tocskybaby 2014.09.27. 17:49:18

@f_miki: jasonló cipőben járok, csak nekem már volt erőnlét emelésem. Sajnos a játékosom formája most esett vissza remekről gyengére, ami lehet a kétfrontos játszatás mellékhatása. Rögtön esett is a tsije 7000-et. Van a fejlődéshez köze a formának?

na73 2014.09.27. 22:35:16

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-10-01 09:45 (9/56)

na73 2014.09.30. 20:00:03

@na73:

Este 10-ig tudok várni a Rohan Lovasaira...

panteraAtus 2014.09.30. 22:45:31

@na73: Bocsi,hogy nem tudtamelfogadni a kihivást,de külföldön nyaraltam most értem haza....

panteraAtus 2014.09.30. 22:48:56

Természetesen NagyAti73-é a 3 pont.....elnézést még egyszer...

Hemi1975 2014.10.02. 10:24:58

Most hívtad ki ezt a csapatot: Nincs Légiós Nincs Sírás FC.

paradicsomsal 2014.10.03. 14:31:23

Valamiért megint nem tudok kihívni. :/

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.03. 17:12:30

@paradicsomsal: klikk a focicipőre a kihívandó csapat áttekintő menüjében

na73 2014.10.03. 17:12:36

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Revenge 2009 (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-10-08 09:45 (10/56)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.10.06. 07:26:30

Lekötve!

Magyarország Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena [Kupaszabályokkal] 2014-10-08 09:45

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.10.06. 09:50:44

Idegen Bajnokokhoz meghívattam magam, egyelőre sikertelenül. Holnap délután 2-ig tudok várni a visszaigazolással, utána sajnos mennem kell vidékre.

Futó Lada 2014.10.06. 10:05:59

@rugtam: Kihívás természetesen elfogadva, szerdán megyünk a reggeli IC-vel, mert a csapat busza a hét végén megint lerohadt. Utolsó pillanatban értünk oda a meccsre, pedig hazai pályán játszottunk. Sajnos a játékon is meglátszott, összesen 4x sikerült labdához érni, abból is kettő az középkezdés miatt volt. Szerdán nem lehet más célunk, mint életben tartani az esélyt a legjobb 32 közé jutásra.

na73 2014.10.07. 15:13:19

@na73:
Ma este 10-ig tudok várni Revenge-re.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.10.07. 21:57:39

@na73: Még jó, hogy feltámadtam betegágyamból elfogadni a kihívást 4 perccel annak lejárta előtt :) Az idei kupa nem rólunk fog szólni, mert a feljutás mindent felülír. Hajrá ifjú padavanok!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.10.08. 16:28:54

@na73: Köszönöm! Ja és gratulálok a győzelemhez!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.09. 00:15:33

Most hívtad ki ezt a csapatot: LumpenPloretárFC.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.10.10. 11:47:30

Most hívtad ki ezt a csapatot: Revenge 2009.

Ranagol_5 2014.10.12. 14:10:15

Rohan lovasai nem hívott ki, én pedig nem tudom kihívni őket, mert lekötött már egy barátságos meccset..

Hálószaggató_Góliát 2014.10.14. 21:52:11

Hello, bocs mindenkitől, főként az érintett Black Lotustól az elmaradt meccsünkért, csak most tudtam belépni, már későn.

Fallandraise 2014.10.15. 17:21:50

grat az ellenfélnek, egyszer majd megtanulom hogy kupameccsen állítsak 11es rúgókat. :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.10.20. 08:18:27

Most hívtad ki ezt a csapatot: NagyAti'73 FC.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.22. 15:41:58

A csoportkörnek vége, kialakult a középdöntő párosítása - ne felejtsétek el, hogy a meccseket semleges pályán kell játszani, kivétel az E-csoport, ahol a négy csoport-utolsó körmérkőzést játszik az Elnök Kupáért.
Említésre méltó Ranagolidák menetelése, aki a dánok hajdani európabajnoki szereplését megirigyelve beugróként veri végig a mezőnyt. Negatív szenzáció, hogy a második nyolcasba két kupagyőztes is van és hogy Revenge az Elnök kupára hajt csupán.
A góllövőlistán is a Ranagolidák dominálnak: Komár Márton (6 gól) az első, Edward Latko (4) a harmadik, közöttük a KisMágus (5) Palotáról és Wilhelmus Gijssel (5) a Murénáktól.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.10.23. 08:19:31

@f_miki: Valóban, az idén az ifikkel játszom itt, mivel sok év szenvedés után végre komoly esélyem van feljutni az ötödosztályba, de ez csak 100%-os teljesítménnyel és kiemelkedő gólkülönbséggel lehetséges. Jövőre talán visszatér a rettegett, állandó Final Eight-résztvevő csapatom az LB Kupába.

