HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Hatalmas zakók és gyirmóti győzelem - NB2 Nyugati csoport, 20. forduló

2011.04.07. 15:13 Bastille

Rohadt jók most Hartyániék,
Pécsen meg a sok-sok miért?
A Veszprém is nagyott szopott,

Kiprich neve meg nem kopott...

 
Túl vagyunk a 20. fordulón már négy napja, de az eredmények utózöngéi még tartanak. Matyi Dezső továbbra is hektikus döntéseivel tartja lázban az enbékettő rajongóit, de a brutális veszprémi zakó után Vágó Attila szerződését is meghosszabbították. Rangadót nyert a Baja Ajkán, Várhidi mesteri taktikája pedig Tatabányán ért be.
 
BKV Előre – Kaposvölgye 2-0 A BKV-sok a bajai vereség után a harmatos vác-nagyberki fiatalokat fogadta és Soós Imréék feltett szándéka volt, hogy begyűjtik a három pontot, mégis a Kaposvölgye kezdte a meccset helyzettel, ami kimaradt és a maguk részéről ennyit támadtak a meccsen. Támadójátékunk még mindig nincsen, mondta Nagy Tibor, a vendég edző, védekezésük pedig az első és a második félidőben is egyszer nem volt. Előbb Csopaki, majd Faragó talált be és könnyen lehetett volna fieszta is ebből a Sport utcai győzelemből. Hogy nem lett, azt köszönjük Héger kapus bravúrjainak, illetve, hogy Varga Endre az első gól után agyon taposta a földön fekvő Királyvárit. A vége tehát hazai győzelem, következő fordulóban Pécsre megy a BKV, a sereghajtó pedig az egyre többet botló Ajkát fogadja.
 
FC Ajka – Bajai LSE 2-3 Ajkára látogatott a Baja, a forduló egyik sláger mérkőzésére. Aki itt nyer, az a negyedik helyen lesz még jó darabig. Kétszáz ajkai néző előtt kezdtek bele a csapatok ott, ahol pár hete a Gyirmót nyelt be négyet, ám az Ajka mostanában nem brillírozik, fél óra elteltével a védők szépen végig nézték, ahogy elszáll a labda előttük és a bajai Fröhlich biztosan lötte a kapuba a labdát. Aztán Mihalecz kapufára lőtt egy nem feltétlen jogos tizit, öt perc múlva már ismét egy bajai fejről (Forgách) kerül a hálóba a labda. Fordulás után sem látszódott, hogy az Ajka egyenlíteni tudna, a félidő derekán Balázs (BLSE) lépett ki egy remek szólóval a bődületesen formán kívüli ajkai védősorból és lőtte el a hosszú alsóba végtelen nyugalommal. Mihalecz aztán még kiosztott egy gólpasszt Gaálnak, Pothárn pedig 2-3-ra módosította az eredményt egy egymás között mondva megb*szott nagy góllal a 92. percben, de ekkor már késő volt. Hétvégén a Kaposvölgyénél vendégeskedik Artner Tamás csapata, önbizalom növelésnek tökéletes, Bognár Györgyék pedig Budaörsre utaznak. 
 
Videoton II – PFLA    - Honvéd II 6-1 Miközben a tavasz kezdetén botladozik a Pécs és a Gyirmót is, addig a feljutásra esélytelen kis Vidi csendben feltornázta magát az első helyre és biztosan gyűjti be a három pontokat. Hartyáni mester jó érzékkel hozta formába a csapatot, aminek az eredménye, hogy nem botlanak a labdában el a fiatalok, sőt nem akármilyen gólokkal demonstrálják magukat Mezey doktornak. Közben a túl oldalon Lőrincz Emilnek csak a haja hullik. Magabiztos 3-1-ás félidő után 6-1-re nyert a Vidi, a gólokat megnézni kötelező!
 
FTC II – Barcsi SC 3-0 Az idegenben híresen béna Barcs az Üllőin asszisztált a Marótival és Abdival felálló Fradinak. A hazaiak végig irányították a meccset, helyzeteik voltak, az első félidő közepén megszerezték a vezetést, hogy aztán a második félidőben kettőt vágva biztosan tartsák otthon a három pontot. Ezzel a győzelemmel Lipcseiék megnyugodhatnak, távol kerültek a kieső zónától. A Barcsnak egy ellenfele lesz, az pedig a Veszprém.
 
