HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Husztinak romvára megállék, csend vala meg nagyon nincsen - Bohócliga 6. beharangozó

2010.09.09. 17:48 végh hanta

Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.

Az esküvői tanúskodásért is aláíráspénzt kérő aranylábúak, és a catenacciót  bő kecsöppel evő edzőfejedelmek veretes névsora mellett ott találjuk a hisztis labdarúgók szintén nem rövidre fogott lajstromát. Mindig volt és mindig lesz valaki, akinek nem tetszenek a dolgok, ilyenkor nyílt levelet fogalmaz, esetleg csak csendben odébbáll, és vagy rántja magával az abroszt, vagy nem.

Huszti Szabolcs, aki Mattheus egyik kedvence, felfedezettje volt, nem jelentéktelen apróságokat kifogásol a jelen válogatottja környezetéből. Ha mi mondjuk ugyanazt, az egy dolog, minket nem kell komolyan venni, de ha egy játékos szólal meg, ráadásul belülről, annak egész biztos van valami oka.

"Az élvez elsőbbséget, aki játékban van." - kezdi székfoglalóját minden frissensült kapitány, majd teszi túl magát rajta heteken belül. Ilyenkor lesz akit megillet a padozásra vonatkozó kedvezmény (Rudolf, Gera, Koman, Vadócz, stb), lesz akit nem (Hajnal), és van aki a Videotonban játszik (Elek, Lázár, Lipták).

"Azt is elmondtam Egervári Sándornak, hogy érdekesnek találom Mezey György szerepét." Vezeti át a kérdéskör tárgyalását egy komplexebb, rázósabb síkra Huszti. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy az alá-fölérendeltségi viszonyokkal talán nem csak ő, hanem mi, az úgynevezett közvélemény (akit tájékoztatni illik) sincs tisztában.

Huszti tisztességes tekés srác, továbbmegy, nem marad meg egy-két feldöntött bábunál. Gera visszasírásával kapcsolatosan, még barátságuk birtokában is igen sarkosan fogalmaz. Számomra (értsd: nem szerkesztőségi vélemény) egyértelmű, aki lelép, az nem fehér lovon belovagolva, és csapatkapitányként tér vissza, hanem először nyilatkozik, elnézést kér társaitól, edzőjétől és a szurkolóktól. Huszti hasonló tettét Várhidivel szemben eltiltás, és egy Hiszti ragadványnév kísérte.

És végül a hülyítés. Nincs az a beszélgetés a magyar futballról, hogy a hülyítés szó ne jöjjön elő az első monatok egyikében. Hülyített már minket Szepesi György, Végh Antal, Bocsák Miklós, Laczkó Mihály, Kovács Attila és bárki aki székhez, vagy tollhoz jutott az elmúlt néhány évtizedben. Miközben mi mindannyian ugyanazt láttuk, belenyilatkozták a képünkbe: ez kiindulási alapnak remek. Mi erre bánatosan felnéztük az eredményjelzőre, és értetlenül álltunk tovább lelátói magányunkban. Arckifejezésünk mint Fülesé, amikor rádöbben, elhagyta a saját farkát. Előremutató vereség. Vajon létezik ez a jelzős szerkezet a világ többezer nyelvének akár egyikében is a magyaron kívül? Láthatóan fejlődött a játékunk. - halljuk a sorozatos vereségek után. Elvárt győzelem volt. vs. Meg kellett izzadni érte. - szól egy gyengébbnek hitt válogatott elleni 1-0 értékelése, attól függően mennyire haver a kapitány.

Huszti ebbe, az elénk tartott mosolygós viaszpofába vágott egy nagyobbacska öklöst. Nem érdekel, hogy hiteles-e éppen az ő szájából, nem érdekel, hogy van benne néhány csúsztatás, egyéni nézőpont, csak az: végre valaki fel mert szólalni. És itt most megállnék, egyrészt mert a vérnyomásom ingadozó, és az orvosom szigorúan csak harmadosztályig engedi számomra a futballt (esetleg egy Honvéd-Győrt ha hétköznap játsszák), másrészt mert félek olyan területre tévednék, amelyet eddig kerültünk, mint Galaschek Péter az erőnléti edzést.

Inkább beharangozó.

Vasas (4) - Kaposvár (2)
Aranyrangadó péntek délután ötkor. A mondat második felének értelmét szidtuk már itt elégszer, most eltekintnék tőle. Az elején szereplő jelző viszont először merült fel e két csapat viszonylatában, amióta a felfújt disznóbél kergetésében leli örömét az emberiség egy jelentős része. A Vasasba hazatérő Németh Norbi hatására lassan át kell fogalmaznunk magunkban egyes szegényház-teóriákat, és a frissen elkészült frontoldali vakolatra bemondani egy dobogóesélyest? Sisa Rákóczija szépen alakulgat, de ahogy az lenni szokott arrafelé, megint hosszabb a városi sztk várótermének padja, mint a pálya melletti. Kulcsár, Pablovic, Gujic, Peric, Szepessy és Zsolnai játéka is kérdéses pénteken.
Tippünk: 2-1

Győr (12) - DVSC (1)
Győrben vége a nemzetközi menetelésnek, maradt a hazai bajnokság. Két hete kínosnak mondható zakó az Üllőin, jókor jött tehát a mostani szünet a nyarat is végigdolgozó Pintér műveknek. A stabilnak mondható kezdőből négyen is sérüléssel bajlódnak, Stanisic, Djordjevic, Ceolin és Nicorec játéka vagy igen, vagy nem. Debrecenbe visszatért Kabát, akinek váratlan húzásai jól jöhetnek majd a  hűvös győri estébe tömörülő hazai védelem ellen. Jövő héten Harkov, és egyelőre nem tudjuk, Herczeg András rotálja, vagy nem rotálja?
Tippünk: 1-2

Honvéd (6) - ZTE (8)
Komoly befektetői elvárásoktól mentes évnek néz elébe mindkét csapat. Hemibá jó apukaként jelölgeti ceruzájával akadémistái növekedését egy ajtókereten, és aki méreten alulinak bizonyul, azt visszadobja úszkálni még egy évet, majd hoz helyére egy légióst a szlovák Corgon ligából. Egerszegen akadémia még nincs, ellenben Csank János van, és ahová a bajszos mester beteszi a lábát, ott legalább a 4-6. hely garantálható. Rudnevs értékesítésén nagyjából túltette magát a támadószekció, Pavicsevics, Balázs és Prince felváltva hoznak egy-egy jó meccset. Szombaton az egyszerű eszközökkel operáló honvédelemmel találkoznak, így valamelyik fél tutira a lelátóra vágdossa majd a labdákat.
Tippünk: 1-0

Újpest (9) - FTC (3)
Két, idénre újragondolt csapat találkozóján győz az, amelyik több gólt rúg. Semmitmondó állításunk mögé a helyszínen várhatóan 10-12 ezer ember sorakozik fel, a sportlapok előzetesen rangadónak nevezik majd, mindenki arról nyilatkozik, ilyenkor nem számít a helyezés, vagy a keretek minősége. Mi persze tudjuk, igenis számít, de azzal is tiszában vagyunk, hogy itthon nem.
A mérkőzést egyébként azon a Megyeri úton rendezik majd, ahol a héten megoldhatatlan feladatnak bizonyult 9000 egyívású drukker beengedése. Ha most elvonatkoztatunk a Ferencváros szurkolóinak közvetlenül átadott 500 jegy okozta biztonsgi kockázattól, akkor is biztosak vagyunk benne, a kezdősípszóra mindenki kényelmesen elfoglalhatja helyét a lelátón. Egy Újpest-Fradin ugyanis nem fordulhatnak elő "váratlan események", nem lehet hivatkozni a "rossz infrastruktúrára". A válasz egyetlen tőmondat: nem az MLSZ a rendező.
Tippünk: 1-1

