HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

12. Labdabiztos Hattrick-kupa

2013.02.09. 16:57 Black Lotus

Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is elismerően csettintene egy virtuális sportújság hasábjain!


Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2013.02.17. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az FC Black Lotus együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

283 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr145071316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 12:32:01

Szájfocisták csak két magyart nevezett a kezdőbe (Oláh, Gulyás), ezért ezzel az egy büntető-góllal Flizzo kiegyenlített, így a két pont az övé, a vétkes pedig 1 pontot kap - igaz, így is bejutott a legjobb nyolcba.

laca65 2013.04.03. 13:10:54

Nálam az Eger Boyz nyert a régi stécé ellen hat ötre !!! Nézz utánna légy szíves !

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 14:53:38

@laca65: ezt benéztam nagyon!!!! bocsánat, javítottam!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.03. 15:04:51

@laca65: elámultam a 89%-os labdabirtokláson és elnéztem a lényeget, elnézést mégegyszer! remélem nem történt kihívás még a hibás tabelláról!

Mosolygó Rettenet 2013.04.03. 17:03:58

@f_miki: Idézet az ominózus Kohász-Botláb meccs összefoglalójából: "A nagyon elszánt Kohász átgondolt 2-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre."
Maldini mester tegnap este erősen ismerkedett a magyar kultúrával: miután megtekintette a Legényanya című moziklasszikust, a segédedzőjével elment a legközelebbi vendéglátóegységbe "gondolkodni", majd a tizenkettedik feles után kipattant az isteni szikra a felállást illetően. Kár, hogy ezután ájultan esett össze, és csak a meccs előtt 5 perccel tudtuk életre pofozni, így csak egy nagyon régi alapfelállás maradványaiból sikerült összeeszkábálni a kezdőcsapatot.
De ezzel Maldini mester korszakalkotót követett el: a 2-4-2 felállást tudtommal még senki sem vezette sikerre...
(Utólag is elnézést kérek a Botláb csapatától a stáb felkészületlensége miatt!)

laca65 2013.04.03. 17:06:19

Köszi, hogy javítottál. Tévedni emberi dolog ... Én még nem hívtam ki és még engem sem hívtak ki.

Mosolygó Rettenet 2013.04.03. 17:08:39

@Mosolygó Rettenet: Sőt, mivel az ifjú sztárunk, Hegyi Patrik a 15. percben megsérült, az edző pedig túl másnapos volt ahhoz, hogy cseréljen, gyakorlatilag 2-4-1 volt a győztes felállás.

paradicsomsal 2013.04.03. 19:16:20

Sajnos épphogy lecsúsztam a legjobb 8-ról. :(
Salgótarjáni Bányaszok meghívva! Persze nem magunkhoz, inkább más stadionját csákányozzák szét dühükben. :D

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.03. 22:22:16

@paradicsomsal: Akkor hasonló cipőben járunk :(
Eger Boyz kihívva!

Alfredd 2013.04.03. 23:33:15

@Mosolygó Rettenet:

Ezzel a 2-4-2-vel sikerült váratlant húzni, a csapat mindenre készült, csak erre nem. Vörös Ármin játékosedző még mindig kérdőjel-arccal ül a klubházban, csórikám hasonló nóvummal még nem találkozott pályafutása során.

Innentől más célkitűzésünk nem is lehet, minthogy az Elnök-kupát virtuális vitrinünkben tudhassuk a szezon végére, ami az eddigi stabil 0%-os teljesítményt alapul véve felérne egy Hattrick-Master győzelemmel is :)

Mosolygó Rettenet 2013.04.04. 00:07:07

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (VI) helyszín: LADAréna 2013-04-10 09:45 (12/51)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.06. 08:34:48

A Helm szurdok Arena foglalt arra a napra, kérnék egy alternatív helyszínt.

gergo a kolyokkutya 2013.04.07. 23:07:04

Varunk a Ranagolidakra, hogy elfogadjak a fuggoben levo kihivasunkat.

