HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

A Gyirmót pont, az MTK pénz nélkül és egy kis Kelet - NB2, 17. - 18. forduló

2012.03.08. 15:52 Bastille

Legatyásodva, másnaposan! Ezzel lehetne jellemezni a következő sorokat tömören, lényegre törően. Az első helyezettünk (is) a csőd szélére került, a második helyezettünk képtelen (sok éve) megbirkózni azzal a feladattal, ami a Bohócliga fenséges küzdelmeibe predesztinálná őket. A harmadik helyezettünk egy zseniális átutazó, a negyedik meg azt sem tudja mit csinál. Minden más csapatot átitat a nincstelenség és a bunda! Tisztelet a kivételnek! Kutasi Róbert utolsó szárnycsapásai, mint kiderült, totális hazugságban teltek, és ki tudja, hány csapat legalsóbb bugyraiban hevenyészik a szőrös ruhadarab. Megnézzük, hogyan erőlködnek nyugaton, hogy hogyan vette vissza a becsületét a REAC, és szemügyre vesszük a hét legnagyobb meglepetését, és beharangozzuk a jövő heti derbit, a Sport utcai elklásszikót!

Bajai LSE - SZTK-Erima  2-2 Horváth Ferenc nagy szavakkal vezette fel a mérkőzést  a helyi tévének, hogy ők támadó focit fognak játszani, mert ők mindig ilyen focit játszanak,  barszelónázni fognak rögtön, és hogy jó lenne, ha ezt több csapat is így tenné nyugaton és kérdés, hogy Bognár György csapata ezt mennyire engedi. Annyira engedte, hogy az első félidőben nem történt semmi. Aztán a második játékrészben a Baja két pontrúgásból két fejessel elment kettővel, de Burucz Barna húsz perccel a meccs előtt megkapta második véleményes sárgáját, így egy újabb esélyt kapott a ráckevei kistérség kedvenc csapata. Bohócliga mércével is mérhető cserék jöttek a vendégoldalra, Urbán Gábor és Márkus Tibor személyében. A szigetszentmiklósi Gárdiólánál húsz perc múlva májnagyobbodást diagnosztizáltak (értsd: dagad a mája!) ugyanis a két csere betalált, ennek eredményeképp a hazaiak megszerezték tavaszi első, míg a vendégek a tavaszi második pontjukat. 

 
Kozármisleny - Gyirmót 2-0 Az ember hiába imádkozik két héten keresztül, hiába koccint a Gyirmótra, hogy szedje már össze magát és tegye izgalmassá a bajnokságot, hát lófaszt! Hiába Csizmadia meg Ferenczi, olyan tükör simán kaptak ki Baranyában, még ha két tizenegyessel is, hogy ez ellen a Gyirmót ellen a megye kettes Tótvázsony is mentett volna egy pontot. A hazaiak végig meggyőzőbben futballoztak, teljesen  simán hozták ki a labdákat és alakítottak ki helyzeteket és örülhetnek, hogy Somodit az egyik tizi után nem állították ki. Egy az Isten, Kozármisleny!

 
MTK - Videoton-PFLA 1-1 Peric eltiltása idején szépen termeli a gólokat az NB2-ben. Hogy eltiltása után vajon lesz e bérelt helye egy olyan csapat kispadján, az majd kiderül, most azért egyelőre minden meccsen beköszön úgy, hogy enbékettő ide, enbékettő oda, azért akkora különbség a két osztály között játékban nincs, mint inkább gazdasági szinten. Szóval Perics Milán már a kilencedik percben beköszönt, így az MTK felköthette a gatyát. Jöttek-jövögettek a kék-fehér helyzetek, de azt Könyves, Kanta és Wolfe is kihagyta. A második játékrészben már kevesebb helyzet volt, az is igazságos arányban elosztva, mégis sikerült a hazaiaknak egyenlíteni, ugyanis egy Kanta szabadrúgást Kálnoki Kis fejelt a Vidi kapujába. Persze innen köszönjük a Vidinek, hogy közre működik a bajnokság izgalmassá tételében, de ez a gyökér Gyirmót...
 
