HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

EURO 2008: Csak a törökök ne!

2007.10.12. 07:14 mészöly sámán

Embervéren nevelkedett bosnyákok, sztahanov moldávok, és az aranycsapattá nemesedett máltaiak a végsőkig harcolnak velünk a negyedik helyért. A felsőházban görög lépéselőnyt valószínűsítünk, és szurkolunk a norvégoknak a törökök ellen. Egyrészt történelmi indíttatásból, másrészt a hülye skót miatt. Beharangozó.
 
Magyarország-Málta (16:20, RTL Klub)
Várhidi szövetségi kapitány bajszán, mint apró kis felmondólevelek bujkálnak sunyin a gondok. Három alapembernek elkönyvelt labdarúgó is kénytelen kihagyni a meccset eltiltás miatt. Vanczák balbekk, öreg rutinrókákat meghazudtoló módon kapott sárgát Törökországban, nehogy véletlenül még egyszer versenyt kelljen futnia Mifsuddal. Hiányát leginkább a máltai támadások sínylik majd meg. Priskin a megfiatalított magyar csapat ikonjaként kezdte az évet, hat meccsen hétszer talált a kapuba. Bár az elmúlt időszakban sem tudott fix csereemberré válni a Watfordban, mégis nyugodtabb lenne az ország, ha a beugró Feczesin a padon kezdene. A harmadik eltiltott Hajnal nélkül emberemlékezet óta nem játszott jól a magyar válogatott, bár vele is csak kétszer. Jelenleg a Bundesliga legjobb középpályásai között emlegetik, a selejtezősorozaton három gólpasszt jegyzett eddig (a vonatkozó lista élén az öt gólpasszt adó Andrea Pirlo áll). Helyét Gerát foglalhatja el, a jobbszél így Filkoré lenne.
Máltán Tornyi csődgondnok szavaival élve: „aranycsapat formálódik”. A nekünk egy éve kettőt vágó Schembri, a német harmadosztályba került az Eintracht Braunschweig alkalmazásába. Értéke a www.transfermarkt.de honlap szerint kétszázezer euró. Ugyanezen weboldal szerint ennyiért a kiváló referenciákkal (RW Oberhausen) rendelkező Bajzát Petit is be lehet szerezni. Csak ő grátisz magyar gólkirály. A kor legjobb máltai labdarúgója Mifsud, a norvég Lilleström gárdájából az angol másodosztályba, a Coventry City-be szerződött. Néhány héttel ezelőtt egyedül intézte el a Ligakupában a ManU fakót. A 16. másodpercnél egészen tanári módon sarkalt.
Összességében tény, hogy Málta tizenhárom évente nyer tétmeccset, ellenünk tavaly mégis megtette, ezért a szokásos, enyhén lekezelő hangnem „aranycsapatozássá” csapott át. Még a magyar futballon edződött maradékot is elképesztene, ha kevesebb mint két hónappal az olaszverés után Málta meglepne minket idehaza. Papíron pörög a Pannon Puma.
Tipp: 2-0
 
Görögország – Bosznia-Hercegovina
A bosnyákok tipikus balkáni csapatként vérben forgó szemekkel kezdték a selejtező sorozatot. Győztek Norvégiában, majd nehezen érthető módon tőlünk kétszer is kikaptak. Sőt, a szintén szökőévente diadalmaskodó Moldova is nyert ellenük legutóbb. Most a korán elbukó csapatok szokásos taktikáját követve fiatalításba fogtak. Ez sokféleképp lecsapódhat. Lehetséges, hogy megint „habot fújtató” üzemmódba kapcsolnak, de valószínűbb, hogy irgalmatlan tempóban próbálják elfelejteni, hogy valaha is komolyan gondolták ezt az EB-re kijutás dolgot.
A görögök fájdalmasan könnyedén vezetik a csoportot. A tavalyi világbajnokságot átbulizták, de most ők is érzik, nagyon ciki lenne beragadni ebbe a gagyi csoportba. Egy éve, az akkor még sokkal harapósabb bosnyákoknak rúgtak egy négyest idegenben. Hazai pályán játszhatnak, egy megtört ellenfél ellen, önbizalommal telve, azzal a tudattal, hogy pont az ilyen simának tűnő meccseket kell hozni a sima továbbjutáshoz.
Tipp: 3-1
 
