HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

13. Labdabiztos Hattrick-kupa

2013.06.02. 13:45 Black Lotus

„Valószínűleg még a bibliai időkben kialakultak a 13-as szám körüli hiedelmek. Az utolsó vacsorán 13 vendég volt, a 12 apostol és maga Jézus. Más források szerint az őt eláruló Júdás személyére utal a szám, mert ő volt az, aki tizenharmadikként ült az asztalhoz. A babona ma is tartja magát, vannak, akik mind a mai napig kerülik,hogy egy tizenhárom fős társasággal üljenek le ebédelni.

Dan Brown A da Vinci-kód című regénye hívta fel újra a figyelmet arra a hiedelemre, hogy 1307. október 13-án, pénteken végeztette ki a nagy hatalmú Templomos Lovagokat IV. „Szép" Fülöp francia király.”  (kisalfold.hu)

 

A tizenhárom az a szám tehát, melytől a babonásabb Hattrick-managerek is úgy rettegnek, mint diósgyőri klubvezető Tornyi Barnabás ügyvédjének telefonhívásától. Reméljük, mindez senkit nem fog eltántorítani attól, hogy leadja nevezését a tizenharmadik Labdabiztos Hattrick-kupára – ahol utolsó vacsora nem lesz (hacsak nem kerül fel a Stadler-stadion a helyszínek listájára) és kivégeztetés sem, maximum néhány hetes sérüléssel lehetnek gazdagabbak a pechesebb sporttársak.

 

Nevezési feltételek :
A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált csapatokkal lehet  részt venni. Ezen felül:

  • A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  • A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 
       -   A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket.
       -   A kupa előző kiírásában nem kerültek kizárásra le nem játszott mérkőzések miatt. ( Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.)
  • Maximális létszám nincs megadva lehetőség szerint minden érdeklődő csapat számára nyitott a kupa.
  • Külföldi csapatok indulása is lehetséges, amennyiben a hazai barátságos meccsek kezdési időpontjához képest az adott országban a kezdési időpont nem tér el 1 óránál többel, (ez az adminisztráció miatt szükséges) Külföldi csapatok esetében a 3+1 szabály - ebben a kiirásban még - a saját országból való játékosokra vonatkozik.
  • A nevezési határidő: 2013.06.09. (vasárnap) 23 óra 59 perc.

 

Lebonyolítás :
A lebonyolítás végleges formája jórészt a benevezett csapatok számától függ. Általánosságban az alábbi főbb részek jellemzik a kupát :

  • Indulással megvárjuk míg az utolsó nevezett csapat is elbúcsúzik a Magyar Kupa küzdelmeitől ( vagy ha a sorsolás lehetővé teszi, akkor a még érdekelt csapat pihenőnapos legyen)
  • A sorsolás előtt egy erősorrendet állítunk fel a csapatok között. Ennek alapja az aktuális HT rangsorban elfoglalt hely, és az előző LB kupán elért helyezés. Az előző LB kupán nem szereplő csapatok ez utóbbinak automatikusan a 31-es helyezést kapják ezúttal majd.Az előző kupa címvédője automatikusan az 1-es kiemelési sorszámot kapja. A kupa jelenlegi címvédője az Beton SE együttese.
  • Az erősorrend kialakítása után a csapatokat "kígyóírásos" módszerrel csoportokba sorsoljuk, így próbálván elérni, hogy közel egyforma nehéz csoportok alakuljanak ki.
  • A csoportmérkőzések után a helyosztók következnek, a csoportban elért helyezések alapján küzdenek tovább a csapatok egyenes kiütéses rendszerben. ( Nincs kieső csapat, a győztes a felső ágon a vesztes az alsó ágon folytatja.)
  • Az utolsó fordulóban a helyosztók lesznek, ekkor dőlnek el a végső helyezések, illetve, hogy az LB kupa mellett, az alsóházi küzdelmek győztesének kiírt Elnök Kupát ki emelheti magasba.
  • A kupa lebonyolítása 9-11 hetet vesz igénybe de mindenképpen befejeződik az új szezon előtt.

 

A mérkőzések lekötéséről :

  • A mérkőzéseket alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá.
  • A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  • kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)Természetesen a vendégcsapat is lehet jó fej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  • Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, hogy kitolták a lekötés időpontját, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  • Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 2. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  • Amennyiben valaki 3 mérkőzés mulaszt a saját hibájából, úgy kizárásra kerül a további küzdelmekből, eredményei pedig törlésre kerülnek.Ha erre a csoportmeccsek alatt kerül sor, akkor a csapat a csoport utolsó helyére kerül, ha a rájátszásban, akkor minden meccs után az alsó ágra kerül, és a helyosztók lejátszása után kerül az utolsó helyre, így minden mögötte lévő csapat 1 hellyel előrébb kerül. (Mivel technikai jellegű elemek is vannak ú.m. internet, számítógép, így ezek meghibásodásából fakadó mulasztások miatt a szervezőbizottság egyedi elbírálás alapján visszaveheti a csapatot a további küzdelmekbe, ha biztosítható a további meccsek lejátszása,és a csoportmeccseken legalább 60% -át le tudja játszani a csapat.)
  •  Amennyiben a mérkőzés lekötésre került, de a meccs elmarad, mert egyik csapatnak nincs meg a megfelelő létszáma a mérkőzés megrendezéséhez, az ugyanúgy mulasztásnak minősül, és a vétlen csapat kapja a 3 pontot 3-0 ás gólkülönbséggel. (Tessék ellenőrizni az alapcsapat meglétét, azzal kiküszöbölhető a probléma, de ha mégis előfordulna, akkor sajnos nem tudunk magyarázatot elfogadni, esetlegesen azt sem, hogy az ellenfél késve fogadta el a kihívást).

 

A meccs :

