HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

14. Labdabiztos Hattrick-kupa

2013.09.20. 11:25 Black Lotus

RM14OFDIA-FULL.jpg"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és maradj hű magadhoz! Az élet széles palettája tárul eléd, míg nagy álmokat szősz, - így sikeres leszel és eléred a spirituális fejlődést is!" (szammisztika.hu)

Tizennegyedik alkalommal hirdetjük meg blogunk saját Hattrick-kupáját, amelyre tökéletesen igazak a fentiek. Spirituális fejlődés ugyan aligha várható, de remélhetőleg a mostani kiírás sem nélkülözi majd a magas röptű nyilatkozatokat, az óriáskerék-feelingre pedig Olaf személye a garancia. Markoljuk meg a tizennégyes számot és tűzzünk ki magunk elé célokat - az idény végére elválik, hogy kinek sikerült jól belőnie csapata erejét és kinek a csapatánál fogják a csalódott spílerek caneirai mintára berúgni az öltözőajtót.

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2013.09.29. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 25-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).
 • A 14. kiírás nevezési formjába két extra kérdést illesztettünk a lebonyolítási rendszerrel kapcsolatosan, kiindulva az előző kiírás tanulságaiból. Ezek alapján kérjük a nevezők véleményét arra vonatkozóan, hogy kerüljük-e az azonos csoportbeliek találkozását a playoffban, illetve, hogy szükséges-e az oda-visszavágós helyosztó rendszer fenntartása úgy, hogy közben az első mérkőzés esetleges hosszabbításában esett gólokat nem tudjuk a párharc eredményébe beszámítani.

 

227 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr895524830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ranagol_5 2013.11.13. 14:03:59

@Ranagol_5: Ja, és abból 3-at LB kupán szedtem össze.. :D

na73 2013.11.13. 14:09:47

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
FC Black Lotus (IV) helyszín: Napfény Stadion 2013-11-20 09:45 (12/53)

Ismét felsőház - Ismét Lotus - Ismét nagy arányú vereség...

Futó Lada 2013.11.13. 15:29:35

@na73: hahaha...kellett neked nyerni :-D

Hemi1975 2013.11.13. 15:38:16

@na73: őőőő, majd meghívlak egy sörre:)

töcsk 2013.11.13. 17:38:29

Grat Heminek a győzelemhez, mentségek nem lesznek, de az edzőm cserébe állítása nem volt a legjobb lépés, a szerdai meccsünkön erősebb keret lesz pályán, rámegyünk az Elnöki Kupára :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:20:06

Minden szempontból kudarc ez az LB-szezon. Az eredetileg (már el is felejtettem...) kitűzött cél, az Elnök Kupa a kezdeti győzelmekkel, reménytelen távlatokba került, majd az utolsó fordulós hajrá, a saját nevelésű játékmester-fenoménok hadrendbe állítása mihasznának bizonyult. Egy nyomorult góllal maradtunk le a legjobb nyolcról! Egyetlen tetves gól! Talán megérdemeljük a sorsunkat, és küzdünk a "majdnem" kategória legjobbja címért, a 9. helyért...
Ja, meg gyártom a statisztikákat, amiket remélem rajtam kívül legalább egy ember olvas a világon :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:23:14

Persze a kötelesség az kötelesség:
Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary LumpenPloretárFC (VI) helyszín: Kőbányai Victória Sporttelep Kupaszabályokkal 2013-11-20 09:45 (12/53)

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 20:33:20

Először is a fair play tabella.
Be kell vallanom, hogy hánynom kell az Idegen Bajnokok csapatától. :) Ennyire lányos, udvarias hozzáállást focipályán én még nem láttam. 5 forduló alatt nem tudtak elérni egyetlen sárga lapot sem? Hát hol nevelkedtek ezek a gyerekek? Teréz anyu kezei alatt? :)))

Idegen Bajnokok 0
Beton SE 1
KecsoSE 2
LumpenPloretárFC 2
Vasas DH 2
II. Kerület Football Klub 3
Palota FC 3
Szájfocisták FC 3
Revenge 2009 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
BDSRSTNT FC. 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
NagyAti'73 FC 5
Szopós Murénák FC 5
Hemi 1975 FC 6
Eger Boyz 6
FC Black Lotus 6
Ranagolidák 8

Mosolygó Rettenet 2013.11.13. 21:11:36

És a forduló csapata. Most még nehezebb dolga volt a versenybizottságnak. Kapusposzton két kiemelkedő teljesítmény is szemet szúrt, SzŰcs Roland (Palota) és Mladonyiczki Ákos (NLNS) hasonlóan kiváló teljesítményt nyújtott, akárcsak a csapatuk, ezért végül a korábbi fordulókban nyújtott játék alapján tudtuk eldönteni, hogy melyikük szerepeljen az eheti 11-ben. Most előőször fordult elő egy poszton (középpályás), hogy a 8.5-es értékelés kevés volt a legjobbak közé kerüléshez. A felállás ezúttal 3-5-2, sok kiemelkedő középpályás teljesítmény miatt (amihez a csapaton jelentősen hozzájárult).

A csapat: Mladonyiczki Ákos (NLNS, 6.5, 1) - Gellért Márton (Bastille, 7.5, 1), Zana Norbert (Bastille, 8.0, 1), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 1) - Lajos Tibor (Bastille, 8.0, 1), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 3), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 9.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 8.5, 1)

Megint sok újonc került a forduló csapatába, és ismét Bastille delegálta a legtöbb játékost. Viszont csak egyetlen idegenlégiós került a csapatba, ami dícséretes. A 2. forduló kivételével midnen esetben zömében magyar játékosok kerültek a forduló csapatába.

Az eddigi öt forduló során a fordulók csapatában a legtöbb részvétel száma 3, több játékos is elmondhatja magáról, hogy ennyiszer került eddig a legjobbak közé:
Rácz József (Ranagolidák), Gulyás József (Szájfocisták), Bartus Pável (Ranagolidák), Hudák Tamás (Palota), Rodolfo Krameri (Szájfocisták).

A forduló játékosa címét most először nem holtverseny alapján kell eldönteni, egyértelmű, hogy az ózdi Simon Iván 9.5-ös értékelése díjat érdemel. Ha már a csapatom nem tudta elérni a kitűzött célokat, legalább az egyéni elismerés miatt érdemes berúgnia az egész csapatnak. Gratula a saját játékosomnak! :)))

gergo a kolyokkutya 2013.11.14. 08:42:25

"Hat ugy nez ki meg csak az sem jott ossze hogy az egymas elleni eredmenyre tudjuk fogni a nem nyolcba kerulest.