Kozármisleny – ETO II 2-1 Hajtós, gyors meccset játszott egymással a két középcsapat. A győriek gyors, sok passzos játékkal próbálkoztak, a Misleny pedig minden megszerzett labdával eljutott az ellenfél kapujáig. Az elején egy kimaradt győri helyzet, aztán Koplárovics lő a győri kapusba, majd egy csúnya térdsérülés következtében Kiss Mártont vitték el a mentők. Aztán a vérszagra jött egy hazai támadás, Koller kapott vissza egy kényszerítőt és tíz-tizenkét méterről lőtt a kapus mellett a hálóba. Rögtön megérkezett a válasz egy tizenegyesben megtestesülve, amit Niksic értékesített. A fordulás után is azt láthatták a nézők, amit az első félidőben, miszerint az ETO a labdatartásra rendezkedett be, a hazaiak pedig gyors támadásokkal próbáltak előnyt kovácsolni. De nem történt semmi, csak az utolsó utáni pillanatba, amikor is Tóth Zoltán ívelt a győri kapu elé, ahol ide-oda dadogott a labda, be egészen a vendég hálóba, így szerencsés góllal nyert a Kozármisleny.
 
Veszprém FC – Budaörs 1-5 Hazai pályán fogadta a Vezsprém a masszív Budaörsöt. Már egy pont is komoly siker lehetett volna a hazai csapatnak, de nagyon rossz napot fogtak ki a hazaiak és elverte őket a Budaörs, mint jég a határt. A félidőben már kettővel ment a magabiztos Budaörs, a második félidőben mínusz háromnál még szépített a bakonyi csapat, de a vége 1-5. A Szolnokon gyűlölt Vágó Attilának volt mit jegyzetelnie noteszébe, mert csapatának semmi sem sikerült ezen a meccsen. Kinek nincs esze, legyen notesze, tartja amondás és mégis Vágóval 2013-ig hosszabított a Veszprém FC, akiknek egy igazi riválisuk maradt a tavasszal, ez pedig Barcs.
 
Tatabánya FC – SZTK-Erima 1-4 Tatabányán a Grosics Stadionban mindössze háromszáz néző ment ki a Szigetszentmiklós elleni mérkőzésre. Ez a szám csöppedt nonszensz, főleg, hogy tavasz van és hét-nyolcszázan ki szoktak menni. Aki kiment, az viszont láthatta, hogy milyen piszok rosszul próbálnak lesre állítani a bányász védők, vendég gól is a vége, de ezt még egalizálják tíz perc múlva. Aztán a futsalarena.hu szerint Várhidi mesteri taktikája góllá érett és mélységből indulva szerzett gólt Bonifert. A második félidőben aztán a tatabányaiak nem tudtak megújulni, Somorjai és Bonifert pedig még két mesteri mélységi indítást követően rezgette meg a Bányász hálót, így 1-4 a vége. P. Nagy László a következőket mondta a mérkőzés után: „Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a butaságok miatt, nem jöttek össze a dolgok, sokat hibáztuk, rossz időben kaptuk a gólokat!Jelentkezzen az, aki tudja, mikor lehet jó időben kapni a gólokat, bár állítólag a második félidőre beborult Tatabányán.

 

Gyirmót – Pécsi MFC 2-1 A szezon rangadóját közvetítette a Sport 2 Gyirmótról. Mindkét csapatnak több szezon óta álma a feljutás. Tudjuk, hogy Kiprichék is botladoztak, de felé töretlen a bizalom, míg a pécsiek nem botladoznak, hanem egyenesen gödörbe hajtottak. A legújabb hír, hogy az állítólag szcientológus klubvezér sci-fiket idéző, felfoghatatlan hülyeségekbe kezdett. Kapásból visszatartja a játékosok fizetésének a felét és feljutás esetén utólag utal nekik, illetve a másik hír, a segg lesz a szánkból kategória, hogy visszahívták Lovrencsics Gergőt, aki a sporik öltözőjéből költözik a pécsi öltözőbe. De nézzük a meccset! A 14. percben jogos büntetőt hagyott ki a többet támadó Gyirmót, majd Lantos borította fel utolsó emberként Weitnert, így a 25. perctől emberhátrányba kerültek a Munkások, amit három perc múlva ki is használtak a hazaiak Laki 15 méteres ollózásából. Aztán a félidő vége előtt egy Baumgartner-Weitner összjáték révén a kamillázó Dibusz szeme láttára már 2-0 a hazaiaknak. A második félidőben váratlanul szépített a Pécs, de a játékrészt így is irányító Gyirmótnak a győzelme nem forgott veszélyben, így a jelen állás szerint a kék-sárga csapat a feljutó.