  • A csoportmeccsek az elől lévő csapatok otthonában kerülnek lebonyolításra, míg a rájátszás során a meccseket egy előre megadott semleges pályán kell lejátszani.A döntő és a helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt a stadion mérete nem jelent akadályt.
  • A csoportmeccsek során minden csapat közel ugyanannyi meccset játszik otthon, mint idegenben. A lebonyolításnál próbáljuk úgy elosztani, hogy a csoport erősorrendjében az egymáshoz közel állók meccsén a gyengébbet segíthesse a hazai pálya, míg ha nagyobb a különbség, akkor az erősebb csapat játsszon otthon.
  • A mérkőzésen mindkét fél a rendelkezésére álló teljes játékoskeretből válogathat, nincs olyan irányú megkötés, hogy a bajnokin szerepelt játékos nem játszhat.
  • A mérkőzéseken a 3+1 szabály van érvényben ! Ez annyit tesz, hogy a kezdőcsapatban lenni kell legalább 3 magyar játékosnak - az számít magyarnak aki annak jelöl a Hattrick, magyar hangzású névvel más nemzetiségű játékost itt nem tudunk figyelembe venni - és legalább 1 magyarnak végig a pályán kell lennie. A szabály ellen vétő csapat büntetésben részesül, függetlenül a mérkőzés végeredményétől.
  •  A büntetés: Annyi gól kerül az ellenfélnek jóváírásra, amennyi játékos hiányzott a 3-hoz (tehát maximum 3), vagy 1 amennyiben nem volt 90 percig a pályán legalább 1 magyar. Ha ezzel az ellenfél megfordítja az eredményt, akkor a pontok is ennek megfelelően kerülnek kiosztásra. Ha így lesz döntetlen, akkor a fair csapat lesz győztesnek hirdetve "hosszabbítás után" megjegyzéssel.( Ha mindkét csapat megsértette a szabályt, akkor döntetlen esetén az a kedvezményezett, aki a kevesebb levonást kapta, ha ez is döntetlen, akkor a pályán elért eredmény dönt)
    Amennyiben megvan a kezdőben a minimum 3 magyar játékos, és 2 lecserélésre kerül, majd a maradék 1 megsérül, akkor jóhiszeműen eljárva nincs pontlevonás. 

A sorrend :

Csoporton belül a sorrend megállapítása az alábbi módon történik:

  1. Több megszerzett pont
  2. Egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella)
  3. Jobb gólkülönbség
  4. Több lőtt gól
  5. Alacsonyabb kiemelési sorszám 
    (Az egymás elleni eredmény két csapat esetén egyértelműen dönt pont-egyenlőség esetén, több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek. Ha még mindig van két teljesen egyforma teljesítményű csapat, akkor az 5. pont dönt)
     

Ha a csoportok között összevetés szükséges (pl. legjobb 3., legrosszabb 6., stb.) akkor az alábbiak szerint rangsoroljuk a csapatokat:

  1. A megszerezhető pontokból a több megszerzett pont (%-ban)
  2. Jobb gólkülönbség
  3. Több lőtt gól
  4. Alacsonyabb kiemelési sorszám
    (Itt mivel nincs egymás elleni eredmény, ezért az eleve kiesik, a százalékos részre pedig azért van szükség, mert előfordulhat, hogy a csoportok létszáma nem egyezik meg.)

Egyéb információk :

  • A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk.
  • A kupa lényege, hogy legyen mindig barátságos mérkőzés biztosítva a kupa időtartamán belül, valamint hogy jól szórakozzunk. Kérjük csak olyan csapat nevezzen, aki vállalni tudja, hogy a mérkőzéseket le is játssza.A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.)
  • Fontos célunk továbbá a közösség-építés, ezért a poszthoz bátran lehet hozzászólni, kommentelni, tudósítást- elemzést írni.
  • A játék állását (sorsolás, csoport-állás) egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz).

Statisztikák:

306 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr835340171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.24. 17:21:54

@Bruno Salazar: a minitabella: Salazar 4 pont +7 gólkülönbség, Botláb 4 pont -2, cikoria 1 pont, 1-10, így számoltam.
idézek a fenti szabályzatból: "...több csapat azonos pontszámánál kell a minitabella, ahol a 3-4 pontok döntenek." a 3. pont a gólkülönbség, 4. pont a több lőtt gól.
de a fair play kupa a tied!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.24. 17:25:26

@Bruno Salazar: és egy másik, az E csoport erejét bizonyító tény: 2013-07-24 09:45 (11/52) Barátságos (Kupaszabályokkal) Palota FC - Revenge 2009 4 - 0!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.24. 17:44:12

@f_miki: Gratulálok a győzelemhez, bár hozzáteszem, hogy egy katasztrofális tapasztalatú kísérleti felállást alkalmaztam. Sajnos a legjobb csatárom két hétre lesérült, de talán nélküle is vissza tudunk vágni a Beton SE-nek a tavalyi egygólos vereségért.

gergo a kolyokkutya 2013.07.24. 18:12:42

"Elso helyrol playoff ejao!" - bazsalyogtak es zsibongtak ma delben a klubhaz oldalaban elhelyezkedo menzan a Betonos es Cementes jatekosok vegyesen. - Blikk
---------
Ugy erzem meg par szezon es nehany csapattal mar igazi tortenelmi multtal rendelkezo rangadokat vivhatnak a Beton SE mihasznai, ami mindenkeppen oromteli es megtisztelo is egyben.
A kovetkezo hetre a kihivast ma keso este vagy holnap kuldom!

László Bencze 2013.07.24. 18:20:18

Mi a ráció abban, hogy a mai nap után az Eger Boyz ismét az NLNS-sel játszik a középdöntőben??? Ez nem "kígyó" kérdése!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.24. 19:48:04

@László Bencze: ráció nincs, sorsolás van. A középdöntőben a B csoport győztese a legjobb másodikkal került össze. Amikor ezt kisorsoltuk, még nem lehetett tudni, hogy ki nyeri a B csoportot és ki lesz a legjobb második. A kígyó csak a csoportbeosztást csinálta.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.24. 19:51:26

@Bukott Rockzenész: láttam, persze, hogy új felállást gyakoroltak a fiúk, de olyan jó az eredményt ízlelgetni :)
Bojásnak jobbulást!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.24. 20:05:07

@f_miki: Köszönöm, két hét múlva remélhetőleg az elődöntőben büntet majd!

na73 2013.07.24. 23:33:48

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
FC Black Lotus (IV) helyszín: Estadio Pancero 2013-07-31 09:45 (12/52)

Futó Lada 2013.07.25. 15:17:49

@Bruno Salazar: .. azért nem nevezném az A csoport erejének, hogy a kezdéskor a csapatod ugyanazt a térfelet választotta, mint az enyém, és egy félidőn keresztül ment a viktóriázás, amiből elég rosszul jöttem ki, utána meg már mindegy volt.
Vannak szabályok, be kéne tartani őket. :)

De azért köszönöm a meccset ! :)

Futó Lada 2013.07.25. 15:21:18

@gyogyviz3: @f_miki:
Jódaqua SE Sóshartyán - KecsoSE
lekötve , nyilvántartási szám : 439605313
Barátságos (Kupaszabályokkal) 2013-07-31 09:45 (12/52)
Ha kell felszántjuk a pályát... már nem szó szerint...bár van 3 játékos, aki aratásból jön.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.27. 11:20:50

Minden csapatnak kell egy Mohács, így nekem is!

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Mohács (VI) helyszín: Arena NFC'73 2013-07-31 09:45

Gabesz68 2013.07.27. 11:23:19

@Hálószaggató_Góliát: Kihívtalak, hátha már netközelben vagy.

László Bencze 2013.07.27. 16:18:10

Az NLNS kihívása elfogadva.

