HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

19. Labdabiztos Hattrick-kupa

2015.04.29. 12:22 Black Lotus

Tizenkilencedik alkalommal hirdetjük meg blogunk immár - európai viszonylatban - nagykorúvá érett kupáját, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül.

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2015.05.05. (kedd) 23 óra 59 perc. Kérünk minden résztvevőt, hogy 2015.05.06. napján (szerdán) már ne kössön le újabb barátságos mérkőzést, a kupa egy héttel később indul, a sorsolást 2015.05.06. napján 23:59-ig közzétesszük!

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a különböző Ligakupák küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 17-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Bastille LSE együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása ezúttal várhatóan 6-7 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

    • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
    • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
    • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
    • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr237408622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fallandraise 2015.04.29. 12:44:53

tisztelettel jelentkeztem (asszem elsőként) :)))

balco 2015.04.30. 08:56:15

Ide tippelem a hétvégi fordulót, elég zűrös lesz a hétvégém, nem tudom megvárni a beharangot:
PAKS - HONVÉD: 2-1
DEBRECEN - VIDEOTON 2-1 csakazértis
MTK - KECSKEMÉT 1-1 debreceni álom
DIÓSGYŐR - LOMBARD PÁPA 2-0 Szivicsnek harangoztak, a Lombardnak harangoztak, bár a Pápának mindig harangoznak bármerre jár, egy új edzőt viszont nem kell beharangozni a bohócban...
HALADÁS - DUNAÚJVÁROS 1-1
PUSKÁS AKADÉMIA - NYÍREGYHÁZA 1-1
ÚJPEST - GYŐRI ETO 2-0 Az ember azt gondolná hogy egy megszűnő csapatnál a jó új szerződések miatt inkább a játékra koncentrálnak a játékosok. Ebből is látszik, hogy mi nem értünk hozzá.
PÉCS - FERENCVÁROS 0-2 Vajon Gera szétveri a gyerekszobáját?

na73 2015.04.30. 13:21:15

@balco: beírom majd a tippeket.

tocskybaby 2015.04.30. 22:02:21

Ismét jelentkeztem, remélem sokan leszünk!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.05.01. 01:02:12

amikor a körleveleket kézbesítettem, szomorúan láttam, hogy az egyik alapító csapat, amelyik az összes eddigi kupán szerepelt, az egyszeres LB-Kupa győztes Nincs Légiós Nincs Sírás SE, az örökranglista 2. helyezettje, tulajdonos nélküli csapat lett :(

paradicsomsal 2015.05.01. 03:20:11

A Vasas DH csapata is jelen! :)

panteraAtus 2015.05.01. 21:57:07

Köszi a meghívást,jelentkeztem én is.

hatarsorompo 2015.05.02. 06:20:23

A Palóc Mentők is beszállnak a küzdelembe.

Hemi1975 2015.05.04. 11:36:41

Köszönöm a meghívást! Regisztráltam!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.05.06. 20:06:56

Uraim, kint van a sorsolás, lehet kezdeni lekötni a mérkőzéseket jövő hétre.

Az előző kiíráshoz hasonlóan 16 nevezés érkezett be, így marad a 4x4 csoportkörös szisztéma.

Teljesen új csapat nincs, viszont sok visszatérő csapat van. Sajnos hiányzók is a vannak, a botolódó NLNS mellett a Kecso, a cikoria, netán a Revenge hiánya a leginkább szembetűnő.

Az első forduló programja biztosan nem lesz teljes, mivel jelen sorok írójának csapata még áll a Ligakupák egyikében, így nem tudja méltó módon vendégül látni az Actors gárdáját. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

könyörtelen 2015.05.07. 19:32:24

Vasas DH csapata kihívása megtörtént

Achu-Football Club Actors 2015.05.07. 20:57:25

Black Lotus még kuparésztvevő!

hatarsorompo 2015.05.08. 15:11:13

Kihívtam a GuldLøven csapatát, nála játszunk kupaszabályokkal, ha visszaigazolja.

