HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, óóóóóóóóóó!!! – Tippjáték, 23. forduló, eredmény

2009.04.20. 06:21 stréber gyuri

RobinH, aki sherwood-i legendaként még nem volt egy lelkizős fajta, tippjátékosként azonban hiányolta a kiemelt figyelmet, ezennel megkapja azt. Tehát, az előző fordulóban nevezett tippelőnk (kétballáb és Black Lotus társaságában) magabiztosan utasította maga mögé az egész bagázst. Gratulálunk!
Ennyit a múltról.

A jelen meg szóljon, khhhmm, na kiről is? stréber gyuriról!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, óóóóóóóóóó, hhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj!!!
Ritka az, ha magamat kell dicsőítenem, de mit tegyek, ha így hozta az ösztönös, egy perces tippelés. Pajzsommal vagy pajzsomon. Végre egyszer pajzsomMAL. Ó vagye, nézz le rám! 21 pont, és mindenkinek füge van mutatva.

cikoria minapi kezdeményezése után szabadon, a total táblából kettőt láthatnak az érdeklődő urak. Az egyik a bohócligás tippeket összesíti, a másik a válogatottas kört is hozzámixeli az összesítéshez. Nem emelek ki senkit (mindenki nézze azt a táblát, amelyik a szívéhez közelebb áll), a forduló úgy is rólam szólt. Valószínűleg lesznek díjazottak mindkét szférából. Megnyugtatásul.
(Küklopsz figyelembe vette Fisk mentegetőzését, és Mezey doktorral egyeztetve végül a tippek elfogadása mellett döntött.)


Indoklásügyileg a ciklusok folyamatos jelenléte mellett tendenciózussá vált a játékosok egymásra történő hivatkozása is. Ennek a Labdabiztos nagyon örül, és kifejezetten szórakoztatónak találja. Utaltak itt már snowblindra, cikoriára, rossebre és Frigóra is, ez a forduló pedig megszülte az első kereszthivatkozást: Black Lotus és cikoria mutatta ki egymás és Geress Zoli iránt érzett tiszteletét.

Most is több értékes pályamű futott be a kommentek közé. Nem is kell ezt már külön hangsúlyoznom.

ylion a kiapadhatatlan témát nyújtó Bajzát-zselé kombóhoz ezúttal a zselét már ritkábban használó Sándor Tamást vegyítette.
DVTK – GYŐR 1-2
A miskolci drukkerek letépik félidőben Bajzát hajzseléjét. Ekkor derül ki hogy az tulajdonképp ragasztó, és Bajzát kopasz! A második félidőben büntet: egy időre Sándor Tamás legszebb napjait idézi. Aztán felébred.

vérfarkas és Kukurusnyák Rémus verselgettek. (Rémus ráadásul a Quimbyt is tippjátékunk részévé varázsolta, köszönhetően a szombathelyi Vörösnek. De, hogy Dömös hogy került ide? Mindegy, végül is.)
PAKS – ZTE 1-1
Örök komment téma Csanknál a vadászat,
kevés itt az erdő, Pakson csak halászhat

Kecskemét-Haladás 0:1
Nekem mindegy, csak a színe legyen Vörös
Yannick mondja, jó hely Dömös

rekarte eljárásához pedig már hozzáfűznivalóm sincs. Igaz is, tegnap belenéztem Töki szemébe…
Paks - ZTE 2-1
A ZTE formáját visszaveti az edzői utasítás: "ne nézzetek Tököli szemébe, mert megzavarodtok!"

Harmadik a héten vidi-master és a Kapcsos-piruett. Hogy a méretes vibrit ki ne felejtsük…
REAC - Siófok 2-3
Gólzáporos mérkőzésen Ndjodo klasszisa dönt. A két védelemről készült felvételeket teljes hosszában, vágatlanul leadják a Sport TV és az Eurosport szilveszteri műsoraiban. A hátrálás közbeni derékmagasság felett történő luftrúgást bal belsővel ezentúl "Kapcsos-piruett"-nek hívják majd a szaklapok.

