HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Bölcs Öreg és fordított Győzelem a Házban

2007.12.07. 07:30 zombi tibi

A téli szünet alkalmat adott rá, hogy elsétáljunk jövőbelátó barátunkhoz, aki mindig pontosan tudja, hogy a kapufa éléről majd be vagy ki. Tehát már jóval azelőtt, hogy Odrobéna teli csőrrel megpörkölné.
Adtunk neki tizenhat nevet, ő pedig mindannyiszor beletúrt jóskártyájába. Lássuk sorjában, mit dobott a gép – az élvonal (még) aktuális edzői számára. Minket aztán egyikőjük se hibáztasson, ha váratlanul masniznák talpukra az útilaput.
Megmondtuk előre! Első rész.
 
Garami – az őszes halántékú, Julius Caesar-szerű hajtincsekkel küzdő szaktekintélynek a Bölcs Öreg (idős férfi, aki sokat megélt) lapot húzta barátunk. Bölcsesség, tapasztalat, türelem és elfogadás jellemzi. Azaz a kártya szerint tavasszal, Garami Szenszei álmatag irányítása mellett – Urbán ’Nunchaku’ és Bori ’Shuriken’ vezérletével – az akadémikus tini nindzsák nyesedékhúsra kaszabolják a bohócliga korosodó foci imitátorait.
 
 
 
 
 
Supka – a szünet előtti kettős cserék professzora a Ház nevű lappal került közös platformra, ami békés, szeretetteljes és védelmező életteret, no meg jólétet jelent – bár a kártyán látható bárányfelhők utalnak már az Europol aggasztó vizsgálatára. A képet figyelemmel szemlélők észreveszik a kerítés tátongó hiányát, és memóriájukban összekapcsolják ezt a kispesti pályán tapasztalt rácsirtással. Attila tehát még legalább félévig nyugodt körülmények között edzheti a korábbi csapataiktól kiutált félszerzeteket, hisz Hemi bácsi mellet a kártya is támogatja.
 
 
 
 
Herczeg – a liga legfrissebb fölkentje, nem csoda, ha Üzenetet pörgetett
neki jósunk köszvényes kézfeje. A lapocska nem ígér semmi konkrétat,
inkább csak homályosan utal új perspektívára,
a fejlődés lehetőségére, esetleg fordulatot
hozó információra.
A fickó évtizede egyszer már bukott a Lokinál,
a kártya arról most nem mesélt, hogy azóta okosodott-e, mindenesetre a pro licencig még jó néhány
megállót kell utaznia a koszlott műbőrös másodosztályon.
 
 
  
 
 
  
Urbányi – nevénél az Ifjú fordult ki a pakliból. Homér Simpsonosan ki is guvadt mindannyiunk szeme, ám megnyugodva észleltük, hogy a lap fordítva áll.
Ez pedig annyit tesz, hogy István földhözragadt,
gátlásos és erősen bizonytalan,
mikor a kispad mellett szorong.
Magyarul: lehetőségeihez képest
bacilusos híg széklet az, amit produkál
(ráadásul még a játékvezetéssel sem foglalkozik…)
Mit lehet egy ilyennel kezdeni?
A lilák pechje, hogy erre a kérdésre
a diósgyőri Afrika kutató, Sallói próbál
választ találni.
Látnokunk négy-öt tavaszi fordulót ígér,
aztán pár évre lesvenkel a kamera Pistáról.
 
   
 
Prukner – a Survivor Show szemüveges különdíjasa mi mást is kaphatott volna, mint az Állandóság kártyáját? A jósda szerint ez jelzi, hogy Kaposváron a körülmények stabilak, mint Hugo Chavez, és a dolgok szerencsés egyensúlyban vannak. És akkor a csapatot övező jó nőkről még nem is szóltunk...
Alves és Oláh egyidejű akut porcleválása kéne ahhoz, hogy ez a bukolikus idill fölszakadjon. Tavasszal azért bogáncs is kerül a kaposi gombolyagba, de még így is ingyen adják majd Prukinak a fokhagymás lángost a sarkon.
 
 
 
Egervári – jövője csupa ordas kérdőjel. Egy fordított Győzelem esett az asztalra, ami egyrészt kecsegteti a Clooney-mosolyú mestert, másrészt damoklészi kardként figyelmezteti őt: hol győztes van, ott vesztes is akad. Márpedig egy lúzer lelkületű alak pont a legrosszabbkor nyithatja meg a gázcsapot. Vincze és Mátyus ugyan már csak rosszemlékű töri lecke, de ilyenkor szokott jönni egy pusztító Tokody-öngól. Mégis, szerintünk a tréner diadalmas kikeletnek néz elébe.

 

 

 

2 komment

Címkék: supka urbányi egervári garami herczeg prukner

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr68253385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rosseb 2007.12.07. 10:01:28

Akarjuk az alsóházat is! :) nagyon komoly!

És Pruki a legnagyobb!!!

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2007.12.07. 22:22:58

"Alves és Oláh egyidejű akut porcleválása kéne ahhoz, hogy ez a bukolikus idill fölszakadjon."


Nem gyenge, nem gyenge. :)
süti beállítások módosítása