HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Husztinak romvára megállék, csend vala meg nagyon nincsen - Bohócliga 6. beharangozó

2010.09.09. 17:48 végh hanta

Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.

Az esküvői tanúskodásért is aláíráspénzt kérő aranylábúak, és a catenacciót  bő kecsöppel evő edzőfejedelmek veretes névsora mellett ott találjuk a hisztis labdarúgók szintén nem rövidre fogott lajstromát. Mindig volt és mindig lesz valaki, akinek nem tetszenek a dolgok, ilyenkor nyílt levelet fogalmaz, esetleg csak csendben odébbáll, és vagy rántja magával az abroszt, vagy nem.

Huszti Szabolcs, aki Mattheus egyik kedvence, felfedezettje volt, nem jelentéktelen apróságokat kifogásol a jelen válogatottja környezetéből. Ha mi mondjuk ugyanazt, az egy dolog, minket nem kell komolyan venni, de ha egy játékos szólal meg, ráadásul belülről, annak egész biztos van valami oka.

"Az élvez elsőbbséget, aki játékban van." - kezdi székfoglalóját minden frissensült kapitány, majd teszi túl magát rajta heteken belül. Ilyenkor lesz akit megillet a padozásra vonatkozó kedvezmény (Rudolf, Gera, Koman, Vadócz, stb), lesz akit nem (Hajnal), és van aki a Videotonban játszik (Elek, Lázár, Lipták).

"Azt is elmondtam Egervári Sándornak, hogy érdekesnek találom Mezey György szerepét." Vezeti át a kérdéskör tárgyalását egy komplexebb, rázósabb síkra Huszti. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az alá-fölérendeltségi viszonyokkal talán nem csak ő, hanem mi, az úgynevezett közvélemény (akit tájékoztatni illik) sincs tisztában.

Huszti tisztességes tekés srác, továbbmegy, nem marad meg egy-két feldöntött bábunál. Gera visszasírásával kapcsolatosan, még barátságuk birtokában is igen sarkosan fogalmaz. Számomra (értsd: nem szerkesztőségi vélemény) egyértelmű, aki lelép, az nem fehér lovon belovagolva, és csapatkapitányként tér vissza, hanem először nyilatkozik, elnézést kér társaitól, edzőjétől és a szurkolóktól. Huszti hasonló tettét Várhidivel szemben eltiltás, és egy Hiszti ragadványnév kísérte.

És végül a hülyítés. Nincs az a beszélgetés a magyar futballról, hogy a hülyítés szó ne jöjjön elő az első monatok egyikében. Hülyített már minket Szepesi György, Végh Antal, Bocsák Miklós, Laczkó Mihály, Kovács Attila és bárki aki székhez, vagy tollhoz jutott az elmúlt néhány évtizedben. Miközben mi mindannyian ugyanazt láttuk, belenyilatkozták a képünkbe: ez kiindulási alapnak remek. Mi erre bánatosan felnéztük az eredményjelzőre, és értetlenül álltunk tovább lelátói magányunkban. Arckifejezésünk mint Fülesé, amikor rádöbben, elhagyta a saját farkát. Előremutató vereség. Vajon létezik ez a jelzős szerkezet a világ többezer nyelvének akár egyikében is a magyaron kívül? Láthatóan fejlődött a játékunk. - halljuk a sorozatos vereségek után. Elvárt győzelem volt. vs. Meg kellett izzadni érte. - szól egy gyengébbnek hitt válogatott elleni 1-0 értékelése, attól függően mennyire haver a kapitány.

Huszti ebbe, az elénk tartott mosolygós viaszpofába vágott egy nagyobbacska öklöst. Nem érdekel, hogy hiteles-e éppen az ő szájából, nem érdekel, hogy van benne néhány csúsztatás, egyéni nézőpont, csak az: végre valaki fel mert szólalni. És itt most megállnék, egyrészt mert a vérnyomásom ingadozó, és az orvosom szigorúan csak harmadosztályig engedi számomra a futballt (esetleg egy Honvéd-Győrt ha hétköznap játsszák), másrészt mert félek olyan területre tévednék, amelyet eddig kerültünk, mint Galaschek Péter az erőnléti edzést.

Inkább beharangozó.

Vasas (4) - Kaposvár (2)
Aranyrangadó péntek délután ötkor. A mondat második felének értelmét szidtuk már itt elégszer, most eltekintnék tőle. Az elején szereplő jelző viszont először merült fel e két csapat viszonylatában, amióta a felfújt disznóbél kergetésében leli örömét az emberiség egy jelentős része. A Vasasba hazatérő Németh Norbi hatására lassan át kell fogalmaznunk magunkban egyes szegényház-teóriákat, és a frissen elkészült frontoldali vakolatra bemondani egy dobogóesélyest? Sisa Rákóczija szépen alakulgat, de ahogy az lenni szokott arrafelé, megint hosszabb a városi sztk várótermének padja, mint a pálya melletti. Kulcsár, Pablovic, Gujic, Peric, Szepessy és Zsolnai játéka is kérdéses pénteken.
Tippünk: 2-1

Győr (12) - DVSC (1)
Győrben vége a nemzetközi menetelésnek, maradt a hazai bajnokság. Két hete kínosnak mondható zakó az Üllőin, jókor jött tehát a mostani szünet a nyarat is végigdolgozó Pintér műveknek. A stabilnak mondható kezdőből négyen is sérüléssel bajlódnak, Stanisic, Djordjevic, Ceolin és Nicorec játéka vagy igen, vagy nem. Debrecenbe visszatért Kabát, akinek váratlan húzásai jól jöhetnek majd a  hűvös győri estébe tömörülő hazai védelem ellen. Jövő héten Harkov, és egyelőre nem tudjuk, Herczeg András rotálja, vagy nem rotálja?
Tippünk: 1-2

Honvéd (6) - ZTE (8)
Komoly befektetői elvárásoktól mentes évnek néz elébe mindkét csapat. Hemibá jó apukaként jelölgeti ceruzájával akadémistái növekedését egy ajtókereten, és aki méreten alulinak bizonyul, azt visszadobja úszkálni még egy évet, majd hoz helyére egy légióst a szlovák Corgon ligából. Egerszegen akadémia még nincs, ellenben Csank János van, és ahová a bajszos mester beteszi a lábát, ott legalább a 4-6. hely garantálható. Rudnevs értékesítésén nagyjából túltette magát a támadószekció, Pavicsevics, Balázs és Prince felváltva hoznak egy-egy jó meccset. Szombaton az egyszerű eszközökkel operáló honvédelemmel találkoznak, így valamelyik fél tutira a lelátóra vágdossa majd a labdákat.
Tippünk: 1-0

Újpest (9) - FTC (3)
Két, idénre újragondolt csapat találkozóján győz az, amelyik több gólt rúg. Semmitmondó állításunk mögé a helyszínen várhatóan 10-12 ezer ember sorakozik fel, a sportlapok előzetesen rangadónak nevezik majd, mindenki arról nyilatkozik, ilyenkor nem számít a helyezés, vagy a keretek minősége. Mi persze tudjuk, igenis számít, de azzal is tiszában vagyunk, hogy itthon nem.
A mérkőzést egyébként azon a Megyeri úton rendezik majd, ahol a héten megoldhatatlan feladatnak bizonyult 9000 egyívású drukker beengedése. Ha most elvonatkoztatunk a Ferencváros szurkolóinak közvetlenül átadott 500 jegy okozta biztonsgi kockázattól, akkor is biztosak vagyunk benne, a kezdősípszóra mindenki kényelmesen elfoglalhatja helyét a lelátón. Egy Újpest-Fradin ugyanis nem fordulhatnak elő "váratlan események", nem lehet hivatkozni a "rossz infrastruktúrára". A válasz egyetlen tőmondat: nem az MLSZ a rendező.
Tippünk: 1-1

Siófok (15) - MTK (5)
Alakulgat a Siófok, még ha a helyezése jelenleg mást mutat az avatatlan szemeknek. A korábban Sowunmi alkotta támadósor Ivancsics és Honma érkeztével rutinos játékosokkal bővült. Harcossággal döntetlenre eddig is jók voltak általában, kérdés mire mennek majd ha gólt is rúgnak. Az MTK közben csendben teszi a dolgát, egyedül egy olasz kapust igazoltak a héten.
Tippünk: 1-1

Kecskemét (14) - Haladás (16)
Benne van egy jóféle adok-kapok ebben a meccsben. A Kecskemét könyörtelenül erőlteti a támadásokat, és a Szolnok ellen végre összejött egy győzelem is két körrel ezelőtt. Csertői Haladása szintén támadna, csak hasonlóan mostani ellenfeléhez, csúnyán beragadt nyitáskor. A klubvezetés felmérte a helyzetet, majd reakciója két játékos igazolásában merült ki. Fodre Branislav kétszeres szlovák válogatott csatár Petrzalkáról érkezett, az ex-kaposvári Nemanja Obric pedig a Crvena Zvezda kölcsönjátékosai közül.
Tippünk: 2-1

Paks (10) - Pápa (13)
Ötletünk nincs, csak
... tippünk: 2-1 (miközben a meccset szívesen megnéznénk a helyszínről)

Videoton (7) - Szolnok (11)
Tudom, még nagyon az elején járunk, és tavaly ilyenkor se gondolták volna sokan, hogy a Videotonban az utolsó fordulóig benne lesz (és marad) a bajnoki cím, idén mégis kijelentéssel élek. Valahogy nem érzem a Vidit. Remek játékosok, hosszú kispad, és közben a kötelezőn is képes elhasalni. Egyszerűen most annyi realitással tegelném fel őket a bajnokesélyes címkével, mint amilyen hiteles pofával mondanám egy lavórra, hogy az maga a hidegfúziós reaktor. Sok munka lesz még ezzel a csapattal. A Szolnok meg a Szolnok, gondoljuk nem akar kiesni, bár a szükséges pontokat sem Fehérvárról furikázzák haza közúton.
Tippünk: 2-0

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Vasas - Kaposvár
Győr - DVSC
Honvéd - ZTE
Újpest - FTC
Siófok - MTK
Kecskemét - Haladás
Paks - Pápa
Videoton - Szolnok

173 komment

Címkék: beharangozó huszti bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr72282992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1116001 2010.09.09. 18:04:52

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 1-2
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 0-2
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 2-0

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.09.09. 19:03:22

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 2-0

Zigi 2010.09.09. 19:29:29

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 3-0
Újpest - FTC 2-0
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 1-1

gabesz7004 2010.09.09. 19:41:56

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 0-0
Újpest - FTC 0-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 3-0

gabesz7004 2010.09.09. 19:45:45

Huszitnak abban mindenképp igaza van,hogy a hülyítés megy és a kettős mérce! Pont mint a nagypolitikában. Talán mert itt is, ott is I. Viktor uralkodik? Lehet! Már várom az öltözők és futballpályák forradalmát és a Nemzeti Góllövés Rendszerét, mert addig nem történik semmi! Ja, hogy utána sem? Valóban!

housemd 2010.09.09. 19:59:35

Vasas - Kaposvár 3:2
Galaschek felidézése megindította a szívemet. hiába, Tuboly, Zavara, Pecha, Jean Claude Mbemba... jó kis meccs lesz.

