HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

20. Labdabiztos Hattrick-kupa

2015.08.04. 21:24 Black Lotus

Mikor végh hanta sporttárs 2009 őszén gondolkodás szintjén meghirdette a Labdabiztos Hattrick-kupáját, talán maga sem gondolta, hogy évek hosszú során át virágzó kezdeményezés alapítója lesz. Huszadik, jubileumi kiírásával mára igazi mozgalommá alakult a sorozat és bár (őszinte sajnálatunkra) a tíz alapító klub jelentős része ma már csak a szurkolók emlékezetében létezik, a még aktívak mellé újabb gárdák sorakoztak fel. Van, aki a trófeákra hajt, léteznek Elnök Kupa-specialisták, potenciális gólkirályokat nevelgető klubok és olyanok is, aki számára szimplán a tartalmas szórakozást biztosítják a szerda délelőtti erőpróbák. Lássuk, ki emelheti magasba a XX. kiírás sikerét és ki lesz az, aki csak egy tért ölelő Koman-hazaadás távolságára lesz a végső sikertől.

 

Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek:    

        -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.    

        -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)

  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2015.08.10. (hétfő) 23 óra 59 perc. Kérünk minden résztvevőt, hogy 2015.08.12. napján (szerdán) már ne kössön le újabb barátságos mérkőzést, a kupa egy héttel később indul, a sorsolást 2015.08.12. napján 23:59-ig közzétesszük!

Lebonyolítás : A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a különböző Ligakupák küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 17-es helyezést kapják ezúttal majd. Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője a Palota FC együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása ezúttal várhatóan 7-8 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • A kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel.
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  • Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  • A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt) Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás.

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

    • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
    • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
    • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
    • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

97 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr907680134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.08.04. 22:52:58

Sok Koman hazaadásra gyúrok, remélem senki nem akadályoz ebben.

Ranagol_5 2015.08.05. 01:17:29

Én is jelentkeztem, ismét. :)

2015.08.05. 11:50:31

A huszadikra a Bányász is benevezett.

tocskybaby 2015.08.05. 19:11:31

Itt is köszi a meghívást, idén is részt veszek!

Futó Lada 2015.08.06. 16:24:44

...idén újra szeretnénk részt venni, sokat készültek a fiúk, már tudnak legalább 2 játékrendszerben játszani.
Még nem teljes ugyan a csapat, de már csak posztra igazolunk. Kell még 1 kapus, 4 hátvéd, 4 középpályás, és 2 csatár, de egyébként összeáált a csapat, más nagy mozgás nem lesz.
Örülünk, hogy a Labdabiztos kupa lett az MLSZ számára is az etalon, és az NB1 is kezdi átvenni a légiós-szabályt. A mi csapatunkban minden játékos magyar, bár néhánynak külföldies hangzású neve van, más országban született, és nem beszél magyarul.
A csapatban 1 győzelem biztosan benne van, ha jól időzítünk, akkor ez az egy a döntőben jöhet ki.
Nincs tét nélküli küzdelem, nekünk minden meccs un. hatpontos meccs, így minden győzelmünknél ennyit kérünk bekarcolni a táblába.

Sérülésektől mentes , sportszerű , jó mérkőzéseket mindenkinek!

Mosolygó Rettenet 2015.08.07. 11:32:41

Köszönöm a meghívást!

Egy kis kihagyás után a huszadikra visszatér az Ózdi Kohász is. Az eddigiekkel ellentétben most konkrét célokat tűztünk ki magunk el: szeretnénk az első és az utolsó hely közöttiek valamelyikét elcsípni.

Hetek óta küzdünk, hogy kiessünk a ligakupából, de remélhetőleg az LB-kupa megkezdéséig ezt is sikerül elérnünk.

Sok gólt, kevés sérülést és nyomdafestéket nem tűrő edzői utasításokat kívánok Mindenkinek!

tocskybaby 2015.08.09. 19:23:08

próbálom a Lumpenprolikat is beszervezni, meglássuk mi lesz

hatarsorompo 2015.08.10. 14:44:19

Köszönöm a meghívást! A Palóc Mentők egyetlen célja, hogy bekerüljön a legjobb 16 közé, és ott már bármi lehet.

tocskybaby 2015.08.10. 19:10:33

Valaki nem akar játszani most szerdán egy barátságost addig? Én kiejtettem magam mindenhonnan, szabad vagyok.