Ez varhato volt, mint friss otodosztalyos, talan a kovetkezo szezonban nagyob lesz a mozgaster es rutin, amivel megcsiphetunk egy hetedik vagy nyolcadik playoff helyet." - mormogta kicsit docogosen a Beton Hall of Fame-es Kiss Jozsi.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.14. 11:03:25

@Mosolygó Rettenet: Miután levetted a vállamról ezt a terhet, erkölcsi kötelességemnek tekintem az Álomcsapat böngészését, főleg, mivel hébe-hóba megjelennek benne a játékosaim is. Ennyi örömöm legalább legyen...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.14. 11:12:26

@Mosolygó Rettenet: A másik 8-as hátvédem, Csete Nimród miért maradt ki az álomcsapatból? Ugyanúgy középen játszott, mint Kocsa, ha háromvédős felállás van, simán befér.

Futó Lada 2013.11.14. 16:52:34

A Zéróspílerek Alsóházi Ligájának nyitó-fordulójából :

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2013-11-20 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.14. 20:17:39

@Mosolygó Rettenet: én naponta többször is elolvasom, újra és újra és mutogatom is mindenkinek! mondjuk ezen a héten Szűcs Rolinak nem mutatom meg, ismerem jól, törést okozhat a pályafutásában, hogy említve lett, mégse ő a heti kapus. Hudákra rá sem ismerek hetek óta, a Baranyai és a Zádori is feljebb hordja az orrát, bár az utóbbi inkább a gólkirályságra hajt.
Egy szó mint száz, van értelme, folytasd! :)
és köszönjük!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.15. 09:09:55

@Mosolygó Rettenet: én őszintén megmondom, nyolc fele gyakran frissítettem az utolsó kommenteket.

megtisztelő például, hogy a 35 éves gellért márton bekerült a dream teambe, zana új igazolás, így még érthető, hogy akar bizonyítani. ellenben akire nagyon büszkék vagyunk, az lajos tibusz, aki élete csúcsformájában játszik, a legjobb korban van és szerintem alsó hangon is a tizedik labdabiztos kupája...

...bár az ex-agytrösztös mladonyiczkinek meg lehet a tizennegyedik :)

szóval hajrá, én olvasom, ezt meg tudom erősíteni! :)

Mosolygó Rettenet 2013.11.15. 11:54:04

@Bukott Rockzenész: Lehet, hogy ön magam logikájának paradoxonába estem és azért maradt ki.
Az alapelv az, hogy 4-4-2-es felállást próbálok összehozni (eddig talán még nem sikerült :)), úgy hogy 1 kapus, 2 szélső hátvéd, 2 középhátvéd, 2 szélső, 2 középpályás és két csatár. Ezen akkor módosítok, ha bonyolultabb holtversenyeket kellene megoldani, vagy pl. valamelyik poszton nincs annyi említést érdemlő teljesítmény,.
Ezen a héten Gellért Márton volt az egyetlen 7.5-es szélső hátvéd, és volt egy jó pár 7.0-es. Ezért Gellértnek bizalmat szavaztam, viszont középhátvéd poszton meg három 8.0-as teljesítmény volt. Elsőre logikusabbnak tűnt, hogy feloldom a hármas holtversenyt, Csete Nimród végül a sárga lapja miatt maradt ki. Azt viszont nem vettem figyelembe, hogy Gellért Márton nem játszotta végig a meccset, és ezt a tényezőt eddig magasabb prioritással vettem figyelembe, mint a sárga lapokat. (A rendező elv ez szokott lenni: nemzetiség, lőtt gólok száma, lejátszott percek, sárga lap, korábbi teljesítmény)

Ezért a korrigált felállás így néz ki:

A csapat: Mladonyiczki Ákos (NLNS, 6.5, 1) - Csete Márton (Revenge, 8.0, 3), Zana Norbert (Bastille, 8.0, 1), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 1) - Lajos Tibor (Bastille, 8.0, 1), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.5, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 3), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 2) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 9.0, 3), Nyírfalusi Lajos (Beton, 8.5, 1).

Így Csete Nimród is feliratkozott a 3-szoros dream team-tagok közé.

@Bastille: Elnézést az utólagos módosításért, remélem, hogy nem fog lelki törést okozni a 35 éves fenoménnak, hogy végül mégsem került be a forduló válogatottjába

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.15. 12:07:36

@Mosolygó Rettenet: na, szép! :) 10 perce írtad ezt, azóta gellért már részegen toporzékol, ma alighanem edzés után marad gyakorolni.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.11.17. 17:16:53

Idegen Bajnokok kihívva a Ranagolba.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.18. 20:47:33

Bocs, hogy csak most, hétvégén nem voltam gép előtt:

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Pebo FC (V) helyszín: Mészöly Kálmán sportlétesítmény

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 13:29:50

kész az elődöntő párosítása, lehet lekötni a meccseket!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 13:40:24

Nincs nagy meglepetés a középdöntőben, többnyire az esélyesebb csapat nyert. Kemény csata folyik viszont az Elnök Kupáért, nem lesz sétagalopp a győztesnek.
A góllövőlista éllovasai most is eredményesek voltak, Ranagolidák Volontár Csongora kettőt is vágott, meglépni látszik az üldözőktől, mögötte Zádori (Palota) és Czéh (BSRSTNT), akihez mostani két góljával felzárkózott Röfler (Revenge) is.

na73 2013.11.20. 14:44:04

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Idegen Bajnokok (VI) helyszín: Dobó István Katlan 2013-11-27 09:45 (13/53)

töcsk 2013.11.20. 20:11:54

először is gratula Heminek, sikerült megszorongatnia a tökömet, szimpatikus kis csapat csak kár a meccsen történt 3 sérülésért.

Másik, hogy szeretnék segítséget kérni tőletek edzés szempontjából. Most fogok felhozni egy egész fasza kis ifit. Gólszerzése Jó és Szélsőjátéka Megfelelő, Spece Jól Fejelő.
A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy jó edző mellett meddig kéne a gólszerzést edzetnem, és mikor kéne a szélsőjátékot elkezdenem. Holtszezonban lenne-e értelme átadást edzetni?
Azért itt kérdezem ezt mert már nem akarok megfigyelőkkel kommunikálni, jó pár játékosom ennek látta a kárát. Ja és mennyi orvos kell ha lesérül, és mennyi gyúró? Segédedzőből max 10 az jó?
Előre is köszi, üdv

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.20. 22:08:59

@töcsk: az edzés függ attól is, mit akarsz játszani, szélső vagy középső támadás, stb. én úgy szoktam, ha meg akarom tartani és nem eladni, akkor egy 17 éves ifit 18 éves koráig edzem a főszkilljében, itt most gólszerzésben, 5%-os erőnléttel, csak a bajnoki és kupameccseken, a holtszezonban pontrúgással. aztán felemelem az erőnlétet és még egy szezont tolom neki. hogy hogyan tovább, az már függ a terveidtől is.
én hallgatnék a megfigyelőkre a helyedben, nem tudom, milyen rossz tapasztalataid vannak velük, de általában láttak már ezt-azt.
ha sérült, kell a 10 orvos, (ha nem sérült, és kell másra, innen elvehetsz, de sérülésnél tedd vissza), segédedzőből is kell 10, gyúróból én hatot-nyolcat használok...