Győr - DVSC 1:0
A győrnek mostmár ideje lenne nyerni egy meccset végre. de tényleg. olyan szépen épült a Pintér-kultusz

Honvéd - ZTE 1:1
megdöbbenve fedeztem fel, hogy a zetének már ennyi pontja van, holott én idénről valamiképp csak a szopásaira és szenvedéseire emlékszem. ha már, akkor már.

Újpest - FTC 2:0
Igazából idén a Fradi jobb. egyelőre legalábbis, de éppen ezért most az újpest nyer.

Siófok - MTK 1:2
Hamarosan a finn válogatott szakmai stábja tanulmányozza a Somwumni - Alves csatárduó taktikai kihívásait

Kecskemét - Haladás 1:2
kiesési rangadó szaga van nagyon ennek is.

Paks - Pápa 1:0
kész, a Paksot nem bírom érzékszerveimmel felfogni. valahogy létezése kívül esik a racionalitásom határain.

Videoton - Szolnok 3:0
azért ott még nem tartunk, hogy ez gond legyen.

socawarrior 2010.09.09. 20:11:22

Hello

2 hét szünet után újra itt... kérdésem, hogy e-mailben (hetekre előre) hová lehet küldeni a tippeket? üdv

Vasas - Kaposvár 1-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-2
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 4-2
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 3-0

Sarg3 2010.09.09. 20:22:34

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - Debrecen 1-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 3-2
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 0-2
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

Sarg3 2010.09.09. 20:23:20

Ha benyelte a kommentemet, újra írnom kell, hogy megjelenítse?

setzer 2010.09.09. 20:36:52

Vasas - Kaposvár 3:1
Győr - DVSC 3:1
Honvéd - ZTE 3:1
Újpest - FTC 1:3
Siófok - MTK 1:3
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 3:1
Videoton - Szolnok 3:1

Louis007 2010.09.09. 20:39:43

Bonsoir,

Vasas - Kaposvár 3:0
Győr - DVSC 0:1
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 0:2
Siófok - MTK 0:2
Kecskemét - Haladás 4:4
Paks - Pápa 2:2
Videoton - Szolnok 3:1
et bonne soirée!

rexter 2010.09.09. 21:12:44

Vasas - Kaposvár 0:5
a vasas kibaszott szar csapat, ki fog pukkadni, hamar
Győr - DVSC 1:1
bar a Pinter lufi mar kipukkadt, azer egy x-re jok lesznek
Honvéd - ZTE 1:1
A kispest egy hihetetlenul gyenge szar csapat, ki fog pukkadni. de mivel a zte is hasonlo, ezert x.

Újpest - FTC 0:3
egyszeruen sokkal gyengebb jelenleg a dózsa, rangadó ide vagy oda.

Siófok - MTK 1:2
sima tippmix meccs

Kecskemét - Haladás 1:1
ket kiesojelolt. 10 csapatos nb1-et!!!!!!.
Paks - Pápa 1:1
pffffffffff. 10 csapatos nb1-et, mi a KURVA FASZT keresnek ilyen csapatok az nb1-ben?????????????

Videoton - Szolnok 2:0
a szanalmas videoton az agyérbajos mezeyvel győz, ez minden riválisnak csak jó, mert nem basszák ki mezeyt.

egyébként meg huszti k jol megmondta.

Artie 2010.09.09. 21:20:19

Vasas - Kaposvár 2:0
Mert újra Gera a válogatott csapatkapitánya

Győr - DVSC 1:1
Mert Huszti lemondta a válogatottságot.

Honvéd - ZTE 0:1
Mert Rudolf helyett Vanczák.

Újpest - FTC 2:2
Mert Czvitkovics bekerül a kezdőbe.

Siófok - MTK 1:4
Mert meccshiánnyal küzdő játékosok vannak a kezdőben.

Kecskemét - Haladás 2:0
Mert lélektelen a baloldali középpályás.

Paks - Pápa 0:0
Mert Mezey még mindig mindenek felett áll.

Videoton - Szolnok 3:0
Mert Huszti nem igazol a Vidibe.

Egyébként meg gusztustalan ez az egész, ami a válogatott körül zajlik. Ugyan ez nem politikai blog, de elképesztő, hogy alig lehet leírni egy sort a válogatottról anélkül, hogy ne jutna az embernek az eszébe, hogy mi van a háttérben.

vérfarkas 2010.09.09. 21:29:14

A sajátomon még agyalok (mondjuk, nem tudom, minek...), ezek JESTER kolléga látomásai:

Vasas - Kaposvár 3-1
Győri ETO - Debrecen 2-1
KISPEST- Zalaegerszeg 1-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 1-4
Kecskemét – Haladás 3-1
Paks - Lombard Pápa 0-0
Videoton - Szolnoki MÁV 4-0

LionOfZion 2010.09.09. 21:43:02

Vasas - Kaposvár 3-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-0
Újpest - FTC 1-0
Siófok - MTK 1-4
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 0-1
Videoton - Szolnok 3-0

TomAce 2010.09.09. 21:44:01

némi kihagyás után:

Vasas - Kaposvár 2-2
0-2-es félidő után, az utolsó 10 percben kétszer potyognak a labdák a Moszkva téren
Győr - DVSC 1-1
a hosszú bajnoki kihagyás illetve a másik oldalon a válogatottól visszatérők fáradtsága révén inkább a játék küzdő jellege dominál
Honvéd - ZTE 0-2
a remek bajnoki kezdés után kilátogató 3 ezer néző unalmas meccset és két, szöglet utáni fekesből született gólt láthat a kispesti publikum
Újpest - FTC 1-2
10 ezer néző, 2 kiállítás, 3 gól és 4 szétvert metrókocsi
Siófok - MTK 0-1
Tischler, a 89. percben
Kecskemét - Haladás 3-0
a vendégcsapat megérzi Molnár Balázs hiányát a középpályán, így a bírónak megmarad a piros lapja, hogy Csertőit a lelátóra küldje, a Halit meg a kiesés irányába
Paks - Pápa 1-1
fogalmam sincs, de van egy olyan érzésem, hogy a Tököli felé a cerkáját mutogató Lajost megruházzák a paksi szurkolók a meccs után
Videoton - Szolnok 3-0
Nehéz kezdés után gálaelőadás, a lelátón helyet foglaló Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nagy örömére

kokkoeireann · http://celticfc.blog.nepsport.hu 2010.09.09. 21:51:46

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 1-2
Honvéd - ZTE 2-2
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 3-2
a hajrában Urbányi Pista egy jól irányzott összetett mondattal szétzilálja Aurél "elképzeléseit" és ezzel nyernek
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 4-0

Samuzia 2010.09.09. 22:03:12

Nekem az a véleményem, hogy Huszti előbb valóban szerezze vissza a helyét, a klub csapatában, frusztrált és gyenge ( mondom ezt akkor is, hogy ő volt az egyik kedvencem, de valljuk be, amióta Oroszországba ment,semmit nem mutat, természetes, hogy Dzsuzsák játszik, mert ő alapember a csapatában, és a válogatottban is jól játszik)Ez a nyilatkozat a sértettségből fakad, de inkább magába kellene néznie, sajnálom, hogy így döntött és nem küzd meg a helyéért, mert bizony ehhez több kell.
Aki pedig ide is politikát lát az menjen orvoshoz...

vidi-master 2010.09.09. 22:06:02

Vasas - Kaposvár 1-1

Győr - Debrecen 1-0

Honvéd - Zalaegerszeg 1-1

Újpest - Ferencváros 1-2

Siófok - MTK 0-2

Kecskemét - Haladás 2-2

Paks - Pápa 1-0

Videoton - Szolnok 2-0

igazságos 2010.09.09. 22:08:23

Szerintem meg csak egy kis alázat kéne. Aki így viselkedik, az nem focista.

A válogatottban játszás nélkül Huszti se kéne senkinek, nem fedezné fel a kutya se. Hiszen így lehet eljutni a nemzetközi porondra, külföldi csapatokkal játszani, ezekre a meccsekre kijárnak a klubtulajdonosok, érdeklődők is.

Nem ártana egy kis önvizsgálat némelyik focistának, alacsonyabbra venni az egót.

papas 2010.09.09. 22:14:24

@igazságos: az egóval egyetértek, de neked tényleg ez jött le ebből a levélből? Áruld már el az amit Huszti mondott a válogatottal és a gerinc nélkül meghajló média munkásokkal kapcsolatban, ráadásul BELÜLRŐL, na abban mi a rossz?

Egyébként nekem bizony meg van az a kis bakelit, bár a meghallgatását senkinek sem ajánlom. Régi szép idők.

Balasnyikov 2010.09.09. 22:16:24

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-0
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 0-2
Videoton - Szolnok 2-1

igazságos 2010.09.09. 22:19:23

@papas: Mondjuk, azt sem értem, hogy valaki a mai világban a médiát szidja. Hát ők sem szentek, ezt már eddig is tudtuk. Ezen kiakadni, na mindegy.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.09.09. 22:20:21

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 4-1

/budo/ 2010.09.09. 22:24:15

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - Debrecen 2-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

papas 2010.09.09. 22:28:46

@igazságos: nem szidta őket, csak elmondta a véleményét róluk, a helyzetről és köszöni ebből nem kér, ennyi. Mondom, valamit nagyon félre olvastál.

igazságos 2010.09.09. 22:31:41

@papas: teljesen mindegy. A média eddig sem arról volt híres, hogy szent lenne, meg mindig csak az igazságot írják le.

Külföldön is ez van, akkor abból se kérjen. Addig jó volt itthon focizni, amíg fel nem fedezték kint, ugye.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.09. 22:49:54

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-2
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 4-3
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 2-0

sirsteve 2010.09.09. 22:55:33

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-0
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 4-1

Koori 2010.09.09. 23:18:36

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-2
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 3-3
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 2-3
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 4-1

spinyokiraly 2010.09.09. 23:42:47

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 0-0
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 1-2
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 3-1

Versember · http://koncertez.blog.hu/ 2010.09.09. 23:44:07

Husztinak egyrészt igaza van abban, hogy egyelőre semmivel nem jobb ez a csapat, szóval én sem értem, hogy miért a hurráoptimizmus a médiában. Abban viszont érzésem szerint nagyot tévedett, hogy pl. a Vanczák jobb lenne, mint Lázár v Laczkó. Lipták, Elek stb. szerintem jók lesznek és beérhetnek. Mondom semmi sem biztos, de ezeknek a változtatásoknak én személy szerint örültem.
Másrészről pedig Huszti, akit mindig is elismertem és akárhol játszik én néztem a meccseit(és fogom is), most kiverte nálam a biztosítékot, mert ha nem kerül ki a csapatból, ugyanúgy lapít, mint szar a fűben. Másrészről, ha ez egy magánbeszélgetés volt, most miért adta hírül???
Ez bizony csúnya dolog volt.