2015.08.11. 17:21:33

Remélem, kikapok, és jöhetek is ide.

2015.08.12. 12:37:01

Sikerült a terv! Szerettem volna minimális különbségű vereséget szenvedni, és ki is kaptam 1-0-ra - jöhet a Labdabiztos!
Várom, hogy elkészüljön a csoportbeosztás!

Lehet tudni, hogy hány csapat nevezett?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.08.12. 13:05:13

@CreaPress: Az LB20-ra - stílszerűen - 20 csapat nevezett.

A sorsolás a mai nap folyamán elkészül, kérjük a sporttársakat, hogy ma már ne kössön le senki semmi kupán kívülit jövő szerdára.

2015.08.12. 14:15:29

@Black Lotus: Csirke Zoltán, a Bányász játékos-edzője a tizenkettedik kiírásban, az Ózdi Kohász elleni meccsen játszott utoljára LB-meccset. Őt kérdeztük a sorsolás előtt:
- Mintha csak tegnap lett volna, olyan jól emlékszem arra a meccsre. Igaz, hazai pályán kikaptunk 3-1-re, a szépítő gólunkat 0-2 után az akkor 17 éves és 4 napos védőnk, Göncz Misi fejelte, aki azóta is a védelem oszlopa. A közönség viszont nem örült a vereségnek, a B-közép minden tagja köpködött, néhány vérmes drukker egyenesen a teljes csapatvezetés azonnali kardélre hányását követelte. De ez még 2013 márciusában volt, azóta történt egy s más. Például az, hogy átvettem az edzői feladatokat elődömtől, Guly Kovács Dánieltől, és 32 évesen elkezdtem őszülni. Már visszavonultam volna, de játékostársaim marasztalnak, hiszen a keretben még mindig én rendelkezem a legmagasabb teljes képességmutatóval, két-három jó szezon talán még van bennem.

A ma is absztinens, kizárólag ásványvizet iddogáló mester hallgatott arról, milyen eredménnyel lenne elégedett a 20. Labdabiztos Kupában, azt viszont tudjuk, hogy a bajnokságban pontveszteség, és lehetőleg kapott gól nélkül szeretne az élen végezni. Ez "nem piskóta" célkitűzés, amiből persze sejteni lehet, hogy a Labdabiztosban sem az utolsó helyre várja a csapatot. És bizonyára így van ezzel a még mindig vérmes közönség is, aligha tűrnének lazítást a szerdai játéknapokon.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.08.12. 21:22:28

Urak, kint van a csoportbeosztás és az egyes fordulók programja. Négy darab ötös csoport került kialakításra, így mindenkinek lesz szabadnapja is a további fordulók okozta megpróbáltatások kiheverésére.

Sok sikert és jó meccseket mindenkinek!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2015.08.13. 10:26:32

Hát mindenkinek rock n rollban teljes új évet kívánunk...

A csoportunk nem könnyű, csak unicumot és kurvákat ígérhetek, főleg, hogy a védelmünket újjá kell építeni, mert megöregedtünk hátul és a Durex is kiszállt a szponzorok közül...

Közben meg is történt Palóc Mentők kihívása, alig várom a jövő szerdát!!!

2015.08.13. 11:02:31

Az egyedi nyomkövető adatai alapján a küldönc eljutott a B.K.D.L.S.E. klubházának ajtajáig. Az ipari kamera rögzítette, hogy átadott egy borítékot az ajtót nyitó személynek.
Ilyen borítékba tettem a kihívást is, remélem, azt adta oda, és nem keverte össze holmi egyéb levelekkel.

Futó Lada 2015.08.13. 15:17:06

A Konyortelen FC elleni meccsemet nem tudom lejátszani, mert valami vigaszági kupából még nem tudtam kiesni. Ez utóbbi mulasztásomat megpróbálom pótolni valahogy, az előbbit viszont alighanem nem fogom tudni, így ha minden igaz, akkor a Konyortelen FC szerintem bátran köthet le mérkőzést jövő szerdára, és övé a 3 pont 3-0-val...