Sopron - FTC II 1-1 Ha lehet hinni a soproniak honlapján feltüntetett kezdőnek, akkor az őszi defenzív játék után a soproni skorpiók bizony 4-3-3-ban rohamoznak, bár lehet csak otthon. A tavalyi gólfelelős, vagyis Bausz és a két igazolás, Vólent és Simon alkotja a támadósort, míg a vendég Fradiban már egyre több kiszuperált sztár kergeti a labdát, mint Maróti Béci, Jovanovics, Morales vagy Abdi. A Sziljanics-csal fémjelzett soproni védelem a tizenhatodik percben büntető értékűt hibázott, amit Abdi váltott gólra. A helyeikre hivatkozva állíthatjuk, hogy ez az egy ilyen komoly hibája volt a soproni védelemnek és sokáig úgy tűnt, hogy ennek köszönheti a Fradi a három pontot, de a szünetben beállt Fazekas a hosszabbításban egyenlített. Lipcsei azt mondta, Sopronban nehéz!
 
Dunaújváros-Pálhalma - BKV Előre 0-0 Egy hajszállal talán közelebb volt a győzelemhez a BKV, leginkább talán Eszlátyi 35 méteres kapufája miatt, de mindkét csapat becsülettel küzdött, így a pontosztozkodás igazságos, de igazából egyik csapat sem járt jól ezzel az egy ponttal.
 
Tatabánya - ETO II 5-1 Ott kezdődött minden, hogy Böjtét úgy lekönyökölték, hogy három pelenkaöltéssel foltozták épp a mészcsík mellett, amiért Pakut el is küldték zuhanyozni, mégis egy kapu előtti keveredésből megszerezte a vezetést az emberhátrányba kerülő kis ETO. Aztán Farkas Jancsi szépített a félidőben. Jött a kis Nicsenko, de hiába. A második félidőben simán elintézte a Tatabánya a vendégeket, négy gólt lőve tartotta otthon a három pontot.
 
Paks II - Budaörs 1-0 A paksiaknak elég volt egy dinamikus első félidő, hogy egy gólt szerezzenek és azzal behúzzák a három pontot. A Budaörs annyira kiábrándító, hogy nem mondunk semmit! 
 
Kelet:
Egész Magyarországon néma gyásszal kezdődtek a mérkőzések, hisz mindenki tudja, Kutasi Róbert végett vetett életének a sok éve pesztrált csapatát ért bundavádak miatt.  ihetetlen durva, hogy milyen mélységeket tud még prezentálni nekünk szeretett magyar focink, de hogy a dolgok mögött mi lehet még, mert hogy biztos van pár mocskos történet, abba ne is gondoljunk bele. Mátyus János vezette REAC nem halasztotta el a meccset, hanem kiálltak és becsületesen elpicsázták a Kazincbarcikát. (REAC - K'barcika 4-1) A Romanek János vezette és feljutásra pályázó Szolnok pedig csúnya hazai veresébe futott bele a Szlezák Zoltán által dirigált lila kettőtől. Lehet, hogy elfogyott a pénz Szolnokon? (Szolnok - Újpest II 0-1) Meglepetés győzelmet aratott a kis Honvéd, a váciakat verték sok gólos meccsen, pedig a télen elég sok fiatalt vittek el innen. (Vác - Honvéd II 3-4) A tök utolsó Vecsés, akit Duró József igazgat, meglepetésre idegenbe verte a vergődő és totálisan szétzüllesztett Nyíregyházát. (Nyíregyháza - Vecsés 1-2) A jó Pásztor és tizenegy hű báránya hazai pályán nyert az egriek ellen, akiket Simon Antal dirigál. Az Előre így lépéselőnyben van a feljutásért, ezért szurkolói nyugodtan ordíthatják bele az éjszakába: "Hajrá Lilák, nyalnék ...!" (Békéscsaba - Eger 1-0) Meglepetésre a tizenkettedik Orosháza simán verte az ötödik kis Lokit! (Orosháza - DVSC-DEAC 4-0) Az előző fordulóban a Szolnokot verő Szeged, a tavaly igen erős Mezőkövesd ellen remizett. (Szeged - Mezőkövesd 1-1) A forduló derbije a két meglepetés csapat meccse volt. A harmadik otthonába utazott a negyedik, nevesítve a Balmazújvárosra érkezett a szenzációs Cegléd és ha már ott voltak... (Balmazújváros - Cegléd 1-2)
 
Beharangozó:
SZTK-Erima - Sopron Háromesélyes mérkőzés, mégis a Sopronban látunk több potenciát.Ha idegenben is felvállalják a három csatáros felállást, akár nyerhetnek is.
Tipp:1-2
 
ETO II - Bajai LSE A kis ETO nagy verésbe szaladt bele a múlt héten, a bajaiak pedig két gólos előnyt pazaroltak el. Döntetlen szagú mérkőzés ez, ezért ikszet jósolunk, de gólok azért lesznek.
Tipp: 2-2
 