Kiß B. 2010.09.09. 23:46:44

Vasas - Rákóczi 0-1
Győr - Debrecen 0-2
Kispest - Zalaegerszeg 0-1
Újpest - Ferencváros 0-1
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 1-1
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 2-0

1120 2010.09.09. 23:56:41

Ezt a Husztit soha többé nem akarom még a válogatott közelében sem látni! Tőlem mehet a Juhász is...
Nem az az érdekes, hogy igaza van, avagy sem (nyilván mond igazat is), hanem az, hogy profi(???) létére az alázat legkisebb jelét sem mutatja. Nem játszatják a saját csapatában sem (vajon miért?), de itt osztja az észt... Megáll az ember esze!
Még néhány év és eljön az az idő, hogy igen csak örülnél akár egy vidis ajánlatnak is, te majom!

gegerio88 2010.09.09. 23:58:05

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 0-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-0

sunbird75 2010.09.10. 00:15:20

Vasas - Kaposvár 3-2

Győr - DVSC 1-3

Honvéd - ZTE 2-1

Újpest - FTC 1-2

Siófok - MTK 0-2

Kecskemét - Haladás 2-2

Paks - Pápa 1-3

Videoton - Szolnok 4-0

Sir Galád (már foglalt) 2010.09.10. 00:44:22

Huszti az utóbbi időben nagyon gyenge, látszik a meccshiány és a rossz morál. Gyakorlatilag az ő érdeke lenne a válogatottban szerepelnie, nem értem erre miért csak a Zenitben van lehetőség. Szerintem nem baj, hogy elmondta a véleményét, mégha kicsit duzzogós is, mert nem játszik. A magyar labdarúgást nem kell bemutatni senkinek. Mezeyt meg aztán pláne.
Vanczák nem rossz védő, de sajna már nem túl gyors. Viszont pl. Lipták a vidiből se egy nagy szám, inkább hozzák fel a Korcsmárt az U21ből.

Sir Galád (már foglalt) 2010.09.10. 01:09:45

Még egy dolog egyébként, amit nem értek, és ez még a svéd meccsel kapcsolatos. Dzsudzsák lecserélése, amúgy Husztira. Nem értem, miért kell védő feladattal ellátni Dzsudzsákot, akinek ez abszolút nem erőssége. Ok, hogy szélső, le kell zárnia azt a területet, ne adj isten, zavart kelteni, a szélső védők, középpályások támadásában, de őt nem arra kell használni, hogy védekezzen. Rendben van, hogy Laczkó néha felfut, segíteni a támadást, de könyörgöm, ott van két védekező középpályás, a francért nem zár le az egyikük, ha a baloldalon ilyenkor visszatámadnak. Az meg, hogy Dzsudszák nem vett részt a támadásokban marhaság, mert amennyire a többiek részt vettek, annyira ő is. Arról nem tehet, hogy Gera kissé enerváltan játszott, nem látta el labdákkal, Rudolf meg gyakorlatilag fuldoklott a svéd védők között(amúgy neki meg a pozícióját kellett volna többet változtatni és többet visszapasszolni). Aztán jött Huszti, aki jó játékos, de épp nem, és onnan kaptuk az első gólt. Szóval Egervárinak is azért volt egy ilyen fura, kissé értelmezhetetlen taktikai húzása, az első meccsen.

duncan 2010.09.10. 01:14:50

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 0-0
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 1-1
Paks - Pápa 3-3
Videoton - Szolnok 0-2

Husztinak igaza van, csak gyáva volt. Csak annyit kellet volna leírnia: Takarodjon a magyar fociból az összes dilettáns f@sz, aki 30+ éve folyamatosan tönkreteszi és takarodjon a sok újdonsült önjelölt "szakember", beleértve Orbán Viktort is! Na ez utóbbinak nem csak a fociból kéne takarodnia...

Robespierre89 2010.09.10. 02:02:25

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 2-2
Kecskemét - Haladás 3-3
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 4-1

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.09.10. 03:03:01

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 1-0
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 4-0

stratez 2010.09.10. 03:49:18

Abba kellene már hagyni ezt a kínszenvedést, ami nálunk foci címén zajlik, és a pénzt olyan sportágakra költeni, amik eredményeket érnek el. Tökmindegy, hogy ki a szövetségi kapitány, egyszerűen katasztrofális a játékosanyag, és ebben nem is lesz változás. Az utolsó tehetséges generáció az a Nyilasiéké volt 40 évvel ezelőtt.

stratez 2010.09.10. 03:59:04

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:00:39

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:01:28

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:02:17

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:03:05

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:03:47

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:04:49

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:05:36

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:06:25

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:07:15

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

stratez 2010.09.10. 04:08:35

@duncan: Fejezd már be az orbánozást, a foci Orbán nélkül is szar volt, meg Orbánnal is az.

hetzer87 2010.09.10. 05:51:35

@1120: ennyi!

még annyit tennék hozzá,hogy milyen alapon osztja ő a magyar nb1esek beválogatását,amikor a Lothar nemhogy külföldről,de nem is a magyar egyből hozta fel őt a válogatottba!hisztis ratyi..

Picurigor 2010.09.10. 06:54:45

Valaki magyarázza már el nekem, hogy Mezey hogyan lehet még mindig pozícióban a magyar labdarúgás berkeiben???
Az az ember, aki '86 óta egyszer sem állt ki a nézők elé és mondta el, mi az Isten is történt Mexikóban.
Az már külön hihetetlen a számomra, hogy hogyan lehetett ebből az emberből a hazai edzőképzés feje...!? Egyáltalán nem csoda, hogy az MLSZ külföldről hozat szöv. kap-t. Persze ez a Mezey-féléknek biztosan nem tetszik.

És így lehet az, hogy egy olyan edző, mint Koeman leszarja, hogy itthon ki a "sztár". És hogy az itthon indokolatlanul szent tehén, de amúgy egy teljesen középszerű Gerát kihagy.

Amúgy nemtom, megfigyeltétek-e, hogy a külföldről jött edzőknek itt vajmi kevés babér terem.
A néhai Varga Zoli hazajött, a Fradi edzője lett, tartott egy 40 perces erőnléti edzést, a játékosok meg meg voltak halva. Telek Manci beszólt, repült. Itt mindenki felháborodott, hogy micsoda eljárás ez Vargától, pedig ez máshol teljesen normális.
De akár Mathäus, akár Koeman esetében megállapítható, hogy amint új szemléletet akartak hozni, belebuktak, mert mi itt észak-Balkánon minden jobban tudunk.

Hiszen van nekünk egy Mezey Gyurink...

atlbilbaoo 2010.09.10. 07:16:39

@Picurigor: Végre egy vélemény amivel egyet tudok érteni maradéktalanul.
Ebben az országban a Ki-kicsoda határoz meg sok mindent, még a fociban is.
Varga a nyugatot akarta bevezetni, belebukott, vagy buktatták. Mint mindenkit aki fejlődni szeretne, visszahúz a mezey magyar mocsár. Maradunk a posványban.

election sc.monitor (törölt) · http://www.valasztas.eoldal.hu 2010.09.10. 07:57:38

Kedves Posztoló!
Az elmúlt 25 év legbecsületesebb MLSZ elnöke Kovács Attila mikor hülyített és kit?
(max.Dajcs Tompikát)

fulmerz 2010.09.10. 08:06:08

Vasas - Kaposvár 0-2
"..."
Győr - DVSC 1-0
A merkozes lehet, hogy elmarad, mert a debreceniek nem tudjak kit nevezhetnek a meccsre es kit nem
Honvéd - ZTE 2-1
Az a furcsa helyzet fog eloallni, hogy a honved megint nyer.
Újpest - FTC 0-2
"..."
Siófok - MTK 0-3
Minden szurkolora jut 1 gol.
Kecskemét - Haladás 1-1
Nem nyer a kecskemét, ha ladás.
Paks - Pápa 0-0
Nem tudok mit tippelni.
Videoton - Szolnok 3-1
Mezey mester ujra gratulalhat az oveinek

Artie 2010.09.10. 08:21:54

@atlbilbaoo: Nos, és ezek után megkapjuk a fejünkre, hogy aki ebben is politikát lát, az menjen orvoshoz...

Talán Kisteleki eltávolítása nem politikai okokból történt? A nagy havernak kellett egy pozíció, ahol nyugodtan mosogathatja a pénzét. Nem volt gyanús, hogy pont az az OTP mosolygott a bankadóhoz, amely a legtöbbet bukja rajta? "Nem baj, Sanyi, majd visszakapod máshol kamatostul, csak adj belőle nekünk is!"

Nem politikai oka volt, hogy ismét istent kellett csinálni a Tésztaképűből? Ráadásul senki nem tudja, mi a szerepe, a játékosok sem.

Nem politikai oka volt, hogy egy hű katonát kellett a válogatott élére tenni?

Nem politikai, hogy a nagy kedvenc Vidike megkapja az állami aranyrészvénnyel irányított cég támogatását? Hogy rengeteg céget "rábeszéltek", hogy a fociba tegyék a pénzüket? A felcsúti akadémiába?

Azt hiszem, aki itt nem lát politikát, az menjen orvoshoz.

"- Nem politikai, köztörvényes. Feketevágás.
- Minden politika, fiam."

hetzer87 2010.09.10. 08:26:59

@Picurigor: @atlbilbaoo: hagyjátok már a hülyeségeteket!

Varga Zoli (Isten nyugosztalja) kiváló focista volt!de pocsék edző..eleve aki semmi tekintélyt nem tud kiharcolni magának ne menjen edzőnek

jahogy a naaaaaagy Koeman leszarja-e hogy itthon ki a sztár?érdekes a Mättheus nem szarta le..nb2be is bele nyúlt,milyen érdekes épp azt a makit hozta fel válogatottba onnan aki most itt kiverte a hisztit..jahogy most meg ő a nagy külföldön játszó "sztár"?!??!hát én kérek elnézést

a Lothart sztem is kár volt elküldeni,aki viszont nyeréskényszerben beáll 1 csatárral védekezni mint a Koeman azt nem fogom siratni!

egyébként érdekességképpen:a Videotonhoz tavaly a Mättheust akarták hozni,végül nem sikerült és a Mezey vette át és sok év középszerűség után majdnem bajnokságot nyertek...namármost ha mindez a Lotharral lett volna most ő lenne a nagy csodatevő

szóval felesleges bálványozásba sem kéne belemenni..szerintem

hetzer87 2010.09.10. 08:31:16

@Artie: nem védem a 2/3 viktort,de

a felcsúti akadémia nem most kezdte a működését,mint ahogy a Vidibe sem most kezdték el tolni a lóvét..a viktorviktor sem most ment ki először Vidi meccsre

szal' ez a dögöljön meg a szomszédlova stílus elég tré..alaptalanul nem kéne pocskondiázni!

TomAce 2010.09.10. 08:32:41

azért az jó, hogy nálunk mindenki marha nagy erkölcscsősz tud lenni, ha másról van szó. pláne, ha valaki másképp gondolkodik, mint ő.
én speciel nem értek egyet Husztival abban, hogy otthagyta a csapatot. viszont a nyilatkozatával igen és azt gondolom, inkább vállalja fel a véleményét és álljon odébb, ha tudja, hogy emiatt nem fog tudni bizonyítani. legalább tisztában van a saját hibáival. sokkal több haszna van ebből a csapatnak, mint egy visszakönyörgött játékosból, aki sem a múltbéli, sem a jelen teljesítményével nem igazolta, hogy kihagyhatatlan a válogatottból. és igen, jogosan háborodik fel a kettős mércén, melyikőtök nem tenné?

dr. Wilbur Swain 2010.09.10. 08:34:07

Husztihoz: k.sok dologban igaza van, pl. Gera-ügy, beválogatási szisztéma (aki ebben saját sértődöttségét látja, annak irány az nb1.hu, az a színvonal), de a legfájóbban a fényezésben van igaza :(

ehja 2010.09.10. 08:36:43

@igazságos: Miért, van focista a magyar válogatottban? És ki alázatos? Gera a primadonna?
Kinyalatja a hátsóját, hogy újra válogaott legyen aztán meg észre sem lehet venni a pályán? Állítólag még csapatkapitány is meg példát kellene mutatnia. Ennyit az alázatról és a focistákról.

