HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Jövőre(?) veletek(?) ugyanitt(?) - Bohócliga 19. (?) forduló beharangozó

2015.12.10. 13:33 Futó Lada

A cím is jelzi talán, hogy elméletileg az idei utolsó forduló fog következni, míg a jövő évvel kapcsolatban csak annyi biztos, hogy 2016 lesz. Minden más egyelőre még változhat, hiszen az MLSZ kiszámítható és alapos tervezésének köszönhetően bármi lehet, és annak az ellenkezője is. ( Hanta összefoglalta ezt bővebben, és teljes értékűen. Csapjunk tehát a lovak alá, mert annyi minden lesz most szombaton (derby, EB csoport-sorsolás, Loki-MTK), hogy csak győzzük összeszedni.

Időrendi sorrendben haladva először a 14. fordulóig kell visszamenni, mert beharangozónál a szerző lélekben már a pótselejtezők okozta vizsgadrukk hevében megfeledkezett a 13. forduló kommentjeinek értékeléséről. ( Pótolni márpedig kell, ehhez pedig -  igazodva az MLSZ vezérfonalához - a szerda a legalkalmasabb. Így utólag ráadásul néhány komment egész más megvilágításba került.)

A bronzot OJ érdemli ki, aki egyfelől telibe trafálta az eredményt, másfelől remek pillanatfelvételt adott a hazai labdarúgók EB pót-selejtező előtti piacképességéről:
"MTK - Budapest Honvéd 2-1 Me enKanta! - mondta a spanyol megfigyelő. Majd elvitt a VIP-ből három fotómodellt. Más nem történt."
Az ezüst, valamint egy-egy piros és kék rugdalózó Dr KOTász (Cobretti hadnagy) újévi fogadalmáé :
"Újpest - Vasas 0:1 
Most komolyan, ha bennmaradunk, akkor csinálok egy testvért a fiamnak."  , s bár neki a 13. forduló nem hozott szerencsét, azért nem kell még aggódni, van még 14 forduló.
A 13 forduló arany-komment díjasa pedig housemd sporttársé, aki bár nem bízott eléggé nemzeti válogatottunk legfőbb portásában, de a zsűri nem tudott elmenni magasröptűen irodalmi hasonlata mellett, és bár a Vidi kispadját nem ajánlhatjuk fel érte, így "csak" egy első helyet ér itt a blogon az alábbi pályamű:
"Haladás - Videoton 1:2
Király két góllal veteti észre magát és teszi aktuálissá a "ki véd Norvégia ellen?" kérdést... tök jó, hogy a fő alternatíva Dibusz, könnyebben zavarba jön a beíveléseknél, mint Ferenc pápa a swingerklubban. "

Időrendben a Vasas - Honvéd következik, ahol vélhetően akár telt ház is lehet majd. Oké, ez esetünkben most csak kb 2000 nézőt jelent, mert ennyire van hitelesítve a stadion. Néhány idősebb szurkernak persze ilyenkor megjelenik a feje felett az emlék-buborék, és elkezd benne peregni a fekete fehér film azokról a bizonyos kettős rangadókról, amik a Népstadionban voltak ilyentájt, kicsit több mint 30 felcsútnyi néző előtt (igen az kb 60 000).
Utána is kerestem az ide vonatkozó archívumban.A Vasas pályaválasztásával a nézőcsúcs az bizony 1967-re datálható, akkor a Mészöly Kálmánt is a védelmében tudó Vasas 76 000 néző előtt 1-0 ra győzte le a Bozsik Cucu dirigálta Honvédot Lázár góljával. 1980-ban is összeverődtek még 60 000-en a lelátón, akkor 3-3-ra végzett a két csapat egymás ellen. Itt és most azért ilyen tömeg nem lesz, viszont az U-válogatott elég szép számmal a pályán lesz, így érdekes meccs is kijöhet belőle. A döntetlen az olyan eredmény, amitől mindenki nyugodtan megy téli szünetre, így a tipp is 2-2 .