Siófok (15) - MTK (5)
Alakulgat a Siófok, még ha a helyezése jelenleg mást mutat az avatatlan szemeknek. A korábban Sowunmi alkotta támadósor Ivancsics és Honma érkeztével rutinos játékosokkal bővült. Harcossággal döntetlenre eddig is jók voltak általában, kérdés mire mennek majd ha gólt is rúgnak. Az MTK közben csendben teszi a dolgát, egyedül egy olasz kapust igazoltak a héten.
Tippünk: 1-1

Kecskemét (14) - Haladás (16)
Benne van egy jóféle adok-kapok ebben a meccsben. A Kecskemét könyörtelenül erőlteti a támadásokat, és a Szolnok ellen végre összejött egy győzelem is két körrel ezelőtt. Csertői Haladása szintén támadna, csak hasonlóan mostani ellenfeléhez, csúnyán beragadt nyitáskor. A klubvezetés felmérte a helyzetet, majd reakciója két játékos igazolásában merült ki. Fodre Branislav kétszeres szlovák válogatott csatár Petrzalkáról érkezett, az ex-kaposvári Nemanja Obric pedig a Crvena Zvezda kölcsönjátékosai közül.
Tippünk: 2-1

Paks (10) - Pápa (13)
Ötletünk nincs, csak
... tippünk: 2-1 (miközben a meccset szívesen megnéznénk a helyszínről)

Videoton (7) - Szolnok (11)
Tudom, még nagyon az elején járunk, és tavaly ilyenkor se gondolták volna sokan, hogy a Videotonban az utolsó fordulóig benne lesz (és marad) a bajnoki cím, idén mégis kijelentéssel élek. Valahogy nem érzem a Vidit. Remek játékosok, hosszú kispad, és közben a kötelezőn is képes elhasalni. Egyszerűen most annyi realitással tegelném fel őket a bajnokesélyes címkével, mint amilyen hiteles pofával mondanám egy lavórra, hogy az maga a hidegfúziós reaktor. Sok munka lesz még ezzel a csapattal. A Szolnok meg a Szolnok, gondoljuk nem akar kiesni, bár a szükséges pontokat sem Fehérvárról furikázzák haza közúton.
Tippünk: 2-0

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

Vasas - Kaposvár
Győr - DVSC
Honvéd - ZTE
Újpest - FTC
Siófok - MTK
Kecskemét - Haladás
Paks - Pápa
Videoton - Szolnok

173 komment

Címkék: beharangozó huszti bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr192282992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christvhu 2010.09.10. 09:29:22

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 2-3
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 3-0

nuno 2010.09.10. 09:34:22

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-0
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 2-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 4-0

mt85 2010.09.10. 09:37:22

Itt az ideje egy igazán erős fordulónak, úgyhogy szigorúan a tutit teszem meg, már amennyiben itthon létezik olyan.

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 3-0

Vámpír\\\'08 2010.09.10. 09:37:44

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-2
Újpest - FTC 0-7 :)
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 2-0
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 1-1

"azta" 2010.09.10. 09:51:11

:D
mennyi értetlen ember!
:D
1. Gera primadonna??? középszerű??? a saját klubcsapatában ÉPÍTENEK rá! ja! ez egy erős bajnokság valóban középszintű csapatában van...
amúgy sohasem és seholsem mondta, hogy ő világsztár lenne, vagy valamiféle kiváltságokkal rendelkező tehetség. szóval az objektivitásról ennyit.
2. nem vagyok Huszti fan sem, de az pl. nem az alázat jele, ha ő most a klubcsapatában akar visszakerülni a keretbe és ezért mindent meg akar tenni? jó reggelt!
3. azt aláírom, egy futballista futballista fejjel gondolkozik, egy szöv.kapitány meg szöv.kapitány fejjel, a kettő messze nem ugyanaz, bár nyilván probléma, ha az egyik nem érti a másik motivációit.
4. az is elfogadható szerintem, ha valaki nem kíván a hazai PM Ligában (PénzMosoda Liga) bohóckodni, aktuális kedvenceknek segget nyalni, stb... ez pl olyan egyéni döntés amit itt egyikőnknek sem kell meghozni (felhúzod e a nemzeti válogatott mezét akkor, ha tudod, hogy arra /talán rajtad kívül álló okok miatt/ bizton szégyenfolt kerül...)
5. oda kéne figyelni azokra a játékosokra, akik SZERETNEK FUTBALLOZNI és akiknek van összehasonlítási alapjuk a ny.európai és az itthoni öltözőbeli állapotokat illetően...
6. és egy kérdés - valaki kérdezze már meg ezeket a futballistákat (Gera, Dzsudzsák, Huszti, stb...), hogy konkrétan mi az a különbség ami miatt a csapatukban egy-két meccsenként lőnek gólt, húzzák magukkal előre a többieket, játszanak jól és ami miatt a válogatottban meg csak úgy vannak....

volankombi 2010.09.10. 09:51:43

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 1-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 1-1

Husztinak azért van igaza, mert az Újpest-Fradin nem lesz probléma a beengedéssel.

bmiky31 2010.09.10. 09:51:47

Vasas - Kaposvár 3-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-2
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 3-0

Artie 2010.09.10. 09:58:18

@"azta": Nos, a 6. kérdésedben van a lényeg, és ezzel kicsit ellentmondasz az első két pontodnak. Miért nem ugyanazt a teljesítményt nyújtják a klubjukban, mint itthon?

És szerinted a Hodgsonnal meg tudta volna tenni Gera, hogy sértődötten odébbáll, és utána visszakönyörgik? Valami Beckham nevű csóka járt úgy, hogy beszólt valami Sir Alex nevű másik csókának, aki ezért konkrétan fejbe rúgta és elzavarta a csapatából...

christvhu 2010.09.10. 10:00:04

@KOMMENTELÉS HELYETT, DOLGOZZON!!! (köszönettel: Sz: Azt csak remélheti a Szabi gyerek, hogy ennyivel megússza! Amúgy meg olyan mindegy már ennek a mi kis magyar focinknak. Szegény MI....

snowblind 2010.09.10. 10:05:41

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-3
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 5-0

shwarcz bácsi 2010.09.10. 10:07:35

az a szégyen,hogy ezt a husztinak kellett kimondania.mit is várunk,és miért várjuk a magyar futball "feltámadását",ha évtizedek óta ugyanazok irányítják.és most végre,sokak örömére,politikailag is irányított lett.

