HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Artie Kispesten

2017.05.03. 19:48 Black Lotus

Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen ígérettel állt elő: közös meccsnézést ígért be arra az esetre, ha a csapat május elején is a dobogón tanyázik. A Bohócban és főleg Kispesten minden és mindennek az ellenkezője is lehetséges, így nem meglepő, hogy a bumeráng visszaütött és Artie terven felül a Bozsikban találta magát. Becsületére legyen mondva, hogy állta a szavát és ha nem is a páholyban, de a tribünön nézte végig, amint a forduló előtt matematikailag még nem, gyakorlatilag viszont már viszlátos Gyirmót felett ténylegesen is meghúzzák a vonalat, mellékesen meggyőződhetett a lilahagymás zsíroskenyértől a kispesti csatornarendszer hiányosságai miatt időnként vízeséssé változó piszoárokig sok mindent felölelő Bozsik-stadion-életérzésről. Artie most alighanem legalább egy évig naponta hússzor leírja egy vonalas füzetbe, hogy többet nem fogad a Honvéd ellen, mi pedig merüljünk el élménybeszámolójában a kapufa szétforgácsolása után (a képen a vendégszektor, ahol a kiélezett pillanatokban három rendező is vigyázott a két, távolról vendégszurkolónak tűnő bámészkodóra).

Még valamikor ősszel tettem Lotus kollégának egy felelőtlen ígéretet, amikor a Honvéd elindult felfelé, mint a Puskás az NB2-ben, hogy amennyiben májusban is dobogós lesz a Honvéd, meghívom egy Honvéd-meccsre. Igaz, május még nem volt, de a dobogó a Fradi remeklése miatt már eléggé biztos volt, így kinéztünk egy remek Honvéd-Gyirmót rangadót, hogy még legalább élőben lássam a második győri első osztályú csapatot a bohócban.

Természetesen ha már labdarúgó-mérkőzés, akkor az ember lehetőleg nem autóval megy, hogy lehessen némi remek minőségű sört is magunkhoz venni. Ami kimerült abban, hogy a meccs előtt a Határ úton az egyik talponállóban sikerült (üveges, naná) Pilsnerhez jutnunk. Utána már csak Borsodi volt a Bozsikban. Jó lenne ebben is megpróbálni egy kicsit zárkózni, ha már ennyi pénzt ölünk ebbe a szarba, bizonyára nem én lennék az egyetlen, aki mást is hajlandó lenne enni-inni (a kiszáradt zsemlébe pakolt, szárazra sütött rántott húsról, B menüként a lilahagymás zsíros kenyérről nem is beszélve).

Na de még nem tartunk itt. A bejutás is maga volt a szervezettség iskolapéldája.

Odakocogtunk az I. kapu nevű helyhez, ahol nyitva volt néhány lőrésnek álcázott pénztár. Amíg álltunk a “sorban” (három pénztár á egy fő, összesen három fő), odasétált hozzánk egy fiatal srác, akinek mint kiderült, annyi volt a dolga, hogy szóljon, van ám II. kapu is, ahol szintén vannak pénztárak. Na de nekünk kell ugye szurkolói kártya is, mert nekünk az nincs, azt hol tudunk váltani, kérdeztük tőle naivan. Azt ő nem tudja, neki csak annyi a dolga, hogy ezt közölje. Remek.

Még szerencse, hogy némi szemlélődés után észrevettük, hogy ki volt írva, szurkolói kártya váltása a II. kapunál. Ó, szuper, akkor séta oda. Ott nyitva volt szintén egy lőrés, plusz egy nagyobb ablak. A nagyobb ablaknál néhány perc alatt elkészült a szurkolói kártyánk, jó 1000 magyar forint ellenében (abba bele se merek gondolni, hogy mi történne, ha egyszer csak megjelenne ott száz ember, és hirtelen szurkolói kártyát követelne magának, na azok tuti, hogy lemaradtak volna Eppel mindkét góljáról, pedig még bő két óra volt a kezdésig). Miután jól megkaptuk a kártyát, természetesen jegyet, na azt nem kaptunk ott. Oda kellett állni a II. kapu lőréséhez. Megtettük, és beruháztunk a 3000 forintos páholyjegyre. Megjegyztem, a legolcsóbb jegy 1300 volt, úgyhogy én nem tudom elképzelni, hogy valaki komolyan gondolja, hogy az emberek azért nem járnak erre a fantasztikus bajnokságra, mert drágák a jegyek. Aki ennyiért nem megy, ingyen sem megy.

Szóval kezünkben a két ropogós szurkolói kártya, két még ropogósabb jeggyel. A II. kapunál álló sárga mellényes urat megkérdeztük, hogy vajon itt mi most bejuthatunk-e, a válasz természetesen az volt, hogy nem, mert ez csak az autóknak van itt. Jó, hogy van! Szóval sét vissza az I. kapuhoz, innen már simán bejutottunk, és adóztunk némileg a gasztronómia oltárán. Ahogy már fentebb kifejtettem, Széll Tamás nem innen másolja a következő Bocuse-menüt.

Miután jól teletettük a gyomrunkat, elfoglaltuk a páholyunkat. Hogy lehet ezt megfogalmazni: hogy ezt miért nevezik páholynak, azt szerintem az sem tudja, aki így nevezte el. A mintegy 30 centi széles acél tartóoszlopok a pálya negyedét simán kitakarják, ahogy néztem, a “páholy” jelentős részére jellemző ez a probléma. Mondjuk a meccs színvonalán ez sem rontott.

Az első húsz percben ugyanis arról voltunk kénytelenek értekezni Lotus kollégával, hogy ha meg kéne mondani a mutatott játék alapján, melyik csapat a listavezető és melyik a majdnemtutikieső, bajban lettünk volna, vagyis nem lettünk volna bajban, egyértelmű volt. A sárgák sokkal veszélyesebben játszottak. Ugyanakkor azt sem nagyon kellett magyarázni, hogy miért rúg átlagban minden második meccsén egy gólt a Gyirmót, hiába a “csatársztárok”, ilyen impotens támadójátékot még a megye II.-ben sem látni. Vagyis nem támadójátékot, mondjuk úgy, hogy “bejezőjátékot”.

Aztán következett jó húsz perc taktikai csata (muhaha, bár azt el kell ismerni, hogy Urbányi meglepően vállalhatóan szervezte meg a csapatát, persze tudjuk, hogy ami elég a bohócban, az a Lajta nyugati oldalán említésre sem méltó).

Majd jöttek azok az ominózus percek, amik azóta is verik a viharokat, még Rossi is ki volt akadva, számomra teljesen érthetetlenül, amúgy. Pontosabban pont azon morog mindenki, amin nem kéne, ami miatt meg lehetne, arról viszonylagos csend van.

