HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Mikulás helyett plejádok. Bohócliga, 17. forduló beharang.

2014.12.04. 17:47 JESTER

attis.jpgA hétvégi Bohóc-zárás három napja közül a középső éppen december 6.-ra esik, úgy kínálja tehát magát számunkra a Mikulás-tematika, mint az első tavaszi pécsi győzelmet követően az "Így kell járni, úgy kell Jarni" cím munkatársunk tollából a Népszabiban. (Nyilván az nso már elsütötte e fáradt bonmot-t a horvát edző érkezésekor, de ki emlékszik már majd erre tavasszal, így Ivánbának is megelőlegezünk egy vonatkozó poén-bonboniert a kopottra ismételt "Nincs Haladás" címsorok mellé).

Nos tehát Mikulás nap, nyilván, akkor egy huszárvágással mégse ezzel foglalkozzon mai beharangunk, hanem egy sztárvendéget köszöntünk a riportalanyi székben, az EDDA művek kiváló énekesét, Pataky Attilát, aki vállalta, hogy rövid tippjeivel színesíti blogunk heti beharangozóját, ha már úgyis annyit szerepel mostanában a hírekben. Igaz, ő más típusú idegenlégiósokkal foglalkozik mostanában behatóbban, mint a Bohócligai menekültjei (persze lehet, hogy van átfedés....), de ettől még kíváncsian vártuk meglátásait a forduló előtt.

FTC - Pápa 2:0
Na most az idegenekről annyit, hogy zavaros a létezésük, ezért olyanokat akartam megtudni tőlük, amikbe lehet kapaszkodni. Barátom, Thomas Doll annak idején már járt a Marson, anno egy NDK űrkapszula, illetve az elmúlt hónapban a Fradi energiaital segítségével, nem hiszed el, de úgy éljek. Ő még többet tudna mesélni az idegen civilizációk életéről, ilyen Nalepák meg Lamah-ok mellett, ne röhögtess.

Honvéd-Győr 1:1
Épp egy olasz városban utaztam a párommal, mikor felfigyeltünk egy fura arcú, szakállas, pufók emberre, aki épp akkor szállt fel közénk. Mentünk egy városnéző busszal és felszáll ez a fura figura, de nem mind működnek így, vannak köztük klubváltók is. Lassan ment hátrafelé és mikor mellém ért, akkor a létező összes szőrszál felállt rajtam, érzékeltem, hogy nem evilági az arc. Ő kérdezte, nem akarom- e Attilio Lombardo néven elvállalni a kispesti padot 3 hónapra. Mondom neki "testvérem, nebassz." Te, ezek képesek Hemingway úr testőrének képében megjelenni vagy bárkiében, és a környezetnek fel sem tűnik. Tudom, hogy brutálisan hangzik, de az is brutális lesz, ami az elkövetkező három-hat évben történik majd Kispesten. Én így érzékelem.

Dunaújváros - Videoton 1:1
Izgatottan kérdeztem a barátomtól egy mezőföldi harmadik típusú túránk során az újvárosi Eszperantó útra érkezvén, hogy te, ez ugye nem az, amire gondolok? És abban a pillanatban átküldte a gondolatait, hogy nyugodjak meg, ez az új stadion! Illetve nem új, már 10 éve itt van, érted? Csak most töltik meg élettel az Uránoszi Emvéem-beliek. Ez az ő nagy ajándékuk. Ők földönkívüliek voltak, ugyanúgy, mint a Donbásszi Stilettánsok, nekem pedig összeugrott a gyomrom, ránéztem a stadionra, és elkezdtem énekelni a hajrá Kohászt.

Pécs-Felcsút 1:2
Életem egyik legfurcsább élménye volt, mikor először találkoztam a Matyi Dezsővel, ember. Kívülről már, hála istennek, simogattak jó sokszor földönkívüliek, de most belül végigsimított egy érzés, ami fantasztikus volt, és ezt nem csak a letolt 2 Matias Chardonnay mondatta velem, hidd el nekem, bár azok se sportfröccsök voltak, az kurva igaz.. Megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy az Alexandrában működik az univerzum váltópénze: a szeretet, és mondta, hogy igaz, de azért legyen nálam cash. Hát igaza van, pénzből élünk bazmeg. Onnatól nem érdekelt, kivel, hogyan maradnak benn a Bohócban, csak az Eke Uzomára vonatkozó kérdéseket tettem fel. Én mondom neked, az a gyerek szíriuszi.