TomAce 2010.09.10. 08:38:08

@hetzer87: lehet, hogy VZ pocsék edző volt, de:
1: magasan jobb volt akármelyik hazai kollégájánál
2: nem tudom, ki tudna jobban tekintélyt kiharcolni annál, aki minden egyes általa megkövetel gyakorlati elemet be tud mutatni? Szeilernek mondta, Józsikám, megy a jobb felsőbe és oda ment. Józsikám, megy a bal felsőbe és oda ment. A társak meg röhögtek a Szeileren, hogy az öregember szopatja. Az akkor már agyonsztárolt Lisztesnek egyfolytában a lábfejét igazgatta, hogy hogyan rugjon bele normálisan a labdába. A Hrutkával ott veszekedett, hogy ne lehajtott fejjel fusson neki a szabadrúgásnak, hanem nézze meg, hogy akarja lőni.
Ja, hogy VZ nem ment bele a mutyizásba - azt gondolom, nem őt minősíti ez az egész. Az egész magyar "szakma" szégyene, hogy ilyen kaliberű embereket hagytunk elkallódni...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.10. 08:39:48

uraim, ne találjuk fel a spanyolviaszt, hogy (most épp) narancsszag terjeng az nb1 körül, fehérvári központtal, hisz tudtuk, hiszti is tudta.

a fehérvári akadémia menő, csak a körítés nem, mezeyt a következő kormány, mint csontvázat fogja megtalálni a vidi szertárban.

lesz ma egy vasas-kaposvár, elég jó meccsnek ígérkezik, ferenczi lehet gólt lő. :) meg a lokika győr, holnap meg ugye...

dr. Wilbur Swain 2010.09.10. 08:42:08

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-2
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 2-0

VGL 2010.09.10. 08:50:32

Huszinak for president!

Vasas - Kaposvár 3-1
Ferenczi ott folytatja, ahol két hete abbahagyta.
Győr - DVSC 1-1
A hazaiak elfáradtak, és egy Ji-Paranával súlyosbítva (aki kiköpött Hajnal Tomi, mozgásilag, játékilag) nem tudják otthon tartani a 3 pontot.
Honvéd - ZTE 1-0
MEgpattanó Sadjo lövés, gól, majd 10 emberrel védekezés, fetrengés. Tuti sikerrecept.
Újpest - FTC 1-1
Lesz két tizenegyes, három kiállítás, és több tíz előállítás.
Siófok - MTK 0-2
Hiába Honma, Sowunmi, a Siófok nem első osztályba való. Józsi bácsi a 89. percben 4 éves unokáját is becserélni, aki gólpasszal hálálja meg ezt a kedves nagypapának.
Kecskemét - Haladás 3-1
A két hét szünet során Foxi a bepasszokat, Tököli a befejezéseket gyakorolta.
Paks - Pápa 1-1
Csak erős idegzetűeknek, vagy alkohol befolyása alatt állóknak ajánlott.
Videoton - Szolnok 3-0
Bár nem tudott a csapat együtt készülni a két hétben (ez a félmondat biztosan szerepel majd Mezey értékelésében), de sikerül legyőzni a világverő Szolnokot.

VGL 2010.09.10. 08:51:16

Huszinak for president! = Huszti for president!

Bocs, kicsit korán van!:)

kétballáb 2010.09.10. 09:09:26

Vasas - Kaposvár 2:1
Győr - DVSC 1:2
Honvéd - ZTE 1:1
Újpest - FTC 2:1
Siófok - MTK 0:2
Kecskemét - Haladás 2:1
Paks - Pápa 1:0
Videoton - Szolnok 4:0

Futó Lada 2010.09.10. 09:14:50

Egy néhány edzői nyilatkozattal:

Vasas - Kaposvár 2-1
Dellacasa : Ciao ! Bene! Ciao !
(Szinkronfordítás: Német visszatérésével még határozottabbá és markánsabbá vált a játékunk, és örömhír a jövőre nézve, hogy Váczi Zoli is játékra jelentkezett. Budapest csodálatos.)

Győr - DVSC 1-0 (G: Tokody 87.p)
Pintér : Leandro barátommal skypoltam a héten, azt igérte kijön a meccsre ,mert Cipruson esik. Nem jött.
Herceg : Meghatározó játékosaim fáradtan jöttek vissza a válogatottól,és már a Harkov elleni meccsre is gondolnom kellett. Nincs mese, rövid a kispadunk. Már láttam hogy elment a meccs, ezért akit lehet lehoztam pihenni,mikor a 88.percben becseréltem Coulibaly helyére Pajkos Jánost.

Honvéd - ZTE 1-1
Csank : Mondtam Pavicsevicsnek a második félidőben, hogy szembeszél val, így nem érzik a szagát, és könnyebben becserkészheti a kaput. Meg azt is hogy távolról lőjön, szerencsére hoztam az 5/10-es optikát, így nem volt gond.

Újpest - FTC 1-0
... verekedés miatt elmaradt, megállapított eredmény..

Siófok - MTK 1-2
Garami : Már épp sikerül szünet előtt elaludni, mikor szünetben a kezdőkörben jött az a Fekete Puki vagy ki és ott örjöngött hogy "waka waka afrika"...a szöveget nem értettem, a dallam nem volt meg, csak a hangerő..mosrcos lettem, mondtam a srácoknak hogy valamit csináljanak a szines bőrű gyerekkel...nem gondoltam volna hogy Sowunmit rúgják le...

Kecskemét - Haladás 2-1
Urbányi : Csertői kollégám remek csapata ellen sikerült tartalommal megtölteni a játékot, és igazi - a nézőket maradéktalanul kiszolgáló futballt játszani.Végig uraltuk a meccset, győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt.
Csertői : ...most mit mondjak...a 89.percben rúgott öngóllal kikapni sosem jó érzés..

Paks - Pápa 2-1
Véber: A második Paksi gólnál mérgemben majdnem megfejeltem a kispadot. Nyugodt ember vagyok, de a szünetben zengett az öltöző, bevallom kiabáltam a játékosokkal,mert nem ezt beszéltük meg előzetesen. Aztán némileg lehiggadva bementem saját csapatom öltözőjébe is, és megkértem Lajost,hogy a labdáta menjen rá ne a csatárra.

Videoton - Szolnok 4-0
Mezey : Nikolics nagy formában van, nagy nyereség lenne a magyar válogatottnak a honosítása. A Videoton és a Puskás akadémia is elkötelezett híve a magyar labdarúgásnak, minélt több válogatottunk van annál erősebb visszajelzés az nekünk hogy jó úton haladunk. Minden fiatalunk igyekszünk minél több játéklehetőséget biztosítani. Hogy Lencse?..nem az ma nem volt, tésztát ettek a srácok..

Pico 2010.09.10. 09:17:37

Volt olyan idő, amikor a Népstadionban MINDEN bajnoki meccset megnéztem - ha esett, ha fújt, ha kisgyerekek potyogtak az égből -, de az eltelt évek alatt a magyar labdarúgás nálam elérte, hogy a magyar bajnoki mérkőzésre ma már a TV-t sem kapcsolom be... Ezúton gratulálok mindazoknak, akik ezt a tiszteletreméltó teljesítményt nálam elérték, akár a pályán, akár a pályán kívül.
Most kivételt tettem egyébként és megnéztem a moldáv meccset... Nos, az elkövetkező 5 évben megint önkéntes elvonókúrát tartok magyar futballból.
Ennyit kívántam hozzáfűzni Huszti nyiltakozatához és a bolghoz.

christvhu 2010.09.10. 09:29:22

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 2-3
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 3-0

nuno 2010.09.10. 09:34:22

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 2-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 4-0

mt85 2010.09.10. 09:37:22

Itt az ideje egy igazán erős fordulónak, úgyhogy szigorúan a tutit teszem meg, már amennyiben itthon létezik olyan.

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 3-0

Vámpír\\\'08 2010.09.10. 09:37:44

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-2
Újpest - FTC 0-7 :)
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 1-1

"azta" 2010.09.10. 09:51:11

:D
mennyi értetlen ember!
:D
1. Gera primadonna??? középszerű??? a saját klubcsapatában ÉPÍTENEK rá! ja! ez egy erős bajnokság valóban középszintű csapatában van...
amúgy sohasem és seholsem mondta, hogy ő világsztár lenne, vagy valamiféle kiváltságokkal rendelkező tehetség. szóval az objektivitásról ennyit.
2. nem vagyok Huszti fan sem, de az pl. nem az alázat jele, ha ő most a klubcsapatában akar visszakerülni a keretbe és ezért mindent meg akar tenni? jó reggelt!
3. azt aláírom, egy futballista futballista fejjel gondolkozik, egy szöv.kapitány meg szöv.kapitány fejjel, a kettő messze nem ugyanaz, bár nyilván probléma, ha az egyik nem érti a másik motivációit.
4. az is elfogadható szerintem, ha valaki nem kíván a hazai PM Ligában (PénzMosoda Liga) bohóckodni, aktuális kedvenceknek segget nyalni, stb... ez pl olyan egyéni döntés amit itt egyikőnknek sem kell meghozni (felhúzod e a nemzeti válogatott mezét akkor, ha tudod, hogy arra /talán rajtad kívül álló okok miatt/ bizton szégyenfolt kerül...)
5. oda kéne figyelni azokra a játékosokra, akik SZERETNEK FUTBALLOZNI és akiknek van összehasonlítási alapjuk a ny.európai és az itthoni öltözőbeli állapotokat illetően...
6. és egy kérdés - valaki kérdezze már meg ezeket a futballistákat (Gera, Dzsudzsák, Huszti, stb...), hogy konkrétan mi az a különbség ami miatt a csapatukban egy-két meccsenként lőnek gólt, húzzák magukkal előre a többieket, játszanak jól és ami miatt a válogatottban meg csak úgy vannak....

volankombi 2010.09.10. 09:51:43

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 1-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 1-1

Husztinak azért van igaza, mert az Újpest-Fradin nem lesz probléma a beengedéssel.

bmiky31 2010.09.10. 09:51:47

Vasas - Kaposvár 3-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 3-0

Artie 2010.09.10. 09:58:18

@"azta": Nos, a 6. kérdésedben van a lényeg, és ezzel kicsit ellentmondasz az első két pontodnak. Miért nem ugyanazt a teljesítményt nyújtják a klubjukban, mint itthon?

És szerinted a Hodgsonnal meg tudta volna tenni Gera, hogy sértődötten odébbáll, és utána visszakönyörgik? Valami Beckham nevű csóka járt úgy, hogy beszólt valami Sir Alex nevű másik csókának, aki ezért konkrétan fejbe rúgta és elzavarta a csapatából...

christvhu 2010.09.10. 10:00:04

@KOMMENTELÉS HELYETT, DOLGOZZON!!! (köszönettel: Sz: Azt csak remélheti a Szabi gyerek, hogy ennyivel megússza! Amúgy meg olyan mindegy már ennek a mi kis magyar focinknak. Szegény MI....

snowblind 2010.09.10. 10:05:41

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-3
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 5-0

shwarcz bácsi 2010.09.10. 10:07:35

az a szégyen,hogy ezt a husztinak kellett kimondania.mit is várunk,és miért várjuk a magyar futball "feltámadását",ha évtizedek óta ugyanazok irányítják.és most végre,sokak örömére,politikailag is irányított lett.

