HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Magyarország- Románia -- ÉLŐ (vagy olyasmi közvetítés)

2015.09.04. 20:04 Futó Lada

Magyarország - Ronia 0

 

- Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat ezen a fokozott hangulatú, soha vissza nem térő, kiemelt jelentőségű, most-vagy-soha meccsen. Nyilván aki kint van a stadionban, az látja mi történik, viszont aki televízió elől követi, vagy még tévéje sincs, nos velük osztanánk meg meccsnéző fotelünket. A köztévén olyan szintű túlpörgés van a meccsel kapcsolatban, hogy lassan már fejből sorolhatjuk a 34 évvel ezelőtti kezdőcsapatot, így mi kissé visszafogottabban próbáljuk majd szokás szerint értelmezni a látottakat. Ezúttal is állandó szakértő-társam Vegyi Iván lesz segítségemre, aki most próbál átjönni a beléptető rendszeren. Jelenleg kb 1 méternyi előnye van Csoki kutyussal szemben, de ez egyre csökken. Új közvetítő-állásunk ezúttal nem a pincében van kialakítva, viszont most már 2 junoszty TV áll a rendelkezésre, így a csoportban párhuzamosan zajló meccsről is tudunk majd információkat adni. De közben ideért Iván is, át is adnám neki a szót.

- Szeretettel , és kissé lihegve köszöntöm én is a kedves olvasókat. Én kissé pesszimista vagyok egyelőre, viszont ez később változhat. A mérkőzéshez ezúttal nem sörrel készültünk, hanem amennyiben pirosban játszik a válogatott, akkor egy egerszalóki merlot-, míg ha fehérben, akkor egy abasári olaszrizling fogja egyre optimistábbá varázsolni a hangulatot.

- Nem mondom, hogy nem kell majd a bor, de én a magyar gólok hangulatjavító hatásában bízok, amire lesz esély, hiszen 2 csatár is a kezdőben. Pontosabban egy csatár, és Szalai. A hazai kezdő:
Király - Fiola, Kádár, Juhász, Leandro - Stieber, Elek, Tőzsér, Dzsudzsák - Nikolic, Szalai
A vendégek :
Tatarusanu - Papp, Chiriches, Grigore, Rat - Prepelita, Hoban - Popa, Sanmartean, Torje - Keserü

Remélem végül a szájuk íze is keserű lesz, nem csak a csatáruk. Még most sem lettél optimistább Iván?

- Hááát..a védelem az eléggé egyértelműnek tűnik, a középpályán talán Lovrencsicset vártam volna Stieber helyett, és Némethet árnyék-ékként. Arra gondolok, hogy Szalai és Stieber feladata a védők fárasztása lesz, és  a második félidőben jöhet majd a két gyors játékos, hogy a fáradtabb védőkkel szemben még jobban érvényesíthesse a gyorsaságát. Ennek alapján akkor az első félidőben inkább a statikus játék várható, ívelgetés, és a pontrúgásokra lesz kihegyezve a játék, és majd a második etapban kellene a kiugrásokkal gólhelyzetet teremteni. Persze itt lesz még az ellenfél is, kérdés, hogy mennyire lesznek partnerek ebben a taktikában. Mindenesetre amondó vagyok, kezdjünk hangolni a meccsre.

- Akkor indítsunk egy rizling-fröccsel. Addig is elmondom, hogy a stadionban már remek a hangulat. Most kaptam az SMS-t Szittya Pityutól, hogy békésen felelgetnek egymásnak a szurkoló-táborok, minden rendben, és egy román szurkolóval barátságosan sálat cseréltek, egy piros-sárga-kékért cserébe adott egy Károly Róberteset. Elmondom még, hogy a párhuzamos meccsen Feröer - Észak-Írország egyelőre 0-0, nincs tehát még gól, de ott is csak fél óra múlva kezdődik a meccs.

- Közben 2 fröccsel bentebb vagyunk, és egy kis körtepálinkával is sikerült rádolgozni, hogy rendesen szóljon a Himnusz majd. Külön érdekes lesz majd a himnuszok alatt nézni a játékosokat, hogy ki mennyire van "meccs-feelingben", azaz mennyire elszántan áll neki a meccsnek. Azért ha ott húszezer magyar fog énekelni, itt meg mi ketten, ezért az elbátortalaníthatja a vendégeket. Már jönnek is a srácok, pirosban a mieink, sárgában a vendégek , keleties bevonulás a Volt egyszer egy vadnyugat introjából váltóörömóda dallamára.