Szóval jött Eppel első gólja, ami az nb1.hu szerint egy meg nem adott fejesgól volt. Nagyon szívesen megkérdezném a cikket jegyző urat, hogy vajon melyik meccsen járt. Ugyanis - és erre Lotus a tanúm - a gól pillanatában, amikor még folyt az örömködés, és nem volt visszavonva, már mondtam neki, hogy egy szót nem szólhatnátok, ha nem adná meg. És lőn. Egész konkrétan centik híján lerúgta Eppel a védő fejét, és nem azért, mert a védő mélyre hajolt. Ez nálam még sárga is lett volna, a kifelé szabadrúgás tökéletes ítélet volt.

Aztán jött a tizenegyes, ami teljesen egyértelmű volt. Azt azért megjegyzem, hogy ha a Honvéd ellen kellett volna fújni a sporinak, akkor itt nemes egyszerűséggel kihozhatta volna szabadrúgásra, ugyanis már a lelátóról úgy látszott, és utólag visszanézve biztos is lett, hogy a szabálytalanság pont a vonalon volt. Láttunk már olyat, hogy a bíró ezt elnézte, ugye. Szóval jogos tizi, bár Lanzafame esett itt akkorát, mint akire Rommel pont most küldte rá az Afrikakorpsot.

Aztán jött a már ismert jelenetsor, Eppel lő, örömködés, visszafújás. Ezt nem láttuk pontosan, miért, feltételeztük, hogy befutott hazai játékos, utólag láttuk, hogy igen, ez történt. Vagyis jogosan fújta vissza a spori ezt is. Aztán a megismételt tizenegyest nagyon gyatrán lőtte Eppel, az amúgy jól védő Nagy simán fogta, de erre már én ott mondtam - és igen, ebben is igazam lett -, hogy hopp, itt meg jó pár sárga futott be, ezt is újra kéne rúgatni, meg még a kapus is ellépett a vonalról. Szóval ezt lehetett volna simán reklamálni meccs után, nem mást. Az meg csak mellékzönge, hogy az Eb óta a FIFA marhára akarja, hogy a tizenegyeseknél szabályosan járjon el mindenki, és ne lépjenek előre a kapusok, gyakorlatilag az esetek 95%-ában vissza lehetne fújni a büntetőket, már persze csak akkor, ha nem gól, mert gólnál nem számít.

Aztán persze eljövend a második félidő, Rossi nagyon feltüzelte a csapatát, mert az első úgy nyolc percből volt öt olyan perc, ahogy végig játszania kellett volna a Honvédnak. De minő fájdalom, hiába volt három tök ziccere is a hazaiaknak, ebből a három helyzetből összesen sikerült összehozni egy kapuralövést, az is olyan volt, hogy a blokkoló védőt telibe.

Majd jött úgy fél óra dögunalom. De tényleg.

És aztán az utolsó három percben (94.-96. perc) végre megint egy kis foci. Az első focira emlékeztető jelenet egy jobb oldali szögletből lőtt majdnemgól, Lotus meg is jegyezte, hogy ez volt a Honvéd legveszélyesebb kapura lövése az egész meccsen - ezt védte a vendégkapus. Aztán balról szöglet rögtön ez után, ha jól emlékszem, ezt Lanza sztárcsatár végezte el, ez meg felsőkapufa lett.

Majd miután már kábé mindenki elkönyvelte, hogy na, el van csalva a bajnokság a Vidinek (amúgy efelől nekem sincs kétségem, de még van elég forduló hátra), a gyirmóti védelem összebohóckodott egy gólt. Majd persze az utolsó utáni pillanatokban kitámadott a vendégcsapat, kapus előrement, hazai labdaszerzés, üres kapura lövés 70-ről, 20 centivel mellé. Csak mondom, hogy a szünetben azt jósoltam, hogy 2:0-ra nyer a Honvéd, mert a kapott gól után kinyílik a Gyirmót. Nem sokat tévedtem.

Szóval teljesen megérdemelten nyert a Honvéd, és ugyan győriként nem illik szeretni a 80-as évek eleje óta a Honvédot, tökéletesen elégedett lennék, ha Rossi megfricskázná ezt az egész langymeleg fost, és bajnok lenne. Bár most a bírózós nyilatkozata tényleg nem volt szimpatikus, mert nem volt igaza. Tartok tőle viszont, hogy ezt tényleg nem fogják hagyni.

Még a sporiról egy megjegyzés: ha tényleg az volt a cél, hogy ne nyerjen a Honvéd, akkor tessék megmagyazázni, miért volt 6 perc hosszabbítás? Miért fújta be egyáltalán a tizenegyest? Még egyszer mondom, az utóbbit simán kihozhatta volna kívülre, az előbbit meg vagy vette volna 2-3 percre, hogy még kevesebb esély legyen, vagy egész egyszerűen akár Lanzafame góljánál fújt volna egy lökést (ami nem tudom, hogy volt-e, de olyan tolongásban tuti, hogy  volt egy, meg aztán ha nem is volt, akkor is be lehet fújni, ugye).

Az biztos, hogy egy életre szóló élmény volt, és még zárásul hadd köszönjem meg a MÁV-nak, hogy ma Magyarországon a főváros és az ország második leggazdagabb városa között szombaton (és amúgy vasárnap is) a legutolsó vonat 21:20-kor indul. Így gyakorlatilag esélytelen tömegközlekedéssel menni bármilyen eseményre (koncert, színház, akármi).

98 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr8812477617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rich.mond 2017.05.03. 22:20:27

mondjuk azt is megkérdezhetnénk, hogy ha hat percet hosszabbított, akkor a Honvéd gólja után még miért támadhatott a Gyirmót?

christvhu 2017.05.04. 09:59:43

Azért ebben a posztszegény időszakban fontosnak tartom kifejezni soha el nem múló hálámat ARTIE sporttárs felé, igazgyöngy ő ebben a műanyagstopliszagú kis magyar pocsolyában!

Nem akarsz minden héten kimenni valami meccsre és utána beszámolni nekünk?

Gondoljunk bele, eleve kb. 2%-al nőne az átlagnézőszám.....

Artie 2017.05.04. 16:18:05

@Rich.mond: talán mert még volt hátra egy perc a gólnál? Sikerült is majdnem benyelni a másodikat.
@christvhu: nem tud nekem annyit fizetni senki, hogy a következő öt évben meccsre menjek.

fulmerz 2017.05.05. 11:58:21

Bocsánat, hogy itt offolok, de az előző poszt már nagyon tele van.

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-2
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-2
Debreceni VSC–Újpest FC 1-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-1

christvhu 2017.05.05. 12:02:13

@fulmerz: Megbocsátok, sőt:

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-2
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-2
Debreceni VSC–Újpest FC 1-1
Videoton FC–Haladás 2-1
Vasas–Paksi FC 3-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-2

christvhu 2017.05.05. 12:02:42

@Artie: Mennyi az az annyi?
Legalább adj egy esélyt!

godot 2017.05.05. 14:05:23

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 1-2
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-1
Debreceni VSC–Újpest FC 2-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-2

Koori 2017.05.05. 15:26:44

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 1-3
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-1
Debreceni VSC–Újpest FC 2-2
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-3

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.05.05. 15:44:08

Gyirmót–Diósgyőr: 0-1
Pistike menni Amerika.

