HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

6.Labdabiztos kupa

2011.03.28. 21:00 Futó Lada

 A 6. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata

A szabályzat a 6. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.)

A kupa szabályzata:

  1. A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  2. A kupára előjelentkezni kellett, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  3. A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 3.1 A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket. 3.2 A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.
  4. A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  5. kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)
  6. Természetesen a vendégcsapat is lehet jófej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  7. Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  8. Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy felém, hogy más időpontban egyeztek meg, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  9. Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 4. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  10. A mérkőzéseken alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá. 
  11. A kihívás elfogadása tehát a 10. pont következtében egy validálási pont is, amikor a kihívott elfogadja a kihívó által megállapított helyszínt és mérkőzéstípust. Amennyiben a kihívott nem egyezik bele a szabályzattól eltérő helyszínbe és mérkőzéstípusba, úgy joga van óvást benyújtani a Szervezőbizottság és a közösség felé. A döntés joga itt is a közösségé.
  12. Ha a kupa csoportmérkőzései során pontegyenlőség esete állna fenn, a sorrendet a következők figyelembevételével állapítjuk meg: 1. egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella); 2. gólkülönbség; 3. több lőtt gól; 4. alacsonyabb kiemelési sorszám.
  13. A játék állását egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz)

A kupa versenykiírása:

A kupa versenykiírása függ a jelentkezett csapatok számától, valamint a közösség akaratától. A kupa versenykiírása így csak a kupa indulása előtt, a résztvevők számának rögzítése után fog kialakulni.

A kupa hossza legfeljebb az idény utolsó bajnoki mérkőzése utáni szerdáig tarthat, a versenykiírás ezt mint főszabályt veszi figyelembe.

A versenykiírás véglegesítésekor kiemelés kerül alkalmazásra, amely kiemelést a nevezett csapatoknak, a kupa indulása előtti utolsó hétfőn elfoglalt Hattick-ranglistája ,valamint az előző LB-kupán elért helyezés alapján állapítunk meg.(Aki az előző kiiráson nem vett részt, azok holtversenyben a 25-ös helyezési számot kapnak LB-kupa helyezésnek.) Ha a 6. LB HT-kupában csoportmérkőzések kerülnének lejátszásra, akkor a csoportok összesített erőssége (a kiemelési sorszámok összege) egyenlő, vagy egyenlőhöz közeli lesz.

A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.

A csoportmeccsek során - ha csak egy kör lesz csoporton belül, - akkor a hazai és idegenbeli meccse aránya kb. egyenlően lesz elosztva,a kiemelés szerinti rangadók lehetőség szerint az alacsonyabban rangsorolt csoport otthonában kerülnek megrendezésre. A rájátszás és a helyosztók semleges helyszínen kerülnek megrendezésre, ezen helyszínek a meccsek ismeretében kerülnek kijelölésre.A helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt stadion mérete nem mérvadó.

Új szabályként kerülne bevezetésre a 3+1-es szabály, melynek értelmében legalább 3 magyar játékost kell szerepeltetni a mérkőzésen, és legalább 1 magyar játékosnak mindig lennie kell a pályán a mérkőzés során.Ezzel a szabállyal próbáljuk a Labdabiztos magyar foci iránti elkötelezettségét becsempészni a kupába is, és ha beválik, akkor hosszabb távon (3-4 kiírás múlva) elérni a 6+5-ös szabályig amikor legalább 5 magyar játékost kell pályára küldeni majd. (Természetesen erről is a résztvevő csapatok dönthetnek majd). Most a nevezési lapon a szabályt be nem tartókkal szembeni szankcióról kell majd dönteni a nevezéssel egy időben)

A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.

 A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag : Végh Hanta, Zigi, Futó Lada - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, megismételve az egyik alapelvünket: minden döntés a közösségé.

A kupa címvédője:

Bruno Salazar sporttárs, akit megillet a 6. Labdabiztos Hattrick-kupa kiemelési listájának első helye.

Az 6. kupa fontosabb dátumai (nagyjából):

  1. a kupa kiemelési sorrendjének megállapítási dátuma: 2011. április 18.
  2. A kupa kezdete (tervezett): 2011. április 20.

Az 6. kupa pontosított versenykiírása:

/Ez a rész csak a benevezett csapatok létszámának függvényében kerül kialakításra. Az eddigi kupák lebonyolítása alapján csoportkörrel indul a kupa, majd a csoportban elért helyezések alapján rájátszás vagy keresztbe-játszás következik, végül pedig a helyosztók./

És akkor jöjjön maga az előnevezési form:

 A sorsolás

 

753 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr142780114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Futó Lada 2011.06.23. 09:23:50

@Bruno Salazar: .. el kell ismerni, sajnos valóban a mi kémünk volt. Pedig a lelkére kötöttem, hogy ne a "Kecso SE - Spy Agent" feliratú pólóba menjen, de hiába. Sajnos kicsi a költségvetésünk, nem telik egy James Bond-ra, csak ilyen balfékre, aki a hullámvasúton felfelé sikít.

