HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Nem tucatkommentek – kommentverseny 2014/15 18-30. fordulók

2015.07.13. 10:52 vérfarkas

gyoztes.JPGMielőtt elrajtolna az új bajnokság, pótoljuk egy szokásos elmaradásunkat. Kretén indoklások abból az időből, amikor még több mint 12 klub volt érdemes az elit kategóriára. 13 forduló kommentjei, eredményhirdetéssel.

 

 

18-amatőrök

Az értékelést slowmotion bronzérmes jóslatával kezdjük, bár azt még nem tudjuk, hanyadosztályban lesz ama bizonyos rangadó; Újpest - Pécs 3:0 jövőre megint lesz. dél-dunántúli rangadó. az NBII-ben. ha addig nem sorolják vissza a Rákóczit az amatőrök közé.

A heti második balco kommentje abból a szempontból érdekes, hogy a Nyíregy jelenleg az NB3-ra készül, a Kispestnél erősebb kerettel; Nyíregyháza - Budapest Honvéd 1-1 Egy bolgár haverom azt mondta egyszer, ha nem tudsz valamit megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel! - ismereletlen klubtulaj

A heti győztes pedig Black Lotus ezzel; Dunaújváros - Ferencváros 1-1 A Partizan Beograd vezetősége kedvezményes belépőjegyekkel és vénaszkennermentes beléptetéssel várja a klub hagyományai iránt érdeklődő ferencvárosi szurkolókat. A klub a látogatáshoz térítésmentes hajójáratot biztosít a dunaújvárosi kikötőből, amennyiben az a hajóvonták találkozása esetében is képes feljutni a Dunán Belgrádból.

19-egyedüliként

Sir Galád bronzérmesen az új stadionok előnyét énekelte meg; Debrecen-Újpest 2-0 Sajnos Vignjevicset elfelejtik iktatni, így a skyboxban izgulhatja végig két escort lány társaságában a mérkőzést. Eme kiváló taktika természetesen eredménnyel jár.

Második lett Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) nőnapija Pécs-Haladás: 2-1 A vendégek az alacsonyan szálló Radó lábára kötött molinóval köszöntik a hölgyeket.

Fran7 vallomása reméljük komoly, mert viccnek erős lenne, töretlen hitét arannyal díjazzuk; PMFC-MATIAS - SZOMBATHELYI HALADÁS 2-1 Bár egyedüliként én jó edzőnek tartom Szentest.

20-Ques-tor

Gyűltek a viharfelhők Győr felett, a legrövidebben Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) foglalta össze az esélyeket; Győri ETO- Pápa: 2-1 No Questor, no party? Társa Slowmotion a második helyen már jobban belement a részletekbe, filművészeti tájékozottságot csillogtatva; ETO-Pápa 1:1 szegény Laci. eljött Kolozsvárról, mert elfogyott a pénz, nem volt fizetés, Győrben meg van mindkettő. hát, már csak volt. tulajdonképpen ő is Joe Black, csak kevésbé sármos, mint a Bredpitt.

Ezüstös spinyókirály nosztalgiázása; Nyíregyháza-FTC 2-1 Ha Bosnjak játszik, biztos ő is ad egy gólpasszt, mint Hídvégi. Valamikor egy Fülöp nevű csatár volt kölcsönben a Szaprinál, aki a Fradi elleni meccsen extra söprögetőt játszott. A többiek próbálták kihagyni a játékból, de volt, hogy becsúszva szerelt.

A hét nyertese Zoltáng arról írt, miért rosszabb a szurkolói kártya az adóbevallásnál;Nyíregyháza-FTC 0:1 Ha sütne a nap, akkor a teraszon fröccsözve hallgatnám a körkapcsolást. Egy baj van, hogy a nem létező szurkerkártyám kicsi lenne poháralátétnek.

21-a kert végében

Artie döbbenetét márciusban talán nem is értékeltük volna eléggé, de így visszatekintve bronzosan megmosolyogtató; Kecskemét-Pécs Ebben a párosításban az a legnagyobb döbbenet, hogy jövőre is elsőosztályú párosítás lesz.

Sir Galád a második helyen arról írt, hogy bár a kispesti padon ül talján szakember, Újpesten új szintre emelkedett a catenaccio; Honvéd-Újpest 0-0 Az Újpest már olyan jól védekezik, hogy nemhogy az ellenfél, de már ők sem tudnak gólt lőni. Háhá! Na erre varrjanak gombot!