Kivancsi vagyok, hogy alakul csapatom szamara ez a legjobb nyolc... A klubhazban meg mindig a lefosott bokakat tisztogatjak, mert erre nem igazan szamitott ott sem senki. :)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.08. 08:28:20

Mivel a Szurdok foglalt, önkényesen lefoglaltam a Szopós arénát. Remélem nem lesz kavarodás belőle, úgyhogy: "Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod. KecsoSE (V) helyszín: Estadio Újtelep 2013-04-10 09:45"

gergo a kolyokkutya 2013.04.08. 20:39:41

Na most mi legyen?
Emlekeim szerint penteken hivtam ki a Ranagolidakat, azota fuggoben van a meccs. Ranagol sporttars csutortok este lepett be utoljara.
Ma este 11-ig szerintem varok, amennyiben valaki szemelyesen ismeri, kerem, szoljon neki, kulonben lekotok valami random meccset meg alvas elott. :) :(

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.08. 22:47:13

Bocsánat, remélem még nem későn:

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Konyortelen fc (V) helyszín: Ranagol Arena

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.08. 22:51:42

Bár még messze a vége, de felmerült bennem egy kérdés, ha már platinás lettem. Ha a második csapatot regisztrálok, indulhatok azzal is a kupában?

Erről majd jó lenne azért dönteni.

gergo a kolyokkutya 2013.04.08. 23:18:33

Sajnos hiaba vartam, igy par perccel ezelott lekotottem egy Labdabiztoson kivuli baratsagost.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:47:44

@gergo a kolyokkutya: az utóbbi hetekben mindig kedden szokta elfogadni a kihívásokat. épp a legjobb négy közé jutást bukta emiatt...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:49:56

@Kitsilatzi: Rohan lovasai hazai pályára hívta ki ellenfelét, aki ezt el is fogadta, ezért lett keveredés. köszönjük, hogy megoldottad!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.08. 23:54:09

@gergo a kolyokkutya: ez lett ebben a kiírásban az első elmaradt meccs :(

gergo a kolyokkutya 2013.04.09. 08:40:50

@f_miki: sajnalom. Ha jelzi elore, hogy kedd, akkor valoszinu megegyeztunk volna. Meg a kommenteket is visszaolvastam, de semmi nem volt errol.

Amugy kedden delutan/este/keso este konnyu random ellenfellel lekotni meccset szerdara? Marmint van kapas ha beteszed a csapatod a baratsagos poolba? En ezt nem tudom es csak keson erek haza ma, napkozben pedig kerdeses tudtam volna-e ezzel foglalkozni.

Ranagol_5 2013.04.09. 14:04:39

@gergo a kolyokkutya: Mivel külföldön vagyok, így általában csak kedden tudok gépközelben lenni. Szombaton még nem kaptam kihívást, akkor elfogadtam volna, de akkor már mindegy. Általában mindenki kedd estig, de legalább délutánig szokott várni. Sajnálom, ha te türelmetlenebb vagy, mint az itteni átlag, de látom még új vagy köztünk.

panteraAtus 2013.04.09. 18:06:50

@f_miki: Bocsi a kavarodásért,de mivel az ellenfelem megelőzött a kihivással,igy jómagam csak elfogadtam az invitálást. Igaz,én sem néztem meg,hogy hol lesz a meccs. Ha valakinek ez gondot okoz,akkor nyugodtan irjátok jóvá az eredménytől függetlenül az ellenfelem győzelmét. Jómagam nem csinálok ebből problémát. Elnézést mégegyszer.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 18:48:32

@gergo a kolyokkutya: @Ranagol_5: le tudjátok játszani alkalmi meccsen is, volt már ilyen itt. nincs semleges pálya, a kihívónak egy kreditbe kerül. holnap kéne játszani...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 18:52:22

@panteraAtus: szerintem nem probléma, különösen, ha Flizzo hívott ki téged

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.04.09. 20:40:46

Kecso koma szombat óta nem lépett be a HT-be, még várok 1-2 órát aztán kötök le barit.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.09. 23:04:17

@gergo a kolyokkutya: volt olyan is, hogy szerda reggel 8-kor kötöttem le barátságos meccset, kedd délután/este még biztosan lehet ellenfelet találni.

Ranagol_5 2013.04.10. 02:26:24

@f_miki: Nincs kreditem, úgyhogy ugrott. Természetesem ettől függetlenül elfogadom, hogy az ellenfelemet juttasák tovább, így fair.

Futó Lada 2013.04.10. 08:53:13

@Kitsilatzi: .. a Kecso SE komplett vezetősége ezúton is elnézést kér a kihívás el-nem-fogadásáért, sajnos csúnyán lemaradtunk az eseményről, pedig rákészültünk erősen, sőt a hétvégi meccsen is pihentettük az ászokat.. :(

A két szurkolótábor fanatikusait az LB kupa után a Pumaketrecben egy barátságos presztízs-rangadón tudnánk kárpótolni, aminek az LB kupára ugyan már semmi hatása nincs, de a presztízs az presztízs.