Maga a mérkőzés egyelőre még nem tudom milyen forgatókönyv szerint zajlik részünkről (mecs előtt átvesszük a kupát, vagy megvárjuk vele a meccs végét ) mindenesetre akár címvédés lesz a vége, akár meglesz az első 3x-os gyxőztes, így is- úgy is kupatörténelem.
Várható stratégia tekintetében Munzinger edző nyilatkozott:
"Az idei LB-Kupa menetelés idáig egészen fantasztikus volt, a döntőben jutalmul szeretnék lehetőséget adni azoknak a fiataloknak, akik eddig keveset játszottak, vagy egyáltalán nem játszottak. Kielemeztük Salazar-ék játékát, mondhatom egészen egyszerű ellenszert találtunk, mégpedig hogy jó sok gólt rúgunk. ennek érdekében az 5-2-3-as felállást fogjuk alkalmazni, az 5 védő megszerzi a labdát,és előrebombázza. A 2 középpályás csak azért kell,hogy ha véletlen hamarabb leesne a labda, akkor továbbrúgják előre.."

Futó Lada 2011.06.23. 09:29:41

@CreaPress: ... remélem azért lesz hét közben karbantartás az Estadio Pancero-ban mert szerdán ott lenne a bronzmeccs, és bár a rókavadászat komoly angol hagyomány, nem biztos hogy a nézőtéri változata osztatlan sikert arat. :)

Az Elnök Kupa igazából ugyanolyan virtuális dicsőség mint az LB kupa, csak kisebb méretű. A kézilabda világversenyeken szokott lenni ilyen , onnan vettük át, csak hogy ilyen is legyen.A meccs nem hiszem, hogy elmaradna, mert a RedStar most futhat neki másodszor ezen trófea elhódításának, ami azért szintén nem kis dolog...Majd az örök-ranglistára is felvésem valamilyen színnel, hogy fennmaradjon az utókor számára az Elnök Kupa győztese és a runner-up (ez hülye szó tudom, csak ha körülírom még hülyébben néz ki), mert ezt még nincs külön jelölve.

Zigi 2011.06.23. 18:52:32

@Futó Lada: Ha van a felsőháznak és az alsóháznak is kupája, akkor az illendőség azt diktálná, hogy legyen egy a középháznak is.:)

2011.06.23. 19:20:22

A Red Starnak nem volt még pár napja logója? Vagy én emlékszem rosszul?
Az Elnök Kupa döntőjének csinálnék egy plakátot, de furcsa lenne, ha csak az egyik csapat szerepelne logóval.
Legfeljebb majd mezeket teszek rá, tervezek neki egyet alibiből.
Csak most, csak neki, csak ebből az alkalomból.

Futó Lada 2011.06.23. 21:42:01

@Zigi: Igen gondoltam már rá, eddig a Minarik Ede Vándorserleg volt viszont csak az egyetlen ötletem, de ha van felvetés az elnevezést illetően, akkor a következő kiírásba már bele lesz foglalva ..

VGL 2011.06.24. 07:52:56

@CreaPress: Elnök kupa lekötve!

A kelet-nyugatról annyit, hogy én Heves megyét képviselem, nyugatról...
Persze a fiúknak ezt nem szabad elmondani, lehangolnám őket a meccs előtt.

Logóm soha nem volt, de a meccs plakátjára kíváncsi vagyok.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.24. 11:20:16

az el gaddafi elnök kupát egy tegnapi óriási bulival elbúcsúztattuk és gian krummenacher, valamint két svájci gárdista már elindult vele a budai kettőbe! íme a tavalyi kupadöntő összefoglalója: www86.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=317722676 sok sikert a két csapatnak!

ezentúl kihívva agytröszt fc a doktor mezeybe!

hatarsorompo 2011.06.24. 14:59:26

A kijelölt stadionba kihívva a Turul HC.

2011.06.24. 20:48:26

@VGL: 16 évig éltem Egerben, de ma tudtam meg, hogy Veszprém Hevesben van. Mert én a HT-s régiódból indultam ki.

Akkor nevezem az Elnök Kupa döntőjét a Kelet-Nyugatba.

