HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

10. Labdabiztos Hattrick-kupa

2012.07.02. 20:16 Black Lotus

Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a lényeg azonban maradt olyan, mint a korábbi hétköznapokban: bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, képes spanyol válogatottakat idézve keresztülcsörtetni a kupa mezőnyén, meg sem állva az aranyéremig - valamint azok is, akik számára a coubertin-i eszme jegyében a győzelem helyett (mellett) a részvétel a lényeg.




Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupára előjelentkezni kell, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -  A kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2012.07.08. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

361 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr474624632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.02. 20:51:19

Egyelőre sima posztként, nem oldalsávban, a nevezések meggyorsítása érdekében.

panteraAtus 2012.07.03. 16:53:11

Megjöttem én is.....

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.07.03. 21:26:11

Elküldtem én is.

Az MK-ban egy II. ligás csapatot kaptam, ami elvileg túl sok jót nem jelent, de kissé meglepődtem, hogy egy tiszta 7-8 csillagos csapat, gyakorlatilag csak a védelme jobb, azt hittem, hogy a második vonalban már 10+ csillagos csapatok vannak. A másik amit kissé furcsállok, hogy elég sokan játszanak csak két védővel a kupában, legalábbis a legutóbbi és a következő kupaellenfelem is ezt csinálta.

Kiß B. 2012.07.03. 22:50:40

Tizedszer is, mint mindig: Hajrá Somogyország!

paradicsomsal 2012.07.03. 23:29:46

A Vasas DH nevezése is megtörtént.

oylinn 2012.07.04. 11:40:24

Újonc csapatként idén én is indulok a 10.jubileumi Labdabiztos kupán!

Lycsebatyo 2012.07.04. 12:20:19

Hali.
Elküldtem a jelentkezésem, de múltkor megjelent az eddig jelentkezettek listája, most pedig ismét a jelentkezési lapot látom, elküldtem tehát mégegyszer, de nem változott semmi.
Remélem nem zavartam be kettős jelentkezéssel, de jó lenne, ha valaki meg tudná mondani, hogy a Yeti-Faced sikeres jelentkezést adott le vagy sem.
Köszi és remélem bent vagyok és minden OK a jubileumi LB-re :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.04. 12:57:20

@Lycsebatyo: Mindkét jelentkezésedet regisztrálta a rendszer, úgyhogy a te részvételed az LB-n már-már túlbiztosítottnak mondható. :)

Ranagol_5 2012.07.04. 13:44:52

Nem tudom idén mi van a srácokkal, de tovább mentem kupában egy 4. osztályu csapat ellen. Srác csapata félidőben már ment kettővel, és lecserélte a középpályáját, ez volt a szerencsém, mert utána 2 perc alatt egyenlítettem, majd hosszabbításban nyertem. Ráadásul a 3 gólból 2őt védő rugott. :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.04. 14:14:26

No, én szerda reggel (jövő héten) eltűnök nyaralni. Kicsit gond lehet, ha közben elindul a bajnokság, de remélem valahogy meg tudjuk oldani majd. :)

bundabotrany 2012.07.04. 18:34:43

Lehet, hogy nem lesz zavartalan a jubileumi lebonyolítás a nyár miatt, de én nem megyek olyan helyre, ahonnan ne tudnék kihívást küldeni, vagy elfogadni.

Jelentkeztem.

VGL 2012.07.04. 21:35:22

elvileg neveztem, gyakorlatilag majd kiderül, hogy megjelenik-e a doksiban...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.05. 09:06:17

Jelenleg 24 nevezés van, köztük az abszolút újonc SFC SE, illetve a néhány szezon távollét után főnixmadárként újjáéledő Safrany FC. A lista valószínűleg még nem teljes, a korábbi kupagyőztesek közül még várjuk a KecsoSE, a Salazar's és a Gruppo Hordó felbukkanását is.

bundabotrany 2012.07.05. 09:34:34

A jövő szerdán kezdünk is? Mert nem mertem barátságost lekötni, pont ezzel e lehetőséggel számolva.

bundabotrany 2012.07.05. 09:35:41

@Black Lotus: Jó lenne látni a táblázatot arról, kik neveztek.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.05. 09:37:48

@bundabotrany: Nyugodtan kössél le mérkőzést, a jövő héten még nem kezdünk. A nevezés vasárnapig tart, hétfő-kedden készül el a csoportbeosztás és a pontos menetrend és jövő szerdától lehet lekötni az első forduló (július 18.) mérkőzéseit.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.05. 09:39:06

@bundabotrany: Nem értem, miért nem mutatja a táblázatot nevezés után. Ha szükséged van a nevezettek listájára, akkor küldj kérlek egy gmail címet és megosztom veled a googledocsot.

bundabotrany 2012.07.05. 09:58:58

Nem annyira lényeges, nagy valószínűséggel nem az 1-8. helyért játszik majd a csapat - csak eddig mindig látható volt az a táblázat, most meg nem.
DE az is lehet - már nem emlékszem - hogy csak az előnevezés lezárulta után jelent meg. Én már 46 éves vagyok, a memóriám ezért nem olyan, mint ifjú koromban.

gyogyviz3 2012.07.05. 14:18:20

Beneveztem csapatommal, így ismét lesz nő, és Hattrick Masters-játékos. Utóbbival sokra mentem az előző szezonban is :)

slowmotion 2012.07.05. 15:03:24

sziasztok, OFF leszek, de:
Excel nem lesz a tavalyi tippversenyről, vagy csak én maradtam le róla?
köszi, a résztvevőknek jó játékot!

VGL 2012.07.05. 19:33:51

@f_miki: ollé, akkor kilencedszer is...cél nem utolsónak lenni.

laca65 2012.07.06. 07:51:29

Természetesen az Eger Boyz is nevezett!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.06. 11:29:51

@slowmotion: Én sem találkoztam még Excellel. Elvileg az NB1 Lada hitbizománya, én eddig ezért is nem foglalkoztam a dologgal.

Úgy tudom, na'73 vezette az Excelt jó darabig, rákérdezek majd nála, hogy meddig van kész. Csak most kicsit le vagyok foglalva, úgyhogy egy pár nap türelmet még kérnék.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.06. 11:33:08

A tegnapi helyzetjelentés óta további öt nevezés futott be (Salazar's, Jódaqua SE, Pebo FC, Eger Boyz és második abszolút kupaújoncként a fli98 együttese), így most 29 csapat van. Ha a nevezők száma 32 vagy az alatti marad, akkor a tavalyihoz hasonlóan négy nyolcas csoport lesz, 33 vagy több nevező esetén módosítunk valamit, de lehet, hogy a négy csoportos felállás akkor is megmarad majd.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.07.06. 12:04:52

@Black Lotus: nem olvasható a jelentkezettek listája, így csak egy biztonsági kérdés: beérkezett a jelentkezésem?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.06. 12:17:58

@C_Brown: Igen.

Mivel ez a láthatósági probléma továbbra is fennáll, az alábbiakban látható a nevezett csapatok névsora. Kérem, mindenki nézzen rá egy másodpercre, hogy látható-e rajta. A nevek a beérkezett nevezések sorrendjében olvashatók.

1. FC Black Lotus
2. Palota FC
3. cikoria
4. NagyAti '73 FC
5. Ózdi Kohász
6. Yeti-Faced ReBoRn
7. Revenge 2009
8. Beton SE
9. Bastille LSE
10. Egri Csillagok FC
11. Rohan lovasai Fc.
12. Szopós Murénák FC
13. Nincs Légiós Nincs Sírás FC
14. Somogyország
15. Botláb BFC
16. Vasas DH
17. Ranagolidák
18. Palóc Mentő Alapítvány
19. SFC SE
20. Szájfocisták FC
21. VM Egyetértés
22. Szeptember 29. FC
23. Football Club Actors
24. Safrany FC
25. Salazar's
26. Jódaqua SE Sóshartyán
27. Pebo FC
28. Eger Boyz
29. fli98

hatarsorompo 2012.07.06. 13:18:15

@VGL: Az utolsó helyet lefoglalom magamnak.
Ez valószínű, mert a legnagyobb befogadóképességű stadiont, és a legkisebb tudású csapatot hozom a tornára.
És mivel be akarom tartani a 3+1-et, ezért még az eddiginél is gyengébb leszek.

na73 2012.07.06. 13:32:01

@slowmotion:
Futó Lada sporttársnak küldtem az excelt az utolsó forduló után...

Kérdésem: Hova küldhetem, hogy megjelenhessen ?

fli98 2012.07.06. 18:33:28

én közben jelentekztem

fli98 2012.07.06. 18:39:55

1. forduló mikor lesz?

fli98 2012.07.06. 18:41:30

@fli98: Jahh és black lotus a csapatom neve (BOCSÁNAT) Fc Hungária. A manager nevem fli98. Télleg sorry hogy félre értettem.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.06. 21:56:43

@na73: nekem nyugodtan küldheted a garfwizard@gmail.com címre. Ezzel együtt is kérek egy-két nap türelmet, mert a hétvégém elég rohanós lesz.

@fli98: Semmi gond, a jövő hét elején, mikor a csoportbeosztást csinálom, úgyis kiderült volna. :) Kezdés 18.-án szerdán lesz, vagyis jövő szerdán (11.-én) kérlek, hogy ne köss már le barátságost a kupán kívülre. A csoportbeosztás legkésőbb kedd este elérhető lesz.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.09. 09:30:56

Tegnap éjszaka lezárult a nevezési határidő, az utolsó napokban még két nevezés érkezett, a Bunnykickyouhard és az újonc Olimpic Neuve csapataitól. Ezek alapján a kupa jubileumi kiírásában az alábbi 31 csapat kíván egymásnak feszülni (a nevezés leadásának sorrendjében):

1. FC Black Lotus
2. Palota FC
3. cikoria
4. NagyAti '73 FC
5. Ózdi Kohász
6. Yeti-Faced ReBoRn
7. Revenge 2009
8. Beton SE
9. Bastille LSE
10. Egri Csillagok FC
11. Rohan lovasai Fc.
12. Szopós Murénák FC
13. Nincs Légiós Nincs Sírás FC
14. Somogyország
15. Botláb BFC
16. Vasas DH
17. Ranagolidák
18. Palóc Mentő Alapítvány
19. SFC SE
20. Szájfocisták FC
21. VM Egyetértés
22. Szeptember 29. FC
23. Football Club Actors
24. Safrany FC
25. Salazar's
26. Jódaqua SE Sóshartyán
27. Pebo FC
28. Eger Boyz
29. FC Hungária
30. Bunnykickyouhard
31. Olimpic Neuve

Mint az az illusztris névsorból is kitűnik, három újonc (SFC SE, FC Hungária, Olimpic Neuve) indul a tornán és van egy visszatérőnk is, a Safrany FC személyében. A távolmaradók közül kiemelhető a 3. LB-kupa győztese, a már az előző sorozatot is kihagyó Gruppo Hordó, a 2., 4. és 6. kiírásban triumfáló KecsoSE, valamint a 8. és a 9. szériában az elődöntőig jutó, a 11. kiírásban várhatóan visszatérő SBTC.

A csoportbeosztás reményeink szerint már ma készen lesz, de holnap estére mindenképp elkészül, hogy szerdán már ez alapján lehessen lekötni a meccseket 18.-ára.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.09. 20:14:05

Elkészült a csoportbeosztás, kéretik szerdán már ennek figyelembe vételével kihívni az ellenfeleket.

A 31 résztvevőből adódóan három nyolcas és egy hétfős csoport került kialakításra. Jelenleg a kígyóírás szabályaival összhangban az A csoportban van hét csapat, ez szerdán még változhat, ha a C vagy a D csoportban szereplő, még az országos kupában álló csapatnak (ReBoRn, illetve Ranagolidák) sikerül vennie az újabb akadályt és jövő héten is kupakötelezettsége lesz.

A csoportokon röviden végigmenve:

Az A négyes erejét jelzi, hogy a 9. kiírás mindkét döntőse innen próbálja beverekedni magát a felsőházba. A betyárhagyományokat hűen ápoló Revenge és a kozmopolitább (játék)stílusú Lotus esetleges pontvesztéseire főképp a Botláb csaphat le, ha lesz elég ereje az ötödosztály mellett az LB Kupára is.

A B kvartettben a Salazar's - ha túljut azon a lelki traumán, hogy a halállistájának első helyét állandó jelleggel bérlő Kecso most nem vállalta a részvételt - alighanem érvényesíteni tudja a papírformát. A második felsőházas helyért hatalmas verseny várható a 2-5. kalapból érkező csapatok között, a minitabella sem zárható ki a vitás kérdések eldöntésére.

