HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Egy kezdő 11-es - Bohócliga 11. forduló beharangozója

2015.09.30. 19:50 Futó Lada

Munkahelyemen egy hétig ügyeletes vagyok megint, nézem a naptárat, az egyik programra leadási határidő is van, kettőhöz pedig dokumentációt kell(ene) írni. Annyi minden jött össze, hogy nem is tudom melyikhez fogjak, így inkább egyikbe se kezdek bele, nehogy félbe kelljen hagyni. Jövő héten papír-gyűjtés, a fiam már kötegeli a teraszon felkazlazott újságokat, inkább megyek neki segíteni. Nofene. Egy Képes Sport, még 86-ból. Találomra felcsapom közép-tájon. “Tizenegyes az, amit a bíró megad, s a belőle rúgott gól akkor is érvényes, ha az egész publikum háborog.” ..ez egy jel..naná, hogy bevállalom a beharangozót,lesz ami lesz. Felmerül, hogy valahogy erre kellene felfűzni az egészet, de aztán ezt a tizenegyes-dolgot inkább elegánsan kihagyom, mint Torghelle Sanyi. Az a biztos ha inkább alszok egyet a dologra, akkor megálmodom az eredményeket is, meg a beharangozót is.

    Álmomban két Böde voltam és passzolgattam az ötösön belül. Már csak saját magammal versenyeztem a gólkirályi címért. Storck megmondta: még egy gól, és már ülhetek a válogatott kispadján. "Business is business as usual" - tette még hozzá az ismert latin mondást, a német X-Men, de mindhiába a motiváció, mert kurvára nem találom el a Akadémia kapuját, főleg mert csak passzolgatok magammal az ötösön belül. Azután mikor már végre lövésre lendül az egyik Böde lába, és már lelki szemeim előtt a kezdőkörben állok, címeres mezben a feröeriek ellen, de ekkor felharsan a hármas sípszó. Aztán mintha nem lenne elég, a többi sípszó is, és monoton kegyetlenséggel folytatja megunhatatlanul. Az ébresztőóra.
    Riadt ébredés, elkésve levés konstatálása, kapkodás, kávé beleborítása müzlibe "Úgyis egy helyre megy!" felkiáltással, majd kapkodva elfogyasztása, cipőfűző csomózódása, káromkodás, másik cipő keresés, másik cipő kiszedés kiskutya kosarából, kiskutya kérdezés, hogy miért vette el a cipőt, kiskutya nagy szemekkel nézés de nem válaszolás, tornacipőben indulás, még jobban kapkodás, állomásig futás, vonat késés, káromkodás. Káromkodás, káromkodás, káromkodás. (Persze csak halkan, merthogy nők és gyerekek is vannak, ráadásul vigyázni kell, mert ha mégsem csak álmodtam, hogy két Böde vagyok, akkor kár lenne emiatt bukni a meghívót...vagy meghívókat... )

Ekkor láttam meg a Bécit a baktert. Fekete SZTK -keretes szemüvegében, hóna alatt zászlóval, kezében síppal álldogált az ajtóban, olyan kétségbeesett fejjel, mint egyszeri középhátvéd a 94. percben, mikor az ellenfél jön szöglettel. Ismertem még suliból. A nagyapja Kovács III. Eduárd néven jó nevű balhátvéd volt, többek között beválasztották a "BVSC Kölyök 3 - Hall of Fame" -be is, majd kiöregedve, pár év BLASZ 2 után inkább tornatanár lett. Dudu bácsit mindenki tiszteli a mai napig. Béci is követni akarta a családi hagyományokat, de annyira össze-vissza passzolt, hogy miatta találták ki a random-függvényt, hogy lemodellezhessék. Végül kiderült, hogy nemcsak ügyetlen, de rövidlátó is, így inkább játékvezető lett belőle. A tanfolyam elvégzése után rögtön rendelt is magának a neten egy "Referee starter kit" fantázianevű szettet valami thaiföldi oldalról, amihez olyan trúkolor mezt kapott, hogy ha lenne ízlés-rendőrség, akkor gyorsított eljárásban keresnék meg a gyárat ahol készült, és porig rombolnák. Az első meccsére az egész családot kirendelte. A Hajógyári-szigeten lejátszott Szabadkikötő - Foglaltkikötő mérkőzésre ő úgy emlékszik vissza, mintha ő lett volna Hacki Tamás és Leonard Bernstein egy személyben (vezényelte a meccset, miközben fütyült mint a nádirigó), azonban az összegyűlt kb. 40 fős publikum nonverbális kommunikációval hozta a tudomására, hogy nagyon nem így történt. Az öccse csatlakozott a "Hülye vagy, hülye vagy !" rigmust skandáló tömeghez, az apja két kezét arcába temetve ült, édesanyja pedig diszkréten, ámde folyamatosan csuklott, így rövid töprengés, és pár méternyi jeges Dunában történő úszás után Béci úgy döntött váltania kell. De a síp meg a zászló már megvolt, így aztán "hív a vasú, vár a MÁV" jelszóval vasutasnak állt. A régi szép időket persze nem felejti el, néha feltör belőle a taccsbíró, és megállítja a les-re futó 7:10-es sturovói zónázót, és néha bennfentes sztorikat mesél csapatokról, és játékosokról, akiknek mind vezethetett volna meccset, ha nincs az a fránya sportsérülés. ( A Szabadkikötő-Foglaltkikötő meccs után az apja lenyomott neki egy makarenkói sallert, amitől leesett a szemüvege, rommá tört, ő pedig rálépett egy üvegszilánkra.)

- Szevasz Béci !
- Ladám! Ezer éve nem láttalak!
- Mi újság Béci? Lesz még ma vonat, vagy Sződligeten előtt megtámadták az indiánok az aranytartalékért?
- Arany .. - méltatlankodott Béci - itt még a réz is alumíniumból van. Jönni fog nemsokára, csak ma 30 percet késik, mert forgalmi okok vannak.
- 30 percet? Biztos ez?
- Még szép hogy biztos - húzta ki magát. - Vasútnál első a pontosság!
- Hétvégi meccsekre tudsz valami tutit?
Béci úgy nézett körül, mintha a bochumi ügyészség beépített embereit keresné a szemével. Titokzatosan intett, majd halkan rákezdett.