"azta" 2010.09.10. 10:07:46

@Artie:
-igen van némi ellentmondás, de azért néha kiderült már, hogy nem a saját posztján játszatták valamelyiküket, nem olyan taktikai feladattal bízták meg, stb...
-a válogatott opcionális történet - ha rendre "szar szerepet kapsz", ha nem hallgatnak meg, ha a fentebb vázolt kérdésre (felhúzzam e a mezt) nincs kielégítő válasz - lemondhatod. ha ez a klubcsapatodban történik - megpróbálsz más csapatot keresni.
-de azért nincsenek véletlenek - Gera, Dárdai, Dzsudzsák - nagy nevek a csapatukban! a válogatottban meg egyszerűen szürke meze(y) pockok... ;) na ez a nagy kérdés, hogy miért

teddypicker 2010.09.10. 10:07:48

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 1-3
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

shwarcz bácsi 2010.09.10. 10:23:12

@Picurigor: az,hogy politika mond neked vmit? :-)@hetzer87: varga zoli,pocsék edző volt?ki,nem pocsék edző a hazai stábból?egyet mondjál kérlek.
tudod miért utálták a vargát?mert nem volt seggnyaló.mert kimondta amit gondolt.amikor edző lett,megkérdezték tőle,hogyan lehetne a magyar futballban rendet csinálni,eredményeket elérni?erre ő azt mondta,hogy a szövetségi kapitánytól kezdve a szertárosig mindenkit el kellene küldeni.na neki itt volt vége.ez az ország,és ezek a játékosok,nem a munkáról híresek.emlékszel,volt itt egy finn edző a 90'évek elején a honvédná?.kusela,ha jól irom a nevét.tőle,szintén megkérdezték,hogy hogyan lesznek itt eredmények,mire annyit felelt-munka,munka,munka.
asszem az volt az utolsó idénye.
lehet itt igét hirdetni,meg ámítani,meg megdumálni.de nem érdemes,az emberek nem hülyék.
mi nem egy futballokos nemzet vagyunk,hanem futballmegmagyarázó nemzet vagyunk.bocs,inkább mindent megmagyarázó nemzet.csak a labda nem hazudik...

Artie 2010.09.10. 10:23:29

@"azta": Sosem vitatttam, hogy Dzsudzsák vagy Gera saját klubcsapatuk húzóemberei, viszont tényleg rejtély, hogy a válogatottban miért olyan szarok. És ezt nem nekem, nekünk kellene megfejteni.

Viszont ha erre a teljesítményre képesek (főleg Gerzson), akkor nem biztos, hogy szükség van rájuk.

Stefan Derrick 2010.09.10. 10:25:37

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-3
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 3-1

dr. Wilbur Swain 2010.09.10. 10:26:41

@"azta": "1. Gera primadonna??? középszerű??? a saját klubcsapatában ÉPÍTENEK rá! ja! ez egy erős bajnokság valóban középszintű csapatában van...
amúgy sohasem és seholsem mondta, hogy ő világsztár lenne, vagy valamiféle kiváltságokkal rendelkező tehetség. szóval az objektivitásról ennyit."
építenek rá??? az első fordulóban volt kezdő (75 percet játszott), azóta kétszer volt csere (egyszer a 90., egyszer a 80. percben szállt be)

fran7 2010.09.10. 10:37:20

Vasas-Kaposvár 3-0 Ferenczi, Beliczky, Katona
Eto-Loki 0-3 Mert az Etonak pazar a védelme és ahogy édesapám mindig mondja a Loki baja, hogy nincs csatára. De azért hívjuk bohócligának, mert így ezek az egymást kizáró dolgok is igazak lehetnek
Honvéd-ZTE 0-0
UTE-FTC 3-1
Siófok-MTK 0-3
Kecsó-Hali 2-2
Paks-Pápa 1-0
Vidi-Szolnok 5-0

Husztinak igaza van, ő akkor is focistának tűnik, amikor rosszul játszik.
Egervárinak igaza van, azt rak be a csapatba, akit akar. Ha engedi, hogy Mezey szóljon bele az ő baja. Matthausnak Filipovics súgott, Koemannak Szalai és Aczél. Ezek közül Mezey a kisebb rossz, de nem ő a jó.
Mezey szeretné azt a szerepet játszani, amit Benhakker(vagy aki megalapozta a holland focit), hogy új alapra teszi a magyar labdarúgást. Edzésmódszerben, stílusban. S talán ő az az ember, ha sokat vagy a közelében el is hiszed, mert tényleg ért a focihoz. Szerintem Viktort és a többieket, akik a környezetében vannak ezzel fogja meg. Csak a baj az, hogy távolról nem látszik az a fene nagy szakértelem, sem a nagyon nagy eredmények, ami nagyobb baj, mert a szakértelmet nehéz megérteni, mert apróságokat kellene véleményezni.
Az én kérdésem: ki lesz Mezey utódja a magyar foci élén, akinek egyértelmű a szakértelme, elfogadott, nyelveket beszél, megkerülhetetlen a személy tudásánál fogva. Sajnos nem látok ilyet.

wpet 2010.09.10. 10:42:05

Husztinak - mindegy milyen indíttatásból mondta - sok mindenben igaza van.
Én bírom Gerát, de az, hogy egy bocsesz nélkül jön vissza, és megkap mindent, ez túlzás. Egyébként eredendően nem primadonna-alkat, majd idővel az lesz, amikor már elégszer segget nyaltak neki, és akkor is sztárolják, amikor egyébként szarul játszik (lásd Albert). Ebben a vezetőknek, az edzőknek és a sajtónak is komoly gyakorlata van, már a 70-es évektől.
Ajánlott olvasmány:
Bocsák Miklós : A Császár és utána a sötétség

500 pénzért megvehető->www.eztolvasdel.hu/bookinfo.php?id=6776

istenhátmögött 2010.09.10. 10:43:40

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 3-0 :)
Újpest - FTC 3-1
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 1-2
Paks - Pápa 0-2
Videoton - Szolnok 0-3

mert a zenit kot egy olyan kolcsonadasi szerzodest az IMF-el, hogy huszti mindig abban a cspataban jatszik amelyik a mezey fele csapat ellen lep fel :)

"azta" 2010.09.10. 10:45:35

@dr. Wilbur Swain:
oké! nem a mostra gondoltam - elfogadom.

istenhátmögött 2010.09.10. 10:47:49

@Artie: azert szarok mert, ha a klubcsapatban szarul jatszanak akkor "mejetnek vissza a balettba ugralni" mig a valogatotban akarhogy jatszanak berelt helyuk van,
ennyi
az undorito alibizes utan 10 perc mulva le kene hivni oket a palyarol tiz fekvotamasz es ket kor

ha kell akkor 5 embert egyszerre, es akkor minden kedves kilatogato tudna h eppen kinek a kenyelmeskedes miatt ment el a merkozes

kulonben meg csak a szar ido basz fel ennyire, a valogatott mar reg nem erdekel :)

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.09.10. 11:09:27

Vasas - Kaposvár 1-2 (a szívemre hallgatok, ha csődöt mond az eszem)
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 0-1
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 0-1
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 3-0

2010.09.10. 11:10:10

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 1-2
A Fradinak negy golt es ket tizenegyest nem adnak meg, viszont a 60. percben kiallitanak valakit reklamalasert.

Termeszetesen mindezt a tevebol nezhetem, hiszen aki megvette az egesz szezonra ervenyes berletet mar juliusban, az miert is kaphatna elovetelben jegyet egy ilyen meccsre. Undorito, ami a Fradinal folyik, es ezert meg az MLSZ-t sem lehet hibaztatni.

Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 0-1

doktor kotász 2010.09.10. 11:12:37

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 3-1

Picurigor 2010.09.10. 11:19:01

@hetzer87: Nem bálványoztam senkit, mindössze azt mondtam, hogy Mathäus és Koeman új szemléletet hozott, ám a kis magyar posványban belebuktak, mert a kacskalábú akkor is kacskalábú lesz, ha megfizeted...

Geráról fenntartom a véleményemet, de ettől még nem kedvelem jobban Husztit vagy ilyesmi.
Számomra a magyar válogatott tagjai teljesen érdektelenek.

Picurigor 2010.09.10. 11:33:42

@fran7: Schmitt Pál
Ő több nyelvet beszél, jól néz ki (ezért is lett KE), és bármilyen poszton bevethető.
5 év múlva bármi lehetséges...:)

fran7 2010.09.10. 11:48:42

@Picurigor: Nem ide tartozik, de egy viszonylag nagyformátumú diplomatát megtenni KE-nek nem teljesen logikátlan lépés, főleg ha olyan gyenge a KE rendszere, mint nálunk, ilyen van például Németországban és Izraelben is.
De legyen Schmitt Pál, ha az ő két szép szeméért Mourinho, Menotti és Hiddink vállalna szerepet ingyen a magyar foci felépítésében.

Tuszek 2010.09.10. 11:51:02

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - Debrecen 1-2
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 3-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 3-0

Géza 2010.09.10. 11:58:01

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 0-0
Újpest - FTC 1-0
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 2-0

TomAce 2010.09.10. 12:09:55

azért játszanak úgy odakint, mert ott van mellettük csapat. nem azzal kell foglalkozniuk, hogy a másik majd mit és hogyan csinál, hanem edzéseken begyakorolják, hogyha mondjuk Dzsudzsi megjátszható a szélen, akkor tuti, hogy megkapja a zsugát. aztán vagy meg tudja csinálni magának a helyzetet és lövéssel fejezi be, vagy tudja, hogyha az alapvonaltól vagy a tizenhatostól beadja, akkor kurvaélet, hogy fog érkezni rá valaki. és ugyanez igaz a védelemre, középpályára.
mutasson nekem valaki hasonlóan tudatos játékot a mindenkori magyar válogatottban.

godot 2010.09.10. 12:16:11

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

Ond vezér 2010.09.10. 12:33:35

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 0-2
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 4-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.10. 12:44:01

most hirtelen az jutott eszembe,hogy a felix magath tök jó magyar szövkap lenne...

lelkesamatör 2010.09.10. 12:57:54

Vasas - Kaposvár 2-1
Ha Ferenczi két gólt lő, akkor összeszedik a labdákat, és újra ledobják?
Győr - DVSC 2-2
Jó meccs, nagy iram, sok helyzet. Ez volt a reklám helye!
Honvéd - ZTE 1-0
Vajon ki lehet majd Csank utódja?
Újpest - FTC 1-1
Észak-Budapest átalakítása 2010
Siófok - MTK 0-0
MTK az esélyes + MTK győzelmet tippelek= 0 pont
Kecskemét - Haladás 1-1
Vagy fordítva. 1-1 sádalaH - témekcseK
Paks - Pápa 1-2
Csak, hogy egy vendég győzelem is legyen.
Videoton - Szolnok 2-0
Magabiztosan.