A C négyesből indul harcba az előző két idény ezüstérme után tavaly halványabban szereplő, de most minden bizonnyal újult erővel harcba induló NLNS. Dolgát nehezíti, hogy a tavalyi halálcsoportból csak az SBTC hiányzik, a Klesta-kapitány keze alatt rendkívül masszívvá (immár első kalapossá) váló Bastille LSE és a mindig veszélyes Somogyország gárdáival újra összehozta a sors, ráadásul a második kalapból érkező, jelenleg a Román Kupában még versenyben lévő Yeti számára is ez lehet a kiugrás idénye. Ha a ReBoRn gárdája a szerdai kupanapon kiesik, akkor a csoport alsóháza is izgalmas lehet, hiszen ez esetben létrejön a Palóc Derbi a Mentők és a Sóshartyán gárdái között.

A D csoportban a Yetihez hasonlóan titkos esélyesnek számító Ózdi Kohász - ha bírja a kétfrontos terhelést - eséllyel pályázik a nyolc közé, de alighanem meg fog küszködni a mostanra stabil felsőházas csapattá csiszolódott Palotával, és a régi dicsőségét mostanság aktívabban kereső cikoriával. A Ranagolidák idén nagyot dobbantottak az MK-ban, kérdés, maradt-e valami a lendületből - ha igen, a surranópályán nekik sem elérhetetlen a felsőház.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.10. 09:07:35

Kérhetem,hogy jövő héten ill. utána héten aktuális ellenfelem hívjon ki? Ha nem kell keresni, akkor telefonról elintézem majd az elfogadást, ellenkező esetben nem biztos, hogy meg tudom tenni a kihívást.

Előre is köszi!

Lacoste1927 2012.07.10. 20:54:48

Sziasztok!
lehet még jelentkezni a szabadnapos helyre?
Tipográfia NyTE Hungary (157601)
lemaradtam a nevezérsől:(

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.11. 10:02:59

@Lacoste1927: Ha azt el tudod fogadni, hogy tényleg a szabadnapos helyre (vagyis az A csoportba) kapsz besorolást, nem pedig a HT-rangsor és az előző kupában elért helyezésed átlaga alapján, akkor szerintem lehetséges. (Az újrasorsolás az idő rövidsége miatt sajnos nem megoldható, de a szabad hely szerintem biztosítható számodra.)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.11. 10:09:37

mivel péntektől egész jövő héten át nem leszek az országban, sőt netközelben sem, próbálom még ma elküldeni a meghívómat Olimpic Neuve csapatának.
megkérhetem, hogy kivételesen mihamarább fogadja el, mert időm csak holnap délutánig, illetve péntek délelőtt van beállítani.
előre is köszi.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.11. 18:08:31

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Olimpic Neuve (VI) helyszín: hazai pályán 2012-07-18 09:45

ha kérhetném a kedves ellenfelet, fogadja el legkésőbb holnap estig, hogy megadhassam az összeállítást, mert jövő héten külföldön leszek.

bundabotrany 2012.07.11. 19:45:27

Bár én játszom idegenben, ha már itt vagyok, elküldtem a Botláb BFC-nek a kihívást.

Bohumil Stejskal 2012.07.11. 20:31:19

Kihívások
Lekötve!

Football Club Actors (VI) helyszín: hazai pályán 2012-07-18 09:45

Lacoste1927 2012.07.11. 22:01:40

Tekintettel a csapatom erősségére csak jól járnak velem a többiek:)
Akkor elküldjem az adataim és beteszel az excelbe vagy figyeljem ki a szabadnapos és hívjam ki?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.11. 22:59:10

@Lacoste1927: Betettelek az excelbe.

Egy győzelmed mindenesetre mindenképp lesz - jövő héten ugyanis elvileg velem játszanál, viszont a srácok ma megint nyertek a Magyar Kupában és MK résztvevőként nem tudok barátságost lekötni.

Úgyhogy utolsó nevezőként tiéd a torna első biztos győzelme. Ez ám az igazi utolsókból az elsők sztori. :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.12. 09:32:23

@Black Lotus: Gratulálok, még sokáig menetelj, akkor talán még csoportgyőztes is lehetek! :P

panteraAtus 2012.07.12. 09:35:26

Vasas DH kihívva! Várjuk sok szeretettel.

hatarsorompo 2012.07.12. 10:01:06

Tisztelettel megkérdezném, baj lenne-e, ha az augusztus 15-i, Palóc Mentő - Jódaqua Sóshartyán találkozót a festői Tahitin, vagy Vanuatun játsszuk le, szerda hajnali négykor.
Ha az ellenfelek belemennének, én minden hazai meccsemet Vanuatura vinném, a tanárnő pedig - aki lánykorában odavolt Robert Merle: A sziget c. művéért - azt írta nekem, hogy neki Tahiti lenne az álomhelyszín, ahol ugyancsak hajnali 4 a kezdési idő. Tegnap 22:20-kor is egymással meccseltünk Közép-Amerikában (Trinidadon), jól elvert megint, ahogy szokott.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.07.12. 10:44:18

Pebo FC kihívva. Gondolom most el is fogadja, mert éppen online.

fli98 2012.07.12. 12:56:26

A Salazar's KIHÍVÁSÁT ELKÜLDTEM!

na73 2012.07.12. 13:15:19

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Beton SE (VII) helyszín: hazai pályán 2012-07-18 09:45 (6/49)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.12. 16:21:11

Az óceániai meccshelyszínre. Hatalmas :)

gyogyviz3 2012.07.12. 21:18:36

Ha az ellenfelek belemennének, én szívesen játszanám az összes hazai pályára kiírt meccsemet Tahiti szigetén, a Tahiti Park (420203) stadionban.

Az ellenfelek hozzájárulását szerintem nem lesz könnyű megszerezni, mert komoly Labdabiztos-múlttal bíró menedzserek vannak a csoportban, akik biztosan élőben akarják nézni a találkozóikat. És valljuk be, nem biztos, hogy ehhez a hajnali négy óra a legideálisabb időpont :)

laca65 2012.07.13. 07:31:12

Somogyország kihívva a Dobó István Katlanba kupaszabályokkal!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.13. 10:50:07

@gyogyviz3: Kedves kolléganő, ha összekerülünk, részemről nem gördítek elé akadályt. Legalább virtuálisan eljutok oda...

gyogyviz3 2012.07.13. 17:48:35

Létrejött a Bastille elleni meccsünk - sajnos, nem Tahitin, hanem Sóshartyánban :(

Nem tudom, az NLNS belemenne-e egy hajnali négyes meccsbe.

gyogyviz3 2012.07.13. 17:49:22

Ez azt jelenti, hogy feladnánk cserébe a hazai pályát!

2012.07.14. 04:17:18

Sok sikert a jubileumi torna szereplőinek! Történtek a Hattrickben és az IRL létben is olyan dolgok, hogy azon is elgondolkodtam, érdemes-e folytatni ezt a játékot, aztán rájöttem, hogy igen.
Csak sokkal visszafogottabban, kevesebb jelenléttel, és nem feltétlen eredmény-centrikusan.
Már most több játékosom átadólistán van, hétfő esti lejárattal, és két héten belül döntöm el, hogy nem adok-e el mindenkit, és kezdem az egészet az alapokról.
Két játékost adtam ki béredzésbe úgy, hogy a jelentkező előbb ígérgetett, aztn sz..rt rá, pár perccel a licit lejárta után megjelent, hogy bocs, elkésett...

A második LB-forduló után újra jelentkezem, addig gondolkodom. De a csapatom mindenképp megmarad, és jön az LB11-re, csak elképzelhető, hogy "palócmentős" játékerőt képviselve, és új néven.

Mindenkinek jó játékot!

2012.07.14. 08:00:47

@Bukott Rockzenész: kicsit megkésve, de kihívás elfogadva!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.14. 15:29:36

@gyogyviz3: sajnos a kihívás megtételekor nem voltunk képben tahiti ügyben, de megmondjuk őszintén, hogy inkább nógrádba megyünk szívesebben, mint ....oda! palócföldre már kvázi hazajárunk! jó kis meccs lesz, de vizet nem kérünk! :)

fli98 2012.07.14. 18:06:10

Eddig 1 csapatot hívtál ki

Salazar's (VI) helyszín: Salazar's Arena 2012-07-18 09:45

Még nem fogadta el ez a csapat a kihívást

Amúgy kihívást elküldeni akár hétfőn 18-kor is el lehet, vagy mi a maximum határidő amivel a kihívást el lehet küldeni?

Lycsebatyo 2012.07.14. 23:35:25

You are challenging 1 teams
Hungary Szájfocisták FC (VI) at Stadionturista Blog Aréna [Cup Rules] 18.07.2012 09:45

Kihívtam szájfocista elvtársat, mert úgy látom, valóban csak a szájával focizik :) Igaz, még nincs olyan késő, de gondoltam én mindent megteszek a meccs létrejöttéért

gyogyviz3 2012.07.15. 06:54:39

Crea bányászai megint kikaptak, ezután ő írt egy rettenetesen sötét sajtóközleményt.
Lehet, hogy eladja az egész csapatát, és elhagyja a Hattricket?

2012.07.15. 10:45:42

@gyogyviz3: A vereségnek csak részben van köze a dologhoz, de az edző és Csirke Zoli kivételével AZ EGÉSZ CSAPAT ELADÓ a most érvényes átlagáron.

Abból, hogy két ember megmarad, ki lehet következtetni, hogy nem hagyom el a játékot.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.15. 11:09:51

@CreaPress: A komplett csapat eladásának van valami köze ahhoz, hogy Evanics éppen átadólistán van?

2012.07.17. 01:29:30

@Black Lotus: Csak annyi, hogy őt az U20-nak és az NT-nek nevelem, mivel 177 napig nevelkedett a Bányász akadémiáján, és 8,1/8,0/6,3 játékszervezés/átadás/szélsőjáték skillel került ki innen a 17. születésnapján, 2011. augusztus 8-án.

Mielőtt a Fényihez került volna, a 7. Labdabiztos Kupa nyitónapján játszotta első felnőtt meccsét (SBTC - Red Star VGL 7-1), majd az NT vezetőinek javaslatára klassz kis szélsőt képzett belőle a menedzsere, jelenleg világklasszis szélsőjáték- és lenyűgöző játékszervezés-képességgel bír.

Ez a 16 éves kamasz, aki nevelte, úgy fejezte be a HT-t, hogy írt az NT-nek, meg pár embernek, hogy nem lép be többet, de Evanics Hunort átadólistára tette, hogy a válogatottnak megmaradjon.

Nulla forintért tette ki...

A külföldiek azonnal lecsaptak rá, az első 13 licitáló nem magyar volt, így sejteni lehetett, hogy elvész, ha nem figyelünk oda. Csirke és a játékosedző, Simek kivételével átlagárfolyamon kitettem az egész csapatot, és aki érdekelt volt abban, hogy egy ilyen érték ne menjen veszendőbe, licitált is a 18 piacra tett emberemre 24 órán belül.

Evanics ma reggel 08:56-kor egymilliárd-húszmillió forintért lett ismét a Bányász játékosa, és az NT-vel egyeztetve mától szélsőjáték-edzésre álltam át.

"Röviden" ennyi az embermentő akció története. Ebben a percben pl. Spriesterbach és Sompolyogi épp a Botláb BFC csapatát készül erősíteni, bár a licit lejártakor már zajlanak a jubileumi Labdabiztos Kupa nyitómeccsei, úgyhogy az A csoport tagjainak csak a jövő héttől kell félniük ettől a csatárkettőstől.

2012.07.17. 01:34:36

Ha kihagytam valamit, szóljatok :)

bundabotrany 2012.07.17. 08:38:04

@CreaPress: Leszakad a pofám, hogy ere képes voltál, de te tudod.

gyogyviz3 2012.07.17. 08:48:33

Ebben a játékban mindenkinek van valami heppje. Mentősünknek a Nagy Palóc Aréna, nekem egy HM-játékos megszerzése, viszont mi a hatod és a heted közt ingázunk, az teljesen más, mint egy ötödös csapatot szétzavarni egy régi ifijátékos kedvéért.
Persze ez is teljesen normális, csak annak fényében érdekes, hogy olvastam/olvastuk, mit jelent neked a Salgótarjáni BÁNYÁSZ Torna Club (és most naggyal írtam a Bányászt, mert a mai NB III-as IRL SBTC-ért már nem vagy úgy oda.
Szívesen olvasnék arról, mekkora lelki válságot okozott neked ez a váltás.

hatarsorompo 2012.07.17. 14:39:57

@CreaPress: Valamiért ez a sztárgyerek még mindig nem fért az u20-ba. Szerintem kár volt érte eladni egy csapatot, az nt-vel is így járhat majd.

gyogyviz3 2012.07.17. 16:34:01

@hatarsorompo: Te aztán tudsz lelkesedést plántálni az emberekbe.
Szerencsére én nem vagyok az, csak "asszonyállat", így engem nem tudsz letörni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.18. 10:29:52

A Safrany FC Tesco gazdaságos világválogatottjától kérnék három gól levonást, mert magyar játékost még nyomokban sem tartalmaz, és az ilyenre én nagyon allergiás vagyok!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.18. 10:32:30

@Bukott Rockzenész: És természetesen a versenykiírás is tartalmaz ilyen szankciót.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.18. 11:25:52

Csúnyán megégtünk Nógrádban! Pedig nem ittunk vizet! Gratulálunk a kedves hölgynek és a jódos vizűeknek!

