HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Nem mind az, aminek látszik - Bohócliga 3. összefoglaló

2010.08.17. 15:00 végh hanta

Vegyünk egy olyan alapvetést, hogy a néző azért megy ki a stadionba, mert futballt szeretne látni, valami esztétikai gyönyörűséget keres. Ha pedig ez a célja, akkor őt, az egyszeri műértőt több dolog is mozgásban tarthatja/ná.

Védekezés vs. támadás. A maga nemében mindkét megoldás lehet szép, és lehet eredményes. A kettő egyensúlya alatt értjük általában a nagybetűs futballt, de olyan, mint tudjuk, nincs, illetve esetleg olvastunk róla, hogy állítólag volt. Egy káprázatos keresztlabdát kapásból zúdítani a pipába legalább akkora orgazmus a látványosság barátainak, mint egy lépéshátrányból induló centerhalf mintaszerű becsúszása a lövésre lendülő láb előtt guruló labdára, valahol a tizenhatoson bőven belül. Ezt hivjuk pillanatnyi gyönyörnek, de létezik egy elhúzottabb verziója is, amikor magát a játékot élvezzük. Ilyenkor az egész csapattest mozog, izzad, munkálkodik azon, hogy eljöjjön az a bizonyos pillanat, ami után még egy-két puszi belefér a jelen lévő társaktól.

A Bohócliga berkein belül egyértelműen szétválaszthatók a csapatok támadó- védekező- illetve egyéb felfogásúra. Az első kategóriába tartozik egyértelműen a Kecskemét, a Pápa, a Videoton, az MTK és hellyel-közzel a Debrecen, a második sorait olyanok erősítik, mint a Honvéd, a Győr vagy a Siófok, míg a többiek az ún. egyebek, azaz nem dobálhatók be fenntartások nélkül egyik kalapba sem. Érdekesség, hogy az elmúlt bajnokság tapasztalatai alapján, az egyértelmű támadófoci végez a mezőny elején, és végén; a védekező felfogás (kevés kivételtől eltekintve) a közepén, a többiek pedig ezek között. Valahogy tabellára vetítetten így: támadó-egyéb-védekező-egyéb-támadó.

Játék vs. célfutball. Nem összekeverendő a támadás és védekezés dualitásával, bár létezhetnek átfedések. A célfutball, e modern csökevény, nem más, mint a minden mindegy, csak hozzuk egy góllal (általában 1-0-ra) a meccseket. A játékpárti csapatok ezzel szemben próbálnak valamit mutatni, amiről rájuk lehet ismerni, amivel azonosíthatók. A védekezés is játék, mert felépített, van mögötte tudatosság; miközben nem viseli magán a célfutball sokszor pejoratíve használt bélyegét. A szurkoló győzni szeret (mert ő is győz, nem csak a csapata), a néző viszont játékot akar látni. Minden típusnak megvan a maga közönsége.

Magyar példán. Célfutballt kénytelen játszani minden olyan csapat, ahol a tulajdonos szól: idén nem lehet kiesés, viszont középcsapatnak csak erős jóindulattal nevezhet minket még a legközelebbi barátságban lévő sajtóorgánum munkatársa is; illetve az eredménykényszer bűvölete. Ide tartozik a Paks, a Siófok, a Szolnok, a Honvéd, és némileg az egyszerűbb játékelemekkel operáló Zalaegerszeg. Játszani próbál a befektetőre vadászó, és így előre menekülő Vasas, a Kecskemét, a Győr, a Pápa és az MTK. A többiek, valahol a kettő között, vagy jó csapattal rendelkeznek és erőből akarják letudni a meccseket; vagy pedig minden mindegy, kiesni nem fognak, és éremért sem harcolnak; vagy csak bemondták: a jövő csapatát építjük.

Láthatjuk, a Bohócligában nem feltétlenül csak az élcsapatok játszhatnak jó, semleges néző által is élvezhető mérkőzést, sőt. Ezen a hétvégén, a televízó jóvoltából volt szerencsénk majdnem két olyan találkozóba is belefutni, amelyik igen kellemes, végig lüktető, élvezetes játékot hozott. Sajnos azért nem jön ki pont kettőre a mutató, mert a Zalaegerszeg-Pápát idő előtt berekesztették. Ha már felsorolás, illendő megemlíteni, hogy a másik a Vasas-Győr volt. Mellékesen az MTK-Videoton csak azért marad ki ezúttal, mert a második félidőre szinte felborult a pálya, távol került egymástól a két csapat játéka.

