HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Fröccsért árult történetek 30. - A két öreg ( bohócliga beharangozó 30. forduló)

2016.04.14. 23:43 Futó Lada

Szombat délután, Fáy utca. A felezővonal magasságában, a hosszanti tribünön egy lezárt szektorban két öreg üldögélt nézőtéren. Egyikük fázósan húzta össze fekete szövetkabátját, mert a tavaszi szél nem csak vizet áraszt, de a reumás izületeknek sem tesz jót. A másik fel sem pillantva törölgeti a szemüvegét a nyakkendője sarkával, majd a nap felé tartva hunyorogva szemléli a munkája eredményét.
- Akárhogy törölgetheted, úgyse látsz el a pályáig - morogta a szövetkabátos.
- Tudod is te, hogy mit látok -dünnyögte a másik , majd akkurátusan folytatta a szemüveg törölgetését. Mikor az eredményjelző felé tartva is tisztának tűnt, akkor sóhajtott egyet, majd lassú mozdulatokkal elpakolta a szemüveget a tokjába, azt pedig a táskába.
- Minek takarítottad meg, ha úgyis elpakoltad?
- Ejnye no, hát talán koszosan rakjam el?
... talán megmosolyogta volna bárki ez a párbeszédet, de nem volt senki a közelben. Nemcsak a lezárt szektor miatt, hanem mert ITT mindenki ismerte őket.

Varga Feri bácsi az örök Fradista. Nagyapja Dorogon volt bányász, és ő volt a családban az első Fradi szurkoló, ő ragaszkodott hozzá, hogy az unokának a Ferenc nevet adják. Annyit mesélt a Fradiról, hogy mikor Pestre költöztek, már mindennél jobban akart az FTC játékosa lenni. Végigjárta az összes kölyökcsapatot, és egész pályafutása alatt egyszer sem igazolt máshová, noha játszott az ÉDOSz és a Kinizsi csapatában is. Miután szögre akasztotta a kitaposott foci-cipőt, akkor sem lett hűtlen a csapathoz, volt ifi-edző, szertáros, pálya gondnok majd  portás is. Neki mindegy volt, bárhová tették, szívvel -lélekkel végezte a munkáját. Mikor az angol tulaj jött, akkor átépítették a stadiont, lefalazták a folyosót, és csak a mosodán keresztül tudott eljutni apró kis szobájáig, de ez sem zavarta, talán még kicsit örült is , hogy megállhat egy kávéra, és beszélgethet kicsit. Mikor új stadion épült, akkor róla megfeledkeztek, de ennél jobban fájt neki, hogy a stadion nem Albert nevét kapta vissza. Egy szombaton aztán ment volna a meccsre, mikor a bejáratnál megállították :
- A másik kapunál öreg- ordított az arcába egy kopsz nagydarab fickó.
- De én csak a meccsre mennék.
- Na. Akkor arra menjen, szkennelje be a kezét és kész
- De én mindig itt megyek be.
- Az eddig volt, most már nincs kivételezés. Na álljon félre kicsit. Kis kezeit csókolom Cilike, tessék csak jönni! Jaj, dehogy kell jegy, ne tessen keresgetni! Na papa! Még mindig itt ácsorog? - fordult vissza a kisöreghez - Mondtam, hogy nincs kivételezés! Menjen a kapuhoz, jegyet elő, szkenneljen és mehet befelé.
- ..és hova lett az Albert szobor?
- Ja onnan? Irodaház épül ide, kellett a hely. Ide dolgozni járnak majd. Na álljon félre kicsit.. Csókolom Timike! Jaj ne sértsen már meg a jeggyel, nem vagyok én BKV ellenőr. Tessék csak menni, Cilike már itt van.
- Nézze fiatalember! Én ebben a stadionban bajnoki címet érő gólt rúgtam a SZEOL-nak. Kupagyőzelmet ünnepeltünk az SBTC ellen. Mesterhármast lőttem a Rapidnak.Fél életemet ebben a stadionban dolgoztam...
- Én is rúgtam itt gólt, mikor tegnap fociztunk a kormányőrök ellen, és ünnepeltünk is az államtitkár úr esküvőjén. Nem tudom ki maga, nem is érdekel, itt nem fog bemenni. Nem kell a balhé papa, ha nem akar szkennelni, menjen a ligetbe nézni a meccset!

