HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Kecskeméti légiós napok

2008.08.25. 10:17 toni poszter

Bohócliga, 5. forduló

Valami összezavarodhatott Pannóniában, a táblázat olyan durva, mint még soha: öt forduló után pontelőnnyel élen a Vasas. Próbáltuk hevesebb levegővétellel kompenzálni a sokkoló tényt, de továbbra sem bírunk fölocsúdni. Mint, ahogy a ZTE sem Waltner nélkül, a Loki sem Rudolf nélkül és a REAC sem Balaskó nélkül…
Döme higgadtan értelmezte a Haladástól benyelt ötöst, a játékvezető végre nem volt hibás. Bajzát Peti folytatta, ám a listát Tököli könnyedén vezeti.


Debrecen—Újpest 1-1
Rudolf „Aktuális zseni” Gergely végül nem bírta a 20 perces válogatott lötyögés jelentette kettős terhelést, és a hétvégi rangadóra szépen meghúzódott. Van ilyen, magyar focistáknál van ilyen. Így aztán Oláh „Ki más?” Lóri mentette meg az egyik pontot a hazaiaknak, akik Simon Attila első újpesti gólja után kerültek hátrányba. Herczeg klubmenedzser szerint Varga Zolinak még szoknia kell a közeget, és a társakat. Varga szerint pedig ő egyáltalán nem balhés játékos, legfeljebb türelmetlen, ha nem játszatják. Nagyjából így szokott elkezdődni Varga mindenkori pokoljárása, mely rendszerint egy új klubnál ér időlegesen véget.

Haladás—Siófok 5-0
A szombathelyi rajongók nem is annyira az ötösnek örültek, amit a gyalázatos siófoki csapatnak lőttek, hanem Kenesei első bajnoki találatainak. Mostantól kezdve ugyanis reális az esélye, hogy az öreg Kenő elkezdi nagyobb tempóban előállítani a gólokat. A meccsről sok mindent nem lehet elmondani, mert ez pontosan az a szituáció, amikor az eredmény önmagában is elég beszédes. Détárinak egyre látványosabb gondjai vannak csapatával, és ne feledjük, hogy fölötte is van egy szakmai igazgató. Fehérvárról már ismerős lehet ez.

Vasas—Diósgyőr 3-2
Ha esetleg valaki azt merné hinni, hogy a Vasas bármilyen logikus okból tanyázik a tabella első helyén, annak javasoljuk Gyurcsók József távgyógyítót televízión keresztül fölkeresni. Ami az angyalföldiekkel és kedvenc bohócligánkkal történik, az az okkultizmus tárgykörébe tartozik. A piros-kékek ezen a meccsen még azt is megengedhették maguknak, hogy 45 méterről kapjanak szilveszteri összefoglalós gólt, mert 50 perc alatt porrá zúzták a Vili-mentes DVTK-védelmet. Divics pedig kövéren is olyat tud, amit Somorjai öt teljes emberélet alatt sem lenne képes elsajátítani. Jövő héten, Szombathelyen azért ütni fog az igazság órája.

REAC—Fehérvár 1-2
Palotán Aczél Zoli csodát látott, de nem tudott neki szívből örülni: „a futball csodája, hogy Farkas Balázs ezt a mérkőzést végigjátszotta”. Kapcsosnak viszont nem adatott meg ez a páratlan lehetőség, mert ő már az első félidő végén ki lett állítva. Lisztes ugyan lőtt egy szépségdíjas gólt, de csapata végül nem tudta elviselni Balaskó égető hiányát. Mindenesetre az emlegetett Farkas is nyilatkozott egy véleményeset: „abban, hogy Disztl Lászlót menesztették, mi játékosok is vastagon benne voltunk”. És mivel az újságíró nem forszírozta tovább az ügyet, mi értsük ezt úgy, ahogy akarjuk. Buktatásra voksolunk.

MTK—Paks 3-2
Izgatottak vagyunk, mikor tér már vissza vagye Skóciából, mert hétről hétre bizonyítunk a tippjátékon. Zombi Tibi a blogoszféra el pibe d’oro-ja ugyanis egy bokszoló intelligenciájával verte telibe indoklásostul ezt a meccset. Erre tessék…
Az MTK folytatja a mérleg koszos serpenyőjébe való pakolást. Sem Horváth Levente, sem Bori Gábor nem kerülhet a kezdőcsapatba, mert a vezetőség külföldre passzolná el őket. A szurkolók hangján megszólaló Sinkovics szerint a háttérben az áll, hogy a fiúkák szerződése nyáron lejár, vagyis zsetont csak most lehet érte kapni. Zsarolják az aranylábúakat, mint szegény Bárányost.
A kékeket repítő Pált figyelmeztetnénk, hogy korábban egy hasonló nevű játékos már pörgött a bohócligában, de később disznószívet kapott.