Hemi1975 2013.11.21. 08:10:59

@töcsk: Tényleg jó kis mérkőzés volt! Én is köszönöm a tapasztalatot.

Hemi1975 2013.11.21. 08:19:13

Szájfocisták FC kihívva a Barracuda Arena-ba.

Hálószaggató_Góliát 2013.11.21. 15:32:50

Reverenge 2009 kihívva a Pumaketrecbe

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.11.23. 23:25:03

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Eger Boyz (VI) helyszín: Estadi Gaudí Kupaszabályokkal 2013-11-27 09:45

Mosolygó Rettenet 2013.11.25. 00:39:33

A forduló csapatát megint nem volt egyszerű összeállítani, el is húzódott a hétvégéig. Kapusposzton nem volt kérdés, viszont a védelem összeállításánál már gondban voltam, ezért elővettem a prioritáslistát, ami még nagyobb gondokat okozott. Ugyanis Vén Gyula (BDSRSTNT) szélsőhátvéd poszton, Koltai Miklós (Bastille) és Csete Nimród (Revenge) középső védő poszton hozott 7.5-es teljesítményt. Mivel Koltai és Csete is feliratkozott a góllövő listára védő létére, adná magát, hogy ők kerüljenek a forduló csapatába, így azonban 4 középső védőnk lenne, amit a HT nem enged, és úgy gondolom, hogy a forduló csapatának is a HT-ben engedett felálláshoz kell igazodnia, ezért maradt a korábbi teljesítmény elve, így Koltai került végül ki a csapatból. A középpályás-sorban is volt egy eldöntendő holtverseny, mivel a szélső között csak egy kiemelkedő teljesítmény volt, így 3 középpályás került a csapatba, itt két NLNS játékos közül (Mikola Kristóf és Kun Dezső) végül a korábbi teljesítmény alapján Mikolára esett a választás.

A teljes csapat: Huszár András (Bastille, 9.0, 2) - Zana Norbert (Bastille, 8.0, 2), Csete Nimród (Revenge, 7.5, 4), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 2), Vén Gyula (BDSRSTNT, 7.5, 2) - Eszlári Kristóf (Ranagolidák, 8.0, 1), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 4), Mikola Kristóf (NLNS, 8.0, 1), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 3) - Rodolfo Krameri (Szájfocisták, 8.5, 4), Éger Marcell (Bastille, 9.0, 1).

Örvendetes, hogy csak egy idegenlégiós került bele a csapatba. A "válogatottsági" rekordot 4 tagsággal Csete Nimród, Hudák Tamás és Rodolfo Krameri tartja. A legtöbb játékost ismét Bastille adta, annak ellenére, hogy megint volt egy olyan döntés holtverseny esetén, amely megint őt sújtott. 'Biz Isten, ezt is fel fogom venni a prioritás listába, hogy ezt valahogy kompenzáljuk.
Illetve erre rögtön meg is találtam a megoldást. A forduló játékosa címért két versenyző indult, az egyaránt 9.0-es pontszámot elért Huszár András, és Hudák Tamás. Mivel egy kapus és egy középpályás teljesítményét elég nehéz összehasonlítani, ezért egyrészt a kompenzáció miatt, másrészt azért, mert úgy gondolom, hogy díjazni kell az ilyen kapusteljesítményt, a forduló játékosa ezennel a Bastille játékosa, Huszár András lett.

Mosolygó Rettenet 2013.11.25. 00:44:15

A fair play tabellán végre az Idegen Bajnokok is megszerezte első pontját, Bolgár Attila sárga lapja révén, így nincs már 0 pontos csapat.
Érdekesség, hogy a sereghajó Ranagolidák mind a 9 pontjukat sárga lap révén szerezték.
A forduló krónikájához hozzátartozik még, hogy nem született piros lap, ami azért ritkán fordul elő.

Az aktuális tabella:

Idegen Bajnokok 1
Beton SE 1
KecsoSE 2
LumpenPloretárFC 3
Vasas DH 3
Palota FC 3
II. Kerület Football Klub 4
Szájfocisták FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
Bastille LSE 4
Revenge 2009 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
BDSRSTNT FC. 6
Szopós Murénák FC 6
FC Black Lotus 6
NagyAti'73 FC 7
Hemi 1975 FC 7
Eger Boyz 7
Ranagolidák 9

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.11.25. 13:36:18

Óriási nyolcaddöntőn vagyunk túl, lekötöttük az elődöntőt, kikaptunk a hétvégén, így kijelenthetjük, hogy teljes vállszélességben a Labdabiztos Kupára koncentrálunk, nagyon várjuk a szerdát!

Ja és csatlakoztunk az egészségtelen ruhadarabok elleni kampányhoz, a Say No To Melltartó! nevű kampányhoz...

na73 2013.11.27. 13:32:22

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán 2013-12-04 09:45 (14/53)

Ranagol_5 2013.11.27. 20:52:16

Valami tabella sérülések számára nincs? Meglett az 5. sérültem is az lb kupában.. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.11.28. 19:54:44

Ranagolidák kihívva normál szabályokkal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.30. 17:39:45

palotán soha nem látott ünnepség folyik már napok óta, tonnaszám fogynak a tudatmódosítók a kerületben. színes edzőnek a helyi polgárőrséget is be kellett vetnie, hogy összegyűjtse a mai botok elleni bajnokira a csapatot. a legnagyobb gondot zádori becserkészése jelentette, aki kiállítatta magát az elődöntő első félidejében, hogy az ellenfél ajándékaképp kapott unikomos ládákat, illetve az azt szervírozó csöcsös hostesseket több mint 60 percig egyedül dézsmálgathassa. a klub fegyelmi határozata értelmében a súlyos pénzbírságtól és a fél éves kényszermunkától csak akkor mentesül, ha a döntő oda-vissza meccsek során megelőzi a góllövőlistán volontár csongort.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.11.30. 17:43:25

azt elfelejtettem mondani, hogy a helyosztókat 'normál' módban kössétek le, ha nem így történt, akkor az esetleges hosszabítást nem vesszük majd figyelembe, csak a 90 perc eredménye számít.
ez persze nem vonatkozik az E-csoport (Elnök-kupa) mérkőzéseire!!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.02. 16:38:32

@Mosolygó Rettenet: Besegítsek a forduló válogatottjának összeállításába?