Frigo 2010.09.10. 12:58:40

Vasas - Kaposvár 2 - 1
Győr - DVSC 0- 2
Honvéd - ZTE 2 - 0
Újpest - FTC 1 - 1
Siófok - MTK 1 - 2
Kecskemét - Haladás 1 - 0
Paks - Pápa 0 - 1
Videoton - Szolnok 3 - 0

fulmerz 2010.09.10. 13:23:08

www.blikk.hu/blikk_sport/nem-kell-huszti-2028065/

Elbeszelnek ezek szepen egymas mellett... Huszti ravilagitott arra, hogy olyan szintu 20-30 eves osszefonodasok es bebetonozodasok vannak, hogy nem lehet itt semmit csinalni, erre meg mindenki azon porog, hogy nem hivna meg a valogatottba, meg hogy csak a fizetes erdekli...

Mérgező Hulladék 2010.09.10. 13:31:10

Sorban: 2-0, 1-0, 0-1, 1-2, 1-0, 1-1 ,1-2, 4-0

díszbohóc 2010.09.10. 13:38:08

@Bastille:
Felix Magath edzősége Magyarországon.
- Csányi S. bejelenti, hogy miután eSanyi válogatottja hazai pályán szégyenletes vereséget szenvedett San Marinótól, csakis egy külföldi edzőben látja a Magyar Labdarúgás jövőjét, ezért 2014-ig szerződést köt Felix Magath-tal
- FM kinevezését egyöntetűen üdvözli a magyar sajtó, Mezey Gyuri bácsi, Orbán Viktor pedig külön sajtótájékoztatót tart ezügyben (bár a Népsport vezércikkében SinkovicsG. megjegyzi, hogy azért eSanyi több bizalmat is kaphatott volna)
- mivel amúgy is a 2014-es VB-re kijutás a cél, és ezt a sorozatot is már "elkúrtuk" Magath az EB selejtezőket a keret kialakítására szeretné felhasználni
- a következő 3 mérkőzésen egy jól küzdő, szerethető csapat jétszik, bár a hollandoktól hazai pályán kikapunk, az első félidő a miénk, hurráoptimizmus. (a népsport blogjában Szőllősi Gy. azért megjegyzi, hogy 3 meccsen már 30 embert próbált ki Magath, és hogy ezt egy magyar edző olcsóbban is megtehetné, mert hát az eredmény ugyanaz)
- hollandoktól idegenben zakó, a csapat szétesik, Magath erőnléti problémákra hivatkozik, valamint arra, hogy a kulcsjátékosok nem játszanak a csapatukban - Orbán Viktor létrehozza a Nemzeti Futballtanácsot,ahova meghívja Verebes Józsefet, Détári Dömét és Vizy E. Szilvesztert.
- Bár Tőzsér Dánielt be sem hívták, lemondja a válogatottságát a Sportpluszban adott interjújában, arra hivatkozva, hogy széthúzás, valamint embertelen erőnléti edzésekről panaszkodtak neki a régi pajtások
- San Marino ellen szenved a csapat, a svédektől itthon is kikapunk, a szurkolók a "hol a csapatunk"-at skandálják, Gera Zoli ismét lemondja a válogatottságot, Huszti Szabolcs cspatkapitány lesz.
- A Moldávok elleni megalázó idegenbeli vereség után Orbán Viktor leváltja Magathot, a helyére Mezey Gyuri bácsit nevezi ki, a Nemzeti Sport aranykeretes címlappal jelenik meg, a "Jövő Csapata Épül" címmel

MágnesPeti 2010.09.10. 13:45:18

Futo Lada: Utos kommentek, riszpekt kollega!

Vasas – Kaposvár 1:0
Ma is kinyilik a zsak, Ferenczi bolint a 2. percben. A Moszkva terre keson erkezok ures kezzel tavoznak. A sportteve felbuzdulva a labdaosztogatas sikeren uj akcioba kezd, hasonlo modszerrel a snooker vb-t is nepszerusiteni probaljak.

Győr – DVSC 0:0
Mindket csapat a rotacios rendszer aldozatava valik.
Herczeg mar a kovetkezo hetre gondol.
Pinter csak a regi szep idokre.

Honvéd – ZTE 0:1
Morales mester egy tavalyi nepsportbol kiindulva Botist Rudnevs orzesevel bizza meg: Follow him! Mindenhova kovetni!! Mint arnyek! A Ferihegy fele tarto vedot szurkolok rangatjak vissza a szunetben. Halakeppen, palyara lepve ongolt szerez az 51. percben.

Újpest – FTC 0:0
A szeretheto, lukteto, idonkent latvanyos tamadofoci nem vezet eredmenyre. A harom pont sorsat hosszabbitas utan a Csizmadia vs. Tisza barchoba parbajjal probaljak eldonteni. A ferencvarosi vedo 5 perc utan piros lapot kap, mivel magyar tortenelmi szemely kategoriaban Miki egerre gondol. A reklamaciot, miszerint Lipcsei Peti sugott, nem fogadja el a jatekvezeto.

Siófok – MTK 0:1
Siofok varosat ellepik a vendeg szurkolok. A felforgatott varosban elszabadulnak az indulatok, mindket csapat harom csatarral kezd. A varosban nyaralo Ronaldinho-t a Siofokiak “hamissal” megprobaljak a merkozesre nevezni. A szemfules jatekvezeto azonban kiszurja a Laszlo Andras jateklapjaval probalkozo brazilt.

Kecskemét – Haladás 0:1
Urbanyi Pista ismet benezi a taktikat, meg mindig nem szokta meg hogy itt hiaba csinal egy mentest meccs elott, nem lehet kilepni es ujratolteni.

Paks – Pápa 3:2
A fordulo merkozeset most is Pakson rendezik.

Videoton – Szolnok 1:1
Nem irok kommentet. Ugyis Mezey meccs utani nyilatkozata lesz a gyoztes.

A valogatotthoz:
Olvastam valahol, vagy hallottam, hogy a nemet vagy holland valogatott sikerenek titka nem az aktualis forma alapjan valogatas (lasd Kuranyi, Podolski esete), hanem az hogy ezek a jatekosok fiatal koruktol kezdve ugyanabban a felallasban jatszanak egyutt a korosztalyos csapatokban. Igy a valogatottban es a klubcsapatban akar mas-mas poszton is jatszhatnak adott esetben, vagy kispadozhatnak is. Nem lehetne talan Mo-on is hasonlot elkezdeni?

Artie 2010.09.10. 13:48:38

@fulmerz: Na, ha valakinek csendben kell lennie, az pont Novák Dezső. Nem, nem az ügynökmúltja miatt.

Sosem fogom elfelejteni, amikor a BL-meccsen a kamera totálplánban mutatta, és pont akkor üvöltötte be a pályára, hogy bazmeg, törd el a lábát.

Ilyen embert azonnal a focipályák közelébe sem szabadna engedni.

fecskeE0 2010.09.10. 14:00:02

Vasas - Kaposvár: 2-1
Győr - DVSC: 1-3
Honvéd - ZTE: 1-1
Újpest - FTC: 1-2
Siófok - MTK: 1-2
Kecskemét - Haladás: 3-1
Paks - Pápa: 1-1
Videoton - Szolnok: 3-0

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.10. 14:02:10

Vasas - Kaposvár 1:1
Győr - DVSC 2:0
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1:3
Siófok - MTK 0:1
Kecskemét - Haladás 3:0
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

Huszti meg... Áhh---

echeníque 2010.09.10. 14:04:42

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 3-0

fecskeE0 2010.09.10. 14:05:01

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:4
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:0
Siófok - MTK 1:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.10. 14:05:20

@nicolasito: 2000 jegyet kaptunk, ennél több bérletes van, másrészt 10 ezren mennénk. ennyi jegyet nem lehet igazságosan elosztani sztem.

fecskeE0 2010.09.10. 14:06:25

fecskeE0 2010.09.10. 14:00:02
Vasas - Kaposvár: 2-1
Győr - DVSC: 1-3
Honvéd - ZTE: 1-1
Újpest - FTC: 1-2
Siófok - MTK: 1-2
Kecskemét - Haladás: 3-1
Paks - Pápa: 1-1
Videoton - Szolnok: 3-0

EZ a MÉRVADÓ!
Elnézést!

LullaBY 2010.09.10. 14:07:42

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:4
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:0
Siófok - MTK 1:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

Cunning Linguist 2010.09.10. 14:10:49

Vasas - Kaposvár 1:0
Győr - DVSC 2:2
Honvéd - ZTE 1:0
Újpest - FTC 1:2
Siófok - MTK 0:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 2:0

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.09.10. 14:15:22

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:1
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1:0
Siófok - MTK 1:4
Kecskemét - Haladás 2:0
Paks - Pápa 0:0
Videoton - Szolnok 3:0

vérfarkas 2010.09.10. 14:36:20

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 2-0

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.09.10. 15:16:06

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 1-0
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-0
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 2-0

2010.09.10. 15:30:37

@GreenBP:

De el lehet. Nincs ra magyarazat, hogy miert azok vehettek eloszor jegyet, akik aug kozepe utan vettek berletet. Csak. Vagy neked talan van ennel bovebb is?
Kb 6-8 berletes van a tarsasagban, de olyan egy sincs kozuttunk, akinek lenne jegye, pedig mindenki jonne. Es amikor mindig, 100-bol 100-szor hoppon maradok, mindig ugyanugy rohog a pofamba a portas, amikor erdeklodok, hogy miert nincs nyitva a penztar. Semmi nem valtozott, igy volt ez 10 eve is. Amugy is mire jo a berlet, ha masok meg ingyen bemehetnek meccsekre, amiert en fizettem elore. A berleteseket mivel kompenzaltak?? Semmivel.

En egyfele elosztast tartanek csak igazsagosnak:

1. kor: meghosszabbitott oszi tavaszi berletek
2.: meghosszabbitott oszi berletek
3. tobbi oszi tavaszi berlet
4. tobbi oszi berlet
5. mindenki mas.

Nem pedig kiirni, hogy eloszor csak az vehet, aki aug 18 utan vett berletet, amikor a szezon mar elkezdodott juliusban.

Megint azok szivtak akik mindig: akik minden meccsen ott vannak evek ota.

Mar megbantam, hogy eves berletet vettem, valoszinuleg ez volt az utolso alkalom, soha semmilyen elonyom nem szarmazott abbol hogy berletes vagyok, pedig 10 eve ez a helyzet. Es latva a fejlemenyeket, nem gondolom, hogy jo kezekben van a csapat. De valtozas nyilvan nem lesz, max a rossz iranyba.

slowmotion 2010.09.10. 15:32:19

Mostantól komolyan veszem a tippelést. Komolyan. Eddig kaptatok esélyt :)

Vasas – Kaposvár 0-1
mivel minden körülmény a Vasas győzelme mellett szól, teljesen logikus a Rákóczi győzelme. Amúgy meg akkor sem vagyok hajlandó ellenük tippelni, ha az U-18-as csapat játszana a válogatott ellen, és a szövetség is megvenné a bírókat kilóra.

Győr – DVSC 1-0
a Loki első csapata már most elkezdte a rendszer feltöltését fagyállóval az EL-meccs előtt, bevodkázva meg nehéz lesz a győri túra

Honvéd – ZTE 1-0
a Honvéd utoljára mikor nyert meg négy meccset zsinórban? Hát ez az, annyira esélytelen a dolog, hogy biztos bejön.