Ranagol_5 2014.10.24. 10:35:32

Lekötve!

Palota FC (V) helyszín: Helm szurdok Arena 2014-10-29 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.24. 12:15:36

@Bukott Rockzenész: soha vissza nem térő alkalom Elnök kupát nyerni :)

Futó Lada 2014.10.25. 20:43:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Vasas DH (VI) helyszín: Barracuda Arena 2014-10-29 09:45 (13/56)

gergo a kolyokkutya 2014.10.27. 16:27:37

meg hetvegen kihivtam a Murenakat, de meg nem fogadta el. ma estig varok, kb 10-ig, utana valoszinu lekotok egy baratsagost.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.10.28. 19:08:45

@gergo a kolyokkutya: Bocsi, de sok volt a meló, nem jutottam net közelbe.
Elnézést mindenkitől!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.29. 11:56:29

a Vasas-Kecso rangadó nem kupaszabályok szerint lett lekötve és 1-1 lett a pályán elért eredmény. a szabályok között erre az esetre nincs külön passzus, így 'A sorrend' bekezdésben felsorolt szempontokat figyelembe véve így áll a helyzet:
- csoporton belül elért pontszám 9-9 (75%-75%), (helyezés Vasas 2., Kecso 1.)
- egymás ellen 1-1
- jobb gólkülönbség csoporton belül: Vasas +4, Kecso +2
- több lőtt gól: Vasas 13, Kecso 7
- alacsonyabb kiemelési sorszám: Vasas 8, Kecso 11
ezek alapján Vasas lehet a legjobb négy között, úgy gondolom, de ha másképp látjátok, jelezzétek - nem akarom ezt egyedül eldönteni!
köszönöm előre is a segítséget!

na73 2014.10.29. 14:11:46

@f_miki:
Esetleg meg lehet nézni, hogy ki volt a kihívó.
Mert ebben az esetben Ő hibázott szerintem...

Futó Lada 2014.10.30. 08:09:12

Sziasztok, en hibam volt, annyira a semleges stadionra figyeltem,hogy a kupaszabalyt beneztem. A Vasast illeti a final four. Utolag is elnezest.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.30. 11:19:09

@na73: @Futó Lada: köszönöm, ennek értelmében írom a párosítást

paradicsomsal 2014.10.30. 11:32:56

Én is hibáztam, mert nem néztem meg mire nyomok igent. :/ Nincs újrajátszási lehetőség?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.10.30. 15:03:09

és akkor » Most hívtad ki ezt a csapatot: KecsoSE. kupaszabályokkal.

Futó Lada 2014.10.30. 16:46:37

Nem fogunk veszekedni az hotzicher ☺ Az az igazsag, hogy a Vasas most 10-bol 9-szer siman elverne. Ha pont ez volt a 10. ,akkor az mondjuk tenyleg pech,de ezt mar nem tudjuk meg sose. Remelem megnyeri a kupat,mert akkor elmondhatom hogy pariban voltam a gyoztessel . :) A lenyeg az hogy jot jatszunk, most ugy alakult, legfeljebb majd a kovetkezo kiirast fogom megnyerni...vagy az az utanit..b de leht csak akkor nyerek ha a Bastille stadion eloocsarnokaban a Klesta-szobor majd tejet konnyetzik.:)

paradicsomsal 2014.10.31. 00:24:46

@Futó Lada: Köszönöm, de azért sajnálom, hogy így dőlt el. :)

tocskybaby 2014.11.01. 17:39:45

Előre vetítem, hogy ellenfelem gólzáporos meccsen fog nyerni, úgy, hogy én egyet se lövök..
Mentségemre szóljon, hogy a felállásokkal kísérletezgetek az osztályozó előtt

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.11.02. 18:24:35

Beton SE irányába kihívást foganatosítottam.

