HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Megmondtuk előre - kommentverseny 2011/12 18-30. fordulók és összetett

2012.06.06. 09:30 vérfarkas

A következetesség jegyében az ősz után tavaszra is beígértük a kommentek rendszeres értékelését. Ennek elmaradása azért fájdalmas, mert az új stadionok, tőkeerős befektetők, nemzetközi sikerek közepette ez volt az egyetlen ígéret a bohócligában, ami nem teljesült. Szerencsére játékosaink nem adták fel, és hétről-hétre küldték kretén indoklásaikat. Pedig nehéz dolguk volt, a tavaly százéves Vasas például tavasszal abszurdabbnál abszurdabb történetekkel ünnepelte az idei Örkény centenáriumot. Sokszor hittük, hogy ezt vagy azt a hírt már nincs hova kommentálni, de szerencsére mindig akad valaki, aki a bombagól után még egyszer bebikázza a hálóba a pettyest. Következzenek a tavasz legszebb pillanatai, és a végső eredményhirdetés!

18. forduló-Eltévedve

A tavaszi nyitányon többen még keresték a helyüket. nbcee szerzőtárs időutazója pl. az ötvenes évekbe repült, különdíjasan:ZTE – PMFC-Matias 1-4, A Munkás cigit szeretem, de Pécsről nekem csak a Dózsa jut eszembe. A Matiast külön nem kommentálnám, van nekem elég bajom a nélkül is.

Megosztott bronzérmes Artie és Piazza Parenzo. előbbit a csapatnevek, utóbbit az átigazolások zavarták össze:Haladás Sopron Bank – Győri ETO FC 1-2 Sopronban nyerni szokott az ETO. Vagy a fasz tudja, hol lesz ez a meccs / Vasas Híd – Budapesti Honvéd 0:2 H. Zoltán kettőt vállal, majd magabiztosan fölévág egy tizenegyest.

Az ezüstös slowmotion minden lehetőséget számba vett az értékelésnél:Újpest-Siófok 2:0 Ez az Újpest vagy jól fog játszani, vagy rosszul, vagy jellegtelenül. más lehetőséget nem látok.

A győztes pedig Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), aki a beharangozóban is megénekelt, ötrészes Die Hard trilógiából épített ciklust, ilyen gyönyszemekkel:Lombard Pápa Termál – MVM Paks 1-1 „Ez egy Yugo, keveset fogyaszt, viszont nem megy.”

19. forduló-Visszasírva

Hanta statisztika doktorival harangozta be a fordulót, de nbcee különdíjas indoklásait ez sem befolyásolta:Kaposvár - Pápa 1-0 A fővárosiak ezt simán behúzzák.

Ugyancsak kiemelendő Futó Lada, aki Fatusit sírta vissza:Pécs - Fradi 0-0 A zéróspíl ellen tüntet a Babatunde Fatusi Baráti Kör, és az MLSZ-nél a mérkőzés újrajátszását követelik.

Vidi-master az angyalföldi klasszisokat hiányolta:Haladás - Vasas 2-1 25 éve: Mbemba, Jean Claude. 5 éve: Unierzyski, Marius. Ma: Mehmedagic, Haris. Na ezért szar a Vasas és a magyar foci.

A bronzos VGL a bohócliga egyik legnépszerűbb spílerének hiányára hívta fel figyelmünket:Pécs - Fradi 1-0 Fradi szurkolók bajban, Bajzátot eltiltották, nincs kit anyázni.

Ezüstérmesünk Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) vélhetően egy könnyező Sirinbekov poszter alól küldte kommentjét:Haladás - Vasas 1-0 Lassan a feledés homályába vesző emlékek, Gricajuk, Maczó és bandája a pályán. Maczót látni és meghalni.

Az aranyat pedig Piazza Parenzo nyakába akasztjuk, ennél szebben nem lehetett kommentálni a győri edzőváltást:

Győr - Siófok 1:1
- Na, kisfiam, hogy tetszik az új anyukád?
- Apa, téged átb*tak. Ez nem is új.