 - Békéscsaba - MTK ? Na mondhatom. A 'csabának két győzelme van, a Puskást és a Vidit verte. Hát normálisak ezek? Pont ezt a kettőt? Állítólag ott fent - és ujjával felfelé mutatott - már eldöntötték, hogy jövőre a Csabai kolbászfesztivál , már Gyulán lesz, a csabának meg vesznie kell. Nem ez lenne idén az első Csaba amelyik megy a levesbe, de persze én nem politizálok. A Vidi elleni meccs bírója inkább abbahagyta a bíráskodást. Annyit fizetett a győzelmük a tippmixen, hogy távol-keleti szindikátusnak nem volt pofája felvenni a nyereményt, és inkább bennhagyták a lóvét.  Az MTK meg? A kivételezett csapat. Tudtad, hogy az MTK szurkolók bent lesznek a Feröer elleni válogatott meccsen? Majd nézd csak meg, állítólag ott lesznek az oldalsó lelátókon, úgy mint a Hungárián szoktak. Ezek után nem csoda, hogy 0-2 lesz.

- A DVTK - Haladásról tudsz valamit?
- Még szép. A diók állítólag ultimátumot kaptak a vezérkartól, hogyaszongya "Vagy megszerzik a három pontot, vagy nem". Kemény ám ott az élet! Gézu meg a múlt héten nem akarta megveretni a csapatával a Vasast, mert a faterja kint volt a meccsen, és az úgy elég zord lett volna. Most viszont az a hír, hogy nekiesnek a DVTK-nak, mint részeg kohász a kocsmaajtónak, és nem lesz irgalom. Persze majd az utolsó öt perc lesz az izgalmas, mármint a 90 perc utáni 5 perc, mert ezek a francos diók így szívatják azokat, akik hamarabb hazaindulnak. Ha adná a tévé, én tuti végignézném. Lecsapnám a sorompót - abból baj nem lehet - aztán megvárnám még az edzői nyilatkozatokat is, nehogy az alatt lőjék a gólt, mert ezek mindent kitalálnak. Amúgy lesz vagy 1-1.

- A Vidi - Puskás az tévés meccs lesz, azt nézheted.
- Hát - vakarta meg a fejét - azalatt inkább olvasgatom a menetrendet, az is izgalmasabbnak ígérkezik. Majd ha elszegődök Felcsútra a kisvasúthoz állomásfőnöknek, akkor megnézem, addig viszont kék-sárgának itt a M43-as Szergej, piros-kéknek meg majd jön a Skoda mozdony Nove Zamky-ból. Nem számít, hogy én nézem-e, úgyis nézőcsúcs lesz megint a Panchoban. Hallod? De úgy ám, hogy ezt fehérváron játsszák a Sóstóiban. Hagyjuk már! Öreg bakter vagyok én, tudom, hogy ha egy 80 fős vagonban van szabad ülőhely, akkor ott nincs 100 ember. Igaz, vagy igaz? Na ugye. Mi lesz az eredmény? Nem tudom.. 8-8... vagy 9-2... ami éppen aznap reggel kialakul. Legyen 3-2, aztán ha ezen megy el a tippmixed, akkor megadom.

- Azért ne idegeld fel magad. Vonat jön már ?
- Nem Böde ez! Böde az jön. A vonat az meg ott áll valahol forgalmi okból.
- Nem aggódsz a sok ember miatt?- mutattam körbe az egyre ingerültebb tömegen.
- Minek aggódnék? - vont vállat. - Mi lesz? Elmennek busszal? Tessék, menjenek. Vagy ha megjön a vonat, akkor mérgükben megostromolják? Fenét. A vonatot nem lehet megostromolni, megmondta a Demjén Rózsi is :  " A vonat nem vár..". Nem lesz itt semmi gond, sima lesz, mint a Loki - Újpest.
- Az sima lesz?
- Ja. Van ott egy haver, akinek az öccse a megye 1-ben focizik. Na annak a haverjának a nagybátyja, az a szomszédja a Lokinál dolgozó egyik adminisztrátor nővérének, úgyhogy szinte első kézből van az infó. Szóval az van, hogy Kondás a kezdőbe 7 csatárt fog nevezni, abból 1-et a kapuba, és a kezdőbe nevezi a Dombi Tibit is, mert látta a múlt héten, hogy büntetőkkel verhető az Újpest. Három napja már csak a tizenegyeseket gyakorolják.
- Az nem lehet, hogy az Újpest nyer?
- Erre annyi az esély, mint, hogy a debreceni Balogh fejjel gólt szerez. Nagyobb esélye van Justin Biebernek nyerni a Metal Hammer szavazásán az "Év metálzenésze" kategóriában. Ez olyan országos egyes, mint ide Miskolc. Szerintem újpesti polgármester már fogalmazza a meccs utáni facebook-bejegyzését, hogy "Bezzeg a Fradi pesten játszhat a Honvéd ellen, az Újpestnek meg 200 km-t kell utazni egy NB1-es meccsért. Hol vannak az egyenlő esélyek??" .. vagy ilyesmi. Sima 3-1.