Az öreg Weisz ezzel szemben az MTK-ban játszott. A legendás Grün-Schwarcz - Blau - Weisz középpályás sorból ő volt Blau. (Merthogy akkoriban nem volt szerencsés az MTK játékosának lenni, és óvatosságból senki nem a saját nevén játszott, ezzel próbálván összezavarni a hatóságokat.) Szóval ő volt Blau, de mindig is Grün szeretett volna lenni. Egy kora nyári napon aztán Schwarcz - aki Grün volt - nem jött többet edzésre, és csak egy üzenetet küldött, hogy úton van Ausztrália felé, akkor úgy érezte itt a nagy lehetőség. Olyan Grün lett volna, de olyan....de aztán nem lett, mert az edző inkább a fiatal Goldbergernek adta a posztot. Weisz nem szólt egy szót sem, bár bántotta a dolog, de nem tette szóvá. Úgy érezte megérdemelte volna, hogy legalább megmutassa mire képes, és érezte, hogy sokkal jobb Grün lehetne, mint Goldberger, de ő nem tudott két garnitúra új mezt szerezni a csapatnak. Szóval robotolt tovább csendesen mint Blau, majd mikor már megkopott a sebessége, akkor egy sorral hátrébb került, és előbb Róth lett, majd végül a sors furcsa fintoraként Weisz-ként fejezte be a pályafutását. Nagy családdal áldotta meg a sors, de hétvégente ha hazai meccse volt az MTK-nak, akkor már reggel készülődni kezdett, hogy nehogy elkéssen. Elsők között érkezett a stadionba, ott találkozott régi ismerősökkel, elbeszélgettek, megnézték mit játszanak "a maiak" , félidőben szertartásosan elvonult a büféhez egy pogácsáért és egy tejeskávéért,  megolvasta a sportot, majd a második félidő végén kis Sokol rádióján meghallgatta a többi  meccs eredményét, és az utolsók között indult haza. Nem volt ez másként akkor sem, mikor egyszer elesett a lépcsőn, eltörött a lába és az orvos szigorú fekvést rendelt neki. Hét közben még csak-csak bírta, de hétvégén MTK-Honvéd volt...aznap Margitka 5 perccel a félidő vége előtt bezárta a büfét, és kihozta a pogácsát és a tejeskávét. De az MTK-nál is új szelek fújtak. A büfében nem volt már Margitka, és nem volt pogácsa és tejeskávé sem, csak libatepertő és kapuccsínó. Új stadion is lett. Weiszet ez nem zavarta, kiment a Hungária körútra továbbra is, majd onnan ment az aktuálisa hazai pályára. Egyszer azonban megváltozott a meccs előtt pár nappal a dolog, és Sopronban játszott a csapat hazai meccset. Weisz erről mit sem tudva kiment a Hungária körútra, és várt. Mikor megtudta, hogy lemaradt a hazai meccsről, akkor valami mérhetetlen üresség lett rajta úrrá. Valami ismeretlen érzés volt ez, mintha valami meghalt volna benne. Csak állt a villamos-megállóban, és maga sem értette miért, de amikor megállt a villamos, akkor szó nélkül felszállt rá.

