HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

15. Labdabiztos HT-kupa

2014.01.08. 18:59 Black Lotus

"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni másoknak, világosságot teremt a sötétben, feltéve ha e szám mágikus és szerencsés vibrálását nem használja fel önző célokra. A 15-ös vibrációja speciális természetfölötti erőre és könnyű pénzszerzésre hajlamosít." (forrás: www.erzsebetrosta.hu)

Tizenötödik alkalommal hirdetjük meg blogunk saját Hattrick-kupáját, amely a fentiek értelmében minden idők legszerencsésebb sorozata lesz - kérdés persze, hogy ki számára, mert a serleget most is csak egy csapat emelheti majd a magasba. A sorozatban részt vevő managerek unatkozni nem fognak, viszont több téren is kibontakozhatnak: a művészi hajlam a mágnestábla mellett, a kiváló szónoki képesség a szünetben esedékes fejmosáskor jöhet jókor. A könnyű pénzszerzés ugyan csak az átadólista révén valósítható meg, de ha pénz nem is, trófeák és különdíjak nyerhetők a széria végén.

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2014.01.19. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 22-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Nincs Légiós Nincs Sírás FC együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

255 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr105747480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mosolygó Rettenet 2014.03.13. 11:33:35

Black Lotust tisztelettel kihívtam. Kicsit meglepődtem, hogy egy ilyen nagy múltú csapattal találtam szembe magam, itt a középmezőnyben, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával készülünk a meccsre, mivel sajnos a bajnokságra elég nagy erőket kell mozgósítanom. Sikerült egy olyan sűrű csoportot összehoznunk, hogy még most 3 fordulóval a vége előtt is majdnem ugyanannyi esélyem van megnyerni a csoportot, mint osztályozó nélkül kiesni belőle.

@f_miki: Köszi a kitartó statisztikázást, a szezon elején nagy mellénnyel bevállaltam, hogy csinálni fogom, de azóta se nagyon tudtam rendszert vinni az életembe.
Bár büszke vagyok Szinetár László teljesítményére, de azért annyi csalás van benne, hogy nem szokott teljes meccset végig játszani, és ilyenkor több csillagot kap. Valahogy ezt is figyelembe kellene vennünk majd a következő szezonban. Pl. akik nem játsszák végig a meccset, azoktól levonunk egy csillagot az elszámolásnál, vagy aki legalább 45 percet játszik, de 90-et nem, attól csak fél csillagot.

Az előző fordulóban a Hattick Masters veterán francia csatárom mentette meg a meccset, a statisztikák alapján esélyesebb Murénák ellen. Fel is ugrott a góllövő lista élbolyába.

töcsk 2014.03.13. 18:08:19

@Bastille: Mikinek már leírtam, hogy azért nem állítok alapcsapatot, mert van egy csatárom akit figyelnek, aztán azt mondták, hogy ne játszassam barimeccseken :(

töcsk 2014.03.13. 18:12:18

@töcsk: ja és természetesen adom a szezon végi meccset :)

Futó Lada 2014.03.13. 20:57:21

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: Estadi Gaudí Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.14. 00:04:07

@töcsk: tudsz állítani alapcsapatot külön barimmeccsre is, bajnokira is, azt hiszem

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.14. 00:15:31

@Mosolygó Rettenet: bármikor visszaadom a statisztika készítés gyönyöreit, amikor mondod, de szívesen csinálom.

Fallandraise 2014.03.14. 12:32:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45

mondanám hogy: Visszavágunk!! de valószínűbb hogy inkább nem.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.16. 11:51:43

átadólistán egy gyöngyszem a méltán európahírű rákospalotai Nyerges Krisztián Akadémiáról: Zalán Barna (393524328), 17/26 éves, remek szélsőjátékkal került fel a felnőttcsapatba. spec nincs, de nagy szív és akarat van! szerda délig vihető!

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2014.03.16. 15:26:28

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Vasas DH (VI) helyszín: Napfény Stadion [Kupaszabályokkal] 2014-03-19 09:45

na73 2014.03.17. 09:27:06

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Konyortelen Stadion Kupaszabályokkal 2014-03-19 09:45 (13/54)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:33:23

a középdöntő válogatottja ismét 4-4-2 formációban áll fel, egy szélsőhátvéddel, 3 centerrel. A forduló játékosa a mesterhármast elért csatár, Éger Marcell Bastille csapatából:
Lóránt Roland (Idegen Bajnokok 7, 4) - Gonzalo Camasobras (Lorus, 7, 1), Nagy Áron (Palota 8, 3), Gert Ecker (Rohan lovasai 8, 1), Csete Nimród (Revenge, 8,5, 5) - Kun Dezső (NLNS 7,5, 4), Hudák Tamás (Palota 9, 2), Jani Tervaniemi (Rohan lovasai 9, 2), Németh Kristóf (Szopós Murénák 7,5, 1) - Nyírfalusi Lajos (Beton 9, 1), Éger Marcell (Bastille 9, 2)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:37:17

A fair play listán Beton is megszerezte első rosszpontjait, mingyárt négyet, így a Tanárnő fiai mutatják a jópéldát a mezőnynek:
Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Bastille LSE 2
Pebo FC 2
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 3
Palota FC 3
Revenge 2009 3
Beton SE 4
Szájfocisták FC 4
Vasas DH 4
Rohan lovasai Fc. 6
Szopós Murénák FC 6
Hemi 1975 FC 7
Konyortelen fc 7
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 7
NagyAti'73 FC 8
KecsoSE 9
B.K.D.L.S.E. 13