Haladás - Puskás Akadémia
Kevésbé tekint vissza veretes múltra ez az összecsapás, bár lehet tavaszra kiderül, hogy ez is egyfajta örökrangadó, mert a Hali, már több mint 100 meccset játszott a PAFC jogelődjével, amit időben meg fogunk tudni melyik csapat/csapatok volt/voltak. A hazaiaknál egyre több Illés Akadémista  kerül a csapatba, és szépen csendben megragadtak az élmezőnyben, a vendégek pedig szépen csendben kineveltek 3 játékost is a felnőtt válogatott keretébe. A legtöbb érv a hali győzelme mellett szól, de már a tökutolsó 'csaba ellen is bizonyították, hogy a hazai pálya is tud zavaró lenni. Le is bontják a hazai pályát, és lesz új.. na ott majd nyernek, itt most kell a vendégeknek a 3 pont Elek és Vanczák téli leigazolásához. Tipp 1-2

DVTK - Békéscsaba
Ennek a két csapatnak is van történelme, itt a nézőcsúcs 1975-re tehető, akkor 12 000 ember volt kíváncsi a két csapat diósgyőri fellépésére, ott és akkor a hazaiak örültek, egy 1-0 -ás győzelem után. Mivel Bekő már csak statisztikailag edző, és búcsúzni csak szépen szabad, ezért mindenképpen a hazaiak tűnnek esélyesebbnek. A vendégek ráadásul a múlt héten már szereztek pontot - miután keresztbe átbuszozták az országot - , így most ez nem az ő hétvégéjük lesz - miután hosszába átbuszozzák az országot. 12000 nézőt persze ne várjunk, mindkét csapat tett érte, hogy a nézők messzire kerüljék, de azért 1500 nosztalgiázó csak kilátogat. Tipp :  3-0

Videoton - Paks
Ha nézőcsúcs, akkor nyilván a 85-ös UEFA-kupa döntő 40 000-es nézőszáma viszi a prímet, annyi se addig, se azóta nem volt fehérváron. Mivel a jelenlegi 2. helyezett jön látogatóba, így akár annyian is lehetnek majd szombaton, mint egy unalmasabb EBEL meccsen. A hazaiak vélhetően megint kontrára játszanak - illetve szakkifejezéssel élve : átadják a teret az ellenfélnek. Az MTK és a Loki ellen bejött, mindkét meccs ikszes volt, de előbbin a vendégek kapusa betlizett egyet, utóbbin meg a Vidié brillírozott. Döntetlenre most is elég lehet, bár a vendégek támadó-játéka valamivel kreatívabb az előző két csapaténál, és ha Bajnert is motiválja esetleg a válogatottba kerülés, akkor akár meg is szórhatják a hazaiakat. De mindent egybevetve, nekem a döntetlen tűnik a leginkább valószínűnek. Tipp : 1-1 (Nem feltétlen ide vág, de most ért véget a BL csoportkör. A Vidit kiejtő rissz-rossz BATE kis híján továbbjutott a Barca-Bayer-Roma trió mellől)

DVSC - MTK
A "sok lúd kondát győz"-t már ellőttem az őszi meccsre, újabb rossz szóviccet meg még nem tudtam megalkotni, így maradjunk a száraz tényeknél. A Loki lejtmenetben van, így újabb zakó úgy hiányzik nekik, mint az edzőjüknek egy tubus Velmentina hajzselé. A vendégek ezzel szemben a pesti meccseket lehozták, de amint közig határon kívüli az ellenfél, akkor megremeg a klottgatya. A nézőcsúcs ehhez a párosításhoz '79 őszén , mikor Dombi Tibi még 6 éves sem volt, a Nagyerdei-ben 25 000 néző volt kint (nyert az MTK 2-0-ra). Most ha a tizede összejön, az már valóságos Woodstocknak számít majd. A hazaiaknak "meglesznek a helyzeteik" , mert azok eddig is megvoltak, kérdés, hogy ezúttal 6 vagy 8 csatár lesz a kezdőben, illetve ezek közül bármelyik be tudja-e lőni 2-3 méterről. A válasz minden valószínűség szerint igen, így a tipp 3-1.

