HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Game of Clowns. Bohócliga, 21. forduló, beharangozó.

2013.03.28. 10:00 JESTER

cimkep.jpgKinézek az ablakon, mikor szerda este írom ezt a posztot, és még mindig hullik, még mindig esik a hó, nem akaródzik neki abbahagyni. Már nem szakad úgy, mint reggel, amikor 30 centis fehér lepelben kellett kitrappolni a villamoshoz a csöndes wekerlei utcákon, de a fűtőtest még mindig szorgosan dolgozik hogy melegen tartsa a szobát... Hát ezek a kulisszák mindent jeleznek, csak azt nem, hogy a 4. tavaszi fordulóra kerül sor a hétvégén. Na most tényleg. Sor kerül rá? Itthon minden lehet, még az is ami nem, de azt azért nem hisszük, hogy az MLSZ még egyet rántana a naptár-nadrágszíjon, szóval azért gyanús, hogy lesznek meccsek, csak hát a tetemes hómennyiség – majd 2 nap konstans eső párosa hogy mennyire vágja taccsra a kevésbé jó infrával ellátott klubokat (a beázó-világbajnok duó Paks és Kaposvár is otthon játszanak), az már kínzóbb kérdés annál is, hogy mit látott Juhár Tamásban Gellei a válogatott behívók kipostázásakor 2003 tájékán. (Rossz nyelvek szerint a vejének az arcképét de ez nem tartozik ide). Szóval jelenleg még tél és hideg, tiszta december, ilyenkor még edzőmeccsre járni se annyira zsenánt a derék bohócligernek, inkább otthon csüng a letöltött sorozatai előtt az ember, és ha a világnak annyira bejött a „winterizkáming” akkor lehet, hogy a Bohócból is ki tudunk hozni még némi fantasyt, ha tényleg ismét nélkülöznünk kell a hétvégén a szotyiszacskót és a korzókorlátokat. Ha nem, akkor meg zúzunk ki!

 

Győri ETO–DVTK Fényestarsolyú Csaba király évtizedes regnálása pénzt és pompát hozott Arrabona távoli őrgrófságának, ám a kódexekbe kívánkozó nagy esemény, egy igazi, győztes háború, a Vastrón elfoglalása máig várat magára. Pedig Csaba király próbálkozott rác vendég-brigadérosokkal, máshol meg nem értett, burkusföldről Westerosba hazaszakadt varázslóval, sőt, talonban még egy igazi Mágusa is éldegél az ETO-vár egyik saroktornyában, aki állítólag fülcimpáiban hordja ménkűnagy tudását! De a győztes háború nem jön. Talán idén. Attilával, a pintéri klánból érkezett hadúrral szépen menetel a Dunántúlról Pesth városa felé az armádia, és a keleti kohósalak mezőkről elébük siető, egykoron pont Arrabonából száműzött stratéga által vezetett vasgyári harcosok ellen kemény ütközetben most is siker születik – jósolják a kobzos bárdok. (2-1).  


Videoton–Siófok Mióta KirályFehérvárt a Vezír-dinasztia uralja, a VeniVidiVici jelmondatú Sóstói házra szép napok járnak. A piros-kék zászlósok sosem látott magasságokba emelkedtek, a "Kék túra" néven messze földön rettegett sarcolókörutakat vezető klánfő, Garancsi Lord vezetése alatt. Jó fél éve még egy merészebb hódító portyára is indult a kompánia, a Falon túlra, Westeros határain kívülre, luzitán, hispán és szaracén zsoldosokkal támogatott, itthon annyira mégsem rettegett seregük élén keresve ManceRyder az EL-ellenfelek ellenszerét.. Télen aztán távozott a sereg éléről Magister Paolo, jött helyette Ser Gomes vezér, és a tehetséges kis fegyverKováccsal is bíró had újfent masírozásba kezdett, ráadásul ha titkos fegyverük, a rőtszakállú hegyi troll, Alexandrosz is belendül a buzogányával, a tóparti népségnek nem sok jót jósolhatunk. (4-1).