Varga és Weisz úgy állt egymással szemben az 1-es villamoson, mint annak idején a Népstadionban. Kicsit meghökkentek mind a ketten, a villamos meg csak vitte őket. Zugló már mögöttük, de ők ketten még mindig méregették egymást szótlanul.
- Leszállsz ? - kérdezte egyszerre csak Varga.
- Le - mondta Weisz némi töprengés után, mire a másik csak bólintott, és noha addig mindkettő szinte céltalanul ment, egy pillanat alatt mindketten tudták hova mennek. Ennek jó ideje már, azóta majd minden második héten kijönnek a Fáy-ba. Leülnek a lezárt szektorba, a biztonsági őr előre köszön nekik. Nem csoda, máskülönben a kis Szentmiklósi-gyerekről leszedné a nagyapja a keresztvizet. Nem nagyon szólnak egymáshoz, el-el nézik a meccseket, - mert a meccs az meccs - ha gól van, azt megtapsolják - mert a gól az gól , azt nem adják ingyen - de lélekben inkább a saját csapatuk meccsén lennének ha tehetnék.
A fekete kabátos most két szalvétába-csomagolt zsömlét vesz elő, egyiket átnyújtja miközben a szemét egy pillanatra sem veszi le a pályáról.
- Sonkás ? - kérdezi Weisz.
- Körözöttes.
- Hagyma van benne?
- Különben nem körözött lenne.
Egy harmadik öreg csatlakozik hozzájuk, barna micisapkája a szemébe húzva, hóna alatt aktatáska. Leül egy sorral lentebb, nézelődik, majd táskájából füzet és toll kerül elő, és irkálni kezd.
- Csak nem felcsaptál sport-újságírónak Gyurka? - kérdezi hunyorogva Weisz.
- Te eszel állandóan a pogácsát - vágott vissza a kérdezett.
- Mi a Fradi mai kezdője ? - tereli a témát Varga.
A micisapkás megfordul, kicsit méregeti a másik kettőt, majd elmosolyodik, és fejből sorolja : Tirnauer, Ásó, Kapa, Steinitz, Jascsák, Podhola, Sipőcz, Kohn Géza, Halász, Vadász, Madarász.
Az egykori legendás Fradi szélső csak legyint bosszúsan és inkább visszafordul a pálya felé, Weisz a Sokolt tekergeti keresve a közvetítést, a micisapkás pedig visszatér a jegyzeteihez, amiben olyan híres játékosok szerepelnek már, mint a legendás kapus Ányos Fakír, Lami a hallhatatlan balhátvéd, az érzékeny Baumgartner vagy Gráf a részeges szélső.
Ez a hétvége azonban más, most Fradi-MTK lesz. 
- Eső lesz - hangzik fel egy felhő felől.Szinte egyszerre néztek fel mindhárman a felhő irányába. A felhő egyik csücske kicsit lentebb ereszkedett, mintha ráült volna valaki, vagy Symphonia kékes füstje száll fel, és elkezdett csepegni az eső. - Hm..nem tudok tévedni ebben a rohadt futballban.
- Jóska ? - néz össze Weisz és Varga.
- Jóska -  nyugtázták szinte egyszerre.
- Akkor hajrá MTK- mondta Weisz.
- Fradi - helyesbített Varga.
- ..és Vasas - fejezte be a micisapkás.
... egy másik felhő úszott be a pálya fölé, két kisöreg ült rajta. A kisebbik köpcös egy kisfröccsel a kezében derűsen odaszólt a másiknak : 
- Bolondok ezek Cucu...Csak a Kispest..vagy ne legyen Öcsi a nevem......

#########################################
Egyszerűsített tippszelvény :

Paks - Videoton

Honvéd - Haladás

Vasas - DVTK

PAFC - Békéscsaba

DVSC - Újpest

FTC - MTK

Kommentverseny:

Artie kapja a virtuális bronz-ot , viszont azóta is találgatom, hogy melyik osztályba várta?
Újpest - PAFC 2:1
Jövőre akkor mégis csak lesz Felcsút-Nyíregyháza meccs? Csak egy osztállyal feljebb, mint ahogy abban bíztam. 

A hazai pontvadászatnál némileg tovább tekint Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) aki már a nemzetközi indulók tekintetében fogalmaz meg axiómát.
MTK-Diósgyőr: 2-1
Egyébként az MTK helyett bármelyik random magyar NBI-NBIII-as csapat indulhatna a nemzetközi kupában, senki sem venné észre a különbséget sem a győzelmek, sem a továbbjutások tekintetében sem.