Itt most rövid közjáték jön majd, Bierhoff, Haristeas,Trezeguet és Panenka részvételével. Az biztosra vehető, hogy Panenka nem nekifutásból fog sorsolni, hanem csak odaballag és kihúzza a csapatokat. Igen EB csoportok sorsolása, és ezúttal a mieink részvételével. Nagy dolog ez kérem, ilyen sem volt még a Labdabiztos történetében, az sem kizárt, hogy élőben bekapcsolódunk az események forgatagába. A franciák nagyon örülnének nekünk, ráadásul ők a házigazdák, ráadásul van egy francia a sorsolást végzők között, ráadásul Platini is francia, így ne lepődjünk meg a sorsoláson. Az utolsó csoport amin világversenyen részt vettünk, az a 86-os mexikói Szovjetunió,Franciaország,Magyarország,Kanada kvartett volt, ebből 3 ország (illetőleg azok jogutódja ) most is jelen lesz, így a Francia-Orosz-Magyar trió újra összejöhet, míg negyediknek Wales kerülhet oda, hogy Bale-t vihesse a PSG. Bónuszként mindenki tippelhet egy kvartettet akár indoklással, akár indoklás nélkül, (a bajnoki tippversenybe nem számít bele)

Sorsolás után rögvest derbi, FTC - Újpest. Kicsit ugye később kezdődik a sorsolás miatt, mert amikor a bajnokság sorsolása megtörtént, akkor még nem tudtuk, hogy minket ez érdekelni fog, és pont egybeesett így a derbivel, és a velejéig korrupt UEFA nem volt hajlandó elcsúsztatni a sorsolást, nyilván mert valaki többet fizetett nekik. Szóval Fradi - Újpest. Itt egy 1966-os rangadó 65 000 nézője volt a csúcs (ellenkező pályaválasztói joggal volt több is, ugyanúgy a Népstadionban.) Az újpesti meccs sem volt egyszerű, ez meg kifejezetten nem lesz az. Kabát Peti eddig nem nyilatkozott még a meccsel kapcsolatban, de van még 2 nap, és azért ő mindig nyilatkozik. Bízom abban is, hogy Sebők Vili lesz a szakkommentátor, és Knézy Jenő közvetíti a meccset, mert az annyira jó lenne, hogy nagyon. Akkor ki se mennék a stadionba, hanem otthon nézném. Igen, nem tévedés, a közvetítés miatt nem járnak az emberek a meccsre. A meccs igazi 3 esélyes, Diagne biztosan összehoz egy gólt, így a hazaiaknak minimum 2 kellene a győzelemhez, ami ha a paksi formából indulok ki, akkor nem biztos, hogy meglesz. Tipp 1-1

Egyszerűsített tippszelvény :

Vasas - Honvéd

Haladás - PAFC

DVTK - Békéscsaba

Videoton - Paks

Debrecen - MTK

FTC - Újpest

 Bónusz : EB-csoport

 

Kommentelj Tibi!  azaz a 18. forduló kommentjeit értékeljük

 Az előző fordulóhoz több pályamű is érkezett, ezek közül Artie wikipédiáért kiáltó axiómája érdemelte ki a bronzot és a honvéd-fanok elismerését :
"Felcsút - BUDAPEST HONVÉD 1:4
Vajon Rossi érti ezt az egész Puskás-névsztorit, vagy el kéne neki magyarázni mondjuk úgy, hogy Berlusconi szülőfalujában építenek egy Rivera-stadiont?"

Hajszállal előtte végzett sirsteve egyik gyöngyszeme, az örkényi tömörségbe oltott Moldova irónia egy tömör allegóriában :
"MTK BUDAPEST - VASAS FC 3-0
Sima liba."

A heti első hely pedig szövet sporttársé, aki bár az eredményt végül nem találta el, viszont precízebben jelzett előre, a játékot illetően, mint Aigner Szilárd bármikor :
"DVSC–Videoton 1:1
Az 53. percig semmi – onnantól nemsemmi..."

42 komment

Címkék: beharangozó eb bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr318152958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Louis007 2015.12.10. 13:45:39

Vasas - Honvéd 1:0
Haladás - PAFC 1:2
DVTK - Békéscsaba 0:1
Videoton - Paks 1:0
Debrecen - MTK 0:2
FTC - Újpest 3:1

Artie 2015.12.10. 14:16:14

Vasas - Honvéd 1:3
Vasas, alkoss, gyarapíts, de azért simon leverik őket.