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:44:15

A góllövőlista élmezőnye besűrűsödött, Mézga (Bastille) és Paumier (Ózd) beérte az élen álló 7 gólos Scarperiát (Vasas), immár 6 gólos a mesterhármast lövő forduló legjobbja, Éger Marcell (Bastille), így beérte Kucserát (Kecso), harmadik helyen Bojás (Revenge) és Märjamaa (Rohan lovasai) 5 góllal.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.18. 20:49:36

holnap kialakul a helyosztók párosítása. itt majd oda-vissza játszanak egymással a párok, ezért nem kupameccsként, hanem normál meccsként küldjétek a kihívásokat - ha mégis kupameccs lett és az eredmény döntetlen, a 90 perc eredménye számít majd.
ez persze nem vonatkozik az E-csoportban küzdő csapatokra, itt továbbra is kupameccset játszanak. arra is figyeljenek az Elnök-kupa várományosai, hogy nekik egy fordulóval tovább tartanak majd a küzdelmek.

Fallandraise 2014.03.19. 09:09:38

@f_miki: hosszan elbeszélgettem a csapattal és a stábbal, hogy rettentő szomorú vagyok a "ha már nem vagyunk jók akkor legyünk durvák" hozzáállásról. Főként Boldóczky Józseffel aki 2 LB meccsen gyűjtött be 5 pontot csapatunk 13 pontjából. Menedzserként a csapat helyett is szégyellem magam hogy "vezetjük" a fair-play listát.Öröm az ürömben hogy emlékeim szerint "csak" 1 sérülést okoztunk (eddig).

panteraAtus 2014.03.19. 20:07:08

Gratulálok KecsoSE csapatának a mai győzelméhez,de azt,hogy a Hattrick ma milyen megfontolásból döntött igy az nekem nagyon magas. Biztos nem akarta,hogy egy légiósokkal teletűzdelt csapat jusson a döntőbe.
:-) Az edző azóta is vakargatja a kopasz fejét és nem érti az egészet. Nem is nyilatkozott a találkozó után.

Futó Lada 2014.03.19. 21:44:22

@panteraAtus: Köszönöm! Vasárnap és hétfőn rááldoztam 1-1 órát, hogy az eddigi meccseid alapján megpróbáljam kisakkozni a nyerő taktikát. Aztán addig-addig variáltam ,hogy végül elfelejtettem csapatot állítani, és az alapnak beállított gárda játszott az alap taktikával. Utólag örülök, nem kizárt, hogy ha sikerül csapatot állitani, akkor egy sima 4-est kapok.
A meccset elnézve nem találtam olyan részt, amiben jobb lettem volna (81-65 a csillagok aránya, 295-230 a hatstat), egyedül a középpályán volt minimális fölényem egy félidőn át.
Nem gondolom, hogy győzelmet érdemeltem, ezt most valahogy beadta a gép. Ez most egy ilyen szezon,az előző 3-ban semmi nem jött össze, lehet Olafnál jelzett valami monitoring rendszer, és rátenyerelt a gombra.
A következő kiírásban törekszem majd rá, hogy sort kerítsünk a visszavágóra, addig is további sok sikert a helyosztón !

panteraAtus 2014.03.19. 23:33:16

@Futó Lada: Persze,vannak ilyen meccsek,még ha oly fájdalmasak is és nem érti az ember. Mindenesetre sok sikert a döntőben,legalább azt mondhassam, hogy 'a kupagyőztestől győztestől kaptam ki"! :-)

panteraAtus 2014.03.19. 23:35:06

@panteraAtus: na ezt a mondatot jól megfogalmaztam itt a végén. :-)

na73 2014.03.20. 09:18:24

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary II. Kerület Football Klub (VI) helyszín: hazai pályán 2014-03-26 09:45 (14/54)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.22. 08:14:02

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Idegen Bajnokok (VI) helyszín: hazai pályán 2014-03-26 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.23. 12:03:29

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: Pumaketrec 2014-03-26 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 16:56:19

az elődöntő válogatottja 5-3-2 formációban áll fel, a viszonylag gyengébb szélsőteljesítmények miatt a versenybizottság úgy döntött, hogy így oldja meg a hátvédsorban előállt holtversenyt. A forduló játékosa a finn Rene Märjamaa (Rohan lovasai) 10 csillaggal. Itt csapat:
Torsten Bottesch (Rohan lovasai 7, 3) - Szilágyi Roderik (NLNS 7,5, 2), Nagy Áron (Palota 8, 4), Gert Ecker (Rohan lovasai 8, 3), Csete Nimród (Revenge 8, 6), Stadler Béla (NLNS 8, 1) - Kun Dezső (NLNS 7,5, 5), Hudák Tamás (Palota 9, 3), Vincenzo Simone (Rohan lovasai 9,5, 1) - Franck Paumier (Ózdi Kohász 9,5, 1), Rene Märjamaa (Rohan lovasai 10, 3)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 17:00:12