20. forduló-rangadók

A rangadóktól hemzsegő fordulóban balco bronzérmesként egy fővárosi derbi kapcsán rántott vissza minket a földre, igaza volt:FTC-Honvéd 0-0 Felfokozott küzdelem, semmi foci. klasszikus rangadó.

Ezüstöt érdemelt Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), aki a bajnoki cím sorsáról döntő meccset indokolta:Videoton-DVSC 1-1 Sousa nem fog kezet Kondással, ezért a hazai sportlap újságírója lefejeli. Botrány!

A legszebben pedig Artie hűtötte le a nyugat-dunántúli sportbarátok várakozásait:ZTE-Haladás 0:0 Rangadó, faszom. Persze.

21. forduló-Jóslatok

Heti különdíjas kollégánk, Jester a pécsi meccsen találta meg a két csapat közös pontját:PMFC - Videoton 1:2 Ahol_megfordult_Bódog_Tamás-rangadón

Black Lotus ciklussal jelentkezett, főszereplőjét Győrben is el tudná képzelni:Győri ETO - Paks 1-0 "A José Mourinho által is tisztelettel emlegetett 7-2-1-es taktikai sémámból már csak egy pengés befejező csatár hiányzik. Hercegfalvi pont jó lenne" - Pintér Attila.

A bronzos housemd, aki a diósgyőri edzőváltást látta előre Puhl Sanyi varázstükrében:DVTK - UTE 1:2 Puhl Sándor a tükör előtt gyakorolja a morálisválság kifejezést vasárnap estére. A tükör meghasad.

A heti második Bukott Rockzenész már ekkor figyelmeztetett, sok szempontból felesleges a győri hajrá:Győri ETO - Paks 2:0 Pintér serege tovább menetel, kell az európai kvalifikáció, hogy legyen honnan kizárni őket.

A forduló aranyát VGL kapta, aki egy kérdésbe sűrítette a Fradi teljes idei szezonját:Haladás - FTC 1-1 Azt mondják, idegenben jobb a Fradi. Mihez képest, kérdezem én?

22. forduló-Előzetesben

Dömével mindig jó esély van komment érmet nyerni VGL-nek ezúttal egy bronz sikerült:Ferencváros - Vasas 1-0 Détári a bíróra panaszkodik, hogy már megint elbuktak három pontot, amikor hirtelen betölt a megfelelő szoftver és Döme már a magyar Barcelonát látja viszont csapatában.

Ugyancsak Döme hozta az ezüstöt Piazza Parenzo számára, egy sokszor lerágott csontot tudott újraértelmezni:Ferencváros - Vasas 3:1 "Láthatja, elvettek tőlünk három pontot"
(Ismeretlen fröccsimádók, miután kedvenc vendéglátóipari egységükben bevezették a smartkártyát, de a rendszer még nem működik tökéletesen).

A győztes, Bukott Rockzenész állítása szerint a börtönszleg.blog stílusában indokolt, de szerintünk csak túl sok Egervári rézkarcot nézegetett. Mással aligha magyarázható díjnyertes kommentje, melynél alighanem Michelle Wild fogta a pennáját, amiért egy emberként irigyeljük:Újpest - Debrecen 1:3 "A Loki fújatni megy Újpestre, bár a lilák egy picit fogaznak majd, ha érted, hogy mondom."

23.forduló-Bírólesen

Megosztott bronz jár housemd és Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) részére. Előbbi a Vidi elvesztett aranyát énekelte meg, utóbbi a Fradinál bevezetett bírófigyelő kezdeti nehézségeire figyelmeztetett: Haladás-Videoton 1:1 A Vidi olyan, mint légierőnkben a Gripen: drága, látványos, csak nem jó semmire. / ZTE-FTC 1-1 Dömét eltiltják a meccs után tett nyilatkozata miatt. Meg nem erősített információk szerint rosszul fordították le Collina szavait. Nyilván bunda.