- Ha már Fradi. Mi lesz a Fradi-Honvéd?  Azért mégiscsak a forduló rangadója lesz. - vetettem fel, mire úgy nézett rám, mint eszkimó a sarkkörön a fagyi árusra.
- Hemi bácsi megmondta. Ha annyiból gazdálkodhatna, mint a Fradi, akkor egy szezonban két bajnoki címet nyernének. Ügyes gyerekek, nem arról van szó, ha lenne egy olyan spíler, mint a Haladásban Király Gabi, na akkor a dobogón lennének.
- De hiszen a dobogón vannak.
- Na. Ezt mondom. Hát még ha lenne egy olyan spílerük, mint Király Gabi. 
- Akkor eszerint nyer a Fradi?
- Eszed tokját. Csak azért, mert ez a 11. forduló, és a Ferencváros szó is 11 betűből áll? Ne már...gondold csak végig. 6 játékos van a válogatott keretben, kímélni kell őket, már tartalékolnak Feröer ellen. A Puskás elleni meccsen megalapozták a "Hullámvölgy van" topicot, így most belefér az iksz, például 2-2... Héló!! -ordított rá váratlanul egy idősebb bácsira, aki a peron szélén egyensúlyozva nézte a távolba vesző síneket. - Álljon már hátrébb kérem, mert ha jön a vonat, akkor jól aláesik, és én leszek a hibás!
- Mert jön már a vonat? - kérdezett vissza a bácsi.
- Nem jön, de ha jönne, maga meg ott lófrál a sínek mellett, akkor jól néznénk ki. Csak mert nem jön a vonat attól még nem kell a síneken rohangálni !
- Dehát nem is rohangáltam csak a vonatot néztem.
- Azt bárki mondhatja ! Néha kiborítóak - fordult vissza hozzám Béci. - Néha komolyan elgondolkodok rajta, hogy az állomásra csak vénaszkennerrel lehessen belépni. És nem össze-vissza ténferegnének, hanem egyik oldalra állnának a Vácra menők, másikra a pestiek, ki-ki a bérlete szerint. Aki meg szidja a MÁV-ot azzal meg pótjegyet vetetnék.
- De akkor csökkenne az utasok száma nem?
- Á..fenét. Akkor végre a családok is kijöhetnének utazni nyugodtan. Most azért vannak kevesen, mert sok úti-film megy a tévében. Na abból is kevesebbet engednék. Aki látni akarja a Kilimandzsárót, az üljön fel a Hajdú IC-re és induljon neki, pár átszállással ott is van.
 - Kezdek aggódni. A Vasas- Paks-ra is van tipped?
- Csikócsapatok - legyintett. - Nincs igazi márkanév, tudod, amire bemennek a nézők. Bezzeg régen. Paripovics, Coco-Aires..soroljam még? Most meg Ubiparip. A Vasas ha nyer, akkor vasárnap már óvatosan kell kinyitni a Népsportot, mert még a végén kiesik a Vidi.
-És nyer?
- Szanyóról rádiósmagnót neveztek el, Csertőiről meg nem. Ez nyilván a Vasas mellett szól. Ezen felül viszont nem sok minden.  Mondjuk a Vasas-pálya közelebb van, mint Paks. Oké, akkor két dolog szól a Vasas mellet. Meg mondjuk ha a két szótag közé beillesztjük azt , hogy "út", akkor az egyik esetben azt kapjuk, hogy Vasútas, míg a Paks esetében nincs is két szótag. Akkor ez így három.Hát.. nem akarok hazabeszélni, de szerintem nyernek a hazaiak. 2-1

.. és akkor csoda történt, a távolban feltűnt a vonat. Elköszöntem Bécitől, aztán elkezdtem gondolkodni, hogy most már tuti elkések, és még a beharangózóval sem állok sehogy sem. Még mindig nem tudom mi legyen benne. Nyilván kell bele az egyszerűsített tippszelvény :

Békéscsaba - MTK

DVTK - Haladás

Videoton - PAFC

Debrecen - Újpest

Fradi - Honvéd

Vasas- Paks

Aztán biztos lesz benne komment-verseny eredményhirdetés a 10. fordulóról.
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) simán megérdemli a bronzot a "Sipeki-szintű technika " kifejezés megalkotásáért.
Paks-Debrecen: 1-2
Korábban a Böde-féle formában lévő (ez egyébként pont olyan, mint a Sipeki-szintű technika) Simont azért emlékeim szerint kevesebben követelték a válogatottba…

Az ezüstérem megosztva került kiosztásra, miután kiderült, hogy nem csak a Puskás és a sör a közös nevező, így housemd és Zoltáng sporttárs is ugyanazon klubvezetői programmal állt elő. ( Egy ismeretlen költő ide vonatkozó kétsorosával : "Nem lázong a csőcselék / ha van a pályán csöcs elég"  )

housemd
Honvéd-Diósgyőr 1-0
közönségszórakoztató játék garantált. hemi legalább a hooterses csajokat elhozhatná.

Zoltáng
Honvéd-Diósgyőr 1:2
Ennyi pénzből én két hooterst is tudnék üzemeltetni

Az aranyhoz ezúttal a Sanyi-Barca-szakértelem szavak 1 értelmes mondatba történő összefűzése kellett: ( Egy még ismeretlenebb költő szavaival : "Elárulja Sanyi komor arca / miért gyenge csapat ma a Barca"  )
OJ
Újpest-MTK 0-1 Pár napja Sanyi szakértette a Barcát a stúdióban, és Nolito helyében beadta volna saját magának, nekem nem kell ennél több

 

Ennyi mondjuk elég lehetne , sőt talán még kissé hosszú is lett, mindegy, az egéren ezért van a scrollozás. Ezennel tehát indul a tippverseny 11. fordulója, van bő két nap, hogy ne csak tippelni, de kommentelgetni is lehessen. Hajrá! 

58 komment

Címkék: magyar beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr197865952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.09.30. 20:36:49

Békéscsaba - MTK 0-1
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - PAFC 2-0
Debrecen - Újpest 3-1
Fradi - Honvéd 2-0
Vasas- Paks 1-1

Zoltáng 2015.09.30. 23:01:09

Békéscsaba - MTK 1:2
Ennyi kihagyott büntetőt eddig csak az látott, aki eredetiben hallotta a 'Csaba klasszisától a bizonyos "Baszok én az aranylabdára, meg arra az arany golyóra, senki sem vert akkora gólt, mint én ’97-ben az MTK-nak" örökbecsűt... Mracskó Misit a kezdőbe!

