HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

A tücsök és bogár jegyében - Bohócliga 14. beharangozó

2010.11.11. 14:26 végh hanta

Peterdi Pál legalább akkora héroszisten, mint Hegyi Iván, csak őt azért kedveljük, mert pályafutása során mindvégig frappáns és vicces tudott maradni, míg kollegáját a mozifilm-címek remek tollú magyarítóin is túlmutató fejléceiért, valamint Farkas Jancsi bármikori kíméletlen mondatba fűzéséért.

Heti beharangozónk a sárga garbós bakivadász előtt kíván tisztelegni, akinek kedvéért képesek voltunk lemenni a klubhonlapok legmélyére, hogy ott talicskázzunk össze egy csokornyi friss és ropogós abszurditást. A tovább előtt videó, a tovább után pedig a szokásos csütörtöki adag.

MTK - Pápa (tippünk: 1-1)
Egy kis érdekes valóságértelmezés az MTK honlapjáról. Kanta József a szurkolók támogatásában látja a hullámvölgyből való kilábalás zálogát. Szerintünk viszont már az is siker, ha - a péntek ötös kezdés miatt - nem a vendégtábor lesz hangosabb.

„Nagyon akartuk ezúttal is a sikert, hogy bizonyítsunk magunknak és természetesen a szurkolóknak. Furcsa volt a meccs hangulata. Szeretnénk, ha a drukkerek mellettünk állnának ebben a nehéz helyzetben, ahogy az ősz eleji sikereket is közösen éltük meg, és mindenki büszke lehetett arra, hogy az MTK-hoz tartozik. Mindenkiben tudatosítani szeretném, hogy nálunk, játékosoknál jobban senki sem akarja a sikert. Remélem, ehhez megkapjuk szurkolóink támogatását!” – nyilatkozta Kanta a klub hivatalos honlapjának.

Győr - Videoton (tippünk: 0-1)
Mezey György blogjában szól néhány szót a fehérvári űrporgram és a nézőszám közötti szoros összefüggésekről. Figyelemre méltó, hogy a Maribor elleni fiaskótól számított legújabb érában épp a Honvéd elleni hazai vereség után sikerült eme remek hasonlattal előállnia. Csak nehogy egy Loki-Vidi SALT-egyezmény legyen a vége, és addig korlátozzák egymás rakétáinak számát, amíg a nézőkkel viszonylag jól álló MTK Zalaegerszeg lesz a bajnok. Csuhayj.

Tudom, régi álom, hogy végre a futballban is bajnokot avathasson Székesfehérvár. Ezt azonban nem mondogatni kell, hanem ki kell jönni szurkolni! Rakétaként ível felfelé a csapatunk és figyelembe véve a tavalyi szereplést is, a mostani az utóbbi idők legerősebb együttese. Sajnos, a hazai nézőszám viszont nem nőtt abban az ütemben, ahogy a csapat szereplése javult.

A Doki folytatja, és náhány mondattal alább bevezeti a tízmillió szövetségi kapitány országa fogalom regionális megfelelőjét, az ötvenezer klubezdő városa alternatív megnevezést. Vajon májusban jön az újabb, az újraértelmezett koronázó város?

...minden bizonnyal létezik ötvenezer ember, aki úgy gondolja, jobban összerakná a Videotont, mint én. De hát én ülök a kispadon…

Szolnok - Rákóczi (tippünk: 1-2)
Egy igazi gyöngyszem a Szolnok honlapjáról: Rézsó kapus a saját maga által megeresztett bombát védte bravúrosan. Megoldását érdemes összevetni Tuskó Hopkinsszéval, aki rájött, hogy csak akkor nem derül ki létszámfelettisége a csapattest névsorából, ha azt ő olvassa fel.

Az első helyzetünkre a 13. percig kellet várni, ekkor Antal szabadrúgása alig kerülte el a kaput. A 21. percben az előre törő Molnár harcolta ki magának a lehetőséget, ám 15 méterről centikkel a kapu fölé emelt. A 25. percben Rézsó bravúrja kellett ahhoz, hogy érintetlen maradjon a kapunk, amikor is 16 méteres lövését tolta szögletre. A Loki próbálkozott és mezőnyfölényben is játszott, ám a játékrész legnagyobb helyzetet előttünk adódott, ám sajnos ki is maradt.

DVSC - ZTE (tippünk: 1-1)
Csank János valóban soha nem titkolta, a jó edző, drága. Csank Jánosról mindenki tudja, hogy nem csak remek debattőr, de szakmájának egyik igazán jeles, eredményes képviselője. A logikai tranzitivitás szerint Csank János drága, amit viszont soha nem is tagadott. Nem sajnáljuk a férfibajusz-divat egyik utolsó, máig utóvédharcot folytató pápájától a pénzt, csak azt nem értjük, valóban egy forint adót fizet három havonta? Vagy most akkor ez hogy is van, mi a mértékegység? Forint, avagy hónap? Az idő pénz.