havasjohn2.jpgMVM Paks–Haladás Tomiszláv, a bunyevác zsoldosvezér érkezése óta a jobbára vízparti halászokból és pákászokból álló Atomváros szabadcsapata egészen megtáltosodott, mindössze egy meglepő csatavesztést jegyeznek az annalesek, 3 hete a fiatal suhancokból álló délpesti Honvédek csapták meg a neutronszéltől úgy látszik néha szédelgő paksiakat. Tomiszláv azonban nem alkuszik. "Menni vagy meghalni" jellegű stratégiájával már a hírösöknél is aratott, és most a folyóparti víziváros hadicsáklyái is beálltak hívó szavára a sorba. Artner lovagnak, a lézengő ritternek így nem is jósolunk sok sikert, mert bár masszív kis sereget alkot nyugati határőreivel, idegenbe szakadó  portyáik nem a zsákmány mennyiségétől és az elejtett hadifoglyoktól hangosak. (2-0).


Ferencváros–Eger A Franzstadti tatárok régi nagy dinasztia, több híres-hírhedt uralkodóval, elég csak I. Csípőretettkezű Florian vagy II. (Bólintó) Tiborc emlékét felidéznünk, akik legendáját máig áldják a helyiek. A borvidéki kis, hazátlan jobbágynép ellen, akik a középkori kunokat idézően vándorolnak vidékről vidékre szerte Westerosban, könnyű győzelemre számol a három pontra éhes zöld sereg. Persze Bozsik Péter Kara Ahmed és Szokoli Mohamed egri fiaskója óta tudjuk, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek, így a bolygó hollandi Moniz vezette zöld-fehér falanx azért megizzad majd a herminamezei csatában. Egy kicsit (2-0).


MTK–Budapest Honvéd Pesth csodás városának két szatellit erődtelepülése az ősi Zugló és Kispest, ahol egyaránt gazdag és dicső történelmű kis népek élnek, akik évente kisebb-nagyobb háborúkat viselnek egymás, valamint a megyeriek és a franzstadti tatárok, néha pedig az angyalföldi kovácsnépség ellen. E kis purpárlék általában ártalmatlan kardcsörgetések csupán, néha-néha szabadulnak el csupán a kőhajító gépezetek egy-egy szolidabb ostromkor. A kispesti hadjáratok, bár mindig veszélyes hangorkánnal járnak a Hidegkuti-erőd falai alatt, váltakozó sikerűek, legutóbb az Úr 2007. évének október havában sikerült két szerecsen futár segítségével a kék-fehér vonalak mögé kerülniök a Honvédeknek. Manapság mindkét hadosztály jobbára újonc zöldfülűekből áll, így döntetlenszagú csatát szimatolunk, ahol a kevésbé szeszélyes kékek jönnek ki jobban a nagy pofonosztásból (3-2).


kondaskhal3.jpg

DVSC-Teva–Újpest Messze keleten, a hajdúk lovasnépe tartja ellenőrzése alatt a hortobágyi pusztavilágot. Az öntörvényű, senkinek nem engedelmeskedő lovasok, Epona Lovasfalu és Cívisváros népe, Kondás Khal szigorú szemei előtt sorakozva félelmes sereget alkotnak. Vagy csak alkottak? Rájár a rúd mostanság a lovasokra, vészesen fogyóban a takarmány, s ha Szima, a homályba burkolozó (félkarú) rablóvezér nem szánja meg őket újabb pénzmaggal, még a birodalom léte is veszélybe kerülhet. A hajdúk most elkeseredetten védik hazájukat, és seregük még van olyan erős, hogy a Westeros közepéről ide ránduló, németalföldi, vallon mesterekkel és hadvezérekkel erősített megyeri udvartartás szertelen zsoldoscsapatát még megfékezze. De azután? (2-1).