Piazza Parezzo a Húsvét jegyében küldte aranyérmes kommentjét: Diósgyőr-Paks 1:1 A paksiak ajándékkal kedveskednek a Diósgyőrnek: az atomerőműben kitenyésztett különleges nyúl, az ún. "paksifüles", amellett, hogy harminc kilós sonkái vannak, képes négy oktávban kiénekelni a "Nem érdekel más" kezdetű örökbecsűt.

Aranyos lett spinyókirály, aki arról értekezett, ne vegyünk minden nyilatkozatot készpénznek: Debrecen-Siófok 2-0 Ezt olvastam a héten, egy Simon Attilával készített interjúban. És nem a Siófoki honlapon! "Talán az lenne a nagyobb meglepetés, ha legalább egy pontot nem hoznátok el a cívisvárosból." Én meglepetésre számítok.

24. forduló-Lombardia

Különdíjas kollégáink közül Futó Lada egy teljes edzőkeringővel készült: Újpest-Honvéd 1-1 A vereség után menesztik Supkát, aki az UTE trénere lesz hétfőtől, a helyére Détári kerül, akinek mindig is a Honvéd volt a kedvenc csapata. A Fradinál így Sisa Tibor kerül képbe, aki helyére visszamegy Prukner Kaposvárra (de ez már csak szerdán ) .A ZTE élén így Acél Zoltán lesz, mert neki már komoly rutinja van abban, hogy hogy kell normálisan kiesni az első osztályból.

Jester pedig már csak a Harmadik félidőben bízott: Pápa-Haladás 2:1 Nemtom mér, majd Török Gábor elemez

A harmadik különdíjat annak a kollégának ítéljük, aki nem is tippelt. Hiányzás esetén volt már itt feledékenység, a netszolgáltató ekézése, de vidi-master minimalista őszintesége könnyeket csalt szemünkbe: Kaposvár - Diósgyőr ALKOHOLIZMUS MIATT LEKÉSTEM

Artie fájdalmas szóvicce harmadik helyet ért: Siófok-Pécs 2:1 Sharm-el-Lake-ről indul direkt járat Asztanába?

Ezüstöt kap Piazza Parenzo, aki Lombard ügyben nyilvánult meg: Pápa-Haladás 1:1 Már csak egy tatabányai bíró kellene.

az aranyos slowmotion pedig még ezt is megkontrázta: Pápa-Haladás 1:2 a meccset rendezhetnék Tatabányán, és akkor teljes lenne a Lombard-fieszta. főleg, ha milánói megfigyelők jönnének megtekinteni valakit.

25. forduló-Bundában

A bajnokság vége felé megszaporodtak a gyanúsnak vélt mérkőzések. Játékosaink egymásra licitálva teljes fordulókra húzták rá a téli ruhadarabot. Jester ettől függetlenül szimplán csak pesszimista volt, jutalma a különdíj, és, hogy végül tévedett: Honvéd - Siófok 1:3 Sokáig egy bugris góllal vezet a Sió. Ha kijutok, Hanta a 80. percig állítja majd mellettem állva, hogy 3:1 lesz ide, aztán a 81. minutában Simon talál még egy gólt, Hanta továbbra is hisz a 3:2-ben - persze ide, jön is a harmadik gól: persze oda. A végén össznépi füttykoncert söpri el a meccset - söpörné, ha a kinnlévő 20 ember hangja nem szállna el a szélben, s Faggyas 93. percben bekotort góljára már csak az eredményjelző fölött elvitorlázó szakadt varjú kapja fel a fejét.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) és Artie ugyanarra a meccsre sütötte rá a tippmix jelzőt, ami nem kis bravúr, tekintve, hogy fordított eredményt tippeltek. Egy-egy bronzérem mellett megbeszélhetik: Vasas - Pápa 2-1 Gyepes itt van, Ilizi félhet. Nem tudom honnan, de össze kell szedni rá a pénzt. Bunda / Vasas - Pápa 0:1 A Vasas kurvagyenge, mint jeleztem, meg amúgy is büntetőpontokat gyűjtenek, szóval tippmix.