Jódaqua Sóshartyán HSE 1
Bastille LSE 3
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Pebo FC 3
Ózdi Kohász 4
Palota FC 4
Revenge 2009 4
Szájfocisták FC 4
Beton SE 5
Vasas DH 5
Rohan lovasai Fc. 6
Konyortelen fc 8
NagyAti'73 FC 8
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 8
Szopós Murénák FC 8
Hemi 1975 FC 9
KecsoSE 9
B.K.D.L.S.E. 15

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.03.23. 18:55:36

a góllövőlista éllovasai közül Kucsera (Kecso) duplázott, így 8 góllal átvette a vezetést, mögötte három 7 gólos: Mézga (Bastille), Paumier (Kohász), Scarperia (Vasas) és két 6 gólos: Éger (Bastille) és Fekete (Revenge) - itt sem dőlt még el semmi.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.23. 21:48:13

@f_miki: Köszönöm a többiek nevében is a lelkiismeretes adatbányászatot, ebben a szezonban sehogy sem férne bele az életembe.

Mosolygó Rettenet 2014.03.23. 21:59:22

Azt jó látni, hogy míg az előző szezonban 9.5 volt a maximum, amit a fordul játékosai elértek, most repkednek a 10-esek.
Meglepve vettem észre, hogy a HM-veterán csigazabálóm felsettenkedett a góllövő lista élmezőnyébe. Azt hiszem, megadom neki a lehetőséget, hogy legalább egyéni sikert érjen el, ha már a csapattal a középmezőnyben vitézkedünk.
Azt pedig külön jó látni, hogy a Fair Play tabellát magabiztosan vezeti a Tanárnő újraszervezett csapata.

Futó Lada 2014.03.26. 10:14:11

Klapa edző mellett ott áll állandó tudóstónk. Halljuk a mester eddigi megnyilvánulásait :

Meccs előtt (0-0):
Jó meccs lesz, nagy küzdelemnek igérkezik, főleg, hogy két meccsen dől el a kupa sorsa. Nagyon készültek a fiúk, átérzik a helyzetet. Egy egész város támogat minket, ilyen körülmények között egyszerűen nem veszíthetünk.

13.perc (1-0):
Az ellenfél talált egy szerencsés gól, nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, de nem adjuk fel. Szerencsére még időben jött ez a pofon. Eddig úgy gondolom irányítottuk a meccset, az történt a pályán amit mi akartunk. Bosszantó hiba, de még kijavítható.

15.perc (2-0)
Megzavart minket az első gól, kicsit nehezebb lesz. Néhány játékos fejben nincs ott. Nem akarok neveket mondani, de néhány focistánknak el kell gondolkodnia, hogy milyen felelősséget jelent a KecsoSE mezét viselni. Innán már 120%-ot kell nyújtani, és némi szerencse is kell.

18.perc (3-0)
Gratulálok a Beton csapatának a kupagyőzelemhez. Komolyan mondom edzésen százszor gyakoroltuk ezt, de meccsen nem tudom miért nem jön vissza. Családom van, és ez már az egészségem rovására megy. Már bocsánat...

27.perc (majdnem 4-0)
Gratulálok a csapatomnak, így kell majdnem 4-0-ra elveszíteni egy félidőt..Mit mondhatnék a srácoknak? Hát azt biztos nem , hogy "Csak így tovább". Ez a hajó most elment..Asszem átmegyek a kocsmába, és az eredményt majd elolvasom a holnapi Népsportban.

Bruno Salazar 2014.03.26. 12:34:18

Udv ujra...
Remelhetoleg kicsit tobbet tudok majd lennni a kozeljovoben....

A szajfocistak mestere elfeljtette elfogadni a kihivasom. Sajnos 16-a utan mar o se tudott belepni, remelhetoleg nincs neki sem komolyabb baja csak osszetorlodtak a dolgai mint nekem!

2014-03-16 22:24 helye: 212.96.***.***(9nap 14ó 7p)
2014-03-16 22:24 helye: 212.96.***.***(9nap 14ó 7p)
2014-03-13 07:55 helye: 212.96.***.***(13nap 4ó 36p)
2014-03-08 19:14 helye: 212.96.***.***(17nap 17ó 17p)
2014-03-08 19:12 helye: 212.96.***.***(17nap 17ó 19p)
2014-03-08 08:11 helye: 212.96.***.***(18nap 4ó 20p)

Es megegyszer elnezest szeretnek kerni Pebo-tol, hogy megesett velem az a csufsag, h miattam maradt el egy Elbé derby!

gergo a kolyokkutya 2014.03.26. 14:24:16

@Futó Lada: azt elfelejtetted hozzatenni, hogy a meccs vegen lerugtatok a legjobb csatart es egy golt is vagtatok melle, csak hogy ne legyen lefutott :)

Jovo hetre atolvasom az olasz fociirodalom "hogy erjunk el keves golos dogunalmas dontetlent a kupavisszavagon" cimu bejegyzeseit. :)

gyogyviz3 2014.03.26. 14:59:55

@Bruno Salazar: Elküldtem neked a kihívást, remélem, az utolsó meccsen nem fogják eszüket veszteni a fiúk, és nem rugdosnak szét mindenkit :)

minxy 2014.03.26. 22:08:27

@gyogyviz3: nem az utolsó!! az E-csoport április 9-én is tol még egy fordulót!

minxy 2014.03.26. 22:10:52

hat éves macbookom összeomlott, maga alá temetve a statisztika alapjait, és egyéb fontos adatokat, ezért most kicsit késni fogok vele

Hemi1975 2014.03.28. 12:35:23

Most hívtad ki ezt a csapatot: B.K.D.L.S.E..