2012.07.18. 12:09:08

@gyogyviz3: Gratulálok!

@Bastille: Lehet, hogy Tahitin nyertél volna :)

@MINDENKI: Jó erős a játékoskeretem: www92.hattrick.org/Club/Players/?TeamID=1993096

2012.07.18. 12:11:38

De van még egymilliárd-kettőszázhatmillió-huszonötezer forintom - ebből azonban aligha lehet ötödben benntartható alakulatot összeszedni.

VGL 2012.07.18. 14:59:35

cikoria csapatát kihívtam jövő szerdára hozzám

2012.07.18. 18:14:42

Botláb kihívva!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.18. 19:27:10

Egri Csillagokkal a meccs lekotve!

@CreaPress: Sejtettem, hogy Evanics szemelye van a hatterben. Mondjuk nem volt nehez kitalalni. :) Riszpektes a dontesed, kivancsi vagyok, mire mesz majd vele.

@hatarsorompo: Ha egy menedzser kelloen kitarto, akkor az NT-be sok szempontbol konnyebb bekerulni, mint az U20-ba. Evanicsnak raadasul a masodik legjobb a spece, ami a szelsoket illeti.

Ha Crea kepes evekig (nem idenyekig, IRL evekig!) turelmesen es kovetkezetesen vele foglalkozni, sikerulhet a dolog. Meglatjuk, a vak is ezt mondta...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.18. 20:59:10

VM Egyetértés kihívva! A Csömöri úti sporttelep az, ami a Bosnyák tér után van Újpalota felé menet? Ha igen, akkor sokat buszoztam el mellette gyerekkoromban.

fli98 2012.07.18. 21:50:16

Amúgy kihívást elküldeni akár hétfőn 18-kor is el lehet, vagy mi a maximum határidő amivel a kihívást el lehet küldeni?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.18. 22:16:40

@fli98: szabály szerint a kihívást vasárnap 19-ig kell elküldeni, az elfogadás határideje a hétfő 18. Salazar kupaveteránnak számít, nem szokta elfelejteni a fordulót, nyilván a nyaralás miatt nem állt ki ellened. Peches vagy, hogy az első meccsed rögtön el is maradt. Remélem, nem veszted még el a kedved...
Legközelebb hétfőn este, de legkésőbb kedden este keress magadnak ellenfelet a kalapba, hogy ne maradjanak a fiúk edzés nélkül.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.18. 22:26:15

@Bukott Rockzenész: nem levontuk a három gólt, hanem hozzáadtuk a kapott góljaihoz és a te rugott góljaidhoz. Ne haragudj rá nagyon, ő visszatérő játékos, amikor utoljára játszott a 3. LB Kupában, még nem volt ez a szabály.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.18. 22:59:58

@f_miki: Nem rá haragszom, hanem az idegenlégiósok költséghatékony, ám a válogatott számára káros tömeges foglalkoztatására. Ezt a jelenséget a "Tesco gazdaságos világválogatott" elnevezéssel szoktam illetni és ostorozni meglehetősen gyakran. Sajnos az IRL magyar foci mellett a Hattrick magyar csapatainális is jellemző ez, pedig még matektudás sem kell annak a belátásához, hogy a több magyar játékos nagyobb merítési és fejlődési lehetőséget jelent.

A lényeg, hogy a három gombóc jóváírásra került, a sporttársnak pedig sok sikert és több magyar játékost kívánok a továbbiakban!

2012.07.19. 02:31:48

@Black Lotus: Evanics lőtt egy gólt, előtte a kapufát találta el egy ollózásból, és hét csillagot kapott a szaksajtótól.
De azok, akik eddig a hátukon vitték a csapatot, a meccs után el is távoztak új klubjaikhoz.
Mivel Evanics most már csak tétmeccseken játszhat a tapasztalat gyűjtése miatt, az ötödben ritkábban lesz ilyen jó napja.
Nem hiszem, hogy bent marad a csapatnak nevezett, sebtiben összeszedett népség, most nekem is Tesco gazdaságos világválogatottam van - bár van benne három magyar, így a 3+1 szabálynak itt megfelelnék.
De a két elődöntő után most max. az Elnök Kupáért szállhatnék harcba.

Sok sikert mindenkinek!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.19. 09:22:26

@CreaPress: Egy NT-esélyes játékos kineveléséért még a gazdaságos világválogatottat is elnézem neked :)

fli98 2012.07.19. 09:39:59

@f_miki: Most az egyszer nem bántam, hogy a mérkőzés elmaradt hiszen én hol vagyok a Salazar's-tól? A három pont, három pont így járt nekem, bár nehéz volt netközelbe jutnom. És köszönöm az információt. És egyszer ha elmarad a barátságos, akkor sem csüggedek.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.19. 11:26:28

@CreaPress: minden tiszteletem a bátorságodért és az ebben a játékban is ritka tudatosságért! azt hiszem, sok tanulsággal szolgál majd figyelni hétről hétre, mi történik Salgótarjánban!
drukkolok Evanicsnak is, neked is!

BSzabbesz 2012.07.19. 11:58:46

Hellósztok társak! :)

Lenne egy kis problémám... Regisztráltam a játékra, de ezt én el is felejtettem, az e heti felkérés is váratlanul jött, de elfogadtam, meg is nyertem a meccset. Utána szólt Miki nekem, a 3+1-es szabályról meg hogy hívjam ki a soron következő ellenfelet, emrt játszok a kupába. Kapcsolatam és eszembe is jutott, viszont a jövőhétre már lekötöttem egy bari meccset és nem tudom kihívni a következő játékost... :( Valahogy nem lehetne törölni a lekötött bari meccset?? :( Nagyon jó lenne, ha vki tudna segíteni vmi hasznos tanáccsal, tippel! :) Előre is köszi! :P

oylinn 2012.07.19. 12:22:13

Ózdi Kohász-SFC SE 7-1 lett,nem 7-0...:)

Kiß B. 2012.07.19. 13:41:52

A Szájfocistákat sok szeretettel várjuk a Gödörben!

fli98 2012.07.19. 15:53:36

Itt a csapatblog legújabb cikke (a cikk végén van a labdabiztos kupáról) ajánlott elolvasni, de nem kötelező :D !

Örülök a véleményeket a blogon is és itt is ha valaki elolvasta a cikket.

fli98 2012.07.19. 19:15:35

Javítom:

hattrickunited.org/fcbalatonhungaria/2012/07/19/ket-het-egy-jelentes/
Itt a csapatblog legújabb cikke (a cikk végén van a labdabiztos kupáról) ajánlott elolvasni, de nem kötelező :D !

Örülök a véleményeket a blogon is és itt is ha valaki elolvasta a cikket.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.20. 18:33:52

@BSzabbesz: lehet, hogy rosszul tudom, de azt hiszem, mostmár nem lehet visszavonni a meccset, amit lekötöttél, így a 2. fordulóban megmentettél engem egy kínos vereségtől :)) - a meccset én 'nyertem' 3-0-ra.
Ezen túl ne köss le mással semmilyen meccset, csak azt, amit a fenti googledocs-ban látsz - legközelebb a 3. fordulóban neked kell kihívni Ranagolidákat.

Achu-Football Club Actors 2012.07.20. 23:08:51

Fc. Hungáriát kihívtam egy faja menetre! Meglátjuk ki mire megy! Hajrá!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.21. 11:34:39

@fli98: Szepen gondozott csapatblog, gratulalok hozza! :)

2012.07.21. 15:14:38

Most látom csak, hogy 3+1 szabály is van. Kár hogy csak 1 magyar játékos van a csapatomban. Ez esetben mi a teendő? Hozzak fel srácokat az ifiből a kupa miatt?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.21. 17:33:14

@safranyn: igen, az ifi lehet a megoldás hosszú távon, addig vegyél néhány magyar játékost a piacon, ahol egy kivétellel a teljes csapatodat vetted :)

2012.07.21. 17:34:14

@f_miki: :) úgyis vérfrissítésre van szükségem :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.21. 19:19:52

@f_miki: Népiesen szólva lájkolom a finom oldalvágásodat :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.22. 15:51:29

szevasztok sporttársak!

palóc mentőék érkeznek szerdán ezenkívül egy kis átigazolási ajánlat!

kevés pénzért átadón van a sokat látott timo holmström www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=208553655

a szintén sokat látott, csak nem feltétlen a stade-ban, szóval csizmadia áron www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=203781892

és két fiatal titán, kubinyi robi, aki védekező edzőnek talán jól jön www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=347582608

illetve liptói krisztián www92.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=355403830

mindenkinek további kellemes vasárnapot!

fli98 2012.07.22. 17:54:25

@Achu-Football Club Actors: Izgulok én is, hogy mire megyek ellened. SOK SZERENCSÉT!

@Black Lotus: Köszönöm a véleményed :)

Alfredd 2012.07.22. 18:19:47

Szélsőjátékot edz valaki itt?

Ha igen, 400.000 ért van kitéve egy játékosom, természetfeletti jsz-el, remek átadással, megfelelő szélsőjátékkal.
1-2 idény után kis profittal tovább lehet adni, miközben hozzátesz a középpályás értékeléshez is.

Este lejár a licit.

Jövő héten készülök kitenni átadólistára az egyik középpályás csillagomat, 17-es szintű jsz-el, nagyszerű átadással, és megfelelő vezetői képességgel. Ha kellene vkinek szóljatok.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.23. 08:16:30

Somogyországnak köszönöm a türelmet.
Végre géphez kerültem, hogy elfogadjam, de már lekötötte mással. (írtam előre, hogy kicsit nehézkes lesz nethez jutnom nyaralás miatt)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.23. 08:17:31

@rhynn: Ráadásul hétfő 19h-ig kell elfogadni, amire direkt figyeltem, így nem érezném fairnek, ha emiatt én kapnám a beírt vereséget.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.07.23. 10:51:06

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Salazar's (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-07-25 09:45

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.07.23. 10:53:40

Már tegnap elküldtem a kihívást, csak elfelejtettem ide beírni. Kedd estig várok a lekötésre.

@Alfredd: Mikor tennéd ki? Igaz, nekem inkább a szezon vége felé lenne érdeklődésem.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.23. 15:38:14

@rhynn: az is lehet, hogy kraci is elutazott, nem tudott volna már csapatot állítani, ha ma küldöd a kihívást. Sajnos a szabály úgy szól, hogy ha vasárnap estig nem küldöd, akkor övé a pont. Lehetett volna jófej is, de nem kötelező várnia, még ha előre jelezted is, hogy nyaralni mész. Talán ha előre közvetlenül megkeresed a fórumon és megegyeztek konkrét időpontokban...
Remélem, legalább a nyaralás jó volt! :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.07.23. 16:03:11

@f_miki: Nono, ő a hazai, ki is hívott szombaton vagy vasárnap, de mire reggel elfogadtam volna, már lekötötte mással.

Az jó volt.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.23. 16:47:49

@rhynn: akkor várnia kellett volna ma estig, igazad van - azt hittem, te vagy a hazai csapat.
izgulok salazar miatt is: kihagyta az összes szerdai meccset ebben az idényben, az első fordulóban sem kötötte le a meccsét, az ifiben is az alapbeállítás játszik hetek óta, olyan mintha megunta volna. kár lenne érte...

na73 2012.07.23. 18:27:42

Meghívattam magam a Vasashoz Angyalföldre, az elfogadásra holnap 20:00-ig tudok várni.

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Vasas DH (VI) helyszín: Illovszky Rudolf Arena [Kupaszabályokkal] 2012-07-25 09:45 (7/49)

paradicsomsal 2012.07.23. 20:50:31

@na73: Elnézést a késedelemért, és köszi a meghívást a stadionunkba, kicsit nagy elfoglaltság volt mostanában. :)

Bruno Salazar 2012.07.24. 10:08:52

RE! Vis Major volt... mindenkitől elnézést...