Újpest – FTC 1-0
az Újpest szenved, a Fradi nem annyira. Olyan érthető lenne a vendégek győzelme, hogy el is marad még a pontszerzés is.

Siófok – MTK 1-0
gólszerző : Tischler (89.p) – milyen kár, hogy öngól.

Kecskemét – Haladás 0-1
Az a gyanús, ami nem gyanús.

Paks – Pápa 1-0
A meccs előtt a hazai csapat tanulmányi kirándulás keretében meglátogatja a főszponzort. Az internalizált energiamennyiségnek köszönhetően megis lesz a három pont.

Videoton – Szolnok 1-0
gólszerző Sándor, meg is van a következő fehérvári válogatott

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.09.10. 16:00:43

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 0-1
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 2-0

Dide_ 2010.09.10. 16:18:48

Vasas - Kaposvár 2:1
ETO - DVSC 1:1
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:2
Siófok - MTK 1:1
KTE - Haladás 2:0
Paks - Pápa 1:1
Vidi - Szolnok 4:1

Titi120 2010.09.10. 17:21:19

Vasas - Kaposvár :(
ETO - DVSC 2-2
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 1-2
KTE - Haladás 4-3
Paks - Pápa 1-1
Vidi - Szolnok 3-0

slowmotion 2010.09.10. 17:25:56

@Titi120: ahogy most áll, lehet hogy egy 0 pontos tipptől fosztottad meg magad:)
a fiúk egyelőre túlteljesítenek, Oláh csinált végre valami hasznosat, everything is so shiny today (except for the weather)

Artie 2010.09.10. 21:03:39

@Artie: Nocsak, megint megcéloztam a nullát.... Megy ez!:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.10. 21:08:23

@kristu: bede hozta a kötelezőt, egy remek hangulatot a stadionba. :)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.10. 22:15:45

BEDE FERI, TE JÓKÉPŰ ZSENI!

shwarcz bácsi 2010.09.10. 22:58:02

@fran7: sajnos elég szomorú amit irsz.kifejezetten elkeseritő.ezeknek az embereknek,és főleg mezeynek régen elkellett volna már tűnnie a honi futball életből.csak hogy mennyire nem változik itt semmi.
mészölynek-mezey volt a segédje.
mezeynek-egervári.
ezek után mit vársz?
van itt összetartás.de keményen.
itt minden ugyanaz.semmi sem változik.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.09.11. 00:37:51

Vasas - Kaposvár
ki faszom tesz amúgy péntek 5-re egy meccset? oda kit várnak? esetleg közszolgákat a béke térről, másnak esélye sincs.
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-0
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 4-1

Fisk 2010.09.11. 01:19:06

Megint rosszul időzítem a tippet mint Szabi a kiborulást. De azért:
Vasas - Kaposvár
Győr - DVSC
Honvéd - ZTE 2-0
Újpest - FTC 2-0
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 0-1

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.09.11. 07:28:42

az első két meccsről lekéstem, a többire még lehet?

Honvéd - ZTE 2-0
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 1-0
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-0

hetzer87 2010.09.11. 09:01:11

@TomAce: @shwarcz: nem is elméletileg vagy technikailag volt gyenge..egyszerűen nem volt tekintélye a játékosok és a szurkolók előtt,pont..és most nem arról van szó,hogy ne bálványozták volna a tudását,pedagógiailag volt gyenge

szerintem itt nálunk (a "Balkánon" ahogy sokan szeretik mondani :S) olyan edzőkkel lehetne jó eredményt elérni mint a Simon Tibi volt,lehet nem a legnagyobb stratéga,lehet nem fogja neked a ficakot kilőni 3ból 3szor,de a játékosai mind egy szálig meghaltak volna érte/csapatért a pályán...nem véletlen épített egy szar Sopronból várat

abszolút osztom a tételét,hogy a technikai képzetlenséget feltétel nélküli harccal/szívvel lehet egyensúlyozni

Artie 2010.09.11. 10:46:17

@hetzer87: Ezért tartom egyre inkább megfelelőnek Pinyőt, ő sem egy taktikai zseni, de a játékosai meghalnak érte.

fran7 2010.09.11. 11:02:23

@shwarcz: Mezey nagyon hasznos lenne a magyar focinak, ha az lenne a feladata, hogy tanítsa meg elemezni az edzőkez. Erre kéri fel a FIFA is, de mindent jobban tudó emberként alkalmatlan a magyar foci vezetésére. Csak sajnos olyan szellemi fölénye van a honi edzők felett, hogy az elképzelhetetlen. Aki mondjuk szellemileg is valamennyire felérne hozzá Bicskei, nem véletlenül mindig a világ végén vállal edzői munkát. Vagyis Mezey jegeli is azt az állapotot, ami most van. (Majd mindenki ezt tenné a helyében) Amikor ki mennek a magyar edzők az UEFA licence megszerzéséért külföldi tanulmányútra, akkor nem jut el más a tudatukig, hogy ott mennyivel jobbak a pályák, jobb az orvosi ellátás, ami igaz is, de semmi abból, amit szakmailag meg lehetne tanulni ott, vagy apróságok, amit elleshetnének.
Mezey addig volt eredményes, amíg Mészöly adta a szavaihoz a lendületet. Amikor a nála is higgadtabb Egervári került mellé, onnantól Busutilék legyőzése is nehéz feladat lett.

Artie 2010.09.11. 19:54:46

Drága, Kedves MLSZ-vezetés,

tessék már megmondani, hogy most mi lesz? Az Újpestet megbüntetik 24 forint 30 fillérre rendezési hiányosságok miatt, vagy végre egyszer úgy megbüntetik a Fradit, hogy az fájjon is?

Tessék? Hogy a Fradi nem tehet arról, hogy a szurkolói hogyan viselkednek? Ja, erre nem is gondoltam. De tényleg, ha jobban belegondolok, én tehetek róla.

Maradok tisztelettel,

Egy Naiv Ember

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:07:57

@Artie: igazad van! láttam, hogy prukner azt kiabálta nekik ki, hogy TÉPJÉTEK FEL AZ ÖSSZES SZÉKET! ne aggódj, mind a két oldal balhézott, az mlsz mindkettőt megbünteti. a pénzből pedig mezey újabb svédeket vesz a vidi kettőbe.
egyszerű lett volna amúgy kézben tartani a meccset, ha a JÓKÉPŰ ZSENI vezette volna.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:10:15

@Artie: @Majom Miklós Fan Club: Szerintem a Fradit büntetni önmagában hülyeség lenne, mert az Újpest adott át a szurkolóknak közvetlenül jegyeket. Utólag meg ki tudja megmondani, hogy ki csinálta a balhét?
És egy kínzó: valóban elhitte Kovács Zoli a pályabejáráson megjelent fradistáknak, hogy nem lesz balhé? (értsd. a közvetlenül átadott jegyek tudtában)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:16:30

büntessék meg ezt a solymosi sporit is, nevetséges volt az egész, egy rangadóból csinált egy szarkupacot. utólag jogos a lilákok győzelme, de szopóálarccal fognak kedveskedni a három szarkának. borzalmas volt, már mezeyt és a miniszterelnököt is a számra vettem, hát egészséges ez...?!?

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:20:25

fradi-újpest alaphangon fél milla-fél milla, ha nem történik semmi. most majd másfél lesz. ja meg megemelt rendezői létszám. mlsz nagy ívben leszarja, hogy lefújnak-e egy meccset, vagy hogy újpesten új székeket kell venni. lényeg hogy dől a lé.
nálam az lenne a normális, ha ez a klubok belügye lenne, újpest adna egy számlát a kárról, fradi kifizetné, 0-6 a vége, megyünk tovább, viszontlátásra. rendőrség tegyen feljelentést a rendzavarók ellen, úgyis éjjel-nappal rá vannak gyógyulva a kamerájukra. bíró is feleslegesen játszotta az agyát, már a huszadik percben le akarta fújatni, aztán ötször adott le utolsó figyelmeztetést. egy évben van két fradi-újpest, mindenki kibírja szerintem. aki meg egyik csapatnak sem szurkolt, azt pláne nem értem miért zavarja.
de majd most jön viktor meg csányi a megszorításokkal, és megint az én adómból fog 400 rendőr parádézni egy rákóczi-pakson.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:24:50

@Majom Miklós Fan Club: és akkor még ott van (ha jól értettem az egyik bulvárlap felkérésére) jimmy jump, aki miatt az újpestet külön megbüntetik, és szövetségi ellenőröket fizettetnek vele fordulókon át. és még örülhet, hogy a pályára belépő szurkoló miatt nem fújták le (az előírások szerint) a mérkőzést.
persze a bulvárlapnak nem küldhet majd számlát, csak szívhat.

egyébként a fradinak szerintem fognak küldeni egy kisebb fizetési felszólítást, de azt sem gondolhatják komolyan, hiszen kb. önmaguk értékesítették a vendégszektor jegyeinek egy részét is, tehát jogilag nehéz lenne a fradira fogni a kárt.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:32:41

arról kéne már látni egy részletes számlát, hogy mire költi az mlsz a büntetéseket. gondolom nem az éhező etiópoknak küldik el.
azt már nem is írom, hogy az ő általuk rendezett meccseken nyugodtan verhetik a szurkolókat, jön egy ilyen paréj-gyulai, aztán elhárít róluk minden felelősséget. fradi meg az újpest is mondja azt, hogy tudomásuk szerint minden rendben zajlott. ja, nem? akkor majd kivizsgáljuk (40 éven belül)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:37:49

amúgy meg kit érdekel ez a két kiscsapat? TABELLA, TABELLA! :D

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.09.11. 21:19:59

Megint elkéstem.
Kecskemét - Haladás 1:0
Paks - Pápa 1:1
Videoton - Szolnok 4:1

TomAce 2010.09.12. 09:22:09

@hetzer87: véleményem szerint, ha egy focistánál nem az teremt tekintélyt, hogy az edződnek kisujjában van a szakma összes csínja, technikai és taktikai egyaránt, hanem az, hogy egy vadállat vagy (elnézést kérek Simon Tibitől, kölyökként nagyon szerettem, de...), akkor az a focista akassza szögre a stoplist. persze, megsértődni mindig sokkal könnyebb, mint alázattal elfogadni a kritikát és a tanítást.
újpest-fradi egy vicc volt, minden szempontból.

hetzer87 2010.09.12. 10:26:33

@Majom Miklós Fan Club: :D:D

Kaposvár vezeti a nemzeti bajnokságot..atyaaaaaaaavilág :D

hajrá vidék!

2010.09.12. 10:29:41

Akkor itt az ideje egy kis összegzésnek a meccsről:

Újpest-Fradi 6-0

Vezette: Solymosi (1): az első percben ki kellett volna Böőrt állítania, aztán a 16. táján még egyszer. Ehelyett a Fradiból állított ki valakit a semmiért (jós-e vagyok?). Ez még a Fradi védelem ismeretében is mérkőzést befolyásoló hiba. A hatodik gólról se feledkezzünk meg. Az MLSZ felkészült megint a Fradi ellen. Nevetséges, hogy a Fradi rangadóira (nyilván nem szándékosan ugye) folyton ilyen senkiket küldenek.