Futó Lada 2014.11.03. 09:57:06

@f_miki: .. kicsit megkésve bár, de lereagáltam.

paradicsomsal 2014.11.03. 23:47:54

Sajnos még mindig nem igazolta vissza a Ranagolidák csapata a szerdai meccset. :/

Hálószaggató_Góliát 2014.11.04. 09:51:16

Bocs a késésért, Szopós Murénák kihívva

paradicsomsal 2014.11.04. 12:04:42

@Ranagol_5: No para, a lényeg, hogy megvan. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.11.05. 13:46:56

kész a helyosztók párosítása! Vasas megállította az eddig hibátlanul menetelő Ranagolidákat és először a Kupák történetében döntőbe jutott - képzelem, mi lehet most a kőlabda körül a Fáy utcában! A csoportban lejátszott 7-2 alapján sejthető, hogy Lotusz az esélyes a kupagyőzelemre, de elismerés illeti a hajdan még a Kupa pofozógépe címet viselő piros-kék gárdát!
A bronzmeccsen NagyAti ellen vígasztalódhatnak a Ranagolidák, az E-csoportban pedig Revenge és B.K.D.L.S.E egymás ellen dönti el az Elnök Kupa sorsát.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.11.05. 13:53:19

ne felejtsétek, hogy a helyosztókat nem kupaszabályokkal, hanem normál meccsként kössétek le most is, a következő héten is. ha mégis kupameccsként kötitek le, akkor döntetlen esetén a 90 perc eredményét könyveljük el.
ez alól az E-csoport, az Elnök Kupáért küzdő csapatok kivételek persze. Nekik már csak ez az egy hét van hátra, egy héttel előbb kezdik majd a felkészülést a 18. Kupára!

paradicsomsal 2014.11.05. 22:19:56

Hatalmas ünneplés vette kezdetét a Fáy utcában és környékén, ekkora sikert még nem ért el a klub! :) Másodjára bajnoka a hatodos csoportjának, és bejutott az LB Kupa döntőjébe, ami talán még fontosabb is a bajnoki helyezésnél. A döntőnek a Black Lotus az esélyese, igen, a csoportmeccsek során méretes zakót szabtak ránk, de nem fogunk feltett kézzel a pályára vonulni. :) Most egy hétig ünnepi díszben a stadion környéke, ingyen mérik a csapolt sört és kétes hírű leányok boldogítják a szurkolókat (a női szurkolókat vérmérsékeltüktől függően kétes hírű legények). És ünnepi tortán ünnepi meggy a döntő két meccse. :)

na73 2014.11.06. 09:39:33

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Ranagolidák (VI) helyszín: hazai pályán 2014-11-12 09:45 (15/56)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.11.06. 10:36:25

Hosszú évek után újból harcba szállok egy címért, ezúttal az Elnök Kupáért :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.11.08. 17:30:15

Undisputed!
1. Revenge 2009 M:14 Gy:14 D:0 V:0 Rg:99 Kg:4 Gk:95 P:42
Ezért nem villogtam az LB Kupában az idén, és az ötödosztályban való megkapaszkodás érdekében valószínű, hogy a következő sorozatban sem játszhat az első sor.

A játék öröme és a közösség azonban itt tart, valakinek Elnök Kupát is kell nyernie :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.11.09. 02:08:53

kihívtam Bastille-t...
@Bukott Rockzenész: nem lesz máskor ilyen alkalom :)

panteraAtus 2014.11.09. 08:06:36

Beton SE kihivva idegenbe.

tocskybaby 2014.11.09. 09:43:58

Kihívtam a Szopós Murénák csapatát. Mivel szerdán osztályozót játszom ezért a legsutábbak is játszani fognak

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.11.09. 09:57:48

@tocskybaby: Elfogadtam. Szintén zenész, így B-C vegyesek küzdelme várható.

gergo a kolyokkutya 2014.11.10. 09:48:06

@panteraAtus: kihivas elfogadva! Bocsanat a keslekedesert.

Hemi1975 2014.11.10. 12:34:33

Hello!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Pumaketrec 2014-11-12

Szivesen elutaznánk a Pumaketrecbe:)

Üdv,

Hálószaggató_Góliát 2014.11.10. 16:40:41

Idegen bajnokok kicsit csúszva, de kihívva!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.11.11. 13:33:09

@Hemi1975: Elfogadva. Bocs a csúszásért, teljesen el vagyok havazva.

Fallandraise 2014.11.12. 15:10:21

Ha 19 perces lenne 1 focimeccs akkor elnök-kupa győztesek lennénk de így nincs más mint gratulálni a revengenek a Kupáért illetve a vitathatatlan bajnoki teljesítményért.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.11.12. 18:47:42

@Fallandraise: Köszönöm, én is gratulálok a nemes ellenfélnek, fordulatos és kemény meccs volt!