Mezőkövesd–Honvéd: 1-1
Másnak kell bajnoknak lenni.

Debrecen–Újpest: 2-1
Mire igazolhatnak, valószínűleg költözhetnek albérletbe az új idényre, mi ez, ha nem újabb nézőcsalogató döntés?

Videoton FC–Haladás: 2-1
Na végre egy tuti meccs.

Vasas–Paks: 1-2
A Gyirmót kiesése után is lesz jövőre Győrnek első osztályú klubja, MLSZ, én így szeretlek.

MTK–Ferencváros: 1-2
Régen minden jobb volt.

név szerint Galván Tivadar 2017.05.05. 15:51:25

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-1
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-2
Debreceni VSC–Újpest FC 2-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 3-1
MTK Budapest–Ferencváros 0-2

Dr.V.ker. 2017.05.05. 16:25:47

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-1
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-1
Debreceni VSC–Újpest FC 1-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-0
MTK Budapest–Ferencváros 1-1

na73 2017.05.05. 20:15:10

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 1-1
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 0-2
Debreceni VSC–Újpest FC 2-1
Videoton FC–Haladás 3-0
Vasas–Paksi FC 1-0
MTK Budapest–Ferencváros 1-2

babvik 2017.05.05. 21:17:57

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-1
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-1
Debreceni VSC–Újpest FC 2-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-1

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2017.05.05. 21:38:46

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 1-2
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-2
Debreceni VSC–Újpest FC 1-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-0
MTK Budapest–Ferencváros 1-2

fran7 2017.05.05. 22:15:32

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 1-0
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-3
Debreceni VSC–Újpest FC 1-0
Videoton FC–Haladás 2-1
Vasas–Paksi FC 3-1
MTK Budapest–Ferencváros 1-0

NagyHali 2017.05.06. 10:49:05

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-1
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-1
Debreceni VSC–Újpest FC 2-1
Videoton FC–Haladás 2-0
Vasas–Paksi FC 2-2
MTK Budapest–Ferencváros 1-1

szövet 2017.05.06. 14:10:12

Kezdődik az egy hónapos bajnoki döntő, Kassai nélkül. Ő parkolópályán. Hiába, a bíróküldés...

Gyirmót–DVTK 2:1
Eddig csak az eredmény hiányzott, most már 3 légiós, és 99%, hogy Pistának jó lesz, csak az a szép ződ gyep, csak az fog hiányozni, mert a pályafűtés az nem.
Lipták nem akart jegyet venni a szurkolóknak.

Mezőkövesd–Honvéd 1:1
Nem közvetíti a tévé, mert jégeső miatt kapcsolni kellene Békéscsabát.
Tartalomhoz a forma: Sivic már nincs, de Pauljevic igen, de új seprűvel ugye csak nem törölhetik fel...
Csak a JT nem tudja még, hogy ki lesz a gólkirály, mert magára hagyták, tiszteletlenül, hiába teljesít erőn felül.

DVSC–Újpest 2:1
Nem közvetíti a tévé, mert felhőszakadás okán belelógna az örök rangadóba.
Pedig a hazaiaknál mintha javulna a forma, a vendégeknél meg türelem tornaterem: Balázs és Andric is visszatér.

Videoton–Haladás 2:1
A bajnokság elcsalásának oka: csak egy csapat lehet kiemelt...

Vasas–Paks 1:1
Féláron (akkor ez most bújtatott BKV-támogatás?)

MTK–FTC 2:1
Hiányzók+Önbizalom=?

2017.05.06. 15:31:02

Gyirmót FC Győr–Diósgyőri VTK 0-2
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1-0
Debreceni VSC–Újpest FC 1-0
Videoton FC–Haladás 3-1
Vasas–Paksi FC 0-0
MTK Budapest–Ferencváros 1-0

na73 2017.05.07. 07:33:17

Tippjáték 30. forduló:
1. na73 14p, 2. név szerint Galván Tivadar 13p, 3. godot, Koori 10-10p

Összesített helyezés a 30. forduló után
1. név szerint Galván Tivadar 244p, 2. Dr.V.ker. 235p, 3. christvhu 234p

TOTO 30. forduló:
1. na73v 5t, 2. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), név szerint Galván Tivadar 4-4t

Összesített helyezés a 30. forduló után
1.christvhu 81t, 2. név szerint Galván Tivadar 78t, 3. fran7 77t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/suk9gzidbx408322
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.

fulmerz 2017.05.12. 11:28:10

Ismét megnyitom a tippládát:

Ferencváros–DVSC 2-0
Paks–Gyirmót FC Győr 1-0
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 1-1
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 0-2

név szerint Galván Tivadar 2017.05.12. 13:47:11

csatlakozom:

Ferencváros–DVSC 2-1
Paks–Gyirmót FC Győr 3-1
DVTK–Mezőkövesd 3-1
Honvéd–MTK 1-0
Haladás–Vasas 1-0
Újpest–Videoton 1-2

Koori 2017.05.12. 14:01:45

szintugy:

Ferencváros–DVSC 3-1
Paks–Gyirmót FC Győr 2-1
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 1-2
Haladás–Vasas 2-1
Újpest–Videoton 0-2

NagyHali 2017.05.12. 14:52:18

had szóljon:

Ferencváros–DVSC 2-1
Paks–Gyirmót 2-0
DVTK–Mezőkövesd 2-0
Honvéd–MTK 1-1
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 1-2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.05.12. 15:55:31

Ferencváros–DVSC: 2-1
Jelentős (pénz)mozgás várható a csapatnál.

Paks–Gyirmót: 2-1
Fű alatt csusszannak a dobogó irányába.

Diósgyőr–Mezőkövesd: 2-1
Keleti kilátások.

Honvéd–MTK: 1-0
Egyenesen a cél felé. (khm).

Haladás–Vasas: 1-2
Ha nem ez lesz, akkor a negyedik hely is mehet a levesbe.

Újpest–Videoton: 1-3
És gyúlnak a lángok, a földön,
Már árad a fény szerteszét,
Így mindenhol, északon, s délen,
Szabad lesz és boldog a nép...

christvhu 2017.05.12. 16:02:00

Ferencváros–DVSC 1-1
Paks–Gyirmót FC Győr 2-1
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 4-1
Haladás–Vasas 2-3
Újpest–Videoton 2-2

Most már kockáztatni kell.