Paks - Zalaegerszeg 1-2
Botis leveszi Tökölit a pályáról, ám a szünetben a mérges Töki kilopakodik a pályára, és a vendégek tizenhatosa előtt elhelyez egy darab méretes vibrátort, amit a pályára kifutó Sorin ugyan nem vesz észre, ám a második félidei teljesítményét a NS egy szóval "zavarodott"-nak nevezi majd.


Palik Laci magyar hangja, pytho egy ezüstéremre jogosító ciklussal állt elő. „Az ütközéstől euforikus állapotba került Herczegfalvi” félmondat a „Hova tűnt Damon Hill?” szlogen méltó versenytársa lehet, akár már a közeljövőben is. A McLaren-ből kihozni a REACMNL-t pedig valódi scrabble tehetséget feltételez.
HONVÉD – NYÍREGYHÁZA 2-0
A mérkőzést a hajrában sokkoló jelenet szakítja félbe. Egy éles szögletnél Herczegfalvi, a hazaiak pilótája nem tud időben fékezni, és frontálisan ütközik a labdával. A vendég gárda hosszú perceken át tiltakozik, miközben az ütközéstől euforikus állapotba került Herczegfalvit csapattársai vállukon viszik át saját térfelükre a közönség vastapsa közepette. A súlyos balesetet szinte csodával határos módon karcolásokkal megúszó délpesti pilóta állítja: semmire nem emlékszik a történtekből.

REAC – SIÓFOK 1-0
A világraszóló siker után Hevesi Tamás csapatvezetőt azonnal leigazolja a McLaren a távozó Ron Dennis vezetői székébe. Hevesi úr mintegy négy órás gondolkodás után azonnal igent mond, miután rájön, hogy a McLaren betűit átrendezve az jön ki, hogy REACMNL, azaz REAC Magyar Nemzeti Labdarúgóbajnok.


Black Lotus úgy belelendült a kommentelésbe, hogy ezen a héten sírva röhögésre kárhoztatott − engem mindenképp. A holland menedzser magyarországi kalandjait felölelő naplóbejegyzések önmagukért beszélnek. „A gyér színvonalú játékot markáns bíráskodás tette élvezhetőbbé.” − ez a sor olyan magasságokba emelte a bohócliga indoklásos versenyét, ahová már csak évszázados népi megfigyelésekkel és csillagjóslással lehet eljutni. Mostantól egy kicsit mindenkinek nehezebb lesz…
Honvéd – Nyíregyháza 1-0
„A mérkőzés kellemesen álmosító irama miatt az első félidő közepétől jót szenderegtem, egészen a 70. percig, amikor egy cikoria nevű, az elfogyasztott sörtől kissé fátyolos tekintetű drukker odatántorgott hozzám és „Geress Zoli, hát te is itt vagy?” felkiáltással hátba veregetett. Miután tisztáztuk a félreértést, lebotorkáltunk a büfébe és ittunk még egy-egy pohárral az életelixírből. A szállodába menet a Határ útnál fél kilóval könnyebb lettem, mivel láthatatlan kezek megszabadítottak a pénztárcámtól és a mobilomtól.”

Diósgyőr-Győr 1-2
„A gyér színvonalú játékot markáns bíráskodás tette élvezhetőbbé. A beharangozó alapján a gazellaléptű Bedére számítottam, de amikor a huszadik percben már harmadszor villant a piros lap, rájöttem, hogy Sulyok Gergely hétvégi ámokfutásának vagyok szemtanúja. A Budapestre tartó IC-n egy pirospozsgás úriember részletesen elmagyarázta nekem, mennyi tabletta és víz adagolásával lehet egy fürt szőlőből 500 liter kannásbort előállítani.”

------------------------------------

UPDATE!!!

A statisztika szerelmeseinek kedvében járva újabb érdekes rangsorokkal frissítettük az Excelt. (Kéretik kinyomtatni és házioltárként imádkozni hozzá.) Újdonság a fordulónkénti helyezések összesítő táblázata (total_rank fül), az ugyanitt szereplő Forma-1-es pontozás, valamint egy egyszerűsített éremtábla, szintén a helyezések alapján.