HIMNUSZOK

- A mieinknél Dzsudzsák és Juhász ideges, Niko teljesen másik dimenzióban, annyira a meccsre koncentrál, Stieber laza, Szalai csodálkozik,Király magabiztosan mosolyog, mint cukorkaárus karácsony előtt, Kádár pedig a végére teljesen belelovalta magát. A vendégeknél semmi különös, páran énekeltek, a többiek csak bámultak előre. A románok kezdik a játékot.

1. perc
Megmosolyogtató szabadrúgás a vendégeknek 30-ról. Beírjuk kapura-lövésnek. 

4. perc
Első pontrúgásunk, Szalait megbúbolták. Dzsudzsák próbálkozása hasonló az előző pontrúgáshoz, csak statisztikát javít. Mindenesetre már lőttünk kapura, le lehet nyugodni.

Az első percek a várakozásnak megfelelően teltek, jobbára a vendégek támadnak, a mi térfelünkön a labda, gyors kontrákra operálunk,és a pontrúgásokra. A merlot remek, pont megfelelő hőfokú, nem kell bele kóla. A szomszéd kutyájának be nem áll a szája...ugatja a focit..

10.perc
Chiriches megtapossa a becsúszó Juhászt, Dzsudzsák a sípszó után kb 10 mp-el nagy gólt lő. Nem adják meg. a Feröeriek ellen mennek az Észak-Írek 1-el.

16.perc
Stieber nagyon harcos, kibrusztolt egy labdát, majd beadta, Nikolicsnak egy paraszthajszállal magas volt. Többnyire a románok támadnak még mindig, pár kontránk volt eddig Niko 2x volt lesen, más említésre méltó nem volt.

Fiola eddig jó választás. Gyorsabb mint "Vilmos császár", bátran becsúszik, és jól zárja a bal oldalt. Örök hála érte a Puskás Akadémiának, hogy megoldották a válogatott jobbhátvéd-kérdését. Egy zacskó makukával jutalmazom magam ezért a megállapításért.

20.perc
Váratlan lövés a vendégektől, Király simán fogja, semmi gond nem volt, még a mackóalsója sem lett sáros. Juhász húzza a lábát, csere lesz, Guzmics és Lang megy melegíteni. 

24.perc csere
Juhász ->   Guzmics <-

"Csak egyszerűen Ricsikém, nem kell cifrázni rúgd ki amerre állsz." Így kevés lesz a merlot...

27.perc
Újabb román lövés, majdnem elviszi a szögletzászlót.

30.perc
Ez már jobb lövés 28-ról, szűk feleannyival megy mellé. Mi továbbra is kivárásra játszunk, csak nem nagyon látni mit akarunk kivárni. Labda nem nagyon marad meg, jobbára csak romboljuk a támadásokat, az iram sem túl nagy. Szalai egyelőre inkább csak hőt termel, a legjobb megmozdulása az volt, mikor szabadrúgást kaptunk róla.

35.perc
Dzsudzsák szlalomozott míg fel nem rúgták, pontrúgás a román 16-os csücskével egyvonalban kb 25 m-re. Beívelés, majd szabadrúgás kifelé. A dologban az a jó, hogy ez elterelte az Észak-Írek figyelmét, és Feröer egyenlít. 

36.perc 
Szalai labdához ért!  Tud focizni ha akar. Majdnem gól, de nagyot védett a román kapus. Szöglet után pár fejen pattogott kicsit, majd Tőzsér "felszabadított" .

38.perc
Szalai rájött, hogy ő csatár, és akár focizhat is. Most visszatett egy labdát Stiebernek, de még nincs itt a dráma ideje, így nem lett gól.

40.perc
Vendég szöglet, ketten eltűnnek a kapu előtt, de senki nem látott semmit.