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.07.24. 15:31:18

@Black Lotus:
Érdekes meccs lesz ez a holnapi. Te azt írod, hogy felforgatott csapatod lesz, én azon gondolkodtam (csak szőrmentén), hogy nem állok ki, inkább bukom az edzést, de gólarányban így is jobban járok a virtuális vereséggel :)
Két fiatalt is bedobok a mélyvízbe, illetve az edzés céljából vásárolt fiatal középpályásom is végignyomja a meccset.
A bajnokságban 101% a 2. hely ebben a szezonban, attól feljebbre nincs jelenleg kapacitás, úgyhogy jó lenne többet kihozni a LBK-ból, mint az eddigi legjobb 11. hely.
Na, ebben a szellemben holnap...

Alfredd 2012.07.25. 02:17:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Az volt a terv, hogy a héten, de szerintem várok vele még néhány hetet, mert ha eladnám sokat gyengülne a középpályám. Közben a 23. évét is betöltötte, emiatt sem sürgős már.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.25. 11:36:30

Kicsit összekeveredtek a taktikai utasítások, de azért magabiztosan hozták a fiúk a meccset. A saját nevelésű Vratko Zátik (nem éppen ősmagyar csengésű neve ellenére ő is magyar állampolgár) második meccsén ismét négy csillagot hozott és gólt is szerzett. Annak ellenére, hogy elég idősen került fel az ifiből, még lehet belőle stabil hatod-, esetleg ötödosztályú játékos.
www78.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=393485013

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.07.25. 11:45:20

@C_Brown:
Jó volt a meccs, a Lotus egyszer vezetett: a legvégén az aranygóllal, az elég is volt a győzelmükhöz.
Egri Csillagok FC - FC Black Lotus 2-3 (2-2)

www76.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=393417574

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.25. 11:49:54

@C_Brown: Ez tényleg igen jó és fordulatos meccs volt, annak ellenére, hogy az értékelések nem verdesték a csillagos eget.

A kihívást elfogadtam, irány Eger a jövő héten!

Achu-Football Club Actors 2012.07.25. 13:24:42

Vasas DH-t kihívtam. Hajrá, hajrá!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.25. 14:36:27

@C_Brown: Koszonom a merkozest! Mint az lathato, jelenleg a kapusok es az ifibol felhozott vedok kapnak edzest, egy a csapat szamara nagyjabol ismeretlen felallasban, igy nagyra ertekeljuk a dontetlent.

Celunk, hogy az elkovetkezo par hetben letudjuk ezt a vedekezes sztorit es a gyenge ertekeleseket, mielott @Bukott Rockzenész: kollega megsertodik, hogy nem vesszuk komolyan a csapatat. A Revenge ellen mar igyekszunk a szokott magas ertekeleseket biztositani. :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.25. 14:56:54

@Black Lotus: Én akkor járnék jól, ha nem vennéd komolyan ;) Valami hasonló készül nálam is, egy válogatott-esélyes ifjú kapus és több tizenhét éves saját nevelésű védő jelentkezett edzésre, de mind a két fronton erős meccsek jönnek, így csak mértékkel tudom ezt megvalósítani. A csoport zárófordulója ismét nagy meccsnek ígérkezik, legalábbis nem lesz olyan sima, mint két szezonnal ezelőtt.

BSzabbesz 2012.07.25. 15:02:25

Ranagolidák csapatát a mai nappal kihívtam, várom a visszajelzést részéről! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.07.26. 01:36:36

googledocs frissítve, sfc se kihívva.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.26. 13:57:42

szájfocistákat meghívtuk a stade-ba!

azontúl mérhetetlen nagy örömünkre szolgált, hogy az elmúlt fordulóban nyertünk, bár a nyolc gól kissé eltúlzott! nógrádi szurkolóinkat így ki tudtuk engesztelni a múltkori palócföldi vereség után. klesta mester örömmel konstatálta továbbá, hogy a nyolc gólból hét a fiatalok börtöne ifi akadémiájáról kikerült csillag!

Mosolygó Rettenet 2012.07.26. 22:09:40

Szeptember 29-et kihívtam.

Az Ózdi Koházsz eheti erdélyi túrája sem sikerült a legjobban. (Még sosem nyertünk Erdélyben.) A fiatalok helytálltak küzdeni akarásból, a kétgólos hátrányt még sikerült ledolgozni, aztán jött a nyuszik utolsó rúgása a seggünkbe.
Bár nagyon előkelő helyen rangsorolták a csapatomat, a reális cél az előző szezont megismételni: az első tízben végezni.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.28. 09:23:37

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bunnykickyouhard (VII) helyszín: Bunny pitch 2012-08-01 10:00

Kiß B. 2012.07.28. 13:15:25

@rhynn: Csütörtökön ment a kihívás, ahogy kommentben is jeleztem. Ahogy f_miki sporttárs is jól látta, én is elutaztam, vasárnap óta most találtam először netet. Választhattam, hogy nem tudok csapatot állítani, vagy kapjak edzést, miután szeretném megnyerni a bajnokságot, az utóbbit választottam. Szerettem volna a csapatoddal játszani,sajnos ez nem jött össze, gratulálok a három a ponthoz!

Jövő pénteken újra utazom külföldre, ráadásul erdők és patakok közé gép nélkül, szóval vagy visszaigazolja az ellenfél addig a meccset, vagy a szabályok értelmében megint bukom a fordulót, sajnos ez van. :(

Kiß B. 2012.07.28. 13:18:17

Palóc Mentők kihívva, palóc whisky behűtve! :)

na73 2012.07.28. 19:34:29

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary FC Hungária (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-08-01 09:45 (8/49)

2012.07.28. 21:15:51

Pebo FC kihívvs

Alfredd 2012.07.28. 21:51:52

Tipográfiát kihívtam.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.29. 12:40:17

A csapattal egyetertesben klubunk vezetosege szeretettel elkuldte a meghivot a VM Egyetertesnek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.07.29. 13:32:18

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2012-08-01 09:45

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.07.29. 13:35:27

Kitettem átadóra egy fiatal, még zsenge játékost, szerdán 11:42-kor jár le.

www77.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=357932847

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.29. 23:06:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha nem lenne bajkeverő, meg is venném, mert jók a skilljei.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.07.29. 23:07:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha nem lenne bajkeverő, meg is venném, mert jók a skilljei.

2012.07.30. 07:02:07

@végh hanta: az idokep.hu-n járva véletlenül találtam az oldal rajongói között Olajkárt. Enikő a keresztneve, nem tudom, rokona-e az egykori futballistáknak.
És az Olajkár II. stadiont keresve ráleltem egy blogodra is, amit több éve szerkesztettél utoljára. Jó így olvasni utólag egy stadionbővítésről, és még jobb tudni, hogy a klubnak sikerült megmaradnia az akkori -47 milliós mérleg ellenére is :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.07.30. 09:22:23

@CreaPress: :D
Hát hogyne. Épp idén van nagy váltás, sikerült szert tenni egy néhány milliárdos alaptőkére, amiből már lehet majd építkezni :)

Bruno Salazar 2012.07.30. 10:56:38

hey! Nem látom a googledocs-ot igy nem tudom kit hívjak ki!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.07.30. 15:49:58

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2012-08-01 09:45

5 napja nem lépett be a HT-be. Azt hiszem ez a meccs el fog maradni.

Alfredd 2012.07.30. 21:40:25

Tipográfia még nem fogadta el a kihívásomat. Holnap estig még várok, és ha nem jelentkezik be, kénytelen leszek lekötni egy másik barimeccset.

Alfredd 2012.07.30. 21:45:21

OFF:
"Ez a csoport az értékelések alapján 5. helyen áll az osztály 256 csoportja közül."

Nem gyenge V. osztályú csoportba sikerült bekerülnöm, a csoport utolsó helyezettje pl 307-es HatStatsot hozott össze hétvégén, és ezzel is csak döntetlenre volt jó...

laca65 2012.07.31. 11:33:59

@Kitsilatzi: Bocs a késésért, sajnos családi és egyéb gondok miatt csak most kerültem gépközelbe. Remélem még nem túl későn. Ha mégis, természetesen elfogadom az "ítéletet" ...
tehét várom Tisztelt ellenfelem a Dobó Katlanban!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.07.31. 18:03:41

@laca65: Semmi gond. A vendég csapat már meg is ejtett egy rövid átmozgató edzést a Dobó katlanban.

Alfredd 2012.07.31. 22:45:58

Tipográfia csapata ma este 7 óráig sem igazolta vissza a kihívásomat, így kénytelen voltak egy másik mérkőzést lekötni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.01. 10:21:11

Szomorúan kell közölnünk a szervezőkkel, hogy a mi szín (és mély) magyar csapatunk ellen pályára lévő Szájfocistáknál Szaszákon kívül nincsen sumér felmenőkkel bíró játékos! Sajnos külön szomorú, hogy az öntörvényű Fodor sem rendelkezik magyar személyi igazolvánnyal. Mindentől függetlenül a láda Unicum ott lesz a vendég csapat öltözőjében.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.01. 10:25:59

@Bastille: Plusz két gól neked, csak hogy érezzék a törődést :) Az én játékosaimnak valószínűleg török (türk) felmenői is lehetnek, mert éppen most ütik be Eger várát, eddig három bástyát döntöttek le.

gyogyviz3 2012.08.01. 10:37:52

Sosem néztem még élőben Labdabiztos-meccset. Egyelőre úgy néz ki, jókor kezdem el.

gyogyviz3 2012.08.01. 11:24:30

4-4. Kellett nekem örülni :(

gyogyviz3 2012.08.01. 11:30:46

4-1-ről kikapni... Szégyen.

Lycsebatyo 2012.08.01. 11:37:51

Nem volt szégyen. Elhiszem, hogy pontosan akkora sajnálattad fogadta a kollegina a vereséget, mint amekkora örömmel én a győzelmet. Az igazat megvallva, számítottam a győzelemre és bíztam is benne. A két csapat teljesítménye alapján úgy érzem, megérdemeltem a győzelmet, a gólok sorrendje pedig ha jól tudom random. Így az előre megírt 4-5-öt csupán dramatikusabbá tette a gólok véletlen sorrendje. Minden esetre azért én is izgultam, s már beletörődtem a döntetlenbe a vége felé.
Köszönöm az izgalmas szerda délelőttöt :)

laca65 2012.08.01. 11:44:20

Becsülettel helytálltunk a klasszisokkal jobb NLNS ellenében! 24-25 %-os labdabirtoklással a 0:2 elfogadható. Sajnos hónapok óta nincs megfelelő középpályám. Tudna valaki jó ötleteket (edzés, vagy igazolás) a középpálya megerősítésére??? Léccí segítsetek!

gyogyviz3 2012.08.01. 12:00:09

@Lycsebatyo: Gratulálok!

Egyben tudatom az itteni, többségi férfitársadalommal, hogy elküldtem a kihívást Somogyországnak.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.01. 12:04:02

@laca65: Az én tippem: vegyél magas átadású, és minimum gyenge játékszervezésű fiatal, lehetőleg magyar játékosokat, majd utána eddz nekik játékszervezést jó sokáig.

Ha tüzet akarsz oltani, akkor viszont 3-5-2-ne játssz egy vagy két magas játékszervezésű védekező csatárral, és a szélsőidnél se árt ugyanez a skill legalább megfelelő szinten.

Ha kész játékost akarsz, akkor vegyél valami öreg rutinrókát, akinek a tapasztalata is dob a csapatodon, legalább nagyszerű, de inkább kiemelkedő játékszervezéssel. Kis szerencsével később edzőt is nevelhetsz belőle.

Nálam ezek a módszerek bejöttek, remélem, nálad is be fognak!

Achu-Football Club Actors 2012.08.01. 14:06:47

Salazar's kihivása megtörtént! Üdv!

gyogyviz3 2012.08.01. 14:26:22

Kiraktam a piacra néhány játékost. Van öreg és fiatal is közöttük.

2012.08.01. 17:04:19

@Black Lotus: Egyetértettek veled a csapat tagjai abban, hogy játszhattak volna jobban is?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.01. 21:40:57

@CreaPress: Természetesen jár a gratuláció a VM Egyetértésnek, de nincs szó olyasmiről, hogy most tragédia történt volna. Egy olyan felállást játszik most a csapat (5-4-1, hátul három saját fiatallal és két kapussal), amely kényszerpályának tekinthető, hiszen nem lehet jó taktikát találni hozzá. Támadásban kevés a csapat, védekezésben szintén, így az ellentámadás sem merül fel reális lehetőségként - ebben a helyzetben benne van egy-két meglepő vereség, de már a 9. kiírás vége felé jeleztem, hogy a 10. szériában nem az újabb aranyérem lesz a cél.