Fallandraise 2014.03.28. 23:57:04

@Hemi1975: kihívás elfogadva. addigra talán kiheveri a csapat a fieszta fáradalmait amit a szerdai csodálatos győzelem után rendeztünk. a csapat fennállása óta másodszor nyert olyan csapat ellen amit igazi ember irányít. eddig a január 15. brazil V. osztályú Timizinho volt az egyetlen csapat akit legyőztünk (2-1 ide) de szerda óta 100%-al megnöveltük a győzelmeink számát. külön öröm hogy a második győzelmünk az LB kupa keretében történt. a kupa kezdetekor a reális célunk ,látva az ellenfeleket, az volt hogy legalább 4 mérkőzésen szerezzünk gólt illetve talán egy hosszabbítás kicsikarása valamelyik meccsen. ezzel szemben ez a csodálatos 3-0ás győzelem szárnyakat adott és most űgy érezzük (majdnem) bárkit legyőzünk. így a Barracuda arénába is győzni indulunk.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.03.30. 18:42:35

Hát akkor jöjjön az utolsó meccs!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Nincs Légiós Nincs Sírás FC (VI) helyszín: hazai pályán 2014-04-02 09:45

panteraAtus 2014.03.30. 20:51:16

Palota Fc. kihivva! Várjuk szeretettel.

gergo a kolyokkutya 2014.03.31. 09:26:09

Futo Ladat meg hetvegen kihivtam hozza a visszavagora, ma este 10-11ig varnek. Ha valaki tudja, hogy kedden TUTI belep es elfogadja, akkor szoljatok es varok tovabb.

gyogyviz3 2014.03.31. 12:16:50

Ma ki akartam hívni a Szájfocistákat, de már van lekötött meccsük.

na73 2014.03.31. 16:08:31

@gyogyviz3:
Ez már a 3. ebben a szezonban, így elég kevés sportértéke lesz az Elnök-kupának.

Futó Lada 2014.03.31. 16:13:53

@gergo a kolyokkutya: ..elnézést a csapat nevében is, természetesen megyünk a visszavágóra, ott leszünk, a B-közép mindhárom tagja jelezte, hogy a csapattal tart, hogy a győzelembe hajszolja. Hétvégén nem mertem belépni, mert a győzni kellett ahhoz, hogy ne zuhanjunk ki aVII-ed osztályba, és nem volt mersz megnézni az eredményt. De most már megnéztem, és büszke VI-odosként megyünk visszavágni. Cél egy sima 3-0-ás győzelem...vagy egy döcögős 3-0-ás győzelem...vagy egy akármilyen 1-0 ide, csak hogy legalább nyertes meccsem is legyenn

Fallandraise 2014.03.31. 16:31:47

@gyogyviz3: nem akarnék belekotyogni de ápr. 2.-án ők a szabadnaposok

Hemi1975 2014.04.01. 08:37:52

Sziasztok!

Van ilyen sajnos. Ha én sem erősködöm (én hívtam ki írtam neki HT mailt stb), lenne még 3 pontom:) A Szájfocisták leginkább magukkal toltak ki a legjobban:( Mivel pont a BDSRSTNT FC. -ellen lett játék nélkül az eredmény, így az elnök kupa el is dőlt. Az elnök kupának úgy látom nem sok értelme van.

Mivel bele lóg a holt idénybe és nekem minden meccs számít így nem biztos, hogy olyan jó megoldás ha részt veszek a következő LB kupán. Mivel az én csapatom harmatosztályú.

Üdv, hemi

gergo a kolyokkutya 2014.04.01. 08:45:27

@Futó Lada: rendben, holnap talalkozunk a palyan! Klubhazban folyoviz van? Ezeket a franya kulfoldieket az istennek sem tudom raszoktatni a lavorra. :(

gergo a kolyokkutya 2014.04.01. 08:46:41

Ja es persze enyem a 200! Jeje, Sanapaul!

Futó Lada 2014.04.01. 09:09:06

@gergo a kolyokkutya: a legközelebbi folyóvíz a Zagyva egyik holtága, ilyenkor már egész barátságos hőfoka van. Egy zöld beruházás keretében ezért azt vezettük be az öltözőkbe, illetőleg a büfében is azzal hűtjük a sört, és azzal tartjuk melegen a forralt bort...sőt a teát is abból főzzük... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.01. 20:47:53

Mivel idegen bajnokok nem küldte a kihívást, ezért lekötöttem egy barátságost, sorry.

Futó Lada 2014.04.02. 09:53:29

...elkezdtük feltörni a Beton-védelmet...

Futó Lada 2014.04.02. 12:37:26

..rossz helyre dobáltuk a törmeléket... ez visszaütött...