Haladás-Kecskemét 0:1
Nyáron találkoztam egy volt győri illetőségű barátommal, aki hosszú ideig volt a '80-as években a NASA Mágiaügyi Részlegének munkatársa, a látható és láthatatlan dolgok, illetve a győri támadófoci iránti érdeklődésem pedig jól ismeri. Azt üzente, hogy olyan ajándékot ad nekem, amit soha nem felejtek el. Elvittek egy nyugat-magyarországi panellakótelepre, és leültettek a telep közepén lévő stadion elé, mikor megjelent három alak. Az egyik ez az említett barátom volt, én csak Lézernek hívom, legyen ennyi elég, a másik kettő már az első pillanatban furcsa volt nekem, ráadásul "Béla királynak" és "Gabinak" szólították egymást. Éreztem a rázkódást, a rezgést, amit akkor érzek, amikor itt vannak a közelben. Ők mondták, az ajándékom az lesz, hogy győzni láthatom végre a Haladást. Hogy ez mit jelent, máig sem sejtem.

Paks-Nyíregyháza 2:0
No most a tírekkel, akik amúgy egy speciális faj az Androméda-ködből, vigyázni kell, legalább 80%-uk nem jóindulattal érkezik a Bohócba, de nem ez a legjobb szó rájuk, egyszerűen nem emocionálisak. Csak két nevet villantok fel a múltból, Unchiás Rémusz és Karkusz Anasztáz, nem is kell mit magyaráznom. Persze a paksiaknak sincsenek olyan érzelmeik, mint nekünk. Nem akarnak semmilyen kapcsolatfelvételt, akikkel akarták, azokkal felvették a kapcsolatot, bár most az őket pénzelő flotta elhagyja a kolóniájukat, érdekes dolgok történnek majd itt az elkövetkezendő három-öt, vagy négy-hat hónapban. De nem tőlem hallottad... Ez olyan lesz, mint a fedő. Nem biztos, hogy fel akarod emelni a fazékról, de a gőz felemeli.

DVTK-Újpest 3:1
Most erre mit mondhatnék aranyapám? Lila győzelem azt' ment a hűtlen nehéz fejjel? Csak annyit mesélek inkább, hogy pár évvel ezelőtt találkoztam egy idegennel, azonnal felismertem. Ez a Népstadionban történt, a Kecskemét-Videoton MK döntőn, nem tudom mit kerestem ott, de éreztem hogy oda kell mennem. Na ez az ember már ott megmondta hogy a Tököli Attila egy vadállat, egy gepárd, érted? Olyan kisugárzása volt, amiből rögtön éreztem, hogy micsoda. Annyit elárulhatok, hogy edző volt, közszereplő. És bunyevác. Többet nem mondhatok, nem akarom felfedni a kilétét.

DVSC-MTK 1:0
Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. Öreg volt, egy furcsa ballonkabátban. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű” mosolyt kaptam. Aztán elaludt. Ott bazmeg a szemem előtt, konkrétan, érted? Én meg hazamentem és egész este három szó járt a fejemben: Illés, Kanta, Lambulics. Máig nem értem az esetet.