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 18:32:23

Pebo FC-t kihívtam. Elnézést, hogy ilyen későn.

@Bukott Rockzenész: Köszi, már nekiestem, nemsokára meg is van, csak kicsit szétestem a hétvégére. :) Vagy vírus, vagy a szokásos év végi kimerültség.

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 18:38:11

A fair play tabella frissült. Meglepő módon négy olyan mérkőzés is volt a fordulóban, amelyen egyetlen lap sem villant. Viszont az élboly most már igen csak sűrű, mivel Idegen Bajnokok és Beton is beszedte a második sárga lapját:

Idegen Bajnokok 2
Beton SE 2
KecsoSE 2
Vasas DH 3
LumpenPloretárFC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 4
II. Kerület Football Klub 5
Bastille LSE 5
Revenge 2009 5
Ózdi Kohász 5
Pebo FC 5
Mesterhegesztő SE 5
Szájfocisták FC 6
BDSRSTNT FC. 6
FC Black Lotus 6
Palota FC 7
Szopós Murénák FC 7
NagyAti'73 FC 7
Hemi 1975 FC 7
Eger Boyz 7
Ranagolidák 9

Mosolygó Rettenet 2013.12.02. 19:05:18

Az múlt heti forduló válogatottjánál szerencsére elég könnyű dolgom volt, igazából csak a védősorban kellett az azonos teljesítmények között sorrendet felállítani. A sok 7.5 pontos játékos közül Harek Sundström (Ózdi Kohász) és Alfredo Densi (Pebo) a kevésbé magyarságával esett ki, míg a négy magyar játékos közül Koltai Miklós (Bastille) a sárga lapaja miatt került kiszavazásra.

A csapat:
Huszár András (Bastille, 9.0, 3) - Vén Gyula (BDSRSTNT, 7.5, 3), Csete Nimród (Revenge, 7.5, 5), Kocsa Áron (Revenge, 7.5, 3), Kārlis Eglītis
(Black Lotus, 8.0, 2) - Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 4), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 5), Nahóczky Máté (NagyAti, 9.5, 1), Gulyás József (Szájfocisták, 8.0, 4) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.0, 1), Nyírfalusi Lajos (Beton, 9.0, 2)

Es a statisztikák:
A csapatba még most is fel tudott iratkozni két újonc, akiket a teljesítményük alapján úgy vélem, nem a tarcsi-bé-ből kaptak elő. Közülük került ki a forduló játékosa, Nahóczky Máté személyében, aki NagyAti csapatából az első, aki ezt a kitüntető címet megszerezte. Mgérte előkapni a srácot. :)
Valamint továbbra is folytatódik az a hagyomány, hogy eddig még senki sem szerezte meg a forduló játékos a címet kétszer.

A legtöbb játékost most Revenge delegálta, köszönhetően a folyamatosan stabil védelmének és a jókor előkapott Bojás Zoltánnak.

A legtöbb válogatott tagság címéért már csak Csete Nimród és Hudák Tamás van versenyben 5-5 jelöléssel.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.02. 21:04:07

@Mosolygó Rettenet: Köszönöm az újabb alapos elemzést és játékosaim beválogatását :) Ha nem adom el az atomvédősort pályafutásuk és piaci áruk csúcsán, a 15. sorozaton talán eséllyel indulok végre. Mindig jövőre...

Hálószaggató_Góliát 2013.12.03. 10:37:10

@Mosolygó Rettenet: kihívás elfogadva, előre a 11. helyért! :)

paradicsomsal 2013.12.04. 01:16:49

Sajnos az Idegen Bajnokok nem fogadta el eddig a kihívást, lekötök egy másik meccset.

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 00:45:54

@Ranagol_5: Gyorsan összeszámoltam a sérülések számát az eddigi fordulókban. Az igazi az lenne, ha a sérülések időtartamát is néznénk, de ahhoz nem volt idegrendszerem. :) Mindenesetre az elég látványos, hogy néhány csapat elég csapnivaló erőnléti teammel dolgozik. De nem te vagy a csúcstartó, az Idegen Bajnokok eddig fordulónkénti egy sérülés átlaggal hozták le az eddigi meccseket.

A tabella:

Idegen Bajnokok 7
II. Kerület Football Klub 5
FC Black Lotus 5
Ranagolidák 5
Beton SE 4
Hemi 1975 FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 3
Mesterhegesztő SE 3
Szopós Murénák FC 3
Ózdi Kohász 2
Szájfocisták FC 2
Eger Boyz 2
KecsoSE 1
Vasas DH 1
Bastille LSE 1
Pebo FC 1
BDSRSTNT FC. 1
NagyAti'73 FC 1
LumpenPloretárFC 0
Revenge 2009 0
Palota FC 0

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 00:47:32

Itt pedig az egyre sűrűbb fair play tabella figyel:

Idegen Bajnokok 2
Beton SE 3
KecsoSE 3
Vasas DH 3
II. Kerület Football Klub 5
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 5
Mesterhegesztő SE 5
Ózdi Kohász 5
Bastille LSE 5
Pebo FC 5
FC Black Lotus 6
Szájfocisták FC 6
BDSRSTNT FC. 6
Eger Boyz 7
Revenge 2009 7
Hemi 1975 FC 8
Szopós Murénák FC 8
NagyAti'73 FC 8
LumpenPloretárFC 8
Palota FC 8
Ranagolidák 9

Idegen Bajnokok ezt is vezeti...

Mosolygó Rettenet 2013.12.05. 01:18:46

A forduló csapatánál most elég egyszerű dolgom volt, a holtversenyeket a legegyszerűbb alapelvek (nemzetiség, pályán töltött idő) eldöntötték:

Huszár András (Bastille, 9.0, 4) - Koltai Miklós (Bastille, 7.5, 2), Gács Lőrinc (Black Lotus, 7.5, 1), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 3), Apolo Sá Pereira (Ózdi Kohász, 8.0, 1) - Harkály Kevin (Black Lotus, 8.0, 1), Lehpamer Darko (Ózdi Kohász, 9.5, 2), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 6), Teller Lajos (Black Lotus, 8.0, 5) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.5, 2), Czéh András (BDSRSTNT, 8.0, 2).