Kaposvár–Lombard FC Pápa László testvér a Prukkhneer-i házból régi piromanta, aki évek olcsó alapanyagból állítja elő a somogyi futótüzet. Volt ugyan egy kisebb vándorútja keresztül a birodalmon, ám mind a székesfővárosban, mind a déli végeken, a zalai FAL tövében is megégette magát, így visszatért az őshazába. A hétvégén kisebb ostromra készülhet a szerzetesek és lombard bankárok alkotta kis pápai csapat részéről, melyet érzésünk szerint ha fogcsikorgatva is, de visszaver (2-1). A Marcali-parti vándorcsuhások pedig szomorúan ballaghatnak haza, greogrián-énekeikbe foglalva Bíró Páter hitközösségi vezetőjük nevét.


marton2.jpgKecskemét–PMFC A Westeros közepén elnyúló, széles Síkságon megbúvó Kecskemét vára a hírösök hazája. A jelzett náció furcsa egy nép, sajátos ismertető jegyük a kispesti korzót is kenterbe verő hőzöngés a városi aréna ülőlelátóin, illetve harcmodoruk a csatamezőn, mely szerint szemkápráztató rajtaütésekkel futnak a győzelemig, a végkimerülésig. A védekezésük ennek megfelelően harmatos, váraik könnyen bevehetők. Idén új hadvezér lovagol a lila hadak élén, igazi betűvető garaboncziás, aki folytonosan furfangos idézetekkel hozza zavarba az ellenfél vezéreit és vén bölcseit. Jó eséllyel ez a faktor most is él, és a megzavarodó mecseki törzsek is meghajolnak I. Fecsó hadúr és hordája előtt – nbcee deák világhódító tervei pedig csak megvalósulnak? Erről már csak a következő évadban mesélünk nektek (2-1).

Egyszerűsített tippszelvény:

FERENCVÁROSI TC  -   EGRI FC
MVM-PAKS - HALADÁS         
MTK - BP HONVÉD              
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK              
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS               
GYŐRI ETO  - DIÓSGYŐR             
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA              
DVSC - ÚJPEST FC

55 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr555176558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2013.03.28. 10:05:59

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 2-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-0
"..."
DVSC - ÚJPEST FC 3-0

Kifli007 2013.03.28. 10:40:32

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

na73 2013.03.28. 10:44:28

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-2

Artie 2013.03.28. 10:57:46

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3:0
A Fradinak jobban megy idegenben, igaz, az egriek vannak jobban hozzászokva, hogy sosem játszanak otthon.

MVM-PAKS - HALADÁS 2:1
Úgy vagyok ezzel a párosítással itt az NB1-ben, mint egyszeri parasztbácsi az állatkertben a zsiráffal.

MTK - BP HONVÉD 1:1
Valamikor el kell kezdeni leszakadni Garamiéknak. Pölö most.

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3:4
Csak hogy Borbola Bence megírhassa, hogy igazi, szemet gyönyörködtető támadófoci, sok fejeléssel.

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3:1
Szerb edző után a horváthtal is jól megy.

GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1:0
Bűnrossz meccsen. Egyik nem akar, a másik nem tud. Vagy fordítva.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2:2
Zsiráf-hatás act 2.

DVSC - ÚJPEST FC 1:1
Nehéz lesz eldönteni, hogy a szarabb csapat nyert egy pontot, vagy a szarabb csapat vesztett egy pontot. Hogy melyik melyik? Asszem, mindegy is.

setzer 2013.03.28. 10:57:49

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1
MVM-PAKS - HALADÁS 3-1
MTK - BP HONVÉD 3-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-1
DVSC - ÚJPEST FC 3-1

Kiß B. 2013.03.28. 11:25:57

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

spinat 2013.03.28. 11:32:00

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2:0
MVM-PAKS - HALADÁS 1:1
MTK - BP HONVÉD 2:1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3:1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2:1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1:3
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2:1
DVSC - ÚJPEST FC 1:2

rowi 2013.03.28. 12:54:13

én inkább az elmaradó fordulóra fogadnék, de legalábbis néhány meccs biztos lesz, ahol játékra alkalmatlan lesz a pálya. ha még a 10-15 centi havat le is takarítják, van még utána még egy 10-20 mm eső is...

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS elmarad. (esetleg 0-0)
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 2-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS elmarad. (vagy 1-2)
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA elmarad. (netán 1-1)
DVSC - ÚJPEST FC 2-1

Koori 2013.03.28. 12:56:05

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 2-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 0-0
DVSC - ÚJPEST FC2-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.03.28. 14:10:10

Az új évad előtt jó ez a beharang! Meg egyébként is!

Ellenben hó után jön az olvadás…

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC: 2-0
Az Eger csapatából kiállítják Birost és Szécsit is.