Gratulálok a Beton SE csapatának a kupagyőzelemhez ! :)

Hálószaggató_Góliát 2014.04.02. 13:03:17

Ponteszerző, 10. hely, örülünk, Vincent.
Gratulálok én is a Betonnak a sikerhez!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.02. 16:49:47

Szokott "kilencvenes évekbeli spanyol" formánkat hozva jók voltunk, de megint nem nyertünk semmit. Nem szeretnék a Ranagolidák babérjaira törni, már ami a szezon közbeni sértődésből eredő kupaelhagyást illeti, de csapatom, a Revenge 2009 szereplését is befolyásolta egy apró körülmény: ha Black Lotus elfogadja Beton SE kihívását, elképzelhető, hogy az utolsó fordulóban nem ki-ki meccset kellett volna játszanunk a csoportelsőségért, és ezután a középdöntőben nem a másik későbbi döntőssel kellett volna rögtön játszani. Tudom, hogy a végső győzelemhez egyszer mindenkit meg kell verni, de talán előrébb végezhettünk volna.

Az is furcsa számomra, hogy ebben a szezonban többször is lesérült a legjobb kapusom, természetesen mindig a sorsdöntő meccsek előtt, mind itt, mind a bajnokságban.

A játék öröme és játékosaim egyenletes formája azért kárpótolt valamelyest. Jövőre a cél változatlan: feljutni végre a bosszantóan unalmas hatodosztályból és maradandót alkotni az LB Kupában. Valamelyik csak sikerül...

tocskybaby 2014.04.02. 17:33:38

egy géphalált követően ismét sikerült visszatérnem a labdabiztos kommentelői közé.
Először is köszönöm ismét ezt a hangulatos kupát amiben sajnos nem tudtam olyan jó eredményt elérni, de öröm az ürömben, hogy megnyertem a saját csoportomat a 6.osztályban, így elméletileg irány az ötödik liga! :)
Azért ez a két nagyati ellen meccs valamelyest megmutatta, hogy mire is számíthatok majd ott, pláne, hogy egy elég gyenge csoportból megyek feljebb.
Mindenesetre ha már világos lesz a sorsom pár fordulót követően a ligában, és lesz lb-kupa is, akkor nem félek majd a jobbik felállást küldeni a virtuális pályára.
Üdv,
töcsk II.kerület Football Klub

U.I.: mit szóltok ehhez a fos stábváltoztatáshoz?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.02. 20:21:16

Gratulálok a Beton SE csapatának a kupagyőzelemhez, valamint a dobogós Kecso SE-nek és Palota FC-nek a dobogóhoz! Jár még a gratuláció a Rohan lovasai FC-nek is, nekik sem hiányzott sok az éremhez!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.02. 20:34:12

@Bukott Rockzenész: Megtisztelő, amit mondasz, de nem, nem képzelhető el, amit vázoltál. És nemcsak azért, mert a mi lett volna, ha az soha nem tényező futballban (HT-ban sem). Ebben az idényben az LB kupát beáldoztuk a bajnokság oltárán, ezt szerintem ha jobban visszanézed az ellenetek vívott meccsre kiállított csapatot, akkor te is pontosan érzékeled. Beton ellen se lett volna erősebb csapat kirakva, ráadásul ott még idegenbeli meccs miatt még rosszabb lett volna a teljesítmény. Lehet, hogy nem 3-0-ra kapunk ki, csak 2-1-re, de az a csoport első két helyét aligha befolyásolta volna.

A következő idény nálunk is más lesz kicsit, a bajnoki cím és a harmadosztályba feljutásnak is betudhatóan edzésváltás lesz, az idei LB-kupás csapat jelentős része most, az idény végeztével visszavonul vagy távozik. Szűk, 20-22 fős keret marad és ha korán kiderül, hogy nagy ránk a harmadosztályú kabát, akkor a legjobb csapat fog játszani az LB 16-on. Ez nem fenyegetés akart lenni, csak úgy eszembe jutott. :)

paradicsomsal 2014.04.02. 23:08:31

Megtisztelő volt ismét részt venni a kupán, és a folyamatos fejlődés eredményeként eddigi legjobb eredményünket értük el a 7. hely formájában. Köszönöm a részvételt, kérlek szóljatok a következő kupáról! :)

gergo a kolyokkutya 2014.04.03. 08:22:55

@Hálószaggató_Góliát: koszonom neked es mindenkinek, igazan felemelo erzes a 12. kiiras utan megnyerni 15.-et is.

Jovore nekem otod lesz, es a donto miatt kis szerencsetlenseggel ugyan, de bukta a csapat az utolso meccset, igy lehet egy daraloba kerulunk. Mivel nem szeretnenk az otodosztaly Haladasa lenni, igy kovetkezo alkalommal itt "csak" a pontszerzes a cel. Ha bejutunk a LB playoffba es az otodben mar majdnem biztos kiesok vagy feljutok (peeersze) leszunk, akkor lehet lesz egy anket aztan menedzsment workshop es nekiugrunk (mint kb most is tortent).

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.03. 08:30:49

@Black Lotus: Még a B-csapatod is esélyes egy hatodosztályú csoport megnyerésére, nem tudom, én valaha elérem-e ezt a szintet. Mindenesetre gyúrunk tovább, hátha...

Hemi1975 2014.04.03. 09:36:27

Hello!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
BDSRSTNT FC. (VI) helyszín: hazai pályán

Üdv, hemi

Hemi1975 2014.04.03. 09:37:16

Gratulálok a Beton SE-nek a győzelemhez.

gyogyviz3 2014.04.03. 12:10:26

A csapat teljesíti tervét, az utolsók között a leggyengébbnek bizonyul, hacsak az utolsó meccsen nem történik valami csoda.

@Fallandraise: Igazad volt, elnéztem.