2017.05.12. 18:09:01

Ferencváros–DVSC 1-2
Paks–Gyirmót FC Győr 0-1
DVTK–Mezőkövesd 6-0
Honvéd–MTK 1-1
Haladás–Vasas 2-0
Újpest–Videoton 1-2

Dr.V.ker. 2017.05.12. 18:24:56

Ferencváros–DVSC 3-2
Paks–Gyirmót FC Győr 1-0
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 1-0
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 1-1

fran7 2017.05.12. 22:10:34

Ferencváros–DVSC 3-0
Paks–Gyirmót FC Győr 1-1
DVTK–Mezőkövesd 2-0
Honvéd–MTK 1-1
Haladás–Vasas 1-3
Újpest–Videoton 2-1

godot 2017.05.13. 08:23:24

Ferencváros–DVSC 2-1
Paks–Gyirmót FC Győr 2-0
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 0-0
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 1-2

Stefan Derrick 2017.05.13. 13:22:02

Ferencváros–DVSC 1-2
Paks–Gyirmót FC Győr 2-1
DVTK–Mezőkövesd 3-0
Honvéd–MTK 2-2
Haladás–Vasas 1-2
Újpest–Videoton 1-2

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2017.05.13. 14:07:17

Ferencváros–DVSC 2-1
Paks–Gyirmót FC Győr 2-1
DVTK–Mezőkövesd 2-0
Honvéd–MTK 2-0
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 0-2

na73 2017.05.13. 15:37:55

Ferencváros–DVSC 2-0
Paks–Gyirmót FC Győr 1-1
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 3-1
Haladás–Vasas 2-2
Újpest–Videoton 1-2

szövet 2017.05.13. 15:53:06

FTC–DVSC 1:1
A gödörből előmászva már a kupára hangolva, a lökdösődő portugálok és a könyörgő PAFC-Béla nélkülieket fogadva... Suk beköszön – Ryunak

Paks–Gyirmót 2:1
Kitűnő talajú pályán... Apropó, nem tudja valaki, hova tűnt Kassai?

DVTK–Mezőkövesd 4:1
A mérkőzés videóelemzője: Szivics – mentális problémák lehetnek.

Honvéd–MTK 1:1
Az egy körre nem erősítő hazaiak a Kenő-krediteseket fogadják.

Haladás–Vasas 1:1
Bő keret: szerződésbontás; a Vasas-keret is erős(en nemzetközi szintű), de nekik még van 2 plusz meccsük.

Újpest–Videoton 1:2
Berg észreveszi a Szusza-szobrot, meg hogy lehet cserélni – hármat is..., meg hogy Magyarországon edző.

babvik 2017.05.13. 17:28:18

Ferencváros–DVSC 2-1
Paks–Gyirmót FC Győr 1-0
DVTK–Mezőkövesd 2-1
Honvéd–MTK 1-1
Haladás–Vasas 1-1
Újpest–Videoton 1-2

na73 2017.05.14. 20:16:56

Tippjáték 31. forduló:
1. OJ, na73 9p, 3. Dr.V.ker. 8p

Összesített helyezés a 31. forduló után
1. név szerint Galván Tivadar 251p, 2. Dr.V.ker. 243p, 3. christvhu 238p

TOTO 31. forduló:
1. OJ 4t, 2. na73, Dr.V.ker., fulmerz, név szerint Galván Tivadar, NagyHali, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), godot, Stefan Derrick, szövet, babvik 3-3t

Összesített helyezés a 31. forduló után
1.christvhu 83t, 2. név szerint Galván Tivadar 81t, 3. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 79t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/suk9gzidbx408322
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.

szövet 2017.05.17. 01:02:32

@na73: bocsi, a FTC-DVSC nem 0:1, hanem 0:0 (láttam a dobozban)

na73 2017.05.17. 11:03:09

@szövet:

Elnézést, javítottam, az excel-ben volt a hiba:
A javított excel majd a következő fordulób után

Az javított eredmények:

Tippjáték 31. forduló:
1. szövet 10p, 2, OJ, na73 9-9p

Összesített helyezés a 31. forduló után
1. név szerint Galván Tivadar 251p, 2. Dr.V.ker. 243p, 3. christvhu 241p

TOTO 31. forduló:
1. szövet, OJ 4-4t, 2. na73, Dr.V.ker., fulmerz, név szerint Galván Tivadar, NagyHali, Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), christvhu, godot, babvik, 3-3t

Összesített helyezés a 31. forduló után
1.christvhu 84t, 2. név szerint Galván Tivadar 81t, 3. Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 79t

fulmerz 2017.05.19. 11:57:09

Ha a főiskolán lettem volna ennyire lelkes, mint a folyamatos első tippekkel...

Újpest–Haladás 1-1
DVSC–Honvéd 1-2
MTK–DVTK 0-1
Mezőkövesd–Paks 0-1
Gyirmót FC Győr–Vasas 0-2
Videoton–Ferencváros 0-1

christvhu 2017.05.19. 13:24:55

@fulmerz: Részemről megvárlak általában, mert copy/paste a meccssor.....

Cskazértis úgy tippelek, hogy nem nézem meg, kinek milyen eredmény kell most. Az olyan egyszerű volna.....

Különben is nálunk olyan nincs, hogy véletlenül pont "olyan" edemények szülessenek. Így aztán nem is lesz döntetlen egyik sem.....

Újpest–Haladás 1-0
DVSC–Honvéd 1-2
MTK–DVTK 0-1
Mezőkövesd–Paks 1-0
Gyirmót FC Győr–Vasas 0-2
Videoton–Ferencváros 2-1

fulmerz 2017.05.19. 13:55:08

@christvhu: Ezek szerint (úgy ahogy, de) tényező lettem a tippjátékban :)

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.05.19. 15:28:25

Újpest–Haladás: 1-1
Akkor majd jövőre.

DVSC–Honvéd: 1-1
A holló, a sajt, meg a róka.

MTK–DVTK: 2-1
Szerintem tuti.

Mezőkövesd–Paks: 1-2
Eldől, kinek a kerete NBI-es.

Gyirmót–Vasas: 0-2
Illene egyszer megverni őket végre.

Videoton–Ferencváros: 2-1
Akár rangadónak is lehetne mondani.

godot 2017.05.19. 17:02:41

Újpest–Haladás 2-1
DVSC–Honvéd 1-1
MTK–DVTK 1-2
Mezőkövesd–Paks 1-0
Gyirmót FC Győr–Vasas 1-3
Videoton–Ferencváros 2-1

2017.05.19. 17:56:47

Újpest–Haladás 0-2
DVSC–Honvéd 1-2
MTK–DVTK 0-4
Mezőkövesd–Paks 0-6
Gyirmót FC Győr–Vasas 1-0
Videoton–Ferencváros 1-0

név szerint Galván Tivadar 2017.05.19. 20:46:44

Újpest - Haladás 2-1
DVSC - Honvéd 2-1
MTK - DVTK 2-1
Mezőkövesd - Paks 1-0
Gyirmót - Vasas 0-1
Videoton - Ferencváros 2-1

fran7 2017.05.19. 20:50:27

Újpest–Haladás 1-0
DVSC–Honvéd 1-3
MTK–DVTK 1-0
Mezőkövesd–Paks 0-1
Gyirmót FC Győr–Vasas 1-3
Videoton–Ferencváros 1-0

na73 2017.05.19. 21:02:42

Újpest–Haladás 1-0
DVSC–Honvéd 1-1
MTK–DVTK 1-0
Mezőkövesd–Paks 0-2
Gyirmót FC Győr–Vasas 1-3
Videoton–Ferencváros 2-0

Dr.V.ker. 2017.05.19. 21:11:59

Újpest–Haladás 2-1
Gézuékkal csak le van dumálva...
DVSC–Honvéd 1-1
MTK–DVTK 3-3
Mezőkövesd–Paks 2-1
Gyirmót FC Győr–Vasas 0-2
Videoton–Ferencváros 3-2

NagyHali 2017.05.19. 22:27:40

DVSC-Honvéd 1-1
Újpest-Haladás 1-1
MTK-DVTK 0-2
Mezőkövesd-Paks 2-1
Gyirmót-Vasas 1-1
Videoton-FTC 1-0

szövet 2017.05.20. 01:11:32

Újpest–Haladás 2:1
Diarra 5 szabadnapot kapott, egy összecsámpázásért, most a lelátón kötözködik: még 5 meccs.

