HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (31) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

 • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
 • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
 • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

12. Labdabiztos Hattrick-kupa

2013.02.09. 16:57 Black Lotus

Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is elismerően csettintene egy virtuális sportújság hasábjain!


Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

 • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
 • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
     -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
     -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
 • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
 • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
 • A nevezési határidő: 2013.02.17. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

 • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
 • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
 • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
 • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
 • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
 • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

 • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
 • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
 • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
 • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
 • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
 • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
 •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

 • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
 • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
 • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
 • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
 •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
  Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

 1. Több megszerzett pont
 2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
 3. Jobb gólkülönbség
 4. Több lőtt gól
 5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
  (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
   

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

 1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
 2. Jobb gólkülönbség
 3. Több lőtt gól
 4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
  (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

 • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
 • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
 • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
 • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

283 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr575071316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.10. 18:25:19

Crea barátom megelőzött, de még így is az elsők között nevezek. A Palota FC-vel szerdán egy ráhangoló meccset vívunk.

gyogyviz3 2013.02.11. 09:55:52

Én is neveztem, hogy ismét legyen női résztvevő.

Ranagol_5 2013.02.11. 14:25:31

Én is neveztem természetesen. :)

hatarsorompo 2013.02.13. 09:23:03

Ha mentőre lesz szükség, lesz.

Szerény adományom a torna számára: Mészáros János kapusfenomén és egy megaaréna.

Az alapszakaszban jó lenne elkerülni az Egyetértést és a Bányászt, mivel azonos ligában játszunk, de döntsön a rangsor és az írástudó kígyó :)

bundabotrany 2013.02.14. 10:56:36

Nevezés leadva. Hányan vagyunk már? Ugye, nem csak ennyien, akik már írtak ide pár sort?

@hatarsorompo: Nekem mindegy, kikkel kerülök össze. Lényeg, hogy a fiatal csatáraim edződjenek, és túljárjanak akár a félelmetes hírű Mészáros Jani eszén is.

hatarsorompo 2013.02.14. 17:31:33

Jani a bajnokikon védőként szerepel. A Labdabiztos Kupában a kapu őrzése lesz a feladata.

@bundabotrany: Nekem is mindegy, kik ellen kell játszani. És biztos vagyok benne, hogy hétfőn már ismerni fogjuk a komplett nevezési listát.

Mosolygó Rettenet 2013.02.14. 19:21:48

Én is neveztem, ki kell köszörülni az előző szezonban szerzett csorbát (20. hely).

laca65 2013.02.14. 19:48:30

Hétfő reggel az elsők özött neveztem én is. Engem is érdekel, hogy hányan vagyunk!!!

hatarsorompo 2013.02.15. 09:01:03

@Black Lotus: De huszonhetedike előtt nem kezdünk, ugye?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.15. 09:35:53

@hatarsorompo: Biztos, hogy nem. Ahhoz, hogy huszonhetedikén el tudjon kezdődni, ahhoz is az kell, hogy hétfőn és kedden 48 óra alatt össze tudjuk rántani a csoportbeosztást (mert szerdán már az alapján kellene megkezdeni a kihívásokat).

panteraAtus 2013.02.15. 20:50:14

Rohan Lovasai is nevezett már. Hoztam egy új mestert is aki a Könyörtelen fc csapata útját egyengeti.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.02.16. 09:39:17

Murénák most nevezett be.

Azt nem lehet megoldani, hogy úgy mint régen látni lehessen, hogy kik neveztek és mikor?
Vagy csak a böngészőm alkalmatlan erre?

Flizzo 2013.02.16. 21:59:37

Sziasztok!

En nem tudok 3 magyart a csapatba tenni, de jatszanek a kupan.
Az szerepel a szabalyzatban, hogy aki nem szerepeltet minimum 3 magyart a kezdoben, az buntetest kap. Mire kell itt gondolni?
Erdemes neveznem?

Flizzo 2013.02.17. 01:26:42

Bar jobban belegondolva lehet, hogy tudok 3 magyart szerepeltetni a kezdoben!

De ettol meg all a kerdesem: milyen buntetes jar, ha megse cselekszem igy?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.17. 09:46:43

@Flizzo: A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

menj be a stadion melletti kocsmába és ráncigálj ki három magyarul káromkodó srácot! a kezdésig még megoldható, hogy beszerzed őket, persze, ha érdekel a kupahelyezés. ha csak az edzés fontos, akkor meg tök mindegy! rock n roll

hatarsorompo 2013.02.17. 15:55:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A te böngésződ milyen? Én Chrome-ot használok, és én sem látom a nevezési listát.

Flizzo 2013.02.17. 17:36:05

Hali!

Ti mennyire veszitek komolyan ezt a kupat?
Azaz a legjobb csapatotokkal jatszotok, mint a bajnokin, vagy, "B" csapatot allitotok ki, vagz vegyesen?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.17. 23:52:08

@Flizzo: vegyesen. van aki itt is eredménykényszer alatt játszik, van aki csak a tarcsival, van akinek ez fontosabb, mint a bajnokság - mint én is. próbáltam, hogy itt is, ott is ugyanaz a csapat játszik, egy-két posztot cserélgetve, de az idény végére nagyon lement a csapatszellem.

hatarsorompo 2013.02.18. 08:29:51

@Black Lotus: Ha jól számolom, 24 csapat nevezett. Valami azt súgja, hogy négy hatos csoport lesz, és így nyolc hét alatt lezajlik a 12. Labdabiztos Kupa.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.18. 10:09:50

@hatarsorompo: A másik lehetőség - ha maradnánk a korábbiakban megszokott 10 hetes lebonyolításnál - a három nyolcas csoport.

Kinek mi a javaslata?

hatarsorompo 2013.02.18. 10:20:37

@Black Lotus: Lebonyolítás szempontjából egyszerűbb a négy hatos csoport. Így világos viszonyok lennének, előre lehetne tudni, az 1-2, a 3-4 és az 5-6 helyezettek alkotnák a három "kasztot" a rájátszásban. Nem kellene két legjobb harmadikat, és két leggyengébb hatodikat, stb. számolgatni.

hatarsorompo 2013.02.18. 11:58:12

@Flizzo: Ha ránézel a torna örökranglistájára, láthatod, hogy nálam csak a kapusaim edzése számít. Na meg a társaság, itt haláli jófej emberek vannak.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.18. 14:52:52

@hatarsorompo: 4x6-ban csak 8 fordulós lenne a kupa, 3x8-ban lenne 10, mint eddig. a lebonyolítás nem sokkal nehezebb, kb. 10 perc számolgatás 10 hét alatt nem nagy ügy.
én a 3x8-ra szavazok

bundabotrany 2013.02.18. 15:03:29

@hatarsorompo: Három csoportnál nem kell egyetemi diploma a két legjobb harmadik és a két leggyengébb hatodik meghatározásához.

bundabotrany 2013.02.18. 15:15:54

@Flizzo: Akit eredménykényszer vezet ebben a játékban, annak nem ajánlott egy 24 csapatos tornára nevezni. Nagy esély van rá, hogy nem ő nyeri a tornát.

@Black Lotus: @f_miki: Legyen tíz hetes, belefér a szezonba.

Mikorra készül el a kígyó az írással? (Bár elismerem, végtagok nélkül nehéz írni - a farkával, a fejével, vagy a nyelvével írja a csoportbeosztást?)

bundabotrany 2013.02.18. 16:14:20

@f_miki: Jól látom, hogy a Pebo FC hiányzik? Rendszeres résztvevő volt. Tudott egyáltalán az előnevezésről?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.18. 17:11:38

@bundabotrany: most nem ment körlevél, reméltük, hogy aki akar itt játszani, az figyeli a blogot. Pebon kívül hiányzik még az első kupa győztese, cikoria, a szintén alapító tag Somogyország, az Egri Csillagok, Football Club Actors, a két nagyváradi csapat, SFC SE... van viszont két újonc: Konyortelen fc és Flizzo.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.02.18. 17:39:48

@Flizzo: Maximálisan. Már csak az LB-kupa miatt van meg a Hattrick kontóm, úgyhogy természetesen mindig a legerősebb csapat játszik, a tarcsi meg megy a bajnokságban.

panteraAtus 2013.02.18. 19:10:37

Most nézem,hogy elszúrtam a nevezésnél a stadion azonositót. Igy újra küldtem a nevezésemet. Majd szólok Konyortelen mesterének is,rosszul segitettem neki.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.19. 11:19:02

ahhoz, hogy a kígyó megírja a csoportbeosztást, el kéne döntenünk, hogy 4x6-os vagy 3x8-as rendszerben játszuk le a kupát. a kezdés mindkét esetben március 6., de jó lenne még ezen a héten döntést hozni, hogy legyen idő megcsinálni a sorsolást.
az eddigi 'szavazatok':
3x8 - f_miki, bundabotrány, lotus
4x6 - határsorompó

na73 2013.02.19. 15:22:20

A 4x6-ra szavazok
üdv
N.A.

gyogyviz3 2013.02.19. 16:17:59

4x6, ha egy nő szavazata is számít.

paradicsomsal 2013.02.19. 16:26:11

Én a 3x8-ra szavazok.

A körlevél nem volt rossz dolog, mert sajnos nekem sincs mindig időm a blogot figyelni. Lehet, hogy pár nevezni akaró elsiklott az indulás felett.

gyogyviz3 2013.02.19. 17:35:14

Ezt a blogot én betettem a kedvencek közé, és minden este rákattintottam egyszer. Így nem maradtam le.

panteraAtus 2013.02.19. 19:29:24

Jómagam a 4x6-ra szavazok.

Ranagol_5 2013.02.20. 03:50:30

4x6-ra szavaznék én is.

gyogyviz3 2013.02.20. 13:04:30

Akkor most jól látom, hogy a 4x6 vezet 6-4-re?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.20. 14:13:12

@gyogyviz3: jól látod, mert egy nő szavazata is számít :)

gyogyviz3 2013.02.20. 14:54:30

@f_miki: Kicsit furcsa, hogy "régi motorosok", és LB-alapítók nem lesznek a résztvevők között. De egyáltalán nem baj, hogy nem küldtetek körlevelet, mert akik most lemaradtak, legközelebb biztos figyelni fogják az itteni eseményeket.
Nem hiszem, hogy végleg elpártoltak volna a Labdabiztos Kupától.

laca65 2013.02.20. 14:57:26

Én is 4x6 -ra szavazok!

bundabotrany 2013.02.20. 15:28:55

@f_miki: Előretörtek a rövidített játék hívei. Úgy látszik, egyre nagyobb a fölényük.

De a jövő héten még nem kezdünk, igaz? Lehet lekötni barátságosokat?

Bruno Salazar 2013.02.20. 16:27:38

@f_miki: Eddigi tapasztalataim alapján csak a Nő szava az ami számít, ellenkező esetben a pokolban fogsz élni/halni/égni(ez már felfogás kérdése csak)...

Én arra szavazok ahol a Kecso SE-vel egy csoportba kerülök ha kell megbűvölöm azt a kígyót, mert sporikat már bűvöltem nokiás dobozokkal, maláj lányokat gazdálkodj okosan pénzel, néhány orosz behajtót vodkás üvegbe rakott fagyállóval! Nehogy már egy lábatlan fogjon ki rajtam!

bundabotrany 2013.02.20. 17:07:24

@Bruno Salazar: Maradjunk abban, hogy övék az igazi hatalom. És ezt többnyire ki is használják.

gyogyviz3 2013.02.21. 09:22:06

@bundabotrany: Ezt inkább nem kommentálnám, mindketten jobban járunk.