További sok sikert az elődöntőben ! :)

gergo a kolyokkutya 2013.04.10. 09:47:11

@Ranagol_5: nem tudom mit ertesz azalatt hogy uj vagyok es turelmetlen mert par Labdabiztost azert mar mar letudtam. Emellett termeszetesen legkozelebb ha veled jatszom ra fogok kerdezni a keddre. Mivel most nem jelezted es a kommentek kozott sem lattam (amennyire atfutottam oket) igy nem tudtam mire velni. Sajnalom hogy igy alakult.

Futó Lada 2013.04.10. 13:35:15

.. a jelek szerint tudat alatt mindent elkövettem egy KecsoSE-Salazar's meccs tető alá hozásáért :)

gyogyviz3 2013.04.10. 14:47:17

Ha jól sejtem, nekem a tarjáni bányászok jutnak az elődöntőben. Amennyiben így lesz, szeretném, ha Tahitin játszanánk le a meccset, még szerda hajnalban. Megpróbálom Creát meggyőzni, és persze megverni, mert az az áhított atomvédelem még nem igazán állt össze nála. Most kell rajta átmenni, amíg lehet, és a Vasas bebizonyította, hogy lehet :)

Futó Lada 2013.04.10. 21:57:32

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Szájfocisták FC (VI) helyszín: Dobó István Katlan [Kupaszabályokkal] 2013-04-17 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.10. 22:21:20

kész az elődöntő párosítása, szóljatok, ha elrontottam! ezeket a meccseket is semleges pályán játszuk
@gyogyviz3: készítsd a fűszoknyát! :)

hatarsorompo 2013.04.11. 09:49:55

A lovasoknak elküldtem a kihívást.

hatarsorompo 2013.04.11. 10:06:24

@CreaPress: Egy nőnek akkor sem szerencsés ellentmondani, ha kívánsága már-már a teljesíthetetlenség határát súrolja.

bundabotrany 2013.04.11. 12:25:42

A Bastille gárdáját kihívtam.

@hatarsorompo: Egyetértek a menedzser kollégával.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.11. 19:36:04

nagy felfurdulás volt a Stade Bastille öltözőiben és a kukáskonténerek körül csütörtök délután: a TEK állig felfegyverzett különítményének kíséretében megérkezett Lousanne-ból a WADA, a Nemzetközi Anti-dopping Ügynökség különleges egysége, hogy bizonyítékokat keressen a több, mint gyanús, 6-0-ás palotai sikerrel zárult lb-kupa negyeddöntő mérkőzés nyomán beérkezett bejelentések valóságtartalmára. Többen ugyanis látni vélték Lance Armstrong orvosi stábjának vezetőjét besettenkedni a palotaiak öltözőjébe, ahonnan néhány perc múlva a máskor szelíd és tisztelettudó játékosok szinte önkívületben rontottak ki a pályára. Amíg a WADA sajtóosztálya nem ad ki közleményt az akcióról, megszólaltattuk a pályával szemben lévő kiskocsma egyik vendégét: - Dopping? L...szt!! Salazar megtudta, hogy Kecso nem állt ki, veszíteniük kellett, hogy az oda-vissza helyosztókon összekerüljenek! Meglátja, lesz itt Salazar-Kecso oda-vissza, tök mindegy nekik, hogy hanyadik helyért játszanak...!

Mosolygó Rettenet 2013.04.11. 19:45:28

A szerdai Kohász-győzelem azt jelenti, hogy az ózdi alakulat történetének legjobb LB-szereplését fogja elérni ebben a szezonban. Ez annak is köszönhető, hogy sikerült egy szutyok-gyenge VI. csoportba visszaesnünk (4 bot-csapattal az ellenfelek között), így ebben a szezonban a fő attrakció az LB-kupa. A bajnoki meccsek megfelelő felkészülést biztosítanak Magyarország legpatinásabb barátságos kupájának vérre menő küzdelmeihez.
Hogy mindezt hogy kommentálta Maldini mester?
"Lottare per il trofeo"

laca65 2013.04.15. 14:10:51

A Szopós Murénák, mint "hazai csapat" eddig nem hívott ki, így most én küldtem nekik meghívást a Pumaketrecbe kupaszabályokkal.

