HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (167) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

JHN 1 - EL-terelő hadművelet

2013.07.16. 08:23 Futó Lada

Elkezdődik végere a labda honi virtuózainak nemzetközi menetelése, amit mivel is lehetne jobban nyomatékosítani, mint egy jó kis Játék Határok Nélkül-el. Az első fordulót még átaludtuk, mert hosszúra nyúlt az alapozás, és jómagam az entert is csak alibiből ütögettem, csak azért, hogy szokjam a klaviatúrát. Az elmúlt két hétben a testvéri Montenegroval vívtak páros meccset bonvivánjaink, és imponáló 15-3-as gólkülönbséget sikerült összelapátolni, 3 győzelem mellett mindössze 1 vereség rongálja a statisztikát. Sajnos ama vereség úgy csúszott be, mint Takács Ákos ha Torghelle  gólhelyzetbe került, és ez általában a Vidi menetelésének a végét szokta jelenteni. Most azonban a megmaradt 3 csapat - immáron a 2. fordulóba érve bizonyíthatja rátermettségét, vagy éppen annak hiányát, lényeg, hogy ők már nem okozhatnak kárt a magyar labdarúgásnak. Jöjjön tehát gyors lendületből, egy beharangozótól sem mentes, ál-tudományos hangulat-keltés, ami a kezdők számára megkönnyítheti a tippelést, vagy éppen 0 pontos tippsort garantál.

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 
Felelőtlenség lenne abból kiindulni, hogy ha az ETO oda-vissza megverte az MTK-t, akkor most is nyer mindkétszer. Még a Loki elleni Szuperkupa-döntőt sem sorolnám a meghatározó tényezők közé, mert az a meccs olyan volt, mint amikor ketten kártyáznak, de a lapokat mindkettő gondosan elpakolta a következő partira.
Ez a csapat még olyan messze van a véglegestől, mint Győr Jeruzsálemtől...vagy éppen Tel-Avivtól. Az ETO-nál Pintér mester ezúttal nem lesz a kispadnál - miként majd a visszavágón sem - egy régebbi inzultusból adódóan, de orgánumából adódóan akár az ETO Park túlsó végéből is tudja instruálni az arra érdemeseket. ( Van egy 2 meccses eltiltása amit még a Dinamo ellen szedett össze pár éve.) A csapat az osztrák Admira-tól eltanácsolt Mevoungou-val és a kispesti büntetőket Mindig Minden Körülmények Között elvállaló Martinez-zel bővült, valamint az EL-re  Strestik-el is erősödhet, mert ott nem érvényes az MLSZ eltiltása. Ebből a háromból talán csak Strestik fog játszani, az ETO nem valószínű, hogy feladja a tavaly jól bevált játékát. Ha Takács és Lipták is ráér, és nem sérült, akkor nagy valószínűséggel ők kezdenek és kb. ennyire biztos Trajkovic, Kink,Koltai,Völgyi,Svec,Kamber és Pátkai játéka is.
Az ellenfél "húzóneve" Paulo Sousa , akit jól ismerhetünk a bohócligából is, mert  a télen a Vidi kispadját hagyta ott . "És lám, ő a második körig már biztosan eljutott" - szólal meg Vegyi Iván szakkommentátorunk, de eme megjegyzést most hagyjuk figyelmen kívül. A Maccabi-ról sokat nem tudunk, magyar vonatkozást keresve Molnár Ignác neve jut eszembe hirtelen, aki 1961-62-ben volt a csapat edzője.  Sousa-n kívül még Jordi Cruyff neve lehet ismerős, a nagy Johann fia  a helyi góré jelenleg. Az átigazolási hírekben vezető helyen van Nikola Mitrovic neve is aki szintén a Vidi távozója, és az izraeli klubbal is hírbe hozták, de valószínűleg az ő játékát még nélkülözni kell az összecsapás során. Az ellenféltől fegyelmezett deffenzív játék várható,és annak ellenére, hogy  Sousa ilyen korán még nem szokott nekiállni átalakítani a csapatot, így is egy 4-2-3-1-es hadrendre lehet számítani. Ha Svec és Völgyi le tudja zárni a széleket, akkor lehet esély, és ezzel - valamint egy Kink bombával és egy Trajkovic megindulás utáni góllal - a tipp  :  2 -0 