Moldova-Törökország
A moldávok a bosnyákok legyőzésével teljesítették az öt éves tervet. A nagy ünneplés közben Sergei Rogaciu megérezte, hogy pályafutása csúcsára ért, és visszavonult a válogatottságtól – gondolván a jövő építésére. Helyét a csatársorban a jelenleg csapat nélkül, futófolyosón, teniszlabdával készülő Denis Calincov veheti át. Mielőtt még a Rekordok Könyvébe követelnénk Denist jusson eszünkbe, hogy egy évvel ezelőtt Sowunmi ugyanezt a bravúrt hajtotta végre. 
A törökök a skót hülyétől kapott ajándékkal próbálnak most kezdeni valamit. Bár egy éve ötöt rúgtak otthon a moldávoknak – Hakan Sükür, azon a meccsen utolsó tesztoszteron-fröccsként négyet vállalt – mégsem mehetnek biztosra. Idegenben hajlamosak szarok lenni, Máltán például csak egy x-re futotta. Ha jövő nyáron meg akarnak hajtani pár tehenészlányt, akkor kötelező nyerniük. Mostantól, a selejtezők végéig, minden meccsen.
Tipp: 1-1
 
Norvégia
Ha van csapat, akit megkárosított rajtunk kívül a skót hülye, akkor az Norvégia. Ha Gera buktatása előtt nem itatják török eszkort lányok három éjszakán át, makogásig a szerencsétlent, akkor most a norvégok nincsenek három pontos hátrányban a vesztett pontok tekintetében. De a lányok megtették, amit megkövetelt a haza, így a törökök lépéselőnybe kerültek. A norvégokat ez annyira megzavarta, hogy a csoport szabadnaposaiként elfelejtettek meccset lekötni erre a hétvégére. Így edzőtáborban várják a bosnyákok elleni szerdai meccset. Riise valószínűleg lebontásra ítélt házakat bont le a kapáslövések gyakorlása közben. John Carew pedig a szobájának mind a négy falára (még az ablakokra is) bosnyák népviseletbe öltözött férfiak fotóit ragasztotta, hogy inspiráló közegben gyakorolhassa a vicsorgás-vállal lökést, miközben egy naranccsal dekázik.  

6 komment

Címkék: magyar válogatott eb málta hülyebíró

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr50193990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.12. 09:31:34

haha, meg ahogy carew naranccsal dekázik! ;)

'Hiányát leginkább a máltai támadások sínylik majd meg.' huhh, de gonosz... de suttyomban én is jót röhögtem rajta.

Timea 2007.10.12. 14:33:14

Én a törököknek szurkolok. Miért az ő hibájuk, hogy a bíró egy hülye alkoholista? :) Persze, nekünk magyaroknak mindig van kit (valaki mást) hibáztatni azért, hogy miért szar a magyar foci. Csak nekünk ne kelljen elvinni a balhét. Magába nézhetne a magyar foci, és inkább azon kellene gondolkodniuk, hogy javíthatnának azon a szaron amit focizásnak MERNEK nevezni, a helyett hogy azon gondolkodnak, éppen kire lehet kenni, hogy most SE jutunk be semmilyen nemzetközi bajnokságba. Könnyű mindig a másikat hibáztatni. Szegény szerencsétlen übertehetséges übersokat dolgozó alulfizetett magyar focisták, valaki mindig elgáncsolja őket, ötven éve már.. Brühühü. Inkább összeszedhetnék magukat, a szurkolóknak meg nem pátyolgatni kéne őket, hogy jaj szegények, hanem jól seggberugdosni mindet, hátha akkor észbe kapnának és elkezdenének FOCIZNI. Mert most csak labdát kergetnek. Büdös rosszul.

mitmikor 2007.10.12. 16:31:47

Tímea, minek beszélsz bele olyan dologba, amihez nem értesz...elég a sok hülye demagóg dumából...Pont ezen az oldalon írsz ilyet, ahol mindenki tisztában van a magyar foci jelenlegi állapotával... Ha láttad a meccset tudod miről van szó, ha nem akkor miért beszélsz róla.

rizla 2007.10.12. 18:50:19

timea: kuss ribanc

fifuszfc · http://fifuszfc.blog.hu 2007.10.14. 14:50:13

Baszki, ez nem semmi! Egy gól eltéréssel meglett az összes eredmény! Gratula! Tímeának meg irány a tűsarokpontorg!

predator 2007.10.14. 17:07:49

rizla: kuss hulye fasz
süti beállítások módosítása