Küldtem HT mailt is konyortelen kollégának a sajnálatos incidensről...

tocskybaby 2015.08.13. 20:31:42

Kihívtad ezt a csapatot: Rohan lovasai Fc..

Alig várom ezt a 7-0-t :)

hatarsorompo 2015.08.14. 08:38:01

@Bastille: A Palóc Mentők kihívásának elfogadása is megtörtént, tehát nincs akadálya egy remek kis mérkőzésnek.

na73 2015.08.14. 13:43:01

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2015-08-19 09:45 (7/59)

2015.08.14. 17:21:29

A Bányász - B.K.D.L.S.E. találkozó lekötve. A meccsre már lehet jegyeket igényelni, a VIP-szektorba látogatók a Michelin csillagos konyhánk séfje jóvoltából kókusztejes csirkét fogyaszthatnak, ami eredeti kenyai recept szerint készül.
A többi fogás legyen meglepetés.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.08.14. 18:13:07

Lekötve!

NagyAti'73 FC (VI) helyszín: Arena NFC'73 2015-08-19 09:45

könyörtelen 2015.08.14. 18:55:20

@Futó Lada: köszönöm ,hogy szóltál .

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.08.15. 11:42:52

@Futó Lada: ezt nem láttam, bocsánat. a d-csoportból vasas is kupázik, ő lett szabadnapos az első fordulóban, mint rajta kívül Lotus és Beton. a b-csoportban már mindenki kiesett, egy csapatcserével megoldható lett volna, hogy te is szabadnappal kezdj, ha észrevettem volna, hogy mennyire hasít a csapat a vigaszágon.
bocsánat mégegyszer...!

Futó Lada 2015.08.18. 20:32:11

@f_miki: semmi gond, nem hiszem,hogy ezzel csökkent volna az esélyem a végső győzelemre, sőt célunk sem változott, továbbra za az első 20-ba kerülés az elvárás a csapattal szemben.
Az eheti BKDLSE elleni performansz is elmarad sajnos, mert aranylábú csapatom is akkor képes megtáltosodni, mikor nem kellene, és múlt héten is túlverekedte magát a vigaszágon.

Futó Lada 2015.08.18. 20:39:21

@Futó Lada: ..váá..elnézést..elnéztem...a B.K.D.L.S.E elleni meccsre simán ki tudunk még esni...jók leszünk, csak benéztem egy héttel, mert megzavart a hosszú-hétvége...minden oké..azaz.. búgyet oké..

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.08.18. 22:49:01

ranagolidákkal nem jött össze a meccs - nem először, ha jól emlékszem. majd legközelebb...

2015.08.19. 15:37:42

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Vasas DH (VI) helyszín: Illovszky Rudolf Arena Kupaszabályokkal 2015-08-26 09:45

hatarsorompo 2015.08.19. 17:16:45

Igaz, hogy nem én vagyok a pályaválasztó, de a Heminek elküldtem a kihívást. Biztos, ami ziher.
A mai meccs után a tulaj kirúgta Gualter Chainhót, és Ricard Llanerast bízta meg az edzői feladatok ellátásával. Szombaton, a bajnokin már ő vezeti a csapatot - remélhetőleg győzelemre, egy újonc csapat ellen.

Ranagol_5 2015.08.20. 16:33:25

@f_miki: Sajnálom, hogy nem fogadtam el. Az applikáció lépett be a telefonról, azt láthattad úgy, hogy beléptem, de az meg nem írta ki, hogy kihívtak, én meg teljesen elfelejtettem, mert nyaralni voltam külföldön (ahol ki is raboltak kétszer, de ez most nem releváns). :( Az elkövetkezendőkben jobban fogok figyelni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.08.21. 11:03:38

kihívtam Bastille-t az egymeccses Szabadnaposok Kupájára!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.08.21. 19:09:09

Kihívtad ezt a csapatot: II. Kerület Football Klub.

na73 2015.08.24. 10:08:47

Úgy látom Lotus még a küzd a Ligakupában, így lekötök egy másik barátságost.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.08.25. 22:10:08

Feri (Idegen Bajnokok) üzeni, hogy kihívott valakit a kalapból, mert Ranagolidák nem fogadta el a kihívását.