Haladás - PAFC 2:5
A Hali játékosai önfeledten tesztelik - jó vasutas módjára - az immár Moszkváig járó kisvasutat.

DVTK - Békéscsaba 1:0
Még Bekő sem annyira szar, hogy ne verjék meg a Csabát.

Videoton - Paks 2:2
Ugye, hogy a Gyirmótot kellett volna indítani a BL-ben! Ők a Romát simán megelőzték volna, a BATE meg nem csapat.

Debrecen - MTK 1:0
Kondás élete végéig szóló szerzősét kap.

FTC - Újpest 2:1
Most már tavasszal (vagy hogy kell most hívni) a Fradi tipszmikszelhet, 0 ponttal is bajnokok lesznek.

BEL-AUT-HUN-NIR
Fél évig minden nap azt számolgatja az NS, hogy nyerhetjük meg a csoportot, aztán végül csak egyik legjobb csoportharmadikként jutunk a nyolcaddöntőbe.

spinat 2015.12.10. 15:14:36

Vasas - Honvéd 1:3
Haladás - Felcsút 2:0
DVTK - Békéscsaba 1:0
Videoton - 3:1
Debrecen - MTK 2:2
FTC - Újpest 1:2

JESTER 2015.12.10. 15:33:29

Vasas - Honvéd 1:1
Mindenki biztos a sikerben, hisz szenved a Vasas, mi kiegyenesedni látszunk: tuti iksz a nyirkos angyalföldi deprimáló estében!

Haladás - Névrablók 4:1
Lassan a munkakönyvért kell a klubházba Jarni

DVTK - Békéscsaba 2:1
Még nem rúgták ki Bekőt?

Videoton - Paks 2:0
Horváth Feri feladja a leckét Garancsinak edzőtéren. Na jó, nem.

Debrecen - MTK 1:0
"Készülünk a következő meccsre"
"ööööö azt kell mondjam nem érdemeltünk ööööö vereséget öööö...."

FTC - Újpest 2:1
Böde akkora sutyi tahó buflák tirpák, hogyha Kispesten játszana, torghellei magasságú kedvencem lenne

Bónusz : EB-csoport
Belgium
Olaszország
MAGYARORSZÁG
Észak-Írország

Ha az olaszokkal kezdjük a csoportkört, 4 ponttal továbbmegyünk. Különben nem :)

Stefan Derrick 2015.12.10. 15:44:10

Gyorsan tippelek, nehogy megint elfelejtsem:

Vasas - Honvéd 3-2
Haladás - PAFC 2-1
DVTK - Békéscsaba 3-1
Videoton - Paks 2-1
Debrecen - MTK 3-1
FTC - Újpest 2-2

Bónusz : EB-csoport
Franciaország
Olaszország
MAGYARORSZÁG
Észak-Írország

Nyilván csoportelsők leszünk, kilenc ponttal (esetleg 4 ponttal harmadikok, de az is továbbjut).

bmiky31 2015.12.10. 17:52:47

Vasas - Honvéd 0-2
Haladás - PAFC 2-0
DVTK - Békéscsaba 2-0
Videoton - Paks 1-1
Debrecen - MTK 1-1
FTC - Újpest 2-0

EB-csoport: Franciaország, Ausztria, Magyarország, Albánia. Az UEFA mindent megtesz a házigazdákért.

2015.12.10. 18:38:52

Vasas - Honvéd 4-4

Haladás - PAFC 0-2 A meccs előtt a csapatok közösen rakják le az új stadion alapkövét. Az időkapszulába többek között Király lepkegyűjteményének egy darabját is elhelyezik.

DVTK - Békéscsaba 1-3 "Ifjú feltörekvő edzőtehetség"-ből szerencsére van még pár tucat.