DVTK - Haladás 2:0
Akinek szombat délután kettőkor, másnaposan nem hiányzik egy jó kis Koman-Halmosi kakaskodás élőben, az nem is sportember.
Utoljára akkor éreztem ilyet, amikor egyik vasárnap rádöbbenetem, hogy kéne az obiból még egy zsák beton a hintaállványhoz...

Videoton - PAFC 2:0
Végreeeeee! Pinyőőő! Tolódik a Vidiiiii! Kár, hogy a pályát már a múlt héten fellocsolták!

Debrecen - Újpest 2:0
A szünetben Tisza Tibi valódi gyémánt gyűrűvel kéri meg Kabát Peti kezét

Fradi - Honvéd 3:1
Kisebb csoda, Felcsúton szakadt meg a győzelmi széria. Puskás klubja ezek után nem okozhat gondot.

Vasas - Paks 0:0
Ha választani kell az izgalmas programok között, akkor inkább 90 perc hívásvárakoztatás bármelyik közműszolgáltató hangmenüjében. Hívása fontos számunkra, kérem rúgjon gólt...

setzer 2015.10.01. 06:22:29

Békéscsaba - MTK 2-1
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - PAFC 2-1
Debrecen - Újpest 2-1
Fradi - Honvéd 2-1
Vasas- Paks 1-2

Artie 2015.10.01. 08:18:58

Szerintem lassan be kéne vezetni, hogy az össznézőszámra is tippelünk, csak az a gáz, hogy 2015-ben az ultramodern stadionjainkban még mindig nem tudják megoldani, hogy megmondják, hányan vannak.

Békéscsaba - MTK 1:1
Két jellegtelen csapat jellegtelen meccse. Mondanám, ha láttam volna idén akár csak egy másodpercet is a bohócból.

DVTK - Haladás 1:2
Bekő már beadta a BM-hez a kérvényt névmódosításra, hétfőn már az lesz a neve, hogy Kikő. Rúgni.

Videoton - PAFC 0:2
Szoktatási fázis. Mostantól gyakori eredmény lesz ez Fehérváron.

Debrecen - Újpest 2:1
Lekerülnek a Kondás, takaroggy! molinók. Kondás lesz Debrecen Rehhagele.

Fradi - Honvéd 4:0
4000 néző előtt, csak hogy javítsa az átlagot, és ne lehessen azzal bullshitelni, hogy azért voltak kevesen, mert a Fradi nem otthon játszott.

Vasas- Paks 1:2
Csertőiről lassan irodát neveznek el Paks2-n.

Futó Lada 2015.10.01. 08:38:23

... mindeközben az ifi BL-ben tovább öregbítjük a Puskás nevet...
www.uefa.com/uefayouthleague/season=2016/matches/live/index.html?day=-4&session=2&match=2018239

... ööö... ja nem...

fulmerz 2015.10.01. 08:45:08

Békéscsaba - MTK 0-2
László Csaba pályafutása 25001km-ben: https://www.google.hu/maps/dir/Budapest,+Ferencv%C3%A1ros/Sopron/Uganda/Edinburgh,+Egyes%C3%BClt+Kir%C3%A1lys%C3%A1g/Charleroi,+Belgium/Litv%C3%A1nia/Budapest,+Hung%C3%A1ria+k%C3%B6r%C3%BAt/@27.3262363,-4.9167324,4z/am=t/data=!3m1!4b1!4m44!4m43!1m5!1m1!1s0x4741dd1dde8488a5:0x2bc876a02586ccd0!2m2!1d19.0819885!2d47.4683766!1m5!1m1!1s0x476c3b605048160d:0x400c4290c1e12a0!2m2!1d16.5844795!2d47.6816619!1m5!1m1!1s0x1771a69f6499f945:0x874155ce43014549!2m2!1d32.290275!2d1.373333!1m5!1m1!1s0x4887b800a5982623:0x64f2147b7ce71727!2m2!1d-3.188267!2d55.953252!1m5!1m1!1s0x47c225f096ca39c9:0x40099ab2f4d6410!2m2!1d4.444643!2d50.4108095!1m5!1m1!1s0x46dd94140f33be13:0xf30a54d3a55dbab9!2m2!1d23.881275!2d55.169438!1m5!1m1!1s0x4741dc845c3803cb:0x5f747927bfed6d09!2m2!1d19.1021317!2d47.5087142!3e0?hl=hu
DVTK - Haladás 1-2
Jössz, maradsz, mész(öly)...
Videoton - PAFC 2-0
Eldönthetetlen, hogy melyiküknek kell jobban a pont a bent maradáshoz
Debrecen - Újpest 1-1
- Mit szeretnétek, hova menjen az edzőtök?
- A kondás? El(emér)...
Fradi - Honvéd 2-0
Amint a válogatott keretének közelébe került Böde, egyből abbamaradt a gól termelése. Tulajdonképpen a válogatottság bénító hatású
Vasas - Paks 1-1
Mit érdekelt engem a külföldi labdarúgás, amikor itthon varázsolt a Vasas Casino Vígadó... Istenem. Sáfár, Fischer, Szilveszter, Váczi, Mónos...
Most meg... hagyjuk.

fulmerz 2015.10.01. 08:46:45

Persze a rövid link helyett a hosszút raktam be... https://www.google.hu/maps/dir/Budapest,+Ferencv%C3%A1ros/Sopron/Uganda/Edinburgh,+Egyes%C3%BClt+Kir%C3%A1lys%C3%A1g/Charleroi,+Belgium/Litv%C3%A1nia/Budapest,+Hung%C3%A1ria+k%C3%B6r%C3%BAt/@27.3262363,-4.9167324,4z/am=t/data=!3m1!4b1!4m44!4m43!1m5!1m1!1s0x4741dd1dde8488a5:0x2bc876a02586ccd0!2m2!1d19.0819885!2d47.4683766!1m5!1m1!1s0x476c3b605048160d:0x400c4290c1e12a0!2m2!1d16.5844795!2d47.6816619!1m5!1m1!1s0x1771a69f6499f945:0x874155ce43014549!2m2!1d32.290275!2d1.373333!1m5!1m1!1s0x4887b800a5982623:0x64f2147b7ce71727!2m2!1d-3.188267!2d55.953252!1m5!1m1!1s0x47c225f096ca39c9:0x40099ab2f4d6410!2m2!1d4.444643!2d50.4108095!1m5!1m1!1s0x46dd94140f33be13:0xf30a54d3a55dbab9!2m2!1d23.881275!2d55.169438!1m5!1m1!1s0x4741dc845c3803cb:0x5f747927bfed6d09!2m2!1d19.1021317!2d47.5087142!3e0?hl=hu

fulmerz 2015.10.01. 08:49:10

Ezek szerint a blogmotor automatikusan visszafejti...