Mosolygó Rettenet 2013.07.28. 15:43:40

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Unbelieve (VI) helyszín: Estadi Gaudí Kupaszabályokkal 2013-07-31 09:45 (12/52)

Hálószaggató_Góliát 2013.07.29. 16:21:10

@Gabesz68: Köszi, elfogadva. A csapat kicsit félve már el is indult a Pumaketrecbe, biztos dugó lesz az M3-ason, reméljük a meccsen nem. Holnap ott tartunk edzést a szerdai meccs kezdési időpontjával megegyező időben.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.29. 23:30:43

@Futó Lada: ha már felszántjátok a Budai 2 Stadiont, a szertárban, a régi kispad mögött találjátok a vetőmagot...

Futó Lada 2013.07.30. 12:39:28

@f_miki: .. szóltam a szertáros bácsinak, de nem engedett be. Annyit mondott : A régi kispad állítólag inogott az edző alatt, ezért lett kicserélve, a mögötte levő polcon meg csak petrezselyem- dinnye - és uborka magok vannak, ahhoz meg semmi közöm.

A csapat mindenesetre megígérte, hgy a stadiont olyn állapotban adjuk vissza,ahogy a meccs kezdési időpontjában van. Az esetlegesen kirugdosott vakondokat természetesen újratelepítjük. A gyep minőségével még nem tudom mi lesz, mert a kertészünk elindult tegnap - elmondása szerint füvet venni - most meg az óvadékjára gyűjtünk... valami félreértés történhetett..

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2013.07.30. 18:21:17

Mohács elutasította a kihívást, és mivel nem hívott ki önmagától, valamint nekem rohannom kell, ma már nem leszek gép előtt, így - kényszeredetten - élnék a jogommal, és lekötnék egyéb barátságost.
Bocsánat :(

Mosolygó Rettenet 2013.07.31. 00:49:13

Unbelieve nem fogadta el a kihívásomat, nem is volt rá alkalma, mivel 28.-án hívtam ki, az utolsó belépése pedig 27.-én volt. Így, 9 órával a meccs előtt lekötök egy random barátságos meccset.
Ha én szúrtam el valamit, akkor bocsánat.

2013.07.31. 10:58:27

Pár meccset betettem élőbe, és a Tanárnő csapata hősiesen helytáll, még 0-0 a tizit is hibázó Kecso ellen.
Viszont a hegesztők tartalék védelme valami siralmas, biztos a több kihagyott meccs miatt.

2013.07.31. 11:12:54

@Hálószaggató_Góliát: Gratulálok! Rendesen alázod a hegesztőket, már 7-0 a 70. percben, és Américo Goulão mesterhármasnál jár :)

Futó Lada 2013.07.31. 11:43:51

@CreaPress: ..lesz még itt tizenegyes, nagyon úgy tűnik..

2013.07.31. 11:49:24

@Futó Lada: Volna dolgom, de annyira nem sürgős, úgyhogy ezt már végignézem.

@Hálószaggató_Góliát: Gratulálok a tízszeres hálószaggatáshoz!

2013.07.31. 11:51:38

@Futó Lada: Azért a Tanárnő még reménykedhet egy Zeev Ben-Chaim-féle szabadrúgásban. A HM-tapasztalatokkal is rendelkező védőjének valahol 19-20-as szinten lehet a pontrúgása.

2013.07.31. 12:01:29

120:00
Maradt a döntetlen, a nézők tombolnak, mindkét csapat készülődik a tizenegyespárbajra.

És elkezdtek harangozni is, tiszta western.

2013.07.31. 12:09:46

3 pár után 2-1 a Tanárnőnek.

2013.07.31. 12:11:56

4 pár után 3-2, horror.

2013.07.31. 12:14:27

Eldőlt, már le se kéne lőni az utolsót.

133:17
Besózottak ügyeletes büntetőrúgója, Franco Crea ma egy kicsit fáradtnak tűnik, vérszegény lövése azonban valahogy mégis átcsúszott Jimmy Bonnesen vigyázó kezei között, és 4 - 2 lett az állás.

Futó Lada 2013.07.31. 12:41:34

@gyogyviz3: Gratulálok a győzelemhez (és persze a 4 közé jutáshoz), valamint további sok sikert ! :)

Sajnos a csoportmeccsen mutatott játékot nem sikerült átmenteni, a legnagyobb klasszisunk ma bajban volt a 11-esekkel, kettőből kettőt sikerült kibombáznia a Budai 2 Stadion lelátójára.
Nekünk marad a "Senki nem kérte, hogy locsolják fel a pályát" kifogás, valamint a további küzdelem harc az 5. helyért.

És persze :
"Ez után néhány játékosnak el kell gondolkodnia arról, mit is jelet az Lb kupában játszani, és nem kizárt, hogy néhány játékostól meg kell válnunk. Ha jobban koncentrálunk, és a helyzeteinket berúgjuk, akkor rúgtunk volna gólt.
A kiesés után nics más hátra, szeretnénk a szinten MINENT megnyerni, hogy kárpótoljuk a szurkolóinkat. Kérem a következő meccsre minél több szurkoló jöjjön ki, mert csak együtt érhetünk el nagy eredményeket." :)

Hálószaggató_Góliát 2013.07.31. 13:34:01

@CreaPress: köszi! Ezzel a tizessel jeleztük, hogy a cél az első tíz, és olimpiai pontszerzés :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.31. 13:57:10

kész az elődöntő párosítása, csekkoljátok és ha rendben van, lehet lekötni a jövő heti meccseket.
Az Elnök Kupáért és a 21-26. helyezésért elkészült a kiscsoport-beosztás, a Tabellák fülön, alul látható a googledocsban. A középdöntő 4 nagyarányú győztese játszik 3 fordulót a 17-20. helyért, a maradék hat csapat két csoportban kűzd tovább - ők majd augusztus 28-án, egy héttel később döntik el a helyezéseket (úgy számoltam, hogy az még belefér, az első Magyar-kupa fordulóig)

gyogyviz3 2013.07.31. 14:51:45

@Futó Lada: Köszönöm a gratulációt. A 4-5-1 még nem volt begyakorolva, azt hiszem, ez látszott. Abban bíztam, hogy Ben-Chaim minden adódó pontrúgását belövi, és azzal nyerek 1-0-ra :)
De ne vedd komolyan, dehogy voltak nekem komoly győzelmi reményeim!
Szerencsémre nem láttam élőben, utólag is elismerésem Creának a mazochizmusáért :) És persze az én virtuális Creámnak (a kapusnak) a kifogott és belőtt büntetőkért.