MVM-PAKS – HALADÁS: 1-0
A bíró az egyetemi bajnoksághoz hasonlóan Benedek Tibi lesz, szakkomentátor Gergely István.

MTK - BP HONVÉD: 2-2
Józsi bát a szünetig két alkalommal büntetik a vízi KRESZ szabályainak megszegése miatt.

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK: 3-0
Sanyi is coming!

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS: 2-1
Pénteken Világliga az oroszok, szombaton bohócliga Dibuszék ellen. Mondom én, hogy érdemes vizes világeseményt szerveznünk.

GYŐRI ETO – DIÓSGYŐR: 2-1
A vízilabdában is van bunda.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA: 1-0
Mivel a körülmények újra alkalmasak a keresésre, a vízimentők hosszas kutatás után megtalálják a régóta eltűnt MTK-kemény mag mindkét tagját.

DVSC - ÚJPEST FC: 2-1
Akkor sem fogom leírni, hogy Daláéknak mennyire szurkoltam 1994 körül. Basszus, leírtam.

LionOfZion 2013.03.28. 15:57:09

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 5-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0
DVSC - ÚJPEST FC 2-2

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2013.03.28. 16:55:21

FERENCVÁROSI TC-EGRI FC - 2:0
MVM-PAKS - HALADÁS 2:1
MTK - BP HONVÉD 2:2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 5:0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2:0
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3:1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2:0
DVSC - ÚJPEST FC 1:1

housemd 2013.03.28. 19:45:17

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3:0
lemészáros. Ha már GoT, akkor megjegyezhetjük, hogy Királyvár zöld-ezüst lovagjai a Sárkányfészek ősi, romos arénájába költöztek, mert saját lakótornyukat (amely Áldott Baelor emlékét idézte) éppen renoválják... mit mondjak: nem erre a meccsre telnek meg a lelátók.

MVM-PAKS - HALADÁS 2:1
A Vas-szigetek büszke népe látogat a Folyóvidékre... ezúttal azonban a Kraakent lerántják a mélybe.

MTK - BP HONVÉD 3:1
Hidegkúton a vén Lord Walder Frey Átkelő Ura, aki saját gyermekeiből állítja ki seregét és űzi el roskatag falai alól a Vörös Torony lovagjait.

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4:0
Lannisterek.... pffff.... Lord Tywin a lelátóról szurkol, vagy megrendeli az eredményt, vagy mi. Ja, kérem, egy egész aranybánya biztosítja a Ház gazdagságát...

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 0:2
Dorne lovagjai messze maguk mögött hagyták Napdárda vörös falait, átkeltek a dothraki fűtengeren hogy Vaes Dothrakban levágják a lovasurak varkocsát.

GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1:0
Zúgó várát a folyók összefolyásánál most a Lovagló Hegy őrzi és teszi bevehetetlenné. Meg is számolja ujjain a folyókat: Duna, Rába, Rábca, a Pándzsa és a Pint-ér...

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2:0
A Fősepton csapata még a Héthez címzett himnuszokat érdekel, amikor Égikert Tyrellei egyet már berámolnak. A Hit itt kevés lesz.

DVSC - ÚJPEST FC 3:1
Quarth legendás távoli városa fényűző gazdagságáról volt nevezetes, ahol meg tudták fizetni néhány híres harcos, így a rettenetes Nyár-szigeteki Cou'Libaaly kardját. manapság mintha kopna a máz, de azért a Második Fiak zsoldoscsapatát gyorsan szétkergetik. majd jövőre, gondolják.

Ahhoz egyik csapat sem elég jó, hogy ők legyenek a Starkok...

kétballáb 2013.03.28. 20:53:58

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3:0 2013. május 6-án.
MVM-PAKS - HALADÁS 2:1 2013. június 8-án.
MTK - BP HONVÉD 1:1 2013. augusztus 7-én.
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3:0 Egy napon az Eger 20. fordulóból elhalasztott meccsével.
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3:1 Megállapított eredmény. A Pécs el sem utazik a meccsre az őszi szelek miatt.
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2:0 Közvetlenül a BL előselejtezőt követő napon.
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 0:0 Senki nem tudja mikor játszák, de a csapatok augusztusban közlik a hónapokkal azelőtt titokban lejátszott meccs végeredményét.
DVSC - ÚJPEST FC 2:1 2016. május 4. Mert addigra eltakarodik minden léhűtő: Coulibaly, a belgák, csak Dombi marad hírmondónak.

