HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (47) átigazolás (24) beharangozó (260) bohócliga (348) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (36) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (53) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (48) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (42) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (138) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (108) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (222) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (164) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Pintér Felcsúton

2016.12.22. 22:01 vérfarkas

Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal.

28 komment

Címkék: felcsút pintér

Ünnepi üzenetek

2016.12.21. 12:55 vérfarkas

Év végén hagyomány, hogy az üzleti partnerek köszöntik egymást. Így van ez a hazai futball életben is. Szerencsére néhány email hozzánk is eljutott. Ezekből válogatunk.

3 komment

Címkék: bohócliga

Őrök ! Rangadó!! - OTP Bank liga 19. összefoglaló

2016.12.09. 20:04 Futó Lada

Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat, hiszen itt az idő. Cinke nincs egy darab sem a kertben, van viszont kb 10-12 veréb akiket jól tartok egész télen, emiatt csak Verebesnek hívnak a kisállat-boltban. Jól esik persze, elő is kerestem a true-color jambósapkámat, és írtam a Benfica vezetőségének is egy emailt, hogy ne várjanak, mert honvágyam volt már Pest határában. Ezzel viszont vége is minden hasonlóságnak, mert én bizony tudok tévedni a magyar fociban...sőt..

22 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

Nagykorú bohócliga - OTP Bank Liga 18. - beharangozó

2016.12.02. 11:38 Futó Lada

Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át, - igaz némileg más okból kifolyólag. Elvileg még 2 forduló van az idei évre tervezve, de az ablakon kitekintve azt látom, hogy pont az ablak előtt röpített egy házat el a szél, az ajtajában Totó kutya és egy Chiefs mezes Dorothy bámult bambán kifelé, és ez azt sugallja, hogy Tél tábornok megérkezett, és lehet ez lesz az utolsó forduló idénre. Lássuk tehát a forduló párosítását. ( Zárójelben jegyzem meg, hogy Kommentelj Tibi! rovatunk természetesen nem szűnt meg, csak kissé mindig mostohagyerek a beharangozó mellett, de a 3 hetes lemaradását a hétvégén próbálom majd bepótolni egy "minden eddigi összefoglalót elhomályosító összefoglaló" égisze alatt. zárójel bezárva. )

26 komment

Címkék: magyar beharangozó bohócliga

Beharangozó kv mellé - OTPBank liga 17. forduló

2016.11.25. 11:50 Futó Lada

Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy piros-kék magyar zászlója. 
- Szevasz Sanya, mi újság ?
- Jöttem.
- Azt mondjuk látom. 
- Az van, hogy ma játszik először a Vasas úgy hazai pályán, hogy nem az Illovszkyban.
- Eddig értem.
- Gondoltam, akkor szolidaritást vállalok, és én se otthon nézem a hazai meccset a tévében, hanem átjövök.
..épp kezdtem mondani, hogy ez most nagyon nem a megfelelő időpont, rohadtul nem aludtam ki magam már 4 napja, és pont túl vagyok egy Paks-Honvéd -on..
- Az van Sanya, hogy..
- Hoztam két karton Koronitát.
- Szóval az van, hogy mivé lenne a világ, ha már a szomszédaira se számíthatna az ember. Gyere barátom, mutatom az utat. Épp most lett kész a pacal, csak csípjünk azért pár falatot, hogy jobban csússzon a sör...

24 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

Sörmeccsek után - NB1 16. forduló beharangozó

2016.11.18. 22:02 Futó Lada

Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő vendégek, 90 perces időhúzása közepette sikerült 4 gólt berámolni. Hurrá - hurrá ! Utána jött egy olyan meccs, amit nem tudok hova tenni. Ha gálameccs volt, akkor miért a faguriga 2 játszott ? Ha felkészülési mérkőzés volt, akkor mi derült ki ebből a kaotikus összeállításból? Ha 4-en vonultak vissza, miért csak 2 játszott? Ha Hajnal és Vanczák ünneplést kapott amiért lemondta a válogatottságot, akkor pl. Husztit miért nem hívta meg senki? Az ember feje belefájdul ennyi kérdésbe, hagyjuk is függőben, és térjünk vissza a hazai pontvadászathoz, ahol várhatóan negatív nézőcsúcsot hozó forduló következik, haladjunk sorjában.

26 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

Majdnem féltáv - OTP Bank Liga összefoglaló

2016.11.06. 19:54 Futó Lada

A hazai első osztály küzdelmei majdnem féltávhoz érkezett, és nem tudom eldönteni, hogy a pozitív vagy a negatív meglepetésből van-e több eddig. Ha abból indulunk ki, hogy vezet a Vasas, akkor az meglepetés, ha azt is nézzük, hogy miért, akkor egyáltalán nem. A 14. fordulóban 2 stadion-búcsúztató és 1 szurkolói-csoport ünneplésével együtt kb 19 000 néző jött össze, míg a mostani fordulóban hazai Fradi- és Újpest mérkőzéssel is "csak" kb. 13 000. Jó, hozzá tartozik, hogy most hétvégén esett az eső, de ez akkor is a komplett NB1-es forduló összes nézőszáma. Nézzük a legutóbbi fordulót, és ezen keresztül kicsit a csapatok eddigi szereplését is. ( A meccseknél zárójelben a csapatok forduló előtti helyezése)

11 komment

Címkék: magyar összefoglaló bohócliga

Adjunk a módjának - Bohócliga 15

2016.11.05. 10:29 Futó Lada

Kicsit késésben vagyunk a beharangozóval, aminek a tippjáték átalakítása az egyik oka, így a kapufa után rögtön a lényeg következik.

26 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

Az Illovszkyban járt az ősz - Bohócliga 14

2016.10.26. 21:09 Futó Lada

Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és elkezdődik a sokat látott stadion bontása. A hétvégi bajnoki forduló után esedékes a bontás megkezdése, és ennél jobb záróakkordot tervezni sem lehetett volna, hiszen a Vasas talán évtizedek óta először vezeti az NB1-et, és a második helyen álló Videoton lesz a vendége a hét végén. ( Azután Kispestre költözik albérletbe egy időre, mert az eredetileg kinézett Szusza stadion nem készült még el, így az ottani főbérlő Újpest is költözik Kecskemétre. Ez a mondat egyben tükörképe is a hazai NB1-nek, de ebbe most ne menjünk bele, álljunk meg egy perc néma főhajtásra a tippelés előtt, és nézzük meg közben a többi meccset is.) A tippeléshez ezúttal is nyújtunk segítséget, véleményem szerint ehhez képest fog bármi történni, ez szinte biztos. De jöjjön a lényeg.

29 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

Megint késik a beharang- Bohócliga 13

2016.10.21. 23:24 Futó Lada

Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van, annyi a különbség, hogy  utóbbiakkat személyesen is láttam. Jöjjön a beharangozó.

26 komment

Címkék: beharangozó bohócliga