HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Sorsdöntés lvl. 15 Magyarország- Feröer élő meccsfotel

2015.10.08. 20:29 Futó Lada

Magyarország - Feröer 2 - 1

- Sok szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat, akik akár a Groupama Arena lelátói-, akár a TV előtt szurkolva is követnek minket, és ugyanilyen szeretettel köszöntjük azokat is, akik egyik vonalon sem tudják a meccset követni, és élő meccsfotelunk alapján próbálják követni az eseményeket. Az idő hűvös, nyálkás, kicsit szutykol az eső is, hiszen jó vendéglátóként az odahaza megszokott időjárással kedveskedünk a feröeri ellenfelünknek. A stadion lassan telik meg nézőkkel, a helyszíni szakértő Bozsik Péter, az M4 stúdiójában Sebők Vili, míg itt a 'biztoson szokás szerint Vegyi Iván fogja mondani a frankót. Ivánnak át is adnám a szót.

- Én is köszöntöm a kedves olvasókat, a hideg időre való tekintettel ilyenkor fokozottan fontos a sok gyümölcs fogyasztása, és a forró védőital, így két féldecis körte után forralt bort javasolnék a mérkőzés megtekintéséhez.
A kezdőcsapatunk is megvan :
Király – Fiola, Juhász, Guzmics, Kádár – Nagy Á., Tőzsér – Bódi, Gera, Dzsudzsák – Nikolics , tehát hősiesen 1 csatárral fogunk rohamozni, Nagy Ádám bent a kezdőben, holott az MLSZ nem fog fizetni U21-es játékos szerepeltetéséért. Újoncot is avatunk Bódi személyében, Lovrencsics eszerint vésztartalék lesz. Bödének lépésenként kell haladnia, most már behívták, de a játékára még várni kell, miként Németh is túl sok gólt rúgott az utóbbi időben ahhoz, hogy kezdőként kerüljön be a csapatba. Természetesen figyelembe kell venni, hogy vasárnap is lesz még egy mérkőzés, így erre a meccsre is kell pihentetni a játékosokat.

- És mi a véleményed, milyen játékost várhatunk?

- Nos Storck az remekül csinálja, hogy 1-1 fiatal játékost is behív, mint legutóbb Botka, most Hangya és Osváth, így ezek a játékosok is megismerhetik, milyen érzés a válogatottal együtt készülni, és az az üzenete marad meg a dolognak, hogy bárki bekerülhet a válogatottba. Ami a mai meccset illeti, megint az óvatosság az elsődleges cél, támadó szellemű játékos maradt így is, én úgy látom, hogy nem akarjuk beszorítani a vendégeket, hanem kicsit hagyjuk átjönni őket a mi térfelünkre, hogy Nikolicsnak nagyobb területe legyen, és lendületből próbálunk meg alkotni valamit. Nyilván ahogy telik az idő, akkor az eredmény függvényében majd nőhet a presszió részünkről, és esetleg a második félidőre kicsit emelünk a csatárok számán is. Az biztos, hogy a vendégek nem fognak nekünk esni, és esetleg 2 gólos hátrányban sem fognak kitámadni.

- Na akkor még egy utolsó pit stop, aztán jöjjenek a himnuszok.

- Na kérem, megvoltak a himnuszok. A vendégeknél távolba meredő tekintetek, tétova ringatózás, semmi meggyőző. A mieinknél mondanám, hogy másképp volt, de nem, kb ugyanez, kb ugyanúgy néztünk ki mint legutóbb az Észak-Írek ellen. Kádáron látni, hogy aki odamegy a környékére, azt szétkapja, mint foxi a lábtörlőt, míg Nikolics már teljesen transzban. A többieknél azonban most kicsit kisebb lelkesedést láttam, viszont Dzsudzsák sem tűnt végre idegesnek. Eddig bármi lehet ezek alapján.