Honvéd—Zalaegerszeg 3-1
Megkérnék mindenkit, hogy ne higgye el a magyar sportújságíróknak, hogy Hercegfalvi gyors. Diego az, Abass egy gazella, de Hercegfalvi izomzata kötöttebb egy pamut pulóvernél. Azonban, ha a ZTE ellen duplázó Abassba beleinstallálnák Zoltán képességeit kapnánk egy igazi futballistát, aki cserébe egyetlen másodpercet sem játszana a bohócligában. Sehogy se jó bassza meg.
A margóra írjuk rá, hogy a Honvéd ultrák újra összeálltak, és ehhez csak Supka mesternek kellett visszatérni a szentélybe.

Kaposvár—Győr 0-1
Egervári mester mindig híres volt arról, hogy ismeretlen fiatalokkal is képes eredményt elérni — nem. Örömteli számunkra az idegenbeli győzelem és az, hogy két fiatal játékosunk Zámbó Bence és Tóth Máté bemutatkozhatott az élvonalban — mondta a meccs után. A jegyzőkönyv szerint Zámbó a 78. percben, míg Tóth a 94. percben állhatott be. Ha az utóbbinak lennénk a nagymamája biztos hiányoltuk volna, hogy labdába érjen.
A korábban több futballcsapatban is helyet kapó kaposvári Bojan Bozsovics mesternégyest érhetett volna el, ha az olyan könnyen menne.

Kecskemét—Nyíregyháza 1-1
A két csapat, annyira szimpatikus, mint egy keléssekkel küzdő magyar sportdiplomata. De ne személyeskedjünk, csak említsük meg, kik játsszák a főszerepet ezekben a képződményekben. Az első gól előtt Apostu Grkinicbe bombázott a visszapattanót Apostu már könnyedén lőtte a kimozduló Mitrovic kapujába. A 75. percben kiállították Cornacit. A 91. percben Szavics lőtt a kapu elé, Lovric lefejelte a labdát Litsingi elé, aki az esélytelen Lazareanu mellett nem hibázott. Bátor tippeket várunk, hogy ki melyik csapat kötelékébe tartozik. A krónikához hozzátartozik, hogy Szavics úr teljesítményét egy bizonyos Filipovics úr árgus szemekkel vizslatta. Szerencsére a montenegrói kapitány örömmel jött a bohócligába, mert régi haverja Szivics úrnak.
 

9 komment

Címkék: bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr6631498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cikoria · http://cikoria.tumblr.com 2008.08.25. 11:08:05

Kispesten nem történt semmi meglepetés: Supka kikapott az aktuális csapatával.
Tavasszal ezt rosszabb volt leírni ...

laulic 2008.08.25. 11:29:06

Hogy egy kicsit bonyolítsuk a dolgokat, érdemes megemlíteni, hogy a Kecskeméten zajló szerb-román találkozón besárgult Goia, Szavics, Apostu, Dosso, Alempijevics és Ramos is.

Futó Lada 2008.08.25. 13:25:28

Köszönöm Istenem hogy nem Kecskemétinek születtem. Beletörne a nyelvem ha egy meccset végig kellene szurkolnom. Persze a szparinál se jobb a helyzet sokkal. Szatkét vissza a csapatba !!! Ha Bárányos játszhat....

rosseb · http://www.ultraskaposvar.com 2008.08.25. 14:34:48

Akkor szép sorban: az utolsó három forduló újpesti eredményeit úgy trafáltam telibe, mint kopasz gall az ideggyenge taljánt azon az ominózus döntőn. Hiába no, ez az előnye, ha szétszedik az ember kedvenc csapatát, és tudja, hogy milyen képességű spílerek nyomják az ellennél. Ezért mertem gólszerzőt is írni, és láss csodát, Lóri mattolta Szabit. Rajkó is gólt lőtt volna, ha Lézer nem nevelné mostanában, lila érzelműeknek őt tessék számonkérni az elmaradt találatért.

A Vasas miskolciak elleni egygólos győzelmét vízionáltam, akik a 22. perctől a 41.-ig 5 forró ponton tartották a tippjátékbeli eredményemet, amit további apró angyalföldi gólokkal letornáztak 2-ig. Ám a Pillecsacsi nevű borsodi játékos végül megtette amit lehetett, és góljával 3 pontot kapart nekem össze.