Stromsgodset - DVSC
A Loki szereplése a legutóbbi szezonban, az illusztráció lehetne a labdarúgással foglalkozó szakkönyv "Veretlen bajnoki cím után hogyan ne.." című fejezetéhez. Pedig a bajnokcsapat szinte csak erősödött, ám becsúszott pár dolog, ami megmutatta, mekkora gondot tud okozni az olajozott gépezetben akárcsak 1 darab homokszem is. Nem szakvélemény, csak saját meglátás : Novakovic sérülése után Verpecz került a kapuba, aki képességeit tekintve nem marad el vetélytársától, viszont rutin és megbízhatóság terén még van hova fejlődnie. A BATE elleni kinti meccsen a felesleges időhúzása egy láncreakciót indított el -  egyenlített az ellenfél, Varga begyűjtötte a felesleges sárgát, a visszavágón nélküle átjárható volt a védelem, kései szerelés miatt piros lap Nikolovnak  - és a hazai pályán begyűjtött kiesés komoly frusztrációt okozott az egész gárdánál. A korábban a csapatot a vállukon vivő fiatalok teljesen enervált szezont futottak, Coulibaly primadonnát játszott, Varga télen inkább elment kölcsönbe a német kieső-jelölhöz, ahol 2-3 meccset játszott. Persze nem Verpecz nyakába akarom varrni a Loki elmúlt szezonját, csak ennyit számíthat egy rutintalan hiba, ha az egy dominósor elején van. És ha már Coulibaly : egyre többször bizonyosodik be, hogy nélküle nincs debreceni támadójáték. A tavaszi szezon elején büntiben volt - pardon "sérült" volt - és nem is nagyon tapsolhatott hazai gólnak a debreceni publikum. Felgyógyulása után egyből acélosabb lett a gárda, az MK-döntőn pedig mindkét gólt ő lőtte az ETO-nak.
Az új igazolások közül Zsidai és Morozov lehet telitalálat. Előbbi szerintem egyike a legjobb védekező középpályásoknak a hazai mezőnyben, míg utóbbi 22 szeres észt válogatott.Jött még Lázár a jobbhátvéd posztjára ,az afrikai Damahou , és két csatár is Bud és Volas személyében. A védelem jó lesz, csak kell még 3-4 forduló mire összeáll. A csatársoroknak jó ajánló-levele van, de kérdés az, hogy melyikük tud Coulibaly örökébe lépni.
Az ellenfél címere kimondottan a Vasaséra hajaz, ha a csapat játéka is, akkor nem lesz nehéz dolog. Ők a norvég bajnokság 2. helyén végezve szereztek jogot az indulásra. Eddigi nemzetközi performanszuk eléggé lehangoló, az esetek nagy részében az első összecsapás után gratuláltak az ellenfélnek a továbbjutáshoz. Egy kivétel volt csak, akkor a Hapoel Petah-Tikva együttesét regulázták meg egy idegenben lőtt góllal . Magyar vonatkozást nem kell sokáig keresni, a csatársorban máris ráakadunk egykori válogatott spílerünkre Kovács Péterre. A válogatottban történő szerepeltetését még Matthaus látta indokoltnak, de a krónikák tanulsága szerint nem Torghelle mellett, hanem annak cseréjeként, így a máltai Justin Haber az egyetlen kapus, aki ellen válogatott szinten gólt tudott feljegyezni. Klubszinten annál termékenyebb, így lesz rettegni-valója a debreceni védelemnek. Rajta kívül többnyire norvég játékosok alkotják az ellenfél keretét, a norvég-mintát mindössze 4 ghánai illetőségű labdazsonglőr színesíti. Az ellenfél hagyományosnak mondható skandináv stílust játssza, sok ütközéssel, darálással, kevés passzból végigvitt akciókkal. Kapott gól nélkül szinte biztosan nem ússza meg a Loki, sőt mindjárt kettőt is számolhatunk az utóbbi évek skandináv-magyar meccseit elnézve. Ha komolyak a továbbjutási szándékaink, akkor rúgni is kellene legalább egyet, statisztika szerint össze is jön, de inkább az elfogultság ami erősebb, amikor a leírom, hogy tipp : 2-1