Ranagol_5 2014.04.04. 02:43:30

@Bukott Rockzenész: Elég erős a kijelentés, hogy "sértődés" volt, csupán nem láttam értelmét a további részvételnek a kupában annak okán, hogy a kupa felénél módosítunk szabályzatot. Ami úgyhiszem abszolút érthető.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:14:25

@Ranagol_5: "a kupa felénél módosítunk szabályzatot" - ezt a néhány szó magyarázatért kiállt! sem a kupa felénél, se máskor nem módosítottunk szabályzatot! nem fair, hogy menet közbeni kilépésedet, amire nem volt még példa, és amit nem minősítettem akkor sem, megpróbálod az adminisztrációra fogni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:23:54

szívből gratulálok Betonnak, 100%-al hozta ezt a kupagyőzelmet, már csak azzal a hat bekapott góllal kellene kezdeni valamit... :) Kecso előtt is le a kalappal, neki különösen hálás vagyok azért a titokzatos anyagért, ami Rohan lovasai öltözőjébe jutattva esélyt adott nekünk a brozmeccsen :))

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.05. 16:28:43

tartozom még a helyosztó statisztikájával, amit a hétvégén összehozok majd, csak nagyon nehéz egy húszéves pc-monitorra dugott alaplaphibás macbookal...
a két utolsó E-csoportmeccset ne felejtsétek el.

Ranagol_5 2014.04.06. 14:46:54

@f_miki: Nem látom sehol, hogy hibáztattam volna az adminisztrációt. Csupán sehol sem volt kőbe vésve, hogy pontban hasamraütök kedd 14óra 28perc 19 másodpercig fogadhat el valaki kihívást. Így a lejátszott mérközés után nem tartottam jogosnak a pontok elvételék, főleg annak tükrében, hogy így is és úgy is megvertem volna az ellenfelemet. Az, hogy nem tudott csapatot állítani az egyetlen hibáa, ami felróható, és azért elénzést is kérek, de ezért elvenni tőlem a meccset 3-0-val, kicsit durva volt, ráadásul úgy, hogy meg sem vártátok, hogy valamit is mondjak rá. Úgyhogy a sértődést mellőzük t. uram. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.06. 22:24:55

@Ranagol_5: már tényleg csak röviden: kőbe vésve ez van: kihívás vasárnap 19.00-ig! ha nem teszed meg, hibás vagy, ha elmarad a meccs. a 7-0-t nem a kerület játékosai ellen játszottad!
a szabályzat menet közbeni módosítása vád az admin ellen.
a döntést többen hoztuk napokkal a meccs után.
most megyek vissza a bronzünnepségre, a 16. kupán találkozunk!

Ranagol_5 2014.04.06. 22:25:55

@f_miki: Nincs harag. Várom a kiírást. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.06. 22:33:36

valahogy összeraktam a góltáblát, de egy gól nem stimmel :((( ha valakinek van türelme, legalább a saját góljait nézze végig... köszönöm.
az eredmény négyes holtverseny lett, 8 góllal: Kucsera (Kecso), Paumier (Ózd), Fekete (Revenge) és Scarperia (Vasas), mögöttük három 7 gólos: Bojás (Revenge), Mézga és Éger (mindkettő Bastille), harmadik 6 góllal Märjamaa (Rohan lovasai).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:32:47

@f_miki: megvan a gól, ne keressétek tovább :) Bánkától (Hemi) egyet lefejtettem...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:47:17

az első helyosztó válogatottja 4-3-3 formációban állt össze, újra volt egy 10 pontos spíler és először nem csatár a forduló legjobbja: Mitykó (Ózdi Kohász) középpályás. A szélsőhátvéd poszton a nemzetiség oldotta meg a holtversenyt (Densi, Pebo), a centerposzton az eddigi előélet (Bódi, Kecso). 5 újonc van, az egyik rögtön a forduló legjobbja is. A csapat:
Huszár András (Bastille, 8,5, 1) - Doktor Dániel (Revenge, 7, 1), Nagy Áron (Palota, 8, 5), Csete Nimród (Revenge, 7,5, 7), Árgyelán Gábor (Revenge, 7, 1) - Rene Märjamaa (Rohan lovasai, 7,5, 4), Hudák Tamás (Palota, 9, 4), Mitykó István (Ózdi Kohász, 10, 1) - Papp Péter (Palota 9, 2), Kácsor Richárd (Rohan lovasai 9, 1), Éger Marcell (Bastille 9, 3)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 22:57:30

a visszavágók válogatottja visszatért a gyökerekhez a 4-4-2-vel. A kapuban a nemzetiség miatt szorult ki Bottesch, megint van öt újonc. A két magyar 9,5 pontos játékos között a gól döntött Csomós (Rohan lovasai) javára a forduló legjobbja címben. A csapat:
Jóna János (Lotus 8,5, 1) - Alfredo Densi (Pebo 7,5, 1) Bódi Krisztián (Kecso 7,5, 3), Baranyai József (Palota 7,5, 1), Csete Nimród (Revenge 7,5, 8) - Veszelka Gábor (Palota 7,5, 1), Šimun Slamić (Rohan lovasai 9,5, 3), Hudák Tamás (Palota 9,5, 5), Teller Lajos (Lotus 8, 1) - Rene Märjamaa (Rohan lovasai 9,5, 4), Csomós Balázs (Rohan lovasai 9,5, 1).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 23:07:59