Egy Felcsút-Vidi mindig magas labda, a hét megosztott győztesei le is csapták; Futó Lada Felcsút-Videoton 0-1 "A mérkőzést saját házának tetejéről tekintette meg a stadion melletti ház tulajdonosa, mert éppen keményen dolgozó kisemberként a zsúpot igazította meg a házon. Mivel mindkét csapatnak egyformán szurkol, a meccs után barátságosan köszönte meg magának a remek meccset, és biztosította magát arról, hogy csak így tovább." Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) Gyakadémia-Videoton: 1-2 Csapatom is van, tévém is van - tartja a híres dakota közmondás.

22-Medox

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) a harmadik helyen még a hét bulvárriportjának hatása alatt volt Haladás-Honvéd: 2-0 Na most komolyan, Halmosi Dézi és Halmosi Medox? Nincs több kérdésem...

A második helyről Artie lát még potenciált a létszámcsökkentésben; Dunaújváros – Nyíregyháza Csányi szerint lehet, hogy nem kell 16 csapat az NB1-be. Ezt a párosítást elnézve - szerintem nem kell NB1.

A heti aranyos Zoltáng egy teljes ciklust szentelt kabalaajánlatának, egy rövid részlet; Újpest - Videoton 0:0 Coming out, meg ilyenek, és akkor a lila majom felvállalásával kihúzni a fradista csúfolódás méregfogát. Fehérvárra lehetne a nagy képernyős Color Star, de az piró miatt két millió, olyan gyakran felrobbant.

23-csibe

A hét bronzérmese Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), akinek logikusan felvezetett kérdésére még keressük a választ; Videoton-Haladás: 2-0 Ha Dárdai az utolsó fordulókra átvenné a Vidit is, hogy ne külföldi edző kaparintsa meg a bajnoki címet, akkor az a magyar edzői szakma szembeköpésének szembeköpése lenne?

A második szövet két klasszikus nyilatkozatát emeljük ki; Videoton - Haladás 3:0 "Ezért a 3 öngólért is megdolgoztak a fiúk..." - "Nem találtuk a ritmust / túl jó volt a pálya talaja"

housemd az élről még a Fradi csirkén pörgött; Ferencvárosi TC - Újpest FC 3:0 de csak a zöld asztal mellett, mert a meccset nem lehet megtartani, a fradi szurkolók ugyanis agyonverik a kabalát. a három pontot Kubatov a fradinak ítéli meg. Wintermantel izlandi nagyköveti székkel vigasztalódhat, de megígérik neki, hogy ha jól viselkedik, kap hozzá asztalt is.

24-bank

A bronzérmes housemd kapcsán reméljük, a 85. perc táján felébresztette a képzeletbeli lurkókat; Pécs - Honvéd 0:0 hiperaktív gyerekemet ezzel fogom szedálni

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) a vészterhes pénzügyi befektetések idején arról elmélkedett, miért jó, hogy már nincs (Sopron)bank Szombathelyen; Haladás-FTC: 1-2 Ha lenne Halit támogató bank, már nem lenne...

Zoltáng pedig a diósgyőri helyezetet foglalta össze aranyat érően; DVTK - Videoton 1:1
Kár, hogy Xanyi már nem a vidiben játszik, mert minden adott lenne egy jó kis kombathoz. Így a hazaiak kénytelenek lesznek ismét egymással beérni. Azt még kiváncsian várom, hogy Leisztingert melyik játékos bólintja meg először. Tippem: Jenner

25-földalatti

slowmotion a harmadik helyről egy olyan dilemmával szembesült, mellyel csak egyetérteni lehetett, még ha kis híján tévedett is; Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 0:2 én annyira, de annyira tippelnék a Honvédra... de nem akarok gyámságot kapni.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) a 4-es metró egyik építőjének állított emléket ezüstösen; Videoton-Pécs: 4-2 Jean-Claude lenyilatkozta a munkavédelmi sisakjában, hogy majd az első szerb csapat hülyére veri a magyar bajnokcsapatot. Igazából nehéz lenne vele vitatkozni.

szövet, a heti győztes a szombathelyi helyzetet próbálta átlátni és átláttatni;  Pápa - Haladás 2:3 Szentes belerúg..., nem: nem üti meg (az embéegyes szintet)... vagy nem értem... Fehér és Iszlai egy V-s szelvény felmutatásával visszakerül a kezdőbe... Mindenesetre a hangulat jó lesz - és azt sem mondhatja senki, hogy a Kutyát sem érdekli a Hali

26-beharang

A heti harmadik balco beharangozója; DIÓSGYŐR - LOMBARD PÁPA 2-0 Szivicsnek harangoztak, a Lombardnak harangoztak, bár a Pápának mindig harangoznak bármerre jár, egy új edzőt viszont nem kell beharangozni a bohócban...