Némi stat: a kupa legjobb játékosa címért nagy lépést tett előre Hudák Tamás, aki most már egyedüliként szerepelt hatszor a fordulók válogatottjaiban. A csapat egyetlen idegenlégiósát most én csempésztem be. :)

A mostani forduló Lotus húzta meg rendesen, 3 játékost is delegált a csapatba, akár csak Bastille. Annak pedig külön örülök, hogy Koltai Miklós végre sok hányattatás és holtversenyben való alulmaradás után újra bekerült a csapatba! :)

A forduló játékosa cím pedig először kerül Revenge csapatához, miután a két 9.5 pontos játékos közül Bojás Zoltán szerzett gólt az utolsó előtti fordulóban. Eddig még egyetlen játékos sem ért el 10 pontott. Az utolsó fordulóra valaki?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.05. 10:32:39

a góllövőlistán már nem kockáztatunk nagyot, ha az utolsó forduló előtt kihirdetjük a győztest: Volontár Csongor (Ranagolidák) 11 gólt ért el, ezzel már öttel vezet az üldözői előtt! Ebben a fordulóban is kettőt vágott, miközben az őt követő 6 gólos Czéh (BDRSTNT) és Zádori (Palota), illetve az 5 gólos Mézga (Bastille) és Röfler (Revenge) eredménytelen maradt.
Idegen Bajnokok még egy "listát" vezet, az elmaradt meccsek listáját... nem sokon múlott, hogy ez legyen az első Kupa, amelyiken minden meccs a pályán dől el. Reméljük, az utolsó fordulóra előkerülnek a Bajnokok és lekötik a Vasas elleni visszavágót!

töcsk 2013.12.05. 21:29:12

habár lesérülnek a játékosaim, elég hamar fel is épülnek, erőnlétről meg ne is beszéljünk:D ifi miatt levittem 5%-ra :D

Ranagol_5 2013.12.06. 13:41:30

@Mosolygó Rettenet: Egy picit javítanék, Teller Lajos helyére az én csapatomból Bartus Pável lenne helyén való, mert 8,5-es értékelést kapott Revenge ellen legutóbb. :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.06. 21:40:41

@Ranagol_5: Valóban, ha egyben nézed a szélsőket és a középpályásokat, viszont én mindig úgy próbálom összerakni a csapatot, hogy a legjobb kapus, valamint a legjobb 2-2 szélső hátvéd, középső hátvéd, szélső, középpályás és csatár, de főleg az első néhány fordulóban, holtversenyek esetén eltértem a 4-4-2-től. Középpályások közt elég magas volt a szint, ezért ért most többet Teller Lajos 8.0-ja, mint Bartus Pavel 8.5-e. Az egy alapvető tendencia, hogy a legjobb értékelések a csatár és középpályás poszton születnek, ezért alacsonyabb a bekerülési szint a szélső valamint a szélső hátvéd és középső hátvéd posztokon. Kapus poszton ha Huszár András nem játszana, 6.0-6.5 pontokkal lehetne bekerülni a csapatba.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.07. 17:50:15

Ranagolidák kihívva normál szabályokkal az Alte Pitbullba. Mivel két osztályozóra készülő csapat mérkőzése lesz ez, várhatóan nem az első sorok csapnak majd össze, de az odavágó 4-4-es eredményéből kiindulva így is élvezetes találkozó várható.

Magam sem hittem volna, hogy csoportom undorító kontramatyija (Pécel Power) a saját vermébe esik bele, és egy magabiztos 0-0-val hozza le utolsó meccsét, így éppen egy ponttal meg tudtam előzni, ráadásul azt is el kell ismerni, hogy szerencsés győzelmem volt a zárófordulóban. Ismerve a HT hiperkorrekt hozzállását, szinte biztos, hogy bivalyerős ellenfelet kapok az osztályozóra, de a remény hal meg utoljára. Az az igazság, hogy már nagyon unom a hatodosztályt.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.07. 21:33:32

@Bukott Rockzenész: Úgy látom, a PannonW FC-t kaptad. Hmmm... Régi emlékeket ébreszt, az ötödosztályban három vagy négy idényen át voltunk csoporttársak. Egy ideig nagyon ment neki a szekér, volt bajnok is akkoriban (hosszabbításban bukta be az osztályozót negyedosztályba), aztán az egyik idény végén eladta a két edzett kapusát és 17 éves pár naposakkal kezdte újra az edzést. Emiatt a védelme lenullázódott és osztályozó után ki is esett hatodba (ha jól emlékszem, pont abban az idényben, mikor én feljutottam a negyedbe). Azóta úgy nézem, folyamatosan liftezik az ötöd és a hatodosztály között.

Mostani csapatát elnézve úgy látom, az alapkoncepció, a kapusok orrba-szájba tápolása megmaradt: a csapat 390 ezres össz tsi-jéből több mint 190 ezret a két kapus ad. Emiatt a védelme még az általa játszott 3-5-2-vel együtt sem rossz, mivel egy ilyen kapus már simán ad 2-3 teljes szintet is a védekezésbe. Ami viszont számodra pozitívum, hogy a 3 védőjéből a középhátvéd sárga lapok miatt nem játszik az osztályozón, az egyik szélsőhátvéd pedig katasztrofális formában van, ergo gyakorlatilag egy szem használható védője maradt (feltéve, hogy nem igazol, de az amúgy sem jellemző rá). Ha ehhez hozzávesszük, hogy a szélsői borzalmasan gyengék (vagyis nem fogják áttörni a te széleidet), akkor egy mots+középen támadás kombóval szerintem jók az esélyeid, feltéve, hogy olaf közbe nem lép.

Amúgy ha erős csapatot akarsz látni osztályozós ellenfélnek, akkor várlak szeretettel, tekintsd meg az Angyalföldi Oroszlánokat, akik ellen a jövő héten megpróbálunk feljutni a harmadosztályba. :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.08. 10:55:38

@Black Lotus: Köszönöm az értő elemzést és tanácsokat! Azt hiszem, én soha nem fogom ennyire átlátni a Hattrick rendszerét, inkább érzésből és érzelmi alapon játszom ezt a játékot. Mindenesetre a sokadik osztályozómon most látok először érdemi esély a feljutásra, amit természetesen nem szeretnék elkiabálni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.08. 11:17:15

Az idei LB-kupa egyik legjobb középhátvédje, Kocsa Áron anyagi és taktikai okok miatt nem egészen 200 milliós kikiáltási áron eladó.