- Jól kezdünk, két gyors megindulás a visszarendeződő feröeriek között, az egyikből szöglet majd semmi, a másik les. Nincs meg a gyors gól, nem úgy mint a lengyeleknek, akik a 3. percben vezetnek Skóciában. Semmi gond, magabiztosnak tűnik a csapat, nincsenek technikai hibák, bízhatunk a pontrúgásainkban is.

MELLÉ !!
Gera kavargatott a bal szélen az alapvonaltól nem messze, középre adta, de Nikolics a kapu mellé pörgetett. ( és még les is volt)

GÓL. 11. perc Jacobsen  0-1
Sikerült hátul addig szerencsétlenkedni, míg az egyetlen ott lévő feröeri játékoshoz került a labda a térfelünk közepén, aki besétált a 16-osig , fordult egyet, majd Király mellett bevágta 14-ről,minden különösebb megerőltetés nélkül.

A gól után a vendégek úgy passzolgatnak, mintha többen lennének, az úri közönség diszkréten fütyül. A válogatottunk játéka nem is emlékeztet az első percekre, egy ideig a bal oldalon Dzsudzsákot próbálták megjátszani, de ő elbújt a védő mögé, most a jobb oldalon Bódi és Fiola próbálkozik, de elég pontatlanul próbálják középre tenni a labdát, Nikolics az utóbbi időben esélytelen, hogy labdához jusson. A vendégek behúzódnak az eddiginél is jobban , mert végképp semmi okuk most támadni, 1-1 kontrával bőven beérik.

- Most kicsit jobban belelendültek a mieink, Nagy Ádám volt proaktív, de nem gondolom, hogy pont a kisgyereknek kellene vinnie a hátán a csapatot. Dzsudzsák is így láthatta, mert egymás után 2-3 labdarúgásra emlékeztető mozdulatsort elővezetett. A vendégek már elkezdik húzni az időt, pedig 65 perc még vissza van.

 - A válogatottnál egyelőre csak a mobilnetem gyengébb, szerencsére az nem feltétele a győzelemnek. Egy Bódi lövés itt, egy Jacobson lövés ott, mindkettő után a kapus védett. Közben a Görögök ellen vezetnek az Észak-Írek, bár ez most tökmindegy a mi szempontunkból.

- Most jó három percig támadtunk , kézilabdában ezt már simán lefújják passzív játékért. Beszorítjuk a vendégeket, de nagyon sablonos a játék, mindenképpen bal szélről szeretnénk a beadást véghezvinni. Lehet ahhoz van cheat-kódunk? A vendégek kifigyelhették, mert a Dzsudzsák-Kádár pároson van 4 ember,meg középen Nikolicson 5 védő. Nem boldogulunk, és nincs meg az a mindent elsöprő lendület sem, ami azt mutatná, hogy itt mi egyenlíteni fogunk.

- Na majd most. Szabadrúgás szemből 25-27 méterről, jöhet Bazsi !

- hát nem. Majd legközelebb.

NA! Dzsudzsák becselezte magát a szélről indulva, a lövés lepattan pont Bódi elé, aki szélről laposan lőtte a hasszú alsó felé, de pont lefelé ment a kapus is, és elakadt benne.

Félidő.

- Iván, mi a vélemény az első félidőről?

- Játékunkban nincs semmi átütőerő. Időnként van egy-egy fellángolás, de összességében nincs az a nyomás a vendégeken, ami belehajszolná őket egy hibába. Tiszta gólhelyzetünk nem volt, próbálunk ívelgetni a szélsőknek, vagy ívelgetni szélről, de egyiknek sincs sok értelme, mert a vendégek védői létszám-fölényben is vannak, és simán elfejelgetik. 

- Lendületből nem tudunk menni, mert betömörülnek, az ívelgetésnek sincs értelme, a távoli lövéseket pedig magabiztosan szedegeti fel a kapus. Mi lehet akkor az esély a fordításra?

- Elvakult fradistaként én mindenképpen a 2 csatáros játékot erőltetném, mármint, hogy Böde behozatalával lenne középen egy robosztus csatár, és Nikolicsnak így több helye lenne, valamin egy Bódi-Lovrencsics cserében látnék még némi plusz lendületet. De mindenképpen gyorsabb játékra lenne szükség, több lövésre, és menni a kipattanókra. De aadi is elkortyolok egy pár szem szilvát, mert szétvág az ideg.