laca65 2013.04.16. 14:58:38

A Szopós Murénák még nem reagáltak a kihívásra, így ha kb 17 óráig nem igazol vissza, sajnos kénytelen leszek egy random meccset lekötni!

laca65 2013.04.16. 17:29:15

Nem vártam tovább az SZ. M.re ... Bocs

Alfredd 2013.04.16. 18:15:39

A Tipográfia csapata eddig nem hívott ki, küldtem neki egy meghívót, ha estig (23:59) nem igazolja vissza, kénytelen leszek más meccset lekötni.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.16. 21:39:11

Ne feledjétek, hogy az utolsó két fordulóban ne kupaszabályokkal, hanem normál szabályokkal kössétek le a meccseket. Ha mégsem, akkor csak a 90 perc eredményét vesszük majd figyelembe.
Sok sikert!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.16. 22:40:40

@laca65: Az elmúlt két napban nem tudtam belépni, ma meg irl focim volt, így jártam.

Ranagol_5 2013.04.17. 01:49:14

@f_miki: Miért nem kupaszabályokkal?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.17. 07:59:43

@Ranagol_5: mert két fordulós helyosztó lesz, oda-visszavágóval, mint a bl-ben a kieséses szakaszban, idegenben lőtt góllal, stb. ha nem dől el a két meccs alatt, pl 1-0 és 0-1, akkor lesz egy harmadik döntő meccs semleges pályán, kupaszabályokkal.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.17. 14:59:31

Fordulatos meccsen, kemény küzdelemben és a végre a régi önmagát adó Doktor úr vezérletével győztük le a Könyörteleneket. Szép volt, fiúk!

hatarsorompo 2013.04.17. 16:04:23

Bubi Cf - FC ffferi (424889820)

Magyar Kupa Döntő, 2013-04-24 09:45

Játékvezetők: Dean Mylecharane (Bo Korsgård, Gertjan van Veldhoven)

Helyszín, zsinórban harmadszor: Nagy Palóc Aréna (155000)

Megtisztelő :)

Emiatt, ha lehet, idegenbe mennék az első helyosztón.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.17. 18:22:41

kész a helyosztók párosítása! micsoda véletlen: kecso-salazar összecsapás az ötödik helyért! :))
@hatarsorompo: így lett, idegenbe kezded

bundabotrany 2013.04.19. 12:01:49

Kihívtam a NagyAttit, még tegnap.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.20. 08:30:39

Black Lotus nem az én kihívásomat fogadta el, hanem egy lengyel csapatét, engem pedig kihívott egy alkalmi meccsre. Ilyenkor mi van?

hatarsorompo 2013.04.20. 09:03:13

A Tipográfia menedzserének utolsó öt belépése:

2013-04-07 11:02 helye: 178.164.***.***
2013-04-07 10:18 helye: 94.44.***.***
2013-04-04 22:28 helye: 92.249.***.***
2013-04-03 17:57 helye: 92.249.***.***
2013-04-01 10:03 helye: 92.249.***.***

Kezdem érteni, miért nem válaszolt még a kihívásra :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.20. 09:37:36

Más választási lehetőség híján elfogadom az alkalmi meccsre való kihívást, aztán majd a főnökség eldönti, hogy ez mennyire számít hivatalosnak. Barátságost mindenesetre kötök le az edzés miatt.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.04.21. 23:17:05

Ranagolidák elfelejtettek kihívni, de ezt most pótoltam.

Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2013-04-24 09:45 (14/51)

Harag nincs, csak a hétvégén én se voltam nagyon gépnél

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.21. 23:37:30

@Bukott Rockzenész: volt már alkalmi meccs a kupa történetében, szerintem elfogadható.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.04.22. 00:56:59

@Bukott Rockzenész: Elnézést kérünk az incidensért, sajnos a manager éves szabadságkeretének egy (jó) része terhére jelenleg a karib szigetvilágot látogatja. Mikor belépett a HT-re, látta, hogy három kihívása érkezett, természetesen a Revenge-ét akarta elfogadni, de az elfogyasztott rumnak is betudhatóan sikerült rossz helyre kattintania.