SZÜNET

- Az első félidő alapján azt lehetett látni, hogy a mieink nem akarnak kikapni, minimálisat kockáztatnak. A románok tartják a labdát a mi térfelünkön, sokat passzolnak , lassan, körülményesen építgetik a támadásokat, és inkáb ellövik 25-30 méterről bárhogy, csak ne kontrázzuk le őket. Az iram nem túl nagy, egyik csapat sem rohan, így nem lesznek fárasztva. Stieber harcos de nagyon pontatalan, Szalai kb 5 percet focizott. Elek sokat vállal, mindig megjátszható, Nikolics többször visszalép mélyen labdáért, mert az ívelgetéseknél vagy pontatlan a labda, vagy lesre fut. Tőzsér eltűnt a mezőnyben, Dzsudzsákra nagyon figyelnek, és még mindig eléggé idegesen játszik. Guzmics meglepően jól teljesít, még nem veszített párharcot, Fiola a jobb oldalon üzembiztos. Leandronak nem volt sok dolga, előre nem nagyon megy.

- Nem kell itt kapkodni. Én még emlékszem, mikor '72-ben Szőke Pista a 87. percben vágta be a románoknak győztes gólt, és azzal kijutottunk az EB-re. Bőven benne van még a meccsben, hogy nyerhetünk. Az első félidő alapján mondjuk kicsit pesszimista vagyok, de ha beáll mondjuk Lovrencsics, ő ugyanolyan "agyas" mint Stieber, megy előre mint a gép, viszont akkor Dzsudzsákkal tudják majd váltogatni az oldalakat, és abban benne lehet, hogy a román védők elváltják magukat. De most pihenjünk kicsit, frissüljünk fel, vigyünk be egy kis gyümölcscukrot... öntsél nekem még egy kis körtepálinkát... 

2. FÉLIDŐ

Nincsenek cserék, marad ugyanaz a felállás mindkét oldalon.

48. perc
Tőzsér eldózerolta Hoban-t. Sárga lap, és szabadrúgás 27-28 méterről. Remek bemelegítő gyakorlat Királynak, magabiztosan ölelte a labdát, mint óvodás a lencsi-babát.

50.perc
Most Dzsudzsákot buktatták az oldalvonal mellett, a beadás után Guzmics fejelt. A kirúgás után Stieber 2x labdát szerzett, elsőre kapura lőtte, majd egyszemélyes támadó alakulatként letámadta a kapust, de abból fault lett. Olyan mintha győzni akarnánk. 

"Kapás-lövés?" Hát mi jöhet még? Gereblyés-passz? Ásós beadás? Lapátos fejes? Áléálé , amíg Elek én, csak a magyarok, cska a magyarok, csak a magyarok, csak a magyarok!!

54. perc
Egy veszélyes Kádár fejes közben amíg Iván kicsit józanodik, de végül kivágták a vendégek. Most kicsit jobban játszunk, amikor letámadják a mieink a vendégeket, akkor többnyire sikerül labdát szerezni, nem annyira magabiztosa a vendégek.

57.perc
Szalai, drága testvérem! Igyál egy kávét. Felgyorsulnál. Így oda a helyzet.

59.perc
Guzmics majdnem elguzmicsolta. Eddig jólt játszott, erre püff neki, most majdnem összehozta. Király az utolsó pillanatban jobb benyúlással elérte a labdát Torje elől.

60. perc.
ÁÁÁÁÁÁ...pánik  a kapunk előtt !! Fiola hidegvérrel takarít. Guzmics megzavarodott, kis pihi jól jönne a hátsó alakzatnak.

62. perc.
Bunyó. Keserű megrúgta Guzmicsot a vendégek térfelén, 3 mp alatt Dzsudzsák a túlsó oldalról odaért. A labda után is csak így kéna. Szalai is rendfenntart, szabadrúgással jövünk.

63.perc
Megint román támadás, elgurul keresztbe a kapu előtt, Guzmics szögletre mentett. Veszélyes volt.

Kicsit kaotikus a játék, eltűntek a középpályák. Zeng-zúg a "Mindent bele", most egész focimeccsre hajaz a történet. Szalai pozíciót fog, de passzolni meg futni már nem nagyon tud. Németh jön mindjárt, remélem az ő helyére.