- Közben bemondták a cseréket is, Böde-Bódi, Németh-Tőzsér. Vagy Böde lesz a csúcsék és mögötte 2 árnyék-ék, vagy Németh megy ki és indul jobbszélről ( esetleg Dzsudzsákkal váltogatják az oldalakat) és Böde középen rombolhatja a bálnavadászok idegrendszerét.

Böde jól kezd, de előbb, mikor lőhetett volna, akkor Nikolicsot akarta kiugratni, most meg mikor csak vissza kellett volna gurítania, akkor belelőtte a kapusba. Mindegy, jónak tűnik eddig a váltás, a közönség is buzdítja a csapatot, meg megyünk is előre. Szóval már csak 2 gól hiányzik. Nagyon nyomunk most, ez kell ide. Meg a 2 gól. Az Észak-Írek 2-vel mennek, így ha nyerünk, akkor minden t megtettünk a legjobb 3. helyért, és a görögök elleni meccs nem fog számítani. Juhász megsérült.

Észak Írek 3-0-ra vezetnek. Nagyon kellene 2 gólt lőnünk.

- A feröeriek kezdenek fáradni. Minden egyes ütközés után fekszik valaki, húzzák az időt,próbálnak pihenni. Mi most a kapujuk elé szorítjuk őket, de csak szögletek vannak. Az is jó, csak kettőből legyen gól. Nem létezik, hogy ezt végig bírják a vendégek. Van még 30 perc, ha csak negyed óránként rúgunk egyet-egyet, az is elég.

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL !!!!!  63. perc BÖDE
Hát ez most Hoffenheimig elhallatszott. Mondtam, hogy nem lehet bírni, Kádár beadását fejelte át a kapus felett a hosszúba Böde 5 méterről. Már csak a győztes gólt kell berúgni, és berúgunk.

ÉS VEZETNEK A FINNEK BUKARESTBEN!!!!

Na most mindent bele. Drága feröeri barátaim, Ti majd nyerjetek a románok ellen vasárnap otthon, itt most nekünk kell a 3 pont, de nagyon. Gyerünk, mindent bele!!!!

ÉSSZEL HÉLÓ !!!
Kitámadtunk, és egy kontra végén a feröeri csatár egyedül vezette kapura, de Guzmics beérte. Büntető-gyanús volt, de az a büntető, amit  a bíró megad. Ez nem volt az. Nem szabad ennyire ész nélkül ! 

 

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL  !!! 70. perc BÖDE
Böde megkapta a labdát, bevitte a 16-oson belülre. Fel se tudták borítani -100 kg vazze - és amikor célkeresztbe került a kapu, akkor "Ez Moby Dick-ért" felkiáltással kíméletlenül bezúzta. A vendégek kapusa valami bálnavadász imát mormolhatott, más esélye nem volt.

- Priskin bejön Niko helyére?  Minek? Így most jól megy a csapatnak, nem kellene variálni, hanem így megrúgni a harmadikat. ( Oké, ha Priskin gólt rúg, akkor visszavonom, de ennek most nincs értelme, felesleges 2 magas csatár, ráadásul nem maradt több cserénk.)

Most éppen semmi érdemleges nem történik, a közönség biztatja a csapatot, a két gárda felváltva támadgat, volt egy helyzetkénk, de kellene a gól nagyon. Nem lenne jó, megint a hosszabbításban drámázni. Szépítettek a görögök, de pont nem érdekel senkit. 3 perc van, plusz a ráadás. Csak semmi kockázat gyerekek, tartsuk meg a labdát, járassuk, 2-3 emberrel támadjunk, a többiek biztosítsanak. Adjátok Bödének , nála ma jó helyen van a labda.

 - Richtig magunkra húzzuk a feröerieket, kész idegbaj. Ne már!!  és már csak a 4 perc hosszabbítás. Vérnyomás 140/120 ... kellene még egy gól, hajrá Magyarok !!!