DVSC–Honvéd 2:1
A gól ellen beoltott légiósok és a görcsoldás.

MTK–DVTK 1:1
Xanyi és a nyálasok. Először az összes fóka barátját: Busait kell lecserélni, majd Airt, de ekkor Mevoungou kiszáll.

Mezőkövesd–Paks 1:2
Hámbékáttás balfüttyök.

Gyirmót–Vasas 2:1
Mivel már nem hiszik, hogy bárkitől annyi pontot levonhatnának.

Videoton–FTC 2:1
Már 11-én kirakták a megtelt táblát a falu határában..., Felfoghatatlan – rebegi Doll.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2017.05.20. 13:11:28

DVSC-Honvéd 1-2
Újpest-Haladás 1-1
MTK-DVTK 1-1
Mezőkövesd-Paks 0-2
Gyirmót-Vasas 1-2
Videoton-FTC 2-1

Koori 2017.05.20. 13:39:35

DVSC-Honvéd 1-1
Újpest-Haladás 1-2
MTK-DVTK 1-1
Mezőkövesd-Paks 0-2
Gyirmót-Vasas 1-3
Videoton-FTC 3-0

na73 2017.05.20. 22:25:14

Tippjáték 32. forduló:
1. Dr.V.ker. 15p, 2, név szerint Galván Tivadar 13p, 3. christvhu, godot 12-12p

Összesített helyezés a 32. forduló után
1. név szerint Galván Tivadar 264p, 2. Dr.V.ker. 258p, 3. christvhu 253p

TOTO 32. forduló:
1. Dr.V.ker., christvhu 5-5t, 3. név szerint Galván Tivadar, godot, fran7, Koori, 4-4t

Összesített helyezés a 32. forduló után
1.christvhu 89t, 2. név szerint Galván Tivadar 85t, 3. Dr.V.ker. 82t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/suk9gzidbx408322
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.

babvik 2017.05.21. 10:50:08

Hosszú idő után először elfelejtettem tippelni, engedjétek meg, hogy a forduló másnapján pótoljam a hiányt:
DVSC-Honvéd 1-1
Újpest-Haladás 1-1
MTK-DVTK 2-1
Mezőkövesd-Paks 1-1
Gyirmót-Vasas 1-1
Videoton-FTC 1-1

christvhu 2017.05.24. 13:52:01

Többen is az utolsó esélyüket ragadhatják üstökön a hétvégén:
Egyrészt a Kispest és a Vidi, bár ez kevésbé fontos mert a tét csak a bajnoki cím.
Aztán a Loki DVTK MTK trió, akik azért már komolyabb tétért harcolnak, a bohócligás életérzés meghosszabbítása tényleg érték.
És -last, but not least - a Labdabiztos blog, ahol a 2016-17-es szezon utolsó beharangozóját várják feszülten az arra érdemes rajongók. Na ez az igazi tét a hétvégén. Remélem senkinek nem fog remegni a keze/lába.

Az én oddsaim a következők:

Kispest bajnok: 3.25
Vidi bajnok: 1.11 ( A Felcsút is ugye, micsoda év ez)

MTK kiesik: 4,5
DVTK kiesik: 1.11
Debrecen kiesik: 3.25

Lesz beharangozó: 6,99
Nem lesz beharangozó: 1.03

A téteket, az adók 1%-át, valamit a TAO támogatásokat a kérésre elküldött bankszámlaszámon várom.

fulmerz 2017.05.26. 11:08:25

Na akkor idén utoljára...

Vasas–Mezőkövesd 2-0
Ferencváros–Újpest 1-1
Budapest Honvéd–Videoton 1-1
DVTK–DVSC 0-2
Paks–MTK 1-1
Haladás–Gyirmót 1-0

godot 2017.05.26. 11:16:55

Vasas–Mezőkövesd 2-1
Ferencváros–Újpest 3-2
Budapest Honvéd–Videoton 1-2
DVTK–DVSC 1-1
Paks–MTK 1-0
Haladás–Gyirmót 3-1

Dr.V.ker. 2017.05.26. 11:42:01

Csak úgy van esélyem az aranyra, ha kockáztatok, mint a Vidi, hiszen nekik is támadniuk kell majd...

Úgyhogy most a vágyaim szerint tippelek, teljes mértékben:

Vasas–Mezőkövesd 3-2
Kell a pont a tuti éremért, a kövesd meg felszabadultan játszhat, mikor, ha nem ilyenkor kell tenni a 3,5+ gólt.

Ferencváros–Újpest 2-3
Felszabadultan játszhatunk a hitehagyott, kupára koncentráló fagyika ellen, most kell őket a pályán is legyőzni, mert a lelátón már uncsi mindig nyerni.

Budapest Honvéd–Videoton 1-1
Jó érzésű, nem fehérváriként nem is szurkolhatok másért, mint egy kispesti bajnoki címért.

DVTK–DVSC 1-0
És végre ki esne a konda...

Paks–MTK 0-1
Kanta Jósika tizenegyesből megmenti a csapatát.

Haladás–Gyirmót 7-2
Az egyetlen meccs, ami nem érdekel, semmi tétje, így valószínűbb egy 0-0, de a Gyirmót hátha szépen akar búcsúzni, a Haladás meg akkor odateszi, így a végére kijön a különbség.

na73 2017.05.26. 13:18:36

Vasas–Mezőkövesd 3-1
Ferencváros–Újpest 1-0
Budapest Honvéd–Videoton 0-1
DVTK–DVSC 2-2
Paks–MTK 1-1
Haladás–Gyirmót 0-0

christvhu 2017.05.26. 15:10:12

@Dr.V.ker.: Nekem meg csak úgy, ha kicsit másként tippelek, mint Te / Galván meg kivár és összerakja a mi tippjeink alapján a tutit)))):

Vasas–Mezőkövesd 4-1
Ferencváros–Újpest 3-1
Budapest Honvéd–Videoton 3-2
DVTK–DVSC 1-0
Paks–MTK 1-1
Haladás–Gyirmót 4-0

Ezúton gratulálok minden tippelőnek a kitartó részvétel és a remek kommentek okán, amik mindig kiszínezték az egyébként dögunalom fordulókat.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.05.26. 15:43:15

Vasas–Mezőkövesd: 2-1
Bár lehet, hogy rápihennek a döntőre.