68.perc
Leandro pont a 16-os előtt szabálytalankodik, naggggyon veszélyes szabadrúgás jöhet. Nagggggggyon meleg a pite. Mindenki a 16-oson belül....huhhhhh....fölé. (Az Észak-Írek viszont berúgták, ott 2-1 és 10 emberrel Feröer.)

"Mi van Keserű? Savanyú a szőlő?? Ilyet én is tudok! "

69.perc csere
Nikolics ->  Németh <-

73.perc
Ívelgettünk, de nem vált be, így most a románok támadhatnak.

75. perc
Észak-Írek eldöntötték, ott 3-1, a Finnek is vezetnek. Szalai belevezeti a román védőbe, miközben ketten mennek mellette lendületből.

78.perc csere
Sanmartean helyett Budescu

79.perc
Labdát veszítünk saját kapu előtt, Torje 18-ról ballal rászúrta, Király hatalmasat tornázott a hosszú alsó felé, és kitenyerelte.

Mindjárt jön a dráma. Érzem. Csurgóra áll a hold, a szomszédban kukorékol a tyúk, és nagyon fogy a merlot. Itten dráma jön, nem lesz 0-0.

82. perc
Dzsudzsák ijesztgetett , de fölé tekerte 20 ról. Mióta helyet cserélt Stieberrel, azóta inkább a lövésre megy rá, mint a beadásra.

85.perc
Kezezés-gyanús labdaszerzés a vendégeknél, végigvitték lövésig, de szerencsére fölé. Sporttárs, kicsit több odafigyelést !

Azt meséltem már, mikor Szőke Pista a 87. percben bevágta? Na ott jött a dráma. Mert a dráma az jön.

88.perc csere
Stieber -> Priskin <-

Na ennek az értelmét nem értem. Most akkor a hátralevő időben kezdünk támadni, és ívelgetünk?? Miért most? Mit lehet ebből profitálni?

89.perc csere
Torje helyett Maxim
Na..ennek van értelme, ez időhúzó csere.

2 PERC HOSSZABBÍTÁS 
Ha nyerni akarunk, akkor ennél jobb időpont nincs a gólszerzésre, de érik a 0-0. A románoknak ez tökéletes, mi meg nem igazán tudunk mit kezdeni.

90+2.perc
Egy román játékost ápolni kell, Szalai labdaszerzése után. Mire felépül, vége a meccsnek.

VÉGE

Biztonsági játékkal 0-0. Storck is döntetlennel mutatkozott be a válogatott kispadján, ugyanúgy , mint Dárdai. Itt mondjuk gólt sem kaptunk, gondolom ez lesz a pozitívum, meg az, hogy veretlenek vagyunk. Ha azt nézzük, hogy egy erősebb csapat volt az ellenfél, és nem kaptunk ki Juhász és Gera nélkül, akkor még nem is kell nagyon aggódni, viszont az Észak-Írekkel szemben már 4 pont a hátrányunk. Érik a pótselejtező.
A román válogatott nem akart mindenáron nyerni, neki elég volt az is, ha nem kapnak ki. Ehhez mérten lassan, nyugodtan támadtak, birtokolták a labdát. A mieink fegyelmezetten védekeztek, nem kockáztattak. Néha csak üldöztük a labdát, a kontrákat nem mindig sikerült felépíteni, néha hamarabb eladtuk, mint elindultunk volna. Volt néhány bíztató megindulás, de végül vagy Szalainál akadt el - akinek az első félidőben volt 5 jó perce - vagy felszabadított a 6 védővel játszó vendég védelem.
Összességében ez is egy pont, pont 1-el több mintha ez sem lenne, nem kaptunk ki, ez is nagy szó,de így most kicsit üresnek érzem az egész hetes hype-olást. Egész héten minden este a köztévén , és minden egyes hírek elején, és műsorajánlóban amit elővezettek, az alapján ez kevés volt, borzasztóan kevés. Saját magunknak tettük fel a lécet, átbújtunk alatta, nem esett le, és most mindenki azt kérdezheti, hogy "akkor most mi van?". Az is igaz, hogy nem Storck hype-olt, hogy itt orrvérzésig letámadás lesz, és a védőkkel együtt vágjuk be a kapuba.

Tömjénezés és keresztvíz-lehúzás:

Király (6)
Könnyebb dolga volt, mint Bukarestben, magabiztosan tette a dolgát, volt 2 bravúrja Torje lövésénél és Guzmics bambulásánál, de nagyon nem tették próbára.