2015.08.26. 12:39:27

Csirke Zoltán játékos-edző:
- Fáj ez a vereség. A fiúk a hőségre panaszkodtak, meg arra. hogy az első játékrészben a szemükbe sütött a nap. Az igazság viszont az, hogy a bajnokságban elszoktak attól, hogy a meccseken végig koncentrálni kell, az első számú kapusunk például a bajnoki meccsek előtti bemelegítés helyett, és a hét forduló 630 perce alatt olvasta ki az Alapítvány-trilógiát. A Labdabiztos Kupában ez megengedhetetlen.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2015.08.26. 14:16:23

-Csak kiestünk csendben - közölte Milan Ragancík vezetőedző a sajtó munkatársaival azok után, hogy a csapat sima vereséggel búcsúzott a Ligakupa küzdelmeitől. - Csapatunk a fiatalítás útjára lépett, a bajnoki kezdőbe be nem férő idősebb játékosokat olyan elánnal építjük le, mint Burcsa Győző a Videoton szakmai munkáját. Fiataljainknak a mai ellenfél lendülete még sok volt, ráadásul a csapatszellemnek nem tett jót, hogy tegnap este nem engedtük el a srácokat Siófokra diszkóba - tette hozzá a tréner.

Ragancík a Labdabiztos Kupa küzdelmeiről szólva kijelentette: a Kupában főleg a fiatalok kapnak majd szerepet, néhány idősebb játékossal kiegészítve. Helyezésre vonatkozó célkitűzés jelenleg nincs, a legfőbb cél a fiatalok fejlődése. "Főleg a védekezésben kívánunk előre lépni, mert a fiatalok védekezése jelenleg foghíjasabb, mint az ideiglenes drótkerítés Ásotthalomnál. A védekezés részeként a srácok a becsúszó szerelés mesterfogásait is mostanában sajátítják el, emiatt kérjük az ellenfelek technikai vezetőit, hogy a mérkőzések előtt külön is ellenőrizzék a TAJ-kártyák meglétét."

A rögtönzött sajtótájékoztató végén Juan Luis Fett, az FCBL magyarul kifogástalanul beszélő klubtitkára a fotósok kereszttüzében elfaxolta a kihívást a II. kerületbe.

Mosolygó Rettenet 2015.08.27. 10:46:49

Több mint egy év után játszottunk újra LB-kupa meccset. A 16. kiírás elődöntőjében elszenvedett 3-0-ás vereség a Könyörtelen FC-től már a múlté, mint azok a játékosok is (egy kivételével), akik akkor a pályán voltak. Megszabadultunk a kolonc légiósoktól, így immár színmagyar kerettel vágtunk neki az LB-kupának.
A meccsről a majdnem színmagyar Fanbaszten Norbert edző nyilatkozott: "Nyertünk, nem? Akkó meg mit magyarázkoggyak itten?"
Végül is igaza van, a 39. és az 54. perc között egész pofás játékot produkált a csapat...

A kihívás elment a Palóc Mentő Alapítványnak.

gergo a kolyokkutya 2015.08.27. 16:36:19

A golkulonbsegunk (Beton SE) nem -1, hanem 1, az egyest a rugott golokhoz kellene attenni a kapottaktol. Koszi! :)

könyörtelen 2015.08.27. 22:15:08

B.K.D.L.S.E. csapata kiívása megtörtént .

hatarsorompo 2015.08.28. 13:40:37

@Mosolygó Rettenet: A kihívást elfogadtam. Személyesen én, mert a klubházban rajtam kívül nincs senki, csak a takarítónő.
Történt ugyanis, hogy a csapat kilenc napja kinevezett edzője a szerdai játéknap után feljött hozzám az irodámba, és közölte, hogy így nem tud dolgozni.

- A csapat zöme tényleg nem nemzetközi klasszis - feleltem -, de Evanics Hunort, a csodás szélsőjátékost mégiscsak a válogatottnak eddzük, és igenis vannak tehetségeink...
Sátáni kacaj volt a felelet. De az jobban esett, mint az utána következő szavak:

- Az Isteni Evanics Hunor? Papíron tizenötször volt válogatott, de hol van az már?! Legutóbb márciusban játszott két percet Kuba ellen, azelőtt Belgium és Spanyolország ellen kispados volt, ráadásul BARÁTSÁGOS meccseken. És ezért az emberért még egy hetvenezres stadiont se töltenének meg a rajongók, mosat is csak negyvenkétezren voltak a 155 ezres Nagy Palócban, az ingyenjegyesekkel együtt. Rúgjon ki, de ezzel a múltjából élő álistennel nem vagyok hajlandó dolgozni.