Ferencváros–Újpest: 1-0
A siker kulcsa további válogatott játékosok szerződtetése, Priskin jön, felkészül Stieber, Lovrencsics, Kleinheisler, ja,öööö....

Honvéd–Videoton: 1-1
A biztos szerkesztősége örömében új blogot nyit.

Diósgyőr–Debrecen: 2-2
Elválik a szar Mezőkövesdtől.

Paks–MTK: 0-1
Mondjuk nem szakadna meg a szívem, ha nem így lenne.

Haladás–Gyirmót: 2-0
Na ez meg aztán még akkora érdeklődésre sem tart számot, mint egy bábjáték előadás a vakok és gyengénlátók lakásotthonában.

2017.05.26. 17:32:33

Vasas–Mezőkövesd 3-3 Jövőre ez jó kis kiesési rangadó lehet.
Ferencváros–Újpest 0-0
Budapest Honvéd–Videoton 1-3
DVTK–DVSC 2-0 Jövőre újra sláger lehet a Megvásárolt nb1 című nóta.
Paks–MTK 0-1 A Paks szorgosan rakja félre a jövő évi bentmaradáshoz kellő pontokat.
Haladás–Gyirmót 4-0 Ezt a meccset minek rendezik meg?

babvik 2017.05.26. 20:51:39

Vasas–Mezőkövesd 1-1
Ferencváros–Újpest 1-1
Budapest Honvéd–Videoton 1-1
DVTK–DVSC 1-1
Paks–MTK 0-1
Haladás–Gyirmót 1-0

slowmotion 2017.05.26. 22:54:16

visszatértem, mint Freddie Krueger. sajnos egy-két (négy) heti elmaradás elvette a kedvem attól, hogy tippelgessek - no de az utolsó fordulóra leporoltam az uniformist, és megjelentem, mint az a többezer drukker, aki hirtelen mégis rájött, hogy mekkora Honvéd-szurkoló. no igen, kis hazánkban már csak az megy, hogy a sikeres emberekhez akar dörgölőzni mindenki.

Vasas–Mezőkövesd 3:0
ha valaki azt mondja Nekem év elején, hogy a Vasas a mezőny elő felében végez, akkor megmosolygom. ha azt mondja, hogy dobogós lesz, akkor szakemberhez (nem fodballistához) küldöm. és mégis. nem követem annyira figyelemmel a Vasast, de ennyire jól talán azóta nem szerepeltek, mióta Kabát Peti törökbe' vette az irányt, nem?

Ferencváros–Újpest 0:1
edzőt buktatni lehet, csak nem a legősibb rivális ellen - no de minél hülyébb egy focista, annál jobb. most már értem, miért kellett a bírók parkolóját messzire kijelölni - mert a játékosoknak kell minél közelebb parkolniuk, hogy elmenekülhessenek meccs után. Aufvíderzéhen Thomas, most kérnénk egy spanyolt edzőt.

Budapest Honvéd–Videoton 1:1
szerintem is betolják a Vidit valahogyan, de... de azért mégis a Honvédre teszek, mert ők legalább a magyar utánpótlásra építenek.
egyébként kiszámoltam, a Honvéd az idei után legközelebb 2041-ben lesz újra bajnok, egy szenegáli edző irányításával. valszínmű, ugye? na ezért kell vigyázni a számtani sorozatokkal.

DVTK–DVSC 1:0
sok-sok feszültség, még több piros lap. lehet, hogy a Lokinak jobb lenne a másodosztály, mert Diósgyőrben legalább pénz van.

Paks–MTK 1:0
ki tudja, talán jól jár az MTK a kieséssel, mint a kilencvenes évek közepén... mert ez az állandó langymeleg tötymörgés a kiesőzóna felett két ponttal semmire sem jó. essenek ki, helyezzék új alapokra a focit, jussanak vissza, aztán meglátjuk.

Haladás–Gyirmót 1:0
de most tényleg komolyan kérdezem: ki volt az a vadbarom, aki a feljutást kiharcoló edzőt lecseréli egy utánpótlásedzőre?

fran7 2017.05.27. 07:48:55

Vasas–Mezőkövesd 3-0
Ferencváros–Újpest 0-1
Budapest Honvéd–Videoton 0-0
DVTK–DVSC 0-1
Paks–MTK 0-1
Haladás–Gyirmót 3-1

NagyHali 2017.05.27. 11:04:52

Vasas–Mezőkövesd 2-2
Ferencváros–Újpest 2-0
Budapest Honvéd–Videoton 0-3
DVTK–DVSC 2-2
Paks–MTK 2-1
Haladás–Gyirmót 3-1

név szerint Galván Tivadar 2017.05.27. 12:58:18

Ki kellett várnom,míg működőképes wifihez jutottam...:)

Vasas - Mezőkövesd 2-2
Ferencváros - Újpest 2-1
DVTK - DVSC 1-1
Paks - MTK 1-1
Honvéd - Videoton 1-3
Haladás - Gyirmót 3-1

szövet 2017.05.27. 13:56:56

egy időben..., hova vezetne, ha Kispesten tudnák, hogy mit játszottak Sopronban két órája...
na de akkor én is megteszem az évad ut'só tippjeit – vágyaim szerint: jó lenne már egy telitalálatos szelvény

Vasas–Mezőkövesd 2:1
Féláron, félgőzzel, a kupára hangolva.

FTC–Újpest 1:2
pedig Kassai beparkolt volna a kapu elé... pont... levonható a tanulság: az álmok nem valódiak.

Honvéd–Videoton 1:2
Káosz a környező utcákban.

DVTK–DVSC 2:1
Szima elkaszinózta a klubot. Az erről szóló – dokuelemeket (pl. Bognár–Dragóner-párbeszéd) is tartalmazó – filmet ma kezdik forgatni. Saj-nos az új kabalafigura: Funky Fánk ma még nem mutatkozhat be.

Paks–MTK 1:1
ikszkirályok. Mert csak a győzelem vezet eredményre.