a 15. Labdabiztos HT-Kupa legjobb játékosa egyértelműen Csete Nimród Revemge), aki 8 alkalommal került be a forduló válogatottjába, a kilencedikbe csak azért nem, mert csapata szabadnapos volt. Szívből gratulálunk, és további sikereket!!
Mindenképpen említésre méltó Szinetár László (Ózdi Kohász) 10,5 csillagos csúcsa, amit kétszer is beállított, igaz, alig 30 perces játékkal.
Kiemelkedett még a tavalyi legjobb Hudák Tamás (Palota) Nagy Áron (Palota) és Kun Dezső (NLNS), mindhárman 5 alkalommal kerültek be a legjobbak közé. A legjobb idegenlégiós Rene Märjamaa (Rohan lovasai).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.07. 23:11:46

a fair-tábla:
Jódaqua Sóshartyán HSE 2
BDSRSTNT FC. 3
FC Black Lotus 3
Idegen Bajnokok 3
II.Kerület Football Klub 3
Ózdi Kohász 4
Szájfocisták FC 4
Palota FC 5
Pebo FC 5
Revenge 2009 5
Vasas DH 5
Bastille LSE 6
Beton SE 7
Rohan lovasai Fc. 7
NagyAti'73 FC 8
Nincs Légiós Nincs Sírás FC 8
Hemi 1975 FC 9
Szopós Murénák FC 9
KecsoSE 10
Konyortelen fc 12
B.K.D.L.S.E. 17

drukkolok a Tanárnőnek, hogy ez szerdán se változzon...

gergo a kolyokkutya 2014.04.08. 08:44:07

@f_miki: lenne meg ezen mast is javitani, amire felfigyeltem, az az, hogy Beton jatekos a fordulo valogatottjaiba es a gollovolista elenek kozelebe sem kerult.

Vajon ez langyos szurke kozepszeruseget vagy igazi tornacsapatot jelez? Majd a Blikk kioknyomozza.

gergo a kolyokkutya 2014.04.08. 08:55:08

Ja es Kedves Mindenki! Holnap mindenkit szeretettel varunk @Hálószaggató_Góliát: -tal a mar hagyomanyos szezon vegi Deszatnik Kupara, amit iden a Napfeny Stadionban rendeznek a szokasos csapatok, a Pebo FC es a Beton SE reszvetelevel. Igazi Csaladbarat Merkozesre Lehet Szamitani: BMLSZ kepviseloi es tagjai kitiltva, rendorkutyak porazon, rendorlovaknak mar epul a dijugrato palya, vizagyus habparti a merkozes utan. Gyereknek akcios a froccsontott muanyag tomegoszlato szett, vasottabbak gyumolcslealapu molotovkoktelt es tininindzsateknocos maszkokat vehetnek birtokukba.

A merkozes delelott 9:45-kor kezdodik, hogy mindenki idoben hazaerjen.

Hemi1975 2014.04.08. 09:57:28

@Bruno Salazar:

Helló! Meg vagy?! Nem fogadtad még el a kihívásom!
Remélem semmi gond nincs...

Üdv,

Hálószaggató_Góliát 2014.04.08. 11:53:34

@gergo a kolyokkutya: Nahát, micsoda promót kapott a meccsünk, akkor nem pihentethetek senkit! Amúgy egyet fizet kettőt kap akció van, mert ugyanebben az időpontban az edzőpályán az ifi a BDSRSTNT FC ifijével csap össze a Labdabiztos szuperligában.
Aki kimarad, az lemarad!

Hemi1975 2014.04.08. 19:50:53

@Hemi1975: Sajnos Bruno Salazar "BDSRSTNT FC"-je nem fogadta el a kihívásomat. Így ma törötlem a kihívást 19:45-or....

Köszönöm mindenkinek, grat kecsonak is a második helyért!

Bruno Salazar 2014.04.08. 23:51:13

@Hemi1975: Sajnos most ertem haza... elnezest! iden mar a masodik merkozes ami miattam marad el!

gyogyviz3 2014.04.09. 11:42:52

Óriási eredmény! Sikerült a pontszerzés az E csoportban is!
Igaz, a hosszabbításban már vezet az ellenfél, de egy pontot akkor is bezsebelünk, ha nem tudunk fordítani.
A gratulációkat ide kérem :)

gyogyviz3 2014.04.09. 11:51:35

@f_miki: Sajnos, Gelesel Robi a 35. percben besárgult. Ki kellett volna őt hagynom a csapatból, mert ő a bajnokságban is összegyűjtött három sárga lapot. Remélem, más már nem szabálytalankodik abban a kilenc percben, ami még hátravan a hosszabbításból.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.10. 23:57:42

@f_miki: Köszönjük a gratulációt, a srácnak újabb egyéves szerződést ért ez a cím. Ugyanakkor csapatunk emblematikus tagja, Doktor úr és a kitűnő jobbhátvéd Árgyelán Gábor is távozott, átadták a helyet a fiataloknak.