A képzeletbeli dobogó tetejére pedig slowmotion állhat fel - persze csak képzeletben, aki még ehhez képest is sokkal előrébb lát az időben, nevezetesen a debreceni edzőváltást is pontosan meg tudja mondani ... ja..nem, azt mégsem, ettől függetlenül jár az első díj :
Paks - Debrecen 1:2
most már jól se kell játszani, lesz stadion meg minden. Kondás meg... amikor túl a nukleáris holokauszton meg az aszteroida-becsapódáson meg a tengerszint emelkedésén már a csótány is végre kinyiffan, Elemér fogja elásni

28 komment

Címkék: magyar beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr898629068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na73 2016.04.15. 09:23:41

Paks - Videoton 1-1
Honvéd - Haladás 2-0
Vasas - DVTK 1-1
PAFC - Békéscsaba 2-0
DVSC - Újpest 1-1
FTC - MTK 1-1

VGL 2016.04.15. 09:59:00

Paks - Videoton 1-1 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával akár mindkét csapat indulhatna az európai kupában. Ennek elkerülésére a legjobb egy senkit nem izgató, unalmas döntetlen.
Honvéd - Haladás 1-0 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával akár mindkét csapat indulhatna az európai kupában. A Honvéd nagyobb perspektívát lát egy örmény túrában, így ezt behúzzák.
Vasas - DVTK 1-1 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával akár mindkét csapat indulhatna az európai kupában, ha nem ott állnának, ahol. A Vasas menekül.
PAFC - Békéscsaba 1-2 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával akár mindkét csapat indulhatna az európai kupában, ha nem az Újpest az, aki a Csabát megállítja. Bár a Felcsút kupaindulása ellen sem fogadnék; ha az előtte végző 5-6 csapat visszalép a javukra.
DVSC - Újpest 1-1 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával a Loki ha kar sem tud az EL-selejtezőről lemaradni.
FTC - MTK 2-0 Az Újpest és FTC kupadöntőbe jutásával az MTK-t nem menti meg semmi egy moldovai kirándulástól. Ezzel a kerettel és játékkal az első körös búcsú júliusban garantált.

sirsteve 2016.04.15. 10:14:45

Paks - Videoton 0-0
Honvéd - Haladás 3-0
Vasas - DVTK 2-2
PAFC - Békéscsaba 0-6
DVSC - Újpest 3-1
FTC - MTK 2-1

Artie 2016.04.15. 10:26:54

Kedves Lada, én arra gondoltam, hogy a felcsút kiesik, a Szpari feljut, így NB2. De ahogy nézem, a felcsútot bent tartják így vagy úgy, a Szpari visszakapja a licencét a bírósági döntés után, így mégis csak NB1 lesz.

Paks - Videoton 1:1
Mi szól nagyobbat, az atomerőmű-robbanás, vagy a ColorStar?

Honvéd - Haladás 1:1
Összhangban a bajnoksággal: érdektelen liga, érdektelen meccs.

Vasas - DVTK 1:1
Ennek még lehetne tétje, de úgyis 16 csapatos lesz jövőre a bohóc.

PAFC - Békéscsaba 2:1
Kiesési rangadó, írja majd a Népnemzeti. Muhaha, röhög fel mindenki, aki tudja, hogy 16.

DVSC - Újpest 1:1
Nem tud olyan szar lenni a Loki, hogy egy ekkora idiótával a kispadon még mindig nemzetközikupa-esélyes legyen. ;(

FTC - MTK 1:1
Örökrangadó, az ám. Alig várjuk.

Futó Lada 2016.04.15. 11:00:43

@Artie: Így akkor értem.. :) (lehetett volna még az is, hogy a Szpari nem jut fel, a Felcsútot pedig tartozás miatt szintén za NB3-ba teszik, és ahhoz képest lesz egy osztállyal fentebb a Szpari feljutása és a PAFC kiesése miatt.... bár egy PAFC nem eshet ki..előbb lenne egy 3 csapatos Közép-Európa liga az Eszék, a PAFC és a Kolozsvár részvételével...esetleg egy kárpátaljai csapattal kiegészülve, de arról még nem volt hír...eddig...)

bmiky31 2016.04.15. 11:01:00

Paks - Videoton 1-1
Honvéd - Haladás 2-0
Vasas - DVTK 2-1
PAFC - Békéscsaba 1-1
DVSC - Újpest 2-2
FTC - MTK 2-0

vérfarkas 2016.04.15. 12:32:31

Paks - Videoton 0-0
Honvéd - Haladás 1-0
Vasas - DVTK 2-1
PAFC - Békéscsaba 1-1
DVSC - Újpest 3-1
FTC - MTK 2-1

név szerint Galván Tivadar 2016.04.15. 13:24:39

Paks - Videoton 1-1
Honvéd - Haladás 1-0
Vasas - DVTK 2-2
PAFC - Békéscsaba 1-2
DVSC - Újpest 2-1
FTC - MTK 2-0