Haladás–Gyirmót 1:2
Óriási hangulat, soproni és pápai ultrákkal kiegészülve.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2017.05.27. 14:23:47

Vasas - Mezőkövesd 2-1
Ferencváros - Újpest 2-0
DVTK - DVSC 1-1
Paks - MTK 1-1
Honvéd - Videoton 1-1
Haladás - Gyirmót 2-1

Koori 2017.05.27. 15:17:49

Vasas - Mezőkövesd 2-0
Ferencváros - Újpest 2-1
DVTK - DVSC 1-1
Paks - MTK 1-0
Honvéd - Videoton 1-3
Haladás - Gyirmót 2-0

na73 2017.05.27. 20:58:52

Tippjáték 33. forduló:
1. christvhu 15p, 2, szövet, OJ 10-10p

TOTO 33. forduló:
1. christvhu 3t, 2. szövet, OJ, fulmerz, NagyHali, na73, név szerint Galván Tivadar 2-2t

na73 2017.05.27. 21:00:01

A 3. "kör" végeredménye:

1 szövet 97
2 christvhu 89
3 na73 86
4 fran7 84
5 Dr.V.ker. 77
5 OJ 77
7 név szerint Galván Tivadar 73
8 NagyHali 71
9 godot 70
10 babvik 69
11 Koori 68
12 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 67
13 fulmerz 58
14 nicolasito 34
15 spinat 24
16 VGL 22
17 vérfarkas 14
18 Sir Galád 12
19 Stefan Derrick 11
20 bmiky31 9
21 teddypicker 7
22 Artie 4
23 slowmotion 2
24 Futó Lada 0
24 sirsteve 0
24 kétballáb 0
24 csikuszmicsuno 0
24 Zoltáng 0
24 housemd 0
24 Toruk Makto 0
24 snowblind 0
24 Louis007 0
24 JESTER 0
24 f_miki 0
24 caralho voador 0
24 TheDrunkenMaster 0
24 bergerdaniel 0
24 Black Lotus 0

na73 2017.05.27. 21:01:03

A tippjáték végeredménye:

pont név total
1 név szerint Galván Tivadar 269
2 christvhu 264
3 Dr.V.ker. 258
4 OJ 255
5 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 243
6 babvik 234
7 szövet 224
8 Koori 222
9 na73 221
10 fran7 219
11 godot 217
12 NagyHali 197
13 spinat 190
14 nicolasito 179
15 fulmerz 175
16 Sir Galád 166
17 Toruk Makto 159
18 teddypicker 152
18 bmiky31 152
20 Artie 150
21 Futó Lada 135
22 caralho voador 129
23 slowmotion 124
24 vérfarkas 117
25 VGL 102
26 housemd 78
27 Zoltáng 72
28 sirsteve 70
29 snowblind 63
29 f_miki 63
31 kétballáb 52
32 Stefan Derrick 42
33 Louis007 30
34 bergerdaniel 12
35 JESTER 4
35 TheDrunkenMaster 4
37 Black Lotus 2
38 csikuszmicsuno 0

na73 2017.05.27. 21:02:22

A TOTÓ végeredménye:

1 christvhu 92
2 név szerint Galván Tivadar 87
3 OJ 83
4 Dr.V.ker. 82
4 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 82
4 fran7 82
7 Koori 75
8 godot 73
9 na73 72
9 szövet 72
11 babvik 69
12 spinat 64
12 NagyHali 64
14 nicolasito 61
15 fulmerz 60
16 Sir Galád 58
17 Artie 53
17 bmiky31 53
19 teddypicker 52
20 Toruk Makto 48
21 Futó Lada 44
22 slowmotion 42
23 caralho voador 39
24 vérfarkas 38
25 VGL 32
26 sirsteve 25
27 housemd 24
27 Zoltáng 24
29 snowblind 20
30 f_miki 19
31 kétballáb 18
32 Stefan Derrick 15
33 Louis007 8
34 bergerdaniel 5
35 JESTER 2
35 TheDrunkenMaster 2
37 Black Lotus 1
38 csikuszmicsuno 0

na73 2017.05.27. 21:03:52

Gratulálok a győzteseknek!!!

A honlap szerkesztőségét pedig kérem, hogy foglaljanak állást az ügyben, hogy ebben a formában van-e értelme a tippjátéknak.

Kösz

fran7 2017.05.27. 21:52:54

@na73: Köszönöm munkádat.

név szerint Galván Tivadar 2017.05.28. 14:12:30

gratulálok mindenkinek , és természetesen a kispestieknek is valamint nagy köszönet na73 kollégának kitartó munkájáért !

christvhu 2017.05.29. 11:28:31

@név szerint Galván Tivadar: Én is gratulálok mindenkinek, Neked külön is, végletekig kiélezett csatában győztél!

@na73: Köszönet az áldozatos munkáért, hidd el, nekünk nótórius tippelőknek nagyon sokat jelentett!

fulmerz 2017.05.29. 14:29:54

@na73: Köszönet a kitartásodért!

Ezenkívül minden tipptársnak gratulálok az elért eredményhez, remélem jövőre ismét nekivághatunk!

vérfarkas 2017.05.29. 21:07:52

Kedves na73!
Köszönet és maximális riszpekt a fáradhatatlan munkádért, a mostani és előző szezonokban egyaránt, különösen, hogy a végére magadra maradtál!

Le a kalappal a hétről hétre tippelők és kommentelők előtt is. Személy szerint nem tudom, hogy lesz-e újabb szezonja a tippjátéknak, és általában mi lesz a blog jövője. A magam részéről (bár nem szeretnék a többszörösen búcsúkoncertező zenekarok hibájába esni) nem hiszem, hogy a továbbiakban a szükséges intenzitással és lelkesedéssel részt tudnék benne venni (lásd az elmúlt időszakot is)...
Kedves Olvasók és Szerzőtársak!
Örülök, hogy írhattam ide, és, hogy olvastatok!
Vérfarkas

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2017.05.30. 15:56:43

Köszönjük a lehetőséget a játékra és na73 sporttársnak is a kitartását és a csodálatos excelt. Csak ezen a blogon lehet őszintén röhögni a magyar focin, mert itt igazi rajongók vannak. Minden tiszteletem az itteni arcoknak, legyenek azok szerzők, kommentelők, tippelők.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2017.06.02. 12:16:30

Hosszú éveken át nyújtott ez a blog igazi szórakozást, úgyhogy mindenkinek köszönöm én is a részvételt, elsősorban persze az édesanyámnak...A viccet félretéve, örömmel töltött el, hogy vannak még ilyen emberek, mint akik itt, ezen az oldalon gyűltek össze akár szerzőként, akár kommentelőként, mindenkinek a legjobbakat tudom csak kívánni, szóval, bár nem járta oda: egészség, sportsikerek!

fulmerz 2017.06.09. 13:41:57

Szezonzárás:

AND-HUN 0-3

christvhu 2017.06.09. 16:55:21

@fulmerz: Blogzárás:

AND-HUN: 1-5

fulmerz 2017.06.12. 10:30:45

@christvhu: a bloggal együtt lezárult a foci EB eufóriája is...

A magyar gólkirály 13 méterről tiszta helyzetben nem tud gól rúgni egy hegyi motel recepciósának...
Dzsudzsák bemutatta, hogy miért nem volt a PSV óta sehol meghatározó ember...

fulmerz 2017.07.14. 09:57:29

Egy próbát megér:

Épphogy elkezdődött a nyári szünet, már véget is ért. Pont úgy, mint a nemzetközi kupaszereplés a legtöbb magyar csapatnak. Szerencsére a bohócligából nem lehet augusztusra kiesni, de azért ne véssük ezt a kijelentést (se) kőbe.