Ezt tudja a srác és stabilan 7,5-8 csillagot hoz meccsenként:

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 14/20 természetfeletti
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 7/20 jó

www74.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=296472224

Örülnék, ha jó kezekbe kerülne!

paradicsomsal 2013.12.09. 09:39:15

Ma estig tudok várni, hogy az Idegen Bajnokok elfogadja a kihívást. Sajnálnám, ha egyik helyosztó sem kerülne végül megrendezésre...

na73 2013.12.09. 13:31:00

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: Mészöly Kálmán sportlétesítmény 2013-12-11 09:45 (15/53)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.12.10. 21:31:05

Bocsánat, elbambultam és lekötöttem egy barátságost, így Lumpenproletáré a holnapi meccs 3-0-val.
Elnézést mindenkitől!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.10. 22:00:14

Eladó centerhalfomért NagyAti'73 és KecsoSE vív ádáz licitet. Még a végén kiderül, hogy nem is edzek olyan rossz játékosokat :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.11. 01:16:30

Ma minden helyezés eldől, kivéve az E-csoport csapatait, ahol az Elnök kupáért még egy fordulót játszanak a csapatok december 18-án: Szájfocisták - Mesterhegesztők és Hemi - KecsoSE lesz a párosítás - lásd a google docs, helyosztók 2, legalul!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.11. 12:40:03

Gratulálok Nincs Légiósnak, a 14. kuparészvétel és a negyedik döntő végre meghozta az első kupagyőzelmet is a csapatnak!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.12.11. 19:19:29

Hellyeah! Kibekkeltük!

Szeretnék gratulálni a szakmai stábnak és a játékosoknak, akik bebizonyították, hogy a magyar virtus, 'a sajátos észjárás, a bátorság, a cselvetés', és a kizárólagos hazai játékosállomány előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.

Köszönjük a gördülékeny lebonyolítást a szervezőknek!
Ez férfi munka volt, Uraim!

töcsk 2013.12.11. 22:04:01

most néztem licitáltam egy fiatal csatira akit tudnék felfejleszteni, azt nem az Ózdi Kohász tagja? :D kicsi a világ :)

töcsk 2013.12.11. 22:09:54

ja és persze köszi ezt a szezont kitöltő kupát, jobban vártam mint némelyik bajnokit :) ha lesz következő szezonban is akkor szívesen neveznék :)

Hemi1975 2013.12.12. 10:12:48

Gratulálunk a Nincs Légiós Nincs Sírás FC-nek a győzelemhez! Kihívva a KecsoSE is, bár az elnök kupára sem a HEMI 1975 FC nevét fogják felvésni:))

Köszönöm a részvételi lehetőséget, köszönöm NagyAti'73 FC elnökének a meghívást.

Futó Lada 2013.12.12. 13:13:39

@Hemi1975: Kihívás elfogadva, jövő szerdán 2 busznyi ünnepelni vágyó szurkoló kíséretében megyünk, ha sikerül valahogy győzni, akkor jó eséllyel küpagyőzelemnek ad majd otthont a stadion. Ha nem sikerül nyerni, a KecsoSE vezetősége minden segítséget felajánl a stadion újjáépítéséhez. :)

Ja! Én is köszönöm a NagyAti'73FC elnökének, hogy most az Elnök Kupáért játszhatok ! :)

gyogyviz3 2013.12.12. 16:23:36

Kedves Labdabiztos Menedzserek!

A csapatommal ellentétben én megmaradtam. Ma már beléptem a Hattrick felületére, regisztráltam egy új csapatot. Hogy véletlenül se lehessen felismerni, a Jódaqua Sóshartyán HSE nevet adtam az új klubnak.
Szeretnék majd újra itt szerepelni, küldjetek meghívót, ha kezdődik a XV. Labdabiztos Kupa regisztrációja!

Üdv:

B.I.

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 16:33:17

@töcsk: Kicsi bizony! Viseld gondját a srácnak! 7-es gólszerzéssel hoztam fel 17 év 0 napos korában, aztán majdnem egy szezonon keresztül toltam neki az átadás edzést, minden egyes LB-Kupa meccsen.
Amikor kitettem a piacra, eszembe jutott, hogy meg kellene itt is hirdetni, de aztán rögtön ki is ment a fejemből, de végül mégis csak jó kezekbe került... :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 16:36:43

Részemről is gratula a NLNS-nek a győzelemhez!

Még adós vagyok az utolsó kör csapatával és a végső fair play és sérülés statisztikákkal.
Nem tudom, hogy az Elnök Kupáért vívott utolsó kört ezekbe belevegyem-e, mivel összpontszámok vannak és nem meccsenkénti átlagok.
Az utolsó forduló és a torna csapata minden esetre hamarosan kihirdetésre fog kerülni. Akit érdekel egy-két napon belül nézzen ide vissza.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.12. 16:56:09

@Kitsilatzi: Gratulálok én is a győzelemhez. Megérdemelted, megdolgoztál érte. Kicsit persze sajnálom a Palota SE-t, de előbb-utóbb ők is el fognak jutni a trófeáig.

@gyogyviz3: Üdv újra köztünk! :)

töcsk 2013.12.12. 17:31:35

@Mosolygó Rettenet: mindenképpen vinni fogom mert van egy u 20 "gyanús" csatárom, így vele együtt fogom fejleszteni, plusz van még egy hasonló korú, jó gólszerzésű csatárom :)

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 23:52:43

Véget ért az utolsó teljes forduló és bár az Elnök Kupa sorsát még izgalommal várjuk, akár eredményt is lehetne hirdetni a fair play tabella alapján. Mivel elég sűrű holtverseny alakult ki az élen, és Kecso SE ebben a holtversenyben egy meccsel kevesebbet játszott, de hátra van még neki egy mérkőzése, ezért átszámoltam a tabellát a lejátszott mérkőzések száma szerint, így viszont megvárjuk az utolsó utáni forduló eredményét is. Ha Kecso SE lehozza az utolsó meccsét is lap nélkül, akkor csatlakozik az Idegen Bajnokohoz és a Vasas DH-hoz, mint a 14. LB-Kupa legsportszerűbb csapata.
Addig is a tabella most már a meccsenkénti átlaggal és az összpontszámmal együtt:

Idegen Bajnokok 0.375 3
Vasas DH 0.375 3
KecsoSE 0.429 3
Beton SE 0.5 4
Bastille LSE 0.625 5
BDSRSTNT FC. 0.667 6
II. Kerület Football Klub 0.75 6
Ózdi Kohász 0.75 6
Pebo FC 0.75 6
FC Black Lotus 0.75 6
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 0.778 7
Mesterhegesztő SE 0.857 6
Eger Boyz 0.875 7
Revenge 2009 0.889 8
Szájfocisták FC 1 7
Hemi 1975 FC 1 8
Szopós Murénák FC 1 8
NagyAti'73 FC 1 8
LumpenPloretárFC 1 8
Ranagolidák 1.111 10
Palota FC 1.125 9

Mosolygó Rettenet 2013.12.12. 23:56:02

Sérülések tekintetében sem hirdethetünk eredményt, itt három csapat már biztos, hogy elmondhatja magáról, hogy sérülés nélkül hozta le a sorozatot, míg az Idegen Bajnokok tartotta magát a meccsenkénti egy sérülés átlaghoz. Nem túl jó statisztika...