 NÉMETH !!
Mintha  aPortland ellen szlalomozna, de a lövést ezúttal védi a kapus. szöglet.
BÖDE !!
Kisszöglet után Gera beadását stukkolta mellé.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGGGGHHHHHHHHHHH...megúsztuk
A gólvonalunk előtt gurult végig a labda, a vendégek csatára egy lépéssel maradt le. Ha bemegy, vehetek új tévét.

Kisebb kakaskodás utána, egy feröeri piros lap, létszám-hátrányban a vendégek. Ez még persze nem győzelem, Belfastban is ez volt.

VÉGE !
- GYŐZTÜNK !! A meccs elején nem hittem volna, hogy így fogok örülni egy félamatőr válogatott eleni kínkeserves győzelemnek, de végül a második félideji játék engem is magával ragadott. Nagyott küzdött a csapat, és bedarálta a derék halászokat, akik remélem a ezért most bosszút esküsznek, és vasárnap mindenképpen nyerni fognak. Iván, Te hogy láttad?

- Két szívrohamom volt, lábon kihordva, még szerencse, hogy körtéből és szilvából is toltam be antibiotikumot. Nyögve-nyelősen bár, de megvan, a Bödés úristenit neki! Az eredmények a lehető legjobban alakultak, az Észak-Írek rommá verték a görögöket, a románok pedig végül döntetleneztek a finnekkel. Ez azt jelenti, hogy a 3. hely tuti megvan, a második pedig kis csodával elérhető.Ráadásul az Albánok otthon kikaptak, így már csak az írek vagy az ukránok előzhetnek meg, egyiküknek a lengyelek ellen idegenben, a másiknak a spanyolok ellen otthon (nem)kellene begyűjteni a 3 pontot. Nekünk a legjobb harmadik helyért folyó csatába a vasárnapi meccs biztosan nem számít bele, mert a görögök utolsók lettek, így az ellenük elért eredmények kiesnek a számításból, viszont ha nyerünk, akkor másodikok is lehetünk. Most tolok egy fél deci barackot is, mert kicsit még mindig az utolsó percek hatása alatt állok.

Tömjénezés, keresztvíz-lehúzás:
Nyertünk, és jó helyzetben vagyunk, így kék az ég, süt a nap, és szokatlanul jószívűen szórtuk ki az osztályzatokat.

Király : Bizonytalanabb volt a szokottnál, ez az EB dolog megzavarta, hosszú pályafutása alatt ilyenkorra már a következő selejtezőkre építjük a csapatot. A gólnál csak a strigulát húzhatta, de utána volt két bizonytalan kifutása. Sok dolga nem volt, ezért is tűnt ki jobban a két hiba. 5

Fiola : Az első félidőben zavarta a labda, nem találta a helyét, vagy ráfutott Bódira, vagy messzire helyezkedett mindenkitől, se fel, se le se semmi. A második félidőre összekapta magát, de magához képest elég halvány volt, ennyit még Vanczák Vili is lehozott volna. Vasárnap több kell, ezért 5.

Juhász : Az elején csúnyán elguzmicsolt egy labdát, és lássuk be, tőle ez szokatlan. ( Erre ott volt mellette Guzmics ) Szögleteknél ment előre, de inkább ezúttal elfejelgette a labdákat a csatárok elől. Javára kell viszont írni, hogy a sérülés után is hősiesen küzdött kötéssel a fején, nem kért cserét, végig hajtotta a meccset. Emiatt 4,5.

Guzmics : Volt egy büntető-gyanús mentése, amit azóta sem mertem visszanézni. A védőmunka elemzése borzasztó nehéz, volt pár szórványos támadás, és egy részénél csak az égiek segítettek, a védők nem mindig. Nem lógott ki lefelé a csapatból, magabiztosan fejelgette vissza a középpályán a labdákat, így neki is 5.