Vojvodina - Budapest Honvéd
A Honvéd legutóbbi mészárlását ne vegyük figyelembe a statisztikánál, mert ennél a Niksic-nél egy közepes BLASZ II-es csapat is komolyabb ellenállást fejt ki. Önbizalom-növelő tréningnek viszont tökéletes volt, Holander és Testardi pedig ott van az EL góllövő-listájának az élmezőnyében.
De fordítsuk komolyra a szót. A Honvédnál itt az első komoly lehetőség az akadémistáknak, hogy nemzetközi színtéren is villantsanak valamit. Csubi bácsi szóhasználatával élve "Na majd most válik el a szar a májtól", azaz kiderülhet, hogy ki az aki megugorja a lécet, és ki az , aki az NB3-as tarcsiban lehet csak alapember. Holander és Kozma játéka is üde színfolt volt, rendre jól húzták meg a szélét, és a beadás is jó helyre ment. A többi pályára került akadémista már bizonyított a hazai ligában, így Baráth, Vécsei, Nagy, Hidi viszonylag rutinosnak számít már. Az új  arcok közül Testardi technikásnak tűnik, csak kicsit darabosnak, míg Mancini komoly reklám-értékkel bír (2 meccs/2 sárga mérlege pedig egészen imponáló).
A Vojvodina vélhetően nem lesz ilyen sétagalopp, de nyilván a Honvéd szurkolók nem szednék le a csapatról a keresztvizet, ha 13-1 helyett csak 9-4-re nyernének összesítésben. A két csapat nem most találkozik először, a 89-90-es BEK-ben az 1. fordulóban került össze a két csapat , és 2-2-vel idegenben lőtt góllal a Honvéd ment tovább, hogy azután a későbbi döntős Benfica ellen játszhasson.
A Vojvodina, mint a szerb bajnokság bronzérmese kvalifikálta magát az EL-be, ahol az első fordulóban 7-3-al dózerolta el máltai ellenfelét. Jellemzően sokkal több 'ics'-re végződő nevű játékosa van mint a Honvédnak, a Chelsea -től visszaszerezte a szezonra a 20 éves hovát Delac -ot a kapuba, és még a páros meccs idejére mindenképpen meg tudja tartani a kameruni Oumarou-t, aki a legnagyobb spílernek számít a piros-fehéreknél. A Honvéd egyetlen esélye, hogy nem alussza át az első fél órát mint montenegróban, és hogy Holander nem vállalja túl magát a legutóbbi sikeren felbuzdulva. Akkor kijöhet egy szoros eredmény is, akár még egy x is, viszont ha rögtön az elején gólt kap, akkor az újvidékiek rutinból bedarálhatják. Ma optimista nap van, így rámegyek az első verzióra, tipp : 2-2


Szabályok a szokásosak : Tippelni kommentben a meccs kezdéséig lehet - illetve utána is lehet, csak felesleges . Aki egyből érzi az ihletet a visszavágóra is , vagy jövő héten nem tud gép elé kerülni, esetleg szimplán csak lusta kétszer fordulni, az egyben is leadhatja a tippeket.