"azta" 2010.09.10. 10:07:46

@Artie:
-igen van némi ellentmondás, de azért néha kiderült már, hogy nem a saját posztján játszatták valamelyiküket, nem olyan taktikai feladattal bízták meg, stb...
-a válogatott opcionális történet - ha rendre "szar szerepet kapsz", ha nem hallgatnak meg, ha a fentebb vázolt kérdésre (felhúzzam e a mezt) nincs kielégítő válasz - lemondhatod. ha ez a klubcsapatodban történik - megpróbálsz más csapatot keresni.
-de azért nincsenek véletlenek - Gera, Dárdai, Dzsudzsák - nagy nevek a csapatukban! a válogatottban meg egyszerűen szürke meze(y) pockok... ;) na ez a nagy kérdés, hogy miért

teddypicker 2010.09.10. 10:07:48

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 1-3
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 0-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

shwarcz bácsi 2010.09.10. 10:23:12

@Picurigor: az,hogy politika mond neked vmit? :-)@hetzer87: varga zoli,pocsék edző volt?ki,nem pocsék edző a hazai stábból?egyet mondjál kérlek.
tudod miért utálták a vargát?mert nem volt seggnyaló.mert kimondta amit gondolt.amikor edző lett,megkérdezték tőle,hogyan lehetne a magyar futballban rendet csinálni,eredményeket elérni?erre ő azt mondta,hogy a szövetségi kapitánytól kezdve a szertárosig mindenkit el kellene küldeni.na neki itt volt vége.ez az ország,és ezek a játékosok,nem a munkáról híresek.emlékszel,volt itt egy finn edző a 90'évek elején a honvédná?.kusela,ha jól irom a nevét.tőle,szintén megkérdezték,hogy hogyan lesznek itt eredmények,mire annyit felelt-munka,munka,munka.
asszem az volt az utolsó idénye.
lehet itt igét hirdetni,meg ámítani,meg megdumálni.de nem érdemes,az emberek nem hülyék.
mi nem egy futballokos nemzet vagyunk,hanem futballmegmagyarázó nemzet vagyunk.bocs,inkább mindent megmagyarázó nemzet.csak a labda nem hazudik...

Artie 2010.09.10. 10:23:29

@"azta": Sosem vitatttam, hogy Dzsudzsák vagy Gera saját klubcsapatuk húzóemberei, viszont tényleg rejtély, hogy a válogatottban miért olyan szarok. És ezt nem nekem, nekünk kellene megfejteni.

Viszont ha erre a teljesítményre képesek (főleg Gerzson), akkor nem biztos, hogy szükség van rájuk.

Stefan Derrick 2010.09.10. 10:25:37

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-3
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 3-1

dr. Wilbur Swain 2010.09.10. 10:26:41

@"azta": "1. Gera primadonna??? középszerű??? a saját klubcsapatában ÉPÍTENEK rá! ja! ez egy erős bajnokság valóban középszintű csapatában van...
amúgy sohasem és seholsem mondta, hogy ő világsztár lenne, vagy valamiféle kiváltságokkal rendelkező tehetség. szóval az objektivitásról ennyit."
építenek rá??? az első fordulóban volt kezdő (75 percet játszott), azóta kétszer volt csere (egyszer a 90., egyszer a 80. percben szállt be)

fran7 2010.09.10. 10:37:20

Vasas-Kaposvár 3-0 Ferenczi, Beliczky, Katona
Eto-Loki 0-3 Mert az Etonak pazar a védelme és ahogy édesapám mindig mondja a Loki baja, hogy nincs csatára. De azért hívjuk bohócligának, mert így ezek az egymást kizáró dolgok is igazak lehetnek
Honvéd-ZTE 0-0
UTE-FTC 3-1
Siófok-MTK 0-3
Kecsó-Hali 2-2
Paks-Pápa 1-0
Vidi-Szolnok 5-0

Husztinak igaza van, ő akkor is focistának tűnik, amikor rosszul játszik.
Egervárinak igaza van, azt rak be a csapatba, akit akar. Ha engedi, hogy Mezey szóljon bele az ő baja. Matthausnak Filipovics súgott, Koemannak Szalai és Aczél. Ezek közül Mezey a kisebb rossz, de nem ő a jó.
Mezey szeretné azt a szerepet játszani, amit Benhakker(vagy aki megalapozta a holland focit), hogy új alapra teszi a magyar labdarúgást. Edzésmódszerben, stílusban. S talán ő az az ember, ha sokat vagy a közelében el is hiszed, mert tényleg ért a focihoz. Szerintem Viktort és a többieket, akik a környezetében vannak ezzel fogja meg. Csak a baj az, hogy távolról nem látszik az a fene nagy szakértelem, sem a nagyon nagy eredmények, ami nagyobb baj, mert a szakértelmet nehéz megérteni, mert apróságokat kellene véleményezni.
Az én kérdésem: ki lesz Mezey utódja a magyar foci élén, akinek egyértelmű a szakértelme, elfogadott, nyelveket beszél, megkerülhetetlen a személy tudásánál fogva. Sajnos nem látok ilyet.

wpet 2010.09.10. 10:42:05

Husztinak - mindegy milyen indíttatásból mondta - sok mindenben igaza van.
Én bírom Gerát, de az, hogy egy bocsesz nélkül jön vissza, és megkap mindent, ez túlzás. Egyébként eredendően nem primadonna-alkat, majd idővel az lesz, amikor már elégszer segget nyaltak neki, és akkor is sztárolják, amikor egyébként szarul játszik (lásd Albert). Ebben a vezetőknek, az edzőknek és a sajtónak is komoly gyakorlata van, már a 70-es évektől.
Ajánlott olvasmány:
Bocsák Miklós : A Császár és utána a sötétség

500 pénzért megvehető->www.eztolvasdel.hu/bookinfo.php?id=6776

istenhátmögött 2010.09.10. 10:43:40

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 3-0 :)
Újpest - FTC 3-1
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 1-2
Paks - Pápa 0-2
Videoton - Szolnok 0-3

mert a zenit kot egy olyan kolcsonadasi szerzodest az IMF-el, hogy huszti mindig abban a cspataban jatszik amelyik a mezey fele csapat ellen lep fel :)

"azta" 2010.09.10. 10:45:35

@dr. Wilbur Swain:
oké! nem a mostra gondoltam - elfogadom.

istenhátmögött 2010.09.10. 10:47:49

@Artie: azert szarok mert, ha a klubcsapatban szarul jatszanak akkor "mejetnek vissza a balettba ugralni" mig a valogatotban akarhogy jatszanak berelt helyuk van,
ennyi
az undorito alibizes utan 10 perc mulva le kene hivni oket a palyarol tiz fekvotamasz es ket kor

ha kell akkor 5 embert egyszerre, es akkor minden kedves kilatogato tudna h eppen kinek a kenyelmeskedes miatt ment el a merkozes

kulonben meg csak a szar ido basz fel ennyire, a valogatott mar reg nem erdekel :)

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.09.10. 11:09:27

Vasas - Kaposvár 1-2 (a szívemre hallgatok, ha csődöt mond az eszem)
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 0-1
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 0-1
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 3-0

nicolasito 2010.09.10. 11:10:10

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 1-2
A Fradinak negy golt es ket tizenegyest nem adnak meg, viszont a 60. percben kiallitanak valakit reklamalasert.

Termeszetesen mindezt a tevebol nezhetem, hiszen aki megvette az egesz szezonra ervenyes berletet mar juliusban, az miert is kaphatna elovetelben jegyet egy ilyen meccsre. Undorito, ami a Fradinal folyik, es ezert meg az MLSZ-t sem lehet hibaztatni.

Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 0-1

doktor kotász 2010.09.10. 11:12:37

Vasas - Kaposvár 1-0
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 3-1

Picurigor 2010.09.10. 11:19:01

@hetzer87: Nem bálványoztam senkit, mindössze azt mondtam, hogy Mathäus és Koeman új szemléletet hozott, ám a kis magyar posványban belebuktak, mert a kacskalábú akkor is kacskalábú lesz, ha megfizeted...

Geráról fenntartom a véleményemet, de ettől még nem kedvelem jobban Husztit vagy ilyesmi.
Számomra a magyar válogatott tagjai teljesen érdektelenek.

Picurigor 2010.09.10. 11:33:42

@fran7: Schmitt Pál
Ő több nyelvet beszél, jól néz ki (ezért is lett KE), és bármilyen poszton bevethető.
5 év múlva bármi lehetséges...:)

fran7 2010.09.10. 11:48:42

@Picurigor: Nem ide tartozik, de egy viszonylag nagyformátumú diplomatát megtenni KE-nek nem teljesen logikátlan lépés, főleg ha olyan gyenge a KE rendszere, mint nálunk, ilyen van például Németországban és Izraelben is.
De legyen Schmitt Pál, ha az ő két szép szeméért Mourinho, Menotti és Hiddink vállalna szerepet ingyen a magyar foci felépítésében.