Alfredd 2011.06.24. 23:54:15

@Futó Lada:
A klub vezetősége a héten sikeres egyeztetéseket folytatott a Hörpintő Casuals szurkolói csoporttal, akik megígérték hogy semmiféle állat (róka, boa stb...) nem fog megjelenni a nézőtéren a szerdai bronzmeccsig.

A rangos esemény tiszteletére Ripoff Rihárd a stadion büfése külön akciókkal igyekszik a szurkolótáborok kedvében járni (hideg virsli - meleg sör stb)

Mérkőzés szünetében neves előadókművészek produkciói színesítik a programot. Lesznek meglepetés produkciók, de annyit elárulhatok, hogy a sztárfellépő Sláger Gyuszi lesz, egy igazi liveshow-val !
Egy kis ízelítő:
www.youtube.com/watch?v=1XCFDCVKiMs
www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Nem titkolt szándékunk, hogy jövőre a Döntő rendezési jogát megszerezzük. Ennek érdekében már megkezdődtek az előkészületek:
-leszerződtünk egy neves, fifa licences katari-ukrán korrupci... izé tanácsadó céggel
- a pályázat reklámarcának sikerült megnyerni a Madam X-otic - Lady Dömper párost
- Mészöly Kálmán bá már jelezte, hogy a török kapcsolatainak hála 1 biztos szavazatot biztosítani tud, mindössze egy Skála-szatyornyi török líráért cserébe...

Szóval aki be akar szállni a harcba annak fel kell kötni a gatyát ! :)

Alfredd 2011.06.24. 23:54:16

@Futó Lada:
A klub vezetősége a héten sikeres egyeztetéseket folytatott a Hörpintő Casuals szurkolói csoporttal, akik megígérték hogy semmiféle állat (róka, boa stb...) nem fog megjelenni a nézőtéren a szerdai bronzmeccsig.

A rangos esemény tiszteletére Ripoff Rihárd a stadion büfése külön akciókkal igyekszik a szurkolótáborok kedvében járni (hideg virsli - meleg sör stb)

Mérkőzés szünetében neves előadókművészek produkciói színesítik a programot. Lesznek meglepetés produkciók, de annyit elárulhatok, hogy a sztárfellépő Sláger Gyuszi lesz, egy igazi liveshow-val !
Egy kis ízelítő:
www.youtube.com/watch?v=1XCFDCVKiMs
www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Nem titkolt szándékunk, hogy jövőre a Döntő rendezési jogát megszerezzük. Ennek érdekében már megkezdődtek az előkészületek:
-leszerződtünk egy neves, fifa licences katari-ukrán korrupci... izé tanácsadó céggel
- a pályázat reklámarcának sikerült megnyerni a Madam X-otic - Lady Dömper párost
- Mészöly Kálmán bá már jelezte, hogy a török kapcsolatainak hála 1 biztos szavazatot biztosítani tud, mindössze egy Skála-szatyornyi török líráért cserébe...

Szóval aki be akar szállni a harcba annak fel kell kötni a gatyát ! :)

Futó Lada 2011.06.25. 00:03:18

@Alfredd: A szervező bizottság elítéli a terrorizmust,és annak minden formáját, de sajnos nem tud mit kezdeni vele. Ha megígéred, hogy nem linkelsz be több Sláger Gyuszi számot, tiéd a legközelebbi döntő.. :)
(Feltéve, hogy lesz következő kupa,indulsz a következő kupán, és nem jutsz be a 4 közé..

VGL 2011.06.25. 20:31:28

@CreaPress: én nyertem, mert én 24 évig éltem ott:)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.25. 21:10:30

Az FC Black Lotus vezetősége ez úton kíván gratulálni a csapat játékosainak, akik a mindent eldöntő mai csoportrangadón három gólos hátrányról mentették döntetlenre a mérkőzést, az utolsó szűk fél órában emberhátrányban játszva. A szurkolók számára egyúttal jelezzük, hogy az "ötödosztály, wir kommen" feliratú pólók a klub webshopjában holnap estig 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatók.

Bruno Salazar 2011.06.25. 22:00:38

@Black Lotus: gratulálok a feljutáshoz egy pólót vásároltam is.... remélem a jövőhéten mi is kiadhatunk ilyen pólót csak még nekünk van egy túlóránk!

2011.06.26. 08:28:34

@VGL: Eszerint már nem ott élsz?

VGL 2011.06.26. 11:33:51

@CreaPress: már nem. de gyakran hazajárok.

Plakáttal amúgy hogy állsz?

2011.06.26. 12:17:51

Kattints rá erre, és meglátod:

hattrickunited.org/registece/2011/06/26/mar-aruljak-a-jegyeket-az-elnok-kupa-finalera/

Két hozzászólással feljebb ugyanez van.