@CreaPress: Ez a gyógyulás egy lassabb folyamat. Talán akkor jöhetek ki, amikor véget ér ez a Hattrick-szezon, de lehet, hogy már benne leszünk a következőben. Ha nem jövök ki, a csapatomat Olafra hagyom :)

Ha mégis kijövök, ennek a százharmincvalahány percnek a történetével kezdem a sóshartyáni virtuális futball aranykönyvének megírását.

gyogyviz3 2013.07.31. 15:11:42

@Black Lotus: Becsalnálak a Gödörbe, de csak a csapatom lesz ott, én nem. Csak azért nem írom, hogy jutalomjáték lesz, mert már a mai meccs is az volt.
A Sóshartyán az LB legjobb négy csapata között? Hihetetlen - de szerencsére igaz.
Már többször kértem a barátnőmet, hogy csípjen meg, és a sokadik csípése után már kezdem elhinni.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.07.31. 15:27:23

Sziasztok!
Bocsi az elmúlt hétért, teljesen megfeledkeztem a játékról, mire beléptem, arra meg már lejárt a kihívási határidő, így nem is ugráltam.
Ellenben a héten végre elkezdődött számunkra is a bajnokság, rögtön egy győzelemmel, melyet jövő héten egy második fog követni.

Mosolygó Rettenet 2013.07.31. 18:07:15

@f_miki: Ööö, izé! Játék nélkül nyertem és így nincs esélyem az Elnök Kupára? Ez nem olyan nagyon fair. Lehet esetleg egy olyan, hogy a le nem játszott meccs győzelméről lemondok?
Ha nem, nem, lehet, hogy ha lejátsszuk a meccset, akkor megnyertem volna, de ha már így alakult, akkor van választási lehetőség?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.07.31. 20:57:37

@Mosolygó Rettenet: elnéztél valamit, van esélyed az Elnök kupára, Bastille, Somogyország és cikoria van még a csoportban, őket kell megelőznöd.
ezt a lemondást nem nagyon értem...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.31. 21:57:19

Olaf immár sorozatban ellenem van! Előbb a csoportom kiesőjelölt antifutballistái rabolnak tőlem két alkalommal is pontot, majd a Beton SE igáz le eltúlzott gólkülönbséggel úgy, hogy a védelmem felülmúlta a támadását és a két szélső védelmét ütötte a támadásom (kontráztam).

Az ilyen eseményekre nem lehet azt mondani, hogy a játék szépsége, inkább elveszik az ember kedvét. éppen ezért a forduló válogatottjának összeállítását is elhalasztom bizonytalan időre, rajtam és Black Lotuson, valamint F. Mikin kívül úgysem érdekelt senkit.

gergo a kolyokkutya 2013.07.31. 22:21:48

@Bukott Rockzenész: bar a vegeredmeny lehet tulzottnak tuno, talan erdemes megemliteni a kozepre jovo tamadasokat (taktikam), 80% kozeli labdabirtoklast (szerintem kontranal 60% koruli ajanlott az ellenfel reszerol max ha a vedelem nem turbo es itt nem volt az) es a gyenge szervezettseget mindket felidoben a felallasal kapcsolatos tapasztalatlansag miatt.

A statokat termeszetesen varom (ha ez szamit), feliratkoznek F. Miki es Black Lotus tulajok melle, szerintem feldobjak a mostani labdabiztost es en elvezettel bongeszem mindet.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.07.31. 23:29:25

@gergo a kolyokkutya: Gratulálok a győzelemhez, de középen sem volt erősebb a támadásod a védelmemnél (bár a gólok sajnos nem ezt tükrözik), a középpályát pedig szándékosan adtam fel a kontrák miatt. A szervezetlenségre még lehetne fogni a dolgot, bár megfelelő tapasztalati szintje volt a 4-3-3-nak is. Érdekes módon a saját csoportom kutyaütőinek simán megy a kontra ellenem, ha viszont én játszom ezt világklasszis és titáni védőkkel, akkor sem jön be.

Mosolygó Rettenet 2013.07.31. 23:50:46

@f_miki: Elnézést, tényleg elnéztem valamit, mégpedig ebben a mondatban nem vettem észre az "és"-t: "Az Elnök Kupáért és a 21-26. helyezésért elkészült a kiscsoport-beosztás". Ebből arra következtettem, hogy az Elnök Kupa a 21. helyezettet illeti meg.
Visszavonom minden sirámomat.
@Bukott Rockzenész: Bár eddig nem tettem szóvá, én mindig megnéztem a forduló válogatottját (illetve azt, hogy a játékosaim mennyivel maradtak le bekerülésről). Amúgy az ellentámadás taktikát én utálom, mindig akkor nem jön be, amikor nagyon megtervezem, és amikor nagyon kellene.

gergo a kolyokkutya 2013.08.01. 09:02:31

@Bukott Rockzenész: Koszonom, remelem a kovetkezo kiirasban is olyan meccset jatszunk, amirol igy vagy ugy, de lesz mit beszelni.

Futó Lada 2013.08.01. 09:26:51

@Bukott Rockzenész: ... Amire esetleg tippelni tudok, az az átadás. Azzal már jártam pórul, mikor védőket edzettem, hogy egy viszonylag magas védekezés mellett "gyenge" és "csapnivaló" átadások voltak, így viszont hiába volt gyengébb a középpálya, a kontra nem ment végig.Nálad ráadásul "kiszámithatatlan" mindkét belső védő, aminél még fontosabb a magas átadás.

Emellett még 2 dolog volt, nem tudom jelent-e valamit, vag ycsak legfeljebb érdekes:
Az ellentámadásod 12-es szintű, míg a középen támadás 13-as szintű volt
A másik pedig az erőnlét. A meccs végén, mikor a gólokat kaptad, akkor a két védőd 84 ill 86-os erőnlétű volt, míg 3 csatár 91,94 és 97 ... esetleg még ez lehetett döntő.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2013.08.01. 13:05:13

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Mesterhegesztő SE (VI) helyszín: Megyeri út, Anthony Andrews Stadion [Kupaszabályokkal] 2013-08-07 09:45

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.01. 13:37:43

@Bukott Rockzenész: A középdöntő válogatottja:
Rácz József 6,5 (Ranagolidák) - Stadler Erik 7 (FC Black Lotus), Szücs Péter 7,5 (Salazar's), Boda Krisztián 7,5 (NLNS), Doktor Dániel 7 (Revenge 2009) - Harkály Kevin 8,5 (FC Black Lotus), Kun Dezső 8,5 (NLNS), Csalogány Viktor 8(Football Club Actors), Jalsovszky Ákos 7,5 (NLNS) - Komár Márton 9,5 (Ranagolidák), Tőkei József 9 (Pebo FC)

Ez az első alkalom, hogy csak magyar játékosok szerepelnek a forduló válogatottjában! Remélem, előbb-utóbb mind a Hattrick menedzserei, mind az általunk hőn szeretett Bohócliga tulajdonosai ráébrednek a hazai játékosok nevelésének fontosságára, hiszen a rövid távú eredménykényszer nem írhatja felül a stratégiai célokat. Az álomcsapat ezúttal viszonylag kevés csapatból került ki, és sok a már ismert név benne. Ahogy élesedik a küzdelem, úgy várhatóak egyre jobb teljesítmények. Kérem az illetékes elvtársakat/nertársakat, hogy frissítsék az MVP-táblázatot!

na73 2013.08.01. 16:38:29

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
KecsoSE (VI) helyszín: Napfény Stadion 2013-08-07 09:45 (13/52)

Futó Lada 2013.08.01. 16:45:39

@na73: nincs jobb dolgom...ott leszek.. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.01. 22:40:39

Statisztikai táblák frissítve.