Tuszek 2010.09.10. 11:51:02

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - Debrecen 1-2
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 3-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 0-0
Videoton - Szolnok 3-0

Géza 2010.09.10. 11:58:01

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 1-0
Honvéd - ZTE 0-0
Újpest - FTC 1-0
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-2
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 2-0

TomAce 2010.09.10. 12:09:55

azért játszanak úgy odakint, mert ott van mellettük csapat. nem azzal kell foglalkozniuk, hogy a másik majd mit és hogyan csinál, hanem edzéseken begyakorolják, hogyha mondjuk Dzsudzsi megjátszható a szélen, akkor tuti, hogy megkapja a zsugát. aztán vagy meg tudja csinálni magának a helyzetet és lövéssel fejezi be, vagy tudja, hogyha az alapvonaltól vagy a tizenhatostól beadja, akkor kurvaélet, hogy fog érkezni rá valaki. és ugyanez igaz a védelemre, középpályára.
mutasson nekem valaki hasonlóan tudatos játékot a mindenkori magyar válogatottban.

godot 2010.09.10. 12:16:11

Vasas - Kaposvár 1-1
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-1

Ond vezér 2010.09.10. 12:33:35

Vasas - Kaposvár 2-0
Győr - DVSC 2-1
Honvéd - ZTE 0-2
Újpest - FTC 2-1
Siófok - MTK 1-1
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 2-1
Videoton - Szolnok 4-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.10. 12:44:01

most hirtelen az jutott eszembe,hogy a felix magath tök jó magyar szövkap lenne...

lelkesamatör 2010.09.10. 12:57:54

Vasas - Kaposvár 2-1
Ha Ferenczi két gólt lő, akkor összeszedik a labdákat, és újra ledobják?
Győr - DVSC 2-2
Jó meccs, nagy iram, sok helyzet. Ez volt a reklám helye!
Honvéd - ZTE 1-0
Vajon ki lehet majd Csank utódja?
Újpest - FTC 1-1
Észak-Budapest átalakítása 2010
Siófok - MTK 0-0
MTK az esélyes + MTK győzelmet tippelek= 0 pont
Kecskemét - Haladás 1-1
Vagy fordítva. 1-1 sádalaH - témekcseK
Paks - Pápa 1-2
Csak, hogy egy vendég győzelem is legyen.
Videoton - Szolnok 2-0
Magabiztosan.

Frigo 2010.09.10. 12:58:40

Vasas - Kaposvár 2 - 1
Győr - DVSC 0- 2
Honvéd - ZTE 2 - 0
Újpest - FTC 1 - 1
Siófok - MTK 1 - 2
Kecskemét - Haladás 1 - 0
Paks - Pápa 0 - 1
Videoton - Szolnok 3 - 0

fulmerz 2010.09.10. 13:23:08

www.blikk.hu/blikk_sport/nem-kell-huszti-2028065/

Elbeszelnek ezek szepen egymas mellett... Huszti ravilagitott arra, hogy olyan szintu 20-30 eves osszefonodasok es bebetonozodasok vannak, hogy nem lehet itt semmit csinalni, erre meg mindenki azon porog, hogy nem hivna meg a valogatottba, meg hogy csak a fizetes erdekli...

Mérgező Hulladék 2010.09.10. 13:31:10

Sorban: 2-0, 1-0, 0-1, 1-2, 1-0, 1-1 ,1-2, 4-0

díszbohóc 2010.09.10. 13:38:08

@Bastille:
Felix Magath edzősége Magyarországon.
- Csányi S. bejelenti, hogy miután eSanyi válogatottja hazai pályán szégyenletes vereséget szenvedett San Marinótól, csakis egy külföldi edzőben látja a Magyar Labdarúgás jövőjét, ezért 2014-ig szerződést köt Felix Magath-tal
- FM kinevezését egyöntetűen üdvözli a magyar sajtó, Mezey Gyuri bácsi, Orbán Viktor pedig külön sajtótájékoztatót tart ezügyben (bár a Népsport vezércikkében SinkovicsG. megjegyzi, hogy azért eSanyi több bizalmat is kaphatott volna)
- mivel amúgy is a 2014-es VB-re kijutás a cél, és ezt a sorozatot is már "elkúrtuk" Magath az EB selejtezőket a keret kialakítására szeretné felhasználni
- a következő 3 mérkőzésen egy jól küzdő, szerethető csapat jétszik, bár a hollandoktól hazai pályán kikapunk, az első félidő a miénk, hurráoptimizmus. (a népsport blogjában Szőllősi Gy. azért megjegyzi, hogy 3 meccsen már 30 embert próbált ki Magath, és hogy ezt egy magyar edző olcsóbban is megtehetné, mert hát az eredmény ugyanaz)
- hollandoktól idegenben zakó, a csapat szétesik, Magath erőnléti problémákra hivatkozik, valamint arra, hogy a kulcsjátékosok nem játszanak a csapatukban - Orbán Viktor létrehozza a Nemzeti Futballtanácsot,ahova meghívja Verebes Józsefet, Détári Dömét és Vizy E. Szilvesztert.
- Bár Tőzsér Dánielt be sem hívták, lemondja a válogatottságát a Sportpluszban adott interjújában, arra hivatkozva, hogy széthúzás, valamint embertelen erőnléti edzésekről panaszkodtak neki a régi pajtások
- San Marino ellen szenved a csapat, a svédektől itthon is kikapunk, a szurkolók a "hol a csapatunk"-at skandálják, Gera Zoli ismét lemondja a válogatottságot, Huszti Szabolcs cspatkapitány lesz.
- A Moldávok elleni megalázó idegenbeli vereség után Orbán Viktor leváltja Magathot, a helyére Mezey Gyuri bácsit nevezi ki, a Nemzeti Sport aranykeretes címlappal jelenik meg, a "Jövő Csapata Épül" címmel

MágnesPeti 2010.09.10. 13:45:18

Futo Lada: Utos kommentek, riszpekt kollega!

Vasas – Kaposvár 1:0
Ma is kinyilik a zsak, Ferenczi bolint a 2. percben. A Moszkva terre keson erkezok ures kezzel tavoznak. A sportteve felbuzdulva a labdaosztogatas sikeren uj akcioba kezd, hasonlo modszerrel a snooker vb-t is nepszerusiteni probaljak.

Győr – DVSC 0:0
Mindket csapat a rotacios rendszer aldozatava valik.
Herczeg mar a kovetkezo hetre gondol.
Pinter csak a regi szep idokre.

Honvéd – ZTE 0:1
Morales mester egy tavalyi nepsportbol kiindulva Botist Rudnevs orzesevel bizza meg: Follow him! Mindenhova kovetni!! Mint arnyek! A Ferihegy fele tarto vedot szurkolok rangatjak vissza a szunetben. Halakeppen, palyara lepve ongolt szerez az 51. percben.

Újpest – FTC 0:0
A szeretheto, lukteto, idonkent latvanyos tamadofoci nem vezet eredmenyre. A harom pont sorsat hosszabbitas utan a Csizmadia vs. Tisza barchoba parbajjal probaljak eldonteni. A ferencvarosi vedo 5 perc utan piros lapot kap, mivel magyar tortenelmi szemely kategoriaban Miki egerre gondol. A reklamaciot, miszerint Lipcsei Peti sugott, nem fogadja el a jatekvezeto.