A 11. kiírásra viszont, ha minden jól megy, visszanyeri a csapat az erejét. Ha Csirkéék úgy gondolkodnak, hogy az LB 11 megnyerése számukra gyermekjáték lesz, akkor lehet, meg fognak majd lepődni egy kicsit. :)

Mosolygó Rettenet 2012.08.01. 22:43:26

Olympic Neuve csapatát tisztelettel kihívtam egy csörtére.

2012.08.02. 12:39:25

@Black Lotus: Amikor ezt Simek Géza edző és Köő-Kemény Ivó másodedző úgy gondolta, akkor még szó sem volt arról, hogy Mr. Crea klubmenedzser eladja a csapatot.
Úgyhogy most a Bányász is kényszertaktikát játszik, de mindenki úgy gondolja (legalábbis ezt mondja), hogy Evanics megmentése jó döntés volt.

gyogyviz3 2012.08.02. 14:13:51

@Black Lotus: Úgy látom, most te viszed az ügyeket az adminisztrációban.
Szeretnélek tájékoztatni - és persze az egész mezőnyt is -, hogy a Forma-1 Magyar Nagydíjon kötött megállapodásunk értelmében az augusztus 15-re kiírt Palóc Mentő Alapítvány - Jódaqua SE Sóshartyán találkozót Tahiti szigetén rendezzük meg, hajnali 4 órakor.
Jó volt a versenyre kimennünk, ott ismerkedtünk meg személyesen is, és mivel Tomi is ott volt az Egyetértés képviseletében, így nagyon klassz kis hétvégét hoztunk össze.
A hírek hallatán nagyon megijedtünk, mert bevallom, az én szolgáltatásaimat is igénybe vette a két férfiú: ittak a saját készítésű, jéghidegre fagyasztott bodzaszörpömből.
Ez viszont nem került se nekik 30, se nekem 10 ezrembe.
Visszatérve a Labdabiztos-csoportmeccsre: sóshartyáni színekben remélhetőleg egy testvérpár is bemutatkozik. Ezzel ugyan veszélyben lesz a győzelmem, mert középpályán játszanak majd, de a jövő csapatát építem, és mindegy, hogy a 17-24., vagy a 25-32. helyért harcolok a végén.
Ha a második verzió jön össze, és ismét összekerülünk, az a meccs már Vanuatuban lesz :)

panteraAtus 2012.08.03. 22:42:10

NagyAti'73 FC-t kihívtam! Várjuk szeretettel.

laca65 2012.08.04. 15:26:31

Bastille kihívását elfogadtam

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.04. 22:13:19

kitettem a piacra egy új csiszolatlan gyémántot, aki ma lépett ki a méltán európahírű rákospalotai kapusiskolából: (359556806)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.04. 23:09:21

@gyogyviz3: remélem, látunk majd valamilyen képanyagot a lelátón fűszoknyában szurkoló jódaquáról :))

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.06. 09:55:56

Eddig 1 csapatot hívtál ki
SFC SE (VI) helyszín: SFC Sportcentrum 2012-08-08 09:45

na73 2012.08.06. 11:18:28

@panteraAtus:
Elfogadva, bocs, hogy csak most....

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.06. 14:53:23

Szájfocisták irányába kihívást foganatosítottam.

Bohumil Stejskal 2012.08.06. 16:51:06

A Murénák menedzsere jelezte, hogy kihívták az FC Hungáriát vendégként.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.07. 19:13:03

Aki esetleg lemarad az Engel Zsoltiról (359556806), akire ma este 22.10-ig lehet licitálni, ne keseredjen el, pár nap múlva jön az új kapuscsillag, akinek sikerült fejleszeni a védekezését is az ifiben

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.08. 11:56:28

A színmagyar csapat összecsapása szoros meccset hozott: www79.hattrick.org/Club/Matches/MatchLineup.aspx?matchID=393786592

Két zöldfülű saját nevelésű szélső hátvéddel ez nem is olyan rossz eredmény.

Sok sikert a Tipográfiának a továbbiakban!

hatarsorompo 2012.08.08. 17:28:40

Hatalmas boldogsággal tölt el minket, hogy mai produkciónkkal bejutottunk az Elnök Kupa negyeddöntőjébe.

hatarsorompo 2012.08.08. 17:52:23

Szombaton behúzzuk a kilencedik strigulát is a "vereségek" rovatba. Aztán kétszeri átszállással Tahiti szigetére utazunk, és ha túléljük a landolást a Faaa International Airport betonján, játszunk egy jót a tanárnő gyógyvízkúrán tartott gyerekei ellen.

na73 2012.08.08. 22:52:32

Sziasztok,
Nem lesz jó a tabella mert a mai meccsen csak tizenegyesekkel sikerült legyőznöm a Rohan Lovasai csapatát, akiktől a 2 sérülésért ezúton kérek elnézést!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.09. 21:44:53

@na73: javítottam, köszönöm! figyelmetlenségemet nem menti az a hibás gyakorlat, hogy Olaf a tizenegyesrúgások eredményét meccseredményként tünteti fel. szerintem a meccs 0-0 lett, tizenegyesekkel 1-5.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.09. 23:08:51

A következő Elnök Kupát én is megpályázom, addigra jön föl az ifiből egy aranygeneráció, és helyet követel magának a B-csapatban. Az idén azért merészebb céljaim vannak...

na73 2012.08.10. 09:42:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: hazai pályán 2012-08-15 09:45 (10/49)

VGL 2012.08.10. 19:59:16

Kihívtam Olimpic Neuve csapatát

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.11. 09:22:22

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palota FC (VI) helyszín: hazai pályán 2012-08-15 09:45

panteraAtus 2012.08.12. 16:58:27

Fc Hungária kihívva!

panteraAtus 2012.08.12. 17:01:29

@na73: Semmi gond,ezért játszatom a "b" csapatomat,ez benne van a pakliban. Már csak büntetőket kéne megtanulni rúgni. :-) Másodszor kapok ki ellened tizikkel.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.13. 09:35:35

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Eger Boyz (VI) helyszín: hazai pályán 2012-08-15 09:45 (10/49)

Még szombaton kihívtam, de azóta se fogadta el! :(

oylinn 2012.08.13. 13:06:50

üdv, a Bunnykickyouhard nem hívott ki!

bundabotrany 2012.08.13. 17:27:13

Safrany FC kihívva. Nem voltam gépközelben, de üzentem neki, hogy küldje el a kihívást, de ez nem történt meg a hét végén.
Ma, amikor megjöttem, elküldtem a kihívást.
Remélem, hogy vissza is igazolja.

hatarsorompo 2012.08.13. 19:14:13

A szerda hajnali LB-mérkőzésünk létrejött. A Tahiti Palace nézőterén fűszoknyás helyiek tombolnak majd a magas színvonalú európai virtufoci láttán.

2012.08.13. 20:52:38

@bundabotrany: Bocsesz, meló miatt én is megcsúsztam kicsit.Visszaigazolva!

panteraAtus 2012.08.13. 21:46:48

Fc. Hungária mestere nem fogadta el a kihívást,így lekötök egy bari meccset. Nem tudok várni,mert lehet nem leszek net közelben az edzés meg kell a fiúknak. Sajnálom.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.14. 11:54:49

még vasárnap hajnalban megtettük a kihívást az NLNS csapatának, várjuk a visszaigazolást, kb szerda hajnali egyig tudunk várni, ha még akkor egyáltalán lehet...

ezzel kapcsolatban tud valaki felvilágosítást adni?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.14. 11:57:58

@Bastille: személyes tapasztalat nincs, de mások elmondásaiból úgy tudom, hogy kedd este 11 után nem mindig működik a rendszer.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.14. 13:22:43

@rhynn: Továbbra sincs elfogadva, sajnos.

Ha valaki esetleg kihívja a Szájfocistáimat az árván maradt csapatok közül, megköszönöm, este keresek ellenfelet! :(

/közben meg igyekszem meghúzni magam, mert múlt héten meg én basztam el/

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.14. 16:57:39

@Bastille: Lekötve.

Érdekes, megesküdnék rá, hogy vasárnap már én is küldtem kihívást. Most viszont nem láttam sehol. Meg úgy emlékszek hogy eddig volt egy jelzés a kihívásoknál, de most ezt sem látom, de lehet hogy csak az Opera baszakszik.

laca65 2012.08.14. 17:17:59

@rhynn: hiába akarom, nem tudom egyelőre elfogadni a szájfocisták kihívását, és én sem tudom őket kihívnií8visszahívni) MIÉRT???

laca65 2012.08.14. 17:21:16

@rhynn: Tehát természetesen elfogadom a kihívást, de egszerűen nem jelenik meg nálam a kihívás és én sem tudom 3 éves HT rutinnal megejteni a kihívást...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.14. 17:38:52

@laca65: mert már lekötött egy másik meccset. hétfőn 19.00-ig kellett rád várnia, úgy látom, ma 14.22-kor kezdett ellenfelet keresni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.15. 01:52:21

@Kitsilatzi: én csak valami argentin csapattól kaptam, de azonnal visszautasítottam! mindegy, a meccs meg lesz tartva, félek vendéggyőzelem lesz a végén....

Achu-Football Club Actors 2012.08.15. 08:11:43

A fiúk már melegítenek, Hajrá Actorok!

Sérülésmentes meccset mindenkinek!

laca65 2012.08.15. 10:42:06

Minden tiszteletem a Szájfocistáknak, meg természetesen másoknak is , DE szerintem a technika "ördöge" bánt ki velem... Hiába próbáltam többször is visszaigazolni a meccset, egyszerűen lehetetlen volt. Egyszerűen meg sem jelent a Szájfocisták kihívása a Ht kihívások között és én sem tudtam őket a hagyományos módon kihívni. Így jártam .........

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.08.15. 11:37:06

Safrany FC kihívva hozzájuk aug. 22-re.

na73 2012.08.15. 13:32:32

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Salazar's (VI) helyszín: hazai pályán 2012-08-22 09:45 (11/49)

Achu-Football Club Actors 2012.08.15. 17:55:53

Várom vissza a Rohanokat, hogy kelet felől támadjanak végre Helm szurdokban! Mi pedig kihívjuk őket a Stage -re.

Üdv!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.15. 19:13:13

@laca65: tegnap este megnéztem, mikor léptél be utoljára, azt írta, 11-én délután. valami nem stimmel valóban, mert ma már 14-i délutáni dátumok is vannak a listán. nem lehet, hogy egy másik felhasználónéven próbálkoztál?

2012.08.15. 19:54:40

@C_Brown: köszi, visszaigazolva!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.16. 16:20:32

@laca65: Kb 5 körül fogadtam el a Kecsó SE kihívását, mert utána már csak telóról tudtam volna, ott meg nem lehet csapatot állítani :(
Szerintem azért nem láthattad, mert már addigra elfogadtam.
Ne haragudj.

laca65 2012.08.18. 10:46:18

Kihívtam a Jódaqua SE-t!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.18. 12:31:30

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2012-08-22 09:45

Bohumil Stejskal 2012.08.20. 13:50:41

A Murénák menedzsere a következőket jelezte:

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VI) helyszín: Illovszky Rudolf Arena 2012-08-22 09:45

gergo a kolyokkutya 2012.08.20. 19:08:05

lekotok egy baratsagost az fc hungaria nem fogadta el a kihivasomat pedig belepett tegnap

VGL 2012.08.20. 19:59:43

SFC SE - Szeptember 29.FC lekötve

Kiß B. 2012.08.21. 08:29:36

A Somogyország FC vezetése ezúton tájékoztatja a csapat szurkolóit, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott Aruta mesterrel, és játékosedzőként alkalmazza klubunk minden idők legeredményesebb támadóját, Marcelo Nogueirát. A luzitán játékos még tizenévesen került Kaposvárra, és eddig 149 gólt lőtt tétmérkőzésen a csapat színeiben, mely teljesítménye tizenegy mesterhármasa és egy gólkirályi címe mellett példátlannak mondható. Ki ismerné jobban a csapatot, mint ő, aki a jelenlegi szezonban is 8 bajnoki és 4 kupatalálatnál jár? Ráadásul az életét a visszavonulás után is a városban képzeli el, mivel magyar felesége van, akitől három szép gyermekük is született.