Kedves Kígyó! Írj már valamit, mert a Hattrick Masters-játékosaimnak komolyan fel kell készülni az ellenfelekből.
Ebben a kiírásban ugyanis az első csapatunk játszik majd itt, a hatodik ligában csak a kiesés elkerülése a cél.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.21. 15:03:01

@gyogyviz3: a kígyó a szavazás végeredményére vár, eddig 12 szavazatról tudunk, ha Salazart is ide számoljuk, 7-4-re vezetnek a 4x6 hívei
@bundabotrany: a kezdés mindkét esetben március 6., úgyhogy még jövő hétre köthetünk le meccseket.

gyogyviz3 2013.02.21. 15:11:59

Halljátok, emberek????

S Z A V A Z Z A T I O K ! ! !

gyogyviz3 2013.02.21. 15:12:53

Elírtam:

S Z A V A Z Z A T O K ! ! !

hatarsorompo 2013.02.21. 16:56:23

@f_miki: Azt azért kétlem, hogy mind a 24 résztvevő szavaz öt-hat belül.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.21. 20:02:01

Részemről a 4x6-ot preferálom, kiegyenlítettebbek lesznek az erőviszonyok. Az a néhány kupa nélküli meccs meg jól jöhet edzésre és kísérletezgetésre.

laca65 2013.02.21. 20:47:30

Én nem vagyok a 3x8 ellen, de választottam... Egy szavazat! De a közösségel szeretnék tartani (le kötöm én a barátságosokat úgy véletlenszerűen), de a ti kommentjeitek, "egzotikus helyszínre" leszervezett meccseitek (is)itt tartanak az LB-ben. Nem vagyok humoros, vicces, stb., de tisztességesen játszoK. a LÉNYEG, HOGY ITT "IRKÁLUNK"IS, MÍG A SIMA BAJNOKSÁGBAN AZ EGÉSZ SZEZONBAN SEMMI KOMMUNIKÁCIÓ SINCS ..., SAJNOS ...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.21. 20:48:30

Jelenleg akkor 8-5 a négyszer hat csoportos lebonyolítás javára.

És egy kis pr-marketing:
Magyar spílerekre vágyó menedzser kollégák részére vannak eladó játékosok a címvédőnél:
1. saját nevelésű, 17 éves szélsőpalánta, jó szélsőjátékkal és jó átadással 50 millióért
2. 33 éves, rutinos róka földöntúli(!) játékszervezéssel (alsóbb osztályokban még két-három idényt biztosan bír) 30 millióért vihető.

Érdeklődni a klubházban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.02.21. 20:58:52

Én a 4x6-ra szavazok alternatív javaslattal.

Szerintem lehet szakítani a hagyományokkal, abból a szempontból, hogy lehet akár a végső helyosztó (döntö, 3. helyért, stb.) oda-visszavágós. Ha ezeken eldönetlen marad, akkor ott a 10. héten a mindent eldöntő 3. meccs.

Vagy legyen 2 győzelemig tartó.
Mindkét verzióban alapból 9 meccs.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.02.21. 21:02:29

@hatarsorompo: Operát használok már régóta, de régebben a nevezést követő 10 perc múlva már láttam a saját nevezésem, azt követően pedig folyamatosan azt, hogy ki és mikor nevezett.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.21. 21:34:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Érdekes javaslat, némileg csökkentené Olaf és a vakszerencse szerepét. Ha szervezésileg nem okoz nagy gondot, támogatom.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.22. 00:16:24

@hatarsorompo: arra gondoltam, hogy várjuk meg a szombati fordulót és este zárjuk le a szavazást, elvileg vasárnap el is készülhet a kiírás.
@savanyú a narancs: jó ötlet, tetszik.

Bruno Salazar 2013.02.22. 02:17:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Én ebben a kérdésben Olaf-ra szavazok... mert van az úgy, hogy 100 meccsből csak 1x nyerhetek valaki ellen...
Mondjuk eddigi tapasztalataim alapján a 100 meccsből az 1x kaphatok ki volt ami bekövetkezett, ráadásul elég sűrűn! De akkor is elég nekem Lada szájét 1x elkenni egy idényben minek 2x, hogy aztán itt hallgassuk ahogy nyavajog! ha valaki leírja nekem a tavalyról hiányzókat szívesen írok nekik, nehogy lemaradjanak feltéve ha eddig a főlelkes szervezők nem tették meg...

gyogyviz3 2013.02.22. 08:18:32

@Bruno Salazar: Szerintem már nem kellene változtatni a résztvevők számán. Ez a kiírás legyen 24 csapatos.
A következő, 13. Labdabiztos Kupa előtt viszont - ha igénylitek - írok körlevelet minden korábbi résztvevőnek.
Ráérek, mert nyugdíjas vagyok.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A végső helyosztó oda-visszavágós rendszerét támogatom. Tartson két győzelemig, a harmadik meccs legyen semleges pályán.

bundabotrany 2013.02.22. 12:19:14

@gyogyviz3: Ezt az oda-visszavágósdit viszont csak ilyen kis létszám esetén lehet megoldani, ha jövőre mindenki kap levelet, és harmincon felüli induló lesz, ez aligha fér bele majd az időbe.

paradicsomsal 2013.02.22. 15:13:22

Én is támogatom az oda-visszát!

gyogyviz3 2013.02.22. 18:39:59

@f_miki: Igaz, nem nekem lett címezve a válasz, de én is örülök, hogy a hét végére már elkészül a csoportbeosztás és a teljes menetrend.
HM-pedigrével rendelkező játékosaim már határtalan izgalommal várják, kiket kell legyűrniük.
Remélem, sikerül bejutni a legjobb nyolc közé. Ha mégsem, az sem lesz tragédia, mert a 16 közé kerülés, és egy esetleges ottani legrosszabb szereplés is hartyáni csúcs lenne. A jelenlegi rekord egy tizenkilencedik helyezés.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.22. 18:47:53

@bundabotrany: az idő nem a létszámtól függ, hanem a csoportok nagyságától. öt darab hat csapatos csoport (30 résztvevő) is öt+három hétig játszik, és a négy darab is (24).

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.22. 18:54:11

@gyogyviz3: neked akartam válaszolni, bocsánat. néha már mellékattintgatok...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.02.22. 21:38:06

Miki!

Rá tudnál nézni, hogy neveztem-e? Kicsit elbizonytalanodtam :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.23. 21:03:14

a 4x6 csoportos lebonyolítás 9-5 arányban nyert. az oda-visszavágós helyosztóval így 9 hétig tart majd a kupa. hamarosan jön a kiírás!
van még időnk, de meg kéne egyeznünk a végső helyosztó szabályaiban is, legyen úgy, ahogy általában a kieséses tornákon, vagyis számítson-e az idegenben lőtt gól, stb...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.02.24. 08:43:31

@f_miki: Javaslatom: mivel a két mérkőzés összesített eredményét a rendszer nem képes kezelni (pl. hosszabbítás döntetlen összeredmény alapján), amennyiben két egyforma eredmény születik, az LB-kupában szerzett pontjaik, gólkülönbségük és lőtt góljaik alapján dőljön el a végső eredmény. Ha így sincs döntés, még mindig játszhatnak egy harmadik meccset, akár alkalmi mérkőzésként is, ha máshogy nem fér bele a versenynaptárba. Vagy akár meg is spórolhatjuk ezeket a tiszteletköröket, és egy kupaszabályos alkalmi meccs döntsön.

gyogyviz3 2013.02.24. 10:44:48

@f_miki: @Bukott Rockzenész: Az kétségtelen, hogy a két mérkőzés összesített eredményét a rendszer nem képes kezelni, ez viszont egyszerűen kivédhető.
Mindkét meccs legyen kupaszabályokkal lebonyolítva, hogy több legyen a néző, ezáltal a csapatok bevétele is.
Az első meccsen a 90 perc utáni állás legyen a végeredmény.
A visszavágón csak akkor legyen figyelembe véve a hosszabbítás, és az esetleges büntetőrúgások eredménye, ha a 90 perc utáni állás esetén hosszabbításnak kellene következnie. És számítson az idegenben lőtt több gól, tehát ha az egyik csapat 3-2-re nyer otthon, a másikat viszont elveszti 4-3-ra idegenben, ne számítson a második meccs hosszabbítása.
De ez csak afféle női logika, nem köteles figyelembe venni a nyilvánvalóan több kupasorozatot látott férfitársadalom.

gyogyviz3 2013.02.24. 11:09:19

KIEGÉSZÍTÉS (HOGY NE LEGYEN FÉLREÉRTHETŐ)

És számítson az idegenben lőtt több gól, tehát ha az egyik csapat A RENDES JÁTÉKIDŐBEN 3-2-re nyer otthon, a másikat viszont A RENDES JÁTÉKIDŐBEN elveszti 4-3-ra idegenben, ne számítson a második meccs hosszabbítása.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.24. 12:45:37

@gyogyviz3: ha rendes játékidőben 3-2 vagy 4-3 az eredmény, akkor a ht nem csinál hosszabbítást. azt kell eldönteni, hogy ha a rendes játékidőben 1-1 az eredmény mind a két fordulóban, figyelembe vegyük-e a hosszabbítást. szerintem igen, példa: ha az első meccsen 1-1, hosszabbításban 1-1, 11-esekkel hazai csapat nyer, csak akkor legyen harmadik meccs, ha a visszavágón pontosan ugyanez történik. ha 2-2, vagy a vendégcsapat nyeri a büntetőpárbajt, nem kell harmadik meccs. ugyanígy, ha 1-0 és 0-1 a két meccs, akkor legyen harmadik, minden más esetben eldől a kupaszabályok szerint...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.24. 12:48:41

úgy készüljetek, hogy a szerdai barátságos meccsek után már ne kössetek le külső csapatokkal meccset! március 6. az első forduló napja, a sorsolás hamarosan elkészül!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.24. 12:51:55

@Bukott Rockzenész: a harmadik meccs éppen belefér még a versenynaptárba.

gyogyviz3 2013.02.24. 13:54:04

@f_miki: Így igaz, bocsánat. Akkor a bölcsekre bízom, hogy is bonyolódjon a végjáték.
Ismétlem, ha bejutok a legjobb 16 közé, az már ok arra, hogy Győzike szülőfalujának (Nógrádmegyer) tőszomszédságában örömtüzeket gyújtson a nép, mert mégiscsak illik valahogy megünnepelni a község Hattrick-csapatának legeredményesebb Labdabiztos-szereplését.
Erre készül a csapat, ha a kígyó ki nem szúr velünk, hogy besorol valami öt- vagy hatesélyes halálcsoportba.

hatarsorompo 2013.02.25. 05:53:50

@f_miki: Akkor ma várhatjuk a sorsolást? Vagy már kész van, csak még titokban kell tartani?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.25. 12:17:25

@hatarsorompo: mér kéne titokan tartani? készül, szerdáig kint lesz itt a blogon is.

hatarsorompo 2013.02.25. 12:27:56

@f_miki: Jóvan, no... Poén vót, csak nem vetted annak :)

gyogyviz3 2013.02.25. 19:23:26

@hatarsorompo: Maradjunk abban, hogy nem volt jó poén.
A szerdai barátságos meccsek kezdete előtt már biztosan láthatjuk, hogy a következő két hónapban ki kivel, mikor és hol.

gergo a kolyokkutya 2013.02.26. 08:48:36

Hallo, nekem mindegy, azert nem is szavaztam eddig.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.02.27. 09:10:18

Kint van a sorsolás, kérjük, hogy a mai naptól már e szerint legyenek lekötve a meccsek jövő hétre.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.27. 10:20:00

@Bruno Salazar: makacs kígyó ez... a 3x8-as beosztásnál se kerültetek volna Kecsoval egy csoportba. Így viszont arra van esély, az utolsó, oda-vissza helyosztón összekerüljetek! az lenne az igazi párharc :)

hatarsorompo 2013.02.27. 11:33:38

lol

Várom a lehető legerősebb ellenfél kihívását!

hatarsorompo 2013.02.27. 16:15:59

@Black Lotus: Köszönöm a gyors kihívást. Visszaigazoltam, és rögtön ezután állítottam csapatot is. Már igazi LB-hangulat van, ráhangoló meccsként szombaton az Egyetértés ellen játszom - ezúttal bajnokit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.02.27. 17:47:42

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod. KecsoSE (V) helyszín: hazai pályán.

paradicsomsal 2013.02.28. 01:27:05

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Revenge 2009 (VI) helyszín: hazai pályán 2013-03-06 09:45

gyogyviz3 2013.02.28. 08:50:06

Az NLNS csapatát szeretettel várjuk a Megyeri úton található Anthony Andrews Stadionba, amit sztárközéppályásunk, Allan Andrews médiacézár nagyapjáról neveztünk el. Persze nem valami jelentéktelen aprópénz fejében :)

panteraAtus 2013.03.01. 06:59:31

Salgótarjáni Bányász Torna Club kihivva,várjuk sok szeretettel a Helm Szurdokba.