Idegen Bajnokok 8
Ranagolidák 6
II. Kerület Football Klub 5
FC Black Lotus 5
Beton SE 4
Hemi 1975 FC 4
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 3
Mesterhegesztő SE 3
Szopós Murénák FC 3
KecsoSE 2
BDSRSTNT FC. 2
Ózdi Kohász 2
Pebo FC 2
Eger Boyz 2
Szájfocisták FC 2
Vasas DH 1
Bastille LSE 1
NagyAti'73 FC 1
Revenge 2009 0
LumpenPloretárFC 0
Palota FC 0

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.13. 00:05:05

@Mosolygó Rettenet: azt nem tudom, hogy van-e közvetlen összefüggés (van!), de érdekes, hogy a legtöbb lapot összeszedett csapatban nincs egyetlen sérülés sem :))

Mosolygó Rettenet 2013.12.13. 00:36:25

A forduló csapata is elkészült, most csak a csatárposzton volt elég durva holtverseny, három 9.0 pontos játékos közül kellett kiválasztanom azt, aki befért a csapatba.
José-María Telles (Szájfocisták) az első, nemzetiségi szűrőn bukott meg, míg Komár Márton (Ranagolidák) és Szinetár László (Ózdi Kohász) közül a lőtt gól döntött utóbbi javára.

A csapat: Huszár András (Bastille, 9.0, 5) - Kārlis Eglītis (Black Lotus, 8.5, 3), Kocsa Áron (Revenge, 8.0, 4), Zana Norbert (Bastille, 7.5, 4), Koltai Miklós (Bastille, 7.5, 3) - Gulyás József (Szájfocisták, 8.0, 5), Simon Iván (Ózdi Kohász, 9.0, 2), Hudák Tamás (Palota, 9.0, 7), Teller Lajos (Black Lotus, 7.5, 6) - Bojás Zoltán (Revenge, 9.5, 3), Szinetár László (Ózdi Kohász, 9.0, 1)

Ebben a fordulóban is csak egy idegenlégiós fért be a csapatba és még az utolsó fordulóra is maradt újonc a csapatban. A 10 pontot végül egyetlen játékos sem érte el, bár a 9.5-ek repkedtek a fordulók során. Az utolsó forduló játékosa egyértelműen Bojás Zoltán (Revenge) lett, aki egyedüliként kétszer hódította el ezt a nemes címet.

Összesítettem a 9 forduló álomcsapatait is, a torna legjobbjai a következők voltak:

Huszár András (Bastille) - Koltai Miklós (Bastille), Csete Nimród (Revenge), Kocsa Áron (Revenge), Zana Norbert (Bastille) - Teller Lajos (Black Lotus), Bartus Pável(Rangolidák), Hudák Tamás (Palota), Gulyás József (Szájfocisták) - Bojás Zoltán (Revenge), Rodolfo Krameri (Szájfocisták).

Nagy meglepetés nincs, csak a szokásos nevek. :)
A forduló csapatában Hudák Tamás (Palota) szerepelt a legtöbbször, 9-ből 7 alkalommal, és egyszer a forduló játékosa címet is elnyerte, ezért ő lett a torna legjobb játékosa. Palota csapata az elvesztett döntő után legalább ezzel vigasztalódhat.

Jó felkészülést mindenkinek a következő szezonra, találkozunk ugyanitt.

Mosolygó Rettenet 2013.12.13. 00:40:11

@f_miki: A legtöbb sérülést összeszedett csapat pedig a legkevesebb lapot kapta. :)
De van ellenpélda is: Ranagolidák termelte a lapokat és a sérüléseket is, míg Vasas DH mindkettőt elég jól megúszta.
Amennyire tudom, a lapok számára főleg a játékosok habitusa van befolyással, míg a sérülésekre a szakmai stáb és az edzés intenzitása. De legfőképp Olaf, őt meg nem tudjuk erről megkérdezni. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.13. 00:54:43

@gyogyviz3: nagy öröm, hogy ismét köztünk!! sajnálom, hogy botolódott a csapat, így majd egy-két szezon rámegy majd arra, hogy az új 'besózottak' az elődökhöz méltóan szerepeljenek! küldünk majd értesítést az új szezonról!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.12.13. 13:36:21

Kedves Sporttársak!

Először is óriási gratuláció és rekesz unicum NLNS csapatának, akik végre révbe értek a régi, nagy nevekkel.

Nagy köszönet f_mikinek, amiért végig felügyelte a nagy múltra visszatekintő kupasorozatot.

Hasonlóképp nagy köszönet a statisztikát vezető sporttársaknak, amivel hozzájárultak, hogy még élvezetesebb legyen a játék, külön öröm számunkra, hogy a védelmünk jeles, ám idős tagjai szerepelhetnek az álomcsapatban!!!

Zigihez hasonlatosan lassan átnevezhetnénk a csapatunkat Mindig Jövőre LSE-re, mert jövőre már tényleg nyerni akarunk!