Zoltáng ezüstös kommentje még légiósstop előtt született; Paksi FC - Budapest Honvéd 2:1 Ha jól számolom, akkor Kemenssel 12 magyar játékos lesz a pályán.

A hét nyerője housemd arról elmélkedett, mindenki jó valamiben; DVTK - Lombard Pápa Terminál FC 3:1 Grumics lehetne világhírű is, mondjuk macskaként.

27-Gézuka

sirtsteve bronza a hazai utánpótlásnevelésről és a korábbi munkaadó ölelésének veszélyéról szólt; MTK-PFLA 4-0 A vendégek korábbi mtk-s kulcsjátékosai mind beteget jelentenek, hogy az esetleges ölelkezésből biztosan ne legyen baj.

Artie ezüstérmes kommentje a bizonyíték arra, miért jó a vénaszkenner; FTC-Debrecen Dollnak a vérében van a foci. Minden belépéskor látszik.

Ugyancsak ezüstös Zoltáng ciklusa, egy részlet; ETO-Haladás 2:1 Halló! Kívánságműsor? Gézu vagyok. Attilának küldeném azt az Első Emeletnek azt a számát amiben én nyertem a csatát az átkarolós hadművelettel...

A két első helyezett közül Futó Lada a világ elmúló dicsőségéről regélt; FTC-Debrecen 2-1 Petárdázásért megbüntetik a Fradi tábort. Dombi szerint ez lóf.sz se volt, bezzeg az ősrobbanás..na az szólt. Társa Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) arról írt, van még ingyenebéd; ETO-Haladás: 1-0 Gézu szerint nem esett szó pénzről. „Sikeres beszélgetőtárs-ügynökségem volt, elsőosztályú lányokkal, tényleg... "arról" szó sem volt. Komolyan.”

28-tökmindegy

Jestert a harmadik helyen elkapta a kilátástalanság; Honvéd-Videoton 1:1 Remélem most már meglesz a bennmaradás - persze a Papát ismerve, minek is?

Artie ezüstösen szintén az év vége hatása alatt volt; Diósgyőr-ETO Majdjövőre vs. majdegyszertalánújra. Tök mindegy az eredmény.

szövet a heti első a bohócliga és a feltételes mód gyakori viszonyát énekelte meg; PMFC - D. PASE 2:2
Artner: Ha minden helyzetet berúg mindkét csapat, egy szót sem szólhat a közönség, hogy 9-9 az eredmény. Jarni: Ha nem hibáznak a csapatok védekezésben, egy szót sem szólhat senki, hogy minden meccs 0-0.

29-speak english

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) bronzérme a közös pontokról regélt; Gyakadémia-Újpest: 2-1 A párhuzamosak a végtelenben találkoznak, mint Kabát Peti és Dzsudzsi a benzinkutaknál.

Ha valaki nem tudta volna, Sir Galád ezüstösen indokolta, miért kell létszámcsökkentés; Puskás Akadémia - Újpest 0-1 Azt hiszem a "speak english"-nél telt be az mlsz-nél a pohár, azért kell csökkenteni a légiósok számát, mert nincs elég nyelvtanár. Persze, ha a bírókat tanítanák meg angolul...