Hemi1975 2014.04.11. 11:46:07

Végeredmény mikor lesz:)? A játékosaim alig várják az Elnök kupa átvételét! Több idősebb játékosom is nagyon izgul, mivel az utolsó igazi szezonjuk.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.12. 10:05:19

"Óriási gratula Betonéknak a kupagyőzelemhez! Mi onnantól kezdve, hogy a csoportot nem tudtuk abszolválni, nem vettük komolyan a meccseket! Illetve hát a szakmai stáb odatette magát, de kérdezzétek meg a Mézgát, hogy hova a picsába rugdossa a labdákat?!? Jövőre már nyerni szeretnénk, de éppen most említette a stáb egyik tagja, hogy ez a csapat már tizenötször tett ígéretet a trófea elhódítására. Szóval nem ígérgetünk, hanem várjuk a következő szezont! Kedvenc meccsünket a szezonban NagyAti'73 FC ellen játszottuk és újfent kiderült, hogy a Vasas DH a mi mumusunk.. - nyilatkozta az üveges tekintetű Guliga Bendegúz, akit aztán Klesta kísért vissza a söntésbe.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2014.04.13. 12:53:47

@Hemi1975: kész a végeredmény, gratulálok az Elnök-Kupához!
a statisztikák nem változtak az utolsó meccsen, leszámítva a Tanárnő sárga lapját. Így is megnyerte a fair play listát, de holtversenyben BDSRSTNT-vel, Lotus-szal, Idegen Bajnokokkal és II. Kerülettel, mindegyikőjüknek 3-3 pontja van.
frissült az LB-HT Kupa Örökranglista: Lotus vezet továbbra is, NLNS feljött a második helyre, BDSRSTNT és Kecso szorosan a nyomukban. Már csak két csapat van, amelyik mind a 15. Kupán indult: NLNS és Bastille
hamarosan jön a tizenhatodik!

Fallandraise 2014.04.13. 20:40:05

Gratulálok a győztesnek! Köszönöm hogy részt vehettünk a kupán. Számunkra nagyon tanulságos volt ez a szezon. Sokat tanultunk amit igyekszünk a jövőben hasznosítani. Sikerült a megalázó vereségeket elkerülni (na jó egy 0-7 becsúszott) és arattunk egy "fényes" győzelmet is. 22.-ként voltunk rangsorolva 20.-ok lettünk tehát ha továbbra is így fejlődünk és jól számolok akkor a 25. LB kupát már mi nyerjük. :) Igen ez azt jelenti hogy a 16.-ra is beneveznénk feltéve ha a fair-play lista utolsó helye nem kizáró ok.

gyogyviz3 2014.04.14. 11:15:04

Most vettem észre, hogy még nem gratuláltam a győztesnek. Így hát pótolom: minden elismerésem innen, a rangsor másik végéről!
És még további sok sikert a Hattrickben!

@f_miki: Így is szép, hogy legalább holtversenyben nyertem valamit. A tizenhatodik kiírásra is nevezek, ha le nem maradok az elejéről, de majd figyelem a Labdabiztos blogot. Most biztos kevesebb kupakört megy mindenki, úgyhogy szerintem előbb lesz kezdés, mint a múlt szezonban.

És egy körkérdés a végére, mindenkihez, aki olvassa: Szerintetek igazságos az, hogy nem minden aktív felhasználó indulhat a nemzeti kupában?

Fallandraise 2014.04.14. 13:11:57

@gyogyviz3: szerintem rohadtul nem igazságos mert pl. én nem indulhatok. :(

Futó Lada 2014.04.14. 20:38:38

@Fallandraise: @gyogyviz3: .. nem igazságos, de ilyen ez a matematika .. :) A kupa lebonyolítása miatt, csak a 2 egész számú hatványának megfelelő csapat nevezhet (merthogy mindig feleződik a mezőny), és mivel nincs erőnyerő, ezért a valós létszám alatt húzták meg a vonalat. Régen is így volt, mielőtt a VII-ed osztály lett, akkor az volt a limit, hogy a VI-od osztály 5. helyezettjei még indulhattak. Most a VII-ed megszűnt, aki ott volt, az felkerült VI-ba, és ha jól néztem, akkor aktuális rangsor alapján húzták meg a vonalat.

Futó Lada 2014.04.14. 20:47:42

..8192 csapat indulhat mert 10920 csapatos a magyar liga.. a B.K.D.L.SE a 8532-ik, ezért kimarad,míg a Jódaqua csapata 8160-as helyezéssel még 32 másik csapatot megelőzve befért

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.16. 10:31:40

@Futó Lada: Ezek szerint immár a legalsó osztályban (VI.) szívok évek óta?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.04.16. 12:12:07

@Bukott Rockzenész: A most induló szezonnal bezárták a hetedosztályt, úgyhogy most már igen.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.16. 18:17:33

@Black Lotus: Csodálatos... Itt az ideje dobbantani innen!

gyogyviz3 2014.04.17. 16:40:12

@Bukott Rockzenész: Aztán hova kívánsz dobbantani, kedves Rockzenész?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2014.04.17. 20:06:23

@gyogyviz3: Csak az ötödosztályba, már nagyon unom a hatodot és azt, hogy minden évben nüanszokon bukik el a feljutásom.

gyogyviz3 2014.05.05. 10:56:42

@f_miki: Mikor lesz az a "hamarosan"? Alig várom, hogy kezdődjön!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2014.05.05. 20:22:01

@gyogyviz3: Elnézést, én vagyok a hunyó, mostanában kicsit elúsztam más dolgokkal. Igyekszem holnap estére kirakni a kiírást.
süti beállítások módosítása