Alfredd 2011.06.26. 17:58:06

@Futó Lada: Megértettem, akkor más módon kell "lobbiznom" a szervezőbizottság kegyeiért :)
A Deák Ferenc portrékat gondom jobban kultiválják...

A Művészúr egyébkén is jelezte, hogy a szerdai fellépését sajnos le kell mondja, mert közúti baleset szenvedett, és darabokra tört a szintetizátora. Elmondása szerint egy ámokfutó sárga Ladával leszorította az útról...

2011.06.27. 13:47:47

Mekkora szerencse, hogy a nagy HT összeomlás előtt állítottam csapatot az Elnök Kupa döntőjére. Így már nyugodtan várom a kezdést, bár sajnos magát a meccset aligha tudom élőben nézni.
Viszont annál jobb lesz visszanézni.

2011.06.27. 17:34:24

Statisztikusaink kiderítették, hogy a szerdai meccs lesz a Salgótarjáni Bányász Torna Club 50. barátságos meccse.
A meccseink összesítése:
ujonckupa.fw.hu/kepek2/MATCHSTAT.JPG

A házi góllövőlistánk:
ujonckupa.fw.hu/kepek2/golszerzok.JPG

Zigi 2011.06.27. 22:41:33

Újra él a HT. Már csak a Ranagolidák-NagyAti meccs nincs lekötve. Amennyiben a Ranagolidák nem válaszol a NagyAti FC kihívására, akkor automatikusan a Kupa utolsó helyére lesz rangsorolva, mert ez lesz a harmadik kihagyott meccse. Ha ez megtörténik, akkor természetesen minden csapat, amely a 15. hely mögött végezne eggyel előbbre lépne a végső rangsorban.

na73 2011.06.28. 09:26:50

@Zigi: Ma 22:00-ig tudok várni a kihívás elfogadására.
Utána le kell kötnöm egy barátságost az edzés miatt...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.28. 14:18:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): üdvözlet sporttárs! most olvastam a felkérést keringőre! természetesen egy oda-vissza meccsben is benne vagyok, amúgy én idén is megszereztem a 12. helyet, az már tuti! üdv a középházból! :)

na73 2011.06.28. 22:00:14

Sajnálom, bár a Ranagolidák sokkal jobb csapat nálam, de tovább nem tudok várni a kihívás elfogadására.

2011.06.28. 23:31:26

@na73: Már így is jóval tovább vártál, mint ameddig a kupa szabályzata szerint kellett volna. Semmilyen utólagos kifogása nem lehet. Egy csapattal több, akit egy esetleges későbbi nevezésnél kellő óvatossággal kell kezeli a versenybizottságnak.

Bruno Salazar 2011.06.29. 01:50:11

@CreaPress: Ranagolida régi motoros nem hiszem, h a feledékenysége miatt marad el a rangadó...

Tényleg LADA neked nincs még tele a nadrág? Idén akkora a teher, hogy elmaradt a nyilatkozatháború...

Én kijelentem ha sikeresen abszolváljuk a holnapi mérkőzést az ünnepi vacsorán szívesen látlak, akkora köztünk már a barátság!

2011.06.29. 06:22:37

Hogy lehet azt elfelejteni, pont egy régi motorosnak?
Amúgy láttam, hogy nem ma kezdte a labdabiztosságot.

Zigi 2011.06.29. 09:04:12

@CreaPress: Nyár van. fesztiválok, nyaralások ideje. Előfordul ilyenkor, hogy kissé feledékeny lesz az ember.:)

Futó Lada 2011.06.29. 09:31:21

@Bruno Salazar: ..higgadt vagyok mint csempe a falon.. a statisztikák alapján eddig valahányszor összefutottunk a döntőben, eddig MINDIG én nyertem.. :)

Elnézést hogy elmaradt a verbális előmérkőzés, ez egyáltalán nem az ellenfél lebecsülését jelenti, csak a "Hogyan tovább" témakörben kicsit elhúzódott a brainstorming. Jelek szerint ez az utolsó döntője a csapatnak, hétvégén jelen állás szerint a tartalék sor játsza az osztályozót, hátha sikerül kiesni, míg a következő LB kupára már az új középpályával neveezk majd be, ami kétségessé teszi még a legjobb 8-ba jutást is. :(
A meccsel kapcsolatban : láttam hétvégén már takarékoskodtál a csapattal, próbálok majd vigyázni az osztályozóra készülő játékosaidra (max 2 hét sérülés) . Az előzmények alapján kevés gólos döntetlen a legvalószínűbb, és nem zárnám ki a büntetőkbe torkolló végjátékot sem. Remélem Chongyuan nem játszik, ellenkező esetben rá kell majd csúszni nyújtott lábbal (de nem páros lábbal, mert Fair Play is van a világon ! )

Meccs után virtuális záróbankett, éremátadás, ahová természetesen az ezüstérmes Salazar's csapatának megjelenésére is számítunk.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 09:50:45

@Futó Lada: ..Mindkét csapat 4-5-1-ben, az egyik ráadásul játéktördeléssel..... valamiért kezdem azt érezni, hogy "nem tudok tévedni ebben a rohadt futballban"..