Összefoglaló.

Úgy látszik ennek a mérkőzésnek valahogy nincs helye a futballnaptárban. Eredetileg szombaton, és utólag kiderülve jó időben tartották volna, de mivel adminisztratíve pénteken lett tévés közvetítés, elmosta egy arrafelé járó vihar. Kár érte, amíg tartott, kifejezetten élvezetes mérkőzés volt, még az is belefért, hogy esetleg a Pápa megfordítja az állást. Pavicevic második gólja, amit a büntetőpont magasságából fejelt a bal alsóba, könnyedén dobogós lehetne, így előre bemondva is, az év végi bestofszépségversenyen.
Két mellékes ehhez a találkozóhoz:
Adegy. Megértjük Kisknézy kesergését, hogy miért kell a közvetítőtechnikának eláznia, ha a stadion háromnegyede fedett, felújított létesítmény. Ez abszurd. Ellenben azt is meg kell értenünk, hogy ebben a nézőtaszító magyar futballközegben nem lehet a fedettről közvetíteni, mert akkor egy koszos, lelakott és felettébb üres állóhelyet adna a televízió, és így még rosszabb képet festve a stadionok állapotáról. Eddig döntetlen, de egy viszonylag olcsó, könnyűszerkezetes csehszlovák faházakra hajazó felépítménnyel, a rendező Zalaegerszeg gyorsan áthidalhatná a problémát.
Adkettő. Két gólt lőtt, a félidei levonuláskor kérdezzük meg Pavicevicet. - gondolta magában a rendező, és lőn világosság. Ennek következtében a magyar televíziós sportújságírás ismét egy gyöngyszemmel gazdagodott: nézzétek!
(ZTE-Pápa 2-1-nél félbeszakadt)

5-2-3. Lehet ízlelgetni az MTK felállását. Kicsit átgondolva, ez nem más, mint a két támadó szélsőhátvéd, és a két szélső támadó visszavonásával keletkező 3-6-1, és a középpálya totális megszállása (amit egyébként más oldalról, de a Honvéd is letesztelt ebben a körben). Ellenben ha úgy nézzük, hogy ez a taktika csak az első félidőben, 0-1-es állásnál jött be, de Pál minden helyzetét kihagyta, akkor azt kapjuk, hogy az MTK kegyes házigazdaként, szinte odadobta a mérkőzést a Videotonnak. A széleken rettenetes távolság volt a védelem és a támadósor között, így Alves és Nagy Dániel akkor gyorsított fel, amikor erre módja volt, azaz mindig. Megfigyelhető, mindhárom gól ilyen játékhelyzet következtében született. Garami József jól kiötlötte a nyerő taktikát (láthattuk Pál helyzeteinél és Tujvel kapus remeksok védésénél), kár, hogy a játékosai a második félidőben fegyelmezetlenül játszottak. Kérdés, mire vinné ez az MTK, ha a mostaninál valamivel egyszerűbb, a fiatalok által jobban érthető (és erőkímélő) taktikát választana a közeljövőre?
Ide is idekívánkozik egy kis mellékes, szintén a kommentátori sirámok kategóriából. Beterelni egy tábor "kemény magját" a közvetítő kamera alá, hogy az ott nyugodtan füstbombázzon, legalább vicces, ha nem butaság, vagy rendezői figyelmetlenség a motozás (ilyennel még nem találkoztam a Hungária körúton*) során.
(MTK-Videoton 0-3)
(* v.h. személyes emlékeiből: Néhány évvel ezelőtt Honvéd-Ferencváros mérkőzést rendeztek a sors kegyelméből Csepelen. Akkoriban volt nálunk egy kisebb házfelújítás, ahol üvegezés is fennforgott. Útban a Béke téri stadion felé, remek féltéglákat találtam, és aki már foglalkozott üvegvágással, tudja, ez az egésznek a lelke. Nosza, bevágtam két darabot a hátizsákomba és mentem tovább. A kapuban motozás, rögtön feltűnik az éles szemű és jóeszű ajtónállónak, hogy ezek bizony téglák. Kérdezi is menten: Ezek téglák? Mondom: Igen. És mire lesznek? - faggat tovább. Üveget törni. - válaszolom naivan. Ja, jó, mehet. - enged utamra. Gondolom régi üvegipari szakmunkás lehetett.)