Budaörs - Tatabánya Most végre a Bányászok idegenben is megmutathatják és meg ismutatják a kutyafittyet! Alázni fognak!
Tipp: 0-4
 
Videoton-PFLA - Paks II Hiába nyert a kis Paks, a Vidi még nagy falat lesz nekik, főleg ha azt is számításba vesszük, hogy idegenben játszanak és a Vidiben visszajátszók is lehetnek.
Tipp: 2-0
 
Ajka - Kozármisleny Még mindig fekete ló az Ajka tavasza, egyetlen meccsükön bepucsítottak a Gyirmótnak.Erre most itt a Kozármisleny, akik a régen katlanként aposztrofált ajkai Sport utcából el fogják vinni a három pontot.
Tipp: 1-3
 
FTC II - Veszprém Mindkét csapat viszonylag magabiztosnak tűnik, ám az újoncait már a soraiban tudó vendégek elhozzák a három pontot.
Tipp: 0-1
 
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma Na, most a hazaiak jól megmutathatják, hogy mekkora! Alapos verést jósolhat mindenki, legnagyobb esély tényleg arra van, hogy legalább hárommal nyernek Molnár 'játszottam az Espanyolban' Balázsék.
Tipp: 5-0
 
BKV Előre - MTK Egy utca, két csapat. Elklásszikó a nyóckerből, a tisztességes emberek mérkőzése. Az egyik oldalon centenárium és pénzügyi válság, a másikon 124 év, jól működő akadémia és pénzügyi válság. Sok gól, vikingek, kiváló büfé és foci. Vagy nevezzük, aminek akarjuk.
Tipp: 4-3
 
Tippszelvény:
FTC II - Veszprém
SZTK-Erima - Sopron
ETO II - Bajai LSE
Budaörs - Tatabánya
Videoton-PFLA - Paks II
BKV Előre - MTK
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma
Ajka- Kozármisleny

7 komment

Címkék: összefoglaló beharangozó nb2 nyugaticsoport keleticsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr184297925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kifli007 2012.03.08. 20:57:36

FTC II - Veszprém 2-0
SZTK-Erima - Sopron 2-1
ETO II - Bajai LSE 1-1
Budaörs - Tatabánya 0-3
Videoton-PFLA - Paks II 2-0
BKV Előre - MTK 0-2
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 3-0
Ajka- Kozármisleny 1-2

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.03.09. 10:09:31

FTC II - Veszprém 1-1
SZTK-Erima - Sopron 1-1
ETO II - Bajai LSE 1-1
Budaörs - Tatabánya 0-2
Videoton-PFLA - Paks II 2-0
BKV Előre - MTK 2-2
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 3-0
Ajka- Kozármisleny 1-2

vérfarkas 2012.03.09. 10:56:39

FTC II - Veszprém 2-1
SZTK-Erima - Sopron 0-0
ETO II - Bajai LSE 1-1
Budaörs - Tatabánya 1-0
Videoton-PFLA - Paks II 2-0
BKV Előre - MTK 1-2
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 2-0
Ajka- Kozármisleny 1-1

979122 2012.03.09. 12:47:33

Tegnap nem ment, most talán

FTC II - Veszprém 2-1
SZTK-Erima - Sopron 1-2
ETO II - Bajai LSE 1-1
Budaörs - Tatabánya 1-3
Videoton-PFLA - Paks II 3-0
BKV Előre - MTK 1-3
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 4-0
Ajka- Kozármisleny 1-2

snowblind 2012.03.09. 18:38:44

FTC II - Veszprém 2-1
SZTK-Erima - Sopron 2-0
ETO II - Bajai LSE 2-1
Budaörs - Tatabánya 1-3
Videoton-PFLA - Paks II 2-0
BKV Előre - MTK 0-3
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 3-0
Ajka- Kozármisleny 2-1

Stefan Derrick 2012.03.10. 10:48:46

FTC II - Veszprém 2-1
SZTK-Erima - Sopron 2-2
ETO II - Bajai LSE 1-0
Budaörs - Tatabánya 1-2
Videoton-PFLA - Paks II 3-2
BKV Előre - MTK 1-1
Gyirmót - Dunaújváros-Pálhalma 0-0
Ajka- Kozármisleny 2-3

snowblind 2012.03.13. 13:00:11

A fordulót fantasztikus, 5 pontos teljesítménnyel, holtversenyben Stefan Derrick és vérfarkas nyerte. Szorosan mögöttük végzett Kifli007 és szerény személyem 4-4 ponttal. :D

Excel:
www39.zippyshare.com/v/91725013/file.html
süti beállítások módosítása