Achu-Football Club Actors 2015.05.08. 19:15:38

Bocsi, most olvastam... Ilyenkor kivel meccseljek? :) Szabadon akivel csak akarok... Igaz?

panteraAtus 2015.05.08. 21:47:49

NagyAti'73 FC csapatának ment a kihivás,várjuk szeretettel.

tocskybaby 2015.05.09. 09:27:53

Kihívtad ezt a csapatot: Pebo FC.
Hazai pályán várjuk őket szeretettel!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.05.09. 10:57:01

Kihívtad ezt a csapatot: Szopós Murénák F.C..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.05.09. 11:24:27

Sikerült időben idetévednem, látom, lemaradtam a kupáról, amire évek óta nem volt példa :(

hatarsorompo 2015.05.14. 14:42:44

Szeretettel várjuk a Palota játékosait és vezetőit a Nagy Palóc Arénába!

Ranagol_5 2015.05.14. 22:47:49

Hát, erről megint lemaradtam. :)

panteraAtus 2015.05.15. 17:59:58

Beton SE kihivva,várjuk szeretettel. Reméljük ő nem hentesbárddal érkezik és megkiméli a játékosaimat! :-)

panteraAtus 2015.05.15. 18:05:26

Most nézem,hogy elszúrtam az első fordulót. Sajnos csak 2 magyar tehetséget állitottam be a kezdőbe. :-( Légyszi irjátok át az eredményt,lehet NagyAti észrevette,de nem akart szólni. Majd szólok én,asszem ez igy fair.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.05.16. 08:16:11

@panteraAtus: a fair play plakett úton van, két szűz adja majd át, ünnepélyes keretek között!
köszönjük

Hemi1975 2015.05.18. 09:50:19

Pebo FC / függő kihívás pár napja. Írtam HT üzenetet is.

Fallandraise 2015.05.18. 17:45:12

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország NagyAti'73 FC (VI) helyszín: hazai pályán 2015-05-20 09:45 (10/58)

na73 2015.05.19. 12:22:25

@panteraAtus:

Köszönöm, nem vettem észre.
A Fair Play dij jár mindenképp!

na73 2015.05.22. 15:30:12

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Beton SE (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2015-05-27 09:45 (11/58)

paradicsomsal 2015.05.23. 18:46:13

Öhm, ha jól látom a Black Lotus csapatát nem tudom kihívni... :/

Achu-Football Club Actors 2015.05.25. 11:20:55

Könyörtelenek kihívása megtörtént

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.05.27. 14:34:22

kész a középdöntő párosítása, stadionbeosztással, küldhetitek a kihívásokat. Lotus is kiesett a kupából, így Beton dolga nem lesz olyan egyszerű, mint a D-csoportosoknak eddig

hatarsorompo 2015.05.27. 15:49:15

A Hemi 1975 FC klubházába futár vitte a kihívást. Beleírtuk a helyszínt is, nehogy a Nagy Palócba jöjjenek, mert még a takarítónőnk is szabadnapot vett ki aznapra, jön a Könyörtelenbe szurkolni.
Senki nem lesz a 155 ezres stadionunkban.

könyörtelen 2015.05.27. 18:43:58

Rohan lovasai Fc.kihívása megtörtént .

" élesek a hentesbárdok :) "

Hemi1975 2015.06.01. 12:46:44

@hatarsorompo: nagyon szépen köszönjük. A hétvégi bajnoki rangadónk miatt picit komolytalanra vesszük a figurát :)

Hálószaggató_Góliát 2015.06.03. 12:51:05

Összejött ez is, sokadik nekifutásra 4 között a Pebo Fc. Hab a tortán, hogy a góllövőlistán ilyen előkelően szerepel csapatunk lassan 37 éves olasz balhátvédje.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.06.03. 16:39:01

kész a párosítás, stadionbeosztással. leköthetitek a meccseket!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.06.06. 14:19:10

Kihívtad ezt a csapatot: Football Club Actors.

panteraAtus 2015.06.07. 22:24:15

Palota Fc.-t kihivtuk. Várjuk szeretettel!

tocskybaby 2015.06.08. 18:39:00

B.K.D.L.S.E.-t csak most tudtam kihívni, bocsi, mostanában sajna nincs sok időm a játékra

tocskybaby 2015.06.09. 18:14:54

@tocskybaby: mondjuk még nem reagált semmit, szóval ha 8-ig nem reagál, akkor lekötök egyet a kalapból. Természetesen ha másikat kötök le akkor jár neki 3-0, én nem hívtam ki időben.