Viszont a Murénák nagyon bekezdett..

Futó Lada 2011.06.29. 10:02:44

A Gruppo Hordó nem kontrára játszik, hanem támad.. sporttörténelem lesz itt még ma, én mondom nektek.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.29. 10:17:58

@Futó Lada: Hatalmas izgalmak. Fél óra kellett az első eseményhez. Nem ma fogjuk végzetesen megnövelni az internet redundanciáját :)

Futó Lada 2011.06.29. 10:20:16

@végh hanta: most erre mit mondjak ?... nálunk egy sárga volt csak, szerintem az is időhúzásért.. :)
Következő esemény a labdabirtoklás lesza félidőben ha így megy tovább..

Futó Lada 2011.06.29. 10:30:23

"Aggódtak a csapattársak, amikor Árpád Deák (KecsoSE) csúnyán elesett,"

... üzemi baleset : elzsibbadt a lába ácsorgás közben..
Közben a Maki - Botláb meccsen a Maki csapata fénysebességre váltott, 3 perc alatt 4 dugót rámolt be..

Zigi 2011.06.29. 11:08:51

Van ahol a nézőkkel is törődnek. 68 perc után: Mindig Jövőre-Szopós Murénák 3-3.:)

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:21:18

A döntő órási taktikai csata... Nem tudtak újat húzni az ellenfelek!

@Futó Lada: De Lada a 2 színészed szimulálás közbe tapaszra sérül? Enyje! remélem a mai alakításukkal a második helyért járó oszkár szobrot átvehetik!

Futó Lada 2011.06.29. 11:28:37

@Bruno Salazar: .. kemény fából faragták őket, meg aztán döntő van, ilyenkor nem számít a sérülés... már várom, hogy "Kirepült a lába a stadionból, de kemény fából faragták, és tovább játszik" mondatot..
Azért a góllövést nem vittük túlzásba..

2011.06.29. 11:37:35

Az Elnök Kupa eldőlt, a Labdabiztos még nem. Az nagyon kemény meccs...

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:37:53

@Futó Lada: ha tizik lesznek Te nyersz a kínai Chonguan a cserekapus csak... ráadásul cserének is elfelejtettem beállítani...

Futó Lada 2011.06.29. 11:39:46

@Bruno Salazar: .. tizikre épült a terv... :) A legrosszabb pontrúgóm is "nagyszerű", tapasztalat és kondi van, Chongyuan nincs....elvileg azzal be kellene húzni, csak jussunk el odáig...és húzzuk be..

Futó Lada 2011.06.29. 11:41:43

@CreaPress: Gratulálok az Elnök Kupa elnyeréséhez ! ( Bónusz nyeremény, hogy nem 17. hanem 16. lett a csapat, ami ilyen tempó mellett legközelebb a 8. helyet jelenti.. :) )

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:52:08

@Futó Lada: Ha tizikkel nyersz azt kell mondjam megérdemled neked legalább volt 1 helyzeted, nekem semmi :d

Futó Lada 2011.06.29. 11:55:06

@Bruno Salazar: 2 volt.. 1 oldalháló, és 1 kapufa.. de 70%-ban tiéd a labdabirtoklás, és több cseréd is volt , meg több sárgád mint nekem.. az se rossz.. :)

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:56:35

@Futó Lada: a HT live a 114-ik percben írta ki a 101 perc eseményét... lehet Te rég sírsz amikor én még majd nem tudom, hogy örülnöm kéne?!

Futó Lada 2011.06.29. 11:58:08

... azért akkor írta ki, mert akkora kapufa volt, hogy 13percig rezgett a léc.. :-D

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.29. 11:58:54

Látom, kezd hagyománnyá válni, hogy a döntőnek nincs vége a déli harangszó előtt. :)
Revenge-nek grat a bronzéremhez (bár a korábbi, "az LB-n mindig a tarcsit játszatom" alapelvét úgy látom, kezdi sutba dobni :)).

Futó Lada 2011.06.29. 12:00:46

..na kérem, kezdődik az orosz-rulett..