Becser Emánuel, az NLNS sztárja nem lesz az Eger Boyz-szurkolók kedvence: nem elég, hogy csapata kétszer is elpáholta kedvenceiket (betudhatóan részben Becser góljainak), ő maga 8 góljával meg is előzte az egri Gulyás Dávidot (7 gól) a pichichi-rangsorban. Mögöttük hárman tornyosulnak 6 góllal: az NLNS újabb sztárja, Boda Krisztián, valamint a NagyAti'73 párosa, Bogdan Kandulski és Gráf Milán.

A rájátszás első körének izgalmai idegileg is hatottak a csapatokra, így ritkulni látszik az eddig igencsak sűrű élmezőny a fair play rangsorban. Az Actors továbbra sem színészkedett össze egyetlen sárgát sem, mögöttük öt csapat áll egy-egy sárgával és várja, hogy a színészek kiessenek a szerepükből.

A mezőny kiegyenlítettségét jelzi, hogy a 26 résztvevő csapat közül már 20 tudott legalább egy játékost delegálni valamelyik forduló válogatottjába, 15 gárda pedig már több játékosa nevét is feliratta a dicsőségfalra. A legjobbak három-három fellépést számolnak, az NLNS-ből ketten is (Kun Dezső és Jalsovszky Ákos), kiegészülve a Ranagolidák kapusával, Rácz Józseffel és az Unbelieve játékosával, Dawid Trofimiukkal. Utóbbi szereplésének értékét más dimenzióba helyezi, hogy csapata mindhárom lejátszott meccse után helyett kapott az álomtizenegyben!

A statisztikák alapján tehát a 13. LB-kupa eddig az NLNS uralkodását hozta. Kérdés, hogy a dobogó alsó két fokát már többször megjárt klubnak ezúttal összejön-e a csúcshódítás.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.01. 23:00:28

@Bukott Rockzenész: Nyilván az én véleményem a mérkőzés szempontjából nem lényeges, csak egy észrevétel.

Mikor ötödbe felkerültem, az első két idényben osztályozót kellett játszanom a bentmaradásért, mivel az ellentámadásos taktikával játszott idegenbeli meccseken zsinórban pofára estem. Utána mikor bekerültem a válogatott stábjába, az ottani guruknál kérdeztem utána a dolognak és ők mondták, hogy ellentámadás taktika alkalmazása esetén az ellenfél támadóerejének nagyjából a másfél-kétszeresét kell kipakolni védelemben ahhoz, hogy reális esély legyen egy döntetlenre, netán győzelemre (megfelelő támadójáték mellett persze).

Mivel Beton középső támadása (ami a taktikája, ide irányítja a támadásait is) kiemelkedő volt, neked legalább titáni védekezést kellett volna középre tenned ahhoz, hogy azt le tudd védekezni. Ehelyett egy kiemelkedő (átlagos) védelmet raktál fel egy kiemelkedő (éppen) támadással szemben. Ez ennél a taktikánál, főképp akkora labdabirtoklás mellett annyit tesz, hogy a támadó csapatnak minden második akcióját góllal fejezi be. Magyarul Beton a nyolc kiírt helyzetéből joggal remélhetett négy rúgott gólt, az ötödiken lehet vitatkozni, de a Hattrickben az előrejelzés plusz mínusz egy gól még nem számít kimondottan nagy eltérésnek.

Ezen felül nem értem, hogy miért adtad fel ilyen szinten a középpályát, 20 százalékos labdabirtoklás mellett már akkor mázlistának mondhatod magad, ha két kontrát dob számodra a gép. Ezeket meg is kaptad, az egyik bement, a másik (a szabadrúgás) kimaradt. Nagyjából ez is reális, talán bemehetett volna mindkettő, de sokat nem változtatott volna az sem.

Elnézést, ha illúzióromboló vagyok és tényleg nem kötekedni akarok, de ez a meccs nem Olafról szólt, ezt Együd mester k...a el. Nem kicsit, nagyon. Én pedig most csak azért mondom el, amit mondtam, hogy ne akkor érjenek az ellentámadás taktikával kapcsolatban kellemetlen meglepetések, ha egyszer (remélhetőleg pár héten belül) feljutsz az ötödosztályba.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.01. 23:08:24

@gyogyviz3: Mielőbbi gyógyulást kívánok és kíváncsian várjuk a jövő heti mérkőzést. Ennyi HM-sztárt ritkán látni egy csapatban, mint amennyi Sóshartyánban összegyűlt. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.02. 10:39:08

@Black Lotus: Köszönöm a hasznos tanácsokat, mindig sokat tanulok tőled! Az ellenfél korábbi meccseiből kiindulva kiemelkedő, de legalább nagyszerű középpályát feltételeztem, amivel szemben maximum remeket tudtam volna kiállítani. Ehhez képest éppen remek volt, így a középpályát ikszesre tudtam volna hozni legalább... Annyi tanulsága van számomra a meccsnek, hogy érdemes a jól bevált taktikánál maradni még akkor is, ha első látásra gyengébbnek tűnik az ellenfélénél.

Mosolygó Rettenet 2013.08.02. 13:35:53

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Somogyország (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena 2013-08-07 09:45 (13/52)

gergo a kolyokkutya 2013.08.03. 07:13:46

Btw NLNS kollega mar csutortokon kihivva.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.08.03. 15:59:07

@gergo a kolyokkutya: Elfogadva! Bocs a késésért, el vagyok havazva.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.08.03. 16:00:34

@Black Lotus: Kaparni fogunk, mint disznók a jégen, aztán meglátjuk.

Futó Lada 2013.08.07. 11:43:39

Az öreg targoncás megindította a gólgyártást a futószalagon, így sikerült NagyAti sporttárs csapatát legyőzni. Készen állunk az 5. helyért a regionális rangadóra.... ja.. nem, még nem állunk készen....de majd szerdára.

gergo a kolyokkutya 2013.08.08. 08:53:13

-Kandiko Ur, nagyszeru elodonton vannak tul. Hogy ertekelne a latottakat?
-Azt nem mondanam, hogy nagyszeru, de mindenkeppen izgalmas. Gratulalunk az ellenfelnek (vicsorgas), ezzel most mar vegkepp elinteztek maguknak, hogy rivaliskent tekintsunk rajuk. Lehet, egy napon meg a Ferencvaros-Ujpest ellentet is gyerekek homokozobeli civakodasnak tunhet emellett. A tulorat termeszetesen kifizetjuk a jatekosoknak, mert nincs kedvunk a szakszervezettel targyalgatni. Remeljuk, hogy jovore elfoglaltak leszunk az otodben, ezert hajtunk a bronzra, mert nem valoszinu, hogy a kovetkezo par Labdabiztoson eremert fogunk tudni kuzdeni.