Nem bundázott, csak őszinte hittel tippelt az ezüstös housemd, aki naivitását egy lírai alliterációval koronázta meg: Zalaegerszeg - Videoton 1:1 zalai záporban ázik a zarándok. zengve zúg a hajrá zeg, zouza zemében zord rettenet.

Ugyancsak a témába vágott a győztes slowmotion, aki arról a problémáról beszél, ha két eladó találkozik: Honvéd - Siófok 4:4 A Honvéd nem lesz dobogós, a Siófok nem esik ki. a két csapat már abban is verseng, hogy melyikük tudja jobban eladni a meccset. megállapodás nincs, csak sok-sok gól.

26. forduló-Bundában 2

Ezt a fordulót is a gyanú árnyékában rendezték. Ha postai levelezőlapon érkeznének a tippek, a szerkesztőség tele lenne bochumi bélyegekkel.

Bronzosaink megint csak Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) és Artie, ugyanaz a meccs, ellentétes eredmény, de akkor is bunda!: Videoton-FTC 3-1 Sima. Torghellék, Rósák, Détárik mellett lehet kérdéses a bunda? / Videoton - Ferencváros 1:3 Döme még mindig nem tudja, ki az a Sousa, de annyira lendületbe jött, hogy bunda.

Az ezüstös slowmotion a földrajzi fekvés előnyeiről értekezett kispesti szurkolóknak: Paks-Honvéd 1:0 Kész szerencse, hogy a pálya észak-déli tájolású, a Duna meg keleten folyik, így nem lehet a Dunába rúgni a tizenegyest.

Az aranyat pedig housemd fohászának ítéljük, csodálkoznánk, ha kedvenc női neve az Alexandra lenne: Rákóczi-Pécs 0:0 Uram, ha ráérsz, adjál már csak tizedannyi bölcsességet Matyinak, mint amennyi pénzt adtál neki... legalább vedd rá, hogy olvasson el párat a könyvek közül, amiket árul...

27. forduló-Hagyjuk

Különdíjas kollégánk Futó Lada versbe oltott ciklusának egyik legszebb darabja a Vasast találta meg:

Vasas – Siófok 2-1
Vasasról szól most a rege,
Kemények mint a tó jege.
túlélték a hosszú telet,
irány az NB2 kelet.

A harmadik helyezett Piazza Parenzo egy új honvédségi csodafegyverre hívta fel a figyelmet, reméljük, nem ezzel kínoz a CIA: Honvéd – Rákóczi 2:1 A Honvéd-pályán a meccs előtt a hangszórókból felhangzó nóták minden ellenfelet sokkolnak.

Az ezüstös sirsteve nem hitt a fegyverben, viszont érzékelte az igények találkozását: Honvéd – Rákóczi 0-2 A Honvéd nyáron nem akar Jerevánba utazni, a Kaposvár meg nem akar ősszel Kozármislenyre.

A győztes nem más, mint The Drunken Master (a.k.a. Eltiron), akinek tisztán látását Hegyi Iván is megirigyelhetné: Vasas – Siófok 0-0 most lehetne okoskodni, hogy "minden előjel egy gyenge mérkőzésre utal, ilyenkor szokott meglepetésre szikrázó, nagyszerű..." stb, de hát bazmeg, VASAS-SIÓFOK, hagyjuk

28. forduló-Mindenki másképp csinálja

Azon már meg sem lepődünk, hogy mindenki, minden meccsre bundát várt, de ezt indokolni is kell tudni. Piazza Parenzo bronzot érően realista volt: Pápa-Kecskemét 2:1 A Kecskemét letétbe helyez három pontot, jó lesz az majd nehezebb időkben.