Futó Lada 2013.03.01. 07:23:10

@f_miki: Palota - Kecso meccs lekötve, a busz már a parkolóban melegíti a motort a jövő szerdai induláshoz. ( A játékosok vonattal mennek, a busz csak a sörnek kell, mert a hűtőt a szivargyújtóról tudjuk üzemeltetni. Ezért is kell járatni a motort )

"Igazi hatpontos meccs, és célunk nem lehet más, mint mind a 6 pont begyűjtése" - nyilatkozta Klapa mester futtában , miközben a klotyó felé rohant, az ebédnél feltálalt joghurtos máglyarakás mellékhatásaként.

hatarsorompo 2013.03.01. 12:23:47

@f_miki: Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Salazar's (VI), kupaszabályokkal

helyszín: LADAréna

2013-03-06 09:45

bundabotrany 2013.03.01. 12:28:17

Úgy látszik, valaki magánosította a kórházi számítógépet. Salazart ugyanis én hívtam ki, csak bent maradt az előző bejelentkező. Creát látogatjuk néhányan.

Most a biztonság kedvéért minden adatot elfeledtettem vele. Nem Creával, a géppel.

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Salazar's (VI), kupaszabályokkal

helyszín: LADAréna

2013-03-06 09:45

konyortelen 2013.03.01. 17:09:32

Tipográfia NyTE kíhivva várunk szeretettel a Könyörtelen stadionba

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.03.02. 11:24:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
NagyAti'73 FC (VI) helyszín: hazai pályán 2013-03-06 09:45

hatarsorompo 2013.03.03. 07:47:23

@CreaPress: Szia! Megpróbáltam borsot törni ennek a bociképűnek az orra alá. Bocs, hogy nem sikerült. Most már neked kell jól elverned, ha bajnok akarsz lenni.
Azt azért sikerült elérnem, hogy ne lőjön sok gólt, így élen maradhass.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.03. 11:40:23

A Bastille LSE - Flizzo Athletic meccs leköttetett! középpályánk gyengécske lesz, de küzdeni fogunk...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.03. 12:13:37

ja és uraim, eladom az olasz középpályásomat, de 65000 helyett egészen véletlenül 6500ért raktam ki, így valószínű áron alul megy el, ha valakinek jól jön, akkor hajrá

Mario Santelli
30 éves és 61 napos, TSI = 17 190
Formája remek, erőnléte megfelelő.
Tapasztalata remek, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége jó.

Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: lenyűgöző
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: gyenge

bundabotrany 2013.03.03. 17:58:54

@hatarsorompo: Szerintem sejtetted te azt, hogy mivel a válogatottnak nevelődő kapusod előtt nem áll valami atomvédelem, vereség lesz a vége.
Mint tudod, csatárokat edzek, nem is akármilyeneket. Szerintem tőlük még Crea is tart. Én viszont az ő középpályásai miatt aggódom.
A lényeg a lényeg: az előttünk álló két szombaton alighanem eldől, ki lesz a bajnok. Csak abban az esetben nem, ha azonos számú pontot rabolunk egymástól, mert akkor végig fej-fej mellett haladunk, kizárólag a gólkülönbségen múlik majd minden.
Azért őszintén bevallom, Crea bányászai a bajnokesélyesek.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.03. 22:53:13

@Bastille: én mindenkit nulla pénzért teszek ki, a piac mindig beárazza őket. ez a spiler azoknak is jó, akik edzőt akarnak nevelni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.03. 22:54:07

teljes az első forduló, lekötöttük az összes meccset!

bundabotrany 2013.03.04. 13:07:14

@f_miki: Örülök ennek.

@hatarsorompo: Mint bociképű, különösen.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.04. 17:59:31

@f_miki: eddig háromszor volt kinn, rá se bagóztak, mondjuk 65ért volt kinn! most meg 70en áll :) de jó csóka, csak olasz, nálunk meg, ha nincs valami para, akkor csak klesta és a lányai lehetnek nem magyar állampolgárok...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.06. 09:52:51

az első gólt Ranagolidák lőtték Botlábnak

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.06. 11:09:20

a 3+1 Bizottság gyorsjelentésében arról számolt be, hogy Jódaqua kezdőcsapatában csak két magyar fiút talált: Mányit és Sóvágót. Zeev Ben-Chaim a Holló és Dob utca sarkán született felmenőkre hivatkozott, Alemiddin Baylan pedig a Rudas-fürdő felépítése után nemsokkal a gőzfürdő homályos, forró rejtekén történt titkos románcra vezette vissza családfáját, de ezeket a szigorú bizottság nem fogadta el, a Tanárnő csapatát egy büntető góllal sulytotta...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.06. 11:13:41

sújtotta. ez az utolsó verzió

Futó Lada 2013.03.06. 11:47:58

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Tipográfia NyTE (VI) helyszín: Welodrome [Kupaszabályokkal] 2013-03-13 09:45

Futó Lada 2013.03.06. 11:50:49

@f_miki: .. engem a csapatod sújtott 3 büntető góllal, pedig összesen volt annyi légiósom.. :)
Gratulálok a győzelemhez, a sérült csatárnak - akit mondjuk figyelmeztettünk , hogy arrafelé nem biztonságos egyedül mászkálni - ezúton is jobbulás kívánunk a szakvezetés nevében.

gyogyviz3 2013.03.06. 12:18:02

@f_miki: Elnézést, nem figyeltem erre a szabályra, amikor összeraktam a csapatot. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy legyen némi esélyem a vereség elkerülésére.
A következő héten nem lesz ilyen malőr.
Bár amilyen tempóban mostanában felejtek, ez nem biztos :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.06. 12:20:27

@Futó Lada: a Kulacsik-fiú hallotta, hogy a védő mond neki valamit, de ő úgy értette: szaladgálj csak nyugodtan, amerre kedved tartja, nem eshet semmi bántódásod! mindenesetre köszöni a két Kecso emblémás köpenyt viselő thai ápolónőt és a karton vöröskeresztes, gömb alakú üveget - ahogy a szakvezetés jókívánságait is.

gyogyviz3 2013.03.06. 12:23:59

@f_miki: Mielőtt tényleg elfeledkeztem volna kötelességemről, kihívtam a Salazar családot. Kupaszabályokkal, a meseszép sóshartyáni stadionba.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.06. 12:28:32

eredmények bejegyezve, tabella kész.
eközben Palóc Mentők kihívása is megtörtént.

hatarsorompo 2013.03.06. 14:19:24

@f_miki: Tabella megnézve, a kihívás elfogadva. A mai meccs eredménye szerény képességű csapatomra nézve hízelgő, remélhetőleg a jövő héten sem kapunk ennél nagyobb zakót.
Valaki megvehetné Radosław Kulpiński (226590772) nevezetű védőmet, mert péntek éjjel csődértesítőt fogok kapni.
Szombaton hazai pályán játszom, lesz egy kis bevétel, de jó lenne azt az értesítést elkerülni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.06. 17:19:12

Olaf jókora pofonnal nyitotta meg idei LB-szereplésemet: kontrát játszva, jobb támadással és védekezéssel kaptam ki 2:1-re a Vasas DH csapatától. Bezzeg ha ellenem kontrázik valaki, gyengébb védekezéssel és támadással is több gólt talál...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.06. 18:04:53

Hungler Benedek 100. Bastille LSE mérkőzésén szerzett gólt a 12. LB Kupa nyitó meccsén! Gratulálunk neki, ő vitte a kihívást személyesen a Szájfocistákhoz!

Mosolygó Rettenet 2013.03.06. 23:29:31

Nos az Ózdi Kohász is megkezdte az LB szereplést egy jó kis egri győzelemmel, a fiúk a Szépaszzonyvölgyben ünnepeltek, azóta nem tudok róluk. remélem, szombatra összeszedik magukat, mert sorsdöntő bajnoki következik.
Külön öröm, hogy sikerül egyre kevesebb légióssal és egyre több (a mai meccsen 7) saját nevelésű játékossal megoldani az LB meccseket. Most már csak két skandináv vendégmunkás ólálkodott be a pályára.
Közben útjára indítottuk a palackpostát a Ranagolidákhoz, benne a kihívással.

gyogyviz3 2013.03.07. 11:45:07

@hatarsorompo: Azért, hogy sikerüljön megúsznod a csődhelyzetet, és hogy a derék lengyel ne egye el a mentősök elől az ételt, a kezdőárat megadtam érte. Remélem, ha nálam marad, oszlopos tagja lesz a védelemnek.

Bár van egy olyan érzésem, hogy a srác többet ér 40 milliónál, így nem hozzám kerül. De sokkal többet én sem adhatok érte, mert éppen csak pluszban van a mérlegem.

Ranagol_5 2013.03.08. 11:22:49

@Mosolygó Rettenet: Kihívás elfogadva.

Emberek, csak én űcsörgök minden szezonban 4-500 millión ezekszerint? Sajna védőre most nincs szükségem, pedig ha lenne, elvinném. :(

Ranagol_5 2013.03.08. 11:33:48

Egy kérdés. Jól rémlik, hogy támogatóival vissza lehet vonultatni játékosokat? Mert én úgy emlékszem. A 38 éves 6x-os gólkirály csatáromat vissza akarom vonultatni, megérdemli, hogy tagja legyen az impozáns dicsőség csarnoknak, miután 2x-es LB kupa gólkirálynak is mondhatja magát.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.09. 19:15:48

@Ranagol_5: Jól tudod, van ilyen lehetőség. Mire éltem volna vele, lejárt a támogatói státuszom...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.09. 19:22:40

Szerintem lassan megunjátok a HT-meccsmotor igazságtalanságai miatti siránkozásomat, de ma újabb fájó tapasztalatokkal gazdagodtam: www75.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=414265340

Aki szerint 68%-os birtoklással, minden csapatrészben fölénnyel egy középen támadó csapat ellen nem nekem kellett volna nyernem, az ossza meg velem legyen kedves, mert én még mindig nem tudom felfogni.

Oké, hogy van három gusztustalanra edzett csatármonsztája, de ezen kívül semmit nem tud felmutatni, és még így is felülmúlta a támadását a védekezésem. Legalább magyar játékosokat edzene a szerencsétlen... Tavaly a feljutásomat rontotta el, most a 100%-os és kapott gól nélküli szezonomat.