 A tippverseny kiélezett, tessék megtekinteni a kifogástalan excel táblázatunkat és tippelni, mert a dobogós helyezettjeink között Kiprich mester kedvenc alkoholjait sorsoljuk ki. 

Budaörs – Bajai LSE
Kaposvölgye – FC Ajka
SZTK-Erima – Kozármisleny
Veszprém FC – Tatabánya
Pécsi MFC – BKV Előre
Honvéd II – Gyirmót FC
Barcsi SC – Videoton-PFLA
ETO II – FTC II

 

7 komment · 1 trackback

Címkék: összefoglaló nb2 nyugaticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr502807371

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.08. 10:27:47

Itt a hétvége, kezdődnek a bajnoki mérkőzések szerte a világban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snowblind 2011.04.07. 15:57:27

Budaörs – Bajai LSE 2-2
Kaposvölgye – FC Ajka 0-2
SZTK-Erima – Kozármisleny 2-1
Veszprém FC – Tatabánya 0-1
Pécsi MFC – BKV Előre 2-1
Honvéd II – Gyirmót FC 0-2
Barcsi SC – Videoton-PFLA 0-3
ETO II – FTC II 1-0

Stefan Derrick 2011.04.07. 19:03:13

Budaörs – Bajai LSE 1-2
Kaposvölgye – FC Ajka 0-1
SZTK-Erima – Kozármisleny 3-1
Veszprém FC – Tatabánya 1-1
Pécsi MFC – BKV Előre 3-1
Honvéd II – Gyirmót FC 1-3
Barcsi SC – Videoton-PFLA 0-2
ETO II – FTC II 2-1

Futó Lada 2011.04.07. 22:05:59

Budaörs – Bajai LSE 1-1
Az nincs hogy a Baja hármat nyer

Kaposvölgye – FC Ajka 1-2
Az nincs hogy az Ajka hármat veszít

SZTK-Erima – Kozármisleny 3-1
Az nincs.

Veszprém FC – Tatabánya 2-2
Továbbra is bízok P.Nagy-ban.

Pécsi MFC – BKV Előre 3-1
Na most már aztán nyer a Pécs.

Honvéd II – Gyirmót FC 1-2
A Honvéd kihozza a maximumot.

Barcsi SC – Videoton-PFLA 1-2
Szépen óvatosan.

ETO II – FTC II 1-0
Mint a nagyok.

Balasnyikov 2011.04.07. 23:28:39

Budaörs – Bajai LSE 1-1
Kaposvölgye – FC Ajka 0-2
SZTK-Erima – Kozármisleny 1-1
Veszprém FC – Tatabánya 1-3
Pécsi MFC – BKV Előre 2-0
Honvéd II – Gyirmót FC 0-3
Barcsi SC – Videoton-PFLA 0-2
ETO II – FTC II 2-1

979122 2011.04.08. 09:05:55

Budaörs – Bajai LSE 1-1
Kaposvölgye – FC Ajka 0-3
SZTK-Erima – Kozármisleny 2-0
Veszprém FC – Tatabánya 0-2
Pécsi MFC – BKV Előre 3-1
Honvéd II – Gyirmót FC 0-2
Barcsi SC – Videoton-PFLA 0-3
ETO II – FTC II 0-0

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.08. 12:10:21

Budaörs – Bajai LSE 1-2
Kaposvölgye – FC Ajka 0-2
SZTK-Erima – Kozármisleny 2-1
Veszprém FC – Tatabánya 1-1
Pécsi MFC – BKV Előre 2-1
Honvéd II – Gyirmót FC 1-2
Barcsi SC – Videoton-PFLA 1-2
ETO II – FTC II 2-1

vérfarkas 2011.04.08. 23:32:48

Budaörs – Bajai LSE 1-1
Kaposvölgye – FC Ajka 0-2
SZTK-Erima – Kozármisleny 0-0
Veszprém FC – Tatabánya 1-0
Pécsi MFC – BKV Előre 1-0
Honvéd II – Gyirmót FC 0-2
Barcsi SC – Videoton-PFLA 1-2
ETO II – FTC II 1-0
süti beállítások módosítása