Louis007 2013.03.28. 21:09:14

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 4:0
MVM-PAKS - HALADÁS 2:2
MTK - BP HONVÉD 3:2
VIDEOTON - FGSZ SIOFOK 4:0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1:2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1:0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1:2
DVSC - ÚJPEST FC 1:2

vérfarkas 2013.03.28. 21:33:43

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2:0
MVM-PAKS - HALADÁS 2:1
MTK - BP HONVÉD 1:1
VIDEOTON - FGSZ SIOFOK 3:0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3:1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2:1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1:0
DVSC - ÚJPEST FC 3:1

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.28. 22:55:17

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-1
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-1
DVSC - ÚJPEST FC 3-1

Stefan Derrick 2013.03.28. 22:59:05

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 4-2
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 2-3
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-0
DVSC - ÚJPEST FC 3-1

balco 2013.03.28. 23:22:50

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-1
DVSC - ÚJPEST FC 3-1

snowblind 2013.03.29. 00:19:06

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 4-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-0
MTK - BP HONVÉD 1-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-1
DVSC - ÚJPEST FC 3-0

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2013.03.29. 08:22:10

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1 A vendégeknél van egy Albert, a fradisták őt is megsiratják a meccs előtt. Majd Böde tripláz.

MVM-PAKS - HALADÁS 2-0 Szivicset dühöngeni látni olyan, mint Gaál Noémit télikabátban.

MTK - BP HONVÉD 2-1 A Hídvégi-Lovrics gólpárbajt egy szabadon választott feka öngólja dönti el.

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0 Mitrovics alázó üzemmódba váltott, keeper had no chance.

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-2 Lassan visszatérnek azok az idők, amikor minden hazai KTE-meccsre be lehetett tippelni a 3-3-at.

GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1 Csereként egy kimentett román kamionos is beáll a 87. percben és gólpasszt ad Vargának.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-0 Az afrikai légiósok a havat látva bezárkóztak az albérletbe, így Pruki kénytelen a legjobb csapatát játszatni.

DVSC - ÚJPEST FC 2-1 Coulibaly bejön és eldönti. Kabát meg elmegy a picsába.

mt85 2013.03.29. 09:12:31

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-1 (lassan el kell kezdeni botladozni, hogy a Fradi bajnok legyen)
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 0-0
DVSC - ÚJPEST FC 1-0

VGL 2013.03.29. 09:20:17

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0 Puskás stadion, 500 néző. Az Eger így biztosan otthon érzi magát.
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0 Sokgólos meccsen.
MTK - BP HONVÉD 2-1 Ezen a Honvédon nehéz kiigazodni, ráadásul volt 3 hét szünet is.
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0 Gomessel fut a szekér. Ki az a Sousa?
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-1 Nyilatkozatháború.
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-0 Szentes elérzékenyül, és ez 3 pontba kerül.
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0 Egyszer már össze kell ennek is jönnie. Bobby a gólszerző.
DVSC - ÚJPEST FC 2-1 Visszatért Coulibaly, visszatér a győzelem.

fran7 2013.03.29. 09:25:27

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 0-1 tippmix, illetve, mert nem a Vasast hívták a búcsúmeccsre.
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 3-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 8-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 0-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

spinyokiraly 2013.03.29. 10:07:37

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 0-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0
MTK - BP HONVÉD 0-0
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-0
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-2
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0
DVSC - ÚJPEST FC 3-0

Artie 2013.03.29. 10:16:10

„Szerdán délután még huszonöt centis hó borította a Rákóczi Stadion gyepszőnyegét. Nemcsak az olvadás segített az ügyön, hanem az a közös hólapátolás is, amelyet csütörtök délelőttre hirdetett meg a klubvezetőség. Körülbelül tíz-tizenöt fő jelentkezett munkára, ők cserében ingyen tekinthetik meg a zöld-fehérek Pápa elleni bajnoki találkozóját” – tette hozzá a rakoczifc.hu