Sosem volt olcsó edző, sőt többször nyilatkozta, hogy Ön szerint a jó edző viszi a pénzt. A tabellán egy csapat van a ZTE előtt jelenleg. Ön előtt hányan állhatnak a fizetési listán?
– Fogalmam nincs, hogy kinek mennyi a fizetése, az biztos viszont, hogy jó adófizető vagyok. Épp most néztem, hogy minden 3 hónapban egyet befizetek a közösbe, az államnak, úgyhogy büszke lehetek magamra, támogatok mindenkit, akit kell. Nem tudom, hányadik lehetek...Remélem ott vagyok az elején!

Siófok - Kecskemét (tippünk: 1-2)
Minden kommentár nélkül egy epic kép a Kecskemét honlapjáról. Nem véletlenül Szivics mester az egyik legnagyobb kedvencünk az egész bohócligában. Jó nézni.

Vasas - Paks (tippünk: 1-1)
Épp egymással találkozik a két heti kedvencünk. Előbb a Vasas: mekkora adag eufemizmus kellhet ahhoz, hogy a Fáy utca kopott lelátóján álló tribünnek nevezzük az egyik szektort? A pedig külön érdekesség, hogy a stadion köröl zajló munkálatok miatt képtelenség megoldani, az amúgy körlépcsős megoldással épült arénában a szurkolók átmozdítását egyik oldalról a másikra.

A következő két mérkőzésen zárva lesz az álló tribün!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mai Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa mérkőzésen, valamint a november 13-i, szombati Paks elleni labdarúgó mérkőzésen az Illovszky-stadion körül zajló munkálatok miatt az álló szektor zárva lesz. A Vasas-tábor az ülőszektor melletti álló szektorban foglalhat helyet ezen a két mérkőzésen.

És akkor jöjjön a Paks. Csernyánszki Norbert az ősz színfoltjának nevezi a Paksot (amiben nem téved igazából nagyot, mert pontban valóban ott vannak, és a játékuk is az élvezhetőbb tartomány kétes hírnevű kohorszába csúszik át), ám a csapathonlap szerkesztője mégis a következő képet tudta beilleszteni a magvas gondolat alá:

Újpest - Honvéd (tippünk: 0-1)
Ismét egy időpontváltozás, ezúttal is a válogatott miatt. Jovő hét szerdán Fehérvárott játszunk a litvánokkal, pénteken pedig Videoton-Újpest. Mivel a Duna TV-nek előválasztási joga van a pénteki közvetítésre, az eredetileg ötre (és a SportM-re) kiírt Honvédban vélte felfedezni a nézőrekordot. Amúgy Honvéd-Siófok. (Ugyanitt jeleznénk, hogy a szintén a 15. forduló műsorrendjébe tartozó Kecskemét-Vasas is elmozdult, 16 óra helyett 15 órakkor kezdődik.)

2010. november 17-i ”A” válogatott barátságos mérkőzés miatt a 15. forduló eredeti közvetítési rendjét módosítani kellett, ezért a DUNA TV a fenti mérkőzést jelölte ki közvetítésre.

FTC - Haladás (tippünk: 2-1)
Nem kimondottan tücsök és bogár, sokkal inkább kámingáut kategória az origo Dömével készült interjúja. Várjuk a ledöbbent Honvédosok reakcióit.

- És ha ön választhatná meg a klubot, hol dolgozna legszívesebben?
- A Fradi edzője lennék!

- Ön, a Honvéd ikonja?
- Világéletemben a Fradinak drukkoltam, tulajdonképpen véletlenül kerültem Kispestre gyerekként, a Longa Feri bácsi, a Honvéd intézője "ellopott", pár órával megelőzte a Fradi küldöttségét. De én akkor is a Fradinak drukkoltam. Különben egyszer már két óráig voltam is a Fradi edzője.

Egyszerűsített tippszelvény és időpontok:

MTK - Pápa
Győr - Videoton
Szolnok - Rákóczi
DVSC - ZTE
Siófok - Kecskemét
Vasas - Paks
Újpest - Honvéd
FTC - Haladás

98 komment

Címkék: beharangozó bohócliga tippjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr242441321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

setzer 2010.11.11. 14:34:09

MTK - Pápa 1:3
Győr - Videoton 1:3
Szolnok - Rákóczi 1:3
DVSC - ZTE 3:1
Siófok - Kecskemét 1:3
Vasas - Paks 1:3
Újpest - Honvéd 1:3
FTC - Haladás 3:1

Kiß B. 2010.11.11. 14:38:38

Gigamegaobaszós, sokgólosmeglepetéses, tömegoszlatóslecsukósmédiábanokoskodós, fasza kis fordulónak nézünk elébe!