Sajnos a történtek után (mivel lekötött barátságost nem lehet stornózni) csak az alkalmi mérkőzés maradt alternatívának, ezért választottam ezt. Volt már ilyesmi a kupában, de mivel úgy látom, nem tartod szimpatikusnak, ezért szerintem jobb, ha 0-3-mal van igazolva. Majd a visszavágón megpróbáljuk ledolgozni. :) Az alkalmin viszont feltesszük a legjobb magyar játékosainkat (plusz egy vagy két légióst) és nincs kegyelem. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.22. 06:47:30

@Black Lotus: Természetesen elfogadtam az alkalmi meccset és annak eredményét, nem én vagyok az a manager, aki surranópályán jogászkodva emelkedik egyre magasabbra. Ha tényleg Mesterházyék játszanak ellenünk és nem a 8-9 csillagos negyedosztályú monszták, még talán valami halvány esélyem is lehet.

gyogyviz3 2013.04.22. 12:23:47

A mi meccsünk is lekötésre került. Igaz, hogy csak ma délelőtt, de jobb későn, mint soha.

hatarsorompo 2013.04.22. 12:29:35

A 23-24. helyet eldönteni hivatott Tipográfia NyTE - Palóc Mentő Alapítvány mérkőzést sem a zöld asztal mellett kell eldönteni, az ellenfél menedzsere bejelentkezett, és elfogadta a kihívást.

Futó Lada 2013.04.23. 14:56:21

Megyünk mi is Salazarékhoz, viszünk rengeteg sört, és körbepakoljuk a pályát. Ahol kimegy, ott inni kell, ez a kiegészítő szabály. Remélem azért még lesz értelme a visszavágónak is , és nem rögtön egy 8 gólos zakóval nyitunk

Bruno Salazar 2013.04.24. 01:38:13

@Futó Lada: Hozzad csak, majd közösen elfogyasztjuk annak örömére, hogy az eredménytől függetlenül ez a csapat legsikeresebb idénye... Hogy miért is?
kétszer megküzdhetünk az ősi riválissal igaz a futottak meg kategóriába... de végre elfoglaljuk méltó pozíciónkat a HallOfFame-be az idény végeztével....

Gabesz68 2013.04.24. 10:25:11

Sziasztok!
Nézek néhány meccset innen élőben, így első ránézésre nagyon jó kis torna. Azt hiszem, a következőre jelentkezek.
Lehet?

na73 2013.04.24. 12:33:22

VM egyetértés kihívva a formálisnak látszó visszavágóra... :-(

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
VM Egyetértés (VII) helyszín: hazai pályán 2013-05-01 09:45 (15/51)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.24. 13:32:00

@Gabesz68: Isten hozott a fedélzeten! Majd figyeld a következő kiírás előnevezését!

Apró, mellékes történése a mai napnak: a virtuális játékvezető (hogy vezetnének rá egy bikát!) a 22. percben kiszórta a jobbhátvédemet, ezután összeomlott a tökéletesen megkomponált taktikám, amely a magabiztos védekezésre és birtoklásra épült (volna), és a jobb szélen tátongó lyukon át három gólt is kaptam. A visszavágó valószínű formalitás lesz csupán, mostantól az osztályozóra koncentrálok.

hatarsorompo 2013.04.24. 15:56:01

@Bukott Rockzenész: Érdekesek ezek a bírók. A teltházas Nagy Palócban csak azért adott szabadot az alacsonyabb osztályú Bubinak, mert a nézőtérről egyértelműen látható műesést produkáló Denver Harris ugyanazt a nyelvet beszélte, mint ő, és szimpatikusabb volt neki a többinél. Állítólag még azt is odasúgta neki, hogy ha nem megy be a szabadrúgás elsőre, addig ismételteti a sorfal mocorgása miatt, amíg gól nem lesz.
És ki tudja, nem játszotta-e meg Willaam Hillnél, vagy valamely más irodánál a kimenetelt?
Így a Magyar Kupát egy NB II-es alakulat nyerte, nagyot kaszáltak, akik erre tettek.

hatarsorompo 2013.04.24. 15:57:20

@Gabesz68: Itt majd edződhetnek a tartalék védőid, elég erősnek tűnnek még ők is.