2015.10.01. 10:38:45

Békéscsaba - MTK 3-4

DVTK - Haladás 1-0

Videoton - PAFC 2-2

Debrecen - Újpest 1-3

Fradi - Honvéd 1-2

Vasas- Paks

2015.10.01. 10:39:34

szóval
Vasas- Paks 1-4

spinat 2015.10.01. 11:16:10

Békéscsaba - MTK 0:2
DVTK - Haladás 1:1
Videoton - PAFC 1:1
Debrecen - Újpest 2:2
Fradi - Honvéd 0:0
Vasas- Paks 0:1

Louis007 2015.10.01. 15:04:46

Békéscsaba - MTK 1:1
DVTK - Haladás 1:1
Videoton - PAFC 1:1
Debrecen - Újpest 1:1
Fradi - Honvéd 3:1
Vasas - Paks 1:1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.01. 15:24:28

Békéscsaba – MTK: 1-2
Igazán adhatnák ezt meg a Vasas-Paksot élőben, biztos megugrana a nézőszám.

DVTK – Haladás: 1-1
Itt is keresni fognak ezer nézőt, vagy csak simán nem hazudnak majd?

Videoton – PAFC: 2-1
Ma az arénában: Lojális Frenk, a makedón zúzógép, és Borisz, az emberevő.
”Hű, de kevesen vannak” – sóhajtott Brájen, de tovább árulta a portékát a VIP-szektorban: Pacsirtanyelv! Fülemülemáj! Tao-pénz! Kisvasút! Államtitkári pozíció!

Debrecen – Újpest: 2-1
Éveken keresztül skandálták a nézők, hogy hol a stadion, hol a stadion, erre tessék. (Van, akinek nem lehet a kedvére tenni. Jézus is pont ezt mondta, uram.)

Fradi – Honvéd: 1-0
Gera szakértett megint a tévében, ennyire volt képben: „a szélen az a srác”, „megérte megvenni ezt a srácot”, és ott ült mellette a tőrőlmetszett parasztgyerek Szabics, amin annyira röhögtem, hogy ez meg tuti hazai lesz.

Vasas- Paks: 1-0
Fulmerz felvetése okán, miszerint Vasas Casino Vigadó, elmorzsoltam egy könnycseppet. Ha már itt tartunk, volt az Vasas-Ilzer is, sőt, korábban a bohóc meg Soproni és Borsodi Liga volt, tehát sima hazai.

fran7 2015.10.01. 16:44:15

Békéscsaba - MTK 0.2

DVTK - Haladás 1-1

Videoton - PAFC 1-0 Ennek nem lenne szabad megtörténnie. Ez olyan mint mikor beírod a google-ba, hogy google. Megtöri az internetet.

Debrecen - Újpest 1-2

Fradi - Honvéd 0-1

Vasas- Paks 2-1

Zoltáng 2015.10.01. 19:41:55

@fulmerz: Vállalatát, áruját, szolgáltatását biztosan megtalálják, ha benne van a Szaknévsorban. Aki kimarad, lemarad!

VGL 2015.10.01. 20:16:38

Békéscsaba - MTK 1-1 Nehéz az egyszeri tippelő esete, ha nem nézi az aktuális oddsokat.
DVTK - Haladás 1-0 Ezért kár 450 kilométert utazni.
Videoton - PAFC 2-1 Megy a matek vezetőségi szinten, hogy kinek is kell jobban az a 3 pont. Végül amellett döntenek, hogy a Vidi rosszul mutat kieső helyen és ezt egy futballnagyhatalom sikeres csapata nem engedheti meg magának.
Debrecen - Újpest 2-0 Mi lesz veled Újpest?
Fradi - Honvéd 1-0 A meccs tuti nézhetetlen lesz, ráadásul Böde is gólképtelen marad, ami Szalait helyezi közelebb a válogatott kezdőjéhez Feröer ellen.
Vasas- Paks 2-1 Örömfoci, 500 néző.

fulmerz 2015.10.01. 22:39:07

@Zoltáng: 11es rugo verseny a felidoben...

kétballáb 2015.10.01. 22:41:13

Békéscsaba - MTK 1:0
DVTK - Haladás 1:1
Videoton - PAFC 2:1
Debrecen - Újpest 1:0
Fradi - Honvéd 1:0
Vasas- Paks 0:0

spinyokiraly 2015.10.01. 23:15:10

Ezek szerint Dr. KOTász maga a Nagy Vadász?
Merthogy ő méltatta így a Diósgyőr edzőjeként az egyik kiszemelt légióst: olyan jó, "hogy Sipeki-szintű technikával rendelkezik". Én mindig is bírtam a humorát, habár az új tények ismeretében ez akkor akasztófa-humor.
Ettől függetlenül az elismerés jár a kommentért, hogy ismét a köztudatba emelte ezt a gyönyörű hasonlatot, a Böde-Simon összehasonlításért pedig egy virtuális pacsi is.