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 1-4
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 3-4
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 2-3
Újpest - Honvéd 3-2
FTC - Haladás 3-1

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2010.11.11. 14:39:41

MTK - Pápa 0:1
Győr - Videoton 0:2
Szolnok - Rákóczi 1:2
DVSC - ZTE 1:1
Siófok - Kecskemét 1:1
Vasas - Paks 0:2
Újpest - Honvéd 1:1
FTC - Haladás 1:1

gegerio88 2010.11.11. 14:40:50

MTK - Pápa 3-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 2-1
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 1-2
FTC - Haladás 1-0

Artie 2010.11.11. 14:49:59

MTK - Pápa 2:3
Gól- és ózondús levegő, hogy a Mester is ébren maradjon. Bár köztudottan mérgező az O3, így csak annyit mond a Mester, hogy ó, három?

Győr - Videoton 1:4
Ez az Alves nem Dani, de ez a Völgyi viszont az. Pont elég ahhoz, hogy hármat vágjanak róla.

Szolnok - Rákóczi 0:3
Hiába mondják a Tiszánál, hogy "nyer a Rákóczi? Túróst!"

DVSC - ZTE 1:7
Ha egy üzlet beindul... Meghal a Herczeg, éljen a...?

Siófok - Kecskemét 2:1
Gyümölcslé a pálesz ellen, avagy 100% az 50% ellen?

Vasas - Paks 0:0
Azt szoktam mondani az Audi ETO néhány meccse után, hogy remélem, ezt a meccset nem közvetítették szívszanatóriumokban. Nos, a fenti párosítást nyugodtan ajánlom 200/120-as vérnyomás fölött, három infarktus után is.

Újpest - Honvéd 2:1
Ha meg mégsem, akkor is jó hír a pesti csapatoknak, hogy ezen a hétvégén biztos, hogy több pontot szereznek, mint 1.

FTC - Haladás 2:2
Legalább két zöld-fehér pont kinéz.

dupi 2010.11.11. 15:00:42

bocsi a részben offért, de most éppen rofl-t játszok, és hátha itt találok értő közönséget :)

a facebookon van egy "Zte Fc Zalaegerszeg" "ember" (bizony: friend-elni kell, nem lájkolni), ami hivatalos cumó, a ztefc.hu-n is ajánlják. ma rákérdeztem a falán, muszáj-e minden szart lájkolni, erre igazán fejlett kommunikációs képességekről téve tanúbizonyságot, törölt(ek) az ismerősök közül :D

Géza 2010.11.11. 15:01:21

MTK - Pápa 0-0
Győr - Videoton 1:1
Szolnok - Rákóczi 0:3
DVSC - ZTE 0:0
Siófok - Kecskemét 2:1
Vasas - Paks 1:1
Újpest - Honvéd 1:2
FTC - Haladás 0:0

979122 2010.11.11. 15:02:35

MTK - Pápa 1:2
Győr - Székesfehérvár 1:3
Szolnok - Kaposvár 1:2
Debrecen - Zalaegerszeg 1:1
Siófok - Kecskemét 0:2
Angyalföld - Paks 0:0
Újpest - Kispest 2:2
Ferencváros - Szombathely 1:0

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.11. 15:07:16

@dupi: bakker, ez sem kicsit epic találat. érdemes felkeresni, és elmélázni egy picit felette.

screenshot: yfrog.com/63ztefacebookp

Mérgező Hulladék 2010.11.11. 15:11:23

"Különben egyszer már két óráig voltam is a Fradi edzője" Éjféltől hajnal kettőig. Aztán a hallucinációs szakaszt a pultra borulós mélyalvás váltotta.

2-1, 1-0, 1-1, 4-1, 2-1, 2-0, 1-1, 3-1

/budo/ 2010.11.11. 15:14:35

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-0
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 0-1
Újpest - Honvéd 2-1
FTC - Haladás 2-0

Futó Lada 2010.11.11. 15:21:16

MTK - Pápa 2-2
Országos 2-2. Az MTK most elkapja a kilábalás fonalát, de a szélen verhető vdelmet Abwo simán lefutja, és egyszer csak be tudja majd adni normálisan. Az egyenlítő gól egy Tóth Norbert szabadrúgásból születik, (forduló gólja, egyes lila-fehér szurkolók petícióban követelik Totya visszaszerzését Kovács Zoltánnál).

Győr - Videoton 1-1
Alvesnek hely kell, és abból van a legkevesebb. Pinyő ha kell maga csúszik be páros lábbal.

Szolnok - Rákóczi 2-3
Végre egy nyerhető meccs a 4-es kötésű zakóra itélt kombó után. Ha nehezen is de meglesz.