Mosolygó Rettenet 2013.03.09. 19:57:34

@Bukott Rockzenész: Nem tudom Olaf mit szívott tegnap, de hogy még ma is be volt állva, mint a gerely, az tuti.
Az a gusztustalan, hogy az ellenfelednek összesen 3 speckós játékosa volt (1 fejelő, 2 erőtlejes) és lőtt 3 gólt speciális eseményből, pedig a pontrúgása sem valami brutális.
Az én mai meccsem nem annyira igazságtalan, mint a tied, de azért bosszant rendesen a pontvesztés:
www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=414288803
No sebaj, jövő héten idegenben full offenzív taktikával rúgunk 5-öt nekik. :)
Amúgy én is most buktam a clean sheet-es 100%-os szezont...

Mosolygó Rettenet 2013.03.09. 20:01:09

@Ranagol_5: De jó neked! Ekkora összeget még az életben nem láttam, pedig lassan 3 éve nyomom a ht-t :)
Én most kuporgatok 1-2 száz millát, hogy ha netán sikerülne megint feljutni az 5-öd osztályba, akkor egy picit tudjak erősíteni.

Ranagol_5 2013.03.09. 22:29:41

Nekem minden szezon végén 7-800 millióm szokott lenni, úgy hogy nem is adok igazából el játékosokat, pedig rengeteg saját nevelésü játékosom jött már ki. Jelenlegi LB kupás kezdőmben általában 3-4 sajátnevelésüm mindig van.

Nálam az ellenfelemet szopatta meg ma Olafbá'. Aki nem hiszi, járjon utánna. Szerencsétlent már sajnáltam azért a végén.

www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=414317925

Ja, jut eszembe, van kirakva pár fiatal magyar játékosom eladáson. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.09. 22:38:57

@Mosolygó Rettenet: @Bukott Rockzenész: én is úgy kaptam egy hatost, hogy lényegében mindenben jobb voltam, de legalábbis ugyanolyan. ezzel a csapattal a negyedik idényt nyomjuk, 30 fölött van az átlagéletkora, sose játszik szerdán, megfelelő edzővel mindig középentámadást játszik, és egy kivétellel sose tudom legyőzni...
fekete szombat volt ma Palotán, a húsvér REAC is behúzott egy zakót a szintén harmatos SBTC-től, erős bírói segítséggel (ezt az eszközt Olaf nem ismeri, hálistennek), meg két klasszikus edzői elcseréléssel: 1-0-nál lehozta az egyetlen gólesélyes kisNicsenkót, 1-1-nél az egyetlen biztos középpályás Füzit, így lett 1-2.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.03.11. 09:55:31

NagyAti'73 FC-nek a kihívást foganatosítottam. Bocs a késedelemért, de teljesen kiment a fejemből.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.11. 17:42:37

@Mosolygó Rettenet: Kezdem érteni, hogy a magyar HM-győztes Erdo miért hagyta abba a játékot...

hatarsorompo 2013.03.12. 14:49:46

@Bukott Rockzenész: Ha mindenki abbahagyná, akit Olaf egy szezonon belül kettőnél többször szívat meg, a Hattrickben minden nemzeti bajnokság max. két osztályos lenne. na, jó, legyen három, de a legalsó félig lenne bottal.
Ha jól emlékszem, ő valami olyasmit írt: már nem lelte örömét a játékban, egy idő után teherként nehezedett rá, hogy csapatot kelljen állítania.
Én már látom, hogy sosem jutok el olyan magaslatokba, mint Erdő, de a kedvem még nem ment el.

Két célom van a játékban:
1. Ha egyszer összejönne egy olyan kreatív társaság, akikkel elnyerjük a felnőtt vagy az u20 vb rendezését, akkor a Nagy Palócban is legyen meccs.
2. Mészáros Janiból válogatott kapus legyen.

Számomra mindegy, melyik ligában játszom, a hatodnál aligha jutok feljebb, a barátságosokat pedig jó itt, a Labdabiztos keretein belül játszani.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.12. 22:55:27

Klesta mester kihirdette a holnapi kezdőt, amiben kilenc saját nevelésű játékos kezd és nagy meglepetésre a középpálya közepén három olyan fiatal kap majd lehetőséget, akik pár hónappal ezelőtt még a Fiatalok börtöne ificsapatban játszottak így egymás mellett.

A holnapi kezdő: Zsidek - Görgei, Menyhárt, Megyeri, Lajos - Udvarias, Kollár, Síp, Csalavári, Mézga - Gyulai.

A Klesta lányok most egyébként az ificsapattal készülnek, nagy lett ott a hajtás...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.03.13. 11:40:53

Hát a csapatösszeállítást sikerült elszúrni (2 gól levonását ezennel kérvényezném saját csapatom ellen), de így, hogy az egyetlen használható kapusom lesérült, venni pedig nem akarok, úgy kellett döntenem, hogy az összes kulcsjátékosom pihen. Így még gyengébb is voltam, Bastille remélem nem érzi átvertnek magát.

hatarsorompo 2013.03.13. 16:47:57

A csapat azt játszotta, amit vártam tőle. A jövő heti ellenfél, a Kecso SE kihívása megtörtént.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.13. 22:55:37

sokszor átnyálaztam, de biztosan elnéztem valamit a Sóshatyáni kezdőcsapatban - én mindig csak két magyart látok benne. most biztosan nem feledékenységről van szó, hiszen az egyiket a Tanárnő az 1. percben lecserélte. az a drámai, hogy így egy bravúr-győzelem lett elrontva, mivel a +1 kapott góllal döntetlen lett az eredmény és a "vétlen" fél kapja a 2 pontot, a "vétkes" csak egyet. ki tudja, mikor sikerül újra legyőznöd Salazart.
az is bravúr egyébként, hogy egy 21 magyar játékossal felálló keretből kétszer egymás után is sikerült megszegned a szabályt...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.14. 07:27:04

Mi a f@sz van Magyarország?! Ez már nem lehet véletlen! Újabb egygólos vereség úgy, hogy a védelmem ütötte az ellenfél támadását, a támadásom az ő védekezését, mindketten kontráztunk, de az én középpályám volt a gyengébb, viszont az ő taktikája gyenge volt, míg az enyém világklasszis. Hát mi folyik itt Gyöngyösön!!!

gyogyviz3 2013.03.14. 13:48:00

@f_miki: A harmadik magyar a 20 éves és 34 napos Fodor Pisti lett volna, akinek tapasztalata még csak csapnivaló, de jó vezetői képessége van.
Úgy számoltam, hogy szerdára felépül tapaszosra, de nem jött össze, ezért a meccs előtt gyorsan le kellett őt cserélnem.
Mindenre figyeltem, csak arra nem, hogy magyart tegyek a helyére. Most biztosan lesz, aki ebből azt szűri le, hogy jaj, de szörnyű lehet öregnek lenni :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.15. 08:12:39

@gyogyviz3: nem tudhatod még, milyen öregnek lenni :) én tudom, nem olyan vészes, mesélek egyszer majd :))
szerintem nézz utána, mit adhatott be Salazar az orvosaidnak, vagy talán Fodor Pistivel csinált valamit...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.03.15. 13:05:40

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
Múlt héten lesérült a kapusom, a cserekapus viszont még tapaszos, most épülget fel, s pocsék(2) formában, 6-os erőnléttel van. Tomattrick azt javasolja, hogy a 4 és feles védésű saját nevelésű középpályásomat rakjam helyette a kapuban, aki 7-es formában, 8-as erőnléttel van.
A ligautaolsó ellen játszom, múlt héten itthon széjjel vertem őket, ha nincs a kapuscsere, akkor nagyon nagy különbséggel nyerek.

Mit gondoltok, ha középpályát, támadást, védekezést magasan dominálom, belefér egy nem kapus kapusnak nevezése?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.15. 22:09:16

@rhynn: szerintem belefér, a négy és feles védésű középpályás jó formában nem vészes, egy erős védelemmel előtte. egyébként én a tapasszal már nem szoktam foglalkozni, berakhatod a cserekapust is

gergo a kolyokkutya 2013.03.16. 22:22:51

@Bukott Rockzenész: khm. kaptal is harom kontrat, egyiket pontrugassal kombinalva, mig en egyet sem (ami kb elvarhato). ilyen birtoklashoz kepest az en oldalamrol ket normal (kimaradt) helyzet is realis. ket kulonleges esemenybol gol meg barmikor lehet :)

apropo, azt valaki tudja, hogy a kontra taktikai szintje mitol eshetett egyik hetrol a masikra megfelelorol gyengere? nyilvanvaloan nem taktikai okokbol hasznaltam szerdan, hanem azert, hogy idovel eles meccsen is be tudjam majd vetni mikor eler egy normalis szintet. de tenyleg em ertem, miert esett most vissza. hiszen kb nem is volt honnan :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.03.17. 09:27:01

B csoport 3. fordulóban nem találom a Szájfocistákat. Ez lenne a Győztesek, s a Vasast kéne kihívnom?:)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.17. 11:49:27

ismét pár játékosunktól megválunk, egy igazi harcos, akinek sokat köszönhetünk, illetve egy fiatal középpályás reménység:

Hamvasi Gyula, kora 30,93
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: jó
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: világklasszis

és Síp Zalán, kora 17.27
Védés: katasztrofális
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: megfelelő
Szélsőjáték: pocsék
Átadás: középszerű
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: gyenge

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.17. 12:43:33

@gergo a kolyokkutya: A védelmem erejét tekintve gólt sem lett volna szabad rúgnod, de írjuk a rendszerben lakozó szellem rovására.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.17. 22:29:30

@rhynn: igen, pontosan, Vasast kell kihívnod! megelőlegeztem a győzelmedet :))
bocsánat az elírásért!

gyogyviz3 2013.03.18. 09:54:49

Azért, hogy a jövőben még véletlenül se kaphassak büntetőgólokat a sok külföldim miatt, elkezdtem leépíteni a légiós sereget. Soroa, Wahala és Šeporaitis máris átadólistán van, listaár alatti alapösszegeket kérek értük. Őket további ideiglenes munkavállalók is követik majd, a végcél összesen 8 légiós keretben tartása.
Amint ez megvalósul, eleve kizárt, hogy háromnál kevesebb magyar legyen a kezdőben.
Értelemszerűen - és persze érzelmi okokból - a Hattrick Masters-játékosaimat nem tettem piacra, és nem is fogom.

A szerdai kezdőcsapat már összeállt. Öt magyar van benne, a felgyógyult Fodor Pisti is pályára lép.

bundabotrany 2013.03.18. 18:24:59

@gyogyviz3: Pedig ezekre a háemesekre szívesen lecsaptam volna.

Ranagol_5 2013.03.19. 02:19:43

@bundabotrany: Bizony, én is, ha már én vagyok az LB kupa "kőgazdag prolija". :)

hatarsorompo 2013.03.20. 12:18:28

A mai elbé-csoporttalálkozón öt hatalmas bravúrt bemutató Mészáros János arra kérte a csapat vezetését, hallgassák ki a védősor tagjait, mert véleményes szerint az utolsó két percben szándékosan adták el a meccset.
Ha a vizsgálat eredménye lezárul, tájékoztatom menedzser kollégáimat a végeredményről.

Futó Lada 2013.03.20. 12:33:42

@hatarsorompo: Kísértetiesen hasonlított a meccs a Mentős Palánták elleni ifimeccsre, ott is majdnem borult már a pálya, de ott a védelem volt hősies, itt meg a kapus. Az utolsó 10 percben már készültünk a hosszabbításra, de az egykori Mentő-k játékos Geyer kihasználta a még meglévő kapcsolatait, és valahogy gólt szerzett, majd amíg a hazai csapat bosszankodott, addig sikerült még egyet berámolni.