Péntek este meccset rendeztek Budapesten. Nem is este, hanem szinte késő este. Utólag nem kár érte, mert így legalább közvetítés áldozata lehetett, mi pedig néztük, és azt kell mondjuk: tetszett amit láttunk. A Győr ugyan enerváltan tologatta a labdát, hozta a minimálisan elvárhatót, de semmit sem tett azért, hogy ezt a mérkőzést ő bizony megnyerje. Ezzel szemben a Vasas, kihagyva a középpályát, hosszú labdákkal indította támadóit, akik azt jól tartották és játszották meg, sorra alakítva ki a helyzeteket. Pörgős, a Bohócliga szintjén abszolúte vállalható meccs volt, megérdemelt hazai győzelemmel. Az eredmény csak azoknak lehet meglepetés, akik nem látták.
(Vasas-Győr 2-1)

Alakul az idei "szimpatikus vesztes" kiléte? Amit eddig láttunk a Kecskemétből, az tetszett, és mivel nem állítható, hogy szurkolnánk neki, az eredményeik (egyenlőre vereségek) sem hoznak lázba, bánatba minket. Ellenben szívesen néznénk továbbra is, bár félő, Urbányi Pistát is eléri a végzete, és egy idő után megkövetelik tőle az eredményes, ámbár nem szép célfutballt. Sajnálnánk, mert nézőket csak támadófutballal, gólokkal, látványos játékkal lehet kicsábítani a stadionokba, leültetni a tévé képernyője elé. Egyébként mosoda volt.
(DVSC-Kecskemét 6-2)

... és akkor a taccsspori elindult a tizenhatos és az alapvonal találkozása felé, jelezve, ami történt, az nála büntetőt ér. A szabálykönyv és a játékvezetői útmutatások szerint, a taccssporinak csak konzultációs joga van, döntést nem hozhat. Ezúttal viszont úgy viselkedett, mint aki önjáróan ítélkezik, és milyen helyesen. Szerencsére a szituációt rosszul megítélő sípmester jól reagálta le a dolgot, hallgatott vonal mellett robotoló beosztottjára, és megváltoztatta döntését. (Nem tudjuk a jelenetet nem kihasználni arra, hogy ismét bemondjuk: a videóbíró a nyolcadik főbűn, a pokol egyik legforróbb olajjal teli bugyra. Ha játékvezető és asszisztense között megfelelő az összhang, létezik bizalom, akkor a több szem többet lát elven, a hibák száma minimálisra csökkenhető. Erre láttunk most egy nagyon szép példát.) Bízunk benne, hogy a Játékvezetői Bizottság részéről az eset nem lefelé, hanem felfelé pontozást ér a spori minístésekor, mivel élt a számára biztosított lehetőséggel, és visszavont egy olyan ítéletet, amely ellentétes lett volna a megtörtént szituáció megfelelő elbírálásának kötelezettségével. Aki pedig ezért fújol (ld. paksi játékosok), az jobb ha az agyába vési, ehhez joga van a bírónak, egészen addig, amíg a labda nem kerül újra játékba. Sőt, nem csak joga, hanem kötelessége is. Talán legközelebb épp a Paks javára születik hasonló döntés.
(Szolnok-Paks 3-1)

A Rákóczi szurkolói az egerszegi győzelem, és az újpest elleni szerencsétlenül elbukott meccsek után újra pontos labdákat szerettek volna látni, lehetőleg minél többet a Haladás kapujában. Azonban a vendégek is győzni érkeztek Somogyba, Csertői éppen ezért támadó szellemű csapattal indulta harcba, így nagy csatát és gólzáport vártak a nézők. Küzdelemben nem is volt hiány, a vasiak mentek előre derekasan, azonban Kovács Kokó mindent fogott. Szemben leginkább Oláh Lóri hiánya borzolta a kedélyeket, akit Sisa mester előzőleg a kezdőbe nevezett szombatra azonban az országból is eltűnt. A hivatalos álláspont szerint megsértődött megsérült. Végül Jawad, az ifjú marokkói, aki eddig az olasz negyedik és ötödik ligában riogatta a kapusokat, olyan veretes csapatok tagjaként, mint az ASD Mezzolara Calcio, a Polisportiva Virtus Castelfranco vagy a SBC Oltrepo, viszonylag hamar felvette a Bohócliga színvonalát, és az egerszegi gólpassza után végre győztes gólt is szerzett. Csertőiék így bosszankodtak, míg a kaposvári publikum örült az áhított pontos labdának. Tibi bácsi elintézte! (Helyszíni tudósitónk: -kraci-)
(Kaposvár-Haladás 1-0)