Miután a csapat augusztus 20. alkalmával szabadságon van, a klub sajtósa telefonon érte el az új edzőt:

- Rosszkor hívom?
- Épp Kardosfán vadászunk néhány játékostársammal Matolcsy Mátéval, Faragó Dózsával és Pablo Antonio Folch Cardonával. Valamennyien szenvedélyes vadászok, a spanyol fiú a saját bevallása szerint már oroszlánt is lőtt Afrikában, mi még bakot lőni sem láttuk, maximum a pályán... Persze ez csak vicc, Pablo jó barátom, remek játékos és remek vadász.
- Örülök, hogy jó hangulatban vannak, de beszéljünk inkább az Ön kinevezéséről, reméljük, ez nem bizonyul baklövésnek.
- Én is remélem. Kényszerhelyzet volt, el kellett vállalnom. Tavaly csak rosszabb gólkülönbséggel maradtunk le az ötödosztályról, idén nem akartunk kockáztatni. A szezon végén mindenáron fel akarunk jutni, és a legnagyobb derbi még hátra van.
- Ez azt jelenti, hogy szögre akasztja a stoplist?
- Egyszer eljön annak is az ideje, de remélem, még van pár jó évem játékosként is!
- Ezek szerint szombaton pályára lép a Mátéfalva elleni rangadón?
- Ha az edzőm bizalmat szavaz, biztosan. Van egy olyan érzésem, hogy bízik bennem!
- Örülök az optimizmusának és sok sikert kívánok Önnek és a csapatnak!
- Köszönjük! Azért dolgozom edzőként is, mint amiért játékosként is hétről-hétre tűzben égek, hogy örömet okozzunk egymásnak és a szurkolóknak. Nem felejtem a klub jelmondatát: "Múltért - Jövőért!" Mindent meg fogok tenni azért, hogy a Somogyország jövőre az ötödik vonalban indulhasson, és ebben számíthatok a teljes csapatra. Ha nem így lenne, nem is vállaltam volna az edzőséget. Szóval holnap már nem vadászunk ugyan, hanem edzünk, de a pályán is - ha csak átvitt értelemben is - élessel fogunk lőni!

panteraAtus 2012.08.23. 06:10:12

Salazar's kihívva! Várjuk szeretettel.

gyogyviz3 2012.08.23. 10:59:31

Kihívtam a Szájfocistákat. Most az én játékosaim is azok, legalábbis a teljesítményük ezt mutatja.

VGL 2012.08.23. 12:05:53

Bunnykickyouhard csapatának invitációt postáztam.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.25. 09:09:47

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ózdi Kohász (V) helyszín: hazai pályán 2012-08-29 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.26. 10:25:40

klesta mestert nem figyelembe véve, akinek amúgy már megvan az állampolgársági papírja, szóval a mestert nem figyelembe véve az utolsó nem magyar átadólistán van csapatunkban:

épp holnap lesz egy éve, hogy sabat ibarguengotia, a baszk kapus hozzánk érkezett. jelenlegi életkora 25.94 a skilljei pedig a következők:

Védés: nagyszerű
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: pocsék
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: katasztrofális
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: remek

nagy megnyugvással töltené el a klubot, ha valamelyik lb-s csapathoz kerülne!
www94.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=290603697

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.08.26. 12:04:00

@Bastille: Az ismert okok miatt sajnos nem tudom leigazolni, három magyar kapusom van, ebből egy NT-esélyes (lenne, ha edzeném rendesen).

gergo a kolyokkutya 2012.08.26. 14:46:14

You are challenging 1 teams
Szopós Murénák F.C. (VI) at your arena 2012-08-29 09:45 (12/49)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.26. 19:26:10

nekem egy magyar kapustehetségem van a piacon, épp most lett 17, megfelelő védéssel, középszerű védekezéssel: Mizsér Zoli 360589104.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.26. 20:45:35

és van ott egy ifjú Nyerges Krisztián-klón is, a Pesti Lajos 359908648, szélsőedzés-gyakorlóknak ideális vétel!

2012.08.26. 20:47:02

Tipográfia kihívása elfogadva!

Bohumil Stejskal 2012.08.27. 01:16:54

@gergo a kolyokkutya:

Kihívások
Lekötve!

Beton SE (VII) helyszín: Vasracsos Duhongo 2012-08-29 09:45

gergo a kolyokkutya 2012.08.27. 20:42:08

@Bohumil Stejskal: Talalkozunk a Vasracsos Duhongonel, a Beton SE mindenese, T. Peter var majd titeket Murenakat jol!

paradicsomsal 2012.08.28. 00:10:13

Tekintettel arra, hogy ebben a szezonban párszor majdnem teljesen megfeledkeztem a meccsem lekötéséről holnapig várok az FC Hungária visszaigazolására, bár az utóbbi hetek aktivitását látva erre vajmi kevés esély van.

paradicsomsal 2012.08.28. 11:20:41

Lekötöttem egy másik barátságos meccset.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.28. 23:34:30

@paradicsomsal: a szabályok értelmében töröljük az eddigi eredményeit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.28. 23:48:02

elkészült a középdöntő stadion-beosztása. ha véletlenül valaki a saját pályájára kerül, jelezzétek » javítjuk.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.29. 09:12:31

ma óriási harcok lesznek a c csoportban! három 15 pontos csapat is van (yfrb, nlns, blse) mind egy-egy vereséggel. yeti-ék az nlns-től, az nlns a bastille lse-től, míg a blse a jódaqua csapatától kapott ki. két továbbjutó hely van a final eight-be! a párosítások:
somogyország - nincs légiós nincs sírás 9.45
yeti-faced reborn - bastille lse 10.00

mivel nem egy időben kezdődnek a meccsek, ezért könnyen lehet, hogy csálé csöcsökért, könnyűvérű thai lányokért és gömb unicumokért cserébe gólok potyoghatnak...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 14:59:07

kész a tabella, lehet lekötni a középdöntő meccseit

na73 2012.08.29. 15:07:27

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2012-09-05 09:45 (13/49)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.29. 15:56:29

Lehet hogy benéztem valamit, de ha azonos pontnál az egymás elleni eredmény dönt, akkor nem az NLNS-nek kellett volna nyerni a C-csoportot?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 16:44:45

@Kitsilatzi: de igen! köszönöm, hogy szóltál, javítottam! remélem, az érintettek még nem küldték el a kihívást!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.29. 17:12:38

@f_miki: A Nagy Palóc arénában már vannak lekötve meccsek, oda nem enged kihívást küldeni a rendszer. Lesz kijelölve másik stadion, vagy mindegy hogy hol, csak találjunk egy szabadot?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.29. 19:24:42

Szájfocisták invitálása megtörtént.

Egyebekben most, hogy a csapat zsinórban hat, minimum elődöntős szezon után kimarad a felsőház küzdelmeiből, az Estadi Gaudí illő tisztelettel jelentkezne a jubileumi LB-Kupa döntőjének helyszínének.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 22:49:16

@Kitsilatzi: a Nagy Palóc Arénában játszák a Magyar Kupa döntőt, várhatóan 147.000 lelkes szurkoló előtt, oda már ti nem fértek be... mit szólnál az Estadi Gaudí-hoz (1993706)? oda ebben a fordulóban még nem jutott meccs, Lotus biztosan szívesen lát benneteket.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.29. 23:03:49

@Black Lotus: köszönjük a felajánlást! Így legalább a csalódott lotus-szurkerek ebben az idényben is elmondhatják majd: nélkülünk nincs kupadöntő!
A kisdöntőre és az Elnök-kupára várjuk még a stadionok jelentkezését!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.30. 08:12:42

A 13-16. helyért nyomok? Nem lesz olyan rossz az :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.08.30. 09:25:06

@rhynn: Elvileg a 9-16. helyért nyomsz. Vagy a Kenesei-klán megvette a jövő heti középdöntőt? :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.08.30. 09:33:24

@Black Lotus: Úgy számolom, 3 sérülésem volt a héten, kiesett a fél védelmem meg középpályám. Komoly meccs lesz a héten, ott kell a legjobbaknak játszania, hogy meglegyen a dobogó alja. Így viszont még a 3+1-es szabály se biztos, hogy összejön, szóval most már elkönyveltem a vereséget :(
Alig bírtam csapatot összerakni.

De még megvárom az esti frissítést, hátha jobb lesz. Edzőt is váltottam, végre volt pénz egy sokkal jobbra, gondolom az se tesz jót a csapatmorálnak.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2012.08.30. 13:09:03

@f_miki: Tökéletes lesz, már el is küldtem a kihívást az Egri Csillagoknak.

2012.08.31. 05:01:36

Sóshartyán kihívása elfogadva!

VGL 2012.08.31. 15:35:10

szerintem nekem (Szeptember 29. FC) csak 7 pontom van, így a 6. kellene, hogy legyek a csoportomban.

Egy kicsit várok a kihívással, hogy melyik csapat ellen is megyek a 17-24. helyért.

Mosolygó Rettenet 2012.08.31. 18:05:25

No ez is megvan:
Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Vasas DH (VI) helyszín: New Desert Gate [Kupaszabályokkal] 2012-09-05 09:45 (13/49)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.08.31. 22:11:08

@VGL: ezt elrontottam, bocsánat. nem az én hetem volt... adtam neked bónusz három pontot.
Megnéztem, még nincs lekötve hibásan egyik meccs sem. Javítottam a tabellát és küldtem minden érintettnek üzenetet.
A helyes párosítás:
K10 Beton SE - Szeptember 29. FC, Gárdonyi Park (1647452)
K12 Olimpic Neuve - Szopós Murénák, Pumaketrec (583453)
Remélem, nem késő már! Bocsánat a kavarásért, és köszönöm a figyelmet VGL sporttársnak!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.01. 08:50:53

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Rohan lovasai Fc. (VI) helyszín: Salazar's Arena 2012-09-05 09:45

VGL 2012.09.01. 11:09:00

@f_miki: köszönöm a javítást.

Beton SE kihívását el is fogadtam.

Achu-Football Club Actors 2012.09.01. 18:02:29

Nem tudom kinek kellett volna kit kihívnia, de kihívtam Bunnykickyouhard (878826) - Football Club Actors (584248) >>> Olajkár II. Stadion-ba kihívásra került.

gyogyviz3 2012.09.02. 08:13:53

Kedves Labdabiztos Férfiak!

Ha már úgy alakult, hogy az Elnök Kupáért kell harcba szállnia szerény képességű falusi csapatomnak, úgy döntöttem, erősítek egy kicsit a keretemen. A védelem elég gyengén működött, ezért megerősítettem pár emberrel - köztük egy újabb volt Hattrick Masters-játékossal.
A Zöld-foki Köztársaság négyszeres bajnoka és kétszeres kupagyőztese árult egy Zeev Ben-Chaim nevű, izraeli születésű hátvédet.
Sérülten vettem meg, de már csak tapaszos, így remélem, eséllyel szállhatok harcba a kupagyőzelemért:)
Nem lesz könnyű dolgom, de egy nő ehhez már hozzászokott:)
Jó játékot mindenkinek a jubileumi torna egyenes kieséses szakaszában!

I.

gyogyviz3 2012.09.02. 08:38:48

@f_miki: Akkor te már tudsz valamit. A Magyar Kupában még csak az elődöntőknél tartanak. Érdekes, hogy mindkettőt a Nagy Palóc Aréna rendezi, azonos időpontban :)

@hatarsorompo: nagy tisztelettel kérdezem: ezt a nem mindennapi kettős összecsapást milyen furfanggal érted el? És nálad lesz az MK-döntő is?

És a félszőke újabb kérdése: A Palóc Mentő Alapítvány stadionja most is felújítás alatt van. Feltételezem, nem a lerombolásán munkálkodsz. Amennyiben így van, mekkora lesz ez a monumentális építmény? (Ha éppen bontod, akkor is érdekelne a konkrét adat.)

Alfredd 2012.09.02. 12:12:41

Eger Boyz kihívva.

Más:

Mivel a hétvégi vereséggel biztossá vált, hogy a következő szezont ismét a 6-odban kell elkezdenem, a klubvezetés úgy döntött, hogy néhány kulcsjátékosától megválik, és egy megfiatalított középpályával kezd neki a következő szezonnak, első körben 3 játékos kerül átadólistára, akik magasabb osztályban is megállnák helyüket:

Ugurcan Aksal: 17-es jsz, 9-es átadás,
Fabian Boskovich: 15-ös jsz, 6-os védekezés, és átadás
Benedeczki Róbert: 15-ös szélsőjáték, 10-es jsz, 7-es átadás.

Piaci átlagáron fogom kitenni őket, ha valaki esetleg igényt tartana rájuk, a Botláb BFC klubvezetésénél jelentkezzen.
Fél disznót, Camping bicikli belsőt, használt Simson motorblokkot, 42-es török talpnélküli zoknit a vételárba beszámítunk :)

laca65 2012.09.02. 12:39:37

Botláb BFC kihívása elfogadva!

hatarsorompo 2012.09.02. 12:45:02

@gyogyviz3: Állítólag egy stadionban még kettőnél több meccs is lehet azonos időben - egy fórumhozzászólásban legalábbis ezt írták nekem, mert én magam is csodálkoztam, amikor megláttam ezt a furcsaságot.
Nem tudatták velem, hogy én rendezem a döntőt. Nem is tudom, ez mi alapján kerül meghatározásra, mert a Nagy Palóc csak a harmadik legnagyobb aréna a magyar rangsorban. A legnagyobb a debreceni Nemzeti Stadion, egy hónapja az enyém még ezüstérmes volt, de a Hodosokk pályája, a The Emirates Arena beelőzött. Az most 177 ezres, az enyém most bővül 147 ezresről 155 ezresre.
Most nincs pénzem további fejlesztésre, de ajánlom figyelmedbe (de másokéba is), hogy Mészáros János kapusom hamarosan eladó sorba kerül, e percben világklasszis védéssel, remek védekezéssel és megfelelő pontrúgással rendelkezik.
Nem lesz olcsóJános, de hát kell a pénz, a virtuális is :)

Vissza a pályákhoz: Jelenleg négy csapatnak van 111111 nézőt befogadni képes létesítménye, tíznek pedig még ennél is nagyobb.