Potemkin sérülését rendkívül sajnáljuk, de annyi történt, hogy Deák már végképp elfáradt,cserét kért, és éppen jött le a pályáról, de végelgyengült, és estében maga alá temette a fiatal Potemkint, akinél ez 2 heti fizikai + 1 heti lelki sérülést okozott. Le is cseréltük Deákot rögtön, ez is igazolja a történteket. De attól még sajnáljuk a dolgot.

na73 2013.03.20. 12:57:48

Jódaqua SE Sóshartyán (VI) helyszín: hazai pályán 2013-03-27 09:45 (10/51)

hatarsorompo 2013.03.20. 13:43:28

@Futó Lada: Egy titáni védésű kapusnál, aki jelenleg arra gyúr, hogy mielőbb világklasszis szintre emelje a védekezés képességét is, érthető, ha lelki válságot okoz, amikor az előtte álló játékostársai véletlenül(?) azt hiszik magukról, hogy ők is csak nézői, nem pedig szereplői egy LB-találkozónak.
Mészáros jelenleg bezárkózott a pszichológussal, aki próbálja őt kihozni ebből a válságos lelkiállapotból.

gyogyviz3 2013.03.20. 15:24:05

@na73: A kihívást elfogadtam. Sérülésmentes meccset kívánok mindkettőnknek!

gyogyviz3 2013.03.20. 15:31:55

@hatarsorompo: Légy őszinte: ugye, nem gondoltad komolyan, hogy te voltál a meccs esélyese?

gyogyviz3 2013.03.20. 16:07:05

@f_miki: Most nagyon ügyeltem, hogy ne hibázzak az összeállításnál. Sajnos, a piacra tett légiósaim nem kellenek a kutyának sem, nem lesz könnyű megszabadulni tőlük.
A mai eredménnyel viszont messzemenően elégedett vagyok. Mindkét háemes szerzeményem neve ott virított az eredményjelzőn, a gólszerzők között.
Vannak még örömök az életben :)

hatarsorompo 2013.03.20. 17:40:33

@gyogyviz3: Szurkoltam, hogy ne legyen újabb tévedése, tanárnő. És ezek a HM-sztárok - hát, nem piskóták...
Ami az én meccsemet illeti: a kezdőrúgás előtt természetesen nem gondoltam még a pontszerzésre sem, de ha a 87. percben még 0-0-ra áll az ember csapata, határozottan idegesítő a kétgólos vereség.

bundabotrany 2013.03.21. 12:48:10

A klub leigazolta Rocco De Ronzit (255507630) a kínai Haerbinren együttesétől.
A sajtótájékoztatón Connie Schnieder, a klub ausztrál származású mestere mosolyogva mondta: már nem csak a Sóshartyánnak van Hattrick Masters-játékosa.
Az előző idény kínai kupagyőztese hosszabbításban kiesett a HM első körében, de Rocco becsülettel végighajtotta azt a 94 percet.
A középpályás megvásárlása egyben edzésváltást is jelent: az öt legfiatalabb Egyetérés-játékos a jövőben játékszervezést tanul. Lesz is kitől...

hatarsorompo 2013.03.21. 13:35:22

@bundabotrany: Nem tudom, őrült vagy-e, vagy csak meg akarsz minket téveszteni.
Az rendben van, hogy veszel egy Hattrick Masters-játékost (bár nem tudom, miért), de ezeket a fiatalokat azért vetted, hogy gólszerzést taníts nekik. Ha nyomsz még beléjük egy-két szezonnyi edzést, a Galli-Tyúkász-Kassai triód fantasztikus lesz.
De te tudod.

Mosolygó Rettenet 2013.03.21. 19:46:36

A Rohan Lovasai - Ózdi Kohász mérkőzés adminisztrációjában hiba történt: igaz, hogy nyert a csapatom, de a látszólag fölényes győzelmet csak tizenegyesekkel sikerült elérnem (érdemes volt az utolsó percben cserélnem :)), úgyhogy szerintem csak 2 pont jár a csapatomnak ebben a fordulóban.

Futó Lada 2013.03.21. 20:47:14

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Konyortelen fc (V) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2013-03-27 09:45 (10/51)

A csapatból próbáltunk valakit megszólaltatni, de mindenki vagy tök részeg, vagy nem beszéli a nyelvet. A bajnokság befejeződött, így a csapat már csak a LB-re összpontosíthat. Lindfors volt az egyetlen aki még úgy-ahogy tudott kommunikálni, ő azt üzeni, hogy "Alltani kukk-kukk, kaltani kukk-kukk Ajnata-sajnata rannallaa" ... fogalmam sincs mit jelent ..

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.21. 21:32:58

Szájfocisták kihívva az Alte Pitbullba!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.21. 22:56:21

@Mosolygó Rettenet: köszönöm, hogy szóltál, javítottam!

Bruno Salazar 2013.03.22. 14:23:31

@Bastille: LeBastille kolléga, Maga a sensi-n nőtt fel? Tengermély a tiszteletem...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.22. 17:19:00

@Bruno Salazar: valami rémlik! ibm 386oson futott és baszott nagy gólokat lehetett lőni 40ről, a ficakba...de ez most így hogy? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.03.24. 12:45:49

Általad kihívott csapatok

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Salazar's (VI) helyszín: hazai pályán

laca65 2013.03.25. 14:01:37

A Ranagolidáktól eddig nem érkezett kihívás az Eger Boyz részére, ezért én hívtam ki őket a Ranagol Arénába kupaszabályokkal 3 perccel ezelőtt...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.03.26. 19:45:24

Holnap az A-csoport két veretlen együttese csap össze a Budai 2 Stadionban.

- Nehéz mérkőzésre számítok, a Palota erőssége a játékosok összeszokottságában rejlik, a csapat többsége száznál is több meccset nyomott már le a klub színeiben - közölte keddi sajtótájékoztatóján Lennart Matsson, az FCBL vezetőedzője. - Nálunk ez a hét még a védekezés edzésről szól, így maradunk az öt védős felállásnál. Helyzetünket nehezíti, hogy az LB-csapat első számú reménységén, Juhász Zétényen a klub túladott a hétvégén. Zétény iránt egyébként hétközi riválisunk is erősen érdeklődött, de végül Palotán nem tudták felvenni a versenyt az EU-s pénzekből feltápolt belga hetedosztályú együttessel, ráadásul tapasztalat, hogy ha valakit Juhásznak hívnak és jól védekezik, az előbb-utóbb Belgiumban köt ki.

A klub nemcsak eladási oldalon bizonyult aktívnak az átigazolási piacon: hétfőn aláírta szerződését a kenyai Jimoh Anihla, a klub történetének első válogatott labdarúgója. A titáni gólszerzéséről és elsőrangú fejjátékáról ismert csatár 1 felnőtt válogatottság mellett 11 U20-as fellépést is számlál.

- Nagyon örülök, hogy ide igazolhattam, régi vágyam volt, hogy Magyarországon játszhassak, mivel ismereteim szerint ez az ország az egyszeres válogatott labdarúgók Mekkája - mondta Anihla a sajtó képviselőinek. - Bízom benne, hogy játékommal rászolgálok majd a szurkolók és Mészöly Kálmán elismerésére. Sokat még nem láttam Budapestből, de a hungarikumok közül a Halászbástyát és a kannásbort már megismertem. Sajnos korábbi sérülésem miatt még nem vagyok játékra alkalmas állapotban, de talán a jövő héten a KecsoSE ellen már a játékomra is sor kerülhet. Természetesen így is ott leszek a palotai éxerdobozban, Facebookon már felvettem a kapcsolatot Kapcsos Vincével és megállapodtunk, hogy a meccs előtt kenyai törzsi ékszereket és szőtteseket fogunk árusítani a Mátyus-szökőkút mellett. Nehéz mérkőzés vár új csapatomra, de bízom benne, hogy a srácoknak összejön a pontszerzés.

Futó Lada 2013.03.27. 13:11:34

Gratulálunk a Könyörtelen csapatának a győzelemhez, a jelek szerint ha nem rúgunk le senkit az ellenfél csapatából, akkor nincs győzelem... elmegy az ihlet vagy tudomisén.. :)

Jövő héten csak egy célunk lehet, az pedig a győzelem, akkor van esélyünk a legjobb 8 közé jutni. Lotus mester ellen eddig egyszer sikerült nyerni ha jól emlékszem, akkor meg sem álltam a kupagyőzelemig, így ha sikerül nyerni, akkor az hatalmas pluszt adna a csapatnak. plusz 3 pontot.

Klapa mestert kérdeztük , de egyelőre még nem akart elárulni semmit a jövő heti tervekről, jelenleg még mindig kint van a srácokkal a pályán és a büntető-rúgást gyakorolják.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.03.27. 15:06:52

Bastille LSE kihívva az Alte Pitbullba!

Csapatom kezd magára találni, most már Olaf sincs ellenünk, de az érdemtelenül és érthetetlenül elvesztett első két mérkőzés pontjai nagyon hiányoznak.

Egy hét múlva a régi kedves rivális Bastille-nak kívánunk visszavágni a tavalyi vereségért.

na73 2013.03.27. 15:14:48

Általad kihívott csapatok

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Salazar's (VI) helyszín: hazai pályán 2013-04-03 09:45 (11/51)

bundabotrany 2013.03.27. 15:44:17

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.

Jódaqua SE Sóshartyán (VI)

helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal]

2013-04-03 09:45

Mosolygó Rettenet 2013.03.27. 20:11:18

Botláb BFC tisztelettel kihívva a Kohász Stadionba.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.03.28. 12:04:23

@Black Lotus:
igen, most értünk a csúcsra - mondta Színes edző, könnyes szemmel. - most már abba is hagyhatom az edzősködést, ennél nagyobb győzelmet sose fogunk már aratni, még akkor is így érezzük, ha tudjuk, hogy Lotus a u-17/senior vegyes-csapattal állt fel!

panteraAtus 2013.04.01. 21:32:35

Megkérném Ranagolidák mesterét,hogy fogadja el a kihívásomat ( bár ezt neki illett volna megtennie pályaválasztóként),holnap azaz kedd 19 óráig. Addig várok utána lekötök egy bari meccset.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.02. 23:47:45

minden meccs lekötve! elkészült a stadionbeosztás, így ha holnap kialakul a középdöntő párosítása, lehet is lekötni a meccseket

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.04.03. 00:31:21

Megerősítenénk korábbi kezdeményezéseinket és kérvényeznénk, hogy minden meccsen a játékoskijáróban egy 'Út a Stade-ba!' felirat alatt menjenek el a csapatok! Ergó a döntőre kandidálunk, várjuk a Bizottság döntését.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 10:24:07

@Bastille: ebben a kiírásban úgy alakult, hogy a végső helyosztók oda-vissza, otthon-idegenben dőlnek el. De persze lehet az is, hogy a döntőt mindkétszer semleges pályán, akár a Stade-ban rendezzük.
Mit szól ehhez a Bizottság?

Futó Lada 2013.04.03. 11:36:51

Örömünnep a Colosseumban...