Békéscsaba - MTK 1-0
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - PAFC 1-0
Debrecen - Újpest 2-0
Fradi - Honvéd 0-1
Vasas- Paks 0-1

teddypicker 2015.10.02. 05:25:31

Békéscsaba - MTK 0-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - PAFC 2-1
Debrecen - Újpest 2-1
Fradi - Honvéd 2-0
Vasas- Paks 1-2

Artie 2015.10.02. 07:51:20

@VGL: Hát, Szalait nem. :)

snowblind 2015.10.02. 08:26:51

Békéscsaba - MTK 1-2
DVTK - Haladás 1-0
Videoton - PAFC 2-2
Debrecen - Újpest 2-1
Fradi - Honvéd 3-1
Vasas- Paks 1-1

bmiky31 2015.10.02. 08:43:18

Békéscsaba - MTK 1-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - PAFC 2-0
Debrecen - Újpest 2-1
Fradi - Honvéd 2-1
Vasas- Paks 1-1

Stefan Derrick 2015.10.02. 09:41:08

Békéscsaba - MTK 2-2
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - PAFC 2-0
Debrecen - Újpest 3-1
Fradi - Honvéd 1-1
Vasas- Paks 3-1

caralho voador 2015.10.02. 10:09:44

Békéscsaba - MTK 1:1

DVTK - Haladás 1:1

Videoton - PAFC 2:0

Debrecen - Újpest 3:2

Fradi - Honvéd 2:0

Vasas- Paks 2:2

sirsteve 2015.10.02. 11:17:02

Békéscsaba - MTK 1-2
Miután a 'Csaba legyőzte egy közismert politikus két kedvenc csapatát is, egy másik közismert politikus kedvenc csapata ellen inkább nem mernek pontot szerezni sem, különös tekintettel arra, hogy ez utóbbi közismert politikus többet káromkodik, mint átlagos szurkoló egy válogatott meccs alatt.

DVTK - Haladás 2-1
Bekő rúgni a helyzeteket, legalább a 90. perc után.

Videoton - PAFC 0-0
Egyik csapat sem mer gól szerezni, nehogy felhasadjon a téridő szövete, és egy fekete lyuk elnyelje egész Fejér megyét.

Debrecen - Újpest 1-0
Kabát Petire tekintettel már leszerelték az össze telefonfülkét a Nagyerdőn.

Fradi - Honvéd 0-1
Hemi bá csapata nyer, mellbedobással.

Vasas- Paks 1-1
Meglepetésre számítok, mindkét csapat gólt szerez.

Koori 2015.10.02. 12:52:45

Békéscsaba - MTK 1-1
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - f'csút 2-0
Debrecen - Újpest 1-3
Fradi - Honvéd2-0
Vasas- Paks0-1

na73 2015.10.02. 13:21:20

Békéscsaba - MTK 0-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - PAFC 2-1
Debrecen - Újpest 2-0
Fradi - Honvéd 3-1
Vasas- Paks 1-1

vérfarkas 2015.10.02. 14:50:36

Békéscsaba - MTK 1-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - PAFC 1-1
Debrecen - Újpest 2-0
Fradi - Honvéd 1-1
Vasas- Paks 1-2

Dr.V.ker. 2015.10.02. 15:00:32

Békéscsaba - MTK 2-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - PAFC 5-3
Debrecen - Újpest 1-1
Fradi - Honvéd 2-1
Vasas- Paks 0-3

Titi120 2015.10.02. 15:36:15

Eredmények kiértékelése várható a közeljövőben? Izgulok, hátha ez szorosabb, mint a bohócliga állása.

Békéscsaba - MTK 1-1
DVTK - Haladás 1-0
Videoton - PAFC 2-1
Debrecen - Újpest 3-2
Fradi - Honvéd 2-0
Vasas- Paks 0-0

Futó Lada 2015.10.02. 16:40:39

@Titi120: .. a tippverseny állása minden forduló után aktualizálva van, Nagyati sporttárs többnyire a forduló végéhez képest 1 napon belül publikálja . Már ha erre vonatkozik a kiértékelés :)

"A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhető el."

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2015.10.02. 17:08:22

Békéscsaba - MTK 1-1 Fogyasztás szempontjából nagyon nem mindegy, összejön-e a tíz pont a kolbászfesztiválig a Csabának.

DVTK - Haladás 2-1 Ötletem sincs a kommentre, csak a megérzéseimre hagyatkozom, mint az nb1-es keretek 97,7%-a.

Videoton - PAFC 1-0 Már vizionálom a (Pe)Kártalanítás szalagcímet az NS címlapján.

Debrecen - Újpest 2-0 Ha sokkal nagyobb arányban nyernénk azokat a meccseket, amikor csak szarok vagyunk, mint azokat, amikor nézhetetlenek, már féltávnál bajnokok lennénk.

Fradi - Honvéd 2-0 Botlások mindig is voltak és lesznek, mint amikor Gundi az északír himnuszt követelte.

Vasas- Paks 1-1 Ha kivonjuk a Vasas keretéből a véneket, a szerbeket, a ficehajúakat, a válogatott kerettagokat, a válogatott közelébe valaha eljutókat, Lázok jobb és bal lábát, Könyves elfüstölő érzelmeit, az utolsó pillanatban beesőket, a kölcsönjátékban reménykedőket, a sérültlistán vekengőket és mindazokat, akik valaha látták Szanyót jól játszani, akkor mindenki számára világossá válik, hogy ezt a meccset csak a Paks nyerheti meg. De nem fogja.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.10.02. 18:55:23

Békéscsaba - MTK 0:1

DVTK - Haladás 0:1

Videoton - PAFC 8:1
Szerethető előleg.

Debrecen - Újpest 0:1

Fradi - Honvéd 0:1

Vasas- Paks 0:1

christvhu 2015.10.02. 18:55:53

Békéscsaba - MTK 1-2

DVTK - Haladás 2-1

Videoton - PAFC 2-1

Debrecen - Újpest 2-1

Fradi - Honvéd 2-1

Vasas- Paks 2-1

NagyHali 2015.10.02. 19:55:12

Békéscsaba - MTK 1-1

DVTK - Haladás 1-1

Videoton - PAFC 1-0

Debrecen - Újpest 2-0

Fradi - Honvéd 2-0

Vasas- Paks 1-1

Titi120 2015.10.02. 21:07:11

@Futó Lada:

Köszi, ez eddig elkerülte a figyelmemet.

housemd 2015.10.02. 22:13:25

Békéscsaba - MTK 2:1
evés közben jön-megy az étvágy.