Mosolygó Rettenet 2013.08.08. 21:10:28

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary cikoria (VI) helyszín: Nou Colosseum Kupaszabályokkal 2013-08-14 09:45 (14/52)

László Bencze 2013.08.08. 22:46:43

KecsoSE-vel az 5. helyért az egri rangadó odavágója lekötve. (Eger Boyz)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.08. 23:26:16

lehet, hogy már későn szólok, de ne feledjétek, hogy a meccseket normál szabályok szerint kössétek le, az oda-vissza helyosztók során döntetlen is van - kivéve persze az Elnök-kupáért kűzdő, meg a mögöttük lévő csapatokat, ott továbbra is kupaszabályok szerint folyik a kűzdelem!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.08. 23:27:06

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Hungary Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Estadio Újtelep 2013-08-14 09:45 (14/52)

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.08.10. 12:27:27

Különleges kupadöntő következik: az NLNS soraiban ugyanis Gábor Csejdi személyében egy élő U-20-as válogatott játékos fog pályára lépni, azt hiszem ilyen talán még nem is fordult elő, talán még LB-meccsen sem játszott magyar válogatott. A vendég szurkolók/szakvezetők/játékosok a meccs után, egy erre a célra felállított pavilonban gyűjthetik be az ikon autogramját.

Csejdi nem a legjobb posztján fog játszani, védő helyett szélső lesz, mert kell neki a szélső-edzés, de olyan univerzális játékosról van szó, hogy gyakorlatilag már a szélen is ő a csapat legjobbja.

na73 2013.08.11. 20:10:44

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Revenge 2009 (VI) helyszín: Alte Pitbull Arena 2013-08-14 09:45 (14/52)

Ranagol_5 2013.08.14. 12:11:55

Nyertünk is, és egy jó hír is várt a póstaládámban ma.

Szia!
Az U20 válogatott akadémiás megfigyelője vagyok. Kigyűjtöttük a legjobb középpályásokat és Gábor Róbert felkerült a listánkra.
Születésnapja és eddigi csillagszámai alapján értékes játékos lehet magad és az U20 számára is, ezért kérlek, küldd el a játékosod adatait részemre:
► játékosod adatait (képességeinek aktuális és maximális szintjét),
► szintlépésének idejét,
► miből maxolt,
► milyen edzést alkalmazol jelenleg,
► megtartod, vagy esetleg eladnád-e.
Ezen kívül felhívnám a figyelmed a hattrick youthclub használatára (www.hattrick-youthclub.org), ahol sok támogatást kaphatsz akadémiádhoz, valamint mi is tudjuk követni játékosod fejlődését. Ha hetente 1x belépsz az oldalra és frissíted adataid (a fejlécen található az adatok frissítése gomb), ifijátékosaid, mérkőzéseid adatai automatikusan letöltésre kerülnek, csak a mérkőzéseken alkalmazott edzéstípusaid kell megadnod.

Köszönjük a segítséget:
Aladar0525
U17 játékosmegfigyelő

:)

na73 2013.08.14. 15:04:03

Jelenleg 1 csapat ellen van függőben lévő kihívásod.
Revenge 2009 (VI) helyszín: hazai pályán 2013-08-21 09:45 (15/52)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.14. 17:34:10

És ezt így hogy?! www91.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=440012621

A középpályám és a védelmem jobb volt, 69%-os birtoklásom volt és a védelme sem volt sokkal jobb a támadásomnál.

Valamelyik guru, például Black Lotus elmagyarázhatná, hogy miért kaptam három gólt, még akkor is, ha a második félidőben két ifista védőm volt középen, az elsőben pedig egy csatár-padavan puskázott el két helyzetet.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.16. 13:06:56

@Bukott Rockzenész: Bocsánat, most nézem csak, hogy meg lettem szólítva.

Ez a mérkőzésed tényleg Olafról szólt, mivel a NagyAti egy labdabirtokláson alapuló taktikára és 30 % körüli labdabirtoklásnál kapott három helyzetet. Hogy mindhárom be is ment, arról is lehetne vitatkozni, de általában ha egy meccset elmér a rendszer, azt alaposan elméri.

Reálisan nézve ez a meccs olyan 3-1 környékén van. Szerintem...

Sok sikert a holnapi bajnoki döntőhöz! Hajrá!

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.16. 13:43:40

Az utolsó játéknap előtt elkészült a góllövőlista és a színes kártyák rangsorának frissítése.

A mesterlövész rangsorban a remekül hajrázó Bogdan Kandulski (NagyAti '73) befogta az ezúttal eredménytelennek bizonyuló Becser Emánuelt (NLNS). Mindketten 9 gólnál járnak, így az utolsó fordulóban öldöklő küzdelem várható a trónért. Nevető harmadikként a 7 gólosok táborából futhat be valaki, az itt tanyázó színmagyar kvartett összetétele: Knézy Rudolf (Beton) - Gulyás Dávid (Eger Boyz) - Csizi Lajos (Actors) - Ignácz Ádám (Ózdi Kohász).

A színes kártyák rangsorában teljesen makulátlan csapat az utolsó kanyar előtt már nincs. A fair play-serlegért az egy hibapontosok pályáznak nagy eséllyel, igaz, az összesen 3-3 meccset letoló Idegen Bajnokok és Unbelieve teljesítménye nehezen hasonlítható össze a 6 meccses Actors vagy az 5 pályára lépéssel büszkélkedő Botláb produktumához.

Jövő héten mindkét trófea elnyeri büszke tulajdonosát.

László Bencze 2013.08.16. 23:06:45

Győztem kettő - egyre a zöld gyepen.!!! Elvettétek tőlem ezt a bravúr lehetőséget is. Írtam már, hogy az elején, mint a 2-3. leggyengébb csapattal (HTrank) többet játszottam idegenben a csoportkörben, mint otthon. Tisztességgel, meg egy rakat szerencsével elértem volna egy jó eredményt. De!!!
Ez már nem az én játékom ...
Legyek huszonvalahanyadik, de tisztességen ... !!!
Győz a csapatom a zöld gyepen !!!!!, de XY-ok elveszik a csapatomtól a győzelmet (miért???, Ő hívott ki kupameccsszabályokkal, én ezt nem változtathattam meg. Győztem a zöld gyepen !! De elvettétek a győzelmem, miért ??????
Nem az a lényeg, hogy 5., vagy 6. az Eger Boyz, hanem, hogy az LB lassan kezd 5-6 csapat "belügye" lenni !!! Egészségtekre, de ZIGI barátom után én is kiszállok az LB-ből. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!!! Szeerintem sokkal jobb a Kecso !!!!! De játszuk már le a zöld gyepen, és ne XYZ .... - ok vegyék el a győzelmemet, stb. .. ENJOY YOURSELVES !