DVSC - ZTE 3-2
Nagy formában a ZTE, de Cvitkovics annyit hozzá tud tenni, hogy otthon maradjanak a pontok.

Siófok - Kecskemét 2-1
A Kecskemétnek annyira ment az utóbbi két mecscen, hogy muszály most kikapniuk.

Vasas - Paks 1-0
Komjáti otthon behúzta eddig a meccseket.

Újpest - Honvéd 0-0
Két anyagi gondokkal küzdő csapat, ahol a játékosok már panaszkodnak. Nem ez a gólzápor első biztos jele.

FTC - Haladás 2-1
Aczél gárdája otthon nyert , idegenben (pesten) az utolsó pillanatban szerzett góllal kikapott. Rodenbücher előremegy a 70. perc után lőni, Maróti meg nem léphet saját 16-osán belülre és nem lesz baj.

Tuszek 2010.11.11. 15:22:36

MTK - Pápa 2:1
Győr - Videoton 1:1
Szolnok - Rákóczi 1:0
DVSC - ZTE 2:1
Siófok - Kecskemét 1:1
Vasas - Paks 0:1
Újpest - Honvéd 1:1
FTC - Haladás 1:2

fulmerz 2010.11.11. 15:27:51

MTK - Pápa 2-0
Annyira rapszodikus ez az MTK, hogy valamikor dobbantanak a fiuk. De csak ovatosan, fel ne horkanjon az oreg

Győr - Videoton 0-2
Ugy hiszem a Videoton a magyar Chelsea. Benne van a pakliban 1-2 bajnoki cim zsinorban

Szolnok - Rákóczi 0-2
"..."

DVSC - ZTE 0-1
Csank Janos egy igazi anarchista. Flegma stilusa az interjubol annyira atjon, hogy ezt meg Pely Barna is megsuvegeli.

Siófok - Kecskemét 2-3
Sowumni a tönk labaval betalal, de sajnos az arra lesz eleg, hogy Szivics jobban unnepelje talalmanyat, az igazi hamisitatlan tamadofocit.

Vasas - Paks 1-1
Sirni tudnek, ha belegondolok abba, hogy mi lesz ezen a meccsen.

Újpest - Honvéd 1-2
En mar lemondtam az ujpest ezustermerol.

FTC - Haladás 2-0
"..."

MágnesPeti 2010.11.11. 15:46:11

MTK - Pápa 1-3
Győr - Videoton 0-0
Szolnok - Rákóczi 2-1
DVSC - ZTE 1-0
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 0-1
Újpest - Honvéd 1-3
FTC - Haladás 1-1

Stefan Derrick 2010.11.11. 15:58:12

@végh hanta: Nem tudom nem észrevenni az origós képen, hogy Détári arcberendezése igen erősen kezd hasonlítani a Máguséhoz. Jel lenne?

VGL 2010.11.11. 16:13:06

MTK - Pápa 1-1
Túl rég óta tart a lejtmenet, most már pontnak kell jönnie.
Győr - Videoton 1-1
Épp most olvasom Végh Antal Gyógyít6atlan című remekművét. Ezek után Mezeyre tenni nem lehet.
Szolnok - Rákóczi 1-2
Újra adni fog a gép a Kaposvárnak.
DVSC - ZTE 2-1
Vége a vadászidénynek, vagy elveszett a fekete notesz?
Siófok - Kecskemét 0-2
Szivics a bácsi Mourinho.
Vasas - Paks 3-1
Ferenczi lecsap.
Újpest - Honvéd 0-0
Nézőriasztó, de a drukkerek jól érzik majd magukat.
FTC - Haladás 2-0
Sima hazai

Stefan Derrick 2010.11.11. 16:14:40

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 3-1
Szolnok - Rákóczi 1-1
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 3-1

Dide_ 2010.11.11. 17:02:19

MTK - Pápa 3:1
Győr - Videoton 1:1
Szolnok - Rákóczi 1:2
DVSC - ZTE 2:3
Siófok - Kecskemét 2:2
Vasas - Paks 0:1
Újpest - Honvéd 4:1
FTC - Haladás 2:0

Peti8 2010.11.11. 17:10:58

MTK - Pápa 1-1
Győr - Videoton 1-0
Szolnok - Rákóczi 2-2
DVSC - ZTE 1-2
Siófok - Kecskemét 0-2
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 0-0
FTC - Haladás 3-0

godot 2010.11.11. 17:24:13

MTK - Pápa 1-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-2

teddypicker 2010.11.11. 17:29:00

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 2-2
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 2-1
FTC - Haladás 2-1

spinyokiraly 2010.11.11. 17:40:26

MTK - Pápa 1-3
Győr - Videoton 1-0
Szolnok - Rákóczi 2-1
DVSC - ZTE 3-1
Siófok - Kecskemét 1-1
Vasas - Paks 1-2
Újpest - Honvéd 0-0
FTC - Haladás 1-1