Videoton - Paks 0-3

Debrecen - MTK 0-1

FTC - Újpest 1-0

EB-csoport

Anglia
Ausztria
Magyarország
Izland

aztán legjobb harmadikként meccs a románokkal a 8-ért.

kétballáb 2015.12.10. 18:50:55

Vasas - Honvéd 1:1
Haladás - PAFC 1:0
DVTK - Békéscsaba 2:0
Videoton - Paks 2:1
Debrecen - MTK 2:1
FTC - Újpest 2:1

EB csoport:
Portugália, Svájc, Magyarország, Izland

VGL 2015.12.10. 20:51:10

Vasas - Honvéd 1-1 Simon Antal búcsúmeccse.
Haladás - PAFC 1-0 Tovább csúszik az új szombathelyi stadion építése.
DVTK - Békéscsaba 2-0 Ismerve a magyar viszonyokat, Bekő könnyen maradhat a DVTK edzője, annak ellenére, hogy nem lett meg a 8 pont. Persze ne legyen illúziója senkinek, a 22. fordulóban már nem Ő irányítja a miskolciakat.
Videoton - Paks 1-0 Feri vs. Aurél. Első osztályú nyilatkoztok, a pályán alacsony színvonal.
Debrecen - MTK 1-0 Kulibali gól már nagyon érik, mert eddig semmit nem csinált a francia logisztikus.
FTC - Újpest 2-0 Birkózásban jobb a Fradi, márpedig foci nem sok lesz.

EB csoport:
GER, CRO, HUN, ALB

vérfarkas 2015.12.10. 21:07:04

@VGL: "Ismerve a magyar viszonyokat, Bekő könnyen maradhat a DVTK edzője, annak ellenére, hogy nem lett meg a 8 pont. Persze ne legyen illúziója senkinek, a 22. fordulóban már nem Ő irányítja a miskolciakat."
Ismerve a magyar viszonyokat, már a 20.-ban sem ő irányít, a téli szünet utolsó napján menesztik

vérfarkas 2015.12.10. 21:12:08

Vasas - Honvéd 2:1
Haladás - PAFC 2:0
DVTK - Békéscsaba 0:1
Videoton - Paks 2:1
Debrecen - MTK 2:1
FTC - Újpest 2:1

EB csoport:
Anglia,Ausztria, Magyarország, Wales
Kovács Kálmán kifejti;"Szerencsénk volt, hogy elkerültük a nagy esélyes hollandokat!"

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.12.10. 21:37:18

Vasas - Honvéd - 2:1.

Haladás - PAFC - 1:0 Sztem először láttam olyat, hogy egy 'biztosos beharang Felcsút-győzelmet tippelt, szerintem most nem fog összejönni nekik, Szombathelylesz az új Debrecen, vidéki fellegvár, anyámkínja. Hajrá Hali!

DVTK - Békéscsaba - 1:2 a csabaiak egyre szimpatikusabbak, a miskolciak meg már ki se mennek nézni ezt a szart, bukjon már Bekő a picsába. Biztos szereti ő is a macskákat meg a Tom és Jerryt, de ide nagyon nem kell.

Videoton - Paks - 3:2 Ezt kurvára megnézném, szerintem jó meccs lesz.

Debrecen - MTK - 0:2 a forduló meglepetése, lacicsabi jól formálja a libásokat, a Loki meg abszolút középszerű szar.

FTC - Újpest - 5:1 most kell igazán, kurvára, gyerünk.

Bónusz : EB-csoport
Franciaország (Trianonér bosszú)
Olaszország (az első vh-ban cserben hagytak minket a gecik, bosszú)
MAGYARORSZÁG
Izland (Velük amúgy is sok az elszámolnivalónk)

név szerint Galván Tivadar 2015.12.11. 00:14:08

Vasas - Honvéd 1-1
Haladás - PAFC 1-1
DVTK - Békéscsaba 1-1
Videoton - Paks 3-1
Debrecen - MTK 1-2
FTC - Újpest 3-1

EB
GER - ITA - TUR

na73 2015.12.11. 10:14:22

Vasas - Honvéd 0-1
Haladás - PAFC 2-1
DVTK - Békéscsaba 3-0
Videoton - Paks 1-1
Debrecen - MTK 2-2
FTC - Újpest 3-0

caralho voador 2015.12.11. 11:03:26

Vasas - Honvéd 1:2

Haladás - PAFC 1:1

DVTK - Békéscsaba 1:1

Videoton - Paks 2:0

Debrecen - MTK 2:2

FTC - Újpest 3:1

Bónusz : Franciaország, Svájc, Törökország

NagyHali 2015.12.11. 11:30:02

Vasas - Honvéd 0-2

Haladás - PAFC 1-1

DVTK - Békéscsaba 1-1

Videoton - Paks 2-0

Debrecen - MTK 1-0

FTC - Újpest 2-0

JESTER 2015.12.11. 11:30:04

@vérfarkas: ne bántsd a Kálmánt :) Tudod hogy ő egy cz...