Fallandraise 2015.06.10. 12:07:50

@tocskybaby: sajnálom de a hétfőm és a tegnapom teljesen elúszott így éjfélkor léptem csak be. (nem tudom miért nem hívattam ki magam vasárnap) bocs még 1szer jó lett volna játszani mert nyerni szoktunk :))))

hatarsorompo 2015.06.10. 16:03:59

Akkor én most ki ellen játszom a negatív szuperdöntőt?

tocskybaby 2015.06.10. 18:16:03

@Fallandraise: A szezon után játszhatunk egy meccset :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.06.13. 00:26:33

lehet, hogy már késő, de a helyosztó meccseket oda-vissza normál szabályokkal kössétek le. ha mégis kupaszabályokkal játszotok, csak a 90 perc eredményét vesszük figyelembe.

Achu-Football Club Actors 2015.06.13. 13:25:24

A Hemiket kihívtam idegenben mert eddig nem volt rá hajlandósága...

könyörtelen 2015.06.15. 06:26:56

NagyAtit kihívtam mert nem jött a meghívó

na73 2015.06.15. 10:40:40

@könyörtelen:
Elfogadtam, elnézést...

Hemi1975 2015.06.18. 09:57:58

@Achu-Football Club Actors:

Elnézésed kérem! Ennek fényében a visszavágó "kíhivást" megtettem! Szép napot Jó küzdelmet!

tocskybaby 2015.06.21. 11:22:30

Én kihívtam a Palóc Mentőket még csütörtökön, remélem itt látja, hogy megtörtént a felkérés, és el is fogadja.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.06.24. 11:34:46

A Bastille LSE - GuldLoven meccset, vagyis a z 5. hely visszavágóját újrajátszanánk, ugyanis a vendégcsapat csak nyolc játékost tudott pályára állítani.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.06.24. 14:56:54

"Ének az esőben" címmel tudósított az nso a Budai 2 stadionból, ahol a döntő visszavágója spontán örömünnepbe fulladt, miután a háromgólos előnyről induló Palota FC Verebes "Kismágus" József hajrában elért találatával bebiztosította a kupagyőzelmet.

Az 5-1-es összesített eredménnyel a második kiírás óta stabil résztvevő Palota a korábbi 1 ezüst és 3 bronzérem után jutott fel a csúcsra. A csapatot nemrégiben átvevő saját nevelésű vezetőedzőt, Veszelka Gábort sikereit tekintve máris a korábbi legendákhoz, Mátyus Jánoshoz és Urbán Flóriánhoz hasonlítják a Víg Kalmár Vendéglő környéként, megjegyezve, hogy a sikerhez azért elődjének, Színes sporttársnak is köze van.

Az FC Black Lotus vezetősége és játékosai gratulálnak a Palota FC csapatának a kupagyőzelem alkalmából és jár a gratuláció a Pebo FC csapatának is: a klub, amely története során először jutott el a legjobb 8 közé, egyenesen a döntőig masírozott és ezzel jelentőset lépett előre a kupa örökrangsorában.

Mi magunk a Ligakupa-kötelezettségek miatt a kelleténél kevesebb meccset tudtunk lejátszani, de örülünk, hogy ifjú hátvédeink itt a kupában tehették meg az első lépéseket a bajnoki csapatba vezető úton.