Egyszerűsített tippszelvény:
FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 
PMFC-MATIAS - FELCSÚT
HALADÁS - KTE
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 
DVTK- ÚJPEST
DVSC-MTK

47 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr806957473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaja · http://gayvagynemgay.blog.hu 2014.12.04. 18:03:45

jaj, már megint első tippelő vagyok :(

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-2
HALADÁS - KTE 0-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-1
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 1-1

bmiky31 2014.12.04. 18:12:21

Ferencváros-Pápa 2-0
Honvéd-Győri ETO 0-1
Dunaújváros-Videoton 0-2
Pécs-Felcsút 1-1
Haladás-KTE 1-0
Paks-Nyíregyháza 2-0
DVTK-Újpest 2-1
DVSC-MTK 2-2

VGL 2014.12.04. 18:50:05

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0 Lengyel Ferinek nagyon kapaszkodnia kell a kispadba, ha márciusban is Ő akarja irányítani a Pápát.
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2 Laci megfogadta, hogy nem kér Piplica tanácsaiból, így sikerül megtartani az egy gólos előnyt.
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-1 Lehetne kettős rangadó is, a az Alba Volán a MOL ligában játszana.
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1 Jarni igazolását is beszerzik a téli szünetben.
HALADÁS - KTE 1-1 Azt nem tudom, hogy a hazaiak miként szerzik a góljukat, de tegyük fel, hogy a KTE ajándékoz egy öngólt, mert így szép.
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0 Janiék gödörben; ezt a paksi pályán nem csak lélekben érzik így.
DVTK- ÚJPEST 2-1 Ojo vs. Griffiths. Akár a Mortal Kombat legújabb szereplői is lehetnének.
DVSC-MTK 2-0 Ha egy üzlet beindul.

setzer 2014.12.04. 18:58:27

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-2
HALADÁS - KTE 2-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

spinat 2014.12.04. 19:57:25

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2:1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0:2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1:3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2:0
HALADÁS - KTE 1:3
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2:2
DVTK- ÚJPEST 1:1
DVSC-MTK 1:1

Artie 2014.12.04. 19:59:01

Hosszas megfontolás után úgy döntöttem, hogy 2:0.

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA
Pápáról nem csak az amerikai repülők, de az edzők is gyakran repülnek. Most már csak azt kell elérni a vezérnek, hogy az amerikaiak is repüljenek.

BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO
Laci, Laci, hogy cserélsz le télen egy komplett 28-as keretet?

DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON
Bajban a Vidi. Most már nem csak otthon kell játszani.

PMFC-MATIAS - FELCSÚT
Miriuta, Jarni, Vierchowod, Piplica, még pár igazolás, aztán az edzők csapata az év végi gálameccsen hülyére veri a ligaválogatottat.

HALADÁS - KTE
Ezt a tippemet én sem hiszem el.

PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
A fenti sorba Mátyus is beférne, elbírnák a miatta pályán lévő emberhátrányt.

DVTK - ÚJPEST
Üvöltő szerbek.

DVSC-MTK
Elemér megmenekül, mindannyiunk örömére.

Louis007 2014.12.04. 20:27:25

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 4:1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1:1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1:4
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1:1
HALADÁS - KTE 1:1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2:0
DVTK- ÚJPEST 2:1
DVSC-MTK 2:1

teddypicker 2014.12.04. 20:30:03

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 0-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

vérfarkas 2014.12.04. 21:51:35

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-1
HALADÁS - KTE 0-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-0
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 1-1

LionOfZion 2014.12.05. 07:04:02

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-3
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-2
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-0

spinyokiraly 2014.12.05. 07:11:05

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-0
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 3-0

Koori 2014.12.05. 07:57:02

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-3
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 2-4
PMFC-MATIAS - FELCSÚT2-0
HALADÁS - KTE1-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0-0
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK2-1

fulmerz 2014.12.05. 09:02:08

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK - ÚJPEST 1-2
DVSC - MTK 2-1

godot 2014.12.05. 09:21:26

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-0
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 2-2
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

2014.12.05. 09:41:28

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-0
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 2-3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 3-1
DVTK- ÚJPEST 1-2
DVSC-MTK 2-0

caralho voador 2014.12.05. 09:52:03

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2:0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1:1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1:3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2:2
HALADÁS - KTE 1:1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 3:1
DVTK- ÚJPEST 2:2
DVSC-MTK 2:1

balco 2014.12.05. 09:58:41

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-2
HALADÁS - KTE 0-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-1
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

Sajnos nekem egy ilyen beharang nem értelmezhető. Ehhez foglalkozni kellene azzal, hogy ki az a szerencsétlen a képen.