Mosolygó Rettenet 2013.04.25. 17:05:57

Beton SE kihívva a döntő visszavágójára.
Elég fájdalmas vereséget szenvedtünk szerdán, Beton totális offenzív taktikája eredményes volt.
De kétgólos hátrányból, idegenben lőtt góllal nem lehetetlen feladat a fordítás.
Az biztos, hogy szerda estig az egész stáb el lesz tiltva az alkoholtól, nehogy becsússzon megint egy 2-4-2-es felálláshoz hasonló őrület, mint az egyik csoportmeccsen...

gyogyviz3 2013.04.25. 17:52:31

Nehéz lenne idegenben lőtt több góllal továbbjutni a hazai 5-5 után, ezért egy egri győzelemmel kell megszerezni a 13. helyet.
Ha nem sikerül, akkor is ez lesz az eddigi legjobb LB-szereplésünk - de mindent megteszünk a győzelemért.

gyogyviz3 2013.04.25. 17:53:28

A visszavágó lekötése megtörtént.

gergo a kolyokkutya 2013.04.26. 09:02:22

@Mosolygó Rettenet: kihivas elfogadva!

Nalunk pont az az idegenben lott gol okoz fejvakarast, bar arra szamitottunk is, hogy iden a Kohasz jobb, mint egy Real vagy Barcelona, igy nagy meglepetesnek ertekeltuk volna, ha mar az elso merkozesen sikerul eldonteni a kupa sorsat. :)

Az edzoi stab tegnap berendelt egy rakat hutomagnest, alkoholos filcet, meg varhidi bajuszt, igy remelhetoleg sikerrel dolgoznak meg a penzukert.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.04.26. 20:08:54

A Salgótarjáni Bányászokat nem engedi kihívni, a ht szerint barátságos, és alkalmi mérkőzést is kötött le.

Mosolygó Rettenet 2013.04.29. 10:04:09

A hétvégi bajnoki győzelemmel sikerült biztosítanunk, hogy ne kelljen osztályozót játszanunk az V. osztályért, így története során másodszor próbálkozik majd az Ózdi Kohász ezen a szinten.
Annyi szépséghiba társult a sikerhez, hogy a csapat saját nevelésű szupersztárja, Darko Lehpamer, aki a kezdetektől fogva a keret tagja, egyetlen góllal maradt el a gólkirályi címtől, sajnos a 14 meccsen rúgott 23 gól kevésnek bizonyult.
Az eufória viszont csak akkor lesz teljes, ha sikerül bezsebelni az LB-kupát is...

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.04.29. 11:36:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem azt igérte, megírja majd itt is, mi történt. köss le te is meccset, ez 3:0-lal a tiéd.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.29. 19:00:35

Kedves taktikai guru kollégák! Adjatok nekem tutti tippeket az osztályozóra, hogyan verjem meg az utamba került nem éppen gyenge ellenfelet?
www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=425210572

Egyelőre a középpályán látom megfoghatónak, de erős a védelme és a támadása, így akár le is kontrázhat. Amilyen gusztustalan a meccsmotor mostanában, akkor is bead az ellenfélnek gólokat, ha a védelmem masszívabb a támadásánál. Képes vagyok egy hozzá hasonló tapasztalati szintű (középszerű) formációt pályára küldeni, vagy pedig rutintalanabb, de magasabb skillű brigádot.

Várom és előre is köszönöm a javaslatokat, tanácsokat!

Futó Lada 2013.04.29. 20:53:51

@Bukott Rockzenész: A tuti módszer : rúgj 1-el több gólt mint ő. :)

Két gyors szélsője van, de nincs jól fejelő embere. A középső védője technikás, erre is lehet alapozni.

Ha van választékod csatárból, akkor esetleg érdemes lehet egy skillesebbel kezdeni, aztán a második félidőben egy rutinrókát betolni helyette az utsó fél órára (vagy fordítva, lényeg, hogy friss csatár legyen a fáradt védőre). A szélsők közül a finn az erősebb azon az oldalon én meghagynám a szélsőt alaphelyzetben, a másikon viszont sérült az első számú játékosa, így ott lehetne támadó szélsőt alkalmazni.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.29. 21:03:22

@Futó Lada: Köszönöm a tanácsokat, most már egy fokkal tisztábban látok! Van egy kiszámíthatatlan csatárom kiemelkedő gólszerzéssel, egy saját nevelésű gyorsom remek gólszerzéssel, ezenkívül egy extra skill nélküli ragyogó gólszerzésű rutinrókám és egy nagyszerű gólszerzésű, remek játékszervezésű és kiemelkedő átadású 27 éves csatárom.