Beláttam, hogy igaza van. De amikor Hunor elküldését bejelentettem, a csapat egyetlen ember kivételével úgy döntött, hogy akkor ő is távozik. Az az egy is csak azért nem, mert az öccse egy hét múlva hagyhatja el az akadémiát, jó minősítésű csatárként.

Ezután hatalmas botrány kerekedett, de be kellett látnom, hogy a csapat tényleg egy halom antitalentumból áll, menjenek hát, ha menni akarnak. Mindenkit (így Evanics Hunort is) 200-200 ezer forintért tettünk átadólistára, Nyúl Bélától Répa Bencéig.

A Nagy Palócban így új csapat épül majd, új neveket kell megtanulni a szurkolóinknak. És amíg ezt leírtam, négy játékosunkért már meg is adták az alapösszeget.

hatarsorompo 2015.08.28. 13:46:36

A fenti írásból sejthető, hogy fogalmam sincs, kik játszanak a jövő héten Ózdon. De 8-0-ra kikapni az újak is képesek lesznek majd, ahhoz nem kell tehetség.

tocskybaby 2015.08.28. 18:36:23

@hatarsorompo: tényleg nem túloztál, mindenkit kiraktál az átadólistára :D

tocskybaby 2015.08.28. 21:49:08

@tocskybaby: licitáltam is egyre, hogy feljebb nyomjam az árát kicsit, de jó sok pénzt fogsz úgy is abból a játékosodból kasszírozni

Mosolygó Rettenet 2015.08.28. 23:01:12

@hatarsorompo: Nos megnézettem az 'Isteni' árfolyamát az ukrán tőzsdén, úgy látom, hogy lesz belőle annyi bevétel, amiből egy csapatot azért fel lehet építeni, pláne még ha a tehetséges Lövész Péter is az árának megfelelően kel el.
Úgy gondolom, hogy ebből az összegből még arra is lehet félretenni, hogy megegyezzünk, hogy ne 8:0, hanem mondjuk 4:3 legyen a vége. Mondjuk ti rúgjátok a hármat az első félidő végén, mi pedig a négyet a második félidő végén. Az ilyen eseményekre a fogadóirodák is jó pénzt fizetnek. Na persze nem nekünk, hanem azoknak a szerencséseknek, akik pont megteszik ezt. :)
Szóval bízok benne, hogy szerdára sikerül honosítani 11 palócot. :)

Ranagol_5 2015.08.29. 01:08:34

@Bukott Rockzenész: Kérj elnézést a nevemben, és ezúton kérném likvidáltatni magam erre a szezonra, mert sajnos folyton külföldre kell mennem meló miatt random időpontokban, így pedig nem tudok hattrickezni.. :(

hatarsorompo 2015.08.29. 08:43:42

@Mosolygó Rettenet: Van kereslet Evanicsra és Lövészre is, a menedzser kollégák eddig kilenc játékosra licitáltak. Evanicsot olyan akarja elvinni, akinek nem számít a csapat, csak az, hogy egyszer válogatott játékosa lehessen.

@tocskybaby: Egyet azért meghagytam, mert Egervárinak az öccse egy hét múlva kerül fel a felnőttbe. De védőket fogok edzeni, így lehet, hogy a két tesó egyszerre kerül majd piacra, mert egyik sem az a tipikus hátvéd alkat. Egy meccset azért játszanak majd együtt a felnőttben.

hatarsorompo 2015.08.29. 10:21:49

@f_miki: A francba, így odalett a huszadik helyem, amit ki akartam bérelni magamnak.

hatarsorompo 2015.08.31. 15:42:27

@tocskybaby: 1 505 112 eFt-ért kelt el a csodaszélsőm. Magyar tulaja van, akinek már most is remek edzője van, csupa 5-ös szintű segédedzővel, doktorral és formaedzővel. De annak is nagyon örülök, hogy a saját nevelésű 23 éves és 62 napos Bonifert Leventéért is kaptam milliót, holnaputántól már a Boys Of Dunakeszi csapatának szurkolói csodálhatják játékát.