A válogatottas forduló megítélése után csitulni látszó viharocskát ismét felmelegítve beépítettünk egy szorzót is az Excelbe, amivel mindenki úgy játszadozik, ahogy neki a legjobb, aztán majd úgyis más döntés születik.

Tessenek örülni neki, de ígéret nincs arra, hogy e szép hagyományt a jövőben is folytatjuk.

Tehát a statisztikailag feltubózott Excel letölthető itt!

9 komment

Címkék: kommentverseny tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr761075220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fisk 2009.04.20. 09:32:56

4 pontot ért mentegetőzésem!:)
Köszönöm dr. Mezey, köszönöm Scott Summers!

díszbohóc 2009.04.20. 11:09:12

Lassan pszichológushoz kell fordulnom. Múlt héten (a tippverseny során először) nem adtam le tippet, most meg ez a 2 pont.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, óóóóóóóóó.

vidi-master 2009.04.20. 11:20:11

5 pont... mindjárt sírok.

sunbird75 2009.04.20. 13:35:34

A ZTE a Siófok és az MTK a hibás....

Titi120 2009.04.20. 18:33:20

A nem hivatalos, de ettől még a zigazi(válogatott tippek nélküli) listán már át is vettem a vezetést, a másikon majd csak következő héten fogom. :)

Jut eszembe, idén mi lesz a jutalom ?
Talán jobb is ha nem tudom, amennyiben kiderül, hogy Bajzát filozófia írásbeli érettségijének hitelesített másolata, akkor tuti, hogy agyonnyomna a tét, mint a magyar bajnokot a BL - előselejtezőjének harmadik körében szokott.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.04.20. 20:44:53

Hát mi mást is mondhatnék, mint KÖSZÖNÖM!
A diadalmamat az egész család pirosbetűs ünnepnapnak nyilvánította.
Anyukám reggel óta a konyhában sütött, Nagyapám kinyitott egy üveg igen drága bort (értsd nem pezsgőtablettásat), apám leültett, hogy végre elmondhassa egy pohár zwack-szörp mellett a "fiam, most férfi lettél" monológját, a Nagymamám pedig egész nap könnyes szemmel mormolgatta, "mégis csak rendes ember ez a stréber gyuri".
Hálás szívvel thx :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2009.04.21. 10:42:55

A poszt érdekes statisztikai kimutatásokkal frissítve imhol.

fulmerz 2009.04.21. 13:49:19

Ez a tablazat lassan bonyolultabb, mint Sandor Tamas testcselei!

díszbohóc 2009.04.23. 22:29:49

Kéretik figyelembe venni itten leadott tippjeimet.

Újpest - Honvéd 3-2
Szentes Lázálom egy kétes ítélet után lerúgja a bírót, Hemi kitiltja a maradék rasszistát, a népsport meg 18 oldalasra bővül.

DVSC - Kecskemét 5-1
Hacsak nem tippmix.

Siófok - Rákóczi 1-0
Ha Aczél aztat mondta, hogy a Magyar kupa elődöntőjének első félideje miatt már megérte Siófokra szerződni, akkor erre már csakis azt nyilatkozhatja, hogy: "Befost@m"

Haladás - REAC 2-1
Én itten már nem is csesztetném a Dalospacsirtát.

Nyíregyháza - MöTöKö 2-2
Az új seprő(pálinka) majdnem jól seper.

Fehérvár - DVTK 0-0
Kell egy null-null is.

ZTE - Vasas 2-1
Ancelotti külön Naplót vezet a tehetséges szőke úrról, de csak az első oldalig jut. (sajnos nem tudja streamelni a meccseket)

Győr - Paks 3-1
Tököli megtudta, hogy Devid Nekem és Lóden Kabát az ő mezén verekedtek össze már az első félidőben. Ez egy gólra elég. A másik oldalon Bajzát arra hívja fel a figyelmet, hogy a legközelebbi haknimeccsen neki is szerepet kell szánni.
süti beállítások módosítása