"Tudtuk,hogy nehéz meccs lesz, ezért a játékosok beásták magukat a félpályánál, azon túl pedig botló-drótokat és taposóaknákat helyeztek el az ellenfél megállítására. Az elemek csatája volt, mikor Kőtörő az egyik favágóval találkozott. Egyetlen lehetőségünk volt csak, azt sikerült megragadni, utána meg imádkoztunk erősen, nehogy úgy járjunk mint a finnek 97-ben az utolsó VB-selejtező meccsükön. Nagy csata volt, innentől minden meccs ajándék. - nyilatkozta Klapa edző miközben egyik kezében egy pohár Chivas Regalt szorongatott és éppen egy Cohiba szivarra gyújtott rá. A csapat extra prémiumot kapott : a héten felére csökkentették a kőfejtőben kitermelendő mennyiséget.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.03. 11:57:58

Hiába raktam össze minden idők legjobb Revenge-csapatát, hiába húztam be meggyőzően két igazságtalan vereség után három meccset, az utolsó fordulós eredmények szerencsétlen összejátszása miatt megint csak a kilencedik helyért játszhatok. Elegem van a Tesco gazdaságos világválogatottakból!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 12:26:46

két bulvár az ötödik fordulóból: a Kohász nyolc játékost nevezett a kezdőbe, így nyert 1-0-ra. A Bányász pedig úgy nyert 6-5-re, hogy az ellenfél 89 %-ban birtokolta a labdát!
kész a párosítás, lehet kihívni! ne felejtsétek, hogy a középdöntő meccseit semleges pályán játszuk le!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 12:32:01

Szájfocisták csak két magyart nevezett a kezdőbe (Oláh, Gulyás), ezért ezzel az egy büntető-góllal Flizzo kiegyenlített, így a két pont az övé, a vétkes pedig 1 pontot kap - igaz, így is bejutott a legjobb nyolcba.

laca65 2013.04.03. 13:10:54

Nálam az Eger Boyz nyert a régi stécé ellen hat ötre !!! Nézz utánna légy szíves !

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 14:53:38

@laca65: ezt benéztam nagyon!!!! bocsánat, javítottam!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 15:04:51

@laca65: elámultam a 89%-os labdabirtokláson és elnéztem a lényeget, elnézést mégegyszer! remélem nem történt kihívás még a hibás tabelláról!

Mosolygó Rettenet 2013.04.03. 17:03:58

@f_miki: Idézet az ominózus Kohász-Botláb meccs összefoglalójából: "A nagyon elszánt Kohász átgondolt 2-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre."
Maldini mester tegnap este erősen ismerkedett a magyar kultúrával: miután megtekintette a Legényanya című moziklasszikust, a segédedzőjével elment a legközelebbi vendéglátóegységbe "gondolkodni", majd a tizenkettedik feles után kipattant az isteni szikra a felállást illetően. Kár, hogy ezután ájultan esett össze, és csak a meccs előtt 5 perccel tudtuk életre pofozni, így csak egy nagyon régi alapfelállás maradványaiból sikerült összeeszkábálni a kezdőcsapatot.
De ezzel Maldini mester korszakalkotót követett el: a 2-4-2 felállást tudtommal még senki sem vezette sikerre...
(Utólag is elnézést kérek a Botláb csapatától a stáb felkészületlensége miatt!)

laca65 2013.04.03. 17:06:19

Köszi, hogy javítottál. Tévedni emberi dolog ... Én még nem hívtam ki és még engem sem hívtak ki.

Mosolygó Rettenet 2013.04.03. 17:08:39

@Mosolygó Rettenet: Sőt, mivel az ifjú sztárunk, Hegyi Patrik a 15. percben megsérült, az edző pedig túl másnapos volt ahhoz, hogy cseréljen, gyakorlatilag 2-4-1 volt a győztes felállás.

paradicsomsal 2013.04.03. 19:16:20

Sajnos épphogy lecsúsztam a legjobb 8-ról. :(
Salgótarjáni Bányaszok meghívva! Persze nem magunkhoz, inkább más stadionját csákányozzák szét dühükben. :D

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.03. 22:22:16

@paradicsomsal: Akkor hasonló cipőben járunk :(
Eger Boyz kihívva!

Alfredd 2013.04.03. 23:33:15

@Mosolygó Rettenet:

Ezzel a 2-4-2-vel sikerült váratlant húzni, a csapat mindenre készült, csak erre nem. Vörös Ármin játékosedző még mindig kérdőjel-arccal ül a klubházban, csórikám hasonló nóvummal még nem találkozott pályafutása során.

Innentől más célkitűzésünk nem is lehet, minthogy az Elnök-kupát virtuális vitrinünkben tudhassuk a szezon végére, ami az eddigi stabil 0%-os teljesítményt alapul véve felérne egy Hattrick-Master győzelemmel is :)

Mosolygó Rettenet 2013.04.04. 00:07:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (VI) helyszín: LADAréna 2013-04-10 09:45 (12/51)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.06. 08:34:48

A Helm szurdok Arena foglalt arra a napra, kérnék egy alternatív helyszínt.

gergo a kolyokkutya 2013.04.07. 23:07:04

Varunk a Ranagolidakra, hogy elfogadjak a fuggoben levo kihivasunkat.

Kivancsi vagyok, hogy alakul csapatom szamara ez a legjobb nyolc... A klubhazban meg mindig a lefosott bokakat tisztogatjak, mert erre nem igazan szamitott ott sem senki. :)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.08. 08:28:20

Mivel a Szurdok foglalt, önkényesen lefoglaltam a Szopós arénát. Remélem nem lesz kavarodás belőle, úgyhogy: "Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod. KecsoSE (V) helyszín: Estadio Újtelep 2013-04-10 09:45"

gergo a kolyokkutya 2013.04.08. 20:39:41

Na most mi legyen?
Emlekeim szerint penteken hivtam ki a Ranagolidakat, azota fuggoben van a meccs. Ranagol sporttars csutortok este lepett be utoljara.
Ma este 11-ig szerintem varok, amennyiben valaki szemelyesen ismeri, kerem, szoljon neki, kulonben lekotok valami random meccset meg alvas elott. :) :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.08. 22:47:13

Bocsánat, remélem még nem későn:

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Konyortelen fc (V) helyszín: Ranagol Arena

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.08. 22:51:42

Bár még messze a vége, de felmerült bennem egy kérdés, ha már platinás lettem. Ha a második csapatot regisztrálok, indulhatok azzal is a kupában?

Erről majd jó lenne azért dönteni.

gergo a kolyokkutya 2013.04.08. 23:18:33

Sajnos hiaba vartam, igy par perccel ezelott lekotottem egy Labdabiztoson kivuli baratsagost.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:47:44

@gergo a kolyokkutya: az utóbbi hetekben mindig kedden szokta elfogadni a kihívásokat. épp a legjobb négy közé jutást bukta emiatt...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:49:56

@Kitsilatzi: Rohan lovasai hazai pályára hívta ki ellenfelét, aki ezt el is fogadta, ezért lett keveredés. köszönjük, hogy megoldottad!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:54:09

@gergo a kolyokkutya: ez lett ebben a kiírásban az első elmaradt meccs :(

gergo a kolyokkutya 2013.04.09. 08:40:50

@f_miki: sajnalom. Ha jelzi elore, hogy kedd, akkor valoszinu megegyeztunk volna. Meg a kommenteket is visszaolvastam, de semmi nem volt errol.

Amugy kedden delutan/este/keso este konnyu random ellenfellel lekotni meccset szerdara? Marmint van kapas ha beteszed a csapatod a baratsagos poolba? En ezt nem tudom es csak keson erek haza ma, napkozben pedig kerdeses tudtam volna-e ezzel foglalkozni.

Ranagol_5 2013.04.09. 14:04:39

@gergo a kolyokkutya: Mivel külföldön vagyok, így általában csak kedden tudok gépközelben lenni. Szombaton még nem kaptam kihívást, akkor elfogadtam volna, de akkor már mindegy. Általában mindenki kedd estig, de legalább délutánig szokott várni. Sajnálom, ha te türelmetlenebb vagy, mint az itteni átlag, de látom még új vagy köztünk.

panteraAtus 2013.04.09. 18:06:50

@f_miki: Bocsi a kavarodásért,de mivel az ellenfelem megelőzött a kihivással,igy jómagam csak elfogadtam az invitálást. Igaz,én sem néztem meg,hogy hol lesz a meccs. Ha valakinek ez gondot okoz,akkor nyugodtan irjátok jóvá az eredménytől függetlenül az ellenfelem győzelmét. Jómagam nem csinálok ebből problémát. Elnézést mégegyszer.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 18:48:32

@gergo a kolyokkutya: @Ranagol_5: le tudjátok játszani alkalmi meccsen is, volt már ilyen itt. nincs semleges pálya, a kihívónak egy kreditbe kerül. holnap kéne játszani...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 18:52:22

@panteraAtus: szerintem nem probléma, különösen, ha Flizzo hívott ki téged

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.09. 20:40:46

Kecso koma szombat óta nem lépett be a HT-be, még várok 1-2 órát aztán kötök le barit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 23:04:17

@gergo a kolyokkutya: volt olyan is, hogy szerda reggel 8-kor kötöttem le barátságos meccset, kedd délután/este még biztosan lehet ellenfelet találni.

Ranagol_5 2013.04.10. 02:26:24

@f_miki: Nincs kreditem, úgyhogy ugrott. Természetesem ettől függetlenül elfogadom, hogy az ellenfelemet juttasák tovább, így fair.

Futó Lada 2013.04.10. 08:53:13

@Kitsilatzi: .. a Kecso SE komplett vezetősége ezúton is elnézést kér a kihívás el-nem-fogadásáért, sajnos csúnyán lemaradtunk az eseményről, pedig rákészültünk erősen, sőt a hétvégi meccsen is pihentettük az ászokat.. :(

A két szurkolótábor fanatikusait az LB kupa után a Pumaketrecben egy barátságos presztízs-rangadón tudnánk kárpótolni, aminek az LB kupára ugyan már semmi hatása nincs, de a presztízs az presztízs.

További sok sikert az elődöntőben ! :)

gergo a kolyokkutya 2013.04.10. 09:47:11

@Ranagol_5: nem tudom mit ertesz azalatt hogy uj vagyok es turelmetlen mert par Labdabiztost azert mar mar letudtam. Emellett termeszetesen legkozelebb ha veled jatszom ra fogok kerdezni a keddre. Mivel most nem jelezted es a kommentek kozott sem lattam (amennyire atfutottam oket) igy nem tudtam mire velni. Sajnalom hogy igy alakult.

Futó Lada 2013.04.10. 13:35:15

.. a jelek szerint tudat alatt mindent elkövettem egy KecsoSE-Salazar's meccs tető alá hozásáért :)

gyogyviz3 2013.04.10. 14:47:17

Ha jól sejtem, nekem a tarjáni bányászok jutnak az elődöntőben. Amennyiben így lesz, szeretném, ha Tahitin játszanánk le a meccset, még szerda hajnalban. Megpróbálom Creát meggyőzni, és persze megverni, mert az az áhított atomvédelem még nem igazán állt össze nála. Most kell rajta átmenni, amíg lehet, és a Vasas bebizonyította, hogy lehet :)

Futó Lada 2013.04.10. 21:57:32

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (VI) helyszín: Dobó István Katlan [Kupaszabályokkal] 2013-04-17 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.10. 22:21:20

kész az elődöntő párosítása, szóljatok, ha elrontottam! ezeket a meccseket is semleges pályán játszuk
@gyogyviz3: készítsd a fűszoknyát! :)

hatarsorompo 2013.04.11. 09:49:55

A lovasoknak elküldtem a kihívást.

hatarsorompo 2013.04.11. 10:06:24

@CreaPress: Egy nőnek akkor sem szerencsés ellentmondani, ha kívánsága már-már a teljesíthetetlenség határát súrolja.

bundabotrany 2013.04.11. 12:25:42

A Bastille gárdáját kihívtam.