DVTK - Haladás 1:1
utolsó pillanatban lőtt öngóllal.

Videoton - PAFC 2:0
jaj de izgulok, hogy mi lesz a vége....

Debrecen - Újpest 1:0
6547 néző előtt, mert bevetik a MH 2225. "Zombori Sándor" nézőszámnövelő-rohamhadosztályát.

Fradi - Honvéd 3:1
böde lesérül és nem kezdhet feröer ellen. helyére Rudolf gergőt hívják be.

Vasas- Paks 0:2
kivasalják.

név szerint Galván Tivadar 2015.10.02. 23:42:36

Békéscsaba - MTK 1-2
DVTK - Haladás 1-1
Videoton - Felcsút 2-1
Debrecen - Újpest 3-1
Fradi - Honvéd 1-0
Vasas - Paks 0-1

szövet 2015.10.03. 00:10:38

Békéscsaba–MTK 1:2 (1:0)
Az Előre már a Lokira hangol. Az MTK-nál megtört az átok, így simán fordítanak.

DVTK–Haladás 2:1 (0:1)
A hosszú út után ebédre mákos guba, de nem pattanhat ki minden kapufa, így az idei egyik meglepetéscsapat szép lassan megkezdi zuhanórepülését.

Videoton–PAFC 2:1 (0:0)
Lencse továbbra is mindent kihagy, de jön a hosszabbítás... (A Fehérvárt súlyosan büntetik más sportszervezet edzőjének szidásáért)

DVSC–Újpest 2:1 (0:0)
A Loki otthon a kapusnélküliek ellen "simán" behúzza.

FTC–Honvéd 0:1 (0:0)
A Fradi már 2 meccse gödörben, a játékosok bálnavadászok ellen készülnek. A nézők a tévé előtt. A második félidő végén egy kapufáról befelé pattanóval viszi el a 3 pontot a Kispest.

Vasas–Paks 1:1 (0:1)
Mivel a játékvezetői tévedések hosszútávon kiegyenlítik egymást, az Atom egy lesgóllal szerez vezetést, amit valamelyik kapuskorú mezőnyjátékos kiegyenlít a hajrában.

godot 2015.10.03. 10:23:02

Békéscsaba - MTK 1-2
DVTK - Haladás 2-1
Videoton - Felcsút 2-1
Debrecen - Újpest 2-1
Fradi - Honvéd 3-1
Vasas- Paks 1-1

babvik 2015.10.03. 11:07:22

Békéscsaba - MTK 1:2
DVTK - Haladás 1:1
Videoton - PAFC 1:1
Debrecen - Újpest 2:1
Fradi - Honvéd 1:1
Vasas- Paks 1:1

Sir Galád 2015.10.03. 12:48:34

Békéscsaba - MTK 0-0
Még tizenegyesek se lesznek, megkönnyebbülhet az MTK.

DVTK - Haladás 1-1

Videoton - PAFC 0-0
Meccs előtt Demjén Rózsi énekel (utána már sajnos nem tud). A szünetben negyedórás híradó a kormány sikereiről. A végén tűzijáték. Családoknak ingyenes belépés*. Szerintem meg lesz a teltház.

*de csak a háromgyerekeseknek.

Debrecen - Újpest 3-0
Egy párhuzamos dimenzióban ezt a meccset adják majd a tv-ben. Wintermantel a facebookon előre kijelenti, hogy ha nem nyer az Újpest, tüntetést szervez az MLSZ székháza elé.

Fradi - Honvéd 1-0
A heti buborékfocis edzés meghozza az eredményét, Bödét kiállítják, mert elemi erőből nekimegy az ellenfélnek és az horrorbalesetet szenved, amit másnap a média minden felületen centiről centire kikockáz. Még hogy nem kíváncsiak az nb1-re!

Vasas- Paks 0-1
Kell egy idegenbeli győzelem is ebbe a fordulóba.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2015.10.03. 14:04:21

Na lássuk:
Békéscsaba - MTK 2-2 a csabaiak az utolsó percben egyenlítenek, Csabi pedig igaz könnyeket sír a pálya szélén, és könnyekben úszva magyarázza, hogy ezért Ugandában megették volna a hátvédeket.

DVTK - Haladás 0-1 Hajra Hali!

Videoton - PAFC 1-2, a Vidi már idén megkapta az ajándékot, ideje viszonozni

Debrecen - Újpest 1-1 Hurkások vs. Mankik, igazságtalan pontosztozkodás, remélem lesz verekedés is.

Fradi - Honvéd 4-0, a végén Varga Roland is betalál a félpályáról, bár eredetileg haza akar adni.

Vasas- Paks 0-0, "elsősorban taktikai csatát láthattunk", "a látott játékkal elégedett vagyok, csak a gól hiányzott".

slowmotion 2015.10.03. 16:04:31

magamat meghazudtolva három hét után végre teljes fordulót tippelek. ez nekem egy akkora élmény, hogy... inkább nem részletezem.

Békéscsaba - MTK 0:1
egész gyakoroltak a fiúk, most már csak két tizenegyes kell a gólhoz.

DVTK - Haladás 1:2
nem azt mondom, hogy bundázik a Diósgyőr, csak azt, hogy meglepően sok meccsük fordul meg a hosszabbításban.

Videoton - PAFC 2:0
ha az idény előtt lehetett volna tippelni egy tuti döntetlenre, akkor ez lett volna a tippem - csak hát tíz kör alatt gyűjtött annyit a csodacsapat, mint amennyit négy alatt kellett volna.
Burcsa Győző már most megnyerte az Executive of the Year 2015-16 díjat.

Debrecen - Újpest 3:0
a visszatérő Kabátnak egy zakóval kedveskednek

Fradi - Honvéd 1:1
végülis az 1:1 is tuti egyes mérkőzés, nem?