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.11.11. 19:10:32

MTK - Pápa 2:1
Győr - Videoton 1:1
Szolnok - Rákóczi 0:2
DVSC - ZTE 1:3
Siófok - Kecskemét 2:2
Vasas - Paks 3:4
Újpest - Honvéd 0:1
FTC - Haladás 3:1

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2010.11.11. 19:54:12

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-4
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 2-2
FTC - Haladás 2-0

Balasnyikov 2010.11.11. 20:39:07

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-0
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 0-1
Siófok - Kecskemét 1-3
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 0-1
FTC - Haladás 1-1

socawarrior 2010.11.11. 20:54:26

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 0-1
Szolnok - Rákóczi 2-1
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-4
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 0-0
FTC - Haladás 2-1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2010.11.11. 22:21:38

MTK - Pápa 2-0
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 2-2
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 1-0
FTC - Haladás 2-0

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2010.11.11. 22:23:36

MTK - Pápa 1-0
Győr - Videoton 2-0
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 3-0
Siófok - Kecskemét 1-4
Vasas - Paks 2-1
Újpest - Honvéd 0-3
FTC - Haladás 1-0

sunbird75 2010.11.11. 22:24:18

MTK - Pápa 2-3
Győr - Videoton 1-4
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 3-3
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 2-2
Újpest - Honvéd 1-3
FTC - Haladás 2-2

vidi-master 2010.11.11. 23:48:53

MTK - Pápa 2-2
A félidőben kettővel megy a Pápa, ám Véber így is olyan hangosan üvöltözik az öltözőben, hogy Garami mester felébred. Emiatt nagyon megharagszik a Pápára, cserél kettőt, mindkettő vág egyet, így a vége döntetlen. A második félidőben füldugót visz ki a mester, így legalább nem ébreszti fel az ünneplő "tömeg" az egyenlítő gól után.

Győri ETO - Videoton 2-1
Pintér tesz róla, hogy 1.: ne legyen lefutott már ősszel a bajnokság 2.: megmaradjon az állása (Persely Csaba tulaj emlékezetében már kezd elhomályosulni a Montpellier elleni diadal).

Szolnok - Kaposvári Rákóczi 0-0
ilyen gyenge meccs még a Tiszaligetben is ritka.

Debrecen - Zalaegerszeg 1-1
ha már a Fradi ellen szerencséje volt Jancsinak, legyen a Loki ellen is mázlija.

Siófok - Kecskemét 1-1
minden lehet, iksz lesz.

Vasas - Paks 1-1
minden lehet, semmi sem lesz.

Újpest - Honvéd 1-1
egy ilyen erős Honvéd ellen hazai pályán jó az iksz - Mészöly padre. Újpesten mindig nagy szó pontot szerezni, ezt a sokéves tapasztalat mondatja velem - don Morales.

Ferencváros - Haladás 2-1
azért Kenő a végén bólint egyet, ne legyen olyan sima.

Kifli007 2010.11.12. 00:27:57

MTK - Pápa 0-2
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-3
Siófok - Kecskemét 1-4
Vasas - Paks 1-3
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 3-1

Kifli008 2010.11.12. 00:30:07

MTK BUDAPEST - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC 2-1
GYŐRI ETO FC - VIDEOTON FC 1-2
SZOLNOKI MÁV - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 0-0
DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1
BFC SIÓFOK - KECSKEMÉTI TE-ERECO 1-1
VASAS - PAKSI FC 1-0
ÚJPEST FC - BUDAPEST HONVÉD 2-0
FERENCVÁROSI TC - SZOMBATHELYI HALADÁS 2-1

Kifli009 2010.11.12. 00:31:45

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-1
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 0-1
FTC - Haladás 2-1

Koori 2010.11.12. 04:00:44

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-2

Koori 2010.11.12. 04:03:23

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 2-3
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-2

Koori 2010.11.12. 04:27:58

oooo Bazzz,
6szoros elnezest de az internal server error az nagy ur!!!
Ha valahogy tudnatok torolni a felesleges 5 kommnetet akkor kevesbe lenne ego...(termesztesen nekem)
megegyszer elnezest!