Az ezüstös Artie alighanem a matek érettségi lázában már kevésbé követhetően vezette le a bizonyítást, de nem vitatkozunk. Debrecen-Pécs 4:0 Tippmix. Szünetben még a Pécs vezet.

Az aranyat bmiky31 érdemelte ki egy csodálatos ciklussal, ami rövidsége okán teljes terjedelmében áthaladt a gólvonalon idézhető:

Diósgyőr-Honvéd 2-0 Van, akit nem várnak, csak érkezik
Újpest-FTC 1-2 Van, aki kivetkőzik magából
Paks-Vasas 2-0 Van, aki hátulról tör előre
Siófok-ZTE 1-0 Van, aki kénytelen, van, aki képtelen
Kaposvár-Haladás 2-1 Van, aki gyűjtöget, van, aki megnyeri
Pápa-Kecskemét 1-3 Van, aki rohammal és keményen
Videoton-Győr 2-1 Van, aki vár, míg elfogynak előle
Debrecen-Pécs 3-0 Van, aki gyűjtöget, van, aki megnyeri
S olyan is van, akiről nem értem, hogy mért szabad?

29. forduló-Még csak nem is bunda

Bronzot ért christvu panasza, ami nem is tipp indoklásként érkezett: És excelt szeretnék, mert így nem tudom, hogy 110 vagy 120 pont hátrányt kell ledolgoznom az utolsó fordulóban!

A beletörődés sugárzott Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) ezüstérmes kommentjéből, amely a Vasas utolsó hazai meccsét könnyezi meg:  Vasas - Rákóczi 1-1 Utolsó hazai. Vér, halál, pusztulás. Lebundázni sem tudjuk.

Piazza Parenzo pedig aranyat érően hívta fel a Fradi drukkerek figyelmét: Nincs ingyen ebéd!: Ferencváros - Siófok 1:2 A szurkolók majd megtanulják, hogy ne akarjanak a játékosok kontójára mulatni.

30.forduló-Az utolsó bundák

A szezon végén Black Lotus már a jövőbe tekintett: DVTK-VASAS 1-1 „Célunk, hogy a következő idényben stabilizáljuk a klub pénzügyi helyzetét. Első intézkedésként felkértük edzőnek Tornyi Barnabást.” – a Vasas aktuális tulajdonosa

Szintén a munkaügyi perek hőséről írt a bronzos housemd, bár valami azt súgja, nem őszinte a várakozása: PMFC-MATIAS-BUDAPEST HONVÉD 0:1 Méltóképp búcsúzunk. és szerintem ide jön Tornyi.

Megosztott ezüstöt kap kétballáb és Dr. KOTász (Cobretti hadnagy), akik eltérően látták a negyedik helyért folyó küzdelem őszinteségét: PMFC-MATIAS-BUDAPEST HONVÉD 0:1 Mindenki azt várja, hogy a Honvéd direkt el akarja bukni a 4. helyet. Az oddsa már olyan nagy lesz, hogy kivételesen magukra fogadnak a Honvéd játékosok. A megnyert pénzből mehetnek kiesni Kazahsztánba, adhatnak a pécsieknek, és még marad is.

PMFC-MATIAS-BUDAPEST HONVÉD 1-1 Bajzát szándékosan lő öngólt a 90. percben, aztán röhögve fut oda a kétségbeesetten hápogó Hemibához.

Az aranyat sirsteve sporttársnak ítéljük, kommentje abszurd, de volt esélye, ami mindent elmond a bohócligáról DVTK-VASAS 3-0 Miskolcon Szentes Lázár véghez viszi azt, amiért felvették. EL indulást érő helyre hozza a DVTK-t.

Összetett eredményhírdetés

A pontozás egyszerű volt, 3-2-1 pont a dobogósoknak, 1,5 a különdíjasoknak. A harmadik helyen holtverseny Piazza Parenzo és slowmotion közt, az aranyat pedig Dr KOTász (Cobretti hadnagy) egy pont előnnyel szerezte meg housemd előtt!