Louis007 2016.04.15. 13:45:21

Paks - Videoton 1:1
Honvéd - Haladás 1:1
Vasas - DVTK 1:2
PAFC - Békéscsaba 1:2
DVSC - Újpest 2:1
FTC - MTK 3:1

teddypicker 2016.04.15. 13:56:50

Paks - Videoton 0-2
Honvéd - Haladás 2-1
Vasas - DVTK 0-1
PAFC - Békéscsaba 1-1
DVSC - Újpest 1-1
FTC - MTK 2-1

Koori 2016.04.15. 14:43:51

Paks - Videoton 2-2
Honvéd - Haladás 1-1
Vasas - DVTK 1-3
Felcsut - Békéscsaba 2-0
DVSC - Újpest 1-2
FTC - MTK 3-1

2016.04.15. 14:46:53

Paks - Videoton 3-3

Honvéd - Haladás 0-0

Vasas - DVTK 1-0

PAFC - Békéscsaba 0-1 Csaba kívülesik a kisvasút hatósugarán, így ott stadion se lesz.

DVSC - Újpest 0-2 "Az új Garami", Magyarország válasza Guy Roux-ra

FTC - MTK 0-0

Artie 2016.04.15. 15:00:24

@Futó Lada: A bohócban semmilyen alternatív valóság opciója nem kizáró tényező.

kétballáb 2016.04.15. 18:22:43

Paks - Videoton 0:0
Honvéd - Haladás 2:1
Vasas - DVTK 1:1
PAFC - Békéscsaba 1:0
DVSC - Újpest 2:1
FTC - MTK 2:1

christvhu 2016.04.15. 21:00:33

Paks - Videoton 1-2

Honvéd - Haladás 2-1

Vasas - DVTK 2-1

PAFC - Békéscsaba 1-2

DVSC - Újpest 2-1

FTC - MTK

christvhu 2016.04.15. 21:01:08

ftc-mtk 2-1

bocs lemaradt)

NagyHali 2016.04.15. 23:11:24

Paks - Videoton 0-0

Honvéd - Haladás 1-1

Vasas - DVTK 0-2

PAFC - Békéscsaba 2-0

DVSC - Újpest 1-1

FTC - MTK 2-0

godot 2016.04.16. 08:19:32

Paks - Videoton 1-2
Honvéd - Haladás 2-1
Vasas - DVTK 0-1
Felcsút - Békéscsaba 1-1
DVSC - Újpest 2-1
FTC - MTK 2-0

babvik 2016.04.16. 10:19:50

Paks - Videoton 1-2
Honvéd - Haladás 1-1
Vasas - DVTK 1-1
PAFC - Békéscsaba 2-1
DVSC - Újpest 1-1
FTC - MTK 2-1

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.04.16. 10:38:38

Paks – Videoton: 1-1
A hivatalos közlemény szerint azért kellett a nagyobb stadion, hogy a nemzetközi meccseket is hazai pályán tudja játszani a Paks. Szerintem arra a maximum évi egy meccsre mondjuk kár volt.

Honvéd – Haladás: 2-1
Az öreg Hemibá és a tenger, azaz elsöpri-e valaha a szurkolói népharag a zsebdiktátort.

Vasas – DVTK: 1-0
Ha itt nem nyerünk, az legalább olyan kellemetlen lesz, mint a csütörtökön esedékes tüdőtükrözésem.

Gyakadémia – Békéscsaba: 2-1
Ha Döme is érzi, hogy a Gyakadémia kiesését jósolni az M4 élő műsorában egy szakértőnek az állása megtartása tekintetében nem jó ómen, akkor ne csodálkozzanak, ha az értelmesebbje sem hisz a bajnokság tisztaságában.