Siófok – MTK 0:1
Siofok varosat ellepik a vendeg szurkolok. A felforgatott varosban elszabadulnak az indulatok, mindket csapat harom csatarral kezd. A varosban nyaralo Ronaldinho-t a Siofokiak “hamissal” megprobaljak a merkozesre nevezni. A szemfules jatekvezeto azonban kiszurja a Laszlo Andras jateklapjaval probalkozo brazilt.

Kecskemét – Haladás 0:1
Urbanyi Pista ismet benezi a taktikat, meg mindig nem szokta meg hogy itt hiaba csinal egy mentest meccs elott, nem lehet kilepni es ujratolteni.

Paks – Pápa 3:2
A fordulo merkozeset most is Pakson rendezik.

Videoton – Szolnok 1:1
Nem irok kommentet. Ugyis Mezey meccs utani nyilatkozata lesz a gyoztes.

A valogatotthoz:
Olvastam valahol, vagy hallottam, hogy a nemet vagy holland valogatott sikerenek titka nem az aktualis forma alapjan valogatas (lasd Kuranyi, Podolski esete), hanem az hogy ezek a jatekosok fiatal koruktol kezdve ugyanabban a felallasban jatszanak egyutt a korosztalyos csapatokban. Igy a valogatottban es a klubcsapatban akar mas-mas poszton is jatszhatnak adott esetben, vagy kispadozhatnak is. Nem lehetne talan Mo-on is hasonlot elkezdeni?

Artie 2010.09.10. 13:48:38

@fulmerz: Na, ha valakinek csendben kell lennie, az pont Novák Dezső. Nem, nem az ügynökmúltja miatt.

Sosem fogom elfelejteni, amikor a BL-meccsen a kamera totálplánban mutatta, és pont akkor üvöltötte be a pályára, hogy bazmeg, törd el a lábát.

Ilyen embert azonnal a focipályák közelébe sem szabadna engedni.

fecskeE0 2010.09.10. 14:00:02

Vasas - Kaposvár: 2-1
Győr - DVSC: 1-3
Honvéd - ZTE: 1-1
Újpest - FTC: 1-2
Siófok - MTK: 1-2
Kecskemét - Haladás: 3-1
Paks - Pápa: 1-1
Videoton - Szolnok: 3-0

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.10. 14:02:10

Vasas - Kaposvár 1:1
Győr - DVSC 2:0
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1:3
Siófok - MTK 0:1
Kecskemét - Haladás 3:0
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

Huszti meg... Áhh---

echeníque 2010.09.10. 14:04:42

Vasas - Kaposvár 3-1
Győr - DVSC 0-2
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 3-0

fecskeE0 2010.09.10. 14:05:01

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:4
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:0
Siófok - MTK 1:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.10. 14:05:20

@nicolasito: 2000 jegyet kaptunk, ennél több bérletes van, másrészt 10 ezren mennénk. ennyi jegyet nem lehet igazságosan elosztani sztem.

fecskeE0 2010.09.10. 14:06:25

fecskeE0 2010.09.10. 14:00:02
Vasas - Kaposvár: 2-1
Győr - DVSC: 1-3
Honvéd - ZTE: 1-1
Újpest - FTC: 1-2
Siófok - MTK: 1-2
Kecskemét - Haladás: 3-1
Paks - Pápa: 1-1
Videoton - Szolnok: 3-0

EZ a MÉRVADÓ!
Elnézést!

LullaBY 2010.09.10. 14:07:42

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:4
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:0
Siófok - MTK 1:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 3:1

Cunning Linguist 2010.09.10. 14:10:49

Vasas - Kaposvár 1:0
Győr - DVSC 2:2
Honvéd - ZTE 1:0
Újpest - FTC 1:2
Siófok - MTK 0:2
Kecskemét - Haladás 3:1
Paks - Pápa 2:1
Videoton - Szolnok 2:0

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2010.09.10. 14:15:22

Vasas - Kaposvár 2:0
Győr - DVSC 1:1
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1:0
Siófok - MTK 1:4
Kecskemét - Haladás 2:0
Paks - Pápa 0:0
Videoton - Szolnok 3:0

vérfarkas 2010.09.10. 14:36:20

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 1-1
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-0
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-0
Videoton - Szolnok 2-0

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.09.10. 15:16:06

Vasas - Kaposvár 2-2
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 3-1
Újpest - FTC 1-0
Siófok - MTK 1-2
Kecskemét - Haladás 3-0
Paks - Pápa 1-2
Videoton - Szolnok 2-0

nicolasito 2010.09.10. 15:30:37

@GreenBP:

De el lehet. Nincs ra magyarazat, hogy miert azok vehettek eloszor jegyet, akik aug kozepe utan vettek berletet. Csak. Vagy neked talan van ennel bovebb is?
Kb 6-8 berletes van a tarsasagban, de olyan egy sincs kozuttunk, akinek lenne jegye, pedig mindenki jonne. Es amikor mindig, 100-bol 100-szor hoppon maradok, mindig ugyanugy rohog a pofamba a portas, amikor erdeklodok, hogy miert nincs nyitva a penztar. Semmi nem valtozott, igy volt ez 10 eve is. Amugy is mire jo a berlet, ha masok meg ingyen bemehetnek meccsekre, amiert en fizettem elore. A berleteseket mivel kompenzaltak?? Semmivel.

En egyfele elosztast tartanek csak igazsagosnak:

1. kor: meghosszabbitott oszi tavaszi berletek
2.: meghosszabbitott oszi berletek
3. tobbi oszi tavaszi berlet
4. tobbi oszi berlet
5. mindenki mas.

Nem pedig kiirni, hogy eloszor csak az vehet, aki aug 18 utan vett berletet, amikor a szezon mar elkezdodott juliusban.

Megint azok szivtak akik mindig: akik minden meccsen ott vannak evek ota.

Mar megbantam, hogy eves berletet vettem, valoszinuleg ez volt az utolso alkalom, soha semmilyen elonyom nem szarmazott abbol hogy berletes vagyok, pedig 10 eve ez a helyzet. Es latva a fejlemenyeket, nem gondolom, hogy jo kezekben van a csapat. De valtozas nyilvan nem lesz, max a rossz iranyba.

slowmotion 2010.09.10. 15:32:19

Mostantól komolyan veszem a tippelést. Komolyan. Eddig kaptatok esélyt :)

Vasas – Kaposvár 0-1
mivel minden körülmény a Vasas győzelme mellett szól, teljesen logikus a Rákóczi győzelme. Amúgy meg akkor sem vagyok hajlandó ellenük tippelni, ha az U-18-as csapat játszana a válogatott ellen, és a szövetség is megvenné a bírókat kilóra.

Győr – DVSC 1-0
a Loki első csapata már most elkezdte a rendszer feltöltését fagyállóval az EL-meccs előtt, bevodkázva meg nehéz lesz a győri túra

Honvéd – ZTE 1-0
a Honvéd utoljára mikor nyert meg négy meccset zsinórban? Hát ez az, annyira esélytelen a dolog, hogy biztos bejön.

Újpest – FTC 1-0
az Újpest szenved, a Fradi nem annyira. Olyan érthető lenne a vendégek győzelme, hogy el is marad még a pontszerzés is.

Siófok – MTK 1-0
gólszerző : Tischler (89.p) – milyen kár, hogy öngól.

Kecskemét – Haladás 0-1
Az a gyanús, ami nem gyanús.

Paks – Pápa 1-0
A meccs előtt a hazai csapat tanulmányi kirándulás keretében meglátogatja a főszponzort. Az internalizált energiamennyiségnek köszönhetően megis lesz a három pont.