Kádár : Rajta látszott, hogy tényleg "vért ivott" meccs előtt. Avatatlan szemlélődő nem tudta volna megmondani, hogy ő a szélső, vagy Dzsudzsák, mert többet volt az ellenfél térfelén, mint a sajátján. Abből néha adódtak problémák, mert a mögé belőtt labdákra Guzmicsnak kellett kiváltani, de adott egy gólpasszt, ami mindenképpen pozitív dolog. 6

Tőzsér : Nem véletlen, hogy őt cserélték le a félidőben, egyfelől mert kicsit támadóbbá kellett tenni a csapatot, másfelől, mert a középpályán ő mutatta fel a legkevesebbet. Nyilván az is bejátszott, hogy meccsnap délelőttjén ért vissza a csapathoz, ezért nem volt kellően pihent - az újszülöttnek ezúton is jó egészséget! - így ez nem az ő meccse volt. Mondjuk, hogy rápihent az athéni meccsre, és most 4.

Nagy Ádám : Meglepően jól játszott, mindenhol ott volt, befutotta a pályát keresztbe is, és hosszába is - ezúttal szó szerint. Az előretöréseit egyelőre nem kellene erőltetni, viszont sok labdát szerzett, és a szerzett labdák után is ment segíteni, megjátszható volt, és az elkért labdákat nagyon jó százalékkal játszotta meg. Kádár gólpassza előtt is ő fordította át a labdát a bal oldalra. Optimistán 7.

Gera : Nem az a csillogós játék volt, mint amivel a Fulhamet a EL döntőig vitte, viszont csúszott-mászott a labdáért, ha kellett védekezett, ha kellett labdát szerzett. Ez a kicsit hátravont szerepkör kevésbé látványos, viszont roppant hasznos a csapat szemszögéből. 5

Bódi : Az első félidő elején eltűnt, 30 perc kellett mire megtalálták. Nem nagyon érezte a játékot. Ha a félidő végén belövi a helyzetét, akkor a mennybe megy, így azonban z öltözőbe ment. Ahogy Eli bá mondaná :" ööööö Ádámnak  megvolt a helyzete, öööö...sajnos nem lőtte be." 4.

Dzsudzsák : Az első 30-35 perc nem az övé volt. Kihúzódott a szélére a védő mögé, gyakorlatilag megjátszhatatlan volt. Utána többet vállalt fel, jött a labdákért, és Kádárral ketten egészen jól bejátszották a bal oldalt. A második félidőben Németh-tel többször is cserélhettek volna, mert jobbról befelé törve többször lőhetett volna kapura, így viszont csak a beadásokat erőltettük, és a szögleteket. Ahhoz képest, hogy mennyi szögletünk volt, elég minimális volt az ebből kialakult helyzet. A végén volt egy durva hiba, utolsó előtti emberként belelőtte az előtte álló védőbe, ott ki kellett volna tenni szélre nyugodtan. Görögországban jót tenne neki ha gólt lőne, akár büntetőből is. Most a jobbak között volt, így 7.

Nikolics : Így nem fog menni. Neki hely kell, és akkor tud a legjobban játszani, ehhez vagy az kell, hogy a védők fellépjenek a középpályásokra is, vagy lendületből kell végigvezetni a támadást. Az első félidő elején volt még sansza, de a feröeri gól után 3 védővel esélytelen volt. Böde beállása után lett helye, a két csatár között összjáték is volt, Niko gólpasszt is adott, a lecserélése teljesen érthetetlen, hacsak azért nem, hogy vasárnapra pihenjen.Mire belelendült, addigra lehozták, így aztán 5,5

Németh : Párszor meg tudta húzni a szélén a zsugát, bátran játszott, pont úgy ahogy azt vártuk tőle már régóta. Bejött neki Amerika, jó irányba fejlődik, csak meg ne sérüljön. Athén ismerős lesz neki, az AEK-ban fél évet húzott le, hátha ott majd összejön a gól. 6

Böde : Egy félidő alatt 2 gól, megfordította a meccset. Mit lehetne ehhez még hozzátenni? Ha a második helyzetnél visszagurítja Nikolics elé, akkor most a szobrát terveznék. Persze lehet fanyalogni, hogy "Feröernek kettőt rúgott? Nagy kaland" Hát.. azért kevés játékos van aki egy félidő alatt kettőt rúgott ebben a selejtező-csoportban. Maradjunk a földön, azért 10-est nem osztunk ki, de 8,5.