Egyszerűsített tippszelvény:

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv

Stromsgodset - DVSC

Vojvodina - Budapest Honvéd

31 komment

Címkék: győr bl loki honvéd tippjáték európa liga jhn

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr75406276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2013.07.16. 11:35:59

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 1-1
Stromsgoset - DVSC 2-0
Vojvodina - Budapest Honvéd 1-1

spinat 2013.07.16. 12:07:23

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 1:2

Stromsgoset - DVSC 2:0

Vojvodina - Budapest Honvéd 2:2

kétballáb 2013.07.16. 12:20:28

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 2:0
Stromsgoset - DVSC 1:1
Vojvodina - Budapest Honvéd 1:2

Dzsoni Kráncs 2013.07.16. 14:14:37

ETO-Maccabi 1-1, 0-2 tj:Maccabi 3-1-el

Stromgodset-DVSC 2-1, 0-1 tj:DVSC 2-2-vel idegenben lőtt góllal

Vojvodina-Kispest 2-0, 0-0 tj:Vojvodina 2-0-al

Persze minden meccsen magyar továbbjutásért szurkolok,de sajnos nem az a realitás.

VGL 2013.07.16. 19:46:24

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 1-1 Sajnos én ma pesszimistán keltem.

Stromsgoset - DVSC 1-0 Kovács Péter, hogy az NS-nek is legyen mivel eladnia a másnapi újságot.

Vojvodina - Budapest Honvéd 1-0 Ez nem a Cselik - akiknek ráadásul az egyik aranylábú ifjában a KTE meglátta az igaz gyöngyszemet.

Zoltáng 2013.07.16. 20:46:19

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 2:0 (vissza 1:0 a Maccabinak)
Sousat nem engedik be a kapun, mert egy színtévesztő szekuritis Árpádsávos zászlónak nézi a divatos csíkos inget. Pinyő babonából megbólintja B.Bencét. Ez egyúttal EL főtáblát jelent később.

Stromsgoset - DVSC 1:1 (vissza 2:1 a Lokinak)
Kovács P. őszi csatárként definiálta magát nemrég. Kérdés, hogy idén melyik napra időzítették a Skandináv nyarat. Ha már megvolt, akkor szoros lesz.

Vojvodina - Budapest Honvéd 3:1 (vissza 2:0 a BHSE-nek)
a múltkor kicsit az volt az érzésem, mint gyerekkoromban az egyik csapattársnál. Ha nem volt védelme az ellennek, 8-10 gólt lőtt. Egy alsó-közep kategóriás csapatnál meg megállt a tudomány.

housemd 2013.07.17. 07:58:30

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 1:0, majd odaint 0:0.
Egy meccs benne van az ETO-ban, de BL főtáblához (ne legyen igazam)nagyon kevésnek tűnnek. Továbbjutásunkban azért hiszek, mert az izraeli labdarúgás fellendülésében (?) jelentős szerepe volt (??) a 90es években odatelepülő magyar kompániáknak...

Stromsgoset - DVSC 2:1, ami biztató, majd a visszavágón csalódást keltő 1:1. Ez a Loki szegénykém nagyon gyenge. 2013-ban nem lehet egy Szakályra épített középpályával európai sikereket elérni.

Vojvodina - Budapest Honvéd 2:2, majd itthon 3:2 (ide), továbbmegy a honvéd, mert Hemi bácsi megfelelő eredmény esetén beígéri a Hooters 11 legdögösebb alkalmazottját mindkét csapatnak. amiből a végén lesz kis kavarodás. de az enyhe biszex beleférhet.

ibagorib (törölt) 2013.07.17. 10:00:30

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 2:0
A kétgólos győzelem miatt az ETO-t antiszemitizmus vádjával nem engedik be Izraelbe a visszavágóra.

Stromsgoset - DVSC 1:1
Két nem túl acélos csapat felejthető meccse, a közvetítés hiányán még a debreceni fanatikusok sem bánkódnak igazán.