Videoton – Szolnok 1-0
gólszerző Sándor, meg is van a következő fehérvári válogatott

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.09.10. 16:00:43

Vasas - Kaposvár 2-1
Győr - DVSC 0-1
Honvéd - ZTE 0-1
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 0-3
Kecskemét - Haladás 3-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 2-0

Dide_ 2010.09.10. 16:18:48

Vasas - Kaposvár 2:1
ETO - DVSC 1:1
Honvéd - ZTE 1:2
Újpest - FTC 2:2
Siófok - MTK 1:1
KTE - Haladás 2:0
Paks - Pápa 1:1
Vidi - Szolnok 4:1

Titi120 2010.09.10. 17:21:19

Vasas - Kaposvár :(
ETO - DVSC 2-2
Honvéd - ZTE 2:1
Újpest - FTC 1-3
Siófok - MTK 1-2
KTE - Haladás 4-3
Paks - Pápa 1-1
Vidi - Szolnok 3-0

slowmotion 2010.09.10. 17:25:56

@Titi120: ahogy most áll, lehet hogy egy 0 pontos tipptől fosztottad meg magad:)
a fiúk egyelőre túlteljesítenek, Oláh csinált végre valami hasznosat, everything is so shiny today (except for the weather)

Artie 2010.09.10. 21:03:39

@Artie: Nocsak, megint megcéloztam a nullát.... Megy ez!:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.10. 21:08:23

@kristu: bede hozta a kötelezőt, egy remek hangulatot a stadionba. :)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.10. 22:15:45

BEDE FERI, TE JÓKÉPŰ ZSENI!

shwarcz bácsi 2010.09.10. 22:58:02

@fran7: sajnos elég szomorú amit irsz.kifejezetten elkeseritő.ezeknek az embereknek,és főleg mezeynek régen elkellett volna már tűnnie a honi futball életből.csak hogy mennyire nem változik itt semmi.
mészölynek-mezey volt a segédje.
mezeynek-egervári.
ezek után mit vársz?
van itt összetartás.de keményen.
itt minden ugyanaz.semmi sem változik.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.09.11. 00:37:51

Vasas - Kaposvár
ki faszom tesz amúgy péntek 5-re egy meccset? oda kit várnak? esetleg közszolgákat a béke térről, másnak esélye sincs.
Győr - DVSC 1-1
Honvéd - ZTE 2-1
Újpest - FTC 2-2
Siófok - MTK 0-1
Kecskemét - Haladás 3-0
Paks - Pápa 2-0
Videoton - Szolnok 4-1

Fisk 2010.09.11. 01:19:06

Megint rosszul időzítem a tippet mint Szabi a kiborulást. De azért:
Vasas - Kaposvár
Győr - DVSC
Honvéd - ZTE 2-0
Újpest - FTC 2-0
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 2-1
Paks - Pápa 1-1
Videoton - Szolnok 0-1

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2010.09.11. 07:28:42

az első két meccsről lekéstem, a többire még lehet?

Honvéd - ZTE 2-0
Újpest - FTC 1-1
Siófok - MTK 1-3
Kecskemét - Haladás 1-0
Paks - Pápa 2-2
Videoton - Szolnok 3-0

hetzer87 2010.09.11. 09:01:11

@TomAce: @shwarcz: nem is elméletileg vagy technikailag volt gyenge..egyszerűen nem volt tekintélye a játékosok és a szurkolók előtt,pont..és most nem arról van szó,hogy ne bálványozták volna a tudását,pedagógiailag volt gyenge

szerintem itt nálunk (a "Balkánon" ahogy sokan szeretik mondani :S) olyan edzőkkel lehetne jó eredményt elérni mint a Simon Tibi volt,lehet nem a legnagyobb stratéga,lehet nem fogja neked a ficakot kilőni 3ból 3szor,de a játékosai mind egy szálig meghaltak volna érte/csapatért a pályán...nem véletlen épített egy szar Sopronból várat

abszolút osztom a tételét,hogy a technikai képzetlenséget feltétel nélküli harccal/szívvel lehet egyensúlyozni

Artie 2010.09.11. 10:46:17

@hetzer87: Ezért tartom egyre inkább megfelelőnek Pinyőt, ő sem egy taktikai zseni, de a játékosai meghalnak érte.

fran7 2010.09.11. 11:02:23

@shwarcz: Mezey nagyon hasznos lenne a magyar focinak, ha az lenne a feladata, hogy tanítsa meg elemezni az edzőkez. Erre kéri fel a FIFA is, de mindent jobban tudó emberként alkalmatlan a magyar foci vezetésére. Csak sajnos olyan szellemi fölénye van a honi edzők felett, hogy az elképzelhetetlen. Aki mondjuk szellemileg is valamennyire felérne hozzá Bicskei, nem véletlenül mindig a világ végén vállal edzői munkát. Vagyis Mezey jegeli is azt az állapotot, ami most van. (Majd mindenki ezt tenné a helyében) Amikor ki mennek a magyar edzők az UEFA licence megszerzéséért külföldi tanulmányútra, akkor nem jut el más a tudatukig, hogy ott mennyivel jobbak a pályák, jobb az orvosi ellátás, ami igaz is, de semmi abból, amit szakmailag meg lehetne tanulni ott, vagy apróságok, amit elleshetnének.
Mezey addig volt eredményes, amíg Mészöly adta a szavaihoz a lendületet. Amikor a nála is higgadtabb Egervári került mellé, onnantól Busutilék legyőzése is nehéz feladat lett.

Artie 2010.09.11. 19:54:46

Drága, Kedves MLSZ-vezetés,

tessék már megmondani, hogy most mi lesz? Az Újpestet megbüntetik 24 forint 30 fillérre rendezési hiányosságok miatt, vagy végre egyszer úgy megbüntetik a Fradit, hogy az fájjon is?

Tessék? Hogy a Fradi nem tehet arról, hogy a szurkolói hogyan viselkednek? Ja, erre nem is gondoltam. De tényleg, ha jobban belegondolok, én tehetek róla.

Maradok tisztelettel,

Egy Naiv Ember

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:07:57

@Artie: igazad van! láttam, hogy prukner azt kiabálta nekik ki, hogy TÉPJÉTEK FEL AZ ÖSSZES SZÉKET! ne aggódj, mind a két oldal balhézott, az mlsz mindkettőt megbünteti. a pénzből pedig mezey újabb svédeket vesz a vidi kettőbe.
egyszerű lett volna amúgy kézben tartani a meccset, ha a JÓKÉPŰ ZSENI vezette volna.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:10:15

@Artie: @Majom Miklós Fan Club: Szerintem a Fradit büntetni önmagában hülyeség lenne, mert az Újpest adott át a szurkolóknak közvetlenül jegyeket. Utólag meg ki tudja megmondani, hogy ki csinálta a balhét?
És egy kínzó: valóban elhitte Kovács Zoli a pályabejáráson megjelent fradistáknak, hogy nem lesz balhé? (értsd. a közvetlenül átadott jegyek tudtában)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:16:30

büntessék meg ezt a solymosi sporit is, nevetséges volt az egész, egy rangadóból csinált egy szarkupacot. utólag jogos a lilákok győzelme, de szopóálarccal fognak kedveskedni a három szarkának. borzalmas volt, már mezeyt és a miniszterelnököt is a számra vettem, hát egészséges ez...?!?