StreetFighter · http://stoppolj.blog.hu 2010.11.12. 04:28:35

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 0-2
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 1-3
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-1

sirsteve 2010.11.12. 07:45:44

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-0
Szolnok - Rákóczi 0-3
DVSC - ZTE 3-2
Siófok - Kecskemét 1-1
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 0-0
FTC - Haladás 2-0

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.11.12. 08:25:14

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 2-1
Szolnok - Rákóczi 1-1
DVSC - ZTE 3-2
Siófok - Kecskemét 1-4
Vasas - Paks 0-2
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-2

nuno 2010.11.12. 09:14:55

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 2-2
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-1

Zigi 2010.11.12. 09:17:29

MTK - Pápa 2-0
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 1-4
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 3-2
FTC - Haladás 1-1

kétballáb 2010.11.12. 09:20:09

MTK - Pápa 1:2
Győr - Videoton 1:1
Szolnok - Rákóczi 0:1
DVSC - ZTE 2:1
Siófok - Kecskemét 1:1
Vasas - Paks 1:0
Újpest - Honvéd 2:1
FTC - Haladás 1:0

bmiky31 2010.11.12. 09:24:54

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 3-3
Siófok - Kecskemét 2-2
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 0-0
FTC - Haladás 1-0

1116001 2010.11.12. 09:41:17

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 2-1
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 3-2
Siófok - Kecskemét 0-3
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 3-1

JESTER 2010.11.12. 09:51:03

MTK - Pápa 2:1
Détári takarodjon.

Győr - Videoton 1:1
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

Szolnok - Rákóczi 2:2
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

DVSC - ZTE 3:2
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

Siófok - Kecskemét 2:2
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

Vasas - Paks 2:1
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

Újpest - Honvéd 2:1
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

FTC - Haladás 2:1
Lásd az előző mérkőzéshez fűzött kommentárt.

lelkesamatör 2010.11.12. 09:59:32

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 3-2
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 0-0

slowmotion 2010.11.12. 10:03:40

@fulmerz: "En mar lemondtam az ujpest ezustermerol."
majd jövőre? :D

látom (olvasom), Döme már nem volt szomjas. ennél jobban már csak az lenne epic, ha mondjuk Lipcsei jönne egy "világéletemben a Vasaban akartam szerepelni" kámingáuttal.

de én türelmesen várok, kicsi ligánkban minden megtörténhet...

fran7 2010.11.12. 10:10:50

MTK - Pápa 3-1
Győr - Videoton 1-3
Szolnok - Rákóczi 0-0
DVSC - ZTE 1-2
Siófok - Kecskemét 2-2
Vasas - Paks 3-0
Újpest - Honvéd 2-1
FTC - Haladás 0-1

Koori 2010.11.12. 10:14:16

Koszi szepen!!
Olyan halas vagyok hogy kuldok egy kengurut azonnal!!

vérfarkas 2010.11.12. 10:21:48

MTK - Pápa 1-0
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 2-1
FTC - Haladás 2-1

mt85 2010.11.12. 10:24:59

Szigorúan 1-0, 1-1, 2-1 ... remélem most hétvégére kicsit visszafogják magukat a srácok.

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 1-0
Újpest - Honvéd 1-1
FTC - Haladás 2-1

slowmotion 2010.11.12. 10:44:53

Kérünk Excelt! :)

MTK – Pápa 1-0
egyszer véget ér a lázas ifjúság... vagy elkezdődik.

Győr - Videoton 1-0
a szükséges felállás a 2-3-5: 2 ember fogja Alvest, 3 rúgja előre a labdákat, 5 pedig megpróbál gólt rúgni.
a másik lehetőség az lenne, ha egy zöld-fehér védő rácsúszna a huszadik másodpercben Alvesre, de most olvastam, hogy Mátyus Jani már visszavonult...

Szolnok - Rákóczi 0-2
17 meccsen cca 12 pontot kell szerezni a bennmaradáshoz, aztán lehet kísérletezgetni. a bajnoki cím már úgyis bukó, a kupában meg majd kiderül, mi lesz.

DVSC - ZTE 1-0
a Lokinak ideje lenne elkezdeni játszani, mert ez a meccs (is) könnyen a jövő évi kupaindulásról dönthet. a Zete oldaláról meg gyanús, hogy hét közben ellőtték az összes puskaport.

Siófok - Kecskemét 0-2
rossz hír a Siófoknak #1: ez nem a Fradi.
rossz hír a Siófoknak #2: Szivics alatt eddig minden meccsen rúgott gólt a Kecsó.
rossz hír a Siófoknak #3: ha egy csapat egy hónapig nem rúg gólt, akkor a hét közbeni három dugó vagy fellendülést jelent, vagy újabb egy hónapra kilőtték magukat. én az utóbbira tippelek.
rossz hír a Siófoknak #4: ez a meccs nem olyan, hogy a döntetlen is jó. jön a Kecsó, feltámadt a Hali, könnyen kieső helyen találhatják magukat a Balaton-partiak.

Vasas - Paks 1-0
kétmillió peso nagy úr. valahogy kibrusztolja a győzelmet az Angelland Steelers.

Újpest - Honvéd 0-2
madarat tolláról, csapatot mezszponzoráról. a Radisson meg nem arról híres, hogy kifosztanák a vendégeiket.