Jövőre, ugyanitt!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.14. 15:49:57

Köszönöm a szervezőknek a lebonyolítást, kiváló statisztikusunknak pedig a mindenre kiterjedő adatbányászatot! Hogy a 15. sorozatnak milyen célokkal vágok neki, az nagyban függ a most zajló osztályozó eredményétől. Akárcsak a Honvédkánál, nálunk is zajlik a fiatalítás és az akadémia is szolidan termeli az utánpótlást, az idősebb és még jó árú játékosoktól pedig megválunk, mert fölösleges két hatodosztályú szintű csapatot a keretben tartani. Ha maradok a hatodosztályban, valamivel több lesz az esélyem a hőn áhított kupára, míg az ötöd talán több tapasztalattal vértezi fel jtáékosaimat, ami esetleg itt is kamatozhat. Mindenesetre a nevezésem biztos. Még egyszer köszönöm az élményt, öröm veletek játszani!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.14. 18:35:15

még hat lb-kupacsapat volt érdekelve a bajnokságban ma délután: Black Lotus megnyerte IV. osztályú csoportját, de az osztályozón vereséget szenvedett. Az V. osztályban Beton és Nagyati is 6. lett, így a bentmaradásért osztályozót kellett játszaniuk - Beton szoros meccsen alulmaradt, Nagyati viszont fölényesen nyert. A VI. osztályban három bajnokunk van: Revenge, Ranadolidák és Palota, de közülük csak Palotának sikerült a feljutás (az osztályozón nagy szerencsével, 0-2-ről fordítva nyertek), Revenge és Ranagolidák a következő szezont is a hatodosztályban kezdik.
Egy csapat jutott feljebb egyenes ágon: Hemi ezüstérmes lett VII. osztályú csoportjában. Két egyenesági kiesőnk van: Pebo 8., Szopós Murénák 7. lett az V. osztályban. A többi csapat megtartotta pozícióját, így tehát a 14. LB-Kupa csapatainak osztálybesorolása a bajnokság végére: 1 negyed-, 5 ötöd- és 15 hatodosztály.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek, a 15. Kupa hamarosan kezdődik!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.12.14. 19:25:13

@f_miki: Részemről az utolsó forduló döntött és a legjobb csapattal, legjobb felállással, mots mellett is csúfos vereségbe szaladtam bele.
Igaz ha nyerek akkor is osztályozós helyen végzek, ott meg bármi lehet.
Következő kupában természetesen indulok és remélem végre játszhatok éles meccset a Bastille LSE-vel.

Mosolygó Rettenet 2013.12.14. 20:57:05

A kicsi a világ témához: nézegetem az új bajnoki ellenfeleim meccseit. Az egyiküknél mi az első meccs, amit megnézek: Pálfalva-Mesterhegesztő. Tényleg ennyire kevés magyar csapat van már? :)))

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.15. 10:40:57

Újabb egy év rohadás a hatodban :( Már nagyon unom. Hiába váltok csoportot, mindenhol akad egy bekkelő kontramatyi, aki pont azt a 4-5 pontot veszi el tőlem, ami az egyenes ági feljutáshoz kéne. Az osztályozón aztán jön a menetrendszerű egygólos vereség...

töcsk 2013.12.17. 19:05:33

sziasztok!

tud valaki olyan 6-od osztályt ahol 2nél több a botcsapatok száma? lumpenekkel át szeretnénk menni közös csoportba, hogy egymás ellen játszhassunk.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.12.17. 21:23:53

@töcsk: Pörgesd végig, én is egy könnyebb csoportot keresek, ahol nem vesztek pontot. Ha lelépek, akkor nálunk lesz két hely. VI.83
www91.hattrick.org/World/Series/?LeagueLevelUnitID=71874&TeamID=578478

Futó Lada 2013.12.18. 10:34:20

..annyira éreztem, hogy ezen a meccsen simán eljátszom a fair play versenyben az esélyt ..

Hemi1975 2013.12.18. 11:26:18

@Futó Lada: Ki lehet kapni a Kecso-tól, de nem így... emberhátrányban is voltak, idegenben is voltak.

Nem akartunk játéktördelést nyomni, mert a mi Edzőnk a Kamikaze Se-ben tanult...

Gratula a Kecsónak, köszönöm mindenkinek a részvételi lehetőséget.

Üdv, a sereghajtó.

Futó Lada 2013.12.18. 12:38:55

@Hemi1975: .. köszönöm a meccset ! :)

Barátságos meccsnél a hazai pálya nem akkora előny mint a tétmeccseknél, így annak nincs akkora jelentősége. A gólokból 2 az pontrúgás volt (event gól) arról nincs mit beszélni, azt vagy kiosztja a gép, vagy nem.
A középpályán az emberelőny pedig talán azért nem látszott meg, mert valamivel erősebb középpályám volt eleve, neked pedig ott sérült meg egy játékosod.

Jó kis meccs volt. Annyi még van, hogy középen támadásnál a szélső védekezés eleve gyengül. Ha a szélső védőidet középre irányítod, akkor meg még jobban. Ez is közrejátszhatott szerintem a nagyobb különbségben.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.12.19. 20:09:08

az E-csoport két meccse közül az egyik elmaradt, sem Szájfocisták, sem Mesterhegesztő nem mutatott életjelet, így a szabályok értelmében a kihívó a vesztes 0-3-mal. Persze, ha a felek lejátszák ezt a meccset még egy-két héten belül, akkor módosítható a táblázat...
A másik meccsen Kecso nyert, így elhódította az Elnök-kupát is az eddigi 3 arany és egy bronzérem mellé!
Elkészült a 14. LB-HT Kupa végeredménye a googledocs-on, és frissítettem az Örökranglistát is - itt lényeges változás nincs, Lotus vezet továbbra is BDSRSTNT és Nincs Légiós előtt, az alsó régiókban Vasas és Idegen Bajnokok ugrottak előre első olimpiai pontjaikkal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.01.03. 18:20:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tőlem már jövő héten indulhatunk, sikerült 4-0-ról 4-6-ttal kiesni a kupából...

Korszakváltók Keszthelyen és környékén · http://egyutt-keszthely.blog.hu 2014.01.05. 11:12:10

Ilyen erős ellenfelet még soha nem kaptam a második fordulóban, tehát már én is ráérek...

Korszakváltók Keszthelyen és környékén · http://egyutt-keszthely.blog.hu 2014.01.05. 11:20:52

@Korszakváltók Keszthelyen és környékén: Bocsánat, Bukott Rockzenész vagyok, csak véletlenül a politikai nickemmel szóltam hozzá.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.05. 17:30:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): @f_miki: @Korszakváltók Keszthelyen és környékén: A nevezési form már elkészült az LB 15-re, kedd estig bezárólag a poszt is kész lesz és mehetnek a nevezések.

Hemi1975 2014.01.06. 14:27:16

Király. A Magyar Kupában gyorsan elvéreztem.

panteraAtus 2014.01.07. 18:45:13

Nem fenyegetésképpen,de Rohan Lovasai jön vissza az LB 15-re és megcélzom az elnök kupát! :-)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.01.08. 09:11:27

A kupában még állóknak kalappal.

@f_miki: 0-3-ról három perc alatt egyenlített az ellenfelem, majd a hosszabbításban elvéreztünk. Röhej.Magam sem értem, de ma már Szopós Murénákkal edzünk a tizenötödik LB-re!

Jövő héten is szívesen megyünk, esetleg vendéglátunk bárkit!
süti beállítások módosítása