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:20:25

fradi-újpest alaphangon fél milla-fél milla, ha nem történik semmi. most majd másfél lesz. ja meg megemelt rendezői létszám. mlsz nagy ívben leszarja, hogy lefújnak-e egy meccset, vagy hogy újpesten új székeket kell venni. lényeg hogy dől a lé.
nálam az lenne a normális, ha ez a klubok belügye lenne, újpest adna egy számlát a kárról, fradi kifizetné, 0-6 a vége, megyünk tovább, viszontlátásra. rendőrség tegyen feljelentést a rendzavarók ellen, úgyis éjjel-nappal rá vannak gyógyulva a kamerájukra. bíró is feleslegesen játszotta az agyát, már a huszadik percben le akarta fújatni, aztán ötször adott le utolsó figyelmeztetést. egy évben van két fradi-újpest, mindenki kibírja szerintem. aki meg egyik csapatnak sem szurkolt, azt pláne nem értem miért zavarja.
de majd most jön viktor meg csányi a megszorításokkal, és megint az én adómból fog 400 rendőr parádézni egy rákóczi-pakson.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.09.11. 20:24:50

@Majom Miklós Fan Club: és akkor még ott van (ha jól értettem az egyik bulvárlap felkérésére) jimmy jump, aki miatt az újpestet külön megbüntetik, és szövetségi ellenőröket fizettetnek vele fordulókon át. és még örülhet, hogy a pályára belépő szurkoló miatt nem fújták le (az előírások szerint) a mérkőzést.
persze a bulvárlapnak nem küldhet majd számlát, csak szívhat.

egyébként a fradinak szerintem fognak küldeni egy kisebb fizetési felszólítást, de azt sem gondolhatják komolyan, hiszen kb. önmaguk értékesítették a vendégszektor jegyeinek egy részét is, tehát jogilag nehéz lenne a fradira fogni a kárt.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:32:41

arról kéne már látni egy részletes számlát, hogy mire költi az mlsz a büntetéseket. gondolom nem az éhező etiópoknak küldik el.
azt már nem is írom, hogy az ő általuk rendezett meccseken nyugodtan verhetik a szurkolókat, jön egy ilyen paréj-gyulai, aztán elhárít róluk minden felelősséget. fradi meg az újpest is mondja azt, hogy tudomásuk szerint minden rendben zajlott. ja, nem? akkor majd kivizsgáljuk (40 éven belül)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.11. 20:37:49

amúgy meg kit érdekel ez a két kiscsapat? TABELLA, TABELLA! :D

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.09.11. 21:19:59

Megint elkéstem.
Kecskemét - Haladás 1:0
Paks - Pápa 1:1
Videoton - Szolnok 4:1

TomAce 2010.09.12. 09:22:09

@hetzer87: véleményem szerint, ha egy focistánál nem az teremt tekintélyt, hogy az edződnek kisujjában van a szakma összes csínja, technikai és taktikai egyaránt, hanem az, hogy egy vadállat vagy (elnézést kérek Simon Tibitől, kölyökként nagyon szerettem, de...), akkor az a focista akassza szögre a stoplist. persze, megsértődni mindig sokkal könnyebb, mint alázattal elfogadni a kritikát és a tanítást.
újpest-fradi egy vicc volt, minden szempontból.

hetzer87 2010.09.12. 10:26:33

@Majom Miklós Fan Club: :D:D

Kaposvár vezeti a nemzeti bajnokságot..atyaaaaaaaavilág :D

hajrá vidék!

nicolasito 2010.09.12. 10:29:41

Akkor itt az ideje egy kis összegzésnek a meccsről:

Újpest-Fradi 6-0

Vezette: Solymosi (1): az első percben ki kellett volna Böőrt állítania, aztán a 16. táján még egyszer. Ehelyett a Fradiból állított ki valakit a semmiért (jós-e vagyok?). Ez még a Fradi védelem ismeretében is mérkőzést befolyásoló hiba. A hatodik gólról se feledkezzünk meg. Az MLSZ felkészült megint a Fradi ellen. Nevetséges, hogy a Fradi rangadóira (nyilván nem szándékosan ugye) folyton ilyen senkiket küldenek.

És a csapat:

Ranilovic(2): csak azért kettő, mert 10-et is kaphatott volna, ha minden bemegy. Hat gól az akkor is hat gól, ha ezúttal egyről se tehetett
Junior (1): nem számoltam, de 3-4 körül lehet az oldaláról kapott gólok száma. Ez nem lehet véletlen.
Csizmadia (1): értékelhetetlen
Balogh (2): volt egy-két mentése, de egy 6 gólt kapó védelemben szerepelt.
Maróti (2): értékelhetetlen (ahogy az egész őszi teljesítménye is)
Tóth Bence (3): egész meccsen megtorlatlanul rugdosták, sajnálom, hogy részt kellett vennie ebben a gyalázatban
Heinz (4): túl jó a magyar mezőnybe, utaznak rá a bírók. Ezen a meccsen viszont nem sokat mutatott, a kiállítását nem érzem jogosnak.
Józsi (3): hajtott néha, de ez a Fradiban kevés.
Rósa (1): alibi a köbön, gólt rúgni meg nem tud.
Schembri (1): értékelhetetlen, egyébként ugyanaz mint Rósa.
Andrezinho (2): volt egy két villanása, de az első gólt róla kaptuk, és 0-6-nál a villanások nem értékelhetőek.
A cserék nem tudtak mit hozzátenni...

(Remélhetőleg már csak volt) vezetőedző: Prukner (Prukikávé) László: két meccset kellett volna idén megnyerni, és mindenki elégedett volna. Mindkét meccs elúszott a védelem felkészületlenségén, 0-2-nél emberhátrányban egy pörgő csapat ellen nem kinyílni kellene. A Fradi védelme egy vicc. Ez még a megnyert meccseken is látszik. Egy megyeszékhelyen lehet hogy ez elég, de ez a Fradi, itt nem a kiesés elkerülése a cél. Az emberhátrányt gyakorolni kellett volna, és mentálisan felkészíteni a csapatot a várható csalásokra.

slowmotion 2010.09.12. 12:53:07

@nicolasito: "Vezette: Solymosi (1): az első percben ki kellett volna Böőrt állítania, aztán a 16. táján még egyszer. Ehelyett a Fradiból állított ki valakit a semmiért (jós-e vagyok?)"

nem láttam az első percet, meg a tizenhatodikat sem, tehát a Böőr-kérdésben nem foglalok állást. a kiállítás viszont jogos volt, megnyugtatlak.
ha vitatkozni lenne kedved, keress rá a guglin hogy roy keane haaland, nézd végig, és gondolkodj el, hogy mennyire nem sokon múlott.

ami meg az edzői értékelést illeti: bennem motoszkál a gondolat, hogy ha 0-2, mínusz egy embernél visszaáll védekezni (amit a Fradi amúgy sem tud nagyon), esetleg még egy-két gólt kap - ami benne van az ilyen szituban - akkor most ugyanúgy őt okolnátok. akkor most van rajta sapka vagy nincs vagy nem is érdekel?
persze, a 6-0 látványos, de azt is vegyétek figyelembe, hogy ez 5-0-ig igaz kb (Tisza Henri gólja nálam nem ér), viszont legalább az utolsó pillanatig hajtottak a becsületgólért. az 1-5 meg szvsz jobban néz ki, mint a 0-4.