FTC - Haladás 1-1
a Fradi inkább otthon tud játszani, a Haladás meg idegenben inkább nem tud. logikus kettes lenne, de most még megmenekül a zöld-fehér csapat. mármint az a zöld-fehér, nem az a zöld-fehér.
basszus, de jó, hogy nem rendeznek Fradi-Hali-ETO-Paks négyes tornát...

volankombi 2010.11.12. 11:14:24

MTK - Pápa 1-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-0
Vasas - Paks 1-2
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 3-1

housemd 2010.11.12. 11:58:11

MTK - Pápa 2:1
most vagy soha.

Győr - Videoton 1:3
bár minden idegszálam tiltakozik

Szolnok - Rákóczi 1:2
Szolnoktól némileg délre van Rákóczifvalva, ami, abszurdum, de város. ennek alapján.

DVSC - ZTE 2:1
stadionhír felvillanyoz. mi történik akkor, ha amíg felépül a stadion, a loki - nem kívánom nekik, de - csődbe megy, kiesik? vagy csak visszaszürkül középcsapattá, és minden évben a 6. helyért küzd a vasassal?

Siófok - Kecskemét 1:3
Szivicsben van valami.

Vasas - Paks 1:0

Újpest - Honvéd 3:0
ilyeneket, és csak ilyeneket tud nyerni a dózsa

FTC - Haladás 1:2
a vég kezdete.

dr. Wilbur Swain 2010.11.12. 13:08:28

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 1-0
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 2-1
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 4-1

snowblind 2010.11.12. 13:22:30

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 1-3
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 2-0

christvhu 2010.11.12. 13:51:42

MTK - Pápa 1-0
Győr - Videoton 2-1
Szolnok - Rákóczi 1-1
DVSC - ZTE 3-2
Siófok - Kecskemét 4-2
Vasas - Paks 0-0
Újpest - Honvéd 2-2
FTC - Haladás 3-0

excel/13 ford.??

nbcee 2010.11.12. 14:10:43

Akármi lesz hétvégén, ha lenne aranyfogam, mindet odaadnám, hogy Kecskemét főterén 10 méteres Szivics-szobrot olvasszanak belőlük. A fenti mondat áll akkor is, ha kiesnénk esetleg. Sájszegál. Csori, Norbi, Csuki és ti többiek: nyomjátok, ahogy a csövön kifér!

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.11.12. 14:33:40

A kedvenc Tücsök és Bogár cikkem, bár a szövegre nem pontosan emlékszem a poén kb így hangzott:

"Mozgolódik a P.Ö.CS. - Szervezkedésbe kezdett a Polgári Öntevékeny Csoport!"

MTK - Pápa 1-1
Győr - Videoton 1-2
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 2-0
Siófok - Kecskemét 1-3
Vasas - Paks 2-1
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 2-0

Frigo 2010.11.12. 14:52:30

MTK - Pápa 2 - 0
Győr - Videoton 0 - 2
Szolnok - Rákóczi 2 - 1
DVSC - ZTE 3 - 1
Siófok - Kecskemét 0 - 2
Vasas - Paks 0 - 1
Újpest - Honvéd 1 - 1
FTC - Haladás 2 - 1

Artie 2010.11.12. 15:11:24

@RobinH: A Lakás- és Otthonnélküli Fiatalok Akciószövetsége viszont létezett is, Peterdi arra is írt anno valamit.

LionOfZion 2010.11.12. 15:33:08

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 1-3
Szolnok - Rákóczi 0-3
DVSC - ZTE 1-1
Siófok - Kecskemét 2-1
Vasas - Paks 1-2
Újpest - Honvéd 1-0
FTC - Haladás 3-2

Ond vezér 2010.11.12. 15:59:31

MTK - Pápa 2-2
Győr - Videoton 0-2
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 1-1
Vasas - Paks 3-1
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 1-0

Titi120 2010.11.12. 16:07:42

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-3
DVSC - ZTE 3-2
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 3-1

doktor kotász 2010.11.12. 16:59:14

MTK - Pápa 1-0
Győr - Videoton 0-1
Szolnok - Rákóczi 0-1
DVSC - ZTE 1-0
Siófok - Kecskemét 0-1
Vasas - Paks 0-1
Újpest - Honvéd 1-0
FTC - Haladás 1-0

Fisk 2010.11.12. 17:32:28

MTK - Pápa 1-2
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 1-0
DVSC - ZTE 1-2
Siófok - Kecskemét 0-1
Vasas - Paks 1-1
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 1-1

Robespierre89 2010.11.12. 18:19:24

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 2-0
Szolnok - Rákóczi 0-4
DVSC - ZTE 2-2
Siófok - Kecskemét 1-1
Vasas - Paks 2-0
Újpest - Honvéd 4-2
FTC - Haladás 1-2