Vojvodina - Budapest Honvéd 1:2
A "catenaccio" diadalába még egy gól éppen belefér.

slowmotion 2013.07.17. 10:48:48

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 0:1
vagy nyerek, vagy nyerünk
egyébként nem olvastam végig a hírt, a Palesztinát éltető drapikat is kitiltották a lelátóról?

Stromsgoset - DVSC 1:0
vagy nyerek, vagy nyerünk
Stromsgoset? sose hallottam róla. viszont ha a StromsgoDsettel találkozna a Loki, akkor esélyük se lenne...

Vojvodina - Budapest Honvéd 1:0
vagy nyerek, vagy nyerünk
a Vojvodina egyébként a Voivod női verziója?

Hálószaggató_Góliát 2013.07.17. 13:24:07

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 0-0
Stromsgoset - DVSC 0-1
Vojvodina - Budapest Honvéd 2-1

bmiky31 2013.07.17. 14:09:27

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 2-1
Sousa nem fog kezet Pintérrel...

Stromsgoset - DVSC 2-1
Egy magyarnak könnyebb kimondani hogy Strömsgodset, vagy egy norvégnak DévéeSCé-TEVA?

Vojvodina - Budapest Honvéd 2-1
Újvidék, új remények

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.17. 14:32:53

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv 2-1 "Nehéz lesz a visszavágó, leginkább a fejjátékunkban bízunk" - részlet Paulo Sousa Borbola Bencének adott meccs utáni exkluzív interjújából.

Stromsgodset - DVSC 3-1 Kovács Péter félreérti a vendégszektorból felcsengő, "Mi indulunk, ha kell" strófát - úgy beindul, hogy meg se áll kettőig.

Vojvodina - Budapest Honvéd 2-1 Ez a délszláv csapat csak annyiban különbözik az előzőtől, hogy focizni is akarnak.

fran7 2013.07.17. 15:10:03

Félek ebből EL-rettentő hadművelet lesz
ETO-Maccabi 0-1
Strmsgodset-Loki 3-0
Vojvodina-Honvéd 2-0

név szerint Galván Tivadar 2013.07.17. 19:24:56

Győri ETO - Maccabi 1-1
Stromsgodset - DVSC 3-1
Vojvodina - Honvéd 2-1

Futó Lada 2013.07.17. 22:31:15

@slowmotion: ..egy magyarázat van, mégpedig 2 sorral fentebb : egyszerűsített tippszelvény.. nyilván a hiányzó "d" betűvel lett egyszerűsítve... :)
Javítottam.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.07.17. 22:38:49

@VGL:

Nem, te optimistán keltél. :DDD

Stefan Derrick 2013.07.17. 23:24:38

Nem tudom, hogy a f*ba hiheti azt valaki, hogy úgy mehet tovább nemzetközi kupában, hogy egyetlen csatára sincs, még a keretben sem.

Strömsgodset - DVSC 1-2
Vojvodina - Honvéd 1-3

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.18. 09:08:09

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv Egy halk fingban több fantázia van, mint az ETO-ban, idén a négybe sem kerülnek, na nem az EL-ben, hanem a Bohócban.

Stromsgoset - DVSC 3-0 Az tényleg, hogy a picsába van, hogy egy Szakály a középpályán EL-ben. Hiányzol Coulibaly!

Vojvodina - Budapest Honvéd 1-2 Tényleg ebben a csapatban van az egyetlen bizodalmunk, ezt tegnap Szabi barátommal is megbeszéltük, köröttünk kisfröccsök, csak a kisfröccs, Holender az új kisjézus...

Zigi 2013.07.18. 10:07:05

Győri ETO - Maccabi Tel-Aviv -

Strömsgodset - DVSC 2-0

Vojvodina - Budapest Honvéd 2-2

csikuszmicsuno 2013.07.18. 13:19:31

A tegnapi Győr meccset nem kommentálnám... a többi:

Strömsgodset-DVSC 1-1.
Újvidék - Honvéd 2-2.
Egyszerűen tovább kell jutni. Ehhez elengedhetetlen az idegenbeli jó helytállás. Aztán itthon vért kell inni. Nincs mese.