Drága blogtársak, ha egy 10 és 15 közötti számot nem bírnak pontosan megállapítani egy klubnál, miért csodálkozunk azon, hogy egy nagyságrenddel nagyobb számoknál is (vö. nézőszám) összevisszaság van?

sirsteve 2013.03.29. 10:58:02

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 4-1
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 5-2
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-2
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-1
DVSC - ÚJPEST FC 3-0

bmiky31 2013.03.29. 11:04:34

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-0
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 3-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.29. 11:07:48

FERENCVÁROSI TC-EGRI FC 4-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0
DVSC - ÚJPEST FC 1-0

babvik 2013.03.29. 11:19:28

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

christvhu 2013.03.29. 11:49:45

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 2-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-2
DVSC - ÚJPEST FC 2-1

a ködlovag 2013.03.29. 12:42:25

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 1-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-2
MTK - BP HONVÉD 1-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 1-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 0-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 1-0
DVSC - ÚJPEST FC 2-0

Zigi 2013.03.29. 12:46:37

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-2
MTK - BP HONVÉD 1-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 5-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 2-0
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 0-0
DVSC - ÚJPEST FC 1-0

979122 2013.03.29. 13:03:27

Ha lesz forduló, akkor Anyám tyúkja

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
Ej mi a kő! tyúkanyó, kend (kő kövön nem maradt, a két hazátlan összacsap)

MVM-PAKS - HALADÁS 1-2
A szobában lakik itt bent? (dunaántúli zöld unalom, vendéggyőzelemmel)

MTK - BP HONVÉD 2-1
Lám, csak jó az isten, jót ád, (de kinek?)

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 5-1
Hogy felvitte a kend dolgát! (belehúznak, no)

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 4-0
Itt szaladgál föl és alá,(mármint a pécsiek, csak labdát nem találnak)

GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 3-1
Még a ládára is fölszáll, (megelőlegzem azt a bizonyos negyediket a dobogó tetején)

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 0-0
Eszébe jut, kotkodákol, (az edzők a meccs után, hogy miféle pozitívumokat vélnek felfedezni)

DVSC - ÚJPEST FC 1-0
S nem verik ki a szobábol. (azé maradjon már bent az UTE!)

Szolgálati kérdés: a 19. forduló elmaradt meccsiet külön kiteszitek-e, vagy a korábbi posztba tippeljük visszamenőlegesen? köszi

Pazza Inter 2013.03.29. 13:43:28

FTC-Eger 1-1
Paks-Hali 1-1
MTK-Honvéd 1-2
Vidi-Sió 4-0
KTE-PMSC 2-0
ETO-DVTK 4-1
Kaposvár-Pápa 2-0
DVSC-Újpest 1-2

teddypicker 2013.03.29. 14:19:04

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3-1
MVM-PAKS - HALADÁS 1-0
MTK - BP HONVÉD 2-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 3-2
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 2-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-0
DVSC - ÚJPEST FC 1-2

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.29. 15:52:53

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 1-2 !!!
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-0
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-1

godot 2013.03.29. 16:52:10

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 1-1
MTK - BP HONVÉD 1-1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 3-1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 0-0
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-0
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 2-1
DVSC - ÚJPEST FC 2-1

Zoltáng 2013.03.29. 17:10:28

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC, a hazai palya elonye! 3:0
MVM-PAKS - HALADÁS Szivics szivacs, 1:2
MTK - BP HONVÉD, elfaradtak a holapatolasban Gedeonek 0:1
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK esotol emelkedik a vizszint a Sós tóban. 5:1
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS a felesegem kecskemeti, 2:1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 0:1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA Pruki mumusa, 1:3
DVSC - ÚJPEST FC 2:0

slowmotion 2013.03.29. 18:03:19

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 3:0
csövesek ha találkoznak

MVM-PAKS - HALADÁS 7:6
vízilabda-meccsen vízilabda-eredmény

MTK - BP HONVÉD 0:0
a pálya rossz minőségű talaja úgy lelassítja a játék ritmusát, hogy a pár hete felébredő Garami mester újra elalszik

VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK 4:0
a Videoton már csak így négyesével rúgdossa a gólokat. kicsiben nem játszunk!

KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1:0
Matyi Dezsőt annyira aggasztja a Ciprusra menekített _adómentes_ milliók (milliárdok?) sorsa, hogy még a vereségen sem húzza fel magát

GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 0:1
ez nem Lázár feltámasztása, csak egy második Catalaunum

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA 9:2 *
*játékon kívül, mert csak ma láttam, hogy lesz forduló, és nem toltam neki a 67-es déli felén. (ami amúgy kvázi öngyilkossággal egyenlő.)

DVSC - ÚJPEST FC 1:0
zakatol a pofozógép

housemd 2013.03.29. 20:54:00

mindenki pont 50%-kal több gólt lőtt ma, mint kellett volna...

fran7 2013.03.29. 21:02:29

Ha a Vidi nem kummantja el az első félidőt meglehetett volna a tippem.

balco 2013.03.29. 22:12:54

@Artie: Látom nem érted, 15 jöttek el, 10 dolgoztak is, 5 csak forraltboroztak... :)
Ez egészen pontosan 10-15 munkára jelntkező.
Ha ezt átfordítod egy nagyságrenddel nagyobbra, akkor elég egyértelmű, hogy az 1000-1500 néző azt jelent hogy 1000en meccsre jöttek és focira számítanak, 500an nem számítanak focira...

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2013.03.30. 14:26:15

FERENCVÁROSI TC - EGRI FC 2-0
MVM-PAKS - HALADÁS 2-1
MTK - BP HONVÉD 1-2
VIDEOTON - FGSZ SIÓFOK lekéstem a tuti egyest
KECSKEMÉT - PMFC-MATIAS 1-1
GYŐRI ETO - DIÓSGYŐR 1-1
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI - LOMBARD PÁPA lekéstem
DVSC - ÚJPEST FC 2-1

slowmotion 2013.03.30. 18:32:26

@Artie: @balco:
vagy:
úgy 15 fő megjelent, de a végén csak 10 volt látható, és nem merték megnézni, hogy a maradék 5 fő nem a méteres hóbuckák alatt van-e

Artie 2013.03.30. 19:58:03

@slowmotion: vagy: öten voltak, aztán ahogy fogyott a forralt bor, először tíznek látták, végül tizenötnek

balco 2013.03.30. 21:33:08

@Artie: Vagy csak a sajtós ivott egyedül, azt vizionálva hogy de jó lenne társadalmi munkában megoldani és nem csak a tavaszra bízni a hókérdést...

Artie 2013.03.31. 14:02:16

@balco: De legalább megint esik Győrben. Kíváncsi vagyok, itt is van-e 15 ember, aki lepucolja a pályát.

Zyk 2013.03.31. 20:28:51

Egyébként: románok és törökök elleni szereplésről nem lesz cikk?

na73 2013.03.31. 22:20:37

Tippjáték / 21. forduló:
1. Louis007 20p, 2. spinat, housemd 15-15p

Összesített helyezés a 21. forduló után:
1. bmiky 267p, 2. végh hanta 250p, 3. Louis007 237p

TOTO / 21. forduló:
1. Louis007 7t, 2. spinat, housemd 6-6tp

Összesített helyezés a 21. forduló után:
1. bmiky31 83t, 2. végh hanta, VGL 81-81t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken lesz elérhető:
data.hu/dir/9gwa6apq8l193618
vagy
www.labdabiztos.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt.

setzer 2013.04.02. 05:41:46

Bocs,
a 20. fordulóra leadott tippek után hogy jönnek ki a pontszámok az excelben?

na73 2013.04.02. 15:56:20

@setzer:
Egyenlőre mindenki 0-val szerepel.
Ha lejátszák akkor lesznek belőle pontszámok.

setzer 2013.04.02. 17:53:00

@na73:
Azon csodálkoztam, hogy pár tippleadó-kollégának vannak pontok. Nézd meg...

na73 2013.04.03. 11:22:53

@setzer:
Bocs én nem látom, melyik fülön?

setzer 2013.04.04. 04:55:28

Pl. a "total" fülön, a 20. fordulónál van egy csomó pontszám, de a 20-ason is...
süti beállítások módosítása