280000 Nemzeti Stadion
177000 The Emirates Arena
147000 Nagy Palóc Aréna
146900 Old Trefford
132000 Hell
123311 Zaba Stadion
123285 bumburnyák stadion
120400 félgőz Arena
114000 Minas Tirith
112000 arena drinci
111111 Edinamackósajtszerelmem Stadion, Barcikai Harci Katlan, Il Lago Stadion, Red Bull Infiniti.

Szeretném megrendezni az Elnök Kupa döntőjét, mert a Magyar Kupa addigra túl lesz a döntőn, én pedig nem valószínű, hogy nyerni fogok a következő két szerdán. Van egy gyanúm, hogy a három nap múlva esedékes meccsemet is elveszítem. Erős még nekem a Labdabiztos TOP 30 :)

gyogyviz3 2012.09.05. 09:04:28

Senki nem ír ide mostanában? Pedig itt percek múlva élet-halál kérdések dőlnek el :)

Lycsebatyo 2012.09.05. 09:24:36

Az élet-halál azért kicsit erős, de tény, hogy komoly meccsek várhatóak. Szerintem a mérkőzések közben és után komoly csaták fognak folyni a fórumon is :)

hatarsorompo 2012.09.05. 11:22:57

Ironikus stílusa van a tanárnőnek, azért az a mondat végi (iskolában nem használatos) írásjel sokat elmondott hozzászólásának komolyságáról. Én most vendégségben követem az eseményeket. Nem úgy néz ki, hogy a villámrajt(5. perc: 2-0) után lesz edzőnk ma sem mond győzelmi beszédet, már 2-4.

De a tanárnőnek sem sziporkáznak a Hattrick Masters-játékosai :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 11:34:21

a 89. perc 26. másodpercében lőtt győztes gól egy erősebb ellenféllel szemben nagy tiszteletlenség? :)

Achu-Football Club Actors 2012.09.05. 12:08:02

NLNSFC -nek küldtünk behívót. Az Olajkár jó hely volt ma.... :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 12:10:28

a K12 meccs, az Olimpic Neuve - Szopós Murénák a pályán hosszabítás után 4-3 lett, de Olimpic Neuve kezdőcsapatában csak két magyar volt, így a szabályok szerint 4-4 az eredmény és a fair csapat a győztes.
kész a többi párosítás is, remélem, nem rontottam el semmit...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.05. 14:14:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
NagyAti'73 FC (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena 2012-09-12 09:45 (14/49)

Nagyon várom már a meccset! :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 15:00:22

A partiumi nemzettárs románjai agyonrúgták két kulcsjátékosomat, és kissé túlzott különbséggel nyertek úgy, hogy szinte nem is kaptam helyzetet. Ezért érdemes volt megnyerni a csoportot... Innentől kezdve a bajnokságra koncentrálok.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.05. 16:33:09

@f_miki: Egy meccsen elég, ha egyszer vezetsz. A lefújáskor. :)

Lycsebatyo 2012.09.05. 17:05:22

@Bukott Rockzenész: A lerúgott játékosokat sajnálom, elhiheted, nem volt szándékos húzás. A különbség lehet, hogy nagyobb volt mint kellene, de azt hiszem, a mérkőzést nem jogtalanul nyertem meg. Minden esetre jövő héten megpróbálok kevesebb mészárlás árán elbánni a Palota FC-vel ;)

hatarsorompo 2012.09.05. 17:29:30

Mivel ma is vereséget szenvedett a csapat, így biztos, hogy nem játszhatunk az Elnök Kupáért.

A kupadöntőt viszont szívesen megrendeznénk, bárkik legyenek is a főszereplők. A négy versenyben lévő csapat között nincs nógrádi, tehát a színhely mindenképp semleges.

A jövő héten a Nagy Palóc Aréna ad otthont a 34. Magyar Kupa döntőjének, erre az alkalomra csakazértis alapon veszek támogatói szolgáltatást, és piros-fehérbe öltöztetem.

Boldog lennék, ha két kupadöntőt rendezhetnék egymás után. Ez is egy Hattrick-történelmi kuriózum lenne.

hatarsorompo 2012.09.05. 19:37:33

Kész a stadion :) Hogy tetszik?

2012.09.05. 19:59:53

SFC SE külföldre utazott egy barátságos mérkőzésre, jelenleg nem lehet kihívni.

2012.09.05. 20:01:48

Holnap újra megpróbálom, csak hazaértek :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:03:59

@hatarsorompo: igazából Lotus már bejelentkezett néhány hozzászólással ezelőtt (Black Lotus 2012.08.29. 19:24:42) a döntőért, ménytányolandó indokkal. Te az Elnök kupát kérted, és így, hogy már lemaradtál róla, megrendezhetnéd, talán ez is elég nagy súlyú esemény a Magyar Kupa mellett!
Várunk még jelentkezőket a kisdöntőre is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:18:47

@Lycsebatyo: palotai titkosügynökök már elindultak felmérni az Estadio Gaudi vendégöltözőjét, hogyan telepíthetjük titkos fegyvereinket a nagyváradi latinok megbabonázására, amiről csak annyit árulhatok el: sokat tanultunk a Klesta-nővérek módszereiből... :) más esélyünk nincs a döntőbe jutásra.
Mindenesetre a Mátyus-kútnál már ácsolják a dísztribünt az ünnepségre :))

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:20:11

@safranyn: erőnyerő volt, nem lb-kupa meccset játszott, holnap már ki tudod hívni!

2012.09.05. 20:21:40

@f_miki: igen, láttam, de persze köszi :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.05. 20:22:19

@hatarsorompo: szép, gratulálok! de az a 103ezer állóhely nagyon ijesztő lehet :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 21:47:33

A kisdöntőre ezennel benevez az Alte Pitbull Arena.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.05. 22:11:20

@Lycsebatyo: Nem azt mondom, hogy érdemtelen volt a győzelmed, csak a különbség volt túlzott véleményem szerint és súlyosan érintett a két sérülés is.

hatarsorompo 2012.09.06. 08:26:38

"Mivel ma is vereséget szenvedett a csapat, így biztos, hogy nem játszhatunk az Elnök Kupáért.

A kupadöntőt viszont szívesen megrendeznénk"

Amikor a fentieket írtam, én az Elnök Kupa döntőjére gondoltam, tudtam, hogy a nagydöntő már foglalt.

Most már csak azért szurkolok, hogy a közeljövőben nyerjünk meg egy VB-pályázatot, hogy a Nagy Palóc Aréna világbajnoki helyszín legyen.

2012.09.07. 22:35:03

SFC SE kihívva!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.09.08. 10:24:59

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (VI) helyszín: Pumaketrec 2012-09-12 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.09. 10:59:40

Salazar's már régóta kihívva, jó lenne, ha vissza is igazolná, mert csapatot kéne állítanom ellene.

VGL 2012.09.09. 18:12:48

Botláb - Szept 29 lekötve

gergo a kolyokkutya 2012.09.10. 08:52:52

Hallo, Eger Boyz meg mindig nem hivott ki, delutan/este elfogadom a fuggoben levo kihivasomat az egyik szimpatikus belga csapattol, ha addig nem tortenik semmi.

hatarsorompo 2012.09.11. 08:44:56

@f_miki: Köszönöm, hogy egy héttel a Magyar Kupa fináléja után az Elnök Kupa döntőjét is megrendezhetem.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.11. 16:28:21

@f_miki: Mi köszönjük a megtiszteltetést, hogy a bronzmeccs hozzánk került!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.09.11. 21:29:40

Sajnos nem várok tovább Somogyországra, kihívtam mást...

Kiß B. 2012.09.11. 21:40:03

Sajnálom, és elnézést. Úgy néz ki pár percen múlt :(

hatarsorompo 2012.09.12. 11:36:07

Miután a tanárnővel én játszom a 29-30. helyért, holnap reggel kihívom az én kedvenc helyemre, a Vanuatu Lane stadionba (419661). Hajnali négykor a legjobb játszani.

bundabotrany 2012.09.12. 15:33:03

Azt már tudom, kivel kell játszanom, de még rejtély, hogy hol.
Mikorra lesz stadionkiosztás?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.12. 21:38:10

kész a helyosztók beosztása, remélem nem raktam be senkit a saját stadionjába - ha igen, szóljatok!
@bundabotrany: meg kellett várni, amíg hazaérek, vezetés közben túl nagy hibaszázalékkal kezelem a google docs táblázatokat

na73 2012.09.13. 08:47:15

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VI) helyszín: Budai 2 2012-09-19 09:45 (15/49)

gyogyviz3 2012.09.13. 08:55:17

Vanuatu szorgos népe szeretettel vár minket:

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Palóc Mentő Alapítvány (VI) helyszín: Vanuatu Lane 2012-09-19 04:00

hatarsorompo 2012.09.13. 09:54:11

@gyogyviz3: Kösz a kihívást, nyolckor nem voltam gépközelben. Visszaigazoltam, ezzel a 30-31. helyért folyó összecsapás létrejöttének már csak az lehet az akadálya, ha Vanuatu felé menet lezuhan valamelyik gép.

2012.09.13. 14:05:39

Rohan lovasai Fc. kihívva a Nagy Palócba!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.15. 12:57:36

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Pebo FC (VI) helyszín: New Desert Gate 2012-09-19 09:45 (15/49)

No, akkor jöjjön az a 13. hely! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.15. 13:19:03

egy ügyes kis hátvéd a Mátyus-iskolából az átadólistán: Szőke Patrik 357520811.

laca65 2012.09.15. 17:09:04

Somogyország a 19. helyért a Stade Bastille-ba kihívva.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.15. 18:18:34

mindenki jöjjön a stade-ba, folyik a sör, ingyen unicum és a felavatott klesta mellszobor körül más mellek is ringanak, továbbá a szobor körül a csapat és a szurkolók ünneplik a feljutást!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.15. 21:41:10

NEGYEDOSZTÁLY, NEGYEDOSZTÁLY, NEGYEDOSZTÁLY, LLÉÉÉ, ÁÁÁÁLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.15. 22:42:44

gyorsmérleg az lb csapatok bajnoki szerepléséről: megvan az első negyedosztályba jutott csapatunk » FC Black Lotus!!
egyeneságon feljutott az ötödosztályba Bastille, cikoria, Rohan lovasai és Somogyország, Salazar és Yeti is bajnok lett, de osztályozót kell játszaniuk az ötödosztályért. Revenge az utolsó fordulóban csúszott le a második helyre. Beton a hetedosztályból jutott feljebb bajnokként.
a kiesők: Botláb az ötödosztályban lett utolsó, VM Egyetértés és Palóc Mentők a hatodban. Vasas az utolsó fordulóig versenyben volt, de végül hetedik lett és kiesett, ahogy Eger Boyz is.
A többiek megtartották pozíciójukat.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.16. 10:01:12

így a szezon végén pár játékosunkkal nem hosszabbítunk szerződést...aki komolyabb erősítés lenne, az például pap kobra dezső kiemelkedő gólszerzéssel, nagyszerű átadással, alig 20évesen vagy szilasi bálint, akinek remek a gólszerzése és nincs még 20. de van egy sokat látott hátvédünk is, csizmadia áron, aki tevékeny részese volt a remek szezonkezdetnek és még mindig lenyűgöző védőjátékos. mindenki átlagáron van, gyertek vigyétek, hogy klesta mester nyugodtan konstatálhassa, kedves és jó csapatokhoz távoztak legényei.