mt85 2014.12.05. 10:12:21

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-1
BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 0-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 1-1

Dr.V.ker. 2014.12.05. 10:21:39

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-1

na73 2014.12.05. 10:38:20

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-0
HALADÁS - KTE 2-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 3-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-2

Hálószaggató_Góliát 2014.12.05. 10:50:48

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-1
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-1
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 2-0
DVSC-MTK 2-0

szövet 2014.12.05. 11:16:26

FTC – Pápa 3:0 a zöld ludasmatyik 3x verik vissza az őszi 1:0-t (vajon a gyep már teljesen kirohadt 29-e óta? enm láttam saj-nos a hétközi ligakupát) Ivósjáték ajánlatom a mérkőzéshez: annyiszor egy feles, ahányszor kéééééz-bégetés hallik, mikor az ellen játékosának melléről, vagy fejéről vágódik le a labda - bár lehet hogy idegenek közt nőttek fel, s arrafelé combokból, mellekből, homlokról nőnek a karok...)
Honvéd – ETO 2:1 Lipták forog Gyula (k)örül
Dunaújváros – Videoton 1:2 Az újváros igazira cseréli műfűvét a hétközi ligakupa után. (félhülye szpíker a meccs előtt: "J.C. 8 helyen változtatott csapatán a keddi ligakupa-mérkőzéshez képest...")
PMFC – PAFC 2:2 (szünetben 2:0) a pécsiek tudják, ha itt nyernek, nem lesz erősítés a szünetben - s akkor másodosztály
Haladás – KTE 2:1 Bár a tabella, a góllövők, a játék fordítva mondatná, de..., de. Ráadásul a tulajdonosi kör a győzelmen felbuzdulva nem tervez igazolásokat.
Paks – Nyíregyháza 2:1 A paksiak nem örülnek a téli szünetnek, a lufi tavasszal kipukk
DVTK – UTE 2:1 bár a két csapat közt nagyobb a különbség (mint a tabella mutatja), de... Ojo gyomrosát most kiszúrják, s kiszórják. (vagy azt csak én flesseltem a múltheti beadásnál a 76. percben, hogy nem véletlen ejtette el Rózsa a lasztit?)
DVSC – MTK 2:1 mióta nincs 6 egészséges csatár a Loki keretében, jobban megy a csapatnak

név szerint Galván Tivadar 2014.12.05. 11:46:48

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-2
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.12.05. 12:23:22

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 2-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-0
HALADÁS - KTE 1-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-2
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 1-1

kétballáb 2014.12.05. 12:47:00

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 4:0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1:2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1:3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1:2
HALADÁS - KTE 2:1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2:1
DVTK- ÚJPEST 1:0
DVSC-MTK 1:0

snowblind 2014.12.05. 13:12:17

Ferencváros-Pápa 3-0
Honvéd-Győri ETO 1-1
Dunaújváros-Videoton 0-3
Pécs-Felcsút 1-1
Haladás-KTE 1-1
Paks-Nyíregyháza 3-0
DVTK-Újpest 1-1
DVSC-MTK 2-1

sirsteve 2014.12.05. 13:24:21

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 0-0
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 3-1
DVSC-MTK 3-2

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.12.05. 14:13:04

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-0
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-2
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-1

csikuszmicsuno 2014.12.05. 14:41:27

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0.
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1.
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2.
PMFC-MATIAS – FELCSÚT 1-1.
HALADÁS – KTE 0-0.
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0.
DVTK- ÚJPEST 1-1.
DVSC-MTK 2-2.

christvhu 2014.12.05. 14:42:07

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 1-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-2
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-1

babvik 2014.12.05. 15:38:21

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-1
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 2-1

Sir Galád (már foglalt) 2014.12.05. 17:25:52

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 4-0
BUDAPEST HONVÉD-GYŐRI ETO 1-1
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1-1
HALADÁS - KTE 1-2
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-1
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 3-0

Stefan Derrick 2014.12.05. 17:29:34

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3-1
BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO 0-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1-3
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-1
HALADÁS - KTE 1-1
PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-2
DVTK - ÚJPEST 2-1
DVSC-MTK 3-1

slowmotion 2014.12.05. 17:36:01

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2:0
nincs mese, beindult a gépezet, decemberben egy bajnokit sem fognak az Üllői úti fiúk veszteni. oh wait...

BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO 1:3
edzői utasításra a szélről érkező beadásokat a győri védőknek kezezni kell, mert azoknál még a tizenegyesek is kevesebb veszélyt jelentenek a kapura.

DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0:2
azé' ha valaki a Honvédnak se tud gólt rúgni, akkor a Videotontól mit akar?!

PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1:0
Hideg időben jól jön a .......... (clue: nem nagykabát)

HALADÁS - KTE 0:2
Lázár, ne vedd támadásnak, de itt híre-hamva sincs (fel)támadásnak!

PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2:0
az első félidei taktika az lesz, hogy szélről adogatják be a labdát a hazaiak, hátha megint bevédi a kapus. a második félidőben már elkezdenek támadni is.

DVTK - ÚJPEST 2:0
a Diósgyőr igazából csak azért kapott ki a múlt héten, hogy a hosszú veretlenségi sorozat ne terhelje tovább a játékosokat

DVSC - MTK 0:0
a Loki másfél hónapja gólt sem kapott, Garamiék meg nem hajlandóak topcsapatok ellen jól játszani. valahol félúton kioltják egymást a hullámok.

Zoltáng 2014.12.05. 18:15:18

Két dologtól annyira megijedtem, hogy kommentálni sem merem a hétvégi meccseket:
- elsőre azt hittem, hogy Mireuta Laci van a fotón. Ez no komment, helyem nincs a szakmában...
- A múlt héten én is elsütöttem az "így kell Jarni..." kezdetű, még tréfának is gyenge strófát. Kérlek ne gondoljátok, hogy titokban én vagyok Ivánbá...

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 3:1
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0:2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 1:2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 1:2
HALADÁS - KTE 0:2
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1:0
DVTK- ÚJPEST 3:1
DVSC-MTK 2:2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.12.05. 18:53:16

FTC-Pápa: 2-0
A felszálló fehér füst a stadionon kívüli szurkolóktól érkezik, és nem is ugyanazt jelenti, mint a Vatikánban.

Zigi 2014.12.05. 19:00:00

BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 1-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-2
HALADÁS - KTE 0-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 1-0
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 0-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2014.12.05. 19:08:47

Honvéd-Győri ETO: 1-2
Majd Lazi megoldja.

Dunaújváros-Videoton: 0-2
Ez annyira tuti, mint a Fradi hazai. Persze ez a bohóc...

Pécs-Gyakadémia: 1-1
Ahol egy vb-bronzérmes küzd a fiatal magyar tehetségek ellen, nem lehet más az eredmény.

Haladás -KTE: 1-1
Országos iksz. Nincs kérdés.

Paks-Nyíregyháza: 1-0
Belesöndörödnek a vereségbe.

Diósgyőr-Újpest: 2-1
Létezik kiemelt kockázatú családbarát mérkőzés?

DVSC-MTK: 1-1
Új stadion, nemzetközi szereplés, mi kell még? Ja, itt az MTK-ról beszéltem, aki azt mondja, hogy néző, az dilettáns!

Amúgy meg majdnem lemaradtam az egész érdekfeszítő fordulóról, hiába, az NBII már lement erre a naptári évre, a többi annyira meg nem izgat.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2014.12.05. 19:30:18

FERENCVÁROS - LOMBARD PÁPA 2-0
BUDAPEST HONVÉD -GYŐRI ETO 0-2
DUNAÚJVÁROS - VIDEOTON 0-2
PMFC-MATIAS - FELCSÚT 2-1
HALADÁS - KTE 1-0
PAKS-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2-0
DVTK- ÚJPEST 1-1
DVSC-MTK 2-0

2014.12.06. 00:37:46

Bombaerős lehet a magyar bírói kar, ha Kassait elég gólbírónak berakni. Gondolom jól elbeszélgetett a kapusokkal.