Zigi 2011.06.29. 12:05:07

Ha Lada nyer, akkor bevezetjük, hogy csak páratlan sorszámú Labdabiztos Kupát írunk ki.:)

Futó Lada 2011.06.29. 12:05:17

a 2. pár megy és a kapusok már rúgtak egymásnak büntetőt.. teljesen életszerű.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 12:08:13

..várjál, nekem most rúgott az egyik szinművész..de Bobensen eddig istenkirály volt.

Futó Lada 2011.06.29. 12:10:39

Bonnesen..csak elírtam.. be is ment mellette a tizi....

Futó Lada 2011.06.29. 12:15:09

Bonnesen 4 büntetőt hárított, +1-et belőtt.. ezzel lett meg a kupa, ha Chongyuan játszik, lehet másképp alakul... de nem játszott.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 12:16:09

Statisztikák:

Kecso Salazar's
HatStats 193 255
Védelem: 103 134
Középpálya: 42 90
Támadás: 48 31

Zigi 2011.06.29. 12:17:55

@Futó Lada: Gratulálok Főnök a 3. győzelmedhez!

Zigi 2011.06.29. 12:36:40

Táblázatok és statisztikák frissítve, lehet böngészni.

Zigi 2011.06.29. 12:47:29

Az 1. LB Nógrád Kupáért:

Most hívtad ki ezt a csapatot: Salgótarjáni Bányász Torna Club.
Helyszín: Palóc Beckham SK.

Eddigi eredmények:

2011. 04. 13. Mindig Jövőre - Palóc Mentők 7-0
2011. 06. 01. Palóc Mentők - SBTC 0-8

2011.06.29. 12:47:46

Egyúttal leadnám előnevezésem a hetedikre.

2011.06.29. 12:50:10

@Zigi: Már megbeszéltük a Pálfalva SC-vel, hogy egymással küzdünk a 288800-asra bővült Palóc Beckhamben (tegnapi hír).

hattrickunited.org/registece/2011/06/28/12-sz-gyorshir/

Zigi 2011.06.29. 12:58:00

@CreaPress: Akkor a következő szezonra marad, ha a két csapat kiesett a Magyar Kupából, persze ha elfogadod.:)

2011.06.29. 13:24:48

Húzós, mert csak 2, max. 3 szabad meccsem van az LB miatt egy szezonban, és sorban állnak a népek.
És Evanics egyetlen SBTC-s felnőtt meccse pont a Magyar Kupa 5. játéknapján lesz, arra is van már ellenfél, hacsak el nem kezdődik a 7. Labdabiztos Kupa, amit kétlek.

2011.06.29. 13:26:52

Sok volt a 8-as, csak 28 ezer 800 fős lesz, nem építek Maracanát Palócföldön.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.29. 17:54:37

Minden idők legsikeresebb palotai kupaszereplése után mindenekelőtt köszönjük a szervezők áldozatos munkáját, egyben jelzem határozott részvételi szándékunkat az LB7-re!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.29. 17:58:07

Maki sc-t kihívtam jövő hétre, hogy pótoljuk az elmaradt meccsünket - és kiderüljön, nem nekem kellett volna a B csoport harmadik helyén végezni.

Paradicsom Sal 2011.06.29. 18:13:51

Én is jelezném már most a következő kupában való részvételi szándékomat! :)
A csapat komoly változások elé néz, az idei évad rávilágított a problémákra.

2011.06.29. 19:04:03

Azt hiszem, most is leszünk huszonheten, mint az előző szezonban, vannak nevezni szándékozó ismerősök, akik felfigyeltek a küzdelemsorozatra.

Futó Lada 2011.06.29. 21:21:12

Majdnem zárszó helyett :

Gratulálok minden csapatnak a kupasorozatban nyűjtott teljesítményhez, külön köszönet mindenkinek, aki végigjátszotta a küzdelemsorozatot, és rendben időben lekötött minden meccset.
Mindent egybevetve a kupa úgy gondolom ismét elérte a célját, játszottunk egyet, volt jó hangulat, és újabb "el classico"-k alapkövei kerültek letételre. Volt egészséges zrikálás, szükséges mértékű "arcoskodás",sportszerűség és persze foci, mégpedig nem is akármilyen. Remek meccsek voltak, minden fordulóban volt legalább 1 olyan meccs amit érdemes volt követni, akár még utólag is.
Akinek sikerült elérnie az előre kitűzött célt az külön is boldog lehet, akinek nem, az ne csüggedjen, a 7. kiírás lehetőséget biztosíthat majd a javításra. Minden csapat legyőzhető, nincsenek nagyon nagy különbségek, igenis lehet nagy győzelmeket aratni.
Külön köszönöm Ziginek és Hantának a csapatmunkát lebonyolítás során.
..akkor most pihi, aztán jöhet majd a 7. felvonás.. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.06.30. 05:15:19

ment a kihívás:

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bastille LSE (VII) helyszín: Stade Bastille 2011-07-06 09:45

goalkeeper2000 2011.06.30. 08:01:28

Sziasztok!
Ez nekem is tetszik,jönnék én is,jó edzés lesz a csatáraimnak!