Fiola(7)
A csapat egyik legjobbja volt, üzembiztosan takarított a jobb oldalon. Kétszer játszották át, az egyik után volt Leandro faultja, de ettől függetlenül jobbhátvédben az egyik legjobb teljesítmény volt az utóbbi időben. A második félidőben volt egy hatalmas mentése.

Juhász (5) 
Kassai sporttárs hiába pihentette - mondanám gonoszul, de nem. A tőle szokott harcossággal játszott, ment küzdött, de nem tartott sokáig. A helyére beállt Guzmics (6) a második félidőben megélt egy kisebb hullámvölgyet, de egyszer  Király, egyszer pedig Tőzsér kisegítette. Kicsit remegett a gyomrom, ha feléje ment a labda, de meglepően jól játszott. A Haladás lassan megfontolhatja hogy hazahozza majd pár év múlva, ha így folytatja.

Kádár (6)
Az elején belehergelte magát a meccsbe rendesen, nem nagyon volt helyezkedési hibája, szögletnél egyszer volt lehetősége, de az nem jött össze. Nem lógott ki a csapatból semerre.

Leandró(5)
Benne volt a piros lap. A Fradiban jobb teljesítményt nyújt, igaz ott középen több helye van, és van lehetősége indításokra. Itt most ahhoz képest idegenül mozgott a bal szélen, kevésbé volt lehetősége a támadó játékhoz hozzátenni. A második félidőben felengedték 2x a vonal mellett, de inkább hátul kellett maradnia biztosítani, ami miatt így Dzsudzsák még reménytelenebb helyzetben volt. A második félidőben a fault 16 m-en nagyon meredek volt.

Elek(6)
Az első félidőben nagyon sokat vállalt, a másodikra elfáradt. A védőjátékkal nem volt gond, a második részben is jól zárta a területet, de a szerzett labdákkal nem nagyon tudott már mit kezdeni, szabadult tőle ahogy tudott.

Tőzsér (5)
Tőle többet vártam. Beadása, vagy távoli lövése szinte nem is volt, indítás is minimális. Védőmunkája neki is jó volt, volt egy mentése középen, de a Queens Park szerintem nem ezen meccs alapján teszi a kezdőbe.

Stieber (6)
Nagyot küzdött, de borzasztóan nagy hibaszázalékkal. Amíg harcolni kellett a labdáért, addig nem volt gond, azt tudja bármikor, viszont a labda megjátszása az már más tészta. Látszott a játékán, hogy nincs játékban, nem kapja meg a bizalmat, és emiatt is nagyon akart bizonyítani, és ezért többnyire rossz megoldást választott. Cseréje Priskin (0) nem izzadt bele a mezbe.

Dzsudzsák (5)
Nagyon figyeltek rá, ő meg nem akart sokat vállalni. Kellett volna korábban is váltogatni az oldalt Stieberrel, vagy kellett volna valaki aki megosztja a védelem figyelmét, de az első félidőben a bal szélen küzdött 2-3 védővel, míg a másodikban a jobb oldalon volt, bentebb húzódott, hogy lőhessen, de ahhoz meg nem volt hely.

Nikolics (6)
Az ő játéka arra épül, hogy normális labdákat kap, és abból alkot valamit. Na az ma nem volt. Próbált visszalépni, de akkor meg 3 védőn kellett volna túljutnia, kényszerítőzni nem tudott, mert akivel lehetett volna, az vagy fel sem ért, vagy maradt hátul védekezni. Ez így nem az ő játéka. Cseréje Németh (5) sok helye neki sem volt. Sok volt azért a védő, és az iram sem volt olyan öldöklő, hogy ki lehetett volna használni a fáradtságukat.