Fallandraise 2015.06.24. 22:03:58

5-5-0-ás felállással játéktördeléssel tehát totális antifutballal győztünk 1-0-ra ami ugye teljesen értelmetlen az első körös 0-4 után. azt hiszem méltó csapata lennénk az akárhánycsapatos nb1-nek. a lényeg : legyőztük a Betont! amúgy gratula minden győztesnek (és vesztesnek is)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.06.29. 19:12:07

@Black Lotus: köszönjük a gratulációt! személyes drámám, hogy pont, amikor hosszú idő és sok-sok vér és verejték után csúcsra ér a csapat, nem tudtam követni elhatalmasodó munkáim miatt az aranyat hozó perceket, de a srácok végül nélkülem is megcsinálták! Veszelka mesteredző valóban nagyot alkotott, ostromolják is a nagy nyugati klubok, árulja már el, hogyan győzte le sorban a nálunk erősebb csapatokat, 100 %-os teljesítménnyel elhozva a hattrick egyik leg megbecsültebb és patinásabb kupáját, a Labdabiztos Hattrick Kupát.
Kicsi légy azért belepottyant az aranylevesbe: a bajnoki ezüst, ahol az utolsó forduló előtt egy kétgólos győzelem a feljutást jelenthette volna, de megremegtek a palotai aranylábak, súlyos zakó lett belőle, így marad a szopó a hatodosztályban még legalább egy szezon erejéig.
Most néhány öreg rákospalotai spíler abbahagyja, kellenek a friss erők az Öregfiúk csapatába, de megmarad örökre a dicsfény az Urbán/Mátyus/Dzurják Csöpi kút domborművei körül, mutatva a példát a fiataloknak!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.06.29. 19:24:57

Szívből gratulálunk az ezüstéremhez Pebonak, aki egészen a döntőig hiba nélkül menetelt, ahol csak a vért ivó, önkívületben játszó palotai gladiátorok tudták megállítani őket! A bronzérem a Rohan lovasai csapatának jutott, ez az első érem a csapat történetében.
A rohaniak a kupa fair play díjára is esélyesek, amiért nem próbálták leplezni, hogy az első fordulóban nem tartották magukat a 3+1-es szabályhoz. Bastille pedig újrajátsza a helyosztó visszavágóját, három gólos hátrányban, mert ellenfele nem tudott teljes csapattal kiállni - alighanem megosztott fairplay-díj lesz ebben a kiírásban!

Hemi1975 2015.06.30. 12:47:31

Gratulálunk a Palota FC-nek a nagy sikerhez!
Illetve, saját csapatomnak a 4. Elnök kupához :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.07.02. 08:04:24

már majdnem kész a végeredmény táblázat, csak az 5.-6. hely nem dőlt még el, a helyosztó visszavágóján egyszer Guldloven, egyszer Bastille nem tudott csapatot állítani. Még van egy sansz most szombaton és ha sikerül, teljes lesz a tabella

Hálószaggató_Góliát 2015.07.06. 10:03:11

@f_miki:
köszi ismét az áldozatos munkát és a gratulációt

kicsit megkésve, de gratulálok én is a Palota FC-nek, jobbak voltak a döntőben, akárhogy is próbáltuk, nem volt esélyünk a két meccsen, kicsit túl szép is lett volna, annyi eredménytelen kiírás után nyerni, de evés közben megjött az étvágy :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.07.06. 21:04:26

végül nem sikerült Bastillenak és GuldLøvennek újrajátszani a helyosztó visszavágóját, így marad az eredeti eredmény, Bastille 10-5-ös összesítéssel nyeri a párharcot és 5. és alaposan beletenyerelt a góllövőlista élvonalába is: Gyulai Vilmos hintett egy négyest a meccsen és 8 góllal megnyerte a góllövő versenyt, második lett 6 góllal Mézga Ákos (Bastille), Verebes József (Palota) és Mario Fossanova (Pebo), harmadik az 5 gólos Czabarka Imre (Palota) és Mario Fellini (Murénák).
Az örökranglista is kész, nem sokat változott a sorrend. Palota közelebb lépett az élvonalhoz, de nagy még a lemaradás (szürkével azok a csapatok vannak jelölve, akik már megszűntek).
süti beállítások módosítása