László Bencze 2013.08.16. 23:17:09

2-szer kelett játszanom az /NLNS/- sel is TIsztelem őket, de ezek az egyre belterjesebb és egyre unfairabb dolgok a távozás útjára kényszerítenek. Ez fáj!!, Legyek 30 csapatból a 29., de fair módon. Sajnos az LB-ben ezt már, (a tisztességes/fair play-t) nem érzem. De, MINDEN JÓT MINENKINEK !

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.16. 23:54:59

@László Bencze: én személy szerint nagyon sajnálnám, ha valóban elbúcsúznál, remélem, amikor majd lehiggadsz, és átgondolod a dolgokat, belátod, hogy nem történt semmi, ami nem fair.
Nincs elvéve a győzelmed! Te nyertél a hosszabbításban és a rendes játékidő 1-1 volt. A szabályok között nincs rá paragrafus, de az előző kupán, amikor bevezettük az oda-visszavágót a helyosztóra, megbeszéltük, hogy a bl és el kieséses szakaszának szabályai szerint történik a lebonyolítás. Csinálhatnánk úgy, hogy a 2-1-es győzelmedet vesszük alapul, csak akkor eltérnénk ettől a megállapodástól (és mi lenne akkor a revenge-nagyati 3-3-al?)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.17. 00:10:26

@László Bencze: NLNS-sel egyszer a csoportkörben játszottál, egyszer pedig azért, mert te lettél a legjobb második, így a sorsolás újra összehozott benneteket. Volt ilyen még, kecso-jódaqua vagy ranagolidák-palota, ahol újra találkoztak a csoportellenfelek. Ezen változtathatunk, ha a közösség úgy gondolja, kimondhatjuk, hogy azonos csoportból nem kerülhetnek össze a középdöntőben a csapatok.
Nincs '5-6 csapat belügye'. Nincs önkényes döntés, minden a megállapodások alapján megy ma is, mint Zigi idejében, amikor ezek a szabályok születtek. Soha nem döntünk semmiben a közösség beleegyezése nélkül!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.17. 00:26:08

@László Bencze: furcsa, hogy épp most borulsz ki, amikor az Eger Boyz magasan a legjobb eredményét éri el, lőtt gólok tekintetében csúcsot döntve. A sorsolás szerencse dolga elsősorban, lehet befolyásolni persze, ha van értelme - de ez itt teljesen felesleges. Lehet, hogy megleplek ezzel az információval, de semmilyen érdek nem késztet arra, hogy bármelyik csapatnak kedvezzek. Ha eltörölnék az adóhátralékomat, mert valaki többször játszik otthon, mint te, simán meghekkelném a csoportbeosztást, de sajnos erről nincs szó... Kérdezd meg Zigit, (akit ezúton üdvözlök, a KisMágus nagyon jól játszik) ő sokáig csinálta az adminisztrációt, hogy is megy ez.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.08.17. 14:27:59

@László Bencze: Ezt most nem gondolod komolyan, hogy a gonosz adminisztrátorok elvették a győzelmedet, mert az egész LB-kupát egy 5-6 fős maffia irányítja, akik először összesorsoltak megint az NLNS-sel előre megfontolt módon) majd megmásították az eredményedet, hogy saját maguknak kedvezzenek?

Világosan le volt írva, hogy a helyosztók oda-vissza meccseken mennek, aki elfogadja a kupaszabályokat, annak tudomásul kell vennie, hogy csak a rendes játékidő lesz figyelembe véve. Ha a totószelvényre kupameccsek kerülnek fel, akkor ott sem a végső eredmény számít, hanem a rendes játékidő.

Nem egyszer előfordult korábban, hogy töröltem a kihívást és újraküldtem a rendes opciókkal, pedig elhiheted, hogy hetente 2-3 percnél többet nem töltök a HT-val. Nálam azért sem áll ez az 5-6 csapatos belügyes dolog, mert a HT-t egy jó ideje már egy borzasztó rossz rendszerű, unalmas játéknak tartom, és ha nem lenne az LB-kupa, akkor már biztos nem lenne HT-kontóm, úgyhogy nekem nagyjából tökmindegy, hogy 2. vagy 25. vagyok.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2013.08.17. 14:49:47

@Kitsilatzi: Vagyis nem mindegy: a döntőt azért szeretnénk behúzni, a már elkényelmesedett, képzeletben már a kupát emelgető Lotus orra elől.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.17. 19:41:05

Örömmel jelentem, hogy a Revenge 2009 a hatodosztály 88., tehát gyakorlatilag az egyik legerősebb csoportjában bajnok lett!

Üröm az örömben, hogy ha csak az egyik döntetlenemet behúzom (illetve Olaf győzelemre adja) a csoport kiesői ellen, már egyenes ágon jutok fel, így viszont komoly esély van egy bivalyerős osztályozós ellenfélre. Ráadásul a koronaékszer Bojás Zoltán (világklasszis gólszerzés és pontrúgás) is csapnivaló formában van...

Ha most nem jutok fel, nem tudom, mi lesz, mert az utóbbi időben túl sok igazságtalanság ért a játékban, kezdem elveszteni a kedvemet.

Szerdán a B-sor NagyAti ellen bizonyíthatja, hogy helyük van a tétmeccseken is.

Hálószaggató_Góliát 2013.08.19. 13:43:26

A Ranagolidákhoz meghivattuk a Pebo FC-t, bár esetünkben a visszavágó csak formalitás. A hétvégén osztályozóra készülünk, az esélytelenek nyugalmával sajnos, de erőinket ide tartalékoljuk.

A fenti (hosszabbításos) témában pedig hadd álljak az adminisztrátorok mellé, én nagyon örülök, hogy van egy ilyen kupa, tisztán lefektetett szabályokkal, kiemeléssel, és lelkes segítőkkel, akiknek inkább köszönettel tartozunk a szervezésért, mintsem őket okoljuk, mégha valóban bosszantó is lehet egy hosszabbításos meccset megnyerni - ami végül nem számít.

gergo a kolyokkutya 2013.08.19. 14:03:56

Kihivattam magam a Soshartyanhoz.

Bruno Salazar 2013.08.20. 15:08:43

A színész válogatott Olaszországban haknizik, ezért Én elmentem a kalapba!