Láttuk, de érdemi megjegyzésünk nincs hozzá. Jó meccs volt, jó körítéssel, sok nézővel, két szimpatikusan játszó csapattal. Ellenben van egyéb témájú megjegyzésünk: valahol egyet tudunk érteni a stadionok nézőszámának maximalizálására vonatkozó törekvésekkel, de aránytalannak tartjuk, hogy a Siófok sikeresen kiharcolhatta, hogy a nyári szünet alatt játszhasson otthon a szépszámú vendégszurkert ígérő Újpesttel (és előtte éveken át a Ferencvárossal), valamint letudja a somogyországi rangadóját a Kaposvárral. Keseregtünk már felette eleget, most nem fogunk, csak egy (két) szót írnánk le: arányosság (versenysemlegesség). (Vagy egyébként tévedünk, és szimplán tényleg ez jött ki.)
(Siófok-Újpest 1-1)

4-3-3. Utoljára ilyen felállást a Honvéddal összefüggésben talán az Esterházy-Bodonyi-Kovács Kálmán sor birtokában vésett papírra sportújságíró, mikor mögöttük Gyimesi és Détári volt az ész, Sikesdi pedig a zongoracipelő (mennyire szép magyar kifejezés a védekező középpályásra). A vasárnap utáni hétfőn most újra ezt olvashattuk a sportlap hasábjain, miközben - látva a mérkőzést - tudjuk, ez inkább volt egy 3-6-1 (3-1-5-1), a középpálya teljes megszállásával. Morales mester remek taktikát dolgozott ki a Ferencváros ellen, tudván, a Fradinak jelenleg nincs egyetlen épkézláb csatára sem. Rósa világ életében középpályás volt, és Heinz is csak elvétve játszott klasszikus támadót, inkább visszavontan, a lendületből érkezők táborát szokta volt gyarapítani. A kispesti három robotolós középpályás, a két gyors, de viszonylag hátulról induló szélső (ezáltal mindig, és közelre megjátszható a megszerzett labda), valamint a védősorból fellépő Cséke, mind-mind azt a kulcsfeladatot kapta, hogy a hazai támadások már csírájukban, a felgyorsítás pillanatában elfolytott állapotba kerüljenek. Kulcsár becserélése erre volt válasz Prukner mester részéről, és érdekesség, a Honvéd ezt hatvan percen keresztül képtelen volt feldolgozni.
A taktikai értekezéstől függetlenül, azonban meg kell jegyeznünk, a mérkőzés 10. percében nem kissé bohókás jelenet játszódott le a Fradi kapuja előtt. Junior fut hátra, a labda pattog, a kapus jön, szóváltás nincs, Junior fejel, kapus feje felett labda el, érkező támadó üres kapuba begurít. Ilyen eset után még a hétvégi baráti kispályázások alkalmával is becsület dolga cserét kérni, az első osztályban pedig nincs is szavunk rá, mivel egyszerűen épelméjű zsurnaliszta, edző, szurkoló fel sem tételezheti, hogy ilyen előfordulhat. Hamar padlón a Fradi, és ha nincs a jó ütemben érkező félidő még inkább ott, vagy alatta, az esővízelvezető-rendszer magasságában lett volna. Rósa csak a hármas sípszónak köszönheti, hogy egyáltalán hallotta a hármas sípszót, és nem egy szimpla fütty utáni, idegrohamában kikényszerített pirossal vonult le, jóval a többiek előtt. Parázs hangulatú derbi volt, szerencsére a közönségszórakoztatóbb fajtából (bizonyíték: szinte végig pörgött a meccs, a táborok csak elvétve foglalkoztak egymással.)
(FTC-Honvéd 1-3)

3. forduló - 2010.08.13-15.  [beharangozó, összefoglaló]
* ZTE Pápa        video
2010.08.13. Vasas  Győr  2 1 Ferenczi (11-es), Benounes ill. Tokody  video
2010.08.14. Szolnok Paks 2 1 Alex, Remili (11-es), Lengyel ill. Sipeki video
2010.08.14. MTK Videoton 0 3 Alves (2), Vasiljevic video
2010.08.14. DVSC Kecskemét 6 2 Kiss Z., Coulibaly, Czvitkovics (2), Kabát, Dombi ill. Foxi (2) video
2010.08.14. Kaposvár Haladás 1 0 Jawad video
2010.08.14. Siófok Újpest 1 1 Graszl (11-es) ill. Tajthy video
2010.08.15. FTC Honvéd 1 3 Kulcsár D. ill. Rufino, Hajdú (11-es), Rouani video

Ja, és félve teszem ki ide, de: excel.