Dr.V.ker. 2015.12.11. 12:24:54

Vasas - Honvéd 1-1
Akár jó meccs is lehetne.

Haladás - PAFC 1-1
Ez nem.

DVTK - Békéscsaba 0-3
Azért, hogy még az ünnepek előtt nyugodtan kirúghassák Bekőt.

Videoton - Paks 2-1
A két csapat formája alapján ez egyértelműen hazai, persze nem lesz az.

Debrecen - MTK 2-2
Torghelle a gólkirályi címre tör.

FTC - Újpest 2-3
Csakazértis, tétje úgysincs.

Spanyolország, Olaszország, Magyarország, Albánia
Azért, mert ezt akarom. Játszhatnánk igazi nagy csapattal tétmeccset, és reális esélyünk lenne továbbjutni, annak függvényében, hogy az olaszoknak mennyire kell ellenünk a meccs.

Koori 2015.12.11. 13:38:23

Vasas - Honvéd 2-1
Haladás - PAFC 1-1
DVTK - Békéscsaba2-1
Videoton - Paks 2-2
Debrecen - MTK 1-2
FTC - Újpest 3-0

Futó Lada 2015.12.11. 13:47:51

Ma reggel a teakonyhában csíptem el a gyöngyszemet :

- Szerinted mi lenne az ideális csoport a foci EB-n a magyaroknak?
- Spanyolország,Olaszország,Svédország és Izland.
- Ez sok lesz, csak 4 csapat lehet egy csoportban.
- De hát én is csak csak négyet mondtam.

teddypicker 2015.12.11. 14:15:26

Vasas - Honvéd 1-2
Haladás - PAFC 1-1
DVTK - Békéscsaba 2-0
Videoton - Paks 1-1
Debrecen - MTK 2-2
FTC - Újpest 1-1

snowblind 2015.12.11. 16:34:31

Vasas - Honvéd 1:1
Haladás - PAFC 1:1
DVTK - Békéscsaba 1:1
Videoton - Paks 1:1
Debrecen - MTK 1:1
FTC - Újpest 1:1

snowblind 2015.12.11. 16:37:57

Anglia, Ausztria, Albánia

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.12.11. 17:33:45

Vasas - Honvéd 1:3

Haladás - PAFC 2:0

DVTK - Békéscsaba 1:0

Videoton - Paks 4:0
Két kontracsapat, 0-0-on kívül bármilyen más eredmény kizárt.
Debrecen - MTK 1:1

FTC - Újpest 2:0

Bónusz :
Németország
Magyarország
Olaszország
Írország

christvhu 2015.12.11. 20:03:28

Vasas - Honvéd 2-1

Haladás - PAFC 2-1

DVTK - Békéscsaba 2-1

Videoton - Paks 2-1

Debrecen - MTK 2-1

FTC - Újpest 2-1

christvhu 2015.12.11. 20:04:51

Anglia, Ausztria, Albánia. Amagyarok.

A 4 A....

spinyokiraly 2015.12.11. 20:44:10

Vasas - Honvéd 0:0
Haladás - PAFC 1-0
DVTK - Békéscsaba 0-1
Videoton - Paks 0-1
Debrecen - MTK 1-0
FTC - Újpest 0-1

fran7 2015.12.11. 21:18:13

Vasas - Honvéd 3-0

Haladás - PAFC 2-1

DVTK - Békéscsaba 1-0

Videoton - Paks 2-1

Debrecen - MTK 1-0

FTC - Újpest 1-2

Zoltáng 2015.12.11. 22:10:40

Vasas - Honvéd 0:1
Hemibá'nak a héten nem volt izgalmasabb nyilatkozata, ez egyben a mérkőzés alaphangját is megadja. Gólszerző Kemenes egy rosszul sikerült, Nagy hátán megpattant kirúgásból.