Az aranyat housemd érdemelte ki egy teljes terjedelmével idézendő ciklussal; Kései sirató
Dunaújváros - Debrecen x-x
Rozsda marja megint acélváros tornyát,
Puskás Akadémia - Újpest 0:2
most sem lövi meg Kleinheisler a gólját,
MTK - Szombathelyi Haladás 3:0
hazatart a Béla, temetve reményét
Pápa - Paks 0:2
tetemre hívják Lombardok legényét.
Győri ETO - Pécs 2:3
Nem rikolt a vaskakas, csőre csorbán csálé,
Nyíregyháza - Diósgyőri VTK 1:2
a szabolcsi licensz jövőre Kisvárdáé.
Videoton - Kecskemét 1:1
Szerteszét szalad mindjárt a fehérvári sereg,
Ferencváros - Budapest Honvéd 4:1
Hemi bácsi nyilván a légiósszabályon kesereg.
Nyilvánvaló lesz az előrelépés nemsokára,
Csányi meg inkább menjen a picsába.

30-tolnaiak

Artie bronzérmes ciklussal búcsúzott; UTE – Kecskemét Annyira jól sikerült a beléptetési program, hogy az Újpest-pályára özönlő tömegek a Weekend Warriort idézik:
You're a weekend warrior when
You're one of the crowd
But it's over, just look at you now

Sir Galád ezüstje a fehérvári káoszról szólt; FTC - Videoton 2-0 A Vidinél elég kaotikus a helyzet. Van is edző, meg nincs is, vannak is játékosok, de nincsenek is, van csapat is, meg nincs is.

A szezonra pedig Futó Lada és slowmotion tette fel a koronát ezekkal a gyöngyszemekkel;Haladás - Felcsút 2-1 4-4-2 : Gálázott a vendég-csapat, bebizonyosodott, hogy légiósok nélkül, a fiatalokra építve is van jövő. A hazaiaknál Radó 2 góllal is igazolta, hogy jó döntés volt a felcsútiak részéről leigazolni őt, így gyakorlatilag Öcsi bácsi örökségét ápoló csapat 3 gólt is rúgott."

Paks - Dunaújváros 2:0 képzeletbeli beszélgetés a meccs előtt.
jelen vannak: Cs. A. az egyik telefonvégen, A.T. a másikon.
Cs: Figyi Tomikám, mi tolnaiak tartsunk össze, adunk Nektek három pontot, ezzel pont kiejtjük a Halit, jól kibaszunk velük, hogy kirúgtak mindkettőnket!
A: Ari vagy Ari, egyébként meg anyád tolnai! És csak szólok, hogy Dunaúj Fejér megyében van.
Cs: Tomikám, nem erőszak a disznótor, de ha nem akarsz segítséget, akkor nem tudunk megsegélni. Gondoltam, ezzel mindenki jól jár, de ha nem, hát nem. Hát akkor majd jövőre a kupában talán összefutunk

Összetett

És akkor jöjjön az összetett. Idén is szinte változatlan törzsközönség fűzött indoklást a tippjeihez, így aztán a végső sorrend sem okoz meglepetést. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult, kérdés jövőre az első osztályú Vasas mellett marad-e még ideje kommentelni. A második helyre Zoltáng futott be, remek tavaszi hajrával. A harmadik helyen pedig tömeges holtverseny, housemd, Artie és slowmotion sporttársakért szólhatnak a fanfárok. Gratula, „ősztől” kevesebb csapat, de több forduló, hajrá!

lbt_kommentv1415.jpg

5 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr857621748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slowmotion 2015.07.13. 23:37:06

na, lassan olyan állandó leszek a harmadik helyen, mint az Újpestnek a következő évi bajnoki cím.

gratula az uraknak!

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.07.14. 14:57:30

Köszi a beharangokat, a kommenteket, élmény volt! (még mondják, hogy nem szórakoztató a magyar foci :)

Jövőre kevesebb csapat, de több beharang!
Továbbá mindenki hozzon magával még egy MTK-szurkolót az oldalra :)

Zoltáng 2015.07.15. 20:28:43

Óóó...
Gratulálok a kommentelő kollégáknak, köszönöm a beharangozókat, és természetesen világbéke!
Most nagyon elérzékenyültem...

Artie 2015.07.16. 08:36:19

Köszönöm, köszönöm, és gratula a sporttársaknak. Jövőre (vagyis hétvégétől) igyekszem változatlan lendülettel, és most már abban a kedvező helyzetben vagyok, hogy szubjektivitás se kell. De majd jövőre, amikor a Gyirmót... szóval amikor a Gyirmót olasz bajnok lesz.

housemd 2015.07.18. 18:05:08

köszönöm, köszönöm, enyém a pécsi foci utolsó sikere ebben az évtizedben...:D
süti beállítások módosítása