Nem volt üres a kasszám eddig sem, most több, mint 2,3 milliárdot költhetnék csapatépítésre, de úgy döntöttem, nem verem el a pénzt. Max. 17 éves 28 napos, középszerű/megfelelő magyar védőket vásárolok a piacon, azokat edzem fel titániig. Közben kapogatnak majd néha átadás edzést is. Nem lesz világverő csapatom, de az edző kivételével mindenki magyar lesz, s pár szezon múlva megcélozzuk az ötödik ligát.
És talán egyszer az Elnök Kupa megszerzéséért is harcba szállok aranylábúimmal, de erre most még nem sok esélyt látok.

tocskybaby 2015.08.31. 23:05:23

@hatarsorompo: szép célok, kíváncsian várom, hogy mit hozol ki belőle. Én is hasonlóan képzelem el a későbbieket, de most a válogatottnak nevelek csatárt( már szezonok óta), és nem akarom, hogy a befektetett munka felesleges legyen. Elképzelhető, hogy szezonokig csak a két alsó szint között fogok tudni lavírozni.

Mosolygó Rettenet 2015.09.02. 12:15:19

@hatarsorompo: A fair play jegyében mindkét csapat csak 9 mezőnyjátékossal állt fel. :)
Na jó, bevallom szó nincs fair playről, egyszerűen csak az értékesítési osztály véletlenül eladta Müller Balázst, Próbálták az elektronikus rendszerben érvényteleníteni a tranzakciót, de pont kifutottak a határidőből. Az edzőnek meg nem szóltak, hogy mégis el lett adva, így nevezte a mérkőzésre, aztán meg pislogott nagyokat, hogy Balázs Hollandiából sms-ezett, hogy sok sikert kíván a csapatnak.
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egy Real Margit. Ott ilyesmi biztos nem fordulhatna elő... :)

hatarsorompo 2015.09.02. 12:45:17

@Mosolygó Rettenet: Nálunk pedig az történt, hogy az ötödiknek kinézett védőpalántánkat elorozták, és elfelejtettem egy alternatív emberkét berakni középhátvédnek.
De ez a 0-9 nem bosszant, lesz még ebből igencsak nehezen áttörhető védelem - mire nyugdíjba megyek :)

Evanics Hunornak viszont jót tett a környezetváltozás, két gólt lőtt ma új csapatában, és tizenegy csillagot kapott a szaksajtótól.

hatarsorompo 2015.09.02. 16:54:21

Hülyeségnek tartom ezt a kupanapi néhány órás blokkolást. Ha egy csapatnak még épp kupaszereplő, vagy nem fújták le az aznapi meccsét, az nyilván nem kihívható, de ha már vége az aznapi mérkőzésének, akkor igenis lehessen kihívni.

A Revenge 2009 alakulatát szeretettel várom a Nagy Palócba, a kihívást négy perce elküldtem.

tocskybaby 2015.09.03. 20:47:34

NagyAti kihívva, remélem, hogy most már a gólszerzés is összejön a részünkről!
Az ellenfélnek természetesen sok sikert kívánok öngólok terén!

könyörtelen 2015.09.03. 21:13:14

Vasas DH kihívása megtörtént .

2015.09.05. 09:40:08

A KecsoSE csapatát két napja kihívtam. Várom a visszaigazolást.

Mosolygó Rettenet 2015.09.05. 18:14:08

Kihívtam magam Bastille-hoz.

na73 2015.09.09. 13:47:59

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Rohan lovasai Fc. (V) helyszín: hazai pályán Kupaszabályokkal 2015-09-16 09:45 (11/59)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.09.13. 11:40:45

Olyan szintű sérüléshullám sújtja csapatom, hogy kénytelen vagyok 2-3-3-ban kiállni, mivel egyetlen játékosom sérülése a labdabiztos kupán is érzékenyen éintene a hétvégi nagy rangadó előtt.

gergo a kolyokkutya 2015.09.14. 11:47:01

Kihivtam az Idegen Bajnokokat naluk. Holnap reggelig tudok varni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.09.15. 10:16:40