Mindenkinek gratula, a dobogósok figyeljék az elektronikus postaládájukat.

<!--[if gte mso 9]> <w:

13 komment

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr954568380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artie 2012.06.06. 12:51:30

Annyira jól sikerült megtippelni a Vasas-Pápa tippmixet mindkettőnknek, hogy 1:1 lett. :D

Gratulálok a nyerteseknek, sajnos nem sikerült tripláznom, és harmadszor is érmet szereznem, de szerintem mindent elmond az, hogy végigröhögtem az egész írást.:)

Az meg különösen csodaszép, hogy a kommentem kommentje (Debrecen-Pécs) ilyen gyönyörű lett.:D

nbcee 2012.06.06. 18:27:56

Ha nem Dr. Kotász nyerte volna meg a Die Hard-ciklusáért, akkor éhségsztrájkba kezdtem volna a Labdabiztos-székház előtt. (És ezt a személyes ismeretségtől függetlenül mondom)

housemd 2012.06.06. 23:35:01

Óh, hát köszönöm hogy ilyen magasra értékeltétek szerény teljesítményemet..:)Dr. Kotásznak a győzelemhez, Pizzának és slowmotionnak a helyezéshez, Artienak, Drunkennek,Ladának és mindenkinek a remekbeszabott szösszenetekhez gratulálok... köszi srácok, mindig volt miért várni a hét végét!

christvhu 2012.06.07. 11:21:04

Ma is élmény újraolvasni eme gyöngyszemeket, gratula!

De hol az excel????? :-)

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.06.07. 11:30:41

Szerintem bunda! Amúgy kösz mindenkinek ezt az évet, jókat röhögtem, hiába, a magyar futballnál kevés viccesebb dolog van, ideértve Doug Piranha-t, és Spiny Normant is.

Mellesleg eddig szórakozott velem a böngésző valszeg, mert nem láttam a kommenteket, és nem is tudtam megnyilatkozni, bár nem egy nagy veszteség ez, tudom.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2012.06.07. 11:33:22

@nbcee: igazán kösz, Radar átküldte a kommentet, mint jeleztem, eddig nem láttam vmiért :)

vérfarkas 2012.06.08. 11:09:14

@housemd: Gratula, és küldtem üzenetet az emilcímed tárgyában. Jelentkezz, hogy küldhessem a "jutalmat".

slowmotion 2012.06.14. 16:35:34

ó vazze, pedig gyengébb teljesítményt nyújtottunk, mint tavaly, oszt' mégis megint megvan a bronz...

mivel itt minden bunda, ezért az illetékeseknek felajánlom a kis 6,2 fogú, de arcot kiválóan letépő porontyom egy heti szarospelenka-termését. küldjetek mailcímet!

slowmotion 2012.06.14. 16:40:50

ja, @vérfarkas: ha még nem jelentkezett Mailer Daemon bácsi, hogy a profilomban megadott cím nem létezik, akkor szólok, hogy már vagy három-négy éve nem férek hozzá, ellenben szívesen megadom a mostanit. vagy kérdezd meg Ladát vagy Lotust vagy nemtomkit, tavaly már elküldtem nekik a címemet, talán még megvan nekik.

vérfarkas 2012.06.14. 16:57:15

@slowmotion: akkor küldd el te a címedet az én profilomra, így a leggyorsabb

hüjeliba 2012.06.17. 11:51:09

Remélem idén is lesz összefoglaló arról, ha minden tipp bejött volna, ki lenne a bajnok és a többi ( tudom hogy volt már ZTE poszt), de idén erősen dobgósok lennének.

slowmotion 2012.06.22. 21:00:32

@vérfarkas: ez a leggyorsabb, már ha levesszük belőle a reakcióidőmet.
mail száguldott.
süti beállítások módosítása