@hatarsorompo: Egyetértek a menedzser kollégával.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.11. 19:36:04

nagy felfurdulás volt a Stade Bastille öltözőiben és a kukáskonténerek körül csütörtök délután: a TEK állig felfegyverzett különítményének kíséretében megérkezett Lousanne-ból a WADA, a Nemzetközi Anti-dopping Ügynökség különleges egysége, hogy bizonyítékokat keressen a több, mint gyanús, 6-0-ás palotai sikerrel zárult lb-kupa negyeddöntő mérkőzés nyomán beérkezett bejelentések valóságtartalmára. Többen ugyanis látni vélték Lance Armstrong orvosi stábjának vezetőjét besettenkedni a palotaiak öltözőjébe, ahonnan néhány perc múlva a máskor szelíd és tisztelettudó játékosok szinte önkívületben rontottak ki a pályára. Amíg a WADA sajtóosztálya nem ad ki közleményt az akcióról, megszólaltattuk a pályával szemben lévő kiskocsma egyik vendégét: - Dopping? L...szt!! Salazar megtudta, hogy Kecso nem állt ki, veszíteniük kellett, hogy az oda-vissza helyosztókon összekerüljenek! Meglátja, lesz itt Salazar-Kecso oda-vissza, tök mindegy nekik, hogy hanyadik helyért játszanak...!

Mosolygó Rettenet 2013.04.11. 19:45:28

A szerdai Kohász-győzelem azt jelenti, hogy az ózdi alakulat történetének legjobb LB-szereplését fogja elérni ebben a szezonban. Ez annak is köszönhető, hogy sikerült egy szutyok-gyenge VI. csoportba visszaesnünk (4 bot-csapattal az ellenfelek között), így ebben a szezonban a fő attrakció az LB-kupa. A bajnoki meccsek megfelelő felkészülést biztosítanak Magyarország legpatinásabb barátságos kupájának vérre menő küzdelmeihez.
Hogy mindezt hogy kommentálta Maldini mester?
"Lottare per il trofeo"

laca65 2013.04.15. 14:10:51

A Szopós Murénák, mint "hazai csapat" eddig nem hívott ki, így most én küldtem nekik meghívást a Pumaketrecbe kupaszabályokkal.

laca65 2013.04.16. 14:58:38

A Szopós Murénák még nem reagáltak a kihívásra, így ha kb 17 óráig nem igazol vissza, sajnos kénytelen leszek egy random meccset lekötni!

laca65 2013.04.16. 17:29:15

Nem vártam tovább az SZ. M.re ... Bocs

Alfredd 2013.04.16. 18:15:39

A Tipográfia csapata eddig nem hívott ki, küldtem neki egy meghívót, ha estig (23:59) nem igazolja vissza, kénytelen leszek más meccset lekötni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.16. 21:39:11

Ne feledjétek, hogy az utolsó két fordulóban ne kupaszabályokkal, hanem normál szabályokkal kössétek le a meccseket. Ha mégsem, akkor csak a 90 perc eredményét vesszük majd figyelembe.
Sok sikert!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.16. 22:40:40

@laca65: Az elmúlt két napban nem tudtam belépni, ma meg irl focim volt, így jártam.

Ranagol_5 2013.04.17. 01:49:14

@f_miki: Miért nem kupaszabályokkal?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.17. 07:59:43

@Ranagol_5: mert két fordulós helyosztó lesz, oda-visszavágóval, mint a bl-ben a kieséses szakaszban, idegenben lőtt góllal, stb. ha nem dől el a két meccs alatt, pl 1-0 és 0-1, akkor lesz egy harmadik döntő meccs semleges pályán, kupaszabályokkal.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.17. 14:59:31

Fordulatos meccsen, kemény küzdelemben és a végre a régi önmagát adó Doktor úr vezérletével győztük le a Könyörteleneket. Szép volt, fiúk!

hatarsorompo 2013.04.17. 16:04:23

Bubi Cf - FC ffferi (424889820)

Magyar Kupa Döntő, 2013-04-24 09:45

Játékvezetők: Dean Mylecharane (Bo Korsgård, Gertjan van Veldhoven)

Helyszín, zsinórban harmadszor: Nagy Palóc Aréna (155000)

Megtisztelő :)

Emiatt, ha lehet, idegenbe mennék az első helyosztón.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.17. 18:22:41

kész a helyosztók párosítása! micsoda véletlen: kecso-salazar összecsapás az ötödik helyért! :))
@hatarsorompo: így lett, idegenbe kezded

bundabotrany 2013.04.19. 12:01:49

Kihívtam a NagyAttit, még tegnap.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.20. 08:30:39

Black Lotus nem az én kihívásomat fogadta el, hanem egy lengyel csapatét, engem pedig kihívott egy alkalmi meccsre. Ilyenkor mi van?

hatarsorompo 2013.04.20. 09:03:13

A Tipográfia menedzserének utolsó öt belépése:

2013-04-07 11:02 helye: 178.164.***.***
2013-04-07 10:18 helye: 94.44.***.***
2013-04-04 22:28 helye: 92.249.***.***
2013-04-03 17:57 helye: 92.249.***.***
2013-04-01 10:03 helye: 92.249.***.***

Kezdem érteni, miért nem válaszolt még a kihívásra :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.20. 09:37:36

Más választási lehetőség híján elfogadom az alkalmi meccsre való kihívást, aztán majd a főnökség eldönti, hogy ez mennyire számít hivatalosnak. Barátságost mindenesetre kötök le az edzés miatt.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.04.21. 23:17:05

Ranagolidák elfelejtettek kihívni, de ezt most pótoltam.

Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2013-04-24 09:45 (14/51)

Harag nincs, csak a hétvégén én se voltam nagyon gépnél

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.21. 23:37:30

@Bukott Rockzenész: volt már alkalmi meccs a kupa történetében, szerintem elfogadható.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.04.22. 00:56:59

@Bukott Rockzenész: Elnézést kérünk az incidensért, sajnos a manager éves szabadságkeretének egy (jó) része terhére jelenleg a karib szigetvilágot látogatja. Mikor belépett a HT-re, látta, hogy három kihívása érkezett, természetesen a Revenge-ét akarta elfogadni, de az elfogyasztott rumnak is betudhatóan sikerült rossz helyre kattintania.

Sajnos a történtek után (mivel lekötött barátságost nem lehet stornózni) csak az alkalmi mérkőzés maradt alternatívának, ezért választottam ezt. Volt már ilyesmi a kupában, de mivel úgy látom, nem tartod szimpatikusnak, ezért szerintem jobb, ha 0-3-mal van igazolva. Majd a visszavágón megpróbáljuk ledolgozni. :) Az alkalmin viszont feltesszük a legjobb magyar játékosainkat (plusz egy vagy két légióst) és nincs kegyelem. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.22. 06:47:30

@Black Lotus: Természetesen elfogadtam az alkalmi meccset és annak eredményét, nem én vagyok az a manager, aki surranópályán jogászkodva emelkedik egyre magasabbra. Ha tényleg Mesterházyék játszanak ellenünk és nem a 8-9 csillagos negyedosztályú monszták, még talán valami halvány esélyem is lehet.

gyogyviz3 2013.04.22. 12:23:47

A mi meccsünk is lekötésre került. Igaz, hogy csak ma délelőtt, de jobb későn, mint soha.

hatarsorompo 2013.04.22. 12:29:35

A 23-24. helyet eldönteni hivatott Tipográfia NyTE - Palóc Mentő Alapítvány mérkőzést sem a zöld asztal mellett kell eldönteni, az ellenfél menedzsere bejelentkezett, és elfogadta a kihívást.

Futó Lada 2013.04.23. 14:56:21

Megyünk mi is Salazarékhoz, viszünk rengeteg sört, és körbepakoljuk a pályát. Ahol kimegy, ott inni kell, ez a kiegészítő szabály. Remélem azért még lesz értelme a visszavágónak is , és nem rögtön egy 8 gólos zakóval nyitunk

Bruno Salazar 2013.04.24. 01:38:13

@Futó Lada: Hozzad csak, majd közösen elfogyasztjuk annak örömére, hogy az eredménytől függetlenül ez a csapat legsikeresebb idénye... Hogy miért is?
kétszer megküzdhetünk az ősi riválissal igaz a futottak meg kategóriába... de végre elfoglaljuk méltó pozíciónkat a HallOfFame-be az idény végeztével....

Gabesz68 2013.04.24. 10:25:11

Sziasztok!
Nézek néhány meccset innen élőben, így első ránézésre nagyon jó kis torna. Azt hiszem, a következőre jelentkezek.
Lehet?

na73 2013.04.24. 12:33:22

VM egyetértés kihívva a formálisnak látszó visszavágóra... :-(

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
VM Egyetértés (VII) helyszín: hazai pályán 2013-05-01 09:45 (15/51)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.24. 13:32:00

@Gabesz68: Isten hozott a fedélzeten! Majd figyeld a következő kiírás előnevezését!

Apró, mellékes történése a mai napnak: a virtuális játékvezető (hogy vezetnének rá egy bikát!) a 22. percben kiszórta a jobbhátvédemet, ezután összeomlott a tökéletesen megkomponált taktikám, amely a magabiztos védekezésre és birtoklásra épült (volna), és a jobb szélen tátongó lyukon át három gólt is kaptam. A visszavágó valószínű formalitás lesz csupán, mostantól az osztályozóra koncentrálok.

hatarsorompo 2013.04.24. 15:56:01

@Bukott Rockzenész: Érdekesek ezek a bírók. A teltházas Nagy Palócban csak azért adott szabadot az alacsonyabb osztályú Bubinak, mert a nézőtérről egyértelműen látható műesést produkáló Denver Harris ugyanazt a nyelvet beszélte, mint ő, és szimpatikusabb volt neki a többinél. Állítólag még azt is odasúgta neki, hogy ha nem megy be a szabadrúgás elsőre, addig ismételteti a sorfal mocorgása miatt, amíg gól nem lesz.
És ki tudja, nem játszotta-e meg Willaam Hillnél, vagy valamely más irodánál a kimenetelt?
Így a Magyar Kupát egy NB II-es alakulat nyerte, nagyot kaszáltak, akik erre tettek.

hatarsorompo 2013.04.24. 15:57:20

@Gabesz68: Itt majd edződhetnek a tartalék védőid, elég erősnek tűnnek még ők is.

Mosolygó Rettenet 2013.04.25. 17:05:57

Beton SE kihívva a döntő visszavágójára.
Elég fájdalmas vereséget szenvedtünk szerdán, Beton totális offenzív taktikája eredményes volt.
De kétgólos hátrányból, idegenben lőtt góllal nem lehetetlen feladat a fordítás.
Az biztos, hogy szerda estig az egész stáb el lesz tiltva az alkoholtól, nehogy becsússzon megint egy 2-4-2-es felálláshoz hasonló őrület, mint az egyik csoportmeccsen...

gyogyviz3 2013.04.25. 17:52:31

Nehéz lenne idegenben lőtt több góllal továbbjutni a hazai 5-5 után, ezért egy egri győzelemmel kell megszerezni a 13. helyet.
Ha nem sikerül, akkor is ez lesz az eddigi legjobb LB-szereplésünk - de mindent megteszünk a győzelemért.

gyogyviz3 2013.04.25. 17:53:28

A visszavágó lekötése megtörtént.

gergo a kolyokkutya 2013.04.26. 09:02:22

@Mosolygó Rettenet: kihivas elfogadva!

Nalunk pont az az idegenben lott gol okoz fejvakarast, bar arra szamitottunk is, hogy iden a Kohasz jobb, mint egy Real vagy Barcelona, igy nagy meglepetesnek ertekeltuk volna, ha mar az elso merkozesen sikerul eldonteni a kupa sorsat. :)

Az edzoi stab tegnap berendelt egy rakat hutomagnest, alkoholos filcet, meg varhidi bajuszt, igy remelhetoleg sikerrel dolgoznak meg a penzukert.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.26. 20:08:54

A Salgótarjáni Bányászokat nem engedi kihívni, a ht szerint barátságos, és alkalmi mérkőzést is kötött le.