"A szombathelyiek a pályán is bizonyítják, hogy tavaly a siófok méltatlanul került az osztályba, helyettük. Milinte lesz így is a mezőny legjobbja." Írta rosseb, azaz én a meccs elött. Az első felénél nem gondoltam arra a mérhetetlen indulatra, ami a szombathelyi szívekben lobog, és alábecsültem őket a sima 3-0 al. Őszinte bocsánat! Milinte, ha nem is a mezőny, de csapata legjobbja volt. Amikor a nyáron havi plusz párezer forintért (napi árfolyamon 30 ezüst) szerelést váltott, jó barátom 50 maga mögül kihalászott labdát kívánt neki a szezonra. Árpi rendes gyerek, ha így folytatja meglehet.

A Reac meccsén Lisztes végleges sérülését, és vendéggyőzelmet vártam. Lisztes gólt lőtt, nem sérült le, cserébe jobban kikaptam, mint vártak. Korrekt üzlet.

Az MTK meccseire nem tudok indulatok nélkül tippelni, de ezt a meccset sehogy sem tudtam volna a Paksnak adni. Végül nyertek a kékek, de azért gondoskodtak róla, hogy ne simán történjen ez.

A Kispest meccstől hazai győzelmet, izgalmakat, és pár utcai pofont vártam. Az első bejött, az utóbbi kettőről nincsenek információim.

A Kecskemét és a Szpari annyira sötét lovak, hogy még tippelni is kirázott a hideg, mégis egy kósza hazai gólt vízionáltam. Azonban ezt a vendégek szerezték meg, és ha nem egyenlítenek a lilák a hosszabításban, forditva sült volna el a fegyver.

Csakúgy ahogy a Rákóczi meccsen. Persze nem tudom, hogy mit tippetem volna, ha nem lennék részrehajló, de az vagyok, és győzelmet vártam. Az a szép vagy a szomorú, de főleg együtt a kettő, hogy simán össze is jöhetett volna, ha a Kalasnyikov becenévre hallgató montenegrói üdvösként, Bozsó professzor nem hagy ki mindent amit lehet, és amit nem. Alves ennyi helyzetből 3, Oláh 4 gólt rugott volna. A győriek belőtték az egy igazi helyzetüket, és ezzel nyertek, ami klasszira utal. A bohócligában mindenképp. Viszont sajna nem hallották meg házi sámánunk átkát, miszerint kapjon annyig gólt a Győr a VFB ellen, mint amit nekünk lő, és lőjjön annyit a sváboknak, mint mi nekik. Ha nyerünk 2-0 ra mi is örülünk, az ETO a Stuttgart elleni továbbjutással vigasztalódik. Így viszont mi szomorúak vagyunk, és továbbmennek a németek 3-1 gyel. Kedves Bajzát, hát kinek jó ez???

zombi tibi 2008.08.25. 15:15:00

rosseb,
nem volt most türelmem végigolvasni, viszont a szikár pontozást alapul véve, télleg odalőhettél, ahova kellett, mert a forduló bronzérme a tiéd lett ;-)
de laulic még nálad is sokkal nagyobb tanár volt most.
holnap toljuk a táblát, meg a general classification-t is.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.08.25. 19:34:12

Tragikus volt a Loki-Újpest tributemeccs, ezt mint a H-jelű lelátórészen csendben dohogó szimpatizáns közlöm. A meccs utáne lgondolkodtam, valójában csak én lehetek ilyen savanyú szar, elvégre micsoda koronás bajnokság az, ahol a Vasas egy alázó vereséggel a birtokában is éllovaskodhat.

Alábbi postot ajánlanám azoknak, akiket anno lenyűgözött Maczó és Galaschek játékképtelensége. Persze azoknak is, akiknek ötletük sincs, mekkora spillerekről van szó... :)

azbennvolt.blog.hu/2008/08/24/idoutazas_vasasosoknak_is

dr. Wilbur Swain 2008.08.26. 09:29:47

aaaa, egy tippfordulobol kimaradtam nyaralasbol kifolyolag...
de a bohocliga egeto hianyat meg a sos gorog tengerviz sem tudja csillapitani!

dr. Wilbur Swain 2008.08.26. 09:33:07

ja, Tor-ghelle ollozos csodagolja remelem mindenkinek megvan

Kukurusnyák Rémus 2008.08.26. 14:04:52

Van-e már tabella?:)
süti beállítások módosítása