Ma estig várok arra, hogy Bastille elfogadja a kihívásomat.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.09.16. 15:49:29

kész a középdöntő párosítása és a stadionbeosztás is, ne felejtsétek, hogy semleges pályán játszunk - köthetitek le a meccseket.
a három ötödik helyezett csapat körmérkőzést vív az Elnök Kupáért!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.09.16. 15:50:42

mindeközben: Kihívtad ezt a csapatot: Rohan lovasai Fc.. a Barracudába!

na73 2015.09.16. 20:28:44

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Magyarország Idegen Bajnokok (VI) helyszín: Konyortelen Stadion Kupaszabályokkal 2015-09-23 09:45 (12/59)

Hemi1975 2015.09.17. 12:23:22

Kihívtad ezt a csapatot: B.K.D.L.S.E..

Futó Lada 2015.09.17. 12:50:04

@f_miki: ..ezúton szeretném jelezni hivatalosan is az óvást , mert a csoportunk tabellájánál tévesen szerepel a gólkülönbség, mert nem 2-10 hanem 2-10 a gólkülönbségünk.
Ettől ugyan még ugyanúgy tökutolsók vagyunk, de a srácok lélektana szempontjából nagyon nem lenne mindegy a későbbiekre nézve, hiszen az Elnök Kupáért két hihetetlen nehéz meccs vár ránk, és nem mindegy, hogy ellenfeleink a szemünkbe nevetnek egy -10-es gólkülönbség miatt, vagy pedig remegő lábakkal állnak ki , mert -8-as gk-val lettünk utolsók.

Sporttársi üdvözlettel
Futó Lada
vice-president and vice-coach
Kecso SE, Magyarország

Futó Lada 2015.09.17. 12:52:08

@fmiki: .. na.. erre elszúrom az óvást is... szóval nem 2-12 a gólkülönbségünk, hanem 2-10 ....

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.09.18. 11:34:43

@Futó Lada: a bizottság helyt adott az óvásnak és utasította a figyelmetlen adminisztrátort a hiba haladéktalan kijavítására, Futó Lada megfelelő kiengesztelésére és jövendő ellenfeleinek írásban történő ijesztgetésére!
így tehát elnézést kérek a hibáért

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.09.24. 11:21:54

@CreaPress: Igen jó, fordulatos mérkőzést játszottunk, sajnálom, hogy csak egy csapat juthatott tovább. Csirke mester jól felkészítette a Stécét.

panteraAtus 2015.09.25. 20:21:55

Vasa DH. kihivva az ördögkatlanba.

tocskybaby 2015.09.27. 10:15:38

Köszi Kecso a kihívást, már majdnem kiment a fejemből, hogy ki kellett volna hívnom téged

Futó Lada 2015.09.28. 11:29:57

@tocskybaby: .. ez természetes... igazából mindenképp ment volna a csapat szerdán, csak így legalább tudod, hogy jövünk, lesz idő kinyitni a kapukat :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2015.09.28. 21:38:12

Kihívtad ezt a csapatot: B.K.D.L.S.E..

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.09.30. 20:22:36

elkészült a helyosztók párosítása. Az már biztos, hogy új csapatnév kerül majd a kupára, Rohan lovasai és Idegen Bajnokok is először jutott a döntőbe!
A hátralévő két meccset ne kupaszabályokkal, hanem normál meccsként kössétek le. Ha mégis kupaszabályokkal sikerül és hosszabbítás lesz, akkor csak a 90 perc eredményét vesszük majd figyelembe. Ez persze nem vonatkozik az Elnök Kupáért kiírt Kecso-Palóc Mentő rangadóra...

Fallandraise 2015.09.30. 21:46:52

@f_miki: apró ám lényeges javítást szeretnék kérni. a mai (amúgy kiváló) mérkőzésen a 3. és egyben győztes(!!!) gólunkat nem Orsós Dezső hanem kisöccse Orsós József szerezte. a javítást előre is megköszönöm.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.10.06. 13:33:11

Olyanok vagyunk, mint hollandok: szinte mindig ott vagyunk a legjobb 4 vagy 8 között, de sohasem nyerünk aranyérmet :(

Mosolygó Rettenet 2015.10.07. 15:06:51

A mai döntetlen az 5. helyért folyó párharcban elég elfogadható eredmény NagyAti ellen, annak tükrében, hogy még van egy hangyapitsányi esélyünk arra, hogy megnyerjük a bajnoki csoportunkat, majd osztályozót játsszunk a III. osztályért. A hétvégi bajnokink eredményétől nagyban függ, hogy jövő szerdán milyen kedvvel lépnek pályára a srácok.