Mosolygó Rettenet 2013.04.29. 10:04:09

A hétvégi bajnoki győzelemmel sikerült biztosítanunk, hogy ne kelljen osztályozót játszanunk az V. osztályért, így története során másodszor próbálkozik majd az Ózdi Kohász ezen a szinten.
Annyi szépséghiba társult a sikerhez, hogy a csapat saját nevelésű szupersztárja, Darko Lehpamer, aki a kezdetektől fogva a keret tagja, egyetlen góllal maradt el a gólkirályi címtől, sajnos a 14 meccsen rúgott 23 gól kevésnek bizonyult.
Az eufória viszont csak akkor lesz teljes, ha sikerül bezsebelni az LB-kupát is...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.29. 11:36:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem azt igérte, megírja majd itt is, mi történt. köss le te is meccset, ez 3:0-lal a tiéd.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.29. 19:00:35

Kedves taktikai guru kollégák! Adjatok nekem tutti tippeket az osztályozóra, hogyan verjem meg az utamba került nem éppen gyenge ellenfelet?
www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=425210572

Egyelőre a középpályán látom megfoghatónak, de erős a védelme és a támadása, így akár le is kontrázhat. Amilyen gusztustalan a meccsmotor mostanában, akkor is bead az ellenfélnek gólokat, ha a védelmem masszívabb a támadásánál. Képes vagyok egy hozzá hasonló tapasztalati szintű (középszerű) formációt pályára küldeni, vagy pedig rutintalanabb, de magasabb skillű brigádot.

Várom és előre is köszönöm a javaslatokat, tanácsokat!

Futó Lada 2013.04.29. 20:53:51

@Bukott Rockzenész: A tuti módszer : rúgj 1-el több gólt mint ő. :)

Két gyors szélsője van, de nincs jól fejelő embere. A középső védője technikás, erre is lehet alapozni.

Ha van választékod csatárból, akkor esetleg érdemes lehet egy skillesebbel kezdeni, aztán a második félidőben egy rutinrókát betolni helyette az utsó fél órára (vagy fordítva, lényeg, hogy friss csatár legyen a fáradt védőre). A szélsők közül a finn az erősebb azon az oldalon én meghagynám a szélsőt alaphelyzetben, a másikon viszont sérült az első számú játékosa, így ott lehetne támadó szélsőt alkalmazni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.29. 21:03:22

@Futó Lada: Köszönöm a tanácsokat, most már egy fokkal tisztábban látok! Van egy kiszámíthatatlan csatárom kiemelkedő gólszerzéssel, egy saját nevelésű gyorsom remek gólszerzéssel, ezenkívül egy extra skill nélküli ragyogó gólszerzésű rutinrókám és egy nagyszerű gólszerzésű, remek játékszervezésű és kiemelkedő átadású 27 éves csatárom.

Felállásban mit javasolsz? A 4-5-1-et, 4-4-2-t és a 3-5-2-t tudják magas szinten a fiaim.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.04.30. 10:48:14

@Bukott Rockzenész: Mivel elég magasak a védőértékei, mindenképpen két csatáros játékrendszert javasolnék. Talán inkább a 4-4-2-t, de ezt tőlem azért fogadd fenntartással, mert én alaphelyzetben mindig 4-4-2-ben gondolkodom.

Gondolom, a mots az alap, ha úgy gondolnád, hogy még így is necces a lebirtoklás, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a 27 éves csatárt védekezőben játszasd. Egyebekben a két jobb gólszerzésűt tenném be (most feltételezve, hogy egyébként a formák hasonlók, mert az is bekavarhat), ha széleken támadást játszol, akkor a két csatárt a szélekre tolva.

Nekem értékelések alapján eléggé fifty-fiftynek tűnik a meccs, ha olaf nem játszik nagyot, akkor nüanszok fognak dönteni. Drukkolok, hogy a nüanszok neked kedvezzenek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.30. 13:40:25

@Black Lotus: Köszönöm, remélem, Olaf az egész szezonos szopatás után végre velem lesz! Megveretett a kiesővel, pontokat vett el tőlem egy bekkelő kutyaütő ellen, az LB-ben két egygólos vereséget mért rám gyengébb ellenfelektől (most én lennék az egyik döntős, ha csak az egyik vége DV), úgyhogy már kezd elegem lenni ebből a szériából.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.01. 12:27:53

Kész a tabella és az LB örökranglista is:
spreadsheets.google.com/pub?key=0AvA7Td1iimFrdFJSY2QwQmN6MnJUdW1oTUo3ME1CeUE&hl=hu&output=html
Gratulálok Betonnak, idegenben lőtt több góllal nyerte a kupát, az ezüst Ózdra került, a bronz Nincs Légióshoz. Az Elnök kupát NagyAti nyerte!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.01. 12:44:42

Az örökranglistán az LB-Kupákon valaha induló 57 csapat közül Salazar az első, mostani 6. helyezésével megelőzte a most 9. Lotust, Kecso és NincsLégiós szorosan a nyomukban.
Jöhet a tizenharmadik...! :)

Mosolygó Rettenet 2013.05.01. 13:15:20

Döntőhöz méltó izgalmakkal volt teli a Kohász-Beton mérkőzés, tudtuk, hogy sok gólt kell lőni, ezért gyorsan leigazoltuk a HM-veterán Franck Paumiert, aki mellesleg élete első HM-meccsén mesterhármast lőtt.
Félidőben győzelemre állt a csapatom, majd a második félidő elején bekapott két gól ellenére sem adtuk fel, sajnos túl sok volt a váratlan esemény. Talán, ha nem meríti ki a srácokat mentálisan a bajnoki hajrá (a dühödt csapatszellem nem jó ómen egy döntő előtt), akkor egy picit jobban meg tudjuk szállni a középpályát, és több lehetőséget tudunk kialakítani.
Mindenesetre így is messze ez a legnagyobb siker a Kohász LB-történelmében.
Gratulálok a Betonnak, méltó küzdelemben hódította el a tucatodik :) LB-kupát!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.02. 11:58:50

Sikeresen feljutottam az ötödosztályba, jön egy edzésváltás is, így legalább egy csatáromtól megválok.
25 éves, 6 és fél csillagos csatárként, 5 csillagos szélsőként, 150.000 eForintért elvihető. Valakit esetleg érdekel?

Formája középszerű (5), erőnléte jó (7).
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata pocsék (2), és megfelelő (6) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
Tulajdonos:
Szájfocisták FC

(2011-03-11 óta (15/44), 6sz 15h 6n)
TSI: 21 360
Fizetés: 324 eFt (270 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
5 184 eFt/szezon
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 720/Lehetőség: 1069

Védés: katasztrofális (1)
Védekezés: csapnivaló (3)
Játékszervezés: nagyszerű (9)
Szélsőjáték: remek (8)
Átadás: jó (7)
Gólszerzés: nagyszerű (9)
Pontrúgás: csapnivaló (3)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.02. 12:03:37

A 18. átlaghelyezésemhez képest pedig a mostani 8. hely megtiszteltetés, persze, ahogy élesedett a bajnokság és ahogy egyre jobban kellett figyelni az ottani eredményekre, úgy vesztettem el sorra a meccseket. Idén viszont öröm, hogy az én hibámból nem maradt el mérkőzés, a 3+1-es szabályt is csak az elején szegtem meg, egyszer véletlen, egyszer szándékosan. Összességében örömteli, szórakoztató szezon volt, a meccsek nagy részét telefonon élőben követtem, jövőre is nevezek (kivéve, ha júni 3 és 19 között írjátok ki a nevezést, mert akkor nem biztos, hogy gépnél leszek.

De ez ügyben majd írok Mikinek akkor.

Már várom a következő kört!

gergo a kolyokkutya 2013.05.02. 13:20:01

@Mosolygó Rettenet: Koszonom az izgalmas merkozest, a vegen az a het perc NAGYON hosszu volt, kevesen mult.

A dijatadon a jatekosokat ugy kellett terelni erre arra mint a legeleszo baranyokat, azt sem tudtak merre az arra. Elso nagyobb siker ez, na, rutin kell meg! :)

Talalkozunk a kovetkezo szezonban, remelem hasonlo magassagokban! :)

(Bar kicsit most Vac FC Samsung erzesem van)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.05.04. 21:31:05

Hogy vezetnének egy vak komondort Olafra! A mellékelt meccsközvetítés alapján ki szerint érdemeltem négygólos vereséget, semmiből lőtt gólokkal?
www79.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=425210572

Újabb egyharmad év rohadás a hatodosztály legkellemetlenebb csoportjában :(

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.05. 13:20:05

@Bukott Rockzenész: Sajnálom, hogy nem sikerült. Négy gólnyi különbség nincs ebben a meccsben (ennyiből valóban Olaf), viszont érdemi lebirtoklás (amivel én kalkuláltam nálad hétközben) hiányában egy vagy két góllal jobb az ellenfél. Néggyel biztos nem.

Ha magával a csoportoddal van gondod, azon tudsz segíteni, mivel az utolsó két osztályban (ez Magyarországon a hatod és a heted) van csoportcserélési lehetőség néhány napig. A megkötések, hogy ez csak pár napig él (a mostani szezonzáráson május 9-10.-én, azaz csütörtökön és pénteken) és csak botcsapattal lehet cserélni. Vagyis azt meg tudod csinálni, hogy keresel egy olyan csoportot, amelyben botcsapat is van és átcseréled magad oda. De mielőtt megtennéd, nézd meg alaposan az ottani csapatokat, nehogy rosszabbul járj a cserével. :)

Más: ha valamelyik managerkolléga szeretne magyar csatárt, akkor várhatóan ma este átadólistára kerül az FCBL csapatában több LB-kupa gólkirályi címet szerző Mesterházy Sándor. Sanya 26 éves, kiemelkedő gólszerzése, megfelelő átadás és jó szélsőjátéka van. Ötödben talán, hatodban vagy hetedben biztosan bevethető kezdőként a bajnokságban is. Örülnék, ha olyan csapathoz kerülne, ahol figyelemmel követhetem a későbbi pályafutását.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.06. 21:25:50

Uraim, kicsit mi is megrostáljuk a csapatot, ezért néhány távozó kollégáról első kézből értesülhettek...

Barnabás Sanya, kicsit idős, de gyors és 7-8 csillag körül tejlesít.
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: nagyszerű
Szélsőjáték: titáni
Átadás: nagyszerű
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: remek

Valkay János, róla elég annyit tudni, hogy világklasszis gólszerző és szintén 7-8 csillag a termése, ja meg felülről karcolja a 30 évet...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.05.26. 09:40:08

Ha jól emlékszem van közös ifibajnoksága a kupa résztvevőinek. Az én ifibajnokságom május 27-én véget ér, és ha jól emlékszem valamikor júniusban ndítanátok újra. Beszállnék, ha lehetséges.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.29. 21:56:00

az utolsó forduló június 21-én lesz az ifibajnokságban. a Labdabiztos U19 Szuperliga (446586) adminisztrátora CsirkeKeltető PTG (1657367).

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.30. 11:14:26

@f_miki: Várható kiírás a héten? hétfőn elutazom két hétre, szeretnék nevezni! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.30. 21:38:25

@rhynn: a kiíráshoz nem férek hozzá, de próbálok valamit tenni. kiestem a kupából, úgyhogy tőlem kezdhetjük :)
ugyanitt » észak-budapesti, szolíd és barátságos, néha legyőzhető futballcsapat kihívót keres "gyere nyugodtan" jeligére a kiadóba
süti beállítások módosítása