979122 2013.07.18. 14:01:49

ha a Honvéd nem szedi össze magát, itt még kupaaugusztus se lesz (a Loki mostani állapotát figyelembe véve, egy nagy háááát!??). hogy tudta így elposszantani a Pinyő-csapat? Bár kapura lövés nélkül elég nehéz...
Maiak:
1-1
1-1
Aztán itthon: Fel! Támadunk!

VGL 2013.07.18. 20:02:57

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miután láttam tegnap ezt a szenvedést, ezután már én is úgy gondolom, hogy túlságosan optimista voltam azzal az 1-1-es tippemmel.

És ezek még mindig a lehetséges továbbjutásról beszélnek, hihetetlen.

A magyar csapatok hamarabb befejezik az európai küzdelmeket, mint ahogy a digitális átállás megtörténne... Ezt nem gondoltam volna.

spinat 2013.07.22. 14:54:59

Maccabi Tel-Aviv - Győri ETO 3-1

DVSC-Stromsgodset 1-1

Budapest Honvéd- Vojvodina 2-0
h.u. 3-1

csikuszmicsuno 2013.07.23. 14:09:43

Maccabi Tel-Aviv - Győri ETO 0-2. Hogy ki fog gólt rúgni. Nem tudom. De tizenegyesekkel: 2-4. Továbbjut az ETO.

DVSC-Stromsgodset 2-0. Sima ügy.

Budapest Honvéd- Vojvodina 2-0. tizenegyesekkel: 4-2.

Lesz magyar FELTÁMADÁS!

979122 2013.07.23. 14:58:44

Szóval ma-holnap feltámadás:
M-Gy 0-3
H-V 3-0
D-S 3-0

Candide :-)

Zigi 2013.07.23. 15:52:13

Maccabi Tel-Aviv - Győri ETO 1-1

DVSC-Stromsgodset 1-1

Budapest Honvéd- Vojvodina 1-1

sirsteve 2013.07.23. 15:54:08

Maccabi - ETO 0-0 A visszavágón már a Maccabi sem erőlteti a gólszerzést, a mérkőzés megtekintését csak erős idegzetű nézőknek ajánlom.

DVSC - Strömsgodset 2-1 Kósa csak azért is megmutatja Viktornak, hogyan kell egy hazai 2-1-el továbbjutni.

Honvéd - Vojvodina 3-0 Nehogy már csak a Loki égesse a magyar focit augusztusban Európában.

VGL 2013.07.23. 16:49:18

Maccabi Tel-Aviv - Győri ETO 1-0 Azért az mégiscsak érdekes, hogy Sousa itthon telerakta a Vidit külföliekkel, a Maccabinál viszont sorjáznak a hazai spílerek.

DVSC-Stromsgodset 1-1 Mert így szép továbbjutni.

Budapest Honvéd- Vojvodina 2-0 Ha sikerül a vajdasági Eto'o-t megfogni, akkor meglehet.

Futó Lada 2013.07.23. 22:55:42

Irigylem az ETO-t... remek kapust igazolt!

név szerint Galván Tivadar 2013.07.24. 00:01:03

DVSC - Stromsgodset 1-1
Honvéd - Vojvodina 1-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2013.07.24. 09:30:33

@Futó Lada: a Vasast érintő megjegyzés miatt bojkottáltam a tippelést, mint a fiúk a "magyaros pengés, technikás játékot". Amúgy ezt a sokat emlegetett dumát bárki elhiszi még a néhány, mondjuk úgy, szakmabelin kívül? (természetesen ezt is csak Tornyi tudná "tartalommal megtölteni"...)
Ja, és a "válogatott szintű védelem" is jól odatette magát tegnap, igaz, nem sok támogatást kaptak a középpályásoktól sem (én az első kapott gól után szégyenszemre feladtam, és nem néztem tovább).
süti beállítások módosítása