Zigi 2010.11.12. 20:58:33

Na, Győrben megdőlt az Alves axióma.

slowmotion 2010.11.12. 21:01:48

@Zigi: mert Mezey be akart nekünk tenni:)
egyébként most majd azt mondhatjuk, hogy "kivétel erősíti a szabályt".

de azért csodálkozom, hogy Bede megállt 3 piros és 1 tizi után...

fecskeE0 2010.11.13. 07:53:54

MTK - Pápa 2-1
Győr - Videoton 1-1
Szolnok - Rákóczi 0-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 1-2
Vasas - Paks 2-0
Újpest - Honvéd 2-0
FTC - Haladás 2-1

echeníque 2010.11.13. 08:32:06

MTK - Pápa
Győr - Videoton
Szolnok - Rákóczi 1-2
DVSC - ZTE 2-1
Siófok - Kecskemét 2-2
Vasas - Paks 2-1
Újpest - Honvéd 2-2
FTC - Haladás 1-1

Louis007 2010.11.13. 10:22:25

Kesve...

MTK - Pápa
Győr - Videoton
Szolnok - Rákóczi 1:2
DVSC - ZTE 1:2
Siófok - Kecskemét 0:1
Vasas - Paks 0:1
Újpest - Honvéd 1:1
FTC - Haladás 1:2

snowblind 2010.11.13. 14:56:31

Na ilyenem sem volt még: 3 meccs után 15 pont. :)

LullaBY 2010.11.13. 15:14:12

Szolnok - Rákóczi 2:1
DVSC - ZTE 1:0
Siófok - Kecskemét 2:1
Vasas - Paks 0:1
Újpest - Honvéd 4:1
FTC - Haladás 3:0

Artie 2010.11.13. 15:42:21

@snowblind: Nagy dolog, nekem rendszeresen van három után 15 pontom.

Három forduló után.:D

housemd 2010.11.13. 15:56:31

@Artie: hát, én most a három meccs / 10 pont eredménnyel is boldog vagyok, nem tudom, mikor volt ilyen. találjon egy (egy!) gólt a zete, és új szezonrekordot állítok be....

snowblind 2010.11.13. 16:55:02

Nna. 4 teli, az ötödiknél meg megvan a győztes. :)

Titi120 2010.11.13. 18:04:32

@snowblind:
Khm, 3 telim nekem is van már (tegnapi kettőt én is telibekaptam, plusz máról is egy), szóval ne bízd el magad ! :)

22-20 egyelőre oda, holnap még ikszre kihozhatom. Az Újpest meccsre ugyanazt tippeltük, a Fradi meccsre is kis híján, de ha jön a 3-1, akkor döntetlen.

snowblind 2010.11.13. 19:38:45

@Titi120: Ja, nem bíztam el magam, csak örömködtem kicsit. :)
25 pontom szerintem még sosem volt.

Titi120 2010.11.13. 19:41:08

@snowblind:
Jók vagyunk, az biztos. ;)

Artie 2010.11.13. 20:34:26

@Titi120: Szerintem nektek beépített emberetek van Bochumban, és még meg is tippmixelitek a meccseket.:P

Titi120 2010.11.13. 20:41:58

@Artie:
Fenéket, csak ugyanabba a totózóba járunk, mint Kenesei. :)

Zigi 2010.11.13. 20:42:42

Jó kis délután volt így a tévé előtt ülve. Körkapcsolást játszottam a távirányítóval, hol az Újpest-Honvéd, hol a magyar-francia hokimeccs, hol pedig a Győr-Zvenyigorod kézi BL meccset néztem. Szerencsére mindhárom csapat nyert akinek szurkoltam, soha rosszabb délutánt.

slowmotion 2010.11.13. 23:05:40

@Titi120: @snowblind: na ha ennyire faszipántosan tudtok tippelni, akkor azt mondjátok meg, ki követi Moralest a kispesti kispadon?

Titi120 2010.11.13. 23:54:57

@slowmotion:
Szurgent Lajos, ez egyértelmű.

Artie 2010.11.14. 15:52:29

@slowmotion: Détári, még ha világ életében Vasas-drukker is volt.

vérfarkas 2010.11.14. 19:34:50

30 pont, és még csak gyanúsított se vagyok a bochumi vádiratban? Hát én már sz...rt érek? :-)

snowblind 2010.11.14. 19:45:42

@vérfarkas: Grat. :)
Én csak 27-ig jutottam. :(

housemd 2010.11.14. 21:16:09

@vérfarkas: ejnye Farkas, telihold van? grat.

Artie 2010.11.15. 08:51:50

@vérfarkas: A tények makacs dolgok!

Egyébként meg majd a harmadik oldalon akarnak megölni, közvetlenül a Vasas-ZTE 0:6 után, így jó lesz, Bástya elvtárs?
süti beállítások módosítása