DVSC – Újpest: 3-2
Kondás és a csótány egy mondatba foglalása azért talán durva volt, de rég röhögtem annyit, mint azon a kommenten :)

FTC – MTK: 3-1
Ezt pedig tuti nem kellene közvetíteni, mert így több száz vendégszurkoló marad otthon.

caralho voador 2016.04.16. 11:15:26

Paks - Videoton 2:1

Honvéd - Haladás 1:0

Vasas - DVTK 1:1

PAFC - Békéscsaba 0:2

DVSC - Újpest 2:1

FTC - MTK 3:0

Dr.V.ker. 2016.04.16. 12:34:17

Paks - Videoton 3-3

Honvéd - Haladás 1-1

Vasas - DVTK 1-1

PAFC - Békéscsaba 5-4

DVSC - Újpest 1-1

FTC - MTK 4-3

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2016.04.16. 13:00:52

Paks - Videoton 0-0 Minőségi program lesz. Mármint bármi mást választani. Fűnyírás, fémmunka, gyerek, akármi.

Honvéd - Haladás 1-0 A győztes gól után Hemibá felajánlja csatárának, hogy angolosítson Apple-re.

Vasas - DVTK 2-1 Ahogy Remili szakállára nézek, esküszöm, el tudom hinni, hogy a Vasas bennmarad.

PAFC - Békéscsaba 2-1 Minden jóérzésű embernek kötelessége lenne fordítva tippelni, de túl gyorsan lett tavasz ahhoz, hogy racionálisan gondolkozzak.

DVSC - Újpest 2-1 A héten már volt egy zakó, most jön Kabát, kurva nagy szerencse, hogy kellemes idő van.

FTC - MTK 1-0 Itt az ideje a potenciális kupaellenfelek megfélemlítésének.

Sir Galád 2016.04.16. 13:06:43

Paks - Videoton 1-2
Honvéd - Haladás 1-0
Vasas - DVTK 1-1
PAFC - Békéscsaba 0-2
DVSC - Újpest 0-0
FTC - MTK 1-0

szövet 2016.04.16. 15:07:40

Paks–Videoton 1:1
Azt egyik edző sem tudja, hogy az ötödik hely csak akkor ér "sokat", ha az UTE a négyben végez
Honvéd–Haladás 2:1
Kinyírták a mennyeit! Szemetek!
Vasas–DVTK 2:1
Ez legalább jó lesz (igazából izgalmas és komikus), s látványos...
PAFC–Békéscsaba 2:1
Pedig ma a Csaba lesz a jobb
DVSC–Újpest 2:1
Most nem saját maguk(at) verik meg.
FTC–MTK 1:1
Mert kitűnő edzettség mellett nem lehet gond a rotáció, vagymi

slowmotion 2016.04.16. 16:17:38

Paks - Videoton 1:0
azért kiesés nem lesz a dologból, de címvédőként hatba sem jutni...

Honvéd - Haladás 1:0
Gézának nem szóltak, hogy nem kiesőjelölt ellen játszanak.

Vasas - DVTK 1:0
a régi idők emlékére Sanyibá ad három pontot a Vasasnak. ki tudja, jövőre akár hozzájuk is mehet...

PAFC - Békéscsaba 1:1
kéz a kézben - jövőre is?

DVSC - Újpest 1:0
ha egyszer egy üzlet beindul... az Újpest már a kupadöntőre tartalékol

FTC - MTK 2:0
az egyik oldalon lekerült a teher a vállakról a másikon a kazah túra szelleme járja be a klubházat...

Stefan Derrick 2016.04.18. 15:37:16

Ha már a hétvégiről megint lemaradtam, jöhet a hétközi.

na73 2016.04.19. 12:50:52

Tippjáték 20. forduló:
1.na73 15p, 2. christvhu 14p, 3.snowblind, név szerint Galván Tivadar, Bastille 13-13p

TOTO 20. forduló:
1.na73, christvhu, snowblind 5-5t

Tippjáték 30. forduló:
1.christvhu 9p, 2. Louis007, nicolasito, godot 8-8p

Összesített helyezés a 30. forduló után:
1. kétballáb 288p, 2. bmiky31 278p, 3. NagyHali 268p

TOTO 30. forduló:
1.christvhu, Louis007, godot 3-3t

Összesített helyezés a 30. forduló után:
1. kétballáb 92t, 2. bmiky31 90t, 3. NagyHali 89t

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/n1saysrusk387065
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.
süti beállítások módosítása