Egerbe mi történt a fiukkal? Kapcsoljon már valaki villanyt nekik!!!

gergo a kolyokkutya 2013.08.20. 16:52:38

Lekotottem delelott egy baratsagost.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.21. 13:46:18

elkészült a google és az Örökranglista is frissült! Még egy meccs maradt a 13. LB Kupából, a 21. hely sorsát kell eldöntenie a Szájfocisták-Idegen Bajnokok összecsapásnak, melyet jövő héten a Stade Bastille-ban (a stadion tulajdonosának utólagos engedelmével) rendezünk.
A dicsőséglistán az első hely nyilvánvalóan Lotusé, öt aranyérem nem semmi, de Nincs Légiós harmadik ezüstje, és a címvédő Beton bronzérme is elismerésre méltő. Külön fejezet Jódaqua és Eger Boyz nagyszerű teljesítménye, mindketten 15 helyezést javítottak az eredeti rangsorolásunkon, utóbbi ráadásul a legtöbb gólt érte el ebben a sorozatban. Az Elnök Kupát a 'tavalyi' ezüstérmes Ózdi Kohász nyerte. Gratulálunk mindenkinek!
Az alsó régióban erősen csökkent a kupa végére az érdeklődés, Unbelive és Mohács úgy tűnik, menet közben kiszállt, ők mindketten utolsók lettek, így Botláb és VM Egyetértés játék nélkül lett 23. és 24.
Az Örökranglistán (lásd jobbra fent) Lotus ötödik kupagyőzelmével az első helyen áll, nyomában Salazar, Nincs Légiós és Kecso. A 13 LB-HT Kupa során összesen 61 csapat indult eddig, de már csak két csapat van, amelyik mind a 13-ba nevezett: Nincs Légiós és Bastille.
Palotán az egyik szemünk sír - csak 13.-ok lettünk, a másik nevet - megnyertük a bajnokságot! Soha rosszabb szezont...

Mosolygó Rettenet 2013.08.21. 13:48:00

Igen-igen-igen! Megvan az Elnök Kupa! Nem volt jó ómen, hogy az LB sorozat előtt egy 0-6-tal melegítettünk pont a Bastille ellen, de kellően komolyan vettük a szezon utolsó tétmeccsét. Az első félidő utolsó három percében a Bastille-játékosok már valószínűleg a pihenésre gondoltak, amikor hirtelen gurítottunk hármat...

És persze nagy gratuláció Black Lotusnak az újabb kupagyőzelemhez!

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.08.24. 08:41:35

Ellenfelem (Idegen Bajnokok) kihívva.
Nem teljesen értem, reméltem, hogy múlt héten szabadnapos vagyok, mert azt olvastam, ezekszerint mégis van +1 meccs :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.24. 09:45:38

@rhynn: igen, múlt héten szabadnapos voltál. te nyerted az egyik 3 csapatos csoportot, Idegen Bajnokok a másikat (Tabellák legalul), most el kell döntenetek, ki lesz a 21.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2013.08.24. 13:55:23

Ha valakit érdekel, a csapatomból eladó pár játékos, köztük

Arsena Aleskidze:
19 éves, csatárnak edzettem, de még bármi lehet belőle:

Védés: katasztrofális (1)
Védekezés: gyenge (4)
Játékszervezés: jó (7)
Szélsőjáték: jó (7)
Átadás: nagyszerű (9)
Gólszerzés: nagyszerű (9)
Pontrúgás: pocsék (2)

ID: 365126186
Létszámfelettivé vált nálam, edzésváltás után 6 csatárra nincs szükségem.
160k az ára.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.24. 22:11:43

Újabb 11 nap rohadás a hatodosztály legkellemetlenebb csoportjában, melynek kutyaütői az érdemtelen döntetlenekkel megfosztották veretlen csapatomat az egyenes ági feljutástól. Drága Olaf barátunk ráadásul az osztályozón az amúgy is bivalyerős ellenfelemnek beadott egy tizit, a frissen becserélt csatáromat pedig pár perc után agyonrúgatta. Már korábban is írtam, hogy kezd elmenni a kedvem ettől a játéktól, mert a mérkőzésmotor mindent megtesz, hogy elvegye azt. Az előrejelzésben remek középpályám volt, a meccsen csak átlagos jó, míg az ellenfélnek az egész szezonban nem volt jónál jobb középpályája, most meg remek...
Akit érdekel: www93.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=440150486

gyogyviz3 2013.08.27. 15:14:54

Van egy jó hírem, meg egy rossz.
A rossz az, hogy nem nevezek a 14. Labdabiztos Kupára.
A jó az, hogy úgy néz ki, megmaradok, mint ember, de ehhez nagyon hosszú gyógykezelésen kell átesnem. A játékot nem hagyom abba, de a 38. szezonban egyetlen barátságost sem játszom, nem lesz időm Hattrickezni.
Mielőtt nekifognak a kezelésnek, beállítok egy csapatot, teszek a kispadra tartalékokat, s majd igyekszem belépni, mielőtt botolódnának a fiaim.
Jó játékot mindenkinek!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2013.08.27. 20:53:13

@gyogyviz3: sok erőt, kitartást és szerencsét kívánok a gyógyuláshoz. visszavárunk!

paradicsomsal 2013.08.28. 08:08:45

@gyogyviz3: Én is jobbulást, gyógyulást kívánok!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2013.08.28. 09:54:49

@gyogyviz3: minden szinten rock n roll-t kívánok, klesta-val küldetek be unicumot, az biztos segít! akkor a 15. elbén találkozunk!

@Bukott Rockzenész: sztem nem fogsz kijönni rosszul belőle, mert közben csak erősödik a csapat. ha jól emlékszem, nekem a 6. szezonra sikerült a feljutás, de lehet, hogy keveset mondtam. viszont azóta nem ingáztam a két osztály között, sőt idén már bajnokesélyesnek is mondanám a csapatot, csak még nem lesz az! így elkerülöd sztem annak az esélyét, hogy pillangófing erősségű legyél az V. osztályban. meglátod, hosszútávon jól fogsz kijönni belőle.

László Bencze 2013.08.28. 17:53:28

Jó egészséget kolléganő, mielőbbi gyógyulást!!! Én más okok miatt foglalkozom az LB elhagyásával. (Ég nálam a villany!!! Kedves Salazar) Bár "életem" legjobb LB eredményét értem el, de még az indulásig alszom rá néhányat...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2013.08.29. 06:59:29

@Bastille: Köszönöm a tippeket, közben átmentem egy kellemesebb csoportba, ahonnan valószínű 100% közeli teljesítménnyel jutok majd fel, így nyugodtan tudok edzeni és csapatot építeni. A régi helyemen ugyan megverni senki nem tudott, de voltak borzasztó szoros meccseim és legalább 3 csapat esélyes volt arra, hogy pontot raboljon tőlem.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.19. 08:30:12

@Bukott Rockzenész: Várható igen, a nevezési form már készen van, a posztot tegnap akartam hozzárakni, csak ezt az élet felülírta. Ma kint lesz a poszt (de azt nem tudom sajnos megmondani, hogy már délelőtt vagy csak késő este).

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2013.09.19. 22:37:03

@Black Lotus: Mégsem ma, hanem holnap, mert valami nem stimmel az adminon.
süti beállítások módosítása