Felállásban mit javasolsz? A 4-5-1-et, 4-4-2-t és a 3-5-2-t tudják magas szinten a fiaim.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.04.30. 10:48:14

@Bukott Rockzenész: Mivel elég magasak a védőértékei, mindenképpen két csatáros játékrendszert javasolnék. Talán inkább a 4-4-2-t, de ezt tőlem azért fogadd fenntartással, mert én alaphelyzetben mindig 4-4-2-ben gondolkodom.

Gondolom, a mots az alap, ha úgy gondolnád, hogy még így is necces a lebirtoklás, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a 27 éves csatárt védekezőben játszasd. Egyebekben a két jobb gólszerzésűt tenném be (most feltételezve, hogy egyébként a formák hasonlók, mert az is bekavarhat), ha széleken támadást játszol, akkor a két csatárt a szélekre tolva.

Nekem értékelések alapján eléggé fifty-fiftynek tűnik a meccs, ha olaf nem játszik nagyot, akkor nüanszok fognak dönteni. Drukkolok, hogy a nüanszok neked kedvezzenek.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.04.30. 13:40:25

@Black Lotus: Köszönöm, remélem, Olaf az egész szezonos szopatás után végre velem lesz! Megveretett a kiesővel, pontokat vett el tőlem egy bekkelő kutyaütő ellen, az LB-ben két egygólos vereséget mért rám gyengébb ellenfelektől (most én lennék az egyik döntős, ha csak az egyik vége DV), úgyhogy már kezd elegem lenni ebből a szériából.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.01. 12:27:53

Kész a tabella és az LB örökranglista is:
spreadsheets.google.com/pub?key=0AvA7Td1iimFrdFJSY2QwQmN6MnJUdW1oTUo3ME1CeUE&hl=hu&output=html
Gratulálok Betonnak, idegenben lőtt több góllal nyerte a kupát, az ezüst Ózdra került, a bronz Nincs Légióshoz. Az Elnök kupát NagyAti nyerte!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.01. 12:44:42

Az örökranglistán az LB-Kupákon valaha induló 57 csapat közül Salazar az első, mostani 6. helyezésével megelőzte a most 9. Lotust, Kecso és NincsLégiós szorosan a nyomukban.
Jöhet a tizenharmadik...! :)

Mosolygó Rettenet 2013.05.01. 13:15:20

Döntőhöz méltó izgalmakkal volt teli a Kohász-Beton mérkőzés, tudtuk, hogy sok gólt kell lőni, ezért gyorsan leigazoltuk a HM-veterán Franck Paumiert, aki mellesleg élete első HM-meccsén mesterhármast lőtt.
Félidőben győzelemre állt a csapatom, majd a második félidő elején bekapott két gól ellenére sem adtuk fel, sajnos túl sok volt a váratlan esemény. Talán, ha nem meríti ki a srácokat mentálisan a bajnoki hajrá (a dühödt csapatszellem nem jó ómen egy döntő előtt), akkor egy picit jobban meg tudjuk szállni a középpályát, és több lehetőséget tudunk kialakítani.
Mindenesetre így is messze ez a legnagyobb siker a Kohász LB-történelmében.
Gratulálok a Betonnak, méltó küzdelemben hódította el a tucatodik :) LB-kupát!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.02. 11:58:50

Sikeresen feljutottam az ötödosztályba, jön egy edzésváltás is, így legalább egy csatáromtól megválok.
25 éves, 6 és fél csillagos csatárként, 5 csillagos szélsőként, 150.000 eForintért elvihető. Valakit esetleg érdekel?

Formája középszerű (5), erőnléte jó (7).
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata pocsék (2), és megfelelő (6) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
Tulajdonos:
Szájfocisták FC

(2011-03-11 óta (15/44), 6sz 15h 6n)
TSI: 21 360
Fizetés: 324 eFt (270 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
5 184 eFt/szezon
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 720/Lehetőség: 1069

Védés: katasztrofális (1)
Védekezés: csapnivaló (3)
Játékszervezés: nagyszerű (9)
Szélsőjáték: remek (8)
Átadás: jó (7)
Gólszerzés: nagyszerű (9)
Pontrúgás: csapnivaló (3)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.02. 12:03:37

A 18. átlaghelyezésemhez képest pedig a mostani 8. hely megtiszteltetés, persze, ahogy élesedett a bajnokság és ahogy egyre jobban kellett figyelni az ottani eredményekre, úgy vesztettem el sorra a meccseket. Idén viszont öröm, hogy az én hibámból nem maradt el mérkőzés, a 3+1-es szabályt is csak az elején szegtem meg, egyszer véletlen, egyszer szándékosan. Összességében örömteli, szórakoztató szezon volt, a meccsek nagy részét telefonon élőben követtem, jövőre is nevezek (kivéve, ha júni 3 és 19 között írjátok ki a nevezést, mert akkor nem biztos, hogy gépnél leszek.