És a csapat:

Ranilovic(2): csak azért kettő, mert 10-et is kaphatott volna, ha minden bemegy. Hat gól az akkor is hat gól, ha ezúttal egyről se tehetett
Junior (1): nem számoltam, de 3-4 körül lehet az oldaláról kapott gólok száma. Ez nem lehet véletlen.
Csizmadia (1): értékelhetetlen
Balogh (2): volt egy-két mentése, de egy 6 gólt kapó védelemben szerepelt.
Maróti (2): értékelhetetlen (ahogy az egész őszi teljesítménye is)
Tóth Bence (3): egész meccsen megtorlatlanul rugdosták, sajnálom, hogy részt kellett vennie ebben a gyalázatban
Heinz (4): túl jó a magyar mezőnybe, utaznak rá a bírók. Ezen a meccsen viszont nem sokat mutatott, a kiállítását nem érzem jogosnak.
Józsi (3): hajtott néha, de ez a Fradiban kevés.
Rósa (1): alibi a köbön, gólt rúgni meg nem tud.
Schembri (1): értékelhetetlen, egyébként ugyanaz mint Rósa.
Andrezinho (2): volt egy két villanása, de az első gólt róla kaptuk, és 0-6-nál a villanások nem értékelhetőek.
A cserék nem tudtak mit hozzátenni...

(Remélhetőleg már csak volt) vezetőedző: Prukner (Prukikávé) László: két meccset kellett volna idén megnyerni, és mindenki elégedett volna. Mindkét meccs elúszott a védelem felkészületlenségén, 0-2-nél emberhátrányban egy pörgő csapat ellen nem kinyílni kellene. A Fradi védelme egy vicc. Ez még a megnyert meccseken is látszik. Egy megyeszékhelyen lehet hogy ez elég, de ez a Fradi, itt nem a kiesés elkerülése a cél. Az emberhátrányt gyakorolni kellett volna, és mentálisan felkészíteni a csapatot a várható csalásokra.

slowmotion 2010.09.12. 12:53:07

@nicolasito: "Vezette: Solymosi (1): az első percben ki kellett volna Böőrt állítania, aztán a 16. táján még egyszer. Ehelyett a Fradiból állított ki valakit a semmiért (jós-e vagyok?)"

nem láttam az első percet, meg a tizenhatodikat sem, tehát a Böőr-kérdésben nem foglalok állást. a kiállítás viszont jogos volt, megnyugtatlak.
ha vitatkozni lenne kedved, keress rá a guglin hogy roy keane haaland, nézd végig, és gondolkodj el, hogy mennyire nem sokon múlott.

ami meg az edzői értékelést illeti: bennem motoszkál a gondolat, hogy ha 0-2, mínusz egy embernél visszaáll védekezni (amit a Fradi amúgy sem tud nagyon), esetleg még egy-két gólt kap - ami benne van az ilyen szituban - akkor most ugyanúgy őt okolnátok. akkor most van rajta sapka vagy nincs vagy nem is érdekel?
persze, a 6-0 látványos, de azt is vegyétek figyelembe, hogy ez 5-0-ig igaz kb (Tisza Henri gólja nálam nem ér), viszont legalább az utolsó pillanatig hajtottak a becsületgólért. az 1-5 meg szvsz jobban néz ki, mint a 0-4.

minnifield űrhajós 2010.09.12. 13:02:10

kikapott a milan a cesenától, a roma a cagliaritól, a barca a herculestől a fradi az újpesttől...
ez a kiscsapatok napja volt. :D
amúgy ki lesz a bajnok, a kaposvár vagy a honvéd???
ez a honvéd olyan mint a vagdalthús. jó, de nem akarom tudni miből készül(nyernek, de nem akarom látni hogyan, kínszenvedés)

slowmotion 2010.09.12. 13:13:13

ami meg az egyéb gondolatokat illeti:
- kiemelt kockázatú meccsekre kicsit jobban át kellene gondolni a jegyelosztást, még a kulturáltabb hangulatú nemzetközi kupameccseken is 10% a határ, nemhogy egy olyan mérkőzésen, ahova az ország két - bocsánat a kivételnek - legidiótább és legagresszívebb szurkolótábora hivatalos.
- szurkolói odautazást cég által rendelt buszokkal megoldani, tíz busz az annyi mint minimum 450 fő, odaútnál regisztráció, visszaútnál kötelezően csak arra a buszra szállhat fel az ember, amivel érkezett. bárminemű károkozásnál leszűkíthető a vélhető tettesek köre, a klub egyrészt ki tudja fizettetni a kárt tételesen azzal, aki okozza, másrészt az ilyen egyének kitilthatók a stadionból.
az oda-vissza utat pedig biztosított útvonalon (kvázi DMZ) kell megtenni, belpés oda csak lakcímkártyával és személyivel, igazoltatás mellett.
- azoknak a csapatoknak, akiknél előfordult "rendezői hiányosság" saját szurkolókból kifolyólag, kötelező fényképes szurkolói kártya és bekamerázott nézőtér. szurkolói rendbontás esetén a következő hazai meccsig kötelesek azonosítani a balhézókat, és feljelentést tenni, ellenkező esetben zártkörű rendezvényt kell tartaniuk. aki ellen feljelentés tétetett, azt ki kell tiltani a stadionból huzamosabb időre
- persze nyilván ez ellen könnyen lehet védekezni sapka-sál-kapucni viselésével, szóval a jegyre és a beléptetésnél jó nagy betűkkel ki kell írni, hogy "a rendezvényen biztonsági okokból kép- és hangfelvétel készülhet. a jegy megvásárlásával elfogadom a fentieket, és azt, hogy a rendezők az arcukat bármi módon eltakarókat (sál, kapucni) biztonsági kockázatnak tekinthetik és a tömegből kiemelhetik".

most hirtelen ennyi, jöhet a sárdobálás.

slowmotion 2010.09.12. 13:19:07

@slowmotion: ja nem, még annyi, hogy:
- nagy dolog ez az Újpesttől, hogy 8-3-ról 6-0-ra változtatták a stadionújság nevét.
ha még úgysem került nyomdába az első szám, akkor javasolnék még pár lehetséges verziót a névre:
"5(+1)-0"
"Majd jövőre"
"Szusza TITImes"
"A mi meccseinken nincs gond a biztosítással"

slowmotion 2010.09.12. 13:21:57

@tengerecki: Kaposvár sajnos nem, hamarabb kipukkad a lufi. de azért ilyen _sok_ forduló után még nem volt élen a csapat, főleg, hogy az egyetlen vereségnél sem az ellenfél vette be a kaput :)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.12. 13:24:32

továbbra sem értem, hogy aki nem megy ki egy fradi-újpestre, vagy nem is szurkol valamelyiknek, azt miért érdekli hogyan van megoldva a biztosítása. annyira nem rázták erősen a kerítést a fradisták, hogy kiessünk a fotelből.

slowmotion 2010.09.12. 14:30:22

@Majom Miklós Fan Club: mert ha nem most, akkor legközelebb megtörténhet, hogy baj lesz.
én meg például azt nem értem, hogy lehet úgy kimenni meccsre, hogy vagy nyerünk vagy balhé lesz.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.12. 22:28:20

@slowmotion: mi baj lett volna? ott volt 3 trillió rendőr ugrásra készen. legfeljebb jól elverik egymást, az meg hol érdekel engem?
nem kell érteni, különbözőek az emberek. te is úgy és azért mész ki ahogy akarsz, meg ők is.

Kifli007 2010.09.13. 01:38:58

Szevasztok!

Egyrészt egy kritika: ca. 1 hete, vagy több elküldtem a tippjeimet mindhárom profilom nevében a 6. és 7. fordulóra, oszt nem közöltétek itt. Plíz pótoljátok, nem akarok lemondani arról az összesen kb. 12 pontról amit Kifli007, 008 és 009 szerzett...

Másrészt: Szombat este úgy alakult, hogy a Nou Campban ültem, ahol egy soha nem hallott nevű kiscsapat éppen rommá alázta a nagyhírű Barcelonát, Messistől, Iniestástúl, Victor Valdesestűl. Ezenközben én kaptam sms-en a híreket a Fradi pályáról, ahol kb. 2000 frusztrált szurkernek sikerült majdnem lefújatnia a meccset. Körülöttem volt 100000 frusztrált szurker, és kb 300 nagyon boldog. És a meccs után együtt ment ki mindenki a stadionból, és láthatólag senkinek meg se fordult a fejében, hogy nyakon csapja azt a néhány kék-fehér mezest a sok-sok bordó-kék mezes között, sőt a szomszéd kocsmában megbeszélték a meccset, és megnézték együtt a Real meccs végét is. Kurva irigy voltam.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.13. 08:03:02

@Kifli007: talán majd egy espanyol-barcelonára menj ki. addig is google: boixos nois hooligans
szintén spanyolban ment le tavaly a bilbao-anderlecht söröző est is ha jól emlékszem.

housemd 2010.09.13. 08:17:15

baszki, miről maradtam le a hétvégén... ismétlésben is csak Heinz kiállítását láttam kb. nem vagyok fradi-párti, de az szerintem tévedés volt.
viszont. jól hallottam, hogy Pártunk és Kormányunk részéről az eset kapcsán elhangzott a beléptetőrendszer kifejezés? sírva röhögtem. Deutsch Tomi szelleme lengte be a vasárnapot....

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.13. 13:25:43

@nicolasito: ááá... tulajdonképpen egyetértek.. elegem van...

Artie 2010.09.13. 16:30:18

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100913-tobb-millios-kar-okoztak-a-fradistak-a-szuszastadionban.html

Értem. Ha szarul játszik a csapat, akkor természetes, hogy szét kell verni egy stadiont és majdnem megölni valakit.

Frigo 2010.09.13. 16:42:39

AZ MLSZ büntetni akar? 3 évre előre 0-0-s meccsnek állapítsák meg a szuperrangadók ( :) ) eredményét, meccs nélkül, balhé nélkül.

Ez ugye:
- büntetés a nem is olyan kevés low-IQ focidrukkernek, akik balhéra vágytak
- büntetés minden más szurkerüknek, mert nem lesz mit várni hónapokig
- büntetés a médiának, mert nem lesz mit közvetíteni, illetve csámcsogni hetekkel előtte és utána
- jutalom mindenkinek, akinek nem jutott kés a hasába
- jutalom a rendőröknek, végre egy lazább nap
- jutalom minden más csapat drukkereinek, a TV talán az ő csapatuk meccsét közvetíti, az NS az ő csodacsatárukkal készít interjút
- jutalom az MLSZ-nek, mert rövidebb lesz a következő keddi fegyelmi ülés
- jutalom az FTC és UTE játékosoknak, hiszen pihenhetnek egy hétvégét
- jutalom Jimmy-nek, nem kell órákat várni a csomagjára Ferihegyen

Mérgező Hulladék 2010.09.13. 21:21:46

Azert remelem, ezen az oldalon tovabbra sem lesznek jellemzoek az ovodas szintu Ujpest-Fradi, videk-Bp odaszurasok a kommentek kozott sem. Legyszi eljetek ki az ilyen hajlamaitok az nso-n vagy a klubok forumain.

Zigi 2010.09.15. 10:34:00

@végh hanta: 20 éve erre a fordulóra vártam, remélem nem akarod megtenni azt a csúfságot, hogy épp most nem írsz forduló-összefoglalót.:)
süti beállítások módosítása