Vasas - Paks 1:2
egyébként többek ezen a meccsen tud a legjobban spórolni a vendég az utazási költségeken: csak fel kell pakolni a fiúkat egy uszályra, aztán lecsorognak Paksig.
ha kikapnak, akkor ez nem csak lehetőség lesz.

na73 2015.10.03. 22:25:31

Tippjáték / 11. forduló:
1. Dr.V.ker. 22p, 2. Louis007 17p, 3. teddypicker, NagyHali 15-15p

TOTO / 11. forduló:
1. Dr.V.ker. 6t, 2.Louis007, teddypicker, NagyHali, caralho voador, név szerint Galván Tivadar, Sir galád, Koori, housemd 4-4t

A tippverseny állása ezentúl az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel
alatt érhető el.

na73 2015.10.03. 22:26:22

Tippjáték / első harmad végeredmény:
1 bmiky31 128
2 NagyHali 118
3 vérfarkas 114
4 f_miki 109
5 na73 102
5 kétballáb 102
5 név szerint Galván Tivadar 102
8 babvik 98
9 Koori 97
10 Titi120 94
11 OJ 87
12 setzer 85
13 teddypicker 83
14 godot 82
14 VGL 82
16 caralho voador 79
17 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 78
18 szövet 77
18 spinat 77
20 Artie 74
20 Louis007 74
22 Sir Galád 72
23 fulmerz 71
24 Dr.V.ker. 70
25 Stefan Derrick 69
26 snowblind 68
26 Zoltáng 68
28 savanyú a narancs ( Villanyfényes) 63
29 christvhu 62
30 Futó Lada 61
31 sirsteve 60
32 slowmotion 56
33 The Drunken Master (a.k.a. Elitron) 53
33 housemd 53
35 spinyokiraly 47
35 fran7 47
37 nicolasito 41
38 Bastille 32
39 Zigi 30
40 vidi-master 20
41 JESTER 14
42 szaja 9
43 afs 8
43 Magyarnaba 8
45 balco 5

na73 2015.10.03. 22:26:53

TOTO / Eredmény az első harmad után
1 bmiky31 39
2 NagyHali 36
3 f_miki 35
3 na73 35
5 kétballáb 31
6 vérfarkas 30
7 babvik 29
7 setzer 29
7 Titi120 29
7 Koori 29
11 név szerint Galván Tivadar 28
12 VGL 27
12 Artie 27
12 caralho voador 27
15 Zoltáng 26
15 godot 26
15 OJ 26
18 Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 25
18 Louis007 25
20 szövet 24
20 teddypicker 24
22 fulmerz 23
22 Sir Galád 23
24 snowblind 22
24 Stefan Derrick 22
24 spinat 22
24 Dr.V.ker. 22
28 sirsteve 21
29 christvhu 20
29 savanyú a narancs ( Villanyfényes) 20
31 slowmotion 18
31 Futó Lada 18
31 The Drunken Master (a.k.a. Elitron) 18
34 spinyokiraly 17
34 housemd 17
36 nicolasito 16
37 fran7 15
38 Bastille 11
39 vidi-master 9
40 Zigi 7
41 JESTER 4
42 szaja 3
42 afs 3
42 Magyarnaba 3
45 balco 2

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.06. 14:15:35

@spinyokiraly: Bizony, ezt a kifejezést nem én találtam ki, csak annyira röhögni szoktam rajta, hogy most is elővettem.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.06. 14:16:35

@fulmerz: Ez is érdekes téma lenne egyébként, hogy egy-egy támogató meddig bírta ezt a hihetetlenül színvonalas bajnokságot szponzorálni.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.06. 14:20:08

@Futó Lada: Mint Spinyokirály is felvetette, mielőtt azt lehetne hinni, hogy én magam vagyok a váci aranygyáros, és egyébként sem szeretnék a tollaival ékeskedni, a "Sipeki-szintű technika" megfejthetetlen és értelmezhetetlen kifejezést Csank Jani bírta nyilatkozni.

fulmerz 2015.10.06. 14:27:17

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): A wikipedia itt is besegít:

Raab–Karcher NB1 (1997-1998)
PNB (Raab–Karcher PNB: 1998–1999, PNB: 1999–2000, ami a „professzionális nemzeti bajnokság” rövidítése)
Borsodi Liga (2001 áprilisától 2003-ig és 2005–2007-ig)
Arany Ászok Liga (2003–2005-ig)
Soproni Liga (2007–2010)
Monicomp Liga (2010–2011)
OTP Bank Liga (2011–)

Ezek szerint az OTP (Monicomp).

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.07. 09:27:15

@fulmerz: Na igen, gondolhattam volna, elég csak az MLSZ elnökségére nézni :)

fulmerz 2015.10.07. 09:32:52

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): Úgy gondolod van köze a kettőnek egymáshoz? :)

Egyébként nekem a PNB merült a feledés homályába. Kovács Attila... Micsoda kóklerek kezében volt a "szakma" (Kistelekit már nem is említem).

Futó Lada 2015.10.07. 12:45:32

@Dr. KOTász (Cobretti hadnagy): ... újra összeült a döntőbizottság, beérkezett óvást nem talált, így a bronz továbbra is jár. :) A forrásmegjelölés megtörtént, így plágiumról sincs szó. Viszont a méltányosság akkor megkívánja, hogy a bronz akkor megosztva kerüljön kiadásra, és Csank mesternek is beírok egyet (sose lehessen tudni, lehet kedvet kap a hátralévő 22 fordulóra a kommenteléshez, akkor meg milyen jól jöhet majd neki az összetettben) .... :)

Artie 2015.10.08. 08:32:20

@Futó Lada: Csanknak a 'biztosra se kell jönnie, hogy ontsa magából a faszságokat.

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ebben-a-konnyu-csoportban-is-szenvedunk-csank-2442363

Mert hát ugye vele a világverő finneket agyonvertük, és a vb-n a 16 között kieső jugoszlávoktól alig 11 góllal szoptunk. Bezzeg az ő idejében, ugye.

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.09. 11:59:27

@Futó Lada: Majd jelzek neki, hogy regisztráljon :)
süti beállítások módosítása