28 komment

Címkék: videó összefoglaló bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr452228109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VGL 2010.08.17. 16:00:07

Sajnos csak az összefoglalókat láttam, de megbizonyosodhattam, hogy Junior megítélésekor nem tévedtem korábban.
Nem tudom, egy ilyen játékoshoz miért ragaszkodik Prukner mester. Nemhogy Fradi szinten nincsen a játéka, erősen kérdéses, hogy a BKV Előrébe befér-e. (És itt most elnézést kell kérnem a BKV drukkerektől)
Ami meg az első gólt illeti, azt hittem, ez kétszer egymás után nem tud előfordulni. Hát, tévedtem.
Bohócliga, én így szeretlek!

VGL 2010.08.17. 16:00:52

Oh, hogy az a blogmotor...

housemd 2010.08.17. 16:10:43

Hát, köszönöm az összefoglalót, már nagyon vártam, mert csak a forduló végére (Fradi-Honvéd) értem haza. és azt a meccset látva elgondolkoztam azon, amin újra és újra mindig: mi a baj mentálisan a Fradival? miért megy el az eszük ha hátrányba kerülnek hazai pályán? mi lesz így Prukiból, ha nem csillapítani, hanem meglovagolni akarja ezeket az érzelmi hullámokat?

Zigi 2010.08.17. 16:21:17

"Ellenben van egyéb témájú megjegyzésünk: valahol egyet tudunk érteni a stadionok nézőszámának maximalizálására vonatkozó törekvésekkel, de aránytalannak tartjuk, hogy a Siófok sikeresen kiharcolhatta, hogy a nyári szünet alatt játszhasson otthon a szépszámú vendégszurkert ígérő Újpesttel és Ferencvárossal, valamint letudja a somogyországi rangadóját a Kaposvárral. Keseregtünk már felette eleget, most nem fogunk, csak egy (két) szót írnánk le: arányosság (versenysemlegesség)."

Ez nem egészen igaz így, mert a Siófok-FTC meccsre csak jövő év áprilisának első hétvégéjén kerül sor. A hagyományos első fordulós siófoki túrát ezúttal elorozta a Fradi elöl Orbán Videotonja.

Zigi 2010.08.17. 16:22:36

"Oh, hogy az a blogmotor..."

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.17. 16:23:51

@Zigi: Köszi, benéztem, javítottam. (Oh, hogy az a fránya itt javítom, ott javítom, aztán meg a rosszat másolom át a szerkesztőfelületre.)

Mérgező Hulladék 2010.08.17. 16:44:57

@végh hanta: nyilván nem véletlen, ahogy a Bányász-napi Tatabánya-FTC-k sem azok voltak.
Nincs ezzel gond szerintem. Egyszerűen annyire nem a jegybevételeken múlik a csapatok költségvetése, hogy szinte már nem is számít. Más szempontból meg nem hiszem, hogy előnyt jelentene ez a Siófok számára.

christvhu 2010.08.17. 16:47:34

Hosszu idő után megnéztem egy magyar bajnoki meccset, és megdöbbentő módon focit láttam, sőt, tetszett is! Persze ebben nyilván része volt annak a nem elhanyagolható ténynek, hogy a Vasas nyert))... meg annak, hogy van tv-m, hm

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.08.17. 17:39:31

A Pavicsevics-interjú a legnagyobb, amit valaha nb1-es közvetítés alatt hallottam. :)

Stefan Derrick 2010.08.17. 17:59:32

Keresem magam az összesített táblázat 30-35. helyén, mint rendesen, erre ott figyelek a dobogón, ráadásul én nyertem a 3. fordulót.
Nahát.