A döntőben viszont jó kis párharc alakult ki, erősen egymásnak estek a felek...

Futó Lada 2015.10.07. 16:50:23

..a 20. helyről rajtolva 3 helyet előre lépve sikerült 2 csapatot is megelőzni.
Lajos bácsi a gondnok már felfestette a klubházra a "Kecso SE - Home of the Elnök-kupa " feliratot. Sikerült a 14. szezon után újra elhódítani eme rangos trófeát, be is tettük a vitrinbe a másik mellé. ( Meg a 3 LB kupa mellé, de azok már olyan régiek, hogy amikor nyertük, akkor a focisták még fekete-fehérek voltak, és 4 árnyékuk volt a pályán)

Mosolygó Rettenet 2015.10.10. 17:31:56

Ez a meccs szerintetek is egy null-négyes meccs volt?
www94.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=530401870

Olaf bekaphatja! Ha csak 0-2-re kaptam volna ki, én nyertem volna a csoportot...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.10.12. 13:25:58

Ma 22 óráig tudok várni arra, hogy Vasas DH elfogadja a kihívásomat, mert holnap külföldre utazom és még csapatot is kell állítanom a meccsre.

Hemi1975 2015.10.14. 13:20:16

Grat! A bajnoknak, aki idegen :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2015.10.14. 16:48:12

Gratulálunk Idegen Bajnokoknak! Még eddig nem fordult elő, hogy a 16.-nak rangsorolt csapat vigye haza a trófeát. A kitűnő játék mellett a szerencse is a Bajnokok mellé állt: a középdöntőt hosszabításban, az elődöntőt tizenegyesekkel, a helyosztót pedig több idegenben lőtt góllal nyerte. Az ezüstérmet Rohan lovasai kapták, a bronz a Vasas-fiúk nyakába került!
A góllövő listát holtversenyben nyerte Mézga Ákos (Bastille), Verebes József (Palota) és Csomós Balázs (Rohan lovasai) 7 góllal, második Tamási Balázs (Beton), Kű Balázs és Rendek Dávid (mindkettő Ózdi Kohász) 6 góllal, harmadik Kürti Tamás (Idegen Bajnokok) és Kundrák László (Nagyati) 5 góllal.

Mosolygó Rettenet 2015.10.15. 21:25:17

@f_miki: Köszi a szervezést, a statisztikákat meg a halakat...
Húszra is lapot húzunk, hátha összejön a 21... :) Ha igen, akkor a köv. szezonban is itt leszünk!

Grat az Idegen Bajnokoknak, akik nevükhöz híven tényleg bajnokok lettek!
Mi pedig elégedettek lehetünk a 6. hellyel, ami ebben a mezőnyben igen csak jó teljesítmény. Ráadásul két játékosunk neve is szerepel a legjobb góllövők között...Mi kell még?

panteraAtus 2015.10.17. 17:03:38

Gratulálok az Idegen Bajnokoknak a bajnoki cimhez! Szép volt!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2015.10.22. 22:12:55

Feri (Idegen Bajnokok) üzeni, hogy elfelejtette az Indapassát, ezért nem tud ide írni, de köszöni mindenkinek a gratulációkat. Még én is gratulálok neki, pedig nehezemre esik, mert kiverte csapatomat az elődöntőben.

Fallandraise 2015.10.24. 11:47:27

Gratula az Idegen Bajnokoknak! ezúton szeretném megosztani a kedves sportársakkal hogy csapatom hetedik szezonjában megszerezte első bajnoki címét és feljutott (bár ez nem volt cél)az 5. osztályba. Ezt jó videotonos szokással egyből edzőcserévvel (külföldi edző érkezett) ünnepeltük. Tessék felkészülni hogy a 21.Lb kupán "erős" csapattal jövünk mert az erőviszonyokat felmérve így is úgyis csont nélkül kipottyanunk az ötödből.
süti beállítások módosítása