Elnök úr! A kupát kérném :)

na73 2014.11.13. 14:20:41

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2014-11-19 09:45 (16/56)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.11.14. 21:15:53

Hétvégi barátságosra nem akar valaki kivívni gyorsan?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.11.15. 17:40:56

Most hívtad ki ezt a csapatot: II. Kerület Football Klub.

na73 2014.11.18. 10:09:36

Este 10-ig tudok várni a kihívás elfogadására.
Nem volna szerencsés ha így dőlne el a bronzérem sorsa.
Főleg úgy hogy az 1. meccsen kikaptam...

na73 2014.11.18. 22:08:15

... sajnálom ...

paradicsomsal 2014.11.20. 09:07:06

Gratulálunk a Black Lotus csapatának, aki méltán vitte haza a trófeát, és köszönjük az újabb szereplési lehetőséget. A döntőbeli sima vereségek ellenére hatalmas sikerként könyveljük el ezt az évadot, hiszen az LB Kupák történetében először értünk el ilyen szép eredményt, közben ugyanezzel a csapattal feljutottunk az ötödbe, anélkül, hogy pótselejtezőre lettünk volna kényszerítve. A következő évad céljait illetően még van pár megválaszolatlan kérdés, mert szeretnénk az "ötödben ragadni", de az LB Kupát sem hanyagolnánk el, ehhez mindenképp nagy változtatásokra lesz szükség, egy generáció lassan nyugdíjba megy a csapatból, hogy a sikeres évek után átengedjék a helyet a fiataloknak.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.11.20. 22:58:45

@paradicsomsal: Köszönöm a gratulációt és én is szeretnék gratulálni. Nagy dolog egyszerre mindkét fronton helyt állni, nekem, mikor anno hatodból ötödbe jutottam, nem sikerült döntőbe kerülni az LB-n. Sok sikert az ötödosztályban, előbb-utóbb ott is sikerülni fog a helytállás. :)

Meglepetés számomra az évad, az ifiből felkerült védőpalánták edzetése miatt nem számítottam döntő körüli helyezésre, de a csapat rám cáfolt. Örülök, hogy a csapat serleggel búcsúztatta az idény végén visszavonuló Krivokapic mestert.

Köszönet a meccsekért mindenkinek és a lelkes háttérmunkáért f_mikinek! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.11.21. 00:07:40

Megvan Lotus hetedik aranyérme is, 100 %-os teljesítménnyel! Gratulálok! Nem hiszem, hogy egyhamar utolérheti valaki ezt a teljesítményt! Nagy bravúr Vasas ezüstérme, csak a kupagyőztes tudott a kék-fehérek fölé kerekedni - igaz, háromszor is. A bronzérmes NagyAti és a negyedik Ranagolidák is most érték el legjobb kupahelyezésüket.
Frissült az LB HT-Kupa örökranglista is: Lotus meglépett a mezőnytől, már 17 pont az előnye Nincs Légiós előtt, aki most nem szerzett pontot, így Kecso felzárkózhatott hozzá. Palota visszaelőzte az Elnök-kupát elnyerő Revenge-t, ugyanígy Bastille is Betont.
A góllövőlistán Komár Márton (Ranagolidák) elsősége nem forgott veszélyben, pedig csapata nem játszott ebben a fordulóban, de egyik üldözője sem volt eredményes, így 9 góllal elnyerte az aranycipőt. Az ezüst a 7 gólos Éder Lajos (Rohan lovasai) vitrinjébe került, a bronzot pedig a 6 gólos Verebes József (Palota), Edward Latko (Ranagolidák) és a két Rohan lovasa: Niran Reiss és Tomasz Minga vihette haza.

Ranagol_5 2014.11.30. 01:50:12

@na73: Én is, teljesen ki ment a fejemből, hogy oda-vissza vágós.. :(

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.12.20. 11:07:10

Megelőztél, én is most akartam szólni, hogy lassan ideje az új kiírásnak. Szenteste napján valószínűleg elbúcsúzom a "nagy" Kupától egy negyedosztályú ellenféllel szemben, utána pedig a két alamizsnakupából is kiejtetem magam, így a jövő év elején indulhat az LB Kupa.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.12.21. 09:29:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): @Bukott Rockzenész: Jogos a felvetés, urak, holnap estére igyekszem kitenni a kiírást.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.12.24. 13:32:50

@Black Lotus: Akkor ez azt jelentené, hogy a jövő héten még barátságos meccset játszhatok?

Fallandraise 2015.01.05. 14:13:29

Januárban elindul a 18. Kupa?
süti beállítások módosítása