Futó Lada 2010.08.17. 18:06:51

Juniorral nincs semmi gond, csak még hiányzik mellőle a védelemből Zahorec...majd télen..nem lehet mindent egyszerre! :)

slowmotion 2010.08.17. 18:18:51

ó basszus, nem kellett volna egyetlen meccs erejéig tippelni, főleg h az sem jött be. így egy 0 is bekerül az átlagba, erős 3-6 pont helyett...

slowmotion 2010.08.17. 18:22:39

@slowmotion: mármint ha legalább az összes meccsre tippeltem volna, vagy mittomén.
most kicsit bosszús vagyok magamra.

pedig pénteken még eszemben is volt, hogy labdabiztos. biztos kiszívta a nap az agyamat.

VGL 2010.08.17. 20:17:21

@Futó Lada: nehogy azt mond nekem, hogy jön Zahorecz is? Te jó ég, mi lesz itt!? Gyanús, hogy Petrók is padozik, talán Ő is a IX. ker-be költözik télen.
Ez már összeesküvés.

nuno 2010.08.17. 20:23:31

szerintem a kommentátornak nem a füstbombával volt baja, hanem azzal, hogy a fehérvári "kemény mag" a 90 perc alatt a legtöbbször a "kurva anyád sporttévé" (pontosan nem emlékszem, lényege ez volt)dalra kezdett rá.súlyos sérelem lehet a háttérben...vmi péntek 5 órai közvetítést emlegettek a kamerásnak+Horváth "Blanco" Ferinek.

Zigi 2010.08.17. 20:43:04

@nuno: Íme a fehérvári szurkolók tiltakozó levele:

www.rbd.ultras.hu/uj/htm/hirek.php?id=2243&i

minnifield űrhajós 2010.08.17. 23:57:39

dehát a pénteki meccseket a duna közvetíti, hogy jön ide a sporttv?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.18. 00:00:12

pavicsevics, junior, ranilovic, miért nem magyar bohócok játszanak?

Zyk 2010.08.18. 10:51:07

Annyi megjegyzésem lenne, hogy bár Kabátnak tényleg két gólt adtak, pedig csak egyet lőtt (a másikba beleért még Coulibaly), de Cicó nem szerzett mesterhármast (bár az egyik sportoldal tényleg azt hitte), Dombi lőtte az utolsó gólt! Ez a mellékelt videón islátszik egyébként...

slowmotion 2010.08.18. 11:10:09

@Zigi: legalább eredménykényszer nélkül játszhatnak, nem kell a Loki-meccs eredményének a tudatában pályára lépniük :)

slowmotion 2010.08.18. 11:11:21

@Bastille: mert a fiúk a bányában dolgoznak. vagy legalábbis ott kellene...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.18. 13:29:25

@Zyk: köszi, átjavítom a hivatalosra akkor (adatbank.mlsz.hu)

Zigi 2010.08.19. 13:02:31

@végh hanta: OFF Nyugtass meg kérlek abban a tekintetben, hogy ugye a labdabiztos nem akar az nst-hez hasonlóan átmenni a blogzónához és az nso háziblogjává válni? Rémisztő lenne...

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.19. 13:05:15

@Zigi: Ahogy eddig mindig és mindenről, ezúttal is megkérdezzük a közösséget. A részletekről később, de egy dolgot ígérhetek: amit eddig csináltunk (együtt) az nem vész el, mert kevés dologhoz ragaszkodunk ennyire. Szóval no para, a 'biztos élt, él és élni fog.

Stefan Derrick 2010.08.19. 14:07:46

@Zigi: @végh hanta: Nahát, miközben olvastam az nso-s hírt erről, meg arról, hogy hamarosan magyar verziót is újítanak, éppen ez jutott az eszembe nekem is. Az biztos, hogy a színvonalukat jelentősen növelnétek.

Crouch 2010.08.20. 01:50:44

Pavicevices videót leszedte a youtube pedig megnézném, máshol esetleg fent van?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.20. 09:54:11

@Crouch: Sajnos nem találom sehol máshol. Pedig tényleg érdemes lenne, hatalmas volt.

Zigi 2010.08.20. 10:20:59

@Crouch: @végh hanta: Megvan a meccs felvétele itt:

www.dunatv.hu/musor/videotar

Az augusztus 13.-i műsorokig kell visszalapozni a videók között, ott lesz a meccs. Az interjú 53:35-től kezdődik.
süti beállítások módosítása