Zigi 2011.06.30. 08:16:41

@goalkeeper2000: Üdv, örömmel látunk. A következő hetek valamelyikén lesz kitéve egy form, azon lehet majd jelentkezni. De ha megadod most a csapatod nevét és bajnoki osztályát, akkor fogok küldeni HT mailben egy emlékeztetőt, ha kinn lesz.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.30. 09:47:46

uraim, a szervezőknek óriási köszönet, Kecso se-nek díszsorfal és tisztelet, és mindenki másnak gratula! csapatunk a szokásos 12. helyet happolta el az aranyközéputat járók elől és mr klesta edzővé avanzsálásának tökéletes próbája lesz az elmaradt rangadó szopós murénáékkal!

goalkeeper2000 2011.06.30. 11:34:02

@Zigi: A csapatom neve: Team Geist. Csoportja: VI.155 Ebben a szezonban a 3. helyen végeztem. Szeretném, hogy sztárcsatáraim, Kelemen Sándor és Akri Sianipar egyszer majd válogatottak legyenek Magyarországon és Indonéziában.

Zigi 2011.06.30. 12:19:05

@goalkeeper2000: Rendben, feljegyeztünk. Addig is jó lenne, ha minden héten lenne lekötött barátságos meccsed. Kezdésnek, ha elfogadod, akkor felajánlok jövő hétre egy meccset a csapatommal, a pályádon.

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Team Geist (VI) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna [Kupaszabályokkal] 2011-07-06 09:45

goalkeeper2000 2011.06.30. 15:51:39

@Zigi: A kihívást sikeresen elfogadtam.

Alfredd 2011.07.01. 21:33:51

Van egy ifiakadémiáról kikerült megfelelő szélsőm, aki jól fejel, pár edzéssel megfelelő védekezésre fel lehet húzni, nem túl öreg (17 év 86 nap körül van)

Vasárnap jár le a licit, bekerülési ár alatt el lehet vinni:
www82.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=324027535

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.01. 23:39:18

@Futó Lada: hol lehet megtudni, mi lett a kelet-nyugat meccsek eredménye?

Bruno Salazar 2011.07.02. 02:06:53

@Alfredd: nálam aki nincs 7-es az instant kuka...

Alfredd 2011.07.02. 21:22:53

@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)

Alfredd 2011.07.02. 21:23:58

@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)

Bruno Salazar 2011.07.04. 01:25:50

@Alfredd: Thorghelle-t is eladták külföldre....

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.04. 11:36:01

@Alfredd: @Bruno Salazar: Nem értek úgy a játékhoz, mint az urak, de a magam szerény tapasztalatai szerint függ attól is a dolog, hogy milyen a többi képessége. Ha a megfelelőn kívül van legalább egy középszerű másik képessége is (olyan, amit az adott poszton használni tud és nem pontrúgás), netán egy jó spece és még nincs 18, akkor jó eséllyel el fogja vinni valaki.
Én jó negyedórája raktam ki egy 17 éves jól fejelőt, megfelelő jsz-el és gólszerzéssel, meg középszerű védekezéssel és már van rajta egy licit (mondjuk az annak is köszönhető, hogy az illetékes fórumban meg is hirdettem).

Senhor, majd elfejtettem: gratula az osztályozóhoz. A Palhares-játékrendszer ismét bizonyított. :)

Futó Lada 2011.07.04. 12:26:09

@Black Lotus: .. jogos..simán el lehet vinni egy 17 éves megfelelő középpályást némi másodlagos képességgel, mert rossz esetben 1-2 M-ért meg lehet kapni, de 1 szezon múlva minimum "remek" játékszervezéssel 60-70M-ért lehet elpasszolni.

Esetünkben mondjuk nem ez történt, Stark már az ügynökével golfozhat napközben, már nem nyomasztja az tehetség terhe.. :)

@Bruno Salazar: 4 pontrúgásból leamortizáltad..ezzel az LB kupa legmagasabb osztályú csapatai közé lőtted magad..gratulálok ( de ez utóbbit meg már mondtam múltkor..) :)

Futó Lada 2011.07.04. 12:27:42

..kicsit megkavarodtam, mert a belinkelt Stark még mindig a Botláb BFC állományát gazdagítja talentumával...

Alfredd 2011.07.04. 14:26:25

@Futó Lada: A maradása engem is meglepett. Ezek szerint lehet érvényes licitet visszavonni? Szombat este még volt rajta érvényes licit, vasárnapra meg eltűnt...