DVSC–Mezőkövesd 2-0
Paks–Újpest 1-2
Budapest Honvéd–Haladás 2-0
Vasas–DVTK 1-0
Videoton–Balmazújváros 3-0
Ferencváros–Puskás Akadémia 1-1

Tippem a bajnokság végére:
1. Ferencváros
2. Videoton
3. Budapest Honvéd
4. Vasas
5. DVSC
6. Puskás Akadémia
7. Haladás
8. Újpest
9. DVTK
10. Paks
11. Mezőkövesd
12. Balmazújváros

NagyHali 2017.07.14. 12:28:11

DVSC-Mezőkövesd 2-0
Paks-Újpest 1-1
Honvéd-Haladás 1-1
Vasas-DVTK 1-2
Videoton-Balmazújváros 2-0
FTC-PAFC 1-2

Bajnokság végeredménye:
1.Haladás
2.Videoton
3.FTC
4.PAFC
5.DVSC
6.Honvéd
7.Újpest
8.Paks
9.DVTK
10.Vasas
11.Balmazújváros
12.Mezőkövesd

godot 2017.07.14. 14:42:50

DVSC–Mezőkövesd 2-1
Paks–Újpest 0-1
Budapest Honvéd–Haladás 1-1
Vasas–DVTK 1-2
Videoton–Balmazújváros 2-0
Ferencváros–Felcsút 2-1

babvik 2017.07.14. 19:39:38

DVSC–Mezőkövesd 2-1
Paks–Újpest 1-1
Budapest Honvéd–Haladás 1-1
Vasas–DVTK 1-1
Videoton–Balmazújváros 2-0
Ferencváros–Felcsút 2-1

2017.07.14. 19:52:54

DVSC-Mezőkövesd 2-2
Paks-Újpest 6-0
Honvéd-Haladás 0-1
Vasas-DVTK 1-2
Videoton-Balmazújváros 8-0
FTC-PAFC 1-1

Bajnokság végeredménye:
1.Fradi
2.Mészáros&Mészáros
3.Videoton
4.DVTK
5.Paks
6.Honvéd
7.Haladás
8.Vasas
9.Újpest
10.Mezőkövesd
11.DVSC
12.Balmazújváros

Koori 2017.07.15. 01:58:08

na jo, ha Ti is akkor en is:

DVSC-Mezőkövesd 1-1
Paks-Újpest 2-1
Honvéd-Haladás 1-2
Vasas-DVTK 1-0
Videoton-Balmazújváros 3-0
FTC-PAFC 1-2

Vegeredmenyt nem tippelek mert kispesti vagyok...

szövet 2017.07.15. 11:37:12

DVSC–Mezőkövesd 2:1
Herczeg a trónon

Paks–Újpest 2:1
A mumus, a címer, a felázott talaj és a felajzott tulaj

Honvéd–Haladás 1:1
Nincs halasztás

Vasas–DVTK 2:2
Gólzápor a hajrá(k)ban

Videoton"B"–Balmazújváros 1:0
Persze, ha bordó mezzel hergelnek az oranjék...

FTC – M&M's colorful button-shaped chocolates 1:2
Ez is Pinyőt igazolja: a teljes kezdőt nyáron igazolta

Bajnokság végeredménye:
1. Videoton (a szezon után átnevezve Szfv-i MÁV Előrere)
2. PAFC
3. FTC
4. Újpest
5. Paks
6. DVSC
7. Honvéd
8. DVTK
9. Vasas
10. Haladás
11. Mezőkövesd
12. Balmazújváros

Egy alternatív valóságban:
1. MAC
2. BTC
3. MTK
4. ÚTE
5. Győr
6. Debrecen
7. Miskolc
8. Szeged
9. Pécs
10. Székesfehérvár
11. Zalaegerszeg
12. Kispest
13. FTC
14. Szombathely
15. Békéscsaba
16. Nyíregyháza

MB2. 1. Vasas
MB2. 2. Kecskemét

fran7 2017.07.15. 15:19:03

DVSC-Mezőkövesd 1-0
Paks-Újpest 0-1
Honvéd-Haladás 1-1
Vasas-DVTK 4-1
Videoton-Balmazújváros 5-0
FTC-PAFC 1-0

Végeredmény
1. Vasas
2. Vidi
3. Honvéd
4. Ute
5. Fradi
6. Paks
7. Dvsc
8. DVTK
9. Hali
10. Pafc
11. Balmazújváros
12. Mezőkövesd

Első kirúgott edző: Horváth Ferenc

név szerint Galván Tivadar 2017.07.15. 16:25:02

DVSC - Mezőkövesd 1-1
Paks - Újpest 2-0
Honvéd - Haladás 1-0
Vasas - Diósgyőr 2-1
Videoton - Balmazújváros 3-0
FTC - Felcsút 2-1

1.Videoton
2.Ferencváros
3.Honvéd
4.Vasas
5.Paks
6.Haladás
7.Felcsút
8.Újpest
9.DVSC
10.DVTK
11.Mezőkövesd
12.Balmazújváros

Dr.V.ker. 2017.07.15. 17:53:36

Szomorú ez így, de tippelni kell!

DVSC–Mezőkövesd 2-0
Paks–Újpest 1-2
Budapest Honvéd–Haladás 2-1
Vasas–DVTK 1-1
Videoton–Balmazújváros 2-1
Ferencváros–Felcsút 1-0

Bajnokság:

1. Videoton
2. FTC
3. Újpest
4. Honvéd
5. Felcsút
6. DVSC
7. Vasas
8. Haladás
9. Paks
10. Diósgyőr
11. Mezőkövesd
12. Balmazújváros

(A 3-10. hely között véletlenszerűen cserélődhetnek a csapatok, akár fordítva is tippelhetném, a kiesők és az első kettő viszont sztem tuti)

na73 2017.07.17. 10:01:04

Tippjáték 1. forduló:
1. fulmerz 10p, 2, nicolasito 7p, 3. NagyHali 5p

Összesített helyezés a 1. forduló után
1. fulmerz 10p, 2, nicolasito 7p, 3. NagyHali 5p

TOTO 1. forduló:
1. NagyHali, fulmerz, nicolasito 2-2t

Összesített helyezés a 1. forduló után
1. 1. NagyHali, fulmerz, nicolasito 2-2t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/wft5534f9s424100

fulmerz 2017.07.17. 10:44:13

@na73: Köszönjük szépen lelkes és kitartó munkádat!

szövet 2018.06.29. 22:15:21

"na, ugye" rovatunkban, ma:
szövet 2017.07.15. 11:37:12 labdabiztos.blog.hu/2017/05/03/artie_kispesten/full_commentlist/1#c33405907
"...
Bajnokság végeredménye:
1. Videoton (a szezon után átnevezve Szfv-i MÁV Előrere)..."
süti beállítások módosítása