Szalai (4) 
Volt 5 jó perce az első félidőben. Elismerem, hogy nagyot küzdött, komoly pozíció-harcban volt, végig birkózott a védőkkel, sőt bármit elismerek. Viszont támadásban ezen felül Nikolicsnak, majd Némethnek semmit nem tudott segíteni, a passzai többnyire ember mögé vagy ellenfélhez mentek. Az, hogy felívelgetjük, és majd ő visszafejeli az érkező társaknak, vagy megcsúsztatja indításnak, az már Dárdai idején sem működött. Ő is inkább azt tudja, hogy megkapja a labdát, leszegi a fejét, elindul, és vagy begyalogol gólig, vagy lerántják. Na ebből semmit nem láttunk. ( És itt jöhetnek az örök károgók, hogy bezzeg Böde..de ezt sosem tudjuk meg.)

Nagyon töprengeni nincs idő, szerdán a csoportelső Észak-Írek jönnek Belfastban. Az a pozitívum, hogy 4 nap alatt már nincs sok idő megint túllihegni a médiában, és akár ez jól is jöhet, a negatívum, pedig az, hogy már nem csak saját eredményeinktől függünk. Mindenesetre jövő héten már kell a bravúr.

Mondtam én, hogy jön a dráma. Elfogyott a bor, most meg olyan savam lett, hogy ég a pokol. Találtam görög-salátát, meg Finnlandiát, bezúztam mindkettőt, de győzött a Finnlandia, a görög izének annyi...ment a levesbe. Tudod ki vitte az Észak-Íreket Torshawn-be?  Hát a Ferö-Air !!! ...Kutyát meg kell kötni, mert sose jutok haza. Persze. Kocsival. Sietni kell, mert haza kell érnem mielőtt valami baleset történik. Remélem még elérem az M4-en az ismétlést Sebők Vili szakértésével. Jóccakát!

További nyugodalmas jó éjszakát az eddig velünk tartóknak, reméljük a hátrelévő időben nem lesz semmi rendbontás, és Feröer ellen nem zártkapus meccs lesz.

5 komment

Címkék: válogatott élő eb

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr277761328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VGL 2015.09.04. 22:38:02

Hát.....nem tudom.
Azt viszont nem gondoltam, hogy Fiola lesz a legjobb magyar részről. A végén még kiérdemel majd egy lengyel szerződést az év végén.

Artie 2015.09.05. 10:20:43

Szerintem másik meccset néztünk, kedves Lada. Fiola tragédia volt, csak a románokon múlt, hogy nem rúgtak róla akármennyit.

housemd 2015.09.05. 15:30:35

másik poszthoz is írtam, hogy a gond ott volt, hogy amikor egy ilyen nagyjából azonos erők küzdelmét (ebből a csapatból a románoknál is kevesen jutnak majd be a Hall of Fame-be....) hozó meccset el kellene és lehetne dönteni (a második félidő derekán, második felében), addigra teljesen eltűnt a középpálya. Tőzsér, Elek és Stieber is elkészült az erejével. Nikolics cseréje jogos volt (simán ledarálták), de kellett volna oda friss ember (tudom, a kényszerű juhász-Guzmics váltás...). Szalai szerintem ennél azért jobb volt (talán most játszott leghasznosabban ebben az EB-sorozatban), de a középpálya sem a két éket támogatni, sem az igencsak körülményes román támadásépítést hatékonyan akadályozni nem volt képes. reális 0.0 volt.

Futó Lada 2015.09.06. 21:15:34

@Artie:
Lehet ugyanazt a meccset, csak a körülmények voltak mások. Lehet, hogy már a himnusz éneklésekor párás volt a szemem a meghatottságtól, meg a körtepálinkától, és én láttam rosszul, ez sajnos benne van, ezt vállalom :)

De egyébként pedig :

www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/198432

oké, 2 napomba, és több mint 3000 szavazatomba került, de végül itt az írásos bizonyíték, hogy jól láttam... :)

Artie 2015.09.07. 07:38:56

@Futó Lada: :D

Nem téged akartalak ám kritizálni, szóval ha így tűnt volna, akkor szólok, hogy nem. De Fiola maga volt a megtestesült botrány, azt csináltak vele a románok, amit akartak. Hogy a nép mitől látta jónak, azt nem tudom, de végül is:

Fiola Attila: 4,020

Azért ez messze van a jótól. :D

Guzmics is full életveszély volt, Kádár volt még, aki pozitiív csalódás volt. Leo se fel, se le nem lógott ki a védelemből.

A többi csapatrészről beszélni sem érdemes a nulla teljesítmény okán.
süti beállítások módosítása