Haladás - PAFC 2:1
Ez a meccs tulajdonképpen már az adventi összetartás része?

DVTK - Békéscsaba 0:2
Hetek óta Diósgyőr győzelmet tippelek, mondván csak bejön végre, de most végre leveszem róluk az átkot.

Videoton - Paks 1:3
Stadionbúcsúztató...

Debrecen - MTK 1:2
Iláj menni levesbe

FTC - Újpest 7:0
Nem is tudom, hogy a Böde vs. Diagne gólkirálypárharcra kihegyezett médiahype vagy az őrbódék rémének nyilatkozata okán zubog bennem az izgalom? Vagy csak jó apropó a maradék bor barátikörös elfogyasztására, helyet biztosítva a friss karácsonyi szállítmánynak?

Bónusz : EB-csoport végeredménye is:
Franciaország
Magyarország
Ausztria
Észak Írország

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.12.11. 23:38:28

Vasas - Honvéd 2-2
Haladás - Felcsút 3-1
DVTK - Békéscsaba 2-1
Videoton - Paks 2-0
Debrecen - MTK 1-1
FTC - Újpest 3-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.12.11. 23:41:35

és bónusz » francia, osztrák, török

Artie 2015.12.12. 07:53:28

@christvhu: Jaja, mint a klasszikus kérdés, mit szeretsz inni. Mindegy, csak a betűvel kezdődjön.

godot 2015.12.12. 09:16:15

Vasas - Honvéd 1-1
Haladás - Felcsút 2-1
DVTK - Békéscsaba 2-1
Videoton - Paks 2-1
Debrecen - MTK 2-2
FTC - Újpest 3-1

Sir Galád 2015.12.12. 10:26:17

Vasas - Honvéd 1-2
A legvégére csak felpörgött a Honvéd.

Haladás - PAFC 2-0
Pinyőt láttam múltkor a lelátón a közvetítésben, sőt még az összefoglalóba is betette az mlsz youtube csatornája. Azt hiszem ez az egyetlen hely jelenleg az NB I-ben, ahol munkát kaphat, anélkül, hogy a szurkolók nekiesnének.

DVTK - Békéscsaba 2-0
Szépen búcsúzik Bekő is, ha csak nem kap karácsonyi ajándékként egy tavaszt is.

Videoton - Paks 2-1
Hasonlóan játszik a két csapat, de a Paks kezd kifújni, jól jön nekik a téli szünet.

Debrecen - MTK 1-0
Talán ha Star Wars-zal próbálnák eladni ezeket a meccseket. Az most nagyon menő.

FTC - Újpest 3-0
Az a vicc, hogy Fradi szurkolóként nem látom ezt a meccset.

Bónusz : EB-csoport

GER, RUS, HUN, WAL - persze nem ez lenne a legjobb, remélem az MLSZ Platininek is csorgatott némi TAO-t.

fulmerz 2015.12.12. 10:27:02

Vasas - Honvéd 0-2
Haladás - PAFC 1-0
DVTK - Békéscsaba 1-1
Videoton - Paks 1-1
Debrecen - MTK 1-1
FTC - Újpest 2-1

babvik 2015.12.12. 10:28:54

Vasas - Honvéd 1-1
Haladás - Felcsút 2-1
DVTK - Békéscsaba 2-1
Videoton - Paks 2-0
Debrecen - MTK 1-1
FTC - Újpest 2-1

fulmerz 2015.12.12. 10:29:09

EB-csoport:

Portugália
Olaszország
MAGYARORSZÁG
Törökország

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.12.12. 11:41:29

Az ünnepek jegyében ajándékokkal kedveskednek egymásnak a csapatok, edzők.

Vasas – Honvéd: 2-1
A Vasas-szurkolók egy Hemibá alakú woodoo bábut ajándékoznak a kanyarnak, viszonzásképpen a honvédosok gyűjtésbe kezdenek egy Simonnál jobb edző reményében, persze ilyen feltételekkel egy meglepően alacsony összegből is összejönne az ügy.

Haladás – Gyakadémia: 1-0
A vasiak egy szép nagy üres könyvet ajándékoznak MÚLT felirattal, amire válaszul Jarni a magyar játékosok részére tart előadást „Hogyan viselkedjünk világversenyen nyolcaddöntőbe, negyeddöntőbe való továbbjutás esetén” címmel.