Mosolygó Rettenet 2012.09.16. 11:21:51

@Black Lotus: Gratula a negyedosztályhoz! Nekem kábé hasonló érzés az, hogy sikerült megragadnom az ötödosztályban. Igaz, úgy terveztem, hogy az osztályozóval kapok egy bónusz meccset, de nem sikerült elvesztenem az utolsó bajnokit, így "felcsúsztam" róla.
Úgy látom, két boldog csapat játszik majd a 9. helyért... Részemről már csak azért is örömteli ez a meccs, mert ez azt jelenti, hogy nem lesz rosszabb a mostani LB-kupa helyezésem, mint az előző.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.17. 09:57:25

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm és én is gratulálok a csont nélküli bentmaradáshoz! :) A csapatszellem hétvégi leradírozása, valamint a bajnoki cím utáni hajnalig tartó dínomdánom alaposan meglátszik a csapaton, így szerdán a tisztes helytállás lesz a célunk két korábbi kedvencünk, Gregersen és Zembron búcsúmérkőzésén. Jó meccset és sok sikert mindkét csapatnak!

hatarsorompo 2012.09.17. 13:16:14

@Black Lotus: HETEDOSZTÁLY, HETEDOSZTÁLY, HETEDOSZTÁLY, LLÉÉÉ, ÁÁÁÁLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! :))

hatarsorompo 2012.09.17. 13:17:48

Van viszont egy NAGY Palóc Arénám !!!! (pillanatnyilag 155 ezres :)

laca65 2012.09.18. 10:26:15

Somogyország még nem igazolta vissza a 19. helyezésért tervezett meccset, így mást mérkőzést próbálok meg lekötni.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.18. 20:51:09

Holnap délelőtt, az immár negyedosztályúnak tekinthető Estadi Gaudí gyepén megrendezésre kerül a jubileumi, 10. Labdabiztos Hattrick-kupa döntője.

A torna nem szűkölködött a meglepetésekben. A korábbi győztesek közül a Gruppo Hordó és a KecsoSE nem vállalta az indulást, az eredménysorát tekintve Andorra válogatottjával rokonszenvező cikoria és az edzésváltás oltárán a 10. kiírást beáldozó FC Black Lotus a csoportkörben vérzett el, így a mundér becsületét a Salazar's menthette volna meg, ha nem vérzik el már a negyeddöntőben. Szintén a legjobb 8 jelentette a végállomást a tavalyi ezüstérmes, idén alig titkoltan még fényesebb medálra hajtó Revenge2009-nek, így a négy között a korábbi dobogósokat már csak a Nincs Légiós Nincs Sírás képviselte, amely azonban az elődöntőben nem tudta kvalifikálni magát fennállása harmadik LB-fináléjára.

A döntőben így két olyan csapatot találunk, amely korábban nem járt ilyen magasságokban - sőt, még elődöntőben sem. A büszke finalisták közül a Football Club Actorsnak van valamivel veretesebb múltja (eddigi három kupája alatt egy hatodik és egy kilencedik helyet jegyez), míg az első román kupafinalista, a harmadik LB-szériáját gyűrő Yeti-Faced ReBoRn számára eddig a kilencedik hely jelentette a csúcsot.

Az elődöntőben a Yeti 3-5-2-es szélső támadással demoralizálta a Palotát, míg az Actors 4-5-1-ben nyomulva kiváló védelmének és gyors ellencsapásainak köszönhetően gyűrte be az NLNS-t. Előzetesen a döntőben is a Yeti támadósorának és az Actors védelmének nagy csatája várható, inkább Yeti-esélyekkel. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy Yetiéknél két sérült is van a keretben, így 15 hadra fogható játékossal várják a szombati osztályozót, emiatt kérdéses, hogy a manager nem-e próbálja néhány játékosát pihentetni. Az Actors általános kiárusítással zárja az évadot, így a játékosoknak extra motivációt jelenthet, hogy ebben a felállásban utoljára játszanak együtt, továbbá néhány jó megmozdulással felhívhatják magukra a lelátón helyet foglaló menedzserek figyelmét, jobb esetben egy dévédére való anyagot is összeszedhetnek magukról. Ezen tényezők miatt nem járunk messze az igazságtól, ha kiélezett küzdelemre számítunk.

A bronzmeccsen a korábbi stabil negyeddöntős, a legjobb négybe először eljutó Palota teheti fel a pontot a 10. LB-n mutatott remeklésére. Ellenfele a felsőházi küzdelmekben járatos, hatodik elődöntőjénél járó NLNS, amely talán nagyobb játékerőt képvisel, viszont a végjáték nem az erőssége: eddigi két döntőjét és három bronzmérkőzését kivétel nélkül bebukta. Kérdés, megszakad-e a rossz sorozat, vagy még nagyobb örömmámor keretében fürdőzhetnek a drukkerek a palotai Kutasi-szökőkút vizében.

A felsőház alsó ágán a remek idényt futó román csapatok közül a Bunnykickyouhard az ötödik helyért mérkőzhet meg a jelentős LB-kupa múlttal rendelkező Salazar's-sal, míg a hetedik helyért zajló mérkőzésen a kupatörténetük legszebb napjait élő Egri Csillagok tehetik még fényesebbé önnön ragyogásukat, ha az idény végére teljesen leeresztő Revenge2009 ellen megszerzik történetük első felsőházi győzelmét.

Jó mérkőzéseket és jó szórakozást kívánunk mindenkinek a jubileumi kiírás utolsó játéknapjára!

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2012.09.19. 11:34:23

Revenge 2009 - Egri Csillagok FC 2:3
Nem szoktam ide beirkálni az eredményt, ezt is csak azért, mert tisztára olyan volt kicsiben, mint a tegnap esti Igazi Madrid-Manchester City meccs.
www.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=394933686

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.19. 13:28:24

elkészült a googledocs! és az Örökranglista is frissült, ahol a most 5. Salazar átvette a vezetést Kecsotól, akit Lotus is megelőzött a 10. helyezésével, igaz, csak a jobb átlaga miatt, Nincs Légiós pedig ellépett cikoriától.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.09.19. 18:31:05

@C_Brown: Jó meccs volt, gratulálok, bár az eredmény fájó számomra. Onnantól kezdve, hogy a későbbi győztes jött velem szembe, elment számomra a hajó ebben a szezonban, ráadásul a bajnokságot is elbuktam az utolsó fordulóban egy végig undorító antifocit játszó, most már lassan ősellenségnek számító csapat ellen. Mivel kevés a pontjuk, remélem, hogy úgy elverik őket az osztályozón, mint a lovat, és hamarosan újra kezelésbe vehetem őket.

Hogy a 11. LB Kupában indulok-e, még kérdés, mert stabil Final Eight-es versenyzőként ez minimum illene, de szeretnék végre a fiataljaimnak eredménykényszer nélküli edzéseket adni. Ha pedig egy kupában elindulok, bármennyire barátságos is, akkor szeretnék minél előrébb végezni. Ez a dilemmám, hamarosan eldöntöm, mi lesz.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2012.09.19. 21:44:07

Gratulálok a Yeti csapatának a serleghez, de jár a gratuláció az Actorsnak és a Palotának is, történetük első dobogós helyezéséhez.

Lehet, hogy eljött az idő, amikor a Salazar's vagy a Lotus fémjelezte Új Generáció átadja helyét a Még Újabb Generációnak? :)

Mosolygó Rettenet 2012.09.20. 10:47:13

@f_miki: Köszi a statisztikákat! Jó kis torna volt ez! Egy helyet sikerült előrelépnünk az előző évadhoz képest, kb. ennyi volt az elvárás a csapattal szemben. Ez azért is örömteli, mert sikerült összehangolni a versenyhelyzetet a fiatalok fejlesztésével, ezért a következő szezonban is ebben a szellemben folytatjuk.
Külön büszkeség, hogy a 2. legkevesebb gólt kapta a csapatom, és az örökranglistán is sikerült előrelépni az előkelő 24. helyre (2 nevezés alapján ez nekem nagy eredmény).
A következő kiírásra is jelentkezni fog az Ózdi Kohász, az elvárás újra az első 10-be kerülés lesz.
Addig is jó pihenést és csapatépítgetést mindenkinek a következő szezonig. Akinek pedig osztályozós kötelezettsége van, azoknak sok sikert!

Lycsebatyo 2012.09.20. 11:08:34

Köszi a gratulációkat és köszönöm mindenkinek, aki nekem szurkolt a döntőben. (bár lehet nem voltatok sokan :) )
Az idei szezonom sokkal jobban sikerült, mint gondoltam. A ligában álmodni sem mertem az első helyről mikor elkezdődött a szezon és még az osztályozón is van esélyem. Az LB Kupában az első öt volt a cél és az aranyérem hihetetlen boldogsággal tölt el. Ha lehetek kicsit nagyképű, a következő LB-n természetesen a címvédés a cél, hisz ha jól tudom ilyen még eddig nem fordult elő. (javítsatok ki, ha tévedek)
Én is kívánok mindenkinek jó csapat-építgetést a szünetben és természetesen minél jobb eredményeket a közelgő nemzeti kupában.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.09.20. 12:35:17

Köszi mindenkinek, rekord helyezés, boldogság, stb.

A kérdésem az lesz, hogy mikor írjátok ki a nevezést a köv körre?:)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.09.20. 17:00:58

@Lycsebatyo: gratulálok a kupához és a bajnoksághoz! innen lesz majd nehéz, mindenki titeket akar majd legyőzni - különösen a palotai kapusok szeme sarkában rándul meg egy ideg a nagyvárad szó hallatán, a 13 kapott lb-gólból tiz bihari lábról érkezett. Volt már címvédés egyébként, Black Lotus háromszor egymás után hazavitte már a serleget.
Nekünk ez a bronzérem elképesztő siker, hihetetlen szerencsénk volt mindvégig, már a sorsolásnál is, aztán abban is, hogy a legerősebb csoporttárs, cikoria ezen a kupán az utánpótlást indította. De a legnagyobb mák a salazar' elleni utolsó-perces góllal nyert elődöntő volt, belebotlottunk egy hihetetlen bronzérembe - ezt biztosan sokkal nehezebb lesz megismételni, mint neked címet védeni!
Bronz a bajnokságban, bronz a kupán, bronzkorsóba folyik a Miszter-sör egy hétig most a Mátyus-kút csapjaiból. Ne hagyjátok ki, ha arra jártok! :)
eközben küldjük az előnevezést a 11. kiírásra is!

paradicsomsal 2012.09.26. 20:26:36

Sikerült olyan csoportba kerülni, ahol 6 botcsapat van jelenleg, és ahogy néztem a hetedik csapat sem túl erős... Így nehéz fejlődni, hogy a két véglet között ingázunk. Azt hiszem végre tudunk az LB kupára koncentrálni. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.10.10. 19:17:57

Hogy erősödnek az ellenfelek, vagy én gyengülök, nem tudom, mindenesetre sikerült kiesnem a kupából már a második fordulóban.

paradicsomsal 2012.10.10. 19:35:43

Én bekaptam egy harmadosztályú ellenfelet. Papírforma vereség... :)

paradicsomsal 2012.10.10. 22:10:26

@f_miki: kihívás elfogadva a hagyományos lb-kupa szezon előtti barátságos erőfitogtatásra :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2012.10.11. 18:17:31

A lehetőséget kihasználva csoportot váltottam, múlt héten legyőztem a második legerősebbet, így most megcélzom a feljutást, azaz szinte biztos, hogy a tarcsi fogja játszani, amíg van esély a feljutásra... Persze értelme nincs sok, mert jövőre az V.-ben szopóágra kerülnék :)

Achu-Football Club Actors 2012.10.18. 12:38:27

Sziasztok! Én még bent maradnék a kupában szívem szerint. Negyedosztályú az ellenfelem, szerintem ráadásul verhető is.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.18. 18:20:56

@Achu-Football Club Actors: rajtad kívül még Nincs Légiós, Ózdi Kohász, a kupaspecialista Ranagolidák, Bastille és SBTC küzd még a Magyar Kupában - lassan készen áll a mezőny a 11. lb-kupára!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.19. 10:56:34

nem tudom magamba tartani mérhetetlen fájdalmamat: a Nyerges Krisztián Futballakadémia egyik legfényesebb csillaga, Czóbel Jani (309178775) tulajdonosa abbahagyta a játékot anélkül, hogy gondoskodott volna válogatott-esélyes játékosa jövőjéről, így Jani örökre elveszett botcsapatával... most értem csak igazán Crea sporttárs áldozatvállalását!
holnap a Palota fc fekete karszalaggal játszik majd, bevonuláskor halk átkokat mormolva a Hombres FC egykori tulajdonosára. a mátyus-kút oldalán készülő dombormű avatása az első lb-kupa meccs előtti kis ünnepség keretében lesz.
boldogabb hétvégét nektek!

Achu-Football Club Actors 2012.10.24. 22:20:47

Mi megint továbbjutottunk a kupában... Mi legyen?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2012.10.25. 22:40:12

lehet nevezni a 11. LB-Kupára itt: labdabiztos.blog.hu/2012/10/22/11_labdabiztos_hattrick-kupa#comment-form
határidő október 28. vasárnap éjfél!
süti beállítások módosítása