na73 2014.12.09. 09:36:12

És a TOTÓ:

1 godot 71
1 bmiky31 71
1 VGL 71
4 mt85 69
4 teddypicker 69
6 spinat 68
7 Koori 67
8 snowblind 66
8 slowmotion 66
8 szövet 66
8 szaja 66
8 név szerint Galván Tivadar 66
8 kétballáb 66
14 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 65
14 Artie 65
14 setzer 65
17 Louis007 64
18 na73 63
18 Bastille 63
20 vérfarkas 62
20 babvik 62
20 Zoltáng 62
23 christvhu 61
23 OJ 61
25 Dr.V.ker. 59
26 fulmerz 57
27 f_miki 56
27 Sir Galád (már foglalt) 56
27 balco 56
30 hannibal9 55
30 LionOfZion 55
32 Zigi 54
32 caralho voador 54
32 JESTER 54
35 spinyokiraly 53
36 csikuszmicsuno 50
36 Hálószaggató_Góliát 50
38 a ködlovag 49
39 sirsteve 48
40 aegopolis 44
41 HZ 43
41 fran7 43
43 housemd 42
44 nicolasito 39
45 Futó Lada 38
46 Zyk 36
47 Géza 34
48 avd2 26
49 Black Lotus 17
50 Bukott Rockzenész 13
50 vidi-master 13
52 Stefan Derrick 11
53 groovejet 9
54 Kúrcsány Ferenc 6
54 Tippvadász Riverside 6
56 savanyú a narancs (Villanyfényes) 5
57 The Drunken Master (a.k.a. Elitron) 4

na73 2014.12.09. 09:37:33

Tehát most már helyesen az állás :-)

1 VGL 221
2 bmiky31 215
3 teddypicker 211
4 godot 209
5 név szerint Galván Tivadar 208
6 snowblind 207
7 szövet 205
8 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 203
9 szaja 202
10 mt85 201
11 babvik 195
12 spinat 194
12 kétballáb 194
14 na73 191
14 Dr.V.ker. 191
16 Koori 190
17 Louis007 189
18 slowmotion 186
19 Bastille 184
20 OJ 182
21 Artie 177
21 Zoltáng 177
21 setzer 177
24 vérfarkas 176
25 balco 174
26 christvhu 172
27 fulmerz 169
28 caralho voador 166
29 hannibal9 161
30 a ködlovag 160
31 LionOfZion 157
32 f_miki 156
32 JESTER 156
34 Zigi 152
34 spinyokiraly 152
36 csikuszmicsuno 146
37 Sir Galád (már foglalt) 145
38 HZ 131
39 sirsteve 130
40 housemd 128
41 aegopolis 126
41 Hálószaggató_Góliát 126
43 fran7 123
44 nicolasito 121
45 Futó Lada 118
46 Géza 98
47 Zyk 96
48 avd2 87
49 Black Lotus 55
50 vidi-master 36
51 Bukott Rockzenész 35
52 Stefan Derrick 31
53 groovejet 25
54 Tippvadász Riverside 17
55 Kúrcsány Ferenc 15
55 savanyú a narancs (Villanyfényes) 15
57 The Drunken Master (a.k.a. Elitron) 11

Artie 2014.12.09. 10:27:29

@nicolasito: Hátha jobb a szeme, mint vakkettőnek.

setzer 2015.02.23. 09:00:11

Helló,
excel, így Paks-Nyíregy után?

setzer 2015.02.24. 21:38:53

@na73:
Helló,
excel, így Paks-Nyíregy után?

na73 2015.02.25. 19:24:45

Sziasztok!

Elnézést a késésért!!!

Tippjáték / 17. forduló:
1. balco 27p, 2. szaja 22p, 3. setzer 21p

Összesített helyezés a 17. forduló után:
1. VGL 221p, 2. bmiky31 215p, 3. teddypicker 211p

TOTO / 17. forduló:
1. balco, setzer, kétballáb 7-7t

Összesített helyezés a 17. forduló után:
1. godot, bmiky31, VGL 71-71t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/1h6asrgph1345521
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhető el.
süti beállítások módosítása