DVTK – Békéscsaba: 2-1
A hazaiak Csató Sanyi bajuszának egy darabját adják vissza, cserébe az elveszett Fükő-ereklye visszaszolgáltatásért.

Videoton – Paks: 2-0
Jelképes ajándékként itt csupán stadiont cserélnek atomra, és fordítva.

Debrecen – MTK: 1-1
László Csaba egy fésűt ajándékoz a hazaiak mesterének, ő pedig a „Hogyan ne sírjuk el magunkat futballmérkőzésen” című kiadvánnyal lesz gazdagabb.

FTC – Újpest: 3-1
A két gárda mestere közösen ajándékozza meg Bognár Györgyöt egy örökös belépővel a Casino Monte Carloba, amiért továbbra is életben tartja a „magyar támadófutball”, illetve a „technikás, magyaros lapos passzos játék” kifejezéseket.

szövet 2015.12.12. 13:50:40

Vasas–Honvéd 1:1
A lelátón feltűnik a Eb-sorsolástól eltiltott Platini.

Haladás–PAFC 1:1
Indul a mélyrepülés. Késik a Lencse-tripla. A lelátón feltűnik egy bontókalapács.

DVTK–Békéscsaba 2:1
A lelátón feltűnik Elek Ákos. Bekő könnyes búcsúja. Mindkét csapat arra készül, hogy a hosszabbításban ne kapjon gólt.

Videoton–Paks 2:1
Gyurcsó hirtelen a padra sem fér. Lang kijátszotta magát a padról és a lelátóról is. A mérkőzés 89. percében elkezdik bontani a lelátót, hogy a lefújás pillanatára úgy nézzen ki mintha Pakson lenne a mérkőzés.

DVSC–MTK 2:1
6 középcsatár a kezdőben, 3 100%-os, kihagyhatatlan ziccer, kapufa, gólvonal, öngólveszély.

FTC–Újpest 0:1
A lelátón feltűnik Stieber. Az UTE jól zár..., hogy tavaszra szétessenek.

---

kívánság: Belgium, Svájc, Izland
amit dob a gép: Portugália, Ausztria, Wales
(mindkettőre azt mondaná a "szakma": első hely, ...)

sirsteve 2015.12.12. 14:19:48

Vasas - Honvéd 2-2
Haladás - PAFC 3-0
DVTK - Békéscsaba 2-1
Videoton - Paks 2-0
Debrecen - MTK 1-0
FTC - Újpest 1-1

 EB-csoport: Spanyolország, Olaszország, Wales

slowmotion 2015.12.12. 14:39:50

Vasas - Honvéd 1:2
meg kell becsülni az ilyen örökrangadókat, mert jövőre nem biztos, hogy lesz

Haladás - PAFC 2:1
a Haladás minden gólja kb 1,73 pontot ér.
akkor most ez nekik egy 3,5 pontos meccs lesz?

DVTK - Békéscsaba 0:1
a Diósgyőr megszívta, Klopp már elkelt

Videoton - Paks 1:0
már majdnem 3:0-t írtam, de aztán rájöttem, hogy Horváth Feri az edző

Debrecen - MTK 3:3
mindenki Sanyija kezd formába lendülni, erre a meccsre már 3 gól lenne a logikus.
kár, hogy a Dajcstomi nincs annyira jóban a Vityával, különben rendeletileg szerkesztenének még három kört a téli szünet elé.

FTC - Újpest 3:0
Böde visszahízott száz kilóra, és ez mindent felülír

na73 2015.12.13. 10:43:29

Tippjáték / 19. forduló:
1. Stefan Derrick 19p, 2. christvhu, fran7 17-17p

Összesített helyezés a 19. forduló után :
1. bmiky31 201p, 2. kétballáb 185p, 3. NagyHali, vérfarkas 180-180p

TOTO 19. forduló:
1. Lfran7 6t, 2. Stefan Derrick, christvhu 5-5t

Összesített helyezés a 19. forduló után:
1. bmiky31 64t, 2. NagyHali, kétballáb 59-59t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt
érhetõ el.
süti beállítások módosítása