minnifield űrhajós 2010.09.12. 13:02:10

kikapott a milan a cesenától, a roma a cagliaritól, a barca a herculestől a fradi az újpesttől...
ez a kiscsapatok napja volt. :D
amúgy ki lesz a bajnok, a kaposvár vagy a honvéd???
ez a honvéd olyan mint a vagdalthús. jó, de nem akarom tudni miből készül(nyernek, de nem akarom látni hogyan, kínszenvedés)

slowmotion 2010.09.12. 13:13:13

ami meg az egyéb gondolatokat illeti:
- kiemelt kockázatú meccsekre kicsit jobban át kellene gondolni a jegyelosztást, még a kulturáltabb hangulatú nemzetközi kupameccseken is 10% a határ, nemhogy egy olyan mérkőzésen, ahova az ország két - bocsánat a kivételnek - legidiótább és legagresszívebb szurkolótábora hivatalos.
- szurkolói odautazást cég által rendelt buszokkal megoldani, tíz busz az annyi mint minimum 450 fő, odaútnál regisztráció, visszaútnál kötelezően csak arra a buszra szállhat fel az ember, amivel érkezett. bárminemű károkozásnál leszűkíthető a vélhető tettesek köre, a klub egyrészt ki tudja fizettetni a kárt tételesen azzal, aki okozza, másrészt az ilyen egyének kitilthatók a stadionból.
az oda-vissza utat pedig biztosított útvonalon (kvázi DMZ) kell megtenni, belpés oda csak lakcímkártyával és személyivel, igazoltatás mellett.
- azoknak a csapatoknak, akiknél előfordult "rendezői hiányosság" saját szurkolókból kifolyólag, kötelező fényképes szurkolói kártya és bekamerázott nézőtér. szurkolói rendbontás esetén a következő hazai meccsig kötelesek azonosítani a balhézókat, és feljelentést tenni, ellenkező esetben zártkörű rendezvényt kell tartaniuk. aki ellen feljelentés tétetett, azt ki kell tiltani a stadionból huzamosabb időre
- persze nyilván ez ellen könnyen lehet védekezni sapka-sál-kapucni viselésével, szóval a jegyre és a beléptetésnél jó nagy betűkkel ki kell írni, hogy "a rendezvényen biztonsági okokból kép- és hangfelvétel készülhet. a jegy megvásárlásával elfogadom a fentieket, és azt, hogy a rendezők az arcukat bármi módon eltakarókat (sál, kapucni) biztonsági kockázatnak tekinthetik és a tömegből kiemelhetik".

most hirtelen ennyi, jöhet a sárdobálás.

slowmotion 2010.09.12. 13:19:07

@slowmotion: ja nem, még annyi, hogy:
- nagy dolog ez az Újpesttől, hogy 8-3-ról 6-0-ra változtatták a stadionújság nevét.
ha még úgysem került nyomdába az első szám, akkor javasolnék még pár lehetséges verziót a névre:
"5(+1)-0"
"Majd jövőre"
"Szusza TITImes"
"A mi meccseinken nincs gond a biztosítással"

slowmotion 2010.09.12. 13:21:57

@tengerecki: Kaposvár sajnos nem, hamarabb kipukkad a lufi. de azért ilyen _sok_ forduló után még nem volt élen a csapat, főleg, hogy az egyetlen vereségnél sem az ellenfél vette be a kaput :)

Majom Miklós Fan Club 2010.09.12. 13:24:32

továbbra sem értem, hogy aki nem megy ki egy fradi-újpestre, vagy nem is szurkol valamelyiknek, azt miért érdekli hogyan van megoldva a biztosítása. annyira nem rázták erősen a kerítést a fradisták, hogy kiessünk a fotelből.

slowmotion 2010.09.12. 14:30:22

@Majom Miklós Fan Club: mert ha nem most, akkor legközelebb megtörténhet, hogy baj lesz.
én meg például azt nem értem, hogy lehet úgy kimenni meccsre, hogy vagy nyerünk vagy balhé lesz.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.12. 22:28:20

@slowmotion: mi baj lett volna? ott volt 3 trillió rendőr ugrásra készen. legfeljebb jól elverik egymást, az meg hol érdekel engem?
nem kell érteni, különbözőek az emberek. te is úgy és azért mész ki ahogy akarsz, meg ők is.

Kifli007 2010.09.13. 01:38:58

Szevasztok!

Egyrészt egy kritika: ca. 1 hete, vagy több elküldtem a tippjeimet mindhárom profilom nevében a 6. és 7. fordulóra, oszt nem közöltétek itt. Plíz pótoljátok, nem akarok lemondani arról az összesen kb. 12 pontról amit Kifli007, 008 és 009 szerzett...

Másrészt: Szombat este úgy alakult, hogy a Nou Campban ültem, ahol egy soha nem hallott nevű kiscsapat éppen rommá alázta a nagyhírű Barcelonát, Messistől, Iniestástúl, Victor Valdesestűl. Ezenközben én kaptam sms-en a híreket a Fradi pályáról, ahol kb. 2000 frusztrált szurkernek sikerült majdnem lefújatnia a meccset. Körülöttem volt 100000 frusztrált szurker, és kb 300 nagyon boldog. És a meccs után együtt ment ki mindenki a stadionból, és láthatólag senkinek meg se fordult a fejében, hogy nyakon csapja azt a néhány kék-fehér mezest a sok-sok bordó-kék mezes között, sőt a szomszéd kocsmában megbeszélték a meccset, és megnézték együtt a Real meccs végét is. Kurva irigy voltam.

Majom Miklós Fan Club 2010.09.13. 08:03:02

@Kifli007: talán majd egy espanyol-barcelonára menj ki. addig is google: boixos nois hooligans
szintén spanyolban ment le tavaly a bilbao-anderlecht söröző est is ha jól emlékszem.

housemd 2010.09.13. 08:17:15

baszki, miről maradtam le a hétvégén... ismétlésben is csak Heinz kiállítását láttam kb. nem vagyok fradi-párti, de az szerintem tévedés volt.
viszont. jól hallottam, hogy Pártunk és Kormányunk részéről az eset kapcsán elhangzott a beléptetőrendszer kifejezés? sírva röhögtem. Deutsch Tomi szelleme lengte be a vasárnapot....

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.09.13. 13:25:43

@nicolasito: ááá... tulajdonképpen egyetértek.. elegem van...

Artie 2010.09.13. 16:30:18

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100913-tobb-millios-kar-okoztak-a-fradistak-a-szuszastadionban.html

Értem. Ha szarul játszik a csapat, akkor természetes, hogy szét kell verni egy stadiont és majdnem megölni valakit.

Frigo 2010.09.13. 16:42:39

AZ MLSZ büntetni akar? 3 évre előre 0-0-s meccsnek állapítsák meg a szuperrangadók ( :) ) eredményét, meccs nélkül, balhé nélkül.

Ez ugye:
- büntetés a nem is olyan kevés low-IQ focidrukkernek, akik balhéra vágytak
- büntetés minden más szurkerüknek, mert nem lesz mit várni hónapokig
- büntetés a médiának, mert nem lesz mit közvetíteni, illetve csámcsogni hetekkel előtte és utána
- jutalom mindenkinek, akinek nem jutott kés a hasába
- jutalom a rendőröknek, végre egy lazább nap
- jutalom minden más csapat drukkereinek, a TV talán az ő csapatuk meccsét közvetíti, az NS az ő csodacsatárukkal készít interjút
- jutalom az MLSZ-nek, mert rövidebb lesz a következő keddi fegyelmi ülés
- jutalom az FTC és UTE játékosoknak, hiszen pihenhetnek egy hétvégét
- jutalom Jimmy-nek, nem kell órákat várni a csomagjára Ferihegyen

Mérgező Hulladék 2010.09.13. 21:21:46

Azert remelem, ezen az oldalon tovabbra sem lesznek jellemzoek az ovodas szintu Ujpest-Fradi, videk-Bp odaszurasok a kommentek kozott sem. Legyszi eljetek ki az ilyen hajlamaitok az nso-n vagy a klubok forumain.

Zigi 2010.09.15. 10:34:00

@végh hanta: 20 éve erre a fordulóra vártam, remélem nem akarod megtenni azt a csúfságot, hogy épp most nem írsz forduló-összefoglalót.:)
süti beállítások módosítása