Namindegy, kiteszem újra, hátha lát benne vki fantáziát

Futó Lada 2011.07.04. 15:28:25

@Alfredd: Most hogy Lotussal így promóztuk a fickót, tuti dőlni fog a lé ( a 10-10%-os tiszteletdíjat majd később rendezzük) :)

Futó Lada 2011.07.04. 21:37:57

Munzinger edzőt kérdeztük az elmúlt szezonról és az átigazolásokról:
" Az elmúlt szezon végülis jól sikerült, csak gólkülönbséggel maradtunk le a 4. helyről, ezek után pedig osztályozón a VI. ligába jutottunk. A Labdabiztos kupát némi szerencsével és Bonnesen bravúrjaival sikerült visszahódítani, a döntőben egy erősebb csapat ellen kivédekezve a mérkőzést.
Az átigazolásokat befejeztük időben, még a következő kupa sorsolása előtt.7 játékost igazoltunk, és 7 távozott/távozik a csapattól."
- Milyen szempontok szerint igazoltak ?
- Nos, már a 8. Labdabiztos kupára készülünk, így első körben a hazai piacon néztünk szét. Ennek eredményeképp 4 fiatal hazai középpályást igazoltunk, akik 2 szezon múlva már meghatározó játékosai lehetnek a csapatnak. A széleket is meg kellett erősíteni, mert csak 3 játékosunk volt,és közülük a veterán Radziewicz már csak 1 félidőket tudott játszani. Ide is igazoltunk egy hazai játékost, és egy litván légióst. Ezen kívül egy új finn csatárt igazoltunk az első csapathoz. Úgy gondolom az idei erősítés remekül sikerült, és a legszebb reményekre ad okot."

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.07. 17:21:03

@Futó Lada: garantálhatom uram, hogy boga bandi bá megkülönböztetett tisztelettel fog járni-kelni a klubházban! a jövő héten debütáló új edzőnk, mr. klesta külön kívánságára licitáltunk rá ilyen véres szájjal! soltész ábrahámmal már el is utaztak füredre, hogy egy közös pecázással szokják egymást, ahonnan természetesen a raklapnyi, lezsugorfóliázott thai kurva sem hiányozhat!

Kiß B. 2011.07.16. 21:22:36

Elnézést mindenkitől, igyekszem a jövőben aktívabb lenni, összejött az élet rendesen...

Zigi 2011.07.18. 19:26:35

@Futó Lada: Lassan meg kéne hirdetni a hetedik kiírást, mert már a szezon második hetében vagyunk. Előfordulhat ugyanis létszámtól függően, hogy 12 hét kell a kupához, ekkor viszont már a szezon ötödik hetében el kell kezdenünk, tehát legkésőbb a negyedik hét elejére meg kellene lennie a sorsolásnak.

hatarsorompo 2011.07.19. 11:28:44

Nos, akkor a napokban várható a 7. kiírás?

Futó Lada 2011.07.19. 13:23:05

@Zigi: @CreaPress: @hatarsorompo: Elnézést a késedelemért, a helyzet a következő :

A kíirás már megvan, egy kérdés van már csak függőben, amit én sem pontosan értek, ezért nem ment még élesbe ( a 3+1 szabály lenne ez, de már van megoldás,csak pontosítani kell, hogyan nézzen ki szövegben hogy egyértelmű legyen ) + a jelentkezési lapot kell megcsinálni, ami kemény 5 perc volt legutóbb.
Szombaton lett volna kiírva a kupa, de a fent említett okok miatt kicsit megcsúsztam vele, holnap a kupaforduló alatt/után azonban már lehet jelentkezni, (ezt kezelhetjük hivatalos dátumként.. :) ) Aki jelezte már előre részvételi szándékát, azoknak megy majd HT mail is a tervek szerint, nehogy lemaradjanak... :)

Futó Lada 2011.07.19. 23:41:08

.. kicsit hamarabb is ment a dolog mint az várható volt, így a jobb felső oldaldobozban már ott virít a "7. LB Hattrick-kupa" a többinek sorában.. lett szép új kiírás, benne a legutóbb tesztelt 3+1-es szabály véglegesnek tűnő változatával. Jelentkezni a kupára már lehet, poszt végén található az űrlap.
Kommentekben a hagyományok szerint máris lehet fogadkozni, latolgatni, arcoskodni, illetve észrevételeket jelezni - ( helyesírási hibákat csak végső esetben..azokat a döntőig majd kijavítom amúgy is) :)
Viszlát 6. kupa - helló 7. LB kupa !
süti beállítások módosítása