De ez ügyben majd írok Mikinek akkor.

Már várom a következő kört!

gergo a kolyokkutya 2013.05.02. 13:20:01

@Mosolygó Rettenet: Koszonom az izgalmas merkozest, a vegen az a het perc NAGYON hosszu volt, kevesen mult.

A dijatadon a jatekosokat ugy kellett terelni erre arra mint a legeleszo baranyokat, azt sem tudtak merre az arra. Elso nagyobb siker ez, na, rutin kell meg! :)

Talalkozunk a kovetkezo szezonban, remelem hasonlo magassagokban! :)

(Bar kicsit most Vac FC Samsung erzesem van)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.05.04. 21:31:05

Hogy vezetnének egy vak komondort Olafra! A mellékelt meccsközvetítés alapján ki szerint érdemeltem négygólos vereséget, semmiből lőtt gólokkal?
www79.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=425210572

Újabb egyharmad év rohadás a hatodosztály legkellemetlenebb csoportjában :(

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.05. 13:20:05

@Bukott Rockzenész: Sajnálom, hogy nem sikerült. Négy gólnyi különbség nincs ebben a meccsben (ennyiből valóban Olaf), viszont érdemi lebirtoklás (amivel én kalkuláltam nálad hétközben) hiányában egy vagy két góllal jobb az ellenfél. Néggyel biztos nem.

Ha magával a csoportoddal van gondod, azon tudsz segíteni, mivel az utolsó két osztályban (ez Magyarországon a hatod és a heted) van csoportcserélési lehetőség néhány napig. A megkötések, hogy ez csak pár napig él (a mostani szezonzáráson május 9-10.-én, azaz csütörtökön és pénteken) és csak botcsapattal lehet cserélni. Vagyis azt meg tudod csinálni, hogy keresel egy olyan csoportot, amelyben botcsapat is van és átcseréled magad oda. De mielőtt megtennéd, nézd meg alaposan az ottani csapatokat, nehogy rosszabbul járj a cserével. :)

Más: ha valamelyik managerkolléga szeretne magyar csatárt, akkor várhatóan ma este átadólistára kerül az FCBL csapatában több LB-kupa gólkirályi címet szerző Mesterházy Sándor. Sanya 26 éves, kiemelkedő gólszerzése, megfelelő átadás és jó szélsőjátéka van. Ötödben talán, hatodban vagy hetedben biztosan bevethető kezdőként a bajnokságban is. Örülnék, ha olyan csapathoz kerülne, ahol figyelemmel követhetem a későbbi pályafutását.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.05.06. 21:25:50

Uraim, kicsit mi is megrostáljuk a csapatot, ezért néhány távozó kollégáról első kézből értesülhettek...

Barnabás Sanya, kicsit idős, de gyors és 7-8 csillag körül tejlesít.
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: nagyszerű
Szélsőjáték: titáni
Átadás: nagyszerű
Gólszerzés: megfelelő
Pontrúgás: remek

Valkay János, róla elég annyit tudni, hogy világklasszis gólszerző és szintén 7-8 csillag a termése, ja meg felülről karcolja a 30 évet...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.05.26. 09:40:08

Ha jól emlékszem van közös ifibajnoksága a kupa résztvevőinek. Az én ifibajnokságom május 27-én véget ér, és ha jól emlékszem valamikor júniusban ndítanátok újra. Beszállnék, ha lehetséges.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.29. 21:56:00

az utolsó forduló június 21-én lesz az ifibajnokságban. a Labdabiztos U19 Szuperliga (446586) adminisztrátora CsirkeKeltető PTG (1657367).

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.05.30. 11:14:26

@f_miki: Várható kiírás a héten? hétfőn elutazom két hétre, szeretnék nevezni! :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.05.30. 21:38:25

@rhynn: a kiíráshoz nem férek hozzá, de próbálok valamit tenni. kiestem a kupából, úgyhogy tőlem kezdhetjük :)
ugyanitt » észak-budapesti, szolíd és barátságos, néha legyőzhető futballcsapat kihívót keres "gyere nyugodtan" jeligére a kiadóba
süti beállítások módosítása