Priskin : Na az ő becserélése az olyan WTF szituáció. Elhasználtunk egy cserét 10 perccel a vége előtt, hogy egy végre belelendülő Nikolicsot lehozzunk. Mindegy, nyertünk. Priskinnek volt a jobb szélen 2 jó elfutása, kicsit a Svédek elleni meccset idézte, amikor középre adott, és Rudolf ráhozta a drámát Ibrahimovicsékra, de ez most nem az a szituáció volt. Összességében 5.

- Ez a mai este - már ami maradt belőle - az most az ünneplésé legyen, és majd holnap ráérünk a görögök ellen készülődni. Ott a cél nem lehet más megint csak, mint a győzelem, ha azt is behúzzuk - függetlenül attól, hogy a legjobb 3. helyért az már nem számít - akkor nyugodt lelkiismerettel állhatunk oda a tabellát vizslatni, hogy mire volt elég, volt-e feröeri csoda. De ez legyen majd a beharangozó témája, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.

- Csatlakoznék az előttem szólóhoz, én már persze most kezdek készülni, "Rámarok az Ouzóra, legurítom húzóra". Találkozunk vasárnap, amikor a Taigetosz szélén álló görögökkel drámázunk. Jó éjszakát !

5 komment

Címkék: válogatott élő eb lájv

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr727950982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2015.10.09. 08:04:42

Én a félidőben azt éreztem, hogy ha az ellenfél lekéste volna a repülőgépét, vagy senkit nem engednek el szabira és csak mi rohangálunk a pályán, akkor is vezettek volna egy góllal.

Artie 2015.10.09. 12:45:06

Szeretném megkérdezni, hogy az a belső védő, aki először eladja a labdát, majd überbalek módon ugyanazon támadás eredményeképp elküldi kb. Káposztásmegyerig amolyan feröeri-szintű csatár (jé, tényleg!), az mire kap hatost. Az ellen egy gólt lőtt, annál a gólnál viszont ő hibázott. Kétszer is.

Ez maximum egy kövér hármas lehet.

Futó Lada 2015.10.09. 13:12:07

@Artie: Mindenképpen jogos észrevétel.Nem tudom használható-e esetében a Sipeki-szintű technika kifejezés ( ezt mindenképpen be kell most építsem a mindennapi szókincsembe) , vagy esetleg simán marad csak a Guzmicsolás. Nyilván a 6-osban szerepet játszhatott a szerző mámoros hangulata a győzelemből adódóan, plusz az elfogyasztott mintegy 6-9 dl forralt bor. Revízionálva a tegnapi álláspontomat, 4,5 -re mérséklem a hirtelen felindulásból elkövetett 6-ost. Nálam a kövér 3-as akkor lett volna, ha amellett, hogy gólt kapunk róla, amellett még az utolsó 10 percre , mikor már nincs cserénk, akkor lejött volna a pályáról sérülés miatt. :)

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2015.10.09. 13:51:38

@Futó Lada: Mindenkit megkövetek, aki bízott Bödében. Látom bejön ez a Sipeki-szintű technika :)

Artie 2015.10.09. 20:53:52

@Futó Lada: :D

Azzal kiegyezünk. Guzmics pedig csak az isteni gondviselésnek (és az osztrák sógornak) köszönheti, hogy nem lett neki Bukarest 2.

Juhász sajnos évek óta vagy szar, vagy sérült, esetleg a 20. percben cserét kér, mert sérült. Nálam ő már rég nem való a válogatottba, egyszerűen nonszensz, hogy azon kelljen izgulnod, hogy el kell-e basznod egy cserét rá vagy nem.
süti beállítások módosítása